Serie A - souhrn 6. kola

23.09.2017, 16:53, aktualizováno 24.09.2017, 22:42
Komentáře a souhrny
Fiorentina v nastaveném čase přišla o výhru nad Atalantou. Turínské derby jasně opanoval Juventus, dvakrát se opět trefil Dybala. Sampdoria se parádně vytáhla na AC Milán. Neapol poměrem 3:2 přestřílela srdnatý SPAL 2013, Lazio zase odvezlo body z Verony a Inter v závěru udolal Janov. Bez bodu stále zůstává Benevento...

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 1:1

24.09.2017 20:45

Góly: 12. Federico Chiesa - 90+4. Remo Freuler

Fiorentina dlouho držela proti Atalantě hubené vedení a už se zdálo, že dosáhne na tři body. Jenomže přišla čtvrtá minuta nastavení a rána Remo Freulera, která vše z pohledu obou celků změnila.

Utkání těchto soupeřů slibovalo ofenzivní partii. Jak Fiorentina, tak i Atalanta Bergamo hrají hodně ofenzivně a začátek utkání prognózy naplňoval. První obrovskou šanci měl v 11. minutě Kurtić, jehož ostrou ránu z hranice malého vápna Sportiello vyrazil. Vzápětí pak udeřilo na druhé straně. Federico Chiesa napřáhl a v pravém horním rohu vymetl všechny pavučiny, Berisha neměl nárok.

O deset minut později byla Atalanta blízko vyrovnání, přihrávku na malé vápno zasáhl Freuler a výtečný Sportiello znovu zachránil svůj tým. Atalanta dokázala domácí tým několikrát přikovat k vlastní šestnáctce, ovšem v prvním poločase se vyrovnávací branky nedočkala.

Pikantní zápas prožíval v dresu Atalanty Josip Iličič, který do Bergama přestoupil právě z Florencie. Slovinský reprezentant byl hodně při chuti. Z volného přímého kopu těsně minul branku a o několik minut později byl sám ve vápně Violy faulován a sudí nařídil pokutový kop. Jindy spolehlivý Alejandro Gómez tentokrát penaltu neproměnil a Fiorentina dál vedla nejtěsnějším způsobem.

Hosté se ale nevzdávali a dál byli aktivní. Orsoliniho nůžky šly nad a proti Castagnemu znovu zasáhl výtečný gólman Fiorentiny. Tlak Bergamaschi každopádně gradoval a vygradoval ve čtvrté minutě nastavení vyrovnávací brankou. Cornelius výborně sklepl balón pro střílejícího Freulera a Sportiello se tentokrát mohl natahovat marně. Atalanta si vyrovnání zasloužila a z Florencie si tak odnáší bod.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Bologna FC 0:1

24.09.2017 18:00

Góly: 89. Orji Okwonkwo

Sassuolo nepotvrdilo výhru ze Sardinie a naopak doma odevzdalo všechny body Boloni. Rozhodla až závěrečná desetiminutovka, během které byl nejprve vyloučen Magnanelli a minutu před koncem dorazil balón za Consigliho záda Okwonkwo.

První poločas rozhodně žádnou reklamou na fotbal nebyl. Opatrná hra, pomalé tempo a žádné velké šance. Opravdu se nebylo na co dívat.

Ve druhém poločase to mohlo být jenom lepší a alespoň začátek tomu odpovídal. Unikající Donsah předkládal balón Palaciovi, kterému scházel krok, aby ho uklidil do prázdné branky. Pak se ale zase dlouho nic nedělo a až čtvrthodinu před koncem výrazně vzdálil případné domácí vítězství Francesco Magnanelli. Po naprosto zbytečném faulu uviděl druhou žlutou kartu a musel do šaten.

Boloňa krátkou přesilovku nakonec využila. V 89. minutě narýsoval Petkovič načasovanou kolmici na Palacia, který sice na Consigliho nevyzrál, avšak dorážející Okwonkwo měl jednoduchou úlohu. Neroverdi ještě dostali čtyři minuty nastaveného času, ale vyrovnat už nedokázali.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Benevento Calcio 2:0

24.09.2017 15:00

Góly: 43. Rolando Mandragora, 57. Marcus Rohdén

Velmi důležité utkání zvládlo Crotone, které si doma poradilo s nováčkem z Beneventa. Výhra 2:0 se může na konci sezony ukázat jako klíčová, i když liga je stále teprve na začátku. O výhru domácích se postarali Mandragora a Rohdén.

Crotone muselo hned z kraje zápasu řešit zranění Tumminella, takže domácí kouč musel poprvé střídat a na plac poslal Nwankwa. Crotone mělo první velkou šanci v 9. minutě a Trotta doslova zazdil stoprocentní tutovku. Golman Belec ho zblízka nadvakrát vychytal. Domácí byli lepším týmem a svojí převahu nakonec dokázali přetavit v úvodní gól až těsně před koncem poločasu. Rolando Mandragora na hranici vápna vystřelil k tyči a brankář Belec byl bez šance.

Domácím se ve druhém poločase podařilo vstřelit poměrně rychlý druhý gól. Stoianův centr Trotta patičkou přenechal Rohdénovi, který přesnou trefou k tyči zvýšil na 2:0. Benevento pak sice převzalo iniciativu, ale to bylo dáno průběžným výsledkem. Snaha hostů však dlouho vycházela vniveč, přesto se v závěru zápasu naskytla šance na případný zvrat.

Ve vápně byl faulován Cataldi a sudí i s pomocí videa odpískal pokutový kop. Obrovskou šanci na vyrovnání však hosté promarnili. Viola poslal balón do tyče a další šance už se Beneventu nenaskytla.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Chievo Verona 0:2

24.09.2017 15:00

Góly: 53. Roberto Inglese, 90+3. Mariusz Stępiński

Cagliari doma padlo, protože nedokázalo překonat obranu Chieva ani jednou. Navíc muselo dohrávat utkání v početním oslabení po vyloučení Pisacaneho. Tou dobou už Chievo vedlo díky trefě Ingleseho, kterou ještě v závěru podpořil gólem mladý Polák Mariusz Stępiński.

Na Sardinii to byl souboj dvou střeleckých es. Na jedné straně Marca Saua v dresu domácích a Roberta Ingleseho z Verony. Domácí brankář Alessio Cragno se v začátcích musel trochu otáčet, ale převážně šlo o to, aby zkontroloval dráhu letu soupeřových střel. Aktivními střelci byli mimo jiné Castro s Inglesem, které vydatně podporoval Valter Birsa.

Dlouhý pas mířil na hostujícího Pucciarelliho, ten si ve vápně pěkně zpracoval a chystal se pálit, jenže do rány mu skočil pohotový Senna Miangue. Po třiceti minutách málem udeřil Marco Sau. Ten si našel centr mířící na zadní tyč a zcela volný mohl hlavičkovat. Posílal balon do protipohybu brankáře Stefana Sorrentina, ale ten jeho úmysl dobře četl a ránu vykryl.

Brankáře Chieva trochu vystrašila také táhlá střela Artura Ionity, která proletěla jen kousek vedle tyče! Pár minut před koncem první půle se do zajímavé šance dostali střelci Chieva a brankář Cragno už byl překonán. Jenže za něj na brankové čáře zaskočil pohotový obránce Fabio Pisacane a hlavičkou mimo zachránil svůj tým od pohromy. Ta na domácí čekala až ve druhém poločase.

Deset minut po změně stran se totiž poprvé měnilo skóre. Z levé strany vyslal parádní centr Cacciatore, na něj si naběhl Roberto Inglese a hlavou jej poslal do sítě! Vyhlášený hlavičkář si zapsal další branku a zajímavé také je, že prvních sedm z celkových patnácti v Serii A zaznamenal právě myslící částí těla.

O repete se pokoušel Valter Birsa, který našel parádním pasem Castra. Tomu ale chybělo přesné zakončení. V těchto momentech se střídaly oba týmy v hodně atraktivní podívané a hrálo se ve velmi rychlém tempu. Bohužel, bez větších šancí.

Sedm minut před koncem se však udála znovu nějaká zajímavá akce. Fabio Pisacane, dosud držitel jedné žluté karty, nasbíral i tu druhou. Ve středu pole totiž přišlápl soupeře a oslabil svůj tým. Ten nakonec kapituloval ještě jednou. Nejprve si talentovaný útočník Mariusz Stępiński pobývající na hřišti asi 5 minut připsal střelu z úhlu. Tu ještě Cragno vyrazil. V nastaveném čase ale stejný hráč po nahrávce Hetemaje poslal balon po zemi k tyči - 2:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Janov CFC 1:0

24.09.2017 15:00

Góly: 87. Danilo D'Ambrosio

Inter měl namále, ale zápas s Janovem nakonec dokázal urvat brankou dvě minuty před koncem. Hrdinou zápasu byl Danilo D'Ambrosio, autor vítězné trefy. Grifové závěr utkání vůbec nezvládli a ještě přišli o vyloučené Omeongu s Taarabtem.

Janovu se v této sezoně vůbec nedaří, ale favorizovaný Inter nakonec dokázal pořádně potrápit. Hned na úvod se sluší říci, že šlo o utkání, ve kterém dominovali oba brankáři, tedy pokud museli zrovna zasahovat. V první velké šanci Interu to neplatilo, protože Perišič sice krásně zpracoval na prsa, ale volejí těsně přestřelil. Na druhé straně zase vůbec netrefil branku hlavičkují Pellegri.

K vidění byla spousta střeleckých pokusů. Krásnou střelu vytáhl Taarabt a Handanovič rovněž krásným zákrokem vyrazil. Parádní fotbalový okamžik. O tom, že poločas nakonec skutečně skončil 0:0, rozhodla i situace ze 45. minuty, ve které Brožovič orazítkoval tyčku!

Janov mohl domácí krátce po změně stran zaskočit rychlou brankou. Laxalt byl v prostoru úplně sám, ovšem přihrávku Omeongy poslal z první nad. Po rohovém kopu zase těsně netrefil Icardi a po něm i Éder. Pak přišly velké chvíle Perina, janovský brankář vytáhl střelu Brožoviče i dva pokusy ze střední vzdálenosti v podání Édera. A zahanbit se nenechal ani Handanovič, který pro změnu vychytal tutovku Omeongy.

Rozhodnutí přišlo až v 88. minutě, kdy Joao Mario rozehrál rohový kop a Danilo D'Ambrosio hlavou zajistil Interu hubené vítězství. Janovští závěr zápasu vůbec nezvládli a nakonec ještě přišli o dva vyloučené hráče. Nejprve Omeonga zastavil nedovoleně unikajícího Édera a nic jiného, než červenou kartu, nemohl vidět. O chvíli později uviděl za ostrý skluz červenou přemotivovaný Adel Taarabt. Janov se bez dvou hráčů na odpověď nezmohl a na Interu prohrál 0:1.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - SS Lazio 0:3

24.09.2017 15:00

Góly: 24. Ciro Immobile (pen.), 41. Ciro Immobile, 60. Adam Marušić

Hellas Verona prožil další katastrofální odpoledne, tentokrát navíc před vlastními fanoušky. S pouhými dvěma body zůstává na předposlední příčce ligové tabulky a to proto, že měl dnes svůj den Ciro Immobile. Oceňovaný kanonýr Lazia se postaral o první dvě branky svého týmu a další jednou mu pomohl Adam Marušić.

Lazio v poslední době především problémy se složením obrany, protože valná řada jeho zraněných pracuje právě v obraně. Dnes se do ní dostali Luiz Felipe, Radu, Patric nebo Lukaku. O útočné aktivity se v dresu Lazia starali Alberto, Immobile nebo Marušić. Verona spoléhala na hráče jako Zuculini, Heurtaux, Pazzini, Valoti nebo Romulo.

V úvodu byl hodně aktivní bek Lukaku, který dost často těžil ze své fyzické kondice. Jeho sprinty po straně následované centry byly velkým nebezpečím pro obránce Hellasu, kteří vždy jen se štěstím odvraceli míče mimo. Lucas Leiva pak zajímavě vybídl Immobileho k úniku, který však neskončil dobře. Pro Lazio se situace zlepšila téměř ihned poté.

Adam Marušić se prosmýkl do vápna, kde byl protihráčem faulován. Následovala tedy penalta, kterou si vzal na starost Ciro Immobile. Zkušený italský útočník mířil přesně a Lazio vedlo.

Inkasovaná branka vedla k tomu, že Hellas ještě více spoléhal na obranu a jeho hra postrádala nápad. Jako by se smířil s tím, že dnes si body nepřipíše. Laziu naopak tento stav notněulevil a Římané v klidu kombinovali. Ještě lepší pocity mohli mít poté, co si Marušić opět vyměnil balon s Immobilem, který se probíjel do vápna. To se mu povedlo, dostal se ke střele a překonal brankáře Nícolase!

Lazio vedlo o dvě branky, ale ještě před koncem první půle málem Hellas snížil. Nařízená standardní situace totiž odhlalila, že Marco Fossati má v noze skoro dynamit. Brankář Strakosha se musel hodně snažit, aby jeho dělovku vyrazil mimo! Do druhé půle si Hellas přichystal dvě střídání, kterými měl oživit ofenzívu. Přišli mladík Kean a zkušený křídelník Cerci.

Ani oni si ale nedokázali v začátcích připravit nějakou větší šanci. Naopak se do ní zlehka dostával Luis Alberto, který v poslední době fanoušky Lazia hodně baví svou hrou. Jeho rána z pětadvaceti metrů sice vypadala nebezpečně, ale nakonec bránu minula. Další ranou se pochlubil Senad Lulić, jenže ani on nemířil úplně přesně.

Prosadil se ale další Balkánec. Adam Marušić dnes odvedl perfektní práci a byl klíčovou postavou Římanů. Mladý černohorský univerzál si po asistencích připsal také branku, protože v 60. minutě si vyměnil roli s Immobilem. Ten mu nahrál a Marušić překonal brankáře Nícolase střelou mezi nohy - 3:0. A když v 78. minutě Lee Seung-Woo nepálil z vápna přesně, skóre se už neměnilo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AC Milán 2:0

24.09.2017 12:30

Góly: 72. Duván Zapata, 90+1. Ricardo Álvarez

Po dlouhých sedmi letech dokázali fotbalisté Sampdorie porazit na domácím stánku AC Milán. Námořníci výhrou 2:0 potvrdili povedený start do sezony. Utkání rozhodla závěrečná čtvrthodina a branky Duvána Zapaty respektive Riccarda Álvareze.

Jestli chce AC Milán pomýšlet alespoň an první čtyřku, bude muset v podobných zápasech výrazně přidat. Není to poprvé, co Rossoneri na začátku této sezony herně úplně odpadli. Sampdoria byla od začátku lepším týmem, i když v prvním poločase stejně jako soupeř žádnou vyloženou šanci neměla. Až na několik závarů nemusel Gigi Donnarumma zasahovat, stejně jako na druhé straně Puggioni.

Také ve druhém poločase pokračovala Sampdoria v aktivní hře a byla lepší, ale na stoprocentní tutovku se nadále čekalo. V 64. minutě zakončoval střelou doprostřed Praet a Donnarumma v pohodě lapil. Na druhé straně zase neměl dostatek času v zakončení Kessié a bezbrankový stav přetrvával.

Rozhodující chvíle nastala v 72. minutě, kdy obránce Cristian Zapata nebyl schopný odhlavičkovat balón do bezpečí, spíše ho namazal přímo na kopačku svému bratranci Duvánu Zapatovi, který nekompromisně napálil balón do sítě. Milánští jakoby si neuvědomovali, že prohrávají a směrem dopředu nedokázali vůbec nic vymyslet. Z totální marnosti je v nastavení "vysvobodil" druhým gólem Riccardo Álvarez, který se po rychlém brejku dostal do šestnáctky a střelou k tyči stvrdil janovské a nutno podotknout, že zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Turín FC 4:0

23.09.2017 20:45

Góly: 16. Paulo Dybala, 40. Miralem Pjanić, 57. Alex Sandro, 90+1. Paulo Dybala

Turín se oblékl do barev Bianconeri, protože domácí Juventus vyučoval. Na pomyslném piedestalu stojí opět dvougólový Paulo Dybala, který notně pomohl k destrukci Býků. Ti naopak nepředvedli téměř nic.

Turínské derby bylo pro tradiční fotbalové město velkou podívanou, která slibovala atraktivní duel a otevřený fotbal z obou stran. Především hostující Býci doufali, že konečně přeruší nadvládu Juventusu. Trenér Siniša Mihajlović proto nasadil obávaného kanonýra Andreu Belottiho, kterého podporovali hráči jako Ljajić, Niang, Falqué nebo Baselli. Proti někdejším spoluhráčům se postavil záložník Rincón.

Stará dáma se chce v týdnu revanšovat v Lize mistrů a věděla, že výhrou by se velmi dobře na utkání připravila. Poslední týdny kritizovaný útočník Gonzalo Higuaín usedl jen na lavici náhradníků, protože na hrotu působil Mario Mandžukić. Toho doplňovali Dybala, Cuadrado a Costa, místo zbylo i na Matuidiho nebo Pjaniće.

Od prvních momentů byl Juventus aktivnější, jako by chtěl rozhodnout co nejdřív. Ve 4. minutě si moc neporadil Lyanco, který posílal balon zpět na brankáře Sirigua, aniž by si všiml, že Sirigu už dávno v bráně není. Ten musel přidat do běhu, aby balon před vlastní brankovou čarou ještě stihl.

Pořádně ho vyzkoušeli samozřejmě domácí hráči a jako první Cuadrado. Zkušený běžec se dostal k balonu ve vápně a nakonec mířil jen těsně nad břevno! V 10. minutě dostal první žlutou kartu možná až přemotivovaný Daniele Baselli a jak se ukázalo, byla to karta hodně důležitá. Turínské FC naopak v útočné fázi působilo hodně bezzubě.

A domácí trestali. V 16. minutě si totiž vzal míč na starost Paulo Dybala a ukázal, jak silný na míči je. Ani dvojice bránících hráčů téměř mu visících na zádech nedokázala jej zbavit tolik milovaného kulatého nesmyslu, který Dybala s lehkostí sobě vlastní poslal k tyči - 1:0.

Stará dáma poté trochu více zpomalila a vyhlásila čas stáhnout se. Ve 24. minutě byl faulován Daniele Baselli a očividně to nenesl moc dobře. Po pár sekundách totiž fauloval on a to dost nesportovně. V podstatě by se za jeho gesto nemusela stydět ani kdejaká ikona akčních bijáků. Kop ve stylu Karate Kida poslal na zem Miralema Pjaniće a Baselliho do sprch.

Trenér Mihajlović reagoval stažením Falquého a zapojením defenzivnějšího Acquaha do hry. Mnoho štěstí ale Turínu nepřinesl, protože pět minut před koncem první půle znásobil vedení Juventusu Miralem Pjanić. Známky po otřesu už nenesl žádné a naopak o sobě dala vědět jeho kopací technika. Cuadradova zpětná nahrávka k tomu vybízela, Pjanić z voleje trefil přesně - 2:0.

Nástup do druhého poločasu se taktéž povedl víc domácí ekipě. A opět u toho byl míčový kouzelník Paulo Dybala, který napřáhl ke střele z poměrně odvážné vzdálenosti a brankář Sirigu se jen díval, jak balon míjí tyč! O deset minut později už se aktivita Juventusu projevila na skóre, protože centr od rohového praporku si našel Alex Sandro a ačkoli není zrovna tím nejvyhlášenějším hlavičkářem v týmu, dostatečně vysoký výskok mu stačil - 3:0 pro Bianconeri.

Zvýšit mohl Medhi Benatia, který se dostal k hlavičce a využil své vyhlášené schopnosti hlavičkáře. Jeho perfektní zakončení ale ještě lépe vyrazil brankář Salvatore Sirigu! Ten byl v permanenci také po Pjanićově zakončení a musel konečky prstů vyrážet jeho pokus nad břevno! Pár perných chvil mu připravil také Mario Mandžukić, jehož táhlá střela zkušeného Itala rovněž protáhla.

Na nedostatek pohybu si brankář Sirigu opravdu stěžovat nemohl a dvě minuty před koncem mu další cvičení na protažení i reflexy připravil Douglas Costa. Na zadní tyči byl zcela nehlídán, jenže z voleje brankáře Turína nepřekonal! Následně za svou jedničku zaskočili obránci a míč vyhlavičkovali. Přesto Sirigu kapituloval ještě jednou, neboť se k balonu v závěru dostal Higuaín, přenechal jej Dybalovi a ten se nemýlil - 4:0.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - SSC Neapol 2:3

23.09.2017 18:00

Góly: 13. Pasquale Schiattarella, 78. Federico Viviani - 14. Lorenzo Insigne, 71. José Callejón, 83. Faouzi Ghoulam

Neapol se z Ferrary vrací se třemi body, ale ty byly doslova hodně vydřené. Po velmi hektickém úvodu jsme se dočkali dramatického závěru a hned pěti branek dohromady. Nakonec byla o jednu branku šťastnější právě Neapol, na svědomí měl přesný zásah obránce Faouzi Ghoulam.

Asi nikdo nevěřil, že by Neapol ve Ferraře prohrála, ale o tom, že domácí Spal bojuje a je nepříjemným soupeřem, věděl snad každý. Sami hráči před utkáním zdůrazňovali, jak je důležité soupeře nepodcenit. Kádr Spalu čítá velmi zajímavá jména, mezi která dnes patřili hráči jako Gomis, Salamon, Vicari, Lazzari, Schiattarella, Viviani, Antenucci nebo harcovník Borriello.

Neapol na soupeře vletěla se všemi důležitými hráči, takže nechyběli Hamšík, Reina, Koulibaly, Ghoulam, Zieliński, Callejón, Mertens nebo samozřejmě oblíbený starší z dvou neapolských bratrů, Lorenzo Insigne. Byl to ale trochu překvapivě právě domácí Spal, kdo se hnal za první brankou a neměl k ní daleko. S míčem na kopačkách uháněl k bráně Reiny Borriello, ale pouze se zastřeloval.

Na opačné straně dirigoval hru Partenopei Marek Hamšík a po vlastní individuální akci se dostal do zakončení. Před brankářem Gomisem vystřelil, ale mladý gólman si poradil. Se svou troškou do mlýna pospíchal také Dries Mertens, který se odhodlal ke střele z velké dálky, jenže ta nečinila Gomisovi problémy.

Ve 13. minutě se dostal stadion Paolo Mazza do delíria. Domácí záložník Pasquale Schiattarella totiž dostal balon poměrně daleko od brány, ale přesto vypálil. A jeho trefa parádně zaplula k tyči, takže brankář Reina nedokázal včas reagovat!

Neapol ale dnes poprvé a nikoli naposledy ukázala, čeho je schopná. K míči se u vápna dostal Lorenzo Insigne, který využil krátkého zmatku před bránou Spalu a rychlou střelou srovnal na 1:1!

Velkou zbraní hostí byl právě Insigne, který se často dostával ke střelbě. V první půli se pokoušel prosadit také Dries Mertnes, ale jeho individuální akce neslavila úspěch. Domácí obrana fungovala velmi dobře a spolehlivě, takže hostující Neapol se i přes obrovskou kvalitu kádru jen těžko probíjela poblíž ke Gomisovi.

Druhé dějství začalo v obdobném duchu a tempo hry nebylo příliš vysoké. Neapoli se stále nedařila finální fáze a domácí nevypadali, že by se chtěli vzdávat. Ani dalších 15minut z druhé půli nestačilo Partenopei k tomu, aby se dostali do vedení. Jejich aktivita ale neustávala a typická agresivně ofenzivní hra pokračovala. Ke změně skóre pomohla dvě střídání, především pak účast Areka Milika na hrací ploše.

Jen o pouhou minutu později se totiž domácí obránci soustředili také na něj a na Josého Callejóna tak trochu zapomněli. Právě zkušený Španěl si naskočil na krásný pas ze strany a přesnou hlavičkou nedal brankáři Gomisovi žádnou šanci zasáhnout - 2:1 pro Neapol.

Ani v tomto případě ale Neapol neměla vyhráno. Téměř deset minut před koncem byl totiž u vápna faulován Federico Viviani a rozhodl se nařízenou standardní situaci zahrávat sám. A dobře udělal, protože jeho přesný pokus zaplul k tyči, Reina byl opět bez šance.

Neapol se přesto nevzdala a ubezpečila domácí celek, že si tři body odveze ona. Sedm minut před koncem totiž ukořistil balon obránce Faouzi Ghoulam, předvedl parádní sólo a navedl si míč na střed. Odtud vypálil velmi přesně a brankář Gomis se loučil s míčem i všemi body.

Více informací k zápasu

AS Řím - Udinese Calcio 3:1

23.09.2017 15:00

Góly: 12. Edin Džeko, 30. Stephan El Shaarawy, 45. Stephan El Shaarawy - 90. Jens Stryger Larsen

Udinese opět nepředvedlo dobrý výkon a jeho obrana působila místy až komicky. I díky tomu se domácí Giallorossi mohli radovat nejen ze tří bodů, ale také z pohodlné výhry. Tu zařídili Edin Džeko jedním gólem a Stephan El Shaarawy hned dvěma.

Trenér Luigi Delneri se v poslední době ocitl pod obrovským tlakem, protože jeho Udinese se vůbec nedaří. Dnes odpoledne se pokoušel o zázrak při cestě do Věčného města a vsadil při tom na hráče jako Bizzarri, Angella, Samir, De Paul, Jankto nebo Behrami, do hry se dostali i Barák či veterán Maxi López.

Domácí Vlci jsou naopak ve velmi dobré formě a v kádru panuje pohoda. Dnes si trenér Di Francesco mohl dovolit proházet sestavu a přesto byla velmi kvalitní. Před Alissonem kryli prostor Florenzi, Kolarov nebo Manolas, od začátku začal kapitán De Rossi. Kanonýra Edina Džeka podporovalo duo El Shaarawy a Perotti.

Zebry sotva rozehrály a brankář Alisson už musel řešit první potíže. Jakub Jankto postupoval s míčem u nohy až k vápnu a mířil křížnou střelou na zadní tyč. Alisson si nakonec poradil a skákavou střelu vyrazil! Tempo utkání nebylo v začátcích příliš vysoké, ale přesto se domácí fanoušci velmi brzy dostali do varu.

Mohla za to skvělá práce Nainggolana. Belgický střední záložník se poblíž soupeřově bráně cítí velmi dobře a navíc je to velký bojovník. To dokázal ve 12. minutě, když i na zemi a v obklopení dvou soupeřů dokázal procpat balon do vápna. Tam si nabíhal Edin Džeko, který zamířil a prostřelil brankáře Bizzarriho - 1:0 pro Vlky.

Po dvaceti minutách umotal Diego Perotti na straně Samira s Nuytinckem a centroval před bránu. Tam totiž viděl velmi špatně obsazené duo El Shaarawy - Džeko. K hlavičce se natlačil první z nich a druhému to hodně vadilo. I proto, že El Shaarawy ve výtečné pozici mířil hodně vedle tyče! V obranné linii Zeber bylo docela dost mezer a na jejich polovině usazené AS toho využívalo. Do dalšího zakončení se dostal opět Džeko, ale jeho ránu z levné strany svého pohledu Bizzarri zneškodnil!

Do velké šance se po nenápadné akci hostí dostal Maxi López, ale na Alissona nevyzrál. Na opačné straně se toté ale povedlo Edinu Džekovi, který i přes své centimetry umí využít rychlost a techniku. Na levé straně vápna si poradil s bránícím Strygerem Larsenem a odcentroval před bránu. Tam se ocitl Stephan El Shaarawy, který míč jemně tečoval za brankáře Bizzarriho - 2:0 pro AS.

Těžko házet veškerou vinu jen na trenéra Delneriho, což krásně dokumentovali obránci Udinese minutu před koncem. Diego Perotti táhl rychlý protiútok AS, na hranici vápna se zarazil a díky triku obecně známému jako rabona dostal balon na penaltový puntík. Tam nebyl nikdo ze spoluhráčů, ale ani to nevadilo. Balon chtěl jemně přihrát brankáři obránce Stryger Larsen, jenže téměř se jej nedotkl. Zezadu se proto přiřítil Stephan El Shaarawy a zaznamenal druhý gól jako na zlatém podnosu.

Střídající bek Pezzella podnikl po rychlé akci Jankta sprint po straně a hledal před bránou AS své spoluhráče. Našel mladíka Strygera Larsena, který mohl odčinit své chyby z první půle. Rána z voleje však zamířila těsně vedle tyče! Na opačné straně se díky několika málo dotykům dostal k zakončení Edin Džeko, který tvrdou ranou z úhlu vyprášil rukavice brankáře Bizzarriho.

Giallorossi si mohli dovolit odehrát druhý poločas v hodně klidné, téměř tréninkové atmosféře. Přesto na atraktivní hru nerezignovali a dál ukazovali několik rychlých kombinací. Po patičce El Shaarawyho pálil z druhé vlny Florenzi, jenže absolutně nezvládl střelu. Po trochu laxním bránění Římanů se na penaltě dostal ke střele střídající snajpr Bajić, jenže Alisson předvedl parádní zákrok a ránu vyrazil!

Jedna branka ještě padla. Diego Perotti pronikl do vápna a byl faulován Angellou, za což sudí Massa udělil penaltu pro domácí. Sám postižený hráč však trefil jen tyč a z dorážky už se nikdo netrefil. Branka byla k vidění na opačné straně, protože na dlouhý nákop z obrany Udinese si naběhl Jens Stryger Larsen. Balon si zpracoval do běhu a samostatný útok proměnil přesnou střelou k tyči - 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol660022:518
2.Juventus FC660018:318
3.Inter Milán651012:216
4.SS Lazio641113:813
5.AS Řím540112:412
6.AC Milán640210:812
7.UC Sampdoria53208:411
8.Turín FC632110:911
9.Atalanta Bergamo622210:88
10.Chievo Verona62227:88
11.Bologna FC62225:78
12.ACF Fiorentina62139:87
13.Cagliari Calcio62044:86
14.SPAL 201361145:114
15.US Sassuolo61143:94
16.FC Crotone61143:114
17.Udinese Calcio61058:133
18.Janov CFC60245:102
19.Hellas Verona60241:142
20.Benevento Calcio60061:160

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (232)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kto podľa vás vypadne zo Serie tento rok? Zatiaľ to vidím na Benevento, Hellas a Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

Benevento, Crotone a pak se uvidí. Udinese se udrží.

Reagovat
Largo

Benevento, Hellas a Crotone

Reagovat
smazaný uživatel

Benevento to bude solidní ostuda, pak asi Crotone a Hellas.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol tie Tri posledne hovna v tabulke idu dole. V 5 zapasoch dat jeden gol a dostat 11+ je jasny zostup neni o com

Reagovat
Lech

Chudak Alisson, zaslouzil si cisty konto. Po nasazeni Morena se Udine nejak podezrele casto dostavalo do sanci. Asi nesedi nahodou, pritom prisel jako nahrada za Rudigera. Hra paradni, konecne jsem se bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Poriadne dlhé review k zápasu AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila expreska.

Reagovat
smazaný uživatel

Spal na poli.

Reagovat
Realita

Reagovat
olis

dnes sme mali na male, prvy gol mohol podla mne Reina v pohode chytit, druhy nerozumny faul Roga a skvela standartka pre Spal, nastastie sme nasli dost sil to zvladnut

MOTM Ghoulam, skvely center a rozhodujuci gol, Maksimovic na ktoreho som bol najviac zvedavy v pohode, hlavne pri tom braneni na konci zapasu ukazal dobre zakroky

co je ale v riti je ze Milik nedohral zapas, zle doskocil a drzal sa za prave koleno, nevypadalo to dobre... ak to ma zas urvane tak to bude velmi velmi zle

kazdopadne stale sme 100%tny co je super ale ta obrana mi stale robi trosku starosti

teraz je povinnost zvladnut LM ak chceme ostat v hre o postup a taktiez buduci vikend zapas proti Cagliari, potom nas caka Rim, City a Inter, tam tak trosku cakam ze neziskame 9 bodov, ak by sme to vsetko zvladli tak by sme na tom boli velmi velmi dobre, ale teraz hlavne dufat ze Milik to nema utrhnute lebo to bude velky problem

Forza Napoli!

Reagovat
Francesco Totti AS

Neapol slušně jede

Reagovat
Realita

NEvíte někdo statistiku penalt Perottiho? Podle mě se moc nemýlí, i když to kope dost prazvláštně

Reagovat
Houfi

Zrovna jsem o tom včera přemýšlel. Tohle byla jeho první neproměněná penalta, co pamatuji..kope to atypicky, ale sází to tam s přehledem

Reagovat
M11

Paradni vykon i vysledek pred LM..

Jsem rad ze je Sirigu zpet v SA.. vynikajici golman

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Super výkon, byť objektivně z toho moc vyvozovat nejde, když Baselli už ve 25. minutě ten zápas vypl.

Každopádně to vypadá, že posily nám opět letos vyšly.

A velký pro Dybalu, kterej velmi rychle čistí 10 od Pogbových hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry, jen bych moc pral Pipitovi navrat do formy.Moc mě mrzí jeho situace, ale věřím mu ze se zvedne.Forza Gonzalo!

Reagovat
CubONE

On nic nehra a ani cisla nema, ze?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Bohuzel je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

zatim bohuzel, stejne jak Dybala loni.Loni Dybala katastrofalni sezona 31 zapasu 11 golu, letos 6 zapasu 10 golu, netreba dalsich slov k lonske spackane sezone Dybalu.Snad letos Pipita nechytl jeho syndrom, protoze potrebujeme formu obou dvou.Zatim sem ale i porad s Paula nervozni, protoze potrebuji Paulitovi goly se souperema svetove urovne.Nemuze zatim prenest formu, proti silnejsim obranam a celkum.Tam ma ohromne mezery, az to dokaze bude to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain zatim vsude kde byl, tak mel druhou sezonu vyrazne lepsi nez prvni, tak budeme doufat...

Reagovat
10

to, co popisuješ u Dybaly (navíc dost mimo), je největší problém Higuaina celou kariéru v jeho 30 letech...je zajímavý, že u něj si tohle nikdy nevytáhnul

Juventus13.08.2017 22:48

Jak pisu Dybala uz da gola jedine prevazne kdyz mic stoji vklidove poloze.Penalta,trestny kop.Bez techto dvou veci jsou jeho cisla a prinos pro tym 0.Allegri ven.

Juventus13.08.2017 21:43

Katastrofa, ale nic jine uz od tehle sestavy v cele s Pjanicem a Dybalou necekam.

Juventus09.04.2017 12:50

Utkání sem neviděl, ale Dybala opět na suchu, nikdy z něho střelec nebude.

Juventus15.03.2017 09:28

Kdyby na Dybalově místě dostal tu pravidelnou šanci Pjaca, tak ten mě připadne úplně stejně nebezpečný pro obrany soupeře, navíc je daleko rychlejší.Bohužel Dybala má hype nad sebou proto bude hrávat.

exprt

Reagovat
Furia Ceca

To jsou fakt strašný srance na adresu našeho nejlepšího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych me tady vytahnout tvoje hovna a urazek na nase hrace a potom tomu bylo jinak.Ano Higuain ma bohuzel taky ten problem Dybaly.Bohuzel zatim mame utocniky co ve velkych zapasech sou 0 .Druhy odstavec druhy ohledne toho zr Dybala dava goly jen z klidovych pozic, ano lonskou sezonu dal usmrkanych 11 golu v lize z toho bylo snad 5 z penalt a tri z primaku a to byl proste fakt.A na hrace jeho formatu jak se psalo sem chtel ukazat ze je to malo.Dalsi veci nebudu ani rozebirat protoze Pjaca se zranil a nemuze a uz ani neukaze co v nem je.Jestli se chce stat Dybala hracem typu Messiho a podobnych sniperu jako Aguero,Robben atd nebudu ty rozdilove hrace vypisovat, musi zacit strilet goly rozhodujici silnym tymum v LM.Jeho bilance v milionarske soutezi je tristni a neni schopen nam v tech zapasech pomoct, ba naopak je v tech zapasech uplne pokryty az neviditelny.Pamatuju si na jediny povedeny zapas proti top kvalite a to bylo proti Barce loni.Dokud nezacne naplnovat tyhle veci, v pohode at si dal strili goly Chievu,Turinu,Spalu tak ho nezaradim na uroven Lewandowskiho,Robbena,Ronalda,Messiho,Aguera,Cavaniho a xx dalsich borcu co v LM strili jak na bezicim pase.Moc mu budu fandit a prat at nemame v LM utok 0

Reagovat
10

Dybalovi bude 24 let a v LM hraje 3. sezonu, má odehraných 1300 minut, v kterých dal 5 gólů, z toho 4 ve vyřazovací části - Bayernu, Barceloně a Portu. Jeho výkon v Monacu byl top. Nevyšlo mu finále LM, stejně jako celýmu týmu, Casemiro ho vymazal. O jakých top zápasech teda mluvíš?

Přijde mi úplně mimo se z tohodle snažit vytvořit nějaký pravidlo a psát o tom, že je Dybala v důležitých zápasech nulovej. Zvlášť, když tvým jediným argumentem jsou čísla a nesmyslný srovnání s útočníkama, když Dybala na hrotu 2 roky nehrál.

Reagovat
pistacik11

V útoku máme ešte Mandžukiča, ktorý by mal byť našou jednotku v útoku, je efektívny, vysoké nasadenie, dáva dôležité góly. Ako dvojku stačilo udržať Zazu, ktorý tiež vedel rozhodnúť dôležité zápasy z lavičky a 90 mega dať do zálohy

Reagovat
pistacik11

Higuain nech ide kade ľahšie, sviňa tlstá lenivá. Nezvyknem nadávať na vlastných hráčov, ale hráč za 90mega by mal podávať aj adekvátne výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

A chudak za tu cenovku nemuze.

Reagovat
pistacik11

Ale hej, sám chcel ísť ku nám, trucoval, taký hráč si nezaslúži rešpekt

Reagovat
Furia Ceca

To sice ne, ale už se stalo a on by měl udělat absolutní maximum. Životosprávou počínaje - je zcela očividný, že má nadváhu, je hrozně nepružnej a těžkopádnej. Khedira k nám přišel zadarmo a jakej je to profesionál...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Němec.

Reagovat
Furia Ceca

Jenom napůl.

Reagovat
JuventusFC1897

Je uplne jedno ci za to moze, alebo nemoze.Juventus za neho vyhodil 90 mega a plati mu rocne nejakych 7 milionov a on si uz druhu sezonu v klude pride vyzrany jak hovado!Toto ma byt profesional?vyzrany buzerant, ktory je neschopny cokolvek sam vytvorit?(maximalne oblozenu bagetu)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Juve 20 střel!!

Reagovat
Furia Ceca

2 střely na jednoho protihráče

Reagovat
Mars

Konecne bez Higuaina a nejlepsi vykon v nove sezone.... to je k zamysleni..

Reagovat
pistacik11

Reagovat
smazaný uživatel

Treba ale povedat, ze Turin to dnes Juventusu riadne ulahcil a nebol to prvy pravy test v lige. Ten este len pride.

Reagovat
10

Juventusu to ulehčuje většina týmů už 7. sezonu...nebo jim to Juventus ztěžuje, teď nevím

Reagovat
Furia Ceca

Vždyť jsme to tady psal dvakrát.

Jj, Neapol... To bude test. Ti letos jedou na Scudetto. Letos to s nima bude hodně nepříjemný. Snad jim na jaře tak trochu tradičně dojde benzín.

Reagovat
Furia Ceca

* jsem

Reagovat
Eldarion

No to je ten faktor šírka kádru a nie benzín... Keď sa Neapolu zraní Hamšík, Mertens alebo Koulibaly alebo iný kľúčový hráč tak majú mega problém, Inter to isté strašne úzky káder. Roma to cez leto celkom vybalancovala oproti minulému roku. Ale Juve je v tomto smere úplne inde, tento rok máte extrémne silnú lavičku, zraní sa Buffon môže hrať Szcseny čo je top brankár. Máte X top level stopérov možno okrem Ruganiho, záloha a útok detto. Tento rok by som bol dosť prekvapený keby zas Juve nemá scudetto.

Reagovat
olis

tak zas Maksimovic a Chiriches niesu ziadny tragedi, Mertens vzhladom na zranenie Milika by bol velky problem, Hamsik nebol celu karieru dlhodobo a vazne zraneny tak hadam mu to vydrzi - az na to jedno obdobie pod Benitezom ale to nebolo zranenie typu urvane koleno, v opacnom pripade je tam Zielinski a Rog co niesu ziadny tragedi, jasne neda sa to rovnat s Hamsikom ale kvalitu a hlavne potencial maju

a myslim si ze u Juve to az prilis romantizujes, Benatia nie je co byval, Barza uz niekedy nestiha a tiez byva zraneny, Howe momentalne zraneny a je tu urcite riziko ze mu to nesadne a keby sa Juventusu zranil napriklad Dybala tiez by mohli mat problem podobne ako my s Hamsikom alebo Mertensom. Spomenut ze mozno Rugani nie je top a nespomenut popri tom Benatiu mi pride dost usmevne

Sarri robi kazdy zapas tak 2 - 4 zmeny v zostave, uz to nie je ako prvu sezonu ked sme odohrali 90% zapasov s rovnakou zostavou

Reagovat
Eldarion

Neviem ja momentálne vidím Juve a Neapol (v Serii A) na rovnakej úrovni ale či to tak bude aj v druhej časti sezóny to zas neviem Hamsik je v tom vašom 433 kľučový hráč podla mňa a jeho absencia by možno dlhodobo viac bolela ako Mertens. Mne príde Benatia momentálne lepší, jednak skúsenosti a aj forma z Rugani-ho moc odvarený nie som. Každý len čaká ako bude top stopér ale stále nič a nič... A to hrá ešte vedľa Chiella a Barzu kde by mal íst automaticky s výkonom hore.

Reagovat
olis

len pra zaujimavost, Neapol ziskal minulu sezonu v druhej polke sezony o 5 bodov viac ako Juventus, otazne je ci sa nam to podari aj teraz

Reagovat
Eldarion

To hej ale Juve hralo finále Ligy Majstrov (na ktorú sa primárne sústredili) kdežto Neapol vypadol v osemfinále.

Reagovat
olis

to ja jasne, aj tak je to ale stale slusne si myslim

Reagovat
Eldarion

to áno

Reagovat
JuventusFC1897

Prioritou bolo 6te rekordne scudetto .

Reagovat
JuventusFC1897

Juve hralo finale LM a finale pohara, myslis , ze by to Neapol zvladol fyzicky?

Reagovat
JuventusFC1897

Juve hralo finale LM a finale pohara, myslis , ze by to Neapol zvladol fyzicky?

Reagovat
pistacik11

Tak Rugani má len 22 rokov, ešte má čas, bonucci v jeho veku tiež nebol na tom niejako dobre, len potrebuje viac minút na ihrisku

Reagovat
olis

vzdy sa tesim ked vyhrame, sme stale stopercentny ale kazdy zapas Juventusu co si pozrem(nevidel som vsetky), vo mne vyvolava blby pocit a otazku ci to bude stacit, kazdy zapas co som videl ukazali uplne suverenny vykon a bola to len otazka toho kolko golov super dostane, uvidime kto vydrzi dlhsie

Reagovat
10

Zásadní rozdíl bude v lavičce, Neapol za tu ofenzivní trojku adekvátní náhradu nemá, Ounas nebo Giak jsou prostě o 2 třídy horší hráči a ta trojka nemůže hrát všechny zápasy, zvlášť když se pak hraje každý 3 dny jako teď poslední 2 týdny. Juventus by postavil 2 týmy, který by v Itálii uhráli LM.

Kdyby Neapol měla na lavičce Bernardeschiho a Costu, tak ten rozdíl mezi nima a Juve není nijak zásadní. Navíc se teď naučila vyhrávat zápasy, v kterých minulou sezonu ztrácela body, už to není jen na krásu.

Reagovat
olis

suhlasim s tym ze Giak a Ounas niesu na takej urovni ako Callejon a Insigne ak by sa nam ale vyhybali zranenia, okrem teda Milika a mohli by sme na tych slabsich superov nasadit Ounasa, Roga ci Giaka tak by sme to so stastim mohli zvladnut, ja som hlavne zvedavy ako to vymysli na hrote pretoze s Milikom to nevypada dobre, v zime asi zase niekto pride ci uz na kridlo alebo na hrot ale dovtedy ostava este vela zapasov

Reagovat
10

Po Higuainovi se ta pozice Neapoli moc nedaří posílit, Milik je buď herně průměrnej, nebo zraněnej, Pavoletti se taky nepovedl, typově do toho fotbalu tyhle hráči moc nesedí. Třeba Quagliarella by podle mě aktuálně byl lepší volbou, Muriel nebo Jove taky byli dobrou příležitostí.

Reagovat
olis

Quagliarellu som spominal v lete, zasluzil by si to uz len preto cim si musel prejst, skoda ze nevysiel Schick

ono to podla mna bolo planovane tak ze Mertens bude hrat tuto sezonu aj na kridle, tym by odpadol ten problem mensej kvality na lavicke co sa tyka pozicie LW ale teraz na to mozme zabudnut

Reagovat
olis

inak my sme v lete kupili Ingleseho takze v pripade potreby v zime pride asi on, ak sa teda bude dat dohodnut s Chievom aby ho uvolnili skorej

Reagovat
10

to je třeba jméno, který vůbec nechápu, vždyť to je horší Pavoletti, typově k vám vůbec nejde...

Reagovat
olis

tiez si myslim

Reagovat
olis

tak asi zle spravy, Milik bol na vysetreni s kolenom, klub nenapisal co presne zistili, napisali iba tolko ze je tu moznost operacie a zajtra sa o tom rozhodne

inak je to druhe koleno, nie to co mal operovane

Reagovat
smazaný uživatel

Juve vyborné včera. Držení míče, kvalita v soubojích, technicky na špici, vytváření si šancí, nepouštění soupeře téměř k ničemu.

Ta kvalita je prostě nad celou Itálii a 98% Evropy. Hrají se značným sebevědomím a jistotou. V hlavě to mají správně nastavený. Allegri

Dybala a Mertens tu ligu ovládají strašným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď to AC, zápas se SPALem jsem to prospal, tak su zvědavej. Škoda, že nehraje SIlva.

https://scontent.fprg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21761755_1749402908465700_5134347789439028327_n.jpg?oh=891e9e76e3751795ddbcaec24f94e46c&oe=5A52B4BE

Doria ma zajimavy kadr, jsem zvedavej na Praeta s Torreirou a v utoku Ramireze s Duvanem. Mam vsazenou remizu, tak snad

Reagovat
Airus
Reagovat
smazaný uživatel

Tahle informace vyběhla snad už v pátek.

Reagovat
Airus

fakt? Jsem si nevšimnul... očividně

Reagovat
Furia Ceca

A já to ještě včera házel pod preview... Prostě Airus.

Reagovat
Airus

Jaký "prostě Airus" Jako bych byl jedinej kdo nečte každej z těch tisíců komentářů, co tu denně prolítnou. To je zase hovadina

Reagovat
Vtáky cez tepláky

všetci sa poserme z toho, že nečítame diskusie každú pol hodinu ako niektorí, čo nemajú čo robiť a najviac času zo dňa im zaberie vymastenie si bambusu.

Reagovat
Lech

Reagovat
Furia Ceca

Tak psal jsem to těsně před zápasem Juve pod preview, tak bych čekal, že si to přečteš!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ výkon AC veľmi slabucky, žiadne nasadenie, bojovnosť. Neviem či Montela je ten správny muž na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Doria zatim nebezpečenější. Z AC se mi libi R.Rodriguez, Jack a Kalinič. Zbytek mi přijde uplně bez zajmu.

Reagovat
Yanek

Sampdoria nás v první půli zjevně přehraje a v druhé se nic nezmění.

Reagovat
Neuro

SA jde úplně mimo mě, ale co je to za klub ten SPAL 2013?

Reagovat
Mrvinho
Reagovat
Inter Eterno Amore

normálny futbalový klub, čo kedysi hrával SERIE A v dávnejších časoch len sa tak nejako reštartovali v 2013

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mastakillah

To je fotka

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Veľmi zlý výkon. Nevedeli si nahrať a o spracovaní ani nehovorím. Chýbalo nasadenie, Kessieho asi prvý horší výkon čo som túto sezónu videl. Škoda, forza Milan, očakávam v lige zlepšenie.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja už asi 3. kolo čítam o Kessiem, že je to jeho prvý horší výkon Sa už rozhodnite

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Pre mňa to bol prvý neviem čo píšu ostatní. DO teraz hral podľa mňa dobre. Aj keď spravil ten kix kedy sme gól dostali, tak bol jeden z najlepších.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Proti Laziu jakoby nebyl

Reagovat
Eldarion

No čo, o týždeň dáme 5:0 Rijeke alebo nejakému inému trpasličiemu tímu a vyhráme EL, táto prehra nás posunie ďalej, bla bla... #HungrierThanEver

Reagovat
Mrvinho

#NecoZakousniBudeLip

Reagovat
Eldarion

Tento rok to je ťažšie, tie minulé 4 roky som aspoň vedel, že máme tím na úrovni Bologni

Reagovat
Jankul18

André Silva to prosedí na lavce

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lucas Torreira dneska hodně dominantní výkon, z něj roste fakt špičkový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

suprovej hráč a ta hra tělem na takovýho skřítka,to je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to nad Inter nepojde. AC

Reagovat
smazaný uživatel

Priestor na diskusiu: ak by nahodou vedeniu preplo a vyhodia Montellu po pripadnych vyhoreniach aj s AS aj Interom, kto by bol vobec volny? Tuchel, Sousa a dalej?

Reagovat
Pipo123

Vlastnia vás čínania, takže by určite zobrali niekoho FDB

Reagovat
Alberto Aquilani

Mazzarri

Reagovat
Eldarion

Nemyslím, že ho vyhodia. Je tam 11 nových hráčov, zmena infraštruktúry atď. Zmena trénera ešte v zime by bol fail. Ale mne sa páči Gasperini alebo Carlo ktorý možno skončí v lete v Bayerne.

Reagovat
Pipo123

Gasperini sa podľa mňa nehodí vyššie, Atalanta je jeho strop a tam mu to sedí, prečo Carlo? u neho mám pocit že posledné roky len stagnuje, aj tá hra Bayernu je niečo hrozné.

Reagovat
olis

Blanc

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Blanc

Reagovat
SpartaOvenka

Stramaccioni

Reagovat
AC.Milan

Takže jsme pořád ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

AC se nikam neposune, dokud bude hravat vetsinu zapasu Abate. Ten kazdou akci zbrzdi, neudela nic prekvapivyho, ten je typickej prumerak, nekam do Janova nebo do Crystal Palace. Strašny. Druhej poločas i Kalinic, nedokaze si pohlidat ofsajd, byl tam snad 4x. Na takove urovni je to tragedie.

Suso zahraje tak jeden z peti zapasu, bych tak tipl. A kdyz vidim Bonucciho v AC tak mi prijde takovej komickej, k smichu. Radoby lidr, co to nedokaze zvladnout. Biglia tam mel tak 8 totalne zbytecnych faulu

Sampdoria parada, meli tam tak trikrat kazdy polocas petiminutovku, kdy AC presovali tak, ze nevedeli kudy kam. V obrane famozni, AC do niceho nepustili a jeste je vystavili ixkrat do ofsajdu. Tak to ma vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

A to ze stabilní obrany nastoupil jen Silvestre,normálně hraje s Reginim a Salou,příp. Murruem. Docela jsem měl obavy,když jsem viděl tu obranu na začátku,nevim,co k tomu Giampaola vedlo. Ale zvládli to hoši dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem viděl už, že hrali i s tim Polákem. Nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,hraje buď Bereszynski,Sala nebo Murru.

Reagovat
CubONE

Tak Calabria je zvacsa este horsi a Conti si trhol vazy. Susovi 352 nevyhovuje, 433 zasa nevyhovuje timu, kedze nemame lave kridlo.

A Bonucci si az prilis veri aj s Gigiom, uz som to spominal, hroza na nich pozerat.

Reagovat
cervo

Calhanoglu je lave kridlo, ale na zciactku sezony musel zaskakovat v zalohe, pretoze tam nebolo koho dat, pretoze si vo edeni za poslednych 5 rokov nevsimli, ze tak nejako nemame zaloznikov (paradox, ze aj tych poslednych co sme mali, sme predali)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze je Conti zranenej. Na jaře jste tam měli ještě nejakyho brazilce na kraji, ne? Přišlo mi, že Montella nedokaze menit rozestaveni v prubehu hry, kdy se tymu nedari. Evidentne se tam 70% tymu trapilo. Menil v podstate pozici za pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu,celej zápas hrajeme šíleně a Montella čeká až dostanem gól a teprve pak střídá.Andre celej zápas na lavičce a o Zapatovi v základu ani nemá cenu mluvit a to,že tam v závěru pošle Boriniho (kterej kdo ví proč je vůbec v ACM) to už je opravdu nepochopitelný.Všichni dnes hrozný a trenér na to absolutně nijak nereaguje.Hra otřesná na náhodu ,jakákoliv trochu nadějná akce končí ofsajdem a my poprvé střídáme v 77.minutě.Asi bude lepší když Montella půjde,nebo já už nevim

Reagovat
smazaný uživatel

přesné shrnutí ,nenapsal bych to lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria ušla na tikete (2 a viac), ale urobila radosť výhrou

Reagovat
cervo

toto vsetko ide na plecia Fassoneho s Mirabellim, preco po rokoch biedy v nasej zalohe, prisli iba dve posily, kridla sa neposilnili, aspon ze sme vymenili celu obranu (zbytocne)

ak cele leto skladame muzstvo do jeho systemu a v polovici septembra to pod tlakom menime (bez ohladu, ze sme ani nemali moznost vidiet najsilnejsiu zostavu kvoli zraneniam), tak to je napovazenie

rozdiel od 4-3-3 k 3-5-2 som videl akurat, ze Bonucci nie je vodca, obrana je este horsia, Rodriguez berie priestor Jackovi, namiesto Susa je na kridle Abate a jedine futbalove momenty som videl, ked sa Suso stahoval k lajne a rozohraval akcie ako mu to je zname

radsej by som sa vratil k formacii, kde namiesto Rodrigueza s Abatem budu utocnu fazu podporovat Suso a Calhanoglu, kde by aj Kessie a Jack mali viacej preistoru

Donnarumma - Abate; Bonucci(Musacchio); Romagnoli; Antoneli - Kessie; Biglia; Bonaventura - Suso; Andre Silva; Calhanoglu

rad by som aj videl niekedy obranu Musacchio-Romanogli

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne Montella to nezvláda, nechať Silvu na lavičke a striedať až 77min? V hre AC žiadne zlepšenie uvidíme čo uhraje z AS prehra asi bude stáť Montellu.

Reagovat
Gazdo

Je tu nejaky fanusik hellasu?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Gazdo

oki ja som sa len chcel spytat ako sa zatial javi lee

Reagovat
Inter Eterno Amore

Inter stále najlepšia obrana v lige .. po Benevente by to tak malo vydržať

Reagovat
olis

este to nie je oficialne, ale vypada to blbo, ak je to pravda ten sa z toho uz asi nevyhrabe, hlavne po psychickej stranke ak by by mu aj tie kolena drzali

Reagovat
mastakillah

Za mě to chce rozhodně nového hrota... Inglese rozhodně ne!! Někoho mladého a dravého .. utopií je nejspis návrat Cavaniho ikdyz by to bylo super ... jeste na seznamu volných hráčů je Giuseppe Rossi, ale nevim jak je na tom zdravotně

Reagovat
olis

Rossi a Cavani mi tiez okamzite napadli, Cavani podla mna nerealny pretoze pre ADL to bude nevyhodne z finacneho hladiska aj ked samozrejme nikdy nehovor nikdy a Rossi je podla TM zraneny, znova koleno, inak keby bol zdravy tak by sa nam tam perfektne hodil, takisto sme tu s 10 spominali Quagliarellu ale z mladych hracov mi nikto poriadne nenapada, mozno v juznej amerike nejaky talent sa najde ale tam o tom vobec nemam prehlad

Reagovat
olis

hlavne sa zda ze tieto klasicke hroty ako Milik ci Pavoletti sa tam vobec nehodia, teda Milik pred zraneniami mozno aj ano ale to sa uz asi nedozvieme, budeme radi ak ho v lete predame za 20 ak sa to zranenie zajtra potvrdi

Reagovat
Pipo123

Nebavia ma tie zápasy, fakt že nie, každé kolo dostávajú nováčikovia, nie len nováčikovia výprask jak hovado, my sa tu dušujeme že Serie A má super priemer gólov na jedno kolo, no bodaj by nemala keď TOP 6 mrdá do prdele celý zvyšok Serie A, takého niečo v žiadnej inej lige nevidno. Do tejto skupiny už postupne zapadá aj Genoa, Udine atd. No hrôza, to sú až exhibičné zápasy

Reagovat
olis

Reagovat
Votas

Reagovat
Hans82

Co to meles to je tak ve vsech ligach City dalo Crystalu 5 ve Spanelsku dostavaji tymy od prvni trojky jeste vetsi pridely.

Reagovat
Pipo123

Pozri na Real ako doma 3x za sebou stratil body, proti Levante čo je nováčik, ale aj tá Barca či Atletico sa vonku na výhru natrápia, taká Girona doma predviedla 100x lepší výkon že Crotone, Benevento, Verona a spol, navyše hrajú proti TOM klubom, do tej TOP spadá v Serii A len Juventus. Tie kluby v Serie A nevedia útočit ale ani brániť, to je proste exhibícia a takú Veronu dnes vypískal celý štadión, Gironu proti Barce zase vytlieskali lebo aspoň niečo predviedli. Fakt si nemyslím že to je v iných ligách rovnakého alebo horšie.

Reagovat
Hans82

Mne to nevadi predtim tu chodili hateri z PL sekce a furt jak je Serie A nudna ze nepadaji goly ted padaji a zas se vam neco nelibi furt lepsi tyhle vysledky nez jedno golove zapasy kterych jsem si uzil jako fanda juve az az

Reagovat
DelPiero137

Nam sa lubia kvalitne obrany, to PL a ostatnym sa nepacia

Reagovat
Pipo123

Ako mne nevadí keď padá veľa gólov, ale dosť mi chýba tá pravá talianska škola a pevná obrana, nemyslím beton ala Chelsea v LM, ale myslím organizovanú, kvalitne systémovo poriešenú obranu, to proste v SA už nevidím, teda občas to vidíme u lepších klubov, ale tá spodná časť tabuľky sa nezmôže ani na poriadnu hru v obrane, tam už je do polčasu 3:0 pre favorita a v pohode sa dohráva.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko je na tom taky ještě hůř a v Anglii to žádný pravidlo vůbec neni

Reagovat
10

polovina ligy žádnou kvalitu nemá, 5-6 týmů je vyloženě na úrovni Serie B...bohužel to bude jen horší, protože v Serii B nejsou peníze ani nápady

Reagovat
Pipo123

Lenže nie tak dávno sme videli že sa ten futbal dá robiť, dôkazom toho bola Parma, Palermo či naposledy práve Empoli. Pár ročníkov hrali naozaj dobre a posunuli kopec hráčov na vyšší stupeň. Fakt je problém že teraz je Seria B strašne slabučká, mne sa tam dlhodobo páči maximálne projekt Frosinone a Carpi

Reagovat
smazaný uživatel

snad každou sezonu má druhá půlka top6 staženou prdel z toho, aby se tam vůbec udržela a zdaleka ne vždycky se to povede

Reagovat
smazaný uživatel

boli to pozerat sa na tie zapasy. ked sme zacali tlak poslednych 20 minut veril som, ze to tam padne, ale toto je strasne nieco. Janov je uplne mimo a my sa s nimi takto trapime.

ono su asi len dva scenare: bud utrpime 4 miesto ako v sezone Mancinim. teda hra napicu, ale tie 1:0 vyhry tam nejak pridu. Alebo to pojde cele dopice.

Mame teraz taky los, ze musime zo vsetkeho brat 3 body. zatial sme teda -2.

ten Karamho vyzeral, ze by nieco z neho mohlo byt. Dufam ze on, alebo Cancelo daju Candrevu na lavicu, lebo ten bol az na center v 38 seunde uplne napicu

Reagovat
Pipo123

Po dnešku má Immobile v drese Lazia úchvatnú bilanciu, 49 zápasov, 37 gólov

Reagovat
M11

borec

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lucius6

Ohromná výhra pro nás, ale já jsem fakt čekal, že mu to v Itálii bude střílet, ono stačí sledovat to jeho sebevědomí a je jasné, kde byl problém, když hrál v Německu. Navíc je vidět, že na sobě pořád pracuje a to je možná ještě důležitější, letos je zase o dost lepší než minulou sezonu a nemyslím si, že by to byla jen záležitost momentální formy.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ciro je makač a makačov ja mám rád. Vždy som ho mal rád, dokonca aj keď prestúpil do Lazia.

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělej, být Contem tak ho beru hned, k Moratovi by se mi líbil.

Reagovat
Pipo123

Dnes sa vynorila správa že ho chce v zime Real ako dvojku za Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jak ho sleduju, tak bych se nedivil, kdyby ještě chodce Benzemu posadil na lavku. Hraje neskutečně aktivně a vytvořil by CR7 větší prostor než Karim.

Reagovat
lucius6

On by podle mě byl mimo Itálii poloviční, on potřebuju dobr prostředí, jinak zase odejde, proto by měl za akždou cenu zůstat v Itálii, ale on to podle mě ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, BVB se mu nepovedlo, nevím jak ho hodnotili v Seville, ale ty nejlepší výkony měl v SA. Nicméně Contemu bych i věřil, že ho jako itala zvedně ještě o level.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravde tie nakupy AC tomuto nasvedcovali, vacsina hracov co prisla mala predpovedany urcity potencial ale aj vysoku moznost zlyhania. Preto treba stat nohami na zemi, kader sice na TOP 4 mame ale kym sa to ako tak zohra tak to este potrva. Montellovi by som ale tu sezonu nechal dohrat urcite, ziadne extra nahrady na trhu nie su.

Reagovat
smazaný uživatel

"predpovedany urcity potencial ale aj vysoku moznost zlyhania"

Reagovat
Bakary3

Vždyť je to pravda, třeba zrovna Calhanoglu nebo Rodriguez jsou pro to typický příklady, ví se o nich, že to v sobě mají, ale už nějakou dobu to tak nějak nenaplňují..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si podme zadiskutovat:

Conti, Kessie - obidvaja season wonderi

Calhanoglu, Rodriguez - statistiy dobre ale prevereni iba Bundesligou s nic moc aktualnou formou

Mussachio - sklenka

Silva - tiez sa platilo len za potencial

Jedine preverene nakupy Biglia a Bonucci, pricom aj pri Bonuccim sa podla mna zatial ukazuje ze ho dost robila obrana Juventusu

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Conti hral dobre aj tuto sezonu, hra zaklad repre na RB takze si mimo

Kessie ma teraz sice pokles formy, ale bude pre AC klucovy a nedavno sa jedna tal. legenda vyjadrila, ze uz teraz moze hrat za Real takze si mimo

Calha aj Rodriguez maju kvalitu no zabija ich trener ze ich bud nepostavi, postavi na poziciu kde nehravaju resp. im obmedzi pohyb takze si mimo

Mussachio je zdravy, Zapata hral koli rotacii takze si mimo

Silva dal 6 golov za 4 zapasy takze si mimo

U Bonucciho ako som spominal, chlapec musi najst pokoru a pochopit, ze uz nieje v Juve a je to na nom

Celkovo by som povedal, ze absolutne netusis a nemal by si to viac komentovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
Frantszek

Svět se v prdel obrací. Perotti neproměnil penaltu. Tak kde to jsme....

Reagovat
smazaný uživatel

To sa dalo cakat, kope to jak velky cavo

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti pojebany stastlivec

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem přišel a koukám na ty výsledky. Už se těším, až si přečtu komenty s nezvladájícím Josem 13!

Reagovat
FuckT

Ako by sam Jose povedal, love neojebes...

Reagovat
Furia Ceca

"Bonucci na to ze bol oznacovany ako naj obranca sveta je pekne hovno. Cakal som viac. Ale to bude trenerom a jeho posranymi treningami a stylom hrania" - a to je za dnešek od Leonarda Da Vinciho Eurofotbalu asi všechno.

Dneska Jose 13 předvedl v diskuzi to samý, co Bonucci na hřišti - úplný hovno... Jsem rozčarován, to je freak show úplně na píču!

Reagovat
smazaný uživatel

No asi pro něj není Sampa takový sousto

Reagovat
Furia Ceca

Sam... co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lepší půlka Genovy

Reagovat
Furia Ceca

Tak já vím. Já to spíš myslel tak, že Jose 13 delí fotbalový kluby na dvě kategorie: 1) AC Milán, 2) ten zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

A možná ještě na ty,co AC porazí a co s nima prohraje

Reagovat
Furia Ceca

Joseho AC nikdy s nikým neprohrává

Reagovat
smazaný uživatel

...až na výjimky,ke kterým dochází max. 2x za šest kol SerieA...

Reagovat
Furia Ceca

Spíš 2x za tři kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram, že sa bavíte. Po Interu resp. Juve pošlú Montelu do piče a snáď príde top tréner ktorý bude vedieť z toho tímu vymackat maximum. Dnes ma Montela presvedčil, že na to nemá a nikdy mať nebude. Ale prídu časy, kedy vás zase budeme valcovat a baviť sa budem ja...

Reagovat
Fridgiee
Reagovat
CubONE

*Montella

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
JuventusFC1897

Predpokladam, ze sa toho kormidla ujmes ty sam

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa ujal tvojej mamy, to mi staci...

Reagovat
JuventusFC1897

Wau, hlaska zo zakladnej skoly, na nic viac sa ty chudak krpaty nezmozes

Reagovat
smazaný uživatel

zatial nie, tvoja mama mi celkom staci

Reagovat
JuventusFC1897

Tak hlavne zdravie, to je to co ti zjavne chyba.

Reagovat
Furia Ceca

Vyhodit Montellu by byla největší píčovina, co by vedení AC mohlo udělat. Jako který TOP trenér by do AC asi tak teď šel?

Jinak já myslel, že Inter a Juve porazíte s prstem v nose, ne? To přece pro vás teď není žádná konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Bude aj to, casom. Byt v AC teraz nejaky Spaletti alebo Conte pochopil by si rozdiel

Reagovat
Alberto Aquilani

Som ani nevedel, že tí Zapatovci sú bratranci

Reagovat
Pipo123

Nevidíš že sú obaja tmavší ?

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
maras93

My jsme děsně bídný. Viděl jsem teda jen highlight, ale stačilo mi to, abych viděl, že Zapata v obraně "kraloval". Ikdyž zbytek týmu s nim očividně držel basu. Ta naše nemohoucnost směrem dopředu se nezlepšila ani s příchodem nových hráčů do zálohy/útoku. Leo v obraně zatím, zdá se, potvrzuje slova Juventinů. Cenzo střídá poprvý skoro 10 minut před koncem, ikdyž předtím byla max. 1 střela na tribunu. To je špatně.

Doufám, že Conti se nějak rychleji zázračně uzdraví a taky, že dostane Silva víc šancí, protože zatím hraje sakra málo. Teď bude těžkej los, snad se trochu probereme.

FORZA MILAN!

Reagovat
JuventusFC1897

Ved sa nie je comu divit, co ste to hrali?3511? Montelovi asi dobre jebe.Abate ma podporovat utok?A v utoku Kalinic so Susom?Este , ze sa kupil Silva

Reagovat
Kaka14

AC Milan 0 strriel na branu

Cakaju nas 2 zapasy pravdy ako na tom sme .... este stastie ze mame v zalohe aj EL pre kvalifikaciu do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze uhrat 4te miesto v lige o 6tich bude lahsie ako vyhrat sutaz, kde su Arsenal, Zenit, Villareal, Lyon, Nice, Hoffenheim a pridu 3tie timy z LM cize tipujem Benfica, Celtic, AS, Sporting, Shaktor, Leipzig a Totteham

Reagovat
smazaný uživatel

jak 4 miesto?? sak vy idete na titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetlenie pre debilov - uhrat 4te miesto znamena 4 a lepsie titul nevynimajuc.

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda neznamena.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno u vás na dedine nie, neviem ti to lepšie vysvetliť a kresliť sa mi nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

slabsie

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Mohl bych se zařadit s facepalmem, nebo smajlíkem, abych tu přiživil posměch na tvojí osobu. Ale to neudělám. Raději ti poradím, aby jsi sem vůbec nepsal, pokud ti nejde o status idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

ma celkom u riti co si myslis synak...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kaka14

lahsie to nebude, to mas pravdu, ale je to sutaz viac o stasti ako liga ...

Reagovat
JuventusFC1897

Arsenal nie je super, ale fackovaci panak

Reagovat
Pipo123

Uz chapem preco chcel Keita viac prachov, toto delo musi zivit https://instagram.com/p/BY56SRTjN0X/ :-*

Reagovat
Kaka14

nejde link

Reagovat
pepinho2

Jde

Reagovat
Kaka14

ide, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 6.kola na foru

Reagovat
olis

Reagovat
olis

Milik ma za sebou operaciu ktora vraj dopadla dobre, bohuzial sa potvrdil ten najhorsi scenar, dokonca je to este horsie ako to co mal predtym

Reagovat
Vtáky cez tepláky

LCA na oboch kolenách? Horšie už ani neviem čo môže byť.

Reagovat
olis

neviem co ma presne teraz, ci to ma pretrhnute alebo len poskodene, predtym to bolo vraj pretrhnute na jednom mieste a teraz to je komplexnejsie, aspon tak sa vyjadril doktor co to operoval, ja som v tom nevyznam ale ten doktor hovoril ze toto je vaznejsie ako to predtym

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Hmm, pretrhnuté LCA má rehabilitáciu aj pol roka. Teraz zuzulke robili dákou inovatívnou metódou ktorá jej umožní návrat do 4 mesiacov. Tak bohvie.

Reagovat
olis

tak Milik mal v lavom kolene pred rokom pretrhnute a tri mesiace po operacii zacal s plnym treningom a po mesiaci treningu t.j. 4 mesiace od operacie uz naskocil na koniec zapasu proti Realu. Teraz by mal byt spat znova priblizne za 4 mesiace ak pojde rehabilitacia znova tak dobre ako predtym. Tu bude skor problem jeho psychika si myslim, z toho sa moze dostavat velmi dlho a taktiez bude velmi otazne ci mu tie kolena budu drzat, aj ked som cital ze dnes to uz vedia urobit tak dobre ze to je este lepsie ako pred operaciou

Reagovat
FuckT

Ja suhlasim s tym jednym futbalistom, co sa vyjadril k tym Milikovym slzam po tom prvom zraneni, ked povedal, ze sa sprava ako male dieta, kedze aj tak ma stale super zivot, lepsi ako vacsina ludi. Nie je to sranda, ale psychicky by ma to rozhodne nerozhadzalo.

Reagovat
olis

dobre vediet

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Čo ty máš za myšlienkové pochody? Minule som tu čítal od veci o dákom globalnom otepľovaní od teba, potom o zániku sveta a teraz toto? Ty si čo, slniečkár?

Reagovat
FuckT

Globalne oteplovanie je problem, ktory berie vazne drviva vacsina vedeckej komunity, ale nepamatam si, ze by som sa k tomu niekde vyjadroval, mozno som bol na srot. A o zaniku sveta? Ak aj ano, tak to som tiez musel byt na srot, jakozto v roku 2012 som rozhodne nebol jednym z tych hlupakov, co sedeli po krcmach a oslavovali ''zanik sveta''. A popravde, neviem ani co slnieckar je, aj ked bolo jednoduche si to vyhladat. Rozhodne ale nie som clovek, ktory by takto jednoznacne urcil identitu niekoho ineho na zaklade zopar prispevkov, ktore si ja osobne ani nepamatam, a velakrat ich pisem iba zo zvedovosti, predsa len, reakcie ludi na prispevky mozu toho vela napovedat ci uz o mojom pohlade na svet alebo inych ludi. Viem, kto som, a rad by som sa s tebou prozpraval osobne, potom by sme videli, kto ma co na com postavene, a kto iba poklada veci na vrch inych veci.

Reagovat
stuff

kravina

Reagovat
FuckT

Tak ja neviem, niekto musi kazdy den vstavat o 4 rano do fabriky aby pracoval na sny druhych, a este aj zdravie sa tomu cloveku same od seba znici po tak odpornom zivote(hovorim o jednom z mojich blizkych), a nie iba koleno, co ti nijako neohrozuje zivot. Mozno sa vam to nepaci, ale toto je ''demokracia'', a tym padom by nemali byt ludia az tak zle postaveni voci nazorom inych ludi, ale asi im nejako usla pointa. Ja napriklad nesuhlasim s vami, je vas viac a povedal by som, ze sa snazim ziskavat informacie tak casto a tak upenlivo, ako sa len da, cize castokrat nemam svoje nazory podlozene nicim, ako to dnes vela ludi oblubuje, ale napriek tomu vsetkemu ma vas nesuhlas absolutne nerozhodi, prave naopak ma fascinuje.

Reagovat
10

v 99% případů by bylo lepší, kdyby sis svůj cynickej a socialistickej pohled na svět na fotbalovým fóru nechal pro sebe

Reagovat
FuckT

On ani nie je az tak socialisticky, ale cynicky rozhodne. Odkedy som pocul spievat Justina Biebera a uvedomil som si, ze jeho propagatori budu navzdy na tom lepsie ako taky vela rozumnych a vzdelanych ludi, tak sa tomu neviem velmi ubranit. Ale niekedy mam aj dobru naladu. Ale fakt tentokrat nedokazem pochopit, kde si v tomto nasiel to, co si napisal. Rozmyslal si nad tym vobec? Ja hovorim o tom, ze je to mlady chalan, ktory zije a je zdravy, peniaze bude dostavat, hladovat nebude, ma krasnu zenu, tych spominanych penazi viac ako vela inych ludi, jeho zivot ani kariera tymto stale nekoncia. Odkedy sa dal dokopy z 1 zranenia, tak 100 krat sa vyjadril, ze sa stal psychicky ovela silnejsim clovekom, teraz mal pravo to dokazat a on je zevraj smutny. Ale nevadi, este stale to moze dokazat, ja mu verim.

Avsak asi to je aj tym, co clovek robi. Mam precitanych dost vela klasickych knih, a ti autori mali castokrat silny vkus pre hnus, takze asi nedokazem vnimat krasny zivot ako Milikov ako nejaku tragediu, najma beruc ohlad na to, ze este stale nie je dovod na to, aby zufal.

Reagovat
10

Takže Milik vlastně nemá nárok na smutek za žádný situace, ani kdyby mu třeba usekli obě nohy, jen kvůli tomu, že mu zaměstnavatel platí víc peněz, než má většina lidí na zemi..?

Reagovat
FuckT

To som nikde nenapisal, pre mna za mna nech si aj place cely rok, ja iba pisem, ako by som sa k tomu postavil ja. Ale uznal som, ze je tam vela faktorov. Mna by polozilo skor to, ak by mi nefungoval na 100% mozog, pretoze inteligencia je to jedine, co cloveka oddeluje od opice, ak teda neberieme do uvahy ochlpenie a zopar inych bezvyznamnych malickosti. Ja nehovorim, ze nema narok na smutok, ale moja argumentacia na tuto temu by bola az privelmi komplexna a obsiahla na pisomny format, takze sa o to nebudem ani nejak velmi pokusat.

A k tym dvom noham, vojaci v 2. svetovej napriklad boli stastni, ked im tu nohu urvalo, konecne domov! Ale ocividne na to mame iny nazor, ale opakujem, pisal som moj pohlad na vec, kludne nech si Milik znasa svoje zranenie ako len chce, je to jeho zivot.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ono to psychika môže byť aj v tom, že tej nohe už toľko nedôveruješ a bojíš sa ju zaťažovať. To že sa 4 mesiace dostal z toho je naozaj pozitívne... aj napriek tomu, že sa mu to vrátilo..

Reagovat
olis

no ved toto, makas pol roka aby si sa vratil, pomaly dostavas sance stale viac a viac ale este ani niesi tam kde si bol pred zranenim a potom ti odide druhe koleno, ta neistota do buducnosti musi byt hrozna, vsetka snaha predtym bola "zbytocna", nevies ci sa este dostanes vobec tam kde si bol a ako si napisal ja by som uz aj bal kopnut do lopty

Reagovat
Pipo123

Djodjevič si vo svojej najlepšej forme v drese Lazia zlomil členok, myslím že v zápase proti AC, odvtedy už nikdy nehral dobre, ale hlavne ma prekvapilo ako o tom vravel aj po roku, možno to bolo aj viac než rok, on raz povedal že stále cíti bolesť a pri každom súboji má potrebu sa pozrieť na členok atd. Tiež si myslím že také vážne zranenia sú viac o psychike než o reálnej bolesti.

Reagovat
CubONE

Ja som si ten clenok ani nezlomil (iba natrhnute a natiahnute vazy plus minifraktura paty), o dva tyzdne je to rok a stale to citim. Je v tom aj dost psychiky jednoznacne, ale niekedy ten clenok jednoducho boli aj ked nim nehybem a lezim.

A s tou nedoverou to je tiez pravda, absolutne mu neverim, bohuzial ma od zranenia par raz aj naozaj sklamal.

Reagovat
JuventusFC1897
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele