1. kolo
31.08.2014 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Cesena - Parma FC 1:0

Vítězně se na prvoligovou scénu vrátila Cesena, která doma jedinou brankou Rodrígueze udolala Parmu. Na stadionu Dina Manuzziho nebyl k vidění bůhvíjaký fotbal, zejména Parma směrem dopředu zklamala.

Ačkoliv favoritem byla jednoznačně hostující Parma, o něco aktivnější byli co se nebezpečí před vápnem týče domácí. Nováček Serie A se zkušenějšího celku vůbec nebál a podnikal smělé útoky. Bohužel vyloženě čistou gólovku si nevypracovala žádná strana. Až ve 38. minutě našel parádní Brienzův centr hlavu Alejandra Rodrígueze a na stadionu Dina Manuzziho vypukla nefalšovaná radost. Cesena vedla nad Parmou 1:0. Ducali toho směrem dopředu moc nepředvedli a málo platná jim byla procentuální převaha v držení míče.

Donadoniho svěřenci se "neprobudili" ani ve druhém poločase a Cesena je vůbec do ničeho nepustila. Z tohoto hlediska se ukázala jako velmi citelná absence Antonia Cassana. Každopádně Parmě nepomohla ani střídání a stav 1:0 pro Cesenu nadále pokračoval. Pět minut před koncem utkání měl na kopačce druhý gól Ceseny nejprve Cascione, jehož ránu Mirante vyrazil a poté i Rodríguez, který neuspěl pro změnu z dorážky, když vůbec netrefil branku.

Ducali se ale nevzdávali a nakonec byli v nastaveném čase blízko vyrovnání. Kapitán De Feudis si dvakrát vylámal zuby na skvělém brankáři Lealim. Ten neměl po celý zápas mnoho práce, ale v tomto okamžiku prokázal své kvality a domácí výrazně podržel. Cesena tedy na úvod poněkud překvapivě vyhrála, Parma odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele