Serie A - souhrn 1. kola

30.08.2014, 19:59, aktualizováno 31.08.2014, 22:43
Komentáře a souhrny
První kolo vyšlo favoritům, mistrovský Juventus uspěl na hřišti Chieva, AS Řím si poradilo s Fiorentinou a tři body má nakonec také Neapol z Janova. Milán porazil Lazio, zatímco Inter veze bezgólový výsledek z Turína. Body se dělily také v Palermu, Sassuolu a Bergamu, tři body mají Udine a Cesena...

Udinese Calcio - Empoli FC 2:0

31.08.2014 20:45

Góly: 57. Antonio Di Natale, 62. Antonio Di Natale

Antonio Di Natale. Až tento útočník skončí, což zřejmě nebude příliš dlouho trvat, nejeden fanoušek bude mít slzy v očích. O vlivu tohoto veterána na hru Udinese by se dala napsat minimálně diplomová práce a to zkušený útočník to dokázal také dnes večer. Dvěma góly potopil svůj někdejší celek.

Od prvních minut se Empoli nedokázalo vymanit z tlaku Zeber, i když ten byl spíše bezzubý. Optická převaha domácího celku se na skóre nijak zásadně dlouho neproměnila. Badu poslal za hostující obranu nadýchaný oblouček, do kterého se po špatném odvrácení Tonelliho opřel Pasquale. Míč od jeho kopaček ale zamířil hodně vysoko nad bránu. Empoli se pokusilo o odpověď, ale zkušený Francesco Tavano se v době nahrávky nacházel v ofsajdu.

V další velké šanci dominoval také domácí tým, ale zastavil jej skvělý zákrok Luigiho Sepeho. Guilherme si zaběhl za hostující obranu, kam také dostal ideální pas. Jeho křižnou střelu z první vyrazil se vší námahou brankář Sepe! Od té doby ale Empoli nepustilo Udinese prakticky k žádné ráně a samo si vyžadovalo neustálými návštěvami pozornost domácích obránců. Před Vecinem Danilo spíše couval, než že by nějak srdnatě bránil, a tak si mladý křídelník pohodlně přehodil míč z jedné nohy na druhou. Ani výhoda kroků navíc mu ale nestačila, protože mladík Vecino nemířil přesně a poslal míč těsně nad!

Do stejné brány se pokoušel zamířit také Francesco Tavano, ale nebyl přesný. Antonio Di Natale, který část kariéry spojil právě s Empoli, se prosazoval mnohem lépe. Dokonce rozvlnil síť soupeřova týmu, ale podle sudího se v době nahrávky nacházel v ofsajdu. Vstup do poločasu s pořadovým číslem dvě se vydařil lépe domácím Zebrám. Tým trenéra Stramaccioniho útočil po stranách, centrovaný míč před branou očekával Badu a naskočil celkem správně. Zakončení ale bylo bídné, takže brankář Sepe jen kontroloval míč očima.

Ty mu naopak nepomohly o pár minut později, když Muriel našel ukázkovou uličkou rozběhnutého kapitána Di Nataleho. Ten přesprintoval linii obránců, jenž nezachytili jeho rychlý pohyb. Následně jen uklidil míč za záda brankáře a slavil - 1:0.

Nebylo to ale vše, i když minimálně obránce Laurini by si jistě přál vlastnit stroj času, kterým by otočil a umazal vlastní chybu. Naprosto dezorientován totiž pokazil rozehrávku a nahrál do běhu soupeři! Tím byl právě všudypřítomný a stále hbitý Antonio Di Natale, který si jednoduše poradil a zavěsil k tyči.

Deset minut před koncem již odevzdané Empoli nedokázalo uhlídat nabíhajícího Bruna Fernandese, který ale trestuhodně ve skluzu zamířil hodně vysoko nad bránu. Signorelliho centr směřující na Tavana odvrátil Danilo na rohový kop a Udinese mohlo slavit. Premiéra mladého trenéra Stramaccioniho vyšla na jedničku. A strůjcem byl opět legendární Antonio Di Natale, autor obou branek.

Více informací k zápasu

Turín FC - Inter Milán 0:0

31.08.2014 20:45

Góly: -

Milánský Inter dnes večer remizoval na půdě turínského FC. Pokud panovaly obavy o to, jak se mladému mužstvu povede bez Immobileho a Cerciho, pak dnešní výkon nic nevyřešil - Larrondo spálil penaltu. Na druhou stranu, ani Inter se příliš nepředvedl a bere jen bod.

Turín skončil v minulé sezoně v podstatě skvěle, protože si zajistil start v evropských pohárech. Otázkou zůstává, jak hráči nabitý program zvládnou. Dnes mohli dát svým fandům pádnou odpověď, protože hostem se jim stal milánský Inter. Také ten přes léto mohutně posiloval a zejména jeho impresivní dvojzápas v rámci pohárů jasně ukázal, že s týmem trenéra Waltera Mazzarriho se zkrátka musí počítat.

Jedním z hráčů, kteří si budou chtít vysloužit přízeň náročných fanoušků Interu Milán, je bezesporu Yann M’Vila. Po angažmá v Rubinu Kazaň se talentovaný bijec ze středních řad trochu ztratil oku fanouška evropského fotbalu, což chtěl nyní napravit. Spolu s Garym Medelem tvořil dvojku středních záložníků, proti které prostě nastupovat nechcete. O síle jeho nohy se přesvědčil brankář Padelli, když francouzský reprezentant napřáhl z dvaceti metrů k tvrdé ráně.

Nerazzurri se ale museli také bránit. Darmian zatáhl míč po straně a dostal jej až do vápna. Následně jej předkládal nabíhajícímu Nocerinovi, ale naštěstí pro Inter zasáhl brankář Samir Handanović. Neúnavné běhání po straně měl dnes na starost převážně Jonathan, který se několikrát utkal ve sprinterském souboji s Darmianem a Inter na jeho síly hodně spoléhal. Ani po jeho aktivitě se ale z rohového kopu hosté neprosadili.

Neuplynulo ani dvacet minut, když byl v pokutovém území k zemi stažen Fabio Quagliarella. To byl pro sudího jasný signál, aby pískl do píšťalky. K pokutovému kopu se postavil Larrondo, ale nepřelstil brankáře Samira Handanoviće - ten mu penaltu chytil a stav zůstal neměnný! Turín prováhal obrovskou šanci jít do vedení. Fabio Quagliarella mířil na bránu Interu ještě jednou, ale ani on nebyl úspěšný.

S postupem času se hra začala kouskovat, nepřesností přibývalo a šance na to, že se do poločasové pauzy někdo z diváků dočká gólu, klesala. Faulovaný Dodo se nakonec postavil i k centru, hledal nabíhajícího Icardiho a následně jen sledoval, jak míč končí v náručí brankáře Padelliho. Na opačné straně se již v rámci druhé půle pokoušel odčinit své zaváhání Larrondo, ale pálil jen do Handanoviće.

Turín přidal a například pokus Quagliarelly vůbec nebyl myšlen špatně. Granata ale trochu pozapomněla na obrannou činnost a potrestat ji mohl rychlým protiútokem Icardi. Nakonec ale ani on nezakončil podle představ. Podobně se vedlo také Larrondovi, který o pár centimetrů nedosáhl na centr před Handanoviće. Do těchto míst centroval také Darmian, který dokonce našel Larronda. Mladý útočník se pokoušel ještě vylepšit pozici pro zkušenějšího Fabia Quagliarellu, ale ten z otočky minul bránu. Trenér Mazzarri nebyl spokojen s průběhem utkání a nelíbil se mu především výkon záložní formace. Proto stáhl M’Vilu, kterého nahradil Dani Osvaldo. Kontroverzní italský reprezentant chce v Interu oživit své naděje na pravidelné hraní a na jeho spolupráci s Icardim bude Mazzarri hodně spoléhat.

Nerazzurri začali hrát po hodině hry. Nejprve se k ráně odhodlal mladík Icardi, po něm se k hlavičce sápal také zkušenější Pablo Osvaldo. Italo-argentinský hráč se posléze dostal k míči v pokutovém území, kde mu k ruce byl ještě Gary Medel. Ale i díky invenci obránců Granaty nezakončil. Na druhé straně si první červenou kartu za ironické gesto připsal Vidić.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Cagliari Calcio 1:1

31.08.2014 20:45

Góly: 42. Simone Zaza - 44. Marco Sau

Jen dělba bodů za remízu 1:1 proběhla v Sassuolu, kde se představil nový tým Zdeňka Zemana, sardinské Cagliari. Všechny branky padly ještě v průběhu prvního poločasu. Na trefu reprezentačního nováčka Zazy bleskurychle odpověděl Sau.

Na Cittá del Tricolore se začalo pěkně od podlahy, už v 11. minutě se řítil sám na branku Nicola Sansone, ale včasné vyběhnutí a skvělý zákrok Colombiho první změně skóre zamezily. Na druhé straně mohli hosté potrestat chybu Pelusa, ale vše z pohledu Neroverdi dobře dopadlo. Ve 22. minutě došlo ke spornému okamžiku, hráči Sassuola totiž vstřelili gól, jenže hlavní sudí ho pro předchozí faul neuznal. Celá situace byla hodně diskutabilní a nespokojenost hráčů Sassuola byla pochopitelná.

Nicméně domácí to nemuselo tolik mrzet, ve 42. minutě vyslal do vápna centr Berardi a Simone Zaza fantasticky z voleje propálil golmana Colombiho - 1:0 pro Sassuolo. Vedení však nevydrželo dlouho, Zemanova parta okamžitě odpověděla. Balzano přihrál na malé vápno, kde Marco Sau prostřelil Pominiho - 1:1.

Ve druhém poločase rapidně ubylo vyložených šancí a s přibývajícím koncem nikdo nechtěl udělat osudovou chybu. Nikdo totiž nechtěl vstoupit do nového ročníku porážkou. Čtvrthodiny před koncem nebezpečně střílel Avelar a Sassuolo tak mělo velké štěstí, že neprohrávalo. Za všelijaké zdržování a udělování karet sudí nastavil čtyři minuty, ale k žádnému rozuzlení nedošlo.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - UC Sampdoria 1:1

31.08.2014 20:45

Góly: 7. Paulo Dybala - 90. Daniele Gastaldello

Palermo sice dlouho vedlo nad Sampdorií, která byla nucena hrát celý druhý poločas v oslabení jednoho muže, ale přesto se na Sicílii slavit nebude. Domácí totiž uhráli jen jeden bod, protože Daniele Gastaldello v nastaveném čase druhé půle srovnal na konečných 1:1.

Palermo od úvodu ukazovalo, jak moc mu chyběl prvoligový fotbal. Vazquez se dostával do dobré střelecké pozice, ale nakonec nezamířil přesně. Také záložní řada dělala Beppemu Iachinimu radost, protože když už se Doria dostala ke středu hřiště, většinou tam také její snahy skončily. A ještě větší radost Iachini měl, když se po sedmi minutách rozběhl talentovaný Paulo Dybala, pláchl i s míčem obránci Reginimu a zakončil střelou přes brankáře!

Rychlý první gól Palermu zvedl náladu a naznačil, že s Dorií to dnes nedopadne dobře. Obránci námořníků nestíhali, janovský celek příhodně nemohl najít pevnou půdu pod nohama. Změnilo se to až po deseti minutách. Nejprve se do šance dostával Stefano Okaka, po něm neuspěl ani ve formě hrající útočník Eder. Sampdoria si vše komplikovala vlastně sama, protože sbírala žluté tresty a snahu Palerma zastavovala spíše nedovoleně.

Především Vasco Regini nebude na dnešní večer vzpomínat příliš dobře, protože po první žluté kartě za faul si nedával pozor a inkasoval ještě jednou. Pár minut před změnou stran totiž Regini sáhl na míč rukou a sudí Tommasi neměl z hlediska pravidel na vybranou. Obránce Dorie poslal do sprch a janovský celek musel dohrávat v deseti.

V úvodu do druhé půle se jako lepší tým rozhodně jevilo Palermo, které si pečlivě vytvářelo prostor pro smrtící zakončení. Do něj se dostal mladík Paulo Dybala, který ale doplatil na přílišné rozmýšlení. Mezitím se mu pod nohy vrhl vracející se Matías Silvestre, který jej skluzem odzbrojil. Když se ke svému naplnění blížila hodina hry, dostala Sampdoria velkou šanci na zvrat. Eder ale z volného přímého kopu v blízkosti pokutového území nastřelil jen zeď.

A od té doby zase dlouho nic. Hra se kouskovala, čas se protahoval a Doria neměla sílu. Siniša Mihajlović, který sbírá zkušenosti v pozici hlavního kormidelníka janovského celku, se rozhodl pro odvážný tah. Poslal do hry v oslabení útočníka Gonzala Bergessia, aby posílil ofenzivní sílu svého celku. A jakkoli se domácí tým snažil zamezit ztrátám míče, nakonec na to doplatil.

Když běžela první nastavovaná minuta druhé půle, Doria rozehrávala rohový kop. Míč propadl na malém vápně až ke kapitánu Danielemu Gastaldellovi a ten zblízka propálil zkušeného brankáře Sorrentina! Na stadionu v Palermu zavládlo ticho, naopak hosté odjíždějí do Janova veselí a s bodem v kapse.

Více informací k zápasu

Janov CFC - SSC Neapol 1:2

31.08.2014 20:45

Góly: 40. Mauricio Pinilla - 3. José Callejón, 90+5. Jonathan de Guzmán

Byly to pro fanouška Neapole jistě nervy, ale tři body patří partenopei. Zařídil je střídající Jonathan de Guzmán, který rozhodl jinak remízovou premiéru Neapole s domácím Janovem.

Neapol hojí těžké rány po porážce od Athleticu, který ambiciózní tým nasměrovala do Evropské ligy. V ní budou svěřenci trenéra Rafaela Beníteze figurovat namísto její slavné sestřičky a šance získat "ušatý pohár" se tak musela odložit. Dnes večer si v ligové premiéře partenopei chtěli napravit reputaci. Vyzyvatelem se jim stal domácí Janov, který rovněž obměnil kádr.

Pro diváky si ale Janov nepřipravil zrovna vzorný úvod. Neapol byla jasně lepším týmem od začátku utkání a už po třech minutách se partenopei dočkali první branky v sezoně. Kus práce odvedl Gonzalo Higuaín. Argentinský šutér je na hřišti spíš proto, aby podobné situace sám proměnil, ale dnes ukázal, že je skvělým hráčem také do kombinační hry. Nacentroval na volnějšího Josého Callejóna a ten jeho vybídku přetavil v gól z voleje!

Janov takový vývoj utkání hodně zaskočil, takže není divu, že se na chvíli zatáhl do obrany. Toho chtěl využít Marek Hamšík, ale jeho střela minula bránu brankáře Perina o pár desítek centimetrů. Lehce rozháraná hra evidentně fanouškům Grifů nijak nevadila, takže jejich pochvalné výkřiky se nesly celým stadionem a celá atmosféra na stadionu dělala čest ostře sledovanému utkání.

Neapol se na chvíli uklidnila a nechala hrát domácí Janov. Grifové postupně získávali půdu pod nohama a ani rychlík Callejón s Gonzalem Higuaínem se k míči příliš nedostávali. První velká šance dnešního utkání. Pinilla se dostal k míči a vystřelil zpoza vápna. Jeho střelu musel Rafael vyrazit velmi dobrý zákrokem na rohový kop. CFC přidalo na tempu a utkání to jen prospělo.

Janov si totiž začal vypracovávat jednu šanci za druhou a Neapol začala tápat. Na centr ze strany si naskočila nová akvizice z Cagliari. Mauricio Pinilla možná zpočátku nebyl tak vidět, ale s každým dalším míčem na svou osobu získával sebevědomí. To mu pomohlo také v dalších dvou situacích. Nejprve Pinilla zakončoval ve výskoku a brankář Rafael se musel hodně otáčet, aby reflexivním zákrokem vyrazil míč. O minutu později se situace opakovala. Neapol zkrátka přestávala hrát.

Toho Janov využil pět minut před změnou stran, když si opět neúnavný Pinilla vyskočil na centr a prudkou hlavičkou nedal brankáři Rafaelovi sebemenší šanci - 1:1.

Pokud jde o druhý poločas, minimálně jeho začátek byl hodně ospalý. Opatrnost narušil až Gonzalo Higuaín, jehož renomé patří stále mezi ta nejobávanější. Jeho střela z otočky ale nakonec mířila mimo a Janov si mohl oddychnout. Po Higuainovi se do útoku zapojil také Juan Camillo Zuniga, který prověřil Perina. Na mladého brankáře s velkým potenciálem ale recept nenašel. A podobně se vedlo také Jorginhovi, jehož rána se stočila nad bránu.

Dvacet minut před koncem utkání se k míči dostal střídající Iago Falque, ale ani on neměl štěstí. Později se v dresu Neapole dostal na hřiště Jonathan de Guzmán, který nahradil Slováka Marka Hamšíka. Ani jemu se ale nedařilo výrazněji promluvit do dění. Nevedlo se ani Driesu Mertensovi, který pálil jen do míst nad branou. A poslední akci před nastavením zazdil také Gonzalo Higuaín, který pálil jen do Perina. Přesto se Neapol dočkala. Perin nejprve Higuaína vychytal, ale na střelu střídajícího de Guzmána již nestačil - 2:1.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Parma FC 1:0

31.08.2014 20:45

Góly: 38. Alejandro Rodriguez

Vítězně se na prvoligovou scénu vrátila Cesena, která doma jedinou brankou Rodrígueze udolala Parmu. Na stadionu Dina Manuzziho nebyl k vidění bůhvíjaký fotbal, zejména Parma směrem dopředu zklamala.

Ačkoliv favoritem byla jednoznačně hostující Parma, o něco aktivnější byli co se nebezpečí před vápnem týče domácí. Nováček Serie A se zkušenějšího celku vůbec nebál a podnikal smělé útoky. Bohužel vyloženě čistou gólovku si nevypracovala žádná strana. Až ve 38. minutě našel parádní Brienzův centr hlavu Alejandra Rodrígueze a na stadionu Dina Manuzziho vypukla nefalšovaná radost. Cesena vedla nad Parmou 1:0. Ducali toho směrem dopředu moc nepředvedli a málo platná jim byla procentuální převaha v držení míče.

Donadoniho svěřenci se "neprobudili" ani ve druhém poločase a Cesena je vůbec do ničeho nepustila. Z tohoto hlediska se ukázala jako velmi citelná absence Antonia Cassana. Každopádně Parmě nepomohla ani střídání a stav 1:0 pro Cesenu nadále pokračoval. Pět minut před koncem utkání měl na kopačce druhý gól Ceseny nejprve Cascione, jehož ránu Mirante vyrazil a poté i Rodríguez, který neuspěl pro změnu z dorážky, když vůbec netrefil branku.

Ducali se ale nevzdávali a nakonec byli v nastaveném čase blízko vyrovnání. Kapitán De Feudis si dvakrát vylámal zuby na skvělém brankáři Lealim. Ten neměl po celý zápas mnoho práce, ale v tomto okamžiku prokázal své kvality a domácí výrazně podržel. Cesena tedy na úvod poněkud překvapivě vyhrála, Parma odjíždí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Hellas Verona 0:0

31.08.2014 18:00

Góly: -

Luca Toni coby nový kapitán veronského týmu si dnes gól nepřipsal, ale jeho tým má po výletě do Bergama alespoň jeden bod. Diváci nejspíš na tento duel nebudou vzpomínat příliš dlouhou, protože góly - to pověstné koření fotbalu - dnes nedostali.

Hosté z Verony začali utkání mnohem aktivněji, neustále napadali rozehrávku soupeře a sami drželi hru dost daleko od vlastní brány. Atalanta naopak spoléhala na rychlé kontry, které táhl především Estigarribia s Bonaventurou. Rychlonozí ofenzivní hráči kombinovali po sedmi minutách v blízkosti hostující brány, ale nakonec vinou špatné nahrávky jejich akce neskončila ani střelou.

Hellas přebíral aktivitu od úvodních minut, takže se domácí především bránili. Luca Toni měl vepředu zpracovávat dlouhé nakopávané míče, podporoval jej také Juanito Gómez. Ale zkušený italský střelec dnes neměl svůj den a urostlý zadáci orobici jej pečlivě hlídali. O efektní zakončení kopem přes hlavu se sice pokusil German Denis, ale jeho rána neměla potřebné parametry a zamířila vysoko nad bránu. Luca Toni na opačné straně využil svých parametrů a dostával se do vápna, kde také posléze zakončil. Ani to ale nestačilo, protože míč napálil těsně nad.

Brankář Marco Sportiello měl co dělat, aby zlikvidoval další nápor veronského týmu. Opět Luca Toni, tentokrát ale někdejší hráč Fiorentiny nahrával pod sebe na Boška Jankoviće. Janković ale zazmatkoval a brankář Sportiello si s celou akcí poradil na výbornou. A následovaly další dlouhé minuty pozvolné kombinace a nepřesných nahrávek. Atalanta působila dojmem, že se od úvodních vteřin smířila s bodem a víc že jich ani nechce. Hellasu na druhou stranu chyběla kreativita.

Druhá půle byla o poznání lepší a hned v jejím úvodu jsme se dočkali několika zajímavých akcí. Nejprve na straně domácích, když Davide Zappacosta zpracoval míč, pelášil s ním k bráně soupeře a předložil jej na malé vápno nabíhajícímu Moralezovi. Ten byl ale tísněn vracejícími se obránci a míč napálil hodně vysoko nad břevno. Moralez napodruhé již nezakončoval sám a nechal vše na Denisovi. Ten si ale vedl obdobně - oblouček za obranu sice prošel, ale nahrávka a zakončení již tak dobré nebylo.

Po hodině hry se k hlavičce dostal muž, který v porovnání se svými konkurenty nemusí při zakončení hlavou ani vyskakovat. Luca Toni navíc opřel míč o zem, což ale nakonec balon směřovalo mimo tři tyče. Atalanta se dostávala dopředu po levé straně, ale Dramé nezastihl přihrávku na hrací ploše. Atalanta nabírala na tempu až v samotném závěru, ale Hellas byl na tuto variantu připraven a její činnost dobře eliminoval. Oba celky se tedy nakonec rozešly s bodem v kapse.

Více informací k zápasu

AC Milán - SS Lazio 3:1

31.08.2014 18:00

Góly: 7. Keisuke Honda, 56. Sulley Muntari, 64. Jérémy Ménez (pen.) - 67. Alex (vl.)

AC Milán vstoupilo do nového ročníku Serie A vítězně. Svěřenci trenéra Filippa Inzaghiho porazili ambiciozní Lazio 3:1. Rossoneri poslal po pár minutách do vedení Honda, ve druhé půli pak zvyšovali Muntari a z pokutového kopu Ménez. Lazio stačilo jen snížit, vlastní branku si vstřelil stoper Alex, v závěru navíc neproměnilo penaltu.

Milánské AC se prozatím muselo obejít bez Fernanda Torrese, který nestihl být zapsán na soupisku. Jeho noví spoluhráči si i bez něj poradili skvěle a do vedení se dostali už po sedmi minutách. El Shaarawy ukázal zadákům Lazia svojí rychlost, neomylně předložil pas na Hondu, který načal střelecký účet utkání - 1:0 pro Milán. Lazio se posléze snažilo tvořit, srovnaná obrana ale hosty do ničeho vážnějšího nepouštěla. AC akce soupeře úspěšně rozbíjelo a samo podnikalo brejky. Nutno podotknout, že se v prvním poločase žádný ofenzivní fotbal nekonal. Tím, jak Milánští bořili hru, se mnoho šancí nerodilo.

Stejně jako na začátku prvního poločasu se i ve druhé půli podařilo hráčům Milána vstřelit rychlý gól. Abate poslal do vápna ostrý centr, do kterého se položil Sulley Muntari a bylo to 2:0 pro AC. Lazio na nepříznivý vývoj zareagovalo dvojím střídáním, ale byli to opět domácí, kdo vstřelil další gól. Jéremy Ménez po kontaktu s De Vrijem upadl a sudí odpískal pokutový kop. Sám postižený Francouz penaltu proměnil a Rossoneri vedli už 3:0. Spokojenost prezidenta Berlusconiho i Fernanda Torrese v hledišti byla enormní, jen Adriano Galliani dával gesty najevo, že ještě není hotovo. Viceprezident AC moc dobře věděl co dělá, do konce scházelo více než 20. minut a navíc Laziu se podařilo vstřelit rychlý kontaktní gól. Centr do vápna si srazil do vlastní sítě stoper Alex - 3:1.

Lazio ožilo a do konce zápasu mělo další velké šance. De Vrij hlavou přestřelil a Mauriho střela těsně minula tyč. V 86. minutě byl blízko gólu Candreva, ale Diego López ukázal, proč si ho AC zvolilo za svojí novou jedničku, skvělým zákrokem udržel domácím dvougólový náskok. Milán závěr utkání kontroloval, přesto se však ve čtvrté minutě nastavení kopala penalta. Nicméně Diego López Candrevovu penaltu skvěle lapil! Inzaghiho svěřenci tak zvítězili 3:1 a do nového ročníku vykročili správnou nohou.

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 2:0

30.08.2014 20:45

Góly: 28. Radja Nainggolan, 90. Gervinho

Vítězně vstoupil do nové sezony i AS Řím, který doma zvládl těžké utkání s ambiciózní Fiorentinou. Italský vicemistr se dostal do vedení zásluhou Nainggolana a v samotném závěru pečetil vítězství Gervinho.

Římané vyrukovali na Fiorentinu s takřka kompletně novou obranou, ze čtveřice Cole, Manolas, Astori a Torosidis pamatuje minulou sezonu jen posledně jmenovaný. Na souhře to však nebylo znát a vzhledem k tomu, že Vlci neinkasovali, panovala po zápase spokojenost.

Domácí měli míč častěji na svých kopačkách, udávali tempo, ale poměrně dlouhou dobu se do pořádného zakončení nedostali. Taktika Violy byla jasná, hrát ze zatažené obrany na brejky. Vůbec první větší šance přišla ve 25.minutě po ráně Iturbeho a o další tři minuty už se měnilo skóre. Střelu Gervinha dokázal Neto ještě vyrazit, ale hned z druhé vlny dobíhající Nainggolan dopravil míč do sítě - 1:0 pro AS Řím. Nyní byl na tahu celek z Florencie, který do té doby nic moc na hřišti nepředváděl.

Ovšem i nadále bylo AS lepším týmem. Na začátku druhého poločasu měl solidní příležitosti Gervinho, jehož pokus zablokoval Savić a o chvíli později stejný hráč trefil rameno dobře postaveného brankáře Neta. Až v 61. minutě přišla první velká příležitost Fiorentiny a po Iličičově ráně Vlky zachránila spojnice! Krátce na to mohl srovnat Babacar, ale De Sanctis předvedl výtečný zákrok.

Viola se s přibývajícím koncem tlačila dopředu, ale nově složená defenzíva Říma fungovala spolehlivě. Hlavní sudí Guida ještě přidal nastavený čas, ale Fiorentina se v něm do tlaku nedostala, ba naopak. Ve třetí minutě utekl Gervinho, položil si Neta a do prázdné branky pečetil výsledek na 2:0. Řím tedy vkročil do nové sezony vítězně, těžké utkání s Fiorentinou zvládl skvěle.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Juventus FC 0:1

30.08.2014 18:00

Góly: 7. Cristiano Biraghi (vl.)

Obhájce prvenství Juventus vstoupil do nové sezony správnou nohou. Na stadionu Bentegodi porazil díky jediné brance 1:0 Chievo Verona. Hosté měli i další šance, dvakrát dokonce orazítkovali břevno.

Juventus zažil v létě trenérskou změnu, když Antonia Conteho nahradil Massimiliano Allegri. Někdejšímu kouči Cagliari a AC Milán se premiéra povedla.

Stará dáma vkročila do utkání tím nejlepším způsobem. V 6. minutě rozehrál Tévez rohový kop a na zadní tyči hlavičkující Martín Cáceres poslal s přispěním Biraghiho Juve do vedení - 1:0. Navýšit vedení mohl o několik minut později Vidal, ale míč na poslední chvíli vykopl z brankové čáry jeden z domácích. Fly Donkeys moc šancí neměli, rána Schelotta, nové akvizice, šla hodně nad. Ve 35. minutě donutil k zákroku Bardiho středopolař Pogba a Tévez ve 42. minutě orazítkoval břevno, stejně jako o minutu později. Chievo mělo velké štěstí, přežilo několik šancí soupeře a dvakrát mu pomohla branková konstrukce.

Juventus byl i ve druhém poločase aktivnější, po hodině hry hlavičkoval těsně nad břevno Pogba a nebezpečně hlavičkoval i nově příchozí Llorente. Staré dámě se nedařilo vstřelit druhý gól a v 77. minutě mohlo být srovnáno. Maxi López se zjevil sám před Buffonem, ale míč netrefil ideálně, zkušený brankář vytáhl skvělý zákrok a López si byl moc dobře vědom, jakou šanci zahodil. V podstatě to byla jediná velká šance Chieva. Juventus hubené vedení uhájil a do nového ročníku Serie A vstupuje tříbodovým ziskem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán11003:13
2.Udinese Calcio11002:03
 AS Řím11002:03
4.SSC Neapol11002:13
5.AC Cesena11001:03
 Juventus FC11001:03
7.Cagliari Calcio10101:11
 Città di Palermo10101:11
 UC Sampdoria10101:11
 US Sassuolo10101:11
11.Hellas Verona10100:01
 Inter Milán10100:01
 Atalanta Bergamo10100:01
 Turín FC10100:01
15.Janov CFC10011:20
16.Parma FC10010:10
 Chievo Verona10010:10
18.SS Lazio10011:30
19.Empoli FC10010:20
 ACF Fiorentina10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (327)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Až mě mrazí, jak sme hráli dobře.škoda jen že sme nevyhráli třeba 5:0 ale body jsou body.

Reagovat
Airus

styl hry se moc nezměnil. Ale Kid Coman

Reagovat
Pinturicchio

Parádní výkon, super se na to koukalo. Ted neusnout na vavřínech a dál tvrdě makat.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem nestíhal. Co tak čtu, tak výkon super. Co obrana, konkrétně Angelo a Leo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem nestíhal. Co tak čtu, tak výkon super. Co obrana, konkrétně Angelo a Leo?

Reagovat
Pinturicchio

Leo tradičně psychotický výkon, Angelo celkem ok (potřebuje vedle sebe někoho jistějšího)

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že Allegri nehazarduje s touhle dvojkou ve čtyřčlenný obraně, to by byla jiná prdel. Tak jako tak, tomuhle týmu chybí ještě jeden světovej stoper a nemůže bejt o čem řeč

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl bych vidět ten tým, kdyby místo Lea hrál někdo jako T. Silva

Reagovat
10

Bella Juve, přestože nehráli 4 hráči základu, přesně o tom jsem mluvil v preview. Akorát škoda, že jsme z těch 13 gólovek dali jen jednu. Chievo s tímhle může směle do Serie B.

Vedle v diskusi jsem psal, že mi King připomíná SES, možná ještě víc ale Alexise...takže jsme se ho po letech konečně dočkali Nechci se nechat unášet superlativama, ale v 18 takovej debut? Snad mu to vydrží. Sebovi se asi nebude spát dobře, když tenhle klouček předvedl víc, než on za poslední rok.

Arturo idol

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

“The kid Coman played like a veteran. He has great quality and character. He’s a young lad and we should let him grow, but he has real talent,” continued Allegri.

snáď dostane dosť hracieho času

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Pettirosso

Kid the King!

Reagovat
Pinturicchio

On chce aspon 20 zápasů (nevím, jestli celých, ale takhle to řekl), což si myslím, že pod Maxem bez problémů dostane.

Reagovat
snuff24

SM - Inter, accordo con Lavezzi: 3,5 mln per 3 anni ... zase dohodnutá smlouva s hráčem,ale s klubem ani zdaleka (pokud je to pravda,samozřejmě)

Reagovat
Pettirosso

Ty vole jdete s timhle nakupovanim doprdele

Reagovat
Shevchenko

Kde se bude letos vysílat Serie A?

Reagovat
Recik

DigiSport

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak toto je až luxusná fotka

Reagovat
brenk

momentálne by tú čapicu tak ľahko nenasadil na hlavu

Reagovat
Alberto Aquilani

on má tie účesy debilné rovnako ako jeho sestra http://i.ytimg.com/vi/-HdYt_20isQ/maxresdefault.jpg

Reagovat
brenk

toto je horšie

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Ježiši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Montella slusny prokauc...takovy paskvil snad postavil naposled...

Reagovat
10

to hodně nevyšlo

Reagovat
Maritazzi

Se zbláznil, řikal, že si zasloužili remízu Každopádně pak trident Iličič, Gomez, Rossi by nemusel bejt vůbec špatnej.

Reagovat
10

hráli hrozně, hlavně jsem vážně nepochopil to rozestavení 442 a ty dva skvěle se doplňující útočníky, to byl opravdu velkej prokauč jak píše GEGE, taky to už po půl hodině překopal

za stavu 1:0 to tam ale 3x Morgan zachránil - Babacarova šance z malýho vápna, přímák Iličiće a pak ten super výběh při brejku, to jste nějak odešli fyzicky mi přišlo...ale to bylo 15 minut, kdy Viola začala trošku hrát

Reagovat
Maritazzi

Jak píšu dole, na to zareagoval dobře Rudi nasazením Keity. Trošku to vypadalo fyzicky a trošku jako připosranost z tý nově složený obrany. Na začátku sezony to považuju za normální a jsem spokojenej s tim, že jsme je nechali hrát fakt jen snad 10 minut.

Morgan bude letos zas důležitej, reflexivní zákroky furt stejný a hlavně hodně pomůže obraně tím mluvením.

Tak ona Viola dopředu moc alternativ nemá, horší pak samozřejmě je, když do takovýho zápasu strčí do základu někoho jako Brillante.

Reagovat
10

měla hrát 433 od začátku, na lavičce měl Bernardeschiho, Iličiće, Joaquina...v tom by měl Gomez aspoň nějakou podporu

už ve středu při LM jsem si říkal, jestli Neapol trošku nelituje Morgana, to jeho dirigování obrany je asi hodně nedoceněný, toho si člověk jen tak z TV nevšimne, ale něco na tom opravdu bude...s Reinou to nebylo tolik znát, ale s průměrným Rafaelem to bude strašně vidět, navíc když nemají žádnýho lídra v obraně

Reagovat
Maritazzi

Přesně tak. Taky jsme si toho původně nevšiml, ale když jsem byl na Parmě za jeho bránou, on nezavřel za poločas hubu. Navíc těch chyb určitě nedělá tolik, kolik se čekalo.

No oni ty lídry nemaj nikde a když jo, tak sedí na lavičce. V tomhle se ukazuje jakej je Rafa dement, žádná osobnost v nejdůležitějších řadách týmu. Těžko tam něco strhne Koulibaly s Albiolem. Nevěřím jim letos vůbec nic.

Reagovat
10

přesně tak, tohle je jejich největší problém, tam absolutně není žádný zdravý jádro lídrů, který mají ty nejlepší týmy...paradoxně se to snaží strhnout snad jenom Pipita, to je jedinej trošku srdcař v tom týmu, co se umí nasrat a trošku to strhnout, kromě něj se v průseru všichni stáhnou do ulity a jsou neviditelný

Reagovat
Maritazzi

Tak s Pipitou už se taky rozhádal ne?

Reagovat
10

to nevím..? ale dovedu si představit, že se jim na to bez LM rychle vysere a bude chtít odejít

Reagovat
FuckT

Hopefully.

Reagovat
olis

to mas odkial taku sprostost?

Reagovat
Maritazzi

Myslím, že jsem něco takovýho zachytil na football-italia, ale můžu se plést, proto to dávám s otazníkem.

Reagovat
olis

The Corriere della Sera teraz citam, tak to ani citaj dalej nejdem

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem to taky postřehl

Reagovat
FuckT

Dufam, ze mate pravdu, do zimy to odohrame aj so Zapatou v utoku, ak sa zrani posunieme tam Callejona. A pri Higuainovi je tu stale sanca, ze nejaky prepnuty miliardarsky klub ho kupi za tu sumu, ktoru sme za nho zaplatili, co je asi o 40 milionov viac ako by za nho zaplatil rozumny clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim tě, vždyť to je snad jedinej makáč v tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, samozrejme ne jediny

Reagovat
olis

to bude tou debilnou Benitezovou rotacnou taktikou, strieda to jak idiot, Hamsik zacne hrat v novej sezone dobre, aj tak ho nenecha dohrat do konca, Zuniga je uz niekolko mesiacov ready a sere na neho, dneska zase asi nebude hrat, Insigneho nasadzuje namiesto Mertensa to ani nepotrebuje komentar, proste cele zle

a to ze sa to snazi Higuain strhnut je pravda ale skor je to kotrapduktivne, ked uz pride do tej fazy ze sa nasere a snazi sa to potiahnut sam tak sa mu vobec tak nedari ako ked hra s kludom a vacsinou ho fauluju a este on dostane zltu lebo sa rozculuje

Reagovat
Maritazzi

To není jen o rotaci. Proč zápas, ve kterém je potřeba největší nasazení a kvalita, neodehraje lídr (minimálně na hřišti) Inler a kouká na nedomrdlýho Jorginha a třikrát vyhozenýho Gargana?

Reagovat
olis

no samozrejme v tom som myslel aj to len som zabudol spomenut ja Inlera, prikladov sa da najst este viac

Reagovat
FuckT

Tak teraz vobec nesuhlasim. Jedine co Pipita spravi v zlych momentoch je to, ze sa zacne spravat ako 5-rocny psychicky naruseny potomok z rodu slavneho pana Attila The Hun, az na to, ze vacsinou sa po svojom utoku na nic netusiacich nevinnych ludi hodi na zem a rozplace. Za 5 eruo aj 30 centov by som vedel zohnat lepsiu posilu do utoku... Mlady 13-rocny tipek co tu beha po meste, schovava sa pred policajtami a zbiera spaky po smetiakoch, to je on.

Reagovat
10

...špatně jsem se asi vyjádřil, na něm jediným je vidět, že ho sere když prohráváte a aspoň to bere nějakým způsobem na sebe, zbytek to má v prdeli a radši se schovává před míčem

Reagovat
FuckT

Tak samozrejme, rozhorcenie na nom vidiet je, a aj ta jeho tuzba po dokazani, ze on je hviezda nasho timu, preto tie nepriaznive sklbance, skrabance a plac. Mne osobne sa ovela viac paci pristup Mertensa, ktory vo svojej mysli nepotrebuje vytvarat ziadny obraz nadradenosti, ale vybehne na travnik s jasnym cielom, ktorym je vstrelit gol alebo prihrat nan, a poctivo na ihrisku pracovat az kym nedosiahne jeden z tychto cielov. Ak by som mal vybrat jedneho hraca, na ktorom je vidiet, ze si plne uvedomuje dolezitost kazdeho jedneho zapasu a takisto dolezitost nasho uspechu, tak by to bol urcite Mertens.

Reagovat
10

tak to samozřejmě souhlasím, už jsem tady psal tolikrát, že právě Mertens je nejlepší hráč Neapole...i slavnej Marekario se dost veze s Higuainem, hraje hrozně už delší dobu, Rafa by ho podle mě nejradši natrvalo posadil, kdyby se nebál tifosi

Reagovat
olis

to je samozrejme blbost, kapitana by z neho robit nemusel ak by nechcel a on by s tym problem nemal posadit ho, ved sedaval aj ked uz bol zdravy a nebal sa zbavit ani Cannavara co bol tiez oblubenec fanusikov a Neapolcan, s tym suhlasim ze Marekove vykony nie su idealne ale myslim ze uz je to lepsie ako minulu sezonu, ak ho ale bude pravidlene striedat v 70. minute tak sa z toho nikdy nevyhrabe

Reagovat
Pinturicchio

Místo Illicice by tam mohl posunut výš Borju.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vedieme ligu !!! Udržať dokonca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA number one

Reagovat
Radin

viděl sem posledních asi 15 minut a AS mě nějak nepřesvědčilo..De Sanctis hodně dobré vyběhnutí a předvídavost..

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Viola byla výborná.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

zato za to za to bych ti dal

Reagovat
CubONE

Antonio Conte HAS NOT called up Mario Balotelli to Italian national team. Has chosen El Shaarawy, Giovinco, Immobile, Destro, Osvaldo, Zaza

Reagovat
Mr.Jindros

Hustý.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak to je relativně vůči historii ukrutně slabá sestava útočníků.

Aspoň máme odpověď na otázku "Jak bude Mario vycházet s Contem?"...

(Nijak)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekával snad někdo něco jiného. O Balotellim v duchu toho, že nemá nic jasné, mluvil Conte při prvních rozhovorech v nové pozici. Už týden dopředu bylo jasné, že ho nenominuje.

Reagovat
10

to je celkem běžný když hráč přestoupí takhle na poslední chvíli, nedělal bych z toho aféru

Reagovat
Mr.Jindros

Nemyslím, že je to kvůli přestupu. Je zřejmý, že Conte vyžaduje hráče s určitým mindsetem, pro tyhle zlobivý génie nemá moc pochopení.

Reagovat
Pinturicchio

No a tahlo bude pokračovat, já si myslím, že Balo má v národáku dokopáno. Conte při nástupu znovu řekl, že pro něj je přednější to, když hráč maká a talent je až na druhém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

je v trestu na první kvalifikaci prej

Reagovat
CubONE

A teda cela nominacia:

GK: Buffon (Juventus), Padelli (Torino), Perin (Genoa), Sirigu (PSG);

D: Astori (Roma), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Paletta (Parma), Ranocchia (Inter);

M: Candreva (Lazio), Darmian (Torino), De Rossi (Roma), De Sciglio (Milan), Florenzi (Roma), Giaccherini (Sunderland), Maggio (Napoli), Marchisio (Juventus), Parolo (Lazio), Pasqual (Fiorentina), Poli (Milan), Verratti (Paris Saint Germain);

F: Destro (Roma), El Shaarawy (Milan), Giovinco (Juventus), Immobile (Borussia Dortmund), Osvaldo (Inter), Zaza (Sassuolo)

Reagovat
smazaný uživatel

Giaccherini, Maggio, Giovinco, Osvaldo

Reagovat
CubONE

Za Giacca som rad, ale Maggia uz fakt nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario tam neni a totalni traged Immobile jo

Reagovat
CubONE

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je potkan to preto

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

co sa smejes moj?

Reagovat
Mr.Jindros

Giac... Dal se čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio tam nemá co dělat. Jinak sestava celkem očekávaná. O Ranocchiovi se často mluvilo v souvislosti se základní sestavou. Giaccherini je Conteho spolehlivý kůň na černou práci. Osvaldo je zkrátka kvalita, tu mu nikdo neupře. Letos bude v Interu důležitou postavou. A co se týče mladého tria Immobile, Zaza, Florenzi, tak s Immobilem je dlouhodobě v kontaktu, už v Juve byl. Zaza je dynamický rozměr, který Destro nikdy mít nebude a takový útočník Azzurri zkrátka chybí, proto dostane šanci ochutnat atmosféru. Co se týče Florenziho popravdě nevím, když nemá úplnou jistotu ani u Garcíi, ale kvalita v něm je. Podobný případ jako Zaza. Jedno mě trošku zarazilo, a sice Giovinco. Na druhou stranu, nemohl povolat Berardiho, protože ten jede vykopat Evropu s U21. Jinak by jistě místo Giovinca figuroval v nominaci on.

A k Mariovi, jak jsem psal výše. Jeho nenominování bylo jisté už týden dopředu, de facto od první chvíle, kdy Conte převzal tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan !!! Treba konecne ligu zacat dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus korupce hned v prvním zápase, hlavně "nenápadně".

Reagovat
juveforever

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že ty ses hned od začátku projevil jako kretén, hlavně "nenápadně"...viděl si ten zápas? Pokud ano, tak nechápu proč to píšeš a pokud ne tak seš debil, že to píšeš!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se z Radji stane druhej Pjanic, tak budu jen rád. Takymjsem ho nemusel a uz mi celkem prirostl k srdci. Jinak Rabiota bych v tymu bral, ale az pristi sezonu, ted by mel jeste hrat zaklad nekde. Radsi at tam chodi Florenzi. Neni spatnej a je to nas hrac. Jinak Jedvaj hral v zakladu Leverkusenu. Prumer, dal vlastnak a gol.

Reagovat
Maritazzi

Di Marzio ho mega chválil, stejně jako ho chválili po minulym zápase s Dortmundem... jedině dobře, že se prosadil.

Florenzi tam bude chodit, ale ne do zálohy.

Reagovat
Maritazzi

Jinak jak psal Ondra 10 o širší lavičce u Juve, přesně podobnej pocit z toho mám u nás. Začala hrát víc Viola, přišel Keita, aby se v záloze podržel balon a bylo po náporu. To bude další výborná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit Rabiota za 15!!! milionů, když mu přesně za 10 měsíců končí v PSG smlouva a ještě ho mít jako 6. záložníka? To chce opravdu koule. Saba zjevně ví, co dělá. Ale je to přesně obchod na úrovni Realu. Kdyby přišel za 5 milionů nebo měl za těch 15 jistotu pozice 3.-4. záložníka, pak bych tu investici pochopil. Ale peníze za Benatiu se musí okamžitě otočit, aby se asi ukázala síla.

Reagovat
Maritazzi

Ne, akorát tím budeš mít připravenou world class náhradu za kohokoliv ze zálohy, kdo pude ven za 40+. Cena navíc má bejt 12 + bonusy. Jinak aby hrál, je možná hostovačka někde tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabulace, nic víc nemáš.

Reagovat
Maritazzi

Jaký fabulace? Získat absolutní kvalitu za 12 milionů bude vždycky dobrej deal.

Reagovat
smazaný uživatel

nenech se rozhodit, as ziskalo aktualne dost mozna nejtalentovanejsiho francouze do 20 let, ktery navic podle me do serie a prave pasuje lepe jak do fyzictejsi Ligue 1, casem bude hvezda

Reagovat
10

největší talent Francie do 20-ti let je Coman

Reagovat
Alberto Aquilani

Pogba !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

dobre, asi má už 21

Reagovat
10

Pogba je nejlepší hráč Francie

Reagovat
smazaný uživatel

letos to musi potvrdit, idealne v Lize mistru

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tomu je pod 20

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čumím a nechápu o co mu jde

Reagovat
smazaný uživatel

O to, že italské týmy, jen co mají peníze, s nimi neumí hospodařit. O to mi jde. Mám prachy, tak se musím ukázat, že je mám. Vloni své stupidní rozhazování ukázala Neapol. Snad se jí nechcete přiblížit. Výsledky neapolských investic se neukazují zrovna v nejlepším světle.

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jinýho řekl bych. Ta cena za talentovanýho, potenciálního nástupce za Strootmana je podle mě adekvátní. Nejde určit, kdo teď má pravdu, jestli je to přemrštěný nebo ne, to vše ukáže čas. A já jen doufám, že později bude Rabiot pro AS platný a z těch 12-15 mil. eur bude jen směšná pořizovací cena za středního záložníka světových kvalit. A na to on bez pochyb má. Tvůj názor ale beru, říkám, vše ukáže čas a možná to budeš ty, kdo měl pravdu

Reagovat
Alberto Aquilani

narozdiel od Nepaola ho teraz AS nekupuje do základu, chce si proste zaistiť jeden z najväčších talentov na tej pozícii ....

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ale ty i Maritazzi počítáte s tím, že se jasně prosadí a bude z něho "world class player". S tímhle opravdu počítat nemůžu, když beru v potaz situaci v týmu, za jakých podmínek hráč z Paříže odchází a kolik je pořizovací cena. Stejně tak bych nedal ty peníze za Comana, Pogbu nebo Verrattiho. Od května se píše, že Rabiot odejde zadarmo. Na tomhle vydělalo jednoznačně PSG, které pomalu počítalo s tím, že uvidí suché z nosu, ale pak jste se do toho zapojili vy a Arsenal s okamžitým odkupem a oni si mohou mnout ruce. Já se rád budu mýlit, protože špičkoví hráči jsou pro Serii A hodně důležití. Ale ti mladí hráči potřebují hrát víc než z pozice 6. záložníka. Že si kopne v základu třikrát do roka v Coppě a dostane 15 příležitostí z lavičky po 15-20 minutách, to mi jako dostačující opravdu nepřijde, rozhodně ne u Rabiota. Ale tohle je o postavení kouče. Vezměme si Verrattiho. Chtěl ho Ancelotti a dal mu hodně důležitou šanci, kde hrál ve své první sezóně poměrně dost času. Mít tolik času Rabiot v Říme, tak si může pískat. Bude záležet na Garcíovi. Ale dostane hodně těžký úkol, aby z něho za těch 12-15 mega udělal skutečně hráče odpovídajícího Rabiotově potenciálu. A dodávám, že v hostování nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní kvalitu? A kde ta absolutní kvalita je? Já vidím pouze potenciál, který lze proměnit ve zlato, ale zatím nic víc. Absolutní kvalita je Pjanic, Strootman, Vidal, hráči, kteří už svůj potenciál proměnili ve kvalitu. Rabiot? Hvězdička, další talentovaný fotbalista, který musí všechny předpoklady prodat. Je snad Coman absolutní kvalit? Není. Hraje skvěle, ukazuje se ve velmi dobrém světle, ale v životě bych si o něm nedovolil v tuto chvíli říct, že je absolutní kvalita. Proč? Protože by to byla prognóza, fabulace, domněnka, vyhlídka, nic, co by se dalo považovat za něco absolutního.

Juve, AC i Inter věděli, že je blbost do něho jít za ty peníze, které si PSG řeklo. Proč? Protože je tu ten ohled 10 měsíců, za které mu končí smlouva. Za 4 měsíce by s ním mohl kdokoliv podepsat zadarmo. On v Paříži stejně zůstat nechtěl, což avizoval už někdy v červnu. A i kdyby do něho šel Arsenal a ne vy, tak je to v daném světle okolností ujeté. 12 milionů pryč za hráče, kterého jste mohli podepsat za 4 měsíce zadarmo. A pokud je tak fantastický, jak Frankie se svou "francouzskou hrdostí" píše, a jak ty hovoříš o absolutní kvalitě, pak by ho přece pár měsíců bez hraní nerozhodilo ne? Stejně si u vás nekopne tolik, kolik by potřeboval a hlavně zasloužil. O jeho vytíženosti taky fabuluju, ale pořád poukazuju na to, jak máte nabitou záložní řadu, což je další fakt. A tebou prve zmíněné hostování? Ještě jste nedotáhli jeho, což by mohlo být do večera podepsané, ale pak máte 24 hodin na to, abyste ho obratem někomu vnutili na hostování. Další hodně nadsazená myšlenka a idealismus.

Reagovat
kxpxc

,,Juve, AC i Inter věděli, že je blbost do něho jít za ty peníze, které si PSG řeklo. Proč? Protože je tu ten ohled 10 měsíců, za které mu končí smlouva. Za 4 měsíce by s ním mohl kdokoliv podepsat zadarmo." Ano a půjde do všech 3 týmů zadarmo naráz

Reagovat
Maritazzi

Ale tým, který ho chce získat ty peníze vyndat musí, Arsenal nabízí, to co my. U Interu a AC je to otázka chybějících financí, vy jste se rozhodli do toho nejít, ok.

Zadarmo to očividně nechceme riskovat a nedivím se tomu. Já se na toho kluka těším, kvalitu už prokazuje celkem dlouho. Jinak co se týče hostování.. Saba je na přestupovém trhu král, ten za poslední den klidně přivede 3 frajery a 3 někam prodá, nějaká hostovačka pro něj fakt není problém, on má ty přestupy naplánované dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nyní je vydat musíte, když jste se do té bláznivé loterie pustili společně s Arsenalem. AC, Inter i Juve počítali s bojem o hráče, který bude bez smlouvy. I tak by Juve za Rabiota, i kdyby měl snad smlouvu dlouhodobější, víc než 10 milionů nedal. Situace Verratti je tomu dost jasným znamením. A já v to hostování skutečně nevěřím. García se musí vytasit s tím, že mu dá dostatek času, jinak ten obchod nemusí být takové terno, jak si velká část lidí maluje.

Reagovat
10

ten Holebas už podepsal?

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, včera bol aj na Olimpicu

Reagovat
10

takže nakonec máte 4 levý obránce

Reagovat
Maritazzi

Balza jde do důchodu, ten už fotbal hrát nebude. A sám si včera viděl Colea... Tam to Saba nedal, ale na trhu je podle mě dost pusto.

Reagovat
10

měli jste si nechat Doda...a koupit Darmiana

Reagovat
Maritazzi

Prodej Doda jsem taky nepochopil. S tím Darmianem je to těžký, Cairo by podojil a když si viděl D'Ambrosia nebo jiný Italy z průměrných týmů ve větším...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dodo není prodanej je na hostování on je dobrej bek a bude výbornej, ale fyzicky potřebuje ještě zesílit

Reagovat
Maritazzi

Inter má opci na 9 milionů, kterou uplatní.

Reagovat
smazaný uživatel

se uplatnila automaticky

Reagovat
M11

nejak ztraci vyznam takovy Emanuelson

Reagovat
Maritazzi

Ten ho nikdy neměl.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

já bych s tím world class brzdil, ještě nic neukázal pořádně, navíc co jsem viděl ze sestřihů atd mi přišel naprosto průměrnej

Reagovat
smazaný uživatel

dost přemrštěný, jen pro srovnání: Kroos za 10mil do Realu a hraje základ a Rabiot za 15mil a na lávku + Kroos je kvalitou úplně někde jinde! Zbytečnost...to nemohli počkat na konec smlouvy a podepsat s ním jen předběžně?

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos k nám přišel za 25 a to ještě jenom proto, že chtěl odejít a neměl daleko ke konci smlouvy, kdyby ho Bayern chtěl udržet, cena by byla úplně o něčem jiném.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tiež sa mi to zdá veľa, ale musíš brať do úvahy, že ho chce veľa klubov na čele s Arsenalom a pod. To mu tú cenu, ked ho proste chceš, zvyšuje ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

To je trošku pokrytecký, když my jsme koupili Moratu za 20, taky rok před vypršením smlouvy

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
danko10

Reagovat
spider_8

Reagovat
10

Morata před přestupem prodloužil smlouvu, jinak by k nám nešel, takže je to trošku jiná situace, Rabiot to nejspíš v úmyslu nemá...

Reagovat
Pinturicchio

On to vyhlásil tuším i veřejně, že to neprodlouží.

Reagovat
Pettirosso

jj, proto jsem napsal ''trošku''. Nicméně ty částky padaly i když ještě smlouvu neměl, už se dávno jednalo a příchod byl na spadnutí, pak teprve podepsal novou smlouvu, která nicméně sama o sobě nic neřešila, když hned podepsal Juve.

Mimo to mi šlo o princip, prostě taky přestřelený za možný potenciál

Reagovat
10

protože se s tou variantou počítalo celou dobu, u něj nikdy nezaznělo to, že by se dohodl s Juve a měl by přijít za rok zadarmo, u Rabiota tohle čtu půl roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta smlouva řešila hodně. Díky je tam ta klauzule. A bez smlouvy by ho Real nikam nepustil, a to přesto, že už byly známé částky. Ta smlouva s Realem byla dost podstatná. Na ní závisel celý jeho přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytecký? A v čem? Robine, zkus trošku přemýšlet, viz. co ti napsal níže 10. Pleteš jablka a hrušky.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Pinturicchio

Koupit Rabiota za 15!!! milionů, když mu přesně za 10 měsíců končí v PSG smlouva a ještě ho mít jako 6. záložníka? To chce opravdu koule. Saba zjevně ví, co dělá.

Na základě čeho teda ví, co dělá?

Reagovat
M11

ja si myslim ze se pocita casem s prodejem nekoho z te fantasticke zalohy za velky balik.. tim padem ziskali paradni mladou nahradu.. a pokud je to takovy talent tak se do toho zakladu muze propracovat i sam stejne jak Pogba.. me tenhle prestup prijde uplne v pohode.. sice mu konci smlouva ale kolem toho hrace se motaji snad vsechny kluby tak museli trosku priplatit..

Reagovat
Pinturicchio

Já s tím souhlasím, jen tohle mi od Bianca přišlo malinko protichůdné. ... od AS super nákup a myslím, že pokud zopakujou lonskou sezonu, tak nebudou mít problém ten kádr udržet.

Reagovat
Pettirosso

V nejblizsi dobe tipuju Strootmana do MU, mpzna uz v zime a Rabiot na jeho misto

Reagovat
smazaný uživatel

Sarkasmus první úrovně

Reagovat
Maritazzi

Kterej není absolutně na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovažuju 12 milionů za hráče, navíc talentovaného hráče bez jakýchkoliv záruk, kterému končí za 10 měsíců smlouva, za zcela správnou a zodpovědnou. To opravdu ne. Ty patrně ano. V tom se zkrátka rozcházíme.

Reagovat
spider_8

Podle mě dobrý přestup, střed zálohy jednoho hráče ještě určitě snese. A s tím šílenstvím, který předvádějí United se dá očekávat, že v zimě přilítne 60-ti milionová nabídka na Strootmana a pak se bude hodit mít v kádru už zabudovanou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

60 nedají, to by musel dat Kevin po zraněni v každem zapase gol nebo asistenci. Ale tak je to blbost. Max 35

Reagovat
Maritazzi

Do listopadu nebude hrát, pokud půjde, tak asi až v létě. Každopádně taky čekám, že to přepálí.. nemáme potřebu ho prodávat za levno, když si vezmu za kolik přišel.

Reagovat
spider_8

Záleží jak na tom United budou v zimě. Pokud to bude pořád stejná bída, tak bych klidně věřil, že po něm půjdou hned. LVG ho zná z repre a prý to byl pro něj klíčový hráč, mufani už to berou jako hotovou věc

Reagovat
Kenneth

Budete radi za 25.

Reagovat
10

lol

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Kenneth

Dobře, po těžkém zranění vám dají 60.

Reagovat
Maritazzi

Jojo a my ho musíme prodat hned po zranění za tyhle drobný Kenneth

Reagovat
Pinturicchio

Ztrapnuj se radši jen pod PD

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vtipný. United vyhodí 140 milionů liber, v kádru to není skoro vidět, zbytečný Blind stojí 14, a v zimě se začnou chovat logicky u hráče, na kterýho je ulítlej manažer, potřebuje ho a AS nemá ani jeden důvod ho pouštět pryč, pokud budou United daleko od LM a AS ji budou mít skoro jistou nebude chtít ani Kevin

Reagovat
smazaný uživatel

Saba urcite vie co robi Ale jedno viem naisto, keby isiel za tych 15 do Juve, tak by ste to tu vsetci mohutne obhajovali

Reagovat
Pinturicchio

A kdo kromě Bianca píše něco o té ceně? Vždyť ten deal vesměs všichni chválíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To s Biancom nesuvisi, myslel som to vseobecne Podla mna je to presne ako napisal Alberto Aquilani, musime byt panmi situacie a pritiahnut ho skor, nez to spravi niekto iny, aj ked nas to bude viac stat. Vobec si nemyslim, ze rozhadzujeme, Saba nakupuje s velkym rozumom. Minuli sme len to, co sme zarobili + rozpocet na prestupy, nie na dlh. Mne sa tieto nakupy lubia, Ucan, Paredes, Sanabria, Jedvaj...+ ak pride Rabiot...nechcem lietat v oblakoch, alebo byt zbytocne futbalovy romantik, ale podla mna nas caka velmi svetla buducnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych rád nebyl. Vidím trošku paralelu s Verrattim. Za něho jsme dali strop 11 milionů a přes to jsme nešli. U Rabiota by nebyla výjimka a já bych ho za ty prachy v týmu nechtěl, rozhodně ne za této situace a v souvislostech, za jakých přichází. Nehodnotím to jako příchod talentovaného hráče k soupeři, ale beru ten deal jako každý jiný a nelíbí se mi. A jinak si za tím opravdu stojím patrně úplně sám, takže ostatní Juventiny bych do toho opravdu nezatahoval

Reagovat
Dominator

Asi ich trochu posmelilo to vypadnutie Neapola.

Reagovat
Dominator

*co sa tyka financii

Reagovat
Maritazzi

Jinak zase se ukázala ta nevyzpytatelnost příprav. V přípravě jsme nebyli schopni udržet balon, Viola každýho ničila 10 výher z 11 zápasů a pak si hodinu dvakrát po sobě nepřihráli.

Reagovat
10

a takových příkladů je každý léto spousta

Reagovat
Mr.Jindros

Dokonce mám pocit, že spíš platí pravidlo "špatný v přípravě, dobrý v lize, a naopak", než naopak.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pinturicchio

Juveeeeee ... poštáci potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Van Gaal by mohl vyprávět no

Reagovat
Alberto Aquilani

Zeman vyhral v príprave všetky zápasy

Reagovat
10

teď s Cagliari dostával dost na prdel

Reagovat
M11

takze pohary

Reagovat
Darren Fletcher

nieco ako united

Reagovat
Alberto Aquilani

No konečne mám trochu viac času, tak môj názor k pár bodom:

1.Roma - Fiorentina- Som rád, že hráme opäť ten dosť pragmatický futbal, a uvedomujeme si, že nemôžme hrať príliš otvorenú partiu. Ako jasné, oni tam mali tú šancu Babacara, ale my sme okrem 2 gólov mali aj ďalšie 2 čisté príležitosti- a to tie Gervove nájazdy samého na gólmana, čiže vôbec nesúhlasím s Montellom že mala byť remíza, objektívne sme si o ten gol- možno 2 vyhrať zaslúžili.

Cole- nesúhlasím, že hral zle. Hral taký nejaký štandart, do útočenia sa moc nepúšťal, ale vpodstate nič neskazil, svoju lajnu si ubránil dobre- aj ked mu vtom pomáhal Radja- ktorý odohral absolútne luxusný zápas, a už v príprave som nechápal tie keci naňho čo som tu čítal- on tej hre dáva potrebnú energiu a dravosť, som rád že Rudy nezblbol a nedal vedla Daniho od začiatku Keitu

Iturbe bude dobrý, včera veľa makal, kľude mohol vykartovať nejakeho ich obrancu

Torosidis odohral 1.polčas absolútne super, dobre kombinoval, vedel si to dať po lajne, ale potom v 2.polčase tam práve on nedoskočil loptu z čoho bol skoro gol, a potom tam nasadili Joaquina presne naňho, tak som trochu trnul, ale dajak sa to zvladlo

Rabiot- ako nechápem moc čo teraz riešia Juventini, ako jasné, 12-15 mega nie je málo, ale treba si uvedomiť, že po ňom ide veľa klubov čo mu automaticky, aj napriek tomu že mu o rok končí zmluva, tú cenu zvyšuje, navyše bohvie ako to je či už so Strootmanom, ale ja si myslím že hlavne s Pjaničom, pretože tu je už 4.sezónu a odísť niekedy odíde, takto budeme mať náhradu v podobe Ucana či Rabiota- navyše títo stredný záložníci sú celkom cenné zboží, na trhu mladých a kvaltných nie je tak veľa ako napríklad tých ofenzívnych/krajných záložníkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepiš Juventini, ale piš přímo mě. Já mám problém s výškou té přestupové ceny, ne Juventini.

Reagovat
Alberto Aquilani

vzal si to na seba jak chlap Ja neviem, niektorí ste sarkastický, a ja neviem rozoznať jak to mylsíte

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, jak jsem to vzal Jen mě vytáčí, jak tady častokrát někdo přiběhne a začne na základě názoru jednoho člověka kategorizovat celou fanouškovskou obec. Každý tu snad píšeme sám za sebe

Reagovat
Pinturicchio

Já to myslím úplně vážně, super deal pro Romu, voe.

Reagovat
CubONE

Ved to sa od Colea caka. On nebol nikdy nejake extra super delo do utoku, cim bol starsi, tym viac sa drzal vzadu a dobre branil. V LM sa vam este dost zide.

Reagovat
smazaný uživatel

Consigli už je v Sassuole?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ano, ano

Reagovat
GEGE

Wtf

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
GEGE

za 3 mega to me poser...

Reagovat
smazaný uživatel

Consigli už je v Sassuole?

Reagovat
smazaný uživatel

Consigli už je v Sassuole?

Reagovat
Inzaghi

Ještě to nebylo úplně ono, ale body proti Laziu jsou super a věřím, že pod Pippem půjdem zápas od zápasu nahoru. Alex bude skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN, ZBROJOVKA BRNO !! chválím správnej výběr klubů

Reagovat
Yanek

Nejlepší možný výsledek, aspoň se nenechají uchlácholit. Ofenziva slušná, Forza Milan

Reagovat
GEGE

PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!skvěly soutežní debut na San Siru.FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Super vstup do sezony!

Reagovat
CubONE

Hlavne prvy polcas super, Stephan, Alex a Diego najlepsi, Abate odcentroval. Prve vitazstvo v otvaracom strentuti sezony od 2010.

Som ale zvedavy ako bude hrat Alex proti inym utocnikom, hlavne agresivnejsim. 65 minut kraloval, ale Djordjevic sa ovela viac tlacil dopredu a robil mu troska problemy. Pippo vramci moznosti dobre zareagoval, ale treba uznat, ze ta lavicka je dost slaba. Tri body su super, celo ligy tak isto.

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, ještě si myslím pochválil De Jonga hrál výborně a teda mě rozhodně přišel Djordjevič lepší a hladovější než Klose

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN - LAZIO ROMA 3:1 (1:0)

Takže zápas bych zhodnotil docela kladně na to jaká byla příprava tak zápas nemohl dopadnout líp, myslím že určitě zasloužený 3 body. Nejvíc se mě líbil z rossoneri jednoznačně, De Jong, ten neztratil snad ani jeden balon, a zastavoval útoky Lazia do té 70 minuty podstatně bezchybně, střídal asi hlavně proto že už měl žlutou kartu takže Pippo nechtěl riskovat jeho vyloučení, dál určitě El Shaarawy protože ten Milánu minulou sezonu jednoznačně chyběl, rychlej je opravdu hodně a bude hodně platnej, u prvního golu asistoval a aji ke konci měl dost sil jinak si myslím že Diego Lopez sice moc práce neměl ale tím že chytil na konci penaltu ukázal že to určitě bude doprá posila. Niang sice hrál nějakejch 15 minut a splnil s čím tam šel udržel balon nechal se párkrát faulovat prostě odehrál dobrejch pár minut. Sice teda Lazio docela výrazně přestřílelo ale když 15 střel jde mimo tak z toho nic moc být nemůže, jediný z čeho by sme se měli poučit je hrát až do konce jinak jsme o ty body klidně mohli přijít. Takže určitě spokojenost s prvního zápasu a na Parmu se jede jednoznačně pro další 3 body ať na další domácí zápas s Juventusem jdem z 6 bodama a s tím že kdyby to náhodou nevyšlo tak to zas taková katastrofa nebude. FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
Mrvinho

a ty saláty turínské musíme dát, žádné kdyby náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

po 7 kole to vidím na krasnejch 17 bodů !!

Reagovat
smazaný uživatel

19*

Reagovat
Mrvinho

Nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

ty 4 zápasy po Juventusu (empoli, cesena, chievo, hellas), musí využít ve 12 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Ty vole zkurwený mobil!!!! Tam měl být samo paleček hore

Reagovat
didosh

Neví někdo kolik bylo na San Šíří lidi?

Reagovat
CubONE

Zatial nikde nevidim udaj

Reagovat
smazaný uživatel

necelých 37 tis.

Reagovat
didosh

Děkuju,celkem slabe

Reagovat
didosh

*San Siru mobil posraný

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že ten náš rychlej útok bude v SA sklízet ovace... A to ještě chybí kreativní Monty kterej to bude podporovat ...Forza Milan... Prozatím RADOST...!

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně, do ofenzivy hodně rychlej tým!

Reagovat
smazaný uživatel

Utok je v pohode zaloha ako tak tiez kedze prichadza Van Ginkel..

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co s sebou přinese Fernando, v posledních sezónách přeci jen nebyl synonymem pro nejrychlejšího útočníka.

Reagovat
didosh

Jak hrál Faraon měl nějaké sance?Zápas jsem nestihl.

Reagovat
Mrvinho

Díval jsem se asi od 55' ale přišel mi tam jako jeden z nejlepších, lítal jak ďábel, měl i šance + jednou nahrával někomu pěkně jen před brankáře ale nic z toho nebylo nakonec. Doufám akorát že se nezraní zas hnedka od začátku.

Škoda že mu nevyšlo toto: https://www.youtube.com/watch?v=fMj3_evnmFI

Reagovat
Mrvinho

Reakce na didoshe

Reagovat
didosh

Celkem fajna akce škoda že to nedotáhl slabá podpora od ostatních.Doufám že bude zdraví sloužit a zůstane u nás navždy!

Reagovat
Mrvinho

Byla to celkem rychlovka no ten protiútok. Taky už to bylo nějak ke konci úplně. Přesně, Mattia a SES aspoň 20 sezon a trofejí jak Maldini

Reagovat
didosh

A směrem dozadu to fungovalo jak?

Reagovat
CubONE

200. pre Inzaghiho

Reagovat
didosh

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

On vynda M Villu to je k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co fakt nemám rád je vymlouvání se na rozhodčího, ale to co předvedl dneska to je opravdu vrchol. Neříkám, že by to ovlivnilo konečný výsledek, ale ta penalta a červená to snad nemůže myslet vážně, doufám že už si nepískne.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom taka ista situacia bola v 85 minute, ked bol stiahnuty Icardi.. tam samozrejme rozhodca nevidel nic..

Reagovat
10

Neapol za těch posledních 10 minut, kdy měla několik šancí a byl tam podle mě penaltovej zákrok na Mertense asi zaslouženě, Janov klasicky nedáš-dostaneš, nechali se nesmyslně strhnout nahoru dolů, to ta obrana nemohla vydrždt, Neapoli pomohli i ty střídání, naopak střídající Falque z Janova svojí ztrátou ten poslední tlak Neapole začal

Reagovat
Pinturicchio

Viděl jsem posledních 20 minut a Janov si vyloženě koledoval, ta penalta na Mertense myslím byla, však to byl regulérní judo zákrok

Reagovat
Shevchenko

Kdopak to vede ligu?

Reagovat
lnterista

nekdo to musi rozjet...rozhoduje se v kopcich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Na najblizsie dva tyzdne.

Reagovat
Antijuve

Tenhle zápas typický Inter z minulého roku..... Naprosto nulový přechod do útoku a když už aspoň ten roh se vybojoval, tak to zahraje pokaždé do prvního stojícího hráče Turína. Rozhodčího nemá cenu komentovat, to je kapitola sama pro sebe. Dneska citelně v útoku chyběl Palacio a snad do útoku přijde ještě někdo, jinak to bude zase perná sezona. Forza Inter!

Reagovat
olis

toto je asi prvy krat v historii odkedy fandim Neapolu co sa netesim z vyhry, pri vitaznom gole to so mnou vobec nic neurobilo, prial som si nech dostaneme aspon 5 kuskov nech to utrpenie cim skor skonci, tuto ine riesenie ako je odvolanie Beniteza nevidim

jedine co ma uz po niekolky krat tesi je Koulibaly, sice nezachranil ten gol co sme dostali ale inak sa mi jeho vykon velmi pacil, zaloha hroza ako vzdy, nezachranil to ani Inler, a na tom to podla mna cele stoji, mame nahovno zalohu, budeme mat aj nahovno hru, taktiez som rad ze konecne hral Zuniga, snad uz bude pravidelne

Forza Napoli a RAFA OUT

Reagovat
mastakillah

souhlas do puntíku

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak to tam už Rafa rozhodil kto by to po ňom mal dávať do poriadku Zunigu posadí Ghoulam ked sa vráti

Reagovat
olis

ked bude Ghoulam s5 tak ZuZu pojde pravdepodobne na pravu stranu

Reagovat
FuckT

Tak ja si myslim, ze sa rozhodne netreba az takto unahlit. Sezona je este dlha a Benitez by este mal dostat sancu, jakozto urcite sa tam daju najst aj nejake pozitiva. Napriklad aj ten samotny tlak na zaver zapasu, ktory sa nam nepodarilo uskutonit snad ani raz v minulej sezone. Ak by to nahodou znamenalo, ze sa nas tim naucil strhnut aj nevydarene zapasy na svoju stranu, to by nebolo vobec zle, kedze to je dolezitym znakom vsetkych timov, ktore nieco vyhravaju. Aj ked, skor to bola len nahoda. :D

Koulibaly jednoznacne najvacsie +, bez neho by to vcera dopadlo lepsie pre Janov.

Reagovat
olis

tak a co mu chces davat este sancu, ty snad este veris ze by sa z toho mohol stat tim ktory by podaval pravidelne dobre vykony a mal pravidelne vysledky? ja uz nie

Reagovat
FuckT

A iba preto, ze ty uz mu neveris tak on ma zahodit vsetku svoju pracu za cely rok? Este sme ani nezakomponovali vsetky posily do herneho systemu... Ja si myslim, ze este nie je ani zdaleko cas na to, aby sme ho vyhadzovali. Po 3 zapasoch, z coho 1 sme remizovali a 1 vyhrali? Ja osobne mu neverim ani nahodou, ale este si pockam, kym sa moja nedovera potvrdi skutocnymi udalostami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Di Natale je bůh prostě

Reagovat
Jajinek

Kdybych se měl trochu více rozepsat o včerejšku....

Silnějším mužstvům dá podle mého hodně zabrat vstřelit nám branku, obzvlášť, pokud nastoupíme v obdobné sestavě a se středem Medel - MVila před trojicí obránců. Medel si mě za těch 90 minut získal neuvěřitelným způsobem. Je neustále v pohybu a snaží se zachraňovat každou akci za spoluhráče. Když je potřeba, soupeře prostě přejede na hranici žluté karty, žije tím zápasem...a hlavně má neuvěřitelně inteligentní osobní souboje a skluzy, něco jako Mascherano. Když pak vidí možnost zaútočit, prostě naběhne k vápnu a pokusí se o střelu. Při jeho šanci mu chyběl krok k vítěznému gólu.

MVila nebude takový buldok, ale jde do těch soubojů více po hlavě a ty míče získává. Pokud ale budou hrát vedle sebe, bude se právě on muset naučit trochu hru zrychlit a dávat dlouhé pasy dopředu, tak jak to dělal proti Eskymákům.

Problém však bude v zápasech, jako byl ten včera. Tedy že se soupeř zatáhne, bude na nás čekat a my si to budeme čutat ve středu hřiště a nic z toho. Po výměně MVila x Osvaldo se to ihned zlepšilo a ty šanci i ve vápně přišly. Proto je jasné, že Medel s MVilou vedle sebe nebudou nastupovat pořád a ty varianty se dvěma hroty (potom co se plně uzdraví Palacio a Osvaldo) a s Hernanesem hodně nízko, prostě máme. Pokud pak dostane Mateo více balónů blíže pokutovému území, věřím, že něco vymyslí, tak jako tu nahrávku na Osvalda.

Další výborný pocit mám letos z Maurita, on je neuvěřitelně hladový po gólech, rve se...a dokonce vyhrává souboje. Pokud ho vyhraje pro sebe, na nic nečeká, otočí se s balónem a maže to na bránu nebo rovnou pálí. To je straně důležitý aspekt.

Co mě naopak hodně vylekalo, byla pravá strana hřiště. Rano sice neudělal žádnou svou klasickou chybu, ale v soubojích až žalostně nedostupoval hráče při centrech a nechal je dělat si co chce...takhle to prostě nejde. No a další problém byl Johny, který byl úplně mimo. Pozičně byl pořád někde jinde a hlavně směrem dopředu vše zkazil. Proti Stjarnanu hrál naprosto famózně Nagatomo. Příště bych zkusil kraje Nagatomo - Dodo.

Zápas jsme mohli prohrát (penalta, šance Kvajáry), ale i vyhrát. Remíza asi spravedlivé a Torino zejména takticky a blokově odehrálo skvělý zápas.

Nicméně si neodpustím ještě jednou poznámku k rozhodčímu. Bez ohledu na to, jak nesmyslnou penaltu odpískal, že na druhé straně pustil stejný souboj s Icardim, že vyloučil příliš úzkostlivě Vidiče...on prostě otáčel snad všechny fauly na druhou stranu a když nastavil 3 minuty z čehož plné 2 vylučoval právě Vidiče. Zastaví náš poslední nadějný útok v čase 92:58...to je fakt k smíchu.

Snad bude disci rozumná a nebude Nemanjovi dávat nějaký delší trest. Už takhle jsme zvědavej na složení obrany na příště, Andreolli je risk a Campagnaro není absolutně rozehraný. Snad dnes dotáhnem toho Rolanda a budeme ho moci ihned použít.

Jinak předpokládám, že někdo do té ofensivy ještě přijde...ale na rovinu, bombu dnes nečekám. Nejhorší je, že pokud ještě dnes udáme Guarína, musíme sehnat hráče dva.

Good luck a FORZA INTER!

Reagovat
Votas

Icardiho obdivuju...má míň doteků s míčem než Handa a pořád nabíhá a nabíhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Tak tím posledním stoperem bude nakonec Yanga-Mbiwa.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi ho nepoznam,akurat viem ze hra v Newcastle ale to je asi vsetko,dufajme ze tato kupa bude dobra,ja mam stale sen ze Sabatini este niekoho dotiahne do utoku aj ked tomu neverim :) Bude nam chybat typicky zakoncovatel

Reagovat
10

z Francie na něj šel hype jak svině, ale v Castlu se asi očividně moc nechytnul, což nic neznamená, naopk

Reagovat
Maritazzi

Já ho taky znám jenom z tý mistrovský sezony Montpellieru, kdy jsem na ně párkrát koukal. Každopádně mě dost uklidnil výkon Manolase v sobotu, takže nějaký přehnaný požadavky na dalšího stopera nemám.

Reagovat
10

Manolas dost podobnej Mehdimu, udělal asi 160 faulů při tvrdým dostupování, stejně jako pravidelně Benatia taky bez karty

Reagovat
Maritazzi

Taky mi ho tím připomněl Každopádně 100% úspěšnost přihrávek, nevymejšlel blbosti, ve vzduchu dobrý, tvrdej, rychlej... uvidíme dál jak na tom bude pozičně, ale líbil se mi.

Reagovat
10

neměl problém, s touhle zálohou se do nich asi ani nebude moc dostávat

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

z Newcastlu by bol super Santon ale ked je tam už Ashley,Holebas,Balzaretti

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Co ten obránce dělal?

Reagovat
sankakofi

Krása. + ten center Berardiho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Libově

Reagovat
panca

Klasika... AC zase prvni

Reagovat
Votas

bye bye Forreste

Reagovat
Jajinek

uf

Reagovat
The Krupy

Guarín do Valencie? Prečo nie, aspoň konečne nebudeme musieť čítať o možnom prestupe k nám

Reagovat
Maritazzi

Yanga-Mbiwa na hostování s opcí na 5 milionů, odpoledne zdravotní prohlídky. Na Rabiotovi to vypadá, že jsme se taky dohodli 5 milionů teď, 5 další léto.

Reagovat
Alberto Aquilani

a Romagnoli oficiálne v Sampe....

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak Rabiotova matka to vraj blokuje až do leta, lebo nechce aby šli PSG zanho prachy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nevím, co od něj čekat, za Newcastle hrál dost na kraji taky

Reagovat
lnterista

tak co dockame se nejakeho prekvapeni? Pro mne by bylo prekvapeni prodat Guarina...slozita situace nikdo ho poradne nechce a zase ten kdo chce tak on tam nechce. Pokud zustane tak verim ze zase potvrdi profesionala a bude makat pro Inter ikdyz az odejde to si asi vyslechnem

Reagovat
Milan.B

nebolo to zle hlavne prvy polcas

Reagovat
Pinturicchio

“26-year-old @MCFC right-back Micah #Richards has landed in Florence ahead of a potential move #ACFFiorentina”

Micah na zdravotní do Violy.

Reagovat
Pinturicchio

... a podle Gazzetty ještě dnes zkusíme Falcaa, ... pooojď.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, aha, tak United , ... tak to prej do útoku už nepřijde nikdo.

Reagovat
lnterista

mozna Denis

Reagovat
Pinturicchio

Prej to bylo buď Falcaao, nebo nikdo. Denis je zbytečný a akorát bude brát minuty Comanovi, ... Tévez, Llorente, Morata, Coman, Giovinco stačí.

Reagovat
lnterista

To je zbytecnej i ten Falcao

Reagovat
Pinturicchio

To už je passé, ... ale Falcao samozřejmě zbytečný není.

Reagovat
lnterista

ok urcite by byl nejlepsi ale utok mate ted vyvazeny a zabijes Morata a Coman. Koho posadis?Llorente? Jedine poslat nekoho na hostovani

Reagovat
Jajinek

hej sorry...trhá mi to uši už léta...ale prostě to Tvoje ignorování skloňování pádů je neuvěřitelný

Reagovat
lnterista

v poho a sorry tobe na cestinu jsem vzdycky kaslas(asi to neni nejlepsi vizitka priznavam) a co se ti presne nelibi?

Reagovat
Jajinek

hej to není o češtině...já ji mám taky špatnou a seru na ni a pravopisných chyb píšu plnou prdel. Ale ty zcela zásadně už léta neskloňuješ jména hráčů

Reagovat
lnterista

to si delas srandu...pak nekdo napise Tevezovi nebo Sharapovovou a taky se mu to nelibi tak ja nevim a navic je to jednodussi (ale vim o tom)

Reagovat
Jajinek

ženská jména chápu, protože je to kvůli přechylování...ale mužská jména jsem od nikoho v ČR ještě neslyšel neskloňovat. Zabiješ Coman, to zní fakt strašně

Reagovat
lnterista

ok zapracuji na tom Jajinek

Reagovat
Jajinek

Reagovat
brenk

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Votas

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, pak by šel asi Coman hostovat. Ale je pravda, že po tom, co ukázal v 18 při debutu, je to zbytečné, protože ten má na první tým jednoznačně už ted.Takže jak píše brenk, momentálně je ta situace ideální ... Tévez (Coman, Giovinco) - Llorente (Morata, Tévez)

Reagovat
lnterista

asi by bylo nejlepsi hostovani protoze je mladej a potrebuje hrat a ne cekat na nejakou minutu

Reagovat
Pinturicchio

On si zahraje dost, po výkonu v Chievu tipuju, že bude první náhradník za Téveze ... a ve 4-3-3 klidně může být první volba na levé křídlo - Buffon - Asamoah, Cheillini, Barzagli, Lichtsteiner - Pogba, Pirlo, Vidal - Coman, Llorente, Tévez

Reagovat
Pettirosso

Proc mate vsichni tendenci to psat opacne?

Reagovat
Pinturicchio

Vždycky to píšu zleva, z pohledu Gigiho.

Reagovat
Pettirosso

v tom případě bys to měl psát ze předu, od útočníků

Reagovat
Pinturicchio

Boha, vážně se chceš "dohadovat" o takových píčovinách? Píšu to z Gigiho prvního pohledu, zleva.

Reagovat
brenk

to by bola najlepšia voľba ak by nedošiel nikto....

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba mi tu minulorocny suhrn mercata clovek bol aspon v obraze trosku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste neni koniec

Reagovat
smazaný uživatel

ale dnes sa konci, ak sa nemylim, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Coates jde du Sunderlandu, škoda, že neklapla ta Sampdoria

Reagovat
Pettirosso

Silvestre byl jednodussi no

Reagovat
smazaný uživatel

zacinam mat pocit ze Guarin ostane a nik iny tym padom nepride. Rolando a este niekto by sa zisiel, Lavezzi je asi skor v rovine sci-fi, ten Borini neviem.

Reagovat
lnterista

myslim ze z obrancu uz asi nikdo neprijde...mame zaklad:

Ranocchia - Vidic - Juan

a nahradnici: Medel,Campagnaro,Andreolli

navic bych stejne hral nejradeji 4312 protoze Ranocchia mi pije krev a pak nam misto nej chybi hrac v ofenzive(kdyz ty kridla mame nic moc)

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj mas pravdu, zabudol som ze Medel vlastne tiez moze hrat v obrane.

Reagovat
Jajinek

mě by setrvání Guara nevadilo. Jsem přesvědčen, že by stejně makal o základ, navíc těch hráčů máme málo a zahrál by si dost. Nevěřím, že by půl roku prostávkoval na tribuně.

Reagovat
lnterista

a Guarina bych asi taky nakonec vydrzel(hlavne ze je pryc Alvarez). Je asi potreba aby to tam nekdo vzal sem tam na sebe. Kovacic jede na jistotu a dost ty akce zbrzduje a Hernanes neni spatnej ale nic navic neprida

Reagovat
smazaný uživatel

to mate pravdu, tiez by mi nevadil Guarin, sice mi je dost nesympaticka jeho vola ist do Juve, ale svoje by si urcite odohral a nestrajkoval by. Aj ked teraz posledne spravy hovoria ze pojde na to hostovanie do Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsou Interiste tak nadšeni z odchodu Rickyho? Ja ho snad neviděl, nebo možná parkrat, nejsem si jist. Každopadně, je fakt tak špatnej, jak se tu o něm piše? Vim, že je rychlej s celkem ok technikou. Co je na něm ,,zavadne"? Nebo je to přáni odchodu uzpusobeno i tim, že by za něj byla solidni nabidka?

Reagovat
Jajinek

On je prostě moc průměrnej. Má výbornou techniku, ale tím, že je pomalý s míčem i při uvažování, tak to prostě nedovede prodat, pořád míč tahá a nakonec ho ztratí. Ano, pár zápasů se mu podařilo, kdyby zůstal v kádru, srdce si nevytrhnu, ale pokud za něj máme dostat okolo 12ti mega, tak ať s klidným svědomím jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nic moc pořádně nevymslí jo a pro tym je v zapase spíš na škodu?

Reagovat
Jajinek

to zase ne...on dokáže vytvořit šanci sobě nebo ostatním...ale jako většinu akcí spíše zadrbe. A problém je, že ten nepoměr je pořád stejně nepříznivý a nemění se.

Reagovat
Maritazzi

Rychlej?

Reagovat
smazaný uživatel

možna jsem ho spletl

Reagovat
lnterista

rychlej? Je snad pomalejsi jak ja...levacku ma dobrou pravacka na opirani jinak technicky je na tom vyborne a je umeni mu vzit balon. Ale na muj vkus moc soluje a strili snad z kazde pozice(to nasere kdyz je 90.minutu jedna z poslednich sanci a on uplne nesmyslne vystreli)

Reagovat
smazaný uživatel

tak sakra... o někom jste psali, že je splašenej jak lesni včela

Reagovat
lnterista

splasenej? Co si pamatuji tak splasenej byl Martins nebo Forrest

Reagovat
Jajinek

a Nagatomo

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Komu řikate Forrest? ja jsem jak vyplachlej...nj, prvniho zaři a po dvou tydnech jdu zas do prace...

Reagovat
lnterista

nova posila AC

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Ridleyho Scotta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele