Agent: Koeman se dohodl s Valencií

31.10.2007, 18:54
Aktuality
Vedení Valencie by mělo již brzy jmenovat nástupce Quiqueho Sancheze Florese ve funkci trenéra. Tím by se neměl stát mnohými favorizovaný Jose Mourinho, ale Ronald Koeman. Jednání mezi nizozemským koučem a španělským klubem již finišují a podle Koemanova agenta jsou hotovou věcí...

"Poprvé během 28 let jsem Ronaldovi doporučil se na nějaké téma zatím nevyjadřovat. Mohu vám však říci, že se s Valencií dohodl na smlouvě na dva a půl roku. V pozici, kdy budu moci prozradit více, budu zítra," prohlásil agent Ger Lagendijk.

Valencia je v tabulce Primera Division sice na slušné čtvrté příčce, nehraje ale příliš pohledný fotbal a během minulého týdne ostudným způsobem podlehla nejprve v Trondheimu a následně i v Seville. To vše vedlo k odvolání Quiqueho Sancheze Florese, po čemž fanoušci Netopýrů volali již delší dobu. V dnešním utkání proti Realu Madrid tým povede Óscar Fernández.

Koeman v současné době vede PSV Eindhoven a pokud opravdu odejde, jistě zklame všechny fanoušky nizozemského klubu. Na přelomu týdne totiž vyloučil možný odchod do Barcelony, k němuž by podle médií mohlo dojít na konci sezony, s tím, že se nebrání jednáním o prodloužení smlouvy s PSV.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*Cesc

Super...daleko lepsi nez Murinho...mohl by si taky privest nekoho z PSV...treba Lazovice nebo Farfana a do obrany Salcido.....

Reagovat
-Kopy-

nevim, nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

No Fafrana klidně ten je good ale hlavně by měl přivést Van der Vaarta

Reagovat
HOST*Vincent

pozitivní názor potěší

Reagovat
smazaný uživatel

I když bych radši přivítal Mourinha ale Koeman ma taky své kvality ...

Reagovat
HOST*Lucas

Hm fakt nevim Mourinho mel charisma hraci klubu ktery vedl ho uznavali ... ne ze by tohle Koeman nemel ale fakt bych u nas radsi uvital Joseho

Reagovat
smazaný uživatel

paráda tak to je potěšujicí zpráva

Reagovat
HOST*BRIAN19

"Na přelomu týdne totiž vyloučil možný odchod do Barcelony, k němuž by podle médií mohlo dojít na konci sezony"

To zase ktore noviny psali Blesk, Novy Cas alebo The Sun.... proste kachny jak prase

Reagovat
HOST*BRIAN19

Mozno mysleli Espanyol to by slo ...

Reagovat
HOST*El_Cid

nemuzu si pomoct, ale jose je dost medialni panak. jasne, skvely trener, ale krome toho i ten panak. tohle je podle me lepsi varianta

Reagovat
-Kopy-

uvidíme...

Reagovat
HOST*GEGE

podle me udelala Vale dobry krok Koeman je vynikajici trener

Reagovat
HOST*Madridista

O polocase vede Real nad Valencii uz 4:0, Koemana ste si asi meli dopravit o par dni driv

Reagovat
-Kopy-

né to je v prdeli, inteligetního člověka to napadne před repre pauzou...seš vůl Solere.

Reagovat
HOST*Madridista

Uz jenom to, ze ho odvolali pred zapasem s prvnim tymem tabulky dava vedet, ze se tam moc nepremysli.

Reagovat
HOST*Korm

Bohužel máš pravdu,Flores u netopýrů neměl co dělat už nějaký ten pátek..Jinak dneska předvedený výkon nebyl z nejhorších,bohužel Real potrestal všechno k čemu jsme ho pustili a to jen podtrhuje jeho současnou formu jako hrom... a taková ta kopaná na půlce soupeře nám je k ničemu když si nevytvoříme kloudnou akci.Leč prohra krutá,tak zasloužená..

Reagovat
smazaný uživatel

A kde sto pozeral?

Reagovat
HOST*Korm

Na myp2p bylo asi 8 odkazů ke sledování

Reagovat
HOST*Radys

ale ta jeho dělovka v noze, to bylo něco

Reagovat
HOST*

Mourinho by byl lepsi.

Reagovat
HOST*

Podle me z blata do louze Valencie se chvastala ze privede super ikonu na dlouhou spolupraci,ale tato volba nevim nevim ,ale ma u vas jak jsem se zatim docetl pozitivni ohlas.Tak nezbyva nez mu poprat at se mu tam dari a snad nam neco ukaze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele