4. kolo
16.08.2015 17:00 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 4:0

Pražská Slavia pod trenérem Dušanem Uhrinem poprvé v sezoně vyhrála a čtyřbrankovým debaklem to schytala Jihlava. Sešívaní si branky přerozdělili do obou poločasů, v tom prvním skórovali Škoda a Deli, ve druhém pak Souček a znovu kanonýr Škoda.

Slavia si konečně spravila náladu a popravdě Jihlavu porazila naprosto zaslouženě. Domácí si šli za třemi body od úvodního hvizdu a ani na první branku nemuseli čekat dlouho. Hrubý poslal od rohového praporku přesný centr na hlavu Milana Škody, který otevřel střelecký účet utkání - 1:0 pro Slavii. Svěřenci Dušana Uhrina v poklidu kontrolovali hru a měli i další šance, znovu hlavičkoval Škoda, ale tentokrát mu scházela větší přesnost. Druhá branka Pražanů přišla přesně po půlhodině hry, Hrubý rozehrál rohový kop nakrátko s Jablonským, jehož centr skončil na úspěšné hlavičce Simona Deliho - 2:0 pro Slavii. Otřesená Vysočina nemohla na hru Slavie najít recept a branku golmana Hrubého v podstatě ani jednou neohrozila.

Hostům se nedařilo ani po změně stran. Souhra Jungra s Mesanovičem sice volala po gólu, ale tuto ojedinělou šanci Slavia bez úhony přežila. V 59.minutě si domácí připravili pro Jihlavu třetí kousek. Po další standardce hlavičkoval opět Deli, ale Hanuš zasáhl, nicméně v tu chvíli před ním byli hned tři sešívaní a nakonec to byl Tomáš Souček, který dorážkou zvýšil na 3:0. A za dalších šest minut se skóre vyšplhalo do hrozivé podoby. Milan Škoda převzal od Černého balón a Milan Škoda střelou na zadní dal na 4:0.

Jihlava po čtvrté brance snad úplně rezignovala, směrem dopředu byla nulová a v zadu mohla ještě jednou inkasovat. Výsledek 4:0 už se ale nezměnil. Slavia poprvé v sezoně vyhrála a odlepí se od sestupové příčky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia Škodovým hattrickem deklasuje Jihlavu a přiblíží se pohárovým příčkám.

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jihlavu nám to ne a nejde 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na to ,ale teď to urvem 2:0 ,s kým jiným by jsme chtěli vyhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia by taky mela uz zabrat,hraje doma..tip 1..2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám další prohru, je to fakt tragédie. Navíc to neni ani koukatelný, absolutně bez systému.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, tipuju 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 jihlava na slávku umí

Reagovat
popltak

Po velké holomajzně se Slavia opět přiblíží vysněnému sestupu. 0:1

Reagovat
cepinzcegamy

2:3 2x škoda a tradičně bude smutnej, že sice dva fíky super, ale tým bez bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Trápení s těmahle kopáčema bude prolomeno, takže 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie prohraje na Jihlavu prostě neumí hrát Tip: 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava má nejlepší defenzivu takže 0:2

Reagovat
Miky.77.14

Keci, keci, Slavie bude brát 3 body !

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele