4. kolo
15.08.2015 17:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Baník Ostrava 2:0

Fotbalisté Baníku Ostrava zůstanou také po čtvrtém kole na posledním místě tabulky. Ostravští totiž nestačili na domácí Fastav Zlín a popravdě jim nepomohli ani jejich příznivci, kteří vlastními výtržnostmi na čas přerušili utkání. Výhru Fastavu vytřílel Poznar. Červenou kartu uviděl už po hodině hry hostující Kaša.

Baník si po posledním zpackaném kole, kdy neudržel dvoubrankový náskok a s Boleslaví jen remizoval 2:2, na nováčka věřil, jenže do zápasu vstoupil laxně a brzy mohl prohrávat. Stačilo pouhých 180 vteřin, aby Kopečný posadil míč na hlavu Železníka a Pavlenka divže nemusel zasahovat.

Zlín ale stupňoval svůj tlak a Baník se jenom bránil. Železník i Janíček ztroskotali na Pavlenkovi. Každopádně touhle hrou nemohli hosté nápor ustát a ve 36. minutě také inkasovali. Matějov rozehrál standardní situaci, míče se chopil Živulič, jehož přihrávka doputovala k Poznarovi, který vstřelil úvodní gól dějství - 1:0 pro Fastav Zlín.

Trenér Ostravy Korytář byl pochopitelně s vystoupením svých svěřenců hrubě nespokojen a do druhého poločasu stáhl Davora Kukece. Hra Baníku se sice následně zlepšíla, Francis Narh udělal v obraně Ševců pořádný průvan, ale jakékoliv šance na bodový zisk sebrala šedesátá minuta a červená karta pro Filipa Kašu. Zbytečné vyloučení, neboť Kaša fauloval úplně mimo hru, nicméně karta zasloužená.

Nepříznivý vývoj hostující fanoušci vůbec nezvládli, snažili se vytrhnout plot, což se jim sice nepodařilo, ale bohužel to odneslo několik sedaček zlínského stadionu. Hra byla pochopitelně přerušena a čekalo se na uklidnění. Přerušení nakonec trvalo zhruba patnáct minut a sudí nakonec v závěru nastavil dvacet minut. Během nich se Baník na nic nezmohl, naopak rozloženého soupeře definitivně dorazil druhou brankou Poznar. Ten postupoval na Pavelnku úplně sám a poradil si bez problémů. Fastav vyhrál 2:0, Baník je nadále poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Potrebujem 3. body !!! 1:2 Zeleznik - Narh, Kukec

Reagovat
pawelFCB

Pokud tady už Baník nebude bodovat naplno,tak kdy jindy - tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude vyrovanané utkání podel zatím předvedených výkonů,ale snad 2:0 pro Zlín - Poznar, Kopečný

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto utkání se ukáže jestli má Baník sestoupit. Mě osobně by to nevadilo.

Reagovat
patrikhm

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně důležité utkání pro obě strany. Věřím v 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin se vcelku vyhecoval na zacatek sezony..Banik potrebuje nutne 3 body..z litosti..tip 2..1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v baník toto moravské derby si baník nenechá vzít Tip: 2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální konec Baníku. Jako chachara už mě to netrápí..Poslední rok stál za hovno a teď už to nemá důvod existovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele