Agent potvrdil zájem Interu o Kuijta, ten se zatím nerozhodl

20.08.2010, 12:54
Aktuality
Dirk Kuijt možná z Liverpoolu odejde. S touto informací přišel zástupce nizozemského hráče Rob Jansen. Agent prohlásil, že o útočníka má velký zájem Inter Milán, který vede bývalý manažer Reds Rafael Benítez.

"Ano, evidujeme opravdový zájem Interu. Dirk se ale zatím nerozhodl, zda chce z Liverpoolu odejít. Byl by to komplikovaný přestup. Dirk patří v Liverpoolu mezi klíčové hráče, má platnou smlouvu a nedávno byl ve finále mistrovství světa," řekl Jansen.

Podle agenta by se do transferu mohl zapojit ještě jeden hráč, který by Liverpoolu ztrátu důležitého fotbalisty kompenzoval. "Ta možnost, že do smlouvy s Dirkem bude začleněn ještě jeden hráč z Interu, tady je," přiznal Jansen pro Voetbal International.

Kuijt přišel do Liverpoolu v roce 2006 z Feyenoordu Rotterdam. Při častých absencích Fernanda Torrese v minulé sezoně byl právě on jednou z klíčových ofenzivních zbraní týmu. Ve včerejším pohárovém utkání proti Trabzonsporu ale nehrál. Současný manažer klubu z Anfield Road Roy Hodgson dal 30letému útočníkovi volno.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (325)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele