Serie A - souhrn 8. kola

17.10.2015, 19:54, aktualizováno 18.10.2015, 22:41
Komentáře a souhrny
Fiorentina prohrála v Neapoli, zůstává ale na první místě, jelikož v očekávaném zápase mezi Interem a Juventusem se zrodila bezbranková remíza. Římské AS si poradilo s Empoli, v trápení na hřištích soupeřů naopak pokračuje Lazio...

Inter Milán - Juventus FC 0:0

18.10.2015 20:45

Góly: -

Derby d'Italia mezi Interem a Juventusem vítěze nepoznalo. Diváci na vyprodaném stadionu Giuseppe Meazzy se branky nedočkali, ačkoliv šance k vidění byly. Nejblíže vstřelené brance byl Brožović, jenž orazítkoval břevno a také Khedira, který pro změnu trefil tyč.

Souboj dvou rivalů nabídl od úvodní minuty vypjatou podívanou. Oba celky si opravdu nic nedarovaly a hlavní arbitr zápasu pan Paolo Valeri musel několikrát krotit emoce, však už v první čtvrthodině rozdal čtyři žluté karty! Také na šance se nemuselo čekat dlouho. První tutovku měl Juventus, Pogba posunul míč rozeběhnutému Cuadradovi, který tvrdou ranou na přední tyč pořádně prověřil Handanoviče. Stará dáma ještě kopala rohový kop, ale z něho žádné nebezpečí nevzešlo. Do dobré střelecké pozice se dostal i Zaza, jenže střílel hodně nepovedeně. To bylo na dlouhou dobu ze strany Juventusu vše a iniciativu postupně přebírali Nerazzurri.

Ve 25. minutě Brožović umotal Cuadrada, jeho centr ještě hlavou prodloužil Perišić a Bonucci zasáhl míč rukou. Ačkoliv se domácí dožadovali penalty, byla by popravdě velmi přísná. Stoper Staré dámy měl ruce u těla a sudí celou situaci posoudil dobře. Inter ale získával převahu a to místy až drtivou. Po rychle rozehraném rohovém kopu předvedl Brožović krásnou technickou střelu a Buffona zachránilo břevno! O pár minut později vybídl Felipe Melo výborným pasem za obranu Icardiho, ale tomu chyběl ještě krok k úspěšnému zakončení. První poločas slavného Derby d'Italia tak branku nenabídl.

Trenér Staré dámy Massimiliano Allegri měl o přestávce svým svěřencům rozhodně co říci. Juve nehrálo dobře, ale na začátku druhého poločasu se to změnilo. Hosté do druhé půle vlétli lépe a málem slavili vedoucí branku. Cuadrado už sice propálil Handanoviče, ale míč si cestu do branky nenašel. Na druhé straně se musel po Jovetičově střele natahovat Buffon.

Vůbec největší šance Juventusu přišla v 69. minutě, Morata ve vápně udržel balón, přihrál jej úplně volnému Khedirovi a ten v ložence orazítkoval tyč! V 84. minutě Jovetič jen napálil volný přímý kop z velmi dobré vzdálenosti do zdi a krátce na to z podobné vzdálenosti, jen z jiné strany, Perišić netrefil branku. Poslední minuty zápasu byly hodně dramatické, nicméně kýžený gól nepřinesly. Inter tak remizoval s Juventusem 0:0.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Carpi FC 3:0

18.10.2015 15:00

Góly: 7. Mauricio Pinilla, 43. Alejandro Gómez, 63. Luca Cigarini (pen.)

Atalanta doma bez problémů vyzrála na Carpi a po výhře 3:0 postoupila už na osmé místo. Svěřenci trenéra Edyho Rejy si vytvořili náskok už v prvním poločase, kdy skórovali Pinilla a Gomez. Ve druhém dějství pečetil výhru z pokutového kopu Cigarini.

Fotbalisté Carpi, povzbuzení předchozími úspěchy, začali i v Bergamu hodně nebojácně, ale Atalanta brzy "sekla" a ukázala, kdo že to bude na hřišti pánem. Gomez ve třetí minutě ještě minul vzdálenější tyč, ale za dalších pět minut už Moralez odcentroval na hlavu Pinilly a ten vstřelil první gól zápasu - 1:0 pro Atalantu. Domácí měli územní převahu a po půlhodině hry bylo před slovinským brankářem Belecem opět horko. Bergamaschi nakonec znovu udeřili před odchodem do kabin. Alejandro Gomez rozehrál rohový kop tak, že míč skončil rovnou v síti. Gólman Belec zaváhal už při první brance a ani tentokrát neměl čistě svědomí, spíše naopak.

Každopádně Atalanta měla skvěle nakročeno k vítězství, o poločase vedla nad nováčkem z Carpi už 2:0. Hosté se na Atleti Azzurri D'Italia do zakončení nedostávali prakticky vůbec, a tak bylo rušno opět před Belecem. V 63. minutě se navíc provinil faulem ve vlastním vápně Bubnjić a sudí odpískal pokutový kop. Luca Cigarini sice zvolil stejný směr jako Belec, ale míč prošel do sítě - 3:0 pro Atalantu.

Ve zbytku utkání už se nic podstatného neudálo. Atalanta doma zvítězila celkem pohodlně 3:0 a v tabulce už vystoupala na osmé místo. Carpi je předposlední, horší už je jen Boloňa.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SS Lazio 2:1

18.10.2015 15:00

Góly: 7. Domenico Berardi (pen.), 60. Simone Missiroli - 67. Felipe Anderson

Konečně se to Sassuolu povedlo! Ambiciózní celek porazil římské Lazio rozdílem jedné branky dočkal se první výhry nad Biancocelesti. Oslabené Lazio se nevzdalo, ale stačilo vstřelit pouze kontaktní branku.

Domácí Sassuolo vsadilo na osvědčené útočníky Berardiho, Sansoneho a Falcinelliho, kteří se pohybovali před tříčlennou záložní řadou složenou z Missiroliho, Magnanelliho a Biondiniho. Trenér Stefano Pioli vsadil na obranou linii v podobě Basta, Maurício, Gentiletti a Lulić, zatímco o ofenzívu se starali Candreva, Milinković-Savić, Anderson a Miroslav Klose ve funkci jediného hrotového hráče.

Ačkoli bylo Lazio od prvních minut aktivnějším týmem, byli to domácí, kdo jako první udeřil. Po pádu v pokutovém území odpískal sudí Guida pokutový kop pro Sassuolo a to již v šesté minutě! K jeho exekuci se postavil hvězdný hráč Sassuola Domenico Berardi a pohodlně skóroval! Domácí Sassuolo tedy dobře nakročilo k tomu, aby se radovalo ze tří bodů.

Biancocelesti přirozeně chtěli dorovnat a dohnat svého soupeře. To se jim mohlo podařit už dvě minuty po inkasované brance. Po centru ze strany však mladík Sergej Milinković-Savić pálil do tyče! Oba celky se tlačily do útoku a Domenico Berardi málem skóroval podruhé, ale mířil těsně mimo. Po třiceti minutách se do šance opět dostával mladý záložník Milinković-Savić, který vybojoval ve vápně míč a pálil, jenže připraven byl zkušený strážce tří tyčí Sassuola Andrea Consigli.

Rána Antonia Candrevy mířila těsně vedle tyče, Sansoneho akce rovněž neskončila brankou. Do druhé půle vstoupil na trávník mladý rychlík Keita Balde Diao, který vystřídal unaveného a nevýrazného Onaziho. Jen několik málo centimetrů scházelo německému střelci Miroslavu Klosemu, aby se radoval z vyrovnání. Prvních pár minut ze druhé půle nepatřilo k aktivním a atraktivním, ale po hodině hry se měnilo skóre podruhé.

A opět spadl míč do sítě Lazia. Zkušený záložník Simone Missiroli se dostal k míči a pohodlně skóroval i přes malý odpor brankáře Marchettiho. Sassuolo vedlo o dvě branky a bylo zase o krok blíže k výhře.

Jen o chvíli později se Sassuolo znovu málem prosadilo, když střela Falcinelliho skončila jen na břevně! Přesto se Laziu podařilo alespoň zdramatizovat průběh dnešního utkání. Krátce potí se totiž prosadil Felipe Anderson, který dostal skvělou nahrávku do vápna a objevil se sám před Consiglim. Tomu jeho obránci moc nepomohli a brankář Sassuola kapituloval.

Ve zbývajících minutách sice Lazio zlepšilo svou mezihru a útočilo, jenže trenér Di Francesco dobře splnil své úkoly a hráče na zápas připravil více než dobře. Dnes Sassuolo vyhrálo a ustálo i závěrečný tlak Lazia. Sassuolo je nyní na pátém místě, Lazio zatím na místě šestém a do příštího kola má co napravovat.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Udinese Calcio 1:1

18.10.2015 15:00

Góly: 40. Giampaolo Pazzini (pen.) - 84. Cyril Théréau

Na první ligové vítězství stále čeká veronský Hellas, který ani proti Udinese naplno nebodoval. Domácí sice vedli zásluhou proměněné Pazziniho penalty, ale šest minut před koncem srovnal na konečných 1:1 Théréau.

Trenér Hellasu Andrea Mandorlini tak má stále o čem přemýšlet, jeho tým doposud nevyhrál a v Serii A už je jediný.

V prvním poločase se nehrál bůhvíjaký fotbal. Šance nebyly skoro žádné, za zmínku snad stojí jen nevýrazná Pazziniho hlavička či Edenílsonův správně neuznaný gól. Ve 40. minutě ale došlo ke změně skóre. Wague si počínal v souboji se Siligardim nedovoleně a jelikož to bylo ve vápně, hlavní sudí foukl do píšťalky. Obvykle má penalty na starosti Luca Toni, ale pro jeho absenci se míče chopil rovněž zkušený Giampaolo Pazzini a nekompromisní ranou zajistil Hellasu jednobrankové vedení.

Bohužel, kdo očekával, že úvodní branka zápasu pomůže, ten se pletl. Nadále převažovala fotbalová nuda. Ovšem stejně jako v první půli se jednou měnilo skóre i po změně stran. Šest minut před koncem zápasu vyrobil při centrovaném míči hrubku gólman Rafael a Cyril Théréau dostal vše jako na zlatém podnose - 1:1. Hellas byl blízko prvnímu vítězství, ale nakonec se musel spokojit jen s dělbou bodu.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - UC Sampdoria 2:0

18.10.2015 15:00

Góly: 54. Luca Paganini, 55. Federico Dionisi

Frosinone si k překvapení mnohých poradilo s janovskou Sampdorií a tým trenéra Waltera Zengy odchází poražen. Janovští hráči byli potrestáni za dvouminutový výpadek, během kterého dostali dvě branky.

Frosinone se pokoušelo zastavit Sampdorii Janov, v jejímž dresu se na stadion Matusa vrátila největší hvězda - útočník Eder. Vedle něj v dresu Dorie nastoupili Soriano, Carbonero, Moisander, Zukanović nebo Muriel. Od prvních minut jsme viděli i Antonia Cassana. Za domácí v bráně opět nastoupil mladík Nicola Leali, před nímž nastoupili Rosi, Diakité, Blanchard a Crivello. V útoku jsme se pak dočkali Dionisiho a Ciofaniho.

Sampdoria od prvních minut zlobila a dávala jasně najevo, že si přijela pro tři body. Dvakrát se do šance pokoušel dostat Eder, ale ani jednou mu to nevyšlo. V páté minutě se po akci Muriela málem měnilo skóre. Mladý zakončovatel a někdejší hráč Udinese dostal skvělý pas za obranu a následně přehazoval brankáře Lealiho, jenže jeho rána skončila na tyči! Na opačné straně hřiště se do brejku dostával Ciofani, jenže ani z jeho akce nic nebylo.

Frosinone však rozhodně nepůsobilo nějakým zakřiknutým dojmem ustrašeného nováčka bez ambic. Blucerchiati často naráželi na odpor a pevně sevřenou obranu. Pravda, několikrát museli hráči domácího týmu srazit útočníky soupeře k zemi a například Blanchard dostal žlutou kartu, ale brankář Leali stále nepovoloval. Po třiceti minutách první půle se hosté dostávali do zakončení stále častěji a Muriel opět hrozil nepříjemnou ranou. Mířil však dost mimo. Brankář Viviano v podstatě mnoho práce neměl a řešit musel jen jeden nevyzpytatelný oblouček za jeho obranu. Z něj však neudeřilo a do šaten oba týmy odcházely za bezbrankového stavu.

Frosinone drželo po příchodu ze šaten s favorizovanou Sampdorií Janov nadějnou remízu 0:0 a chtělo víc. Na začátku druhého poločasu se pustilo také do útočení a janovský celek se musel bránit. Ofenzivní akce Frosinone však trpěly nedočkavostí, unáhleným zakončením a celkově nepřesností. Brankář Viviano neměl příliš práce. Deset minut změně stran však přišel šok. Luca Paginini si totiž naskočil na vysoký míč ze strany a přesnou hlavičkou překonal brankáře Viviana!

To však zdaleka nebylo všechno. Sampdoria naprosto vypadala z tempa a nevěřícně sledovala, jak se její šance rozpadají. O pouhou minutu později se totiž z jedničky stala dvojka a Frosinone vedlo o dvě branky! Po skvělé nahrávce za obranu měl Federico Dionisi usnadněnou pozici a krásným obloučkem překonal pozdě zasahujícího brankáře Viviana! Blucerchiati zažívali šok, ze kterého se dlouho nemohli vzpamatovat.

Obrana Frosinone působila pohodovým dojmem a Sampdoria naopak nevěděla, co přesně dělat, aby dokázala alespoň vstřelit kontaktní branku! Místo Davida Ivána se na hřišti objevil ofenzivnější mladík Correa, jenže ani on neznamenal přímé ohrožení pro obranu Frosinone. Dvacet minut před koncem utkání se do střely položil Carlos Carbonero, jenže pálil mimo.

Blucerchiati se samozřejmě snažili dostat se zpět do utkání, jenže dnes jim nebylo přáno. Roberto Soriano pálil hodně mimo, další rána nesedla Ederovi. Ten se chtěl proti bývalému klubu vytáhnout, ale dnes se mu to příliš nedařilo. Doria dostávala lekci z produktivity, protože Frosinone rozhodně nebylo lepším týmem. Brankář Viviano musel řešit rovněž akci Ciofaniho, ale včas vyběhl a míč sebral.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Chievo Verona 3:2

18.10.2015 15:00

Góly: 13. Leonardo Pavoletti, 17. Serge Gakpé, 90+3. Panagiotis Tachtsidis - 1. Alberto Paloschi, 77. Sergio Pellissier

Janov přestřílel v krásném utkání Chievo 3:2 a potvrdil vzrůstající formu. Domácí velmi brzy prohrávali, ale skóre dokázali ještě do poločasu otočit. Nicméně ve druhém dějství přišli o vyloučeného Džemailiho a museli se bránit. Chievo sice dokázalo srovnat, ale na branku Tachtsidise ze třetí minuty nastaveného času už zareagovat nedokázalo.

Grifové neodstartovali vůbec dobře, už v první minutě totiž prohrávali po brance Paloschiho 0:1. Meggiorini vykouzlil přesný centr, na který si naběhl útočník Fly Donkeys a nekompromisně poslal míč do sítě - 1:0 pro Chievo. Odpověď domácího celku na sebe nenechala dlouho čekat. Po čtvrthodině hry se prohnal pokutovým územím Chieva Perotti, následně vypálil a Bizzarri jeho ránu vyrazil jen na kopačky Pavolettiho, který srovnal na 1:1. A hned za další čtyři minuty už domácí vedli. Gakpé se rozhodl pro dalekonosnou ránu a s přispěním teče dostal míč za Bizzarriho záda - 2:1 pro Janov. Svěřenci trenéra Gasperiniho mohli po půlhodině hry ještě zvýšit, solidní příležitosti na to měl Pavoletti, ovšem dvakrát si vylámal zuby na Bizzarrim.

První poločas diváky určitě potěšil, hrál se ofenzivní fotbal a hned třikrát se rozvlnila síť. Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu, ovšem s jedním rozdílem. Od 55. minuty hráli domácí bez vyloučeného Džemailiho. Švýcarský fotbalista fauloval unikajícího Hetemaje a po druhé žluté kartě se musel poroučet předčasně do sprch.

Chievo mělo ideální šanci srovnat a blízko tomu bylo po Gobbiho příležitosti, Perin se jen ohlédl, míč však šel těsně vedle vzdálenější tyče. Hostující chvíle přišla v 77. minutě, Mattiello krásně našel Pellissiera, jenž v těžké, skoro až akrobatické poloze, srovnal na 2:2. Fly Donkeys byli jednoznačně na koni, stále totiž hráli v početní převaze.

Jenomže fotbal nemá logiku a tento zápas to znovu potvrdil. Perin šest minut před koncem vytáhl skvělý zákrok a dalo by se říci, že uchránil domácím remízu. Tedy k dělbě bodu alespoň vše směřovalo, ani jeden z týmů už se nikam nehnal, když v tom přišla třetí minuta nastaveného čase a přesná rána k tyči v podání střídajícího Panagiotise Tachtsidise. Janov i v oslabení získal tři body za vítězství 3:2 nad Chievem.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - ACF Fiorentina 2:1

18.10.2015 15:00

Góly: 46. Lorenzo Insigne, 75. Gonzalo Higuaín - 73. Nikola Kalinić

Neapol doma porazila Fiorentinu a její skvělá série pokračuje. Viola naopak našla svého přemožitele její zaváhání mohou využít další soupeři.

Souboj o čelo italské Serie A! O nic menšího dnes pod Vesuvem nešlo. Oba týmy chtěly uspět a připsat si tři body. Za domácí nastoupila opět silná sestava čítající jména jako Reina, Albiol, Allan, Hamšík, Insigne či Higuaín. Hosté vsadili na neměnnou sestavu, v níž jsme mohli najít hráče jako Kalinić, Alonso, Vecino, Valero nebo Bernardeschi.

Souboj dvou treérských překvapení letošního ročníku začal s menším zpožděním, ale od prvních minut bylo jasně vidět, že tady půjde o hodně. Rozehrávka Violy se mohla zdát trochu kostrabatá a zpomalená, ale stačilo pár vteřin na to, aby se útočníci Fiorentiny dostali do brejku.

Po krásném přenesení hry na Marcose Alonsa se míč dostal k Bernardeschimu, který jej z první napálil jen do obránce Albiola! Fialky rozhodně nepůsobily nějak zakřiknutým dojmem a velmi sebevědomě napadaly rozehrávku Neapole. Ta se pod tlakem necítila úplně komfortně a často mohla děkovat nepřesnosti v podání Fialek.

Velmi dobrou přihrávku za obranu Violy dostal José Callejón, jenže toho včas odzbrojil Marcos Alonso. Prapor Neapole chtěl pozvednout Lorenzo Insigne, který se mazlil s míčem i proti třem protihráčům. O míč nakonec přišel, ale diváci si přišli na své. Stejně tak při ráně Blaszczykowskiho, který pořádně protáhl zkušeného strážce tří tyčí Reinu.

Spíše než ultra-ofenzivně-zběsilá smršť se dnešní utkání neslo v duchu taktiky a zase taktiky. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, v sázce bylo hodně bodů i respektu, takže se diváci dočkali spíše urputného boje bez lehkosti. Počet faulů a nedovolených zákroků na obou stranách se zvyšoval stejně jako minutáž na ukazateli času.

Ani v rámci tří nastavených minut se nic podstatného nestalo. Nástup do druhého poločasu ale znamenal konec všech možných taktických pokynů a proměnil se v ofenzivní nádheru. Pouhou minutu po změně stran se totiž po pasu od Marka Hamšíka dostal do úniku mladík Lorenzo Insigne a krásnou ranou prostřelil Tatarusanua! Osm zápasů, šest branek.

Neapol byla jako politá živou vodou. Pět minut po vstřelené brance se do další šance dostal José Callejón, jehož projektil byl sražen Tomovićem. Stejný hráč zakončoval také centr před brankářem Tatarusanuem, který však mohl zůstat v klidu. Následně odešel ze hřiště Federico Bernardeschi, jehož místo zaujal Josip Iličić!

Fiorentina mohla vyrovnat, když se do míče položil klouzající Kalinić, jenže toho strážili dva obránci Partenopei. Fiorentina se ale ani po střídání nemohla dostat do tempa a Neapol utkání jasně kontrolovala. Neapol se usídlila před vápnem svého soka a José Callejón mohl přidat další trefu. Skóre se přeci jen měnilo, i když na druhé straně.

Iličić totiž vymyslel skvělou nahrávku z první na Nikolu Kaliniće, který se nemýlil a z voleje poslal míč přesně k tyči!

Následně v dresu Neapole trestuhodně minul Dries Mertens a utkání dostalo nový náboj. Neapol však brzy znovu vedla. Krásná kombinace mezi Driesem Mertensem a Gonzalem Higuaínem vedla k samostatnému úniku argentinské hvězdy, která si poradila bez větších potíží a Neapol opět vedla!

Ke konci utkání se snaha Fiorentiny stupňovala, ale domácí velmi dobře bránili a v podstatě hosty k ničemu vážnějšímu nepouštěli. Tři body tak nakonec zůstávají na San Paolu a první příčka se Partenopei opět přibližuje. Fiorentina naopak dává šanci ostatním pronásledovatelům.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Città di Palermo 0:1

18.10.2015 12:30

Góly: 23. Franco Vázquez

Bologna pět padla a její mizérie se protahuje. Dnes nestačila na hosty z Palerma, kterým k výhře stačila jedna jediná branka. Jejím autorem se po dvaceti minutách stal Franco Vazquez, díky jehož ráně Palermo zvítězilo.

Domácí Bologna se spolehla na obrannou čtveřici v podání Ferrari, Rossettini, Gastaldello a Masina, o ofenzívu se starali Brienza, Mounier a především Mattia Destro ve funkci osamoceného útočníka. Hosté nasadili pětičlennou záložní řadu v podání Rispoli, Rigoni, Maresca, Hiljemark a Lazaar, do útoku se postavil Vazquez a Gilardino.

Po pomalejším úvodu se jako první chystal zasáhnout Saphir Taider, který vypálil z poměrně velké vzdálenosti a nepříliš přesně. Palermo sice tlačilo, ale nedokázalo najít správný recept na pečlivou obranu Bologně. Domácí si uvědomovali, v jak závažné situaci jsou, ale přesto se vpřed příliš nehnali a vyčkávali na rychlé kontry. Střelu Mattii Destra zablokoval Gonzalez a ještě založil protiútok. S ním si sice Felsinei poradili, ale po dvaceti minutách přeci jen kapitulovali.

Hiljemark odvedl skvělou práci ve středu vápna, zbavil se obránce a nahrál Francu Vazquezovi. Ten se prosmýkl kolem dvou obránců a přesně zakončil! Palermo vedlo o jednu branku a Bologna musela dotahovat.

Bologna působila šokovaným dojmem, Palermu naopak tento stav velmi vyhovoval. Po půlhodině hry se do vápna soupeře dostal rychlý Francouz Mounier, jenže nepotkal se s přesností. Mattia Destro se na hrotu Felsinei opět trápil a mnoho spoluhráčů jej nepodporovalo. První poločas tak skončil bez vzruchu a napětí. Zato nástup do druhé půle se Bologně vydařil na jedničku. Rizzo se dostal do zakončení a jen výtečný zákrok brankáře Sorrentina znamenal zachování stavu ve prospěch Palerma.

Deset minut po změně stran se ze hřiště vytratil Oscar Hiljemark, který měl žlutou kartu a byl stažen kvůli nasazení Ivajla Čočeva. Saphira Taidera pak na opačné straně nahradil mladík Godfred Donsah. Jinak se ale utkání svezlo do stereotypu bez akcí a fanoušci nemohli být příliš nadšení. Kombinace se sice dařily oběma týmům, ale zpravidla končily ještě před vápnem. Destro hlavičkou mířil hodně mimo.

Do velké šance se poté dral Mattia Destro, který dostal dobrou nahrávku mezi beky a snažil se zakončit z úhlu, ale jednak byl vytlačen a jednak zakončil jen do brankáře Sorrentina. O minutu později se Ferrari uvolnil na levé straně a pálil na přední tyč, kde však číhal pozorný Sorrentino. Dvě minuty před koncem se do obrovské šance dostal Alberto Gilardino. Po nahrávce od spoluhráče byl před prázdnou bránu a před ním jen obránce Gastaldello. Přesto Gilardino zamířil přesně do něj. Trenér Delio Rossi je tak opět pod palbou.

Více informací k zápasu

Turín FC - AC Milán 1:1

17.10.2015 20:45

Góly: 73. Daniele Baselli - 63. Carlos Bacca

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Turínem a Milánem. Hosté sice vedli zásluhou Carlose Baccy, ale poslední slovo měl Daniele Baselli. Rossoneri tak pod Mihajlovičem znovu výsledkově a ani herně nepřesvědčili.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Šancí bylo po skromnu a spíše než kreativitou se hra vyznačovala bojovností, někdy až zahranicemi pravidel. Koneckonců jen v prvním poločase sudí rozdal čtyři žluté karty. Asi nejblíže vstřelené brance byl Giacomo Bonaventura. Po půlhodině hry rozehrával volný přímý kop a svůj pokus namířil jen do boční sítě. Milánští měli o několik minut později další možnost nebezpečné standardky, ale stoper Alex byl sice razantní, ale hodně nepřesný.

Úplně neviditělný byl na hrotu milánského útoku Luiz Adriano a tak se kouč Siniša Mihajlovič rozhodl pro Carlose Baccu. Kolubijský útočník byl na hřišti několik minut, když obdržel na malém vápně Bertolacciho přihrávku a nekompromisní ranou pod břevno poslal AC Milán do vedení - 1:0. Byla to v podstatě ojediněla šance v zápase.

Granata musela zareagovat a zvýšila aktivitu. Milánské v posledních sezonách trápí neschopnost déle udržet vedení a i tentokrát ho neudrželi. Baselliho velmi nepříjemná, navíc tečovaná rána ještě brankou neskončila, ale hned o dvě minuty později už bylo srovnáno. Belotti pěkně přiťukl právě Basellimu, který na přední tyči načapal jindy spolehlivého Diega Lópeze - 1:1.

Závěr zápasu tak nabídl ještě pořádně zajímavou a hlavně dramatickou podívanou. Po rychlém kontru Maxiho Lópeze musel výrazně zasahovat jeho jmenovec v brance AC. Sudí ještě nastavil čtyři minuty, ale kýžená vítězná branka nepadla. AC pod Mihajlovičem znovu nepřesvědčila a z Turína si odváží jen bod.

Více informací k zápasu

AS Řím - Empoli FC 3:1

17.10.2015 18:00

Góly: 56. Miralem Pjanić, 59. Daniele De Rossi, 69. Mohamed Salah - 75. Marcel Büchel

Římské AS zažilo další povedený zápas a jeho ofenzíva excelovala. Ke svému dnešnímu startu číslo pět set přidal kapitán Daniele De Rossi jednu branku a i díky ní AS vyhrálo nad Empoli.

Start číslo pět set. To bylo hlavním tématem dnešního utkání mezi domácím AS a hosty z Toskánska. Vlci si z Empoli pomalu dělají něco jako vlastní farmu a už dnes v jeho kádru figuroval brankář Skorupski a záložník Paredes. Hlavní zbraní měl být při absenci Rickyho Saponary Massimo Maccarone, kterého podporoval Pucciarelli. Domácí čeká velmi náročná série zápasů a proto byla nutná rotace kádru. V základu jsme se dočkali stopera Castána, Alessandro Florenzi působil v ofenzivnější úloze. Vedle kapitána De Rossiho nastoupili Pjanić a právě Florenzi, v útoku zbylo místo na Salaha s Gervinhem.

Už ve třetí minutě AS začalo potvrzovat úlohu favorita a Gervinho dokonce vstřelil první branku. Radost mu ale zkazil ofsajd. Florenzi vyslal přesnou kolmicí vpřed Gervinha, před kterým včas zakročil Lorenzo Tonelli. Domácímu týmu dělal problémy přechod z obrany do útoku, který byl poměrně strnulý a neflexibilní. Až po patnácti minutách se zase začalo něco dít. Po centru od Digneho se do míče položil hlavičkující Gervinho a mířil do míst, kde byl včas brankář Skorupski.

Na vybídnutí Leandra Paredese reagoval zkušený útočník Massimo Maccarone, který ale nezakončil podle svých představ. Duel mezi Skorupskim a Gervinhem se opakoval také o chvíli později, kdy rychlý útočník mohl využít skvělé nahrávky od Mohameda Salaha. Někdejší hráč Arsenalu však napálil jenom mladého Poláka. V první půli trenér Garcia nemohl projevit moc radosti, protože jeho hráči působili bezradným dojmem bez emocí. AS mělo co dohánět, pokud chtělo urvat tři body.

I proto se po přestávce začali rozcvičovat Edin Džeko a Juan Manuel Iturbe. Přesto se první střídání na straně AS odehrálo bez jejich účasti. Do hry totiž naskočil Belgičan Radja Nainggolan, který začal jen na lavičce. Z ní sledoval pád Florenziho, po kterém byl odpískán přímý volný kop. K němu se postavil Miralem Pjanić a ukázal, že se z něj stává nepostradatelný hráč a expert na standardní situace - míč totiž skončil po krásné ráně do šibenice v síti!

Empoli se snažilo vzpamatovat, ale vlastně k tomu ani nedostalo příležitost. Dvě minuty po první brance totiž znovu inkasovalo. Na rohový kop si naskočil Daniele De Rossi a oslavil své pětisté jubileum nejlepším možným způsobem - s kapitánskou páskou a coby střelec druhé branky!

Tlak AS neustával a dvacet minut před koncem utkání se skóre opět měnilo. Tentokrát už Gervinho přestal brát veškeré útoky na sebe a v nejlepší možný moment nahrál. Před prázdnou bránou si všiml kolegy Mohameda Salaha, který jen nastavil nohu a na tabuli svítilo skóre 3:0 pro domácí ekipu!

Ani brankář Szczesny ale dnes neodešel s nulou na kontě. O pět minut později jej překonal Marcel Büchel, který měl dostatek času na to, aby si srovnal mířidla a krásnou ranou k tyči dal hostům naději. Ta měla ale jepičí život, protože krátce poté sudí Giacomelli pískal konec utkání. AS tak do náročného maratonu vstoupilo nejlepším možným způsobem a dočasně je druhé. Empoli tráví sobotní večer na místě šestnáctém a bude to zřejmě boj, aby se tým trenéra Giampaola dostal poněkud výš.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.ACF Fiorentina860215:618
2.AS Řím852120:1017
3.Inter Milán85218:617
4.SSC Neapol843118:815
5.US Sassuolo843111:815
6.SS Lazio850311:1315
7.Turín FC842213:914
8.Atalanta Bergamo842211:814
9.Chievo Verona833213:812
10.UC Sampdoria832313:1211
11.Città di Palermo831410:1210
12.Janov CFC83147:910
13.AC Milán83149:1410
14.Juventus FC82339:89
15.Udinese Calcio82248:118
16.Frosinone Calcio82156:107
17.Empoli FC82158:147
18.Hellas Verona80537:115
19.Carpi FC81258:195
20.Bologna FC81074:133

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (230)

Přidat komentář
Zark

DANIELEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

He he, jedine, co Pjanic dokaze, su priame kopy. Inak je slaby jak caj. Prvy polcas bolo Empoli viac ako vyrovnanym superom. Treti gol konecne po peknej akcii. Skvela prihravka Radju. Kedy toto dokaze "lider" Pjanic? Nikdy a od toho tam je

Reagovat
Lech

Nebreč že jsme vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

he he, tak tady jsi jasně ukázal, že o čajích nic nevíš. Jo hochu, budeš muset ještě asi urazit dlouhou cestu, aby jsi poznal chutě a sílu čajů...ať se ti daří

Reagovat
smazaný uživatel

To musej bejt dobrý magoráky, co ty si děláš za čaje....

Reagovat
Zark

tatranský čaje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

je celkem sranda,že nejvetší hater AS tady na eurofotbalu je zároveň jeho fanoušek

Reagovat
M11

Pjanic jede

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem si dát na AS za 1,46 ale pak si říkám, jsou to takový sajrajti, akorát mě to bude stát peníze...

Reagovat
Lech

A z toho plyne: příště nebuď zase píč@

Reagovat
spider_8

V Itálii můžou hrát kmenový hráči normálně proti svýmu klubu, nebo si to nějak kluby upravují samy?

Reagovat
Yanek

Jestli hra pod Sinisou zaznamenala progress, tak po dnešku je tým tam, kde se nachází tři roky. Až přijde nevyhnutelný vyhazov trenéra, myslím, že ten bude mít co říct a taky řekne. Curva Sud má pravdu s Gallianim jako strůjcem neúspěchu, obávám se ale, že je to jen půlka pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

aka je podľa teba ta druha polka pravdy?

Reagovat
Yanek

Že do toho kecá Berlusconi.

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadá to, že Mihajlovič nechce hrát jako Barca a Bayern

Reagovat
celeb

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanic líder

Reagovat
Zaschrona

OT: EF NBA Fantasy 2015/16

Hledáme nové členy do místní NBA fantasy ligy na Yahoo. Znalosti pomůžou, ale hrát se dá v pohodě bez nich. Jde konkrétně o B-ligu, takže ideální pro případné úplné nováčky. Jakékoliv případné dotazy vysvětlíme. Víc infa níže v diskuzi, zájemci nechť se mi ozvou do zpráv. A předem se lidem, které to vůbec nezajímá, omlouvám za spam.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bochum-sokovala-leverkusen-28569/

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jediný dobrý hráč je v téhle sezóně Jack, ostatní totálně bez formy a přijde mi, že i bez chuti hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

AC je fakt ubohý klub, Carlo by byl blázen, kdyby tam šel..

Reagovat
smazaný uživatel

to už je trápne nezdá sa ti......

Reagovat
Milan.B

ty si cely ubohy ty zebracek anglicky.....

Reagovat
popltak

Neunášíš

Reagovat
Emmett Brown

Uz mame tychto retardovanych komentarov milovnikov PL plne zuby, zasierajte si vlastne diskusie.

Reagovat
smazaný uživatel

AC by se za tohle mělo stydět

Reagovat
Milan.B

Reagovat
fenixLFC

takze keby to iste napise niekto kto fandi talianskemu klubu tak vam to nevadi?

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
mojmira

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš tú takové sračky...načo je to dobré? AC ako klub fakt úbohý není, stále patrí k TOP klubom sveta aj keď sa mu teraz výsledkovo nedarí. Že toto napíše akurát fanúšik United

Reagovat
Alberto Aquilani

Hodte mi sem prosím niekto Pjanicove stats v túto sezónu, na tej stránke, kde sa dá porovnávať viac hráčov a sú tam všelijaké štatistiky... neviem si spomenúť na názov stránky a ani ju nájsť

Reagovat
smazaný uživatel

Dostals chuť na čaj?:-)

Na squawka.com si dej v záložce stats comparison matrix

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Strašná záhada ten Pjanič, on dokáže mať geniálnu sezónu aby následne dve odohral katastrofálne, keby si udrží výkonosť tak mohol hrať v nejakom TOP klube

Reagovat
Alberto Aquilani

díky všetkým... pippo, už v top klube hrá Snad ho po sezóne dobre speňažíme, je tu už 5. sezonu tolko ani nedufal...

Reagovat
Pipo123

No jo, ale stále nenaplnil ten potenciál o akom sa vravelo ešte keď hrával v Lyone, vieš ako to myslím

Reagovat
Pettirosso

Squawka

Reagovat
Alberto Aquilani

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Alberto Aquilani

skopíruj si to celé

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se používat třeba tohle https://goo.gl/

Reagovat
Alberto Aquilani

to už je na mňa veľa :D

Reagovat
Emmett Brown
Reagovat
Emmett Brown

inak skusil som si tam prihodit este Hamsika a bol som celkom prekvapeny ze skoro vo vsetkom sa Pjanicovi takmer vyrovnal

Reagovat
Alberto Aquilani

na tom mi nepríde nič divné, obaja hrajú momentálne svoj TOP futbal...

Reagovat
GEGE

Bologna to je jasně nejtragičtější útok calcia...v čele s tím největším neschopem Destrem...

Reagovat
FuckT

Dnes spokojnost, 2. polcas uz bol v nasej rezii az na zopar momentov. Hamsikova prihravka na Lorenza a nasledne bezchybne, chladnokrvne zakoncenie Insigneho pre mna urcite jeden z top momentov v zivom vysielani za posledne roky. Neuveritelna prihravka a la Marek Hamsik.

Reagovat
olis

This is my sen, parada, Sarri je genius, urobil maly zazrak za relativne kratky cas, zase zapas odmakany od zaciatku do konca, inkasovany gol ukazal ze na obrane sa musi este vela pracovat, pacil sa mi Sarri ako hned "zjebal" Koulibalyho ked bola prilezitost

dufam ze Mertensove zranenie nie je vazne

atmosfera na stadione aj od TV neskutocna, zase taka ako za Mazzariho, snad to tak bude aj nadalej

dalsi super Chievo, cize typ supera s ktorym mavame niekedy vacsie problemy ako s vyrovnanym superom cize ak by sme to zvladli bolo by to naozaj na velmi dobrej ceste

hra Fiorentiny sa mi pacila, v prvom polcase nam bola viac ako vyrovnanym superom ale za ten druhy z nasej strany si myslim zasluzene vitazstvo

Forza Napoli!

Reagovat
Counter

Co neschopný dřevák Higuaín?

Reagovat
smazaný uživatel

Co Rafa ?

Reagovat
smazaný uživatel

vede ligu?

Reagovat
Counter

Rafa je boží :-)

Reagovat
Tomanatura

Odesel zustal nekde na ms 2014

Reagovat
Pinturicchio

Solidní křeč z tvojí strany.

Reagovat
Counter

Nemyslím si. Když někdo opakovaně haní nějakého kvalitního hráče, přijde mi to nemístné.

Reagovat
Pinturicchio

Haněl ho naprosto oprávněně.

Reagovat
FuckT

Videl si ho predtym hrat? Jeho najcastejsim uspechom boli pokusy odletiet ako maval rukami ked sa mu nieco nepodarilo, co bolo asi kazdych 5 minut. Nuz napriek tomu nikdy nevzlietol.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, začne brečet až se nebude dařit

Reagovat
Shevchenko

Still celebrating

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol porazí Lazio, Juve, Milán, Violu klobouček

Reagovat
10

°přejede

Reagovat
Pyroman

Druhý poločas Neapole s Fiorentinou velká paráda, skvělý fotbal. Hlavně Neapol výborná, jejich napadání i za stavu 1:0 bylo pastva pro oči,chvílemi hosté skoro neměli jak rozehrát. Celkově zasloužená výhra domácích, i když Fiorentina taky měla světlé momenty. Večer snad uvidíme podobně kvalitní výkon od Interu.

Reagovat
Pinturicchio

Z letošní Neapole jde docela strach. Trochu mi připomínají Juve v první sezoně pod Contem.

Reagovat
10

taky jsem si to už říkal...

Reagovat
Pinturicchio

Nový trenér, nikdo od nich nečekal žádné zázraky ... snad to nebude mít stejný konec jako Conteho Juve

Nejhorší je, že jsou i docela sympatičtí pod Sarrim a člověk si k nim nemá jak vytvořit nějaký hate.

Reagovat
10

to přijde, neboj...Roma s Garciou byla na začátku taky relativně sympatická a jak to nakonec dopadlo

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda.

Já sázím na to, že se Oli zase vrátí do své bývalé formy pod Mazzarrim a pak to půjde samo.

Reagovat
10

jo, chtěl jsem napsat, že se o to kdyžtak postará Olis, ale nechtěl jsem ho startovat zbytečně brzo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

zatial sa drzim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

to vy máte vtom výhodu, že ste nikdy sympatický neboli

Reagovat
10

tak sorry, že Juve nemá 2 tituly za 100 let historie a nikdo je nelituje

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Alberto Aquilani

ja nefandím Láziu...

Reagovat
Pipo123

zatiaľ im všetko krásne vychádza, ale ona nejaká kríza príde a uvidíme ako ju zvládnu, navyše Neapolu sa vyhýbajú zranenia, čo sa o konkurencii nedá povedať

Reagovat
olis

to ze sa nam relativne vyhybaju zranenia podla mna nie je nahoda a bude to aj vdaka dobremu zdravotnickemu personalu, kriza bola na zaciatku sezony

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně pokud by měli kvalitní stopery tak by mohli být i jedni z favoritů na Scudetto. Dobrý brankář, kvalitní záloha a asi i nejlepší útok v lize.

Olis co vůbec prosím krajní beci?

Reagovat
olis

ja som zatial ako s Hysajom tak s Ghoulamom spokojny, spolahlivy dozadu, vypomahaju aj vpredu a makaju, ziadne velke kisky nerobia, co sa tyka stoperov tak to je zatial tiez nieco uplne ine ako pod Benitezom, hlavne Koulibaly moze byt skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Tomanatura

Gratulace Neapoli

Reagovat
M11

zklamani.. takto tu ztratu nedozeneme..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas hlavně ke konci super, druhý se mi vůbec nelíbil, bod vzhledem k okolnostem OK. Teď to chce hlavně zase vyhrát a porazit Palermo.

Forza INTER

Reagovat
Mrvinho

Neříkali tam ti blbci že za týden hrajete s Fiorentinou?

Reagovat
smazaný uživatel

rikali ale v skutocnosti hraju s Palermom.

Reagovat
Mrvinho

Já jsem právě přemýšlel jestli jsem se nepřeslechnul jak jsem dočetl Zurixe tak jsem to byl hned zkontrolovat tady..

Škoda ale, jak jsou teď jen o ten bod tak by to bylo asi lepší jak to Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj komentator dramatizoval, ze "nenechte si ujit slager kola lebo bude rozdiel len bod atd. ", ale podla rozpisu na sky sports budu hrat s Fiorentinou az 14 Februara oni spolu uz nedavno hrali a Inter prehral 1-4

Reagovat
Pinturicchio

- ztracené dva body

- Juan mi neskutečně pil krev, katastrofa

- Max ať jde s nenasazováním Paulita do takových zápasů do piče

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Airus

Max by se měl zamyslet nad vícero věcma

Reagovat
Pinturicchio

Jedna z věcí, nad kterou by se měl zamyslet je, proč nezkusí Pogbu na AM - Paula to do středu vyloženě táhne, má vynikající střelu, techniku. A ta záloha by ve složení Khedira - Claudio - Bobby, případně Asamoah - Marchisio - Khedira byla podle mě též lepší.

Reagovat
Airus

nevím jestli jsi četl pozápasovej rozhovor. Ale Max se vyjádřil/nevyjádřil o Dybalovi, že nehraje protože ho předělávaj na AM, protože má specifický charakteristiky. Cuadrado hraje protože... má specifický charakteristiky. A Pogba je důležitej, ale má teď na prd načasování.

Celkově ty jeho kecy byly na facku

A máš pravdu, 4-3-1-2 už maj hráči naučený a na všechny pozice hráče máme. Teď hrajeme něco co se ani nedá přenýst na papír

Jako co tohle má být za systém: http://www.footballuser.com/1353196/Juventus

Reagovat
Pinturicchio

Nečetl, díky za info. Paulito by se mi na AM líbil, stejně jako jsem tam chtěl minulý rok vyzkoušet Carlita. Navíc by se pak mohl vrátit Berardi, Paulito by hrál na AM a před ním zleva Álvaro a Domenico.

Celkově je ten útok teď docela žalostný - Mandzu mimo, bez zájmu, Simone na Juve nemá (ale alespoň se rve), Álvaro pořád mimo formu a ted navíc mimo svou pozici, to je slabota.

Reagovat
Airus

Teď si nejsem jistej jestli je Berardi pravák nebo levák. Ale jestli ho přetáhneme (což musíme! Talentovanej ital prostě patří do Juve), tak bych ho necpal přímo do útoku, ale nechal bych Maxe oživit jeho 4-3-2-1 s kterým měl v AC docela úspěch S Moratou na hrotu samozřejmě

Kdyžtak tady jen link: http://www.blackwhitereadallover.com/2015/10/19/9565231/inter-milan-juventus-max-allegri-post-match-comments-2015-serie-a

Reagovat
Pinturicchio

To by se musel předělávat zase zpátky Paulito, respektive se učit další roli. Nemá význam s ním takhle točit, to nepovede k ničemu dobrýmu. On je ten hráč kolem kterého se musí postavit tenhle Juventus.

Reagovat
Airus

Svoje Nejlepší góly dával z pozice RF, taky o sobě tvrdil že v lehce zatažený pozici se cití nejlépe. Takže předělávání by nebylo nutný. Na LF Berardi (ale nevim jestli by to neměl přez nohu) A před nima Morata kterej, kdyby neměl prostor před sebou to může šoupnout za obranu na obě strany kam si z druhý vlny zabihaj právě Dyba a Berardi... ti to můžou zavést na křídlo (s podporou Lobo/Lichty), centr do 16 na Pogbu/Khediru/Moratu a hned to vypadá líp.... Je prostě čas začít hrát rychlej fotbal, ne profesorskej ťukec

Reagovat
Pinturicchio

Přes nohu by to právě měl. Kdyby byl Paulito na AM, tak může hrát falešnou 9 jako Messi v Barce, Álvaro z levého křídla taky rozjíždí akce. Dom by hrál pravého strikera, stahoval by se a jako Álvaro nalevo by to mohl taky rozjíždět z křídla. Osobně musím říct, že tenhle útok by se mi hodně zamlouval.

Reagovat
Airus

Domi je ale mentál, toho bych do velkejch strkanic s obranou neposílal. To by zase bylo karet

Reagovat
Pinturicchio

To máš jako (dřív) Mandzukic, teď i Zaza, oni do toho jdou naplno, pokopají soupeře, hodně toho rozdají. Dom se musí hlavně vyvarovat těch zbytečných červených karet, kdy dá někomu loktem a podobně.

Reagovat
Airus

Kdyby do toho Mandžukič šel na plno tak budu snad i rád, ty jeho ksichty na hřišti mě vysíraj do neuvěřitelnejch otáček, když tam poskakuje jak vyplavenej vorvaň - ještě k tomu mimo pozici. Zaza chce místo v základu a je to na něm hodně vidět, ale panikaří jak předškolák (viz. jeho obstřelování ochozů). Domi ale - jak říkáš -hodně mácha těma rukama, proto by mu určitě sedla pozice s víc prostorem před sebou.... hezky mezi zálohou a obranou soupeře. Rychlej je na to dost

Reagovat
Pinturicchio

Jo, s Mariem to mám stejný, i včera - bez zájmu, pohyboval se až někde v Pogbově prostoru, zahozenou šanci odbude pokrčením ramen jako kdybychom vedli 3:0.

Reagovat
Airus

jop

Reagovat
Yzemi

Proč by to měl přes nohu? Sice hrává zprava, ale je levák.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, já to špatně napsal - přes nohu to má teď a vyhovuje mu to tak, sám tuším říkal, že se cítí být italským Robbenem.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Airus

zprava na levou to má právě rád Dybala.... aby si nepřekáželi TVL, jestli tu výkupku nevyužijeme tak ať jdou z vedení do piče

Reagovat
Pinturicchio

Oni jsou oba leváci, jeden z nich by musel ustoupit.

Reagovat
Airus

No právě

Reagovat
Yzemi

a co takhle rotace a trochu volnosti pod hrotem?.

Reagovat
10

Paul hraje zbytečně u lajny, to je víceméně LM. A ta čára ho dost limituje, proto vymýšlí takový kraviny, protože to většinou ani zjednodušit nemůže, vždycky musí udělat tu kličku do hřiště. Na RCM hrál většinou líp, často skvěle centroval, akorát tam byl Arturo. Allegri by mu měl pomoct a zkusit ho jinde.

Reagovat
Airus

Jop, protože někdo z obrany nevyplňuje tu díru na LM, tak se tam stahuje Pogba

Reagovat
Pinturicchio

I CM by mu podle mě sedělo víc a kdyby ho hlídal Sami s Claudiem, tak by neměl být problém. On trochu doplácí na to, že umí všechno, přijde mi, ... a trenéři na tohle hřeší místo toho, aby mu našli na hřišti ideální pozici. Je to trochu crazy pohled, když se hra upravuje podle Cuadrada a u hráčů jako je Paul a Paulito se tohle přehlíží, přitom oni dva jsou z těch, kolem kterých by se ten tým měl postavit.

Reagovat
Airus

Přitom Cuadrado nám ani nepatří. Ale vedení z něj dělá spasitele

Reagovat
10

Už jsem to tady psal, Cuadrado je hráč pro tým, co neví, jak hrát...ono je jednoduchý mu dát alibisticky míč a čekat, co s ním udělá, Bere si zodpovědnost, ale je to kontraproduktivní. Stejná situace byla minulou sezonu v AC s Menezem.

Reagovat
Airus

Ale Ménez z toho vytřískal alespoň nějaký body

Reagovat
10

já se na to ale právě snažím dívat spíš z pohledu toho, kolik bodů kvůli jeho sólování AC ztratilo

Reagovat
Airus

já to chápu, jen říkám že mi jsme z Juanova sólování ještě nic neziskali

Reagovat
10

jo, to je ta smutná pravda

Reagovat
10

přesně tak, je to úplně na palici...a na lavičce nám kvůi půjčenýmu hráči za 30 mega sedí Pereyra

Reagovat
M11

Pereyra musi taky hrat vic.. ty vole takovy material mame a nechavame ho na lavicce.. navic kdyz se trapime.. to nepochopis

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to už týdny, že Max tu situaci absolutně nedává. Jakoby to stavěl bez rozmyslu.

Reagovat
Airus

Pereyra je myslím taky po zranění, ale i když nebyl tak chodil jenom z lavičky. Je to celý postavený na palaci... z toho kouká další korupční aféra

Reagovat
Pinturicchio

Nekouká právě - v téhle situaci nás všichni vidí rádi a nikdo to neřeší.

Reagovat
Airus

Já to myslel tak že nám zaplatili, aby sme se o titul ani nesnažili

Reagovat
Pinturicchio

A je jasný za co jsme letos nakupovali posily.

Reagovat
Largo

Reagovat
DelPiero137

fanusikovia, media, vedenie neprostestuje voci Maxovi? Stale je to zaslepene, Max ma nasu doveru, vie co robi? Toto je obrovske mrhanie potencialu toho muzstva

Reagovat
10

média Cuadrada chválí, včera byl podle Gazzetty nejlepším hráčem Juve...to nechápeš část fanoušků se taky těma přešlapovačkama nechá ovlivnit, ale to je asi jen otázka času, kdy jim to dojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach, aby jim to vůbec někdy došlo.

Reagovat
Pinturicchio

Je, já už po včerejšku vystřízlivěl taky.

Reagovat
Airus

J2105HD dává na YouTube dost videjí zaměřených přímo na jednotlivý Cuadradovi zápasy. Stačí se kouknout na jedno a je jesný že je užitečnej jak makový lízátko + taky tak vypadá

Reagovat
10

koukal jsem na to, to je učebnice špatných řešení

Reagovat
Airus

all style, no substance

Reagovat
Pettirosso

Youtube player. Takovych uz bylo, Quaresma, Drenthe...

Reagovat
DelPiero137

Ked si pozriem FB SK/CZ stranku Juventusu tak chapem ze ludia su hotovy z Cuadrada (co je zaroven smutne) ale ze v Talianku (ktore povazujem za futbalovo vyspelu krajinu) plati rovnaky trend, to ma zaskocilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi jsou v tomhle ohledu všude stejně krátkozrací, je jedno jestli je to na FB SK/CZ nebo v italských médiích, na fórech, atd. Přirozeně hledají aspoň nějaká pozitiva v té bídě. Jenomže nekoukají na to, že to, co považují jako jediné pozitivum, je v podstatě tou hlavní brzdou.

Otázka nemá znít, proč jenom ten Cuadrado tak hezky hraje s míčem? Má znít: nebrzdí náhodou on Cuadrado svou hrou projev celého mužstva? Je to jednodušší, než se zdá. Proč se hraje pořád přes pravou stranu? Proč Pereyra není na hřišti vidět, když je tam společně s Cuadradem? Proč jediný schopný exekutor standartek sedí na lavičce a chodí dohrávat zápas na posledních 10 minut? Proč Hernanes, který přišel na post AM, jedinkrát na tom postu nehrál a je tak v týmu zbytečně. On jiný post totiž na úrovni nezahraje, než pod útokem. To je stejné, jako postavit Montoliva na AM nebo Bonaventuru na křídlo. Stejně panicky a bez kvality hraje Hernanes ve středové trojici. Těch proč je ohromné množství a spousta z nich souvisí s Cuadradem. Proč? Protože je na hřišti navíc.

Je to jen o špatném úhlu pohledu a špatném pokládání otázek, proč tým hraje špatně. Není to jen o Češích, Slovácích nebo Italech, i další lidé nepřišli na to, že problém zeje právě v tom, co většina chválí. A pokud na to nepřijde hlavně Max, tak zůstaneme na mrtvém bodě a nikam se neposuneme. A pakliže Cuadrada v lednu vykoupíme, pak Bůh s námi.

Reagovat
DelPiero137

bohuzial to tak bude asi vsade na svete. Ocakaval som ze v Taliansku budu futbalovy redaktori vyspeli a vo velkom budu poukazovat na prave chyby. Na ludi sa nalepi vsetko, ci dobry alebo zly nazor.

Velkost trenera spocina aj v improvizacii, vo variabilite. Alegri skusa vsetko mozne len nie tu spravnu alternativu. Robi presny opak nez planoval v lete. Neostava nic len sa modlit ze sa to chyti alebo ze kapne na tu spravnu variantu.

Reagovat
Airus

I ty jeho střídání přicházej na můj vkus pozdě... ale to je v Juve skoro zvikem

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri má široký záběr. Je schopný přecházet od jednoho rozestavení k druhému. Jen staví špatné hráče. Jemu nejde upřít snahu. Ale pouhá snaha tady nestačí. Dělá špatná rozhodnutí. Ano, on je s hráči každý den, vidí je v tréninku, mluví s nimi. Zatímco já si tu sedím za klávesnicí a z tepla domova z článků pisálků a toho, co vidím v zápasech, se snažím dělat nějaké závěry, které nikoho nezajímají. Ale věřím právě tomu odstupu. Přesto je mi to k ničemu. Jak říkáš, zbývá nám se jen modlit.

Reagovat
Airus

Mě názory Juventinů zajímaj. Nevkládáme tolik času, energie a prachů do Juve, aby sme nad tím přemýšleli sami ve sprše, od toho jsou -pro některé- jiné staré dámy A víc hlav, víc ví.

Reagovat
DelPiero137

naprosty suhlas.

Akurat Khedira nemoze byt tak vzadu. Jedna v braneni nie je taky silny a tie jeho prihravky/vysunutia su genialne co nam dlho chybalo.

Reagovat
Pinturicchio

Však Sami by zůstal na své pozici, posunul by se Claudio.

Reagovat
Airus

Khedira je pro mě milým překvapením. Jen jestli mu vydrží kondice a zdraví

Reagovat
Pinturicchio

Pro mě Samiho zdraví byla jediná neznámá, o jeho kvalitách a přínosu jsem vůbec nepochyboval.

Reagovat
Airus

Pro mě to byl kvalitní hráč na lávku co by si hodně zahrál, ale po těch odchodech se posunul do základu. A to jsem netušil že Pogbovi někdo poradí aby hrál jako úplnej mamlas Ale Pogboomovi pořád věřím. Jakmile nějakej jinej hráč na sebe vezme trochu zodpovědnosti, tak se vrátí do formy.

Reagovat
DelPiero137

Pogba sice nema formu z minulych sezon ale na tejto pozicii je uz total strateny.

Reagovat
lnterista

remiza asi zaslouzena ale popravde docela nuda...Inter dopredu tradicne nic a Juve taky docela zklamani tak kvalita sla hodne dolu

Reagovat
M11

taky jsem zklaman.. 0:0 se hralo teprve potreti za poslednich patnact let

Reagovat
10

Zklamání, derby slaboučký. Způsob, jakým tenhle tým 5 ze 6 poločasů proti velkým týmům vůbec nezvládl je na pováženou. To jde na hlavu Allegrimu, s tímhle měl problémy i v Miláně. Vidím tam velký problémy v motivaci, taktický i fyzický připravenosti. Zdá se mi, že dost tápe, chlapec.

Inter to v prvním poločase přepálil a v druhým už to hrál jak Bologna, za normálních okolností bych napsal, že jsou to ztracený body, ale tolik zajebaných akcí prostě už nejsou náhoda a body si za to nezasloužíme. Náhoda je to jednou, podruhý je to smůla a dál už jen prostě nekvalita, což je náš aktuální případ.

Jinak mám strašnou radost, že už máme taky svýho Gervinha, sice ve verzi s mozkem velikosti piniovýho oříšku místo velikosti kešu, ale zase rychle běhá.

Reagovat
stas87

Tie dva mace s Gladbachom budu zaujimave.Ten trener z rezervy im dodal sebavedomie,prestali zmätkovat v obrane a su poriadne produktivny.

Reagovat
10

jo, viděl jsem teď 2 zápasy...docela euforie, uvidíme

Reagovat
stas87

Stale je Juventus vyraznym favoritom.Pred mesiacom by som to videl na 2x 4:0,teraz si myslim ze Gladbach moze potrapit.Len aby ale Cuadrado nedal dva goly a nezaistil si miesto v zostave do konca roka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

No leftover Conte magic, no results

Reagovat
DelPiero137

To je nieco neuveritelne v tej finalnej faze. Sami solista alebo piniovy oriesok

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Dnes malo brat Juve 3 body. Inter bol lepsi iba v 1p co sa nasadenia tykajuc. Gigi zasahoval prakticky iba raz, aj to bola strela do stredu brany. Khedirova tutovka mala proste skoncit golom Alebo potom dve sance Cuadrada ktore nu Handa vychytal. O Zazovi skoda hovorit. Sice fajn, bojovnik-buldog-hlavickar-dobre pokrytie lopty, no prinos skoro 0. Aj tie dve sance do ktorych sa pretlacil sam vymazal. Byt tam Paulito od zaciatku tak vedieme od 20tej minuty (ci kedy to bolo). Lebo ten pas od Khediru by Dybala isto posuval dalej na osomoteneho Moratu a netlacil sa nezmyselne do obrancu - nakoniec ani len nevystrelil

Reagovat
smazaný uživatel

A dodam... Jasne, ten timing, resp. vcas prihrat je v jeho podani podpriemer. No az taky hate si podla mna nezasluzi Vsak ukazte mi aspon jeden naznak sance vypracovanej po lavej strane - cez Evru. Nic... Vacsina sanci - akcii isla prave cez Cuadrada ked si to hodil okolo hraca a vzniklo precislenie. Lebo narazacky stylom Chiello - Pogba(Claudio) - a naspat do obrany veru nieje nic svetoborne

Reagovat
10

ten hate je naprosto adekvátní, vždyť on svojí hrou naprosto eliminuje spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne by som este nad nim palicu nelamal. Vsak sezonu a pol dozadu bol najlepsim kridlom v lige. Jj, ma co zlepsovat, no ako pisem, vacsina akcii zacina prave cez neho... Btw, vidim to nejak takto* aj ja. Na tuzku bol iba proti Napoli

* http://prntscr.com/8sr0s9

Reagovat
Airus

Kdyby občas přihrál do středu, tak nemusí jít všechno přez něj. Evra byl arnej, hlavně že se vyhodilo 15M za Loba

Reagovat
Pinturicchio

Evra včera nebyl špatný, naopak. Sandro zatím hrůza, je dřevěnej a kazí co může.

Reagovat
Airus

Sandro ani nedostal příležitost

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pinturicchio

Dostal a bylo to zatím šílený z jeho strany.

Reagovat
Airus

Dostal šanci proti Chievu kde hráli všichni na prd, Proti Frosinone hrál dobře. A 5 min proti Neapoli se stěží může počítat. Má odehráno třetinu toho co Evra a staty mluví za vše 11 vytvořených šancí, 84% přesnost přihrávek, 52% vyhraných duelů.... Evra je relativně dobrej vzadu, ale s tím jak hrajeme to chce aby hrál jako LWB. Protože Pogba a Morata nemůžou plnit jeho povinosti dopředu celejch 90 minut

Reagovat
10

Evra náš problém není...a Sandro stál 26 mega

Reagovat
Airus

Ještě k tomu. Evra není sice problém ale přínos taky žádnej... včera nic neukázal

Reagovat
10

Tohle jednoduchý nahlížení typu "nic neukázal" je úplně o ničem, protože stejným pohledem můžeš říct, že toho Cuadrado ukázal hodně...a co z toho?

Evrova strana neměla vůbec problém v obraně, kdyby na tý druhý nebyl superman Barza, tak jsme přes ní dostaly 3 góly.

Reagovat
10

°dostali

Reagovat
Airus

Přesně Cuadrado byl vidět a je vidět pořád... ale k ničemu to nevede. Protože umí jenom kličkovat a běhat. Jinak je k hovnu. Evra je všude pozdě a do útoku nic nepřináší. Když dostane balon tak ho narve do prvního hráče co mu stojí v cestě a belhá se zase zpátky... ten instinkt pořád má, ale tělo už nefunguje na TOP level. Taky mohl Santon hrát celej zápas s prstem v nose, protože Cuadrado syslil balón na pravo a evra stál na půlce. Morata si pobíhal kde se mu zlíbilo.... prostě otřesnej zápas.

A Evra je veterán, ten by měl něco předvádět a trochu inspirovat tým k něčemu víc. Ne to jeho "Kdo nic nedělá, nic nazkazí"

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Má někdo statistiku, v kolika gólech měl Cuadrado reálně prsty?

Reagovat
M11

statistiku nemam.. jen co si pamatuju z hlavy tak vybojoval PK s Chievem.. v Janove zaridil cervenou kartu.. s Frosinone nahral na gol Zazovi.. a namoceny byl jeste v golu Moraty v LM se Sevillou..

Reagovat
ED91

Nehovorím, že je zázrak, ale mslím si, že nejak výrazne neeliminuje spoluhráčov. Lebo jak napísal kolega vyššie, keď dostanú loptu jeho kolegovia tak skončí väčšinou naspäť v obrane pri Chiellinim alebo Bonuccim. Príde mi ako jediný ktorý sa to snaží v predu rozhýbať, čo v Juve chýba. Možno aj preto Alegri na ňom stavia

Reagovat
Airus

útok rozhýbeš rychlím pohybem míče. On si ho 30sec. pomalu vede, přemýšlí na kterou stranu udělá kličku, mezitím se zformuje celá obrana a jde se zase do plnejch. Pak klička k lajně, napálí to do obránce a hotovo. Kdyby tolik nesysloval, odevzdal balón pod sebe a sprintil za obránce tak by to třeba k něčemu bylo. Ale on je hračička, nic víc-nic míň.

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok se o to snad poperou Neapol, Inter a Viola

Reagovat
smazaný uživatel

No Inter, ten určitě

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím spíš na Neapol, Violu a AS. Časem by se mohlo připojit i Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Teď pro jistotu Juve přejede Gladbach a pak to zase bude v lize šmudlat

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Shevchenko

Ty vole my jsme pořád před Juve

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nie sme sami v srackach

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok bude dôležité nejako ukopať LM. Predsa len čo sa týka Scudetta, som opatrný. Nedávame góly, nevyhrávame. Momentálne nemáme nábeh na pozície zaručujúce účasť v LM 2016/17. Sme skôr výsledkovo niekde na úrovni Interu či Neapolu v minulej sezóne, aj keď herne lepšie.

Čo sa Maxa týka, záleží na tom, čo ukáže v LM. Ak to pôjde tak ako doteraz, nechal by som ho zatiaľ pri tíme. Nový impulz na lavičke v podobne nejakého buldoga by však nebol pre tím na škodu.

FORZA!

Reagovat
Airus

možná nového asistenta

Reagovat
smazaný uživatel

a možno by stačilo keby hráči strávia rekondičný týždeň v spoločnosti Ravanelliho a Cantonu

Reagovat
Hurrikane

Inter-Juve asi dobrej mač, já nevím ale v té Itálii krom římského derby ty velké zápasy nemají šťávu a je to spíš nuda než zábava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Z poslední doby se ale určitě dá koukat na Neapol a Fiorentinu. Navíc se mi furt líbí Turín a Empoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se da koukat na teměř všechny kluby, jen nesmi hrat s Milanama. Oba milanske kluby nudí.

Neapol - Juve, fantazie. Neapol - Fiore, super. AS - Juve, Neapol - Lazio, paradni zapasy. Ono vlastně i ten Inter - Fiore bylo dobry, ale jen ze strany Violy, Inter hral strašně. Ty kluby se zapoměly v 90.letech.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

...Neapol aktuálně hraje s Bayernem dost možná nejlepší fotbal v Evropě, takticky je to jako učebnice

Reagovat
Largo

Je to sice taktický, ale nepřijde mi to taktikou svázaný. Prostě si to fakt užívám.

Reagovat
10

je to taková geniální ofenzivní defenziva...a Sarrimu se to povedlo dostat do týmu docela rychle, fakt klobouk dolů

Reagovat
Largo

Má trochu štěstí, jak se rozjeli Insigne s Gonzalem plus to, jak se zapracovaly nový posily jako Allan nebo Hysaj. Jedinej hráč, kterej si to asi moc neužívá, je maximálně Gabbiadini.

Reagovat
Zark

prý štěstí, to on je rozjel

Reagovat
Tomanatura

Furt top of the league

Reagovat
Pipo123

Keita si poranil koleno, táto sezóna je fakt prekliata, taká maródka počas celej sezóny to je pekná pičovina

Reagovat
Pettirosso

Didi kde jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol proti Viole to byla radost se dívat. On Sarri je fakt kouzelník. Bude zajímavé sledovat jak to pude kolem zimy a potom na jaře, protože ta forma teď je super. O tom, že útok je dobrý a netřeba posilovat, ale jen aby si to sedlo se vědělo a je vidět, že ho máme nejlepší v Serii A. Záloha prostě se zlepšila na míle. Ukazuje se 1 věc a to ta, že 4-2-3-1 v Itálii jde velmi těžko, protože tu nejsou ty typy jako například v Německu. Hrajeme 4-3-3 a sedí nám to. Hodně rovněž pomohla obrana, která je prostě o hodně lepší. Jsem zvědav na zimní mercato, ale jinak zatím spokojenost. Teď potvrdit formu s Chievem Verona a je to.

FORZA NAPOLI!!!!

Reagovat
Largo

Jak to myslíš nejlepší útok v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu tak máme nejvyšší počet vstřelených gólů. Nehledě na to i útok náš vypadá fajně: Callejón, Mertens, Insigne, Higuaín, Gabbiadini.

Reagovat
Largo

Pletes. To ma Rim

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. O 2 góly

Reagovat
Largo

Jo... myslis ze nas brzo predezenete

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak dnes som sa dostal ku kompu.. zo zápasu AC veľké sklamanie.. žiadny progres, jediný svetlý moment je Džakomo Bony. Zatiaľ to vyzerá tak, že Kuco mál prvé 3 zápasy iba nováčikovské šťastie, posledné dva zápasy to bola pomerne bieda. Adriano katastrofa, avšak na jeho obranu musím povedať, že bol neskutočne tesne bránený, nenechali ho ani spracovať.. Bohužiaľ zo spoluhráčov mu okrem Bonaventuru nikto nepomáhal zaťažiť obranu a jeho odľahčiť a nedokázalo sa ani využiť to, že ho koľko krát zdvojovali. Lopez, strašný kix ten gól. Takto by si postrážil tyčku možno nejaký brankár v prípravke. Trochu ma sklamal aj nedôraz Ramagnoliho, i keď tam mal dvoch hráčov, avšak mal po strelcovi viac vyštartovať. No vážne, jediné svetlé momenty- strelený gól, Bony, pomerne solídny výkon Montoliva a tá slepá prihrávka, ktorú Bertolacci ani nevedel hádam ako dal.. on musí prihrávať asi iba na slepo, lebo cielene všetko pokazí :)

No ja som fakt zvedavý, čo spraví príchod Menéza, či príde trochu kreativity a či nezabije doteraz skvelé výkony Bonaventuru..

Ináč nevie mi niekto povedať, či by útok Menéz, Balo a Bacca z hľadiska rozostavenia 4-3-3 mohol fungovať?? Vedel by hrať Bacca z kraja? V podstate by to mohol aj Balo, on si od zbiehania ku čiare asi aj tak nikdy neodvikne..

Reagovat
panca

bacca na kridle byt nemuze. Je to typickej hrotak. Ale hlavne me vubec sere, ze menime rozestaveni po 2 mesicich

Reagovat
smazaný uživatel

u napoletánců se nevyhrává, takže Fiorentina a Frosinone dva

Reagovat
smazaný uživatel

a Šášuolo do dvou let scudetto tímhle tempem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se vratil z derby.A musim rict to bylo neco uzasneho, atmosfera fenomenalni uz od prijezdu v dopolednich hodinach do mesta.troufnu si tvrdit ze zadne derby nema lepsi atmosferu.Uzival jsem si to i kdyz fanousci Interu byli logicky vic slyset a poslouchat vulgarni nadavky na adresu juve neni nic prijemne.K samotne hre, inter ten v prvnim polocase totalne hru prepalil, ale ani se neni cemu divit kulisa je k tomu dohnala.Co me vadilo bylo strasne moc strat jednoduchych micu v cem kraloval hrozne hrajici Pogba a Morata.Z interu zminim dve jmena ktera zahrala super zapas a to Jovetic a za me prekvapeni Medel.Druhej polocas je skoda ze Juve nedalo gol protoze inter uplne odesel a na hristi panovalo jen juve..juve zatim chybi kousek stesticka, zatim sme ho letos nemeli ani v jednom zapase, ale verim ze to prijde, bude to dobre.nejlepsi hraci juve Giorgio, Sami propadak morata a pogba.Zaza nezaslouzi si byt na pranyri, videt ho v realu ten chlapec je furt ve sprintu, neskutecny dric.

Reagovat
Zark

Reagovat
andycek1

Najlepší na ihrisku Barza a Sami pro mňa

Reagovat
Deki

tak menší názor na derby přihodím taky, protože jsem měl také tu čest tam být živě. s atmosférou naprostý souhlas, něco takovýho jsem ještě nezažil, choreo na jedničku, celkově jsem byl prostě unešený. když chodíte jen na českou ligu (at už hokej nebo fotbal) jako dosud já, je vrcholem kolem 10k fandů, tak tohle je prostě skok

naše hra byla v první půli výtečná. po půli jsem si říkal, že tohle Juve je jednoznačně k poražení a musíme to urvat a zakřičím si s plnym stadionem gól. druhá půle vyvedla všechny z omylu a za ten bod můžeme být rádi. Inter bohužel po pauze odešel a na vrub to jde Mancinimu.

z hráčů jednoznačně nejlepší Jovetič. nebýt jeho a Perišiče, dopředu se vlastně ani nepodíváme. Icardi je letos zatím špatný, jeho schopnost nezapojovat se do mezihry a jen čekat na vhodnou přihrávku, která za celý zápas vlastně nemá ani pořádně od koho přijít, je fakt na pěst. jen snad jednou si seběhl do strany pro balon a odcentroval. trnul jsem, když měl balon Santon a JJ, protože u těch dvou nikdy nevíte, co vyvedou a ted jsem to měl vlastně přímo na dlani palec nahoru naopak patří Medelovi...

byl to parádní výlet, těžko jsem si napoprvé mohl vybrat větší zápas a ani nelituji, že jsem nejel na AC v září, ačkoli jsme vyhráli. tohle bylo prostě suprový.

jinak si na závěr neodpustím jednu věc, která mě docela zarazila, neboť jsem v Itálii nebyl cca 4 roky a v takovém velkém městě vlastně poprvé. tolik černochů prodávajících na náměstí, v parcích nebo prostě kdekoli, kde se lidé pohybují, je opravdu nyní na denním pořádku nebo to tak bylo i dřív? vnucují vám selfie tyče přímo pod frňák a tahají vás přitom za ruce, ať si to určitě koupíte a když odmítnete, za 5 vteřin přijde jeho brácha z druhý strany a cpe vám to taky.

Reagovat
Lubinterista

Jinak s tema cernochama je to dlouhodobější. Když fclub začínal dělat výjezdy kolem 03/04 bylo jich v centru u sforzesca apod. plno. Otravujou s různýma kravinama, provázku na ruku, z destnikama, když začne pršet, tohle. Slušně, důrazně odmítnout a ignorovat. Jde o zvyk, ale je to hrůza. Měli by je nakopat všechny doprdele.

Reagovat
Lubinterista

*a u sforz

Reagovat
Deki

jj otravovali s kde čím. jako jeslti něco nesnášim, tak to jsou ožralí lidé, když jsem střízlivej (a naopak) a lidé otravní, u kterých ani ten ignor nestačí. jakmile chvilka nepozornosti, už je máš před sebou, no prostě hrůza, jak píšeš... nechápal jsem

Reagovat
Emmett Brown

Minuly mesiac som bol 5 dni v Rime (aj na zapase) a s tymi selfie tycami suhlasim ku koncu som tym cernochom uz vulgarne nadaval (po slovensky) co moja draha tazko niesla

Reagovat
Antijuve

V každým větším městě a je to už delší dobu. Bohužel to bude ještě horší když je tahají z moře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty A na foru

Reagovat
Deki

že toho Salaha s Pjaničem nedám už i na tipáči...

Reagovat
smazaný uživatel

prave som sa vratil z derby a mam velmi dobry pocit, ze som bol na takom velkom zapase. ta atmosfera bola vynikajuca..

Jovetic a Perisic kombo vyzera velmi slubne, este nejaku dobru loptu na Icardiho a bude to ok. Jovetic hlavne v prvom polcase rozdielovy hrac, ziskaval fauly, kluckoval, dobre sa nanho pozeralo ako hra..

naopak tragedia hlavne Santon ktory bol dosraty strasne a Brozovic..ten bol velmi zly, bud neviditelny alebo ked mal loptu tak zazmatkoval.. chyba je tu ale aj u Manciniho, ktory ked videl ze druhy polcas hrame uplne nahovno, tak mal zareagovat striedanim (potvrdili mi to aj dvaja stari fanusikovia Interu o sedeli pri mne a sice som im nic nerozumel, ale ucho ma este teraz boli ako kricali)... ku koncu ked hrali na remizu, tak sme len cumeli ze im nedrbe..ved su doma

Murillo 2 hrozne skraty (jeden ale velmi pekne napravil) ale inak je super, je mlady, myslim, ze je tam velky potencial, je to beast..tak isto Miranda.. stoperska dvojica oproti minulemu roku je uplne o niecom inom..

myslim ze v konecnom zhodnoteni remiza spravodliva..

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne som veľmi spokojný s derby, síce bez gólov. Videl som však niečo čo už asi nikdy neuvidím, Ďžordžo chce dať góla nožničkami On dokáže predviesť technické kúsky ale toto je moc aj na mňa. Futbal je od teraz iný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele