Serie A - souhrn 8. kola

25.10.2014, 16:58, aktualizováno 26.10.2014, 22:41
Komentáře a souhrny
AC Milán se rozešlo smírně s Fiorentinou. Lazio těsně porazilo Turín, zatímco Neapol rozstřílela Hellas Verona. Milánský Inter pro změnu veze tři body ze hřiště Ceseny. AS Řím remizovalo na hřišti Sampdorie a dotáhlo se na Juventus, ten ovšem v neděli kontroval výhrou nad Palermem. Udinese porazilo Atalantu a posunulo se na třetí pozici...

AC Milán - ACF Fiorentina 1:1

26.10.2014 20:45

Góly: 25. Nigel de Jong - 64. Josip Iličić

AC Milán nevyužil možnost posunout se na třetí místo a naopak po remíze 1:1 se propadl až na šestou pozici mimo pohárové příčky. Rossoneri sice vedli zásluhou svátečního střelce De Jonga, ale přesná rána k tyči v podání Josipa Iličiče znamenala konečnou dělbu bodů.

Na San Siru byla k vidění vyrovnaná podívaná. Fiorentina nepřijela do Milána s ryze defenzivní taktikou, snažila se směrem dopředu něco vymyslet, ale dobře organizovaná defenzíva Rossoneri ji do ničeho nepouštěla. Ani na druhé straně se žádné velké věci neděli, výjimkou byl jen pokus El Shaarawyho, který famózně vytáhl Neto nad branku, ovšem rohový kop se nezahrával, neboť ještě předtím bylo máváno.

Skóre se poprvé změnilo ve 25. minutě a postarali se o to domácí borci. Rohový kop Hondy prodloužil Zapata až k Nigelu De Jongovi který hlavou poslal domácí do vedení! Nizozemský záložník rozhodně nemá v popisu práce střílení branek, v letošní sezoně už ale stihl dát dvě. Většinou se traduje, že první branka utkání pomůže, neplatilo to však v tomto zápase. Klání se opět ubíralo cestou taktické bitvy a šancí bylo po málu.

A nejinak tomu bylo i ve druhém dějství. V něm bylo zase o něco aktivnější AC, ale branka se podařila vstřelit Fiorentině. Střídající Josip Iličič vypálil a jeho střela zapadla přesně k pravé tyči brankáře Abbiatiho. Ten se natahoval marně, Fiorentina srovnala na 1:1.

Závěr utkání mohly rozhodnout ve svůj prospěch oba celky, ale skóre se už na světelné tabuly nepohnulo. Milán tak po remíze 1:1 okupuje šesté místo, Fiorentina je jedenáctá.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Hellas Verona 6:2

26.10.2014 18:00

Góly: 44. Marek Hamšík, 58. Marek Hamšík, 68. Gonzalo Higuaín, 76. José Callejón, 84. Gonzalo Higuaín, 90. Gonzalo Higuaín (pen.) - 1. Emil Hallfredsson, 66. Nicolás López

Šestigólovou parádu nachystala svým fanouškům Neapol, která doma rozdrtila i díky hattricku Gonzála Higuaína veronský Hellas celkovým skore 6:2. Parthenopei tak potvrdili vzrůstající formu, v domácí lize už pět kol neprohráli a v tabulce se posunuli už na šesté místo.

Ačkoliv konečný výsledek hovoří jasně ve prospěch domácí Neapole, úvod utkání se ji hrubě nevyvedl. Hostům totiž stačila pouhá minuta, aby se dostali na San Paolo do vedení. Na odvrácený centr si naběhl Hallfredsson a parádní volejí nedal Cabralovi vůbec žádnou šanci - 1:0 pro Hellas. Domácí na nic nečekali a okamžitě přepli na rychlejší stupeň, načež ale další šance patřila opět hostům. A znovu to byl Hallfredsson proti jehož pokusu tentokrát Cabral úspěšně zasáhl. Z dorážky pak byl neúspěšný i Toni. Pak už to bylo jen o dobývání hostující svatyně. Azzurri vyvinuli značný tlak, ale srovnat se podařilo až před koncem prvního poločasu. Insigneho centr s pomocí Koulibalyho teče dostal nekompromisně za Rafaelova záda Marek Hamšík - 1:1.

Poločas tedy skončil plichtou 1:1 a těžko by si asi někdo představil, že v zápase padne ještě šest gólů. Neapol ve druhém dějství na svůj výkon ze závěru poločasu navázala a nadále hýřila aktivitou. V 58.minutě pak přetáhla vedení na svojí stranu, Marek Hamšík po rohovém kopu nadvakrát překonal Rafaela a vsítil už svojí druhou branku v utkání.

Nyní to musel být opět Hellas, kdo potřeboval útočit a v 66.minutě se hostům skutečně podařilo srovnat. Nicolas López si z obrany domácích udělal treninkové kužely a krásnou individuální akci překonal i brankáře Cabrala - 2:2. Hellas se však z vyrovnání neradoval dlouho, Parthenopei okamžitě odpověděli a znovu se ujali vedení. Obrovskou chybu v rozehrávce vystihl Higuaín a pochopitelně jí ztrestal - 3:2 pro Neapol.

Čtvrthodiny před koncem utkání domácí odskočili už na rozdíl dvou branek. Přečíslení tři na dva vedené Markem Hamšíkem zakončil placírkou José Callejón - 4:2 pro Neapol. Verona to sice ani za tohoto stavu nehodlala zabalit, ale šest minut před koncem zápasu inkasovala pátý gól. Higuaín před brankou dopravil Albiolovu přihrávku do sítě a evidentně s trefením prázdné branky neměl vůbec žádný problém - 5:2. Obrana Hellasu se následně úplně sesypala a Neapol působila jako utržená ze řetězu, na konečných 6:2 zvýšil opět Higuaín jenž tak zkompletoval hattrick. Argentinský kanonýr se prosadil z pokutového kopu, jenž byl nařízen po faulu Hallfredssona na Mertense. Parthenopei výhrou 6:2 tak natáhli sérii bez porážky už na pět zápasů.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Turín FC 2:1

26.10.2014 18:00

Góly: 15. Lucas Biglia, 60. Miroslav Klose - 53. Alexander Farnerud

Skvělou formu potvrdilo v domácím prostředí Olympijského stadionu římské Lazio, které přehrálo pohárového účastníka FC Turín 2:1.

Lazio hýřilo aktivitou už od prvních minut a zcela zaslouženě se ujalo brzkého vedení. Candrevova rána sice ještě Gilleta nepřekonala, ale Bígliův krásný volný přímý kop už v síti skončil. Golman Gillet zůstal jenom stát jako přikovaný - 1:0 pro Lazio. Chvíli na to byl Gillet opět v pernamenci, Candreva rozezvonil tyčku! Granata se osmělila až po půlhodině a vyprodukovala zajímavý pokus z dílny Maksimoviče, hostující hráč ale přestřelil branku. Na Olympijském stadionu se bylo na co dívat, hrál se útočný fotbal plný šancí a to na obou stranách.

Turín totiž zahájil druhou půli přesně tak, jak zahájilo Lazio tu první. Benassiho rána ještě minula branku, ale v 53. minutě už byl Farnerud úspěšný. Ciani ve snaze přihrát chyboval a ve vápně toho Farnerud okamžitě, přesnou střelou, využil - 1:1. Jenomže nerozhodný výsledek vydržel pouhých sedm minut, než si Lazio vzalo vedení zpět. Gillet ještě dokázal Candrevovu dělovku vyrazit, ale na dorážku Miroslava Kloseho už byl krátký - 2:1 pro Lazio.

Na tahu byl opět Turín a velmi blízko vyrovnání byl Quagliarella, jehož prodloužená hlavička skončila těsně mimo. Biancocelesti udrželi těsný náskok až do závěrečného hvizdu a znovu vyhráli, v tabulce se přitom posunuli už na páté místo.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Inter Milán 0:1

26.10.2014 18:00

Góly: 32. Mauro Icardi (pen.)

Inter Milán zvítězil na půdě Ceseny 1:0 a alespoň částečně napravil bídu jak z domácí soutěže, tak i z posledního vystoupení v Evropské lize. Nerazzurri se ale na tři body pořádně nadřeli, klíčovým okamžikem se stala proměněná penalta Maura Icardiho, čemuž předcházelo vyloučení brankáře Lealiho.

Hosté se mohli ujmout vedení už po šesti minutách, kdy se do tutovky dostal Dodo, golman Leali ale byl proti a skvělým zákrokem uchránil svůj tým od inkasované branky. Následně až do 30. minuty nebylo k vidění nic zajímavého, ale pak dostaly události rychlý spád. Leali totiž ve vápně fauloval Palacia a sudí odpískal pokutový kop. Mimo to dostal Leali červenou kartu, takže Cesena musela sáhnout k prvnímu střídání. Mauro Icardi čerstvého brankáře Agliardiho překonal a Inter vedl 1:0. Karty byly rozdány jasně. Nerazzurri vedli a hráli v přesile.

Přesto i v oslabení byla Cesena hodně nebezpečná. Ve 34. minutě mohl udeřit z hlavičky Cascione, avšak těsně netrefil branku a pro změnu Marilungovu hlavičku zneškodnil slovinský golman Handanovič.

Walter Mazzarri si byl vědom, že tímhle laxním přístupem by Inter stěží uspěl a svým svěřencům do druhé půle naordinoval aktivnější herní projev. V 58.minutě chyběl jen kousíček Hernanesovi a s ubývajícím koncem se hra opět přesunula spíše před branku Interu. Cascione měl další velkou šanci a znovu se v dobrém světle předvedl Handanovič. Milánský celek nehrál podle svých představ, závěr utkání sice zvládl, neinkasoval, navíc v nastavení v důsledku hodně otevřené obrany domácích mohl dvakrát udeřit, ale k další změně skóre už nedošlo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 2:0

26.10.2014 15:00

Góly: 6. Antonio Di Natale, 36. Cyril Théréau

Minimálně na pár hodin se na třetí místo Serie A posouvá Udinese, které zvládlo domácí duel s trápící se Atalantou Bergamo. Svěřenci trenéra Stramaccioniho rozhodli o všem podstatném už v prvním poločase, kdy se postupně trefili Di Natale a Théréau.

Na Stadio Friuli byla k vidění vyrovnaná partie a dá se říci, že jediné, co měli domácí navíc, byla lepší produktivita. Atalanta nesehrála na Udine špatný zápas, jenom prostě nedala gól.

Každopádně vstup do zápasu měli Bergamaschi katastrofální. Tisíckrát můžete své svěřence nabádat, aby si dávali pozor na Di Nataleho, který dává góly jako na běžícím pase, přesto marně. Di Natale z hranice velkého vápna přesně zakončil a Udine brzy vedlo 1:0. O několik minut později trefil pouze boční síť Théréau, ale nemuselo ho to mrzet, vše si totiž vynahradil ve 37. minutě. Situaci, kdy proti němu stáli čtyři zadáci, vyřešil tím nejlepším způsobem a krásnou střelou překonal Sportiella podruhé - 2:0. Ještě do konce prvního poločasu mohl dvakrát udeřit Di Natale, ale pokaždé mu scházely centimetry.

Také po změně stran to mohli být domácí, kdo navýší skóre. Fernandes ale netrefil branku. Na druhé straně se něco podobného "povedlo" i Basellimu. Atalanta se snažila výsledek zkorigovat a tím pádem ho i zdramatizovat, ovšem Udine bránilo velmi dobře. Ofenzíva Atalanty zkrátka nenašla na Karnezise recept.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Città di Palermo 2:0

26.10.2014 15:00

Góly: 32. Arturo Vidal, 64. Fernando Llorente

Juventus využil zaváhání největšího konkurenta v boji o titul římského AS, když svůj domácí duel s Palermem bez problému zvládl. Stará dáma zvítězila 2:0 díky brankám Artura Vidala a Fernanda Llorenteho a v tabulce má na prvním místě tříbodový náskok.

Juventus v týdnu nezvládl zápas s Olympiakosem a v tomto duelu chtěl nespokojené fanoušky alespoň částečně odškodnit. V Turíně se ale hrál zvláštní zápas, Juventus měl velkou převahu, držel balón, jenže mnoho vyloženě čistých gólových příležitostí si nevypracoval. Přesto ale dokázal vstřelit kýžené branky. Domácí sice v úvodních minutách nechali Palermo útočit, ale postupně převzali iniciativu a svojí následnou převahu ve 34. minutě proměnili v úvodní branku. Tévez na vápně přihrál Vidalovi, který střelou na zadní tyč překonal brankáře Sorrentina - 1:0 pro Juventus. Stará dáma i nadále hýřila aktivitou, zejména duo Tévez - Vidal dělalo obraně Sicilanů velké problémy.

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu. Stará dáma dominovala a stejně jako v prvním poločase, i po změně stran udeřila. V 64. minutě rozehrál "maestro" Pirlo rohový kop a Fernando Llorente zády brance hlavou zvýšil na 2:0.

Palermo si toho směrem dopředu moc nevypracovalo, osm minut před koncem přidržel Chiellini talentovaného Dybalu, ale sudí nepískal, což se pochopitelně hostům vůbec nelíbilo. Každopádně Juventus kontroloval hru a v závěru utkání rozhodně nikam nespěchal. Pohodlné vedení 2:0 si vzít nenechal a na čele soutěže už má tříbodový náskok.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Janov CFC 1:2

26.10.2014 15:00

Góly: 36. Ervin Zukanović - 72. Alessandro Matri, 84. Mauricio Pinilla

Chievo podtrhlo bídu a zmar dalším zpackaným domácím zápasem, tentokráte s janovským FC. Vše se přitom pro Fly Donkeys vyvíjelo dobře, domácí dlouho vedli, ale pak dvacet minut před koncem poprvé inkasovali, přišli o vyloučeného Radovanoviče a následně inkasovali podruhé, což je stálo zápas.

Domácí chtěli v tomto utkání moc uspět a od prvních minut to dávali najevo svojí aktivitou. V 11. minutě dokonce mohli vést, kdyby dobrou hlavičku Zukanoviče perfektně nezlikvidoval Mattia Perin. Nicméně Chievo se svojí branky dočkalo ve 36. minutě, Ervin Zukanovič si naběhl na krásný pas a přesnou koncovkou poslal domácí do vedení - 1:0 pro Chievo.

S tímto výsledkem se Janov pochopitelně nehodlal spokojit, ovšem na začátku druhého poločasu se musel bránit. V obrovské šanci se ocitl Paloschi a kdyby po hodině hry svojí tisíciprocentní šanci dal, utkání by se dost možná vyvíjelo zcela jinak. Útočník Fly Donkeys zcela ztroskotal na výtečném Perinovi.

Ale zápas se měl ubírat jiným osudem. V 72. minutě hlavičkoval na malém vápně Alessandro Matri a bylo srovnáno. Hned minutu na to fauloval ve vápně Radovanovič a sudí nařídil pokutový kop, navíc domácího borce poslal do sprch, takže hned dvojí. Ale..

Golman Bardi vystihl směr a penaltu zlikvidoval. Nadále tak trval nerozhodný výsledek 1:1. Každopádně Grifové hráli v početní převaze a toho nakonec dokázali využít šest minut před koncem. Pěknou akci zakončil uvnitř malého vápna Mauricio Pinilla a bylo to 2:1 pro hosty. Chievo tak utkání opět nezvládlo a znovu prohrálo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Řím 0:0

25.10.2014 20:45

Góly: -

Fotbalisté Říma se sice minimálně do neděle dotáhli na vedoucí Juventus, ovšem výsledek 0:0 je pro ně ztrátou. Mnohem více mohou být spokojeni domácí, kteří ještě neokusili hořkost porážky. A snad nejvíce může z bezbrankového stavu profitovat AC Milán, který se v případě vítězství nad Fiorentinou posune na třetí místo.

AS Řím si po debaklu s Bayernem chtělo udobřit fanoušky a výhrou na půdě dosud neporažené Sampdorie by tak jistě učinilo. Jenže domácí mají letos formu a v tomto duelu to víceméně potvrdili.

Oba celky vstoupily do utkání hodně opatrně. Vzájemné oťukávání v podstatě skončilo až po půlhodině hry první velkou šancí. Tu měl na svědomí Gervinho. Útočník Pobřeží slonoviny se řítil sám na Romera, toho dokázal s přispěním obránce obejít, ale dostal se až do příliš ostrého úhlu, ze kterého dokázal trefit jen tyč. Závěr poločasu bylo mírně aktivnější AS, ale stadion Luigi Ferraris se branky nedočkal. Celkově to bylo hodně opatrné a šancí bylo poskrovnu.

Také druhý poločas byl v tomto stejný. Byla to zkrátka taktická bitva. Závěr zápasu ale přeci jenom pár zajímavých okamžiků přinesl. Po Florenziho centru hlavičkoval Destro a Sergio Romero předvedl výtečný zákrok. Destrova hlavička byla vůbec největší šancí celého utkání! Poslední minuty se nesly ve znamení kouskování hry. Několik střídání, žlutá karta Palomba, atd. Vlci se sice v nastavení snažili rozhodnout, ale Sampdoria jim to nedovolila.

Řím tak po porážce s Bayernem ztratil i v lize, byť nastoupil proti velmi kvalitnímu celku. Sampdoria sice prodloužila svojí neporazitelnost, ale pokud AC Milán svůj zápas vyhraje, přijde o průběžné třetí místo.

Více informací k zápasu

Parma FC - US Sassuolo 1:3

25.10.2014 18:00

Góly: 78. Antonio Cassano - 20. Sergio Floccari, 23. Francesco Acerbi, 52. Saphir Taïder

Další propadák na vlastním hřišti předvedla Parma. Ducali nestačili na Sassuolo, kterému podlehli 1:3. Svěřenci trenéra Roberta Donadoniho tak zůstávají přikováni na dně ligové tabulky. Naopak první vítězství v sezoně slaví Sassuolo, které tak navázalo na předchozí úspěšné představení proti Juventusu.

Parma potřebovala už nutně zabrat, aby se odpoutala od posledního místa. Jenže hráčům Ducali to letos vůbec nejde, a také proti Neroverdi to bylo velké trápení.

Domácí se dostali do nesnází už ve 20. minutě, přesný centr do pokutového území dopravil do sítě hlavou Sergio Floccari - 1:0 pro Sassuolo. Než se Parma stačila oklepat, prohrávala o dvě branky. Donadoniho svěřenci opět nezachytili centr do vápna a tentokráte to byl Francesco Acerbi, kdo dostal míč za Miranteho záda - 2:0 pro Sassuolo. To byla pro domácí dost studená sprcha a navíc do konce prvního poločasu mohlo být ještě hůře. Volný přímý kop Alžířana Saphira Taïdera skončila na tyči!

Po změně stran sice Parma na svého soupeře vlétla, ovšem byla to znovu ona, kdo inkasoval. Nejprve tedy hlavičkoval De Ceglie nad, poté už se opřel do míče Taïder a krásnou brankou zvýšil už na 3:0 pro hosty. Parma byla zralá na ručník.

Do konce zápasu pořád zbývala půlhodina, ale o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Parma to ale sympaticky nevzdávala. V 78. minutě Consigli nepříliš jistě zasáhl a míč doslova spadl Cassanovi na nohu. Zkušený útočník dostal balón do sítě a vykřesal malou naději. Sassuolo se inkasovanou brankou nenechalo rozhodit a zbytek utkání v klidu dohrálo. Parma tak znovu prohrála a i když se vedení nedávno nechalo slyšet, že pozice trenéra Donadoniho je pevná, po této blamáži bude muset svá slova přehodnotit.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Cagliari Calcio 0:4

25.10.2014 15:00

Góly: 31. Marco Sau, 36. Danilo Avelar, 38. Danilo Avelar, 45+2. Albin Ekdal

Velmi špatný den prožili fotbalisté Empoli, kteří vůbec nezvládli domácí zápas s Cagliari a díky doslova zpackanému prvnímu poločasu prohráli vysoko 0:4, čímž zároveň přišli o pětizápasovou neporazitelnost.

Zápas začal na italskou Serii A v netradiční čas, už ve tři hodiny sobotního odpoledne. Empoli bylo před zápasem pět kol neporaženo a svojí sérii chtělo před vlastním publikem ještě natáhnout. Tým ze Sardínie měl na svém kontě pouze pět bodů a zaujímal poslední nesestupovou pozici.

Fanoušci přítomni na stadionu Carla Castellaniho však nevěřili vlastním očím, zápas se rozjížděl pomalu a byli to dokonce domácí, kdo měl ve 22. minutě první vážnější příležitost, nicméně Tavano si v dobré pozici neporadil dobře a golman Cragno nakonec v pohodě zasáhl. Poté už začali úřadovat výhradně hosté. Přesně po půlhodině už se porpvé změnilo skóre, Marco Sau se po Cossuově pasu obtočil s míčem a neomylně na zadní tyč zakončil - 1:0 pro Cagliari. Hned za dalších pět minut se fantasticky opřel do míče Danilo Avelar a s pomocí břevna rozvlnil síť podruhé - 2:0 pro Cagliari. A do třetice uběhla další minuta a hosté mohli zahrávat pokutový kop. Valdifiori ve vápně fauloval Ekdala a Danilo Avelar nařízenou penaltu proměnil. Brankář Bassi sice vystihl směr, ovšem rána šla přesně k tyči - 3:0 pro Cagliari.

To byla pro domácí velmi studená sprcha a ještě do konce prvního poločasu bylo hůře. Ekdal si narazil se Sauem a vsítil do šaten čtvrtou branku Sardiňanů - 4:0. Empoli po první inkasované brance situaci vůbec nezvládlo a díky dalším třem zásahům soupeře v podstatě prohrálo zápas už v prvním poločase.

O přestávce byla v šatně Empoli nejspíše dost velká bouřka a hlavní kouč také na nepříznivý výoj zareagoval hned dvojím střídáním, na plac poslal Davide Mora a Manuela Pucciarelliho. I když už samotné utkání bylo rozhodnuto, k vidění bylo ještě spousty šancí. Pucciarelly zblízka nepřekonal Cragna a proti brankáři Cagliari neuspěl ani Tavano. Na druhé straně si připsal pohotový zákrok i Bassi, jenž zlikvidoval ostrý pokus Ibarba. Cagliari vedení uhájilo s čistým kontem a v tabulce jde před svého soupeře.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC871016:322
2.AS Řím861114:419
3.Udinese Calcio851211:616
4.UC Sampdoria84409:416
5.SS Lazio850315:815
6.AC Milán843117:1115
7.SSC Neapol842216:1114
8.Inter Milán833214:1012
9.Janov CFC83329:812
10.Hellas Verona83239:1411
11.ACF Fiorentina82426:610
12.Cagliari Calcio822413:118
13.Turín FC82246:98
14.Empoli FC81439:137
15.US Sassuolo81437:147
16.Atalanta Bergamo82153:107
17.AC Cesena81346:136
18.Città di Palermo81348:176
19.Chievo Verona81166:144
20.Parma FC810712:203

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (65)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odkedy to kope Avelar? Ked tam je Cossu či Sau ...ale pekne Cagliari, bude to boj.

Reagovat
GEGE

taky čumim,že to začal kopat Avelar.Cossu naposledy nedal a od té doby to bude asi kopat on...Ale jde vidět,že má dobrou kopací techniku

Reagovat
GEGE

resp.až se vrátí Conti tak si to vezmě zpět asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

To su tie Zemanove timy nabuduce chytia styrku od niekoho doma

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

TLIESKAM REDAKCII ZA TIPY NA CAGLIARI A SASSUOLO skoda ze som to nepodal nadherne kurzy ste fakt frajeri

Reagovat
Milan.B

co si jak?!... urcite boli ozraty a to tam nasekali

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole klobouk dolů

Reagovat
Pettirosso

FORZA DORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

mal by ten Sau na lepsi tim/ligu? alebo je to hrac do maleho klubu ako Giovinco?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 , přesně takto jsem to tipoval, že Juve vyhraje a výhru CFC Genoa jsem taky trefil

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, 2. listopadu hrajeme v Empoli a hned 4. doma s Olympiakosem! No to Empoli snad přesunou na sobotu, ne...??

Reagovat
10

Hrajeme 1. od 18:00

Reagovat
Furia Ceca

NA EF je 2.11., ale pokud hrajeme fakt 1., tak jedině dobře. Den na regeneraci, to by bylo trochu málo...

Reagovat
M11

hrajeme v sobotu.. dokonce jeste pred nama AS s Napoli ve 3

Reagovat
Furia Ceca

Takovej šlágr a už ve 3?

Reagovat
The Krupy

Videl som iba druhý polčas, ale potešil ma gól Llorenteho, už ho naozaj potreboval, potlesk pre Marescu , a Gio podal taktiež sympatický výkon. Snáď to zranenie Bonucciho nebude vážne. A Tevéza žeriem, ten je na úplne inej úrovni než zvyšok tímu, hoci dnes neskóroval...ten jeho pohyb, hravosť, dravosť, proste pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Carlito je Bůh.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

Já ho taky strašně žeru. A ještě Vidala, to je taky bojovník jak sviň. Je dobře mít v týmu takový mohykány, co nic nevypustěj. I když Arturo by se potřeboval dostat víc do formy po tom zranění.

Reagovat
DelPiero137

Nakoniec mozno aj dobre pre hraca aj klub ze o Vidala bol v lete taky zaujem. Spociatku to vyzeralo ze ho neprestup a zranenie rozhodilo viac nez je potrebne. Teraz sa pomaly dostava do formy, mozno aj sam si uvedomuje ake je stastena vratka. Jedno zranenie, pokles formy a hrac uz nie je v tak ziadany. Aj to ze v Reale, United by ho takyto vypadok stal viac nez sa zda. O to viac si bude cenit Juve.

Reagovat
Furia Ceca

Tak on je v Juve hodně spokojenej, já si nemyslím, že by v dohledný době odešel. Navíc, proč by někam chodil, když nikde není nic jistý, zatímco v Juve má slušnej náběh stát se klubovou legendou... Podle mě se Vidal může stát nejlepším cizincem v Juve v éře po Nedvědovi.

Reagovat
smazaný uživatel

to by muselo Juve udělat uspěch v Evropě.Nějaké finále atd.Aby se zařadil k legendám.to platí o Marchisio,Chiellinim atd..Snad to někdy dokáží.

Reagovat
Furia Ceca

Jtj no... Chtělo by to nějaký úspěšný tažení Ligou mistrů. Škoda, že se aspoň nepovedlo vyhrát loni tu EL.

Reagovat
Pinturicchio

+3 a věřím, že bude líp.

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi líbil Giovinco. Byl tam sice jen nějakých15 minut, ale snažil a nepadal při každým doteku. Málem dal i gol - kterej by si dneska opravdu zasloužil

Reagovat
Dejwa

proč tam nezkusí dat ty mladý aspon na 20min za takové situace? horší to byt stejně nemůže..

Reagovat
Pipo123

Paráda, ďalšia výhra, dneska super výkon od Bigliu a znova výborne hrajúci Cavanda. De Vrij sa dostáva do pohody, len mu treba nájsť stáleho partáka v obrane, FORZA LAZO

Reagovat
lucius6

Biglia dneska skvělej, ta jeho práce dozadu i dopředu je hrozně důležitá pro tým a ten gól to byla třešnička na dortu

Reagovat
mastakillah

Dnešní druhej poločas super výkon. Konečně něco předvedli i ostatní, ne jen Calletti. Higuaín a hlavně Hamšík dneska dobrej výkon. Tahle výhra bohužel dodá Benítézovi na lavičce ještě několik dalších týdnů. Třeba se to obrátí vše k lepšímu, ale silně o tom pochybuju. Btv.: Hellas opravdu slabota...

AVANTI NAPOLI !!!

Reagovat
olis

po dlhej dobe vyhra z ktorej sa aspon trosku tesim ale ako si napisal, len to predlzi nase trapenie a ta obrana je kazdym kolom horsia, s Calletim treba rychlo predlzit nejak vyhodne zmluvu, to jeho zakoncenie je svetove, ja by som sa nebal ho obcas dat aj na hrot a na prave kridlo mertensa nech si viac zahra, na to ale mozme pod Rafom zabudnut

Reagovat
olis

reakcia na mastakillah

Reagovat
Kokesh

Jjo zakonceni mel vzdy paradni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři bodíky jsou, ale je tam hodně ale. Snad nás to nakopne.

Forza INTER

Reagovat
jany kozak

hamšik konecne

Reagovat
Shevchenko

No dneska to na výhru fakt nebylo

Reagovat
panca

Hodně ospalej vykon a bonaventura tomu dal korunu a pro desperada nebo kdo se to ptal... Honda

Reagovat
smazaný uživatel

tebe ten honda neni sympaticky čo?

Reagovat
panca

To ne, ale porad nevidím ty dobrý výkony, co vidí ostatní.

Reagovat
CubONE

Odohra jeden fakt zly zapas (celeho timu) po viacerych dobrych a ty takto?

Reagovat
smazaný uživatel

je zaujaty voci nemu (konzerva no ) , faktom je, ze dnes bol Honda slaby, ta prava strana bola dobre strazena

Reagovat
rossoneri89

boze kedy sa ja dozijem toho aby ten smrad Muntariho nebol v AC ..... dokedy mam trpiet?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to fakt strašné. Vždyť (aspoň dle mě) kdyby dal zálohu Bonaventura - de Jong - Poli, udělal by stokrát lépe než tam cpát tohohle zvířáka.

Reagovat
rossoneri89

no ved to ... pre mna je to absolutne nepochopitelne ze taky "futbalista" hra furt v zaklade ..... ved ten hrac nema rychlost, myslenie, prihravky, vobec nic .... ... absolutna nula

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se tváří blbě :D

Reagovat
CubONE

Nuda, vsetci hrali na istotu, na konci tie nepresnosti strasne. Stratene dva body.

Reagovat
Pettirosso

bi co mi to delas

Reagovat
Pettirosso

*Gabbi

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Abate, Poli Osobne nerozumiem striedanie Poliho za Bonaventuru. Určite by som Bonyho dal za Muntariho, ale to už do základu. Však Muntari je ako ospalá diera. Honda podľa mňa až taký tragický nebol, podľa mňa po minulé zápasy dal horšie, len teraz nedal gól. Pravú stranu pomerne stále ťahá len Abate s tým že mu dobre sekunduje (avšak do nebies volajúce to nie je). Osobne veľké sklamanie z Matia DeSciglia. Gól by som najviac pripísal na jeho triko, hlavne po laxnej rozohrávke, kde sa Fiore, dostala do prečíslenia kde DeJong a Muntari boli ďaleko.. Hlavne ten výklus Muntari po tom čo Matia zle prihral ma fakt zarazil . O nedostupení obrany ku strelcovi zo strany obranyani nemá význam hovoriť- ďalšia chyba. Ináč Stephen behal ako o dušu a fakt sa snažil a s Poli a Abatem podali fakt obetavý výkon. DeJong mohol hrať tiež lepšie, pokazil veľa prihrávok (hlavne dlhých kolmých), čo sa mu predtým veľmi nestávalo. Stále nerozumiem tej trojčlennej zálohe s typologicky podobnými hráčmi (avšak na inej kvalitatívnej úrovni). Verím že keď príde Monty, tak Muntari bude začínať na lavičke a na tej lavičke bude sedieť až do konca zápasu .

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ináč Menéz ešte, hádam prvý zápas v ktorom nehral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom se nedivili a on nebyl stavěn i na úkor Montyho :D

Reagovat
Vtáky cez tepláky

to by bola tragédia preveliká :D

Reagovat
Pipo123

Verona, Cagliari, Empoli, stých zápasov musíme získať aspoň 7 bodov, pri momentálnej pohode kludne aj 9, nereálne to nie je. Pri pohľade na konkurenciu ktorá má problémy by sme mohli EL ľahko zvládnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se fanouškům ACM, já toprostě nechápu jak pořád Muntari může hrát.To je výsměch pro takovej klub jakým AC je.Jinak ten tým nemají zlej, síla v ofensivě tam je velká.El Sharawy včera dobře, už by se dotoho mohl pomalu dostávat, má rychlost, sice zkazil par nahrávek ale byl aktivní.AC ho potřebuje zdravého a on půjde hodně nahoru.Menez včera zahrál zle.Honda se mě nelíbí vůbec, zatím má štěstíže statistiky hovoří pro něho ale herně se mě ten chlapec nezdá.Abate mě připadne že letos má progres.

Reagovat
smazaný uživatel

*ofenzivě

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toto su stratene body.. Forza Milan!

Reagovat
10

Leali si třikrát nezachytá

Cesena bude ve třech zápasech postrádat Nicolu Lealiho, mladý italský brankář pyká za červenou kartu z duelu s Interem Milán (0:1). (football-italia.net)

Tohle je opravdu neuvěřitelně tragikomický, penalta+vyloučení+trest v dalším zápase, v tomhle případě ještě za opravněný protesty směrem k rozhodčímu na 3 zápasy

Reagovat
Pipo123

To je naozaj choré, namiesto toho aby uznali chybu a zrušili mu červenú tak mu dajú ešte 3 zápasy proste taliánsko

Reagovat
10

klasika

Reagovat
Il Architetto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele