Serie A - souhrn 33. kola

12.04.2014, 20:00, aktualizováno 14.04.2014, 22:36
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál v Udine a odpověděl tím na vítězství AS Řím proti Atalantě. Neapol si poradila s Laziem a pojistila si třetí pozici, o tu čtvrtou se po výhře ve Veroně nemusí bát Fiorentina a na páté zůstává Inter po výhře na Sampdorii. Velký obrat předvedl v nastavení Turín, Milán si poradil s Catanií...

Udinese Calcio - Juventus FC 0:2

14.04.2014 20:45

Góly: 16. Sebastian Giovinco, 26. Fernando Llorente

Cenné vítězství, které dost možná definitivně ukončilo naděje AS Řím na titul. I tak by se dalo hodnotit dnešní utkání mezi domácími Zebrami a vítězným Juventusem.

Juventus musel reagovat na výhru AS Řím a povedlo se mu to skvěle. Nečekalo jej nic lehkého, protože u Di Nataleho nikdy nevíte, co si nachystá, ale tři body si nakonec hosté do Turína odvezli. V zápase proti sobě nastoupili dva výteční brankáři. Legendární Gianluigi Buffon na jedné straně, talentovaný zázrak Simone Scuffet na straně druhé. Pouze lavička čekala na Carlose Téveze.

Zebry hrály se Starou dámou zpočátku velmi vyrovnanou hru a jejich návštěvy na polovině hostí se stupňovaly. Často je ale kazily nepřesné nahrávky či individuální chyby. A nutno dodat, že obranná linie Juve ve složení Caceres, Ogbonna, Chiellini je také dostatečně zkušená. Překonat ji chtěl například kapitán Di Natale, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Podobně se vedlo také francouzskému záložníkovi Paulu Pogbovi, který narazil na obranný val Udinese.

Šanci ukázat se dostal Sebastian Giovinco, kterému v posledních měsících pšenka příliš nekvete. Dnes ale dostál pověsti technického šikuly a po patnácti minutách se procpal ke střele. S tou si Scuffet poradit nedokázal, neb byla skvěle trefená - Juve vedlo o jednu branku.

A hráč s přezdívkou Formica Atomica nemusel zůstat u jediné trefy. Stál totiž na začátku další zajímavé akce, která však díky snaze brankáře Scuffeta skončila mimo tři tyče. Respektive, Juventus dostal šanci zahrávat rohový kop. Ten sice vzhledem k výškovým parametrům Giovincovi mnoho šancí nedává, ale Juventusu to vadit nemuselo - na hlavičky má několik jiných hráčů. Jedním z nich je Fernando Llorente, na něhož se také soustředila veškerá pozornost. Právě vysoký Španěl se radoval z gólu, i když ho nevstřelil hlavou. Využil jen vyražení míče po střele Pogby a míč doklepl do prázdné brány.

A od té doby se Juventus jednoznačně ujal otěží zápasu. Vedl, kombinoval, dominoval. Udinese se spoléhalo spíše na individuální talent borců jako Antonio Di Natale či podhrotový záložník Fernandes. Právě z jejich kombinace vzešla zajímavá akce, kterou na poslední chvíli likvidoval Giorgio Chiellini. První poločas tedy Zebrám příliš radosti nepřinesl.

V úvodu toho druhého se Juventus opět dostával snáze k zakončení, i když brankář Simone Scuffet si nemusel připisovat žádný složitý zákrok. Di Nataleho schopnosti byly k vidění deset minut po změně stran, když kapitán domácích dostal příležitost zahrávat volný přímý kop. Ani z něj ale Buffon nekapituloval. Pro míč do sítě naopak málem znovu musel Scuffet, kterého zachránila pravá tyč. Rychlík Giovinco oklamal stíhajícího soupeře a vypálil téměř dokonale.

Ani posílení ofenzívy po příchodu Luise Muriela Udinese nepomohlo, protože obranná linie před brankářem Buffonem si své úkoly náležitě plnila. K vidění bylo mnoho vzájemných potyček, zejména u urostlého dua Danilo - Llorente. Deset minut před koncem řádné hrací doby se ze hřiště poroučel kapitán Di Natale, jehož nahradil dravý mladík Nicolás López. Ani tomu ale obrana Staré dámy nedovolila příliš. Zvýšit uvadající tempo hry se pokoušeli střídající Pablo Daniel Osvaldo a Mirko Vučinić, ale největší šanci z konce utkání si připsalo Udinese.

Dvě minuty před koncem se do zakončení prodral obránce Domizzi, který vyslal na brankáře Buffona tvrdou ránu. Zkušený reprezentant si ale prostor u tyče pohlídal a míč vyrazil na rohový kop. A v samotném závěru se neprosadil ani mladík Pereyra, který ranou orazítkoval pouze tyč.

Více informací k zápasu

AC Milán - Calcio Catania 1:0

13.04.2014 20:45

Góly: 23. Riccardo Montolivo

Čtvrtou výhru v řadě zaznamenává AC Milán. Rossoneri udolali jedinou brankou Montoliva poslední Catanii a na Evropskou ligu ztrácejí už jen tři body. Jejich dnešní soupeř se pomalu loučí se Serii A. Na nesestupovou pozici ztrácí už osm bodů a to je pět kol před koncem hodně.

Milán rozhodl o své výhře v prvním poločase, parádní dalekonosnou ranou Montoliva. Zápas byl ale až do závěrečných minut otevřený. Catanii pořád scházel jediný gól k zisku bodu. Situaci si ale v závěru zkomplikoval vyloučením Rinauda.

Clarence Seedorf vsadil na osvědčenou sestavu z minulých kol, chyběl pouze zraněný Keisuke Honda, kterého v záloze nahradil Andrea Poli. Za Catanii nastoupil od úvodní minuty Jaroslav Plašil.

Milán se rozhodně nikam nehnal, hrál trpělivě a to mu stejně jako v předchozích zápasech přineslo kýžené ovoce. Catania hrozila směrem dopředu prostřednictvím aktivního Barrientose, jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil Abbiati. Milánský brankář se parádně činil i po ráně Gyombera. Šance Rossoneri začaly přibývat pozvolna, centr Kaká v těsné blízkosti Andujara přizvedl Rami nad branku! Ve 23. minutě padla jediná branka utkání. Ze zhruba třiceti metrů napřáhl Montolivo a Andujar se natahoval marně - 1:0 pro AC Milán. Do konce prvního poločasu to několikrát zkoušel Balotelli, ale nebyl úspěšný.

Ani po změně stran to nebyl ze strany Milána žádný vytrvalý tlak. Opět to byla trpělivá hra. Po nacvičeném signálu akrobaticky zakončoval Méxes, jenže přestřelil branku. V 76. minutě rozehrávali hosté volný přímý kop, konkrétně Monzón a Abbiati plachtil vzdcuhem. Dalším skvělým zákrokem uchránil Milánu těsné vedení. O dvě minuty později vtlétl ostře do souboje Rinaudo a sudí ho po druhé žluté kartě vyloučil. Oslabená Catania už na vyrovnání neměla. Do závěrečných minut se snažila něco vymyslet, ale Rossoneri si vedení pohlídali.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - SS Lazio 4:2

13.04.2014 15:00

Góly: 41. Dries Mertens, 49. Gonzalo Higuaín (pen.), 67. Gonzalo Higuaín, 90+4. Gonzalo Higuaín - 21. Senad Lulić, 82. Ogenyi Onazi

Z dnešního odpoledne musí odcházet nadšen nejeden nezaujatý divák. Program Serie A byl doslova naplněn krásnými akcemi, mnoha brankami a zajímavými výsledky. O jeden z nich se zasloužila domácí Neapol, která přivítala ambiciózní Lazio Řím.

A z tohoto duelu odcházela velmi pozitivně naladěná. Skvělé chvíle prožil zejména střelec Gonzalo Higuain, který opět jednou potvrdil svou formu a kritikům svého umění zavřel ústa hattrickem. Lazio se sice dostalo do vedení díky brzké ráně Senada Luliće, ale Neapol vývoj celého utkání otočila ve svůj prospěch. Jistě jí k tomu pomohlo i vyloučení Lorika Cany z kraje druhého poločasu.

Lazio se muselo od prvních momentů hry bránit, zejména dvojice Faouzi Ghoulam - Lorenzo Insigne nedávala obraně Binacocelesti spát. Mírný tlak svěřenců trenéra Rafy Beníteze demonstroval také Gonzalo Higuain, který se pokoušel propálit obranný val stojící před ním, ale Lazio nepovolilo. Lazio pochopilo, že pokud chce získat alespoň nějaké body, bude muset zabrat a zlepšit se zejména směrem dopředu. To se povedlo Antoniovi Candrevovi, který proběhl po straně až k vápnu a tam předkládal míč kapitánovi Maurimu. To sice není primárně útočník, ale přesto mohl svou přízemní střelu trefit o něco lépe.

Velký zápas čekal makedonského útočníka Gorana Pandeva, který strávil dlouhá léta právě v dresu římského Lazia. Dnes stál na opačné straně barikády a snad jen díky nedorozumění s Henriquem se neradoval z první branky.Tu naopak vstřelilo Lazio Řím, protože Stefano Mauri doručil do pokutového území míč spoluhráči Senadovi Lulićovi, ten se obtočil kolem svého strážce a nechytatelně zavěsil.

Ani inkasovaná branka ale s herním projevem Neapole příliš nezamávala, takže se domácí dál ujímali aktivity a snažili se tvořit hru. Nedávali si ale pozor na rychlé brejky svého soka a to se jim mohlo zle nevyplatit. Felipe Anderson se totiž s míčem dostal před Raula Albiola a brankář Pepe Reina měl velké štěstí, že stál ve správný čas na tom správném místě a míč vyrazil na rohový kop. Srovnat chtěl Lorenzo Insigne, který poslal do pokutového území skvělý pas a čekal, co vymyslí Behrami. Ten se nerozpakoval a míč napálil směrem na brankáře Etrita Berishu.

Tlak Neapole sílil a Partenopei se brzy dočkali zaslouženého vyrovnání. Dnes téměř neviditelný belgický záložník Dries Mertens vzal odpovědnost na svá bedra a po pár krocích s míčem tvrdě vypálil. Brankář Berisha neměl šanci zareagovat a plachtil zbytečně - 1:1.

Problémy pro Lazio nastaly krátce po změně stran, když Mertens opět rozkmital své rychlé nohy a stíhající Cana jej zastavoval ve vápně a ještě k tomu nedovoleně. Sudí Luca Banti neměl jinou možnost a záložníka Lazia vyloučil. Co víc, k puntíku se postavil Gonzalo Higuain a přesnou ranou poslal Neapol do vedení!

Je jasné, že Lazio se začalo spoléhat na náhodu a územní převaha připadla Neapoli. Ta se pokoušela opět tvořit hru a dostávat se do šancí, ale Římané velmi dobře a pozorně bránili. Neubránili ale Gonzala Higuaina, který si z nich udělal dobrý den. Centr Lorenza Insigneho na argentinského střelce obrana Lazia nezablokovala a někdejší hvězda Realu Madrid si poradila i s Novarettim. Následně vypálil na brankáře Berishu a ten se natahoval marně.

Zdálo se, že víc branek už neuvidíme, ale ani jeden z týmů se nevzdával naděje na body. Lazio i v početním oslabení vyvinulo se závěrem utkání na Neapol tlak, po kterém se do pokutového území domácích prohnal Ogenyi Onazi a prostřelil brankáře Reinu! Ten si na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil. To nic neměnilo na velkém večeru pro Higuaina, který v nastaveném čase druhé půle opět předskočil Novarettiho a přehodil i brankáře Berishu!

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Inter Milán 0:4

13.04.2014 15:00

Góly: 13. Mauro Icardi, 60. Walter Samuel, 63. Mauro Icardi, 79. Rodrigo Palacio

Sampdoria dnes fatálně nezvládla duel s Inter Milán a inkasovala čtyřikrát. Symbolicky ji dvěma trefami popravil bývalý hráč, protože do Interu přišel Mauro Icardi právě ze Sampdorie. K němu se přidali ještě pánové Walter Samuel a Rodrigo Palacio, který uzavřel vysoké skóre.

Inter Milán konečně zabral a po delší době ukázal své přednosti v plné síle. Využil navíc zaváhání Parmy, která po obědě jen remizovala s Bolognou a pojistil si současnou pátou příčku. Navíc se nejednalo o těsné nebo vydřené vítězství, na které si fanoušci Interu museli v poslední době zvykat, ale tým trenéra Waltera Mazzarriho dnes v Janově úřadoval.

Už od prvních minut se Inter snažil dostat soupeře pod tlak a například pokus Rodriga Palacia musel na poslední chvíli zastavovat Daniele Gastaldello. Situaci zvládl s přehledem a Doria byla na chvíli zachráněna. Dalším varováním pro domácí měla být razantní střela mladíka Matea Kovačiće, který pálil z dobrých dvaceti metrů do náruče da Costy. Doria si nedala pozor a byla nucena se sklonit před uměním dvojice Mauro Icardi - Rodrigo Palacio. Druhý jmenovaný na kraji pokutového území centroval a mladý útočník Interu pohotově uklidil míč za da Costova záda.

Ani Inter si ale nedal pozor a domácím se naskytla možnost zahrávat pokutový kop. Ten si ale vzal na starost Maxi López a míč napálil na stranu, kterou brankář Samir Handanović vystihl! Stal se pro tuto chvíli spasitelem hostí, kteří se mohli na chvíli opět uklidnit. Velkou komplikací se pro Sampdorii stalo vyloučení Édera, který si nedal pozor a v krátkém časovém intervalu dostal dvě žluté karty po sobě. To byla voda na mlýn pro Inter, který ale opět opomněl dávat pozor na útoky oslabeného soupeře. Nejprve se pokoušel zakončovat Maxi López, ale narazil jen na brankáře Handanoviće.

Navíc se domácím povedlo získat poměrně dobrou vzdálenost pro přímý volný kop. Ten Sansone vůbec nekopl špatně a brankář Samir Handanović skvělým zákrokem do prostoru šibenice vytěsnil míč na rohový kop. Ani na ten si obrana Interu nedala pozor a Soriano se ocitl na malém vápně zcela osamocen. Ten si vylámal zuby na dnes skvělém Handanovićovi také o pár minut později, když se k němu dostal míč od De Silvestriho. Soriano opět kroutil míč k tyči, ale Handanović se dnes překonával.

Až deset minut po změně stran se dostal Inter více do hry. Na pokus Rodriga Palacia ale brankář Angelo da Costa stihl bravurně zareagovat a míč ukryl do svého náručí. Když udeřila hodina hracího času, šance Dorie rychle vzaly za své. Smrtelná pětiminutovka totiž začala Hernanesovým centrem na Waltera Samuela, který využil svých parametrů a stanovil dvoubrankové vedení. A o pouhé dvě minuty později se opět Palacio dostal s míčem až před brankáře da Costu a nesobecky nahrával na Icardiho. Mladý útočník sice byl v těžkém úhlu, ale nakonec se mu podařilo procedit míč do sítě - 3:0.

Sampdorii už nezbyly síly na zvrat nebo jakékoli zdramatizování a inkasovala ještě jednou. Rodrigo Palacio si za své penzum práce, kterou dnes odvedl ve prospěch týmu, gól jistě zasloužil. Střídající Ricky Álvarez využil rychlé kombinace a Palacio propálil da Costu. Doria nehrála špatně, ale chvíle nepozornosti ji stála utkání.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Chievo Verona 2:4

13.04.2014 15:00

Góly: 6. Luca Siligardi, 34. Paulinho (pen.) - 9. Alberto Paloschi, 23. Cyril Théréau, 45+2. Alberto Paloschi, 56. Alberto Paloschi (pen.)

Také v Livornu viděli diváci spoustu branek, naneštěstí pro domácí fanoušky však většinu do jejich sítě. Livorno nezvládlo klíčový záhranářský duel s Chievem a po porážce 4:2 si výrazně komplikuje situaci. Chievo má na ně už pětibodový náskok. Hattrickem se blýskl Albero Paloschi.

Kdyby Livorno vyhrálo, svého soupeře by v tabulce přeskočilo, jenže vše je nakonec jinak. Domácí si byli důležitostí zápasu moc dobře vědomi a do zápasu vstoupili lépe. Vlastně do něj vstoupili nejlépe jak mohli. V 7. minutě odcentroval Mesbah přesně na hlavu Siligardiho a Agazzi kapituloval - 1:0 pro Livorno. Domácím nadějný výsledek dlouho nevydržel. Hned o dvě minuty později dostal dobrý balón za obranu Alberto Paloschi a přesnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Netrvalo to dlouho a Chievo dokonalo obrat.

Ve 23. minutě se Paloschi proměnil v nahravače, jeho centr se snesl na hlavu Théréaua, který překonal Bardiho podruhé - 2:1 pro Chievo. Jenomže ani tohle vedení dlouho nevydrželo. Livorno za chvíli srovnalo krok, když byl ve vápně faulován Paulinho a sám postižený nařízenou penaltu proměnil - 2:2. Čtvrtou brankou však první poločas neskončil. Zmatek uvnitř pokutového území Amaranta ztrestal Alberto Paloschi a Chievo první půli přeci jenom vyhrálo.

Hosté byli při chuti i na začátku druhého poločasu. Brankář Bardi několikrát Livorno podržel ale v 55. minutě byl opět bezmocný. Další pokutový kop se štěstím proměnil Alberto Paloschi a zkompletoval tak hattrick. Fly Donkeys vedli 4:2 a byli na nejlepší cestě získat tři body. Hra se ve zbývajících minutách rozkouskovala, Chievo nikam nespěchalo a dvoubrankové vedení si s klidem pohlídalo.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - ACF Fiorentina 3:5

13.04.2014 15:00

Góly: 14. Jacopo Sala, 73. Luca Toni (pen.), 90+1. Juan Manuel Iturbe - 31. Juan Cuadrado, 44. Alberto Aquilani, 63. Borja Valero, 83. Alessandro Matri (pen.), 86. Alberto Aquilani

Neuvěřitelné utkání sehrály celky Hellasu Verona a Fiorentiny. Zkušenější Viola vyhrála v přestřelce 5:3 a stvrdila své čtvrté místo. Domácí naopak v bojích o poháry ztratili. Dvěma góly se blýskl Alberto Aquilani. Za Hellas se tradičně prosadil Luca Toni.

Zápas na Bentegodi byl nejen bohatý na branky, ale pochopitelně také na šance. Věnujme se ale spíše osmi vstřeleným brankám. Skóre utkání načal ve 14. minutě Jacopo Sala, když těžil z Iturbeho práce. Konkrétně Iturbe vypálil a Sala z dorážky překonal brankáře Neta - 1:0 pro Hellas. První vyhrání z kapsy vyhání, přesně to platilo pro veronský celek. Viola totiž začala úřadovat a brzy otočila vývoj utkání ve svůj prospěch. Po Valerově přihrávce pelášil na branku Cuadrado a tvrdou střelou překonal Rafaela - 1:1. Vyrovnání bylo naprosto zasloužené, Fiorentina hrála lépe a bylo otázkou času, kdy vstřelí druhou branku.

To se nakonec podařilo ještě před odchodem do šaten. Centr z levé strany propadl až k Aquilanimu, který trefil odkrytou branku - 2:1 pro Fiorentinu. Gól do šaten přišel hostům pochopitelně velmi vhod. Ale Hellas se nehodlal vzdát a začátek druhého dějství byl v jeho režii. Nicméně branky střílela Fiorentina. V 64. minutě zasypali hosté branku Hellasu hned několika střelama a dorážkama a Rafael se mohl v brance přetrhnout. Nakonec potřetí inkasoval, když se prosadil opět z dorážky Borja Valero - 3:1.

V 69. minutě navíc uviděl červenou kartu ex-fiorentinský Marco Donadel a Hellas čekal zbytek zápasu v početní nevýhodě. Paradoxně ale v době oslabení přišlo zdramatizování zápasu. Sudí viděl ve vápně Pizarrův faul a nařídil penaltu. Luca Toni jí proměnil a bylo to už jen 3:2 pro hosty. Šance střídala šanci a přicházely další branky. Po ruce Maietty se pískala další penalta a tentokrát jí proměnil hostující Alessandro Matri - 4:2 pro Fiorentinu. Za další čtyři minuty už to bylo 5:2! Střílel Cuadrado, Rafael vyrážel a z dorážky vsítil Aquilani svůj druhý gól v zápase a celkově pátý svého týmu.

Poslední slovo měli v nastavení domácí. Iturbe vymetl střelou Netovu šibenici a uzavřel účet utkání. Na ukazateli skóre svítil doslova hokejový výsledek - 3:5 pro Fiorentinu.

Více informací k zápasu

Turín FC - Janov CFC 2:1

13.04.2014 15:00

Góly: 90+2. Ciro Immobile, 90+3. Alessio Cerci - 85. Alberto Gilardino

Nejen ve Veroně byl k vidění neuvěřitelný zápas. Také v Turíně na půdě místního FC se odehrálo utkání, jehož koncovku budou mít diváci i samotní aktéři dlouho v živé paměti. Janov se čtyři minuty před koncem dostal do vedení, ale dvě slepené branky ve třetí minutě nastaveného času znamenaly famózní obrat.

Netřeba dlouho přemýšlet nad strůjci turínského úspěchu, jsou jimi Ciro Immobile a Alessio Cerci. Turín měl v závěru obrovské štěstí, ale v zápase si vyhrát zasloužil. Janov sice začal lépe a tak trochu navázal na dobré představení proti Milánu, které ale také výsledkově nezvládl.

V 15. minutě nebezpečně posílal centr do vápna janovský De Ceglie, ale obrana Turína zasáhla dobře. Na druhé straně z úhlu pálil Cerci, ale Perin si vše pohlídal. Po půlhodině hry se řítil do šance Fetfatzidis, Basha ho s vypětím všech sil uhlídal. Diváci nesledovali příliš pohledné utkání, to se ale mělo změnit.

V 54. minutě zabránil hostujícímu vedení Padelli, když vyrazil hodně nebezpečnou ránu. Na druhé straně zase hrozil Cerci, jehož bylo opět plné hřiště. Domácí se také dožadovali pokutového kopu, jenomže ruka Konatého u sudího překvapivě prošla. Čekání na gól ukončil až v 86. minutě Alberto Gilardino, paradoxně v době, kdy měli domácí velkou převahu. Zkušený útočník si naběhl na vzdálenější tyč a rychlou střelou překonal Padelliho - 1:0 pro Janov.

Grifové už se viděli, jak se s bodovým ziskem vracejí do Janova a jisti si byli úspěchem i fanoušci. V nastaveném čase jim ale domácí borci připravili dokonalý šok. Hodně podobný tomu, který si přožili ve finále Ligy mistrů v roce 1999 fotbalisté Bayernu Mnichov. V 93. minutě dostal ve vápně prostor Ciro Immobile a nejlepší střelec Granaty se přesnou střelou na zadní tyč nemýlil - 1:1. Grifové sotva rozehráli, přišli o míč a Alessio Cerci další neuvěřitelnou a hlavně nechytatelnou ranou otočil výsledek na 2:1! Grifové byli v šoku. Jejich výhra byla v troskách. Naopak Granata byla v euforii a nadále živí naději na Evropskou ligu.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Parma FC 1:1

13.04.2014 12:30

Góly: 44. Nicolò Cherubin - 79. Raffaele Palladino

Bologna se vzdaluje sestupovým příčkám, protože dnes na svém hřišti udržela remízu proti favoritovi z Parmy. Bologna se dokonce ujala vedení díky brance Cherubina, ale Raffaele Palladino nakonec srovnal.

Hlavním problémem současné Bologně je především útok. Po odchodu Alessandra Diamantiho se do šancí nikdo nedostává, ale především je ani nikdo neproměňuje. To bylo dnes jasně vidět, protože například Cristaldo sice nastoupil v útoku, ale po většinu utkání byl odříznut od zbytku týmu. Parma zahrozila díky akci Ezequiela Schelotta, který se řítil na brankáře Curciho z úhlu, ale nedokázal přesně zakončit.

Domácí začali s postupnou kombinační hrou, ale ani ta jim příliš mnoho radosti nepřinesla - na svém místě se včas objevil zkušený zadák Molinaro a hrozící nebezpečí zažehnal. Prapor Bologně se pokoušel pozvednout Řek Kone, ale ani v jedné ze svých dvou šancí krátce po deseti minutách hry nezazářil. Nejprve si poradil brankář Curci, následně minul prostor tří tyčí. Parma se mohla ujmout vedení krátce po dvaceti minutách, ale na svém místě byl včas stoper Natali a míč odkopl do zámezí. Kdyby byl jeho zákrok na poslední chvíli neúčinný, Jonathan Biabiany by zakončoval do prázdné brány.

Po rohovém kopu se málem prosadil obránce Gabriel Paletta, ale jeho hlavička nakonec zamířila těsně nad břevno. Obdobně se vedlo Cristianovi Molinarovi, který svou dalekonosnou ránu poslal těsně vedle tyče. A tak Bologna trestala. Felsinei rozjásal Nicolo Cherubin, který si ve vápně zpracoval centr ze strany a v poklidu technickou ranou zakončil k tyči - 1:0.

Mirante mohl kapitulovat podruhé v krátké době, ale po nástupu ze šaten se zakončující Archimede Morleo netrefil přesně a míč skončil v jeho náručí. Parma sice prohrávala, ale přesto na její hře nebyl znát ani náznak snahy o srovnání. Spíše se Ducali soustředili na bránění a občasné nákopy dopředu. Po hodině hry mohla tato taktika nést ovoce, jenže to by musel zkušený útočník Amauri zakončovat s větším důrazem a především přesněji. Parma chvíli zapomněla na zadní vrátka a hned ji Felsinei mohli potrestat - Paletta vykopával míč z brankové čáry!

Dvacet minut před koncem utkání se k zakončení prohnal Jonathn Biabiany a rozhodl se pálit, ale s tím počítal brankář Gianluca Curci a jeho pokus zlikvidoval. Ani Curci ale nestačil včas zareagovat na situaci o pár minut později, když sledoval, jak si zkušený Raffaele Palladino přehodil míč na silnější nohu a propálil bezmocného brankáře - 1:1. Remíza je spravedlivým výsledkem, ale pro Parmu spíše zklamáním. Její sen o pohárech se pomalu rozplývá. Zato Bologna se blíží spáse.

Více informací k zápasu

AS Řím - Atalanta Bergamo 3:1

12.04.2014 20:45

Góly: 13. Rodrigo Taddei, 44. Adem Ljajić, 63. Gervinho - 78. Giulio Migliaccio

Giallorossi na chvíli snížili náskok turínského Juventusu, protože dnes večer porazili Atalantu Bergamo. Ta nedokázala využít oslabení v sestavě AS a doplatila na individuální chyby. Potrestali je Rodrigo Taddei, Adem Ljajić a Gervinho. Atalanta sice snížila, ale na body to dnes nestačilo.

Vlci vběhli na Stadio Olimpico ve velmi okleštěné sestavě. Chyběli jim hráči jako Kevin Strootman, Mehdi Benatia, Miralem Pjanić, Mattia Destro nebo Alessandro Florenzi. Dobrou zprávou byl alespoň návrat kapitána Francesca Tottiho, který ještě na předchozím tréninku nebyl zcela připraven. Na místě stopera se představil mladík Rafael Toloi, který se usilovně snaží o zapůsobení a případný trvalý přestup. Atalanta tolik absencí neměla a navíc se mohla pyšnit velmi dobrou sérií výher.

V Římě se hodně mluvilo o posledních šancích. Vzhledem k neuspokojivým výkonům prý byla ohrožena budoucnost hráčů jako Adem Ljajić, Rodrigo Taddei, Rafael Toloi nebo Michel Bastos. Od prvních minut bylo ale znát, že každý z nich dnes odevzdá vše. Římané nepustili svého soupeře na vlastní polovinu téměř čtyři minuty a Adem Ljajić hodně dravě napadal rozehrávku Orobici. To přineslo své výsledky, protože po průniku Gervinha se k přímému kopu dostal kapitán Francesco Totti.

Gervinho osobně se představil další střelou, která ale brankáře Consigliho nevystrašila. To se povedlo až další akci Giallorossi a jejím hlavním protagonistou byl hráč, který usiluje o prodloužení stávajícího kontraktu. Velmi hlasitě si o něj řekl Rodrigo Taddei, který si naběhl na hranici pokutového území a po skrumáži v něm nekompromisně napálil míč mimo dosah brankáře Consigliho!

Orobici se pokoušeli o rychlou odpověď, ale obrana AS fungovala velmi spolehlivě. Naopak se Vlci mohli dostat do dvoubrankové výhody, jenže Maicon centrovaným míčem našel před Tottim pouze pozorného obránce Stendarda. Koncem poločasu Řím opět na chvíli přestal hrát a Atalanta se osmělovala. Zásahy De Rossiho a Castana ale stačily.

Zdálo se, že kritika ze strany médií na zmiňované hráče zabírá. Po Taddeiově brance se totiž gólu dočkal také Adem Ljajić. Srbský talent si naběhl do pokutového území, kam dovezl míč Gervinho. Ten nahrál Tottimu, který obloučkem na druhou stranu pokutového území našel De Rossiho. Záložník AS dokonal celou akci domácích nesobeckou nahrávkou na Ljajiće, který se mohl radovat z pohodlného zásahu.

Ze šaten přišli v lepším rozpoložení domácí, kteří kontrolovali míč. Přesto se do největší šance dostali hosté, protože Germán Denis si poradil s Dodem a následně i De Sanctisem. Přesto gól nevstřelil, protože do střely se mu na poslední chvíli položil Daniele De Rossi a skvělým skluzem zastavil střelu směřující do brány! Mohl to být klíčový zákrok, protože umožnil Římanům další sérii útoků. Gervinho se možná pohyboval na samé hraně ofsajdu, ale sudí nechal v akci pokračovat. Někdejší hráč Arsenalu si naběhl do uličky na nahrávku Adema Ljajiće a pravačkou prostřelil bezmocného Consigliho - 3:0.

Adem Ljajić nechtěl zůstat pozadu a po samostatném průniku se rozhodl kroutit míč k tyči. Nebylo to dost, protože právě tyč za brankářem Consiglim zastavila srbského útočníka. Trenér Rudi Garcia chtěl stáhnout Maicona a nahradit jej mladíkem Alessiem Romagnolim. A měl to udělat o něco dřív, protože to byl právě Maicon, kdo nevyskočil spolu s Migliacciem a umožnil mu hlavičkovat míč za záda brankáře De Sanctise!

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Cagliari Calcio 1:1

12.04.2014 18:00

Góly: 36. Simone Zaza - 47. Agim Ibraimi (pen.)

Sassuolo doma remizovalo 1:1 s Cagliari a rozhodně se nedá říci, že by bylo s konečným výsledkem spokojeno. V boji o záchranu je sice každý bod dobrý, ale nováček soutěže měl rozhodně na víc. Sassuolo tak zůstává na sestupových pozicích, naopak Cagliari si drží poměrně bezpečný odstup.

Neroverdi v poslední kole porazili Atalantu na jejím hřišti a na tento výsledek chtěli navázat. Jenže to se nepodařilo. Cagliari si přijelo pro bod a ten také má.

Koneckonců hosté vstoupili do zápasu aktivněji a už po pár minutách hry nebezpečně střílel Conti. Chyběla ale větší přesnost. Na druhé straně se ocitl sám před brankářem talentovaný Berardi, trestuhodně šanci neproměnil, Avramov balón lapil a bezbrankový stav trval. Poprvé se změna skóre udála ve 36. minutě. Simone Zaza se skluzem položil do míče a ten se od břevna dostal do sítě. Avramov nemohl nic dělat a Sassuolo díky Zazovi vedlo 1:0. Stejným výsledkem skončil i první poločas, ale diváci na Tricolore nemuseli na další branku čekat dlouho.

Přišla totiž okamžitě po změně stran. Sudí nařídil ve prospěch Sardiňanů pokutový kop a Ibraimi ho bezpečně střelou na proměnil - 1:1. Vrátit vedení Sassuolu mohl Floro Flores, jeho střela na zadní tyč šla těsně vedle. Pět minut před koncem zápasu měl na kopačce rozhodující gól Sansone, ale ani on nebyl nepřesný. A když i v nastaveném čase střílel mimo Ibarbo, skončilo utkání remízou 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC33283271:2287
2.AS Řím33247268:1979
3.SSC Neapol33207663:3567
4.ACF Fiorentina33177956:3758
5.Inter Milán331314655:3553
6.Parma FC331312853:4251
7.Turín FC331391149:4248
8.AC Milán331391150:4448
9.SS Lazio331391144:4448
10.Atalanta Bergamo331441538:4446
11.Hellas Verona331441550:5746
12.UC Sampdoria331181440:4941
13.Janov CFC331091436:4339
14.Udinese Calcio331151735:4638
15.Cagliari Calcio337121431:4533
16.Chievo Verona33861930:4930
17.Bologna FC335131527:5128
18.AS Livorno33672036:6425
19.US Sassuolo33672032:6225
20.Calcio Catania33482124:5820

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (227)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rim dneska musi vyhrat. Zajtra som zvedavy ako dopadne Neapol, Inter a ACcko. Nas caka tazky super ale verim, ze to tam jeden z dvojice Fernando/Carlitos vystrieda

Reagovat
smazaný uživatel

2. pro novou sérii Červeného trpaslíka, která se začne točit na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza, Zaza jede

Reagovat
Maritazzi

Já ti nevím Largo, ale těžko se může v případě Taddeie nebo Toloie mluvit o předchozích nepodařených výkonech, Taddei se chválí, kde se může, Toloi odehrál jeden zápas.

Jinak zápas naprosto výborný, takhle to druhý místo stvrdíme hodně brzo, výborný výkon prakticky všech. Ljajo po zápase řekl, že hrajeme nejlepší fotbal v Itálii a já s nim souhlasím, ten styl navíc má podle mě všechny předpokladu k tomu uspět i Evropě.

Reagovat
M11

uz at jste tam

Reagovat
10

teď jde o to, co s váma právě ta Evropa udělá...Juve bez LM v první sezoně hrálo taky nejlepší fotbal v lize, Fiorentina minulou sezonu taky

argumenty o posílení kádru nemusí nic moc znamenat, stačí se podívat jak hrubě se nepovedlo mercato právě Viole

Reagovat
Maritazzi

U Violy mi přijde, že kromě neoddiskutovatelné smůly na zranění si s tím teď moc neví rady Cenzo, ale jak říkám, ta sestava se jim proměnila až moc a tolik alternativ nemají. Já v tomhle nemám důvod nevěřit Sabovi, protože už teď pracuje na těch nenápadnějších jménech, jako je třeba Bertolacci, které kádr vhodně rozšíří a nemám důvod si myslet, že nepřivedeme třeba dvě větší jména. Hlavně je u nás vidět celosezonní progres, já Rudimu věřím, že to ukočíruje, vzhledem ke konkurenci jsou výborné podmínky.

Reagovat
10

taky mi přijde, že se do toho Cenzo trošku zamotává a překombinovává to, hodně nešťastná sezona pro Violu...

zrovna Bertolacciho bych bral taky, on je celkem podceňovanej, ale podle mě to je jeden z nejlepších box2box záložníků v calciu, navíc váš odchovanec

Reagovat
Maritazzi

Navíc pořád vlastníme jeho polovinu. Pokud půjdeme touhle cestou, mělo by to jít, primárně potřebujeme posílit o útočníka, levýho beka a záložníka, to by fakt Saba zvládnout měl.

Violy je škoda, doufal jsem, že Neapol proženou víc, tak snad aspoň ten pohár.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
snuff24
Reagovat
CubONE

Klaun.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je už ale psychický problém.

Reagovat
Il Architetto

Brutální zákrok, může být rád, že nemá zlomený žebra.

Reagovat
10

Chielliniho na něj

Reagovat
lnterista

hned me napadl Matrix...nekdo by mu mel poradne slapnout na krk...otres

Reagovat
10

největší hnus, navíc tenhle zmrdeček to předvádí snad každej zápas, nesnáším ho od konfederačního poháru

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
brvno

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Slejdy

strop

Reagovat
The Krupy

Reagovat
panca

ja se tomu ani nedivim. Vcera jsem chcili koukal na derby, behem prestavky tam hrali nejaky maly deti finale nakyho turnaje a hned tam nejakej malej capart simuloval. Lezel jak zabitej a za 5 sekund behal jak srnec

Reagovat
panca

hralY

Reagovat
KillSwitch

hrali ty madar :D

Reagovat
DelPiero137

Ale on sa predsa len chrani, je ofenzivny hrac ktory ako jediny sa snazi nieco vymysliet, tak takto sa chrani a ma to odpustene - aj taketo nazory sa tu objavili

Najviac nagrc je ze media, trener, klub, UEFA, FIFA nato kaslu a robia mu vacsiu a vacsiu propagandu.

Reagovat
raduinho

Neymar

Reagovat
olis

Reagovat
olis

reakcia na herecky vykon Neymara vyssie...

Reagovat
CubONE

Skoda Bologna, to sa malo udrzat.

Reagovat
hefy

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brvno

Reagovat
KillSwitch

Torino pekná otočka :D

Reagovat
Milan.B

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain vzdy potesi, o to viac ked da hattrick

Reagovat
CubONE

Dajte Paloschiho na obrazok

Reagovat
smazaný uživatel

Nedají, Paloschi je oproti Higuaínovi marketingově slabý

Reagovat
CubONE

Reagovat
Milan.B

smetiari horsi a o jedneho viacej boli... skoda ze nezrovnalo lazio

Reagovat
10

35 gólů za 8 zápasů, to je úrodný kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko hadr

Reagovat
CHONG

Pipita

Reagovat
olis

nakoniec sklamal aj Britos, ten druhy gol to bola komedia a zbytocne skomplikovanie konca zapasu, Higuainov hetrik potestil ale ma naviac

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ještě golů bys od něj chtěl?

Reagovat
olis

tak dnes ich mohol dat aj viac, ale o to nejde, skor herne odohral uz aj lepsie zapasy, a celkovo verim ze vie tie goly strielat pravidelnejsie, niekedy sa hned na zaciatku zapasu zacne strasne rozculovat a potom sa to s nim uz cely zapas vezie a nic sa mu nedari

Reagovat
stas87

chievo zachrania sa a dole pojdu sascu,livorno a catania

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat Matriho a Paloschi v létě do AC.

Reagovat
Ángel di María 22

Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

Vincenzo Montella praised “one of our best performances” as Fiorentina beat Verona in a 5-3 thriller. “It was one of our best performances since I came to Fiorentina and I like it when the team plays with such quality,” the Coach told Sky Sport Italia.

Dostat 3 góly, tak spokojený rozhodně nejsem, i kdybych jich sám soupeři nasázel 10.

Reagovat
Tomanatura

Jemu jde zrejme o 64% drzeni mice a 29 strel. Ale mas pravdu, ta obrana proste neni dlouhodobe v poradku, tam ma znacne mezery.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Iturbe tam trošku přitápěl. Třetí gól snad nemohla obrana myslet vůbec vážně. Vylepšení obrany bude asi základ pro letní mercato, zase ji trošku vyztužit. Ofenziva samozřejmě super, gólová akce na 1:1 Cuadrado-Valero-Cuadrado parádní. Takovému Zemanovi by tento výsledek vyhovoval, stejně jako většině diváků. Ale mě osobně by ty tři góly dělaly vrásky na čele, obranu beru jako základ k vítězství.

Reagovat
Alberto Aquilani

Aspoň, že Edy dal defenzívu znova dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne jsme hrali co dodat sampdoria se upekla po te cervene kartev forza inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Itálie Cesare Prandelli chce prověřit fyzickou připravenost hráčů, kteří mají šanci na účast na mistrovství světa. Během pondělí a úterý projde testy dvaačtyřicet adeptů nominace včetně největších hvězd.

ZNÁ NĚKDO JMÉNA 42 ADEPTŮ? KDE JE NAJDU?

Předem díky

Reagovat
Pinturicchio

Je to v diskusi pod preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi vec co muze rozjebat kamaradstvi je zenska

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda pravdoucí...

Reagovat
smazaný uživatel

Az ted to ctu a cumim ze maj 3 deti spolu. Ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle žurnalistický odpad nesnáším. Nejhorší je, že to společnost hltá plnými sousty.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to vůbec pravda?

Reagovat
Votas

hroznej ocas ten Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi?

Reagovat
Votas

Maxi je ocas, pač podváděl manželku a zavinil rozvod. Ona je kráva, že si nedokázala najít nějakýho jinýho sugar daddyho. Icardi je mladej zamilovanej cucák, kterej se stará o 3 cizí děti, na léto plánuje svatbu a má nezdravou zálibu v twitteru a neuvědomuje si, že tetování sou na celej život.

Nějak mně z toho prostě vychází nejhůř Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj kde se dozvim ze podvadel manzelku? Pokud vim, ze vsech stran jde to, ze ona blafla Icardiho

Reagovat
KillSwitch

:D :D tak toto je popis jak hrom :D 100 bodov

Reagovat
CHONG

To myslíš vážně?

Reagovat
Votas

naprosto

Reagovat
CHONG

Takže kdyby ti nejlepší kamarád brousil starou, tak bys mu bez problémů podal ruku a plácal ses ním po zádech?

Reagovat
Votas

tyhle osobní kokotiny na hřiště nepatří a co já vím, tak byl rozpad manželství jeho dílo...má být rád, že se mu někdo postará o děti

Reagovat
CHONG

Máš pravdu, fotbalisti nejsou lidi, ale roboti.

Reagovat
Votas

hmmm tos to teda vystihl

Reagovat
CHONG

Tak co jiného čekáš, když napíšeš takovou kravinu, že osobní kokotiny na hřiště nepatří.

Reagovat
Votas

na hřišti reprezentuješ klub a nikoho nezajímají tvoje žabomyší války v soukromí. Jestli s ním má nějaký problémy, tak ať se pobijou někde v zaplivané uličce. Tobě jako příjde normální si na hřišti vyřizovat osobní účty? Jestli jo, tak se nemáme o čem bavit.

Reagovat
CHONG

Pokud by to bylo tak, že by ho třeba kvůli osobnímu sporu sestřelil nějakým skluzem, tak bych s tebou souhlasil, že by to na hřiště nepatřilo, ale pokud mu nepodá ruku, tak to nikomu neublíží a ten druhý si aspoň něco uvědomí.

Reagovat
Votas

jak nikomu to neublíží? Ublíží to klubu. Teď se zase bude týden řešit co to znamenalo, co za tím bylo, čí je tam vina, kdy se udobří a takový hovadiny. Plno lidí, kteří o tom jejich trojúhelníku nemělo ani potuchy se o to začne zajímat díky tomu, že se to přeneslo i na hřiště. Díky tomu začnou média víc otravovat a dávat klubu nechtěnou publicitu.

Navíc tím úvodním podáním ruky nezdravíš tu osobu, ale protivníka jako takovýho. Pro mě je to úplně stejně nesportovní chování jako ten skluz a jako Icardiho oslava prvního gólu.

Reagovat
CHONG

Podle mě je to podstatný rozdíl, prostě i na hřišti je to pořád jenom člověk a ne robot, je pro něj zkrátka nepředstavitelné podat ruku někomu, kdo se tvářil jako jeho kamarád a pak se mu vysral na hlavu, to chápu, to že to bulvár rozmázne je pravda, ale to je vina především těch, kteří ty sračky čtou.

Reagovat
Votas

Já zas pochopím, když se půl zápasu okopává s člověkem, kterýho nemá rád, tak že to v něm po chvíli bouchne a udělá píčovinu. Tady dopředu věděl, že na to bude zaměřená halda kamer, že si to dá zítra polovina novin na titulku, že se mu novináři začnou víc srát do rodiny, atd...není robot, tak ať u toho trochu přemýšlí, ten bulvár mu s tou rukou neuhnul.

K tomu sraní na hlavu těžko dělat soudy, víme kulový, jak to mezi nima bylo.

Reagovat
CHONG

Ať to bylo mezi ním a jeho starou jakkoliv, tak pořád je to tak, že byli svoji, když ji Icardi začal brousit a to je prostě svinstvo nejhrubšího zrna, zvláště když toho člověka považuješ za dobrého kamaráda.

Reagovat
CubONE

Ako Icardi oslavoval?

Reagovat
Votas

provokoval fanoušky Dorie s rukou u ucha a naznačoval, že jsou moc potichu. Dostal za to žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ukázal,jak je jako člověk primitivní. Velký hráč by ani neslavil,jak to bývá,když dá gól týmu,kterému může být vůbec vděčný.Teď měl tu možnost,ale ukázal se jako zmetek a já doufám a věřím,že boží mlýny melou a jednou se mu to setsakramentsky vrátí. Měl jsem ho rád,když za nás hrál,ale teď u mě skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš vocas, nevidíš do toho, ale soudíš tady někoho za nepodání ruky. Počkej až ty přijdeš jednou domů nečekaně brzy,

Reagovat
smazaný uživatel

zatial toto kolo 35 golov 4,375 na zapas, vraj defenzivna liga

Reagovat
KillSwitch

francuzka liga je potom co? :D

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tvgolo.com/match-showfull-1397398786---42

Kdo neviděl jako ja sestřih Neapole, tak zde je. No jinak, jaktože byl Lorenzo kapitan? A proč Albiol střidal v pulce, ma nějake zraněni? Jinak Gonzalo moc hezke goly, penaltu si tam krasně šoupl Driesovi patičkou a pak dva vyhrany tvrdy hlavičkovy souboje a pěkne zesměšnění hlídače + golmana. Dnes byl lepši jak ja, ja pouze jen dva goly

Jinak fanta je tohle kolo snová. Pipita 3x, Aqua 2x, Toni, Ljajič, Lulič + Gervinho assistence a to ještě nehral Arturo

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo jinej nez on ;) v uvahu prichazi jen Pandev a Britos který ale na jaře skoro nehrajou a dost možná odejdou. Kapitán byl tušim že i minulej zápas když odešel Hamšík. Goly pěkný, i když nás napínali až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim kdo jinej než on, mě to v tom sestřihu pravě dost překvapilo

Reagovat
CubONE

Vtedy bol po Marekovi Inler.

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht, to bylo už s Catanii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se divil, proč je kapitánem Lorenzo, ale když jsem se podíval na sestavu, tak nebylo jiné volby. Z obrany by ji mohl dostat maximálně Britos. Behrami? Pandev? Mertens? Pipita? Ani náhodou! Lorenzo jakožto odchovanec a určitý nový symbol Neapole je zcela pochopitelnou volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, však jo, to je jasny.

Reagovat
olis

preco Lorenzo to si kladiem otazku aj ja, bolo tam vela vhodnejsich kapitanov, asi len preto ze je to rodeny Neapolcan...

Albiol striedal z toho dovodu ze nestihal, posral to pri prvom gole, Benitez povedal ze mozno ma nejaky virus, zraneny by nemal byt

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten prvni gol ho neuhlidal no, ono to je všeobecně těžši branit ve vapně

Reagovat
mastakillah

S tím Lorenzem jsem taky nechápal. To už bych pásku dal spíš Behramimu, přeci jen je Lolo ještě dost mladej a ne až tak zkušenej

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo dobré harakiri. Asi jako dát kapitánskou pásku Melovi.

Reagovat
mastakillah

něco na tom bude

Reagovat
mastakillah

Jo a ještě gratulace ke dvěma gólům, s kým jste hráli?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem šel z Doloplaz...teď hraju za moji rodnou vesnici čtverku 4-0 s Grygovem vyhra

Reagovat
mastakillah

Grygov šel za poslední roky dost dolů teda

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky to byli žebraci, jen jeden rok hrali nějak trojku.

Reagovat
Pettirosso

to AS mě teda znervozňuje, drží se nás jak klíšťata a to už jsem pomalu začínal otevírat šáňo

Reagovat
brenk

zajtrajšok bude podľa mňa kľúčový, okrem AS tam už potom nemáme nikoho tak nepríjemného, ale ak by sme stratili s Udine, tak by sa mohol na tím vyvinúť tlak...

Reagovat
Pettirosso

ztatit můžeme s kýmkoliv...viz Barcelona s Granadou. Ten vzájemnej zápas mě děsí, snad už bude hotovo, AS může litovat, že není dřív

Reagovat
mastakillah

Můžete si to posrat jen vy. Hodně bych se divil, kdyby jste to už nedotáhli

Reagovat
DelPiero137

Musime to skratka zvladnut a ziadne udrzovacky a setrenia sa. Psychika je svina, staci jedno zakopnutie a uz sa to veze.

Reagovat
olis

100. pre Higuainov hattrick v kazdom zapase

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

106. pro Lucu Toniho a jeho prvenství mezi střelci

Reagovat
rossoneri89

dalsia nula ..... FORZA MILAN Monty krasny gol ... inak nasa hra slabucka

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasů v řadě bez prohry, jen 2 obdržene goly. Snad se AC ještě porve o poháry

Reagovat
CubONE

chudak

Reagovat
CubONE

Poslednych 5 zapasov - 4v, 1r, 0p stvrte vitazstvo v rade, zabojujme

FORZA MILAN!

Reagovat
CubONE

18 - Milan have scored 18 goals from outside the box, fewer only than Real Madrid (19) in the top-5 European Leagues. Snipers.

Reagovat
Jajinek

a zase o něco blíž 6. místu...Icardi je prostě famózní.

FORZA INTER!!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Bláznivé kolo, zatiaľ to je 4,2 gólu na zápas, to sa len tak nevidí.

Reagovat
M11

my tam vecer bouchnem plichtu 0:0 at si nehrajem na Eredivise

Reagovat
Pinturicchio

Tím už tomu moc nepomůžem, tak radši vyhrajme

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

Reagovat
CubONE

Seedorf sa vyjadril, ze potrebujeme LB, kedze Urby ani Constant nie su obrancami. Vdakabohu! Len prv popredavat ten plevel.

Reagovat
smazaný uživatel

můj tip je Balzaretti

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že se bude Galliani dál držet od Coentraa

Reagovat
Maritazzi

Tohle není jméno pro současnej Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

MU

Reagovat
Pinturicchio

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

prý i Neapol se přidala

Reagovat
smazaný uživatel

Ti lakaj prej Alvara Arbelou.

Reagovat
Pinturicchio

Tak snad bude mít Fabio rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

A zustane.

Reagovat
Dominator

+ Monaco bude zrejme tiez v hre...

Reagovat
CubONE

To budu chciet podla mna Evru. Francuz, hral tam, skuseny.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka na fans Juve, jak vidí dnešní zápas s Udine, na koho se vyplatí vsadit ?

Reagovat
Pinturicchio

To by ses měl myslím zeptat kohokoliv jiného, jen ne nás

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to z hecu ale kurz na Udine vypadá zajímavě, ale spíš čekám,že budete chtít titul co nejdřív takže těžší rozhodování

Reagovat
Pinturicchio

Budeme, nedávno o tom mluvil Gigi.

Reagovat
10

nebudeme, podle SKY to chce Conte a hráči nechat napínavý do posledního kola

Reagovat
DelPiero137

To ako vazne, ci len skusas?

Reagovat
10

vážně

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Teraz pozeram ze podla SKY, som zlakol ze podla oficialneho vyhlasenia vedenia

Reagovat
10

jj, naštěstí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

uz ho netrap

Reagovat
10

chtěl jsem ho naopak uklidnit, že to je všechno dobře naplánovaný

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
snuff24

http://www.youtube.com/watch?v=AlRqWOKKmM8 jsem rád, že jsme ho nakonec neprodali, roste z něj dobrej kanón

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jste někdo "zápas roku" v Anglii?

Reagovat
Il Architetto

1. půlku, mělo to dobrý tempo i slušný akce. Potom jsem šel na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jde o to, jestli někdo koukal, jak strašně špatní jsou "nejlepší hráči ligy" proti soupeři, který má aspoň trošku úroveň.

Reagovat
Il Architetto

1. gól Kompasův a Harta (dementní výběh), 2. gól znovu Kompasa, kde neuhlídal Škrtela a 3. gól ani nebudu komentovat, to je jasný.

Reagovat
M11

docela prdel kdyz Kompany nemel ani puvodne hrat.. a nakonec oslavuji jeho start a on to takhle posere

Reagovat
Il Architetto

Jo jo. Jednoznačně ta prohra jde na jeho triko.

Reagovat
Pettirosso

hlavně je strašně vtipný, že Liverpool má v nejlepší lize světa nastřílených přes 90 gólů, kor když je dává i Sturridge

Reagovat
Leo Rekordman

Co je jako na tom tak strasne vtipny?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jak zachytal Scuffet ? zápas jsem viděl jen chvíli

Reagovat
M11

prakticky nijak.. na mic si moc nesahl a malem dostal 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Takt y 2 goly mohl těžko chytat, ale spíš jsem čekal že ho prověříte více

Reagovat
M11

znas nas.. dame co potrebujem a jebem na to

Reagovat
Pinturicchio

Nejtěžší venkovní zápas máme za sebou, jelikož v Římě už nepůjde, co se titulu týče, o nic. . Kwadwo je absolutně boží, top hráč. Seba potěšil, stejně tak Martín. Claudiovi a Paulovi by někdo mohl připomenout, že můžou i střílet.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
M11

Kwadwo za posledni zapasy musi mit skvele % uspesnosti prejiti pres protihrace.. ten prakticky vubec neztraci mic.. fantasticka forma

Reagovat
Pinturicchio

Jj, konečně se toho 1vs1 přestal bát, chodí do toho a vytváří tím šance, hodně si začal věřit, plus ten neskutečný fyzický fond. Být někdo podobný napravo, tak drtíme ještě víc.

Reagovat
M11

navic k tomu pridava hodne takticky vykon dozadu.. opravdu fantazie hrac

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

a navic je to velky sympatak a skromny hrac. Vidno ze je rad ze moze hrat + ta jeho kludna povaha, starost o rodinu.

Ked sa tak zamyslim Kwadwo je kludas na ihrisku, s protihracmi vychadza dobre. Nepamatam sa ze by sa s niekym posekal, strkal atd...

Reagovat
DelPiero137

Blby palec, ma tam byt

Reagovat
Il Architetto

Jj, ta lehkost.

Reagovat
Euphael

To Udinese hrálo pasivně, strašně vám to ulehčili.

Reagovat
M11

jj o tom zadna.. dnes slo videt ze maji v pi...

Reagovat
Pinturicchio

Hráli hrozně, no, zaplať panbůh za to.

Reagovat
Euphael

Ten Juventus má celkem sympatický tým i trenéra. Celkově je ten klu příkladem dobré práce. Koho byste potřebovali nebo spíše kde posilnit, aby se dařilo v Evropě, jako doma?

Útok je dobrý, záloha ještě lepší. Moc gólu nedostáváte, tak asi i obrana nebude nejhorší.

Reagovat
Pinturicchio

Jednoznačně by potřebovala zdvojit ta levá záloha.

Reagovat
M11

i prava.. Isla na to proste nema.. bohuzel

Reagovat
Pinturicchio

No, nechtěl jsem to psát, ale je to tak, no, ... chtělo by to nějakou top kvalitu přímo do základu, protože Lichty, buďme upřímní, na to přestává mít taky.

Reagovat
M11

Lichtak na to ma.. ale musi chtit.. verim ze dobry konkurent by ho vybicoval

Reagovat
Pinturicchio

Na mě působí strašně dřevěný dojmem, on sice nebyl žádný jo technik nikdy, ale ted je to extrém, ... snad za to může jen únava nebo něco takového. . Chtělo by to mít vyrovnané dvojice na těch stranách, Kwadwo / Coentrao ... Lichty / Cuadrado(?)

Reagovat
M11

ja tady na Lichtaka casto nadavam presne za to ze je to drevak ale on to zase kompenzuje svyma prednostma.. a posledni zapasy zase ukazuje ze na to ma..

Reagovat
Pinturicchio

... uvidíme, no, každopádně posilu by to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci do toho kecat, ale co jsem viděl, tak na současnou Evropu je ta hra pořád moc na klídeček. Paradoxně se mi Juventus nejvíce líbil proti Realu.

Reagovat
Pinturicchio

4-3-3 plus to, že proti nám stojí takový soupeř, ... nás vyřadila vlastní namachrovanost v zápasech s Kodaní a Gala

Reagovat
M11

vlastne o tom Andy mluvi.. to je to nase na klidecek..

Reagovat
Pinturicchio

Jj, .. on i Conte o tom mluvil, že jsme to suveréně nechali na poslední zápas, kde se tam to pak kur*vsky vymstilo.

Reagovat
DelPiero137

Hosi, nechcem sa s vami hadat ale nepamatate si domaci zapas s Gala a v Kodani? S Gala sme to odjazdili cely zapas, nepustili ich do nicoho ale nepremenili sance. Tam nas zabil Leo, ktory vyrobil dva goly superovi z nicoho nic. V Kodani bol pomalsi zaciatok ale nakoniec ich drtili a nepremenili.

S Realom to bolo vyrovnane ale opat hrubica jednotlivca (Martin zariadil vyrovnavajuci gol ktory Real dostal na kona).

Mne sa nezda ze by sme to podcenili, vyflakli sa nato. Skor individualne chyby nas vyradili.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to je asi ta chyba, co? Hlavně v suchým triku...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, profesorské pi*ovinky, pinkání a pak se to honí na poslední chvilku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám s vámi těžké. Vždy když se chci na Juventus dívat, tak se, nevím proč, hrozně těším. Pak rychle vystřízlivím a nadávám na všechny strany. To je vždy takový rozdýchávací výkon, jak když se chystá vichr zamést s listím stromu a nakonec to je jen takový větříček, který s tím listím jen pro jistotu zašumí. Už mě s tím štvete.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, já to mám stejný a to Juventusu fandím ... přitom když ten tým zapne a jede naplno, tak je to kolotoč, že ten soupeř neví, kde mu hlava stojí, ... pak dáme dva góly a ťuk, ťuk, v klidu dohrát.

Reagovat
M11

co si budem nalhavat.. tohle je Juve byvalo i driv.. hrat jen to co potrebuje.. taky nas to kolikrat pekne sere.. hodnekrat se nam to vymsti.. ale znas to.. kdyz ji milujes

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že to znám.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď jsem se stal samostatnou jednotkou a s tím přichází fandění Atléticu. Musím říct, že se mi v tom chladném fotbalovém srdci zase rozpumpovala vášeň. Tak po deseti letech, kdy jsem přestal u fotbalu snít a začal vnímat negativní vnější vlivy. A začít znovu snít, to bych přál každému, kdo už to zapomněl. Nebo každému, kdo to nikdy neuměl, ale mohlo by ho to nadchnout. Musím napsat, že fotbal si teď užívám plnými doušky... Ale samozřejmě je to tou situací v Atléticu, to se musím přiznat. Kdyby hráli v polovině tabulky, tak jsem pořád jen gaučový příznivec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si řikal, že jsi posledni dobou zase akčnějši, jako kdysi davno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuj si, že za všechno na světě můžou ženský.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dneska jsme to v praci rozebirali, že holky jsou ve věku do tři let chytřejši jak kluci, živějši, vic se toho nauči a maji vic rozumu. Pak jsme se shodli, že je největší škoda, že od tři let už se dal nerozviji...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, jako akčnější. Jak se to vezme. Teď se mi zdá, že kdysi jsem psal ptákoviny, třeba za pět let se mi bude zdát, že teď píšu ptákoviny. Tak to zkrátka je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předtim jsi sem 2 roky třeba nic nenapsal a za posledni dva tydny jsem par přispěvku zaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pravda. Jak jsem psal, měl jsem dlouho jiné zájmy.

Reagovat
M11

pamatuju si kdyz jsme si snad pred 4-5 lety psali o tom ze uz ztracis nejak chut sledovat fotbal.. jsem rad ze vasniva hra Atletu te opet vratila i sem do diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nemám rád Vidala, tak se s tím smiřte kluci.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Tento týden se Benitez nabídl Contemu, že kdyby mu Conte zavolal, tak mu s radostí napoví, jak porazit Benficu, jelikož nad nimi vyhrál před rokem ve finále EL s Chelsea. Nicméně Conte odpověděl po svém na tuto nabídku: "Vzhledem k tomu, že Napoli vypadla letos s Portem, preferoval bych neptat se ho na Portugalské týmy. Asi mám trochu více důvěry v mých vlastních skautech."

Reagovat
KillSwitch

ten Benitez je strasny vtak :D

Reagovat
CubONE

Tak akurat pre tuto vec nie, to bolo sympaticke. Aj odpoved Juve dobra.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

co na tom bylo sympatickýho, že namachrovaně předhodil Contemu, že 'on' Benficu loni porazil?

Jako já ho mám celkem rád, ale tyhle kecy by si měl nechat a raději přemýšlet, proč ztrácí na vedoucí tým 20 bodů

Reagovat
10

navíc ani nevěděl jak je porazil, kdyby Benfica proměnila ty jejich mega šance, tak dostal pupkáč trojku...to byla klasická Chelsea haluz

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
FuckT

Tak nakoniec po 33. kolach sa uz daju celkom predpovedat timy, ktore pojdu do LM. Ten rozdiel medzi nami a prvymi dvoma timami je obrovsky, ale ani tak nejde o kvalitu kadrov ako neschopnost trenera, pretoze kvalita nasich hracov je dostacujuca, co dokazuju nie len vykony v LM, ale aj vykony proti AS a Juve. Uvidime, ako sa Benitezovi bude darit v buducej sezone. Dufam, ze to nedopadne tak, ze nakupime dalsich hracov a zase raz minieme obrovske peniaze, ale nenajdeme tu Juve mentalitu.Tuto sezonu nam jednoznacne chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Milán se oproti Anži vydal "židovskou cestou" hledají další zadaráky, snaží se snížit výkupní klauzule a Berlusconi bude chodit pomáhat do domova důchodců...co se to děje se "západním světem" ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele