8. kolo
25.10.2014 18:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Parma FC - US Sassuolo 1:3

Další propadák na vlastním hřišti předvedla Parma. Ducali nestačili na Sassuolo, kterému podlehli 1:3. Svěřenci trenéra Roberta Donadoniho tak zůstávají přikováni na dně ligové tabulky. Naopak první vítězství v sezoně slaví Sassuolo, které tak navázalo na předchozí úspěšné představení proti Juventusu.

Parma potřebovala už nutně zabrat, aby se odpoutala od posledního místa. Jenže hráčům Ducali to letos vůbec nejde, a také proti Neroverdi to bylo velké trápení.

Domácí se dostali do nesnází už ve 20. minutě, přesný centr do pokutového území dopravil do sítě hlavou Sergio Floccari - 1:0 pro Sassuolo. Než se Parma stačila oklepat, prohrávala o dvě branky. Donadoniho svěřenci opět nezachytili centr do vápna a tentokráte to byl Francesco Acerbi, kdo dostal míč za Miranteho záda - 2:0 pro Sassuolo. To byla pro domácí dost studená sprcha a navíc do konce prvního poločasu mohlo být ještě hůře. Volný přímý kop Alžířana Saphira Taïdera skončila na tyči!

Po změně stran sice Parma na svého soupeře vlétla, ovšem byla to znovu ona, kdo inkasoval. Nejprve tedy hlavičkoval De Ceglie nad, poté už se opřel do míče Taïder a krásnou brankou zvýšil už na 3:0 pro hosty. Parma byla zralá na ručník.

Do konce zápasu pořád zbývala půlhodina, ale o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Parma to ale sympaticky nevzdávala. V 78. minutě Consigli nepříliš jistě zasáhl a míč doslova spadl Cassanovi na nohu. Zkušený útočník dostal balón do sítě a vykřesal malou naději. Sassuolo se inkasovanou brankou nenechalo rozhodit a zbytek utkání v klidu dohrálo. Parma tak znovu prohrála a i když se vedení nedávno nechalo slyšet, že pozice trenéra Donadoniho je pevná, po této blamáži bude muset svá slova přehodnotit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele