AC Milán i Inter chtějí nové San Siro

24.06.2019, 19:51
Aktuality
Oba milánské kluby AC a Inter potvrdily, že si přejí zbourat stávající stadion San Siro, o který se dělí. Nedaleko chtějí vybudovat nový společný stánek.

Nový stadion by měl stát okolo 700 milionů eur a hotový by měl být do roku 2022. "Chceme mít nové San Siro hned vedle toho starého. Téměř ve stejných místech jako je to současné," prohlásil Paolo Scaroni, předseda AC Milán.

"Starý stadion by měl být zbourán a na jeho místě by vyrostla nová aréna," doplnil.

S plánem souhlasí i modročerná polovina Milána. Lépe řečeno za Inter odpovídal výkonný ředitel Alessandro Antonello a na otázku, zda nový stadion vybuduje Inter společně se svým rivalem, odpověděl: "Ano, jednoznačně!"

Oba kluby budou nyní s napětím čekat na vyjádření starosty Milána Beppeho Saly, který už dříve prohlásil, že je zastáncem modernizace San Sira.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (173)

Přidat komentář
Benfica

len do toho

Reagovat
Pharrell

Reagovat
FORZAMILAN

kurva proč s interem, to je na hovno

Reagovat
Stannis Baratheon

Nejhezčí stadion na světě

Reagovat
TheMally11

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Ross Geller

Santiago Bernabéu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak, to vůbec. Nejhezčí je buď San Siro, St. James Park a nebo Allianz.

Reagovat
smazaný uživatel

kterej Allianz?

Reagovat
Stannis Baratheon

Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

JUventus má taky Allianz, i další kluby..

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale tak když se bavíme o hezkých stadionech, tak přichází v úvahu jen mnichovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má vkus jiný, takže slovo jen nepřipadá v úvahu

Reagovat
FORZAMILAN

Přesně, každej má ten svůj ,,nej,,

Reagovat
smazaný uživatel

ty betonový vnitřky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Samtiago, San Siro a pak Estadio da Luz ..

Reagovat
smazaný uživatel

s novodobou modernizaciou sa mi z futbalu vytraca akasi romantika. kedysi ked som v telke prepol na nejaky zapas tak som hned vedel na ktorom stadione sa hra. v sucasnej dobe to ma problem rozpoznat aj velky znalec. vsetky stadiony mi pridu na jedno kopyto. caro jednotlivych stadionov sa vytraca. multifunkcne areny postavene na biznis ktore sa odlisuju len farbou sedaciek.

Reagovat
Stannis Baratheon

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Mně se zas s novodobými slečnami vytrácí romantika. V minulosti byly ženy věrnější, milejší, byly vám oporou, byly více pro rodinný život, kdežto dneska to je samá kurva nevěrná a buď je zajímá jenom kariéra anebo si udělat děcka, ale ne proto, že chtějí rodinu, ale proto, aby nemusely makat a ještě vás sraly s tím, že je přece daleko náročnější bejt s děckem doma, než chodit do práce. Kouzlo žen se prostě vytrácí.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale zase ti ho dřív slečny nepokouřily jak bohyně.

Reagovat
cink

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
Kucka

Reagovat
Panděvova ofina

na druhou stranu to dřív nedávali na snapchat...

Reagovat
ratusek

Reagovat
krisa

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. kde su vajcia tam je vtak.

Reagovat
Josifek

Jooo, Rachel je jen jedna. Naštěstí Aniston stárne jen velmi pozvolna..

Reagovat
GabrielBatistuta

Tvl, ale ta plastická Cox, to je nechutnej masakr.

Reagovat
Josifek

Neustálá to s gracii, škoda, mival jsem ji docela rád..

Reagovat
Al Capone

Jo ta by stala i ted za rozvod

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chlapy dřív taky nebyli takový plačky a zastali 10x víc práce, co si budeme povídat

Reagovat
Josifek

Jooo, a taky postavili dům a pak už doma 40 let na nic nemakli

Reagovat
Lech

A ten postavili jen proto ze byli ve straně a material si mohli nakrast. Zname

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako to bolo v západnej časti spoločnej socialistickej vlasti, ale na Slovensku určite nestavali len členovia strany.

Staval každý kto chcel. Pravdou je, že nebol dostatok stavebného materiálu, nebol výber ako dnes... ale stávalo sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to říkám že jsou dneska chlapy plačky.

Mým prarodičům zabavili největší statek na vsi, pak je zaměstnali v družstvu, přesto praděda a děda přestavěli dům, pak děda a další členové rodiny celý život obhospodařovali těch pár zbylých chovných zvířat co jim zbylo na pár loukách co jim strana nechala, pak jsem se narodil začal pomáhat, děda šel do důchodu, pak si nevzali po revoluci nic nazpět aby zachránili podnik a práci desítkám lidem... jeden týpek co má 150 cm, nosí zlatý řetězi kolem krku a vzal si zpět v podstatě vše co mohl dnes rozprodává v malebný vesničce "stavební parcely" - pole a dělá tady z toho satelit a ještě si stěžuje na to, že nemá možnost stavět na pozemku který vede přes louku, která zůstala mým prarodičům, takže tam není možný vést příjezdovou cestu. No a pak děda umřel skoro s hraběma v rukách a takových příběhů znám víc.

Reagovat
Josifek

To rozhodně, příběhu je spousta. Můj děda byl cca 4 roky v uran. dolech jen proto, že u sebe měl pár nějakých protirežimních letáku někdy v na přelomu 40. -50 let. Pak zbytek života makal na plno jako kovář a k tomu zahrada jak blázen, což pro něj ale byla forma i koníčku, moc jiných neměl. Jen si myslím, že si staré časy občas moc idealizujeme, vždycky se našli svině, co uměli systém odrbat s minimálním usilim a mamon, peníze a konexe byly, jsou a budou skoro vsemocne napříč dějinami. Jen se mění definice jejích držitelů

Reagovat
smazaný uživatel

Jejej tak to se jednoznačně shodneme, já jsem šťastný za to v jaký době žiju, nechtěl bych žít asi v žádný době v minulosti... teda podle oficiální historie.

Ale to nic nemění na tom, že se s chlapů dneska stáli vážně strašný plačky, který tý práce zastanou v poměru k ženskejm a k poměru kolik práce museli zastat naší praotci nehorázně míň

Reagovat
Josifek

Hele, rozhodně souhlas, ta role muže x ženy se mění. V mnoha směrech. Já myslím, že třeba v práci, myšleno ten tvůj daily job, maká řada z nás třeba i víc než za koumošů, protože přeci jen, ve státních podnicích se nešlape tolik po výkonu jako v soukromých firmách. Ale mimo práci naše generace jede hodně na koníčky, sice je z nich spousta fyzických, jako třeba fitko, různý sporty atp., ale zase spousta je takových odpočinkových / flákacích, jako třeba PC hry, seriály atp. Ale bud jak bud, mimo práci pracujeme méně. A obzvlášt na technicko manuálních schopnostech většiny z nás je to znát, oproti generaci našich otců, dědů...

Ale zase si myslím, že jsme mín mača než předchozí generace a trochu víc jsme použitelní v domácnosti. Ženy jsou víc emancipované než dřív, už na sebe ve vztazích nenechají štípat dříví a často jsou radši samy, než aby byly v nic moc fungujícím vztahu. A taky se stěžují, že muži už nejsou gentlemani a přitom to samy neumějí náležitě ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

No tak s tím taky souhlasím ... ona více méně trochu zdegenerovala celá společnost. Holky pod 30 dneska už ani pořádně neuvaří a o dítě se taky pořádně nepostarají.

Nicméně mě šlo o fakt, že pokud si nějací chalpáci stěžují na ženský, pak ano souhlasím, ale musím poukázat i na chyby chlapáků.

Reagovat
Josifek

JJ, to rozhodně, nemáme si na co stěžovat. A ani bych neřekl, že celá společnost zdegenerovala, spíš se modifikovala, transformovala a rozdíly mezi ženami a muži už nejsou takové. Holt to tak je, vývoj nás tam tlačí, tak to asi snad není ani dobře, ani špatně. Jen to snad nepůjde až do nějakých extrému, abychom jednou byla vyloženě unisex společnost

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, ale mě se moc nelíbí, že v průměru hloupneme a jsme fyzicky slabší. Co že se dožíváme vyššího věku, jenže to jsou ještě ty starší ročníky co ty čísla vylepšují.

Holt lidí je hodně a jinak než genetickým upravováním a růstovými věcičkami asi jinak hordu nakrmit nejde... problém je že růstový hormony vážně obsahují estrogen a to pak vede k tomu že se snižuje rozdíl mezi mužem a ženou. No a antikoncepce? To je v podstatě prášek, který ženskýmu tělu vytváří pocit, že je v první fázi těhotenství, proto jsou holky tak pošahaný, v ženským těle se v prvním stádiu těhotenství nejvíc plaší hormony.

Nicméně i tak jsem za tuhle dobu vážně rád... prostě máme na výběr a neskutečnou svobodu i možnosti.

Reagovat
Josifek

Joo, to máš asi pravdu, ten vliv stravy a různých preparátů, co do sebe cpeme, taky ma svůj podíl. Jinak já se o sebe starám, abych na tom fyzicky nebyl špatně jako klasický THPko..ale to uz souvisí s tou větší svobodou a možnostmi, dřív sis po práci musel víc odmakat, dnes když nechceš, tak nemusíš...A to hloupnuti je takové selektivní, někde, kde jsme se dřív museli spoléhat jen na sebe, nám nyní život usnadňují různé aplikace atd, viz třeba navigace. Holt nám někdy moderní technologie zdánlivě v něčem pomáhají, v něčem nás nenápadně nechávají krnet..

Reagovat
Fridgiee

Růstový hormon je něco úplně jinýho než estrogen. Nemůže ani estrogen obsahovat jelikož to je sám hormon a o úplně jiné struktuře nez estrogen/progesteron.

Reagovat
Elliasson

To vůbec není pravda. Sám nemám úspěchy u žen, ale vím, že abych takovou hezkou, zajímavou našel, tak musím zapracovat na sobě. Doporučil bych Ti nějakou literaturu, ale zas nechci dělat reklamu.

Reagovat
Neutron

akoze, ked nevies zbalit babu tak si o tom nieco precitas?

Reagovat
Elliasson

Jasné, byť teorie je strašně málo oproti praxi. Ale zjistíš, že to co píše Ross, je ultimátní nesmysl. Zjistíš, kde děláš chyby (které se těžko opravují). Zjistíš, že i baby jsou nešťastné z toho, že si nemůžou najít chlapa do života

Reagovat
Neutron

co ja viem, radsej byt prirodzeny a chovat sa tak aky v skutocnosti si a ak baba, ktora sa ti paci sa nechyti tak mrdat na nu proste ono neverim, ze existuje nejaka sablona aky musis byt aby ta zenske chceli. Mam kamaratku, ktoru chcelo viacero chalanov slusnych, vzdelanych, proste takych akych si vacsina zien iba predstavuje, ale ona povedala, ze s takymi je nuda a nasla si totalneho kokota

Reagovat
Elliasson

Kdybys tu literaturu četl, tak bys vidět, že to fakt není o šabloně.

Reagovat
Neutron

Tak ja som zas s tymto nemal problem takze nebolo treba, ale cely tento koncept je trosku zvlastny pre mna

Reagovat
Elliasson

No jasný, jsou lidi, co s tím problém nemají, ale pak jsou lidi, kterým to fakt nejde. Právě, že s nimi byla nuda, nevyvolali v ní žádné emoce, žádné kouzlo... Jsem poslední, kdo se diví, že si vybrala toho, koho vybrala. Hlavně ženy jsou emočně přemýšlející lidé, my rozumově.

Reagovat
Neutron

ak to spravne chapem, ty sa skrz literaturu snazis naucit chapat zenam, hej? to je snad nemozne

Reagovat
Elliasson

Je to nemožné pochopit na 100%, ale věřím, že to půjde. Jestli můžu něco doporučit, tak Michala Kopeckého, nějaké jeho dílo (Priťažlivosť, Ako ju získať).

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
Zajda

Souhlasím. Nebýt těch nápisů kolikrát uprostřed, tak nemám potuchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

San Mamés

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
raduinho

Camp Nou.

Reagovat
Al Capone

Jo ta spinava hruza urcite

Reagovat
raduinho

Špinavou hrůzu máš v kalhotech, ty šibale.

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to je stodola

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Benfica

Mercedes Arena v Atlante.. na to nemá žiadny..

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
TopinB

Reagovat
krisa

bude ten v HK..nebo Pardubicích

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, kéž bychom se u náš dočkali stadionu, kterým by byl průměrný alespoň na druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
exot12

Príde mi to rozumné ak sa 2 kluby dokážu dohodnúť na vybudovaní a chode štadiónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

tak ať jdou do .... sice starý stadion, ale nádherný krása tam být

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Superme

San Siro je prostě fotbalový chrám. Chápu, že oba kluby potřebují modernější stadion, ale v tomhle případě jsem jednoznačně pro modernizaci ve stylu Real, Barca.

Reagovat
Anacron

Bohužel ta modernizace ten stadion změní k nepoznání. Chápu že je potřeba upravovat vnitřek, pro pohodlí, bezpečnost atd, ale ten vnějšek bych se snažil zachovat jak jen to jde.

Reagovat
db18

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

napriklad Neapol konecne nieco robi so svojim stadionom. prave teraz sa meni tartanovy oval za modry a aj vsetky sedacky uz nebudu mat vyblednutu oranzovu ale krasnu farbu modreho neba. San Paolo opeknie a pritom si zachova svoj romanticky styl

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
netopier

Niekto tu raz písal, že špinavšie záchody nikde nevidel ako má Neapol. Čiže sedačky a tartanová dráha by mal byť sekundárny problém celej romantiky

Reagovat
smazaný uživatel

V den ked boli Milanu pridelene ZOH 2026 je toto clanok uplne od veci lebo magistrat mesta Milano ktoremu stadion San Siro patri dnes jasne deklaroval ze sa nic burat nebude a prave tento stadion ma byt sucastou hier. Cize clanok vytrhnuty z kontextu. Ked chcu milanske kluby novy stadion nech si ho aj postavia ale na inom mieste.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nechceme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze jsem to stihl se tam podivat teda ale nechal bych ho stat

Reagovat
Salfovic

Kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to stare aspon neburali podla mna je to uz pomaly kulturna pamiatka tak to aj pochopim... Snad ich ta olympiada a starosta presvedcia.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bandita_Harry

Rozobrat a pod starym mostom si to poskladame

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pipo123

https://www.football-italia.net/139864/milinkovic-savic-agrees-psg-move

Lotito nech zahodí svoje ego a zoberie to, 80 mega je super, to je pre klub akým je Lazio rozpočet na prestupy na ďalšie 4 roky

Reagovat
stuff

Toho Savica by bola strasna skoda. Jeho som velmi chcel raz v Juve

Reagovat
Kaka14

tak hadam Leonardo nebude zase kradnut zo Serie A najlepsich hracov pre PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Potesim fandov AC po dlhej dobe https://www.football-italia.net/139867/montella-eyes-rodriguez-reunion

Ale co ma stve ze Beppe zatial nikoho nepredava ... Maura nikto, Perisica tiez ani Vecina a aj ten Borja vraj padol Odkial potom bude cash na Conteho vlhky sen (Romelulu)

Reagovat
Kaka14

tak Rodrigueza by som nepredaval, kym nemame nejaku kvalitnu nahradu v AC ..... ani som nikde necital, ze zhaname laveho obrancu, to sa skor chceme zbavit Laxalta... a navyse vie Rodrigez zahrat aj stopera, ked treba ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik vzpomínek na tomto stadionu.. doufám, že starosta Milána zasáhne a bude pouze modernizace.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes v radiu jsem slysel ze starosta potvrdil demolici

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

asi změnil názor..$$$

Reagovat
smazaný uživatel

To si též myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Zbourat takový historický fotbalový stánek je vlastizrada.. To je stejné jako by Real zboural Bernabeu.. taky nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím naprosto souhlasím ale v dnešní době je levnější varianta postavit úplně nový stadion, co mě říkal známí (stavební odborník) tak opravy a rekonstrukce vyjdou někdy mnohem dráž ale i tak s tím nesouhlasím a nechal bych ho zrekonstruovat

Reagovat
smazaný uživatel

V tom máš pravdu, vím, že modernizace Bernabeu vyjde na 500 mil. eur.. nové San Siro by mělo vyjít na 700, takže to takový rozdíl není.. Ale přeci jen je to kus historie.

Reagovat
FORZAMILAN

Peníze bych v tom asi neviděl, oni zkrátka chtějí novej

Reagovat
Benfica

Benfica tiež zbúrala staré da Luz.. svojho času najväčší štadión v Európe a myslím druhý na svete.. kapacita v 80-90-tych rokoch cez 120 000 a tiež to bol krásny.. lenže už prišiel jeho čas a musel uvoľniť miesto novému modernému hoci menšiemu, ale kvalitnejšiemu čo sa týka služieb atď.. to isté sa teraz udeje so San Sirom.. (a to nesúhlasím, že je pekný, ale to úplne jedno o to neide.. hlavne zápasy v TV sa nedajú pozerať lebo majú debilne umiestnené kamery..) a tiež to asi spravia podobne ako Benfica, podľa toho ako som pochopil ich plány, čiže začnú stavať nový a postupne búrať starí tak aby uvoľňovali postupne miesto, ale tak, aby sa tam dalo hrať.. ale môže to byť aj inak, iba tip..

Reagovat
smazaný uživatel

Staré da Luz bylo famózní, ale nové je fantastické.. U San Sira by ale podle mého názoru stačila pouhá modernizace. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam byl tak ví že to je neskutečně špinavej stadión v tv to není tak vidět ale je to rujna zvlášť jestli je to kvalitní jak ten most v Janově.Ale z venku je pěknej to jo

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ma aj narusenu statiku, pretoze Klinsmann sa tam casto hadzal o zem

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
valloire

tak hrozný to není

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten Ac Milán zkouší s tím Torreirou? Na co ho Arsenal kupoval, aby ho měli rok a pak čus? Po roce se nepřestupuje

Reagovat
Largo

Nelíbí se mu v Anglii no.

Reagovat
ACSMan

Di Maria souhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se pak případně bude hrát než bude nový?

Reagovat
Bakary3

700 milionů eur....

Ta částka mi zní směšně, když si vezmu, že to jsou dva velkokluby (s přimhouřením oka třeba zrovna Inter + AC) schopný vyhodit za letní přestupák

Reagovat
wyqinac

Jsem teda rad, ze zajezdy na San Siro nestoji tolik penez, povazuju za nutnost se tam jet podivat jeste nez to zbori..

Reagovat
TheMally11

Jeď už jsem byl 3x a vždy super (až na výsledky )

Reagovat
smazaný uživatel

Já 4x a pokaždé remíza

Inter - Janov 1-1 (2012)

Inter - AC Milan 2-2 (2017)

Inter - Torino 1-1 (2017)

Inter - Barcelona 1-1 (2018)

Reagovat
smazaný uživatel

Na LM na Inter. To je vždy neskutečná atmosféra

Reagovat
Forza_Inter

na Barcelone bola fajn ale na derby s AC to nemalo, ak mas moznost tak chod na derby

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl naposledy na Interu s Totáčem, jdy to Mauro a Vecino otočili v závěru.. a pro mě to byl nejlepší fotbalovej zážitek. Každopádně derby musí být skvělá atmosféra, už i to sledovat v tv byla neskutečná show.

Reagovat
smazaný uživatel

Starosta prohlásil, že do roku 2026 ho nezbourají a bude nadále fungovat.. Patří městu, takže do toho kluby nemají co mluvit..

https://www.calciomercato.com/news/san-siro-sala-gela-inter-e-milan-non-si-fa-nulla-prima-del-2026-90866

Reagovat
Elliasson

Modernizaci by to chtělo, ale zbourání néé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Tak to je super Z týmů na stavbu ani jeden nemá, takže zatím v pohodě....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde je pak pravda ty média mě čím dál víc sero*

Reagovat
Benfica

Reagovat
Votas

Suning tak dlouho čekat nebude. S takovou za rok odfuckujou do Coma nebo podobně do okolí. Aby Milán nezaplakal nad výdělkem...ten stadion bez klubů městu potom tolik užitku nepřinese. Úplně směšný, že Juve kupovalo Delle Alpi od města za 25 mega. To by jim Zhang vysypal v drobákách z kapsy.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Largo

Taky se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Jako třetí dres super, jako away poněkud úlet.

Reagovat
Nuno čomes

Zůstávají bílé trenky a štulpny napůl, bílé jsou sice krásné, ale jednou za čas Away změna, proč ne.

Reagovat
Votas

S tou bílou se dá ale krásně vyhrát. Viz letošní nebo ty se šedýma rukávama, modročerná šerpa a tak. Daj se taky pokazit, vz "drak".

Ono je asi kleplo do hlavy, že jsme letos měli vlastně dvoje bílý, tak teďka nebude ani jeden. Mně to holt přijde jako škoda, ale je to už v tom názvu kampaně #NotForEveryone

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než ta smuteční Slávie, v kterých bude hrát Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Antijuve

Reagovat
avicii

Reagovat
Rip

WoW

Reagovat
iamek

Reagovat
The Krupy

Fabio Paratici is seriously thinking about the possibility of inserting Moise Kean in the negotiations to sign De Ligt. [@Sport_Mediaset]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Osmnáctiletý maďarský talent Dominik Szoboszlai je prý nakloněn k odchodu z rakouského Salzburgu. Zájem o jeho služby už měly projevit Barcelona, Borussia Dortmund či londýnský Arsenal.

Do AC Milan s niiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Šobošlaj ?

Reagovat
Votas

Sz je S a S je Š

Reagovat
smazaný uživatel

fekete faste

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Atalanta docela posiluje, co? Jsem na ně zvědavej v tý LM

Reagovat
Elliasson

Přesně tak. Škoda, že možná odejde Ilićič.

Reagovat
KillSwitch

OT: tak aj El Shaarawy nakoniec ide preč...som zvedavý na ten odpad čo privedú

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání z jeho strany, je mu 26, další sezoně měl být tím skutečným tahounem, konečně. Možná by byl i asistent kapitána.

Ale jestli chce love, ať jde.Ale byla by to velká škoda..A určitě by za něj měl klub chtít víc než 18.

Reagovat
Gimme

Mě teda nikdy ke srdci nepřirostl, z těch všech odchodů mi zrovna on vadí nejméně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu. I tak je to překvapení, teď už není jisté vůbec nic, stát se může cokoli.

Reagovat
rossoneri89

a o 2 roky bude plakat ako sa chce vratit .... takto sa mu aj repre o dost viac oddiali ... som cakal ze 26 rocny uz bude mat trocha rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

On asi cítil, že v repre přes Insigneho hrát nebude. Ale že to takto vzdá.

Půjde hrozně dolů, podle mě už pak bude nepoužitelný pro top klub, možná se v Janově slitují.

Reagovat
rossoneri89

Hej presne vzdal to veľmi rýchlo..... Bude to druhý Carasco ktorý už tiež plače... Pričom aj v AC bol šikovný chalan...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jeho podle mě zrakvil Allegri, který ho jako mladého kluka nechal hrát úplně všechno a nedal mu žádný oddych.

Reagovat
KillSwitch

kontrakt má iba na rok...preto je cena taká nízka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele