6. kolo
24.09.2017 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Bologna FC 0:1

Sassuolo nepotvrdilo výhru ze Sardinie a naopak doma odevzdalo všechny body Boloni. Rozhodla až závěrečná desetiminutovka, během které byl nejprve vyloučen Magnanelli a minutu před koncem dorazil balón za Consigliho záda Okwonkwo.

První poločas rozhodně žádnou reklamou na fotbal nebyl. Opatrná hra, pomalé tempo a žádné velké šance. Opravdu se nebylo na co dívat.

Ve druhém poločase to mohlo být jenom lepší a alespoň začátek tomu odpovídal. Unikající Donsah předkládal balón Palaciovi, kterému scházel krok, aby ho uklidil do prázdné branky. Pak se ale zase dlouho nic nedělo a až čtvrthodinu před koncem výrazně vzdálil případné domácí vítězství Francesco Magnanelli. Po naprosto zbytečném faulu uviděl druhou žlutou kartu a musel do šaten.

Boloňa krátkou přesilovku nakonec využila. V 89. minutě narýsoval Petkovič načasovanou kolmici na Palacia, který sice na Consigliho nevyzrál, avšak dorážející Okwonkwo měl jednoduchou úlohu. Neroverdi ještě dostali čtyři minuty nastaveného času, ale vyrovnat už nedokázali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele