4. kolo
15.08.2015 20:15 CET
2 : 2
(2:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Neuvěřitelné: Brankář Zlámal vystřelil Klokanům bod.

Neuvěřitelný zvrat předvedli v televizním utkání fotbalisté Bohemians 1905, kteří na Julisce prohrávali s Duklou po dvou brankách Tomáše Bergera 0:2. Celý zápas nemastnou neslanou Bohemku nakopla nařízená penalta a v nastavení branka brankáře Zdeňka Zlámala znamenala vyrovnání na 2:2!

Úvodních deset minut bylo spíše zahřívacích, až poté došlo k velkému vzrušení ve vápně Dukly. Pauschek vytvořil tlak na Hanouska, od kterého málem skončil míč ve vlastní síti. O pár minut později sehráli Klokani nacvičenou akci, na jejímž konci byla nepřesná Čížkova rána.

Tím veškeré ofenzivní snažení Bohemky na hodně dlouhou dobu skončilo. Ve 22. minutě se dostala ke slovu Dukla a hned z toho byla branka. Berger dorazil odražený balón, ale jelikož byl máván ofsajd, radost byla zbytečná. Tomáš Berger se však teprve zastřeloval. Ve 38. minutě k němu na zadní tyč doputoval skákavý balón a domácí útočník rovnou z první orazítkoval břevno!

Dukla se ale ještě do konce poločasu dočkala, a to hned dvakrát. Ostrý centr do vápna nasměroval Beauguel jen do Zlámala, avšak pohotový Berger dorážkou zajistil domácím vedení. A hned dvě minuty na to vsítil Berger druhý gól. Čajić se štěstím procedil balón do šestnáctky na nabíhajícího Bergera, který špičkou kopačky zvýšil na 2:0.

Svěřenci Luboše Kozla si do přestávky vypracovali luxusní dvougólové vedení a ve druhém poločase měli hned několik šancí na definitivní pojistku. Útočník Beauguel dokonce postupoval sám na Zlámala, ale nezakončil dobře. Hráči v zelenobílém byli směrem dopředu nuloví, přesto se ale dokázali vrátit do zápasu. Štětina zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí odpískal "desítku". Ke značce pokutového kopu se postavil Jindříšek a i když Rada směr střely vystihl, na míč nedosáhl.

Zápletka byla na světě a Klokanům pořád zbývalo dost času. Hosté pak dokonce sahali po vyrovnání, Jiráskova dělovka ale orazítkovala jen břevno! Svěřenci Romana Pivarníka drželi šance na vyrovnání až do závěrečného hvizdu a nutno podotknout, v nastavení bylo Dukle velmi zle. Nápor Klokanů několikrát přežili, ale pak to přišlo. V končící první minutě nastavení přiběhl do vápna brankář Zdeněk Zlámal, vyskočil si na rohový kop a hlavou senzačně srovnal na 2:2! Dukla už nemohla nikterak reagovat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady neni co resit..tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ona ti to Bohemka vysvetlííííííííí ............... remíza 1:1

Reagovat
PetersCZ

Reagovat
Filip12

Zlámal = Sňozík style

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele