Synot liga - souhrn 4. kola

14.08.2015, 20:43, aktualizováno 16.08.2015, 21:14
Komentáře a souhrny
Jablonec se v derby rozešel s Libercem smírně. Slovácko si poradilo s Příbramí, Slavia konečně zabrala a rozstřílela Jihlavu. Na hřištích Olomouce a Dukly se vítěz nenašel. Další tři body slaví Zlín, jenž si poradil s Baníkem Ostrava. Sparta vykradla Mladou Boleslav, zatímco Plzeň neudržela vedení na půdě Teplic...

FK Jablonec - Slovan Liberec 1:1

16.08.2015 19:15

Góly: 90. Vít Beneš - 42. Kevin Luckassen

Prestižní podještědské derby mezi Jabloncem a Libercem skončilo remízou 1:1. Slovan dlouho držel těsné vedení, prosadil se Luckassen, ale minutu před koncem měl poslední slovo stoper Beneš. Nastavení ještě přineslo velké šance na obou stranách, ale konečné skóre se nezměnilo.

První poločas podještědského derby byl bohůžel na šance skoupý. Hrálo se sice ve vysokém tempu, k vidění bylo i několik tvrdých soubojů, ale na první vyloženou šanci se muselo čekat až do 32. minuty. Crnkić zakombinoval s Mingazovem a už překonaného Koubka musel zastoupit jeden z obránců. Liberec se dostal do své příležitosti vlastně až ke konci prvního poločase a ihned šokoval jabloneckou Střelnici. Tři minuty před koncem prvního poločasu sehráli hosté nápaditě rohový kop a Kevin Luckassen přesnou hlavičkou poslal Liberec do vedení!

Trenér domácích Jaroslav Šilhavý vůbec na nic nečekal a po přestávce poslal do hry Stanislava Tecla. Jablonec sice častěji držel balón, ale přes defenzivní hráž Slovanu se dostával jen velmi obtížně. Když už se přeci jenom dostal do koncovky Karavajev, byla z toho pouze boční síť. Neuspěl ani Wágner, který ze vzduchu trefil jen brankáře Koubka.

Snažení Jablonce vycházelo vniveč, navíc jeho hráčů se zmocňovali emoce. Kontakt Wágnera s brankářem Koubkem volal jasně po žluté kartě, ale sudí byl milosrdný. Baumit už neměl moc času, přesto nakonec dokázal srovnat. Po závaru před brankou se k míči dostal Beneš a překonal Koubka - 1:1. Jablonečtí vycítili šanci na zvrat, okamžitě popadli balón a spěchali s ním na svojí polovinu. Dalo se také očekávat, že sudí hodí do vínku několikaminutový nastavený čas a to se také potvrdilo.

Posledních pět minut nastavení pak přineslo pořádné drama a parádní okamžiky na obou stranách. Tecl před Koubkem netrefil míč a Rabušic ve stoprocentní šanci trefil Hrubýho. Utkání vítěze nakonec nepoznalo, remíze 1:1 je ale naprosto spravedlivá.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:1

16.08.2015 18:00

Góly: 80. Vlastimil Daníček, 86. Marián Kovář - 23. Jan Rezek

Dlouho to vypadalo, že si Příbram z Uherského Hradiště odveze když ne tři body, tak alespoň bod. Nakonec ale odjíždí s prázdnou. Čtyři minuty před koncem zápasu rozhodl o vítězství domácího celku Marián Kovář.

Příbrama začala na půdě Slovácka dobře a na Štípkovu pobídku těsně nedosáhl Bednář. Spolupráce těchto dvou hráčů ještě v poločase několikrát zafungovala, ale branka z toho nebyla. Každopádně nerozhodný výsledek vydržel jen do 23.minuty, poté předvedl fotbalovou parádu Jan Rezek. Bývalý reprezentant nejprve nasadil jesličky Radovi a pak krásným lobem přehodil golmana Heču - 1:0 pro Příbram. Slovácko bylo v prvním poločase směrem dopředu hodně špatné, přesto mohlo těsně před odchodem do šaten srovnat. Ještě než se domácí ujali slova, pálil jen do boční sítě Bednář. V nastaveném čase prvního poločasu se objevil v čisté gólovce Hlúpik a Hruška předvedl dobrý zákrok. Krátce na to sahal po vyrovnání i Valenta, ale Hruška byl opět na místě.

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět špatně. S Pilíkovým centrem na Bednáře měl plné ruce práce Heča. Šance Slovácka začaly zhruba po hodině hry rapidně přibývat. Valentovu střelu zlikvidoval Hruška a na brankáře Příbrami nevyzrál ani z volného přímého kopu Havlík. Snažení domácího celku nakonec přineslo kýžené ovoce. Deset minut před koncem se dostal k odraženému míči Vlastimil Daníček a povedenou střelou k tyči srovnal na 1:1. A to nebylo všechno. Hned za šest minut propadl centr na malé vápno k nikým nehlídanému Mariánu Kovářovi, který dokonal obrat - 2:1 pro Slovácko.

Příbram byla v šoku. Během šesti minut se jí rozpadlo vedení a nyní to byla ona, kdo musel dotahovat manko. Času ale bylo málo a domácí si výsledek zkušeně hlídali. Nakonec nepomohlo ani nastavení, Slovácko zvítězilo 2:1.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 4:0

16.08.2015 17:00

Góly: 8. Milan Škoda, 30. Simon Deli, 59. Tomáš Souček, 65. Milan Škoda

Pražská Slavia pod trenérem Dušanem Uhrinem poprvé v sezoně vyhrála a čtyřbrankovým debaklem to schytala Jihlava. Sešívaní si branky přerozdělili do obou poločasů, v tom prvním skórovali Škoda a Deli, ve druhém pak Souček a znovu kanonýr Škoda.

Slavia si konečně spravila náladu a popravdě Jihlavu porazila naprosto zaslouženě. Domácí si šli za třemi body od úvodního hvizdu a ani na první branku nemuseli čekat dlouho. Hrubý poslal od rohového praporku přesný centr na hlavu Milana Škody, který otevřel střelecký účet utkání - 1:0 pro Slavii. Svěřenci Dušana Uhrina v poklidu kontrolovali hru a měli i další šance, znovu hlavičkoval Škoda, ale tentokrát mu scházela větší přesnost. Druhá branka Pražanů přišla přesně po půlhodině hry, Hrubý rozehrál rohový kop nakrátko s Jablonským, jehož centr skončil na úspěšné hlavičce Simona Deliho - 2:0 pro Slavii. Otřesená Vysočina nemohla na hru Slavie najít recept a branku golmana Hrubého v podstatě ani jednou neohrozila.

Hostům se nedařilo ani po změně stran. Souhra Jungra s Mesanovičem sice volala po gólu, ale tuto ojedinělou šanci Slavia bez úhony přežila. V 59.minutě si domácí připravili pro Jihlavu třetí kousek. Po další standardce hlavičkoval opět Deli, ale Hanuš zasáhl, nicméně v tu chvíli před ním byli hned tři sešívaní a nakonec to byl Tomáš Souček, který dorážkou zvýšil na 3:0. A za dalších šest minut se skóre vyšplhalo do hrozivé podoby. Milan Škoda převzal od Černého balón a Milan Škoda střelou na zadní dal na 4:0.

Jihlava po čtvrté brance snad úplně rezignovala, směrem dopředu byla nulová a v zadu mohla ještě jednou inkasovat. Výsledek 4:0 už se ale nezměnil. Slavia poprvé v sezoně vyhrála a odlepí se od sestupové příčky.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 2:2

15.08.2015 20:15

Góly: 43. Tomáš Berger, 45. Tomáš Berger - 71. Josef Jindřišek (pen.), 90+2. Zdeněk Zlámal

Neuvěřitelný zvrat předvedli v televizním utkání fotbalisté Bohemians 1905, kteří na Julisce prohrávali s Duklou po dvou brankách Tomáše Bergera 0:2. Celý zápas nemastnou neslanou Bohemku nakopla nařízená penalta a v nastavení branka brankáře Zdeňka Zlámala znamenala vyrovnání na 2:2!

Úvodních deset minut bylo spíše zahřívacích, až poté došlo k velkému vzrušení ve vápně Dukly. Pauschek vytvořil tlak na Hanouska, od kterého málem skončil míč ve vlastní síti. O pár minut později sehráli Klokani nacvičenou akci, na jejímž konci byla nepřesná Čížkova rána.

Tím veškeré ofenzivní snažení Bohemky na hodně dlouhou dobu skončilo. Ve 22. minutě se dostala ke slovu Dukla a hned z toho byla branka. Berger dorazil odražený balón, ale jelikož byl máván ofsajd, radost byla zbytečná. Tomáš Berger se však teprve zastřeloval. Ve 38. minutě k němu na zadní tyč doputoval skákavý balón a domácí útočník rovnou z první orazítkoval břevno!

Dukla se ale ještě do konce poločasu dočkala, a to hned dvakrát. Ostrý centr do vápna nasměroval Beauguel jen do Zlámala, avšak pohotový Berger dorážkou zajistil domácím vedení. A hned dvě minuty na to vsítil Berger druhý gól. Čajić se štěstím procedil balón do šestnáctky na nabíhajícího Bergera, který špičkou kopačky zvýšil na 2:0.

Svěřenci Luboše Kozla si do přestávky vypracovali luxusní dvougólové vedení a ve druhém poločase měli hned několik šancí na definitivní pojistku. Útočník Beauguel dokonce postupoval sám na Zlámala, ale nezakončil dobře. Hráči v zelenobílém byli směrem dopředu nuloví, přesto se ale dokázali vrátit do zápasu. Štětina zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí odpískal "desítku". Ke značce pokutového kopu se postavil Jindříšek a i když Rada směr střely vystihl, na míč nedosáhl.

Zápletka byla na světě a Klokanům pořád zbývalo dost času. Hosté pak dokonce sahali po vyrovnání, Jiráskova dělovka ale orazítkovala jen břevno! Svěřenci Romana Pivarníka drželi šance na vyrovnání až do závěrečného hvizdu a nutno podotknout, v nastavení bylo Dukle velmi zle. Nápor Klokanů několikrát přežili, ale pak to přišlo. V končící první minutě nastavení přiběhl do vápna brankář Zdeněk Zlámal, vyskočil si na rohový kop a hlavou senzačně srovnal na 2:2! Dukla už nemohla nikterak reagovat.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Baník Ostrava 2:0

15.08.2015 17:00

Góly: 36. Tomáš Poznar, 90+19. Tomáš Poznar

Fotbalisté Baníku Ostrava zůstanou také po čtvrtém kole na posledním místě tabulky. Ostravští totiž nestačili na domácí Fastav Zlín a popravdě jim nepomohli ani jejich příznivci, kteří vlastními výtržnostmi na čas přerušili utkání. Výhru Fastavu vytřílel Poznar. Červenou kartu uviděl už po hodině hry hostující Kaša.

Baník si po posledním zpackaném kole, kdy neudržel dvoubrankový náskok a s Boleslaví jen remizoval 2:2, na nováčka věřil, jenže do zápasu vstoupil laxně a brzy mohl prohrávat. Stačilo pouhých 180 vteřin, aby Kopečný posadil míč na hlavu Železníka a Pavlenka divže nemusel zasahovat.

Zlín ale stupňoval svůj tlak a Baník se jenom bránil. Železník i Janíček ztroskotali na Pavlenkovi. Každopádně touhle hrou nemohli hosté nápor ustát a ve 36. minutě také inkasovali. Matějov rozehrál standardní situaci, míče se chopil Živulič, jehož přihrávka doputovala k Poznarovi, který vstřelil úvodní gól dějství - 1:0 pro Fastav Zlín.

Trenér Ostravy Korytář byl pochopitelně s vystoupením svých svěřenců hrubě nespokojen a do druhého poločasu stáhl Davora Kukece. Hra Baníku se sice následně zlepšíla, Francis Narh udělal v obraně Ševců pořádný průvan, ale jakékoliv šance na bodový zisk sebrala šedesátá minuta a červená karta pro Filipa Kašu. Zbytečné vyloučení, neboť Kaša fauloval úplně mimo hru, nicméně karta zasloužená.

Nepříznivý vývoj hostující fanoušci vůbec nezvládli, snažili se vytrhnout plot, což se jim sice nepodařilo, ale bohužel to odneslo několik sedaček zlínského stadionu. Hra byla pochopitelně přerušena a čekalo se na uklidnění. Přerušení nakonec trvalo zhruba patnáct minut a sudí nakonec v závěru nastavil dvacet minut. Během nich se Baník na nic nezmohl, naopak rozloženého soupeře definitivně dorazil druhou brankou Poznar. Ten postupoval na Pavelnku úplně sám a poradil si bez problémů. Fastav vyhrál 2:0, Baník je nadále poslední.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1:1

15.08.2015 17:00

Góly: 83. Tomáš Chorý - 68. Pavel Zavadil

Moravské derby mezi Olomoucí a Brnem vítěze nepoznalo. Zbrojovku na Hané sice poslal do vedení kapitán Zavadil, ale po vyloučení Škody se domácím podařilo srovnat, trefil se střídající Chorý. Každopádně Sigma po svém návratu do nejvyšší soutěže stále čeká na první vítězství.

Zatímco Sigma šla do zápasu s vědomím, že ještě nevyhrála, Zbrojovka si v minulém kole připsala nejtěsnější vítězství nad Slávií, celkově pak vyhrála už podruhé v sezoně. Svěřence Václava Kotala načekala na Háné vůbec lehká práce. Olomouc byla totiž v úvodu o něco aktivnější.

Už ve druhé minutě postupoval do slibné šance Vašíček, ale místo přihrávky zvolil zakončení a nedobře udělal. O několik minut později zkusil střelecké štěstí i Plšek, ale Melichárek byl na místě. Vzápětí se ozvala i Zbrojovka a užuž to vypadalo, že Pašek úspěšně zakončí, když v tom předvedl skvělý zákrok brankář Buchta.

Oba týmy se v této fázi dějství předháněly s šancemi, Petrovu střelu tečoval Vašíček a brněnský golman musel krýt. Na druhé straně zase hlavičkoval Pašek a Buchta znovu prokázal své kvality.

Pořádné vzrušení přinesl i závěr prvního poločasu. Zavadilovu pobídku lapil Buchta a Plškovu nepříjemnou střelu zlikvidoval Melichárek. I když skončil první poločas 0:0, diváci se rozhodně nenudili a do druhého dějství se bylo na co těšit.

Jeho úvod byl sice opatrnější, ale v 68. minutě se konečně poprvé změnilo skóre. Všemu předcházela další zmařená šance Sigmy, když Ordoš trestuhodně minul branku. Zbrojovka to hned z následné akce potrestala: Michal Škoda dostal ve vápně spoustu času, stihl si všimnout ještě lépe postaveného Pavla Zavadila a ten střelou z první, prakticky z penaltového puntíku, poslal Zbrojovku do vedení!

Sigma byla v těžké pozici, ale rozhodně se ještě nevzdávala. Čtvrthodiny před koncem zápasu uviděl naprosto zbytečnou červenou kartu Michal Škoda, když přiběhnuvšího Rajnocha povalil nepochopitelně na zem. A zkrat tohoto útočníka vyšel Zbrojovku draho. V 83. minutě vracel přetažený centr do vápna hlavou Plšek a Tomáš Chorý, který v tu dobu byl na hřišti jen sedm minut, srovnal na 1:1. Hanáci ještě vycítili šanci na zvrat, ale skóre se až do závěrečného hvizdu už nezměnilo.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 2:4

14.08.2015 20:30

Góly: 40. Jiří Skalák, 52. Ondřej Zahustel - 8. Lukáš Vácha, 48. David Lafata, 78. Costa Nhamoinesu, 83. David Lafata

Fotbalisté Sparty zvítězili ve 4. ligovém kole v Mladé Boleslavi 4:2. Domácí sice dokázali dvakrát srovnat skóre, když na trefy Lukáše Váchy a Davida Lafaty odpověděli Jiří Skalák a Ondřej Zahustel, ale v 78. minutě rozhodl Zimbabwan Costa. Pak ještě přidal svou druhou trefu v zápase Lafata. Letenští vyhráli nad Boleslaví v lize pošesté za sebou a vedou neúplnou tabulku už o čtyři body.

Sparta vyhrála předchozích pět vzájemných ligových soubojů a dobře začala i tentokrát. Krejčí v osmé minutě z levé strany poslal přízemní centr do vápna a Vácha přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Za chvíli pálil z úhlu Krejčí a jeho střelu vyrazil domácí brankář Šeda.

Poté začala Mladá Boleslav zahazovat gólové šance. Ve 22. minutě nejprve hlavou v jasné pozici minul Ščuk, vzápětí stejný hráč pálil do Bičíka a odražený balon poslal mimo Skalák. Na druhé straně vytěsnil Hušbauerovu ránu Šeda, ale větší šance měli domácí. V 27. minutě opět zakončoval Ščuk, jenže gólovou radost mu zkazil opět Bičík.

Mladá Boleslav tak vyrovnala až ve 40. minutě. Ščukova střela se od Holka odrazila ke Skalákovi a ten technickou střelou z rohu velkého vápna nedal Bičíkovi šanci. Domácí záložník se prosadil proti klubu, jehož je odchovancem. Vrátit Spartě vedení mohl Lafata, ale Šeda proti jeho přízemnímu pokusu zasáhl.

Sparťanský trenér Ščasný po přestávce poslal na trávník střídající Hybše s Fataiem, ale úvodní šanci druhé půle měl opět domácí celek. Střelu agilního Ščuka vytáhl konečky prstů Bičík.

Prakticky z protiútoku udeřilo na druhé straně. Hybš poslal ve 48. minutě míč před branku a Lafata jej ve skluzu umístil do sítě. Skóroval v šestém ligovém utkání po sobě, v němž nastoupil.

Vedení však Letenským vydrželo jen čtyři minuty. Na Bartlův centr si naběhl Zahustel a přesnou hlavičkou k tyči srovnal. Vzápětí mohl po rohu otočit skóre Kúdela, ale sudí Příhoda odpískal faul a jeho gól neuznal.

Mladoboleslavští hráli s favoritem naprosto vyrovnanou partii a trenér Jarolím v 66. minutě posílil ofenzivu o Baroše. Šancí poté ubylo, a když už se zdálo, že by zápas mohl skončit nerozhodně, udeřila Sparta. Po rohovém kopu neuhlídal v 78. minutě Zahustel Costu a ten hlavou poslal Pražany potřetí v utkání do vedení.

Domácí branka nalomila a za pět minut inkasovali znovu, když Lafatovu střelu zpoza vápna srazil bránící Šisler do protipohybu Šedy.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 2:2

14.08.2015 18:30

Góly: 49. Martin Fillo (pen.), 90. Michael Lüftner - 35. Jan Baránek, 45. Jan Kopic

Fotbalisté Plzně počtvrté za sebou nevyhráli. V předehrávce 4. kola jen remizovali 2:2 v Teplicích, přestože po poločase vedli o dva góly po trefách Baránka a Kopice. Brzy po změně stran ale snížil z penalty Fillo, následně duel na 10 minut přerušil výpadek světel a v poslední minutě po rohového kopu srovnal hlavou Lüftner. Plzeň tak před vstupem do play off Evropské ligy s Vojvodinou tak nepřerušila své výsledkové trápení.

Plzeňský kouč Miroslav Koubek udělal změny v sestavě, ve které chyběli zraněný stoper Procházka či Kovařík, na hrotu útoku dostal šanci od začátku Ďuriš.

Tepličtí začali sice aktivněji a vysunutým presinkem dokázali Plzni dělat zpočátku problémy, ale vydrželo jim to jen prvních patnáct minut. Na jejich konci byla jedovatá rána Lüftnera po odvráceném rohu, Kozáčik ji ale robinzonádou vytěsnil na roh.

Pak už byli nebezpečnější hosté. Ve 34. minutě ještě Petržela pálil z pravé strany jen do brankáře Grigara, minutu nato ale hosté stejně vedli. Vaňkův centr ze standardní situace uklidil za zadní tyči pod břevno obránce Baránek.

Domácí tou dobou dělali v defenzivě jednu chybu za druhou. Těsně před pauzou pustili do šance nejdřív Hořavu, kterého ještě Grigar z těsné blízkosti vychytal, a pak i Kopice. Tomu vybojoval míč v tvrdém souboji Ďuriš a Kopic zaznamenal první soutěžní branku v dresu Plzně.

Teplice se ale hned po pauze vrátily na dostřel. Pomohla jim k tomu ruka Hubníka v pokutovém území. Proti Plzní se kopala penalta po 73 zápasech a teplický Fillo ji s přehledem proměnil. Bývalý hráč Plzně se pátým zásahem dostal do čela tabulky střelců.

Tím ale zajímavý večer na Stínadlech nekončil. Hned poté začala zhasínat světla a rozhodčí utkání přerušili. Trvalo zhruba deset minut, než se opět pokračovalo. Pak už to byl spíš nervózní zápas - Teplice se sice snažily tlačit dopředu, ale Plzeň hrála velmi kompaktně a sama byla z brejků výrazně nebezpečnější.

Mezitím přišel silný liják, který nakonec přinesl štěstí domácím. Ti se na konci základní hrací doby dlouho nemohli dostat ani k šestnáctce soupeře, pak ale Vondrášek vybojoval roh, který usměrnil do sítě hlavou Lüftner. Prakticky současně s ním skákal do souboje i brankář Grigar, který si ze srážky odnesl krvavý šrám na hlavě, ale nakonec dohrál. Plzeň už odpovědět nedokázala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha431010:310
2.Fastav Zlín43014:39
3.1. FC Slovácko42118:87
4.Zbrojovka Brno42114:47
5.Slovan Liberec41308:66
6.1. FK Příbram42029:86
7.FK Teplice41218:75
8.Dukla Praha41217:75
9.FK Jablonec41216:65
 Viktoria Plzeň41216:65
11.Slavia Praha41127:54
12.FK Mladá Boleslav41128:104
13.Vysočina Jihlava41121:54
14.Bohemians Praha 190540315:63
15.Sigma Olomouc40315:73
16.Baník Ostrava40134:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (726)

Přidat komentář
martin1

Chtělo by to se zamyslet. S Koubkem se do Evropy vážně nedá jít. Některé jeho tahy jsou opravdu neskutečné. Například Petržela.

Reagovat
oli9

Do slovácka ho berem

Reagovat
delfin

Meli by zase prekecat Vrbu, i kdyby mu meli dat rocni plat 100mega

Reagovat
smazaný uživatel

"Měli by nastartovat auto, i kdyby neměli motor."

Reagovat
delfin

Vrba jezdil i bez motoru

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ztráta 5 bodů po prvním kole, to by mohlo být pro Mírovu židli nepříjemné.

Reagovat
Andis

Dneska respekt Teplice, výborně zabojovali + rozhodčí konečně pískali fér. Jen tak dál, ať je s toiu podvodnou Plísní ámen

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že všechny sparťanské zákulisní praktiky jsou čisté jako křišťál , viď ?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Spalovač šancí

Ano, jsou. Max. se občas Křetínský spojí s Řebíčkem, ale jinak pohoda

Reagovat
Uwe háže buly

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ciste jako tvoje koupelna

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen začít pískat rovinu i proti Spartě a možná ta liga začne být o kvalitě na hřišti

Reagovat
db18

Nám nepískli penaltu

Reagovat
Pony Slaystation

ještě hůř, pravdivý...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda že to neni u stadionu

Reagovat
pawelFCB

Co to má s tím společné ? Vyfotit si to mohl kdykoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě na fotbal nepatří. Už si to uvědomte.

Reagovat
pawelFCB

Na stadión patří : chlast,pyro,potyčky.....a svoboda slova

Reagovat
HorajzmAmmann

Vzhledem k tomu, kdyz vidim co obcas jede z Katowic na Banik to zakazane pyro a chlast je naprosto v poradku...

Reagovat
pawelFCB

Fana GKS jsou náhodou super..

Reagovat
HorajzmAmmann

Nektery vymasteny hovada !

Reagovat
pawelFCB

Tak to máš skoro všude... hlavně co se týče Polska... U nás třeba taky najdeš vymaštěnce na straně Baníku,Sparty i třeba Slavie

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobre no, ale aby borec zacal lizat okno v buse to je trosku pres caru... Takovych tam vidim vzdycky 5

Reagovat
pawelFCB

To fakt ? jsem myslel,že máš na mysli něco jiného na mysli..

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo, mladej plesoun vzdycky zhulenej asi ... To je fakt magor Ten ani nevi ze jde na fotbal... Jinak podpora a tak to je fanatismus no...

Reagovat
pawelFCB

Jo,v Polsku ta tráva frčí... nedávno se nás ptal jeden Polák na stodolní,zda nemáme na prodej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

na stadion patří fanoušci. Takže z mého pohledu možná to pyro, pokud nějak dokáže podpořít hráče. Nevím, jak je podpoří tyhle transparenty.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu. Představ si, že někdo vedle tebe rozvine transparent s nápisem se kterým hrubě nesouhlasiš. Následně jsi i s tím transparentem na internetových novinách, sociálních sítích,... Všude budeš vysvětlovat, žes tam byl nedopatřením

Když chce někdo politickou demonstraci, ať to ohlásí na úřadě, udělá propagaci a kdo chce myšlenku podpořit, tak tam přijde.

Mě tady to zneužívání většího shromáždění lidí k propagaci svých názorů, které s tím shromážděním nesouvisí, prostě vadí.

Dáváš jen proto, že shodou okolností byl v tomto konkrétním případě vyjádřen názor, se kterým souhlasíš.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

to samé se dá říci o islámské invazi do Evropy....

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

tu je clanok nejakých rakúskych spionov ktory zistili ze ti utecenci v europe su plateni USA rovnakymi ktore platili nepokoje na UKRAJINE!!!!!!!! KURVY SPINAVE UZ SA BLIZI CAS KEDY TENTO ZIDOVSKY SVET skonci a ludia budu zasa slobodny

http://www.info-direkt.at/insider-die-usa-bezahlen-die-schlepper-nach-europa/

Reagovat
smazaný uživatel

, vezmi si prášky a ono to zase na chvíli přejde, tedy do dalšího paranoidního záchvatu

Reagovat
smazaný uživatel

LOL taketo pice jak ty su uz len potreba v europe :D ... vsetko je jak ma byt vid nic sa nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně že se toho hodně děje ve tvé hlavě....

Reagovat
didosh

Reagovat
Mada

už táhni do píči, debile

Reagovat
bobis21

to je super nechceš dělat komedii, fakt ti to jde

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta kotel . Tohle asi neprekoname ...

Reagovat
ZB 07

V Bolce plnej stadion, to koukám Sparťani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

ale oni jsou vždy v MB ve velkém počtu... alespoň někdo tam ten stadión vyprodá

Reagovat
HorajzmAmmann

Az tak ve velkem? Tak maji to kousek no...

Reagovat
PP

Ty vole... ta Sparta je v té obraně naprosto tragická.. Jakýkoliv centr do 16ky smrdí golem.. a to pokaždé.

Reagovat
pepinho2

S takovejma "stoperama"

Reagovat
Znalec

To je to pověstné vedení o 2 góly po poločase

Reagovat
pawelFCB

To je taky pověstné,fandit Spartě a Plzni zároveň ? To ať máš každý rok jistotu oslavy titulů? A jako pojistka Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

a plan D liberec boleslav pribram a aby to nevyzeralo napadne tak tam ma aj slaviu

Reagovat
pawelFCB

Taky jsem si říkal... má to dobře vymyšlené,kučina ale Sparta,Plzeň hlavní

Reagovat
Spalovač šancí

Prostě fandí všem sympatickým týmům v lize ...

Reagovat
Znalec

Nepochopils... Oba jsou jediní co jakštakš v Evropě za nás něco uhrajou, Slavii taky přeju at se vrátí na výsluní a zbylé kluby jsou mi každý něčím sympatický

Reagovat
didosh

Na tom není co chápat!

Reagovat
smazaný uživatel

V tech Teplicich si delaji prdel asi. Borci tam v klidu zaparkuji auto na hriste. Takhle se moc tem lepším ligam v Evrope nepriblizujeme. O kvalite hracu a klubu ted nemluvim.

Dalsi vec...Proc neni jeden oficialni mic pro zapasy Synot ligy?

A proc klub jako Teplice nema svetelne reklamy okolo hriste? Všechno to jsou drobnosti, ktere se pak nakumuluji a liga pak neni tak atraktivni.

Reagovat
smazaný uživatel

máme třeba jiné problémy než řešit světelné reklamy..asi to nebude zadarmo to nakoupit ne ? Na hokeji ti auto na stadionu nevadí ,?? myslím že řešíš hlouposti...

Reagovat
smazaný uživatel

Me hokej nezajima. Videl si nekdy na hristi zaparkovane auto jako reklamu? To jen mne prijde divne?

Samozrejme, ze mame jine problemy. Jen jsem chtel podotknout na ty malickosti, ktere pak zprijemni zazitek jak na stadionu, tak v tv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aik29

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za tu plisnicku sem rad

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák Za něj jsem rád

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Uwe háže buly

tomu nejde nepřát

Reagovat
PP

Heh, jako bych to neříkal.. Costa - absolutně nechápu jeho stavění od začátku jarní sezony letošního roku.

Jestli Sparta nedovede 2 obránce nebo nezmění rozestavení na 4 obránce, nemá šanci proti stejně silnému nebo štastnějšímu soupeři..

Reagovat
smazaný uživatel

V lize to je akorát Plzeň a ta má svý problémy, v Evropě to na Thun, kterej neumí dávat góly stačit bude a ve skupině si to s hurá fotbalem užijem. Ale jako nervy nám ta obrana dělá dost, ale to jsou ty potřebné emoce co k fotbalu patří.

Reagovat
Alan_Shearer

Peknej zapas na pohled, ale ta spartanska obrana ........

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo opět

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být co? Se připravuje nějaké sjednocení klubů Nebo Sparťanstí "fans" opět začali fandit jinému klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem laik a gaučář, já ti info ze zákulisí nedám.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vždyt musí být ready na příští čtvrtek.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tomu Lafatai

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen na to nemá , lidi se smáli když sem tady tvrdil jek půjdou do sraček a ted je to tady , letos 3 místo max , přišti rok střed tabulky a za dva roky druhá liga , ale tak co hoši , Limba more , druhá liga je taky liga ne ? Hlavně že jste dobří plejeři , kdyby tam nebyl Horvi tak se jim nikdy nepovede to co se jim povedlo , tragédi

Reagovat
Jolly Roger

Loni měla Plzeň docela kliku, chybí jí letos Pilař a nemá top útočníka. Jít do pohárů jen se třemi útočníky je trochu málo, navíc Holenda je použitelný jen při nátlakové hře.

Reagovat
smazaný uživatel

On vyhodí Frýdka

Reagovat
Jolly Roger

Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Zase nepřeháněj, ale je dobře že jde Plíseň dolů, za ty roky tlačení od rozhodčích, nasimulované penalty, zákeřné nepotrestané fauly, metrové ofsides, je to v pořádku že se jim ted nedaří, boží mlýny melou jistě.

Reagovat
oli9

Reagovat
Jolly Roger

Zahustel to dobře. Sparta dnes prohraje.

Reagovat
Alan_Shearer

To je tak tragicka obrana .. s timhle preci nemuzou myslet na titul ani na pohary. Scasny by mel vytahnout hlavu z prdele a celej system prekopat.

Reagovat
johnik

to není systémem ale těma lopatama co tam běhaj.....

Reagovat
PP

tak mi napiš 3 obránce z české ligy, kteří mají na to hrát to co zkouší Sparta.. Jednoho bych měl, ale toho Sparta nedávno prodala, ale další dva - netuším..

Reagovat
johnik

Tak jde spíš o to, že na stoperu mají hrát stopeři a né Mareček a Costa. Sparta s tím bude mít problém celý podzim, a pokud někoho nekoupí tak i na Jaře....

Reagovat
smazaný uživatel

Mají Mazucha.

Reagovat
johnik

ten nvm kdy má být ok......

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch vůbec není podepsaný. Vtipný bylo, že během léta Transfermarket ho uváděl pod Spartu, ale teď je zase u Dněpru, takže..

Reagovat
Kang & Kodos

Nemáme ho zdravýho, a hlavně ani podepsanýho.

Reagovat
PP

anebo dát 4 obránce.. Hybš byl na mladých na kraji velice dobrý, Brabec to v tandemu taky dá i ten Holek.. Zatím má Sparta štěstí, že jim to tam padá, ale nevydrží to věčně.

Reagovat
Alan_Shearer

Chyba je v systemu i v hracich.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas za to môže Kozáčik čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek srpen nepřežije...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak mu teda nedali za cieľ bojovať o stred tabuľky

Reagovat
Blasphemer

Zítra musí letět. Alespoň předkola se musí zachránit.

Reagovat
oli9

JAk bude zítra ?

Reagovat
smazaný uživatel

KOZYYY

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

ukaz

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě to udělala ČT.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
B3n

kdo má screenshot ?

Reagovat
Kang & Kodos

Aha, tak to jsem o moc nepříšel.

Reagovat
smazaný uživatel

fajnova kundicka co rozpravas

Reagovat
Kang & Kodos

Čekal jsem, že byl detailnější žáběr.

Reagovat
Rarášek

To jako, že by se kameraman vysral na hru a přibližil kozyyy?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak čekal jsem, že to bylo při záběrech do hlediště. Takhle to hromadný topoření fakt nechápu

Reagovat
Rarášek

kozy vole, co nechápeš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

A ještě k tomu lentilky...

Reagovat
Rarášek

pitomý horňáci tady všude, stačí málo k radosti!!

Reagovat
db18

Kdyby ukázala zadek, tak možná udělá líp

Reagovat
PBLead

Reagovat
Rarášek

Co, tobě se nelíbí?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutné, za to by měla dostat velkou pokutu a v životě nevpuštěna znovu na stadion. Hlavně kdyby chlap vytáhl takhle mezi lidmi penis, už by byl v cele a zanesen na seznam sexuálních delikventů... Humus.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

nebyla špatná

Reagovat
Blasphemer

Já jí miluju, tyvole!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

já taky

Reagovat
goodbay

Byla to aspon Mesarosova?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
kalla

Jak jsem říkal před sezónou, Jarolím musí pryč a brzy půjde pryč.... Vybrat si do týmu cca 4 prvoligové útočníky, ale pouze samé druholigové až třetiligové stopery a brankáře... to nemůže dopadnout dobře....

Reagovat
pawelFCB

KJVCD

Reagovat
Procvakanej Karel

Karel Jarolím Ví Co Dělat ? Nebo o co de? Ja tu zkratku nějak nechápu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

dělá*

Reagovat
smazaný uživatel

Karel Jarolím vážně cucá dudlík.

Reagovat
smazaný uživatel

4 útočníky? Baroš je za zenitem a Magera je dobrý tak na divizi.

Reagovat
kalla

Baroše je potřeba zkrotit, aby nepadal, ale bojoval... Magera dneska hrál výborný 1. poločas a tlačil sám celou Spartu, Chramosta, Skalák, Klobása,....

Reagovat
smazaný uživatel

Chramostovi už nepomůže ani svěcená voda, Klobása zatím nic nepředvedl a Skalák hraje spíš ofenzivního záložníka (a jako jeden z mála v MB něco hraje). V tom kádru prostě není pořádný útočník.

Reagovat
kalla

V tom případě jsou v český lize tři, možná čtyři pořádný útočníci podle tvých měřítek

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlavy - Mahmutovič, Lafata, Fatai, Řezníček, Bednář, Došek, Wágner, Beaugel. Ti všichni jsou lepší, než jakýkoliv útočník MB. Vždyť třeba ten Magera je úplné kopyto, na Baníku snad šestkrát překopnul tribunu. A to je kolem hřiště atletická dráha.

Reagovat
HorajzmAmmann

Narh Ne sranda, ale predpoklady ma...

Reagovat
smazaný uživatel

Narh má podle mě docela solidní potenciál, ale přijde mu to, že hraje jen když se mu chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako všichni negři a balkánci

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba Bony, no.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba T.Henry, P.Vieira?

Reagovat
kalla

Zajímavý, že Mageru viděl Bičík jako nejlepšího hráče MB z pohledu brankáře...

Reagovat
Kang & Kodos

Protože ho hlídal třicetikilovej Holek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to ale vůbec neberu podle tohodle zápasu, ani jsem jej neviděl.

http://www.eurofotbal.cz/hraci/lukas-magera-2483/kariera-klub/

36/6 je na útočníka který hraje základ v Boleslavi zoufale málo

Reagovat
kalla

Jenže on hraje podhrot v Bolce, dneska po dlouhé době byl na hrotu a odvedl fantastickou práci...

Reagovat
Nazgúl

Řezníček, kterej byl v MB asi útočník číslo 5 byl dobrej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

divizi

Reagovat
Kang & Kodos

1. A třídu, maximálně

Reagovat
HorajzmAmmann

Rozhodci Barymu : bez do prdele vole a zluta

Reagovat
OTASi

Docela sem čuměl

Reagovat
johnik

Baroš

Reagovat
Adalberto.Littleoak

je k smíchu nuzák, umí jen brečet směrem k rozhodčímu

Reagovat
Wat

Bičík hodně podržel, asi díky němu a skvělýmu Lafatovi to dneska urvali + nalevo Krejčí i později Hybš to skvěle rozhejbali. Boleslavi je mi líto, celej zápas hráli super, bohužel jim to pak jebal Baroš, kterej tam byl zbytečnej.

Reagovat
spider_8

Skalák se mi líbí čím dál víc. Jistota s balonem, vždycky ví co chce udělat a je hodně nebezpečnej. Toho bych v tuhle chvíli viděl nejen na repre, ale rovnou do základu.

Reagovat
OTASi

No jo, když jsou boleslaváci jaloví..klidně jim 5 fíků mohli dát..timhle stylem si dojde sparta pro titul bez výraznějších komplikací

Reagovat
Znalec

Bejt rozhodčí, dával bych kartu za první nadávku hráče kterou bych uslyšel, za opakované popocházení dopředu ve zdi a pořád bych nechal dokola opakovat přímý kop dokud by ty podvaděči nepřestali. Hráče co ho odnesli na nosítkách a za minutu by přišel k čáře, bych vpustil až tak za 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsme asi neměli vyhrát, bylo to dost na remízu, ale když Bičík zachytá + Bolka nevyužije šance, tak to vezmu. Naše obrana je směšná, aspoň že jsme hráli na 4 vzadu druhý poločas, už jsem si myslel, že to Ščasného nenapadne. Baroš je k smíchu, ten víc mele než hraje. Bičík, Lafi, Krejčí

Reagovat
Kang & Kodos

+ Hybš. Na beku potřeboval tři minuty, aby ukázal, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, za ten druhý poločas se rozehrál. Přijde mi, že on je zvyklý na tu volnost, co má na beku, když se útočí než aby zodpovědně hlídal zadní vrátka. Škoda nevyužívat jeho potenciálu v tom 3-5-2.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je z těch kokotů v Boleslavi na hrotu nejlepší, ale to se těžko hraje, když ho tam Jarolím pošle vždycky na 20 minut a ty lopaty mu nedokážou nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Skalákovou rychlostí/kreativitou + Radovými nahrávkami bych sázel víc na Chramostu. Má rozumný pohyb, dobrou techniku, stačilo by se jen dobře postavit.

Reagovat
Gryphonheart

Mýdlo končí, ručník končí, Koubek taky končí.. doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

A baví toho Baroše ten fotbal ještě? Vždyť on je pořád nějakej nasranej. Co s tím chce uhrát?

Reagovat
pawelFCB

Po tom skoro vyslečení Baroše Váchou měla být pecka... Buzna měl zas choutky...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
kalla

Čekám kdy bude hrát v sukni

Reagovat
pawelFCB

Vachovi by to slušelo,vždyť už nosí legíny

Reagovat
Skleepy

Tu kravatu Baroše, která tomu předcházela, jsi přehlédl?

Reagovat
pawelFCB

Klasický souboj

Reagovat
Skleepy

Reagovat
pawelFCB

Nevím,co se směješ,vždyť i Bosak říkal,že se dalo pískat obojí...kravata je běžná a kolikrát jí rozhodčí přehledne...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Fillo dobrá mašina na goly

Reagovat
smazaný uživatel

Svanci byl mesic na Ugande? Mu sviti jen zuby.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Douglas Costa zase neskutečnej

Reagovat
OTASi

Křivák vychcanej..zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Kulantně řečeno

Reagovat
kalla

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Az skoro zazracna vyhra,hrat venku v Bolce bez obrany a vyhrat je kumst

Reagovat
OTASi

Boleslaváci jsou kokoti leví no..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka Skalák solidně leze Spartě do zadku Jen dobře. Už aby byl zpátky.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
OTASi

Má je pořádně vyhejtovat, čůráky

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I přes panující vedra,je v Plzni -5!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budou v Plzni i tuhé zimy. Kdyby bylo -20, milerád si vezmu kabát.

Reagovat
db18

Damková je s Berbrem na dovolený a zapomněli ošéfovat rozhodčí, nebo co?

Výhru jsme si za druhý poločas rozhodně nezasloužili, neskutečná bramboračka, každý volný kop rozehraný dozadu, i když to nikdy k ničemu nevedlo a rozehrávka pak byla ještě složitější...

Jediné štěstí, že máme Hořavu a ještě se mi dneska líbil Ďuriš (a střídající Vůch), jinak je to neskutečná bída... (a teda ještě v prvním poločase byla jedna situace podobná Hubníkovi, kde jsme asi měli kopat penaltu my...) dělba bodů mne tolik nesere, jako spíš způsob, jakým k ní došlo

Reagovat
OTASi

Hořava zrovna dneska bída! Společně s Kolářem zazdil každej možnej brejk a navíc opět totálně ignoroval Vůcha

Reagovat
db18

Byl jediný, kdo něco hrál, všechno se muselo tahat přes něj, protože nikdo jiný nebyl schopný něco rozjet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

No a že toho vymyslel..

Reagovat
db18

V jednom se to těžko taá, když zbytek hráčů stojí a čeká, co se bude dít.

Reagovat
Blasphemer

Druhej poločas taková Koubkova klasika, loni mu to většinou vyšlo, letos už to nevychází. Vůch parádní, ten základ příště už musí hrát.

Naopak na Ďurišovo výkonu pozitivum nevidím, jeden dobrej centr je málo. Lepší než Mahmut nebo Holenda není ani náhodou.

Reagovat
db18

No, Mahmut ukázal zase svůj standard - dva ofsajdy na 30 minut... Hrál dobře, stahoval se na křídla a snažil se pak najít spoluhráče ve vápně, jenže naši hráči bez balonu prostě nejsou v pohybu... (a necentroval náhodou ještě na Petrželu a Kopice?)

Reagovat
HorajzmAmmann

No ale jesnou sel sam na branu a pohlidal si to... Rozhodci spatne odpiskal

Reagovat
db18

a ještě jedno info: V sektoru hostí po sezoně asi skončí prodavačka

Reagovat
smazaný uživatel

Copa jste vyváděli?

Byli ňáky pokřiky proti Koubkovi? Den tement musí co nejdřív zkončit.

Reagovat
db18

Nic, jenom si klasicky pár lidí stěžovalo, že je jen nealko, tak reagovala s tím, že se má jít s žádostí na vedení a následovala debata s lidmi ve frontě, že to prostě funguje blbě, a že ona sama si řekla, že doklepe sezonu a kašle na to... takže už asi nebude coca cola speciál

Jinak pokřiky nebyli - dostavila se nostalgická nálada, ve které se vzpomínalo na staré časy, kdy byl bod ze Stínadel zlatý a lidi z kotle se mezi sebou nehádali. Na Koubka spíš čekam něco na domácích zápasech z tribun, Fíša se snaží do toho sportovní stránku netahat.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže klasickej Teplákovskej stánek- půl hodiny čekáš na pivo při padesáti lidech v sektoru. Doba, že si půlka kotle nebude chtít dát po hubě nastane, až zase v kotli bude padesát a na výjezdech dvacet bláznů. Jo Fíša, Klatovácí fuer immer.

Reagovat
db18

Tak ona za to nemůže - a v minulé sezoně aspoň měla pod pultem rum... A já moc ldouho nečekal, ale byl jsem tam taky před zápasem a pak během přestávky na pití...

Reagovat
Kang & Kodos

Na začátku 2. poločasu vypadl přenos, tak se holt odvážil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč všichni toho Lafatu tlačí do repre, vždyť za ní hraje tužku.

Reagovat
OTASi

Kozomrd se furt rozplývá ve studiu jaký jsme dneska viděli krásný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad..

Reagovat
goodbay

Gratulace do Teplic!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jako posledni dobou goly padaji.

Dneska 5 golu na zapas... Liga bavi coz je dobre !

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem koukal na skóre jednotlivejch týmů a až na Jihlavu padaj góly všude a to je dobře!

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Prga z Bolky! V první řadě musím vyzdvihnout fans ACS, parádní support a počet. Po dlouhý době jsem konečně viděl úplně narvaný stadion v MB.

MB sympatický výkon, Skalák paráda. Baroš tragédie, nulový přínos pro utkání. U nás parádní Bičík, Lafata a Vácha. Tragédie opět obrana... nehráli jsme v 2. poločase na 4 beky? Bylo to lepší. Rozhodčí si neodpustil kontroverze, musím se kouknout na videa. Jsem zvědavý na Thun - pokud zahrajeme jako proti CSKA, a zlepšíme obranu, jasná výhra nás nemine

Reagovat
smazaný uživatel

a taky treba vyzdvihnout kozicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi z kotle nemohl vidět

Reagovat
Rarášek

Hráli jsme celej zápas na 4 beky..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem si fandění v Bolce opravdu užil, kotel narván + slušný počet vedle. Naplno se to rozjelo po příchodu bubeníka. Byl tam tuším i herec Novotný. Kaňka byla opět tragická obrana, která zase neskutečně hořela, Costa stopera hrát nemůže, strašně tam hoří, potěšil mě Hybš. Směrem dopředu je to sice super, ale takhle soupeře nemusíme přestřílet věčně, snad na tom Zdenda zapracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad to, když se ti po prvním kole smějí, že jsi nevyhrál v Jihlavě a po 4. kole už máš nad nima 5 bodů náskok!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky proti Zlinu ,Ostrave ,Jihlave se to hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Jihlavě právě blbě

Reagovat
Wat

Jak říkáš.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

nebréč lůzičko

Reagovat
smazaný uživatel

a Boleslavi. No Dukla, Slovácko, Teplice, ty jsou o dvě třídy vejš, minimálně.

Reagovat
Spalovač šancí

Snad Švancara rozebere ty kozy elektronickou tužkou. A Čuhelová mu bude pokládat otázky ohledně vhodné protitaktiky

Reagovat
smazaný uživatel

hehe to dievca to zabilo hned sa onej pise

Reagovat
smazaný uživatel

ale moja laska je toto http://www.twitch.tv/SidecarAngel :333

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,kotel Sparty To se zítra ve Zlíně bude těžko překonávat. Ale Jazda !! Ve Zlíně bude po dlouhé době zase vyprodáno.

Reagovat
goodbay

Nevite proc se posledni vikend v srpnu nebude hrat liga? To bude tritydenni prestavka?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli MOL Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo i loni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

... dvoutýdenní přestávka

Reagovat
goodbay

Ano, ale bude se hrat az za 3 tydny.

Reagovat
monty25

Záznam zápasu Teplice - Plzeň jsem neviděl, protože ho ČT Sport nevysílá (přitom to měla v programu od 0:50 a 6:15). Nevím, jestli to je kvůli těm technickým problémům, které byly včera na stadionu... Viděl jsem teda jenom sestřih na isportu, takže hru hodnotit nemůžu. Jak jsem včera před zápasem psal, že neberu nic jiného než 3 body, tak tenhle bod beru nakonec všema deseti. Je to sice na jedné straně ztráta pro oba, ale vzhledem k průběhu rozhodně víc pro Plzeň. Pro Teplice je to určitě plusový bod a tak trochu náhrada za tu Příbram (teď si ještě vynahradit Olomouc)... Přiznám se, že když jsem na mobilu viděl poločas 0:2, tak už jsem moc nevěřil. Naštěstí daly Teplice rychlý kontaktní gól, ale hned vzápětí vypadlo osvětlení, z čehož jsem byl docela nas*anej. Nakonec to ale dobře dopadlo a povedlo se vydřít aspoň ten bod v závěru.

Reagovat
bartes

Viděl jsem 2.poločas zápasu Teplice-Plzeň a bolely z toho oči. Nejsem nějaký velký fanda, ale hra Plzně za Vrby se mi hodně líbila, kde bylo všechno v běhu, pak centr z křídla nebo nějaký překvapivý pas od Horvátha a připraveni útočící hráči na střelbu. Fakt mě to bavilo.Teď bylo ze strany Plzně všechno statické a vyloženě Plzeň čekala na odpískání konce nebo na gól Teplic.

Chtěl jsem si zavzpomínat na tu starou dobrou Plzeň a hledal jsem nějaký starší záznam z Vrbovy éry. Našel jsem zápas Plzeň-Barcelona v archívu čt. Plzeň hrála svým stylem, dokonce byla možná lepší než Barca, pak přišla ve 20.minutě penalta pro Barcu a Plzeň šla do 10. A i přes to hrála Plzeň svoji hru a dokázala pozlobit i v 10 lidech Barcelonu a nebála se debaklu. Fakt pro srovnání doporučuju.

Je mi dost smutno z toho, co z Plzně udělal Koubek, kdy hráči jsou statičtí a prakticky je to hra na náhodu. V podstatě od začátku této sezóny Plzeň nevyhrála o víc než 1 gól a spíš se bojí o výsledek. Za Vrby taky nebyly všechny zápasy na 100%, ale takových zápasů byla menšina.Teplice by normálně dostaly ve druhém poločase další 2 góly a bylo by po zápasu. Přitom Plzeň za Vrby ze zápasu s Barcou a ta současná jsou srovnatelné, ne-li ta současná je kvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

Prica

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím. Za tu taktiku "hlavně soupeře k ničemu nepustit" a šudlat to ve středu hřiště bez snahy dojít až k bráně, bych odebíral trenérské licence. To normálně zabíjí fotbal a mě nebaví se na to dívat. Z mého pohledu už Koubek dostatečně ukázal, že nemá Plzni co dát a posunout ji někam výš. Čím dřív ho vykopnou tím líp. Bode to lepší jak pro Plzeň tak i pro český fotbal.

Reagovat
kalla

Ví někdo proč Bosák amatérsky překřtil Šislera na ŠÍslera?

Reagovat
Uwe háže buly

Je to debil.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
jiriczeQ

jít do Slavie, když má nabídku z legendárního Slovácka, skončil u mě tak snad se mu teď nezhroutí život, až si to tady přečte..

Reagovat
Kang & Kodos

Jen počkej, přiští léto to bude hrdej moravák.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se ho ptali na Spartu/Slávii ne na Slávii/Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Bary včera nedal tomu zmrdovi přes držku...

Reagovat
papanegra

Včerejší výjezd s přítelkyní.

Na zápas v Bolce jsem se těšil. Pěkný stadion, poměrně sympatický tým plný ambicí. Bylo jasné, že to bude parádní zápas.

Lístky pro sparťany v prodeji hodinu a půl před zápasem. Nevím proč, když jindy to jde přes net, ale tak dobrá, vyjedeme tedy tak, aby jsme tam byli v 7 u kasy.

Přijedu do Bolky, jelikož tam jsem poprvé, tak jsem si na netu našel, že auto nechám u Kauflandu, jelikož mám rád, když je auto, někde na očích. Při vjezdu na parkoviště si musím u závory vzít lístek, kde se píše že parkování je zdarma po dobu 90minut. Nevím proč zrovna u kauflandu to takhle mají. To v Jablonci je kaufland ještě blíže ke stadionu a tam je parkoviště běžně zdarma.. Ale tak dobrá nechám to tam, mám tam takovou tu jistotu, že se autu nic nestane.

Jdeme teda ke kase, ve které měli prodávat lístky, už zdálky vidíme, že ta fronta má 200 lidí. Čekali jsme 25 minut, než jsme se dostali k okýnku a tam nám řekla, že prodává jen lístky na stání na strany.. Tak jsme váhali a nakonec jsme si koupili dva, aby jsme měli jistotu, že se na stadion dostanem. Dále nám pověděla, že lístky na sezení u kotle hostí jsou támhle, tak se tam jdem podívat, zda jsou ještě nějaké volné.

Příjdeme ke kase a zeptám se zda má volno a kam, řekl nám jen že sektor L, Sektor L je podle plánku stadionu normálně k sezení, tak s natšením koupíme další dva lístky, že budem aspoň sedět. 2řada, to budeme parádně vidět.

Poté jsme nevěděli jakým přesně vchodem máme na stadion vlézt, jelikož označení je nulové, ale tak máme pusu a dostáváme se na stadion. Dojdem do sektoru L, ale ten byl ten zápas brán také jako kotel a z 2. řády nebylo vidět, jelikož na mřížích byly rozvěšeny vlajky. Tak tedy musíme stát na schodech. Po 45 minutách znechuceni odcházíme ze stadionu, jelikož se řadíme mezi slušnější fanoušky a chtěli jsme sedět a občas zafandit a né celej zápas stát a překukovat přes lidi před náma a nakonec jsme stejně nic neviděli, protože jak tam prodávají lístky na stání, tak za sedačkama bylo narvno..

Chtěl bych vědět, proč se v Boleslavy prodávají lístky na stání., když už takhle lidi od 8 řady museli stát za sedačkama, jelikož dole byli pověšené vlajky.

Proč nikde na internetu nebylo uvedeno, že sektor L bude brán jako kotel. Proč se nedalo sehnat lístky před zápasem ještě do vedlejších sektorů vedle kotle ?

Proč nemají na kasách počítačový systém prodejí lístků, aby by na jakékoliv kase prodali kamkoliv lístek, ale maj je předtištění a trhaj je jak jim to zrovna vyjde...

Tenhle výjezd byla moje nejhořší zkušenost, přišel jsem dohromady o 5 hodin času, o penězích za lístky a projetí nemluvim...

Proč jinde to jde bez komplikací, ale v Boleslavy je to tak na píču ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sektor L byl uvedený jako kotel, bylo to psáno na stránkách Sparty. Já tam byl a byl jsem celkem zklamán, že tam fandila třetina lidí, tak aspoň vidím důvod. Jinak Bolka dřív lístky prodávala přes net, ale nejspíš to zrušili z důvodu, že každý větší tábor kupoval lístky vedle, protože kotel pro hosty tam byl zoufale malý.

Reagovat
mario23

protože tam na fanoušky nejsou zvyklý a je to pro ně sprosté slovo.

Reagovat
stas87

Nebola to ta,co ukazala prsia pri tom rohu?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

si mi předběhnul

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

U Kauflandů je to takhle normálka. V Plzni (Lochotínská) a v Praze (minimálně v Podbabě a tuším, že i na Vypichu...), protože lidi neměli kde zaparkovat po příjezdu do Plzně a v pracovní době tam pak zákazníci neměli šanci zaparkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla tvoje mladá,jak ukazovala kozy?

Reagovat
jsemdement

"Po 45 minutách znechuceni odcházíme ze stadionu"

Reagovat
frankiefcb

Tragédie, tragédie, tragédie.

11 lemplů na hřišti, cca 30 dementů v hledišti a jsem znechucený na dlouho dopředu zase. Tady snad není, co hodnoti. Snad to, že se rozhodčí smiloval a dohráli jsme v 10, že Dericku.

Reagovat
bobis21

zápas jsem bohužel (nebo naštěstí??) neviděl, ale pozitivní určitě je, že si držíme 16. příčku

Reagovat
frankiefcb

no to buď rád

Reagovat
frankiefcb

jo, aby sis to uměl představit, až ne jednu šanci Narha jsme si nic nevytvořili a sami jsme měli průchoďák v obraně.

Reagovat
3M

Lůza ligy snad konečně do druhé ligy!

Reagovat
Liquid

Ten Baník je slaboučký jak čaj. S jejich současnou vizí se obávám aby nebyli za otloukánky i ve 2.lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zac ten Alispahic? Chlapec ma dva metry,do souboju ve vzduchu nechodi,v soubojich radsi skrci nohu,fotbalovost 0...Mondek-toho je mi az lito,to je divizni fotbalista..Misak taky traged ale aspon vi co hraje za sport a par procent fotbalovosti tam je. Vcera se tu blilo na Vachu,ale Mensah mohl mit s prehledem 5 zlutejch...a zakoncuje to Sichor s vypracovanou postavou ala Tomas Kuca..velka komedie ten kadr,nedokazu si predstavit na ci ukor by se Banik zachranil..

Reagovat
db18

Sympatizant IS

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Uwe háže buly

Aladinův sympatizant.

Reagovat
frankiefcb

bohužel si to shrnul. My to vidíme taky a trpíme. Jo a Šichora jsem viděl jednou nasávat na Stodolní ve 3 ráno a musím říci, že v televizi ještě vypadá tlustě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny fotbalisti jsou momentalne Narh,Mensah(kterej to ale devalvuje castyma faulama a nesoustredenim se) a Frydrych,kterej casem asi taky postupne rezignuje,protoze pokud nema za stavu 0:1 na svy pulce pul minuty komu rozehrat volnej kop,tak je to moc..a Jezdik asi jezdi po zadku,nic vic neprida..

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec?

Reagovat
smazaný uživatel

Rezignovanej,bez zajmu...

Reagovat
iamek

Presne tak. Jinak je to oan fotbalista.

Reagovat
frankiefcb

Mensah šel neskutečně dolů, ale ano fotbalově na to má Frydrych, Narh, Kouřil a Kukec pokud se mu chce (vypadá to, ež teď si vybral zápasy, kdy se mu nechtělo). A samozřejmě Pavlenka. Nevím, co by se muselo stát, abychom se zachránili pod tímto vedením, které to nevidí a nechce vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo když spadnou tak toho bysme mohli chtít

Reagovat
Kang & Kodos

Do kantýny?

Reagovat
smazaný uživatel

proč? šikovnej hráč, ve Spartě by mohl s konečně schopnym teamem předvádět slušny věci

Reagovat
mario23

Dyť nehraje ani pravidelně základ, takže to žádný terno nebude... Spíš někam do Liberce nebo Příbram.

Reagovat
Kang & Kodos

Z těch černejch je tam asi nejslabší. Když už, tak Mensah. Kdyby teda nebyl totálně z formy. Ale potenciál určitě má.

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

To spíš Narha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tom nevidim absolutne nic zajimavyho..

Reagovat
iamek

Je linej a treninky flaka. To radsi Kukec. V Baniku ma nejvetsi potencial, ale nedava tomu ani 50%. V jinem klubu pod poradnym trenerem by ligu valcoval.

Reagovat
Kang & Kodos

Mondek je vítěz Corgoň Ligy

Reagovat
F.Torres

vždyť to píše

Reagovat
Blasphemer

Baník je letos jasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Moh mít 5 žlutých? Tak to jsou 4 neobdržený, stejně jako u Váchy. Akorát Baníku ty odpuštěný karty nepomohly vyhrát zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý krásnej gól . Nechápu, že takovej talent nehraje základ. Hlavně že Halenár jo

Reagovat
smazaný uživatel

Páni, Baník vypadá letos fakt slaboučce, tam se musí fakt něco dost rychle změnit, nebo spadnou.

Reagovat
frankiefcb

jo vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Chachaři na podporu týmu už organizují další bojkoty

Reagovat
iamek

Snad neprekonaji rekord v poctu bodu. Jinak snad ty opice z dneska budou dal bojkotovat domaci zapasy. Vetsi mor nez Safarcik.

Reagovat
frankiefcb

hele teď ti fakt nerozumím, ty si myslíš, že těch 30 dementů znamená všichni, co bojkotují. Naopak ten bojkot má smysl. A nemyslím si, že jsou větší mor.

Reagovat
iamek

Ja taky podporuju bojkot. Aspon ve Vitkach vydrzi sedacky o neco dele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

ach jo, co ti mám na to říct. Moc dobře víš, že to, co udělalo těch pár dementů neschvaluji, ale proč pliveš tak do vlastních řad to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako když někdo kritizuje pseudofanoušky, co v případě problémů klubu přestanou na stadion chodit, tak kope do vlastních řad?

Reagovat
frankiefcb

Ty klone Dolara, nepouštěj se prosím do diskuze se mnou, když chceš rýpat a používat své scestné myšlenkové konstrukty. Tuhle roli tu splňuje Dolar, na dalšího nejsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zas Dolar jo? Kdo to vůbec je?

Že tyhle trapné bojkoty Baníku opravdu nepomůžou je jasné všem. Na to není třeba nějakej Dolar.

Reagovat
frankiefcb

Jak jsem řekl, když chceš zarývat nereaguj na mě, Nemám na to náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

jinak nevím ejstli nakonec bude k něčemu bojkot,ale pro mě má smysl v tom, že pomoci bojkotu vyjadřuji nesouhlas s vedením a nepodporuji vedení finančně sice symbolicky, ale i tak.

Reagovat
iamek

Myslis ze me to tesi? Jezdim na Banik 20 let a tahle situace je silena, ale tohle Baniku nepomuze. Prijde dalsi a dalsi pokuta.

Reagovat
frankiefcb

Jo to s Tebou souhlasím. Mě to taky netěší, jsem z toho hrozně smuten, ale nechápu, že i ty Banikovec devalvuješ bojkot lidí, kteří s těmito lidmi nemají nic společného, možná modré triko. Tohle je nechápu, že používáš rétoriku, která se snaží devalvovat bojkot, který má smysl v případě našeho vedení a nebojkotují pouze tito "zlobivci", ale mnoho fanoušků, kteří na Baníku prožili kus života.

Reagovat
iamek

Trosku ze me mluvi nasranost, emoce a to, ze ten kadr je snad nejslabsi co tady kdy byl a to mame rozpocet 90 mega. A to pamatuju nejake hrace :-) . Ja nikdy nejsem priznivcem bojkutu a proste si neumim predstavit, ze bych si nekoupil permici nebo tak. To same mam s HCV, kde me bral uz deda. A ver, ze HCV je financne jeste vic v prdeli nez Banik, ale maji dost kvalitnich odchovancu, kteri to na tom 8-10 fleku uhraji. Taky me sere, ze tam nejsou vetsi ambice a ze Husicka a Cernik nejsou schopni sehnat poradneho sponzora, ale tady v kraji nema cash snad nikdo. Krome hazenkarek Poruby. Tam dela uzasnou praci Adamek, ktery jako posledni drzel Banik nad vodou, ale pak jak videl co se tam deje, tak hned utekl a zacal se venovat zase Porube, kterou mu pomalu a jiste jeho manazeri rozkradali.

Reagovat
frankiefcb

No vidíš, já třeba na Bazalech a na Baníku strávil kus svého života, šel jsem na Baník dva týdny potom, co mě po velmi vážném úrazu, co jsme byl na hraně smrit pustili z nemocnice. Šel jsem tam, nezanevřel jsem, ale prostě v této situaci vidím jako bojkot nejlepší řešení, tak Tě prosím nedevalvuj ten bojkot takovýma, jak bych to řekl kecama ze 4 cenové typu: opice, co umí jenom bojkotovat, zase demolují apod. Jinak o Víktách vím, a je mi to líto. Na víkty se taky zajdu raz začas podívat. P.S: A nedevalvuj ani práci Ultras, věř mi, jsem si jist, že ti, co se starají hcorea a o atmosféru ten bodel nedělali a nedělají.

Reagovat
iamek

Tak Banikovske chorea v sezone kdy se vyprodaval stadion, tak to bylo neco neuveritelneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, nedělej z toho "bojkotu" nějakou ušlechtilou záležitosti, jsi prostě jen jedna z těch opic, co "svému" klubu fandí jen a nedině když se daří. Když né, utečou jako první. Těmhletěm ULTRAS a náckům na ně navázaným by se měl okamžitě zakázat vstup na všechny stadiony, aby se nebáli chodit skuteční fanoušci.

Reagovat
frankiefcb

ano přesně ot jsem já, ta opice co fandí Bnaíku, když se mu daří. A ty dny, kdy jsem mrznul na Bazalech a díval jsem se na mizerný Baník, který hrál mizerně v minulých sezónách je nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak na Bazalech jste si mohli ještě slušně zařádit. Na Vítkách už je to horší co? Všem je snad jasné, že hlavní důvod tohoto "bojkotu" jsou bezpečností opatření a kamerový systém na Vítkovickém stdionu.

Reagovat
frankiefcb

Řeknu Ti Dolar má aspoň v těch provokacích styl, ty si až moc jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není žádná provokace. Nečekám tebe nějaké reakce. Jen chci otevřeně říct, co si o vás myslím.

Reagovat
stas87

Tak si si tie svoje hovna uz napisal,uz tuna ludia vedia co si myslis a teraz mozes ist do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ty čobolský čuráku do toho pleteš?

Reagovat
stas87

Neotravuj,smudlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam běž do svojí čobol ligy a neser se mezi civilizované.

Reagovat
stas87

U teba dost pochybujem,ze si civilizovany.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty se svým výstupem výše dokazuješ, jak chytrej si, ovcomrde.

Reagovat
stas87

Tak kedze ten bambula dlhodobo rype do Baniku a troluje je v poriadku?Chod si vycistit mastal radsej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, rýpe do Baníku? Má svůj názor o rádoby fanoušcích Baníku a ty ho tu posíláš do prdele.

Tu poslední větu mi přelož, zas tak dobře ovcomrdsky neumím.

Reagovat
Kang & Kodos

V kombinaci s nickem jsi ze sebe teď udělal totálního čuráka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Tak predne-pride ti normalne niekoho nazvat opicou?To on konkretne napisal a napisal to cloveku,co problemovych odsudzuje.Uz to je celkom urazlive a rypave.Evidentne mas s ovcami nejaky problem...ze ich casto zminujes.Chod si ich prepocitat,mozno ti nejaka chyba..

Reagovat
frankiefcb

a proč se do toho sereš ty čecháčský čuráku?

Reagovat
centos

Reagovat
centos

urbisi, jsi mimo a navíc se tu prezentuješ jako hovado.

Reagovat
patas92

Proč si pak zbytek ultras neudělá s těma 20 lidma, co dělají bordel, pořádek sám?

Reagovat
frankiefcb

jo s tím souhlasím, že by se proti tomu měli vymezit. To je snad jediná věc, co mě na ultras mrzí.

Reagovat
patas92

Možná to bude tím, že těch normálních tam je menšina.

Reagovat
frankiefcb

No oni jsou v klidu, Nemají potřebu to dělat, na druhou stranu mě mrzí, že jsou v tomto dost apatičtí a dá se říci, že to někdy tiše tolerují. A to mě mrzí. Ale většina Ultras pitomci nejsou, to by ses divil.

Reagovat
db18

Tak na stadionu to stejně moc řešit nemůžou, to by pak PČR mlátila hlava nehlava...

Reagovat
frankiefcb

spíše by se k tomu mohli postavit čelem, aby se tomu předešlo. To mě prostě někdy mrzí, moc dobře vědí, že někteří dělaj pičovin a neřeší to. jak říkáme prostě vandráci, ožerou se a udělaj kraviny (vlak, cesta, stadion)

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty baníkovský tupý hlavy ve Zlíně ? Prej se tam teď i střílí..

Reagovat
iamek

Link?

Reagovat
smazaný uživatel

Psal kámoš ze Zlína

Reagovat
Whitemedia

Si to asi spletl s bouřkou, co tu přišla

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím,ja banikovsky ultras obdivuju,koneckoncu máme dost podobnou situaci ,a jestli mě někdo baví po ultras stránce mimo nás tak určitě baník a bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnou situaci?

Reagovat
frankiefcb

tak pokud vím t,ak mají taky diletanský vedení.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale narozdíl od vás útoči na poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je v mnohem větším srabu sportovně než sousedi za tratí teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sportovně. Určitě, ale jestli pustime škodu a zmrhala tak na tom budem podobně, vedeni Baník urcite horší, ale u nas taky zadna hitparada

Reagovat
Blasphemer

Jo, za dnešek si ten obdiv fakt zaslouží.

Reagovat
Banikovec7

Za choreo určitě, s tím co se stalo potom, nemají ultras nic spolećného.

Reagovat
Blasphemer

A kdo za to teda může? Policie? Holý? Ilumináti?

Reagovat
frankiefcb

ne těch cca 30 blbounů.

Reagovat
Blasphemer

Tak pokud jich bylo jenom 30, tak si je mohl ten zbytek zkrotit. Ale rozhodně to nevypadalo tak, že by tam nějaká taková snaha byla.

Reagovat
frankiefcb

ne snaha tam nebyla. Jinak já osobně nevím, jak zkrotit těch 30 blbounů, ale nějak vymezit se proti tomu by bylo fajn.

Reagovat
Blasphemer

Tak třeba jim dát nějak verbálně najevo, že to není v pohodě by úplně stačilo. Jenže místo toho řval celej sektor A.C.A.B., což zafungovalo přesně naopak.

Reagovat
frankiefcb

no to už potom, co následovalo no. Kdyby se tomu předešlo, tak tam policajti nenaběhnou. Jsem docela rád, že jsme nakonec nejel. Být od pepřáku bych kvůli těm blbounů nechtěl no.

Reagovat
Riviera Kid

All Colours Are Beautiful

Reagovat
JarousFCB

A jak si to kurva představujete? ... To má jeden slušný povstat, zařvat něco ve stylu "Za reputaci Baníku" a s těmi co se přidají jít do těch, co dělají bordel? Já přijel na Baník a né uklidňoval nějaké bezmozky... To má dělat PČR a kdyby to dělala správně, tak už je dávno pokoj!

Reagovat
Puskas

Balonem na branku.

Reagovat
Kang & Kodos

Mimochodem, Poznar se trefil ve 109. minutě. To bude rekord, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A nejrychlejší má furt Lustrigól, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,doma s Jabloncem myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to si pamatuju na 2:0 pak dával o chvíli později Homola a tak to skončilo.

Nejlepší na tom je, že táta šel pro klobásu a oba góly tehdy neviděl,

Reagovat
Kang & Kodos

Když si s odstupem let uvědomíš, že LM nám vystřelil Homola..

Reagovat
smazaný uživatel

V prodloužení proti Maďarům! To si pamatuju, tam jsem taky byl, tehdy za ně hrával Robert Wágner, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Ten nám snad i dával gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, to byla pod Strakou tehdá v Evropě jindá hitparáda, panáčku

Reagovat
Kang & Kodos

Konkrétně 1 bod a skóre 2:13

Reagovat
Manik...

Proč v tom Zlíně se hrálo tak dlouho?

Reagovat
iamek

Banikovsti fans kontrolovali kvalitu sedacek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Aha takže normálka... Fanoušci Baníku dokazují, že jsou nejvypatlanější v lize

Reagovat
iamek

Dik

Reagovat
Manik...

Tebe zrovna nemyslím, ale když vezmeš kolik chuligánů má Baník, tak to fakt je jasný 1. místo

Reagovat
Whitemedia

Oni ale nemůžou za to, že se nacházejí tak blízko Polska.

Reagovat
Manik...

Jasně, všichni tihle chuligáni jsou z Polska ... A i kdyby část byla, tak snad není tak moc velký problém jim v tom zabránit

Reagovat
Tomoro

Už se ví za co dostal Kaša tu redku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy?

Reagovat
Tomoro

no to je nejpravdepodobnejsi spis jsem myslel co mu rekl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu zarecitoval něco od Erbena

Není to jedno?

Reagovat
Tomoro

no jen je to nezvykle za kecy tasit rovnou redku

Reagovat
jsemdement

nedava se pomalu ani zluta, uz jen v televizi muzes kolikrat videt, jak nekdo "mluvi" s rozhodcim dele nez by mel, pravdepodobne ho taky nezve na pivo a troufam si pocestne tvrdit, ze z 73% nesouhlasi s rozhodnutim sudiho

Reagovat
kalla

Reagovat
Greny

Zavadil misto Rosickýho do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký byl výkon Baníku ?? Já jsem se šel podívat radši na okres

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný. Za celý zápas jedna šance, jinak nic. Nějak jsem je za těch 110 minut nepochopil. Akorát mezi 70-90 minutou nepustili Zlín k míči.

Reagovat
HorajzmAmmann

Shrnul jsi to poslednim slovem

Reagovat
Greny

Nejvíc byli vidět "fanoušci"

Reagovat
db18

No... super, zítra se trefí také Rada a dokonce i Tecl...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník sestup.

Berger 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nespor dalsi gol,tentokrat Legii..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

A Nikolič zase gól.. Tohle byl neskutečnej provar vedení..

Reagovat
Rarášek

To bych zas tolik nehrotil, máme Marca i Kehindeho. To jsou taky výborní střelci.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych bral mladšího Lafyho..

Reagovat
Rarášek

Tak jako střelec extra, ale já jsem teda radši za Marca .. asi nějký sympatie

Reagovat
Uwe háže buly

Já to říkal..

Reagovat
Kang & Kodos

Vyběr útočníka na lavičku z trojice Železník, Poznar, Berger jsem moc nevychytal.

Reagovat
db18

Mně ještě dojdou body za střídajícího Pazderu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Narh shrnul situaci Baniku uplne presne. Pred tydnem 2 goly a pak neda 2x najezd na golmana. Jednou zahrajem slusne a pak predvedem tohle...

Reagovat
Greny

K tomu Kašovi : hrube nesportovní chování udeřil soupeře loktem do obličeje v nepřerušené hře mimo souboj o míč

Reagovat
db18

Od kdy se za to u nás dává rudá?

Reagovat
Greny

Tak pokud se hrálo někde na druhé straně hřiště. Ja si to jen přečetl na is.fotbal.cz

Reagovat
kalla

Asi posledních 50let...

Reagovat
db18

Že jí Vácha nikdy neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
FCSL

Černý na hřišti

Reagovat
Rarášek

hm ..

Reagovat
Sosi

Zlámal Liga zatím hodně atraktivní

Reagovat
smazaný uživatel

To zalezi z jakyho pohledu se na to koukas. Z tvyho pphledu urcite jo. Ale zase na druhou stranu kdyz se podivas na to ze tady davaj goly golmani, hraje se tady fotbal plnej nesmyslnejch ztrat, dlouhejch nakopu, 10 tymu z 16 si nedokaze v zapase dat vic jak pet prihravek za sebou atd. Nevim jestli tohle je zrovna znamka kvality a toho jak bejt konkurenceschopny v Evrope. Chapu ze nekoho to bavi, ale tyhle veci jsou videt i v pralese a ten je prakticky zadarmo..ale pokud to nekoho bavi, ok, ja s tim poblem nemam, je to jen takova moje uvaha..

Reagovat
smazaný uživatel

Dívá se na to hezky ale do evropy se s tím moc jít nedá

...ale zase máme aspoň ty kozy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

beru to jen z pohledu, že padá hodně gólů a utkání mají zvrat

Reagovat
FCSL

Zlámal

Reagovat
mario23

Tvl Bohemka takový haluzáci... Zlámal dobrej hero, nejdřív vychytá všechny útočníky Dukly a pak vyrovná.

Reagovat
db18

Zlámal měl dostat červenou... k čemu ty pravidla do prdele jsou?

Reagovat
Sosi

za co?

Reagovat
db18

jednu za dres a druhou za náběh k plotu

Reagovat
Sosi

aha

Reagovat
frankiefcb

žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutou dostal

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kalla

Reagovat
db18

Palcuj si jak chceš, ale tohle jsou pravidla...

Reagovat
kalla

Najednou je znáš, pře chvíli si za loket do držky nedával červenou. Navíc Zlámal vlezl na plot až po ukončení zápasu

Reagovat
db18

Tak proč dostal žlutou, když už bylo dohráno?

A já ty pravidla znám, jenom narážím na to, že si u nás sudí dělají co chtějí /za strkání ve vápně není penalta, za lokty se netrestá atd...)

Reagovat
kalla

Dal gól a hned svlíknul dres = žlutá, pak se odpískal konec zápasu a pak skočil na plot

Reagovat
db18

No, komentátoři totiž tvrdili, že to bylo za běh k plotu...

Reagovat
kalla

Bosák je idiot, stačil jeho včerejší Šííííííísler. V každém zápase melou nesmysli jak na ČT, tak na iSportu. Ti komentátoři nemají ponětí co rozhodčí píská. Přitom je to vždy jednoznačné, ale oni neznají gestikulace a jsou nepozorní

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

Protože kartu můžeš dostat klidně i po zápase pokud není podepsán zapis od obou kapitánů

Reagovat
kalla

Ale přelezení plotu nebo sundání dresu není po odpískání konce zápasu přestupek... Protože to pak při výměně dresů museli mít všichni žlutou

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako měl včera rudou dostat Mahmutovič

Reagovat
kalla

Reagovat
db18

Jestli sudí oba ofsajdy pískl, tak určitě. (já ovšem neslyšel ani jedno z těch písknutí, tak to nemůžu zhodnotit...)

Reagovat
Wat

Jo, pískl, měl jít.

Reagovat
Greny

Reagovat
Rarášek

Taky jsem si říkal..

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako dostat červenou za kecy. Jednu žlutou za "pičo" a druhou za "vole"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Zdenál neskutečně zachránil Ale co to Dukla po té penaltě předváděla Totálně ji to zničilo

Reagovat
HorajzmAmmann

Co chybelo, aby dal gol jak Zlamal tak Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se nekdy, aby dali gol v samem kole 2 a vice brankaru (aniz by kopali penaltu)?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal je borec

Reagovat
papanegra

golmani v posledních minutách řádí

Reagovat
smazaný uživatel

3. kolo ještě neskončilo a já se opět musím zopakovat, ale zatím jsou ty zápasy hodně nabušené a i návštěvy se zvedají

(Pokud to tak bude pokračovat, tak to tady klidně budu psát s radostí celou sezónu )

Reagovat
smazaný uživatel

*4.kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se na to dneska dívat? Ja to dneska sledoval jen na onlajnech a malem se u toho posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívat se na to dalo, ikdyž teda zbytečných chyb bylo hodně. Takové zápasy musíme vyhrávat v pohodě 3:1 a ne se strachovat o vítězství. První gól jsme dali po nacvičeném přímáku, kdy jsme rozehrávali z boku a Jursa to skvěle dal pod sebe a Kuzma si odběhl a sám na penaltě krásně zakončil. Jurečka dával taky krásný gól a opět skvělý výkon, dobře také zahrál Janetzký či právě Kuzmanovič. Na konci zápasu Šafo z 5 m do prázdné brány trefil asi 20 řadu sedaček Jinak dneska poprvé nastoupil Žídek a to místo Metelky a zatím šlo vidět, že je hodně nerozehraný, ale alespoň posbíral ve středu hodně hlaviček. A ještě dalším plusem je, že hrál Zdena a dneska to vypadalo, že už je opět ve své kůži.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja na to cumel, na deniku psali, ze zdena nebude hrat a pak sup ho, zaklad. Sledovat to na onlajnech stalo za to, bylo tam 1:0 kdyz jsme prohravali 0:1. Ale tak hlavne ze jsme vyhrali . Akorat doufam, ze se ze stridani jurecka - lojza nestane tradice, protoze to me budi ze snu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já byl taky překvapený, ale dneska až asi na jednu chybu to byl od něj dobrý výkon. S takovýma týmama jako Vlašim prostě musíme vyhrávat, takže jsem také hodně rád. Nevím proč, ale už na začátku jsme to psal, že letos je papírově ta 2. liga hodně slabá, sice je 3. kolo, ale nějak tuším, že letos o ten postup bojovat budeme

Jurečka tam měl nějaký zdravotní problém, tak šel dolů, ale určitě místo něj měl jít Macháek. Spíše jsem zanadával, když Jantezkého (jinak tohle je fakt náš klenot) střídal Mráza, no a je jasné kdo dal rozhodující gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, byt machalkem, tak uz jsem pekne nasrany... Ale dneska to stridani mrazaka nastesti vyslo no

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšlo to, ale nápalil to zase kde jinde než přímo do středu na gólmana. Kdyby měl gólman trochu více síly v rukách, tak to vyrazí, tak mu to skočilo do brány, ale co gól je gól a ještě takhle důležitý

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jenom aby nas aspon 2000 chodilo, cokoliv jineho je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už končí ty prázdniny, protože všichni jsou někde na dovolených, festivalech, svatbách a poté to tak vypadá. Pokud se nadále bude dařit, tak tyhle čísla na podzim budeme dávat v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem dneska spokojen, super obrat z 0:1 na 2:1, pak docela v poho fočus s nervama v závěru kdy to Kuzma a především Šafarčík v koncovce neskutečně zajebali, Zdenda jezdil s bolavou patou po zadku, konečně se ukázal Žídek, ten, až se rozehraje, tak bude velkým přínosem, proč nešel na plac Machálek také nechápu, doufám, že s mladým Jurečkou je vše v pořádku, jeho odchod z placu nevypadal dobře, chytl skvělou fazónu, Metelka dneska nic moc, ten tam nemá co dělat a dřevák Mráza super žolík , za týden všichnina Slavoji!

Reagovat
Wat

Achjo, oni tu záchranu beztak zase ukopou těma svejma remízama, to je děsnej tým.

Reagovat
Spalovač šancí

Jednoznačná Radova chyba při tom rohu. Jestliže jde soupeřům brankář do vápna, musí ho hlídat brankář, protože hráči z pole mají rozebrané soupeřovy hráče z pole. No a Rada místo toho stojí 7-8 metrů od Zlámala

Reagovat
Wat

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když bude Zlámal někde na rohu velkýho vápna, tak Rada tam poběží za nim jo ?

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kalla

Reagovat
db18

dafuq? Já ale beztak nechápu, že je brankář tak volný, Grigar včera taky, přitom to v 90% letí na brankáře...

Reagovat
Wat

To je zákon schválnosti.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní matroš

Reagovat
Spalovač šancí

jj, rakytníková šťáva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Puskas

Reagovat
Rarášek

Má někdo Zlámala ve fantasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho měl první kolo, pak sem ho vyměnil za Hanuše

Reagovat
Wat

Správná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se každé kolo u vás poohlížím po bekovi. Krejčí nebo spíše Mišůn?

Reagovat
Wat

Krejčí má většinou hodně vyhranejch soubojů, vzadu vládne. Mišůn se mi dost líbí, ale žádnej brousek lajny to neni, prostě vysokej levej bek... Nevim, jak tady ta fanta boduje, ale radši bych teda Krejču.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Ještě otázka, který se víc prosazuje při rozích a tudíž jsou tam nějaké náznaky gólů? Jinak Mišůn stojí o dost méně než Krejčí, asi zkusím nakonec jeho, ať mi to vyjde ještě na Lafatu

Reagovat
Wat

Tak do rohů se vždycky nejvíc cpal Šourek, ten byl snad u každýho. Ale stejně bych volil spíš Krejčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, dám na tebe, ty 3 mega ušetřím někde jinde

Reagovat
db18

Bohužel mám Radu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nicmene docela nezaslouzeny bod pro Bohemku. Dukla je kombinacne uplne jinde, zaloha Bohemky je dost tristni. Dukla defakto neudelala nic moc spatne, proste blbej den. Berger se mi dost libil, dobra technika, strela, predvidavost, pohyb. Asi nejdulezitejsi hrac Dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se hraje na góly. Dukla dala dva, Zlámal výborně zachytal a ještě dal gól na 2:2, takže z tohoto pohledu zasloužený bod.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou srajdy, tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou, to je fakt!

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale jestli takhle budou hrát, budou mít co dělat s udržením, byla to herně neuvěřitelná bída..

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby Zlamal

Reagovat
7kaka7

Zatím výborný kolo

Reagovat
ryzskej

Jaký je rozdíl mezi trojúhelníkem a Baníkem Ostrava? Trojúhelník má alespoň (čti nejméně) tři body.

Reagovat
Civers

Tak ten mě přímo povalil ze židle

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, ze Banik bych spis porovnaval s kosoctvercem..

Reagovat
3M

Baník piczo

Reagovat
Spalovač šancí

Máš na to udělanej alespoň nějakej script?

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt přidává na vtipnosti, když u toho ještě napíšeš vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minule tu někdo někoho utřel, že bodů má nekonečno, ale má 3 vrcholy

Reagovat
ryzskej

Resp. ten, kdo se mne snažil utřít, se sám ztrapnil, protože jeho odůvodnění se zakládalo na něčem, co si špatně vydedukoval, ačkoliv se tvářil chytře.

Reagovat
centos

Reagovat
TheAdy

hezký že od minule cos napsal "vrchol" a dostal rekt ses poučil a napsal tam to "body" !

Reagovat
ryzskej

To máš špatné info, já psal od začátku "body".

http://www.eurofotbal.cz/clanky/synot-liga-souhrn-3-kola-301292/?forum=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, krveziznivi polaci,trevor,lichna a ostatni banikovci zase radili tentokrat to odnesl Zlin. znasilnene zeny, sezrane deti, vyrabovane obchody.. a destiky dalsich obeti se pohresuji

Jinak Banik na chvostu tabulky s minimem bodu po par kolech, to uz je takova smutna tradice kazdeho rocniku, ale zajici se budou pocitat az na konci kvetna takze sem zatim v klidu... Mnohem vic by me vzrusovalo, kdyby sme byli prvni s plnym poctem bodu a se skore 20:0

Reagovat
smazaný uživatel

Chuligani!

Reagovat
smazaný uživatel

zmrdi

Reagovat
F.Torres

vygumovaný opice, střílet by to měli pro dobrou věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takže ty odsuzuješ ničení cizího majetku, ale vraždění lidí ti přijde v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

lidí je jak sraček...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zas ostravské opice ukázaly v plné parádě. Dopředu soucítím s Vlašimí, Varnsdorfem a podobnými městečky, které to čeká za necelý rok...

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,ale nemusíš psát ty sračky všude.

Reagovat
smazaný uživatel

koukni za dveře, máš to i tam pšonku

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mi to dal,internetový hrdino. Máma musí být pyšná.

Reagovat
smazaný uživatel

se cítíš dotčený pšonku? si jedna z těch opic co? máma musí být pyšná

Reagovat
smazaný uživatel

To je ren rozdíl,někdo hledá konflikty v realitě a někdo na pc,jako ty. Jsi asi stejný,jako Ozzy a spol,co si honí ego na pc a v realitě jsou nuly. Já chci slušně komunikovat,ale připadá mi hloupé,psát to samé pod x článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Menší zlo je dělat na netu, než venku...ty chce slušně komunikovat a první co uděláš, tak je to, že sem taháš mámu? Dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uako promiň,ale nazývat mé Pšonkem ? Může tušit,že to zrovna Bníkovci nemají rádi. Jinak o jeho mámě jsem nic neřekl. Jen čistě to,že může být pyšná,což při mniha jiných narážkách do mámy,co tady píšou jiní,nebylo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak je to zbytečný... Baníkovci nemají rádi slovo pšonek a republika nemá ráda baníkovce, to si nevybereš, všude je něco...

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu máš nějaký důkaz,že republika nemá ráda Baníkovce? Však se toho zase tolik nestalo a zase se z toho bude dělat haló. Je to jen dobře..ty pokuty alespoň Šafarcíka a spol položí. Jen houšť..

Reagovat
smazaný uživatel

počkej to nemyslíš vážně s tím důkazem ? Jinak toho Šafarčíká nepřeju ani vám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo to s nadsázkou řečeno,ale to samé se dá říct i o Sparťanech... nejsme jediní. A je blbost házet ultras,co vlastně jsou za tím bojkotem a dělají atmosféru a 30 opilých chuligánů . Tak já jsem jen rád,že dostávají pokuty,prakticky by to mohlo pomoct,Šafarčíkovi dojdou prachy a ztratí zájem a třeba to prodá. Ale nejsem zastánce takového řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

„Přilétla ke mně půlka lesa. Kameny, klacky, pivo, pepsi."

Holý

Reagovat
Rarášek

My hrajem první zápas s Thunem doma?!

Reagovat
smazaný uživatel

demolition-man

Reagovat
db18

Jste jediní, kdo hraje první zápas venku... (jestli to teda nepřehodili kvůli jinému zápasu ve Švýcarsku, to by bylo vtipný, když pak hrají minimálně tři české kluby nastejno )

Reagovat
db18

A koukám, že Jabko nakonec začíná venku.

Reagovat
PavlíčeQ

A v televizi bude Jablonec a Plzeň.

Reagovat
db18

Tak ještě, aby to bylo v rozumný čas, abych v Plzni mohl zasednout v nějaký hospodě k TV

Reagovat
PavlíčeQ

My hrajem od 19 00 a vy od 20 50

Reagovat
db18

takže max. první poločas...

Reagovat
monty25

Dostal jsem zprávu od jednoho kámoše, že Horváth prý končí jako trenér Domažlic a nahradí Koubka v Plzni. Jenom se zatím neví, kdo to bude trénovat oficiálně, protože Horváth asi ještě nemá licenci.

Reagovat
db18

Krejčí... už jsem to taky postřehl (a psal pod preview)

...důležitější ale je, kdo nahradí Procházku!

Reagovat
monty25

Tak je to pravda...

Reagovat
db18

Psal to známý na twitteru jako spekulaci, ale nevim, kde to sebral, třeba to je ze stejného zdroje

Reagovat
monty25

Kámoš má tu informaci přímo z vedení Domažlic...

Reagovat
smazaný uživatel

na twitteru to evidentně psalo víc lidí nezávisle na sobě: https://twitter.com/Mirek_48/status/632885869721075712

Reagovat
db18
Reagovat
db18

Vše má být oznámeno zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze by odesel od repre?

Reagovat
db18

To netuším, ale Rada byl taky zároveň asistentem u repre a hlavním trenérem v Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

"Podle mě je to blbost, Krejčí přece nebude zároveň hrát za Spartu a trénovat Plzeň."

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia vyhrala 4:0 a venku prsi . Neskutecny...

Reagovat
smazaný uživatel

že by to nějak souviselo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ale dest a vyhra Slavie se vidi posledni dobu zhruba stejne casto...

Reagovat
smazaný uživatel

díky kapitáne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kalla

Reagovat
Ligter

Reagovat
Spalovač šancí

tak si pomalu začni zvykat (viz předpověď počasí)

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
3M

Reagovat
Posledni Kovboj

Gol da Marian Kovar, komentator ho prekrti na Martina a kamera zabira Radu. Uzasny.

Reagovat
vrabejka

Slovackooo! super 3.místo. Ale líbí se mi že na chvíli přebíra otěže ligy i morava. V top 4, 3 moravské kluby trošku jiny valec :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

Teď to udržet do konce Evropský poháry už letos musí na Moravu!!!

Reagovat
vrabejka

Kone, bude kedy fit?

Reagovat
vrabejka

furt mě štve že se spolehame na Doška když by se chytli Kone nebo Kovář tak by to tentokrát mohlo vyjít ale bude mi stačit umístěno do top 6.

Reagovat
oli9

Slovácko nemá kádr na poháry, střed tabulky klasicky. Vždyt neposílilo a to se zas na konci sezony slibovalo...

Reagovat
Posledni Kovboj

Zlin jede na titul, Zbrojovka LM a Slovacko aspon skupiny EL. Protoze Vrabejka.

Reagovat
vrabejka

promni ze jsem štastný že se daří moravským týmům No jo čecháček

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

Vsak v pohode, Hradci se ted taky dari, takze do dvou let semi LM.

Reagovat
vrabejka

njn někdo prostě nechápe moravský humor a musí všechno hned brát vážně

Reagovat
Posledni Kovboj

moravskej humor je neco jako indianskej humor? https://www.youtube.com/watch?v=q9ZndAjkmcM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Slovácko první půle absolutní tragédie. Nedokázali si vlastně 80. minut přihrát na dva metry . Naštěstí Příbram za stavu 1:0 se na to vykašlala a soustředila se jen na to udržet vedení. Ale Slovácko si dokázalo vytvořit 3 tutovky ale Hruška skvěle zakročil vždycky. Rozhodčí totálně špatný výkon. To jak byl ošetřovaný Bednácca 3 minuty potom se rozehrálo hrálo se asi 10 vteřin a poslal hráče se hned občerstvit byl vrchol absolutně neměl cit pro hru. Jinak druhý gol slovácka jsem enchápal co obrana Příbrami vyváděla, dívali se jeden na druhého. Chvátal absolutně nemá na Synot ligu nejslabší muž na place, nedokáže přihrát, antož něco vymslet absolutně nestíhal, všechno špatně. Rada ten už na to nemá pomalu rok . Nejvíc mě ale nasraly ty krávy co neumí točit pivo a za 15 minut natočí 3 piva... halvně že mají kozy co

Reagovat
Wat

Tak to je slušnej vejplach, jsme do Edenu jeli už připosraný v buse...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo kde jsou ty casy, kdyz nejlepsi strelec ligy mel po 30 kolech 11 golu. Ted jsou odehrany 4 kola a nekteri uz maji 4 nebo 5 golu

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Aldeano

A přitom jsou to stále stejní hráči jako Došek nebo Lafata. Kvalita SL šla zřejmě nahoru

Reagovat
REPLIKATOR

Míšo Bílku?

Reagovat
F.Torres

Hlavně jaká slavná jména těch golů dosáhla Oni ti útočníci až takový kopyta nejsou. Stačí jim vytvořit pár šancí a oni to jsou schopni proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

BRANIT!

Reagovat
božský John

Vita Benes

Reagovat
Wat

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
monty25

Dneska je Dohráno nějak brzy, ne? Vždycky to bývá až po 22. hodině... Tak to budu muset dohnat zítra ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

na vyhoneni ti staci i jen 5 minut

Reagovat
monty25

Představ si, že tentokrát bych se díval na záznam i s Kubáskem. V pátek a sobotu jsem totiž nemohl sledovat zápasy, takže mi toho spoustu uteklo.

Reagovat
stas87

Z kalhot ti to uteklo?

Reagovat
Wat

Reagovat
monty25

To už je trochu křeč, ne?

Reagovat
stas87

Dufaj ze to tu Cuhelka necita.

Reagovat
monty25

A proč? Vždyť ji tady jenom chválím. Prasárny tady vytahujete akorát vy...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Co Vítkovice? Kolik bylo lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy chodíte do Vítkovic, i když se hraje venku?

Reagovat
Shevchenko

MFK Vítkovice

Reagovat
smazaný uživatel

To se dělí o stadion s třetiligovým týmem? To se dost divím. Já vím, že u nás ten trávník stojí za prd i když hrajem náhodou v týdnu pohár. O San Siru ani nemluvím

Reagovat
Shevchenko

No tak oni tam jsou doma

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem,ale kámoš,co má šanci nahlédnout do zápisů tvrdí,že bylo 350 diváků. Celkem málo,čekal jsem více. Rupli 0:1 s Uničovem,což je neúspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta liga tak prapodivně začíná - a to už je 4. kolo - Plzeň, Jablonec, MB, Teplice - ti všichni alespoň mít po osmi bodech...

Každej je schopnej porazit každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta liga tak prapodivně začíná - a to už je 4. kolo - Plzeň, Jablonec, MB, Teplice - ti všichni alespoň mít po osmi bodech...

Každej je schopnej porazit každého.

Reagovat
F.Torres

ono se to časem zase přehází, ale je vidět, že poháry dělají svoje, navíc už minulý roky byla ta liga až na Spartu a Plzeň vyrovnaná. Letos Sparta na začátku moc nezářila, Plzeň je mimo.

Reagovat
Posledni Kovboj

600 pro Peltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Je to borec. Škoda, že takových majitelů není v české lize více

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Dohráno tentokrát velmi neprofesionální. Hlavní highlight kola úplně vynechaný a místo toho řeší ve stejném zápasu neuznaný gol MB, který nikoho netankuje

Reagovat
Kang & Kodos

Ono se o tom neuznanym gólu mluvilo? Mně to teda přišlo v pátek celkem jasný.

Reagovat
Spalovač šancí

Jenom ukázali tři záběry, ze kterých nebylo poznat, co se při souboji stalo.

Reagovat
Kang & Kodos

Další super kolo. Plzeň i Jablonec 5 bodů za náma. To by bylo nádherný i po podzimu, natož po 4 kolech. Kdybych byl monty, udělám Zátiší se Ščasným.

Reagovat
db18
Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Coutinho10

tak ikdyz dnes navsteva jenom lehce nad 5k, tak i pres ten nehoraznej slejvak paradni odobojovanej zapas a zaslouzenej vysledek...atmosfera byla top...jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Máš někoho ze střídačky nebo vyhraju, když mi hrálo jen 8 hráčů?

Reagovat
Coutinho10

mel sem tam jenom Rezka a ted koukam, ze to o 4 body nestacilo aaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Docela drama nakonec no Ale nebýt týhle miniligy, tak jsem končil po tomhle kole. Si tam vždycky naházíš hráče a oni zrovna tohle kolo vynechaj

Reagovat
Coutinho10

jojo aspon to je napinavy no

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava ma 1 vstrelenej gol

Reagovat
Coutinho10

dneska se na nic nezmohli ...spis se divim, ze jako jediny obrali rudochy

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím,neví někdo jestli vstupenky na jablonec vs ajax půjdou koupit i přes net? :) děkuju

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 4. kola:

Tohle kolo by těžké vzhledem k Podještědskému derby. To je asi hlavní důvod, proč je to bodově horší než obvykle (a taky Dočkal nebyl tak dobrý kapitán jako minule)... Jinak si ale myslím, že se mi prosadilo (gólem nebo asistencí) docela dost hráčů. Povedly se mi nákupy (hlavně Škoda), ale zároveň jsem trochu nešťastně střídal v obraně a záloze. Už podruhé mě zklamal Fatai, kterého jsem vyměnil místo Paixaa a od té doby hraje prd.

https://pbs.twimg.com/media/CMjviwxVAAAX3DQ.jpg:large

BTW: Vypadá to, že po 4. kole asi povedu v minilize (EF Liga) jako jediný s plným počtem bodů. Až budou zítra kompletně sečtené body, tak to sem hodím...

Reagovat
Spalovač šancí

Ty woe, Mikula je hvězda

Reagovat
monty25

Je dobrej, vždyť ve 2. kole dával i góla. Ale mohl jsem vybrat radši Deliho, o kterém jsem taky přemýšlel. Ten měl dneska 1+1.

Reagovat
smazaný uživatel

Benes na lavce

Reagovat
monty25

To byla smůla, měl jsem radši střídat Kroba. Kdybych tam měl místo Mikuly toho Deliho, tak by mě to štvalo ještě víc...

Reagovat
Spalovač šancí

Mikula je levej. Ale furt lepší než Švec s Dostálem dohromady

Reagovat
monty25

No nevypadalo to, když dával toho góla Liberci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ona fanliga až tak není o kvalitách hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám útok za 72 a zbytek týmu za 35 Možná proto, že mi nehráli 3 hráči

Reagovat
monty25

A cos měl za útok?

Reagovat
smazaný uživatel

Došek, Berger, Lafata. Bednáře mi střídal Berger, ale ten stejně nic tohle kolo

Reagovat
monty25

Tak to jo. Ale já tam právě Lafatu, Bednáře a Doška mít nechci, protože mi nejsou sympatičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to docela sbírka nesympaťáků no Ale body dělaj Rozhodně lepší než Novák a další hvězdy v záloze a obraně

Reagovat
Kang & Kodos

Novák, Limberský Ne teda, že bych to Rajtoralem extra vylepšil.

Reagovat
monty25

Rajtorala jsem na tohle kolo vyndal, protože Teplice hrály s Plzní. Příští kolo budou hrát Teplice v Liberci, to bude taky oříšek...

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně budou zase poháry, takže půlka týmu mi bude sedět na tribuně.

Reagovat
monty25

No právě. Tentokrát možná využiju divokou kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

já právě tady ty Rajtoraly a Limberský vyndal, když se tam furt točej kvůli těm pohárům a ještě jim to vzadu hoří. Teď půjde i Novák asi

Reagovat
Coutinho10

takze Berger me zariznul...

Reagovat
db18

Tohle kolo je ale extra mizerný.

Reagovat
Kang & Kodos

Máš ještě někoho na lavičce, nebo můžu spustit vítěznej pokřik?

Reagovat
db18

Možná se tam procpe Shala s Navrátilem, až vyhodnotí fauly a vyhrané souboje, ale to moc bodů nebude. Možná něco naskočí u Bednáře, ale to budou body, které naskočí asi všem ve zhruba stejné míře, tak asi můžeš slavit.

Reagovat
Kang & Kodos

Já teda ještě dostanu pár bodů za Rezka a Wágnera. Přitom bodově nejslabší kolo.

Reagovat
db18

Wágnera mam taky, tím mi neutečeš...

Reagovat
smazaný uživatel

taky nemate u Bednare body ?

Reagovat
smazaný uživatel

má 0. Má žlutou a -3 za fauly.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to těch 125 bodů nakonec tak špatnejch neni. Poslední kolo jsem měl kolem 150, ale 100 mi udělali jenom Dočkal a Bednář

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
Kang & Kodos

Libereckej Baroš A tlačil vás rozhodčí?

Reagovat
PavlíčeQ

No někdo říkal, že měli kopat penaltu po ruce Romery, ale já to ještě neviděl ze záznamu, tak těžko říct a ještě měl dát rozhodčí žlutou Wágnerovi za kombo na Koubka ale jinak mi nepřišlo, že by nás nějak extra tlačil

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta byla jasna..

Reagovat
REPLIKATOR

Nee 8 - 23 na fauly, 0 - 4 na žlutý, ale vůbec vás netlačil. Hlavně druhej poločas to byla síla. Každej kontakt, po kterým ležel Jablonečák byl automaticky faul, ať už v útoku nebo v obraně. Naopak zcela jasný fauly na liberecký hráče pouštěl. Prostě hnus.

Reagovat
PavlíčeQ

A? a jako kdy jsme vás měli faulovat, když jste furt bránili žlutou měl dostat tak Wágner, ale jinak si nevybavuju nic, za co bychom jí měli dostat

Reagovat
REPLIKATOR

V 1. poločase mohl jít Greguš za tu prasárnu klidně ven. A těžko se hraje dopředu, když se pískají fauly jenom na jednu stranu, pak se každý tým jenom brání. Několik útoků zastavených odpískáním nesmyslnýho faulu libereckýho hráče nebo překažení útoku faulem na Rabušice opět bez odpískání.

Reagovat
PavlíčeQ

Jakou prasárnu myslíš? To jak si sednul na Soungoleho? Nebo něco jinýho?

Reagovat
Chlupatá máma

Sednul? Rozumíš, co to sloveso znamená? Ten zmrd mu několik století po odehrání míče naprosto vědomě dupnul na nohu, že se divim, že hrál dál! Naprosto jasná redka a flastr minimálně na 5 zápasů. Že jsme ale v kaprlize, tak se to ani nefoukne, i když to MUSEL vidět jak pomezní, tak i brankovej sudí. HNUS, HNUS, HNUS! PS: Pelto, chcípni.

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem si to teď ještě párkát pustil. Strčil do něj prdelí a při zvedání na něj doufám, že omylem šlápnul.

Nicméně za konec tvýho příspěvku by ti slušel ban

Reagovat
Chlupatá máma

Omylem ani náhodou, jasná zákeřná surová hra. Co ale čekat od posluhovače bytosti splácaný z potu, tuku, vrozený idiocie, korupce a pedofilie. Doufám, že boží mlýny melou a speciálně tohodle exostravskýho úchyla a Wágnera pořádně semelou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, že je divný mít řeku hned takhle vedle stadionu a vy si jí tam roky vyplakáváte...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Štajner

Reagovat
REPLIKATOR

Předměstí nezvládalo, že vás musel tlačit sudí.

Reagovat
PavlíčeQ

A vy jste to teda zvládli? Celou druhou půlku válení se, Bakoš ubrečenej tradičně a libereckou hru kritizovali i vaši fanoušci, kteří seděli vedle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to přesně nezvládalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se v tom neorientuje- kdo je teda čí předměstí?

Reagovat
Kang & Kodos

Jablonec je předměstí Liberce, kterej je naše farma.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se nepoučil uplakánek jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Štajnerova škola

Reagovat
božský John

A libe a libe a liberec

is now

A brek a fnuk a liberec

Reagovat
smazaný uživatel

my máme řehtačku, tak chtěli být taky originální

Reagovat
PavlíčeQ

Hlavně ten nadpis zcela zavádějící

Reagovat
kalla

Vážně zas Jablonec řezal? Proske by tomu nasvědčoval

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na Dohráno

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je nějaká falešná

Reagovat
monty25

Já jinou miniligu nehraju.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

neoficialni

Reagovat
db18

V té správné je na tom uzrbis o něco lépe. http://abload.de/img/fanligauhozt.jpg

(FC Skat u vás koukam prosazuje FDF )

Reagovat
db18

*urbis

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Já dvakrát vyhrál? To ani není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Máš jednu z nejlepších obran, nedostáváš body

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

No jo, tam už jsem se nevešel... Ale dobrý názvy týmů.

Proti FC Skat jsem ještě nehrál. Tak snad příště, to budou 3 body zadarmo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď o 3 body prohrál, protože Pavelka a Bednář nenastoupili

Reagovat
Kang & Kodos

Bednář nastoupil, akorát skončil na nule.

Reagovat
db18

btw. kolik bodů nahrál Bičík? (jsem nakonec měl v brance nechat Koubka a místo Bednáře vzít Škodu, jak jsem chtěl.

Reagovat
Kang & Kodos

7. Na to, že dostal dva góly, to nebylo špatný.

Reagovat
db18

Koubek má 11, to jsem fakt posral. Rada má jen 4 A to jsem si myslel, že góly z penalt do obdržených pro bodování nepočítají.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se nepočítaly?

Reagovat
db18

Tak když máš za chycení penalty extra body oproti klasické chycené střele, tak by to smysl dávalo. Ne... ale v nějaké fantě se to tak bralo (resp. nezapočítalo se čisté konto, ale jakmile došlo na odečítání bodů za góly, tak se ten penaltový nepočítal...)

Reagovat
Coutinho10

hmm..tak na to sem taky dojel teda..stacilo mit aspon o 4 body vic ...trochu sem uvazoval i o Berkym, ale tutove kdybych ho tam dal, tak dostane 2-3 fiky a jihlava by nas porazila

Reagovat
Kang & Kodos

Rada by měl jít do minusu za to, že dostal gól od jinýho golmana.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak fajn no, já jsem tohle kolo vůbec nesledoval

Reagovat
Puskas

Já to sleduji zezadu a v pravý čas zaútočím:)

Reagovat
Coutinho10

takticky

Reagovat
db18

Kolář je v sestavě kola.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele