8. kolo
26.10.2014 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Città di Palermo 2:0

Juventus využil zaváhání největšího konkurenta v boji o titul římského AS, když svůj domácí duel s Palermem bez problému zvládl. Stará dáma zvítězila 2:0 díky brankám Artura Vidala a Fernanda Llorenteho a v tabulce má na prvním místě tříbodový náskok.

Juventus v týdnu nezvládl zápas s Olympiakosem a v tomto duelu chtěl nespokojené fanoušky alespoň částečně odškodnit. V Turíně se ale hrál zvláštní zápas, Juventus měl velkou převahu, držel balón, jenže mnoho vyloženě čistých gólových příležitostí si nevypracoval. Přesto ale dokázal vstřelit kýžené branky. Domácí sice v úvodních minutách nechali Palermo útočit, ale postupně převzali iniciativu a svojí následnou převahu ve 34. minutě proměnili v úvodní branku. Tévez na vápně přihrál Vidalovi, který střelou na zadní tyč překonal brankáře Sorrentina - 1:0 pro Juventus. Stará dáma i nadále hýřila aktivitou, zejména duo Tévez - Vidal dělalo obraně Sicilanů velké problémy.

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu. Stará dáma dominovala a stejně jako v prvním poločase, i po změně stran udeřila. V 64. minutě rozehrál "maestro" Pirlo rohový kop a Fernando Llorente zády brance hlavou zvýšil na 2:0.

Palermo si toho směrem dopředu moc nevypracovalo, osm minut před koncem přidržel Chiellini talentovaného Dybalu, ale sudí nepískal, což se pochopitelně hostům vůbec nelíbilo. Každopádně Juventus kontroloval hru a v závěru utkání rozhodně nikam nespěchal. Pohodlné vedení 2:0 si vzít nenechal a na čele soutěže už má tříbodový náskok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zkusil bych Moratu od zacatku

Reagovat
Hans82

radsiComana

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Airus

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem říkal....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele