Primera División - souhrn 18. kola

02.01.2016, 17:50, aktualizováno 04.01.2016, 22:20
Komentáře a souhrny
Real Madrid neudržel vedení a z Valencie odjíždí pouze s bodem za remízu 2:2. Villarreal vyhrál v La Coruni, Bilbao se rozešlo smírně s Las Palmas. Granada porazila Sevillu, Eibar si pro změnu veze body ze hřiště Realu Betis. Barcelonské derby vítěze nepřineslo, Katalánci po tomto výsledku přišli o vedení v tabulce, na prvním místě je vystřídalo Atlético. Na vítězné vlně se veze Málaga a potvrdila to také proti Celtě...

Sporting Gijón - Getafe CF 1:2

04.01.2016 20:30

Góly: 16. Tonny Sanabria - 69. Cala, 71. Pablo Sarabia

Getafe potvrdilo vzestup formy a v pondělní dohrávce vykradlo stadion Gijónu. Výhru 2:1 zajistily Madridským slepené trefy Caly a Pabla Sarabii. Sporting neudržel vedení z první půle a po nepřesvědčivém výkonu z druhého dějství odchází z utkání bez bodu. Getafe poskočilo na třináctou pozici, Gijón se drží v sestupovém pásmu na osmnáctém místě.

Domácím se povedl vstup do utkání a už v 10. minutě se dostali k prvnímu vážnějšímu ohrožení hostující svatyně. Z levé strany poslal Lago centr do vápna Getafe a Sanabria zkoušel štěstí z hodně velké blízkosti. Skvělý Guaita ale předvedl výborný zákrok. O šest minut už se ale domácí prosadit dokázali. Gólová akce začala opět na levé straně, kde se Guerrero brilantně dostal přes hostujícího obránce a naservíroval míč přesně na nohu Sanabrii. Paraguayský útočník už měl relativně lehkou práci a bez problému doklepl míč do sítě - 1:0!

Sporting byl v této fázi zápasu jasně lepší a mohl později litovat, že své vedení nenavýšil. Ve 24. minutě k tomu měli domácí hodně blízko, když Mascarell zahrával zajímavou standardku a míč se dostal k Espinosovi. Jeho pohotový pokus ale gólman Guaita dokázal zpacifikovat. Poslední velkou možností domácích v první půli byla dělovka aktivního Sanabrii, jenž napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a přestřelil branku hostů jen o několik decimetrů.

Po změně stran Getafe výrazně přidalo a začalo domácí přehrávat. V 58. minutě si Madridští dokonce vynutili pokutový kop, když bývalý hráč Gijónu Stefan Ščepovič upadl ve vápně po souboji s Merém a sudí Estrada nařídil penaltu. K té se postavil zkušený záložník Pedro León, ale jeho střela se jen odrazila od tyče mimo nebezpečný prostor! Getafe však nepolevovalo a v 65. minutě vyslal nebezpečný centr do vápna Gijónu Víctor, nicméně gólman Cuéllar si celou situaci pohlídal.

Zlomové okamžiky utkání přišly zhruba dvacet minut před koncem zápasu. V 69. minutě zahrávali hosté nebezpečný přímý kop, jehož se ujal Sarabia. Ten míč posadil přesně na kopačku nehlídaného Juana Caly a Cuéllar už neměl šanci zareagovat - 1:1! Gijón neudržel po obdržené brance koncentraci a hned z dalšího útoku musel domácí gólman lovit míč ze sítě podruhé. Vysoký nákop za obránce si hezky zpracoval Ščepovič, jenž míč posunul na Sarabiu, a ten krásně zakončil pod padajícím Cuéllarem - 1:2! Na tyto dva direkty už Sporting nedokázal zareagovat a Madridští tak dotáhli důležité utkání o záchranu do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Madrid 2:2

03.01.2016 20:30

Góly: 45+1. Dani Parejo (pen.), 83. Paco Alcácer - 17. Karim Benzema, 82. Gareth Bale

Šlágr kola mezi Valencií a Realem Madrid nezklamal svou atraktivitou ani v nejmenším. Čtyři góly a drama až do posledních vteřin nakonec vítěze nepřinesly a nespokojeny tak nakonec mohou být kvůli neproměnění řady šancí oba tábory. Po remíze 2:2 tedy Gary Neville na svou první ligovou výhru ve Valencii stále čeká...

Real vstoupil do náročného utkání na Mestalle výtečně a v sedmnácté minutě šel zaslouženě do vedení. Krásnou kombinaci ústředního ofenzivního tria Bale-Benzema-Ronaldo zakončil druhý jmenovaný přesnou přízemní ranou, na kterou Jaume Domenech neměl nárok dosáhnout.

Po půlhodině hry se však domácí hráči oklepali a povedlo se jim Real zatlačit k vlastní šestnáctce. Užuž se zdálo, že hosté svůj náskok do poločasu udrží, jenže v poslední minutě Pepe v pádu škrtnul o nohy unikajícího Gomese a rozhodčí nařídil pokutový kop. S tím si kapitán Dani Parejo suverénně poradil a do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

V šestašedesáté minutě měl slibnou šanci vrátit Real do vedení Ronaldo, k němuž propadl Marcelův centr z levé strany, jenže portugalský forvard z hranice pokutového území skákající míč neukočíroval a prudkou ranou branku vysoko přestřelil. Dvě minuty nato přišly dva klíčové momenty v rychlém sledu - pád Ronalda v šestnáctce po souboji s Abdennourem a vyběhnuvším Domenechem rozhodčí jako penaltový neposoudil, zato hned z protiútoku Valencie ukázal za ošklivý faul Mateu Kovaćićovi rovnou červenou kartu.

První šance domácích během nečekané přesilovky přišla kuriózním způsobem, když Keylor Navas neodhadl rychlost zpětné přihrávky a napadající Paco Alcácer málem dokázal brankářův odkop tečovat do odkryté brány. Na opačné straně pak nadějně vypálil Modrić, ovšem Domenech byl na jeho přízemní ránu připraven. Šlo však o jasný signál, že Real se s remízou spokojit nehodlá ani v deseti.

Osm minut před koncem se střídajícímu Vázquezovi povedlo vybojovat na pravém kraji hřiště přímý kop, k jehož exekuci se postavil Toni Kroos. Výtečný centr německého záložníka usměrnil neméně brilantní hlavičkou Gareth Bale, jenž míč usměrnil křižně na zadní tyč a poslal Real do vedení. Radost hostí však nevydržela ani celou minutu! Valencie se nenechala inkasovaným gólem rozhodit a okamžitě srovnala zásluhou výtečného sklepnutí Rodriga a zakončení Paca Alcácera, jenž zblízka hlavičkou do protipohybu nedal Navasovi šanci zasáhnout.

Dramatický zápas tak dospěl do dramatického závěru a oba týmy se dále všemi silami snažily strhnout vedení na svou stranu. Více ze hry měl navzdory početní nevýhodě Real, ovšem ani z řady standardních situací se mu skórovat nepodařilo. V poslední minutě nastavení výbornou šanci potrestat Real z brejku střídající Negredo, jenže tváří v tvář vyběhnuvšímu Navasovi trestuhodně selhal a André Gomes z dorážky vůbec odkrytou bránu netrefil. Napínavé utkání do posledních vteřin tak skončilo remízou 2:2 a manko Realu na čelo tabulky se opět zvyšuje.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 1:2

03.01.2016 18:15

Góly: 48. Luis Alberto - 36. Bruno Soriano, 90+5. Bruno Soriano (pen.)

Villarreal zvítězil na půdě Deportiva díky penaltě nařízené v nastavení 2:1 a stvrdil čtvrtou příčku v tabulce. Autorem vítězné branky byl Bruno Soriano, jenž zařídil i první gól hostujícího celku. Jedinou branku La Coruni zaznamenal Luis Alberto.

Utkání o hodně začalo z obou stran opatrně a na opravdu vzrušující okamžik museli diváci na stadionu Riazor čekat až do 25. minuty. To se domácí Lucas Pérez dostal do samostatného úniku, ale na cestě k brankáři jej zradilo zpracování a míč mohl do bezpečí odvrátit obránce Víctor Ruiz. Di vedení se tak mohl ve 36. dostat Villarreal. Po skvěle nacvičené standardní situaci hráli domácí beci jen roli tréninkových kuželů, kolem nichž vykouzlil Gaspar krásnou přihrávku na Soriana, jenž zcela nehlídán prostřelil domácího gólmana - 0:1!

Nervózní zbytek poločasu už další gólové okamžiky nepřinesl a do kabin tak šla o gól šťastnější ekipa Žluté ponorky. Po změně stran se ale modrobílým přeci jen podařilo srovnat s Villarrealem krok. Hned ve 48. minutě neuhlídali hostující obránci náběh Lucas Péreze, jenž tak mohl z pravé stany naservírovat míč nabíhajícímu Luisi Albertovi, který bez milosti dopravil míč za záda bezmocného Areoly - 1:1!

Jen o minutu později mohli domácí dokonat obrat, když se Lucas Pérez učebnicově proháčkoval až do pokutového území, ale v ideální pozici poslal míč mimo! Úsek hry plný velkých šancí ještě doplnil v 51. minutě Denis Suárez, jenž využil dobře načasovanou přihrávku z pravé strany, avšak ztroskotal na domácím brankáři Luxovi.

Poté se hra na delší dobu uklidnila a utkání nezadržitelně spělo k remízovému konci. Marcelinovi svěřenci si ale přeci jen nechali na závěr ještě jedno eso v rukávu. Namazali jim však především domácí konkrétně Fernando Navarro, jenž neudržel ve 3. minutě nastavení nervy na uzdě a při ataku Villarrealu neobratně srazil k zemi Samuela a sudí Borbalan ukázal bez váhání na penaltový puntík. K nařízenému pokutovému kopu se postavil autor první branky Bruno Soriano. Jednatřicetiletý záložník si vychytrale počkal na pohyb Luxe a s přehledem poslal míč na druhou stranu - 1:2! Tři body tak putuj do Villarrealu, domácí musí zkousnout první prohru po sedmi utkáních v řadě.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - UD Las Palmas 2:2

03.01.2016 18:15

Góly: 17. Aritz Aduriz (pen.), 66. Iñaki Williams - 62. Vicente Gómez, 81. Tana

Athletic své fanoušky na stadionu San Mamés překvapivě zklamal, když proti sedmnáctému celku tabulky uhrál pouze bod za remízu 2:2. Až do 80. minuty šlo domácím vše podle plánu, jelikož vedli 2:1 zásluhou Adurize a Williamse, jenže devět minut před koncem trefil vyrovnávací branku Las Palmas Tana a nováček soutěže si tak mohl z Baskicka odvést cenný bod.

Podle očekávání diktovali tempo hry červenobílí a hned v 6. minutě si vypracovali první velkou příležitost. Aduriz mohl doklepávat do sítě odražený míč, jenže v posledním okamžiku zaváhal a jeho pokus o přehození Varas vystihl a celá akce skončila jen rohovým kopem. Aktivita domácích byl a odměněna v 16. minutě, když Susaeta napřáhl z poza pokutového území a trajektorii míče narušila ruka bránícího Davida Garcíi. K nařízené penaltě se postavil nejlepší střelec týmu Aritz Aduriz, jenž dostál své pověsti a nechytatelnou ranou k tyči posunul Lvy do vedení - 1:0!

Vzápětí mohl uklidňující druhou trefu přidat hlavičkující Etxeita, který zakončoval rohový kop. Míč ale prosvištěl jen těsně okolo pravé tyče! V závěru poločasu se na hřišti přitvrdilo. Za svůj doslova likvidační faul na Mikela Rica mohl hostující Gómez klidně vidět rovnou červenou kartu, ale sudí Carlos Del Cerro Grande se spokojil jen se žlutým napomenutím.

Po změně stran hráči Las Palmas viditelně přidali a díky svému zvýšenému úsilí si dokonce vysloužili i vyrovnávací gól. Jeho autorem se v 62. minutě stal právě Vicente Gómez, který se v šestnáctce Bilbaa dostal k odraženému míči a střelou na vzdálenější tyč vyrovnal na 1:1! Domácí diváci ale nemuseli dlouho smutnit. Už v 66. minutě totiž Williams narušil kostrbatou rozehrávku hostů, zmocnil se míče a křižnou ranou pod padajícím Varasem vrátil domácím vedení - 2:1!

V závěru utkání sázeli Baskové především na bránění svého vedení a to se jim vymstilo v 82. minutě. Domácí neuhlídali standardní situaci a po hlavičce z chumlu hráčů zpět na šestnáctku se do míče skvěle opřel zcela volný Tana. Střela odražená od země Iraizozovi popletla hlavu a pětadvacetiletý útočník Las Palmas se mohl radovat z druhé vstřelené branky v Primera DIvisión - 2:2! Pro domácí už bylo na nápravu skóre pozdě a hosté se tak dočkali vytouženého bodu a posunu na patnácté místo tabulky.

Více informací k zápasu

Granada CF - Sevilla FC 2:1

03.01.2016 16:00

Góly: 17. Isaac Success, 37. Adalberto Peñaranda - 45+1. Vitolo

Lokální derby jsou ošidná. V sobotu se o tom přesvědčila Barcelona, která na půdě Espanyolu překvapivě uhrála pouze bezbrankovou remízu, a ještě hůře dopadla Sevilla v Granadě. Co na tom, že svěřenci Unaie Emeryho se v posledních týdnech těšili skvělé formě a stoupali neustále tabulkou vzhůru, zatímco granadští marně bojovali o každý boj v boji o záchranu - jejich vzájemný zápas skončil poměrem 2:1 ve prospěch Granady.

Všechny góly padly hned v prvním poločase. Favorizované hosty nejprve zaskočilo duo Isaac Success s Adalbertem Penarandou a snížení Vítola těsně před odchodem do kabin již bylo vše, na co se sevillští zmohli. Jejich šňůra neporazitelnosti se tak zastavila na čísle sedm. Díky této cenné výhře se Granadě konečně podařilo vymanit ze sestupových vod, lepší vstup do nového roku si ani nemohla představovat.

Mladá dvojice útočníků Success a Penaranda působili Seville potíže od samého úvodu zápasu, avšak jako první měli skórovat hosté. Jak José Antonio Reyes, tak Vítolo však své slibné šance zahodili a záhy za svou nemohoucnost tvrdě pykali. Po sedmnácti minutách hry sice Sergio Rico dokázal vyrazit ránu Rubéna Rochiny, jenže na dorážku Successe již neměl nárok a domácí šli do vedení. Sevilla kontrovala nebezpečnou hlavičkou Adila Ramiho, která ale ke smůle hostí zapadla těsně vedle.

Když pak osm minut před koncem první půle zdvojnásobil vedení Granady přízemní ranou Penaranda, vypadalo to již se Sevillou dost bledě. Jiskřičku naděje však ještě před přestávkou vykřesal Vítolo, jenž se dostal k míči v hloubi pokutového území a snížil na 2:1. Po změně stran se tak měl domácí gólman Andrés Fernández co činit, aby jednobrankový náskok svého týmu udržel. Nejprve si na zkušeném brankáři vylámal zuby Reyes a stejně dopadl i střídající Banega.

Naděje sevillských alespoň na bod v závěru silně podkopal stoper Rami, jenž si za fauly na Successe s Penarandou vysloužil dvě žluté karty a musel předčasně opustit trávník. V deseti již hosté nedokázali houževnatou Granadu ohrozit a jedou tak domů překvapivě s prázdnou.

Více informací k zápasu

Real Betis - SD Eibar 0:4

03.01.2016 16:00

Góly: 3. Ander Capa, 17. Keko Gontán, 71. Adrián González, 82. Borja Bastón

Zatímco v předchozí sezoně se Eibaru s příchodem nového roku zcela přestalo dařit a jen s notnou dávkou štěstí nakonec zůstal v Primera División, letos baskický celek alespoň prozatím nic podobného nepřipouští. Svědčí o tom jeho nedělní demolice Realu Betis na jeho vlastní půdě v poměru 4:0.

O snový vstup do zápasu se postarala rána Andera Capy hned z druhé minuty, která si připsala během letu šťastnou teč. Krátce po čtvrthodině hry pak přidal další zásah Keko a Betis se již z nastalé ztráty neoklepal. Po změně stran naopak ještě udeřili Adrián González a Borja Bastón, kteří svými trefami upravili na konečné skóre se čtyřgólovým rozdílem.

Eibar tak poskočil zpět na slibné osmé místo a nadále si může brousit zuby i na pohárovou Evropu. Betis naopak zůstává na třináctém místě a protáhl svou negativní sérii bez vítězství již na pět kol. Největším kamenem úrazu andaluského celku je domácí forma - nikdo v celé lize nenasbíral na vlastní půdě méně bodů než právě Betis. Sevillský celek na stadionu Benita Villamarína doposud ukořistil pouze devět bodů a jedno jediné vítězství. Trenér Pepe Mel tak rozhodně nemůže být příliš pevný v kramflecích...

Mizerné odpoledne domácích započal již v samém úvodu Capa, jenž se pustil do středu hřiště z pravé strany a jal se bez váhání vystřelit. Dráha jeho rány byla naneštěstí pro brankáře Adána význačně pozměněna tečí bránícího hráče, a tak byl gólman Betisu bez šance. Také druhý gól přišel zprvu z pravého kraje hřiště. Přesný centr Sergiho Enriche převzal útočník Keko a potvrdil svou výtečnou formu chladnokrevným zakončením.

Po změně stran pak měl aktivní Keko prsty i v gólu číslo tři. Z jeho udržení míče těžil Capa, který zpětnou přihrávkou vybídl k úspěšnému zakončení Gonzáleze. O nejvyšší výhru Eibaru v letošní sezoně se posléze postaral střídající Bastón, jemuž se povedlo vypálit z hranice pokutového území přesně k tyči za bezmocného Adána. Zápas tak skončil debaklem 4:0 ve prospěch hostí.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Sociedad 2:2

03.01.2016 12:00

Góly: 15. Diego Llorente, 51. Jozabed Sánchez - 27. Aritz Elustondo, 63. Bruma

Rayo Vallecano mělo v zápase s Realem Sociedad dvakrát navrch, jenže pokaždé o své vedení přišlo a nakonec bere pouze bod za remízu 2:2. Madridský celek tak nadále zůstává v sestupovém pásmu na osmnáctém místě.

Brzké vedení zařídil domácímu celku Diego Llorente, ovšem ještě do poločasové přestávky zvládl srovnat Aritz Elustondo. Jozabed pak sice krátce po změně stran poslal znovu Rayo do vedení, jenže svěřenci Eusebia Sacristana se nevzdali ani tentokrát a zásluhou Brumy upravili konečné skóre na remízový stav s dvěma góly na každé straně.

Rayo tak alespoň přerušilo černou sérii porážek a poprvé po šesti kolech znovu bodovalo, zatímco Sociedad si ze čtrnáctého místa udržel svého nedělního soupeře na distanc dvou bodů. To samo o sobě svědčí o tom, jak je situace v dolních patrech Primera División zamotaná. Ani nový kouč Eusebio zatím nezvládl ambiciózní baskický celek zvednout výše, od svého nástupu do funkce místo odvolaného Skota Davida Moyese uhrál pouze dvě vítězství ze sedmi možných.

První půle nabídla dva góly, přičemž oba padly ze standardních situací. Po čtvrthodině hry se jako první prosadil Llorente z výtečně zahraného rohu Roberta Trashorrase, který hlavou usměrnil do dolního rohu branky. Hosté kontrovali záhy, když využili zbytečného faulu Raya i slabší chvilky brankáře Yoela Rodrígueze. Domácí gólman totiž nezvládl sebrat ze vzduchu centr Rubéna Parda a pro Elustonda již nebylo nic obtížného dopravit míč hlavou do odkryté sítě.

Krátce po změně stran využilo Vallecano zmatku v pokutovém území Sociedadu, kde se nejlépe zorientoval Jozabed a kvalitním zakončením poslal svůj tým podruhé do vedení. V třiašedesáté minutě však hosté znovu udeřili ze vzduchu, kdy další Pardův nadýchaný pas z přímého kopu našel špatně hlídaného Brumu, jenž na zadní tyči z voleje srovnal na konečných 2:2.

V příštím kole čeká Rayo nefalšovaný "šestibodový" zápas o záchranu na půdě posledního Levante, zatímco hráči Sociedadu přivítají na severu Španělska tápající Valencii.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Celta Vigo 2:0

02.01.2016 22:05

Góly: 8. Charles, 26. Raúl Albentosa

Tatam je Malaga z úvodu sezony, která neskórovala, jak je rok dlouhý, a potácela se v sestupovém pásmu. Andaluský celek chytil v prosinci špičkovou formu, kterou si nyní přenesl i do nového roku. Přesvědčila se o tom na vlastní kůži ambiciózní Celta Vigo, která na jihu Španělska ostrouhala a vrací se domů s prohrou 2:0.

Malaga tak dokázala zvítězit již počtvrté v řadě, přičemž za posledních pět kol inkasovala jediný gól. Díky této sérii již Andalusané klepou na dveře horní poloviny tabulky, přinejmenším dočasně se jim podařilo vyšvihnout na desáté místo. Pohárové příčky jsou najednou vzdáleny jen na dosah čtyř bodů! Celta naopak zažívá druhý neúspěch za sebou s vidinou příštího kola proti Atlétiku Madrid to s jejími šancemi na čtvrté místo začíná vypadat o poznání bleději než ještě před několika týdny.

Obě branky zápasu padly ze vzduchu úspěšnými hlavičkami. Nepříliš povedený večer prožil hostující brankář Rubén Blanco, jehož vystoupení navíc skončilo už v pětašedesáté minutě, kdy byl za faul na Nordina Amrabata vyloučen. V té době už ale domácí vedli díky trefám Charlese a Raúla Albentosy, a tak ani fakt, že náhradní gólman Sergio Álvarez chytil následný pokutový kop, nic nezměnil na úspěšném představení domácího celku.

Ideální start zajistil Malaze Charles, jenž dříve působil právě v dresu svého sobotního soupeře. Domácí útočník vyskočil nejvýše na centr Roberta Rosalese a překonal Blanca, jenž vše pouze zaskočeně pozoroval. Gólman Viga si posléze nedokázal poradit ani s rohem Juanpiho, který v průběhu první půle zajistil Malaze druhou trefu utkání. Chaosu v pokutovém území využil vytáhlý obránce Albentosa a zdvojnásobil vedení svého týmu.

Celta se sice ještě do přestávky stihla oklepat ze svého příšerného vstupu do zápasu, jenže Daniel Wass v její největší šanci napálil pouze břevno Kameniho branky. Po změně stran již domácí žádný další pokus o zdramatizování utkání nepřipustili a nebýt Amrabatova zaváhání ze zmíněného pokutového kopu, zvítězili by ještě vyšším rozdílem než tím konečným v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Levante UD 1:0

02.01.2016 20:30

Góly: 81. Thomas Partey

Atlético Madrid využilo zaváhání vedoucí Barcelony a výhrou nad Levante se alespoň dočasně posunulo na první místo Primera División. Dlouho to přitom vypadalo, že po bezbrankové remíze Katalánců se tentýž výsledek bude opakovat i v Madridu, až v samém závěru domácího favorita spasil střídající mladíček Thomas Partey.

Ghanský záložník se prosadil devět minut před koncem a svěřenci Diega Simeoneho tak mají momentálně na Barcelonu dvoubodový náskok, byť jejich sok má stále jeden zápas k dobru. Dvaadvacetiletému Parteyovi se obdobný kousek povedl i minulý týden proti Rayu Vallecanu, kde připravil vítězný gól Ángelu Correovi. Tentokrát se Partey prosadil sám, i když s notnou pomocí brankáře Diega Mariňa, jenž si bude tento gólový okamžik jistě vyčítat.

Levante přijelo na stadion Vicenteho Calderóna v pozici "nejsilnějšího" týmu z celé ligy, který nad sebou dokáže udržet všech zbylých devatenáct soupeřů v tabulce. Nový kouč Rubi, nástupce dříve odvolaného Lucase Alcaraze, tak již po devíti zápasech ve funkci začíná cítit tlak na svou osobu - pět získaných bodů za jeho působení na záchranu nestačí ani náznakem. Domácí poněkud obměnili sestavu a šanci tak dostal třeba letní příchozí Stefan Savić či uzdravený Jackson Martínez.

Právě černohorský stoper dostal záhy výtečnou příležitost skórovat svůj první gól v novém dresu, jenže z Kokeho rohového kopu poslal svou hlavičku smolně do tyče. Pak se slova ujal i zmíněný Martínez, jemuž nejprve zkazil radost včasným zákrokem Mariňo, a krátce po změně stran kolumbijský forvard připravil šanci pro změnu pro Kokeho. Španělský reprezentant však z hranice šestnáctky k nevíře domácích příznivců rozezvučel břevno a míč se odrazil zpět do hry.

Když pak Juanfran přetaženým centrem trefil brankovou konstrukci Levante do třetice, zdálo se, že Atlétiku jednoduše není přáno prolomit bezbrankový stav. Diego Simeone zareagoval odvážným střídáním Martíneze za Thomase Parteye a jak se následně ukázalo, měl šťastnou ruku. Odchovanec Atlétika využil necelých deset minut před koncem Gabiho centr k zakončení, které zprvu Mariňo zvládl zdánlivě chytit, jenže míč si posléze sám během zákroku srazil za vlastní záda. Atlético je tak na prvním místě vůbec poprvé od chvíle, kdy v roce 2014 slavilo mistrovský titul.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 0:0

02.01.2016 16:00

Góly: -

Barcelona na hřišti Espanyolu pouze remizovala 0:0 a nechala Atlético postoupit na průběžnou první příčku. Blaugranas měli šance, ale při brankáři Lópezovi stálo i štěstí. Espanyol bodoval se svým slavnějším městským rivalem po sedmi prohraných derby v řadě.

Od začátku se utkání vyvíjelo podle papírových předpokladů. Espanyol vesměs bránil a Blaugranas předváděli jednu zajímavou akci za druhou. V 9. minutě centroval z pravé strany Suárez a Alba minul branku z velké blízkosti jen o decimetry. Zápas byl z obou stran hodně tvrdý a nervózní a nebyla nouze o nedovolené zákroky ani strkanice.

První velká šance domácích přišla ve 26. minutě po rohovém kopu z levé strany. Míč propadl ve skrumáži až k překvapenému Bravovi a domácí Álvaro byl blízko dorážce do odkryté branky. Balón však na poslední chvíli odpálil do bezpečí Piqué. Barca odpověděla v 36. minutě, když Messi zahrával nebezpečnou standardku a míč se snesl na břevno! Ve 43. minutě pak mohl skórovat Iniesta, ale v tísni nezpracoval dobře přihrávku a úspěch tak slavil obětavý obranný zákrok Javiho Lópeze.

Po změně stran hosté ještě přidali. Ve 48. minutě volala po gólu Suárezova individuální akce, po níž mohl dorážet do sítě Neymar. Po teči obránců Espanyolu ale míč skončil nad brankou. Dvě minuty na to dal dokonce Iniesta gól, ale ten nemohl být uznán kvůli ofsajdu. Espanyol kontroval akcí Péreze, jenž si to namířil středem hřiště rovnou na Brava, ale střelou ve velké rychlosti branku minul. Další stoprocentní příležitost poté v 55. minutě zahodil Suárez, jenž ze dvou metrů nastřelil tyč!

Hodně namále měli modrobílí opět v 76. minutě, když Alba našel centrem ve vápně Neymara, který vystřihl pohledné nůžky, ale López si se skákavým pokusem dokázal poradit. Espanyol se ubránil i všem dalším atakům hostů a po tříminutovém nastavení se mohl radovat z vydřeného bodu. Barcelonští se o dva důležité body připravili svou nepřesností v zakončení sami.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid18132325:841
2.FC Barcelona17123240:1539
3.Real Madrid18114347:1837
4.Villarreal CF18113424:1636
5.Celta Vigo1894528:2531
6.Athletic Bilbao1884627:2028
7.Deportivo La Coruña1869326:1827
8.SD Eibar1876525:1927
9.Sevilla FC1875624:2126
10.Valencia CF1858523:1723
11.Málaga CF1865713:1423
12.Espanyol Barcelona1863916:2821
13.Getafe CF1855820:2720
14.Real Betis1855813:2720
15.Real Sociedad1845920:2717
16.UD Las Palmas1845918:2617
17.Granada CF1845920:3217
18.Sporting Gijón17431016:2715
19.Rayo Vallecano18431120:4115
20.Levante UD18251112:3111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (351)

Přidat komentář
LAM

Hodně slabej výkon a k tomu debil rozhodčí.

Můžu jen říct že v souboji o titul nám teď moc nevěřim,protože je to už 3 ztráta v krátkym čase a tým je totálně z formy.Navíc hráči uspokojený z minulýhom roku.Chtělo by to se nakopnout jak loni po Sociedadu jinak to nebude dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo to jako vyhraje? Všichni hrajou sračku.

Reagovat
Switchback

Real hraje bídu většinu tuto sezóny, pokud jim rozhodčí nebude pískat to co poslední dva zápasy, tak ty jejich šance jsou malé ... to spíš atleti aby se k tomu titulu zase neprokopali jinak mač sračka no

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitná dedukcia a vyvodenie záveru. Náájs Sherlcok

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prdel?

Reagovat
One-Real

Na většině zdejších katalánských přátel, (čest vyjímkám, kterých tu na EF pár je) je šíleně vidět, jak neradi hledají chyby u sebe a svého týmu. Každopádně není se čeho bát, mocné trio PRD alias Peréz, Rafa a Danilo následované naším atletickým přítel vás v tom nenechá.

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé nemáš pravdu, ale zadruhé to všechno stavíš do špatnýho světla. Ono to není o tom, že je Real v prdeli, takže se nemáme čeho bát. Oni jsou tady Atleti, kteří ty svoje zápasy o ten gól, dva vyhrávat umějí. Oni jsou pro nás daleko větší soupeř, než rozvrácený Real.

Reagovat
One-Real

Real pod Rafou v lize není soupeř. Jedinou radost mi dělá fakt, že je doopravdy asi natvrdlý, množí se mu odpůrci v kádru a zachvíli půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si myslím, že není problém jen v trenérovi a že to nebude tak, že přijde nový kouč a primadonky začnou hrát fotbal, který předtím nehrály. Ono to je i v hlavách hráčů a jestli ti neumějí velké zápasy, tak je prostě nebudou umět ani s jiným koučem na lavce.

Ale i my máme svoje potíže - přijde mi, že nám dochezejí síly, což před těžkým lednem není žádná dobrá zpráva.

Nepřekvapilo by mě, kdyby se po roce ten titul vrátil do pruhované části Madridu.

Reagovat
frankiefcb

tak bylo by to fajn kdyby se vrátil.

Reagovat
Switchback

Tady je spíš 90% fanoušků realu namlsnajech tím životním podzimem a zapomíná na zbytek ... no a Rafa si to teď odsírá, chudák Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

V životě není všechno tak, jak by si člověk představoval, ale Madristi si tohle myslí. Oni se viděli jako hegemoni fotbalu tak, jak vládla Barca posledních 10 (???) let. Dokonce svůj tým stavěli na stejnou úroveň, jako byla Pepova Barca ...

A najednou se jim to začalo hroutit. Začalo to už loni v lednu a pokračovalo to ve všech soutěžích až do května. A pak jim tam Florentino pořídil parádní berličku, když vyměnil trenéry. Najednou mají fackovacího panáka, kterej za všechno může. A víceméně spokojení jsou teď všichni - Florentino pochopil, že s tím týmem prosral ty nejlepší roky, fanoušci mají bílýho koně, kterej jim stojí v cestě, aby jejich supermančaft vyhrál všechny trofeje a Rafa ... ten má svoje vysněný angažmá.

Reagovat
misinho7

ty do toho cele vidis jasne a presne znalec no....

Reagovat
Switchback

Tak hlavně, že jim ten Carlo tu ligu vybojoval ... ale tak aspoň si fanoušci těch pár měsíců užili

Reagovat
Aldeano

Reagovat
One-Real

Tak ten primární problém vidím samozřejmě na nejvyšším křesle, ale tam je to daleko složitější. I my jsme si Florentina malovali v lepším světle, ale v kontrastu se sílou tehdejší (před pár lety Barcelony) a našim nijakým kádrem bylo to narušení hegemonie titulem docela vitané. Možná se pletu a někdo mě vyvede z míry (nejsem si jistý jak to bylo s Beckhamem), ale nikdo nebyl tolik tlačený do základu na sílu jako dnešní Bale, proto ta kritika a pozornost míří hlavné na Peréze. Dovolím si říct, že máme po letech skutečně dobrý KÁDR i TÝM, ale to mrhání a házení si klacků pod nohy nemá obdob. Benítez je jen taková třešinka na dortu, dobře se na něj nadává a narozdíl od Carla tam ten rozdíl ve vztahu trenér - kabina je fakt do očí bijící, tohle musí uznat každý. Carvajal, Kroos, Isco, James jsou přesně ti hráči, kolem kterých by se měl točit nový Madrid a zrovna kolem těch třech je ta aura nespokojenosti dost vidět, tohle Rafa nemůže ustát. Jediní z těch pilířů pro budoucnost, kteří jsou nezasažení je Varane a Marcelo, první měl buďto zraněnou konkurenci a nebo byl zraněný sám a druhý žádnou na svém postu nemá. Peréz se nezmění, ale pod Rafou bude každá jeho chyba daleko víc vidět.

Vy máte šikovně spojenou obrovskou individuální kvalitu v útoku a pracovitost v záloze, takže si myslím že to nakonec stejně urvete, i když Madračky budou kousat. Nezapomínej na Vidala a hlavně Ardu, který je schopný ulevit jak v útoku i záloze, aniž by šla kvalita dolů. U nás pod Benítezem bych spíš věřil v LM, vyřazovací boje by dílem náhody a hráčskýho materiálu nějak zvládnout mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým novou krev strašně moc potřebuje, takže ti dva nový hráči si zahrají moc. Na Ardu se strašně těším, ale třeba v dnešním zápase si myslím, že by byl víc potřeba Aleix a jeho tah a rychlost.

Vaše problémy já řešit nehodlám, ale zopakuju jen to, co jsem psal kousek výš - v tom, jak všechno kydáte na Rafu jste alibisti. Máte tam dva daleko větší problémy. Ten jeden je pro vás srdcovka, takže chápu, že jste ho schopní obhajovat do roztrhání těla, ale dokud ten vřed nevyříznete, nepohnete se dál. Můj názor.

Reagovat
One-Real

Nadruhou stranu nemůžeš považovat za problém Ronalda, a Balea ne. Jeden druhým trpí a jestli si mám vybrat, neváhám ani sekundu. Ten tým je schopný jednoho, s Benzemou možná dva nevracejícího tolerovat a nepociťovat to, ale tři jsou zkrátka moc. Ronaldo těch gólů dává tolik, že užitečný bude vždycky. Kvalitní driblery, technické hráče, vůdce kteří to strhnou nebo ředitele hry máme v jiných, jeho přínos je pořád neocenitelný. Ale pokud jedním hráčem trpí další 4-5 (Kroos, Isco, James, Modrič a Ronaldo), pak je zkrátka něco špatně.

Jinak bez Ronalda bych si to dokázal představit, ale na jeho příkladu je šíleně vidět naše nevděčnost. Už teď je nejlepším střelcem historie a dostává to ze všech stran každý druhý týden.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bale = Cesc. Jeho prestup byl taky preslap, ale pokud hral dobre, nikdo nemel potrebu nesmyslne do nej sit, vycitat mu ze bez nej se vyhravalo a dalsi veci, za ktery objektivne nemohl. Promin, ale je strasny alibismus svadet tu letosni bidu na nej, protoze u vas patri vicemene k tomu nejlepsimu. Neni to poprvy, co vase hvezdy nevychazi s trenerem. Cekal bych treba kritiku Ramose, ktery tu smlouvu (castecne) dostal i proto, aby se tohle uz neopakoval, aspon podle myho nazoru.

Reagovat
One-Real

To sis z toho vzal spatnou pointu, ta letosni bida se na nej svadi az v nekolikate rade, prvnimi na rane jsou uplne jini. Zrovna ty, ktery nevnimas fotbal v ty nejjednodussi verzi a vidis dost veci "pod poklickou" bys tu jeho cernou auru mohl videt. Davaji mi za pravdu statistiky lonske i letosni sezony, takrka vsechny ztraty a doslova vsechny prohry maji stejneho jmenovatele a to nemuze byt nahoda. Vsak tou hrou na tri nebranici trpi cely tym. U vas ti dva skvele pracuji, pressuji a Messi je schopny tvorit zezadu, cili tomu tymu takrka nic nechybi, ale to by bylo na dlouhy povidani.

Obrana neni nas primarni problem, nejvetsi pruser je v zaloze, kterou jsme si zase neuveritelne rozesrali a ti vinici jsou zkratka vsichni tri. Ja nekritizuju Balea jako takoveho, coz jsem vysvetloval v tom clanku (dokonce jsem presvedceny, ze v Anglii by byl zpatky za boha), ale Pereze za jeho prosazovani a Beniteze za roli, kterou mu sveril. Vzdyt to snad ani neni mozne, aby takovy hral mel tvorit hru. Jeho nasazovani zkratka ovlivnuje vsechny kolem a pokud bude hrat on, Ronaldo i Benzema, tak to nikdy nebude fungovat, jak by mohlo. Benzema ti nabidne asistence, goly a zaroven velkou herni nadstavbu, nic se mu nemusi prizpusobovat ani hledat role. Ronalda muzes vyndat misto Balea, ale to bys byl spatny fanousek Madridu a srovnani Bale vs top tymy a Ronaldo vs top tymy je jako nebe a dudy. Videli jste vubec, kdy se naposledy trefil proti top tymu?

Vsichni vidi, ze tim trpi cela zalozni rada, kde je Modric v herni nepohode, navic proste nestiha obhospodarovat cely prostor, Kroos zas dostal novou roli a diky tomu nesmyslnymu pressu (najdi si obrazky z par utkani, kdy je primo u stoperu a jinak je cely stred vyklizeny) je tam pak Modric sam a obrana neustale pod tlakem. Trpi tim James, ktery je proti lonsku polovicni a zkratka nemuze hrat jako ctvrty zepredu. A nejvic tim trpi Isco, ktery by mel mit zaklad predplaceny a misto toho je s nim zachazeno timhle stylem. Nehlede na to, ze si je tam schopny Rafa dat Casemira, ktery je tu neskutecne glorifikovany. Spatna rozhodnuti a Rafova tvrdohlavost a rozpory s tou casti kadru, ktera nam loni udelala tu viteznou snuru ho proste predurcuji k odchodu. Kazdy kdo to ma v hlave v poradku vi, ze za lonskym uspechem nestalo ani nahodou BBC, ale prave ti za nimi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, chapu ten vas logicky nazor na herni system, z toho vyplyvajici upadek formy klicovych hracu a dalsi navazujici veci. Pouze jsem se vyjadril ke kritice Balea, ta mi letos prijde celkem nefer, protoze hraje slusne. Ta role neni jeho problem, Cesc u nas hral na "kridle" ci falesnou "9", jak to asi mohlo dopadnout, kdyz rychlostne a pohybove je na tom tak zalostne? To je proste problem trenera, ze mu tu roli sveril a nedokazal ho vyuzit jinak, resp. si prosadil jeho prichod (Pep)/nezamezil jeho prichodu (Carletto).

Pokud se prokaze, ze hraci odstrelili dalsiho trenera (cemuz nasvedcuje hodne veci), tak je to podle me obrovsky problem ve slozeni kadru, ktery se musi resit. A jak uz jsem psal, nejvice zodpovedny by za to mel byt Ramos, ktery dostal plat, ktery presahuje jeho fotbalovy vykony a jeho zodpovednosti by melo byt to, aby se ta situace uz neopakovala.

Reagovat
One-Real

Tak tohle je takova ceska klasika. Nadavame na Balea, ale smeruje to spis na Beniteze za roli jakou mu dal, nadavame na Beniteze, ale smeruje to spis na Pereze ze ho privedl a tak dale. Bale za svoje charakteristiky nemuze a v jine lize by to mohl valcovat, v Anglii kde by byl v tech top tymech hlavni osobnosti by to statisticky valcoval a na hru by se tolik nekoukalo.

Pokud je kabina az moc silna a dokaze vyhazovat trenery, tak je to problem, ale kazdej spor s trenerem musi mit nejakou pricinu a tady i opodstatneni. Nejsem si uplny jisty, jestli v Realu ve vztahu trener - hraci muze fungovat despoticka vlada. Za Del Bosqueho jsem to teprve zacinal sledoval v rannem veku, takze si to moc nepamatuju a pak uz se to stridalo jak na bezicim pase. Kazdopadne si myslim, ze ty spory jsou vyostreny medii, kterym se to ted zkratka hodi a dobre se to cte. Urcite v te kabine neni poradek, ale zaroven si zase nemyslim, ze by tam byl takovy zmatek jak se to prezentuje a vztahy uplne na bodu mrazu. Ale ta frustrace dost podle me prameni z primeho kontrastu s vami. Vase uspechy od prelomu prvniho desetileti tohohle tisicileti nemaji obdoby a my jsme vzdycky prvni na srovnani, Posledni roky navic se stinu vyslo Atletico a ta medailni masaz na Real je celkem silna, krome La Decimy a titulu za Mourinho moc duvodu k radosti nebylo. Ramos je silna osobnost, ale zaroven dost silnych osobnosti v kabine je proti Rafovi, takze by se taky mohlo stat, ze si obrati Ramos kabinu proti sobe. Ronaldo, Isco a jeho spanelska kolonie (Nacho, Jese a dalsi mladici) a v podstate cela zaloha jsou docela podstatna cast kadru., kdyby tam byl jeden nespokojeny, tak muze udelat poradek daleko lepe. Nehlede na to, ze Real byl je a bude specificke prostredi, kde neni urceny dlouhodoby styl, koncepce ani duvera pro trenery, takze to u nas bude vzdycky fungovat o trochu jinak nez u jinych celku.

Reagovat
smazaný uživatel

cakaj, aby sme aj my nezainteresovani tomu rozumeli ten vred ma byt Ronaldo?

Reagovat
Billy McClane

On je hlavne velkym vredom a zaroven trnom v oku Barcelony, inak by ho tu tolko stale neriesili

Reagovat
misinho7

lol vred najlepsi hrac poslednych dvoch rokov najlepsi strelec na svete atd...ale je vred..aha

Reagovat
CHONG

Takže naprosto neschopný trenér bez respektu, pod kterým hrají všichni hráči o třídu hůř než vloni a někteří z nich chtějí kvůli němu dokonce odejít není problém a nejlepší střelec v historii klubu je vřed, který je třeba vyříznout Možná by to chtělo ty drogy vysadit nebo aspoň omezit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Však to je klasika. Hon na mě, kterej jsem si v poslední době vypěstoval, je zábava Taková chvilková.

Reagovat
Kokesh

Hlavne, že te to baví. Jdeš v Jirkovych stopách.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, takže rozdíl už jen 3 body. Ohledně zejtra jsem fakt dost rozpolcený.. na jednu stranu nechci aby jsme případnou ztrátou dovolili Barceloně ten rozdíl navýšit, na druhou stranu ztráta bude pravděpodobně znamenat konec Beníteze.

Reagovat
CHONG

Rozpolcenost stranou, El Špeko musí z kola ven za každou cenu.

Reagovat
teenz

Klidne 5 zapasu bez bodu, jen aby sel doprdele.

Reagovat
Feind

to zas ne a treba takoveho schustera vyhodili i po zisku titulu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To bol Fabio Capello

Reagovat
Hachim Mastour

Capella dokonca 2 krát po zisku titulu.Alebo vtedy odišiel dobrovoľne?

Reagovat
smazaný uživatel

2x ho vyrazili po tom čo vyhral ligu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Potit krv, to sa im dnes ocividne nechcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo k tomu daleko ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Škoda, ale minulý rok pro nás leden taky nezačal bůhví jak. To se nakopne ve správný čas

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým je fantastický, ale nelíbí se mi, že jsme ztratili schopnost utrhnout pro sebe ty zápasy, ve kterých vše nejde tak úplně podle plánu. Ještě v říjnu bychom tohle derby asi vyhráli. Teď jsme ten konec uhráli strašně špatně. Přesně jsme skočili na špek domácím, kteří nás chtěli zatáhnout do soubojů a šarvátek. Od takhle vyspělýho týmu bych takovouhle chybu nečekal. Ale vím ... bylo to derby.

Reagovat
celeb

ako Neymar je velmi labilny co sa tohto tyka (dnes nas najlepsi hrac spolu so Sergiom), jeho extremne lahko vyprovokovat. Najvacsi problem bolo to, ze Messi nejde na 100% (ani na 70) a to sa nejak odzrkadluje v psychike timu. Pripomina mi obdobie pred 2-3 rokmi, ked sme vypadli s Atletmi/Bayernom v LM.

S pohladu striedania mi prislo vhodnejsie stiahnut Iniestu ako Rakitica, ale aj tak je to bieda mat 1 hraca na striedanie do zalohy/utoku, zvysok nepouzitelny.

Napriek tomu, prichod novej krvi by mohol pochovat tuto minikrizu a nakopnut nas. Potrebujeme vsak zufalo aspon 1 utocnika a zbavit sa nemehiel.

Reagovat
smazaný uživatel

slabucke, viac ako bod sme si nezasluzili...jednoducho tomu chyba stava...

Reagovat
LAM

chuť,snaha a přesnost.Prostěn z formy,čeho jsem se po loňskym roku bál.

Reagovat
Hachim Mastour

Ooo Barca pekne Tento krát im to už Real nedaruje.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime zajtra...

Reagovat
eder

Titul nakonec stejně vyhraje Rafa Benítez!

Reagovat
celeb

dozivotny trener Realu Madrid

Reagovat
.13

Dost nemastny- neslany vykon. Dost tazko sa dostava do zapasu a hlavne vyhrava, ked sa z toho stane taky boj ako dnes. Snad Espanyolu ten bod pomoze a my sa pozviechame. Zbytocne si to komplikujeme.

Treba zacat znova makat, lebo kvalitu sme nestratili. Pride mi skor, ze sme sa uspokojili a mysleli, ze titul uz je po Clasicu nas.

Stale to vsak mame v rukach tak snad sa poucime

Reagovat
Visca el barca

Nedá se nic dělat. Vyhrát se mělo, bohužel nebylo štěstí v zakončení. Ono lepší ztratit teď, než v březnu či květnu. Jinak na druhou stranu je to možná i dobře, aspoň přijde posila do útoku, protože v těhle situacích tam není koho dát a to může bejt v mnohem duležitějších zápasech velkej problém.

Reagovat
F.Torres

"Ono lepší ztratit teď, než v březnu či květnu" Hmm.. zajímavý myšlenkový pochod

Reagovat
Ángel di María 22

Prosimte, on zadny myslenky nema, natoz pochod

Reagovat
Visca el barca

Tak my náskok máme. A teď je čas něco kdyžtak změnit, což v květnu zrovna už moc nejde. Jinak ten dement pod tebou tady bude mluvit něco vo myšlenkách, když loni pomalu vypouštěl copu, pak ligu a nakonec neměl vůbec nic.

Reagovat
F.Torres

a nebylo by lepší ztratit vůbec? Ztráta = ztráta a je jedno kdy

Reagovat
Visca el barca

To bez debat, ale na každý ztrátě se daj najít pozitiva. Rozhodně nejsem z těch, co by šířili hned paniku

Reagovat
F.Torres

tak pozitiva můžeš najít i v momentě, když šlápneš do ho*na

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Trebárs oriešky...

Reagovat
Free_player

.......

Reagovat
roberos

Mě se líbílo jak se Espaňol mohl přetrhnout proti Barce a naopak jak proti Realu zápas vypustily a vůbec nebránily! Ale jinak dnes nám chyběl pohyb a nasazení .

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze po tom dalsom "IP-adresa faily" sa tu uz dalej nebudes strapnovat s tym druhym nickom

Reagovat
valloire

tos myslel špatně...nedá se to ovládnout....prosím pomoc pomoc

Reagovat
roberos

Poradím tě - změň si nick . Jinak Iu adresu si můžeš dát třeba z Hongongu a už tady nebudou ty hloupý kecy o stejné adrese!

Reagovat
valloire

neopisuj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

originální

Reagovat
smazaný uživatel

to s tou IP-čkou už neukecas

Reagovat
valloire

já ale nic takovýho od začátku nedělám, ty jsi z toho strašně fascinovanej....

Reagovat
smazaný uživatel

len nemam rad klamarov

Reagovat
valloire

pomyslel jsi na možnost, že neklamu?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
roberos

Hele už mám dost těch blbej keců já mám nick roberos a nemám s vaillorem nic společného. IP adresa jdě pozměnit ! Ty a tobě podobný tady šíří jen bluda a nevím proč!

Reagovat
valloire

originální

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ten valloire je ale mrdka, vydáva sa za teba a robí ti zlé meno

Reagovat
valloire

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Tak snad pristi kolo uz Thomas v zakladu, v kazdym zapase po nastupu fantastickej. Posadit Kokeho, kterej je zase z formy a Saula. Snad Augusto a Kranevitter rychle zapadnou do tymu, ackoliv to je jasny, ze to bude nejakej cas trvat.

Reagovat
smazaný uživatel

ako hraje Angel Correa?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Slušne, ale sám to nepotiahne

Reagovat
Phillipinho

Nevybrouseny diamant. Ma momenty, na kterych se pozn, ze je neskutecne talentovany, ale stale ma pred sebou strasne moc prace. Je slabsi v soubojich a zlobi ho prvni dotek. Na zaklad to zatim neni, ale jako oziveni je fakt super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho sledoval na niektorých turnajoch za ARG U20 a zaujal ma....len som chcel vedieť ako sa chytil na úvod v Európe. Dikes.

Reagovat
smazaný uživatel

chytne se.. a dost! chci říct: bude nepřehlédnutelný

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl ovšem od začátku výborný.

Reagovat
Lorcan

čeká ho slibná budoucnost má na to ideálního trenéra

Reagovat
Carrick

z Thomase může být moc zajímavý hráč

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Už je...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Sú v hajzli.... Útok slabý a nekreatívny... Škoda tých peňazí za Martineza a Vietta, sú extrémne slabí

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dneska velmi dobří. Dej jim ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný prienik pri góle

Reagovat
smazaný uživatel

takhle vypadá správný průnik do šestnáctky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ADM

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Atlético je doma slabšie ( i keď nie výsledkami) ako vonku? To som si myslel, že sa pod Cholom nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Nee. Atlético je doma silnější.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Malaga

Reagovat
LAM

Když na to tak koukám tak se musíme začít rychle zvedat a zas začít hrát pořádně protože nám jinak začne Real i Atletico utíkat.Fanoušci Realu sice poád ujišťujou jak hrajou špatně,ale i přes to vyhráli skupinu LM a v lize nestrácej skoro nic.Dnes navíc na velmi špatný Valencii domácím vůbec nevěřim.

Takže pokuď zas nezačnem hrát jak loni na jaře tak to bude špatný.Navíc Real teď bude mít kvůli vyloučení z CDR hromadu času na odpočinek a dost je to proti nám i Atleticu zvýhodní

Reagovat
smazaný uživatel

No tolko bodov co Real postracal do polky sezony ako teraz uz teda dlho nepamatam

Ale Barca urcite musi zamakat. V decembri sa ale pomaly na time zacala prejavovat unava. Lucho realne disponoval az 8 schopnymi brancami, ale iba 5 schopnymi zaloznikmi (aj aj to bol dlho zraneny Sergi Roberto) a polovicu jesene hral len s dvoma schopnymi utocnikmi. Napriek tomu je vsak az neuveritelne, ze s tak uzkym kadrom ma Barca stale vsetko v svojich rukach a nemusi nikoho dobiehat.

Prichod Ardu a Aleixa timu urcite ulavi. Urcite zacne striedavat pocas zapasu aj Neymar, Suarez pripadne Messi, kedze na ich miestach mozu alternovat obaja zmienovani hraci. Rovnako moze timu prospiet aj navrat Denisa Suareza. Lucho kazdopadne na narocnu jar chce byt pripraveny a aj v pripade neocakavanych zraneni chce disponovat silnou lavickou, ktora by dokazala vyhravat tazke zapasy v lige, LM aj Cope.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
alcantara

Ak by mi niekto pred sezonou ponukol tuto poziciu, tak by som to bral vsetkymi desiatimi. Skor som cakal, ze v tejto dobe zacne stihacia jazda. Naopak, dobiehat musia nas. Vdaka za Floreho a bany pre Neymara a Suareza, ani nevedia, ako nam pomahaju.

Reagovat
misinho7

lol dokym je u nas Benitez tak ste v suchu co sa tyka nas...j

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy a z toho 3 uplně zbytečné remízy s kopyťáckými týmy... hoši by měli jít trochu do sebe a když náhodou nedáváme pět gólů, tak místo dávání si předností mezi MSN radši začít pořádně makat

Reagovat
smazaný uživatel

Bod je pre Rayo v tejto situácii veeeľmi málo... Navyše ich čaká bud. víkend "šesťbodový" zápas v Levante...

Neviem no, ale nechať pri rohovom kope za stavu 2:1 tak voľného Brumu, to je "na prášky"...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Rayo a Betis Sakra, musíte sa zachrániť... Eibar Asi najvyššia prvoligová výhra v histórii klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná liga, nikdo ten titul nechce vyhrát

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Hovorí fanda 4rsen4lu...

Reagovat
loki5

To PL ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocny zapas

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
One-Real

Skvelej zapas, paradni tempo, dva tymy predvadejici absolutni takticky chaos, ten zapas mel fakt vsechno, hezka rozlucka pro Rafu.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to nakoniec prehrali po tom co este v 82. vyhravali tak by urcite isiel, takto to moc realne nevidim Negredo ho zachranil

Reagovat
smazaný uživatel

Vyválčili jste v deseti plichtu na Mestalle a přesto by měl jít kouč pryč? To už je fakt přeháňka ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kenneth

Koukam ze i v roce 2016 si klasicky uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

vy fandíte proti svému týmu a já jsem prý mimo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

proti proudu

Reagovat
valloire

vždycky

Reagovat
Kokesh

Musim souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
uff

Reagovat
-Carles-

Reagovat
One-Real

Tohle ale vubec neni o dnesku, Rafa na lavicku nepatri od zacatku ligy, dneska ten zapas zase degradoval svymi rozhodnutimi.

Reagovat
Ángel di María 22

Prosimte proc na tuhle kravinu vubec reagujes?

Reagovat
alcantara

Kto by mal v tejto chvili prist, to tak veris Zidanovi?

Reagovat
One-Real

Misto Rafy vyjma Mourinha kdokoliv, toho Isca mu neodpustim, i kdyby vyhral nejakou nahodou LM.

Reagovat
alcantara

Isco je srdcovka z mnohych dovodov, tomu verim, to by som bol tiez velmi zly. Len by ma fakt zaujimal ten kdokoliv, kto by to vobec mohol byt.

Reagovat
One-Real

Zidane to stejne jednou dostane, takze podle me neni na co cekat. Zidane, jinak se mi libi treba Marcelino nebo ten Schmidt z Leverkusenu, hraje s nimi celkem fajn fotbal, otazka je jak by to fungovalo tady. Idealne nekdo s myslenim Pepa bez katalanske minulosti,tam bych o tu nasi zalohu strach nemel.

Reagovat
alcantara

Nemyslim si, ze je to dostatocna osobnost,aby mohli viest aktualne Madrid. Ako Marcelino, tak najma ten Nemec. Pep bez katalanskej minulosti asi nie je resp. vsetkych na jeho urovni ste povyhadzovali uz. Ale Zidaneho by som si kukol, neviem co od neho cakat a ako sa mu dari, taka volba zo zufalstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Kral chce zpatky svuj trun.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane ho zpět už 11. ledna

Reagovat
Magic player

Co chystas? Rozjedes to jako za starych casu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhlášení GB.

Reagovat
Magic player

Nechapes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Už jenom za ty střídání. Vázquez za Benzemu, když honíme výhru a další 2 střídání pro jistotu ani nevyužít? Nechat na lávce Isca, Jamese, který jsou při vší účtě k Vazquezovi přece jenom víc rozdílovější? Přesně tyhle věci jdou na jeho triko a potenciálně nás stáli zápas. A to ani nebudu mluvit o rozhodnutí hrát Pepeho, když má na lávce 100% zdravýho Varaneho.

Reagovat
Magic player

Je to saboter, to jednoznacne a snad to Perez vidi a odvola ho i pres relativne uchazejici vysledky, protoze u nas jde i o predvadenou hru a dominanci v zapase, kor s takovymhle tymem, coz teda Benitez absolutne nezvlada.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pl hadr... A ja že čo mi to pripomína.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ho jako nahradí? Zůstane

Reagovat
Switchback

Ronaldo ajajaj

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tá posledná šanca po rohu, pekne to spravila buznička... Tá tam fakt Rafu nechce....

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Negredo

Ale prekvapilo ma, že Real neopal penclu, veľmi nezvyčajné v ich zápasoch

Reagovat
Hurrikane

My jsme aspoň dali dva góly chytrolíne

Reagovat
smazaný uživatel

negredo přišel,. a klasicky dojebal. jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle rok by měl být jeho prý ...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Klasik

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

*nekopal

Reagovat
Kokesh

Na Bale klidne mohla byt, kdyby tomu nepridal.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco,James celou dobu na lávce..skvělé střídání jestli Rafa zůstane...no to potěš

Reagovat
smazaný uživatel

Madristi fandí proti svému týmu. Čeho se ještě s touhle cháskou nedočkám ...?

Reagovat
MadMrJacky

Já už bych se ani nedivil, kdyby začali fandit tobě tyjo..

Reagovat
smazaný uživatel

jako to už by bylo fakt k zamyšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočná zberba. Ani cukotka nemá takých plastic fans

Reagovat
CHONG

To je fakt tak těžké pochopit, tu rovnici: prohry = odchod Bénitéze = fotbal, z kterého se člověku nechce zvracet a ze kterého může mít radost.

Reagovat
MadMrJacky

Přesně před rokem jsme tu taky psali aby Lucho odešel. Ale pořád jsem věřil, že se to otočí a ani ve snu bych nepřál soupeři. Tohle je prostě sračka..

Reagovat
One-Real

Souperi tu preje naproste minimum, prohru Realu bych si nikdy nepral.

Reagovat
Magic player

Jsou to dementi.

Reagovat
CHONG

Pod Benítezem se to nikdy neotočí od začátku sezóny tam není ani elementární zlepšení, naopak je to ještě horší, protože začal ignorovat Isca, on je naše zhouba a znovuzrození dosáhneme pouze jeho odchodem a toho lze bohužel dosáhnout jen skrze prohrané zápasy.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

A všimol si si dnes na tribúne fanúšikov Realu a ich reakcie po góloch Realu? Či to bola nejaká skupinka privŕžencov Pereza?

Reagovat
Whitemedia

U nás byl Benitez jako interim manager a taky jsem kolikrát málem fandil proti našemu týmu, jak to všechno bylo s tím hnusákem nesympatické.. ani se jim v tomhle nedivím, i když oni už zacházejí docela do extrému.

Reagovat
smazaný uživatel

Španielská justícia by mala vydať zatykač na Negreda, pretože to jeho zabíjanie šancí nie je normálne, to by mal byť trestný čin!

Reagovat
QooBo

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ta posledna minuta bola hadam vzrušujucejšia ako cely zapas Espanyol - Barca

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak samozrejme zapas takticky uplne nulovej, od organizovanejsich tymu by oba akteri dostali momentalne kour, akorat tady se potkali spolu, takze komickej zápas bez záloh pro zasmání dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Když o tom tak uvažuju, tak Valencie dneska udělala nejspíš nepřekonatelný rekord v počtu fanušků. Fandili jí nejen Netopýři, ale i Culés a většina Madristů ...

Reagovat
Magic player

Pojd jeste neco, tohle na ADM nema.

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to moc okatý Jirko já myslim že stačí EC

Reagovat
uff

Reagovat
janinho

ja sa ti vobec necudujem ze tu trepes tie svoje obykle kokociny... sak najvacsou posilou barcelony za poslednych par rokov bol prave prichod Beniteza na lavicku Realu.

ale ak sa ti ten babrak az tak velmi paci, tak ti teda drzim palce aby viedol tu vasu equipu ty jelito

este len zacal novy rok a jirko jasne deklaruje ze to nebude ten rok kedy konecne dostane rozum. sustred sa ty len radsej na svoj tim, lebo tolko komentov ako ty k Realu nedava ani sebevacsi madridista!

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si vyhlašoval největší blb na eurofotbale tak by jiri - vfb neměl konkurenta...

Reagovat
One-Real

Jestli ti dva kaspari dopusti odchod Isca, tak do toho Madridu fakt jedu.

Reagovat
LAM

Ale nejedeš

Reagovat
smazaný uživatel

nechci se tě dotknout, ale to už jsi vyhrožoval několikrát.

Reagovat
One-Real

najdi

Reagovat
smazaný uživatel

Našel jsem 2 příspěvky, kdy jsi psal něco podobného, ale to se jednalo Adebayora, takže se to dá pochopit

Reagovat
One-Real

Já si vůbec nejsem vědomý, že bych to někdy psal ze vší vážností a ne s nějakou nadsázkou. Ale tady to myslim vážně, screenujte a schovávejte, jestli odejde Isco, jedu do Madridu s transparenty.

Reagovat
smazaný uživatel

http://efsearch.owny.cz/?a=One-Real&s=jedu+do+Madridu&f=&t=&o=n

Neber to jako nějakou provokaci, prostě mě zajímalo jestli má jirka pravdu nebo ne.

Reagovat
One-Real

To je v pořádku, jenže Adebayor po té sezóně odešel, takže nebylo proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale jirka psal o ohledně výhrůžek.

To je jedno, stejně Isco neodejde... to bude Peréz nedal už.

Reagovat
One-Real

Jo, ale co to s tím má společného? Kdybych vyhrožoval, že to myslim vážně a pak nejel, tak jsem za blbce, ale vzhledem k okolnostem nebyl důvod jet. Potom teda nechápu jeho poznámku, pokud tím nenarážel na to, že už jsem o tom mluvil, měl jsem důvod splněnej a následně to odpískal.

Reagovat
valloire

ten konec je řeč jakýho kmene?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádného, nahraď si by místo bude...

Reagovat
valloire

ok

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak chápu tvoji znechucenost, aby hráč jako je Isco vysedával na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra

Reagovat
LAM

Tak to vypadá zajímavě.Barca je teď dost z formy a Real hraje často taky dost špatně.Aby nakonec titul nebralo Atletico.

Reagovat
Ángel di María 22

Zatimco Atletico problemy nema.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Posledné 2 zápasy so zostupujúcimi mužstvami a utrápené výhry po 80.-tej minúte, forma ako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no, Barca je pořád největším favoritem, ale stát se může všechno. Liga není ještě ani v polovině, takže mluvit o titulu nemá vůbec smysl. Aji kdyby bylo po 30. kole, 4 body na čelo nejsou nic. Teď jsem si vzpomněl na zápasy s Vale a Deportivem (1-1 a 2-2) a fakt škoda, zbytečný 4 body ztracený. Barca mohla mít 43 bodů a zápas k dobru, ale co se dá dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nyl stejně majstršyk,vyměnit Ancelottiho za Rafu... Perez se teď musí citit uvnitř jako debil... Ale těžko ho vyhodí v půlce sezóny,to by byl všem pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

1, Atlético Madrid 18 41

2, FC Barcelona 17 39

3, Real Madrid 18 37

4, Villarreal CF 18 36

To ako sa potichučky dostalo Atletico na 1. miesto a Ponorka na 4. miesto je famozne, navyse prva stvorka medzi sebou len na 5 bodov, famozna sezona

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ale ajtak vyhrajú Nemci...

Reagovat
alcantara

Valencia poslednych 15 minut bud debilna strata alebo netakticky faul pred sestnastkou. K tomu dva centre, ktore mohli viest ku golu. Zapas a.k.a. PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Fanusikovia Realu: "Rafa, priniesol si nám nojhorsi rok našiho zivota. Ďakujeme"

...to bude vysiet na bernabeu o par rokov ked rafa pride ako superov kouc....

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia Realu maju ocividne kratku pamat ked vypadavali rok co rok v 8-finale CL... 4 body na prve miesto, prijatelny zreb v LM, ste az moc velke citlivky

Reagovat
misinho7

kratku pamet? poseldnych 5 rokov sme furt v semifinale hrame dobry futbal ale taku sracku sme uz nehrali strasne dlho....

Reagovat
smazaný uživatel

a 5 rokov je akoze nejaka dlha doba? ty o tomto roku pises ako o najhorsom vo vasich zivotoch, ale Rafa je po necelej polke sezony stale len 4 body od prveho miesta, ma velmi prijatelny zreb v CL a az na EL Clasico vsetky tazke vonkajsie zapasy za sebou... uz sa zobudte z toho sna ze sa da vyhrat vsetko, ked ste nespokojni aj s remizou z Mestalle... Par rokov dozadu Real nebol schopny prejst cez 8-finale CL, to bola od Realu tragedia rok co rok v europe. Nechajte Rafu nech dohra sezonu a ukaze coho je/nie je schopny, az potom snad budete bilancovat...

Reagovat
One-Real

Opravdu není náhoda, že Rafa už má zastání takřka jen ve fanoušcích Barcelony. Já bych se současným Realem byl z vaší pozice taky spokojený. Herně tragédie, od začátku sezóny není na týmu vidět progres, na oba soupeře v tabulce ztrací, kabina není v pořádku, oblíbenci fanoušků vysedávají. Taky by se mi to líbilo.

Reagovat
alcantara

Reagovat
misinho7

to je jedno kde je ta remiza, mal dvakrat moznost stiahnut naskok na barcu a dvakrat zlyhal.... neviem kolko krat este barca strati so slabymi supermi ale naskok je 5 bodov a ked este ratam EL Clasico na Nou Camp kde remiza bude zazrak tak to vidim velmi blede...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má spory i s hráčema (tim neříkám, že je lehký s některýma vyjít), hrajeme ho*no, dostali jsme od arcirivala vejprask a třeba mně osobně je Benitéz fakt extrémně nesympatickej. Zkuste to vzít taky z druhýho pohledu

Reagovat
Magic player

Vis moc dobre, ze fotbal neni jen o vysledcich(ktere navic nejsou kdovijake), v Realu obzvlast, tak toho laskave nech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

Reagovat
Magic player

Klidne si ho muzou vzit zpet. A pokud jde o me, tak hned zitra, sam jim ho dovezu a dam mu maslicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a proč teda nehrají Isco s Jamesem? 2 z největších talentů současnýho talentu. James by měl základ snad i v Barce a Isco na tom není hůř...

a nepište mi sem ty vaše kokotiny, jakej je Benitez zmrd..

někdo v tom týmu prostě bránit musí a když jsou všichni zdrávi, tak to taky někdo musí odsrat..

Reagovat
misinho7

benitez je zmrd

Reagovat
One-Real

To je docela vtipné, protože oba jsou schopni bránit daleko lépe než někteří hráči ze základu.

Reagovat
smazaný uživatel

no já netvrdím, že ne.. zvlášť James.. ale celý problém je posadit Crise a Balea..

nicméně nechápu, čemu se pořád divíte, když je na tom ten tým postavený... myslím přístupu a celkové reklamě

Reagovat
One-Real

V čem je pro reklamu zajímavější Bale než James? Tohle je nesmysl. James za 80 mega může sedět a Bale za 90 nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevěřím, že tomuto brání pouze Benitez, zvlášť když za Carla to bylo podobné..

neměl na druhou stranu James nějaké zranění?

Reagovat
One-Real

Hlavní problém je Peréz, který prostě neuzná, že Bale byla střela vedle. Nesmrtelnost mu zajištuje Perézovo ego a ty dva finálové góly. Když je postavíš na stejnou roli, dostaneš od obou stejné statistiky a s Jamesem velkou herní nadstavbu, ale to už tu bylo psáno kolikrát. James byl, ale už na Sevillu byl ok a Rafa tvrdil něco jiného. Dneska je to další ukázka, že všichni jsou si rovni a někteří rovnější.

Reagovat
Magic player

Jj, nekdo branit musi, proto hraje misto jednoho z tech dvou Bale.

Reagovat
misinho7

a teraz ak by Rafu odvolal ..kto miesto neho? sak na trhu neni nikto schopny

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, ale snad ne

Reagovat
misinho7

pojde do United

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych si nebyl jistý, ale je to možný

Reagovat
valloire

je

Reagovat
misinho7

ok murko...ale neviem no ci je potrebne ho znova sem tahat

Reagovat
valloire

nemluvím o Mourinhovi

Reagovat
misinho7

tak kto este?

Reagovat
valloire

hádej, neni to těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes.

Reagovat
valloire

no

Reagovat
patas92

Vasconcelos

Reagovat
valloire

ty vole, tohle se vám jednou vrátí

Reagovat
MadMrJacky

LVG

Reagovat
alcantara

Juande Ramos.

Reagovat
Hachim Mastour

Mou predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Přece Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

dajte sancu Laudrupovi a ak nie jemu, tak Zidanemu.

Reagovat
Magic player

Emilio Butragueño nepotvrdil pokračovanie Rafu Beníteza keď bol opýtaný, či klub odvolá Beníteza: " Mužstvo poskytlo dobrý obraz, rozvahu."

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

To jsem tady včera nebo kdy vysvětloval Angelovi, ale půl sezóny prý nic neznamená.

Reagovat
valloire

neznamená, zvlášť když podobnou bilanci měl i Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo vs Espanyol - 5, MSN - 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Espanyol proti Realu a proti Barce jsou 2 odlišný týmy.

Reagovat
valloire

jako že nastupuje béčko?

Reagovat
smazaný uživatel

zetko

Reagovat
hntlyl

Reagovat
misinho7

Reagovat
Magic player

Messi nedal Cechovi gol v 8 zapasech ani jednou.

Reagovat
valloire

ani z penalty, je to Dřevák, ani tu bránu netrefí

Reagovat
roberos

Chlapče statistika ze španělský liga Ronaldo a Messi - oba nedaly 6 penalt ! Tak to musí být dřevák i ten tvůj Penaldo,který neumí trestňáky a jediný co umí dávat góly slabochům ( kteří se ani moc nesnaží) to je ten tvůj dřevák -CR16 . Dnes se zase ukázal - lepší tým a CR16 - nic jako vždy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo sice má s Messim stejný počet neproměněných penalt, ale kopal jich o 11 víc..

Reagovat
valloire

Symfonie c dur Ronaldo č. 658

Reagovat
valloire

Sice nástupce Rafy je jasnej a doufám, že na něj nebudu dlouho čekat, ale pro tu prdel a zděšení cules bych byl pro Mourinha. Horší než Rafa by na beton nebyl a aspoň by je nasral.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale no tak.Real nehral pod Mourinhom betón.

Reagovat
smazaný uživatel

prichod momentalneho tragickeho Mourinha ktory si pred odchodom z realu rozhadal polku kabiny by skoncil podla mna ako neskutocny fail to by bola dalsia neskutocna groteska do tejto sezony Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by je zvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

tohtorocny Mourinho ktory si absolutne prestal verit, prestali mu verit aj hraci, media z neho robili šaška a on sa este sam strapnoval na pozapasovych tlacovkach, navyse ten isty Mourinho si pred 4 rokmi rozhadal polku madridskej kabiny, rovnako ako teraz kabinu v Chelsea... Mou by bola rana do hrobu

Reagovat
Magic player

Privest ho zpatky k tymu, ktery se obratil proti nemu a vyhnal ho, by byla strasna kravina.

Reagovat
MadMrJacky

A proč by nás to mělo děsit víc než vás?

Reagovat
X-bano-X

Roberto Carlos?

Reagovat
stas87

Fakt by skusil Real poslat ponuku do Bayeru ci su to len spekulacie zufalcov?

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Ramos, proc ho ti rozhodci nikdy nevyvolaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Rafa genius dokázal sjednotit všechny fanoušky Realu Tak jako u nás Zeman všechny občany

Reagovat
Kokesh

Jak je sjednotil? Ze mu tu naprosta vetsina nadava do tlusteho prasere a tloustika? Nejvtipnejsi pro me ale je, ze ma prakticky stejnou vahu jako Carlo.

Reagovat
minoLFC

vážne?

Reagovat
Pospovič

Velká Škoda Athleticu, snad tu Evropu ukopou. Týmy jako Palmy by měli poražet

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez je spravna volba, dneska smola prestupove obdobie to zas prinesie velke meno a bude to zase super suboj medzi Suarezom a Realom

Reagovat
Spalovač šancí

Valencia je zralá na výměnu trenéra

Reagovat
Free_player

buřt, tučňák, číšník ....

Reagovat
patas92

CHONG30.08.2015 00:39

Mám 193 cm a 99 kilo, takže žádná hrůza, ale celkově mi přijdou tyhle narážky na váhu (Rafa) či vzhled (Gareth) strašně ubohoučké.

CHONG30.08.2015 00:34

Kritiku si za některé rozhodnutí zaslouží, ale ty vulgární urážky a narážky na jeho váhu jsou celkem ubohost.

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
Free_player

on už chudák ani neví co žvaní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak takovejhle idiot může bejt právník?

Reagovat
CHONG

Jednoduše, absolvuješ právnickou fakultu

Reagovat
CHONG

Jsem překvapený, že to někdo nevytáhl už dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

ale odkecal tě slušně

Reagovat
CHONG

To nepochybně, zkrátka mi s Bénitezem ruply nervy a podlehl jsem davovému šílenství

Reagovat
smazaný uživatel

A to předtím, nebo potom?

Reagovat
CHONG

Potom, mně jsou ty narážky na vzhled třeba u Garetha vážně proti srsti, ale Benítez mě tak sere, že si prostě nemůžu pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě třeba ty narážky na Garetha přijdou úplně na místě, protože si dobrovolně nechává narůst hlavu opice. Jako chápu ho, že s jeho tvarem obličeje nikdy nebude nějakej fešák a lamač dívčích srdcí, ale poslední rok v minulosti, když si česal jen takovou tu patku, tak vypadal docela normálně.

Narážky na váhu Rafu mi přijdou debilní, zaprvé proto, že trenérské schopnosti nejsou odvislé od číslovky na váze, ale taky proto, že trenérů při těle je docela vysoké procento. A třeba tvůj milovaný Carletto je tlustý úplně stejně ...

Reagovat
smazaný uživatel

*bez poslední rok

Reagovat
CHONG

Tak jeho trenérské schopnosti jsou nula, nula, hovno, ty není třeba hodnotit a Carletto má sice nadváhu, ale oproti Benítezovi je jak proutek.

Reagovat
smazaný uživatel

wiki tvrdí, že má Rafa 175/75 a Carlo 179/74. Ten rozdíl mi nepřijde nijak výrazný.

Reagovat
Jerichoo

stačí použiť zdravý rozum a zistíš že Benitéz nemôže mať 75kg..

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho 180/73 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek 180/76

Mou 174/74 ( )

Reagovat
CHONG

Takže Mou má stejnou postavu jako Benítez?

Reagovat
smazaný uživatel

koukni na wiki sám ...

Reagovat
CHONG

To nemusím, stačí, když se podívám na Moua a na Beníteze a je mi jasné, že je to blbost, není možné to posoudit čistě na poměru výška a váha.

Reagovat
valloire

wiki....je to wiki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

To ti fakt přijde jako vhodně strávený čas, hledat víc jak čtvrt roku staré příspěvky a "dokazovat" pomocí nich něco o někom, koho znáš jen jako internetovou identitu a o kterém si zjevne nemyslíš nic pozitivního?

Jako rýpání do hráčů největšího rivala a takové to klasické sportovní špičkování chápu (byť mě nebaví to provozovat online, spíš se známýma u piva nebo v práci), ale tohleto? Dyť to je ztráta času.

Reagovat
patas92

Zabralo mi to asi 2 minuty

Reagovat
Israha

Tak jasně, žes to nehledal půl dne, post po postu. Ale přesto - jako k čemu tohle? To nemá s fanouškovskou rivalitou nic společného. Nejseš v tom tady jediný, no...ale zrovna teď jsem se rozhodl, že se na to konečně někoho zeptám, co je na tom tak zábavného

Reagovat
smazaný uživatel

tak se koukni, kolik lidí to pobavilo

Reagovat
Israha

Teď ale kolik lidí se mu směje, protože jim to fakt přijde vtipné, a kolik proto, že je to prostě CHONG a fandí Realu

Reagovat
smazaný uživatel

tak takhle jsem o tom neuvažoval. Sám za sebe teda můžu jen doplnit, že mi to přijde fakt vtipné.

Reagovat
patas92

Zábavné je na tom to, jak svůj postoj změnil po pár měsících a teď ho nazývá špekounem 5x pod každým článkem

Reagovat
Israha

Když seš na někoho nasraný, tak postoje, které jinak zastáváš, jdou stranou

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo! verili jste jeste vubec nekdo, ze konecne porazime kvalitni tym z bbva?? ja ne a desim se toho co bude v lm, ackoliv as respekt nebudi, obavy ve me budi to, ze letos opravdu nejsme schopny porazit kvalitni tym a je jedno, ze se zrovna jedna o letos celkem tapajici valencii, sevillu (v dobe, kdy nas porazili meli taky slusnou vysledkovou mizerii), to ze se v dalsim kole rozstrili la coruna nena zadnou hodnotu

Reagovat
Kenneth

Tak letosni sezona uz je vicemene jedno, v LM vyletime stejne nejpozdeji ve ctvrtfinale s lepsim souperem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele