Agent: Radu pro příští sezónu zůstane v Interu

17.03.2020, 10:58
Aktuality
Ionut Radu hostuje z Interu Milán v Parmě, načež se začalo spekulovat o další budoucnosti rumunského gólmana. Ta by podle jeho agenta Oscara Damianiho měla být u Nerazzurri...

Dvaadvacetiletý brankář na Apeninský poloostrov zamířil ve velmi mladém věku, aby prošel mládežnickými týmy Interu Milán, do prvního mužstva se však neprosadil.

Zápasové zkušenosti proto Radu sbíral na hostováních ve druholigovém Avellinu a posléze v Janově, kde si udělal dobré jméno a Grifone ho následně angažovali natrvalo. Talentovaný gólman však svými výkony zaujal Nerazzurri natolik, že se ho rozhodli vykoupit nazpátek.

Radu měl letošní ročník strávit v Janově formou hostování, po příchodu Mattii Perina ale vypadl ze sestavy a v lednu se vrátil do svého kmenového mužstva. Milánský velkoklub si však Radua neponechal a obratem ho poslal na další půjčku do Parmy.

Italská média posléze začala spekulovat, že Radu po sezóně Nerazzurri opustí, podle slov jeho agenta Oscara Damianiho se tak ale nestane. "Ještě to budeme řešit, ale plánuje se, že Radu stráví nadcházející sezónu v Interu," prohlásil Damiani směrem k budoucnosti mladého gólmana. "Všechny spekulace, které se objevily, se nezakládají na pravdě," ubezpečil agent.

Interu by se přitom Radu ve druhé polovině sezóny hodil, když se zranila brankářská jednička Samir Handanovič. "Mohl být Interu užitečný, ale Radu chtěl hrát, proto se rozhodl pro tuhle možnost," řekl Damiani, jehož chráněnec v Parmě zastoupil zraněného Luigiho Sepeho. "Po sezóně se vrátí do Interu, kde má podepsanou smlouvu," nepochybuje.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gólmana určitě potřebují.

Reagovat
Recoba Inter

Navíc mladého...

Reagovat
Zark

a nekvalitního

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže kvalitného len pôsobil v nekvalitnom týme

Reagovat
Zark

tak kvalitního, že ho v janově raději nahradil perin s dojebanými koleny a v parmě si nečuchl k základu... ale jo, já mu ten Inter přeju, nejsem nepřejícný

Reagovat
Deki

jak píše Zark, Radu na to dělat v Interu jedničku bohužel (zatím) nemá, natož dlouhodobě.

jako dvojka ok, ale pokud chceme gólmana, který se s Handou může začít střídat, musíme hledat jinde...

Reagovat
Recoba Inter

Neříkám, že ne....mě taky nijak neuchvátil, ovšem potenciál má a měl by dostat šanci. Navíc ono to s tím gólmanem nebude tak jednoduché. Jsem pro to, aby chytal Ital. Abychom měli po dlouhé době jedničkou znovu Itala. Ovšem pověstná italská brankářská škola teď nezažívá nejpovedenější časy. To výběrko na brankáře se může dost protáhnout, vůbec mě osobně třeba nenapadá nikdo, koho bych s jistotou viděl jako náhradu Handanovice. Možná Musso, ale to je Argentinec... Příští sezónu bych šel: 1. Handa 2. Radu 3. Padelli 4. Stankovic ... Berni zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Berniho sa nikdy nezbavia... Legenda klubu!

Reagovat
Recoba Inter

největší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

ano, taky mě moc nenapadá, kdo by mohl Handu nahradit, ale to jsem si říkal i u Julioneho uvidíme...

jinak podle mě po týhle sezoně bude na postu brankářů restrukturalizace. řekl bych, že skončí Padelli i Berni. 1. Handa, 2 .Radu (či jiný mladší golman a potenciální jednička), 3. prakticky jakýkoli odchovanec klubu, i když to je Berni taky, ne? tak třeba to přežije

Reagovat
Recoba Inter

Berni je odchovanec, ale to je tuším i Padelli. Jojo zvidíme

Reagovat
Recoba Inter

uvidíme*

Reagovat
smazaný uživatel

Césara jste nahradili dost dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele