8. kolo
26.10.2014 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 2:0

Minimálně na pár hodin se na třetí místo Serie A posouvá Udinese, které zvládlo domácí duel s trápící se Atalantou Bergamo. Svěřenci trenéra Stramaccioniho rozhodli o všem podstatném už v prvním poločase, kdy se postupně trefili Di Natale a Théréau.

Na Stadio Friuli byla k vidění vyrovnaná partie a dá se říci, že jediné, co měli domácí navíc, byla lepší produktivita. Atalanta nesehrála na Udine špatný zápas, jenom prostě nedala gól.

Každopádně vstup do zápasu měli Bergamaschi katastrofální. Tisíckrát můžete své svěřence nabádat, aby si dávali pozor na Di Nataleho, který dává góly jako na běžícím pase, přesto marně. Di Natale z hranice velkého vápna přesně zakončil a Udine brzy vedlo 1:0. O několik minut později trefil pouze boční síť Théréau, ale nemuselo ho to mrzet, vše si totiž vynahradil ve 37. minutě. Situaci, kdy proti němu stáli čtyři zadáci, vyřešil tím nejlepším způsobem a krásnou střelou překonal Sportiella podruhé - 2:0. Ještě do konce prvního poločasu mohl dvakrát udeřit Di Natale, ale pokaždé mu scházely centimetry.

Také po změně stran to mohli být domácí, kdo navýší skóre. Fernandes ale netrefil branku. Na druhé straně se něco podobného "povedlo" i Basellimu. Atalanta se snažila výsledek zkorigovat a tím pádem ho i zdramatizovat, ovšem Udine bránilo velmi dobře. Ofenzíva Atalanty zkrátka nenašla na Karnezise recept.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele