1. kolo
31.08.2014 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

US Sassuolo - Cagliari Calcio 1:1

Jen dělba bodů za remízu 1:1 proběhla v Sassuolu, kde se představil nový tým Zdeňka Zemana, sardinské Cagliari. Všechny branky padly ještě v průběhu prvního poločasu. Na trefu reprezentačního nováčka Zazy bleskurychle odpověděl Sau.

Na Cittá del Tricolore se začalo pěkně od podlahy, už v 11. minutě se řítil sám na branku Nicola Sansone, ale včasné vyběhnutí a skvělý zákrok Colombiho první změně skóre zamezily. Na druhé straně mohli hosté potrestat chybu Pelusa, ale vše z pohledu Neroverdi dobře dopadlo. Ve 22. minutě došlo ke spornému okamžiku, hráči Sassuola totiž vstřelili gól, jenže hlavní sudí ho pro předchozí faul neuznal. Celá situace byla hodně diskutabilní a nespokojenost hráčů Sassuola byla pochopitelná.

Nicméně domácí to nemuselo tolik mrzet, ve 42. minutě vyslal do vápna centr Berardi a Simone Zaza fantasticky z voleje propálil golmana Colombiho - 1:0 pro Sassuolo. Vedení však nevydrželo dlouho, Zemanova parta okamžitě odpověděla. Balzano přihrál na malé vápno, kde Marco Sau prostřelil Pominiho - 1:1.

Ve druhém poločase rapidně ubylo vyložených šancí a s přibývajícím koncem nikdo nechtěl udělat osudovou chybu. Nikdo totiž nechtěl vstoupit do nového ročníku porážkou. Čtvrthodiny před koncem nebezpečně střílel Avelar a Sassuolo tak mělo velké štěstí, že neprohrávalo. Za všelijaké zdržování a udělování karet sudí nastavil čtyři minuty, ale k žádnému rozuzlení nedošlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele