25. kolo
19.02.2017 15:00 CET
1 : 2
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - US Sassuolo 1:2

Všechny tři body si ze hřiště Udinese odváží Sassuolo. To sice prohrávalo po rychlé brance Fofany, ale ve druhém dějství se mu povedl skvělý obrat. Hned dva zásahy si připsal střídající Grégoire Defrel.

Domácí rozjásali své fanoušky v ochozech Dacia arény už po sedmi minutách krásnou ranou k tyči v podání Seka Fofany, jehož rána zapadla nechytatelně k tyči. Jen o pár minut později nedosáhl na balón Théréau a to muselo domácí mrzet. Sassuolo postupně přebíralo iniciativu a bylo lepším týmem, ale naráželo na skálopevnou defenzívu Zeber.

Udinese tedy vedlo po prvním poločase 1:0 a spokojen mohl být i legendární Brazilec Zico, který se objevil na stadionu. Ve druhém dějství se však věci změnili. Sasuolo bylo nadále lepší, Karnezis si ale připsal první zákrok až po hodině hry, nicméně nebylo to nic, s čím by si neporadil.

V 67.minutě poslal Eusébio Di Francesco na hrací plochu útočníka Defrela a ten se mu po pouhých čtyřech minutách pobytu na hřišti odvděčil vyrovnávací brankou. Defrel si naskočil na rohový tyč a překonal Karnezise - 1:1. A Sassuolu vyrovnání nestačilo, hosté se nadále tlačili dopředu a deset minut před koncem zápasu otočili skóre ve svůj prospěch. A hádejte kdo se prosadil, no přeci Grégoire Defrel. Ten vpodstatě napodobil první branku Fofany, také jeho střela zapadla přesně k tyči. Nyní bylo na tahu Udinese, ale času již zbývalo málo. Navíc závěrečné minuty byly rozkouskovány střídáním. Ještě ve 4. respektive 5.minutě byly k vidění zajímavé šance, ale co je důležitější, ke změně skóre již nedošlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele