8. kolo
26.10.2014 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Milán - ACF Fiorentina 1:1

AC Milán nevyužil možnost posunout se na třetí místo a naopak po remíze 1:1 se propadl až na šestou pozici mimo pohárové příčky. Rossoneri sice vedli zásluhou svátečního střelce De Jonga, ale přesná rána k tyči v podání Josipa Iličiče znamenala konečnou dělbu bodů.

Na San Siru byla k vidění vyrovnaná podívaná. Fiorentina nepřijela do Milána s ryze defenzivní taktikou, snažila se směrem dopředu něco vymyslet, ale dobře organizovaná defenzíva Rossoneri ji do ničeho nepouštěla. Ani na druhé straně se žádné velké věci neděli, výjimkou byl jen pokus El Shaarawyho, který famózně vytáhl Neto nad branku, ovšem rohový kop se nezahrával, neboť ještě předtím bylo máváno.

Skóre se poprvé změnilo ve 25. minutě a postarali se o to domácí borci. Rohový kop Hondy prodloužil Zapata až k Nigelu De Jongovi který hlavou poslal domácí do vedení! Nizozemský záložník rozhodně nemá v popisu práce střílení branek, v letošní sezoně už ale stihl dát dvě. Většinou se traduje, že první branka utkání pomůže, neplatilo to však v tomto zápase. Klání se opět ubíralo cestou taktické bitvy a šancí bylo po málu.

A nejinak tomu bylo i ve druhém dějství. V něm bylo zase o něco aktivnější AC, ale branka se podařila vstřelit Fiorentině. Střídající Josip Iličič vypálil a jeho střela zapadla přesně k pravé tyči brankáře Abbiatiho. Ten se natahoval marně, Fiorentina srovnala na 1:1.

Závěr utkání mohly rozhodnout ve svůj prospěch oba celky, ale skóre se už na světelné tabuly nepohnulo. Milán tak po remíze 1:1 okupuje šesté místo, Fiorentina je jedenáctá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

forza milan!!!

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Už je někde ofiko sestava?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava: Abbiati - Abate, Alex, Rami, De Sciglio - Poli, De Jong, Muntari - Honda, Torres, El Shaarawy

Reagovat
didosh

A to máš z kama?

Reagovat
smazaný uživatel

Psali to na Gazetta dello sport

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Muntari Co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

2:0..........FORZA GRANDE AC Milan.........

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele