1. kolo
30.08.2014 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Juventus FC 0:1

Obhájce prvenství Juventus vstoupil do nové sezony správnou nohou. Na stadionu Bentegodi porazil díky jediné brance 1:0 Chievo Verona. Hosté měli i další šance, dvakrát dokonce orazítkovali břevno.

Juventus zažil v létě trenérskou změnu, když Antonia Conteho nahradil Massimiliano Allegri. Někdejšímu kouči Cagliari a AC Milán se premiéra povedla.

Stará dáma vkročila do utkání tím nejlepším způsobem. V 6. minutě rozehrál Tévez rohový kop a na zadní tyči hlavičkující Martín Cáceres poslal s přispěním Biraghiho Juve do vedení - 1:0. Navýšit vedení mohl o několik minut později Vidal, ale míč na poslední chvíli vykopl z brankové čáry jeden z domácích. Fly Donkeys moc šancí neměli, rána Schelotta, nové akvizice, šla hodně nad. Ve 35. minutě donutil k zákroku Bardiho středopolař Pogba a Tévez ve 42. minutě orazítkoval břevno, stejně jako o minutu později. Chievo mělo velké štěstí, přežilo několik šancí soupeře a dvakrát mu pomohla branková konstrukce.

Juventus byl i ve druhém poločase aktivnější, po hodině hry hlavičkoval těsně nad břevno Pogba a nebezpečně hlavičkoval i nově příchozí Llorente. Staré dámě se nedařilo vstřelit druhý gól a v 77. minutě mohlo být srovnáno. Maxi López se zjevil sám před Buffonem, ale míč netrefil ideálně, zkušený brankář vytáhl skvělý zákrok a López si byl moc dobře vědom, jakou šanci zahodil. V podstatě to byla jediná velká šance Chieva. Juventus hubené vedení uhájil a do nového ročníku Serie A vstupuje tříbodovým ziskem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 : 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Hans82

1:3

Reagovat
Airus

1:2 forza Juve!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele