Agent: O Riquelmeho usiluje Tottenham

21.08.2007, 11:35
Aktuality
Velký otazník stále visí nad dalším působištěm Juana Romana Riquelmeho. Argentinský záložník se vrátil z hostování v Boce Juniors do Villarrealu a v tuto chvíli není vyloučeno, že zkusí štěstí v anglické Premier League...

Villarreal je stále připraven hráče prodat a čeká na nějakou výhodnou nabídku. Tu údajně předložil Tottenham, který je ochoten uvolnit na tento přestup patnáct milionů eur.

"I když jsme ještě nic nesdělili oficiálně, víme, že Tottenham učinil Villarrealu vysokou nabídku a prezident Francisco Roig ji nyní zvažuje. Musejí se rozhodnout do 31. srpna, jinak Riquelme zůstane, jelikož v současné době neprobíhají žádná jiná jednání," upozornil Riquelmeho agent Marcos Franchi.

"Pokud se nestane nic zásadního, myslím si, že nabídku přijmou, je výhodná jak pro klub, tak pro hráče. Nemyslím si, že Riquelme bude Villarrealu prospěšný na lavičce. Prodat ho bude daleko užitečnější, alespoň dostanou zpátky prostředky, které do něho investovali," dodává Franchi.

Riquelme byl klíčovou postavou Villarrealu na jeho tažení Ligou mistrů v sezoně 2005/2006, loňský ročník už mu ale tolik nevycházel. Navíc měl spory s vedením a všichni tak nakonec byli rádi, když odešel na hostování do Boky Juniors.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*

hráč takové kvality a nestojí o něj žádnej velkoklub , nakonec pude snad do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokso, Villareal musí byť poriadny veľkoklub keď tvrdia že Riquelme bude len na lavičke. to by si nemohol len tak hocijaký klub dovoliť. Hádam sa tento rok v Primera Division zachránia

Reagovat
HOST*punisher

Nesnášim ten zku*venej Villarreal, takhle se chovat (v poslednim roce) k hráči, kterej tomuhle klubu udělal jméno. Trenér i prezident jsou šmejdi, a celej Villarreal patří tak akorát mezi hovna planety. Doufam, že letos spadnou

Omlouvam se, že jsem tak sprostej, ale jinak to nešlo..

Reagovat
HOST*

však co to jako je villarreal? to je maloklub

Reagovat
HOST*

jestli pujde do tottenhamu tak ten bude hodně silnýýýý je to můj oblíbený hráč a divím se že po něm nesáhl náký velkoklub

Reagovat
HOST*figo

ten poslední příspěvek psal já

Reagovat
Pharrell

Villarreal dela chybu ze ho chce prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Ak prestúpi do Tottenhamu tak to bude dobré nielen pre Tottenham ale pre celú anglickú ligu. Budem rád ak sa to stane. A to som fanúšik Chelsea

Reagovat
HOST*Giguer

Nemá na ní rychlostně a ani fyzicky těžko se víc prosadí.

Reagovat
HOST*El_Cid

na tom neco bude. jenom technikou a prehledem v anglii jeste nikdo neuspel. taky se mi nezda jako vhodny typ pro anglickou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

ááááááááááále presadí sa, neboj sa

Reagovat
Mata

Souhlas.

Není to vhodnej typ na anglickou ligu.

Rychlost nemá vůbec a fyzicky odolný mi taky dvakrát nepřipadá.

Myslím, že pro něj je optimální Španělsko nebo Itálie.

Tak jak tady někdo už psal, hodil by se do Interu Milán - tam by to na něm celkem stálo

Reagovat
HOST*rbettega

Riquelme by zapadnul do Interu Milán. V Itálii se hraje pozičně, to by mu sedlo.

Reagovat
HOST*Reaper

Jen ať přijde....je to hovado a snad se prosadí i v Anglii, kde se hraje dost do těla....třeba jako Arteta...je taky dost často faulovanej, ale rozhoduje Evertonu zápasy,bohužel!!!

www.totte.blog.cz

Reagovat
HOST*Parker

Táhne se to dlouho už by se taky mohl rozhodnout co teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*spurs

radsej ako on tak lave kridlo kurva...nie ze by som ho k nam nechcel (tvorcu hry nemame) ale bota tlaci inde a proti evertonu to bolo evidentne ze lava strana stala za hovno ked si to malbranque aj lee prehadzovali stale na pravacku...

inak riquelme si myslim, ze by sa presadil. stejne toho vela nenabeha - jo to hrac typu dajte mi loptu orobim s nou 5 krokov a prihram nie nejaky bijec a bezec. problem je v tom, ze za neho by musel dalsi hrac behat. standardky by boli tiez jeho prichodom super, co chyba momentalne.

Reagovat
HOST*oldrich

rikelme ma v argentine platnou smlouvu do roku2009 a podle myho jen tak nekam neprestoupi

Reagovat
HOST*

Ako vidíte tento rok Tottenham Hotspur ja im držím palce mám na ních podané, že bude lepšie na konci Premier league ako Newcastle čo poviete na to???? majú jednoznačne dobrú zostavu najmä útok do 1-4 isto patrí do Premier League horšie je to z obranov mali by nakúpiť dákch dobrých obrancov a bolo by to OK napíšte Vaše názory či bude Tottenahm Hotspur lepší ako Newcastle United po skončení Premier League.

Reagovat
HOST*

Ten Tottenham proti Newcaste kto bude leší písal Holland takže odpíšte mi na reagovať.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Newcastle nevypadá špatně..

Reagovat
HOST*

Koho by si skôr dal? Tottenham Hotspur- alebo Newcastle, že bude lepší -šie po skončení Premier League???

Tottenham teraz po dva roky smutne skončil na 5 mieste tento rok vravel, že chce jednoznačne do 1-4 byť v Premier League, čo ja viem výrazné pposili to Newcastle United neposilnilo Viduka je pre mňa už železiar 32 ide mať a čo hrá za ních iba ten Obafemi Akinwunmi Martins a nik iný navyše Tottenham posilňoval ak ak by kúpil toho Juana Romana Riquelmeho tak by nemal byť isto tento rok opäť tottenham zlý, alebo lepšie povedané horší ako newcastle ktoré za posledné roky končieva v strede.

Reagovat
HOST*

A ešte by som sa chcel spýtať ako vidíte tento rok Celtic Glasgow proti Glasgow Rangers mohli by to obhájiť titul ten Celtic Glasgow čo poviete na to???

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

mno nevím, tam bude boj zajímavý, podle mě ale Celtic vyhraje.. i když přeju víc Rangers.

Reagovat
HOST*

Koho by si skôr dal? Tottenham Hotspur- alebo Newcastle, že bude lepší -šie po skončení Premier League???

Tottenham teraz po dva roky smutne skončil na 5 mieste tento rok vravel, že chce jednoznačne do 1-4 byť v Premier League, čo ja viem výrazné pposili to Newcastle United neposilnilo Viduka je pre mňa už železiar 32 ide mať a čo hrá za ních iba ten Obafemi Akinwunmi Martins a nik iný navyše Tottenham posilňoval ak ak by kúpil toho Juana Romana Riquelmeho tak by nemal byť isto tento rok opäť Tottenham zlý, alebo lepšie povedané horší ako Newcastle ktoré za posledné roky končieva v strede. Odpíšte aj na:::: A ešte by som sa chcel spýtať ako vidíte tento rok Celtic Glasgow proti Glasgow Rangers mohli by to obhájiť titul ten Celtic Glasgow čo poviete na to??? Ako vidíte tento rok Tottenham Hotspur ja im držím palce mám na ních podané, že bude lepšie na konci Premier league ako Newcastle čo poviete na to???? majú jednoznačne dobrú zostavu najmä útok do 1-4 isto patrí do Premier League horšie je to z obranov mali by nakúpiť dákch dobrých obrancov a bolo by to OK napíšte Vaše názory či bude Tottenahm Hotspur lepší ako Newcastle United po skončení Premier League.

Reagovat
HOST*

Tim Krul (FC Falkirk) * -

Joey Barton (Manchester City) 8.600.000

Mark Viduka (FC Middlesbrough) ablösefrei

David Rozehnal (Paris St. Germain) 4.300.000

Gérémi (FC Chelsea) ablösefrei

Tim Krul (Newcastle United Reserves) -

Alan Smith (Manchester United) 9.000.000

Claudio Caçapa (Olympique Lyon) ablösefrei

José Enrique (FC Villarreal) 9.300.000

Toto kúpili Newcastle a toto Tottenham:Rodrigo Defendi (AS Rom) * -

Daniel Rose (Leeds United U19) 1.000.000

Gareth Bale (FC Southampton) 14.700.000

Younes Kaboul (AJ Auxerre) 12.000.000

Adel Taarabt (RC Lens) 4.000.000

Darren Bent (Charlton Athletic) 24.750.000

Kevin-Prince Boateng (Hertha BSC) 7.400.000

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele