21. kolo
23.01.2016 22:05 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Rayo rozneslo Celtu na kopytech a míří za záchranou

Rayo Vallecano sice v posledních měsících procházelo mimořádně špatnou formou, která jej dostala až na samý pokraj sestupových vod, ovšem zápasem s Celtou Vigo si madridský celek leccos vynahradil. Rayo totiž zvítězilo drtivě 3:0 a jeho devět předešlých zápasů v řadě bez jediné výhry je již zapomenuto.

Postupně se trefilo trio Miku, Tito a Jozabed, kteří všichni do jednoho poslali Celtu do kolen hned v první půli. Na tříbrankové manko již galicijský celek nedokázal nijak zareagovat ani po změně stran a ambice na čtvrté místo se mu po nedávné sérii porážek začínají čím dál více vzdalovat, byť zatím stále zůstává na skvělé páté příčce.

Rayo naposledy slavilo výhru na začátku listopadu, když přehrálo v poměru 2:1 tápající Granadu. Od té doby si trenér Paco Jémez užil pramálo veselých chvilek, ovšem nyní se konečně jeho svěřenci dokázali alespoň načas vymanit ze sestupových příček, a to po výtečném výkonu. Brzké vedení dodal domácím útočník Miku a jen pět minut nato pojistil jejich náskok Tito, když hlavou zakončil centr Roberta Trashorrase.

Aktivní Trashorras poté připravil dalším výtečným vzdušným pasem šanci i pro Jozabeda, který stejně jako jeho dva spoluhráči předtím nezaváhal. Zaskočená Celta se již z této šlamastyky na nic nezmohla a zaslouženě si z Madridu odváží vysokou prohru.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele