Serie A - preview 8. kola

25.10.2014, 08:42, aktualizováno 26.10.2014, 08:50
Previews
Juventus může využít zaváhání AS Řím a vítězstvím nad Palermem si vytvořit na čele tříbodový náskok. AC Milán hostí ve šlágru kola Fiorentinu a má políčeno na třetí místo. Inter se představí v Ceseně, Neapol hostí Hellas, Lazio se utká s Turínem, na programu jsou i zápasy ve Veroně a Udine...
Udinese Calcio - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Stadio Friuli uvítá Atalantu Bergamo, která se sice topí ve spodní části tabulky, ale může se radovat alespoň z posledního výkonu. Proti Parmě se jí podařilo utnout špatnou sérii porážek. Naopak Udinese se bude na svém hřišti pokoušet o vylepšení minulé ztráty všech bodů proti Turínu.

Udinese vtrhlo na ligovou scénu nového ročníku jako uragán. Mladý celek spoléhající na dravost, ambice a zkušenosti kapitána Di Nataleho dostal na starost mladý trenér Andrea Stramaccioni, který po neúspěchu v Interu hledal nový začátek,. To je ostatně slovní spojení, které Zebry dokonale vystihovalo. Po dlouhých letech odešel od týmu trenér Francesco Guidolín a hovořilo se také o konci útočníka Di Nataleho. Zatímco prve jmenovaný se rozhodl hledat štěstí jinde, věrný bojovník a symbol týmu zůstal. A podle jeho formy to vypadá, že se rozhodl naprosto správně.

Po pěti kolech mělo Udinese na kontě čtyři výhry a dostalo se až na příčky zaručující start v Lize mistrů. Poté se ovšem něco pokazilo a sebevědomí týmu trochu opadlo. V utkání proti Ceseně sice Udinese po hodiny hry vstřelilo branku, ale sporně nařízená penalta v nastaveném času byla až příliš. Emmanuel Cascione ji proměnil, trenér Stramaccioni zuřil a v týmu se něco pokazilo. Dokládá to také poslední ligové utkání, které Zebry nezvládly. Zápas s Turínem měl být jasnou záležitostí, ale ani výsledek ani herní projev nebyl ideální.

Turín zabral a po ne zcela ideálním startu do sezony si připsal další tři body. Dnešní výsledek je ale poměrně překvapující, protože soupeřem byl tým Udinese, který až do dnešního dne nepoznal porážku. Utkání rozhodl znovuzrozený veterán Fabio Quagliarella, který však branku sportovně neslavil, protože v Udinese strávil velkou část své bohaté kariéry. Ani toto gesto ale nic nemění na tom, že Udinese přeskočila Sampdoria a také AC Milán. V současné době jsou Zebry až na páté příčce, tedy posledním místě pro kvalifikaci do Evropské ligy.

Atalanta se nachází v jiné pozici. Orobici pod trenérem Stefanem Colantuonem vyhráli jen jedno utkání v prvních šesti kolech a padali tabulkou dolů. V minulém kole ale Atalanta zabrala a mohla se radovat z výhry nad Parmou. Domácí Atalantu spasil v devadesáté minutě Richmond Boakye, který rozhodl jedinou brankou. Právě útok je prozatím největší potíží Colantuonova týmu, který má na svém kontě nejhorší produktivitu v lize. Po sedmi kolech dokázali hráči vstřelit jen pouhé tři branky.

Nedaří se především největší ofenzivní zbrani Atalanty, střelci Germánu Denisovi. Oceňovaný útočník se zatím mezi střelce nezapsal ani jednou a úměrně s jeho neslavnou "formou" klesá také Atalanta. Orobici by zoufale potřebovali, aby se Denis probudil a začal střílet branky. Nyní jsou totiž až na čtrnácté příčce. Udinese se bude muset obejít bez dlouhodobě zraněného brankáře Simoneho Scuffeta, zatímco hosté přijedou bez Marcela Estigarribiy. Ten se před týdnem podrobil operaci vážně poraněného kolene.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Heurteaux, Domizzi, Piris - Pinzi, Allan, Guilherme, Kone - Thereau - Di Natale
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Zappacosta, Biava, Benalouane, Drame - Carmona, Cigarini, Baselli, D’Alessandro, Boakye - Moralez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Mezi léty 2009 až 2011 dokázalo Palermo vyhrát čtyři po sobě jdoucí vzájemná utkání s Juventusem Turín. Ty časy jsou ale dávno pryč, o čemž svědčí současná nelichotivá situace sicilského celku. Ani Juventus již ale není suverénní a je možné jej porazit, což dokázal naposledy řecký Olympiakos Pireus.

Po zaváhání Turína v utkání se Sassuolem, kdy Juventus musel zachraňovat alespoň remízový výsledek, se zraky Juve upíraly na souboj v Lize mistrů. Starou dámu čekal výlet do řecké metropole, kde se utkala s nebezpečným Olympiakosem Pireus. Tamní celek už mnohokrát překvapil lídra, když si poradil například s Arsenalem, Benficou nebo Manchesterem United. Další skalp si připsal právě proti Turínu. Velký podíl na těsné výhře domácích měl útočník Kostas Mitroglu, který si naběhl do vápna, stáhl si míč pod sebe a nahrál jej lépe postavenému Kasamimu. Ten dlouho nepřemýšlel, co vlastně s balonem, a poslal pod břevno parádní střelu.

Faktu, že v milionářské soutěži Juventus není tak suverénní, si všímají i sami hráči. Po porážce na hřišti Olympiakosu Pireus o tom mluvil například francouzský talent Paul Pogba, který smutně konstatoval: "Oproti Serii A nám v Lize mistrů něco chybí. V Evropě hrajeme proti velmi silným týmům a musíme tak udělat další krok vpřed," myslí si Pogba, jenž měl ve druhém dějství vyloženou šanci, avšak vyrovnat se mu nepodařilo. Zmíněný krok vpřed budou chtít hráči Juve udělat už proti Palermu.

V zápase proti sicilskému týmu nepomohou Juventusu Romulo a Andrea Barzagli. Nezahraje si ani Simone Padoin, kterému byla v minulém utkání udělena červená karta. Na druhou stranu, trenér Max Allegri a sním i všichni fanoušci budou počítat s tím, že Juventus spasí Carlos Tévez. Argentinský útočník je v oslnivé formě a střílí důležité branky. V devíti zápasech, které zatím za Starou dámu odehrál, vstřelil Tévez již osm branek a je nejlepším střelcem svého týmu.

V současné době šestnácté Palermo má na svém kontě pouhých šest bodů a vyhrát se mu povedlo jen jednou. Prezidentovi Zamparinimu postupně dochází trpělivost, když vidí, jak neúspěšně si jeho svěřenci počínají. Náladu mu ale Palermo zlepšilo po několika prohrách minulým kolem, když si těsně poradilo s Cesenou. Vítěznou branku vstřelil až v nastaveném čase González, ovšem hrdinou utkání byl Dybala, který jeden gól vstřelil a na druhý přihrál.

Paulo Dybala je jedním ze tří hráčů, na které klade Palermo velké požadavky. Poté, co do Premier League odešel Abel Hernandez se o brankový přísun mají starat kromě Paula Dybaly také Franco Vazquez a Andrea Belotti. Franco Vazquez je po osmi zápasech nejlepším střelcem svého týmu se třemi góly, zatímco oba mladíci vstřelili po dvou brankách. Jejich snaha ale bude proti Juventusu mnohem náročnější, protože kromě toho, že Juve ještě neprohrálo, udrželo v sedmi ligových zápase hned pětkrát čisté konto.

A tíhu okamžiku si uvědomuje také Edgar Barreto. Ten v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport jasně uvedl: "Pokusíme se zvítězit, o tom není sporu. V minulosti se nám to už několikrát podařilo, i když to je vzdálená minulost. Celý tým se těší na zápas se šampionem Itálie, i když víme, že to bude ohromně náročné. Chtěli bychom zúročit naši snahu a tvrdou práci z tréninků. Dlouhou dobu jsem byl sice zraněný, ale už trénuji s týmem a moc rád bych přispěl k dobrému výsledku," dodává odhodlaně zkušený záložník.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Ogbonna, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah - Tevez, Morata
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Munoz, Gonzalez, Andelkovic, Pisano - Bolzoni, Rigoni, Barreto - Feddal, Vazquez, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 5.75 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Janov CFC  (neděle 15:00)
Chievo uvítá na Stadio Marc’Antonio Bentegodi hosty z Janova s vědomím, že každý domácí zápas se stává více a více důležitějším. Tým z města Romea a Julie bojuje o každý bod, ale jeho prozatímní konání se zdá jako velmi podobné shakespearovskému dílu.

Chievo se v současné době utápí na osmnácté příčce, což je z jeho pohledu situace krajně neuspokojivá. Nelichotivý stav má také své první oběti, protože od týmu byl odvolán neúspěšný trenér Eugenio Corini, jehož demisi přijalo vedení po prohraném utkání s římským AS. Na jeho místo byl najat zkušený taktik Rolando Maran, který prostředí Verony dobře zná, protože ještě coby hráč za Chievo devět let nastupoval.

Marana nyní čeká premiéra na lavičce Mussi Volanti a Maran si je této výzvy dobře vědom. Hlavním, nikoli však jediným úkolem nového trenéra, který za Chievo odehrál na 330 zápasů, bude vytáhnout veronský klub do vyšších pater ligové tabulky. "Pro mě je to velmi emotivní moment, protože jsem v Chievu strávil skoro celou svoji profesionální hráčskou kariéru. Po rozhovorech s prezidentem Luca Campedellim a sportovním ředitelem Luca Nemberem jsem byl od samého začátku přesvědčený, že by vzájemná spolupráce mohla fungovat," je si jist trenér Maran.

Ve zmiňovaném utkání ještě pod nadvládou Eugenia Coriniho, mimochodem dalšího bývalého hráče Chieva, veronský tým utrpěl porážku od Giallorossi. AS Řím si podle očekávání poradilo se svým soupeřem a připsalo si tři body do tabulky. Domácí hráči rozhodli utkání již v první půli, když se nejprve trefil Mattia Destro, na jeho trefu navázal Adem Ljajić a z penalty uzavřel skóre zápasu kapitán Francesco Totti.

Přesto, že se tým neprezentoval nijak nebezpečným herním projevem, nový trenér zřejmě nebude od začátku měnit rozestavení. Dokonce se předpokládá, že proti Janovu postaví víceméně totožnou základní jedenáctku. Jedinou změnou by mohl být Boštjan Cesar, který možná nahradí zkušeného Gennara Sarda. Ten neodehrál úplně dobré utkání proti římskému celku. Obavy panují nad zdravotním stavem Rubena Botty, mimo hru nejspíš zůstane také záložník Mariano Izco.

Desátý Janov sice porazil nebezpečnou Parmu, ale v minulém utkání opět nedokázal navázat na dobrý výkon a remizoval s Empoli. Po čtrnácti minutách se sice Grifové dostali do vedení, ale radost jim patnáct minut před koncem utkání pokazil Lorenzo Tonelli, který srovnal. Celý Janov doufá, že se k životu probere střelec Alessandro Matri, který umí střílet důležité branky v pravý čas. V šesti zápasech má zatím na kontě tři zásahy. Ani Janov nebude kompletní, protože do hry nejspíš nezasáhne trio Ioannis Fetfatzidis, Juraj Kucka a Tomas Rincon. Vleklé zranění nepustí do hry ani talentovaného Sturara. Dokáží si Grifové poradit i bez nich?
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bardi - Dainelli, Zukanovic, Cesar - Frey, Radovanovic, Cofie, Hetemaj, Biraghi - Paloschi, Lopez
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Roncaglia, Burdisso, Marchese - Antonini, Edenilson, Bertolacci, Antonelli - Perotti, Matri, Iago
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Hellas Verona  (neděle 18:00)
Velmi smutný týden pro italské calcio se neodehrával pouze na scéně Ligy mistrů, ale přispěla k tomu Neapol s Interem Milán. Partenopei sehráli duel s Young Boys Bern a to se jim vůbec nepovedlo. Ani Hellas ale není ve výjimečně dobré formě, protože dvě utkání z posledních tří prohrál.

Fanoušci Neapole se musí cítit jako na houpačce, protože po náročném vstupu do sezony, který provázela častá kritika vedení a výkonů ambiciózního týmu, se hráči semkli a začali předvádět zlepšené výkony. Ani ty ale netrvaly věčně, protože se Neapol dočkala několika zaváhání. Nejprve se jí postavil Inter Milán. Tradiční italský celek je také zklamáním pro své fanoušky, ale přesto dokázal se světlemodrými uhrát remízu 2:2. Neapol šla dvakrát do vedení, ale díky hlavičce Hernanese si nakonec připsala jen jeden bod.

A další zklamání se událo v pohárové Evropě. Letošní ročník z tohoto pohledu patří k velmi špatným, protože se Neapol nejprve nedokázala kvalifikovat do Ligy mistrů. Základní skupinu Evropské ligy měla sice slušně rozehranou, ale v Bernu roli favorita nepotvrdila. Favorit z Neapole totiž inkasoval dvě branky od Young Boys a radost svým fanouškům rozhodně neudělal. Pět minut po změně stran se prosadil vysoký Guillaume Hoarau, na konci utkání zpečetil výhru domácího týmu ještě Leonardo Bertone.

Kde Neapol nejvíce tlačí pata? Hlavní problém můžeme hledat v ofenzívě. Pod svými možnostmi hraje jak Marek Hamšík, tak poslední dobou také talentovaný Lorenzo Insigne. Velkým zklamáním je také produktivita střelce Gonzala Higuaína, který se v této sezoně Serie A ještě netrefil ani jednou. Pošramocená reputace argentinského hráče by potřebovala velmi rychlou nápravu. Pesimistickou náladu z ofenzivní vozby Neapole zachraňuje jen španělské křídlo José Maria Callejón, který je opět hlavní zbraní Partenopei.

Hellas Verona v současnosti okupuje osmou příčku, což z veronského týmu dělá přímého souseda Neapole. Na Partenopei ztrácejí hráči Hellasu jen lepší skóre, jinak jsou si oba celky bodově naprosto rovny. Hellas vzpomíná na štěstí proti Cagliari, kdy jej jediná branka Panagiotise Tachtsidise v závěru utkání zachránila a přinesla mu tři body. V minulém utkání už Hellas tolik štěstí neměl, protože Rafael Marques si po dvaceti minutách vstřelil vlastní branku. Na tu navíc reagoval Keisuke Honda, který vstřelil branky dvě, a AC vedlo o tři branky. Hellas Verona dokázal korigovat výsledek až díky závěrečnému úspěchu mladíka Lópeze.

Právě Rafael Marques do utkání nebude moci nastoupit, protože je v karetním trestu. Neapol nemůže počítat se službami Waltera Gargana. Může ale počítat s podporou vlastních fanoušků? Naštvaní fanoušci po čtvrtečním utkání obklopili autobus s mužstvem, tloukli do něj železnými tyčemi a pálkami a uráželi trenéra Rafaela Beníteze. Zdá se, že ovzduší v Neapoli bude ještě hodně dlouho napjaté.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Zungia - Inler, David Lopez - Callejon, Hamšík, Insigne - Higuaín
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Moras, Marques, Martić, Agostini - Ionita, Tachtsidis, Hallfredsson - Gomez, Toni, Janković
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Turín FC  (neděle 18:00)
Do Věčného města zavítá Turín, aby se zde utkal se zlepšujícím Laziem. V neděli odpoledne změří síly dva týmy, které patří mezi hlavní aspiranty na umístění v okolí pohárů. Turín má za sebou další úspěšné vystoupení v Evropské lize a domácí Biancocelesti by rádi využili možné únavy.

Přítomnost vypadá pro oba týmy stále lépe, protože jejich forma s každým zápasem roste. Turínu chvíli trvalo, než se naučil žít bez dvou opor. Ciro Immobile a Alessio Cerci byli prodáni a jejich absence zejména pro ofenzivní vozbu Granaty byla citelnější, než se možná na první pohled zdálo. Naštěstí se do formy dostal Fabio Quagliarella, který se naučil střílet velmi důležité branky. V případě jeho absence se na hřiště dostává Marcelo Larrondo nebo Amauri s Martinezem. A s nimi v sestavě zvládl tým trenéra Giampiera Ventury také poslední utkání Evropské ligy.

Domácí Turín nakonec porazil Helsinky na první pohled pohodlným skóre 2:0, ale cesta k němu byla velmi složitá. Za hlavní hvězdu utkání můžeme označit obránce Molinara, který kromě vstřelení první branky neustále ohrožoval bránu soupeře. Druhou branku posléze vstřelil právě vysoký útočník Amauri. V obranné řadě také vše fungovalo bez větších zádrhelů, což je minimálně pro posilu v podobě švédského mladíka Pontuse Janssona skvělá zpráva.

Přesto si trenér Ventura uvědomuje, že ztráta dvou hlavních postav před sezonou se nedá vynahradit během několika týdnů. Poté, co jeho tým prohrál s Neapolí poměrem 2:1 si Ventura postěžoval: "Přišli jsme o dva velké hráče, takže již nejsme tým, který by mohl spoléhat na sílu jednotlivců. O to víc musíme hrát jako tým, pracovat jako stroj a nasazovat se. Potřebujeme od každého maximum jeho možností, pokud máme změnit vizáž týmu a vyrovnat se se ztrátami Immobileho a Cerciho."

Lazio také nebylo v lichotivé situaci. Ještě pár týdnů zpět se potácelo pod tlakem veřejnosti a nepřesvědčivých výkonů. Poslední tři kola se římskému týmu ale povedla na výbornou. Nejprve nadělilo čtyři branky Palermu, poté si poradilo o jednu branku vzdorujícímu Sassuolu. Velký zážitek dopřálo svým vášnivým fanouškům v minulém kole. Římský celek se utkal s Fiorentinou a v jednom ze šlágrů kola si poradil. Tým trenéra Stefana Pioliho se ujal vedení už v prvním poločase díky brance Filipa Đorđeviće a ve druhé minutě nastaveného času skóre pečetil trefou Senada Luliće. Výhra 2:0 byla zároveň třetí výhrou v řadě.

Po nečekaném vítězství se trenér Pioli rozplýval: "Dnes se mi líbil výkon jednotlivců, ale výhra patří především celému týmu. Nebyl nikdo, komu bych mohl vytknout byť i jen jedinou věc, všichni hráli s nasazením a tři body jsme si zasloužili po právu. Vrací se nám chuť vyhrávat a štěstí se také kloní na naši stranu. Poslední zápasy ukazují, že se zlepšujeme a chceme v tom pokračovat i nadále," radoval se Pioli. Další dobrou zprávou pro jeho hráče je absence klíčového mladíka soupeřova týmu, protože hrát nemůže Omar El Kadouri.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, De Vrij, Ciani, Radu - Parolo, Mauri, Biglia - Candreva, Lulic - Dordević
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Bovo, Jansson, Moretti - Darmian, Sanchez Mino, Vives, Benassi, Molinaro - Quagliarella, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - Inter Milán  (neděle 18:00)
Cesena ještě nikdy nad Interem Milán v rámci první ligy nevyhrála, Nerazzurri si vždy dokázali poradit. Pokud ale někdy nadešlo příznivé období pro zlomení tohoto "prokletí" z hlediska Ceseny, je to právě nyní. Zatímco nováček ligy obral o body AC i Udinese, Inter se pod vedením trenéra Waltera Mazzarriho trápí.

Těžko říct, který z dvou týmů potřebuje tři body víc. Cesena bojuje o holé přežití mezi italskou elitou, zatímco Inter s každým dalším zápasem reputaci velikána italské kopané ztrácí. Nerazzurri remizovali s Neapolí, když bod vybojovali až v samém závěru. Nebýt dobrého náběhu Hernanese a jeho následné hlavičky, stačily vy Neapoli dvě branky v síti Samira Handanoviće. Není divu, že po utkání vlastník Interu Milán prohlásil, že trenér Walter Mazzarri má dva zápasy na reakci. Bude si Inter hledat nového trenéra?

Inter nemůže hledat naději ani v Evropské lize. Ačkoli ji měl na první pohled slušně rozehranou, herní projev při výhrách nad Karabachem i Dněprem rozhodně neodpovídal žádanému profilu velkoklubu. Ani čtvrteční utkání nedodalo příliš mnoho optimismu do řad fanoušků. Inter Milán po remíze s Neapolí zaváhal také v Evropské lize a AS Saint-Étienne opustilo San Siro s bodem v kapse. Domácí si možná zasloužili vstřelit branku, protože byli aktivnější, ale přesto se budoucnost trenéra Waltera Mazzarriho ocitá ve hvězdách.

V současné chvíli je Inter Milán až na deváté příčce a do boje o evropské poháry má dalekou cestu. Na lídra Serie A z Turína má v tuto chvíli ztrátu celých deseti bodů. Klub navíc prožívá chaos také mimo hřiště. Massimo Moratti totiž potvrdil, že odchází z funkce čestného prezidenta milovaného klubu. Devětašedesátiletý magnát odstoupil z role, kterou zastával téměř přesně jeden rok. Do funkce Moratti přešel loni v říjnu poté, co prodal 70 procent Interu konsorciu vedenému indonéským obchodníkem Erickem Thohirem, jenž ho nahradil v roli prezidenta.

Tlak na trenéra Waltera Mazzarriho vzrůstá a je jasné, že toskánskému rodákovi není tento stav lhostejný. Nadále ale věří v podporu hráčského materiálu, což dokumentoval také po remíze s Neapolí. V rozhovoru s médii řekl: "Tým stále stojí za mnou, i když ty výsledky nejsou moc dobré. Pokud mě někdo před zápasem urážel, tak si toho nevšímám. Kritické hlasy se snažím neposlouchat a být soustředěný jen na svou práci. Kritika nám nepomůže porazit naše soupeře, takže tím mě nikdo nerozhodí," dodal Mazzarri.

Cesena obrala o body AC Milán i Udinese, což bylo poměrně překvapující. V minulém kole se zase vše vrátilo do "starých kolejí", když Cesena prohrála s Palermem. Sicilané se v tabulce posunuli na šestnácté místo. Vítěznou branku vstřelil až v nastaveném čase González, ovšem hrdinou utkání byl Dybala, který jeden gól vstřelil a na druhý přihrál. Hosté hráli deset minut bez vyloučeného Coppoly a ani branka Alejandra Rodrigueze jim nepomohla.

Trenér Pierpaolo Bisoli byl po utkání hodně zklamaný především z toho, že jeho tým inkasoval v poslední minutě utkání. "Je mi líto, že jsme prohráli, ale opravdu mi vadí především způsob, jakým k tomu došlo. Prohrát brankou v poslední minutě opravdu bolí. Znamená to, že jsme si byli příliš jistí a chvíli nedávali pozor. Pokud se nenaučíme soustředit se až do konce zápasů, budeme prohrávat stále. Doufám, že se celý tým poučí a proti Interu předvedeme lepší výkon," uzavírá s nadějí zkušený taktik.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Capelli, Lucchini, Volta, Renzetti - Cascoine, De Feudis, Giorgi - Brienza, Rodriguez - Marilungo
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Ranocchia, Vidić, Juan Jesus - Nagatomo, Kovačić, Medel, Hernanes, Dodo - Palacio, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 3.60 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Japonský záložník Keisuke Honda je mužem, o kterém se v Miláně hodně mluví. Po nevydařené "aklimatizační" sezoně se Honda naplno zapracoval do sestavy a pod novým trenérem Pippem Inzaghim našel plné uplatnění. V současné době táhne AC k úspěchům. Jeho spoluhráče nyní čeká ambiciózní Fiorentina, která dělí svou pozornost mezi ligu a pohárovou Evropu.

AC Milán je příjemným překvapením na půdě italského calcia. A hlavní zásluhu na tom má především volba trenéra. Do nové sezony vstupovalo AC s trenérem Pippem Inzaghim a tento tah zpočátku vůbec nevzbuzoval radostné ovace. Jistě, Inzaghi byl u fanoušků fotbalu zapsán jako úspěšný hráč a vynikající útočník lehce překonávající ofsajdové pasti soupeřových obran, ale nikoli jako trenér. Rossoneri podobný experiment s legendou z dob hráčské kariéry už udělali, ale trenérská štace Clarence Seedorfa skončila velmi rychle a neslavně.

Po neúspěšné sezoně navíc fanoušci očekávali okamžitý úspěch a proto jméno trenéra bez jakýchkoli trenérských zkušeností na nejvyšší úrovni vyvolávalo pocity nejistoty u fanoušků Rossoneri a posměšné reakce u fanoušků nejbližších oponentů. Až čas ukázal, že Inzaghi by mohl být mužem, který provede Rossoneri náročným obdobím a zvládne přinést do Milána opět radost, výhry a úspěch. Po sedmi kolech prohrál tým trenéra Inzaghiho jen jedno utkání a to ještě s lídrem tabulky Juventusem. Kromě toho nasbíral milánský celek čtyři výhry a dvě remízy.

Na domácí půdě si poradil s Chievem Verona, kterému vstřelil dvě branky a ještě zvládl neinkasovat. Další soupeř již byl o poznání těžší, ale také s ním si AC poradilo. Na Stadio Marc'Antonio Bentegodi porazili milánští hráči domácí Hellas díky třem brankám. První vstřelil obránce Rafa Marquez do vlastní sítě, ale velkou radost fanouškům AC udělal až Keisuke Honda, který skóroval dvakrát.

Do základní jedenáctky proti Fialkám by se mohl dostat Stephan El Shaarawy, který není zas tak často nasazován. AC Milán nemá takové problémy s marodkou jako jeho soupeř. Naopak se mu do hry vrací čtyři hráči, které v posledních dnech či týdnech trápily zdravotní neduhy. Připraveni na zápas jsou Jérémy Ménez, Giacomo Bonaventura, Marco van Ginkel a Diego López. Fiorentina o takovém štěstí mluvit nemůže, protože největší hvězdy z útoky jí stále schází. Dlouhodobě je zraněn Pepito Rossi, zřejmě nenastoupí ani Mario Gómez. K dispozici nebude ani čerstvě zraněný záložník David Pizarro, který si poranil tříslo.

I bez nich si ale Viola poradila v rámci Evropské ligy s PAOK Soluň. Toskánský celek si i přes nepříliš přesvědčivý výkon odvezl tři body, které mu zajistila branka Juana Vargase. Domácí se sice chvílemi svému soupeři vyrovnávali, ale doplatili na neschopnost přesně zakončit a nakonec museli kapitulovat. Viola zoufale potřebovala udobřit si fanoušky, protože poslední ligové vystoupení nebylo povedené. Stadion Artemio Franchi padl, souboj vyzněl lépe pro hostující Lazio. Římský celek se ujal vedení už v prvním poločase a ve druhé minutě nastaveného času skóre pečetil Senad Lulić. Podaří se Viole navázat na výhru z Evropské ligy, nebo bude znovu úřadovat Keisuke Honda?

Poslední dvě utkání mají vzácně vyrovnanou bilanci. V obou padl stejný počet branek a obě vstřelil vítěz. Na San Siru se radoval hostující tým, když rozhodly branky Juana Vargase a Borjy Valera. V opačném gardu probíhal střet na stadionu v Toskánsku, kde se gólově prosadili Philippe Méxes a Mario Balotelli. Kdo zaujme místo italského střelce, který v týmu již nepůsobí?
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Abate, Alex, Rami, De Sciglio - Poli, De Jong, Muntari - Honda, Torres, El Shaarawy
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Rodriguez, Savić, Alonso - Kurtić, Pizarro, Aquilani - Cuadrado, Fernandez, Babacar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Cagliari Calcio  (sobota 15:00)
Asi jen málokdo by před sezonou čekal, že ambiciózní Cagliari bude pár kol po začátku na nováčka z Empoli ztrácet dva body a bude se na něj dívat ze vzdálenosti o čtyři příčky nižší. Cagliari angažoval českého trenéra Zdeňka Zemana a čekal se ofenzivní kolotoč s množstvím branek. To ale vyjma utkání s Interem stále neplatí.

Empoli se začíná prosazovat v Serii A jako tým, který se specializuje na remízové výsledky. Z posledních pěti zápasů jeden vyhrálo a hned ve čtyřech dalších si připsalo jen bod. Po snadné výhře nad Palermem se Empoli představilo na půdě CFC Janov a domácím Grifům dokázalo vzdorovat. I když se po čtrnácti minutách od úvodu utkání radoval Andrea Bertolacci, patnáct minut před koncem se snesl míč až k Tonellimu, když ho ještě předtím lehce tečoval Maccarone. Tonelli zblízka dotlačil míč do branky a srovnal na konečných 1:1.

Problémem Empoli není ani tak střílení branek, protože Massimo Maccarone i přes fakt, že už překročil mezník pětatřiceti let stále ještě nějaké branky vstřelí, ale pata tlačí nováčka soutěže především v zadních řadách. Empoli udrželo čisté konto jen jednou, právě v utkání s Palermem. Vzhledem k neschopnosti Palerma zakončovat dobře se vyvíjející šance to ale není zas tak nemožný úkol. Naštěstí má Empoli hráče, který dokáže skórovat. Poměrně překvapivě je to ale nezkušený obránce Lorenzo Tonelli, který si připsal v šesti zápasech už tři branky a jeho průměr branek na zápas je podobný jako třeba u útočníka Alessandra Matriho právě z Janova.

Cagliari "namlsalo" své fanoušky po zápase s Interem Milán, když svého slavnějšího soka porazilo čtyřmi brankami. Od té doby si ale podobný výkon nepřipsalo a hned v dalším kole těsně prohrálo s Hellasem Verona. Ani minulé kolo mu nepřineslo příliš mnoho radosti. Domácí Cagliari se Sampdorií nezačalo dobře, ale nakonec se i díky oslabení soupeře dokázalo poprat alespoň o bod. Pro Sampdorii se sice utkání dobře vyvíjelo a do kabin odcházeli hráči Dorie za pohodlného dvoubrankového vedení, ale po vyloučení Fabrizia Cacciatoreho se nakonec museli smířit jen s bodem.

V této souvislosti je velmi zajímavé prohlášení českého trenéra, který uvedl: "Sampdoria byla velmi nebezpečná, protože má stejný charakter jako její trenér. Siniša Mihajlović je výbušný, charismatický a umí z hráčů dostat maximum. Jen je škoda té reprezentační přestávky, protože když přestanete hrát, ztratíte rytmus. My ten svůj ztratili. Kdo podle mého názoru vyhraje Scudetto? AS věří, že právě oni jsou jedním z kandidátů, ale mě někdy nudí," dodal trenér Zeman, který v minulosti AS dvakrát trénoval. Podaří se mu najít ztracený rytmus, nebo si nováček z Empoli připíše další zajímavý výsledek a v současnosti sedmnáctý celek Serie A porazí?
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Tonelli, Rugani, Mario Rui - Vecino, Valdifiori, Croce - Verdi - Tavano, Maccarone
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Balzano, Rossettini, Capuano, Avelar - Dessena, Crisetig, Ekdal - Ibarbo, Sau, Cossu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Potácející se Parma hledá možnosti vykoupení. Fanoušci Ducali hlasitě protestují proti způsobu, jakým Parma nastartovala svou sezonu a v současné době chystají další demonstrace. Negativní atmosféry by mohlo využít Sassuolo, které zatím také nenašlo recept na úspěch, ale v minulých zápasech podalo minimálně bojovný výkon.

Souboj posledních dvou celků tabulky slibuje velmi napínavé a emotivně laděné utkání, protože v případě obou týmů se jedná o největší možnou šanci na bodový zisk. Dobře si to uvědomují oba aktéři. Větší důvody k optimismu má Sassuolo, které nasbíralo za prvních sedm kol čtyři body, zatímco Parma je jednoznačně naprostým zklamáním dosavadního průběhu sezony a někdejší zájemce o poháry sídlí na posledním místě tabulky Serie A s pouhými třemi body.

Parma sice dokázala zvítězit nad Chievem Verona, které porazila 3:2, ale to byl také její jediný bodový zisk. Kromě tohoto výsledku ducali ztrácejí jeden zápas za druhým a fanoušků chodí na stadion Ennio Tardini stále méně a méně. S každou další chybou se ozývá více kritiky směrem k vedení i realizačnímu týmu. Parma prohrála poslední čtyři zápasy a ani výkon v tom minulém kole jí mnoho radosti nepřidal. Ducali tentokrát prohráli na půdě Atalanty Bergamo, kterou zachránil v nastavení dobře mířící Richmond Boakye.

Není divu, že prezident Tomasso Ghirardi není právě spokojen. Po prohraném utkání smutně komentoval situaci v klubu, když naznačil: "Dosáhli jsme naprostého dna. Horší už naše postavení být nemůže. Musíme zapomenout na to, že jsme v minulé sezoně bojovali o mnohem vyšší příčky i na to, že nás chyba v systému připravila možnost hrát poháry. Vidím, že to hráči velmi těžce nesou. My se od toho ale musíme oprostit a soustředit se jen na nejbližší utkání. Sice jsem čekal, že se něco podobného stane, ale teď se chceme dívat vpřed," dodává zkušený činovník a vrací se ve vzpomínkách k minulé sezoně.

Ani Sassuolu se moc nedaří získávat body, i když v minulém kole šokovalo snad celou Itálii. Právě pro jeho tíživou situaci málokdo předpokládal, že by vedoucí tým tabulky mohl se Sassuolem zaváhat, ale přesto se tak stalo. Sassuolo po prohrách s Neapolí a Laziem zdramatizovalo boj o titul, když remizovalo s Juventusem Turín. Mladý reprezentant Simone Zaza vstřelil první gól a poslal svůj celek do vedení. Juventus srovnal o pouhých šest minut později, ale strhnout vedení na svou stranu již nedokázal.

V utkání se Sassuolem budou Parmu opět trápit mnohá zranění. Mimo hru je Gabriel Paletta, Raffaele Palladino, Nicola Pozzi, Andrea Costa a Cristobal Jorquera. Kromě nich se ale dlouhodobě trápí také Jonathan Biabiany a Mattia Cassani. Sassuolo postrádá zkušeného Paola Cannavara, jehož místo zaujme mladý Luca Antei. Kdo vyhraje souboj na ostří nože?
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mendes, Felipe, Lucarelli - Rispoli, Acquah, Lodi, Mauri, De Ceglie - Cassano, Belfodil
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Antei, Terranova, Acerbi - Vrsaljko, Magnanelli, Missiroli, Peluso - Berardi, Zaza, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - AS Řím  (sobota 20:45)
AS Řím se vzpamatovává ze dvou těžkých katastrof, které klub v posledním týdnu potkaly. Hrdost fanouškům i vlastní sebevědomí se hráči pokusí získat v duelu s domácí Sampdorií. Ta však už několikrát ukázala, že je velmi nebezpečným soupeřem, kterého není radno podceňovat.

Tragédie. Slovo nejlépe vystihující úterní večer, který zatáhl černá mračna nejen nad Věčným městem, ale také nad budoucností celé italské kopané. První velkou ranou se stal výsledek a především průběh utkání mezi domácími Vlky a Bayernem Mnichov. Německý tým sice přijížděl do Itálie v pozici favorita, ale především díky skvělým výsledkům v Serii A i Lize mistrů vládlo v hlavním městě nadšení a entuziazmus. O to větší šok si ale fanoušci AS museli uvědomovat, protože utkání připomínalo jejich noční můru z dávného střetu s Manchesterem United.

Věčné město se ocitlo na kolenou, hosté z Mnichova po kouscích rozebrali netrpělivou a nezkušenou obranu domácích. V síti Morgana De Sanctise se míč ocitl sedmkrát a Vlci se museli sklonit před silou německého mistra. Sedmička je považována za šťastné číslo, ale v římském týmu na ni nebudou vzpomínat rádi. O góly se podělili Arjen Robben, Mario Götze, Robert Lewandowski, Thomas Müller, Franck Ribéry a skóre uzavřel Xherdan Shaqiri. Jedinou branku za AS vstřelil Gervinho, a to ještě pravděpodobně z těsného ofsajdu.

Trenér Pep Guardiola prostředí AS dobře zná a není divu, že španělský elegán nechtěl jitřit citlivá místa. Po utkání volil diplomatický tón, když na tiskové konferenci řekl: "Byla to výjimka, náhoda. Odveta v Mnichově bude úplně jiná. Úterní výsledek nezobrazuje rozdíl mezi oběma týmy, uvidíme za dva týdny," dodal španělský kouč.

To byla rána číslo jedna. Ta druhá možná zprvu nebyla tak viditelná, ale kabinu AS zasáhla podobně. Cestou z nevydařeného utkání totiž došlo k tragické nehodě, když osobní automobil nezvládl vozovku a havaroval. Naneštěstí v něm seděl Stefano De Amicis se svým sedmiletým synem Cristianem. Maličký Cristian, pojmenovaný podle syna Francesca Tottiho, byl na místě mrtev. Jeho otec, který automobil řídil, zemřel při převozu do nemocnice. Většina klubu v čele s prezidentem Jamesem Pallottou vyjádřila podporu jeho manželce a dalšímu dítěti. Uctí AS jejich památku výhrou nad Sampdorií?

AS stále není kompletní. Chybí mu dlouhodobě zranění Federico Balzaretti, Leandro Castán a Kevin Strootman. K nim se přidal také Seydou Keita a v neposlední řadě rovněž Brazilec Maicon. Optimismem neoplývá ani forma Ashleyho Colea. Ten byl spolu s brankářem Morganem De Sanctisem označován za hlavního viníka vysoké prohry. V dresu Sampdorie se AS postaví někdejší hráč Stefano Okaka Chuka, na hostování je v Janově také mladík Alessio Romagnoli.

Sampdorie představuje velmi příjemné překvapení letošního ročníku. V současné době je na třetím místě a na druhé AS ztrácí jen tři body. Před osmým kolem je navíc stále neporaženým týmem, což dokázal v celé lize pouze Juventus. Naposledy ale rozmnožil svou sbírku remíz, když jen remizovalo s Cagliari. Pro Sampdorii se sice utkání dobře vyvíjelo a do kabin odcházeli hráči Dorie za pohodlného dvoubrankového vedení, ale po vyloučení Fabrizia Cacciatoreho se nakonec museli smířit jen s bodem. Nejprve vstřelil kontaktní gól Danilo Avelar, po něm srovnal Marco Sau.

V dresu Sampdorie září mladý útočník Manolo Gabbiadini, který má na svém kontě už čtyři branky v pěti zápasech. Stále častěji se proto mluví o jeho případném přesunu, což ale v tuto chvíli mladík vylučuje. "Pokud bych o tom uvažoval, tak moje budoucnost bude buď v Premier League nebo španělské La Lize. Ale v tuto chvíli se chci soustředit jen na své působení v Dorii. Máme skvělý tým a daří se nám. Chtěli bychom se alespoň pokusit kvalifikovat do evropských pohárů. Bude to obtížné, ale musíme se o to pokusit. Možná překvapíme už proti římskému soupeři," doufá mladý střelec.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Mesbah - Soriano, Palombo, Obiang - Gabbiadini, Okaka, Eder
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Astori, Yanga-Mbiwa, Holebas - Pjanić, De Rossi, Nainggolan - Destro, Totti, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC761014:319
2.AS Řím760114:418
3.UC Sampdoria74309:415
4.AC Milán742116:1014
5.Udinese Calcio74129:613
6.SS Lazio740313:712
7.SSC Neapol732210:911
8.Hellas Verona73227:811
9.Inter Milán723213:109
10.Janov CFC72327:79
11.ACF Fiorentina72325:59
12.Turín FC72235:78
13.Empoli FC71429:97
14.Atalanta Bergamo72143:87
15.AC Cesena71336:126
16.Città di Palermo71338:156
17.Cagliari Calcio71249:115
18.Chievo Verona71155:124
19.US Sassuolo70434:134
20.Parma FC710611:173

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (260)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA ROMA,dnes vyhrame 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Dnes Doria neprohraje tipuju 1:1 nebo 1:0

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Puskas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
GEGE

https://www.youtube.com/watch?v=Ybgd5zsq374

kde jsou ty časy....FORZA MILAN!

Reagovat
didosh

Neboj,znovu se vrátí!!!Ten Sheva,můj idol!!!

Reagovat
Slejdy

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

a na koho ?

Reagovat
Slejdy

Doria 0:3 AS

Reagovat
olis

OT: hrava niekto FUT 15? ak hej mozme zahrat

moja Serie A zostava:

433 Acko: Lopez - De Sciglio, Manolas, Castan, Lulic - Pjanic, De Rossi, Hamsik - Iturbe, Callejon, Gervihno

433 Bcko: Lopez - Jonathan, Yanga-Mbiwam Astori, Monreal - Strootman, Naingollan, Hernanes - Biabiany, Palacio, Keita

do buducna chcem presunut Lulica do Bcka a do Acka kupit Zunigu a Cuadrado do Acka a Iturbe do Bcka

Reagovat
Votas

Avelar nádhernej přímák

Reagovat
blaugrana

Vyhrá dnes AS? Je hodné na nich dať 50 evry?

Reagovat
M11

4:0 polocas

Reagovat
GEGE

mazec...hodně golů sem čekal ale spíš na obě strany

Reagovat
M11

taky.. proto mam over.. ale tak nejak vic jsem veril domacim

Reagovat
Alberto Aquilani

3:0

Reagovat
10

pozdě, Slejdy už to nahoře posral

Reagovat
Pinturicchio

Čistá jednička na Empoli se vyplatila.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria-Roma

FORMAZIONI

Sampdoria (4-3-3): Romero; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini; Palombo, Obiang, Soriano; Gabbiadini, Eder, Okaka.

A disposizione: Da Costa, Gastaldello, Massolo, Mesbah, Duncan, Fedato, Sansone, Bergessio, Rizzo, Marchionni, Fornasier, Wszolek.

All: Sinisa Mihajlovic

Roma (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Yanga Mbiwa, Astori, Holebas; Florenzi, De Rossi, Nainggolan; Ljajic, Totti, Gervinho.

A disposizione: Skorupski, Lobont, Cole, Calabresi, Somma, Emanuelson, Paredes, Pjanic, Salih Ucan, Sanabria, Iturbe, Destro

All: Rudi Garcia

FORZA SAMPDORIA!!!

Reagovat
10

7:1

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 v Olympiakose ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě osobně prohra AS i Juve v LM nijak netěší,protože v pohárech přeju všem klubům calcia. Navíc Roma bude chtít ten debakl odčinit,proto bude ten dnešní zápas ještě těžší.

Reagovat
10

Co to má společnýho s mým tipem na dnešní zápas? To platí i pro ASR dole

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se tu snaž teď dělat, že jsi tím vůbec ale vůbec nechtěl připomenout debakl AS s Bayernem...nebo dokonce nechtěj tady tvrdit, že jsi nevěděl, že AS prohrálo 1:7

Reagovat
10

Jj, chtěl jsem to připomenout, protože na to už určitě všichni zapomněli za ty 4 dny

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč tedy píšeš tip 7:1? To mi teď tedy prosím vysvětli, co tě k tomu vedlo? Díky...

Reagovat
Alberto Aquilani

je to buzik čo chodí chytať ryby a dnes si tu ventiluje nervy z Juve, celkom som prekvapený, že ešte nedal to svoje povestné : "Roma vúbec neví"

Reagovat
smazaný uživatel

tak já tu nechci někoho osočovat...ale tak třeba tebe před pár dny moralizoval a teď tu zplodí tohle...to nepochopim.

Reagovat
10

Pokračuj klidně dál, bavíš mě, ty ubrečená nulo

Reagovat
Alberto Aquilani

toto ti ide

Reagovat
10

Už jsem ti to jednou napsal

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty fakt máš větší radost z neúspěchu vašich rivalů než z výsledků týmu kterýmu fandíš...smutné no. Tak jak jsem psal, chtělo by se to nad sebou alespoň malinko zamyslet...

Reagovat
10

A to si vydedukoval jak?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nevydedukoval nijak...to je výsledek z tvé odpovědi...."chtěl jsem to připomenout, protože na to už určitě všichni zapomněli za ty 4 dny".

Reagovat
10

Význam slova ironie už s někdy ve slovniku nebo na wiki hledal?

Reagovat
smazaný uživatel

nehledal...nepotřebuji. Já prostě nechápu, proč píšeš svůj tip na výsledek 7:1 podle minulého debaklu AS? To nelze omluvit ani nějakou ironií...to je prostě jako staré přísloví...je v povaze smrtelníků kopnout do člověka, když leží....

Reagovat
10

vzdávám se

Reagovat
smazaný uživatel

a vysvětlení žádný...jsem čekal alespoň malou snahu...

Reagovat
10

Sorry, ale ty seš buď naprosto natvrdlej, nebo si děláš prdel, o čemž bohužel začínám silně pochybovat. Napsal jsem tady tip 7:1, podobně jako tady píše tip denně dalších x lidí, reference na výsledek s Bayernem tam logicky byla, ale hlavně to bylo takový vtipný nereálný přání, který si podrážděně nafouknul do naprostý píčoviny a následně pak nepochopil vůbec nic, co jsem ti k tomu napsal. Ještě si vlastně napsal, že nechceš moralizovat abys následně nedělal nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej...kde jsem napsal, že nechci moralizovat? Ty jsi fakt vtipnej...ještě se tu snažíš udělat ze mě blbce...Navíc neim, co jsem podrážděně nafouknul...normálně jsem se zeptal a dal pár vět k zamyšlení...ty jsi si z toho ale asi nic nevzal a teď se to snažíš úplně překroutit. To fakt nechápu.

Reagovat
10

doporučuju ti přečíst si to pečlivě od začátku ještě tak 30x, já už k tomu nemám co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

tak kde jsem psal, že nechci nikoho moralizovat. Já jsem akorát psal, že nechci nikoho osočovat. Ty mi tu píšeš, ať si zjistím význam slova ironie ve slovníku, a pak mi tu tvrdíš, že moralizovat=osočovat . Nevím no, takhle to překrucovat. No a když zrovna nejsi vítězem diskuse, tak napíšeš (místo odpovědi na předešlý otázky) přečti si to ještě tak 30x, já k tomu nemám co dodat.

Reagovat
10

Máš pravdu, napsal si osočovat, moralizovat bylo k něčemu jinému, to beru zpět, sorry. Všechny ostatní odpovědi na tvoje nelogický otázky najdeš v těch řádcích nahoře. Tímhle bych rád tuhle naprosto dementní diskusi uzavřel, doufám že konečně k tvé spokojenosti. Vyhrál si 7:1.

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvat se mi nemusíš. Nevím, v čem byly všechny moje otázky nelogické...ale je to tvůj názor...v pohodě. Dementní diskuse to být neměla...mělo to být pár slov k zamyšlení....ale bohužel nepadly na úrodnou půdu...nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste fakt divný...vás už ani netěší tolik výsledky svého oblíbeného klubu, jako neúspěchy vašich rivalů. Chtělo by to se nad sebou asi malinko zamyslet. Ale neber to nějak špatně, spíš to sem házim jen tak pro zamyšlení (pro všechny...včetně některých fanoušků AS).

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Wtf z Gastaldella je ofiko bench player??

Reagovat
10

Gasta hraje

Reagovat
Pettirosso

Jj uz sem se koukal na livesportu

Reagovat
smazaný uživatel

ideme dalej , FORZA ROMA!!! Romaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
10

Nemám Sinišu rád ani trošku, ale fakt se mu musí uznat zásluhy. Myslím, že v Dorii dlouho nevydrží a sáhne po něm někdo větší.

Reagovat
Pettirosso

docela sem se bal, kdyz skoncil Conte, ale musim rict, ze jak jeho praci ted sleduju mnohem vic, tak bych ho i chtel jen je to blbej interista no

Reagovat
10

Tohle už píše víc Juventinů...v létě se ještě všichni modlili, aby nepřišel

Reagovat
Furia Ceca

Já bych chtěl Prandelliho, pokud by skončil v Turecku. Domluvit se s ním na smlouvě od roku 2016 s tím, že by mohl nastoupit dřív, pokud by to Allegrimu nešlo.

Reagovat
Alberto Aquilani

Oni hrajú slušne, ale my sme mali vyhrávať .... bola tam tá šanca Ljajiča, kedy by išiel sám na golmana, keby nebol chybne odmavany offside, Gervinhova tyčka a aj dalšia jeho šanca .... Florenzi v zálohe nič moc, ked už sedí Pjanič, prečo nehrá ten Salih ? Neverím že by hral horšie ako Florenzi, ktorého tam Garcia vyskúša po roku a pol na tom poste..... Najhorší sú ale bezkonkurenčne Totti s De Rossim .... DDR znova ťažko priemerný výkon a Totti nič, tie jeho blbosti čo robí sa dnes vôbec nehodia, ked má poslať normálnu loptu skúša blbosti a pod. však to poznáte .... každopádne, na lavici je Pjanič a Itrube, takže verím že v 2. polčase vyhráme ....

Reagovat
10

Dělá si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Romero

Reagovat
DelPiero137

Florenzi bol nejaky nasrany po tom striedani nie?

Reagovat
10

Gabbiadini zklamání, přijde mi, že proti velkým týmům hraje dobře jen s Juve, jinak je to většinou podobná slabota.

Reagovat
Pettirosso

No a proti mensim tymum je absolutni kral a clovek by si rekl, ze uz to prerostl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod beru,zůstáváme neporaženi,dnes jsme na víc neměli.

Reagovat
Pettirosso

Vyborny byt porad neporazeni, i kdyz, jak pises, ted to bude hodne slozity a porazka muze prijit hned zahy, ale i tak jsem strasne rad, jak to letos zatim slape (po tom zacatku i herne )

Reagovat
DelPiero137

Po to Clasicu je to sakra rozdiel (a to hral 2 s 3). SA sa musi zatat a makat (vratane Juve), ziadne vyklusavanie.

Reagovat
Alberto Aquilani

Asi by sme to mali brať, hrali sme vonku s 3. najlepším tímom SA, ale nechápem Rudiho .... prečo Florenzi záloha a prečo Iturbe na posledných 5 minút ....

Reagovat
10

Na Marassi moc týmů vyhrávat nebude, Doria funguje dobře, Siniša z nich dostává maximum, ale ta individuální kvalita se celkem často projeví, hlavně v ofenzivě (Okako, Okako...). Takhle ještě nedávno dokázali hrát týmy středu tabulky, teď to stačí na 3. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se ukáže tak za tři týdny,kde budeme. Po AS nás teď čeká venku Inter a pak dvakrát doma Fiorentina a Milan. Tato série bude velkým testem a ukáže,jestli máme na to hrát o poháry.

Reagovat
10

Z toho bude 7 bodů, to je právě ten aktuální "průser" calcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by to byl teda problém těch týmů ze špice a favoritů na titul,že se proti týmům jako Samp nedokážou prosadit.Já si tuhle sérii jako fanda Sampdorie užívám a rozhodně se nepůjdu oběsit po první porážce Ta prostě jednou přijde,možná už příští zápas,ale co, pojede se dál. Hrajeme to,na co máme a zatím to stačí na třetí místo. Po Vánocích může být všechno jinak,to je fotbal

Reagovat
10

Já to taky samozřejmě nemyslím nějak negativně vůči Dorii, naopak, hrajete dobře. Bergessio se dostane přes Okaku do základu brzo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomuhle zrovna moc nevěřím,stejně jako tomu,že začne hrát Krstičič! Ale u Siniši nikdo nikdy neví

Reagovat
Pettirosso

Ty vole to mi ani nepripominej, z toho se mi pokazdy otevira nuz v kapse

Reagovat
Pettirosso

Nedostane, uz by davno mel, ale Bergessio uprimne zatim hleda toho Gonzala z Catanie, byt je Okaka nesympaticky drevo, co zazdi vsechno mozny, posere nerealny, ale v konecnym dusledku je pro Sinisuv fotbal nepostradatelnej, doted mam v pameti derby s Janovem, to byl naprosto klicovej prvek hry.

Reagovat
10

To je pravda, svaly jsou pro Sinišu rozhodující, on třeba včera v mezihře nehrál špatně, udržel spoustu míčů, pohybem dělal problémy. Ale pak se dostal k bráně a byl z něj stoper AS, viz tohle - https://www.youtube.com/watch?v=yBD6ipYfMto.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No snad vyhrajem aspoň v lize. Nemám sil se ani dívat, zase po tom smutku V LM kde nám nepřeje vůbec štěstí.V Lize ale zase dáme nějakou mrdku a vyhrajem.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jednička na Empoli mě stála 3000, z 8 zápasů nevyšel jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně důležitý zápas dnes. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Páni, čo si myslíte, skúsi dnes Allegri nejaké zmeny (zostava, rozostavenie, prechod do útoku) v snahe dodať tímu impulz alebo bude hrať aj dnes to naše dlhodobo okukané?

Reagovat
M11

v lize nema duvod cokoli menit

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně po zápase se Sassuolem.

Reagovat
smazaný uživatel

ale treba uznať, že to bola asi naša smola, že si Sassuolo na nás začalo sňúru

Reagovat
DelPiero137

Praveze v lige si mozeme dovolit skusat nove veci. A aj v lige prichadzaju zapasy kedy sa trapime ako v LM. Najhorsie je sa uspokojit a ist na istotu miesto napredovania.

Reagovat
M11

3 scudetta za sebou.. vedeme tabulku.. ktery trener by neco menil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes

Reagovat
DelPiero137

Ja ta hra je uz druhu sezonu v lige monotonny stroj vyhravajuci kvalitou nie futbalovostou.

Mi pride ze sme zaspali dobu a uspokojujeme sa vysledkami v lige. Opakovane kixy obrany, tazkopadna rozohravka, nulove brejky. Pride LM a sme jak alenka v risi divov. Kde inde skusat, ucit hracov nove veci ako v lige kde staci malo na vyhru.

Nehovorim ze to mame total prekopat a hrat hura futbal.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Údajně by měl nastoupit Pereyra na pozici Stephana, na to bych se těšil, doufal jsem v to už když přicházel. To by určitě 3-5-2 pro tyhle zápasy oživilo.

Reagovat
M11

Morata nebo Llorente ?? kdo spis.. ja ctu obe varianty.. ale ty mas lepsi info

Reagovat
10

nemám, ale většinou čtu klasiku Llorente-Tevez...bez Pogby a s Pereyrou, jinak vše při starém

Reagovat
M11

no tak pokud Nando tak uz by se konecne mohl trefit.. kdy jindy nez dnes.. zalohu schvaluju

Reagovat
sankakofi

Je len dúfam že bude na Lichťákovom mieste Pereyra. Lichty odviedol svoje pre Juventus ale aj tak je to antitechnik a hráč bez nápadu. Nikdy mu nezabudnem to čo zahodil proti Benfice a kebyže hrá na jeho poste kreatívnejši hráč niektoré akcie by nekončili na pravom krídle ale končili by gólom. Smerom do zadu mu nemožno vyčítať nič.

Reagovat
Darren Fletcher

clovek "chvilku" nesleduje dianie a zrazu nepozna 9 z 11 hracov udinese

minule tu niekto daval jedenastku ex-zebier, co prestupili za posledne roky do velkych klubov, skuste mi ju dat dokopy pls, vyzera to dobre .)

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic - Isla,Benatia,Zapata,Armero - Asamoah,Inler,Pereyra - Pepe,Sanchez,Cuadrado

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi dalšími jsou třeba Quagliarella, Candreva atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Juve - Palermo 2:0 a Genoa zvítězí na Chievu

Reagovat
Dejwa

si dělaj prdel ne s Moyesem?

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ten Moyes to se o něčem takovém opravdu byť na 1% vůbec uvažuje?

Reagovat
Deki

Snad ne to už radši návrat Manciniho. Stejně si ale myslím, že Walter prostě zůstane, i kdyby nám dnes Cesena dala čtyřku...

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate je úplne jedno kto tam je ked káder stojí momentalne za h...

Reagovat
CubONE

Tak on potrebuje ist do mensieho klubu, vo velkom to nezvladol. Inac je kvalitny manazer, pre Inter ideal.

Reagovat
snuff24

trenéra neměnit !!! ... to už musí být každému jasné,že koučem to není,ale prostě něco hnije v týmu

Reagovat
olis

dufam ze dneska to nejak neuhaluzime, toto trapenie sa uz musi skoncit a zrejme to tak vidia aj ludia priamo v Neapole, dnes nema prist ani 20 tisic ludi

Reagovat
mastakillah

pekne bych počkal, až Gala vyhodí Prandeliho a pak, ať Benítéz táhne. Bohuzel Hellas tu formu taky nemá, takže dnes bych to viděl na výhru

Reagovat
olis

a myslis ze ho vyhodia? v lige su druhy ale v LM to nie je ziadna slava...

Reagovat
mastakillah

No někde jsem četl, že s ním nejsou spokojení. Nevím, nevím. Byla by to super volba

Reagovat
olis

Reagovat
CubONE

Alebo pride Maradona.

Reagovat
Milan.B

Moyes

Reagovat
10

Juve :Gigio - Gobbonna Bonnie Chiello - El Tucumano Arturo Mozart Il Principino Asa - Geronimo Il Re Leone

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pereyru som zvedavý. Llorente sa dnes už musí trafiť. V tejto sezóne ak sa nemýlim okrem Tevéza nedal z útočníkov gól nikto.

Reagovat
10

u Nanda už je to docela křeč, hodně by mu gól pomohl...jinak góla dal z útoku ještě Morata s Bergamem

Reagovat
Furia Ceca

Mohl by nastoupit Coman, toho jsem prakticky na podzim neviděl...

Reagovat
10

po tom velice povedeným prvním kole jsem u něj čekal víc minut...ale co má říkat třeba Pepe, Giovinco nebo Padoin

Reagovat
Hans82

tak padoin je drevak toho videt uz nikdy nemusim

Reagovat
DelPiero137

Az moc sme z Moratu "priposrany".

Reagovat
Furia Ceca

Jak to že DOMA hrajeme v modrym?!

Reagovat
10

To je bolest sledovat

Reagovat
Furia Ceca

Hrozný ty nepřesnosti... Tévezovi to trochu nejde a hned jsme bezzubí.

Reagovat
smazaný uživatel

ideme do plných a bez nápadu, nie je to vec dneška, je to dlhodobé

Reagovat
smazaný uživatel

tiež trpím

Reagovat
M11

tohle jestli neni faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal z formy jak kráva

Reagovat
blaugrana

Di Natale bude dávať góly aj v 80tke. Neskutočný pán.

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAAAAAL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Benesse

Roberto

Reagovat
Furia Ceca

Konečně, KONEČNĚ jsme dostali trochu prostoru a je to tam!!! Nádherná akce v podání tří indiánů.

Reagovat
smazaný uživatel

VIDAAAAĽĽ Úplne inak sa kombinuje, keď je to rýchle a súper nie je rozostavený... aj keď tu nám k tomu pomohla chyba súpera

Reagovat
10

Hrát tohle v LM, tak prohráváme 3:1. Neuvěřitelný ztráty, jenže tady to Palermo vypustí, ani nejdou za míčem, obrana Juve si jen v chůzi dojde pro míč a zkusí to znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas nebavil ani rozhodcu, bolo 44:58 a už fúkal do píšťalky, aby nepredlžoval to trápenie

Reagovat
M11

jediny Kwadwo si drzi vysoky standart.. nejsmutnejsi je ze se uzdravi Evra a opet pujde na lavku

Reagovat
10

....a v zimě africa cup

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Nééé... To zas pak bude dohánět po zbytek sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

to měl být gol

Reagovat
M11

NANDOOOOOOOOOOOOOOOO KONECNE !!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

LLOOOOOOOOrenteee

Reagovat
10

Gól z rohu a z brejku, oboje poprvé za posledních 5 let... to je zápas

Reagovat
Furia Ceca

Góly z rohu jsme dávali i dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

o co že chtěl trefit Chiello branku :D:D:D

Reagovat
M11

jo.. nasi

Reagovat
smazaný uživatel

většího technika neznám

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

pěkná střela Giorgone, málem si nám zabil prezidenta

Reagovat
DelPiero137

? som to zaspal....

Reagovat
Furia Ceca

Ten rozhodčí je hroznej kokot, tenhle zápas by měli vidět všichni, co furt tvrděj, že Juventus to "má zaplacený."

Reagovat
M11

Matri !

Reagovat
Furia Ceca

Ti naši obránci! Chielliniho dneska nemá smysl komentovat co tam předvádí a Bonucci se sám zraní!

Reagovat
10

Chudák Seba, ten má hroznou smůlu

Reagovat
M11

chudak.. ale hral paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, vyhrali sme, môžeme predvádzať našu utrápenú hru aj naďalej

Reagovat
olis

NAPOLI (4-2-3-1): Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Jorginho, David Lopez; Insigne, Hamsik, Callejon; Higuain

RAFA OUT!

Reagovat
smazaný uživatel

hele, buď rád že neni Britos na beku

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez.

Reagovat
Votas

Cesena: 1 Leali; 25 Capelli, 14 Volta, 6 Lucchini, 33 Renzetti; 34 Cascione, 8 De Feudis, 5 Giorgi; 61 Garritano; 18 Djuric, 89 Marilungo. Substitutes: 30 Agliardi, 2 Nica, 3 Mazzotta, 7 Carbonero, 9 Rodriguez, 15 Krajnc, 17 Magnusson, 19 Succi, 24 Perico, 27 Hugo Almeida, 77 Ze Eduardo, 81 Bressan. Coach: Pierpaolo Bisoli. Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus; 20 Obi, 88 Hernanes, 18 Medel, 10 Kovacic, 22 Dodo; 8 Palacio, 9 Icardi. Substitutes: 30 Carrizo, 46 Berni, 6 Andreolli, 15 Vidic, 17 Kuzmanovic, 25 Mbaye, 28 Puscas, 29 Camara, 44 Krhin, 97 Bonazzoli. Coach: Walter Mazzarri. Referee: Mazzoleni.

Hugo...zajímavé...jinak lavička opravdu nahání hrůzu...ale fanouškům Interu

FORZA INTER

Reagovat
olis

ide vam v poslednych dnoch sopcast a acestream?

Reagovat
M11

na LM mi nesel

Reagovat
Votas

moc ne, ale třeba na EL ve čtvrtek mi šel

Reagovat
10

Jo, v pohodě, dokonce mi teď chodí i acestream naprosto bez problémů v hd kvalitě těch 4500. Dřív mi to bufferovalo každý 2 minuty, teď jednou za poločas

Reagovat
olis

mne na sopcaste pise cannot access sopcast service a na acestream tiez nejaky error, acestream som aktualizoval a teraz sa ani nenacitava a sopcast stale to iste

Reagovat
celeb

sopcast uz ani nepouzivam. Acestream si treba pravidelne aktualizovat. Momentalne funguje vyborne. Odporucam v nastaveniach zvysit buffrovanie. Uvidis gol o par sekund neskor, ale nebude to sekat.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream na inter??dakujem

Reagovat
Pipo123

Biglia !!!!! ten chlapec má od MS neskutočnú formu

Reagovat
smazaný uživatel

NO, když se na ty výsledky dívám, musíme večer vyhrát. Bezpodmínečně.

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ale ta červená + penalta je furt bullshit

Reagovat
smazaný uživatel

kde to pozeras??

Reagovat
Votas

tipsport

Reagovat
10

Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Votas

přidal tomu, což nikdo z Juve nikdy nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Leali mu vletěl pod nohy, mohl ho tak maximálně přeskočit (červená a penalta naráz je samozřejmě demence).

Reagovat
Votas

nemohl ho přeskočit...levou nohu by mu Leali trefil tak jak tak...ale padnul až moc ochotně a vystřelil rukama, jako se to dělá při divu...ale stejně by padlo 99% hráčů...1% je úplně jiná kategorie-Bonucci.

Reagovat
smazaný uživatel

OK jako že padl ochotně to beru ale penalta to byla.

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi opilý nebo proč reaguješ / píšeš jako malé, hloupé dítě?

Reagovat
10

Dive jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si v tom dresu představil Del Piera v dresu Juve a pořád mi to penalta přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritooo

Reagovat
Pipo123

Biglia hraje parádne, minulá sezóna bola od neho slabučká, ale teraz nekazí, rozohráva presne, vyhráva súboje, skvele vypomáha stopérom. Ten už Ledesmu do základu nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

olis bude mít radost

Reagovat
olis

si ten gol mohol nechat az pre noveho trenera

Reagovat
FuckT

Celkom zaujimava akcia, dnes mame na vyhru konecne, ale je to malo priamociare a stale je tam dost zbytocnych nahravok. Higuaina by som mozno vedel vyhustlit aj za tu staru zelenu slovensku dvacku co mam v penazenke, spravim si z neho otroka a nebudem mu davat zrat nech schudne par kilogramov. Insigne dnes v pohode, co ma tesi, ale Mertens si rozhodne zasluzi hrat aj ligove zapasy proti lepsim superom, nie by stale na 2. mieste. Zapata in, Higuain out... jedine, co by som pozmenil.

Reagovat
snuff24

Na Matea to je radost se dívat ale jinak opět další fekál z naší strany

Reagovat
Votas

je to tak , ale aspoň Hernanes dneska konečně zahrál

Reagovat
snuff24

jo začíná se zlepšovat ... každopádně jsem zvědavej jak to letos dopadne, hrajeme stejným stylem jako loni,předloni.... a na druhou stranu jsou v ráži nečekaně AC,Lazio,Udine,Sampa a Neapol se beztak taky ještě zvedne.S tímhle nemáme šanci protlačit se ani do EL.

Reagovat
Mrvinho

Neapol

Reagovat
mojmira

MILAN: Abbiati; Abate, Alex, Zapata, De Sciglio; Poli, De Jong, Muntari; Honda, Menez, El Shaarawy

Reagovat
Mrvinho

Stephan dneska 2 góly

Reagovat
mojmira

A asistence Abate a Honda, sice sem poslední zápasy kvůli vlastním zápasům neviděl, ale co sem četl a vyděl sestřihy ta pravá strana je fantastická.

Reagovat
CubONE

Cakal som Ramiho.

Reagovat
smazaný uživatel

rami je zraneny? nevieš? na lavičke ho vidim a po dvoch vyhrach pippo mení zas stopersku dvojicu. na lavičke sedí

Reagovat
mojmira

Netuším, nic o tom, že by byl mimo jsem nečetl. Jediné co mě napadá proč hraje Zapata je to, že hraje v repre s Cuadradem a tak možná proto nasadil Pippo jeho.

Reagovat
panca

Torres na lavce jestli je v pořádku a není v základu, tak to vypadá, že jsem ho s 15 góly bohužel neodhadl

Reagovat
Shevchenko

Po sezóně se bude pakovat, to je podle mě jistota.

Reagovat
panca

Ani bych se nedivil. Myslel jsem, že na tom bude teda o něco lepe

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je Menez v dobré formě, a mohl by se nasrat kdyby šel zase z lavičky

Reagovat
Yanek

Menez musí hrát a je dobře, že je El Sha před ním. Zatím toho ani moc nepředvedl.

Reagovat
panca

Muntari první nahrávka a už mě sere

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
CubONE

A drbly Benitez, takto mi je moj najdrahsi zaloznik vo fabte Mertens na dve veci

Reagovat
smazaný uživatel

fiore trošku komba

Reagovat
Shevchenko

Kde to sledujete? Na Tipsportu ten obraz moc velký není.

Reagovat
mojmira

sopcast - 140535

Reagovat
10

https://dl.dropboxusercontent.com/u/15287659/IMG_20141026_212522.jpg

acestream 4000 kbps přes TV, o něco větší než tipsport

Reagovat
Shevchenko

To je o něčem jiném. kde jsou ty časy, kdy to dával Sport 1

Reagovat
10

Úplně se děsím, kde to budeme lovit za pár let

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

nějaky stream ? nemužu teď žadný rozjet

Reagovat
mojmira

140535 ale sopcast už se poslední dobou v průběhu zápasu moc nechytá

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

De Jooooooooooooooong

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
CubONE

Nigeeeeel

Reagovat
mojmira

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny signal. parada

Reagovat
Inzaghi

Vio efekt konečně

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
Yanek

Alex je král.

Reagovat
Inzaghi

Až na gól bída, Viola ve středu pole dominuje. Chce to přidat z brejku nebo standardky druhej, jinak neudržíme, i když obrana zatím bez větších problémů. Menez na facku, ale nechal bych ho hrát. Vývoj mu nasvědčuje víc, než Nandovi.

Reagovat
smazaný uživatel

inak to ani nemôže byť pri tom strede ac. jedneho z hračov poli/muntari by to chcelo vymeniť. skôr poliho. škoda že pippo viac neskusa bonaventuru do stredu.

Reagovat
Inzaghi

Poli je dříč a do toho systému sedí, ale Jack by to odmakal taky a přidal by i něco dopředu. Ve druhé půlce určitě půjde, jen podle Pippových tahů spíš místo někoho z útočné trojky a místo Poliho Essien, hlavně pokud se povede o gól.

Reagovat
CubONE

Viola hra to co vzdy. Beztvaru, pomalu sracku bez napadu, len s drzanim lopty. Dost nam to ulahcuju.

Reagovat
Shevchenko

Nuda

Reagovat
DelPiero137

To je strasne ako vsetky muzstva hraju na istotu. Ked je moznost riskantnejsej klucky, prihravky redsej alibisticka prihravka dozadu. Maximalne nepresne prihravky : poslem to tam, lebo niekde v okoli je moj spoluhrac alebo uz to musim odkopnut lebo sa blizi super.

Sance minimalne, aj to malo sanci nekonci u obrancov supera ale v strede pola. Ked uz sa niekto uvolni, ostatny len pozeraju a cakaju co spravi. Ziadne zdvojovanie, nabehy. A to plati pre 3-4 zapasy tohoto kola co som videl (okrem Neapolu kde bola Verona tragicka).

Reagovat
Yanek

Zdá se mi, že poslední dobou to celkem vygradovalo. Na Anglii se nikdy dívat nebudu, ale sleduju poslední dobou španělskou ligu a je to úplný protipól. Samozřejmě, že ty obrany jsou občas hodně komické, ale i tak tam vznikají v každém zápase nádherné ofenzivní akce a pro diváka je to dost poutavé.

Reagovat
panca

Tak teď to menez zajebal!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to zajebat

Reagovat
10

Jeremy Zajebávač

Reagovat
Yanek

Nedáš dostaneš, Menez dnes úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mattiuv gol

Reagovat
smazaný uživatel

mds dpc!

Reagovat
panca

De jong to na pulce vypustil

Reagovat
mojmira

Dalo se to čekat ... tenhle jde na De Sciglia, sice sem neviděl poslední zápasy jinak než sestřih, ale to vážně hraje pořád tak špatně jako na začátku sezony? Jestli jo tak fakt nechápu proč furt sedí Armero

Reagovat
smazaný uživatel

pod jack!

Reagovat
10

AC pokoušelo štěstí moc dlouho, předtím tam Viola měla několik podobných možností na střelu, Aqua, Mati i Iličić z dálky umí. Zase ten problematickej prostor před obranou, prostor De Jonga...a to hrál doteď výborně

Reagovat
mojmira

Tak u tohoto gólu to posral Mattia, takovou laxní nahrávku si prostě nemůže dovolit

Reagovat
mojmira

Muntari a Faraon musí dolu a místo nich Jack a Torres, Muntari má žlutou a dopředu je stejně nulový a Faraon hraje tužku a navíc ta hra bez hrota není nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

sudí se tež motá kde nemá

Reagovat
Yanek

Bonaventura má 300 možností a nastřelí hráče Violy, teď zachraňoval zase Alex. To je mizérie

Reagovat
10

AC to možná otevíra až moc, ne? Kdyby byl Quadrado trošku při smyslech, tak tam měla Viola 2 super brejky

Reagovat
10

Cuadrado*

Reagovat
Yanek

Střídání

Reagovat
Shevchenko

Oni jsou zdrogování ne? Co to je za přihrávky...

Reagovat
Shevchenko

Jack

Reagovat
10

Abate je na drogách stoprocentně

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná ztráta, necháme si dát blbý gol, bohužel soupeřům to tam z těch střel z větší vzdálenosti padá, výkon slabota, příště bych zkusil Armera, MDS hraje dost připosraně na to jaký má talent

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele