Menez přestupu do AS Řím nelituje

23.10.2008, 18:54
Aktuality
Jeremy Menez v létě přestoupil z AS Monaco do římského AS a jistě si představoval daleko lepší začátek svého angažmá v hlavním městě Itálie. Giallorossi se letos zatím vůbec nedaří, francouzský záložník ale svého přestupu nelituje...

"Byl jsem připraven zůstat v Monaku, ale poslední týden přestupního termínu jsem nakonec přestoupil do Říma. Nevybral jsem si odchod z Monaka, raději jsem si vybral přestup do Říma. Nabídku od takového týmu nemůžete odmítnout. Rozhodl jsem se to zkusit a ukázat svůj potenciál a pro svou kariéru jsem udělal správnou volbu," prohlásil Menez.

Menez se na hřiště zatím dostává pravidelně, zasáhl do všech sedmi zápasů Serie A a dvakrát okusil atmosféru Ligy mistrů. Ani on ale zatím nedokázal vytáhnout Giallorossi z krize. V lize týmu trenéra Luciana Spallettiho patří se sedmi body až čtrnáctá příčka a průměr bod na zápas si hráči drží i v Lize mistrů, kde jednou vyhráli a dvakrát prohráli.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
madridcan

Rim zatial tape...cakam kedy sa vzchopi...Mancini citelne chyba

Reagovat
Slejdy

tape tojo teda a fest.....cekam ze uz o vikendu v udine,ikdyz to bude tezke....mancini u me skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak ztratili ten svůj pověstný čuch na posily. Tenhle mladík je nákup typu Gourcuff, vůbec bych se nedivil, kdyby to v tomto věku nezvládl a za rok nebo dva odešel na hostování.

Reagovat
božský John

No to si piš..Menez je hráč jak stehno...v tomhle věku táhnout Monaco..to o něčem svědčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by dostat víc příležitostí...viděl sem pár jeho videí na Youtube a docela solidní motač..technika výborná. Když to Římu neklape, tak změna a tím šance pro něj je docela možná...

Reagovat
smazaný uživatel

Motač:D Menez je borec toho jsem si pral do AS bohuzel to chce trochu casu aby se dostal do rytmu jenze pujde mu to blbe kdyz ho Špalek nestaví

Reagovat
Slejdy

špalek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele