18. kolo
03.01.2016 18:15 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 1:2

Villarreal zvítězil na půdě Deportiva díky penaltě nařízené v nastavení 2:1 a stvrdil čtvrtou příčku v tabulce. Autorem vítězné branky byl Bruno Soriano, jenž zařídil i první gól hostujícího celku. Jedinou branku La Coruni zaznamenal Luis Alberto.

Utkání o hodně začalo z obou stran opatrně a na opravdu vzrušující okamžik museli diváci na stadionu Riazor čekat až do 25. minuty. To se domácí Lucas Pérez dostal do samostatného úniku, ale na cestě k brankáři jej zradilo zpracování a míč mohl do bezpečí odvrátit obránce Víctor Ruiz. Di vedení se tak mohl ve 36. dostat Villarreal. Po skvěle nacvičené standardní situaci hráli domácí beci jen roli tréninkových kuželů, kolem nichž vykouzlil Gaspar krásnou přihrávku na Soriana, jenž zcela nehlídán prostřelil domácího gólmana - 0:1!

Nervózní zbytek poločasu už další gólové okamžiky nepřinesl a do kabin tak šla o gól šťastnější ekipa Žluté ponorky. Po změně stran se ale modrobílým přeci jen podařilo srovnat s Villarrealem krok. Hned ve 48. minutě neuhlídali hostující obránci náběh Lucas Péreze, jenž tak mohl z pravé stany naservírovat míč nabíhajícímu Luisi Albertovi, který bez milosti dopravil míč za záda bezmocného Areoly - 1:1!

Jen o minutu později mohli domácí dokonat obrat, když se Lucas Pérez učebnicově proháčkoval až do pokutového území, ale v ideální pozici poslal míč mimo! Úsek hry plný velkých šancí ještě doplnil v 51. minutě Denis Suárez, jenž využil dobře načasovanou přihrávku z pravé strany, avšak ztroskotal na domácím brankáři Luxovi.

Poté se hra na delší dobu uklidnila a utkání nezadržitelně spělo k remízovému konci. Marcelinovi svěřenci si ale přeci jen nechali na závěr ještě jedno eso v rukávu. Namazali jim však především domácí konkrétně Fernando Navarro, jenž neudržel ve 3. minutě nastavení nervy na uzdě a při ataku Villarrealu neobratně srazil k zemi Samuela a sudí Borbalan ukázal bez váhání na penaltový puntík. K nařízenému pokutovému kopu se postavil autor první branky Bruno Soriano. Jednatřicetiletý záložník si vychytrale počkal na pohyb Luxe a s přehledem poslal míč na druhou stranu - 1:2! Tři body tak putuj do Villarrealu, domácí musí zkousnout první prohru po sedmi utkáních v řadě.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0, Lucas...

Reagovat
smazaný uživatel

Vie niekto, preco na tento zapas nie je nominovany Manuel Pablo? Zranenie alebo sa uz na to vykaslal? :)

Reagovat
smazaný uživatel

je v poradku..trener si ho nevybral z taktickych duvodu..

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele