Serie A - souhrn 25. kola

17.02.2017, 22:37, aktualizováno 19.02.2017, 22:44
Komentáře a souhrny
Juventus potvrdil roli favorita, doma smetl Palermo a udržel si náskok na čele tabulky před rovněž úspěšnými pronásledovateli - v tomto kole berou tři body i Neapol, AS Řím, Atalanta, Inter Milán a AC Milán. Velice povedený návrat na lavičku Pescary prožil trenér Zdeněk Zeman...

AC Milán - ACF Fiorentina 2:1

19.02.2017 20:45

Góly: 16. Juraj Kucka, 31. Gerard Deulofeu - 20. Nikola Kalinić

AC Milán zvládl naprosto klíčový duel s Fiorentinou a udržel se v kontaktu s evropskými poháry. Fiorentina určitě nebyla horším týmem, ale těžko se prokousávala tuhou defenzívou Rossoneri. Trenér Vincenzo Montella se rozhodl zejména po druhé brance pro legendární catenaccio.

Lépe vstoupila do utkání Fiorentina a Gigi Donnarumma musel rychle na zem po přízemní ráně španělského záložníka Borjy Valera. Milán odpověděl svojí šancí v 16. minutě, která zároveň znamenala vedení. Po centru do šestnáctky se dostal k hlavičce Juraj Kucka a Tatarusanu musel lovit míč ze své sítě. Rossoneri si vedení užili celých pět minut. Chiesa hledal na malém vápně Nikolu Kaliniće, což se mu povedlo a chorvatský snajpr zblízka překonal Donnarummu.

Tempo hry na chvíli opadlo, přesto si Milán vzal vedení zpátky. Prostor dostal Deulofeu a krásnou technickou střelou uklidil balón k tyči. I tentokrát se Viola snažila o co nejrychlejší odpověď. Poté co Vangioni zahrál před pokutovým územím rukou, nabídla se Fiorentině zajímavá standardní situace. Josip Iličič pak pěkně nacentroval a Rodríguez hlavičkoval těsně nad. Na druhé straně se dostal k zakončení Mario Pašalič a za Tatarusanem zvonila tyčka!

Ve druhém poločase diktovala tempo hry Fiorentina, ale obrannou hráz Rossoneri se nedařilo prolomit. V 56. minutě odcentroval do vápna Iličič a Carlos Sánchez zblízka trestuhodně překopl branku.

Čas pro Violu rychle utíkal a Donnarumma byl čím dál více bez práce. Trenér Montella vsadil vše na tuhou defenzívu, kterou ještě podpořil příchodem třetího stopera Zapaty. Viola se velké šance, natož vyrovnání, nedočkala. V závěru mohl definitivně pojistit výsledek Abate, ale tutovku neproměnil.

Více informací k zápasu

AS Řím - Turín FC 4:1

19.02.2017 18:00

Góly: 10. Edin Džeko, 17. Mohamed Salah, 65. Leandro Paredes, 90+1. Radja Nainggolan - 84. Maxi López

Domácí AS pokračuje v krasojízdě a snadném střílení branek. Dnes v podvečer se jeho další obětí stal Turín, který si z Věčného města odváží debakl 4:1.

Vlci na svém stadionu v neděli v podvečer uvítali Býky z Turína a nboj před utkáním byl značný. Oba týmy se prezentují především ofenzivně laděným fotbalem, na který je radost pohledět. Také to byl souboj dvou elitních střelců, kteří jsou ve velmi dobré formě a svými výkony táhnou oba celky. Na domácí straně se o další góly hlásil zkušený kanonýr Edin Džeko, zatímco na druhé straně mu oponoval Andrea Belotti.

Domácí trenér Luciano Spalletti vzhledem k množství zápasů udělal v sestavě pár změn, takže nastoupili Juan Jesus s Leandrem Paredesem místo De Rossiho s Rüdigerem. V kádru hostí dostal další šanci mladík Lukić, který podává velmi dobré výkony. Do zápasu se podívali i Benassi, Barecca nebo Hart s Morettim, v útoku nastoupila obávaná trojka Belotti, Ljajić a Falque.

Všichni hráči a trenérský tým AS měli na svém dresu či obleku jedno číslo - 24, které nosí dlouhodobě zraněný Alessandro Florenzi. A doufali, že jim tento akt kolegiality přinese štěstí. Ve třetí minutě domácí Vlci vybojovali rohový kop, který po jednom odrazu málem zakončoval Juan Jesus, jenže v obtížné pozici netrefil. O mnoho lépe si poradil Edin Džeko, který v 11. minutě dostal míč od Nainggolana, popošel s ním pár metrů a krásnou ranou slabší nohou prostřelil brankáře Harta!

S další lavinou nebezpečí přispěchal centrující Kevin Strootman, který z první hledal nabíhajícího Džeka. Toho sice ubránili obránci Turína, kteří však odhlavičkovali balon do druhé vlny. Tam stál dobře připravený Mohamed Salah, který na nic nečekal a krásnou ranou z voleje poslal míč k tyči - 2:0 pro Vlky.

Po pětadvaceti minutách, kdy úvodní nápor AS opadl, se postupně dostával Turín stále častěji k míči. Jeho kombinace se prodlužovaly a zrychlovaly, ale stále končily v uctivé vzdálenosti od Poláka Szczesnyho. Až ke konci první půle měl Turín opravdu velkou šanci, když se po rychlé narážečce dosta ve vápně k míči Belotti, který servíroval míč na vápna. Tam jej málem zakončil Marco Benassi, jenže do střely mu nakonec vložil nohu bránící Juan Jesus.

Druhý poločas se odbýval v podobnm duchu. Turínský celek sice občas díky Falquému nebo Ljajićovi vykouzlil krásný pas do vápna AS, jenže obránci Vlků si vždy poradili s odkopem. Na druhé straně vložil Edin Džeko do pasu od Paredese sice hodně síly, ale už ne tolik přesnosti. Trenér Siniša Mihajlović chtěl od svých hráčů víc akcí a jako posílení ofenzívy poslal do hry v Římě starého známého - Juana Iturbeho.

Právě hbitý Argentinec, který v Turíně hostuje z Říma, se proběhl do vápna, kde jej na poslední chvíli odzbrojil vracející se kapitán Radja Nainggolan. A Vlci trestali. K odraženému míči se na druhé straně dostal Leandro Paredes a nic s ním nevymýšlel. Po vzoru Cuadrada a podobných z posledních týdnů napálil balon utěšenou bombou z první. Brankář Hart balon viděl na poslední chvíli a kapituloval - 3:0.

Brankář Wojciech Szczesny ale čisté konto neudržel. To už byli na hřišti hráči jako Vermaelen, Totti nebo na opačné straně Maxi López. A právě tento zkušený útočník vyzrál na pozdě reagující obranu AS, takže postupoval sám na polského brankáře. Zbývalo mu už jen prostřelit svého soupeře, což zvládl na jedničku - 3:1. Brankář Hart na tom byl ale mnohem hůř, protože v nastavení se centr snesl do vápna na Tottiho, ten nahrál do druhé vlny na Nainggolana a belgický záložník se nemýlil - 4:1.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Janov CFC 5:0

19.02.2017 15:00

Góly: 5. Lucas Orbán (vl.), 19. Gianluca Caprari, 31. Ahmed Benali, 81. Gianluca Caprari, 87. Alberto Cerri

A pak že to nepůjde. Zdeněk Zeman při své obnovené premiéře dokázal získat s Pescarou první vítězství a to dechberoucím způsobem. Delfíni doslova vymazali janovské Grify a do jejich sítě se prosadili hned pětkrát!. Ustojí potupný debakl chorvatský trenér ve službách Janova Ivan Jurić?

Byl to velký návrat muže, který před pěti lety v Pescaře působil. Jeho svěřenci vstoupili do zápasu pořádně namotivování a Janov absolutně nestíhal. Jaká to změna oproti Pescaře pod vedením Massima Odda.

Domácí pochopitelně hodně pomohla rychlá branka. Defenzíva Grifů marně naháněla Lucase Orbána, který se sice již dostal do ostrého úhlu, ale i z něho dokázal vstřelit vedoucí gól. Také ve 20.minutě obrana hostů zaspala, i když šlo o hraniční situaci, Gianluca Caprari využil pobídku a zvýšil na 2:0. A konečně ve 32.minutě opět obrana Janova neexistovala a tentokrát Ahmad Benali překonal bezmocného Lamannu. Půlhodina hrůzy z pohledu hostí byla dovršena.

Janovští museli zažít o přestávce pořádnou bouři, jejich vstup do druhého dějství byl přeci jenom mnohem lepší, ale k ničemu vážnějšímu nevedl. Místo toho se k útoku odhodlala Pescara a div, že z toho nebyla čtvrtá branka. Janov už na dění na hřišti rezignoval a osm minut před koncem dostal čtvrtý gól. Gianluca Caprari zamířil na vzdálenější tyč a Lamanna musel opět lovit. Ponížení Grifů ale němelo brát konce. V 88.minutě dovršil populárního "bůra" Alberto Cerri a sudí Abbattista v 90.minutě raději utkání už ukončil.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Cagliari Calcio 1:1

19.02.2017 15:00

Góly: 22. Fabio Quagliarella - 6. Mauricio Isla

Cagliari si veze z Janova cenný bod, protože bylo domácí Sampdorii více než vyrovnaným sokem. Hosté šli dokonce velmi brzy do vedení, když se trefil Isla. Jenže ještě v prvním poločase se o slovo přihlásil také Fabio Quagliarella.

Čtvrtý pokus už Sampdorii nevyšel, tým trenéra Marca Giampaola se zastavil na třech výhrách v řadě. Dnes odpoledne mu totiž návštěva ze Sardinie byla rovnocenným soupeřem a navíc pro n utkání začalo velmi dobře. Patrik Schick ze střídačky sledoval akci hostí, kdy domácím vypadla levá obrana. Míč po autovém vhazování propadl k Mauriciu Islovi, který jej napálil přesně za záda brankáře Viviana - 1:0.

Další z mnoha náběhů, na které dnes Cagliari hodně spoléhalo, předvedl zkušený útočník Marco Sau. Jeho snaha ale byla marná, protože mu byl v dobré pozici pískán ofsajd. Po dvaceti minutách bylo na stadionu Marassi srovnáno. Velkou měrou se o to zasloužil Luis Muriel, který prošel až do vápna a předložil míč na jeho druhou stranu, kde byl nepokrytý Fabio Quagliarella. Zkušený veterán pak akrobaticky poslal balon do sítě - 1:1.

Pár minut před koncem prvé půle se zastřeloval obránce Bruno Alves, který často zahrává standardní situace. Dnes mu ale nebylo přáno, neb pálil hodně vedle. Nevýrazného Bruna Fernandese nahradil v domácích barvách Filip Djuričić, který měl zvýšit kreativitu ve středu pole. Na koni ale byli spíše hosté. Joao Mario totiž poslal brilantní pas za obranu, na který si naběhl útočící Marco Sau. Brankář Emiliano Viviano však dobře jeho úmysl rozpoznal a včas vyběhl.

O chvíli později Lucas Torreira rozehrál volný přímý kop z levé strany a poslal míč do vápna, kde hlavičkoval Fabio Quagliarella. Jenže střelec první branky domácích brankáře Gabriela nepřekonal, ten výtečně zasáhl. Obdobná situace zavládla také po další Torreirově pasu, tentokrát byl smolařem Muriel.

Na větš tempo nebo snahu strhnout vedení na svou stranu jsme u obou týmů čekali marně. Lucas Torreira sice pálil v další šanci poměrně přesně, ale narazil na skvělého Gabriela. A když už ho stejný hráč překonal, napálil v obrovské šanci tyč! Patrik Schick se do hry dostal až deset minut před koncem. Tentokrát jako talisman nezafungoval.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - US Sassuolo 1:2

19.02.2017 15:00

Góly: 7. Seko Fofana - 70. Gregoire Defrel, 79. Gregoire Defrel

Všechny tři body si ze hřiště Udinese odváží Sassuolo. To sice prohrávalo po rychlé brance Fofany, ale ve druhém dějství se mu povedl skvělý obrat. Hned dva zásahy si připsal střídající Grégoire Defrel.

Domácí rozjásali své fanoušky v ochozech Dacia arény už po sedmi minutách krásnou ranou k tyči v podání Seka Fofany, jehož rána zapadla nechytatelně k tyči. Jen o pár minut později nedosáhl na balón Théréau a to muselo domácí mrzet. Sassuolo postupně přebíralo iniciativu a bylo lepším týmem, ale naráželo na skálopevnou defenzívu Zeber.

Udinese tedy vedlo po prvním poločase 1:0 a spokojen mohl být i legendární Brazilec Zico, který se objevil na stadionu. Ve druhém dějství se však věci změnili. Sasuolo bylo nadále lepší, Karnezis si ale připsal první zákrok až po hodině hry, nicméně nebylo to nic, s čím by si neporadil.

V 67.minutě poslal Eusébio Di Francesco na hrací plochu útočníka Defrela a ten se mu po pouhých čtyřech minutách pobytu na hřišti odvděčil vyrovnávací brankou. Defrel si naskočil na rohový tyč a překonal Karnezise - 1:1. A Sassuolu vyrovnání nestačilo, hosté se nadále tlačili dopředu a deset minut před koncem zápasu otočili skóre ve svůj prospěch. A hádejte kdo se prosadil, no přeci Grégoire Defrel. Ten vpodstatě napodobil první branku Fofany, také jeho střela zapadla přesně k tyči. Nyní bylo na tahu Udinese, ale času již zbývalo málo. Navíc závěrečné minuty byly rozkouskovány střídáním. Ještě ve 4. respektive 5.minutě byly k vidění zajímavé šance, ale co je důležitější, ke změně skóre již nedošlo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SSC Neapol 1:3

19.02.2017 15:00

Góly: 72. Riccardo Meggiorini - 31. Lorenzo Insigne, 38. Marek Hamšík, 58. Piotr Zieliński

Neapol dala zapomenout na porážku v Madridu a v Serii A pokračuje na vítězné vlně. Základy vítězství na stadionu Bentegodi položili Parthenopei už v prvním poločase brankami Insigneho a Hamšíka. Ve druhé půli pak zvyšoval na rozdíl tří branek Zielinski a domácí už stačili jen snížit, trefil se Meggironi.

Dle očekávání měla balón na svých kopačkách převážně Neapol, která svůj tlak postupně stupňovala. Jorginhův volný přímý kop skončil těsně vedle. Na druhé straně zase zastavil ojedinělý pokus Chieva (přízemní střela Ingleseho) Reina.

Ve 31.minutě se konečně prolomily ledy. Insigne si ve vápně navedl balón na střelu a jeho technický pokus zaplul do sítě. Vstřelená branka hosty ještě více nabudila a za chvíli bylo před Sorrentinem znovu živo, a co víc, přišel další gól. Naprosté nedůraznosti v defenzívě využil presující Allan, z jehož práce vytěžil maximum Marek Hamšík. Neapol si tak po prvním poločase vytvořila pohodlný dvoubrankový náskok, který ve druhém poločase ještě navýšila.

Chievo sice připravilo o přestávce střídání, ale bylo to houby platné. Hrála hlavně Neapol a v 58.minutě už to bylo 3:0 pro hosty. Insigne rychle přenesl hru na Zielinskiho, jenž si zpracoval balón a přesně po zemi vypálil. Tříbrankový náskok shledali Parthenopei jako dostatečný a v další fázi zápasu ubrali plyn, což ve svém důsledku vedlo ke korigaci ze strany domácích. De Guzman vyslal po vzoru Pirla skvělým pasem Riccarda Meggioriniho, který zamířil do černého. Fly Donkeys následně ožili

Meggiorini se dostal k dorážce a radost mu na brankové čáře překazil Maksimovič, ten se na chvíli proměnil v brankáře, neboť zhatil i dorážku De Guzmána. Slibnou příležitost si vypracoval i střídající Gakpé a na straně Neapole zase Giaccherini, ale výsledek 1:3 z pohledu domácích už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Inter Milán 0:1

19.02.2017 12:30

Góly: 81. Gabriel Barbosa

Bologna sice dnes v poledne proti Interu nepodala špatný výkon, ale na body to nestačilo. Mírně lepší Inter se dlouho trápil v koncovce, až rozhodlo střídání. Svůj první soutěžní gól si po pár minutách pobytu na hřišti připsal Gabriel Barbosa.

Domácí Bologna se pokusila zastavit Inter Milán a do boje vypustila hráče jako Torosidis, Masina, Pulgar nebo Džemaili, vepředu dostali šanci Krejčí, Verdi a nováček Petković. Inter nastoupil s trochu pozměněnou sestavou, v níž jsme našli Murilla, Maria, Éder, Perišić nebo Palacia.

Od prvních minut byl Inter jasně lepší a aktivnější. Nedařila se mu ale finální fáze. Spolupráce mezi Éderem a Palaciem vypadala velmi dobře, jenže nakonec gól neznamenala. Rodriga Palacia hledal rovněž Ivan Perišić, který si naběhl do vápna. Před bránou si všiml právě nabíhajícího Palacia, kterého nikdo neatakoval. Jenže Palacio coby zkušený útočník netrefil a poslal míč před prázdnou bránou hodně vysoko nad!

Bologna pro Inter nebyla příliš velkým protivníkem a velké problémy jí dělalo především udržení míče. Na opačné straně se naopak pokoušeli prosadit Antonio Candreva, který svůj centr do vápna nakonec neprocpal. Na druhé straně pálil Adam Nagy, jenže mířil hodně mimo. Ke konci první půle se dvakrát pokoušel prosadit Antonio Candreva, kterému se dnešní utkání opravdu povedlo. Jenže nenašel přesně ani jednoho z dua Éder - Palacio.

Oba týmy se zaměřovaly ke konci prvé půle především na střelbu. Za zmínku stojí především pokus Blerima Džemailiho, který vyslal hodně jedovatou přízemní ránu. Brankář Angelo Da Costa zase musel do akce po krásné ráně mladíka Roberta Gagliardiniho. Ačkoli snaha nejde upřít ani jednomu ze soupeřů, branek jsme se v prvé půli zkrátka nedočkali.

Znovu byl Inter mnohem lepším týmem a do práce museli obránci Bologně velmi často. V tomto ohledu se musel potýkat se soupeři především Oikonomou, který sváděl souboj s Gagliardinim i Perišićem. Felsinei se snažili být o něco málo důraznější, o což se snažili Krejčí s Verdim, jenže střela druhého jmenovaného mířila mimo.

Po hodině hry málem Inter vedl, když se ve vápně dostal míč ke zcela volnému Éderovi. Zkušený útočník však poslal jen nevýraznou placírkou míč do náruče brankáře Da Costy! Nerazzurri pak začala hodně trápit rozehrávka, která se stávala čím dál více nepřesnou.

Čerstvé síly pro domácí znamenala střídání Kraftha s Taiderem. Právě ten měl dvacet minut před koncem další šanci domácích, jenže pálil nepřesně. Když už se zdálo, že se oba kluby rozloučí remízovým výsledkem a branky se nedočkáme, zasáhl hráč, od kterého se (zatím marně) čekají velké věci. Mladý útočník Gabriel Barbosa zatím moc šancí nedostával, ale patnáct minut před koncem se dostal na hrací plochu a stál na konci celé akce. Nikdo jej nehlídal, takže jen pohodlně nastavil nohu a rozhodl.

Více informací k zápasu

Empoli FC - SS Lazio 1:2

18.02.2017 20:45

Góly: 67. Rade Krunić - 68. Ciro Immobile, 80. Keita Baldé

Empoli udatně bojovalo na domácí půdě s římským Laziem, ale nakonec nestačilo na jeho kvalitu. Domácí poslal do vedení povedenou střelou Rade Krunić, jenže o pár minut později odpověděl Ciro Immobile. Tři body pro Lazio zajistil Keita Balde pár minut před koncem.

V domácí bráně se opět objevil brankář Skorupski, do hry se dostali i hráči jako Costa, Krunić, Croce, El Kaddouri nebo zkušený veterán Massimo Maccarone. Hosté odpověděli brankářem Strakoshou, před nímž hráli Basta, Hoedt nebo Radu. O útok se stralo především trio Felipe Anderson, Immobile a Lulić.

V prvních deseti minutách jsme se dočkali jen jedné větší šance. Po přihrávce od Andersona pálil tvrdou ranou Ciro Immobile jen do rukavic připraveného Skorupskiho. Immobile se hodně snažil prolomit svou střeleckou smůlu a skórovat častěji. Jeho další jedovatá rána vůbec nevypadala špatně a brankář Skorupski s mí měl velké potíže. Obrana Empoli byla pod velkým a stálým tlakem ale v mezích svých limitů zvládala své povinnosti dobře.

Po půl hodině hry se k centrovanému míči od Parola dostal mladík Sergej Milinkovič-Savič a jen o pár centrimentrů minul tyč! Stejný hráč nahrával Immbilemu, který vyslal na bránu Empoli další tvrdou střelu. A první poločas uzavřely dvě velké šance Lazia. Deset minut před koncem dostal skvělou přihrávku mezi obránce Felipe Anderson, jenže Skorupski byl včas na místě. Brankář Empoli se dnes překonával a před odchodem do šaten vychytal robinsonádou centr Basty.

Empoli mohlo rozjásat domácí tribuny hněd po změně stran, když si El Kaddouri narazil s Pucciarellim. Mladý útočník včas ve vzduchu netrefil míč ideálně. Po nahrávce od Marka Parola byl ve velké šanci opět Milinkovič-Savič, jehož hlavičku na zadní tyči brankář Skorupski skvěle vyrazil. Nakonec se skóre měnilo možná trochu překvapivě ve prospěch domácích. Rade Krunić nebyl nikým atakován, takže s míčem popoběhl a vyslal nádhernou ránu z 25 metrů.

Radost Empoli však byla jen pomíjivá. Ani ne za minutu bylo srovnáno, protože tečovaný centr obránce Bellusci neodklidil, takže se k němu dostal Ciro Immobile. Teď už byl brankář Skorupski bez šance.

Lazio poté začalo tlačit a chtělo tři body. Po několika střídáních na obou stranách se mu to povedlo deset minut před koncem. Odražený míč z hranice vápna napálil do sítě s lehkou tečí střídající Keita Balde a tři body zachránil pro svůj celek.

Lazio se po vstřelené brance trochu uklidnilo a soustředilo se na udržení náskoku. Ten mohlo ještě zvýšit, když po faulu Veseliho na Djordjeviće zahrával přímý volný kop sám postižený. Jeho střela z 20 metrů však neprošla zdí. A jako poslední uzavřel dnešní utkání mladík Keita, jehož skákavou střelu musel brankář Skorupski vyrážet s velkými potížemi. I díky tomu je Empoli v tabulce 17. a Lazio dá obhajuje příčky evropských pohárů.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - FC Crotone 1:0

18.02.2017 18:00

Góly: 48. Andrea Conti

Atalanta Bergamo zvládla roli favorita a Crotone udolala jedinou brankou Andrey Contiho. Zápas jinak nenabídl vůbec hezkou podívanou, šancí bylo opravdu minimum.

Atalanta byla velkým favoritem a měla velkou šanci si nejen pojistit umístění na pohárové příčce, ale dokonce poskočit na čtvrté místo před milánský Inter. Na druhé straně Crotone potřebovalo bodovat, aby alespoň částečně vylepšilo svojí zoufalou situaci v sestupovém pásmu.

První poločas na Atleti Azzurri D'Italia nenabídl vůbec hezkou podívanou. Atalanta sice měla převahu v držení míče, ale hráči Crotone prostor před vlastním vápnem hodně zhušťovali a domácím prakticky nic nedovolili. Nejzajímavějšími okamžiky tak byly jen dvě žluté karty, které sudí v průběhu prvního poločasu rozdal.

Začátek druhého poločasu vypadal mnohem slibněji, zvláště poté, co domácí ve 48. minutě vstřelili vedoucí gól. Petagna poslal do malého vápna přízemní centr a Andrea Conti překonal brankáře Cordaze. Kdo ale čekal, že se nyní strhne ofenzivní koncert, ten se mýlil. Atalanta měla ještě jednu dobrou příležitost z volného přímého kopu, avšak Gómez netrefil branku.

Následně se ale opět nic koukatelného nedělo a to až do 83. minuty, kdy se v čisté gólovce ocitl Kessié. Brankáře Cordaze si dokázal prostřelit, ale balón zamířil jen těsně vedle. Nic dalšího se do závěrečného hvizdu už nestalo, takže Bergamaschi udolali Crotone 1:0.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Città di Palermo 4:1

17.02.2017 20:45

Góly: 13. Claudio Marchisio, 40. Paulo Dybala, 63. Gonzalo Higuaín, 89. Paulo Dybala - 90. Ivajlo Čočev

Juventus porazil na domácí půdě sicilské Palermo jednoznačně: 4:1. Díky této výhře si upevnil postavení na čele italské Serie A. Dvěma góly se na tom podílel Argentinec Paulo Dybala, který se tak opět zapsal na listinu střelců. Zásah Palerma přišel až v samotném závěru, takže na výsledek už neměl vliv.

Juventus v páteční předehrávce nehodlal nic podcenit, takže trenér Allegri nasadil poměrně ofenzivní sestavu. Od začátku utkání na hrací plochu vyběhli hráči jako Marchisio, Bonucci, Asamoah, Pjaca nebo Dybala se Sturarem. Palermo spoléhalo na Rispoliho, Jajala, Čočeva, Goldanigu nebo Nestorovskiho.

Už v 5. minutě se málem Juventus dostal do vedení. Paulo Dybala se ujal rozehrávky přímého kopu, jenže jeho projektil zastavila tyč! Palermo bránilo ze všech sil a na začátku utkání se mu poměrně dařilo eliminovat snahy lídra tabulky. Vydrželo mu to ale pouze 13. minut. Argentinec Gonzalo Higuaín si naběhl na centrovaný míč a jeho zakončení mířilo do brankáře Posavece. Ten vyrazil balón před sebe, kde s dorážkou neměl problémy Claudio Marchisio.

Domácí vedli o jednu branku, ale to neznamenalo, že by se Palermo nesnažilo. Do zakončení se dostal úteočník Ilja Nestorovski, který tvrdou ranou mířil jen do brankáře Buffona. Svou první velkou šanci posléze spálil mladý Chorvat Marko Pjaca, který z úhlu pálil jen do prostoru, kde se pohyboval brankář Posavec. První velkou hrubku Juventusu si na své konto připsal zkušený bek Dani Alves, jenže záložník Jajalo ji nepotrestal.

Pět minut před koncem první půle náhle Juventus udeřil. Přímého kopu se po faulu na Sturara ujal opět Paulito Dybala, který parádní střelou poslal míč do šibenice - 2:0.

Do konce první půle se Juventus ještě několikrát pokusil ohrozit hostující branku, leč marně. Minutu po změně stran se do utkání místo Khediry zapojil mladík Mario Lemina. Domácí se ihned snažili atakovat bránu sicilského týmu, jenže Palermo velmi dobře bránilo. Krátce poté se do velké šance pouštěl Gonzalo Higuaín, jehož snahu ale sudí zastavil odmáváním ofsajdového postavení.

Po hodině hry se málem prosadil Balogh, jenže jeho pokus mířil těsně vedle. A toho využili domácí, kteří se prosadili potřetí. Paulo Dybala vyslal krásný centr mezi obránce, na něj si naběhl zkušenější Gonzalo Higuaín a technickým obloučkem přehodil mladého brankáře Posavece.

Dvacet minut před koncem se na hřiště dostal Juan Cuadrado, který vystřídal Stefana Sturara. Právě Cuadrado se pokusil prosadit individuální akcí, když se z pravé strany dostal až před malé vápno. Jenže jeho střelecký pokus byl sražen na rohový kop. Palermo si svou situaci málem zkomplikovalo patnáct minut před koncem, když se brankář Posavec srazil s jedním ze svých spoluhráčů.

Tři minuty před koncem Paulo Dybala vyslal do šance Juana Cuadrada, který tvrdou střelou z pravé strany trefil pouze Posavece. A Juventus opět trestal. O pouhé dvě minuty později se prosadil Paulo Dybala, když hostující obránce Goldaniga vyrobil velkou chybu a nechal se obrat o míč Higuaínem. Zkušený argentiský útočník nahrál svému mladšímu kolegovi a Dybala se jednoduchou střelou prosadil - 4:0.

Palermo se nevzdávalo ani za beznadějného stavu. V nastavení druhé půle se dočkalo alespoň korekce výsledku, když se po rohovém kopu dostal k hlavičce Ivajlo Čočev. Brankář Buffon už zasánout nestihl a čisté konto dnes večer neudržel. Slavit mohl alespoň tři body, které jeho tým proti hostům ze Sicílie uhájil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC25210453:1763
2.AS Řím25182554:2256
3.SSC Neapol25166360:2754
4.Inter Milán25153740:2448
5.Atalanta Bergamo25153740:2648
6.SS Lazio25145644:2947
7.AC Milán25135736:2944
8.ACF Fiorentina25117742:3540
9.Turín FC2598846:4035
10.UC Sampdoria2597930:3134
11.Chievo Verona25951126:3432
12.US Sassuolo25931335:4130
13.Udinese Calcio25851228:3429
14.Cagliari Calcio25841333:5128
15.Bologna FC25761223:3827
16.Janov CFC25671227:4025
17.Empoli FC25571315:3522
18.Città di Palermo25351721:4914
19.FC Crotone25341820:4313
20.Delfino Pescara25261727:5512

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (223)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Druhý poločas podstatně lepší. Gonzalo a Paulito nemám slov, bohové.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně za Paulita jsem rád, doufám, že tu smůlu konečně protrh.

Reagovat
Furia Ceca

Ten inkasovaný gól v závěru mě neuvěřitelně sere, ale i tak myslím, že do Porta letí dobrej výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hans82

Dobre jsme to zvladli ted hlavne ve stredu zabodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pěkny vysledek, jinak doufam že aspoň Chiellini bude proti Portu fit.

Reagovat
Furia Ceca

Ono by možná pro nás bylo lepší, kdyby ne. Já bych ho zavřel do mauzolea, voskoval a pak bych ho probral k životu až na případný (dvoj)zápas s Realem, aby tam zase všechny pomlátil - včetně sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

A dostal červenu, keď "udrie" ronalda do tváre

Reagovat
stas87

Ked sa pozeram na tu tabulku, tak je to rok co rok rovnake. Juventus nema prakticky ziadny vypadok...skvela praca. Kde ale hladat priciny tohto naskoku? To su vo vedeniu zvysku ligy neschopni ludia ci ako tomu mam rozumiet? Vdaka dlhodobej skvelej praci vedenia ma Bayern taky naskok v Nemecku, da sa napisat, ze to iste je Juventus v Taliansku?

Reagovat
JuventusFC1897

no co myslis?

Reagovat
Pinturicchio

Právě v tom, že nemáme výpadky, v tom, že je Juventus nejlíp vedený klub v Itálii s jasnou vizí a záměry vedení. Máme nejlepší kádr v Itálii, hodně nám pomáhá vlastní stadion. Ještě před šesti lety jsme si museli půjčovat nepotřebného hráče z Arsenalu, teď Juve kupuje hráče za 90 milionů. Obrovsky tomu pomohl Conte, i díky němu je Juve v současné době tam, kde bylo před Calciopoli.

K Bayernu se to určitě přirovnat dá.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ráda, když se haní Itálie a Juventus jako zkurumpované prostředí, zrovna Juventus ukazuje, že umí dobře pracovat a že kvalita je již v managementu, samozřejmě, jsou výjimky a ne vše se zdaří, ale dávat všecku vinu Juventusu, když zrovna on dokáže bojovat proti prostředí, které jde proti němu (tím myslím, že Seria A v některých věcích zaostává za ESP, ENG a GER) se přesto dokáže ukázat v Evropě a nedělá Itálii ostudu. Může být vzorem pro ostatní, jako jsou AS a Neapol a pokud ti dokáží porazit v Serii A Juve a získat titul, může to pro ně psychicky dost znamenat a přinést hodně k rozvoji celé soutěže.

Reagovat
Pinturicchio

Marry me pls.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Frantszek

Netlac na pilu. Musite se blize poznat. Bez lasky nic nebude

Reagovat
Pinturicchio

Kecy, já už zamilovaný jsem a Fantomasova sestra určitě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Jen nevim jak nadseny z toho bude fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Ten už nám vybírá kostel.

Reagovat
smazaný uživatel

* postel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Btw, i na tomhle rozhovoru jde vidět rozdíl. Dovolím si tvrdit, že po takovém výkonu a výsledku by se většina týmů v Itálii plácala po zádech a mluvila o Scudettu, Dybala řekne, že jsme nehráli dobře.

http://www.football-italia.net/98521/dybala-%E2%80%98juventus-didn%E2%80%99t-play-well%E2%80%99

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ještě k včerejšku a grandióznímu vystoupení Paulita a Gonzala.

http://cdn.klimg.com/bola.net/library/upload/20/2016/08/juve_4ac2f75.jpg

Reagovat
mul

inak ako vidis vase sance v LM? vzhladom na to,ze ani jeden z top favoritov nema 100 % formu, mohlo by sa to konecne podarit podla mna

Reagovat
Pinturicchio

V podstatě souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

ono forma može prísť z dna na den..

takto by som sa na to nepozeral.

Reagovat
DelPiero137

Alex+Treza - pred nic sa u mna nikto nikdy nedostene

Oni posobili ako skutocny kamosi co sa respektovali.

Reagovat
Pinturicchio

Z Paulita a Gonzala mám podobný pocit, navíc stejná národnost. Vidět ty dva na hřišti vyvolává příjemnou nostalgii a vzpomínky na Alexe a Trezu.

Reagovat
Furia Ceca

Škoda že ještě nezůstaval Tévez.... Ten mě bavil sám o sobě, na to v takovým argentinským hurákanu by to bylo něco!

Reagovat
TrueCommunist

Vysvětlí mi někdo, proč nehraje v Argentině v základu Dybala s Higuainem? Když jim to spolu nádherně klape, proč nehrajou normálně 4-4-2 s těmahle borcema na hrotu? Podle mě by to bylo nejlepší možný řešení.

Reagovat
Tomanatura

Tech moznosti maji bambilion, i stejne kvalitni Icardi ani neni nominovany.

Reagovat
TrueCommunist

tak právě proto nechápu, proč jsou furt tak tragičtí.

Reagovat
Tomanatura

Nekvalitni treneri, nulova koncepce, neschopne vedeni svazu a jejich problemy. Jediny kvalitni typek byl Sabella, taky z toho vytezil maximum. V Brazilii to meli vyhrat, nebyt toho hnupa z Juventusu.

Reagovat
vilp

Velká škoda, že se k tomu zatím nedostal nikdo z trojce Simeone, Pochettino, Sampaoli, hlavně ten poslední jmenovaný.

Reagovat
DelPiero137

To bolo tym ze vtedy hral este za SCC keby hral za Juve uz vtedy premeni

Reagovat
Furia Ceca

Icardiho nenominují tak dlouho, dokud tam bude Messi, který nechce být s Icardim v jednom týmu. Vždyť je to známá věc.

Reagovat
Tomanatura

To jsou dohady, navic ten duvod je irelevantni. Podstatne je, ze tam tak kvalitni hrac neni.

Reagovat
Furia Ceca

Mně se to nechce vypisovat celý... Si to někde najdi celý. Prostě Icardi přebral manželku Maxi Lópezovi, který byl pro Messiho v Barceloně něco jako táta a Messi jasně řekl, že v argentinský repre bude buď on, nebo Icardi.

A navíc: Icardiho fakt nepovažuju na stejný úrovni jako Higuaína nebo Dybalu. Nehledě na to, že Argentina má do útoku vedle Messiho pořád Agüera a Di Maria, z Číny pořád můžou povolat Téveze nebo Lavzziho. Maj to hrozně natřískaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Toma má ale pravdu. Navíc zrovna jemu bych, co se týče argentinského fotbalu, nepsal, ať si něco najde. Málokdo je tu zrovna v argentinském fotbale kovaný tak, jako on.

A Icardi je elitní střelec. Je to hráč neschopný do rozehry, ale ve vápně je špička.

Reagovat
Furia Ceca

Ok, ale ten incident mezi Icardim a Messim se takhle stal, ne?

Icardi je určitě ve vápně TOP, to zakončení z první si troufám říct má možná i nejlepší na světě, ale Higuaín a Dybala mi pořád přijdou jako cennější hráči. Každopádně jsem zvědavej, jak ta argentinská repre bude vypadat až Messi skončí.

Reagovat
Furia Ceca

Konkrétně v útoku samozřejmě.

Reagovat
TrueCommunist

Podle mě se jejich výkonu ještě zvednou, přeci jen být tam Dybala a Higuain byla by to jiná síla. Možná by pak Argentina hrála více jako tým, což by jen prospělo.

Reagovat
Tomanatura

Ale ja se s tebou o nicem nehadam.

Reagovat
Furia Ceca

Sorry, já nevěděl, že to víc sleduješ... Když jsi napsal, že ten důvod je "irelevatní," tak jsem měl pouze pocit, že si četl, že Messi nechce být v týmu s Icardim - ale další okolnosti už neznáš.

Reagovat
Le Gunner

Je to strašné, v tom útoku mají tolik jmen, že by se z toho dala poskládat jedenáctka, ale stejně hrají tužku...

Reagovat
Furia Ceca

Maj to strašně nevyrovnaný... TOP útočníků maj tolik, že k jejich škodě není ani třeba povolávat je všechny - a přitom x let nejsou schopní vychovat si jedinýho slušnýho brankáře... Hroznej paradox.

Reagovat
Le Gunner

Co brankáře, já si od Heinzeho (možná Samuel) nepamatuju fakt kvalitního stopera, co by vyčníval a byl srovnatelný se světovou špičkou. Náběh měl kdysi Garay, ale rozhodně nenaplnil potenciál. V té záloze to taky není žádná sláva, sice to není tak hrozné, ale pokud budu přísný, platí to, co v obraně, akorát vezmu Veróna.

A naopak, v útoku mají vždy strašný přetlak, to je asi argentinské ,,prokletí".

Reagovat
Radin

Klasická J. Amerika..Hrrr dopředu a většina chce být beztak od mala super útočník...Tak že se vůbec divím, že se tam najdou i kvalitní golmani a někdy i obránci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
Uwe háže buly

v záloze Messi, Di Maria a 2 DM.

Reagovat
TrueCommunist

spíš nějaký více běhavý

Reagovat
Uwe háže buly

však píšu

Reagovat
vilp

To je spíš základ k dalšímu neúspěchu. Nechápu, na co Dybalu, když mám v týmu Messiho. Ti dva jsou zvyklí hrát v podobných prostorech a akorát by si zavazeli. A Higuaín je král zpackaných životních šancí, normální kouč by to s ním raději zabalil. Naopak Icardi by měl být budoucnost, takový hráč, co dokáže uplést z hovna bič a zároveň by nevyhořel v nejzlomovějších momentech, by se jim hodil asi nejvíc, kór když vezmu v úvahu, že by mu to rozdával Messi. Ale jestli jsou ty zvěsti nahoře pravda a Messi si opravdu diktuje, s kým chce a nechce hrát, tak je to holt jejich smůla.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, Dybala me prijde vykonostne nevyrovnany, jednou super pak ma zapas kdy me osobne vytaci.Higuain je delo, za me nejlepsi utocnik co sleduju juve 20 let.

Reagovat
dextroza_m

del Péro nic?

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10

kdyby si sledoval Juve 20 let, tak tohle nikdy nenapíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Dybala to má teď poměrně dost těžký, hraje dál od brány a noviny ho nenechaj v klidu, ať už jde o prodloužení smlovy, nebo o jeho přestup. Předtím se všechno točilo kolem Pogby a tak se mohl soustředit na hru a sklízet ovace. + návrat po zranění

Reagovat
Melchior

Reagovat
Furia Ceca

Bernardeschi výkupka na 70 mega. Ty výkupky jsou super, protože takhle nemusíme jednat s klubama, který se s náma vůbec nehodlají bavit (Neapol, Fiorentina) a můžeme kupovazt hráče na přímo (Higuaín). Těch 70 mega by mohl Marotta dát, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych je okamžitě, mít je na účtě.

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem z něho zápas od zápasu nadšenější, navíc vypadá, že narozdíl od Berardiho to má v hlavě srovnaný. To bych fakt neskutečně chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super kluk. Možná jsem ale i radši, že je pořád ve Viole.

Reagovat
Furia Ceca

Jo, jenomže já se obávám, že ho pak koupí nějaký provinční klub z "nejlepší ligy na světě." Belotti ať si klidně jde někam do Stoke City nebo dokonce do Bayernu, jestli o něj skutečně mají zájem, ale odchod Bernardeschiho a Berardiho ze SA bych vydýchával hodně těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ještě není situace, kdyby všechny ty Southamptony, Stoke City nebo West Bromwiche dokázali dát za hráče 70 milionů. Jo, 20-30 dají, ale 7 pětek ne.

Fedemu budu fandit, ať už půjde kamkoliv. Ale pro jeho hru je důležité, aby si to měl s kým fotbalově dát. Proto bych už z principu Anglii vyloučil. Berardi může v následujících letech klidně stagnovat. Dlouho teď laboroval se zraněním, de facto půl roku byl mimo. V létě ho koupíme buď my nebo nikdo.

Reagovat
Furia Ceca

Nebo Inter.

BTW ten Inter... Začali tvořit kostru týmu na (mladých) Italech a chtějí začleňovat hráče, kteří se stali v TOP klubech nepotřební (Alexis, Müller). Odkud se asi inspirovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Alexix a Müller jsou v TOP klubech nepotřební?

Reagovat
Furia Ceca

Tak Müller paběrkuje a ty čísla nemá nic extra - už jsem četl, že právě Inter kolem něho krouží... Alexis není nepotřebnej, to spíš naopak, ale v Arsenalu je dlouhodobě nespokojenej, ten debakl v Mnichově byl pro něj prej posledni kapka a chce odejít do Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to chápu ale rozhodně bych ani jednoho nenazval nepotřebným.

Reagovat
Furia Ceca

Ok. U toho Alexise bych možná naopak napsal "až zoufale potřebný."

Každopádně je fajn, že Inter konečně zvyšuje obrátky... Dneska tu proběhla expreska, že Číňani konečně jsou před koupí AC, příští rok 4 teplý místečka ve skupinách LM... Nechci to zakřknout, ale vypadá to, že se SA konečně posune dopředu. Zrovna po tom zápase Neapole v Madridu jsem si uvědomil, jak ty Milány v LM chybí...

Reagovat
olis

najprv budete musiet kupit nejaky klub v zahranici kedze po Higuainovi a Pjanicovi uz davaju vsetci vykupky len pre zahranicne kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, co v té smlouvě bude. Ale jen s ohledem na tu částku bych do toho šel.

Reagovat
olis

aj ja ak dame LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím počítám, že LM ukopete.

Reagovat
olis

no myslel som skor to druhe miesto, v nasom pripade zatial nevidim iste ani to tretie

Reagovat
Pinturicchio

Na 99% bude platit jen pro zahraniční kluby.

Reagovat
Furia Ceca

No tak to je v řiti... To skončí někde v PL.

Reagovat
ED91

Nemusí, keď tam nebude chcieť ísť

Reagovat
Largo

Hodil by se mi do AC....

Reagovat
Pettirosso

Prbne Dybala, pak Lichty, vcera Bonucci...to napeti v kabine je do oci bijici. Podle me je jasno, v lete Max pujde.

Reagovat
Furia Ceca

S Leminou si taky nerozumí a i Evra kvůli němu odešel... V létě musí skončit, jinak to dál nepůjde.

Reagovat
The Krupy

A nech si ide.

Reagovat
Pettirosso

Ja ti nevim. Ocividne ma nejaky problemy s hraci (tech pripadu uz bylo hodne), to Conte nemel. Ano s velkymy tymy neumi dominovat a nechava se casto prehravat, moc nezapracovava mlady hrace atd, ale.. ten tym funguje, umi reagovat na potreby tymu (ac nekdy trochu pozdeji), ma nejvyssi procento vyher snad v historii nebo jak, ten jeho fotbal je ucelnej a umi vitezit.

Pokud chce jit, ok, ale fakt nevidim zadnyho potencialniho kouce, ktery by na nej a Conteho mohl takto uspesne navazat. Simeone k nam nepujde.

Ja bych porad byl nejradsi, kdyby se to vse uklidnilo a on zustal. Je to top kouc.

Reagovat
smazaný uživatel

O Simonem bych ani nepřemýšlel. Takového kouče bych nechtěl. Pokud má někdo přijít, pak Sousa. Sarriho z Neapole nikdo nedostane. A jiná vhodná volba dost dobře neexistuje.

Reagovat
Pettirosso

Sousa mi neprijde jako vitezny typ. Sarri by byl zajimava volba, ale taky mi prijde, ze to mysleni ma tak pro Neapol.. navic si taky myslim, ze by od tam ted neodesel

Reagovat
olis

tak zrovna teraz sa spekulovalo o tom ze sa Sarri stretol s vasim vedenim proti comu sa ale razne ohradil, po kritike od ADL po Reale media spekuluju ze tie vztahy nie su dobre a v lete by sa mohol vratit Mazzarri, podla mna to bude vsetko v pohode a media to iba klasicky nafukuju ale clovek nikdy nevie navyse od 2018 tam a vraj vykupku 8 mega

Reagovat
Furia Ceca

Já si myslím ale, že tým už potřebuje nový impuls a vyvětrat vzduch v kabině. Když hráči zjistí, že se jde s Maxem do další sezóny, tak se taky může stát, že Dybala, Lichtsteiner nebo Bonucci zažádaj o přestup, protože nevíme, jak moc jsou nasraní.

Co se týče náhrady, tak by to prý mohl být Spaletti, který má v AS kontrakt do konce sezóny a pořád neprodloužil, nebo Sousa, kterýmu tak nějak věřím: jako hráč zazářil a pořád mi přijde, že pro tým by byl spíš nehrající spoluhráč (něco jako Conte).

Každopádně změna trenéra by byl či bude velký risk... Ať sem tam na něco pindáme, tak faktem je, že Juve šlape a má výsledky. Prostor na zlepšení už tam zas tolik není, naopak posrat se dá vždycky všechno. Ale za sebe říkám: šel bych do toho.

Reagovat
The Krupy

No ja som chcel dlho späť Deschampsa, ale v poslednom období na neho začínam meniť názor.

Reagovat
andycek1

Jediná náhrada je pre mňa Leonardo Jardim z Monaka. Dúfam ale že Max ostane

Reagovat
CubONE

Do Arsenalu.

Reagovat
Pettirosso

Vypada to tak.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Le Gunner

O co jde přesně? Sorry, do italské sekce chodím málo, ale vzhledem k těm sílícím spekulacím o příchodu Allegriho k nám se o to maličko začínám zajímat. Počítal jsem, že příchod trenéra z momentálně významnějšího a úspěšnějšího klubu je utopie (podobně jako třeba Simeone), ale tady to vypadá, že by to mohlo jít, čemuž bych se nebránil, ale otázka, jak si sedne s hráči, jestli je problémový?

Reagovat
DelPiero137

Co sa stalo? Nevidel som zapas...

Reagovat
jany kozak

preco hrava Asamoah na LB namiesto Alexa Sandra?

Reagovat
M11

rotace

Reagovat
jany kozak

ved jasne len mi prislo ze nejako casto tam bol v poslednej dobe

Reagovat
M11

na Porto bude Alex Sandro

Reagovat
Furia Ceca

...vypískán.

Reagovat
M11

Coman v Bayernu moc teda nehraje.. aby nam ho nakonec jeste nevratili..

Reagovat
Pinturicchio

Četl jsem tady v diskusi, že se Bayern nějak zadrhl a teď přemýšlejí, jestli tu opci uplatnit. Je hodně zraněný a ani ty výkony prej nejsou nic moc.

Reagovat
Furia Ceca

Zrovna včera jsem se o tom bavil s "klukama z Bayernu" pod Ancelottim - a je to tak. Si vzpomínám, jak jsme byli nasraní, když šel za těch podmínek hostovat do Bayernu a teď všichni trneme, aby se nevrátil. I když tys na něj pičoval už tenkrát.

Reagovat
Pinturicchio

Právě tam jsem to četl, no.

On měl nějaké divné řeči směrem k Juve, tak jsem ho samozřejmě začal hejtovat.

Reagovat
Furia Ceca

Byl to spratek nevycválenej... Si podle mě myslel, že u nás během jednoho roku zahvězdí jako Pogba - a ono hovno.

No snad se nevrátí... U nás je plno, kór když si v létě Sousa k nám přivede Bernardeschiho, a 28 mega € nám za něj aktuálně asi nikdo nedá.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby ho náhodou vrátili, tak Pjaca - Dybala - Coman nevypadá na papíře taky zle.

Bernu nám Viola v životě neprodá, i kdyby ta opce byla validní i pro italské týmy, to ho raději pošlou do AC / Interu / Neapole. Jove byl tenkrát s Della Vallem taky domluvený, že zůstane ve Viole ještě rok a pak může odejít kam chce. Jovetic chtěl do Juve a hovno z toho.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/chci-odejit-za-lepsim-potvrdil-jovetic-222059/

Reagovat
Furia Ceca

Jako je fakt, že situace se u nás změnila a on by najednou jako back-up nebyl špatný.

Sakra... Doufal jsem, že když si o přestup k nám sám zažádá, tak ho prostě Fiore k nám prodá!

Reagovat
JuventusFC1897

Uli Hoeness potvrdil, ze Comana urcite vykupia. A keby ho aj nevykupili , tak uz teraz mame 7 mega za dvojrocne hostovanie, prisiel zadarmo resp. za niekolko sto tisic euro ako vychovne a myslim , ze taky pedofil Wenger zanho v lete 25-30 da, alebo Klopp.A ked ani to nie, tak horsi jak Cuadrado nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fotbalové čtivo. Měl by někdo nějaký tip na dobré fotbalové počtení? Předem díky.

Reagovat
Furia Ceca

Klapzubova jedenáctka

Reagovat
smazaný uživatel

To už je tak... no... dlouho... co jsem ji četl.

Reagovat
Furia Ceca

To byl fór samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čtení je to dobrý.

Reagovat
CubONE

Tie obe nove knihy o Fergusonovi su velmi fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Obě už mám za sebou, dobrý čtení, díky za tipy. Teď mám rozečtenou třeba RED od Garyho Nevilla, ta se mi fakt líbí a jako fandovi United ti ji doporučuju, a pak jsem si včera koupil Můj Příběh o Stevenu Gerradovi. Ale hledám další kusy, protože to budu mít během pár dnů zase přečtené. Přemýšlím i nad Suarézem. Padla mi do oka i Ancelottiho Quiet Leadership, tak ji asi objednám.

Reagovat
CubONE

Sice nie futbalova, ale Agassiho si cital? Pre mna z tych sportovych biografii asi to najlepsie, co som zatial videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad ní přemýšlím. Díky, asi do ní teda půjdu.

Reagovat
panca

to si precti. Dobra kniha

Reagovat
jany kozak

Ibra?

Reagovat
smazaný uživatel

Přečteno, díky.

Reagovat
Mr.Jindros

Já se už dlouho chystám na: Inverting The Pyramid: The History of Soccer Tactics (anglicky)

Zatím jsem nečetl, ale recenze na amazonu to má dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknul jsem a pročetl pár recenzí a vypadá to zajímavé. Asi ji taky objednám. Díky za tip.

Reagovat
Forza_Inter

ak ťa zaujímajú štatistiky, čísla a grafy tak Hra čísel... trochu iný pohla na futbal.. ale je iba po anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přečteno, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

A bomber Vieri ?

Reagovat
smazaný uživatel

Italštinu nedávám. Proto teď raději čtu knížky v češtině a angličtině. Každopádně na Vieriho knížku myslím. Mám na amazonu vybraných ještě pár dalších titulů v italštině (Zoff, Juventus, Vieri, Chiellini, Sacchi, Cannavaro, atd.), ale zatím je nechávám stranou.

Reagovat
Le Gunner

Snad deset let mám Pavel Nedvěd: Český lev v Itálii od Bernardiho. Není to žádný bestseller, ale když jsem byl mladší nadšenec do fotbalu, žral jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu mám doma taky.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem ikskrat precetl zase knizku o Drulakovi - Kanonyr z Moravy

Reagovat
CubONE

A este by si mohol skusit Icardiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Na četbu o takové legendě ještě nejsem úplně připravený, asi bych ji správně nedocenil.

Reagovat
Puskas

Otu Pavla si přečti

Reagovat
Frantszek

Muzi v offsidu

Reagovat
Rišty

Hra čísel

Reagovat
LAM

Ta červená Balotelliho byla co za blbost? Vždyť mu nic neudělal!

Reagovat
Pipo123

Zaslúžené 3 body, už to zase vyzeralo že budeme zahadzovať šance a prehráme, vonku máme výbornú formu, škoda že doma hráme jak vemená. FORZA SS

Reagovat
Furia Ceca

Inter se k tý LM přes Atalantu a Lazio prostě nevyškrábe!

Reagovat
Pipo123

Veď nás môžu zajtra preskočiť

Reagovat
Furia Ceca

To sice hej, ale oni by měli získat 4. příčku a ideálně se tam osamostatnit a čekat na jakýkoliv zaváhání Říma a Neapole. Což jim vy i Atalanta moc neumožňujete. Ale ta vyrovnanost na čele je pro SA samozřejmě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešni vyhru Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Tuttosport: Pirlo will return to Juventus as a brand ambassador

Reagovat
Pinturicchio

Už by Agnelli mohl zavolat i Alexovi.

Reagovat
Airus

Ten si zatim užívá v TV, ne? Hlavně Alex si zaslouží křesílko, jako dostal Nedvěd. Ne dělat "ambassadora"

Reagovat
Pinturicchio

Mluvil o tom, že nemá s Agnellim ani ostatními žádné problémy, určitě se chce vrátit si myslím.

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pettirosso

Milanista? No. Juventino

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zatim nulovej, profesorskej vykon, ti se snad ani nespotili. Nevidel jsem horsi rohy nez od Maria. To nedoleti ani na ve vysce metr nad zemi do malyho vapna. Strasny. Proc to nekope Perisic nebo Eder. Aj Handanovic by to zmakl lip. Bologna nema moc o co hrat, ale hraje sympaticky a dobre. Vzadu bojovne, solidni presink, Petkovic veprdu to podrzi, rozehraje. Ani Krejci neni uplne marnej, kazdou svou situaci vyresil docela dobre.

Ten Petkovic je co zac? Slysim o nem a vidim ho poprve

Reagovat
smazaný uživatel

A ty dresy jsou absolutne nehodny Interu Milan.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel v lednu z Trapani v Serii B. Hraje potřetí, první zápas od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jsem pak hledal na netu, šikovnej borec.

Reagovat
cink

Jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nikdo neumi kopat rohy...Aby to takhle kopl borec v 93.minute, kdyz potrebuje jeho tym vyrovnat, to je nadhera...tady musi Donadoni dat pokutu, to neni normalni, odevzdanej mič

Reagovat
lnterista

Dulezity body...Banega pekne

Ted AS porazit.

Forza Inter

Reagovat
Hurrikane

Barbosa

Reagovat
Furia Ceca

Tak tahle Pioliho Barbarosa se poprvé podařila!

Reagovat
Rarášek

Konečně ho nechali hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ZDEEEEEEEEEEEEEEEENEK ZEMAN !!

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol docela valec no

Reagovat
olis

dnes to bola slabota ale na Chievo to stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman faktor 5:0

Reagovat
Furia Ceca

Sassuolo!

Zdenda Zeman to vodpálil ve velkym stylu! V Empoli a Janově, kde doteď počítali s jistou záchranou, budou ještě mít obavy.

Reagovat
Furia Ceca

Jo aha, tak v tabulce už byla ta dnešní výhra započítaná... No tak to se spíš záchrana Pescary bude rovnat zázraku.

Reagovat
Whitemedia

Ultras Pescary si umí vybrat, kdy bojkotovat zápas

Reagovat
Alberto Aquilani

ZEMANLANDIA

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Zeman style

Reagovat
smazaný uživatel

Szceszny - Manolas,Fazio, Jesus- Peres,Strootman,Paredes,Emerson - Naingollan-Džeko,Salah

Myslel jsem, že Mano a Stroot jsou v karetním ohrožení, jestli je to pravda, nechápu, proč je Spal nešetří

Salah, Peres, Džeko - Falque 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman

Reagovat
Pettirosso

konec toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzíva Grifů marně naháněla Lucase Orbána, který se sice již dostal do ostrého úhlu, ale i z něho dokázal vstřelit vedoucí gól. To hrál za soupeře?

Reagovat
Kluivert9

Autor je asi na drogách.

Reagovat
papanegra

1 zápas Zemana a 2 výhra v sezoně.. jak jsem říkal, škoda že ho tam nedali už tak v 18. kole... teď je pozdě..

Reagovat
Furia Ceca

...a první výhra na hřišti v sezóně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Melo byt

Reagovat
M11

Zaza

Reagovat
Frantszek

Pico, to je valec. Mo je zpatky. Jedem AS

Reagovat
Mrvinho

Pescara

Reagovat
jany kozak

preco nehral supertalent Baugmartner

Reagovat
Pipo123

Toto AS bude zložité vyklepať v Coppe, už sa teším

Reagovat
Furia Ceca

Já se těším na příští kolo, kdy budou hrát s Interem. Snad Inter vyhraje a ještě se to víc zamotá.

Reagovat
cink

To myslíš vážně?

Reagovat
Furia Ceca

No jasně, jen ať je to co nejdramatičtější. Navíc bych je chtěl do předkola LM.

Reagovat
cink

Reagovat
Largo

Dramaticka bude SA jedine v pripade, ze bude Juve castejc prohravat

Reagovat
JuventusFC1897

drama od 2. miesta dole staci

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Largo

Už vás to nemůže ani bavit....Mě by tomu snad ani nebavilo fandit.

Reagovat
Yzemi

ale bavilo, to samé jsem si říkal když byl pořád první Inter a teď si to užívám náramně

Reagovat
Furia Ceca

Mě to baví. Ale už se taky těším na to, až nás někdo trochu prožene.

Reagovat
JuventusFC1897

jj, to vykladaj vies komu, ze by ta nebavilo fandit keby napr AS Rim stale vyhraval.

Reagovat
Pipo123

To jo, ale je na čase znova vyhrať Coppu, najlepšie vo finále proti Juve, my sa na tú Coppu vieme pripraviť a často prekvapiť, to som nikdy u Lazia nechápal. 2009 a 2013 sme ju vyhrali, 2015 sme boli finále, tak teraz je na čase znova vyhrať, tam je jediná nádaj na radosť pre fanúšika Lazia

Reagovat
Eldarion

vám to prajem hlavne ne Juve

Reagovat
Largo

Nejak s tim finale pocitas.....

Reagovat
Pipo123

Skor dufam, my sa vieme obcas na Coppu hecnut, az mam pocit ze v Coppe by sme presli aj cez Bayern ci Real. V LM neverim, tak by som bol rad keby vyhrame znovu pohar, ja viem sanca je minimalna, Neapol, Juve aj vy ste urcite lepsi, ale ta Coppa je taka jedina nadej pre fanusika lazia

Reagovat
Largo

Jo tomu rozumím. Taky mi přijde, že v Coppě hrajete líp i proti papírově silnějším soupeřům.

Reagovat
smazaný uživatel

však to je aj jediná súťaž kde môžu niečo uhrať, to sa dobre motivuje

Reagovat
Alberto Aquilani

tiež ty vole nechápem, čo je na tom také neuveriteľné

Reagovat
CubONE

Interu sa nikdy nepraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

boh vie prečo, však

Reagovat
Pinturicchio

Ano, Alex del Piero by věděl proč.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca

Juriće možná vyhodí a autobus s hráči napadli fanoušci... Zdenda po delší pauze zase koučoval SA a tolik zla způsobil!

Reagovat
discarda

Reagovat
Milan.B

cisty autobus 2 polcas, ale tak 3 body sa pocitaju

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Airus

Škoda že se nám nepovedlo přivést Bernarda Silvu, Monacco by bylo bez něj poloviční

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
DelPiero137

Som velmi zvedavy na nasi finish v lige a Coppe. V Rime a Neapole musi vyhrat!

FORZA JUVE!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele