8. kolo
18.10.2015 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hellas Verona - Udinese Calcio 1:1

Na první ligové vítězství stále čeká veronský Hellas, který ani proti Udinese naplno nebodoval. Domácí sice vedli zásluhou proměněné Pazziniho penalty, ale šest minut před koncem srovnal na konečných 1:1 Théréau.

Trenér Hellasu Andrea Mandorlini tak má stále o čem přemýšlet, jeho tým doposud nevyhrál a v Serii A už je jediný.

V prvním poločase se nehrál bůhvíjaký fotbal. Šance nebyly skoro žádné, za zmínku snad stojí jen nevýrazná Pazziniho hlavička či Edenílsonův správně neuznaný gól. Ve 40. minutě ale došlo ke změně skóre. Wague si počínal v souboji se Siligardim nedovoleně a jelikož to bylo ve vápně, hlavní sudí foukl do píšťalky. Obvykle má penalty na starosti Luca Toni, ale pro jeho absenci se míče chopil rovněž zkušený Giampaolo Pazzini a nekompromisní ranou zajistil Hellasu jednobrankové vedení.

Bohužel, kdo očekával, že úvodní branka zápasu pomůže, ten se pletl. Nadále převažovala fotbalová nuda. Ovšem stejně jako v první půli se jednou měnilo skóre i po změně stran. Šest minut před koncem zápasu vyrobil při centrovaném míči hrubku gólman Rafael a Cyril Théréau dostal vše jako na zlatém podnose - 1:1. Hellas byl blízko prvnímu vítězství, ale nakonec se musel spokojit jen s dělbou bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele