33. kolo
13.04.2014 15:00 CET
2 : 4
(2:3)

Reportáž

AS Livorno - Chievo Verona 2:4

Také v Livornu viděli diváci spoustu branek, naneštěstí pro domácí fanoušky však většinu do jejich sítě. Livorno nezvládlo klíčový záhranářský duel s Chievem a po porážce 4:2 si výrazně komplikuje situaci. Chievo má na ně už pětibodový náskok. Hattrickem se blýskl Albero Paloschi.

Kdyby Livorno vyhrálo, svého soupeře by v tabulce přeskočilo, jenže vše je nakonec jinak. Domácí si byli důležitostí zápasu moc dobře vědomi a do zápasu vstoupili lépe. Vlastně do něj vstoupili nejlépe jak mohli. V 7. minutě odcentroval Mesbah přesně na hlavu Siligardiho a Agazzi kapituloval - 1:0 pro Livorno. Domácím nadějný výsledek dlouho nevydržel. Hned o dvě minuty později dostal dobrý balón za obranu Alberto Paloschi a přesnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Netrvalo to dlouho a Chievo dokonalo obrat.

Ve 23. minutě se Paloschi proměnil v nahravače, jeho centr se snesl na hlavu Théréaua, který překonal Bardiho podruhé - 2:1 pro Chievo. Jenomže ani tohle vedení dlouho nevydrželo. Livorno za chvíli srovnalo krok, když byl ve vápně faulován Paulinho a sám postižený nařízenou penaltu proměnil - 2:2. Čtvrtou brankou však první poločas neskončil. Zmatek uvnitř pokutového území Amaranta ztrestal Alberto Paloschi a Chievo první půli přeci jenom vyhrálo.

Hosté byli při chuti i na začátku druhého poločasu. Brankář Bardi několikrát Livorno podržel ale v 55. minutě byl opět bezmocný. Další pokutový kop se štěstím proměnil Alberto Paloschi a zkompletoval tak hattrick. Fly Donkeys vedli 4:2 a byli na nejlepší cestě získat tři body. Hra se ve zbývajících minutách rozkouskovala, Chievo nikam nespěchalo a dvoubrankové vedení si s klidem pohlídalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele