8. kolo
26.10.2014 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - Janov CFC 1:2

Chievo podtrhlo bídu a zmar dalším zpackaným domácím zápasem, tentokráte s janovským FC. Vše se přitom pro Fly Donkeys vyvíjelo dobře, domácí dlouho vedli, ale pak dvacet minut před koncem poprvé inkasovali, přišli o vyloučeného Radovanoviče a následně inkasovali podruhé, což je stálo zápas.

Domácí chtěli v tomto utkání moc uspět a od prvních minut to dávali najevo svojí aktivitou. V 11. minutě dokonce mohli vést, kdyby dobrou hlavičku Zukanoviče perfektně nezlikvidoval Mattia Perin. Nicméně Chievo se svojí branky dočkalo ve 36. minutě, Ervin Zukanovič si naběhl na krásný pas a přesnou koncovkou poslal domácí do vedení - 1:0 pro Chievo.

S tímto výsledkem se Janov pochopitelně nehodlal spokojit, ovšem na začátku druhého poločasu se musel bránit. V obrovské šanci se ocitl Paloschi a kdyby po hodině hry svojí tisíciprocentní šanci dal, utkání by se dost možná vyvíjelo zcela jinak. Útočník Fly Donkeys zcela ztroskotal na výtečném Perinovi.

Ale zápas se měl ubírat jiným osudem. V 72. minutě hlavičkoval na malém vápně Alessandro Matri a bylo srovnáno. Hned minutu na to fauloval ve vápně Radovanovič a sudí nařídil pokutový kop, navíc domácího borce poslal do sprch, takže hned dvojí. Ale..

Golman Bardi vystihl směr a penaltu zlikvidoval. Nadále tak trval nerozhodný výsledek 1:1. Každopádně Grifové hráli v početní převaze a toho nakonec dokázali využít šest minut před koncem. Pěknou akci zakončil uvnitř malého vápna Mauricio Pinilla a bylo to 2:1 pro hosty. Chievo tak utkání opět nezvládlo a znovu prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele