Primera División - souhrn 21. kola

22.01.2016, 22:20, aktualizováno 25.01.2016, 22:22
Komentáře a souhrny
Real Madrid na hřišti Betisu dlouho prohrával, nakonec dokázal vybojovat zásluhou Karima Benzemy alespoň bod. Deportivo s Valencií neudrželo vedení a bere pouze bod za remízu 1:1. Atlético Madrid se rozešlo se Sevillou smírně. Barcelona zvládla utkání na půdě Málagy a vrátila se na první místo. V jednostrannou záležitost se zvrhla předehrávka 21. kola španělské ligy mezi Sportingem a Realem Sociedad, Espanyol remizoval s Villarrealem, Athletic neměl velké problémy s Eibarem...

Levante UD - UD Las Palmas 3:2

25.01.2016 20:30

Góly: 25. José Luis Morales, 47. Deyverson, 63. José Luis Morales - 49. Willian José, 66. Willian José

Debut Giuseppeho Rossiho byl nakonec úspěšný. I když se italský fotbalista nezapsal mezi střelce utkání, určitě měl z podařeného vystoupení radost. Při své premiéře v dresu zachraňujícího se celku totiž přispěl k výhře 3:2.

Levante nakonec zvládlo náročnou a divácky atraktivní přestřelku, v níž padlo hned pět branek! O jednu byli šťastnější domácí hráči, kteří překonali svého soka poměrem 3:2. Dvě branky na domácí straně vstřelil José Luis Morales, jednu měl na svědomí Deyverson. Ani jeho vyloučení a dvě branky od Williana Josého ale hostům nakonec na bodový přísun nestačily. Las Palmas je tak opět namočeno do sestupových starostí.

Jen na lavičce začal hráč, který si se španělskou elitní soutěží dobře rozumí, ačkoli není španělským hráčem. Giuseppe Rossi zanechal významnou stopu ve Villarrealu a teď se alespoň na pár měsíců rozhodl pomoci Levante k záchraně. Do první šance se dostalo Las Palmas, konkrétně útočník Jonathan Viera. Jeho pokus musela blokovat obrana domácího Levante, aby neměl brankář Diego Mariňo zbytečně moc práce.

Po dvanácti minutách si Víctor Camarasa naběhl do šestnáctky na krásný centr Josého Luise Morálese a pravou nohou zakončil těsně vedle tyče! Levante mohlo udeřit díky Camarasovi a jeho střele, jenže ani ta se mezi tři tyče nevešla. Jako první se dočkali právě domácí. Verza skvěle zahrál volný přímý kop, který brankář hostí vyrazil jen před sebe. Tam se ocitl volný José Luis Morales, který jen nastavil nohu - 1:0.

Brankář Javi Varas měl s přibývajícím časem stále více práce. Xumetra našel volnějšího Deyversona, který ale hlavičkoval jen doprostřed brány. Na opačné straně hřiště Jonathan Viera rozehrál standardní situaci a jeho pas skončil hlavičkou Davida Simóna. První poločas mnoho zajímavého nenabídl, ale ten druhý byl skvělý. Hned po nástupu na hřiště se míč od Lermy dostal při rychlém protiútoku k Deyversonovi, který si ranou na zadní tyč poradil.

Hosté se ale nevzdali a téměř ihned se pokusili srovnat. David Simón podržel míč uvnitř vápna a všiml si kolegy Williana Josého. Tomu stačilo zacílit a poslat míč k tyči - 2:1.

Po hodině hry to bylo zase o dvě branky. José Luis Morales u levé postranní čáry přesprintoval Davida Garcíu, doběhl s míčem u nohou až do zajímavé střelecké pozice a technickým pokusem obstřelil brankáře Varase! Jenže ani za tohoto nepříjemného stavu se hosté nevzdali a dál bojovali. Feddal na zadní tyči chyboval, když míč neodkopl. Toho využil Willian José, který dotíral na svého protihráče a míč dostal do sítě - 3:2.

Pak se dostal na hřiště Pepito Rossi a hned si připsal zajímavý pokus. Pět minut před koncem se totiž míčový kouzelník a věčný marod uvolnil přes dva protihráče, ale nedokázal prostřelit brankáře Varase! Dorážka pak byla zažehnána vracející se obranou. José Luis Morales pak ještě napřáhl na levé straně pokutového území k technické střele, jenže proti byl opět pozorný Varas. Na konci byl ještě vyloučen Deyverson za druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Madrid 1:1

24.01.2016 20:30

Góly: 7. Alvaro Cejudo - 71. Karim Benzema

Zinedine Zidane si jako trenér Realu Madrid připsal svůj první neúspěch, neboť se svým týmem pouze remizoval na hřišti Realu Betis 1:1. Na úvodní fantastickou trefu Álvara Cejuda sice dokázal devatenáct minut před koncem odpovědět vyrovnáním Karim Benzema, jenže ani ohromný závěrečný tlak nepřinesl kýžený druhý gól, především zásluhou brankáře Antonia Adána.

Adán, jenž dříve působil právě v Realu, tak nakonec špičkovými zákroky zapříčinil, že Real navýšil svou ztrátu na vedoucí Barcelonu a zůstává se čtyřbodovým mankem na třetím místě. Katalánský celek má přitom navíc ke všemu jedno utkání k dobru. Betis sice prodloužil svou sérii bez vítězství na osm zápasů, ovšem podruhé za sebou pod vedením nového kouče Juana Merina vybojoval bod proti mnohem silnějšímu soupeři a drží se na čtrnácté příčce.

Real se musel obejít bez Garetha Balea, jenž v posledních pěti zápasem nasázel devět branek a tři asistence k tomu, a tak dal Zidane pro změnu šanci v základní sestavě Jamesi Rodríguezovi. Pro francouzského kouče šlo po dvou domácích výhrách o premiérový zápas na půdě soupeře a brzy se mu musely prohloubit vrásky ne čele, neboť Betis se již v sedmé minutě ujal vedení. Rubén Castro napřáhl zpoza pokutového území a Keylor Navas měl co dělat, aby jeho ránu vyrazil. Nebezpečí však nebylo zažehnáno, jelikož skákající míč dopadl k Cejudovi, jenž bez rozpaků vytáhl brilantní střelu z voleje, která doletěla rovnou do horního růžku branky.

Nabuzený Betis pokračoval v kvalitním výkonu a Real se dostal pouze k nepřesným pokusům Ronalda či Pepeho. Bílému baletu navíc nepomohl ani rozhodčí, když zákrok Petrose na Benzemu neposoudil jako penaltový. Do kabin se tak v poločase odcházelo za překvapivého vedení domácích.

Po změně stran již Real působil o poznání lépe a brzy také málem srovnal. Karim Benzema však nedokázal brankáře Adána nepřekonat jak z prvního pokusu, tak i dorážky, kterou zbrkle přestřelil. Další šanci měl posléze Rodríguez, jenže jen potvrdil svou matnou formu z posledních měsíců a ranou z voleje trefil pouze střed brány s připraveným Adánem. Od svého nástupu na hřiště začal tropit potíže obraně Betisu také Dani Carvajal, ale ani on nedokázal v koncovce zamířit přesně.

Na vyrovnání si tak hosté museli počkat až do závěrečné dvacetiminutovky. Kroosův pas našel Rodrígueze, jenž přinutil Adána vyběhnout z branky a následně připravit snadnou palebnou pozici Benzemovi, který snadno míč doklepl do prázdné brány. Hráči Betisu se jen marně rozčilovali, že Rodríguezovo postavení hraničilo s ofsajdem...

Benzemův gól Real povzbudil a závěr utkání byl zcela jednostranný. Rodríguez přinutil ranou zdálky Adána k dalšímu dobrému zákroku a ještě lépe si pak domácí brankář počínal proti Benzemovi, když na přední tyči vytáhl konečky prstů jeho efektní pokus tzv. rabonou. Betis v tu chvíli sotva s míčem na kopačkách přelezl polovinu hřiště, ale nakonec mohl v nastaveném čase dokonce strhnout výhru na svou stranu. Rubén Castro však z výjimečného brejku těsně přestřelil, a tak se oba týmy rozešly smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Valencia CF 1:1

24.01.2016 18:15

Góly: 27. Lucas - 90+3. Álvaro Negredo

Valencie pokračuje v podprůměrných výkonech a ani na půdě Deportiva la Coruňa si nepřipsala svou první ligovou výhru pod vedením nového trenéra Garyho Nevilla. Dokonce i bod za remízu 1:1 je vzhledem k vývoji utkání sotva zasloužený, neboť Álvaro Negredo vyrovnával až ve třetí minutě nastavení.

Domácí se ujali vedení v sedmadvacáté minutě prostřednictvím Lucase Péreze, jenž využil chaosu ve valencijské obraně. V druhé půli pak Depor mohl žehrat na nepřízeň čárového sudího, jehož zdvižený praporek měl za následek neuznaný druhý gól, byť opakované záběry ukázaly, že o žádné postavení mimo hru nešlo.

Valencijští po slibném vstupu do utkání po většinu zápasu hráli druhé housle, ovšem díky udržení pouze jednobrankového manka nakonec zvládli vyrovnat zásluhou přesné hlavičky Negreda po centru Daniho Pareja. Konečná remíza posouvá Valencii na jedenácté místo před Malagu, Deportivo se propadlo na příčku devátou.

Nevillovo zbavení Pareja kapitánské pásky z minulého týdne bylo poněkud kontroverzní, ovšem nový kapitán Paco Alcácer nemohl v neděli nastoupit kvůli zranění, a tak vyběhl s páskou na ruce jeho útočný kolega Negredo. Někdejší útočník Manchesteru City si nedávno připsal úchvatnou trefu z poloviny hřiště proti Rayu Vallecanu a v úvodu dostal velkou šanci poslat hosty do vedení, jenže po přihrávce Andrého Gomese poslal svou ránu těsně vedle vzdálenější tyče.

Depor se posléze prosadil krátce před uplynutím půlhodiny hry, když Luis Alberto odhalil skulinu ve valencijské obraně a vysunul Péreze, jenž přetlačil Aymena Abdennoura, obešel brankáře Ryana a svým třináctým ligovým gólem sezony poslal domácí do vedení. Španělský ostrostřelec pak po změně stran měl přidat i zásah číslo dvě, jenže jeho radost zkazilo mylné rozhodnutí rozhodčích. Valencie tak zůstala stále ve hře a přesně toho také v třetí minutě nastavení díky Negredovi využila. Přesto je získaný bod jen slabou náplastí dalšího nevydařeného výkonu a ztracené půdy v boji o pohárovou Evropu, nemluvě o kvalifikaci do Ligy Mistrů...

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 0:0

24.01.2016 16:00

Góly: -

Atlético Madrid si připisuje mírné zaškobrtnutí, které jej však stojí první příčku. Na domácí půdě nedokázalo porazit Sevillu ani přesto, že hosté hráli více než půl hodiny bez vyloučeného Vitola. Kvůli tomu je Atlético na druhém místě, zatímco hosté jedou z Madridu nadšení a sedmí.

Atlético si v utkání hodně věřilo, přeci jenom Sevilla stále nezažívá ideální formu. Navíc se Colchoneros opírají o domácí formu, takže dnešní remíza je docela překvapující. Atlético nechtělo nic podcenit a rozhodlo se pro celkem silnou sestavu. Obranu Sevilly zneklidňoval především Francouz Griezmann, vedle něhož nastoupil mladík Vietto. Mezi vyvolenými jedenácti byli také Koke, Fernandez, Gabi nebo Savić s Juanfranem.

Sevilla nastoupila v očekávané sestavě, takže před brankářem Ricem nastoupili Coke, Carriço, Rami a bek Trémoulinas. Ofenzivní záložníci Vitolo, Banega a Escudero podporovali jediného vysunutého hráče, kterým dnes byl Fernando Llorente. Sevilla se pokusila zaskočit domácího favorita jako první a na sympatický centr od Evera Banegy vyskočil nejvýše obránce Adil Rami. Jenže minul.

Po patnácti minutách se dostal trochu výrazněji ke slovu čarostřelec Antoine Griezmann, který pálil v krátkém časovém sledu už potřetí. Tentokrát mnohem přesněji, přece však vedle tyče jen do boční sítě. Banega poslal míč na bližší tyč, kde se objevil zcela volný Coke, který však poslal míč vysoko nad bránu! Po nahrávce od Kokeho se málem dostával do slibné šance opět Griezmann, který si ale nakonec neprosadil přes Trémoulinase.

Po třiceti minutách se Atlético usadilo na polovině svého soka a chtělo konečně prolomit jeho hradbu defenzívy. Domácí k tomu měli blízko, protože Antoinovi Griezmannovi scházel jen krok k tomu, aby dosáhl na dlouhý pas a usměrnil míč do sítě! Brankář Oblak na opačné straně příliš práce neměl a když už to vypadalo, že se nebezpečí blíží, zasáhli jeho obránci a celou situaci uklidnili.

Ke konci první půle vyzkoušel Oblakovy reflexy ještě Vitolo, jenže nakonec jeho střela nebyla tak nebezpečná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Suma sumárum první poločas nenabídl moc dramatických momentů a zvláště domácí měli co zlepšovat, pokud chtěli tři body. Aby se Atléticu před bránou Sevilly zvýšily šance na vstřelení branky, byl stažen Fernandez a jeho místo zaujal mnohem ofenzivnější štírek Ferreira-Carrasco.

Pět minut po změně stran se málem Sevilla strachovala, protože na centr od Kokeho ze strany s naběhl Antoine Griezmann. Ačkoli neměl ideální pozici, přesto dokázal hlavičkovat. A míč skončil na tyči! Po hodině hry už Sevilla definitivně zabalila snahy o vstřelení branky, protože musela bránit. Za faul na pronikajícího Luciana Vietta byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen Vitolo.

Ferreira-Carrasco se chtěl ukázat a říct si o základní sestavu. I proto volil nepříjemnou a tvrdou ránu, po níž musel brankář Sergio Rico předvést další skvělý zákrok, aby míč vytěsnil alespoň mimo tři tyče. Střídala i Sevilla a místo Llorenteho se vydal svádět souboj s obránci Atlética Madrid Francouz Kevin Gameiro. Posledních pár minut utkání se ale v podání Sevilly proměnilo v boj o bod.

Atlético hodně chtělo, ale dnes mu nebylo přáno. Je pravda, že se zatažením soupeře do obranného bloku to měli hráči Colchoneros mnohem těžší, ale zároveň je faktem, že si vypracovali jen minimum šancí. I proto jim patří druhá příčka za první Barcelonou, která má navíc zápas k dobru. Sevilla je aktuálně na sedmá a boj o poháry bude v dalších kolech ještě hodně zajímavý.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - SD Eibar 5:2

24.01.2016 12:00

Góly: 12. Aritz Aduriz, 27. Sabin Merino, 40. Aymeric Laporte, 52. Aritz Aduriz, 80. Mauro dos Santos (vl.) - 4. Borja Bastón, 50. Borja Bastón (pen.)

Athletic sice zprvu v baskickém derby s Eibarem prohrával, ale nakonec drtivým obratem přehrál svého soka v poměru 5:2 a posílil své postavení v horní polovině tabulky.

V nadmíru zábavném utkání otevřel skóre Eibar již ve čtvrté minutě, když se prosadil Borja Bastón. Nejlepší střelec Eibaru, jenž na severu Španělska hostuje z Atlétika Madrid, chladnokrevně zakončil rychlý protiútok. Hosté si však nabyté vedení mohli užít sotva deset minut, neboť se prosadil pro změnu hlavní ofenzivní tahoun Athletiku, tedy Aritz Aduriz. Zkušený útočník přetavil ve vyrovnání přesný centr Oscara de Marcose a domácí už otěže zápasu od té chvíle nepustili.

V sedmadvacáté minutě se Athletic ujal vedení díky přesné hlavičce Sabina a pět minut před koncem první půle ještě navýšil náskok domácího celku Aymeric Laporte. Ani po divokém poločasovém výsledku 3:1 se situace na trávníku vůbec neuklidnila a příděl branek pokračoval vesele dál. Pět minut po změně stran Eibar znovu snížil zásluhou Bastóna, jenž proměnil pokutový kop nařízený za faul Laporteho.

I tentokrát ovšem odpověď favorizovaných domácích byla takřka okamžitá. Hned dvě minut po druhé Bastónově trefě se totiž stejně tak podruhé prosadil Aduriz z Balenziagova centru a definitivní pojistku výhry Athletiku zajistil deset minut před koncem Mauro Dos Santos. Argentinský obránce ve službách Eibaru si totiž srazil míč do vlastní sítě. Athletic tak díky deváté výhře sezony poskočil na zisk jednatřiceti bodů a na šestý Eibar nyní ztrácí již jen dva body.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Celta Vigo 3:0

23.01.2016 22:05

Góly: 21. Miku, 26. Tito, 36. Jozabed Sánchez

Rayo Vallecano sice v posledních měsících procházelo mimořádně špatnou formou, která jej dostala až na samý pokraj sestupových vod, ovšem zápasem s Celtou Vigo si madridský celek leccos vynahradil. Rayo totiž zvítězilo drtivě 3:0 a jeho devět předešlých zápasů v řadě bez jediné výhry je již zapomenuto.

Postupně se trefilo trio Miku, Tito a Jozabed, kteří všichni do jednoho poslali Celtu do kolen hned v první půli. Na tříbrankové manko již galicijský celek nedokázal nijak zareagovat ani po změně stran a ambice na čtvrté místo se mu po nedávné sérii porážek začínají čím dál více vzdalovat, byť zatím stále zůstává na skvělé páté příčce.

Rayo naposledy slavilo výhru na začátku listopadu, když přehrálo v poměru 2:1 tápající Granadu. Od té doby si trenér Paco Jémez užil pramálo veselých chvilek, ovšem nyní se konečně jeho svěřenci dokázali alespoň načas vymanit ze sestupových příček, a to po výtečném výkonu. Brzké vedení dodal domácím útočník Miku a jen pět minut nato pojistil jejich náskok Tito, když hlavou zakončil centr Roberta Trashorrase.

Aktivní Trashorras poté připravil dalším výtečným vzdušným pasem šanci i pro Jozabeda, který stejně jako jeho dva spoluhráči předtím nezaváhal. Zaskočená Celta se již z této šlamastyky na nic nezmohla a zaslouženě si z Madridu odváží vysokou prohru.

Více informací k zápasu

Granada CF - Getafe CF 3:2

23.01.2016 20:30

Góly: 27. Fran Rico, 36. Youseff El Arabi, 77. Rubén Rochina - 71. Stefan Šćepović, 74. Moi Gómez

Granada si zbytečně zkomplikovala perfektně probíhající zápas, v němž zahodila dvoubrankový náskok, ale nakonec přesto může slavit cenné tři body v boji o záchranu. Třináct minut před koncem totiž prudká rána Rubéna Rochiny vrátila domácím vedení poté, co Getafe v rozmezí pouhých čtyř minut zničehonic srovnalo.

Granadští se tak odpoutali ze sestupového pásma a trenéru José Ramónu Sándovalovi se může před dalším kolem dýchat o něco uvolněněji. V první půli přitom domácí váleli a zásluhou branek Rica s El-Arabim vedli pohodlně 2:0. Vše se mohlo odvíjet úplně jinak, kdyby ve čtrnácté minutě Mehdi Lacen netrefil smolně z voleje jen břevno, ale jinak herně dominovali domácí, což také záhy potvrdili.

Brankář Vicente Guaita sice ještě zvládl vyrazit El-Arabiho hlavičku, ale po sedmadvaceti minutách již musel lovit míč ze své sítě. Obrana Getafe nezvládla zachytit náběh Frana Rica, jenž se tak dostal nerušen k zakončení centru Miguela Lopese a přesnou hlavičkou poslal Granadu do vedení. Když pak trestuhodná hrubka Santiaga Verginiho dala jedinečnou příležitost zdvojnásobit vedení Rochinovi, mohl hostující bek děkovat jen Rochinově neschopnosti, když zbrkle minul.

Přesto šli domácí do kabin v poločase s dvoubrankovým náskokem. Další ránu Rochiny zvládl Guaita vyrazit pouze do cesty El-Arabiho, pro nějž už nebyl žádný problém skórovat. Pět minut před koncem první půle navíc Getafe položil do kolen Álvaro Vázquez, jenž nepochopitelně po Suárezově pasu minul prázdnou bránu z pouhého metru.

V padesáté minutě se aktivní El-Arabi radoval z gólu číslo tři, avšak radost z pohledného zakončení nůžkami mu záhy zkazil zdvižený praporek čárového rozhodčího. A pak přišel nečekaný zvrat v podobě vyrovnání. Obě branky Getafe padly po dlouhých nákopech. Nejprve se prosadil Scepović, jemuž se povedlo zpracovat si míč na hrudi a následně šajtlí pohledně překonat i brankáře. Uplynuly sotva čtyři minuty a střídající Gómez se snadno prosadil takřka z prvního doteku od svého pobytu na hřišti.

Ke cti granadských slouží, že ani nečekaná ztráta dvoubrankového vedení domácí hráče nerozhodila natolik, aby utkání ztratili. Hned tři minuty po Gómezově srovnání se zpoza pokutového území dostal do střelecké pozice Rochina a prudkou ranou zaskočil Guaitu na přední tyči. Granada tak sice zbytečně dramaticky, ale přece jen dokázala ukořistit všechny body za výhru 3:2.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 2:2

23.01.2016 18:15

Góly: 4. Felipe Caicedo, 40. Gerard Moreno - 24. Manuel Trigueros, 89. Mateo Musacchio

Jen pár minut dělilo Villarreal od přetržení jeho úctyhodné série bez porážky. V samém závěru však nepříznivý stav umazal stoper Mateo Musacchio přesnou hlavičkou a srovnal na konečných 2:2. Villarreal je tak neporažen již sedm kol za sebou a nadále zůstává favoritem na zisk klíčové čtvrté příčky.

Nepříliš povedené představení Žluté ponorky využili ve svůj prospěch Felipe Caicedo s Gerardem Morenem, kteří dvakrát poslali domácí celek do vedení, ovšem nejprve srovnal Manu Trigueros a pak dvě minuty před koncem zmíněný argentinský obránce Musacchio, jehož vyrovnání rozlítilo hráče Espanyolu natolik, že si Moreno dokonce vysloužil červenou kartu za protesty. Villarreal každopádně zůstává na čtvrtém místě stále s výrazným náskokem, Espanyol je třináctý s pouhým čtyřbodovým rozestupem od sestupových příček.

Barcelonský klub čeká na ligové prvenství již od devatenáctého prosince a do sobotního utkání vstoupil nejlépe, jak jen mohl, aby tuto statistiku napravil. Hned po čtyřech minutách hry se prosadil ekvádorský reprezentant Caicedo, když placírkou chladnokrevně uklidil míč do sítě ze samostatného úniku. Sedmadvacetiletý útočník se pak marně dožadoval penalty a následně musel předčasně opustit trávník kvůli neupřesněnému zdravotnímu neduhu.

Villarreal do té doby podával matný výkon, ovšem i tak se záhy dostal k vyrovnání. Roberto Soldado si připsal další gólovou asistenci chytrou zpětnou přihrávkou na Triguerose, jenž přízemní ranou zpoza pokutového území zaskočil domácí obranu. Hosté pak převzali herní iniciativu, ovšem navzdory vysokému držení míče se již do poločasu k žádnému většímu ohrožení branky Espanyolu nedostali a naopak nechali svému soupeři znovu prostor jít do trháku.

Pět minut před poločasovým odchodem do šaten se prosadil Moreno, pro nějž šlo o třetí gól sezony. Klíčem k úspěchu byl vhodně načasovaný náběh na přední tyč a jemná teč z bezprostřední blízkosti, která poslala domácí podruhé do vedení. Villarrealu nezbylo nic jiného než znovu bušit do plných a dlouho se mu obranný blok Espanyolu nedařilo ve finální fázi prolomit. Až dvě minut před koncem se přece jen povedlo prosadit Musacchiovi, jenž si při výskoku nebral servítky a dal tak závdavek domácím hráčům, aby se domáhali odpískání útočného faulu. Nic jiného než Morenovo vyloučení z toho však nevzešlo, a tak se oba celky rozešly smírně 2:2.

Více informací k zápasu

Málaga CF - FC Barcelona 1:2

23.01.2016 16:00

Góly: 32. Juanpi Añor - 2. Munir El Haddadi, 51. Lionel Messi

Barcelona sice v Malaze dlouho laškovala s možnou bodovou ztrátou, ale nakonec si odváží důležité vítězství v poměru 2:1. Katalánský velkoklub spasil po změně stran Lionel Messi poté, co úvodní branku Munira El Haddadiho smazal domácí Juanpi.

Barcelonská série neporazitelnosti tak stále nebere konce a dosáhla již napříč všemi soutěžemi čísla čtyřiadvacet. Od rekordní šňůry stanovené pod vedením Pepa Guardioly již katalánský velkoklub dělí pouze čtyři další zápasy. Díky té poslední se přinejmenším do zítřka barcelonští osamostatnili na čele ligové tabulky. Malaga naopak podruhé za sebou prohrála, ovšem za předvedený výkon se nemusí stydět ani v nejmenším.

Trenér Luis Enrique učinil oproti předchozímu pohárovému zápasu s Athleticem celou řadu změn a v základní sestavě se tak objevili Vidal, Vermaelen, Adriano, Messi či Suárez. Hosté sice takřka po celou první půli byli na hřišti horším týmem, ale akce z druhé minuty je přesto poslala do vedení. Suárez si na pravé straně naběhl na kolmý pas kupředu, obešel beka Angeleriho a prověřil z ostrého úhlu brankáře Kameniho. Kamerunský brankář dokázal míč pouze vyrazit napříč prostorem před brankovou čarou a pohotový Munir míč doklepl do sítě. Šlo o jeho první ligovou trefu od roku 2014.

Reakce Malagy byla chvályhodná. Domácí pokračovali ve vysokém pressingu barcelonské rozehrávky a působili svému věhlasnému soupeři celou řadu problémů. Netrvalo dlouho, než Chory Castro napálil brankovou konstrukci, na níž jeho ránu zpoza pokutového území dokázal vytěsnit brankář Bravo. Pak se domácí marně dožadovali penalty, když Charlese zdánlivě srazil k zemi Mascherano, avšak rozhodčí Carlos Clos Gómez správně udělil útočníkovi Malagy žlutou kartu za filmování.

Přesto se Malaga dočkala vyrovnání ještě do poločasu. Po vystihnutí přihrávky Andrése Iniesty podnikli domácí dravý protiútok a pomocí pouhých tří pasů dostali míč až k Juanpimu, jenž dokázal okamžitým zakončením překonat Brava. Když pak Messi nedokázal dorazit Munirovu ránu kvůli včasnému bloku Miguela Torrese, šlo se do kabin za stavu 1:1.

Po změně stran se již na trávníku neobjevil Thomas Vermaelen, jemuž se první poločas nevydařil, a jeho místo zaujal Jéremy Mathieu. Se znovunalezenou defenzivní stabilitou se favorit znovu pustil do útočení a zásluhou Messiho také ukořistil vítězný gól. Argentinský reprezentant povedenou ranou z voleje napálil Adrianův centr na zadní tyč a hosté opět vedli. Malaga se však nevzdala ani v tu chvíli a do konce zápasu si vypracovala ještě několik šancí na srovnání. Duje Čop však nedokázal své dorážce po Bravově vyražení Camachovy rány dostatečnou razanci a Roberto Rosales si na hranici šestnáctky počínal ke smůle domácích obdobně.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Sociedad 5:1

22.01.2016 20:30

Góly: 1. Carlos Carmona, 9. Dani Ndi, 44. Tonny Sanabria, 53. Tonny Sanabria, 82. Tonny Sanabria - 37. Carlos Vela

Real Sociedad na hřišti Sportingu Gijón krutě ostrouhal a potácí se domů s debaklem 5:1. S baskickým klubem to šlo z kopce hned od první minuty, neboť první gól utkání padl již po patnácti vteřinách. Největší zásluhu má na tomto bohatém přídělu Antonio Sanabria, autor hattricku. Po jedné trefě přidali Carlos Carmona a Dani Ndi, za hosty pouze v průběhu korigoval Carlos Vela.

Sporting se tak úspěšně vymanil ze sestupového pásma a z průběžného sedmnáctého již na svého pátečního soupeře ztrácí pouhé tři body.

Ze zápasu uběhlo teprve čtvrt minuty, když hrubá chyba brankáře Rulliho nabídla Carmonovi jedinečnou příležitost skórovat svou první branku sezony. Když Rulli nedokázal udržet v rukavicích přízemní centr, domácí záložník nezaváhal. Hned osm minut nato navýšil náskok Gijónu Dani Ndi, jenž rovněž využil příšerného bránění hostující defenzivy a zblízka hlavičkou poslal míč snadno do sítě, taktéž svůj první zásah v letošním ligovém ročníku.

Jiskřičku naděje vykřesal do té doby matnému Sociedadu Carlos Vela, když osm minut před koncem první půle snížil zpět na rozdíl jediné branky. Mexický útočník využil chaosu v obraně Sportingu a z hloubi šestnáctky se trefil přesně. Ještě do přestávky však znovu pojistil vedení domácích Sanabria, který obešel Rulliho a spolehlivě zakončil do odkryté brány. Hned sedm minut po změně stran navíc autor třetí branky Sportingu přidal i další zásah a pro Sociedad již nebylo návratu. Hlavním viníkem byl opět nejistý brankář Rulli, jemuž se nepodařilo vyrazit střelu jinam než přímo k nohám Sanabrii a paraguayský záložník znovu jen snadno míč doklepl do sítě.

Sanabria, jenž v Gijónu hostuje z římského AS, pak devět minut před koncem dokončil hattrick, když po kvalitním pasu střídajícího mladíčka Alena Haliloviće ranou zpoza pokutového území překonal Rulliho do třetíce. Domácí tak zvítězili drtivě 5:1 a Sociedadu již zvoní hrana. Ani odvolání trenéra Davida Moyese zatím nepřineslo kýžené zmrtvýchvstání a sestupové příčky zůstávají nadále nepříjemně blízko.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona20153252:1648
2.Atlético Madrid21153330:848
3.Real Madrid21135358:2044
4.Villarreal CF21125428:1841
5.Celta Vigo21104732:3334
6.SD Eibar2196634:2633
7.Sevilla FC2196628:2233
8.Athletic Bilbao2194832:3031
9.Deportivo La Coruña21611428:2529
10.Getafe CF2175926:3126
11.Valencia CF21510626:2225
12.Málaga CF2166916:1924
13.Espanyol Barcelona21641120:3522
14.Real Betis2157914:2922
15.Real Sociedad21561024:3321
16.Granada CF21551124:4320
17.Rayo Vallecano21541226:4519
18.UD Las Palmas21461121:3318
19.Sporting Gijón20531222:3518
20.Levante UD21451220:3817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (891)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Halilovic na lavicku a najednou to jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahral dobre, keď prišiel na ihrisko, prihrával Sanabriovi na 3. gól a na konci dal skoro gól (nedočiahol na centrovanú loptu), bolo ho vidno, dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabudúce ak ho nepostavia vôbec, tak vyhrajú aspoň 7:0 a to, že prihrával na posledný gól je úplne fuk. Kľudne na tribúnu a liga je ich

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad, dostat pětku ty vo.e

Reagovat
smazaný uživatel

a to Gijón ešte spálil plno šancí / Rulli vychytal, úplne tragický výkon v defenzíve

Reagovat
Spalovač šancí

Bez Moyese je Sociedad tragickej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Sanabria je šikovný, škoda, že ho Barca nepodržela

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance. Na Barcelonu nemá absolútne. Taký trochu lepší Sandro. Za béčko by bol ok ...

Reagovat
patas92

I trochu lepší Sandro je pořád lepší než Sandro...Přiznám se, že jsem ho v žádném zápase neviděl, ale 9 branek za 14 zápasů v Gijonu je slušné a ty góly jsou vstřelené dost s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som pár krát Gijón videl a neviem čím by si zaslúžil šancu v Barcelona. Akože je energický a má hľad po góloch, v podstate sa vie postaviť. Ale neni to hráč pre veľkoklub. Aby som mu nekrividil tak napíšem aspoň zatiaľ, ale musel by sa fakt veľmi zlepšiť. Technikou, prehľadom, riešením herných situácií a ani kombinačne neoslní

Reagovat
smazaný uživatel

Dete do prdele

Reagovat
misinho7

Inak co ten Vela? v sezone ked tam bol este Griezman bol paradny...nema potencial ist nniekde do lepsieho klubu? neviem ale Sociedad mu uz asi nic neda, treba ist dalej

Reagovat
Phillipinho

U nej je problem spatnej pristup. Navic se pry chce vratit bud do Mexika nebo do MLS.

Reagovat
Jordi Alba

Důležitá výhra.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodně cenný body. Obrali Real i Atletico a dneska opět potvrdili, že to není náhoda. Po těch ztrátách na Mestalle a Espanyolu a s blížícím se Atleticem jsou to zlatý body, navíc po podprůměrným výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem Barcu nepoznával. Plně se ukázalo, co dělá pressing od útočníků - dneska jsme na něj neměli síly a hned jsme měli obě zbývající řady přetížené. Hrozně moc chyběl Pique a jeho rozehrávka. Mnohdy to smrdělo ztrátou už na druhý přihrávce dopředu. V tom exceloval Mash.

Ardovi to dneska nesedlo, ale od nováčka se asi nedá očekávat, že bude tahat kaštany z ohně za celý tým.

Naopak Aleix hraje, jakoby hrál v Barce roky - nadšení, agilnost, pohyb, vysoké sebevědomí, aktivita ... Zatím ohromná spokojenost s ním.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nelíbila se mi ta úvodní sestava, podle očekávání to vůbec nefungovalo. Aleix je úžasný, fyzicky je strašně našlapaný, málokdo by dokázal takovým způsobem pilovat lajnu celý zápas. Ještě si teda musí získat Messiho důvěru - až pak dokážeme jeho schopnosti naplno využít.

Reagovat
smazaný uživatel

No a teda Adriano - od něj jsem zvyklý na úplně jiný výkon. A ten by problém se silama a pohybem mít neměl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Adriano je na tom hůř a hůř, jeho odchod musí být čím dál akutnější téma. Celkově je potřeba obranu začít řešit, protože se to pěkně nakupilo (Douglas, Adriano, Vermaelen, Mathieu). Někdo bude muset odejít, další razantně přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas a Jeremy out. Adriano musí přitlačit na pilu. Vermu bych do téhle partičky nepsal - ten měl špatný jen dnešní mač.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne tazke 3 body Malaga hrala prvy polcas vyborne, kludne tam mohla dat tri goliky a bolo by vymalovane. Messi v druhom polcase hned na zaciatku nadherny golik a vyhral Barce zapas

Dnes sialeny vykon on Verma, ten co stvaral v prvom polcase bolo na facku. adriano tiez velka tragedia. Suareza som od prvej minuty za cely zapas ani nevidel. klasicky bojovny vykon podali Aleix, Arda a pre mna hrac zapasu Andres.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se MOTM nedal dát Raketovi, ikdyž hrál jen půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

v mojich ociach jednoznacne Don

Reagovat
LAM

Na to jak špatně jsme hráli je to bomba že máme 3 body z Malagy kde ztrácíme často

Jinak výkon týmu byl nejhorší v novym roce a hlavně v prvním poločase to bylo místo spíš komedie než hra Barcelony,Těch chyb bylo opravdu hodně a hráči nestíhali v pohybu.

Nejlepší chvíle zápasu jednoznačně Messi gol.Pěkná lahůdka.

Tak snad příště už to bude výkon na daleko vyššim levelu.Příští kolo hrajem s Atleticem.Tak už snad budou zpátky Neymar a Alba.K tomu bude moc nastoupit Pique

Reagovat
Generalní Gladiator

pokud získáme titul, tenhle zápas bude jedním z těch klíčových,kde se to lámalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Muž zápasu samozřejmě Munir a Raketa a Bravo

Reagovat
jany kozak

to uz je viacej muzov nie

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa je ženský rod a Bravo střední rod

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo je beztak pro ženský

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka, dobre som sa pobavil

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, tazky porod je uspesne za nami...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé 3 body. Dnes treba pochváliť Jéremyho. Nastúpil a výkon obrany šiel hore o 100%. On je na stopérovi veľmi platný. Tie experimenty s jeho nahradzovaním Albu je dúfam už minulosť. A ešte musím spomenúť Munira. Ten ako pretrhol smolu v pohári, tak sa z neho razom stal platný hráč. Nerobí blbosti, bojuje, hrá jednoducho a vpredu je proste nebezpečný. Dúfam, že mu to vydrží. Visca el Barca a dúfam, že sa podobný výkon nebude opakovať veľmi dlhú dobu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy dnes zahral naozaj dobre

Reagovat
Aldeano

Tuto sezónu hraje Málaga výborně, zasloužila by si být o trochu výše. Vlastně vyloženě propadla jen na podzim na Mestalle. Ale letos je PD strašně vyrovnaná

Reagovat
smazaný uživatel

Arda by mohol pridat. V Atleticu bol z neho iny kaliber.

Reagovat
smazaný uživatel

stale sa zohrava s novymi spoluhracmi. Navyse od maja do zaciatku januara nehral sutazny klubovy zapas. napriek tomu hra podla mna dobre a o jeho gradaciu formy sa urcite nebojim

Reagovat
Free_player

Tak tyhle 3 body byly pekelný ... Uf

Reagovat
smazaný uživatel

Zapasy tychto timov druheho sledu(Villarreal), este k tomu na tak krasnom stadione, ako ma Espanyol, to je pokoukanicko.

Reagovat
alcantara

Nebol ten prvy gol Luisov ofsajd? Inak parada, zlate tri body, s ktorymi som velmi nepocital

Reagovat
Pospovič

Zmeni se něco pro Espanyol kdyz mění vlastníka?

Reagovat
alcantara

Do troch rokov chce hrat LM Takze uvidi sa, aby to nebola druha Malaga...

Reagovat
jany kozak

tak to budu mat poriadne tazke to bude velky boj o to 4te miesto

Reagovat
Pospovič

Tak to jsem zvědavý, ale moc tomu nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

já bych jim to přál. Ten klub má velkej potenciál. Navíc by ty derby mohly být s fotbalistama na obou stranách kvalitnější.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem to přál Málaze. Ačkoliv tehdy každý nadával na šejky, tak oni peníze bláznivě nerozhazovali, všechno tam mělo svou logiku a dokázali vybudovat hodně silný tým za rozumné peníze. Hodně osvěžili celou ligu, k tomu Rosaleda s výbornou atmosférou. Pelle na lavičce, Willy, Gámez, Nacho, Demichelis, Toulalan, Isco, Cazorla, Rondon. Strašná škoda, jak to tam nakonec dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostá pravda - v Málaze to tenkrát vedli strašně dobře. Měli prachy, ale víceméně se chovali furt stejně. Nicméně v Málaze není to, co je v Espanyolu - podhoubí v podobě historie, stadionu, zázemí. Takže tam je opravdu, co a na čem budovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Na sejkov sa nadavalo presne preto, aby to nedopadlo tak, ako to presne nakoniec dopadlo. Samozrejme, vsetka cest, robili to koncepcne a rozumne. Klub ako hracka v rukach cudzinca bez vztahu k nemu je rizikova zalezitost. Nie kazdy je Roman, ktory ma zrejme dlhodobu motivaciu utapat svoje mafianske peniaze v zahranicnej investicii. Ajked vraj uz sa z nich stava financne samostatny klub, to neviem, kazdopadne je to boj na velmi dlhe trate, ktory nie vsetci su ochotni absolvovat. Na druhej, strane, chapem sucasnu tazku situaciu v Spanielsku a rozumiem, ze kluby skocia po hocicom, co im prinesie vidinu nejakej svetlejsej buducnosti.

Reagovat
madridcan

Som zvedavy na ten financne samostatny klub po fiasku v tejto sezone. To budu nakupy a la Real 2009

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemyslím si, nadávalo se hlavně kvůli předsudkům a "čistotě" peněz, prostě hloupost. Dopadlo to hodně špatně, tenkrát to bylo spojené s nějakými dalšími ochodními projekty, které kvůli úřadům nedopadly a šejkové rychle utáhli kohoutky. Ale hodně je to ovlivněné marketingovou neschopností Primery. Pokud by i průměrné španělské kluby měly dostatečně zaplacená TV práva, dokážou s tím skvěle naložit a kombinací Španělů a Jihoameričanů vytvořit hodně slušné kádry za slušné cifry.

Reagovat
alcantara

Tak ja som popisoval svoj pohlad na vec, mne vadilo predovsetkym to, je mozne, ze tych dovodov mohlo byt viac. Jojo, spanieli tusim okrem ineho chceli, aby zamestnavali domacich ludi a pomohli tak znizit nezamestnanost, vznikli problemy a neskor to vsetko padlo. Marketing je oproti PL v plienkach, to sa ani neda zrovnavat, zial. Len by to chcelo najst urcitu rovnovahu v rozdelovani penazi a ist na to rozumne, ani jeden extrem nie je vyhovujuci. Mat z toho dalsiu PL, to by clovek grcal.

Reagovat
madridcan

Mna z tej doby najviac mrzi zarez v Dortmunde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to bylo hodně krutý. Možná jeden z prvních impulzů jejich smutnýho konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by 4-1, to chapu

Reagovat
technecium

Ale Malagu by dostala Barca a Real by dostal božský Bayern. Takže místo 4:1 by bylo 7:0

Reagovat
One-Real

Přesně tak jako o rok později.

Reagovat
smazaný uživatel

heynckess

Reagovat
madridcan

Aaaa vidis pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Israha

Obecně každý konkurenceschopný aspirant na poháry té lize pomůže. Ale aby to s nima nedopadlo jak s Valencií, že sice zvýší hodnotu kádru, ale výsledkově se nikam neposunou...to celkem reálně hrozí, noví investoři mají tendence nakupovat chaoticky a bez rozmyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak Valencii já neberu jako fotbalový projekt. Tam jde nejspíš primárně o jiné důvody.

Reagovat
Israha

To je druhý úhel pohledu, a nejspíš zdaleka ne tak zcestný.

Reagovat
pejsek5

Rochina slušný dělo

Reagovat
smazaný uživatel

„Je obtížné, abychom odehráli tak špatný první poločas, s mnoha nepřesnostmi. Je neuvěřitelné, že po tak rychlém gólu se tolik změní utkání. Stěží si vzpomenu na horší poločas. Kdybych věděl, proč k těmto situacím dochází, změnil bych je. Byl to den, kdy chybovali všichni. Ve druhé půli už šel výkon nahoru, zlepšili jsme se. Ale přes to všechno jsme se pořád nezbavili nepřesností. Proti Málaze se nám hraje špatně, ale já si z tohoto zápasu vezmu druhou půli, v níž jsme se zlepšili, byť jsme dále chybovali. Pozitivní je, že jsme dokázali vyhrát, přestože jsme nehráli dobře."

Lucho je borec. Řekl všechno na plnou hubu prostě.

Reagovat
Generalní Gladiator

Mascerano: Na první poločas se díváme jako na varování pro příští utkání, ale nesmíme se zbláznit. Hrajeme dobře. Dobré týmy vyhrávají, i když hrají (v konkrétním zápase) špatně."

"Je to velké plus mít Messiho, Iniestu, Suáreze či Neymara. Když tým nehraje dobře, oni vám mohou vyhrát zápas. Bylo velmi důležité zvítězit."

Souhlas, mě spíš vadil způsob, jakým hráli.Jsou zápasy, kdy hraješ špatně, nic ti nejde, soupeř má štěstí a vychází mu vše a ty velkou bojhovností zápas urveš i proti nepřízni osudu..takové vítězství pak posílí tým snad nejvíce.Jenže tohle nebyl ten případ, hra byla hrozná, špatné nasazení, malaga byla u všeho dřív a trn nám vytrhnula pouze individuální schopnost messiho. Co mě zaráží, je naše úspěšnost venku, není nic moc a co hůř, zdá se mi, že dostatečně nedominujeme, jako by si tým tolik nevěřil.Snad se pletu a je to začátek venkovní série vítězství, protože častější ztráty nás připraví o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto priamosti je Lucho sympatickejsi ako Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ten první poločas by byl schopný jako dobrý výkon obhajovat jenom jediný muž na světě a tím je Bílek

Reagovat
Robbie

mě by třeba zajímalo kdyby Espanyol se snažil kupovat hráče z Nizozemska, protože tam jsou velmi dobře technicky vybavený hráči a mohli by se etablovat na Španělský styl

Reagovat
madridcan

Drenthe a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz zabiják Dvě golaza

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Borja Bastón letos taky válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

25. gól v letošní sezóně, 1 mu chybí od jeho nejlepší (loňské) sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Opět životní sezóna a to mu teď bude 35

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Beñat si hodně hlasitě říká o nominaci na EURO...

Reagovat
Hristo Stoichkov

U VdB silně pochybuju, ten nevezme ani Adurize.

Reagovat
Phillipinho

Tak on posledni dobou porad povolava San Joseho, ktery tam podle me nema co delat. Beňat ma fakt zivotni sezonu letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja celkem chapu kvuli kterym vlastnostem bere San Joseho, ale kvalitativne by letos daval vetsi smysl ten Benat no

Reagovat
Ángel di María 22

Bohuzel zalozniku ma Spanelsko celkove lepsich vic nez obrancu, Benata podle me nepovola, i kdyz by si to zaslouzil.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 dovi dopo... vymazaná Celta

Jozabed ďalší golaso

bez Baenu

Bebe super...

Reagovat
Ángel di María 22

Koukam na sestrih Bilbaa a Eibaru, paradni akce, goly - hlavne Aduriz obe trefy vazne tezky a skvele vyreseny, krasnej fotbal v Primeře

Athletic musi udelat tu EL

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes slaví 29. narozeniny Luis Suárez.

Neskutečný bojovník a aktuálně jeden z nejlepších středních útočníků na světě... za ten rok a půl, co hraje za Barcu jsem si ho hodně oblíbil... i když se mu třeba nedaří gólově, tak není snad zápas, aby nevymyslel nějakou gólovou šanci a neodmakal ho na 100%. Aktuálně nejlepším střelcem Barcy a jestli se nezraní, tak v letošní sezóně dá minimálně 40 gólů. Tak ať se daří i nadále, El Pistolero.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Phillipinho

Obrana parada, prechodova faze dobra, finalni faze katastrofa. S Jacksonem zacinam ztracet trpelivost uz i ja....

Reagovat
ADM

Komu budeš fandiť o týžden vlastne? Máš v tom jasno?

Reagovat
Phillipinho

Atleticu

Reagovat
ADM

Reagovat
X-bano-X

Pročpak?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to risk ho kupovat, ještě k tomu za takovou pálku. Průser ale je, že se Atletům v poslední době přestupy moc nedaří - Cerci, Jackson, Jimenez, Alderweireld, Guilavogui, Baptistao. Příjemně překvapuje Correa, Vietto snad taky začne řádit.

Reagovat
Messiáš

Vybojuje postup proti PSV a pak se chytne, jako v loni Oblak s Leverkusenem, věřím, že to bude stejný případ...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Barcu

Reagovat
One-Real

101 za Balea

Reagovat
smazaný uživatel

posrani tragedi sevillsky zase berou body, luck jako prase dneska i s malagou a athleticem ... 7 misto? vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillka

bodík k bodíku a bude to na tú Európu

Reagovat
celeb

staci ked zas vyhraju EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...a nasleduje valencia dalsi tragedi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

posledna ligova vyhra valencie 7.11.2015...

Reagovat
smazaný uživatel

Negregolazo by sa mohol vrátiť domov

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál ten Neville už?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dva zápasy v poháru proti Granadě. Ale dívat se na to nedá, stejně jak za Nuna.

Reagovat
smazaný uživatel

da sa fandit Valencii ktora nema sancu na tituly?

Reagovat
SIRBRANIKE

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

ze by tu tragedii zachranil betis?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane out !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no Bale no party

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle trenérem nebude. To už nedoženem

Reagovat
-Carles-

Betis 442 bez Bejla a nie sú 3 body?

Reagovat
X-bano-X

Pekne to pokazí štatistiku

Reagovat
patas92

Zizou tam zkušeně nacpal ještě Danila, aby se případný neúspěch nemohl hodit na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to by Rafu ukřižovali...

Reagovat
celeb

vyckaj, kym Realu zacne tazsi los. Do 5 zapasov uz budu toho "plesateho" posielat za Rafom.

Reagovat
smazaný uživatel

mě je to úplně jasný...

Reagovat
Xavi

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

12z....11:1:0.....42:6.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ma aspon rychlost ked nie drbling, James nema ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nemas mozek.

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak on nema o fotbale prakticky zadny znalosti.

Reagovat
-Carles-

Našťastie si tu ty aby si mi všetko objasnil

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidis, tak nejvetsi znalosti ma zase jen u Realu. K zapasu Barcy tady totiz zase nic nenapsal.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Proc brecis, vzdyt vedete ligu. Uzivej, dokud to jde

Reagovat
-Carles-

Bol som na lyžiach celý víkend, stihol som len posledných 10 minút z tohto zápasu

Reagovat
madridcan

ved som mu to pisal minule, ze je uplne divne, ze ma stastie iba na straty Realu. Popri vyhrach totiz iba caka na nejaku situaciu o ktoru si moze obtriet usta

Reagovat
-Carles-

Nejakí ste podráždení v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

A divíš se jim? Berlička, fackovací panák a bílý kůň v podobě Rafu je pryč a změny nepřišly ... ehm ... teda vlastně jo - hráči se na trénincích smějí ...

... oni se smáli i předtím, ale prý to bylo Rafovi.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Změny nepřišly.. Aha

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
madridcan

Najma ja vsak? Carlesovi sa treba vzdy zasmiat z jeho prispevkov. Je nieco ako tvoja verzia za cias Mourinha, tiez ta viac zaujimal Real a tvoj osobny suboj s Mourinhom

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Nejlepsi jsou ty kecicky, ze Benitez byl v pohode a ze to odvolani nema zadnej vyznam. To fakt vzdycky napise akorat naprostej vidlak, coz v tomhle pripade sedi dokonale a zasmejou se tomu prumerny kokutci, ktery umi jen hazet spinu na soupere a o fotbale vi velky hovno. Ale to neni jen tohle, to uz predvadi nekteri cules dyl

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Switchback

Doma TRAGICKEJ betis a už hned remízka, Zidane

Reagovat
One-Real

Myslim si, ze byla chyba sundat Jamese. Byli jsme daleko nebezpecnejsi, James i Isco se na konci stahovali do stredu a jejich role skvele plnili krajni obranci. Jese tam Carvajalovi spise prekazel, nebyl nebezpecny a souper nas mel presne tam, kde potreboval. Daleko od vapna.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nepochopiteľné striedanie najhoršieho hráča na place Jamesa. Úplný magor ten Zidane ...

Reagovat
smazaný uživatel

pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre hral ?

Reagovat
smazaný uživatel

5/10

Reagovat
ADM

Nehral dobre, ale v druhom polčase bol rozhodne nebezpečný...

Reagovat
One-Real

Ten jeho odchod v podstate stopl nas tlak. Do te doby slo zprava velke nebezpeci, prave diky Carvajalovi. James se stahoval do stredu, kde bylo tim padem daleko vic hracu Betisu a Dani tam mel volnou celou lajnu na nabehy. Jakmile tam sel Jese, tak si tupe stoupl primo k lajne, roztahl tim hru a bylo pro nas daleko slozitejsi se dostat do vapna, protoze Betis zase zacal branit daleko od sebe, predtim jsme je meli nahustene ve vapne a byla podle me jen otazka casu, nez se tam z tech centru neco ujme. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic tam vyborne kombinoval s Modricem. A jak pise Hristo, byl nebezpecnej.

Reagovat
Kokesh

Pravda. Ale nestoupl si tupe, hral to co umi. To, ze mu Zizu neda instrukce, je vec druha.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, ať hraje James jakkoliv špatně, tak je stejně vždycky nebezpečný a umí dát gól z ničeho. Byly tam mnohem horší výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto prosím ťa ?! Lebo to isté čo si napísal o Jamesovi, tak sa dá napísať aj o Ronaldovi (kde to je dokonca ešte tak 2x väčšia pravda) ... James šiel dole lebo hral hrozne. Neviem čo sa to tu rieši ... To, že Jesé nesplnil s čím tam šiel nieje vina Zidana OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe byl herne spatnej? Jestli jo, tak jsem fakt sledoval jinej zapas asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nabudúce ti sem hodím link, ktorý zápas to máš sledovať

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vul

Reagovat
smazaný uživatel

Tim nerikal, ze hral vyborne, ty tragede.

Reagovat
smazaný uživatel

ved bol najslabsi tak co tady vtipkujes

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za mě patřil k tomu lepšímu. Ale spíš narážím na to, že v podobných zápasech bych ho nestřídal ani kdyby se mu nedařilo...a už vůbec ne za současnýho Jesého.

Reagovat
smazaný uživatel

Do puntiku. Navic sel hned po te skoro golove strele..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze kopa nepresnosti, strat balonov, smykani ale keby tam bol opica Bale tak uz ho vyhadzujes

Reagovat
smazaný uživatel

presne ako píšeš. + dve zajebané šance v ten zlomový moment zápasu. Okolo 50. 60. minúty.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste mi len fanúšikovia. Mal asi najviac hlúpych strát z celého Realu, zahadzaoval gólovky. Slabý pohyb ale vy ho radíte medzi lepších hráčov Realu dneska. To by som chcel vedieť kto bol akože horší ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to jsem psal vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale James na zaklad nema zatial a do 4-3-3 kde treba branit ani nepasuje ako CAM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho to sledujes? Loni asi jeste ne, co, ze tady blijes takovy hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

uy v Monaku nemal nejake extra statistiky a nikdy nebol vyhlaseny dribler a ani rychly. Tuto sezonu nic nehra co ti dosvedcia viaceri

Reagovat
smazaný uživatel

Dribbling a rychlost, dva jediny fotbalovy parametry.

Reagovat
smazaný uživatel

v ostatnom je porovnatelny s Baleom ktorého tu furt hejtujes. my fanusikovia Realu nepotrebujeme dakoho ako ty co vykony hodnoti lebo jje niekto sympaticky a niekto menej. opice, Brit, drevo a pod. prosim ta prestan tu prispievat lebo si len robis hanbu a my takéhoto "fanusika" nechceme

Reagovat
One-Real

Ribery je povrchni, nema rad Balea jenom kvuli jeho vzhledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by to mohl byt -Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak tesne vedle, to je jinej exot, I_love_RealMadridCF.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale jen tesne vedle

Reagovat
alcantara

real10, ale ten by nadaval hlavne Kokeshovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vubec, I_love ma posledni prihlaseni nejaky dva dny pred registraci teto nove sance. I tak je to kreten.

Reagovat
Ángel di María 22

Nepsal I-Love cesky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
alcantara

Bohužiaľ ne

Reagovat
smazaný uživatel

tady uz vacsieho kretena neni Ribery, veru ne

Reagovat
Ángel di María 22

On to vi, ale vis to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

novackovi tady staci precist stare diskusie a vie o com to je

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ale toto je debilizmus. tak porovnavame kvalitu a prinos pre team alebo dakoho vyzor? kks ja chcem potom Beckhama naspat a vyhodme opicaka...aha, pardon, to je Brit, zase vyhadzov

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi hod sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

ceho?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba nejaké posily.

Reagovat
smazaný uživatel

bez si nakupit do Fifa Manager

Reagovat
smazaný uživatel

bez si kupit plagat Schweinsteigera, to je docela sympatak daj si ho do dresu Realu a nalep vedla Jamesa. pak zacni onanovat jo? aspon se ohladne Jamesa sklidnis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Ja s tebou souhlasim, cela tahle parta Ribery, teenz a Angel Di Maria hodnotici hrace podle vzhedu uz mi leze krkem.

Reagovat
smazaný uživatel

kks to by vyzeralo keby sme zlozili iba sympaticky team. to by bola herna "kvalita"

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Pogbu a Neymara.

Reagovat
teenz

Ty hovado!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to me normalne rozesmalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo hajit tady Jamesa a dat mu taku znamku ktora mala byt najlepsie za 3

Reagovat
smazaný uživatel

Brit. Ta nejhorší nadávka.

Reagovat
hntlyl

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

James bol s Danilom uplne najslabsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no.. nedá se říct, že by byl Betis nějak lepší nebo tak, tohle jsme si prostě posrali sami těma neproměněnýma tutovkama. Modrič dneska božský, na druhý straně jako na potvoru Adán.

Reagovat
Kokesh

Uz tomu jen chybelo, aby nam Adan vstrelil gol. Je neuveritelny, jak proti nam dokazi vzdy zahrat odchovanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane = Rafa

Reagovat
Kokesh

Bublina rychle splaskla.

Reagovat
Ángel di María 22

Ted by me schvalne zajimalo, jaka Protoze mam pocit, ze se tu mylne hodne lidi nejakym zpusobem domniva, ze od Zidana cekame letos naky zazracny spaseni uz tak pohnojeny sezony, pritom to tak vubec neni, akorat spousta cules spatne rozdejchavala Benitezuv odchod

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ángel di María 22

už se hlásí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real vlastne nič nečaká a všetko robí nekoncepčne. Gratulujeme

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkem překvapující, o to víc mě to s*re, že ho mohla mít Barcelona, která se něj zajímala dřív než my. Představit si jak tam teď šaškuje jako náhrada jejich legendy, by bylo hezké. Škoda no, že je Perez takovej ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dvakrát díky do Sevilly

Reagovat
patas92

Před zápasem s Atletama je to asi to nejlepší, co se mohlo stát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
alcantara

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

James na zaklad nema, je to hrac jednych MS ale chyba vacsia rychlost a hlavne to v com je Isco perfektny, spravit jeden na jedneho. Isco je pri forme fantasticky hrac, pre mna zo Spanielov najlepsi. On je ten rozdielovy hrac ktory dokaze driblovat a precislit supera. Takých hracov potrebujeme viac. Podobny je aj Modric. Bale sice je vo forme dribling nema ale dokaze rozhodovat zapasy, James to nema.

Reagovat
smazaný uživatel

ked nema ani na zaklad Realu, tak ako sa ma stat buducim vitazom GB ?

Reagovat
smazaný uživatel

to ja netvrdim

Reagovat
misinho7

zato ze to povedal jeden fanusik znamena ze nam na zaklad?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved ma absolutnu pravdu. V tejto sezone je uplne katastrofalny a momentalne absolutne nema na zaklad. Ci Isco, alebo Bale, ho v momentalnej forme hravo vytlacia na lavku...James od maja snad nezahral poriadny zapas, je totalne z formy a pomaly, v poslednych tyzdnoch urcite, ma pred nim prednost aj Jese... Rafa and Zizu know...

Reagovat
Ángel di María 22

Betis dobre drel, ale uz v prvni puli odpadl. Dneska prvni pule spatna, druha vyrazne lepsi (kor pak prichodem Carvajala), ale obrovska smula v zakocneni, to jsem uz dyl nevidel. James pak hral taky dobre, Modric to bral na sebe, ale pálila se jedna tutovka za druhou, no. Skoda, ze jsme si to nechali na zacatku utect.

Zidane to pohnojil s Danilem, to jsem se taky nechal unest, ze to bude ok a ono hovno, ten kluk na to proste nema (fakt max na tragedy doma, jinak ho tam neposilat). No nic, jak rikam od zacatku, letos je vyhra to, ze je pryc Benitez, verim Zizouovi, ze z nas udela kompaktni celek, ale to holt neni hned. Ztrata zamrzi, ale v celku se nic nedeje, od tyhle sezony chci jen zlepsenej herni projev a zapracovani nakyho systemu, trofeje budou potreba az pristi rok.

Hala Madrid!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo zatial uplny hnoj, aby nedokazal poriadne centrovat ale treba mu dat viac casu.

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim s tim casem, to neni ani zdaleko jen o centrech. On pusobi na hristi jak uplne bez mozku, ty jeho rozhodnuti pro prihravky nedavaj sebemensi smysl

Reagovat
Kokesh

Vzdyt to dnes nedokazal nikdo...Jese, Marcelo, Modric, Kroos, Dani...vsechno nadychany mice nekam do prdele. Kroos nahrava na dva metry Karimovi na paty, dalsi nejsou schopni protlacit mice na finalku, dalsi jakkoliv nacentrovat...jediny kvalitni centr dnes byl roh na Pepeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. Marcelo dneska nedal jeden normálny center. Kroosove štandartky, to bol extrém, jedna horšia ako druhá. Ale všetká špina sa hádže len na Danila ... pre mňa nepochopiteľné. Aj keď je jasné, že on nehral dobre.

Reagovat
Ángel di María 22

Ono u Danila hlavne primarne nejde vubec o centry. Spatne pozicne, do obrany hori tim padem porad, nic kreativniho, herni inteligence 0, mozna -1 nebo ja nevim, to je neco strasne tupýho. A centry, z kterejch chodí souperi do brejku jsou jen tresnicka toho, co predvadi.

Reagovat
LAM

Kritika CR nic?Vždyť on letos už Realu pohnojil zápasů v lize tim neproměňováním.Řekl bych že to byl hlavní důvod.

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska hrál špatně, ale zrovna koncovka byla na jinejch.

Reagovat
Generalní Gladiator

spíš to vypadá, že z jeho výkony se každý už víceméně smířil.

Reagovat
Generalní Gladiator

s

Reagovat
roberos

Ano on nic důležitého nerozhodne !

Reagovat
Free_player

Není to hala je to stadion ...

Reagovat
smazaný uživatel

Isco ale vážně výborný.. Na tom klukovi by měla stát budoucnost Realu. Ronaldo bohužel nula nula nic.. Jinak ještě dle mě výborný Marcelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Isco a Modrič ... To sú fakt geniálni hráči. Tých dvoch im závaidím ako fanúšik Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kokesh

Cris druhou puli hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vybojoval jeden přímák, ať mu nekřivdíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Isco ked ma formu tak je v TOP 3 najlepsich zaloznikov na svete. Brani, pressuje, dokaze driblingom precislit supera, vytvorit situaciu jeden na jedneho zvlada, uz len zlepsit prihravku a prehlad

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se zbytečně neutápěl kličkách

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrel som si prave highlight a ten prvy gol Cejuda neskutocny banger a co tam za zakroky stvaral Adan, to bola fantazia

Toto kolo pre Barcu vysnene, stratili obaja rivali a Barca z nich podala asi najhorsi vykon

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, ronaldo vam zajtra nasada do lietadla smer maroko...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou tak debilní připomínky. OK, to že hrál Cris tragicky víme všichni, ale tyhle neustálé připomínky daní na jedné straně nebo tohohle na straně druhé..

Reagovat
roberos

On hraje tragicky 50% zápasů a pak dá hatrrick a bude nejlepší ! Už je to k smíchu

Reagovat
MadMrJacky

Stejně mu to docela závidím. Já když si představím že zítra nasedám na 11 a jedu na zkoušku, tak bych si to s ním klidně vyměnil a toho boxera vypigloval za něho..

Reagovat
Generalní Gladiator

nafackuj si, jsou věci, o kterejch se nežertuje.

Reagovat
MadMrJacky

No ale Cristiano mezi ně rozhodně nepatří

Reagovat
Generalní Gladiator

ale homosexualita ano!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kks nejaky bulvar volaco vymysli a vy sa toho chytate jak ryby na zlatu udicu

Reagovat
smazaný uživatel

jak ronaldo na ciernu hadicu...

Reagovat
smazaný uživatel

a kde bolo, ze sa s nim olizuje?

Reagovat
MadMrJacky

Hele, pochybuju že tomu tady někdo opravdu věří. Neber to tak vážně

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější na tom je, že vlastně neexistuje nic, co by ty cesty potvrzovalo a celý se to zakládá na tom, že Ronaldo má s tím boxerem 2 fotky na Instagramu. Nehledě na to, že to letiště, ze kterýho ty lety údajně podniká je vojenský letiště a žádný komerční nebo soukromý lety z něj nelítají. Co na tom, že ta teorie má takový díry, jeden týpek prostě napsal, že Ronaldo je gay, tak to musí být pravda.

Reagovat
SIRBRANIKE

A zalezi na tom? Ved s tym sa narodis, nie je to vec volby...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nech sa prizna, ulavi sa mu...

Reagovat
smazaný uživatel

preco homos, existuje este bisexualita ktoru kopa zo známych taja

Reagovat
smazaný uživatel

A to je bisexualita v dnešnej dobe viac cool

Reagovat
MadMrJacky

Asi začínám chápat tvůj nickname

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rubén Castro mohol byť za hrdinu, už keď si urobil Pepeho s Kroosom, tak prečo pálil, mal ísť do 16tky a umiestniť to k tyči, Navas ostal na čiare, mohol to byť ľahký gól, Castro

Takto je hrdinom Adán, zachytal skvele

Reagovat
REPLIKATOR

Zidane

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak snad se Betis zachrání, neskutečný sympaťáci, i fans, mam hodně rád ten jejich stadion, vždycky je to tam nebezpečný. Snad jim tenhle pod aspoň pomůže

Reagovat
Ángel di María 22

bod*

Reagovat
smazaný uživatel

Tí rozhodcovia v Primere sú fakt tragickí, suverénne najslabší článok celej ligy a to už dlhé roky...

Nehrali sme dnes oslnivo, ale dali sme Lucasom regulérny gól v 51. min. na 2:0, čím by bolo o zápase rozhodnuté a oni nás opäť "zarežú" a odpískajú neexistujúci offside !!!

Toto už fakt nemá význam, v posledných kolách nie je zápas, v ktorom by nás nepoškodili !!! Lucas je v čase prihrávky meter za obrancom a toto je offside ??? Takto to nie je a nikdy nebude najlepšia liga sveta, keď sa v nej "vďaka" pruhovaným budú v každom kole stávať takéto chyby !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to máš v každom zápase, oni dokážu neskutočne po*ebať zážitok z futbalu...Real dal gól z ofsajdu Rodrígueza, nebola proti nim odpískaná penalta za faul Varanea na Ceballosa, atď...

je to niečo neskutočné ako tí k*k*ti pískajú, najlepšia liga na svete a rozhodcovia na úrovni retardovaných primitívov

Reagovat
smazaný uživatel

+ v 1. polčase neodpískal úplne jasný faul na Benzemu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Real som nevidel, ale po našom zápase som znechutený na najbližších 10 rokov !!!

Doma s Villarrealom nás "zarezal" sudca v 93. min. neexistujúcou penaltou, na Anoete to isté v 75. min., dnes malo byť 2:0 a je z toho v 93. min. 1:1 !!!

Ak je toto offside, tak už fakt neviem, čo offside nie je : http://www.deportivo-la-coruna.com/pics/regular4/Deportivo_Valencia_189.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

ako človek aj keď úmyselne chce pomôcť 1 klubu, tak neurobí toľko chýb čo títo lúzri s píšťalkou, to ani nie je, že by nadržovali jednému alebo druhému, oni sú takí je*nutí, že tie všetky svoje chyby robia z nevedomosti

Reagovat
smazaný uživatel

A práve preto toto u mňa nie je (a kým sa výkony rozhodcov radikálne nezmenia), ani nebude najlepšia liga sveta...!!! Lebo tí rozhodcovia sú víkend čo víkend výsmechom...!!!

Reagovat
.13

To nemohli idpiskat ako offside

Toto je tragedia, my za tym vidime zabomysie vojny( barca- real), ale toto je grc.

Rozhodcovia su najslabsi clanok tej ligy uz dlhodobo, druhy slaby clanok je prerozdelenie penazi z TV prav

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je grc !!! Každý víkend minimálne v dvoch-troch zápasoch !!!

Reagovat
.13

Keby aspon boli vyhliadky, ze sa to zmeni k lepsiemu

Reagovat
roberos

To nadržování Realu je viditelné ve spoustě zápasů!

Reagovat
Kokesh

A doufam, ze Karim letos Crise jednoznace prestrili, aspon teda v lize. Zaslouzi si to jako nikdo. 21g/20z. Jen jedna asistence, coz je na nej nezvyk.

Reagovat
.13

Musite tie goly rozlozit medzi cely tim, dnes vam podla mna chybal Bale, nech nanho hovorite hocico. Zidane im veri

Reagovat
Hachim Mastour

To by bolo super.

Reagovat
Ángel di María 22

Takze co bublina, nic? Cekal jsem. Nebo to je naka tvoje bublina, ktera splaskla

Reagovat
Kokesh

Moje ne, jen to neber tak doslovne.

Reagovat
Ángel di María 22

No, doslovne.. netusim, co ses tim pokousel rict, ale ok.

Reagovat
20fredy20

Ronaldo zase da 7 golov z toho 5 z penalt proti poslednemu timu ktory bude mat 3 cervene a natoci film aky je najlepsi na svete

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

Reagovat
roberos

Reagovat
REPLIKATOR

Ronaldo v lize kromě jednoho případu (0:2 v Eibaru z penalty) skóroval pouze když dal Real 3 a více gólů...

Reagovat
valloire
Reagovat
LAM
Reagovat
valloire
Reagovat
LAM
Reagovat
valloire
Reagovat
LAM
Reagovat
valloire

bez Pepeho

Reagovat
valloire
Reagovat
technecium

No jó, na ty dva náhodný góly z rohů, jeden povedenej brejk a náhoďák z přímáku budete vzpomínat ještě 10 let

Reagovat
Pospovič

Zatím z toho žije skoro jen on

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire pls

Reagovat
valloire

co? vo co de? co?

Reagovat
Free_player

Reagovat
technecium

Reagovat
roberos

Lahůdka od fanouška Realu ( z jejich stránek) Keď hrač je zlý, hráč je poväčšine striedaný...

Ale ten porcelan nič z neho takých ako on nájdem v každom klube behom minuty by som ho vymenil za Neymara kľudne aj za Lewu...

Kopať to nevie, prikriť lotu, behanie už to nieje čo to bývalo. Tak tak čakaj si v 5tke a čakaj pokiaľ ti to príde až samo k nohe..

Vidieť ako celý tym bojuje a on stále to svoje hrá ako keby sme len zvyšovali šťatistiky...

Premna najväčší flop dnes keď nepočitam Danila ako tradične

CR7 ten priemerný hráč

Reagovat
Generalní Gladiator

snad si toho nevšimnou v realu, jen ať so ho tam ještě pár let nechaj

Reagovat
smazaný uživatel

vyser se už na to stejně už to všichni ví

Reagovat
roberos

A kde je Vailolre - včera se smál Messimu ( a on byl u obou gólů) a co jeho bůh CR ? Ten dávno přeceňovaný hráč ,který nedokáže rozhodnout žádný zápas - když to tým potřebuje. On měl hrát tenis ( jen dvouhru) a né týmový fotbal.

Reagovat
Kokesh

[jen dvouhru]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Kdessi se ukop a ty se z toho můžeš pominout.

Reagovat
LAM

Už se ukopl skoro pětsetkrát no

Reagovat
valloire

stane se

Reagovat
roberos

Hlavně že si se mu včera smál ! Messi má 3,4 střely v zápase a dá gól . CR11 má 12 střel a super střelec pálí do oken pánu bohu!

Reagovat
valloire

Messi je takovej dřevák, že se k víc střelám ani nedostane.

Reagovat
celeb

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by fakt měl hrát ten tenis no, protože dokud bude hrát fotbal, tak s váma si fakt nevybere. Dneska to je "je to trapák, nedokázal dát ani gól", ale kdyby ten gól fakt dal, tak by to zas bylo "dává góly jen slabejm a nikomu jinýmu"..

Reagovat
roberos

A kolik on rozhodl zápasů ? A tom že si honí statistiky svědčí třeba i to co řekl ve svém filmu Ronaldo. On nejdřív mluvil o svých gólech a pak o trofejí - všichni ostatní ve všech týmových sportech vždy mluví o týmu a ne o svých gólech!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co? Máš pravdu!!! Ukázals mi cestu. Nechápu jak jsem mohl toho Ronalda - trapáka do teď obhajovat!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak docela dobrej postreh - Borja Baston ma v tuhle chvili skoro pulku golu, co cely Atletico...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
LAM

Letos to vypadá dost vyrovnaně.Výhra nad Atleticem by teď byla fantastická

Reagovat
Ángel di María 22

Co vypada vyrovnane?

Reagovat
LAM

Tak máme stejně bodů jako Atleti i když zápas k dobru a od Realu taky nejsme moc daleko na to jak ho všichni kritizujou.Dle mě je to hodně vyrovnaný.

Reagovat
Ángel di María 22

Po pristim kole to defacto bude o 6 bodu. Navic Atletico poztraci vic bodu nez Real do konce sezony.

Reagovat
celeb

na to si ako dosiel? Metodou najvacsiho chcenia?

Reagovat
ADM

Ono odpísať titul v POLOVICI súťaže spôsobuje väčšiu radosť ak sa nakoniec získa čo?

Reagovat
Generalní Gladiator

to že ho tu odpíská nějakej fanoušek nic neznamená, už byly daleko větší rozdíly a skončilo to úplně jinak.Stačí lońská sezona, kdy se to několikrát otočilo, my navíc hrajeme copu, což je nepříjemné, když na to plynule navazuje LM, tým prakticky nem,á šanci odpočívat....máme stejně bodů jako atleti plus zápas k dobru a zidan se bude chtít ukázat, jak jen to bude možné!!

Reagovat
Generalní Gladiator

přesně, zápas o titul, musíme jej urvat,ten náskok by nebyl rozhodující, ale takový příjemný polštář v případě zranění nebo výsledkové krize.. letos se dost ztrácí venku, to co dnes potkalo real se může i přihodit nám..

Reagovat
Atlético de Madrid

Bude to jako každý rok. Přiližně vyrovnané až do jarního El Clásica, pak dá Barcelona Realu náklep, půjde do trháku a Real odpadne. Atlético mezitím poztrácí pár zbytečných bodů za remízy 0:0 nebo prohry na hřištích týmů z konce tabulky a Barca vyhraje s pohodlným náskokem ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovýhle "každý rok" bych chtěl prožívat častěji.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak La Liga je de facto soutěž jednoho týmu - když jste z posledních sedmi sezon vyhráli 5x a předloni jste ten titul nevyhráli o jeden gól v rozhodujícím zápase. Letos bych byl taky celkem v šoku, kdyby ten titul vyhrál někdo jiný. My nedokážeme dát gól a Real...je Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš šlo o ten pohodlný náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa to brať aj takto jednoducho ale často je to proste súhra viacerých zložitých okolností. Tento rok to môže dopadnúť kľudne inak. Nedá sa to takto zjednodušovať ale bodaj by si mal pravdu. Aj keď radšej by som videl Atlétov na druhom mieste

Reagovat
roberos

A dalši lahůdka - Rozoberieme si to:

Radšej predajme 27 ročneho Bale, ktorému prichadzajú najlepšie futbalové roky, ktorému nevyšla 1z2 sezon (túto zatiaľ nepočítam ale určite vyzera sľubne z jeho strany nie zo strany realu)

Ktorý, dokáže kopať priame kopy cca 50% uspešnosť.

Namiesto toho si nechame 31 ročneho futbalitu, ktorý si honi štatistiky na slabých vykonoch supera, ktorý ustavične kope priame kopy uplne na pichu bez pardonu.

Ktorý už v živote nevyhra zlatú loptu iba keď sa Messi zraní na celú sezonu.

Hráč pre ktorého treba hrať nie aby on hral pre hráčov (tým)

Necchapem logiku vážne

CR si svoje užil ale nemieni sa zmeniť .

Ale toho sa nedočkám ten človek je stroj na peniaze a neraz sa ukazalo že hrajú len tí najdrahší.

Reagovat
smazaný uživatel

Unstoppable

Reagovat
ADM

Prosím, zruš učet..

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš trošku jiná dimenze

Reagovat
Switchback

Ronaldo očividně neunášel, opět https://streamable.com/o7t6

Reagovat
ADM

Tak ale toto už je moc

Reagovat
20fredy20

Sympatak, phillip lahm by sa mal ucit

Reagovat
valloire

nemá se mu plést do cesty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
roberos

Měl by konečně dostat stopku na pár zápasů ! On to dělá pořád a prochází mu to !

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se nechává takhle lehce rozhodit no. Ten hráč Betisu tam natuty šel s úmyslem, aby přesně něco takovýho vyprovokoval.

Reagovat
roberos

To je slabá omluva na jeho chování ( stálé)

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho ale (neomlouvám).

Reagovat
smazaný uživatel

sviňa, ten hráč Betisu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho cvoka by se už měli na pár zápasů zbavit. Naprostá ubohost, co předvádí poslední více než rok, chudák.

Reagovat
Kokesh

La Liga uz by mela povolit dodatecne tresty podle videa tak jako v PL. Zapas nebo dva nazpatek udelal to same, potrebuje se fakt schladit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to už šílené. Vždyť to je snad šestý hráč, kterého kopl nebo jej udeřil pěstí za poslední rok. Tohle nemá žádný jiný hráč za takovou dobu a i ti největší blázni mají kolikrát problém tohle nasbírat za kariéru. Neskutečně se tím sráží dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si na place dělá, co chce - je to jeho hra a jeho boj. Mě na tom štve jen to, že ho za to nikdo netrestá.

Největší fraška byla minule, kdy už trest dostat musel kvůli červené kartě, tak mu dali minimum, protože se OMLUVIL.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hanba, ako sa to v Španielsku rieši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
roberos

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak na tohle ma na lavicce dokonalyho ucitele. Ale ne, tohle neni normalni, paty podobny blikanec za dva mesice. Docela jsem veril tomu, ze odchodem Rafy se uklidni. Ty goly Karima a Garetha mu nedelaji dobre.

Reagovat
Kokesh

Myslis, ze ma doma fotky obou a haze na ne sipky? Njn nerad to slysim nebo ctu, ale Zizu na tom byl podobne.

Reagovat
madridcan

Nabuduce nech to skusi na brankara. Mozno bude kopat penaltu a brankar dostane cervenu. Poslednu dobu sa faul na brankara osvedcil hned zo zaciatku zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

He he

Reagovat
smazaný uživatel

já se ho nechci zastávat, zvlášť pokolikátý to už je..

ale je evidentní, že obránci mají jasný pokyny, jak tyhle situace provokovat. Ronaldo není žádnej taktik. Prohrává se, on nemá branku, nerv tečou.. pětkrát je v klidu, pošestý tohle! není to omluva. ale taky nic zas tak zvráceného, jak se z toho dělá a dělat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle není pro něj žádná omluva - do Messiho chodí obránci taky a až na třeba zlostný pohledy se drží.

Ony jsou to spojené nádoby - čím víc se bude dařit obráncům Cristiana rozhazovat, tím víc to další budou zkoušet. Říká se tomu zubařská metoda - najdeš kaz a vrtáš.

Reagovat
alcantara

Alebo Neymar...Ten si toho za zapas odserie tolko, ze cakam, kedy vybuchne a posle niekoho na pol roka do nemocnice. Zatial to zvlada skvele a s nadhladom, vsetka cest

Reagovat
smazaný uživatel

No minule s Papouchama už vybuchoval. Je teda pravda, že tam na něj hráli jinej sport než fotbal. Humus, že ho sudí nechal takhle okopávat.

Reagovat
PP

jak ho nesnáším, tak zrovna tady se nedivím.. Ještě vzhledem k vývoji zápasu - naprosto adekvátní situace. Žlutou si zaslouží ten Betisan..

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to práveže totálne stupídne a mal by za to dostať trest. Skôr nechápem ako ho môže za takéto primitívne správanie ešte niekto obhajovať.

Reagovat
Free_player

buzík ufňukunej ... Za tohle by měl už fakt dostavat dodatečný tresty ...

Reagovat
alcantara

Podla logiky udelovania trestov ocakavam, ze to skonci 3-zapasovym banom pre Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ tak nejak to chodí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako ten kopanec byl přes čáru, o tom žádná. Ale tohle? Nějaký buzík tam do něj naběhne, tak co má dělat? Já se mu ani nedivím. A jak někdy vidím vzpurné reakce na téhle diskusi, tak by to tu udělala většina uživatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, pls..

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš něco víc než dávat smajlíky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Tohle je jeho povaha, bohužel/bohudík. On už se nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne bohudík

Reagovat
DelPiero137

Ronaldo by mal dostat tres ale aj druha strana. Jasna provokacia bez umyslu hrat loptu a zastvit hraca.

Reagovat
ADM

Trest za toto? Akoze blokoval ho, ale telom ....čo robia balet na tom ihrisku? už hore boli experti, ktorí by "trestali správanie hráča Betisu"

Reagovat
PP

no a ne?? To je nedovolené bránění i v hokeji. Si vzpomeneš, až ti někdo při fotbale úplně mimo hru a balon naběhne ramenem nebo loktem do žeber..

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bolo raz tak este OK, ale už šiestykrát za sezonu? psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale im zase prejebal zápas. Zranil sa a nenastúpil. Kokot

Bale out, s nim v kádri sa neda vyhrávať

Ronaldo vie fsntasticky prasit a kopať penalty

Isco kluckuje ako mamrd celý zápas a nic z toho. To chceme vidieť tak sa hrá futbal

James nevie nič poriadne ale nie je to brit a nevola sa bale

Hala Madrid bez balea, najlepší tím na svete. Ide sa na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Free_player

Hlavně, že je na fotce Benzema už jsem si myslel, že baletky vyhrály remizka jim úplně stačí....

Reagovat
X-bano-X

To preto, ze ma nieco, co ostatni nemaju. Kazetu.......

Reagovat
smazaný uživatel

1. Real Madrid 21 18 0 3 70:18 54

2. FC Barcelona 21 16 2 3 57:11 50

3. Atlético Madrid 21 15 2 4 43:20 47

4. Sevilla FC 21 13 3 5 35:24 42

5. Valencia CF 21 12 5 4 38:19 41

6. Villarreal CF 21 11 5 5 35:20 38

Tabulka po 21. kole loni.

Výkonnostně jsme plus mínus na loňských číslech - sice máme horší obranu i útok, ale to se dá svést na těžší podzim, než loni.

Atleti bodově konstantní, i skóre mají skoro stejné. Jen teda těch gólů v jejích mačích je o hodně míň. Zamorova trofej je už docela pravděpodobná a jestli budou pokračovat v podobným trendu, tak to bude i absolutní rekord.

Ještě je zajímavé, že Ponorky dokázaly zůstat takhle kvalitní i přes ten převrat u nich v útoku. To je prostě parádní práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal

myslím, že nějak řešit skóre v případě Barcy je trochu chujovina. obě sezony na mě působí totálně odlišně. loni byl titul překvapení. letos ho od vás očekávám a beru vás jako jasného favorita, navzdor proti komu stojíte. bude to znít divně, ale favorizuju že se utkáte s Realem a Atleti si pojedou třeí flek.

jinak.... Perez odvolal Carla

Reagovat
smazaný uživatel

skóre není úplně důležité, ale za 20 kol už ti to něco řekne. Loni jsme bez Luise dali o pár gólů víc. Letos jsme zase byli docela dlouho bez Messiho a ještě jsme měli těžší los. Letos nám ještě k tomu pomáhají penalty ...

Reagovat
celeb

zase to podcenovanie atletov, navyse v diskusii v spanielskej sekcii. Ja toto proste nepochopim. Ak sa niekoho obavam v boji o titul, tak su to jednoznacne atleti! Vsak oni kurwa dostali 8 - 8 -8 golov, co bude asi celkovy rekrord v historii LaLigy. Akurat sa trapia v utoku, ale toto je nas konkurent v boji o titul. Realu pod Zidanom vobec neverim. Udialo sa tam vela zmien, 3. trener za pol roka, vztahy Ronaldo vs ktokolvek iny, kto si dovoli dat gol, divne, strasne velke ocakavania a strach zo zlyhania ... Oni kludne este mozu skoncit za Villarealom.

Reagovat
technecium

Skvělý kolo. Atleti remíza, Real 20 zahozenejch šancí a remíza, Barca nejhorší výkon za poslední rok a výhra v Malaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem:

Loni:

20. Levante UD 21 3 7 11 13:37 16

Letos

20. Levante UD 20 3 5 12 17:36 14

Oni jsou nesmrtelní ...

Reagovat
X-bano-X

Davaju viac golov a dostavaju menej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že posun tam je. Byť to na umístění není vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Drahý Jirko, teď si po víkendu projíždím diskuzi a rád bych se s tebou podělil o pocity, které jsi ve mně svým příspěvkem vyvolal: TY KR*PLE, JESTLI PŘEJEŠ ESPANYOLU, ABY SE ZVEDL, TAK SEŠ P*CA MEZIGALAKTICKEJCH ROZMĚRŮ A NE FANOUŠEK FC BARCELONA.. TYVOLE, BYCH TĚ ZA TAKOVEJHLE KEC NEJRADĚJI SFOUKNUL JAK SVÍČKU, TY TCHOŘI!!! PRO SPOUSTU KATALÁNCŮ JSOU TI ZM*DI JEŠTĚ HORŠÍ, NEŽ REAL A TY JIM BUDEŠ PŘÁT ÚSPĚCH??? TÁHNI FANDIT MADRIDU!!

Reagovat
alcantara

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Budu za trest umývat nádobí?

Reagovat
Murena

Taky jsem tím byl poněkud překvapen. Zvýšení kvality mužstva, pro které je charakteristická neochota připravit Real o body a zároveň až hysterická snaha Barce škodit (jakýmkoli způsobem) pro nás rozhodně není zrovna dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle souhlas, nicméně to ber tak, jak jsem to napsal - radši budu mít v lize fotbalovej Espanyol, než bandu hovadskejch kopáčů v dresu Espanyolu, což máme v lize teď. A pokud se jim dlohodobě nechce spadnout, tak ať si s něma zahrajeme fotbal a ne okopávání a hádanou.

Ten klub mi celkově samozřejmě sympatický není, ale na stranu druhou - jakýkoliv další dobrý tým lize prospěje.

Reagovat
Xavi

Pokud by měl Espanyol větší hráčskou kvalitu, tak by proti nám hráli asi jako Real za Mourinha.

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak Messi, ale Pique a Sergio můžou ten počet vzhledem k věku ten počet navýšit ještě značně.

Reagovat
ADM

? Toto vobec nedáva logiku Pique je dokonca starší a Bus len o rok mladší

Reagovat
ADM

Aha, asi skor narážas na ich pozíciu na ihrisku, že tam relatívne môžu byť do 35-37

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Messi u nás bude ještě tak 2 - 3 roky. Pak se uvidí. Ale ti dva můžou hrát ještě klidně 8+ let.

Reagovat
-Carles-

Prečo myslíš že len 2-3 roky?

Reagovat
technecium

Messi nahradí na hřišti Iniestu, tam může hrát do 34,35

Reagovat
smazaný uživatel

Jako může to tak být.

Já se spíš bojím, jak unese předávání žezla krále Neymarovi. Pro člověka, kterýmu bylo v týmu vše podřizováno, to bude asi dost těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude i Barca nadále úspěšná a Messimu to tam bude pořád padat (jasně že v 33 nebude dávat 50 gólů, ale třeba kdyby měl kolem 30), tak si myslím, že problém mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme. Tak jako tak jsou to příjemné starosti.

Reagovat
valloire

Neymar jde k nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by chodil do horšího?

Reagovat
valloire

kvůlivá výzvě

Reagovat
smazaný uživatel

Není výzva mít jisté druhé nebo třetí místo.

Reagovat
valloire

ale je výzva dostat nový tým na 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš chtít po něm nemožné. Z Realu by nejlepší klub udělal pouze Messi

Reagovat
valloire

Prej nemožný. Pro Neymara hračka. Udělal lepší klub i z vás.

Reagovat
ADM

Toto je velky otáznik. Podla mna ak sa Messi niekam presunie, max podhrot. Ale silno pochybujem, ze sa mu bude niekedy chcieť plniť defenzivne povinnosti v zálohe..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale zase se podívej na defenzivní práci Andrése - to je nula nula nic.

Reagovat
ADM

No ale väčšinou sa aspon vráti / beží dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

No on tam jen jako vyplňuje prostor, no.

Jeho defenzivní práce je spíš v tom, že jakkoliv se nějakým způsobem dostane k míči, tak ho neztratí - buď se vykličkuje, nebo se nechá faulovat. V tomhle je nedostižný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost... Iniesta se po ztrátě poctivě vrací, jasně že nemá tolik získaných balonů jak Sergio nebo Masch (to od něj ani snad čekat nemůžeš), ale i tím, že se vrátí a kryje jednoho z hráčů, tak defenzívě dost pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však píšu, že je tam jako ucpávka v prostoru. Ale nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

I to je, ale důležité... pořád lepší, než za Pepové poslední sezóny, kdy vzadu byli jen stopeři + DM a každej protiútok smrděl gólem.

Reagovat
patas92

Iniesta má skvělé čtení hry a hraje výborně pozičně. Teď mi navíc přijde, že hraje mnohem víc důrazněji.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá blbosť ...

Reagovat
patas92

Gerard má ještě LM a titul z PL z Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

To by chcelo tento rok ďalšie treble.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom vem si třeba takového Valdese, Piqueho, Puyola.. kdybys je bral čistě jednotlivě.. ani jeden není kdovíjaký hvězdný hráč. žádná hvězda desetiletí. přesto tihle plejeř dokázali v tomto systému hrát ten nejlepší fotbal, byli nejlepší na svých postech.... Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky byl vždy strašně podceňovaný, ale to je dvacetpětkrát proprané téma ...

Nicméně Puyola jako jednoho z nejlepších stoperů berou asi všichni, ne?

Pique je kapitola. Prvně se říkalo, že těží z Puyola a že po jeho odchodu vyhoří ... Ale on sbírá tituly dál. Víceméně se okolo něj vyměnilo všechno kromě Daniho. To je taky docela obdivuhodný.

Reagovat
ADM

Piquemu naš system hry vyhovuje. Minulú sezónu bol Top a dal aj dosť golov, celkovo je na neho v 90% percentách spolah... Ale taký Thiago Silva, ak by prišiel, by ho určite vytlačil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueho přínos byl vidět v sobotu na Málaze, kde jsme bez něj nebyli schopní založit akci.

Na Piquem je největší závada jeho nespolehlivost - jak píšeš - odehraje 90 % skvělých zápasů, ale pak udělá školáckou chybu, kterou nás potopí. V jeho letech nepochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem fakt zvědavý na léto, je potřeba se zbavit Douglase a i Adriana. Příchodem Aleixe Vidala je RB pořešený, na CB budou k dispozici Piqué, Masch, Mathieu (já bych si ho nechal, i když vím, že spousta lidí by ho nejraději prodala; ale jen na CB, na LB hrát nesmí), Vermaelen a Bartra (pokud zůstane, nedivil bych se kdyby odešel). Pokud odejde jeden z trojice Mathieu, Vermaelen nebo Bartra Barca ztatí jednoho z CB a bude potřeba někoho přivýst... dále pokud se prodá Adriano, což doufám že jo, tak bude potřeba koupit back-up na LB... no bude to zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím, že Jeremy ve svým věku už nahoru nepůjde. Bartra zase nikdy nepřesvědčil, že by měl být alespoň back-up na stopera. U něj to může být otázka nerozehranosti, nicméně to je začarovaný kruh - pokud nebude podávat ve svých minutách alespoň nějaký standart, tak se k větším šancím nedostane ... Z těchle dvou bych prodal jednoho. Ze sportovního hlediska by asi bylo lepší si nechat Bartru, ale z ekonomického zase Jeremyho. Bartra přecejenom ještě nějakou cenu na trhu má - čítám 5 - 8 mega bychom za něj zinkasovat mohli - Valencie, Sevilla nebo třeba Inter ...

LB je potřeba. Já jsem zvědav, jak se líbí Sergi Robertovi jeho putovní výlet sestavou, protože to musí být pro něj fakt těžký. Pokud by mu Lucho svěřil napevno post LB s tím, že by alternoval vyjímečně na jiných postech, tak by se tím trochu vyřešil i přetlak v záloze, kde budeme mít za rok 6 - 7 hráčů (Sergio, Samper, Raketa, Andrés, Rafinha, Arda, Alen/Denis). Se Sergim by to bylo dokonce 8 (ikdyž 2 z nich můžou alternovat v útoku ...).

V létě je třeba jednoho stopera (nejlíp TOP kvalita do rotace Pique, Mash, posila). A určitě to chce jednoho útočníka. Já furt tvrdím, že Pedro by byl ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě by mě zajímalo, co budeme dělat s Montoyou. Toho bych prodal hned a třeba na měsíc. V našem dresu už ho nechci vidět.

Reagovat
ADM

na CB máme predsa S, Roberta

Reagovat
-Carles-

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Puyola nahradil Masch, ten si taky umí dát Piquého do latě.

Reagovat
alcantara

Pique nie je hviezdy hrac? Jeden z najlepsich stoperov na svete vacsinu svojej kariery. Hrubicu urobi, ale kto nie? Navyse pri nasom systeme s obrannou liniou na polovici supera a snahou o konstruktivne riesenie za kazdu cenu s tym treba ratat.

Reagovat
-Carles-

Ale minulú jeseň bol na facku, to bolo snáď jeho najslabšie obdobie v kariére.

Reagovat
patas92

Všichni 3 jsou/byli hvězdní hráči, no

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

2013 Ronaldo, 2014 Penaldo, 2015 Nedaldo, 2016 _____???

Reagovat
ADM

Real Madrid Predalho

Reagovat
madridcan

Maroko...haha, Barcak, dobre ne?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
vocasisko

Vztekaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Kopaldo

Reagovat
valloire

Nedaldo a má nejvíc gólů na světě...

Reagovat
X-bano-X

Co na svete, v celom vesmire

Reagovat
valloire

tak to zas brzdi, tam jsou jiný galaxie....Pelé s Bicanem

Reagovat
technecium

Bez tebe bych na ty dřeváky zapomněl

Reagovat
valloire

Ti dam dřeváky. Ale od toho tu jsem, abych otevíral oči nevědomým.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Že to ještě někoho překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

za par dni 31 rokov a stale len prasí a prasí...

Reagovat
ADM

Ronaldo nestíhá a prasí

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď by mě zajímalo, jestli odpoví valloire nebo roberos

Reagovat
ADM

Dušan

Reagovat
valloire

Dušan je Jirka.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

nemožné

Reagovat
-Carles-

Ronaldo's 2nd half vs Betis

6 successful passes (43%)

0 successful dribbles

0 chances created

0 shots OT

0 long balls

0 tackles

0 goals

1 fight

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
Free_player

zlatej Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Co Messi proti Malaze?

Reagovat
X-bano-X

Nedal Messi v druhom polcase gol?

Reagovat
valloire

Jo, doklep to pěkně. Mě by spíš zajímala ta statistika jako dal Carles. No ale nepochybuju o tom, že chances created by bylo vysoké číslo. Jako vždycky.

Reagovat
-Carles-

Messi´s fullmatch vs Malaga

45 successful passes (80%)

3 successful dribbles

3 chances created

3 shots OT

0 long balls

1 tackle

1 goal

0 fight

Reagovat
valloire

dej 1.poločas, vždyť tam skoro nebyl u míče

Reagovat
-Carles-

Nemám, je to drevák

Reagovat
valloire

Ronalda máš, Messiho nemáš. Co vlastně máš Carlesi? Máš údaje Carlesi? Myslíš, že máš údaje? Hovno, Carlesi, hovno máš !

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si to sam, blbecku, ty chces spinit Lea.

Reagovat
valloire

Nějak se mi nechce. Mám tu na to lidi.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

jake nervičky

Reagovat
valloire

to nevim, jaké?

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
technecium

Jak je najednou první poločas důležitější než celej zápas

Reagovat
ADM

Ved Ronaldo mal zlé oba polčasy, toto nevyhráš...

Reagovat
valloire

určitě by ale neměl 0 střel

Reagovat
Afrokrecek

Ty jsi ... valloire

Reagovat
patas92

Měl jednu, no

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nieco. drevak Bale nemal ani to Bale out

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

buzerantskej zmetek, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets a Arda netrénovali kvůli chřipce a nebudou hrát v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

*teplotě

Reagovat
smazaný uživatel

ter Stegen - Alvés, Piqué, Mathieu, Roberto (Adriano) - Rakitić, Mascherano, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar

Na Atlety už snad budou jak Arda se Sergiem, tak i alba ok.

Reagovat
Generalní Gladiator

ter stegen

alves-pique-vermahlen-mathieu

rakitič-s.roberto-arda

vidal-suarez-munir

máme náročnej program, docela slušnej výsledek z prvního zápasu, tak případně messiho a neymara poslat až na druhou půli.

Reagovat
-Carles-

Neymar už bude ok nie?

S. Roberto - Rakitič - Iniesta

Messi - Suarez - Neymar

Pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že jo... kdyby nebyl, tak teoreticky jde pořád poskládat silná sestava...

ter Stegen - Alvés, Piqué, Mathieu, Roberto (Adriano) - Rakitić, Mascherano, Iniesta - Messi, Suárez, Aleix Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo tam dát Munira, poslední dobou mu to padá.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
-Carles-

Masch do zálohy už radšej nie.

Reagovat
Masi

Kurnik Crisi, potřebujem tě zpátky do formy.

http://oi65.tinypic.com/3450v4l.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne je v maroku a ma to hlboko v ....

Reagovat
valloire

Tebe to úplně fascinuje co? Že ty si to představuješ a vzrušuje tě to? Čas přiznat orientaci hele...

Reagovat
ADM

škoda že sa nenašli u nás

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt.

Reagovat
celeb

Nas Doulas prisiel neskor, no.

Reagovat
misinho7

co uz liga je prakticky stratena jedina nadej by bola ak barca o tyzden prehra s atletmi....ale to uz je tiez take viac menej neprvdepodobne..som zvedavy na LM, snad AS Rim prevalcujeme lebo nechcem zazit to ze vo february bude po sezone

Reagovat
valloire

AS Roma bude nemilosrdně rozdrcen. Uvidíme koho dostaneme ve čtvrtfinále.

Reagovat
10FKK

Jako Betis?

Reagovat
madridcan

Cele je to smiesne. Prva vec-Kto cakal od Zidana bezpodmienecne titul, tak by mu mal dat Jiri cislo na dobreho neurochirurga. Myslim si, ze cele je to o zohrani s timom a vacsie veci sa daju cakat az dalsiu sezonu. Ja uz cakam iba na Ligu Majstrov, kde nas caka AS Rim a tu sa dostavam k druhej veci. Aj ked sme boli v neskutocnej forme proti Juventusu, AC alebo prave v sezone 07/08 proti AS Rim, tak s nami taliani vedeli celkom vyjebat a zaskocit nas. Aktualne to vyzera, ze Rim je na tom este tragickejsie ako by sme si mysleli, ale to moze byt jeden z najvacsich omylov.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mně na tom jmenování Zidana přijde trochu zarážející jedna věc, a to ta náhlá změna přístupu od vedení RM. Po sérii velezkušených trenérů zaměřených na okamžitý úspěch (Mou, Carlo, Rafa) tam najednou dal v polovině sezony člověka, od kterého prostě nemůže očekávat, že něco vyhraje hned. Možná ani příští rok. Zidane si bude muset vyzkoušet spoustu věcí v praxi. Určitě se musí spálit, něco se mu nepovede a bude potřebovat čas, aby se zlepšil. Teď je otázka, jestli je mu Pérez ochotný ten čas dát nebo doopravdy chce jen nějakou trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

To není jeho styl. Prakticky by tím spláchl do záchodu všechno, co nasliboval sponzorům za jejich prachy. Už ten BAN mu dělá tlustou čáru přes rozpočet, natož nějaké čekání a sehrávání se.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim, on slíbil sponzorum, že vyhraje ligu jednou za sedm let? V RM právě nefunguje tak jak má skoro nic kromě vydělávání prachů, ale tomu by určitě neuškodilo, kdyby byli bez trofeje další rok a pak začali mít nějakou koncepční vizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, co by prospělo Realu, ale co si myslím, že není Florentinův styl - nějaké čekání není pro něj.

Reagovat
Atlético de Madrid

A proto je otázka, proč tam dal trenéra, u kterého se bude muset na nějaký úspěch chvilku počkat.

Reagovat
-Carles-

Tým gestom si udobril fanúšikov.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on si toho Zidaneho už pár let piplá a jsou spolu podle všeho hodně zadobře. Podle mě je nejpravděpodobnější, že od něj očekává zázraky ala Guardiola a pokud se z něj nevyklube nový Guardiola, tak bude brzo odejit...

Reagovat
valloire

Betis byl nemilosrdně drcen, nicméně to nebylo vyjádřeno góly. Proti byl brankář Realu Madrid. Tudíž prvotřídní kvalita.

Reagovat
10FKK

spíš dřeváci v šedých pyžamech... Třeba tvůj nejlepší hráč na světě minul branku z malého čtverce o deset metrů = superdřevák!!!

Reagovat
valloire

Irelevantní. Stane se. Messi - údajně nej hráč historie - hlavičkuje z 8 metrů 10 metrů vedle nikým neatakován. Vostuda jak prase.

Reagovat
10FKK

Proč sem sereš Lea? Ten dal krásnej gól a zařídil tři body z Malagy... Vostudo!

Reagovat
valloire

sis začal

Reagovat
10FKK

píču... Jen se ptám a ty máš hned oheň u prdele...

Reagovat
valloire

si se neptal... jenom si oznámil, že je CR dřevák

Reagovat
10FKK

To každý ví... Ptal sem se proč do toho taháš Lea.

Reagovat
valloire

protože tvůj nej hráč občas udělá to samý je to fotbal, nejsou to roboti

Reagovat
kubys

Mmnt, mmnt, nepsals náhodou, že Messi má jen naprogramovaný pohyby a hru? To by znamenalo, že robot JE!

Reagovat
10FKK

Bingo!

Reagovat
Ángel di María 22

Tak Carvajal měl prý před zápasem horečku, proto nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Věčná škoda..

Reagovat
vacin

A během zápasu skoro infarkt z výkonu Danila

Reagovat
smazaný uživatel

Bál se o flek?

Reagovat
smazaný uživatel

I s jednou nohou by hrál líp jak Danilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jádro místních fans Barcelony se často prezentuje jako by bylo v myšlení na míle daleko od svých madridských protějšků.

Klam.

Reagovat
valloire

Ale oni jsou na míle daleko. Akorát jsou v hlubokém lese, bloudí a v navigaci došly baterky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Ty vole nejvíc gólů na světě nemá tvůj Penaldo na kterej hraje celý tým a on zazdí co může ( ale asi za to nemůže kdy\ž má technické nedostatky) on dal 27 gólů a SUaréz má 29 branek .Otázka ty neumíš počítat a nebo zaslepenej Penaldem i když on je herně naprostá nula! Messi i kdyby seděl na hrišti na stoličce - tak pošle fantastický pas,který rozhodne zápas. u Penalda to nikdy neuvidíš!!

Reagovat
smazaný uživatel

. Vypadá to tak. Polovina pozápasových příspěvků se věnuje Ronaldovi. Je to škoda, radši bych si přečetl něco o Blaugranas. Myslím, že je hodně o čem psát.

Reagovat
Ángel di María 22

Já mam fakt pocit, že něktěrý to zajímá víc, než jejich vlastní klub - co zas Ronaldo provedl, co Real a tak. Sice to byla taková fráze, ale něco na tom bude. Vedou ligu, mají asi nejlepší éru v historii klubu a stejně budou mluvit hlavně o soupeři. Neuvěřitelná ubohost.

Reagovat
hntlyl

nejlepší je, jak pořád vypisují, že konkurent o titul je Atlético, přitom příspěvků o nich je naprostý minimum :))

Reagovat
alcantara

"pořád vypisují, že konkurent o titul je Atlético, přitom příspěvků o nich je naprostý minimum"

Moze si niekto takto odporovat v jednej vete? Ty si unikat, chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

jak? si porovnej počet vašich příspěvků o Madridu a Atléticu a řekni, že to tak není, chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

O Blaugranas si toho jen v téhle diskusi přečteš dostatek. Jen to zkusit ...

Ale to ty ne. Ty radši chceš prezentovat jakousi svojí nadřazenost a kritizuješ.

Mimochodem - vyčítáš tady Culés, že se nevěnují Barceloně (což je samo o sobě hloupost), ale ty se taky víc věnuješ Culés a míň sému Atléticu. Není to zvláštní?

Že ti přikuřuje AdM by tě mělo varovat, že tvůj názor je víc než mimozní.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pozápasové" reakce.

Jo, kritizuju. Nemám rád hejt na Ronalda a Messiho a už vůbec ne na sexuální orientaci (ok, v tomhle tady jede hlavně jeden člověk). Máš pravdu, neudržel jsem se. Mohl bych se koukat na sebe a nesklouzávat do stejného marastu jako někteří z tábora Realu nebo Barcelony. Trochu jsem si nasral.

jo, píšu tu míň, protože dávám energii na náš web

http://www.atleticomadrid.cz/atletico-sevilla-fc-0-0/

V opačném případě by určitě napsal to samé on o tobě. Ještěže mám vlastní hlavu. Čtu vás rád oba stejně, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

a že se tady řeší další Cristianův blikanec? Nevidím na tom nic špatného - my jsme letos měli dva disciplinární BANy pro Luisita a Piqueho ... a Cristiano se prokazatelně disciplinárně 5x proviní a ... nic. Vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
patas92

Ono je tohle ale naprosto vzájemné, no. Akorát veškerá komedie v PD se momentálně točí kolem Realu, takže pro to provokování toho máme víc než oni. To jen Ángel di Paranoía si myslí, že snad z toho Madridu nemůžem spát, či co.

Reagovat
Ángel di María 22

Jen o Realu piště pořádně dál

Reagovat
misinho7

niekedy mam pocit ze Cule su vacsi odbornici na real ako na vlastny tim, casto krat abrcu ani nehodnotia ale v reale vedia co je zle kto je zato zodpovedny vsetko... niekedy to snad ani nie je o fandeni Barce ale skor o hejtovani realu...

Reagovat
tunkic

Ani jeden z vašich táborů si teda nemá vůbec co vyčítat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro svou myšlenku jsi nalezl pochopení u valloira. Gratuluji.

Reagovat
valloire

no u tebe ne, ty bys ji nepochopil

Reagovat
Kokesh

Jsou fanousci a fanousci. Ti, kteri nemaji potrebu komentovat kazdou kravinu, na kazdy koment reagovat patri k tomu nejlepsimu, co v PD je. Hristo, alcantara, z nasi strany treba imp. Nektreri prestali uplne prispivat, ostatni zase skouzavaji do dennich hadek Messi, Ronaldo/Barca, Real/PD, PL atp...ostatni trolove, kterych je tu posledni dobou nejvice, radsi nekomentuju vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu nezmínit skvělého Banegu. Po rozpačitém návratu a začátku se zdá být v Seville pomalu nejlepším hráčem. I když mu věci často nevychází, tak pokaždé když jsem viděl Sevillu (pravda, nebylo to víc jak pětkrát) jsem si jeho hru maximálně vychutnával. A to už jsem ho kdysi v sobě pohřbil. Je znovu radost ho sledovat.

Reagovat
roberos

Tak gól Benzemy byl ofsajdu - James v době přihrávky ,kterou přebral byl za obránci - další pomoc Realu ! prakticky se to opakuje v každék kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Po AdM je Ozil dalším, kdo měl ve smlouvě NO-BARCA klausuli.

Reagovat
technecium

Komplex

Reagovat
ADM

Ja mám No-barca klauzulu? AKO JE TO KURVA MOZNE?

Reagovat
Ángel di María 22

Co se týče Cristiana, nějak jsem se tak nad tím víc zamýšlel a nedávno jsem si tak z hecu zas pustil těch prvních 20 minut proti Villarealu ze sezóny 11/12, což byl pro mě jeden z nejlepších výkonů, co jsem kdy viděl..

Pak jsem projel nějaký sestřihy zápasů Ronalda z doby, kdy k nám přestoupil a dál. Zhruba do roku 2014 mi přišlo, že to je pořád to samý, křídelní pozice nejlepší volba, protože má prostor pro to jít si pro gól do vápna v ostrym náběhu ze strany, v čemž je snad nejlepší - výběr prostoru. Další věci jako klička do středu hřiště a dělo z dálky, přebíhání na druhý křídlo. Nemusíme se bavit ani o tom, kolikrát přešel 1vs1, někdy k tomu stačila i pouhý zrychlení bez nějakejch přešlapovaček.

Poslední sezónu a půl je tohle pryč. Gólů sice moc neubylo, ale herní přínos a to, proč mam Cristiana radši než Messiho (bez jakýkoliv vazby na klubovou příslušnost), to je pryč. Vždycky jsem se na něj díval radši, i když byl v United, který nemám vůbec rád, díval jsem se na jejich zápasy a těšil se na každej dotek Ronalda s míčem, protože jsem věděl, že předvede něco, co za to stojí. A v Realu to bylo ještě lepší, až do nedávna..

Cristiano ztratil výbušnost. Neni to o sprintu přes půl hřiště, kde pořád bude jeden z nejrychlejších, je to o prvních krocích, kde si mohl dovolit dělat nad míčem šaškárny a stejně byl rychlejší než soupeř. Tohle bohužel ve svejch 30ti letech už nemá, to prostě ztratil a naše hra tim taky dost trpí. Je pořád strašně důležitej, protože je to nejlepší střelec a to samozřejmě v sobě bude mít pořád, ale tu nadstavbu nedává, respektive daleko míň, než v minulosti. Teď podle mě nastává problém, že z křídla už to nebude lepší, ale na hrotu si ho moc představit neumim. I proto, že v těch soubojích 1vs1 neni tak dominantní, podle mě začal mít ty frustrační zkraty. Nebo fakt, že mu odešly přímáky. Ano, nikdo nebyl tak efektivní, jako Juninho, ale to málokdo, pořád jich ale proměňoval dost a dost, jakoby ho ta technika kopu uplně opustila, teď mu tam spadnou 2 za sezónu.

Věk se holt nezapře a bude to znát na každym hráči, kór při Ronaldově stylu hry se to nějak projevit muselo. Jsem zvědavej, jak se to s nim vyvina a jsem zvědavej, v poměrně blízký budoucnosti, jak bude vypadat Real bez Ronalda. Toho hráče jsem si zamiloval, udělal toho pro Real hodně, znovu nastartoval tu vítěznou mentalitu, která tu před rokem 2010 nebyla, vytvořil jednu z největších sportovních rivalit v historii a užíval jsem si jeho hru, jsem vděčnej za jeho přestup do Realu a jestli za ty prachy někdo stál, tak to byl určitě on. Ty peníze byly skvělá investice, ale musíme se smířit s tim, že ta doba pomalu končí a Real bude muset hrát bez Ronalda.

Reagovat
misinho7

vsetko raz konci bohuzial, ja stale verim ze tu formu najde ale zatial nejak neprichadza..zaujiamve ze golovo viac menej opadol aj Messi ako kebo bol tento rok zlomovy jasne stale je to suboj Ronaldo vs Messi ale uz asi nie na dlho...je to moj najoblubenejsi hrac ale poslednej dobe rozmyslam ci by nebolo lepsie kebyze odide takto este na vrchole ako ked to pojde takto s nim kopca a bude cim dalej frustrovanejsi a zbytocne si pokazi meno, ja si ho chcem pametat ako najlepsie hraca na svete ktory bavil svojou hrou a svojimi uzasnymi golmi a pretekal sa s Messim. 3 zlate lopty mu uz nikto nezobere , kraloval vela rokov z toho 3 bol najlepsi ale vek clovek nezastavi a ani konkurenciu, vychadzaju nove hviezdy ktore predcia tie stare....len treba nam dakoho zhanat kto bude konkurovat Messimu alebo potom Neymarovi viem ze 90 % realu hejtuje Garetha ale ja mu verim, chlapec ma formu tento rok ide naozaj skvele jeho prinos pre hru je velmi dobry dava goly proste ide paradne, je jasne ze Ronaldo 2 z neh nikdy nebude ale ja si myslim ze on moze zastupit Ronalda a stat sa tym hlavnym hracom, schopnosti nato ma, uz len to predvadzat konzistentne ..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi gólově odpadl ze dvou příčin - byl zraněný a zadruhé - přizpůsobil se týmu - víc se stáhl a nechal kanonovat hráče před sebou. Herně je to od něj ale pořád skvělé.

Cristiano je spíš už jen taková karikatura sama sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč karikatura? Gólů má pořád plnou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že ty špatný vlastnosti ho začaly požírat a už mají v jeho hře vrch. Proto karikatura.

Reagovat
roberos

Jó to má ale co toho zazdí - kdyby šla přihrávka místo na něj na lépe postaveného spoluhráče tak Real ztoho mohl vytěžit víc ! Ale Ronaldo dostane míč ( neb mu musí nahrát ) a následuje už tolikrát nesmyslná střela ( vedle,nad,) a vedle je volný spoluhráč! Ale ego CR by to neyneslo kdyby nej střelcem ( jen v počtu gólů) byl třeba Benzema a navíc to naháněný svojich statistik .

Reagovat
-Carles-

Messi neodpadol len začal hrať inak, jeho prínos je stále rozhodujúci. A čo sa týka gólov, nejaká veľká odchýlka tam nie je

Minúty na gól:

15/16 - 97min

14/15 - 87min

13/14 - 91min

12/13 - 68min

11/12 - 71min

10/11 - 87min

09/10 - 94min

08/09 - 102min

07/08 - 184min

06/07 - 165min

05/06 - 176min

Reagovat
ADM

Vravím, tu sezonu 12/13 je problém dať aj vo Fife

Reagovat
valloire

podle mě jsi velmi špatnej

Reagovat
ADM

nehrám amatera

Reagovat
valloire

Parádně napsaný. Od loňskýho ledna to není ono. Rozhodne Zidane, jestli si ho nechá na další sezonu anebo začne budovat nový Real bez CR. Jestli si ho bude chtít nechat, v tom případě bych vyslovil kacířskou myšlenku, že by měl i on rotovat, protože si myslím, že má problém s kolenem a měl by si občas odpočinout. No ale to je sci-fi a ani Zidane mu to nevysvětlí.

Reagovat
10FKK

Spíš s hlavou, než s kolenem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ronaldo sa nikdy neprisposobi tomu zeby mal rotovat alebo ze nebude hlavna star bud mu proste Zizu da doveru tej najvacsej hviezdy alebo proste Ronaldo pojde za novou vyzvou, stale spomina tu MLS podla mna to je este teraz skoro ale ja to stale vidim na PSG ala Ibra styl alebo navrat do United a potom MLS

Reagovat
smazaný uživatel

komedianti proste ...

Reagovat
roberos

K čemu teda je tréner Realu když musíposlouchat hráče . Bože kamto spěje. Jinak v Barce Messi klidně zápas vynechá nebo nehraje poločas . Ronaldo ten bude v sestavě i kdyby netrefil míč 20x za sebou - co kdyby náhodou přišel o gól do svých statistik ! a právě to je zkáza Realu Ronaldo z formy a ze hřiště nepude!

Reagovat
valloire

K čemu trenér Realu naslouchá hráči jako je Cristiano Ronaldo? Na fotbal se vyser hochu, zkus proniknout do kulečníku nebo šipky by se taky daly. A k tomu tvýmu Messimu....kde myslíš, že by byl Enrique, kdyby neposlouchal Lea? Dovolená hochu, dovolená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Dobře napsaný až na 2 věci - Ronaldo není nejlepčím střelcem Realu on má slabou produktivitu z hledem počtu střel . Benzema je nejlepším střelcem Realu - on nepotřebuje 5 -6 šancí na gól jako Ronaldio i Bale je produktivnější než Ronaldo. Střelec je ten co z mála šancí (2-3) dá gól ne ten na kterého maká celý tým aby se on nezlobil !!! A za druhé Messi dává dost branek v sezóně už dal 20 gólů a to 2 měsće nehrál a to nejdůležitejší on hraje stažený a hru tvoři a v náběhu do šance ho za zápas uvidíte jen občas ! on nehraje to co Ronaldo - jen čekanou 2 metry před bránkářem .

Reagovat
misinho7

ze ta to stale bavi...

Reagovat
madridcan

Kily nejaký BAN na IP valla a roberosa? Nezaujimaju ma veci k Penaldovi a porovnanie Messiho so Zicom...nevravim, že diskusia medzi Realom a Barcou je TOP, ale keď si mam s Jirim nadávať do kokotov, tak historické okienko a statistiky penalt ma rusia

Reagovat
smazaný uživatel

kdy jsme si my dva nadávali do kokotů? My jsme se už docela dlouho ani nedostali do diskuse. moc sem nechodíš.

Reagovat
madridcan

To este svojho casu a zobrat to s nadsazkou. Kazdopadne uz nie som poldruheho roka student a bude to tym. Casy, ked som si odsledoval aj PL diskusie su nenavratne prec.

Reagovat
roberos

Kdy dostane - madridcan - ban ?

Reagovat
madridcan

Nikdy, ale mozno sa zacnem hadat s ,,Iniesta nesimuluje"

Reagovat
technecium

Iniesta > Zidane

Reagovat
masly008

Reagovat
alcantara

Alebo skor s madridcan´t

Reagovat
Rssa

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne, že bych tomu věřil, přeci jen oba píšou uplně jinak, ale přeci jen trošku doufám, že se jednou ukáže, že valloire je stejný člověk jako roberos

Reagovat
roberos

Tak naposled já jsem - roberos - a valloire mě nezajímá! Já fandím Barce ! tak to konečně pochopte !

Reagovat
technecium

Máte stejnou IP adresu a oba fandíte Plzni. To nezakecáš

Reagovat
roberos

Víš že to fandění Plzni jsem tam přidal před asi týdnem a valloire ho tam má asi od založení nicku. Navíc IP adresa se dá dát třeba z USA a když bych si dal IP třeba tvoji tak co pak budeš plácat za slintaniny nesmyslný chlapče !

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím,co pořád blbnete,evidentně to jeden člověk není!

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pláču . Proboha ty jsi kus osla.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

hmmm, asi nejsi tak marnej

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls

Reagovat
alcantara

Neviem co si mam mysliet o tom. Minimalne spolocnu vec maju v tom, ze obaja su trosku postihnuti. A dvaja taki dementi preda nemozu byvat vedla seba

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

valloire je podla mna psychicky chory, lebo ziadny normalny clovek si nemoze vytvorit dva nicky a navzajom si tu spolu vypisovat, neustale iba prokovat a pisat kraviny... ten ban by tejto diskusii urcite neuskodil, o nic by sme neprisli

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

o co ti jde?

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

jako vall trouba je, o tom se nemusíme bavit ...

... ale druhá věc je, že nebýt jeho, tak by tady byla diskuse skoro mrtvá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dobra blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře - nebýt jeho, tak tady není 700 příspěvků, ale 300.

Reagovat
smazaný uživatel

nech ich tu je kludne aj 300 ale aspon budu mat nejaku hodnotu. tych zvysnych 400 suvisiacich s Valloirom su aj tak uplne sračky...

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

prej hodnotu...

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

Kdo viděl film Ronaldo ? v něm Ronaldo říká - góly ( pochopitelně jeho) a paktrofeje. Ronaldo má žebříček hodnot postaven jasně : 1. moje góly 2. úspěch týmu. Ve všech kolektivných sportech je nejdřív týmový úspěch a teprve pak vlastní statistiky!

Reagovat
roberos

Proč má madridcan a Atlético de Madrid stejnou IP adresu - už to chápu je to jedna osoba.

Reagovat
technecium

Valloire pls, zase se ztrapňuješ

Reagovat
roberos

Ztrapńujou se ti co tady píšou blábol - já a vaillore stejná osoba ! Bu´d ty lidi mají zasklený mozky a nebo jsou to tupci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti věřím!!!!

Reagovat
roberos

Díky už mě unavuje to spojování s vaillorem . Jediné co nás s vaillorem spojuje je fandění Plzni !

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký máš názor na Zico vs Messi?

Reagovat
technecium

Opravdu si myslíš, že by se Valloire chytil do tvé pasti a napsal jako Roberos, že Zico > Messi?

Reagovat
valloire

Zico. Jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci vědět názor roberose, ne tvůj!

Reagovat
valloire

Co ti asi tak řekne? Podle mě Zica ani hrát neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani já ne

Reagovat
valloire

To je mi jasný. A jsi smutný právem. Ještě by mě ale zajímalo, co zjistíš, když ti ten názor napíše.

Reagovat
Generalní Gladiator

nejvtipnější jsou ty primaky, jako jo,sáže to pěkně, ale ti golmani jsou vysoký do poloviny branky , spousta těch střel,po kterých marně skáčou by dnešní de geové chytali jako lhůdku.

Reagovat
valloire

Bola 2.

Reagovat
Generalní Gladiator

??

Reagovat
valloire

Tvrdí to taky Bola. Zajímalo by mě, jak se to šíří. Jestli vzduchem nebo kontaktem.

Reagovat
Generalní Gladiator

pustil jsem si the best zico a ti golmani fakt sranda, ten jeden s neskutečným květákem na hlavě měl tak 150cm, a břevna by se nedotknul at by dělal co by dělal. čech by ho měl po pas.

Reagovat
valloire

Gólmani jsou v průměru vyšší o 4-5 cm. Jestli si myslíš, že by díky tomu nedal Zico tolik gólů, tak se nech vyšetřit.

Reagovat
Generalní Gladiator

a hráči?

Reagovat
valloire

tenkrát byli hrozně malí, asi cca 150 cm všichni

Reagovat
Generalní Gladiator

ono kopat přes zed, kde ti stojí tři maradonové nebo tři piqué je celkem rozdíl.To nic nemění na tom,že kopací techniku měl evidentně skvělou, a to je slabé slovo. Zdá se mi, že dnes už ani nepadá tolik gólů z poza šestnácky, spíše z větší dálky.Těžko říct, čím to je. Každopádně nemusis reagovat hned tak nesmyslně, mám pocit, že ti ti výsledky realu a úspěchy barcy nedělají v hlavě dobrotu, je teprve polovina sezóny, není všem dnům konec.

Reagovat
valloire

Těžko reagovat jinak....zrovna fotbalisti nejsou o nic větší. Podívej se na vás. Napsal jsi blbost no. Tak sorry no. Už to tu bylo propraný a jak je vidět, madridcana to ruší. Jestlis viděl i nějaký zápasy, povšimni si trávníku. Xavi by na takovej nevyběhl. I balon byl jinej. Ale ubezpečuju tě, že někdo jako Zico s jeho technikou by ty góly dal stejně. Mě jenom baví, když on jako záložník, nastřílel takový kvanta gólů, tak se musí shodit jinak.

Reagovat
Generalní Gladiator

ale nechci ho zhazovat, nemám ty roky vůbec nasledovaný, ale třeba hokej jo a vím, jak byl obrovskej skok ve výšce,váze oproti dnešku, a golmani zaznamenali největší pokrok ze všech pozicv (hokeji).. spíš mě zajímalo, jestli těch 5cm je oficiální údaj, jen mi ti golmani fakt přišli strašlivě malý.O tom,že by to sypal I dnes není pochyb.

Reagovat
valloire

Hokejisti jsou větší, to je něco jinýho. 5 cm není oficiální údaj, ale moje porovnání výšky golmanů na MS 1978 a 2014. počítám ale, že kdybys vzal tisíc golmanů, bude to plus minus stejný.

Reagovat
technecium

mě by fakt zajímalo, odkud ty ty data bereš

Reagovat
Generalní Gladiator

a šíří se to internetem, bohužel je to zaznamenané, každý kdo chce, to může vidět, narozdíl od zápasů bicana a pelého.

Reagovat
smazaný uživatel

A já mám dvojníka taky nebo jsem originál?

Reagovat
valloire

Tys originál.

Reagovat
smazaný uživatel

už ne

Reagovat
valloire

vida....výbornej výběr klubů a repre

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle se můžeš smát jak chceš, ale připravenost brankářů + jejich vyšší rozměry. To stejné je jeden z důvodu mnohem méně branek v NHL, ty odborníku na své domněnky.

Reagovat
sokar

navyše, kedysi hlavne o hráčoch z iných ligách, chodili iba chýri že aký je to skvelý exekútor primákov, ako všetko premieňa a boli skôr démonizovaný, potom prišiel turnaj, Zico si to postavil a zavesil to tam, lebo brankár nevedel kam to pôjde. V dnešnej dobe plnej techniky sa brankári podstivo pripravujú, študujú najväčšie hviezdy týmu a sú omnoho lepšie pripravený ako kedysi

Reagovat
valloire

Je hezký se nechat poučit o 80.letech od znalce. Máš pravdu, tenkrát nebyla ani televize, takže takovej golman, kterej chtěl vidět, jak kdo kope přímáky, musel si koupit lístek a jít na stadion. Viktor říkal, že když jsme hráli s Brazílií přátelák, letěl vždycky do Ria, aby viděl Rivelina, jak to kope.

Reagovat
kubys

Děláš si prdel? Jako řekni mi teda, kolik záznamů zápasů Corinthians (mimochodem jsou ze Sao Paula, znalče) si mohl Viktor prohlédnout? Nebo kolikrát jej mohl vidět v akci jen tak v televizi? Vždyť tenhle tvůj sarkadtický protiargument je totálně směšný.

Reagovat
valloire

představ si Viktora, jak letí do Brazílie kvůli Rivelinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě idiot.

Reagovat
kubys

Vůbec jsi nepochopil...

Reagovat
valloire

já?

Reagovat
kubys

Jo, ty... Nenapadlo tě, že jsem ti tím chtěl naznačit, že brankáři dneska logicky mají lepší možnost se připravit a že tvoje teorie se studováním protihráčů v 70. a 80. letech skrz TV dost pokulhává...

Reagovat
valloire

Je to sarkasmus, tak proč to bereš jako kdyby to byla pravda? O těch nejlepších ty informace byly. Zicovo přímáky rozebírali v Itálii v TV a špekulovali o tom, jak mu zabránit dát gól a stejně je dával. Každej gólman věděl, jak to kope. Mě jde o to, že každej chytrej mladej poučuje a přitom ví hovno. Tenkrát to sice nebylo tak zmapovaný jako dneska v době netu, ale říct, že díky tomu dal tolik gólů jako Sokar je totální volovina a zaslouží si přesně takovej sarkastickej koment o lítání do Brazílie, jakej jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuj!!!

Jsi v tom sice sám, ale bojuj. Je sranda, když někdo ,,nadává na email s tím, že holubi jsou lepší''.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop už, plevele, že taktická připravenost je úplně, ale úplně... ÚPLNĚ někde jinde začínaje brankáře a konče posledním nenominovaným do zápasu na tribuně.

Brankáři jsou vyšší, mají mnohem lepší tréninky (odrazová síla, první jeden dva rychlé kroky do strany), lépe si organizují zeď, kde jim navíc hráči lépe pomáhají, více přivádějí střelce pod tlak atd. Nehledě na to, že brankář má možnost před zápasem vidět posledních sto přímáků jakéhokoliv hráče jen bude chtít.

Ale dědek si pořád bude mlít tu svou, protože on tomu rozumí... jeho kamarád v hlavě říkal.

Reagovat
valloire

radši si prohlubuj znalosti psychologie, abys mohl posouvat civilizaci dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ale copak, tvá fantazie ti neumožňuje další absurdní protiargumenty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
PP

to je jak když se hádá Žito s Landou!

Reagovat
roberos

Messi - on hru jménem fotbal vnímá naprosto dokonalr. Jak on umí řešti situace a zbytečně neztrácet míč !!! ví kdy přihrát do strany,dozadu nebo poslat průnikovou přihrávku či hebvábný oblouček § nebo kdy jít do driblinku nebo kombinace.Messi fotbal dýchá on je král fotbalu!

Reagovat
valloire

hedvábný oblouček a dýchá fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

to nezakecáš Valloire

Reagovat
technecium

Vysvětlím ti to. Valloire je zdejší král trollů, který rád bojuje s větrnými mlýny. A je těžký si nemyslet, že jsi on, když tvé příspěvky jsou ještě směšnější než jeho. Nikdy jsem tě neviděl napsat nic jinýho, než nadávání na Ronalda a to nadávání ještě ke všemu vypadá od tebe už tři roky úplně stejně. Takže si bojuj jak chceš, ale nikdo ti to stejně neuvěří.

Reagovat
roberos

Až na to chlapče že o Ronaldovi 3 roky nepíšu !!! tak to si trochu ujel . Navíc nepíšu jen o něm.

Reagovat
MadMrJacky

Protože jsou třeba oba z Madridu? Nečteš jejich nicky?

Reagovat
valloire

Vám tu dobře jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
valloire

Snížit krmné dávky a zvýšit obrátky....chvilku jsem teď na to koukal Jsem obyčejný občan, chci zhubnout, zaplatím si několik tisíc a pan inženýr mi pošle recept. No ale chci se válet u TV a pít furt pivo. A běda jak nezhubnu. Běda.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
ADM

ono fakt stoji za to si to pozrieť cele napr pri varení alebo tak

Reagovat
misinho7

Karim a Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Nic zvláštního, Ronaldo byl vždycky takový viz http://bit.ly/1OTHboZ.

Reagovat
smazaný uživatel

A spousta z těch, co jsou před ním ještě spadne dolu, protože dosahujou čísel, který se statisticky nedají udržet. Třeba Bale, který má jeden gól na 4 střely. Naopak Messi půjde stoprocentně ještě nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

*spadnou

Reagovat
Jerichoo

ten Downing tam

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé.

Ale ta forma tý tabulky je strašná - to je tak první lekce MS Office.

Reagovat
smazaný uživatel

valloire máš vnoučata?

Reagovat
Generalní Gladiator

roberose

Reagovat
valloire

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak

Reagovat
fefo

Hadam tomu cloveku nikto neveri, ze je to dajaky minimalne 50tnik a zazil este aktivnu karieru Peleho. Cely jeho prejav na tychto diskusiach je jak od 17 rocneho. A ak aj cisto nejakou nahodou je pravda to, co hovori, je dost smutne ako sa tak stary clovek vie spravat.

Reagovat
Tomanatura

Proc by mel nekdo lhat o tom, ze mu je padesat? Co je vubec dobreho na zivote v padesati?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fefo

argument

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš psát kokotiny a ohánět se ,,zkušenostmi'' jako jediné potvrzení svých kokotin.

Reagovat
valloire

Vůbec nic. Tvý rodiče taky už jenom přežívají a čekají na smrt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16
Reagovat
hntlyl

jo, odmakaný skvěle

13 - Isco made 13 recoveries against Betis, more than any other outfield player in a La Liga game for @realmadriden this season. Sacrifice.

Reagovat
ADM

Ale zrovna 0:59 bol faul, bolo to jasne vidieť ked to opakovali Ale inak skvelý výkon...

Reagovat
One-Real

Poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Iniesta je nemocný a na zítřek je out... no bude to zajímavý ještě.

Reagovat
Generalní Gladiator

hlavně at jsou fit na atletico, tu nám stačí I remíza nebo dokonce prohra

Reagovat
smazaný uživatel

alibismus?

Reagovat
X-bano-X

No alibizmus.....zo zakladu kvoli chorobe nebude Bus, Iniesta. Neymar je stale otazny, Suarez ma tusim stale trest. Alba je stale out. 5 hracov je celkom dost a ked k tomu priratas aj Ardu a Rafinu.....zo zalohy nam ostal len Sergi Roberto a Rakitic, z utoku len Messi. Proti muzstvu ktore nam dalo stvorku su to opravnene obavy.

Reagovat
ADM

Suarez bude hrat myslim...odveta espanyol a prvy zapas ahtletic stal

Reagovat
Generalní Gladiator

alibismus-asi neznáš význam toho slovo.Není třeba, aby se zápas vyhrál 5:0 a stál nás 3 nebo 4 zraněné, nedoléčené hráče, v sobotu nás čeká možná nejdůležitější zapas v jarní části la ligy a je potřeba jít na atletico v plný palbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím tomu,že by nám měla stačit prohra?? V boji o titul by to byla značná komplikace!

Reagovat
Generalní Gladiator

remízu a prohru myslím s bilbaem ve středu, ale nejdůležitější zápas nás čeká s atletikem Madrid,tam musíme urvat výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, , ale i tak s prohrou se lvy bych byl opatrný.

Reagovat
Generalní Gladiator

šlo mi jen o to,aby hráli jen fit hráči, byla by škoda,kdybychom v sobotu postrádali hráče zákl.sestavy proto, že nastoupili ve středu nedoléčení a způsobili si další potíže.Navíc se hraje už v sobotu,tak je dobré rotovat, máme málo záložníků,takž klidně vzít sampera z béčka. Anebo na stopera dát vermahlena a masce do zálohy.Vím, vermahlen hrál hrozně,ale stejně jej budem ještě potřebovat, tak nemá cenu jeho další start odkládat,když nám může být zítra užitečný.Pokud je Adriano v pohodě, tak s piquém mathiue na stoperu.Pokud Adriano nebude moci hrát, stopeři piqué-vermahlen a na levo Mathieu.

Reagovat
-Carles-

To už je celkom dosť strát v tak krátkom čase. Už máme v podstate len dvoch dostupných záložníkov, takže bude pravdepodobne zaskakovať Masch. Alebo Lucho prekvapí a dá tam Sampera?

Reagovat
X-bano-X

Alebo tam pojde Messi a do utoku Munir.

Reagovat
Xavi

Munirzo je jasnej podle mě.

Reagovat
X-bano-X

Tak je otazne ci namiesto Neymara, ktory by nehral alebo Messiho, ktory by sa posunul na Iniestove miesto.

Reagovat
Xavi

Jn. Já bych se nebál v tom zápase trošku pošetřit síly, škoda toho gólu na 2:1, ale i tak nám dost věřím.

Reagovat
Generalní Gladiator

konečně,souhlas, at se zítra ukáží hráči druhého sledu.

Reagovat
misinho7

Gareth uz trenuje sice zatial sam ale uz sa vratil na ihrisko...tak ide to nejak rychlo snad sa vrati uz buduci tyzden po Espanyole

Reagovat
Xavi

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Boj o GB bude pokračovat?

Reagovat
misinho7

nemoj pochyb ak bude pokracovat v takej forme..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo info jestli bude někdy v budoucnu La Liga na o2 tv?

Reagovat
10FKK

Od nový sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka, to bude asi Digi sport 3 že?

Reagovat
X-bano-X

Calderon trepe. Z neho ta tuzba vladnut Realu len tak srsi. Aj ked tu ma samozrejme pravdu

Reagovat
misinho7

lol Perez je casto zlo ale stale lepsi ako tento mantak pocas jehop posobenia to bolo nic moc... hlavne tie jeho sluby a skutek utek

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.totalsportek.com/money/spanish-la-liga-new-3-year-tv-deal-worth-e2-65-billion/

+ tam nie je zaratane 330 mil od orange+vodafone joint venture

...tak to vyzera spolocny predaj pomohol- real/barca si trochu polepsili a ostatne kluby dostanu velky boost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League je ale niekde inde.

Práva na najbližšie tri sezóny, ktoré začnú platiť od leta 2016, predalo vedenie anglickej najvyššej súťaže dvom súčasným vysielateľom - spoločnostiam Sky a BT. Cena balíka však výrazne vzrástla z 3,018 na 5,136 miliardy libier

http://www.pluska.sk/sport/ostatne/toto-je-chore-anglicku-padla-rekordna-suma-za-vysielacie-prava.html

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nepopieram...ale esp sa vydala spravnym smerom....ked udrzi esp ekonomika 3.5 % HDP rast ako tento rok tak ich budu dobiehat(takisto planuju zvysovat ceny a priblizit ich anglickym postupne)

Reagovat
smazaný uživatel

a este k tym anglicanom by som dost spochybnoval udrzatelnost ked isli z 3.0 na 5.1 (70% prudky narast!) bud maju velke rezervy alebo rapidne zvysia mesacne poplatky(co aj tak maju vysoke oproti zvysku eu 65eur UK/ 20eur ESP) a to môže znamenat odliv platiacich zakaznikov

Reagovat
smazaný uživatel

65 eur pred tymto monstroznym podpisom prav

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Páči sa mi to rozloženie do 3 POT-ov.

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega? no, ak nás to udrží ďalej od hráčov ako Bebé, čančong, Baena, a dovolí nám to vykrádať Segundu tak prečo nie? Inak v tom vidím prúser ako v 90. rokoch, vtedy peniaze tiež neboli problém... a skončilo sa v Segunde B

ale už to vidím, ak sa zachránime sa do budúcej sezóny pôjde s navýšeným rozpočtom na 27 mega a zbytok potečie do projektov na podporu tej správnej rodiny, ktorá vo Vallecas robí futbal už 2 dekády

Reagovat
alcantara

Nolito definitivne nepride.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Ale já se Celtě nedivím, že ho nechtějí dát pod cenou.

Mě překvapují ty zvěsti o Oliverovi Torresovi do BVB. Sice by se do hry Dortmundu perfektně hodil, ale z jeho pohledu nechápu, proč by (zase) utíkal ze Španělska. Ze strany Atletů už to nechápu vůbec. Teda pokud nebude přestupová suma větší než 50 mega.

Reagovat
patas92

V záloze mají přetlak a v posledních zápasech se nevlez ani na lavičku(?). Pokud by tam šel, tak tipuju spíš hostování, to by mi přišlo rozumné z obou stran. Dortmund by stejně na jeho přestup teď neměl peníze, tipuju.

Reagovat
patas92

(můj názor, tipuju)

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy mě Cholo s těma jeho striktníma metodama štve. Jako je naprosto jasné, že s tím má obrovský úspěch, takže to měnit nebude, ale zase na druhou stranu - mají obrovskýho talenta, kvůli kterýmu se (dle mě) vyplatí trochu zariskovat a trochu ten styl upravit.

A pokud by Cholo neustoupil, tak ať ho Atleti někam prodají, aby kluk nezakrněl. Unikátní hráč. Byla by škoda ho zabít po hostovačkách.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Nastastie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Billy McClane

Aky je dovod palcovat "neprichod" Nolita, obzvlast ak by Celta pristupila na tie vydieracske podmienky?

My to pride take liverpoolske, ked je po funuse "aj tak sme ho nechceli".

Reagovat
smazaný uživatel

ake vydieracske podmienky?

Reagovat
alcantara

Reagovat
-Carles-

Vydieračské podmienky

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,já jsem si jej docela přál, byla by to taková náhrada za Pedra.Asi by věděl co jej čeká za roli,ale na prahu třicítky by si asi i jako náhradník rád sáhl na nějaké tituly.

Hlavně ne Torrese!

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je naprosto mimo. Ten nemá jediný důvod, proč opouštět Atlety. Navíc by měl nejspíš asi docela vysoký plat.

Reagovat
-Carles-

Torres je tam na hosťovaní z AC, kde mu končí v lete zmluva. Atlético sa tiež nehrnie do toho aby ho podpísali, je celkom reálne že odtiaľ odíde.

Inak je jeho možný príchod asi len nejaký vtip, to nech tam radšej hrá Munir.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyby přišel zadarmo a hrál za suchý z nosu, tak by to byl prostě špatnej krok.

Jedinou výhodu by to mělo - měli bychom jistotu, že nám nedá gól ve vzájemných zápasech ...

Reagovat
-Carles-

Čudujem sa že si to už nenamieril niekam do MLS alebo Kataru, na top úroveň už nemá pričom však stále má zvučné meno a šance na dobrý kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

hovori sa ze by mal ist po sezone do Číny za velmi slusnym platom... Tohto chlapca mi je tak luto. Z pozicie najlepsieho hrotoveho utocnika klesol za par rokov na uplneho trageda... kazdopadne ma na ucte aspon desiatky milionov eur a niektore pekne trofeje, cize smutny urcite byt nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

No ... smutný být nemusí, ale měl rozhodně na víc, než dokázal. Ale samozřejmě - hladem on ani následujících pár generací neumře. To si dovolím tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nikdy nelíbil,on v sobě neměl žádnou kreativitu,válcoval to jen silou a výbušností. A vzhledem k tomu,že neuměl poskakovat neúčelně nad balonem,tak na Ronaldovu úroveň nikdy nedosáhl.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Torres>>>>Chakson

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale trochu mě to znepokojuje - ten útok posilu potřeboval. Sice tam můžou hrát obě lednové posily, ale pořád je to jen záskok z jejich normálních pozic.

Přijde mi, že jsme usnuli na vavřínech po pár Munirových gólech ...

Reagovat
alcantara

Nolita by som prijal, "Pedro" typ hraca mi chyba, Munir aj Sandro su kvalitativne o level nizsie. Mohol by dat nanho zabudnut. Za kazdu cenu ho ale zase netreba privadzat, vzhladom na vek a neustupnost Celty je treba pozriet sa inde, bol by az prilis drahy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli za něj chtějí víc, než my jsme ochotni dát, tak to prostě logicky nevyjde. Ale to mě anitak netrápí, protože na trhu není sám.

Nicméně se tak nějak nemluví o nikom jiným a přestupák pomalu končí. To je ten problém. Takhle - úplně esenciálně ten útok posilovat nemusíme, ale tohle nám může nakrásno vybouchnout do ksichtu za předpokladu, že by musel na nějakou delší dobu hrát základ Munir.

Měli bychom se zeptat na cenu Pedra. To říkám furt.

Reagovat
-Carles-

No jeho príchod vraj skomplikovala situácia ohľadom FFP, preto chcela Barca hosťovanie, pretože prípadné platby v Januári mohli ohroziť prestupové projekty na leto. Celta v takom prípade požadovala, že ak Barca nevyužije odkúpenie Nolita, bude musieť zaplatiť a Nolito sa vráti do Celty. Asi na tomto to celé stroskotalo.

Pedra nebude chcieť Lucho

Reagovat
smazaný uživatel

Kto náhodou o tom nevie tak Zostrihy po každom kole sú k dispozícií na webe Digi Sportu: http://www.digisport.sk/sprava/1930-zostrihy_21_kola/

Reagovat
Xavi

Sorry, this video is not available in your country.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt ňjesme z tej istej krajiny.

Reagovat
smazaný uživatel

V ČR ti to nebaví? To ma mrzí.

Reagovat
Xavi

Jn. nechápu, proč to tak dělají, vždyť čím víc lidí by se na to dívalo, tím líp ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Trefa!

Reagovat
roberos

CR11 šel za Perézem - já jsem nejlepší a nejdražší ! Teď vážně kdyby Real koupil hráče za 120 mega ,tak pak vyjde na povrchže CR11 stál 126,7 - toto je absolutní komedie !

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mu zvedne náladu. Navíc o víkendu čeká Espanyol doma. To smrdí minimálně hattrickem.

Reagovat
roberos

Možná zase 5 gólů - proti nám se Espanol mohl přetrhnou a proti Realu to minule naprosto vypustil a čekám to samé a CR11 bude pálit i kdyby to bylo 10:o a celý Real jen vyklusával !

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si myslel, že s těma šaškárnama z první půle přestali

Reagovat
smazaný uživatel

První půlky sezóny*

Reagovat
smazaný uživatel

Je to směšný, ale ta logika za tím zas tak moc nepokulhává. V případě Balea se nebrala v potaz částka, na který se kluby dohodly (91 mega), ale částka, kterou Real skutečně zaplatil (99 mega). V případě Ronalda se teď dělá to samý skrz úroky. I když je otázka jestli si na Balea taky třeba nevzali půjčku, pak by ta částka byla ještě větší. Každopádně Florentino ten příběh teď zas dostal tam kam chtěl - zpátky do roviny spekulací.

Reagovat
roberos

Tady jde hlavně o spokojenost CR .

Reagovat
-Carles-

Iniesta a Bus nakoniec v nominácii, aspoň jeden z nich by mohol byť aj v základe. Arda netrénoval, chýba aj v nominácii.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi zaskočí všade

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně ten jeho kiks, jak teď v Málaze podskočil ten křížnej balon ... to ve mě hodně hrklo. Je vidět, že takovýhle putování sestavou není lehké. Pozičně je to asi problém.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to bol jeho hadam prvy kiks v tejto sezone... presne ako hovoris, je to zlozite a tazko je navyknut si na kazdu poziciu. Ale Sergi ma zrejme ten dar a dokaze zalepit takmer kazdu poziciu v zostave s tym, ze tam vzdy zahra nadpriemerne. Ja mu verim a po rokoch posielania na hostovacku som rad, ze sa z neho nakoniec stal Mr. Versatile a plnohodnotny clen Áčka, takeho hraca by chcel mat snad kazdy klub.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost dobrá zpráva, hrát proti Baskům prakticky bez zálohy by mohlo být osudné i v takto dobře rozehraném duelu a na domácí půdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak po vzoru těch leaků přestupních částek, nějaký katalánský stránky zveřejnily Messiho plat. Ale zdá se mi to jako píčovina.. má brát 22,8 mega (to není nic novýho), ale teď v létě se mu ten plat má prý zvednout až na 39,4 mega(!). Jak říkám, moc tomu nevěřím, protože ta částka je úplně mimo realitu, ale jestli to je pravda, tak se fakt nedá divit tomu, že Barcelona má problémy s platama.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak Real nabízí Neymarovi 35!

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu, Suarez, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard, Suarez, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

V porovani s Neymarom mu chyba strelecky instinkt. Kazdopadne asi lepsie nez to moje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chyba, ale s Messim a Suarezem vedle zas tolik ne. Kdyby mel v Realu nahrazovat Ronalda, tak mu to chyba asi trochu vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Este je tu Marco Reus, i ked toho by som radsej videl v Bayerne.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

Tak to aby zabral, Cris byl v jeho letech o dost jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Proč by chodil do horšího? A k CRkovi, kterej kdyby zjistil, že je Ney lepší, tak by ho na trénincích solidně pokopal.

Reagovat
Sergi Samper

To měl dostat za 2015 s bonusama ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je vůbec otázka, kde je kompletně pravda co se ekonomiky klubů týká. Hlavně mně jde samozřejmě o kluby ve Španělsku, kde nejsou zrovna přeborníci v přesnosti a pořádku. Navíc je tam obrovský tlak v podobě voleb prezidenta, takže se může stát, že prezident interpretuje výsledky klubu jinak, než ve skutečnosti jsou (byly by, kdyby bylo vše v pořádku ...).

Já se v tomhle vždy odkazuju na projekt Galácticos, kterej Florentino interpretoval opakovaně jako ziskový, ale v době jeho prezidentování a projektu Galácticos Realu narostly dluhy. Tak pak prostě vyvstane jednoduchá otázka, jestli není pravda někde jinde, než ji někdo (s nějakými úmysly) říká.

Třeba se ještě budeme jednou divit, až se do hospodaření klubu VÁŽNĚ zakousnou berňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

A dalším příkladem je přelom prezidentování Laporta/Rosell. Laporta před volbama vyhlašoval, jak je klub ekonomicky zdravý a jak vysoký měl hospodářský výsledek. Po volbách nastoupil Sandro a začal vyhlašovat, v jakým srabu klub je a jak je třeba šetřit na všech frontách. Ukázalo se, že Laporta do HV nezapočítal, co tam započítat měl. Naopak Sandro si zapřeháněl, aby pak mohl vypadat jako zachránce.

Je to všechno politika.

Reagovat
patas92

Tohle by měl dostávat jen v příštích dvou sezónách, pak by se mu měl plat zase snížit nebo co. Ty prachy navíc jsou z téhle a předchozí sezóny, kdy nedostává zvýšený plat jak by měl. Tak se mu to připočte k platy za sezóny 2016-2018

Reagovat
smazaný uživatel

Hot news from Paris !!!

Ronaldo, Ibrahimovic, Di Maria

Reagovat
sensei25

Nejaký stream na Barcu ateltico?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hraju az cez vikend.

Reagovat
sensei25

Athletic Bilbao.

Reagovat
smazaný uživatel

http://futbol.as.com/futbol/2016/01/28/primera/1453941800_885022.html .....messi vazne dostane 39.4 mil rocne cistych pricom Barcelonu bude stat okolo 80 mil rocne :D :D tak to pojdu doprdele rychlo s takou platovou politikou- mysleno ze 1 hrac v hrubom vyjde ako polovica tymu v cistom/hrubom :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

v članku pekne opisuju stav ze MSN budu zarabat 155mil a cely klub dava do platov(pre VŠETKY športy a kategórie) 421 mil

Reagovat
smazaný uživatel

zimné posilňovanie kádra sa nevyhne ani Rayu

má prísť ARAS ÖZBILIZ arménsky futbalista narodený v Istambule s holandským pasom, ktorý za 2 sezóny odohral 8 zápasov v rusku, na hosťovanie má prísť z Besiktasu... kde na nich chodia

PACO MONTAÑÉS ľavé krídlo z Espaňolu, záujem má tiež Levante

ďalej stredný záložník a bývalý hráč Malagy a Granady MANUEL ITURRA má prísť na hosťovanie z Udine, bojovnosť do stredu pola sa hodí vždy...

+ starý známy Piti

síce to neni ani Bueno ani Kakuta, ale ak príde Piti a Iturra budem rád

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele