25. kolo
18.02.2017 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - FC Crotone 1:0

Atalanta Bergamo zvládla roli favorita a Crotone udolala jedinou brankou Andrey Contiho. Zápas jinak nenabídl vůbec hezkou podívanou, šancí bylo opravdu minimum.

Atalanta byla velkým favoritem a měla velkou šanci si nejen pojistit umístění na pohárové příčce, ale dokonce poskočit na čtvrté místo před milánský Inter. Na druhé straně Crotone potřebovalo bodovat, aby alespoň částečně vylepšilo svojí zoufalou situaci v sestupovém pásmu.

První poločas na Atleti Azzurri D'Italia nenabídl vůbec hezkou podívanou. Atalanta sice měla převahu v držení míče, ale hráči Crotone prostor před vlastním vápnem hodně zhušťovali a domácím prakticky nic nedovolili. Nejzajímavějšími okamžiky tak byly jen dvě žluté karty, které sudí v průběhu prvního poločasu rozdal.

Začátek druhého poločasu vypadal mnohem slibněji, zvláště poté, co domácí ve 48. minutě vstřelili vedoucí gól. Petagna poslal do malého vápna přízemní centr a Andrea Conti překonal brankáře Cordaze. Kdo ale čekal, že se nyní strhne ofenzivní koncert, ten se mýlil. Atalanta měla ještě jednu dobrou příležitost z volného přímého kopu, avšak Gómez netrefil branku.

Následně se ale opět nic koukatelného nedělo a to až do 83. minuty, kdy se v čisté gólovce ocitl Kessié. Brankáře Cordaze si dokázal prostřelit, ale balón zamířil jen těsně vedle. Nic dalšího se do závěrečného hvizdu už nestalo, takže Bergamaschi udolali Crotone 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele