Synot liga - souhrn 25. kola

15.04.2016, 19:50, aktualizováno 17.04.2016, 20:40
Komentáře a souhrny
Plzeň udolala Brno a odskočila Spartě, která si ze hřiště Bohemians veze jen bod. Jihlava si vůbec nevěděla rady s libereckým Shalou. Mladá Boleslav uspěla na půdě Slovácka a rovněž po tomto kole jí bude patřit třetí místo. Slavia veze z Olomouce jenom bod, Zlín v Teplicích dohnal dvoubrankové manko a Ostrava otočila zápas v Příbrami.

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha 2:2

17.04.2016 18:45

Góly: 10. Rafael Acosta, 50. Michal Šmíd - 35. David Lafata, 63. Bořek Dočkal

Malé pražské derby mezi Bohemians 1905 a Spartou skončilo remízou 2:2. Oba týmy předvedly strhující ofenzivní show, Klokani dokonce dvakrát vedli, ovšem Sparta pokaždé odpověděla. V konečném účtování je pro Sčasného svěřence bod velkou ztrátou.

Sparta potvrdila letošní tradici a i v malém pražském derby pustila soupeře do vedení. V 10. minutě posunul Čížek balón na Mosqueru, jenž akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Acostu a ten z první rozvlnil síť! Sparťané mohli brzy odpovědět, ale Marečkovu ránu fantasticky vyrazil na rohový kop Zlámal. Po půlhodině hry vytasili Klokani svojí největší zbraň v zápase, rychlé a úderné brejky. Po Lulićově přihrávce se hnal na Bičíka Čížek, ale sparťanský brankář obstál. Bohemka nevyužila možnost a vzápětí inkasovala, Dočkal připravil jasnou pozici pro Davida Lafatu a ten srovnal na 1:1. Utkání však teprve nabíralo na obrátkách, oba týmy si následně vytvořily spoustu brankových příležitostí.

Ve 49. minutě vyrobil chybu Konaté a do šance se řítil Čížek, který po vzájemném souboji upadl, ale sudí penaltu neodpískal. Bohemka se však vstřelené branky dočkala záhy. Po závaru před brankou zakončoval Švec, Bičík vyrazil pouze před sebe a nikým neatakovaný Michal Šmíd vrátil vedení na stranu Bohemians.

V 57. minutě byla zase na tahu Sparta, sám na Zlámala postupoval Lafata, ale brankář Bohemky výborně zakročil. Vzápětí se hra zase přesunula před Bičíka, sám na něj tentokrát postupoval Čížek, jenže minul zařízení. A z další následné akce vstřelila Sparta další vyrovnávací gól. Bořek Dočkal předvedl svojí výjimečnou kopací techniku a nádhernou střelou srovnal na 2:2.

Sparta mohla výsledek otočit, ale stejně jako Bohemka zahazovala své šance. Smolařem zápasu byl Tomáš Čížek, který z dalšího rychlého kontru orazítkoval tyčku. Pořádně hektický byl i závěr zápasu, v 90. minutě před Bičíkem nedůrazně zakončil Prošek a Brabce už v nastavení fantasticky vychytal Zlámal. Ofenzivní utkání nakonec skončilo spravedlivou remízou 2:2. Pro Spartu je však bod v boji o titul výraznou ztrátou.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 2:1

17.04.2016 16:45

Góly: 17. Jan Baránek, 80. Jan Kopic - 10. Jakub Řezníček

Viktoria Plzeň nadále neohroženě kráčí za titulem. Západočeši sice stejně jako před týdnem prohrávali, ale výsledek dokázali otočit. Rozhodující moment obstaral střídající Jan Kopic, jenž zaznamenal vítěznou branku. Zbrojovka se od 55. minuty musela obejít bez vyloučeného Paška.

Podobně jako před týdnem ve Zlíně, i tentokrát inkasovala Viktorka jako první. Zbrojovce se už v 10. minutě povedl rychlý kontr, Zoubele zatáhl balón do vápna a přihrávkou pod sebe našel neomylného Jakuba Řezníčka - 1:0 pro Brno. Viktorka s odpovědí neotálela a s pomocí rohového kopu a hlavičky Baránka už v 17. minutě srovnala na 1:1. A i další minuty patřily domácím, Holendovi scházel k zakončení kousek a Koláře vychytal Melichárek. Na druhé straně se prodíral do šance Řezníček, ale dvojice Hejda-Kozáčik ho znegovala. Před koncem prvního poločasu se ještě hnal do šance Petržela, ovšem Melichárek včasným výběhem akci zmařil.

Plzenští měli více ze hry a aktivně vstoupili i do druhého poločasu. Klíčový okamžik celého zápasu přišel v 53. respektive 55. minutě. David Pašek v rozmezí dvou minut předvedl stejný nedovolený zákrok a po dvou žlutých kartách se musel poroučet ze hřiště. Zbrojovku čekal náročný úkol, vzdorovat mistrovi v početní nevýhodě.

Viktoriáni pochopitelně umocnili svojí převahu a vytvářeli si další šance. Kolář poslal svojí střelu do Melichárka a brněnský brankář obstál i při závaru v 76. minutě. Tlak domácích ale přeci jenom ve vedoucí branku vygradoval, Holenda přiťukl balón zakončujícímu Kopicovi a Melichárek podruhé v zápase inkasoval - 2:1 pro Viktorii Plzeň. Domácí mohli ještě zvýšit, ale další branka už nepadla.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Vysočina Jihlava 2:0

16.04.2016 20:15

Góly: 34. Herolind Shala, 44. Herolind Shala

Zaváhání Slavie nevyužila jen Mladá Boleslav, ale také Liberec. Slovan na domácí půdě porazil jihlavskou Vysočinu 2:0. Všechny branky padly v prvním poločase a obě vstřelil hrdina zápasu Herolind Shala.

Liberec se rozjížděl pozvolna, v prvních minutách se dostával za obranu Jihlavy jen ztěžka, ale jeho převaha postupně rostla. Ve 27. minutě se odhodlal ke střele Folprecht, ovšem těsně minul branku. O několik minut později se poprvé výrazně předvedl Herolind Shala. Breite mu přiťukl balón, Shala se pak uvolnil přes jednoho hráče a přesně mířenou střelou překonal Hanuše - 1:0 pro Liberec.

Domácí po vstřelené brance nepolevili a nadále hýřili aktivitou. Minutu před koncem zápasu vstřelili druhý gól a znovu se o něj postaral Herolind Shala. Egon Vůch posunul balón do vápna a Shala propálil Hanuše podruhé.

Slovan dobře věděl, že dvougólové vedení může být ošemetné, a tak chtěl vstřelit co nejdříve třetí branku, která by definitivně rozhodla. I druhý poločas tedy začal aktivněji, ale Vůch z úhlu Hanuše nepřekonal. Jihlavě se nedařilo pořádně zakončit, natož si vytvořit soustavný tlak. Slovan byl nebezpečnější, nicméně další branku už nevstřelil a nezměnil to ani v nastavení Jefremov. Výkon Slovanu byl dobrý a tři body získali domácí naprosto zaslouženě.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baník Ostrava 1:2

16.04.2016 17:00

Góly: 47. Valērijs Šabala - 75. Dyjan Carlos De Azevedo, 85. Roman Bednář (vl.)

Senzační obrat předvedli fotbalisté Baníku Ostrava, kteří zároveň poprvé v sezoně vyhráli i druhé utkání v řadě. Svěřenci Vlastimila Petržely prohrávali po brance Šabaly, ale De Azevedo a vlastní gól Bednáře znamenaly obrat. Nešťastný útočník si vstřelil vlastní gól v době, kdy hrál Baník bez vyloučeného Vraštila.

Domácí začali dle předpokladů lépe a Mudra už v sedmé minutě vyslal za obranu Štípka, jehož střela šla mimo. Baník se rychle oklepal a pomalu začínal přebírat iniciativu a být dokonce nebezpečnější. Až ve 30. minutě zaúřadoval znovu Mudra, jehož centr málem nadělal Šromovi velké problémy.

Každopádně Příbram nemohla být s průběhem zápasu spokojena. Kouč Tobiáš nejspíše musel o přestávce zvýšit hlas a start do druhé půle byl ze strany domácích vydařený. Ve 47. minutě dostal krásnou přihrávku Šabala a ten pohodlně do prázdné branky poslal Příbram do vedení. Baník se následně snažil tlačit do ofenzívy, ale Příbram si v bránění počínala dobře. Až v 75. minutě odemkl domácí branku De Azevedo. Příbram nedokázala dostat míč do bezpečí, k voleji se dostal De Azevedo a krásnou ranou nedal Hruškovi žádnou šanci - 1:1.

Baník byl blízko získání dalšího bodu, ale jen o čtyři minuty později si celou situaci zkomplikoval. Vraštil uviděl za skluz druhou žlutou kartu a hosté dohrávali o deseti. Příbram cítila šanci rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ovšem místo kýžené vedoucí branky přišel šok! Centr Roberta Hrubého si hlavou srazil do vlastní branky Roman Bednář a Baník byl najednou blízko senzačnímu vítězství. Ve třetí minutě minutě nastavení měla Příbram dobrou šanci alespoň srovnat, ale Šrom předvedl pohotový skok a Baníku zachránil vítězství.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 0:2

16.04.2016 17:00

Góly: 20. Adam Jánoš, 71. Lukáš Magera (pen.)

Mladá Boleslav si výhrou 2:0 na Slovácku upevnila třetí místo v tabulce a výrazně se přiblížila vysněným pohárům. Hosty poslal nejprve do vedení Janoš a ve druhém poločase proměnil pokutový kop Magera.

Hosté začali hodně aktivně a po patnácti minutách se dostal do slibné příležitosti Jánoš, jenž po dobrém Radově centru zblízka zakončoval a nebýt brankáře Heči, šla by Bolka do vedení. Brankář Slovácka se vytáhl i o chvíli později po tutovce Magery. Svěřence Karla Jarolíma to nemuselo mrzet, neboť ve 20. minutě už vedli 1:0. Chramosta ještě na Heču nevyzrál, ale dorážející Jánoš se mohl začít radovat. Slovácko dlouho nemohlo na defenzívu Mladé Boleslavi najít recept a do solidní příležitosti se dostalo až před koncem prvního poločasu.

Do druhé půle už vstupovalo mnohem lepší Slovácko. Milan Kerbr dokonce ze standardní situace rozezvonil tyčku, ovšem útočila i Boleslav. Zcela sám před Hečou se zjevil Chramosta, jenže trestuhodně přestřelil branku.

Rozhodující okamžik zápasu přišel v 70. minutě. Střet Koného s Takácsem posoudil sudí jako nedovolený a jelikož byl ve vápně, kopala se penalta. Lukáš Magera udržel nervy na uzdě, penaltu proměnil a výrazně Boleslavi přiblížil vítězství. Slovácko mohlo výsledek zkorigovat, ale Doškovi byl odmáván ofsajd a více už se na hrací ploše nestalo.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Fastav Zlín 2:2

16.04.2016 17:00

Góly: 5. Jakub Jugas (vl.), 33. Tomáš Vondrášek - 50. Štěpán Koreš, 67. Vukadin Vukadinović

Ani dvoubrankové vedení nestačilo Teplicím na tříbodový zisk. Zlín se ze zpackaného úvodu otřepal a dvěma brankami dokázal zápas zremizovat.

Teplicím stačilo na vedení pouhých pět minut. Horův centr do pokutového území nadělal hostům takové starosti, že si Jakub Jugas nakonec vstřelil vlastní gól. Teplice se brzkou brankou dostaly do herní pohody a o chvíli později nadělal další problémy tentokrát Vondráškův centr, který Vachoušek nůžkami promáchl a Fillo poslal balón do Dostála! Aktivita Teplic byla odměněna přesně ve 33. minutě. Horův centr zasáhl Vondrášek a Teplice vedly už 2:0. Zlín si v prvním poločase nedokázal vytvořit žádnou větší příležitost, takže poločasový výsledek byl naprosto zasloužený.

Do druhého poločasu vstoupili zcela jiní hráči Zlína. Však také nebylo na co čekat, Zlín potřeboval útočit a už v 50. minutě vstřelil kontaktní branku. Štěpán Koreš dostal dlouhý balón, posunul si ho do ideální pozice a obstřelem překonal Grigara! Po hodině hry mohl domácím vrátit dvougólové vedení Jeřábek, Dostál však jeho hlavičku vyrazil.

Celkově však Teplice polevily a v 67. minutě inkasovaly druhý gól. Pazdera poslal na zadní tyč nadýchaný centr a Vukadin Vukadinovič rovnou z první pod břevno srovnal na 2:2. Ševci mohli výsledek dokonce otočit, kdyby střela Vukadinoviče nebyla tečovaná. Na druhé straně zase dvě minuty před koncem hlavičkoval Potočný, jenže netrefil branku. Teplice promrhaly dvoubrankový náskok a se Zlínem jen remizovaly 2:2.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:1

16.04.2016 17:00

Góly: 59. Jan Navrátil - 79. Jaromír Zmrhal

Slavia vydolovala v souboji se Sigmou jen bod za remízu 1:1, který navíc zachraňoval až v 79. minutě Jaromír Zmrhal. Pro Pražany je to velká ztráta, naopak pro Sigmu, kterou poslal do vedení Navrátil, cenný bod.

Sigmu navíc může těšit i fakt, že Baník dokázal otočit zápas v Příbrami, což znamená, že Hanáci ztrácejí na nesestupovou pozici jen tři body.

Domácí vstoupili do zápasu mnohem aktivněji, ale mezeru v defenzívě sešívaných hledali marně. Vůbec první velkou příležitost měli na svědomí hosté, jmenovitě Mešanovič, avšak vyběhnutý Reichl špičkou kopačky pokus vyrazil. Olomouc ale byla nadále lepší a měla převahu, ovšem v prvním poločase se skóre nezměnilo.

Branky začaly padat až po změně stran a do zaslouženého vedení šla Sigma. Jan Navrátil se dostal ve vápně k míči a přesnou střelou překonal Pavlenku! Ani po tom nezačala Slavia oplývat aktivitou a znovu to mohli být domácí, kdo by vstřelil branku. Pěkný střelecký pokus předvedl Housek a neméně hezký zákrok vytáhl Pavlenka.

Až v 73. minutě vyslal na branku Sigmy střelu Zmrhal a Reichl měl potíže. Obrana Hanáků se ubránila a platilo to i o následném rohovém kopu. Slavia se nakonec dokázala prosadit v 79. minutě. Josef Hušbauer vypálil a dorážející Zmrhal dal na 1:1. Oba týmy pak mohly rozhodnout ve svůj prospěch, ale Vepřekova střela byla tečovaná a v nastavení vychytal Reichl hlavičku Součka. Remízou 1:1 se Slavii opět o něco více vzdálily evropské poháry.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Jablonec 6:1

15.04.2016 18:00

Góly: 30. Ondřej Vrzal, 33. Kaspars Gorkšs, 35. Daniel Tetour, 43. Jakub Mareš, 73. Jakub Mareš, 86. Bidje Manzia - 56. Marek Kysela

Dukla v předehrávce kola nečekaně rozdrtila ambiciózní Jablonec 6:1! Domácí předvedli po úvodní půlhodině ofenzivní uragán a čtyřmi brankami jasně ovládli první poločas. Ve druhém sice hosté snížili, ale pak už střílela zase jen Dukla. Řádil zejména Jakub Mareš, který ke dvěma brankám přidal i dvě asistence.

První šanci zápasu si vytvořili hosté, ale prodloužený Pospíšilův centr nedokázal na malém vápně usměrnit do branky úplně volný Romera. Kdyby vstřelil gól, mohlo se utkání ubírat úplně jiným směrem. Ale kdyby je kdyby,a než se Dukla ujala vedení, rovněž i ona zahodila slibnou šanci. Tetour i Považanec mířili těsně vedle.

Obrana Jablonce poprvé inkasovala ve 30. minutě po standardní situaci. Marešův prodloužený centr doputoval až k Vrzalovi, jenž z první překonal Bártu - 1:0. Vedení Dukly nebylo vzhledem k průběhu zápasu nijak překvapivé, mnohem překvapivější byl však další vývoj. Pražané spustili ofenzivní uragán, který Jablonec doslova odfoukl zpátky na sever.

Za tři minuty po Vrzalově brance rozehrál Mareš rohový kop a hlavou zvýšil na 2:0 stoper Gorkšs. Za další dvě minuty nadělal další centr Baumitu velké problémy a Daniel Tetour dával do prázdné už na 3:0. Do konce prvního poločasu ještě potupil hosty po krásné akci Mareš a Dukla zvítězila v prvním poločase 4:0! Neuvěřitelný kolaps Jablonce znamenal rozhodnutí.

Jablonec v 56. minutě alespoň snížil, když po rohovém kopu propadl míč do vápna a Marek Kysela dorážkou překonal domácího brankáře, nicméně z jeho strany to bylo vše. Dukla si na druhý poločas schovala ještě dvě branky. Čtvrthodiny před koncem našel pěknou přihrávkou Tetour Jakuba Mareše a ten dovršil populární "bůr". A nezůstalo jen u toho, na tenisových 6:1 zvýšil v 86. minutě Bidje Manzia. Dukla hosty naprosto zesměšnila a zcela zaslouženě zvítězila 6:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25212251:1665
2.Sparta Praha24173450:1854
3.FK Mladá Boleslav25147454:3149
4.Slovan Liberec25146539:2548
5.Slavia Praha25118633:2241
6.Zbrojovka Brno251141029:3237
7.1. FC Slovácko251031231:4133
8.FK Jablonec25710839:3531
9.Dukla Praha2478936:3329
10.FK Teplice25761233:4127
11.Bohemians Praha 190525511928:3426
12.Fastav Zlín25751327:4226
13.Vysočina Jihlava25751325:4526
14.1. FK Příbram25731530:4624
15.Sigma Olomouc25491225:4021
16.Baník Ostrava25421925:5414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (621)

Přidat komentář
Blasphemer

Galácticos poznali hněv Julisky.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Murtago

Reagovat
icemike

Reagovat
cepinzcegamy

you´re in the army now

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Silhavy ven! Oh wait...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Šilhavý je rozesral stejně jako Liberec (který pak hrál další sezonu o záchranu), takže se z toho budou nějakou dobu vzpamatovávat

Reagovat
Posledni Kovboj

tak urcite

Reagovat
Aldeano

To jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

snad je to ironie. opaku bych se od vás ale nedivil

Reagovat
taws

ty vole..zase to démonizování Šilhavýho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no a co teprve, jak rozesral Plzeň!

Reagovat
smazaný uživatel

game,set and match!

Reagovat
Zark

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Neuvěřitelnej výsledek...škoda, že takhle umí Dukla zahrát jen třikrát do roka..

Reagovat
czech_mira

Dukla co to k...

Reagovat
db18

...co střela na bránu, to gól

Reagovat
ZB 07

Jinak je teda vtipný, že předehrávka kola je vždy i nejlepším zápasem...takže z toho plyne, že by se mělo hrát jen v pátek

Reagovat
smazaný uživatel

A to já myslel, že sis celou dobu brousil zuby na to, aby jste hráli ve i čtvrtek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ACSMan

Pelta asi nemá trvalý příkaz pro komisi rozhodčích a trošku asi zapomněl zaplatit

Reagovat
db18

Už se zachránili, tak střádá prostředky pro další sezonu...

Reagovat
Znalec

blbost... vychazi mi, že zachrana je teď jistá od 36 bodů a Jablonec jich ma 31

Reagovat
db18

Kdyby padal Jablonec, tak prvních 5 týmů FNL nedostane licenci pro ligu.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Aldeano

Tak pro Jablonec v lize už o nic nejde. Důležitý je pohár...

Reagovat
Murtago

Reagovat
Azazelo RD

Jablonec nepatří do ligy.

Reagovat
PavlíčeQ

V hlavě vymeteno, jako u většiny liberečáků

Reagovat
Azazelo RD

Běž radši udržovat oheň do jeskyně, ať Ti nevyhasne internet.

Reagovat
PavlíčeQ

to bylo přísný

Reagovat
Spalovač šancí

Má pravdu. Buď Jablonec pryč z profesionálních soutěží, anebo Pelta pryč z vedení FAČR. Ideálně obě varianty

Reagovat
San Iker

Reagovat
Civers

Jablonec nezvládl bouřlivé prostředí na Julisce..tzv. peklo vyvolané domácími hooligans je srazilo do kolen

Reagovat
lojzah

Všech třicet dosud žijících skalních fanoušků Dukly vytvořilo opravdu bouřlivé prostředí! Obzvlášť, když někdo občas vykřikl Dukla do toho!

Reagovat
Civers

Legenda praví, že v jednu chvíli přestali v přilehlém Kauflandu fungovat pokladny

Reagovat
cepinzcegamy

na julisku vidím z bytu přes stromovku docela v pohodě. To co se vznášelo nad stadionem při soumraku nebylo z tohoto světa

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Civers

To asi dukelští hools oprašovali svoje metály z bitvy o dukelský průsmyk!

Reagovat
El-Pistolero-68

To jsou aspon hlody.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
jsemdement

aha

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Coutinho10

btw. Skalak dnes po 3. za sebou v zakladu, ale vypada to, ze zadnej stream na tenhle match nebude....davaj jenom Hull - Wolves

Reagovat
PavlíčeQ

By the way. Na Primě dávají film o nás, Titanic. Titanic se potápí, bárka jde ke dnu

Reagovat
ZB 07

Jakej Titanic? Vždyť vy jste zvětšenej člun, kterej půjde ke dnu, jakmile ho opustí velitel posádky..

Reagovat
PavlíčeQ

I ten člun, jak říkáš, vás dokázal porazit 2x 3:0

Reagovat
Kang & Kodos

Když člun narazí na gumovou kachničku...

Reagovat
ZB 07

Tak zase gumová kachnička doma porazila Plzeň, Liberec,..

Reagovat
Kang & Kodos

Doma jste žraloci, ale venku gumový kachničky. Akorát proti Jablonci jste si přinesli kachnčku i domů.

Reagovat
ZB 07

Ještě proti Teplicím..i když to jsme byli spíš ztracená plavací čepice..

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Peltonec

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ta dukla je nejnevyrovnanější tým v lize, co pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla a Bolehlav

Reagovat
Kang & Kodos

Sice se můžu vysmát Jablonci, ale trochu jsem doufal, že by se Dukla mohla posrat a nakonec sestoupit. To už asi padá.

Reagovat
Coutinho10

to je ono...o tom sem psal pod preview

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Slušný, na výjezd jela půlka všech obyvatel Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť ten paklub je všem (včetně jabloneckejch) totálně u zadele

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O co šlo honily je vosy?

Reagovat
didosh

*kotlíčku

Reagovat
Recoba Inter

"Strojí se Moutinhouv návrat do Porta?" ... já už četl Mourinhův podle mě by to nebylo špatně

Reagovat
Aldeano

Ty nebudeš fanoušek Ikera co?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Recoba Inter

Nijak velký ale ok, beru to zpátky

Reagovat
Losinho

Liga za pohár, ale nějak okatě

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Skalák další asistence. Brighton - Fulham 5:0

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze neni zadnej stream

Reagovat
dave30

Začal kopat standardky...

Reagovat
Sosi

v posledních 3 zápasech pokaždé min. jdna asistence

Reagovat
F.Torres

celkem už 6 A

Reagovat
smazaný uživatel

jeste prekona Mesuta

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komentáře na Jablonec a Duklu opravdu pozvednou náladu!

Reagovat
Kepy_FCB

Dukla konecne po letech udelala neco pozitivniho pro ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

A Jablonec taky.

Reagovat
božský John

Ty pico to je sada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak snad si tuhle formu přenesou i do poháru a Sparta s nima udělá krátký procces, pak už by jen stačilo hlídat si za zády Brno

Reagovat
smazaný uživatel

..stale mi neni jasny co presne chcete ukazat v tech poharech..i pro vase dobro (fakt jsem to napsal?),bych jeste nejakou tu sezonku pockal..

Reagovat
Civers

ale Jarda na twitteru psal...

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta a co hůř vyrovnanej zápas s takovýma nekopama? Na Evropu to tenhl rok nebude zaslouženě.

Reagovat
Losinho

Příbram

My na víc jak 5. místo fakt nemáme, ale aspoň bude v letním přestupáku sranda. Nechce nám už Tvrďas něco prozradit, hezky s časovou rezervou?

Reagovat
Kang & Kodos

Tvrdík mě pěkně nasral. Bez něj jsem si ani nevšiml, že jste 3x střídali.

Reagovat
smazaný uživatel

jak prozradit?

Reagovat
pepinho2

Dal na twitter soupisku několik hodin dopředu

Reagovat
pepinho2

Základní sestavu, lépe řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

celkově.. na co si ten Tvrdík hraje?

Reagovat
pepinho2

Chová se jak malej kluk, kterej se nově registroval na sociální sítě, akorát s tím rozdílem, že má kontakty.

Reagovat
HorajzmAmmann

Helešic by měl dát prémie Šromovi

Šrom Petržela Dvě výhry v řadě nepamatuju už hoodně dlouho DĚKUJEM HOŠI UBOJOVANÝ ALE JE TO TAAAM !!! Navíc v Příbrami a ještě k tomu 250,- tiket navrch co víc si přát

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo a ještě Azevedo, zase hodně běhavý výkon podpořený krásným golem !!

Reagovat
Posledni Kovboj

Slavyje jede na pohary. Priste uz to fakt vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

pokud se nepletu tak v případě že nevyhraje pohár Jabko tak europa league padne sešívaným do klína

Reagovat
Pyroman

Kde to sme tyvole, už ani Starka si to doma neumí pohlídat.

Reagovat
Kang & Kodos

Tobiáš a Vavruška ven?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne, Petržela k repre !

Reagovat
REPLIKATOR

Příbram

Reagovat
goodbay

Baník hezky škoda tich proher s Teplicemi a Duklou. Mohl ještě reálně hrát o záchranu. A taky trochu pomohl dnes Sigmě, snad to ještě ubojuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Trénovat je Petržela celou ligu, tak jsou o 10-15 bodů úplně někde jinde se stejným kádrem !! To je škoda !!!

Reagovat
pawelFCB

Baník Jsem na kluky pyšný, v desíti vyhrát ve Starkově Konečně porazili ten nesympatický klub

Reagovat
Shevchenko

Ještě pět výher!

Reagovat
HorajzmAmmann

V Plzní stačí remízka

Reagovat
Coutinho10

vedel sem, ze to bude tezkej zapas ale i tak bod je fakt malo no....Brno sice ma tezkej zapas s Plzni, ale my musime zabrat jeste vic....Soucek sice mohl nakonci rozhodnout, ale bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
risk je zisk

Pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

to je tak blbý až je to i docela úsměvný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Bosko

Uhrin ven Vsadím se, že se zase bude vymlouvat na virozu, o který mluví už dva měsíce, asi mu to poradil Tvrdík, jehož kamarád Zeman má s virozou bohatý zkušenosti.

Jinak dneska hnus a to z obou stran. Vlastně ze všech tří stran, protože rozhodčí byl taky děsnej. Pískal to jak basketbal, což hře neprospělo. Zajímavý že když pískat mohl a asi i měl (v první půli penaltu pro Olomouc) tak nepískal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska definitivní potvrzení. Sestup Příbram a Slovácko.: (

Reagovat
HorajzmAmmann

Ostrava + Olomouc ! Příbram v 2. lize nechci, když jí budeme hrát taky !

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko to má spočítané, ale Příbram možná ještě zabojuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To uz si Starka nepohlida ani tohle

Reagovat
Didier Drogba

Baník , Olmik jen napůl

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Petržela a Brabec nepřišli dříve. Tenhle tým na to prostě má.

Reagovat
taws

škoda, že jsme neudrželi aspon polovinu těch zápasu, když jsme dali první gol a nakonec prohrali..to už bysme ted mávali olomouci a dalším tragédum na posledních dvou místech

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně Duklu, Teplice..

Reagovat
ZB 07

Sigma a Baník fantazie....fakt škoda, že z podzimu nemají Baníkovci třeba o 5 bodů víc, věřím, že by ty jejich "děti", jak píše trevor, tu záchranu nakonec ukopali.. A ta Příbram by měla letět..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On jim ten "detox" v druhý lize prospěje.

Reagovat
Liquid

Příbram si zahrává, ale naštěstí Sigma neudržela vedení, takže Příbram to má stále v klidu ve svých nohou a a kdyžby přišel problém tak se o to postarají Starkovi pracky

Reagovat
ZB 07

Maj lehkej los (teda kromě příštího kola ) a i kdyby hráli sebehůř, tak si to Starka pohlídá..

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan zatím parádní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Shalala, měl by na Spartu?

Reagovat
Blasphemer

Proto hraje v Liberci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Blasphemer

vejco

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes byl skvělej. Ale u vás asi není kam s ním...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak slavisti,jeste mate nervy s Tvrdikem?

Reagovat
C-M@ster

Snad Zbrojovka zítra dostane Slavii pod tlak.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kang & Kodos

Zbrojovka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Znalec

Reagovat
TheAdy

Reagovat
C-M@ster

Didier Drogba právě teď: https://youtu.be/JQlXYoxEBGM?t=4

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák Index. Musí držet hubu a krok, protože je to Jardovo kůň

Reagovat
Blasphemer

Politbyro je dobré.

Reagovat
db18

Reagovat
taws
Reagovat
Kang & Kodos

Ať už jde ale fakt do prdele. Dneska už toho má na svědomí dost. Ještě mu to soudruzi fakt zakážou, a to by byla hrozná škoda. A měl by se naučit slovo Slavia, když tomu dělá prezidenta.

Reagovat
Kang & Kodos

*skloňovat

Reagovat
Liquid

čas ukáže, že je současný vedení pro Slavii to nejlepší, poslední roky se Slavia pohybovala mezi 10.-14.místem takže jestli skončíme 5. tak už to bude značný posun, v létě se kádr doplní, Uhrin to poskládá a přijde útok na ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to 5. místo je zásluha hlavně Uhrina, Šimáněho a Trundy ani ne tak Tvdíka s CEFC

Reagovat
Blasphemer

Z toho jednou vznikne sitcom. Už teď má na twitteru gagů alespoň na jednu sezónu.

Reagovat
Kepy_FCB

Nudi se a chce si pokecat a jsko bonus posbirat lajky s nove sledovatele

Reagovat
smazaný uživatel

ale píše tam, že sám sobě dává čas ještě příští ročník, tak snad pak potáhne zas likvidovat něco jinýho

Reagovat
Blasphemer

Jaroslav Tvrdik ‏@JaroslavTvrdik 1 h

kupte od nas klub, ktery byl v totalnim marasmu, a uvidime. Treba budete mit lepsi recept!!!

Reagovat
Blasphemer

to je jako kdyby říkal "a kolik sis vydělal za léto?"

Reagovat
smazaný uživatel

DavidvonPraga ‏@TobeySKS 52 minpřed 52 minutami

@JaroslavTvrdik mate nějaký horizont kolik času dáte týmu?

1 retweet 0lajků

Odpovědět Retweetnout 1

To se mi líbí

Víc

Jaroslav Tvrdik ‏@JaroslavTvrdik 49 minpřed 49 minutami

@TobeySKS mam. Stejne jako sobe. Pristi rocnik. Strasne snadno se zapomina, kdy skoncila insolvence, kdy jsme tym doplnili, co jsme zvladli

Reagovat
Blasphemer

Tak minimálně ještě rok bude o zábavu postaráno. Ale kvůli Jardovo tweetům Slavii možná budu přát i ty poháry, jenom aby zůstal.

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim no. Kdybych se chtěl hájit, tak bych zrovna to doplnění hráčema typu Linhart, Železník, nebo předražený nákupy typu Hušbauer, Pavlenka asi nevytahoval.

Reagovat
meno

Ale Zeman ho tam rektí slušně

Reagovat
smazaný uživatel

rekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Cirkus Eden vrchni klaun Tvrdiku jeste s nim bude veselo

Banik me prekvapuje snad to Starka nechce zabalit

Reagovat
smazaný uživatel

https://ctrlv.cz/r6X0

Si začínám připadat jak dement

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Jako jste schopni hrát s kýmkoliv

Reagovat
Blasphemer

#FDF

S Vlašimí super, ale pořád je tam prostor ke zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlašim z toho všeho byla největší grcačka

Reagovat
skteel

vyloženě na ten Baník čekáte

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby sis toho býval všiml v prvních pár zápasech, tak sis mohl na těch remízách vidělat jak prase

Reagovat
C-M@ster

Byl kurz 3,40 na plichtu

Reagovat
mickey mouse

Dneska se mělo vyhrát, to co pochytal jejich gólman jsem už pěkně dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda, já se za druhý poločas z géčka radoval tak z pěti fíků, a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

přičemž jen ta remíza v Sokolově byl získaný bod, ve Vlašimi to byla asi férovka, no a všechny ostatní remízy jsou nesmyslné ztráty......my jsme se na 2. půlku z Géčka přesunuli na Háčko, takže jsme tu neskutečně zmršenou koncovku měli pod sebou jak na talíři, jejich brankář pochytal nemožné, ale minimálně 3 góly tam měly zapadnout. Do Hradce jedeme pro další remízu, oni v týdnu hrají derby s Pardubicema, to je fyzicky odvaří a ta naše venkovní holomajzna na ně bude stačit. Baránek ven!

Reagovat
db18

Reagovat
Znalec
Reagovat
Coutinho10

kabina Liberce rozhovor se Shalou a jeho velmi important

Reagovat
Kang & Kodos

Shala A Pulkrab si konečně taky trochu zahrál. Škoda, že mu neuznali ten gól.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tvrdik sestavu prozradil driv, Uhrin rekl, ze kdyby to tak udelala Olomouc, tak mu je to uplne jedno , tak bud to rekl kvuli Tvrdikovi nebo je to retard, kdyz souper nastoupi v jine sestave, tak to prece nemuze byt nikomu jedno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl Baník Ostrava ve svém kádru také talentovaného útočníka Matěje Vydru, který je nyní cenově dostupný, mohl by místo boje o záchranu klidně pomýšlet na lepší střed či dokonce boj o pohárovou Evropu.

Reagovat
smazaný uživatel

Matěji už je to docela trapný

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Příbram překvapila. To čekala, že 3 body uhraje, aniž by si je domluvili?

Jinak 24 bodů v tabulce mají na kontě a 6 potenciálních jistejch před sebou.

https://ctrlv.cz/shots/2016/04/16/9J39.png

Na tyto dva zápasy jsem hodně zvědavej, v posledním kole Jablonec, kterej jim v případě problémů ty 3 body prostě přihraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Los mají v pohodě no. I když současná Zbrojovka by je mohla porazit. Pak Dukla těžko říct..

Reagovat
Spalovač šancí

Ta Příbram by to letos mohla dát. Ideální scénář: souboj do posledního kola s Jihlavou, Zlínem a Bohemkou, kdy všem bude stačit bod k záchraně. Zlín s Bohemkou si to pořeší a Jihlavě rozhodčí pískne v 97. minutě nafilmovanou penaltu, kterou získají potřebný bod

Reagovat
ZB 07

To už je pravděpodobnější, že si to Příbram pořeší tak, že spadne Zlín, Bohemka a Jihlava najednou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych hlavně strašně chtěl, ať je to napínavé tak, jako dvě kola zpátky, kdy se rozhodovalo v posledních minutách a i Slavia se bála..

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Schick, Čermák a Shala by měli být v létě naše největší posily, i když si nedělám iluze, že se něco (někdo) posere.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Už zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ať nastoupí jen na poločas, to je mi jedno. Hlavně ho zase vidět zpátky doma..

Reagovat
diskoschlampe

Až se po zranění bude rozehrávat za juniorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd.. V naší lize může hrát úplně v pohodě, aniž by chodil vůbec do soubojů, viz. Matějovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, do teď mě mrzí, že jsem viděl Jankula jen tak krátce..

Reagovat
Spalovač šancí

Jj, lékařská sekce je aktuálně největší slabina sparty.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Šmicer za vás pomalu taky nic neodehrál, ale přesto ten návrat měl obrovský efekt.

Reagovat
Spalovač šancí

Sám porazil spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa Voříšek kapitán..

Reagovat
monty25

Ještě k těm Teplicím: Tohle všechno jsou zápasy, ve kterých zbytečně ztratily body...

http://www.livesport.cz/zapas/pI5LndFf/#prehled-zapasu

http://www.livesport.cz/zapas/vHtpK6hI/#prehled-zapasu

http://www.livesport.cz/zapas/Iy9pm5M4/#prehled-zapasu

http://www.livesport.cz/zapas/bBIDgM1R/#prehled-zapasu

http://www.livesport.cz/zapas/zBdj3WUh/#prehled-zapasu

Naproti tomu jenom ve dvou případech vybojovaly bod v závěru...

http://www.livesport.cz/zapas/vDUdH7Ko/#prehled-zapasu

http://www.livesport.cz/zapas/hdWaPeVj/#prehled-zapasu

Takže mohlo být o 7 bodů víc a situace by byla daleko klidnější. Takhle pořád hrozí sestup a jediné štěstí je, že ani ostatní týmy ve spodku tabulky moc nebodujou. Jenom doufám, že to nezajde tak daleko, aby 30. kolo v Olomouci bylo přímým soubojem o záchranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Super, super, super za včerejšek

Mimochodem Slavie včera výživný den. Nejdřív klaun po Strašákovi kupoval skupinovku pro 80 lidí (to jde na takový počet?) a mezitím, když kupoval lístek, odjel mu vlak se Slávisty.

Ti pak museli vystoupit v Libni, kdy asi za pět minut směr Praha přijížděl vlak s Baníkovci.

A pak to Brno v Olomouci...

Reagovat
Coutinho10

zajimavy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

proč klaun?

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, aby ten lístek pořešil dřív, nebo řekl, aby se nějak pozdržel vlak, vypíše se na Twitter. Asi nějaká modní slávistická záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň je sranda a díky jeho sociálně komunikativní úchylce mají ostatní tábory poučení jak se nemá kupovat hromadná jízdenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem včera Červenka zahrál dobře, bojoval na hrotu útoku, dokonce tam měl i šance. Škoda, že takhle nehrál od začátku jeho angažmá v Baníku.

Reagovat
Losinho

Na druhou ligu neni špatnej, podobnej případ jako Dostál.

Reagovat
smazaný uživatel

Červenka vážně špatný je, ale včera jakoby ho ozářil duch svatý z nedalekého kostela a hrál dobře, což je fajn. Stejně doufám, že příští rok tam už nebude.

Reagovat
bobis21

dvě ligová vítězství v řadě baník neměl od října 2014 historická forma

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Jak chytá Pavlenka ve Slavii? ... Někdo objektivní a nezaujatý pls

Reagovat
Losinho

Kromě jedný hrubky tušim v Bolce to neni špatný, i když nechytil nic moc navíc. Ale přijde mi postupem času jistější, Berkovec to nebude mít jednoduchý. Momentálně asi vyrovnaná dvojice.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Díky

Reagovat
kalla

Holenda spadne ve vápně, jasná simulace a nic. Pašek spadne v poli, simulace a ŽK... Druhá ŽK už jasná... Ale plzeňská rovina zase úřaduje...

Reagovat
Han střelil první

Jsi fanoušek Příbrami.

Reagovat
kalla

Ne, Kladna

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl Kalla nějaký kladenský hokejista?

Reagovat
kalla

Jojo, jako capart jsem ho měl na dresu a proto jsem jsem si dal tudle přezdívku na netu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, když jsem byl menší, tak jsem extraligu sledoval mnohem více než teď a to jméno mi utkvělo v paměti.

Reagovat
john334

Výhra Plzně + oba dají gól za 3,30, easy money.

Reagovat
TheAdy

Už Plzeň mohla ztratit, tak raději červená

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Didier Drogba

Hrubeš a Pašek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Hoooonza Kopiceeeeee!

Reagovat
Blasphemer

Brněnský subhumans brečí pokaždý, jak je na západ od nich něco lepšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas na mysli ty vase teply kamarady?

Reagovat
Blasphemer

To bych musel chodit do kotle, aby to byli mí kamarádi. A tam jsem byl naposledy ještě na starých Štruncákách.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Didier Drogba

hovno z Plzně píše něco o "subhumans"

Reagovat
Blasphemer

Vždyť jste poloviční Slováci, tak co se divíš.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Didier Drogba

Nesnaž se nad někoho povyšovat, Slovani jsme všichni a to je jedna velká pakáž.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Lakatoš Typickej Slovan z Cejlu.

Reagovat
smazaný uživatel

nezkousej naky srovnani s cobolakama nebo s rusakama.. to bys pekne narazil

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Když proti vám "brečí" každý, tak je na místě se možná zamyslet Fans Plzně za to samozřejmě nemůžou a rovněž chápu, že nebudou tleskat nenávistným komentářům proti Plzni...ale tyhle provokace jsou opravdu zbytečné To vám fakt nevadí, že z týmu, který měl celorepublikovou podporu se stal tým s hatem mnohem větším než je již tradičně na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že to píšete zrovna vy z Plzně

Reagovat
Liquid

dobře Viktorka jen tak dál nedávat Spartě šanci

Reagovat
Manik...

Letos změna, Plzeň nejede na penalty, ale na červené karty . Co bude příští sezónu? ČK+penalta?

Reagovat
San Iker

Nemůžeš se divit, penalty kopat neuměj, tak to vymysleli jinak

Reagovat
Manik...

Reagovat
bobis21

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

od fanoušků sparty to sedí

Reagovat
pawelFCB

ti si nemají vůbec co vyčítat...

Reagovat
Andis

žlutá za simulování a zrovna proti Plísni která za simulování nejenže nedostává karty ale ještě kope penalty...nechutné

Reagovat
smazaný uživatel

Karma za pencli

Reagovat
aither

Reagovat
ZB 07

Nevadí, předvedli jsme bojovnej výkon. To musí přijet Zbrojovka, aby začala Plzeň hrát fotbal ...teď už dojedeme jaro bez porážky a Slavia je bez šance..UEFA do Brna

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Konate na beka, to mi prostě nepřijde jako dobrý nápad. On má určité přednosti, ale v defenzivě je teda opravdu nevidím

Reagovat
Shevchenko

14 zápasů je masakr, a to bez Vrby a s takovým kádrem. Ať je Krejčí trenér jaký chce, za tohle zaslouží uznání.

Reagovat
pawelFCB

Bez Vrby, ale s Berbrem..

Reagovat
Losinho

jednoznačně

Reagovat
kalla

Berbr je víc než 10 Vrbů

Reagovat
hefy

Krejčí ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, kdyz to omylem prepnete na primu a zjistite, ze podle tech lidi tam se z Cechu nejlepe obleka Vacha...

Reagovat
bobis21

prima je odpad

Reagovat
smazaný uživatel

TV je odpad

Reagovat
bobis21

TV normálně vůbec nesleduji, ale občas někde slyším kousek "zpravodajství" na Primě a to je prostě neuvěřitelné co za lži jsou schopní naprosto otevřeně tvrdit

Reagovat
db18

Pivo vodka becherovka - Pavel Fořt! Dneska asistence na vítězný gól a příště ho dá sám!

Reagovat
Blasphemer

Příští víkend po jeho hattricku slavíme na Letné titul!

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

btw. poprosím někoho, kdo viděl zápas v tv - to byl Holenda fakt pokaždé v ofsajdu? Dneska snad musel překonat Ládíkův rekord...

Reagovat
Blasphemer

jo

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Hrál většinu zápasu hrozně. V koncovce třikrát selhal, protože tam nebyl o vteřinu dřív. Na druhou stranu ten druhý gól padl z části taky díky jeho bojovnosti, takže se přece jen trochu vykoupil.

Reagovat
db18

Ale ty ofsajdu jsou fakt neskutečný... i když jeden mi přišel dost divný, v situaci, ve které se potom zranil mi z kotle přišlo, že byl ještě za Fořtem, který mu přihrával a sudí to stejně mávnul

Reagovat
Blasphemer

Napoprvé jsem si taky myslel, že to ofsajd nebyl... ale po zastavení bylo vidět, že tam nějaký půlmetřík byl. Každopádně to mohl mávnout hned a nezranil by se, to je fakt no.

Reagovat
db18

Ok... jo, to mne taky nasralo, že to mával dost pozdě... (hlavní to přece nemusí písknout a útočící hráč si může všimnout, že nemá smysl to dohrávat a nekouskovala by se hra...)

Reagovat
Blasphemer

Pokud si teda neviděl přenos, tak doporučuju vyhledat pozápasový rozhovor s Krejčím. Blbá kráva z O2 neuměla skloňovat Kopiceho (takhle to fakt řekla ) a Krejčí si z ní pak už jenom dělal prdel.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Špíl jak víno a ten kokot nastaví dvě minuty

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
aither

Nevadí, aspoň se můžeme soustředit na pohár

Reagovat
Losinho

Čížek Bohemka dneska super výkon

Reagovat
pawelFCB

Bohemka dnes jasně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finále si myslím, že nás o titul víc než co jiného připravila ta vlna zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný. Bez obrany se uspět nedá.

Reagovat
goodbay

Konec, po titulu, remíza zasloužená. Konate to neměl dohrát. Ale Mosquera se válel furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Timy se dneska fakt choval jak Timyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Miguel19

Příhoda jak byl nasranej

Reagovat
ZB 07

Tak letošní boj o titul:

Pozitiva - Titul získá Plzeň

Negativa - Titul získá Plzeň

Reagovat
Losinho

Pozitivum - titul nezíská Sparta

Negativum - titul získá Plzeň

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Jo, i takhle se to dá napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Na jednu stranu jsem rád, že získáte titul na úkor Sparty, ale na druhou stranu si myslím, že by si ho Sparta možná zasloužila přeci jen o trochu víc

Reagovat
db18

Jo takhle... No, určitě lze říci, že když se hodně nezlepšíme, tak v Evropě určitě předvedeme hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám třeba kdysi hodně fandil a dá se i říct že jsem byl šťastný za váš titul. Ale teď jste třeba pro mě jen nutné zlo, aby to nevyhrála Sparta.. Snad se to zase vrátí, i když nevím..

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Přesně tak

Reagovat
raduinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Didier Drogba

Sparta Brno zklamání

Reagovat
Fairplay

Dočkalův rozhovor To je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

proc myslis? ve vsem ma pravdu

Reagovat
db18

Co povídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Že není normální, že zápas co zápas dostáváme gól z první ani ne šance soupeře. V tom má pravdu, takže toho kokota nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

ze se opakuje opet stejna situace - ze zacatku mame zapas pod kontrolou, mame jednu dve sance, ktery nedam a pak souper z prvniho utoku, coz treba ani neni poradne sance okamzite skoruje a my se pak v tom mrdame celej zapas

Reagovat
db18

Reagovat
Fairplay

No to neměl, dneska je soupeř prostě takticky přehrál. Sparta skoro bez šancí, nakonec pro ně bod dobrej. Měli by konečně říct, že to se..ou a ne pořád nějaký výmluvy. Za co chtějí jako 3 body dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bez sanci? jenom v nasteveni asi tri tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezké, že měla Bohemka hodně šancí, ale pokud bys nebyl slepý, tak bys uznal, řekl, že jich taky Sparta měla hodně, 5 minut po začátku poločasu to mohlo být 3:1 a místo toho to bylo 1:2.

Reagovat
Fairplay

V souboji o titul taky preji víc spartě, ale ty rozhovory Pořád jak bojují o titul, stále se predhani s Plzni a pak to přitom takhle odflaknou, dneska Bohemka urcite mela na tři body. To jim ty kecy jeste věříte? Vždyť nebojují, část tymu vubec na titul nemá (konate, fatai, matejka, kovac ok, hraje kvůli situaci jen), proti Bohemce zadna taktika, podceněný zápas...

Jako fanoušek klokanů jsem rád, ze ani neodpískaná penalta nas o gol nepripravila.

Reagovat
Uwe háže buly

Jenom ten Dočkal měl asi dvě tutovky..

Reagovat
Riviera Kid

Proč?

Reagovat
pepinho2

Právěže mluvil dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Kang & Kodos

Strašne crazy zápas. A ta naše obrana Čížek si tam z nich dělal prdel takovym způsobem, že se na to bude ještě dlouho vzpomínat. A Kováč ať už se převlíkne do kvádra, libovolnej dorostenec by dneska zahrál líp. Frýdek by se měl taky probrat, nemůže jít do všeho jak hovado. A Fataie posadit do člunu a poslat do Řecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho aby se Sparťani podívali na sebe, proč neporazí Bohemku, prohrajou se Slováckem a trápí se s Příbramí, tak tu klasicky zvrací o Plzni a rozhodčích. NE! Plzni to nevyhráli rozhodčí, Plzni jset to vyhráli VY!

Reagovat
Riviera Kid

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

What?

Reagovat
smazaný uživatel

Fořte??

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá asistence ne?

Reagovat
Losinho

dej si za mě panáka

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Zítra jdu na šichtu

Reagovat
Losinho

To by Fořtovi nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Třeba si dá před Spartou 3 šťáble rumíku a dá jim tam 3 fíky.

Reagovat
Uwe háže buly

Nejhorší výmluva

Reagovat
pawelFCB

Plzni to údajně vyhrála účast Sparty v EL

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplne jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

nedele vecer no, to je krizovka. dojezdy sou svinstvo, ale drzim palce

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kang & Kodos

Měl by ses zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Když mi to napíše fanoušek Sparty, asi bych tu měl pravděpodobně být ještě hodně dlouho.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Titul jsme si nezasloužili, hlavně tedy za podzim, dnes nás naprosto potopila obrana, ta byla doslova k smíchu.

Reagovat
oli9

Hezký zápas

Reagovat
F.Torres

ha, snad už je rozhodnuto. Na spartě neprohrát a o titulu je rozhodnuto

Reagovat
Rarášek

a když sparta prohraje, bude rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bude důležitý koukat dopředu, vhodně doplnit kádr a připravit se na kvalifikaci do LM.

Snad stáhneme z Boleslavi Čermáka, jednička bude Koubek a na druhou stranu zpeněžíme hráče jako Konaté a odejdou starší hráči jako Kováč nebo Matějovský, i když zrovna u něj bych ocenil, kdyby v klubu zůstal a koučoval mládež.

Reagovat
smazaný uživatel

A EL nám ukázala, že jsme taky schopní hrát bez Lafaty, možná bude na snadě přehodnoti jeho místo v týmu, minimálně dát šanci v případě Schickovi a Julišovi se poprat o místo jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák, Shala, Koubek, Schick k nám + pokud bude reálný návrat Rosy, zkusit sehnat top stopera, případně zapracovávat Březinu nebo Kostla. Matějovský pryč, Kováč končí, Lafata už jen jako žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopera budeme potřebovat tak jako tak, uvidíme co Březina, ale jak vidíš, tak Ščasný se úplně nevyzařuje ochotu zapojovat do týmu mladé hráče, navíc taky musíme vyřešit situaci s krajními beky, není možné, abychom na každou stranu měli jenom jednoho hráče a v momentě, kdy se zraní za něj nemáme náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo Hybš, napravo Jánoš, to, že jsme se jich zbavili (Hybš jen hostovačka, ale dlouhodobá) je jen náš problém. Opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš je na dva roky bez opce v Jablonci a jestli si ho můžeme stáhnout nevím, spíš ne, ale třeba Jánoše mi vůbec líto není, on není nějaký extra hráč, stejně jako Hovorka nebo třeba Karafiát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se napravo v Bolce líbí, neříkám do základu, ale jako náhradník by byl ideální. Jsem zvědav, koho tam budeme hledat, v lize není nikdo a cizinci nám zas tolik nevychází viz Steinhofer.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

uz zase Hybs? zapomel si jak to kurvil kdyz hral? ten uz nikdy vic

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičku je ideální, navíc na podzim hrál často stopera a to pak nemůžeš čekat, že bude hrát dobře

Reagovat
smazaný uživatel

hraci tydle new ery musi bejt kvalitni a flexibilni. projekt hybs proste selhal.

Reagovat
PBLead

Lafatovi to v lize sice padá, ale taky bych ho radši viděl na lávce, s tím že by v 2. poločase naskočil do zápasu jako takový super sub. A dopředu někoho dravějšího, rychlejšího. Schick by se mi tam líbil, i když nevím, zda zvládne přechod do A Sparty. Ale zkusit se to musí.

Reagovat
Uwe háže buly

Stopera by sem strašně chtěl Pokornýho ale to už by byla hrozná potupa pro Liberec.. Rosu už bych nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda napadl Pospíšil, ale když si za něj Horník řekne 25 milionů...

Reagovat
Uwe háže buly

Jen toho ne. Radši Čermák.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne oba?

Reagovat
smazaný uživatel

Kam s nimi? Čermáka by byla na lavičce škoda a Pospíšil by tam asi vysedávat nechtěl.

Reagovat
Uwe háže buly

Za 25 mega by to byla sakra drahá permanentka.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný by nebyl špatný a Rosu musíme brát už jen z principu, vem si, jak Slávii prospěl Šmicer a taky toho zas tolik neodehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafi bude hrát čím dál míň, to je jasný, ale Schick s Julišem se od něj můžou ještě strašně moc naučit Lafata - Šural - Juliš/Schick nezní špatně

Reagovat
Kang & Kodos

Matějovskýho bych ještě nechal, na některý zápasy se může hodit. Odchody: Kováč, Štěch, Fatai, Steinhofer ( ). Plus snad výhodně prodáme Krejčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak na tom budou Šural, Miller, Jiráček, který je z mého pohledu na úrovni se Steinhoferem, Breznaník, Litsingi, no Otava bude mít perné léto, hlavně z toho pohledu, že v lize nevidím reálně nikoho, koho bych k nám chtěl.

Reagovat
Kang & Kodos

Jiráček taky, pokud by nebyl zájem třeba o Váchu (jakože asi ne). Miller to u nás doklepe jako trojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček je otřesnej, vůbec netuším, proč jsme ho vůbec přiváděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas nás drží svými góly v momentálně poslední soutěži, kde můžeme uspět.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je upřímně úplně jedno, jestli ten pohár vyhrajeme nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych rád vyhrál aspoň ten, i když to není priorita, navíc náš postup přes Jablonec by znamenal, že Slávie nepůjde do poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže půjde, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pardon, tak to je velké mínus, ale pořád bych bral aspoň jeden pohár.

Reagovat
Mönchengladbach

Jak to vypadá s případným příchodem Rosickýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh ví, ale já ho u nás určitě nechci, byl by maskot, pochybuju, že by ve svých letech se svým zdravím měl pro tým nějaký reálný přínos.

Reagovat
pepinho2

Něco jako Ujfaluši, Kováč, Berger..

Reagovat
Uwe háže buly

Jarošík

Reagovat
smazaný uživatel

uz je skoro hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Matějovský a mládež? To myslíš vážně? Jako neznám ho víc než ze zápasů Sparty, ale dyť on furt je takový podrážděný, vzteká se, džkuje na rozhodčího. Nedokážu si takového člověka představit jako trenéra mládeže.

Jinak se zbytkem souhlas, hlavně stáhnout Čermáka, Koubka, Shalu, asi i Schicka a zkusit jim dát šanci. Věřím tomu, že by nezklamali.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím Shalou nevím, vždyť on nějak výrazně nevyčnívá ani v Liberci, co chce dělat u nás?

Jinak Matějovský je v klubu dlouho a má dost zkušeností, proč ne? Práce pro někoho takového se najde vždycky.

Reagovat
PBLead

Je u nás dlouho, ale to jen proto, protože do zahraničí jít za lepším nemohl. A v rámci ligy by se mu pohoršit nechtělo, navíc pro hru Sparty byl důležitý, takže jsme si ho prostě nechali. Ale jinak je to duší fanoušek Boleslavi, podle mě skončí v nějaké funkci tam.

Reagovat
Rarášek

Vůbec nepořádá Matějovský už několik let kemp pro mladý fotbalisty.

Reagovat
PBLead

Nojo to máš recht, o tom před nějakou dobou před zápasy mluvil hlasatel na Spartě. o něčem jako o fotbalovém campu Marka Matějovského. Tak potom má omluva, třeba se fakt bude věnovat mládeži. Holt, zdání klame.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ty děcka budou pak neustále nadávat na trávu, na podávače, na oblohu, na svět..

Reagovat
smazaný uživatel

co bude s Bičíkem, když jednička bude Koubek?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Věk, zdravotní stav, podle mě půjdou v letní přípravě s Koubkem do boje o post jedničky a budou mít stejné šance.

Reagovat
smazaný uživatel

jako pokud by chtěl, tak bych mu ještě sezonu dal. je to parádní golman.

na druhou stranu jsem rád za Koubka. to bude fakt parádní golman. a jsem rád, že nechcete blbnout se Štěchem.

Reagovat
Uwe háže buly

Štěch je taky parádní golman, tu sezonu co dochytával, tak chytal skvěle.

Reagovat
Mönchengladbach

Tak pokud Sparta nevyhraje v tejdnu na Dukle, může Plzeň brát titul po výhře na Letný. Docela motivující.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je spláchne levou zadní.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji rozhodčím k letošnímu titulu. Zvládli jste to bravurně.

Reagovat
smazaný uživatel

To si jako vážně myslíš, že ta Sparta ještě udělá titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nechápu Ščasnýho, proč na PO nedá místo Konatého Steinhofera. Konaté je na tom postu naprosto tragickej a hlavně kvůli němu dneska Spata ztratila 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejjednodušší je samozřejmě svést vždycky všechno na rozhodčí, to tě ale, pokud chceš bejt lepší nikam neposune

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi Steinhofera neviděl hrát, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho hrát proti Slovácku, kde byl, myslím, vyhlášenej nejlepším hráčem utkání. Potom už toho z nějakýho důvodu moc neodehrál. A když vidím nejen dnešní výkon Konatého, tak si nemyslím, že by tam zahrál hůř.

Reagovat
monty25

Dohráno

Reagovat
Losinho

Moderovat to nahá, má to trojnásobnou sledovanost. Marketing ČT

Reagovat
Blasphemer

...a monty má trojnásobně větší erekci

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

S takovýma pubertálníma vtípkama už musíš počítat dopředu, když se řeší Monča.

Reagovat
smazaný uživatel

Oblečená s dobře nasvíceným tričkem... to taky udělá svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Všimnul sis dneska těch bradavek? že se ptám co...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý jestli si všimnul

Reagovat
monty25

Když já jsem dolňák a při moderaci mě zajímá spíš ten projev...

Reagovat
smazaný uživatel

jasny

Reagovat
monty25

No, já Monču nejradši takhle...

http://abload.de/img/monika6pupo.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Jsou to švy nebo je tam ve studiu zima?

Reagovat
Liquid

dneska Bohemka ukázala, že si ligu zaslouží rozhodně víc než Sigma

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Fabregas@ole

Včera Sigma ukázala, že si ligu zaslouží víc, než Příbram.

Reagovat
Pyroman

Zdenda prostě juniorům šanci nedá, i kdyby měl na kraj obrany postavit Štěcha - což by klidně mohl udělat a pořád by byl lepší než Konaté. Dneska to tam někdo z juniorky mohl úplně v klidu odehrát, o titul už stejně nehrajem, ale on tam Konateho prostě musí narvat, i když na tom postu hraje příšerně, což není zas tak překvapivý, když je to ofenzivní záložník.

Reagovat
PBLead

Dozadu to bylo špatný, dopředu samozřejmě na krajního obránce dobrý, jenže taky aby ne, když konate hraje vepředu běžně. Bohužel tohle jde jasně na vrub Ščasnýmu, hráče v kádru má, ale ignoruje je, krom Konateho, kterého jsem tam ale po čtvrtku čekal,fakt nepochopím toho Kováče. Jako proč? Nakonec tam toho Brabce v 2. půli hodil, ale proč nestartoval od začátku nepochopím. Pokud teda neměl nějaké zranění, čemuž však zas nesvědčí fakt, že nakonec nastoupil...

Reagovat
Spalovač šancí

Vraťte klíč od Prahy

Reagovat
Losinho

za 2 týdny tam rupneme my

Reagovat
Kang & Kodos

Číňani od Zemana dostávali nějakej klíč. Jsem myslel, že už je dávno u vás.

Reagovat
Spalovač šancí

To je klíč od republiky, ta mě nezajímá. Podstatná je Praha.

Reagovat
Miguel19

Pěkná tlačenka Čínanů..

Reagovat
Uwe háže buly

Kdyby měl skončit Ščašný, tak bych rád viděl u nás Pivarníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ještě vyhodíme Ščašnýho..

Reagovat
Uwe háže buly

Tak teď určitě ne, ale myslim někdy v budoucnu

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec, Kozel nebo Trpišák už nejsou v kurzu?

Reagovat
Kang & Kodos

Vavruška

Reagovat
smazaný uživatel

"S Vavruškou do Ligy Mistrů"

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Kang & Kodos

Monty nám udělá grafiku, a pome na titul

Reagovat
diskoschlampe

To je polibek smrti.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
monty25

Já už radši žádnou grafiku nedělám...

Reagovat
Uwe háže buly

Kozel s Habancem u mě ani nikdy nebyli

Reagovat
Uwe háže buly

A trenéra s kšiltovkou do Sparty nechci

Reagovat
smazaný uživatel

No věřím tomu, že se najde dost lidí, co ho budou chtít nepochopitelně hned odvolávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych sprostý, kdybych byl měl mluvit od srdce. S brekotem na rozhodčí u Plzně můžeme jít do hajzlu, s takovouhle hrou nemůžeme počítat přece s 3mi body, tak co řešíme? Timmy totálně odflákne bránění u prvního golu a to odstartuje naše tragické bránění po celý zápas. Nebudu shazovat kredit Bohemce, hrála dobře a hlavně měla vyhrát, protože Čížek nás měl dávno dorazit.

A když Lafi nedá už góly, u kterých by se nikdy předtím nemýlil, tak nemůžeme chtít víc. Soustřeďmě se se hlavně už na příští sezonu.

Reagovat
PBLead

Reagovat
jester Radka Bejbla

Studio bradavky, prave ted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsou

Reagovat
Blasphemer

pics or it didn't happen

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť jsi honil po zápase

Reagovat
Blasphemer

Chci to pro vědecké účely, samozřejmě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

Fořtova fanynka?

Reagovat
Blasphemer

S Fořtem by chtěla prcat každá.

Reagovat
Kang & Kodos

Když vejde do klubu a řekne, že kope za Domažlice, každá si začne trhat rodidla.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Znalec

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to nejde ale tolik vidět. Nicméně Plíškové kozi jsou pořád o level výše

Reagovat
GORANGA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Pořád stejná písnička, je to prostě nepochopitelné Aféra s Patákem jako hrom a volba na utkání Plzně se Zbrojovkou? Sudí Hrubeš.., ten který nás minulou sezónu s Plzní (2:3) zařízl takovým způsobem, že své znechucení dali najevo hráči, trenér i fanoušci a média napříč celou republikou...

Reagovat
Riviera Kid

Boha jeho, bez už do hajzlu.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Proč na mě reaguješ ty tupá dylino Pokud tě můj názor nezajímá, tak si ho nečti, tady nejsi u sebe na zahradě, abys mě posílal do hajzlu

Reagovat
Kang & Kodos

Co bys dělal u něj na zahradě?

Reagovat
Riviera Kid

Ale ja jsem u sebe na zahradě.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Stejný případ, proč na mě reaguješ? Ten druhý "žlutý" faul Paška jsem už viděl x-krát přejít bez karty, prostě nešťastný, nechtěný zákrok. A naopak za ten faul Kovaříka už jsem viděl x-krát rovnou červenou kartu. Karty za simulaci jsou také spíše výjimečnou záležitostí... A ty se tady jako "Zbrojovák" zastáváš Plzně

Reagovat
Blasphemer

https://youtu.be/Hz-6n7IM6dw

taky nechtěl... a dostal rovnou rudou

Reagovat
smazaný uživatel

za prvné, jsem nereagoval na tebe a za druhé jsem úplně ten poslední Zbrojovák co by se nějak zastával Plzně Na začátku sezóny prostě počítám vždy s jistotou ztrátou 12 bodů, se Spartou a Plzní... v devadesátkách jsem se přesvědčil, že nemá vůbec žádnou cenu brečet na rozhodčíma, stejně s tím nic neuděláš Smiř se s tím

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Zaprvé reagoval si na mě a za druhé nepodsouvej mi brečení No tak jsme prohráli, já taky nepočítal s body, ostatně, ani je už nepotřebujeme v téhle sezóně, ale snad můžu napsat svůj názor na průběh zápasu

Reagovat
Blasphemer

znechucení hráči, trenér i fanoušci a média napříč celou republikou = PaulinhoTheGunner and the Brno Orchestra

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak si ty články dohledej Bylo kolem toho podobné halo, jako teď po výkonu Patáka ve Zlíně...

Reagovat
Blasphemer

Místo toho, abys ten proud slz konečně zastavil, tak ho akorát zvětšuješ. Ale mně to nevadí, tvý slzy jsou sladký jako med, takže klidně pokračuj.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Brno Orchestra ? Vážně ? Ty už běž taky do hajzlu Říkám to pořád, jediná správná družba je ta ocelová - BRNO A SLOVAN

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Vtip za stovku

Reagovat
Blasphemer

Kdyby byl sám, tak to nenapíšu, ale lidí co mají vyplněné v oblíbených klubech Brno tu brečí víc. A naše družby mám v píči úplně všechny tj. i tu s Brnem.

Reagovat
db18

Jinou nemáme.

Reagovat
Blasphemer

Vím že od nás jezdí dost lidí z kotle na fotbal i někam do Německa, jednou bylo i nějaký choreo snad... Tak jsem myslel že se to taky počítá.

Reagovat
db18

To nikdy nebyla družba. (a taky s tím je nejspíš konec)

Reagovat
pawelFCB

Asi myslel dražbu s Berbrem

Reagovat
Blasphemer

Jo, toho jsme vydražili na aukru.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

teď na to koukám a Kovařík tu žlutou měl dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to zvláštní, Fořt ve 32 sotva běhá a Čížek ve 37 vodí Spartu a je snad nejrychlejší na hřišti asi ten chlast fakt tekl proudem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Čížek to celou dobu hraje na top úrovni. Fořt už to hrál jenom tak "na žízeň" v ČFL, navíc před 2 rokama rok nehrál kvůli embolii.. To taky udělá dost. A ten chlast samozřejmě taky

Reagovat
Uwe háže buly

Melichárek

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty kdo neviděli : "Prohráli jsme 2:1 a teď pojedem 3 a půl hodiny dom. Takhle bych to asi zhodnotil."

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Ten se těch rozhovorů nebojí, pamtuju si jak dával Lafatovi.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
Azazelo RD

Umí i beze slov.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Reagovat
Uwe háže buly

Eště ten přízvuk a tón, geniální

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

neskutecne to rozseknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

rozhovory s ním jsou prostě pecka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela moc sem mu neveril,ale zatim tomu neni moc co vytknout.Prijemne prekvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu věřil, ale po tom jak to probíhalo - změny jeho výroků apod, tak jsem se trochu obával. Nicméně výsledky prostě jdou vidět celé jaro, kdy ten projev je naprosto jinde než na podzim.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

ať už ta Příbram sestoupí ! tolik pražských klubů v první lize není potřeba Bohemka a Sparta bohatě stačí a Slávie už je Tibet v ČR nechceme hnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nehul

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste k tomu hledani posil pro pristi sezonu,nutne potrebujem speakera,protoze dneska to byla jeste vetsi bida nez v ty klokani nudli byva zvykem..

Reagovat
Pyroman

Dyť teď čerstvě nový speaker je, a nevede si špatně. Dneska jsem nebyl, takže nevím, kdo a jak to tam měl na starosti, ale jinak se obsazení téhle pozice měnilo dost nedávno, vzhledem k tomu, že dosavadní speaker měl a bude teď mít trochu důležitější věci na práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, na Letné chodím na protilehlou a na výjezdu jsem od výměny speakera nebyl, ale všude jsem četl a slyšel, že ten nový je lepší než Proxy. Ale co jsem viděl v TV, tak měl megafon myslím někdo jiný než proti Villarrealu a Přibrami.

Reagovat
rufus

Dneska na Bohemce ten samej jouda jako na Sigme? V to pripade bych se nedivil spatnymu fandeni..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, dnes dle všeho dělal speakera ten, co v Římě rozeřvával "Leeeeeeooo", oba jsou myslím z YF, tak se třeba střídají.

Reagovat
smazaný uživatel

jako youth firm jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, co je na tom zábavného?

Reagovat
smazaný uživatel

dva roky zpatky sem jich s klukama par potkal na hracansky. vsichni meli jedno a to samy triko youth firm jak skautici. zacli nas hlasit ze sme cikanska spina rovny ksilty atd. ze nas roskopou prej profi kickboxeri a takovydle machry. kdyz bylo po vsem tak to kamos zabil- rozdil mezi nama je ze vy mlatite do pytlu. my do lidi... jako respektuju falangu ale tudle generaci nactiletejch plesek nebo na co si hrajou fak ne. vubec bych se nedivil kdyby to pochcani toho rimskyho zebraka byla jejich prace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak zatim to maj podle me rozdeleny doma/venku..

Reagovat
rufus

Včera jsem zvuk neslyšel, ale ono na Bohemce, kde je ten sektor takhle roztaženej se moc dobře fandit nedá. V Olomouci to pak byla velká bída. Z části zaviněná tím, že je tam hodně fanoušků z Moravy, co nefandí a jen se dívají. Z části to pak ale byla vina speakera, kterej vůbec neuměl vyhecovat a vyburcovat ani lidi, co stáli kolem něj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim,v ty nudli se nikdy nebude fandit dobre..pripojilo se k tomu i to,ze pulka lidi ani fandit nechtela a tretina si odmitala sednou i na 'je nejlepsi' ...ale jde mi o to hecovani,tu zapalenost,vyjadrovani-to je proste bida,kdyz to srovnam s Villarrealem doma (nesrovnavam hlucnost,pocet zapojenejch lidi),tak je to rozdil velkej..

Reagovat
rufus

Ten speaker (neznám jméno) na domácích zápasech mi přijde, že je do toho víc zapálenej a umí s lidma víc pracovat. To máš pravdu, tam by to mohlo být v pohodě. A ten speaker venku, pokud to takhle mají opravdu rozdělený, je špatnej a zralej na výměnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není ten venkovní speaker Zeb? Jestli znáš Zeb Art z FB....Jinak on v sobě to vůdcovství asi nemá, ne každý může dělat speakera, myslím si, že v dohledné době to nějak vyřeší.

Reagovat
rufus

Vím o Zeb Art.. Jenže Zeba neznám, tak netuším. Ale slyšel jsem, že by to snad měl být on, asi to bude teda pravda. Každopádně řešit a vyřešit by se to mělo.. Uvidíme třeba už na Dukle. Nevíš, jestli se plánuje mít kotel na Dukle v sektoru pro hosty nebo na hlavní?

Reagovat
smazaný uživatel

Psali, že chtěj zaplnit sektor pro hosty.

Reagovat
rufus

Dík.

I tak to vidim spíš na hlavní..

Reagovat
Spalovač šancí

Chtělo by to mač mezi Baníkem a Barcelonou. Nohavicovi by se splnil sen

Reagovat
db18
Reagovat
Coutinho10

tak co se týká domácích zápasů tohodle kalendářního roku, tak zatim jo ....další zápasy roku snad přijdou až v předkolech EL.....holt jsme vylepsili marketing no

Reagovat
Losinho

Po sedmi letech se bude v Edenu předávat titul..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 25. kola:

Šeda nechytal, mizerná obrana, špatná volba kapitána Bakoše (původně jsem chtěl dát Vůcha) a gólový žolík Manzia. Tentokrát to asi po těch dopočtech bude aspoň přes 100 bodů, ale stejně to není žádná sláva... Měl jsem ale štěstí v minilize, protože urbis absolvoval katastrofální kolo, takže nad ním pohodlně vedu 82:26. Zároveň má smůlu zase Coutinho, na kterého si vyšlápl Dragon, takže se pořád držím na 1. místě o skóre před Ondraschem a 3 body před Coutinhem a Všeminou. Pokud se ale ke Coutinhovi konečně přikloní štěstí a bude mít stejně bodů jako já, tak má oproti mně výhodu v lepším skóre. Vypadá to, že při rovnosti bodů nás Ondrasch a Všemina nemůžou ohrozit...

https://pbs.twimg.com/media/CgRmUgAWsAY-9K7.jpg

Reagovat
Coutinho10

ja mam neskutecnej pech ale v tyhle minilize stejne jako v minulym kole 2. nejvetsi pocet bodů, ale stejně z toho bude zase prohra no nic..aspon v moji minilize mi to ted pomerne slape a jedu unbeaten z nejakyho 8.-9. mista skoro na celo tabulky

http://w31i.imgup.net/fanliga25k4fbb.png

Reagovat
monty25

OT: Kdybyste teď viděli závěru zápasu MLS Orlando City - New England, tak byste ještě rádi vzpomínali na české rozhodčí...

Reagovat
Coutinho10

co tam bylo ? ja videl kus 1. polocasu

Reagovat
monty25

Nejdřív Orlando dalo gól, kterému předcházelo zpracování rukou a potom New England vyrovnali z penalty za ruku, která nebyla...

https://twitter.com/DynamoBettingPR/status/721819013282721796

Reagovat
Coutinho10

ze Orlandu uzna gol po ruce me az tak neprekvapuje, ale že proti nim rozhodci pískne takovouhle penaltu...to by me fakt nenapadlo

Reagovat
monty25

Kaylyn Kyle (hráčka ženského Orlanda Pride) to taky okomentovala...

https://twitter.com/KaylynKyle/status/721819155683389440

Reagovat
Coutinho10

j se ji nedivim...Leicester byl dneska podobnej...nejdriv dostal redku, pak proti nim pencle, ale nakonec to rozhodci trochu vyzehlil remizovou penaltou pro Lisky

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

udelal sem momentalni sken tabulky psynot ligy a zistil sem ze kluby z moravy se snazej navzajem nenapadne podporovat tim ze vytvarej dvojicky.

6. brno

7. slovacko

12. zlin

13. jihava

15. olomouc

16. ostrava

diky tomu tydle moravsky tymy doslova lisujou cesky tymy na 8. az 11. miste ale zdaleka nejhur je na tom 14. pribram kera nema sanci ten tlak ustat.

Reagovat
C-M@ster

Chudák Příbram. Ty moravský kluby ji doslova donutí k tomu, aby si na zápas se Zlínem vyžádala pomoc rozhodčího a zápas s Jabloncem si nechala pustit od Pelty...

Reagovat
Error

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ty budeš mít svojí rubriku scan Synot ligy, stejně jako má fabec svojí rubriku "Jak v budoucnu".

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

nechápu význam toho skenu

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

a proto tento devastující útok od Moravy odrazí Starka "štěstíčkem naproti"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla by ČT Sport zavést novou rubriku - Ptáme se Dušana Melichárka. Sledovanost by podle mě byla zničující..

Reagovat
monty25

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PP

To bylo co za komedii se žlutýma = červenou v Brně? Jak většina republiky fandila Plzni proti hegemonii Sparty, tak teď tomu je naopak, protože to tlačení plzeňské kárky je až nechutné. Do toho to nabubřelé chování Plzeňáků jak na hřišti, tak fans tady.. ty vole..

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele