8. kolo
26.10.2014 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Cesena - Inter Milán 0:1

Inter Milán zvítězil na půdě Ceseny 1:0 a alespoň částečně napravil bídu jak z domácí soutěže, tak i z posledního vystoupení v Evropské lize. Nerazzurri se ale na tři body pořádně nadřeli, klíčovým okamžikem se stala proměněná penalta Maura Icardiho, čemuž předcházelo vyloučení brankáře Lealiho.

Hosté se mohli ujmout vedení už po šesti minutách, kdy se do tutovky dostal Dodo, golman Leali ale byl proti a skvělým zákrokem uchránil svůj tým od inkasované branky. Následně až do 30. minuty nebylo k vidění nic zajímavého, ale pak dostaly události rychlý spád. Leali totiž ve vápně fauloval Palacia a sudí odpískal pokutový kop. Mimo to dostal Leali červenou kartu, takže Cesena musela sáhnout k prvnímu střídání. Mauro Icardi čerstvého brankáře Agliardiho překonal a Inter vedl 1:0. Karty byly rozdány jasně. Nerazzurri vedli a hráli v přesile.

Přesto i v oslabení byla Cesena hodně nebezpečná. Ve 34. minutě mohl udeřit z hlavičky Cascione, avšak těsně netrefil branku a pro změnu Marilungovu hlavičku zneškodnil slovinský golman Handanovič.

Walter Mazzarri si byl vědom, že tímhle laxním přístupem by Inter stěží uspěl a svým svěřencům do druhé půle naordinoval aktivnější herní projev. V 58.minutě chyběl jen kousíček Hernanesovi a s ubývajícím koncem se hra opět přesunula spíše před branku Interu. Cascione měl další velkou šanci a znovu se v dobrém světle předvedl Handanovič. Milánský celek nehrál podle svých představ, závěr utkání sice zvládl, neinkasoval, navíc v nastavení v důsledku hodně otevřené obrany domácích mohl dvakrát udeřit, ale k další změně skóre už nedošlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dufam aspon 4:0 nech sa zobudia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele