1. FC Köln po návratu mezi německou elitu převezme Beierlorzer

14.05.2019, 13:48
Aktuality
Novou výzvu před sebou má Achim Beierlorzer. Jednapadesátiletý trenér po dvou sezonách opustí druholigový německý Regensburg a zamíří do 1. FC Köln, s vedením navrátilce do 1. Bundesligy se dohodl na dvouleté spolupráci...

Beierlorzer loni s Regensburgem skončil na vynikajícím pátém místě tabulky a letos týmu patří osmá pozice, v posledním kole pak bude mít šanci poskočit ještě o dvě příčky výše.

"Všichni, kteří mě znají, moc dobře vědí, jak důležité pro mě jsou nové výzvy. Takže když přišla nabídka z Kölnu na angažmá v 1. Bundeslize, neváhal jsem ani vteřinu, zvláště když se jedná o velký a tradiční klub s vynikajícími fanoušky. Neskutečně se na to těším," prohlásil Beierlorzer po podpisu kontraktu.

1. FC Köln před rokem opustil německou elitu a nyní se vrací zpět, přesto na jeho lavičce nedávno došlo ke změně. Kvůli zhoršeným výsledkům v závěru sezony byl koncem dubna propuštěn Markus Anfang, tým v závěrečných zápasech ligového ročníku vede André Pawlak.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ich útočný dvojzáprah Terodde - Córdoba si doslova podmanil 2. Bundesligu. Som zvedavý ako im to bude klapať v Bundeslige...

Reagovat
db18

útok by klapat mohl, s SSV měl občas dost bláznivé výsledky... jako třeba posledních 3:5 proti FC, nebo výhra 5:0 proti HSV.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Jinak Köln zaplatil cca 700 tisíc € odstupné.

Reagovat
Rudnevs

Vieš si predstaviť návrat Weinzierla alebo Herrlicha?

Reagovat
db18

Markuse ano. Heika vzhledem k jeho prohlasenim asi spis ne...

Reagovat
Rudnevs

Ja by som nevyhadzoval ani Anfanga, ale ten vraj nezvládol kabínu. Vraj tam boli tri veľké skupinky, ktoré sa neznášali, čo sa premietlo na výkonoch na ihrisku, a za to má vinu Anfang. Jeden fanúšik Bochumu to písal do diskusie, a ten to má priamo od Simona Zollera, ktorého stretol na dovolenke v Marbelle.

Inak, Beierlorzer vyzerá zaujímavo, s SSV hral parádne a už predtým bol na akadémii najlepší v ročníku a trénoval mládež RB Leipzig, už i to značí kvalitu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele