8. kolo
18.10.2015 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Carpi FC 3:0

Atalanta doma bez problémů vyzrála na Carpi a po výhře 3:0 postoupila už na osmé místo. Svěřenci trenéra Edyho Rejy si vytvořili náskok už v prvním poločase, kdy skórovali Pinilla a Gomez. Ve druhém dějství pečetil výhru z pokutového kopu Cigarini.

Fotbalisté Carpi, povzbuzení předchozími úspěchy, začali i v Bergamu hodně nebojácně, ale Atalanta brzy "sekla" a ukázala, kdo že to bude na hřišti pánem. Gomez ve třetí minutě ještě minul vzdálenější tyč, ale za dalších pět minut už Moralez odcentroval na hlavu Pinilly a ten vstřelil první gól zápasu - 1:0 pro Atalantu. Domácí měli územní převahu a po půlhodině hry bylo před slovinským brankářem Belecem opět horko. Bergamaschi nakonec znovu udeřili před odchodem do kabin. Alejandro Gomez rozehrál rohový kop tak, že míč skončil rovnou v síti. Gólman Belec zaváhal už při první brance a ani tentokrát neměl čistě svědomí, spíše naopak.

Každopádně Atalanta měla skvěle nakročeno k vítězství, o poločase vedla nad nováčkem z Carpi už 2:0. Hosté se na Atleti Azzurri D'Italia do zakončení nedostávali prakticky vůbec, a tak bylo rušno opět před Belecem. V 63. minutě se navíc provinil faulem ve vlastním vápně Bubnjić a sudí odpískal pokutový kop. Luca Cigarini sice zvolil stejný směr jako Belec, ale míč prošel do sítě - 3:0 pro Atalantu.

Ve zbytku utkání už se nic podstatného neudálo. Atalanta doma zvítězila celkem pohodlně 3:0 a v tabulce už vystoupala na osmé místo. Carpi je předposlední, horší už je jen Boloňa.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele