25. kolo
19.02.2017 15:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

Delfino Pescara - Janov CFC 5:0

A pak že to nepůjde. Zdeněk Zeman při své obnovené premiéře dokázal získat s Pescarou první vítězství a to dechberoucím způsobem. Delfíni doslova vymazali janovské Grify a do jejich sítě se prosadili hned pětkrát!. Ustojí potupný debakl chorvatský trenér ve službách Janova Ivan Jurić?

Byl to velký návrat muže, který před pěti lety v Pescaře působil. Jeho svěřenci vstoupili do zápasu pořádně namotivování a Janov absolutně nestíhal. Jaká to změna oproti Pescaře pod vedením Massima Odda.

Domácí pochopitelně hodně pomohla rychlá branka. Defenzíva Grifů marně naháněla Lucase Orbána, který se sice již dostal do ostrého úhlu, ale i z něho dokázal vstřelit vedoucí gól. Také ve 20.minutě obrana hostů zaspala, i když šlo o hraniční situaci, Gianluca Caprari využil pobídku a zvýšil na 2:0. A konečně ve 32.minutě opět obrana Janova neexistovala a tentokrát Ahmad Benali překonal bezmocného Lamannu. Půlhodina hrůzy z pohledu hostí byla dovršena.

Janovští museli zažít o přestávce pořádnou bouři, jejich vstup do druhého dějství byl přeci jenom mnohem lepší, ale k ničemu vážnějšímu nevedl. Místo toho se k útoku odhodlala Pescara a div, že z toho nebyla čtvrtá branka. Janov už na dění na hřišti rezignoval a osm minut před koncem dostal čtvrtý gól. Gianluca Caprari zamířil na vzdálenější tyč a Lamanna musel opět lovit. Ponížení Grifů ale němelo brát konce. V 88.minutě dovršil populárního "bůra" Alberto Cerri a sudí Abbattista v 90.minutě raději utkání už ukončil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele