21. kolo
24.01.2016 18:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Valencia CF 1:1

Valencie pokračuje v podprůměrných výkonech a ani na půdě Deportiva la Coruňa si nepřipsala svou první ligovou výhru pod vedením nového trenéra Garyho Nevilla. Dokonce i bod za remízu 1:1 je vzhledem k vývoji utkání sotva zasloužený, neboť Álvaro Negredo vyrovnával až ve třetí minutě nastavení.

Domácí se ujali vedení v sedmadvacáté minutě prostřednictvím Lucase Péreze, jenž využil chaosu ve valencijské obraně. V druhé půli pak Depor mohl žehrat na nepřízeň čárového sudího, jehož zdvižený praporek měl za následek neuznaný druhý gól, byť opakované záběry ukázaly, že o žádné postavení mimo hru nešlo.

Valencijští po slibném vstupu do utkání po většinu zápasu hráli druhé housle, ovšem díky udržení pouze jednobrankového manka nakonec zvládli vyrovnat zásluhou přesné hlavičky Negreda po centru Daniho Pareja. Konečná remíza posouvá Valencii na jedenácté místo před Malagu, Deportivo se propadlo na příčku devátou.

Nevillovo zbavení Pareja kapitánské pásky z minulého týdne bylo poněkud kontroverzní, ovšem nový kapitán Paco Alcácer nemohl v neděli nastoupit kvůli zranění, a tak vyběhl s páskou na ruce jeho útočný kolega Negredo. Někdejší útočník Manchesteru City si nedávno připsal úchvatnou trefu z poloviny hřiště proti Rayu Vallecanu a v úvodu dostal velkou šanci poslat hosty do vedení, jenže po přihrávce Andrého Gomese poslal svou ránu těsně vedle vzdálenější tyče.

Depor se posléze prosadil krátce před uplynutím půlhodiny hry, když Luis Alberto odhalil skulinu ve valencijské obraně a vysunul Péreze, jenž přetlačil Aymena Abdennoura, obešel brankáře Ryana a svým třináctým ligovým gólem sezony poslal domácí do vedení. Španělský ostrostřelec pak po změně stran měl přidat i zásah číslo dvě, jenže jeho radost zkazilo mylné rozhodnutí rozhodčích. Valencie tak zůstala stále ve hře a přesně toho také v třetí minutě nastavení díky Negredovi využila. Přesto je získaný bod jen slabou náplastí dalšího nevydařeného výkonu a ztracené půdy v boji o pohárovou Evropu, nemluvě o kvalifikaci do Ligy Mistrů...

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 2

(přeji to ale hostům 1:2)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera Valencia musela bodovat. 3 offsidy, ktore neboli (z toho jeden dokonca este na vlastnej polovici, aj Lucas rozhodcovi zatlieskal), to co je toto? :-O Riadne som bol rozculeny...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele