Acimovič do Tottenhamu

02.05.2002, 14:32
Aktuality
Tottenham Hotspurs získal slovinského reprezentanta Milenka Acimoviče. Ten do Spurs přestoupí jako volný hráč z Crvene Zvezdy Bělehrad, pokud dostane pracovní povolení. To nebude problém, Acimovič už má v pětadvaceti letech na svém kontě 39 reprezentačních startů. "Jsem velice rád že jdu do takového klubu, jakým je Tottenham. Už jsem několikrát mluvil s koučem Glennem Hoddlem a myslím že spolu budeme vycházet dobře, máme na fotbal stejné názory," řekl Acimovič. V týmu se potká se svým bývalým spoluhráčem z CZ Bělehrad, za Spurs už hraje Goran Bunjevčevič.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele