6. kolo
24.09.2017 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Crotone - Benevento Calcio 2:0

Velmi důležité utkání zvládlo Crotone, které si doma poradilo s nováčkem z Beneventa. Výhra 2:0 se může na konci sezony ukázat jako klíčová, i když liga je stále teprve na začátku. O výhru domácích se postarali Mandragora a Rohdén.

Crotone muselo hned z kraje zápasu řešit zranění Tumminella, takže domácí kouč musel poprvé střídat a na plac poslal Nwankwa. Crotone mělo první velkou šanci v 9. minutě a Trotta doslova zazdil stoprocentní tutovku. Golman Belec ho zblízka nadvakrát vychytal. Domácí byli lepším týmem a svojí převahu nakonec dokázali přetavit v úvodní gól až těsně před koncem poločasu. Rolando Mandragora na hranici vápna vystřelil k tyči a brankář Belec byl bez šance.

Domácím se ve druhém poločase podařilo vstřelit poměrně rychlý druhý gól. Stoianův centr Trotta patičkou přenechal Rohdénovi, který přesnou trefou k tyči zvýšil na 2:0. Benevento pak sice převzalo iniciativu, ale to bylo dáno průběžným výsledkem. Snaha hostů však dlouho vycházela vniveč, přesto se v závěru zápasu naskytla šance na případný zvrat.

Ve vápně byl faulován Cataldi a sudí i s pomocí videa odpískal pokutový kop. Obrovskou šanci na vyrovnání však hosté promarnili. Viola poslal balón do tyče a další šance už se Beneventu nenaskytla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele