Gambrinus liga - preview 20. kola

09.03.2012, 09:02, aktualizováno 12.03.2012, 08:41
Previews
Dvacáté kolo první fotbalové ligy se tradičně uzavře pondělní dohrávkou mezi Příbramí a Teplicemi. Oba týmy obývají klidný střed tabulky, domácí jsou sedmí, Teplice o příčku níž.
1. FK Příbram - FK Teplice  (pondělí 18:00)
Dvacáté kolo první fotbalové ligy se tradičně uzavře v pondělí televizní dohrávkou mezi Příbramí a Teplicemi. Oba týmy obývají klidný střed tabulky vedle sebe.

Příbramští se na jaře střelecky trápí. Ve třech ligových zápasech tohoto kalendářního roku ani jednou nedokázali skórovat, ale přesto ve dvou případech brali bod za bezbrankovou remízu. Střeleckou smůlu se pokusí zlomit doma s Teplicemi. "Šance máme dál, ale chybí nám kvalita v zakončení. Snad to prolomíme. Víme, že na Teplice se Příbrami dlouhodobě nedaří, ale to jsou pouze takové statistiky. Každý zápas je úplně jiný. V Teplicích mám plno známých, mám tam s nimi výborné vztahy. Pro naše hráče to bude jako každý jiný ligový zápas, pro mě určitě ne," míní trenér domácích David Vovruška, jehož tým figuruje v tabulce na sedmém místě.

Osmé Teplice na jaře zjistily, jaké to je zvítězit, prohrát a dělit se s někým o bod. Nyní jedou do Příbrami, kde osm let neprohrály. "Vyhráli jsme doma nad Libercem a určitě bychom chtěli bodovat znovu. Chceme hrát aktivně, směrem dopředu, ještě víc ofenzivně než v posledním utkání venku na Slavii. Příbram sice tři kola nevstřelila branku, ale nesmíme ji podcenit. Jsou velice dobře organizovaní, mají trenéra, který přinesl novou krev. Musíme také brát v potaz, že jsou v tabulce před námi. Určitě to pro nás bude těžké," řekl teplický trenér Petr Rada, jehož svěřenci ztrácejí na Příbram pouhý bod.

Domácí budou postrádat trojici marodů Koukala, Šlapáka a Tarczala, hosté přijedou bez zraněného Ljevakoviče a vykartovaného Rosy.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Hejda, Krejčí, Divíšek - Mareš, Kraus, T. Pilík, Pleško - Krbeček, Bernardo.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Matula, Lukáš, Ježdík - Dolejš, Čajič, Siva, Vůch - Vachoušek - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 2.90 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Mistrovská Plzeň v neděli přivítá Sigmu Olomouc. Utkají se dva týmy z opačných pólů tabulky. Domácí hrají o evropské poháry, ale také znovu o titul. To hosté bojují o záchranu.

Třetí Plzeň zvládla minulý týden jeden z klíčových soubojů jara. Ve šlágru uplynulého kola totiž zvítězila na hřišti vedoucí Sparty 3:1 a dala jasně najevo, že se s ní v boji o mistrovský titul, jenž obhajuje, musí počítat. Pokud si chce Viktoria udržet šestibodovou ztrátu na lídra tabulky, který v pátek slavil vítězství na Žižkově, musí doma zvládnout roli favorita a zdolat Olomouc. "V posledním domácím zápase jsme ztratili dva body, teď potřebujeme potvrdit tři body ze Sparty. Věřím, že se bude hrát ofenzivní fotbal a že budeme hlavně úspěšní. Olomouc doplatila na korupční kauzu, která se táhla dva roky. Kdyby je to nepostihlo, jsou naprosto v klidu. Podle mě je to mužstvo, které patří do špičky české ligy," řekl trenér domácích Pavel Vrba. Ten bude postrádat vykartovaného Koláře a rekonvalescenta Procházku. Otazníky visí nad startem Čišovského

Olomouc na jaře ještě neprohrála a to si bude chtít udržet i v neděli proti úřadujícímu mistrovi. V posledních dvou ligových zápasech naplno bodovala a díky tomu se přiblížila na dosah nesestupových pozic. Na Ostravu, která již má zápas za sebou, ztrácí bod. "Plzeň je teď taková naše Barcelona, převyšuje všechna mužstva. Ale hrát se s ní dá. Musíme podat takový výkon, abychom jim zabránili nás potrestat a z rychlých protiútoků sami nějaký gól dát. Máme tam brejkové hráče, záleží na tom, jak zvládneme jejich hru přes kraje. Mám na Plzeň velice dobré vzpomínky, i se Sigmou a Brnem se mi tam dařilo, ale to byla ještě jiná Plzeň," vzpomněl si trenér předposlední Sigmy Petr Uličný, jenž nebude moci počítat pouze se zraněným Klesnilem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Čišovský (Trapp), Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Petržela, Ďuriš, Pilař - Bakoš.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Heinz, Rossi, Navrátil - Schulmeister, Ordoš, Varadi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.41 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Dukla Praha  (neděle 15:00)
Votroci na pražské týmy doma umí a v neděli se to budou snažit dokázat dvojnásob. S Duklou, na kterou momentálně ztrácí čtyři body, totiž utrpěli na podzim čtyřbrankový debakl. Svěřenci Luboše Kozla však vstoupili do jara působivě a ze tří zápasů získali skvělých sedm bodů.

Hradec doma porazil Žižkov, Bohemians i Spartu, pouze od Slavie inkasovali jeden gól, který nakonec rozhodl o remíze. Ze zimního spánku se sice probudil jasnou porážkou od Liberce, následně však porazil právě pražského lídra a v Příbrami se i bez střeleckého úspěchu mohl těšit alespoň z bodu.

Hráči z Julisky jsou na tom ještě o něco lépe, když na vlastním hřišti porazili Žižkov a Slovácko, překvapivý bod si pak odvezli z Plzně. Poháry jsou sice deset bodů daleko, pro Duklu je ovšem podstatně důležitější třináctibodový náskok na patnáctou Sigmu.

Ze čtyř střelců zářijového debaklu v Praze jsou v týmu již jen Lietava s Malým. Tomáš Berger hraje v současnosti ještě o pár příček před svým kmenovým klubem, v Plzni si však ligu zahrál zatím jedinou minutu. Nadějný Markovič se bude snažit střelecky prosadit na Slovensku v dresu Ružomberoku, stejně jako český záložník se však po konci sezóny na Julisku vrátí.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Plašil, Fukal, Pávek - Poděbradský, Janoušek, P. Dvořák, Zelený - Černý, Mrázek, Štěpán
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Malý, Lietava, Pázler
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Jedenáctá Slavia se doma představí proti pátému Jablonci. Oba týmy budou chtít odčinit ztrátu z uplynulého kola.

Slavia se nyní nachází v klidném středu tabulky, přesto tento týden přišla o svého kouče Františka Straku, jenž rezignoval kvůli nepřízni vlastních fanoušků. Jeho funkci dočasně převzal asistent Martin Poustka. Jeho tým bude chtít odčinit těsnou porážku 2:3 v Mladé Boleslavi a udržet si bezpečný osmibodový náskok na sestupové pásmo. "Musím vyjádřit přání za celou kabinu, a to takové, že čekáme dvanáctého hráče v ochozech. Fanoušky chceme potěšit dobrým fotbalem a zároveň jim po utkání poděkovat tradiční slávistickou děkovačkou. Domácí utkání nám velí jako vždycky nezklamat fanoušky. Uděláme všechno pro to, aby tři body zůstaly doma v Edenu. Po nepříliš vydařeném utkání v Mladé Boleslavi zvažujeme určité změny v základní sestavě, detaily ale prozrazovat nebudu," řekl provizorní trenér Slavie Poustka, jehož tým čeká šest zápasů na výhru.

Jablonec doma nečekaně klopýtl poté, co remizoval 1:1 s Českými Budějovicemi. A čtvrtá Mladá Boleslav se mu už vzdaluje na rozdíl pěti bodů. Komňackého výběr tedy musí bodovat v Praze, pokud nechce ztratit kontakt s pohárovými příčkami. "Těžko říct, jestli rezignace trenéra Straky pro nás bude dobře, nebo špatně. Přeci jen změna trenéra dává týmu vždy impulz. Rozhodně z toho nemám radost i kvůli stavovské cti. Každopádně budeme chtít potvrdit, že se nám v Synot Tip Aréně daří a i tentokráte chceme vyhrát. Přeci jen máme v týmu hodně slávistů, kteří se vždy chtějí ve Vršovicích předvést," prohlásil jablonecký kouč František Komňacký.

Slávisté nastoupí bez tří rekonvalescentů Frejlacha, Pospěcha, Šimečka a dvou marodů Petráka s Korešem. Severočeši budou postrádat v základní sestavě čtveřici zraněných Kocourka, Vukoviče, Pavlíka, Nováka a nemocného Kopice.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Cicman, Čonka - Blažek, Jarolím, Milutinovič, Trubila - Hurka - Škoda.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Zábojník, Beneš, Jablonský - Vošahlík, Jarolím, Loučka, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 2.95 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - České Budějovice  (sobota 16:00)
V sobotu je na programu 20. kola Gambrinus ligy i přímý souboj dvou týmů, které hrají o záchranu. Ostrava doma vyzve České Budějovice.

Baník se nachází v horší pozici než jeho sobotní protivník. Do jarní části sezony vstoupil prohrou v Mladé Boleslavi, poté však postupně začal bodovat. Nejprve remizoval doma se silným Jabloncem a před týdnem bral rovnou tři body za vítězství na hřišti Bohemians. Díky dvěma posledním výsledkům se hráči Ostravy hodně přiblížili nesestupovým pozicím. Pokud doma zvítězí, mohou konečně opustit sestupové pásmo. To se však stane za předpokladu, že Olomouc nevyhraje v Plzni. "Vypadá to, že se Dynamu sázka na zkušenost vyplácí. Budějovice teď málo inkasují, sbírají body a hodně se zlepšily i venku. Výkonnostně šel soupeř nahoru. Platit by na ně mohlo to, co na všechny: agresivně nahoru, odvážný presink, bojovnost jako v Edenu a fotbalovost ze zápasu s Jabloncem. Věřím, že nám výhra na Bohemce obrovsky pomohla, navíc jsme konečně udrželi čisté konto a i to tým potřeboval po dvou duelech se dvěma inkasovanými góly," míní trenér předposledního týmu tabulky Pavel Malura.

České Budějovice v uplynulém kole oloupily favorizovaný Jablonec na jeho hřišti o dva body. Bodovat chtějí i na Bazalech, kde se pokusí prolomit sérii 25 zápasů venku bez vítězství. "Pokud hráči k zápasu přistoupí stejně jako v Olomouci a v Jablonci, tak věřím tomu, že můžeme uspět. Pro nás jsou všechny zápasy na jaře velmi důležité a chceme určitě bodovat i na Baníku. Hráče připravuji na to, že na Bazalech bude v sobotu velká návštěva a mimořádná atmosféra," řekl zkušený trenér jihočeského Dynama František Cipro, jehož tým okupuje v tabulce třináctou pozici se čtyřbodovým odstupem na sestupové pásmo.

Ostrava bude postrádat zraněné Ferenčíka s Krbečkem a otazníky visí nad startem Vašendy. Budějovičtí přijedou bez čtveřice marodů Brezinského, Stráského, Ondráška a Bakaly, nejistý je start Hudsona.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Vomáčka, Adámik, Cverna - Marek, Droppa - Vrťo, Svěrkoš, Fantiš - Magera.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Krajčík, Řepka, Lengyel, Machovec - Klesa, Javorek, Rýdel, Sandro - Otepka - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.10 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians 1905  (sobota 17:00)
Souboj týmů bez střelců se chystá na sobotní odpoledne na Městském stadionu v Uherském Hradišti. Zatímco Slovácko nedalo víc jak gól ve dvanácti zápasech, tragičtí Klokani nepřekonali soupeře více než jednou v patnácti.

K tomu připočtěme deset zápasů bez vítězství, sedm za sebou s prohrou. Pražané tak sice měli po podzimu slušný náskok na tradiční boje o sestup, ten se ale povážlivě krátí. Kdy jindy tak zase nabrat tempo, když ne proti týmu, který je na jaře taktéž bez bodu.

Poslední výhra Slovácka nad Bohemians se zapsala v říjnu 2009, domácí vítězství se pak datuje až do roku 2002. V letošní sezóně se pak čekalo na přesné zásahy až do poslední čtvrthodinky, kdy zásah Libora Doška v 85. minutě rozhodl o dělbě bodů.

Bohemians také bude k úspěchu tlačit debutující hlavní trenér Jozef Weber, který se jako jeho předchůdce bude muset obejít bez Nikla. Do sestavy však může zapojit Abrahama, čtyři roky hrávajícího právě za Slovácko. V dresu domácích se neobjeví potrestaný Ondřejka a zranění Fujerik s Košútem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Mezlík, Kordula, Trousil, Kubáň - Daníček, Volešák, Pavelka, Valenta - Čtvrtníček, Došek
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Bartek - Moravec, Budínský, Abraham, Borek, Orolín - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.71 - 3.20 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 19:30)
V sobotu jsou na programu tři zápasy 20. kola první fotbalové ligy. Jedním z nich je atraktivní duel Liberce s Mladou Boleslaví. Oba týmy hrají o pohárové příčky, domácí dokonce stále drží reálné šance na titul.

Liberec se v uplynulém týdnu mohl dorovnat lídrovi tabulky ze Sparty, ale nevyužil této možnosti. Prohrál totiž v Teplicích, tento nezdar budou chtít svěřenci trenéra Šilhavého doma odčinit proti Boleslavi. "Mladá Boleslav je hodně ambiciózní, vyhrála poslední tři zápasy, což mluví za všechno. Pro oba týmy to bude nesmírně důležitý zápas vzhledem k postavení v tabulce. Pevně věřím, že odčiníme poslední prohru v Teplicích," řekl trenér domácích Jaroslav Šilhavý, jehož mužstvo ztrácí tři body na vedoucí Spartu.

Mladá Boleslav vletěla do ligového jara s plným odhodláním bojovat nejen o evropské poháry, ale i o mistrovský titul. K prvnímu místu ji chybí šest bodů. Navázat na předešlé tři jarní zápasy bez ztráty kytičky bude pro výběr vedený trenérem Koubkem hodně těžký oříšek. "Jsme rádi, že se nám podařil start do jara a že máme devět bodů. Jen aby nám to vydrželo. Jedeme do Liberce vyhrát. Očekávám zajímavé utkání, vždyť oba týmy usilují o ofenzivní pojetí. V dané chvíli to bude souboj o šest bodů, ale určitě se tam ještě nic nerozhodne," zdůraznil důležitost sobotního zápasu kouč hostí Miroslav Koubek.

Domácí budou postrádat zraněného Krystana, vykartovaného Nezmara a otazníky visí nad startem Karišíka. Za hosty nenastoupí distancovaný Rolko a čtveřice marodů Johana, Opiela, Fabián a Synek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Polák, Fleišman - Vácha, Janů - Šural, Štajner, Breznaník - Rabušic.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Janíček, Dimitrovski, Šírl - Ščuk, Kúdela - Zahustel, Kulič, Fillo - Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Žižkov - Sparta Praha  (pátek 20:15)
Program 20. kola první fotbalové ligy načne malé pražské derby. Žižkov přivítá vedoucí Spartu. Ta pomalu přichází o svou suverenitu vinou špatných jarních výsledků.

Sparťané pobývali přes zimu na prvním místě se slušným sedmibodovým náskokem. Nyní se druhý Liberec přiblížil lídrovi tabulky na rozdíl tří bodů. Za ztrátu pohodlného náskoku může především start ligového jara. Sice začali domácím vítězstvím 1:0 se Slováckem, ale poté přišly dvě porážky v řadě. Nejprve podlehli Hradci na jeho půdě 0:1 a pak doma nestačili na obhájce titulu z Plzně 1:3. Pokud vážně myslí Letenští na titul, musí konečně zabrat. "I při vnějším tlaku mužstvu stále věříme, víme o potenciálu našich hráčů a o jejich kvalitách. V naší situaci si nesmíme dovolit soupeře podcenit. Fanoušci také mohou očekávat změny v sestavě," prohlásil kouč Sparty Martin Hašek.

Ani Žižkov nemůže být vůbec spokojený se svým startem do jarní ligové sezony. Ve všech třech duelech vyšel bodově naprázdno. Tímto se tak víc a víc přiblížil sestupu do druhé ligy. Krčí se na samotném dně tabulky a nesestupovou pozici ztrácí sedm bodů. To je tolik, co nahrál za celou sezonu. "V momentální situaci můžeme my jenom získat. Pod tlakem totiž bude Sparta, která u nás musí vyhrát a po nedobrém vstupu do sezony zabrat. Myslím si, že pro Spartu to bude u nás velice těžký zápas a já doufám, že se nám povede co nejvíce jim ho znepříjemnit a pokusit se konečně bodovat," řekl trenér domácích Roman Nádvorník, jehož tým naposledy porazil Spartu v roce 2003.

Domácí budou postrádat trojici marodů Kaloda, Čermáka a Folwarczného, zatímco hosté přijedou pouze bez zraněného Kadlece.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Bartl (Slodowy), Bodeček, Kropík, Šťastný - Sivrič, Valenta, Sloboda, Hílek, Milosavljev - Bálek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, E. Brabec (J. Brabec), Jarošík, Pamič - Přikryl, Hušbauer, Holek, Krejčí - Matějovský - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 11.50 - 4.60 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha19141435:1643
2.Slovan Liberec19124343:2140
3.Viktoria Plzeň19114446:2737
4.FK Mladá Boleslav19114434:2137
5.FK Jablonec1995543:2232
6.1. FK Příbram1992828:3029
7.FK Teplice1984722:2328
8.Dukla Praha1976626:2127
9.1. FC Slovácko19721016:2223
10.FC Hradec Králové1965815:2323
11.Slavia Praha1957717:2322
12.Bohemians 190519541014:3319
13.České Budějovice1946921:3418
14.Sigma Olomouc1958618:2114
15.Baník Ostrava19351116:3114
16.Viktoria Žižkov19211612:387
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (564)

Přidat komentář
AnthonyR

Nevíte někdo náhodou, jak je to s těmi žižkovskými Estonci ? Jsou alespoň na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíš dnes

Reagovat
goodbay

Come on ACS!

Reagovat
adalbertus

to bude dárek pro spartu,3 body jako prd

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka Žižkov v domácích zápasech proti Spartě nikdy neprodávala svou kůži lacino. A několikrát nás dokázila porazit, či s námi uhrát remízu. Takže by mě zajímalo, na základě čeho tu bliješ jako Alík.

Reagovat
shitcool

Nic proti, Viktorka je letos slabá jak papír, tu porazí každej, ale je pravda, že s vaší formou s ní problémy mít budete, takže to bude vypadat, že nedá svou kůži zadarmo. Ve skutečnosti ale jak viktorka tak Sralta hraje tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že Viktorku musíme na 105% porazit. A taky jí porazíme. Ale ten pozvracenej Hradečák tu podsouvá něco o tom, že nám to Viktorka pustí. Tak jsem mu připomněl, že zápasy pod vysílačem vypadají o poznání jinak, než ty na Letné. Jo a malá poznámka na okraj: Doufám, že se ti za tu Sraltu dnes stane něco ošklivého (chytne tě revizor, šlápneš do hovna, sousedovic kluk vám prakem rozbije okno, dostaneš ve škole pětku, budeš muset zůstat v práci o dvě hodiny déle, vypadnou ti pojistky, až se budeš koukat na TV atd.)

Reagovat
adalbertus

přej a bude ti přáno

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu poznámku na okraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nehrajem všchny zápasy jenom se spartou... titul by byl po Lízátky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ale prosim tě, to mi řekni, kdy vás naposled obrali o body. To už bude docela pravěk.

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, že se dlouho mořili ve druhé lize, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle kole na nas 3 tymy budou ztracet 6 bodu..ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Zizkov to Sparte zase pusti..

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta jim pustí tři kluky na hostovačku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak míro, jako šéf by ses neměl takhle vyjadřovat

Reagovat
smazaný uživatel

Taková čecháčská výpomoc k záchraně se mi líbí.

Reagovat
goodbay

a komu to letos žižkov nepusti? Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

Nám to pustili, Varadi dával dokonca DVA góly

Reagovat
goodbay

tjn, to je nějakej osobní rekord možná ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vam to pustil v 11.kole, tak co.

Reagovat
Ligter

Reagovat
adalbertus

tuším to..

Reagovat
adalbertus

reakce

Reagovat
poz3n

Však to 0:0 by se teoreticky mohlo povést ne?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Straka půjde příští sezonu do Baníku

Reagovat
centos

Nezdá se mi, že by noví majitelé byli dementi.

Reagovat
Puskas

To je nejlepší dementi takovéhlé zprávy

Reagovat
centos

Opáčil bych obdobně, leč mne nic nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

to je divný smysl pro humor

Reagovat
Desmond Glazebrook
Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, jak se dokáží fotbalisti zranit. Ale na tomto článku je vidět, jak moc je Sport ukřivděný, že na ně Sparta právem kašle.

Reagovat
smazaný uživatel

Bůhví co s tou hůlkou nedělala a jestli se náhodou jenom moc nerozvášnil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ubohost napsat tam exsparťan, jinak by se bulvárek neprodával no ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Na to jsem narážel ve svém komentáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nadarmo se říká kdo maže ten jede.

Reagovat
smazaný uživatel

výhra Plzně a Liberce jsou tutovky. dal bych na ně akovku. můžete vydělat fakt slušný prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže říkáš, že Sigma zase vyhraje, jo?

Reagovat
goodbay

fakt? já si myslím, že Boleslav bude Liberci, hodně těžký soupeřem! Kor, když na ně v Liberci umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka by byla fajnová..:)

Reagovat
exse

Bolka na nás umí? Proto poslední 2 zápasy skončili 3:0 a 4:0.

Reagovat
goodbay

co si pamatuju, tak Liberec vyhrává v Boleslavi a Boleslav vyhrává v Liberci, oprav mi, jesli to není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec je mnohem silnější a vyhraje. O tom snad nemůže nikdo kdo rozumí fotbalu pochybovat. Liberec je hlavní favorit na titul.

Reagovat
goodbay

povíme si zejtra, chybí jim oba stopeři ze základní sestavy, nejspíš

Reagovat
twerp

Není tebe pro takový web jako je EF škoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Typek říká že prohrajem takže tři body jsou doma. Ten je tak špatný tiper že by byl schopný po Waterloo podporovat Napoleona.

Reagovat
Marv

A já si naopak myslim, že Liberec s Boleslaví bude hrát vyrovnaně, ale hlavně v neděli Sigma trochu zchladí plzeňskou euforii

Reagovat
taws

asi taková tutovka jak s teplicema?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 výsledek snů

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych si měl todle kolo tipnout, skusil bych to nějak takhle:

Viktorka Žižkov - AC Sparta Praha - 1-3

Baník Ostrava - Dynamo ČB - 1:1

1. FC Slovácko - Bohemians 1905 - 2:0

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav - 2:2

FC Hradec Králové - Dukla Praha - 0:1

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc - 3:1

Slavia Praha - FK Jablonec - 1:2

1. FK Příbram - FK Teplice - 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

viděl bych to podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné tipy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumíš fotbalu! Výhra LIberce je tutová věc.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale on není takový posera jako ty a zkusí si vsadit i na ten málopravděpodobný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

hradec v žovotě s duklou neprohraje 1:0 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka zabera aspon an remízu a Jěštěd vyhraje jinak stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemce nevěřim ani klokana ve znaku. Nevěřim že z takový bídy co hraje poslednich 5 mesicu je probere novej trener

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhrála o 2 , Baaník Budějky remíza... mno vypadá to že mi to zatim docela vychází :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Banik, nejlepši kadr v kapr lize a s trapnyma Budějkama je to čista 1na 1 1 1na. Čěšč

Reagovat
centos

Kvalita je lepší než kvantita.

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak to sedi krom Plzně a Slavie, tam jsou křiže jak vyšite!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tu slavku si nejsem jistej, dal bych 02 :) Plzeň určitě není jistotka, ale přece nemůžu tipovat proti svýmu klubu, navíc sme určitě favorit a musíme potvrdit výhru z Letný

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Sláviu povede dočasně Martin Poustka. Na chvilu sem si myslel že Sešívaní vyměnili tělocvikáře za maséra.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si nejdřív myslel, že to povede Eda..

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, Slavii tělocvikař a Jablonec nekopa Lafata, takže čistokrevna 0 la!

Reagovat
twerp

No jestli se nevyhraje, tak to bude mít Hašek docela nahnuté. Začínám mít totiž obavy, že podzim nekoučoval Hašek, ale Chovanec a když to teď všechno převzal Hašek, tak to nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik utočniky ma! A Budějky zatim sve na aru, takže 1 na!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, ale Sparta hraje super, vždyt děla radost pulce republiky

Reagovat
Kenneth

Zase v pátek se hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem je problém?

Reagovat
rufus

Pátek je parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeš dneska?

Reagovat
rufus

Jj, jdu. Jen budu muset bohužel vynechat pivo, což mě mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Je to tak. Byl jsem včera na zubní chirurgii. Nesmím asi 3 dny pít alkohol, takže bude velice klidný víkend. Jsem rád, že vůbec mluvim a bojim se, že si na tom Žižkově vytrhnu stehy až tam budu řvát..

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný.. Já bohužel taky pít nebudu a nejspíš to ani neuvidim. To to bude tak 0:5

Reagovat
rufus

Ten výsledek 0:5 bych bral. Hlavně nehledej ten noťas, aspoň si ověříme, jestli to má opravdu vliv na náš výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mi to nedá a budu aspoň na onlajnu v telefonu.. Ale bude mě to svrbět no. Užijte si to..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nechapu, proč třeba Hřebik nevytahne trenovat Spartu Taborskeho? Vim dloho netrenoval, je to pouze muj dojem, ale mezi ty nymandy by hravě zapadnul a to vim jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je Táborský nýmand?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Dávám ti tak měsíc, dva. Dýl to nikoho s takovou úrovní nevydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chraň buh!!! Ja jako Banikovec ho beru jako osobnost s přehledem! Je u mne pan trener - moderator, nekecajici žadne přihlouple žvasty!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak by podle tebe taková osobnost zapadla mezi nýmandy?

Reagovat
smazaný uživatel

A o to přeci jde objektivita, žadna nadřazenost, arogance vuči soupeřum a to vnaši do tymu klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Nymanda beru jako Haška. Toď bez uražek vše!

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, zatím to trenérský nýmand je.. K tomu, aby pro Spartu nebyl trenérský nýmand jsou potřeba úspěchy, který ještě sám nedokázal.. Nicméně má naší důvěru. Táborský už dlouho netrénuje, nikdo ani neví, jestli by ještě trénovat chtěl.. Rozhodně to ale nebude nějaký TOP klub, bude zase muset dokazovat, že na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě švager partija! Jednoho nymanda se Sparta zbavi a ten ma hned doživotni misto jako trener re-pre, tak, kde pak jsme?

Reagovat
smazaný uživatel

A v tom je ten pruser. Volba Trapatoni, nebo Bilek? Jednoznačna podpora Bilkovi. Myšleno obrazně. A pak se nedivme, že jsou dalši země fotbalovosti dal, třeba Rakousko.

Reagovat
smazaný uživatel

zpomal trochu, nestiham tve myslenkove pochody..

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný nejsou, to je záchvat samomluvy bez užšího tématu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatujete si ještě Banikovskeho kapitana, ktery za Banik střilel pentli na 1:0 Brazilcum a pak přestoupil do Sparty? Ano Peťa Slany! V te době pan fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, zpomal, maš privysoku richlosť. Ale jinak Sabaton, Ensiferum, Kalmah, Hammerfall, Ufo, Judas, Rush, Iron, Sabbath, Slayer, Manowar, atd... Jinak FCB

Reagovat
sosna

Reagovat
Marv

A toto je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a saxon - citovka

Reagovat
rufus

nauč se používat [reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

A prospěje to někomu? Je to pouze tvuj dilči nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Prospěje to diskuzi..:) Když to používáš, tak je to přehlednější.

Reagovat
rufus

Zašpiníš jen jedno vlákno a bude to víc přehlednější.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nikdo nepiše a vylevy nesmyslu si přečteš kdykoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Uš mam fflakno?

Reagovat
smazaný uživatel

40:1, Primo victoria

Reagovat
smazaný uživatel

baví tě hodně tadyta nesmyslná samomluva? Mín je někdy víc, by the way....

... ale pokud budes psat k tématu a rozumně, budiž ti odpuštěno

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, hlavně, že tys nyni k tematu toho zesmolil něurekom

Reagovat
smazaný uživatel

Tož neseď jako roura a smol už k tematu! Aha pardom 20 ti lety snopel, se svou ješitnosti mě přišel jenom zdu.at

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš teď ses akorát projevil, já nepřišel nikoho "zdu.at". Jen sem ti řek co si myslím a myslim že mi dá celý fórum možná s vyjímkou Typka za pravdu. Nebudu se tu s tebou hádat, meleš sračky a tak to je, ale není pozdě něco změnit, ještě tě nemám za idiota...

Reagovat
smazaný uživatel

V poho. Ja nem zajem se o někom vyjadřovat. Sevas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem jsem zvědavej na dnešní soupisku a (hlavně) hru Sparty. Pokud už se dneska nezvednou tak začnu věřit, že bysme titul mohli obhájit:)

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Sparta naoko zabere a zvítězí, ale příští kolo prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

S ostravou? To nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

*Ostravou...ale stejne

Reagovat
smazaný uživatel

sázka ?

Reagovat
sosna

Žižkov - Sparta 2 - tohle adept na titul prostě musí vyhrát..

Baník - Budějovice 1 - vydřou to, ale max. o gól

Slovácko - 1905 1 - FCS jedou v té moravské výpomoci, takže jasná!

Slovan - Boleslav 1 - dobrej fotbal s dobrým koncem pro domácí

Hradec - Dukla 0 - zápas o ničem.

Plzeň - Sigma 2 - tutovka kola !!!

Slavia - Jablonec 0 - pokud hosté přijedou s Hrubešem, tak 2.

Příbram - Teplice 0 - druhý zápas o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dneska vidite se sestavou? Zkusil bych: Vaclik - Kusnir, J.Brabec, Jarosik, Pamic - Kaderabek, Husbauer, Matejovsky, Krejci - Kweuke, Keric

Svenger se mi v poslednich zapasech moc nelibil (i v priprave mel myslim nejake kiksy), takze bych zkusil Vaclika, ktery by se mohl na Viktorce vytahnout. Vaham i na dalsich postech. Zkusil bych tam dneska dat Kubu Brabce a Kaderabka, kteri taky hrali na Zizkove. Ve stredu zalohy bych dneska posadil Holka a zkusil Husbauera nebo Grajciara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mladej Brabec nemá ani na druhou ligu. A Kerič hrát určitě nebude protože jeho výkony jsou tragické.

Reagovat
smazaný uživatel

To se rikalo i o Kalasovi a jak ted vali za Vitesse.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Kalas je jinej level.

Reagovat
Marv

na tom šampionátu U19 to vypadalo spíš naopak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hráli tužku oba.

Reagovat
smazaný uživatel

A za to se Brabec dostal do All-stars turnaje..logicky

Reagovat
rufus

Švengera bych v brance asi ještě nechal, ale je pravda, že Vaclík se sestavě čím dál víc přibližuje. V obraně určitě bez Zápotočnýho. Na jaře hraje hodně pod svoje možnosti a už se mu moc nevydařil ani závěr podzimu. Jen nevím, jestli místo něj nebude lepší pro zápas na Žižkově Erich, víc se nám asi budou hodit jeho zkušenosti. A do středu zálohy určitě Hušbauera. Jediný hráč, který snesl měřítka v Hradci, měl nastoupit už v sobotu proti Plzni, dneska už hrát prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezite je, ze ma trener na vyber. Jasne bud muze podrzet psychiku Svengera a nebo zkusit Vaclika + dalsi varianty v poli. Jeste me napada Prikryl namisto Kaderabka. No uvidime, jak to Hasek posklada, rikal, ze budou zmeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Vaclíka se mi ta sestava líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub Brabec nemá výkonnost na to aby byl v základu Sparty. Copak je lepší než nějakej Škerle z olomouce? Nebo je lepší než nějakej vomáčka z ostravy? nebo je lepší než nějakej Lukáš z Teplic? řeknu ti to. Není! Není lepší než oni.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale s takovym pristupem chces ty mlade hrace zlepsit jak? Pokud ho Hasek nevyzkousi, tak nezjisti jak na tom je v zapasove praxi a meli bychom ho tak v tymu uplne na nic. Zapotocny ted nehral dobre a je treba tam zkusit dat zas nekoho jineho. Nabizi se Erich Brabec, ktery ma zkusenosti, ale radsi tam uvidim mladeho kluka s elanem nez byvaleho Slavistu. Snad ho Hasek zkusi a ten J.Brabec se mu odvdeci dobrym vykonem.

Reagovat
smazaný uživatel

do obrany strkat mladýho hráče, který nic nedokázal je holé šílenství a sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Takový Tomáš Hubschman se ve Spartě vůbec neprosadil, že?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To je mi celkem jedno. Říkám, že se mi ta sestava, kterou napsal, líbí. A na nějaké tvé rozumy nejsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak uz pisu vyse, taky mam radsi Svengiho, ale v poslednich nekolika zapasech mi az na tu chycenou penaltu a najezd Hradecaka nepripada x jisty. Hasek ma dve moznosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Proti Plzni dvě branky jeho.. Proto tam takhle vyrovnanou dvojici máme.

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda. s 2. golem nemohl dělat vůbec nic. Tam Pamič nechal nepochopitelně odcentrovat Daridu. Ten centr byl tak prudkej že to žádnej golman nemá šanci zareagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho právě podržel. A nemyslím si, že by ty góly byly vyloženě Švengera.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí gól byl jeho doslova vyloženě.. Špatnej výběh, druhej gól mohl taky chytit, Darida mohl centrovat na jednoho jedinýho hráče ve vápně, měl to mít ohlídaný.

Reagovat
rufus

Při posledním špatně vyběhl, ale zase vychytal penaltu, ještě bych mu šanci dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně proto, že z něj cítím odhodlání to zlomit. Chce se rvát, a proto si podle mě zaslouží podpořit. Vaclíka bych vyzkoušel v poháru. Bude to hodně těžký dvojzápas a může se ukázat v tom nejlepším světle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je chyba.. Když už tam máme dva takhle kvalitní brankáře, tak je potřeba, aby chytal ten opravdu nejlepší.. Ne že jeden z nich bude jasná jednička a bude chytat i po špatných výkonech.

Reagovat
smazaný uživatel

Po delší době se našlo téma, na kterém jsme se neshodli . Já jsem pro podporu Švengera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to děláš stejně kvůli tomu, že šaškuje podobně jako Straka

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...já jsem ten emotivní typ, no.

Reagovat
smazaný uživatel

U hráče mi to nevadí, naopak.. Ale stejně bych radši upřednostnil kvalitu. Švenger by neměl mít na úkor Vaclíka jistou pozici jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky kvůli tomu, že Vaclík mi připomíná Prasátko z Medvídka Pů. A uznej, že je to děsná představa mít toho bázlivého pašíka v kase.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde jako sympaťák..

Reagovat
rufus

A Švenger je ten tygr.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ale děsnej vejtaha, ne? A co Zítka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je Slonisko.. Hele tohle jsem našel na wiki

Slonisko – jeho hlava je ohromná. Obrovská. Jako velikánská láhev. Chytá Prasátka do pastí na Púy a pak je straší výhružným „Ho-ho!“

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ještěže jsem se na ten debilní seriál nekoukal. Zlatý Kačeří příběhy, Gumídci a Chip a Dale.

Reagovat
Losinho

Gumídci se mi moc nelíbili.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli slabší než Kačeří příběhy, ale docela to ušlo. I když dneska mi to přijde jako děsná pitomost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl z tohodle rád akorát ten Kačerov.. Topovka byly Želvy Ninja !

Reagovat
rufus

Želvy Ninja byly super, o tom žádná.

Reagovat
Losinho

Jak koukám, tak jsem snad jediný, kdo vyrůstal na pokémonech.

Reagovat
smazaný uživatel

No... To asi jo. To už jsme byli ve věku, kdy sme se tomu vysmívali

Reagovat
Losinho

O hodně jste přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne.. To bylo hodně o tom sbírání, ne? A na to jsme měli hokejový kartičky, což byla zábava, která někoho nepustila dodneška

Reagovat
Losinho

Jo, sbírání bylo hitem tehdy. Ještě teď mám možná někde kompletní album. Hodně populární taky byly hračky, trika atd.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

(ale teda v německym znění )

Reagovat
rufus

Může být něco horšího než pokémoni? Napadají mě pokémoni v němčině.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokémoni v originále...to bude taky silná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak mně bylo nevim kolik let - myslim, že jsem v tý době neuměl ani číst, protože jsem si nemohl zjistit, v kolik je dávaj, tak jsem koukal tak náhodně (a s němčinou nemám vůbec žádný problém...)

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty jsem byl naštěstí moc starý. Ta japonská tvorba se mi vůbec nelíbí. Ale děti po nich šly jak slepice po flusu. Sběratelé pokémonů byli docela vyšinutí...narkomani .

Reagovat
Losinho

Tak mně tehdy od Japonců zaujali jenom ti Pokémoni. A bohatě mi to stačilo, ulítával jsem na tom. V podstatě Pokémoni můžou za to, že jsem dodneška zvyklej vstávat v 6, i když je víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

A mě napadl už jen Ijáček, víc postav už si stejně ani moc nepamatuju..

Reagovat
rufus

Jsem taky pro podporu Švengera. To by musel zápas opravdu hodně pokazit, aby svojí pozici ztratil. Podle mě je lepší, když má svou jistotu. Střídat gólmany po nějaké menší chybě pro ně může být svazující, protože budou tušit, že když něco pokazí, tak si příště nezachytají. A poslední co potřebujeme, je gólman pod podobným tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Žižkov

Reagovat
Losinho

Tohle kolo by mohli klidně vítězit jen domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

slavista

Reagovat
Losinho

Zase ty, Typku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

typek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bude Sparta pokračovat ve svejch ´senzačních´ výkonech, Viktorka zabere a vydoluje bod, hned to tam jdu narvat

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta musí ztratit. Pokud bude chytat Švenger, hrát Zápotočný a Matějovský, tak má Žižkov 80% šanci na výhru!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi Plzeňák, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vidět. Máš takový ten moderní, trapně povýšený plzeňský styl komentování.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako slávisti když byli dvě sezony na vrcholu, to byl každej sešívanej, teď je zase každej modročervenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi tomu chtěl dát razítko, podařilo se ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jsem napsal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Parafa.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rád todle házení do jednoho pytle.... jakože každej povýšenej je Plzeňskej a naopak...

Reagovat
twerp

Zrovna Sancho to myslí trošku jinak. Mu nevadí normální Plzeňáci a nedávno je tu i vyjmenoval, ale hlavně ty naplaveniny, které se objevily po titulu a mají ten arogantní a povýšenecký styl. A já sem na tom stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Náplava je strašná, měla to Sparta, měla to Slavia, má to Plzeň - a nedá se toho zbavit. Nutná daň. Ale tak my profíci už rozlišujem, kdo je z konkurenčního tábora a kdo je titulovej kohoutek, ne?

Reagovat
twerp

No pokud je tu někdo nový, tak je docela těžké rozlišit, co se z něho vyklube a proto se může ocitnout v tom pytli naplavenin neprávem. Ale zrovna ten ChineSse mi příjde v pohodě, za což sem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

, nj s tema naplavama to asi tak bude, nevim jak to mel terba liberec nebo banik v mistrovskejch sezonach, ale me stacilo kdyz sem videl v Barcelone lidi v dresu Bilych Tygru Liberec....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to nemyslel. Ale jistě jsi zaznamenal, že se ve vašem fanouškovském táboře objevují borci, kteří se tváří, jako by Viktoria byla pupek světa a pohrdavě se vyjadřují o klubech, které toho dokázaly mnohem, mnohem víc než jejich. Přijde mi neetické, aby si Plzeňáci otírali hubu o Spartu, Slavii, Baník...prostě kluby, které mají bohatou historii, spousty trofejí, úspěchy v evropských pohárech a jejich hráči vždy tvořili páteř reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě, v tom se shodnem, sou lidi který nemaj absolutně žádnou soudnost...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak krásný.. Kdyby jste vy plzeňáci měli alespoň trochu páru o tom, jak to chodí, tak víte, že bez Sparta bez Matějovskýho by pro vás ani pro Liberec letos nebyla soupeřem ani o poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v tom duelu to bylo vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že bylo. Hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tip redakce je trochu směšný, Sparta si se Žižkovem poradí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně na remízu je kurz 6

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych si nebyl tak jist.

Reagovat
smazaný uživatel

O vítězství Sparty nepochybuju. Jde jen o to jestli Žižkov podcení a bude šmudlat 1:0, nebo nastoupí sebevědomě a koncetrovaně a z vesela a s chutí Žižkov převálcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Současná Sparta a někoho převálcovat? Buď ušmudlaná výhra 1:0 nebo ztráta

Reagovat
exse

Sparta už proti Plzni ukázala zlepšení, pokud zahrajou stejně, tak by měli Žižkov porazit, na druhou stranu Žižkov taky není až tak marnej, Boleslav tam u nich měla mega štěstí že vyhrála a to má daleko lepší formu než Sparta, takže kdyby bodoval ani bych se moc nedivil.

Reagovat
slavik38

dneska by to podle všeho mělo vypadat takhle: Vaclík-Vidlička,J.Brabec,Jarošík,Pamič-Přikryl,Grajciar,Matějovsky,Hušbauer,Krejčí-Kweuke

Reagovat
goodbay

proč zase Vidlsdorf?

Reagovat
goodbay

tak výbornej odhad, přesně v této sestavě se dnes nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jak jsi to vedel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tech kde jsem se rozhodoval je tam jak Vaclik, tak J.Brabec (premiera) a hraje se jen na jednoho utocnika s tim, ze nastoupi jak Grajciar tak Husbauer, Holek neni ani na lavicce, asi zraneny. Lavicka me trochu zklamala, jsou tam 3 obranci, zadny stredni zaloznik a pak uz jen Sionko a 2 utocnici. Myslim, ze to bude dneska vitezna sestava.

Reagovat
Losinho

Takhle od pohledu celkem děravá obrana, ale na Viktorce si to asi můžou dovolit.

Reagovat
goodbay

Brabce těžko soudit, spíš si myslím, že se bude snažit více než zápotočný. Vidlička je špatnej a na místo Pamiče lepšího nemáme, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou, hůř než Viktorka proti Spartě hrály akorát prohrou o poháry bojující Teplice.

Reagovat
Losinho

Tak jasný, ani nečekám, že by se proti Spartě Viktorka nějak zvlášť snažila.

Reagovat
goodbay

Hřebík na lávce

Reagovat
twerp

Podle mě je to dobře, aspoň se ukáže, jak na tom Hašek je.

Reagovat
goodbay

já spíš reaguju na tu šaškárnu, že tam vůbec nebyl....a po 3 zápasech (z toho 2 prohry) se na to přišlo.

Reagovat
twerp

on býval na tribuně ne?

Reagovat
goodbay

jj

Reagovat
Ligter

Je to takový divně těžkopádný.

Reagovat
twerp

To je zase výkon rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nic moc. Ale jsem rád, že hraje mladý Brabec

Ten gól přijde, a né že ne!

Reagovat
smazaný uživatel

gooooool

Reagovat
Ligter

Ty vole. Krásný centr.

Reagovat
exse

Tak to vypadá že Sparta naběhla na starej dobrej systém, hrát co nejhnusnější fotbal, tak aby soupeře z toho boleli oči a nemohl se koncentrovat a pak už se jen stačí snažit o co nejlepší umístění v rubrice nejšťastnější gól roku.

Reagovat
exse

Kterej tým je ten co vede ligu a kterej ten co je jasně poslední? Nějak to nemůžu rozeznat, ale vzhledem k tomu že ti červenobílí jsou fotbalovější a víc bojují, tak předpokládám že ti co vedou ligu jsou oni.

Reagovat
twerp

Nerad to říkám, ale chybí Řepka, nebo aspoň podobný vůdce jako Řepka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fotbal zatím asi takovej, jako když hraje Slavia s Teplicemi. Ale aspoň padnul gól, vypadá to, že Sparta má v hledišti četu zaříkavačů a šamanů, který ten balón ukecávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha - 0:2. Že by byl druhej poločas lepší?

Reagovat
goodbay

druhej poločas to mohlo bejt tak 0:5...fakt hrůza co zazdí

Reagovat
Liquid

sparťanský výkon se mi líbí, s tím by to mohlo stačit na 4.místo

Reagovat
goodbay

to by nesměli uhrát víc než 12 bodů z 11 zápasů

Reagovat
exse

Co je tohle za logiku?

Reagovat
goodbay

to, že 4. tým neměl nikdy více než 55 bodů

Reagovat
goodbay

tak pardon 58...ale to byla vyjímečná sezona

Reagovat
exse

Super, Plzeň nikdy neobhájila titul, tím pádem ani letos neobhájí, Liberec ještě nikdy nevyhrál 3 tituly, takže letos nevyhraje, Boleslav nikdy nevyhrála titul, tak ani letos nevyhraje atd. atd. Jestli by teda Sraltě stačilo 12 bodů aby skončila lepší než 4. tak to by Boleslav a Plzeň museli hrát méně než 18 bodů za 11 zápasů, což je asi stejně pravděpodobné jakože Sparta začne hrát pohlednej fotbal a přehrávat soupeře.

Reagovat
goodbay

povíme si na konci sezony, navíc jsem tu napsal 58...takže ted by Sparta nesměla uhrát více než 12 bodů ze 30 možných...navíc zapomínáš, že hrajou ještě mezi sebou jak MB - PLZ, tak Lib- MB, PLZ - Lib...a ted by museli minimálně uhrát 22 bodů z 33 možných. Navíc co ty tady píšeš, je uplně zcestný...v lize se hraje pořád na 30 kol, tak je snad normální, že po době (10-ti let) se moc body nebudou měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by to šlo ..

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je mi proti srsti pomáhat Spartě, ale dnešní výhru jí ze srdce přeju. A klidně bych jí pomohl i výhrou v Plzni a další víkend porážkou Liberca.

Reagovat
goodbay

budem si toho cenit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, vyhrálo se. Milé pokoukání na naše naděje. Krejčího nám asi fakt nepřejí, snad přežije českou ligu ve zdraví, než si ho najde Evropa.

Reagovat
smazaný uživatel

KING Baník !

Reagovat
Kepy_FCB

Musíííme vyhráááát!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Musíííme vyhráááát!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

FCB-SKD 1:0

SLO-BOH 0:0

PLZ-OLO 3:0

HKR-DUK 1:1

SLA-JAB 0:1

LIB-MLB 2:1

PRI-TEP 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl býval na podzim řekl, že Baník s Budějkama může být atraktivní zápas......nevím jak ostatní, ale oba tými zahráli zatím jenom dobře

Reagovat
adalbertus

vsadil jsem na Baník

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to je zápas o bytí a nebytí ve kterém je výhra "minimum". Stejně jako na Bohemce neočekávám žádnou fotbalouvou poezii. Budějovice si pravděpodobně přijedou pro bod a zalezou před bránu , kterou budem muset celý zápas dobývat což nám letos moc nejde... chce to dát rychlý gól ,aby se hráči uklidni a mohli hrát v klidu na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Budejky!

Reagovat
cetto

Nejklíčovější zápas pro Baník. Bude to extrémně náročné, jelikož Budějky nemají vůbec slabý tým, ale Baník, troufám si říct, taky zesílil oproti podzimu, takže šance jsou vyrovnané a podobně jako proti Bohemce to bude bojovný zápas o jednom golu. Můj tip je 1:0 z penalty nebo ze standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Budejovice hrajou pi.u snad je porazíte at konecne táhnou z ligy spolu se šiškovem

Reagovat
smazaný uživatel

KING BANÍK

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček dneska 2-0, Magera a Svěrky se trefí... A snad bude zase aspoň těch 7000 lidí!

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem se na něj koukal v televizi, má drahá polovička se ptala, co je to za "mladý ucho" - tak jsem jí řekl, že je to momentálně nejlepší trenér ve Slavii. Škoda, že se sem nedá umístit její pohled, vypadal hodně divně. Takže podle mě může jenom překvapit. Ať žije underground na červenobílé lavičce.

Reagovat
Losinho

Vlčákův vrstevník, no. Ale tak přeju mu, ať dostane šanci třeba dokončit sezónu a pak by se rozhodlo, co dál. Třeba se hra i výsledky zlepší a v létě nebudeme muset ani hledat trenéra, jelikož všichni se o něm vyjadřujou docela s respektem a je to slávista, což je další plus, protože takových lidí nám tam moc nezbylo.

Reagovat
Losinho

Jak koukám, tak i ten jeho postup ve Slavii je pěknej - nejdřív skauting, pak mládež, asistent u béčka, trenér béčka, asistent áčka, trenér áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

... sportovní ředitel a poté majitel? To by možná nebylo špatný.

Reagovat
Losinho

Sportovní ředitel by stačil. Tuhle funkci u nás vlastně dělá pořád Držmíšek. Skoro bych na něj zapomněl.

Reagovat
Puskas

S takovým jménem by měl být spíš ekonomický ředitel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jména ve Slavii jsou občas zajímavý - Držmíšek, Platil, Nouzáková... Doufám, že Řebíček nemá nic společného s tím úslovím o rakvích. Ale teď jsem rád, že trochu prořídla slávistická voliéra - kustodi Jiří Strnad a Roman Slavík, asistent trenéra Petr Vravec a k tomu Straka - to bylo moc ptáků najednou.

Reagovat
Puskas

A Poustka, což je,pokud se nepletu výraz pro poustevnu, taky nic moc.

Reagovat
Losinho

A jména hráčů, hlavně v nedávné minulosti, taky. Hora, Hurka, Pudil, Dosoudil, Vyhnal, Vomáčka, Suchý, Šourek...

Reagovat
smazaný uživatel

Budejovice a remiza Liberce s Boleslavi by byla taky fajn.

Reagovat
Puskas

Na Budějovice zapomeň a Liberec je celkem fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo a Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky nejsou přinosem pro ligu! Je to tym duchodcu, ktery bude celoživotně balancovat na sestupove hraně! Toď otazka, ma tento tym vubec co pohledavat, mezi naši elitou? Ne

Reagovat
Puskas

A Poustka, což je,pokud se nepletu výraz pro poustevnu, taky nic moc.

Reagovat
Puskas

Měl být odkaz na Muzajse, předtím se mi neukázalo, že už je odeslán.

Reagovat
Kepy_FCB

nebo ves na Chebsku

Reagovat
smazaný uživatel

Komentár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo obraz na baník ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Pouze pár kopií Muchy (Čtvero ročních období), pár naprosto neznámejch autorů, dva Vychodily.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nehraje Fantiš, v poledních zápasech se mi líbil.

Reagovat
Kepy_FCB

Kukec nebude hrát do konce, počítám tak do 70min. pak Fantiš

Reagovat
Kepy_FCB

purpurová prasata

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj kde na to koukáte mě nejde žádnej přenos ..banííík

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Úúú. Snad nás to nebude mrzet.

Reagovat
centos

Jsme mnohem nebezpečnější, aspoň jeden tam padnout musí.

Reagovat
Greny

Ten Kukec nevypadá vůbec špatně. On přišel z toho týmu jak Svěrkoš?

Reagovat
centos

Jo jo, díky Svěrkymu teď hraje u nás.

Reagovat
Puskas

Musí, dva už tam měly nejméně být, hlavně ten Marek, jak se uťal.

Reagovat
centos

A návštěva taky docela pěkná

Reagovat
Kepy_FCB

Daněk podává podruhé životní výkon proti mateřskému klubu (poprvé to bylo za Blšany r.2005 - 0:0)

Reagovat
frankiefcb

asi nějak tak. Dost je drtíme hafo šanci, ale Daněk se činí a chytá nemožné nebo mi trefíme svého spoluhráče. Snad tam něco padne.

Reagovat
Kepy_FCB

65' Bayern Munich 7 - 0 Hoffenheim

Reagovat
smazaný uživatel

...patří do sekce GL

Reagovat
Puskas

Proč ne - jako výzva pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

protože pak se toho chytne filip a hodí věci z GL do BL, z BL do PL a ze Serie A k turecký reprezentaci

Reagovat
Kepy_FCB

ok, soráč, tak zařiď ať to smažou

Reagovat
Kepy_FCB

ok, soráč, tak zařiď ať to smažou

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je, že mi na Bohemku furt píše nějakej odpočet, přičemž výkop začal před 3 minutama?

Reagovat
Kepy_FCB

počítají vám kolik máte do konce v 1.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci

Reagovat
Kepy_FCB

8248 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné

Reagovat
centos

Ty vole, teď zalezou.. naštěstí je hodně času.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo..

Reagovat
Kepy_FCB

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Supéééér

Reagovat
Kepy_FCB

to je smůůůůůla

Reagovat
centos

Už tam měly být čtyři Každopádně oproti podzimu neskutečný rozdíl, s tímhle se musíme zachránit.

Reagovat
Puskas

Ta hra má dost solidní ligové parametry, škoda že ve středu není nikdo s finální přihrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo má spoustu šancí.. Chtělo by to vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad teď to tam padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo dobrá práce.. Celkem mě zaujalo kolik šancí si vytvořili.

Reagovat
Puskas

Až ke konci, a jen z brejků, jinak hráli hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se v tom zápase jinak než hrozně ani nehrálo.. Zase tak moc brejkových situací tam právě nebylo. Většinou to byly postupný útoky, protože nemají zrovna nejrychlejší hráče.. I ten Otepka se tam musí snažit vést balon

Reagovat
Puskas

To ne,první půlku hrál Baník docela slušně, jasně jsme je přehrávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je možný.. Tu sem neviděl.

Reagovat
centos

Prostě si těch hodně šancí u Dynama vynásob třikrát, a máš Baník..

Reagovat
Puskas

Ze čtyři velké šance, občas tlak, jinak hra na jejich půlce - až na výjimky, kdy to bylo uprostřed hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, já fakt viděl až tu druhou půlku.. Tam si myslím, že mělo Dynamo těch šancí ještě víc jak Baník. Každopádně Dynamo nemá kvalitní hráče na to, aby přehrávalo kohokoliv venku, proto mě ten počet šancí zarazil.. Stejně jako to, že minule u klokanů jste Bohemku nechali hrát na vaší půlce, což se jim nepovedlo nejspíš tak dva roky. Ale aspoň se vám lepší Svěrkoš a Vrťo..

Reagovat
Puskas

To byl existenční boj o body, tam jde všechno stranou - i takovéto tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Když se ale kouknu jakým způsobem hraje o existenční body Sigma a jakým vy.. To je ohromný rozdíl Myslíš, že by Svěrkoš u vás vydržel i druhou ligu?

Reagovat
Puskas

To Ti vůbec nepovím, moc tomu nevěřím, je to kluk na nějakou evropskou soutěž, s tím Lukášem Magerou jsou úplně někde jinde než valná většina útočníků ligy - přehled, technika, klid, rozvaha, střela, timing, prostě jsou dobří až moc, jen to tam nepadá, chybí nám holt ta finální nahrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.. Mageru bych do Svěrkošovi ligy ani náhodou nezařadil. A už vůbec tam nedával slovo "technika" Zajímá mě kam půjde a jestli už to má vymyšlený.. Nabízí se Boleslav.

Reagovat
Puskas

No, právě mě překvapil, že i ty kličky mu celkem jdou, dohromady dávají dost dobré a sehrané duo. A proč by chodil do Bolky, když ligu bude hrát od léta u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Já od něj kličku za ty dva a poločasy co jsem viděl, neviděl..Jediný o co se snaží je sklepávat dlouhý balony. Ale tak to mě nepřísluší, já nikdy tyhle hráče typu Libor Došek neměl rád a nikdy mít nebudu.

Zatím to vypadá, že od léta sice ligu hrát budete, ale nejspíš tu druhou a to je pro Svěrkoše dle mě málo.. Kór proto kolik mu už je a že nenaplnil svůj potenciál.

Reagovat
Puskas

S takovými výkony ligu udržíme - přes klokany, možná i pře Sigmu. Hradec je už asi daleko, kdyby prohráli doma s tou Spartou, věřil bych si hlavně na ně, takto už budou si za vodou a sbírat bodík po bodíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sigma je herně úplně jinde.. Naprosto. Ta nemá nárok sestoupit. Bohemka zas má v sobě tu zarputilost, dost zápasů podle mě zremizujou.. Hradec je daleko a navíc taky hrají lepší fotbal jak vy.. Pro mě jste se Žižkovem největší kandidáti na sestup. Možná ještě ta Bohemka se tam může přimíchat..

Reagovat
Puskas

Sigma se trápí, ale asi to ukope, s Bohemkou souhlas, myslím, že právě ona povalí - tu bych si tam přál víc než Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.. Já být Svěrkošem, tak už sonduju situaci v Bolce

Reagovat
Kepy_FCB

ta jedna tutovka ČB byl jasnej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych se tam zapomněl, jestli myslíš tu největší..

Reagovat
Kepy_FCB

klokani dělaj bugr

Reagovat
Kepy_FCB

aneb mysteriózní atmosféra v UH

Reagovat
Kepy_FCB

gól Došek

Reagovat
smazaný uživatel

jak už sem říkal před půl rokem... Bohemka nemá v GL co dělat (výkonama + absencí stadionu, jinaak proti nim nic nemam). Jen se potvrzujou moje slova

Reagovat
Losinho

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10114956110-fotbal/212471290090004-studio-fotbal-extra/

Povídání o chystaném projektu "Vlajkonoši, povstaňte" a obecně o situaci kolem fans v ČR...

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu, že ten Plzeňák nepochopil, že tam kde nemá lístek nemá co dělat.. Uvědomuje si vůbec jak by to v těch velkých klubech vypadalo, kdyby si každej mohl přelézat kam chce? Že je zvyklej z našich stadionů, kde je skoro všude volno a tak je každýmu jedno, kde kdo bude sedět, to je argument k zešílení...

Reagovat
smazaný uživatel

jaká minuta?

Reagovat
smazaný uživatel

..jo už nic, už to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Jee.. Tak to nevim, jak povídal o tom, že ho zavřeli v Barceloně.. Někdy před půlkou.

Reagovat
smazaný uživatel

já si ho právě nejdřív nevšiml, předtim tam byl vidět jen Strašák(?)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že tam ten Plzeňák dostal minimálně stejně a spíš víc prostoru než Strašák.. Každopádně celkem chvályhodný projekt.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to neřikam, ale nejdřív jsem přeskočil znělku (takže asi i představení hostů) a ze začátku kecal Strašák...

(jinak to je taky hodně velký rozdíl, když u nás Slavie přemístí celý kotel o půlku stadionu jinam...)

Reagovat
adalbertus

votroci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska důležitý zápas. Sparta i Liberec vyhráli, tak nesmíme zaváhat. Olomouc je sice dole ale překvapit může! Většina základní sestavy v poháru odpočívala, tak síly by být měly. Navíc v případě výhry se odpoutáme od Bolky!

Reagovat
smazaný uživatel

kurvy haluzacke liberecke

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec by v zájmu národa měl přenechat titul Plzni nebo Spartě.

Reagovat
Puskas

A Ty bys měl v zájmu národa nepsat, nevyjadřovat se, nechodit na internet, nechodit ven, nedívat se z okna a hlavně nezajímat se o fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka umřít - řekni to rovnou a nenič klávesnici.

Reagovat
Puskas

Ale ať žije, ale ne pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ó - jak jsi velkorysý.

Reagovat
Puskas

Mám charakter, no

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to s českým fotbalem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Ale s námi ne.

Reagovat
adalbertus

už máš frňák moc nahoře,jeho komentáře nečti nikdo tě nenutí

Reagovat
Puskas

Takže když se ohradím proti tomu, co tu předvádí, je to pýcha? Jestliže má jednu větičku na konci vlákna, tak tam ty oči sklouznou chtě nechtě. Radio si můžu vypnout, ale toto přehlédnout nejde.

Reagovat
exse

A to jste říkali jakej je filip12 debil a jak chcete aby dostal ban, teďka byste se modlili aby tu psal jen filip.

Reagovat
Puskas

Proč? Jeden je mimo, druhý je mimo, proč si přát jednoho víc než druhého? Ani jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem dneska na Slavii zvedav , asi by se to rovnalo zazraku uhrat body s Jabloncem a stred zalohy Jarolim,Milutinovic to je velka bida tam si myslim ze nas Jablonec prejede-ve stredu pole. A bude to typicka nakopavana , no necham se prekvapit ale asi i s remizou bych byl dost spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec je z formy. dyt málem prohral v ostravě a neporazila ni tragické budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím dá se někde podívat na Plzeň-Olomouc? Nějakej link? díky

Reagovat
centos

sazkatip, jako vždy :)

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy sem tam nesledoval, prosím ještě o radu kde to tam najít:) (předpokládám že to tam bude až před výkopem, ale kde to najdu?) thx

Reagovat
centos

Vpravo dole je na to takový malý box. Je pravda, že menší už to asi nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo uz to vidim, díky. Akorát tam píšou že přenos zuačíná v 16:55 což je nahovno když se hraje od 3 :D

Reagovat
centos

Ha, to je docela blbé.. chtěl jsem se mrknout.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo koukam špatně... kdybyste někdo hodili přímej link na fungující stream, máte u mě pivo:)

Reagovat
smazaný uživatel

sazkatip.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Heinz na lávce.... hmm Uličný jen dokazuje jak fotbalu nerozumí. Jako trenér je k ničemu je to obyčejnej odkopavač a a betonář. za jeho ery hrála sigma odpornej fotbal. pak ja ho vystřídal psotka ta to byly ofenzivní hody.

Reagovat
sosna

Reagovat
cubinho

Heinz hrál poslední zápasy celkem nic, takže pochvala pro Uličného, že si ho dovolil posadit

Reagovat
smazaný uživatel

omg sazkatýpci si mylsí že ten zápas Plzně začíná až v 17:00. takže zápas asi neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

toho člověka kdo je za zodpovědný bych nechal popravit.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

asi tak je to hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

a to neexistuje jinej stream?

Reagovat
Greny

Nene :)

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá sledovat na sazkatip.cz ta GL?? Díky

Reagovat
Kenneth

Jaktože je Pilař v základu? Já myslel že hráč nemůže hrát když je vyšetřovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

je to načasovany aby stál proti Hradci. Pelta to má promyšlený.-

Reagovat
smazaný uživatel

v jablonci oprava

Reagovat
smazaný uživatel

nene, bude se to resit az pristi tejden. Do ty doby plati presumpce neviny.

Reagovat
Kenneth

Tak já myslel že Zápotočný nehrál hlavně kvůli tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočný nehrál protože proti nám předved žalostnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

blbost. je nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

1)Hašek oznamoval změny v sestavě a vzhledem k tomu jakou hrál tužku tak to asi myslel (i) na něj.

2) Nevim o tom že by byl nemocnej

3) Nemocnej seš tady ty, opusť prosím todle fórum, možna i tendle vesmír, protože lidská hloupost mi nedělá dobře na zdraví, a já bych byl rád ještě chvíli zdravej...

Reagovat
smazaný uživatel

zavolejte proboha někdo na sazku.

Reagovat
cubinho

To je banda dementů, fakt...

Reagovat
Greny

Kdyby aspoň ti dementi měli i začátek zápasu i v nabídce na 17:00. Počkal bych si a lupl tam přesnej výsledek. Ale to ne, jen tam asi nějakej ..... neumí změnit ten začátek utkání. PS : aplikace fotbal cz na iphone jede v pohode :)

Reagovat
smazaný uživatel

je něco takovýho i na android?

Reagovat
Greny

Nene, jen iphone a ipad :)

Reagovat
Greny

Už to jede :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, koukám.... ale my zatim moc nejedem. Sice ten komentátor tvrdí že prvních 20 minut sme měli tlak ale to je hezký když oni to zapnou ve 30. a neviděl sem kromě Daridovy střely kloudnou akci :D

Reagovat
cubinho

Zázrak,už to jede....

http://stream.sazka.cz/play/live/50

Reagovat
cubinho

Navrc!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
cubinho

Škodaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

To všechno je snad sranda ne?! My ztratíme v posledních vteřinách 3 body proti Jablonci, Olomouc v posledních vteřinách získá 3 body na Slovácku...! My zase nedokážeme porazit trapné Budějky, i když šancí plno... Nevadí aspoň ten bodík pořád před Sigmou... Pičo, Sigma vyhraje v Plzni???!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá liga taky liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Bohemka a Žižkov a půjdou...

Reagovat
cubinho

Šumááák!!!! Gól kola!!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta Plzen neda je taky komedie

Reagovat
cubinho

Vynikající druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, není to z naší strany ono - navíc klasicky pálíme co se dá, i když šancí je na 3 zápasy. Když k tomu přidáme, že to Hanákům padá do vinglů... je zo toho 0:2 a nakonec můžem bejt rádi že Bolka včer prohrála a udržíme 3. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, není to z naší strany ono - navíc klasicky pálíme co se dá, i když šancí je na 3 zápasy. Když k tomu přidáme, že to Hanákům padá do vinglů... je zo toho 0:2 a nakonec můžem bejt rádi že Bolka včer prohrála a udržíme 3. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Čontofalský - Dostál, Latka, Hubáček, Čonka - Cicman - Nitrianský, Jarolím, Milutinović, Blažek - Škoda

Sestava podivna , Dostala jsem teda dlouho nevidel ale necekam od nej ze zahraje dobre , Cicman na DM taky zbytecny kdyz jsou pak pred nim 4 zaloznici to vypada jako sestava na totalni beton...

Reagovat
centos

Si dělají prdel, ne?

Reagovat
cubinho

Reagovat
centos

Stejně jsem doufal, že se oba zlepšíme a za náma skončí Bohemka nebo někdo, ale taky jsem chtěl, ať jsme na tom psychicky líp, že nebudem furt 15.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc absolutně nemá nárok spadnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Herně asi Bohemka s Viktorkou no.

Reagovat
smazaný uživatel

Herně Baník s Viktorkou.. Bohemka měla aspoň dobrý začátek a má potenciál se zvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku přeju sestup všemi deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že tam míří.. Ale taky bych jim to přál, ať maj kluci to svoje vysněný derby s Opavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle mě má větší potenciál hrát koukatelnej fotbal Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo.. Jenže Bohemka má urputnější hráče a to je do bojů o záchranu dost důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka se nemůže udržet, pokud se nezlepší tak o 200% tak uhrajou do konce roku body maximalne se Zizkovem

Reagovat
smazaný uživatel

Musej se holt zlepšit.. Jsou tam reálně namočený 3 týmy no.. Bohemka, Žižkov a Baník.. Žižkov je jasnej a Baník s Bohemkou si to rozdaj o 14. místo. Já spíš věřim Bohemce. Baník hraje stejně příšerně jako oni, ale nemají tak urputný hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se podle mě zlepšuje, Bohemka spíš naopak ... a počítal bych do toho souboje i Budějky, ty se sice zatim jeví v dobrý formě ale myslim že to neudržej. A nebyl bych si jistej ani u Slavie, i když těm stačí 2 vydařený zápasy a sou v pohodě - odně napoví i dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšuje? Podle čeho soudíš? Budějky měli na Bazalech docela dost šancí. To je u nich něco nenormálního, protože když dají branku, tak je to z nějakýho hloupýho nákopu. Nemaj kvalitu a stejně si ty šance vytvořili.. A s Bohemkou hrál Baník taky příšerně. Žádný zlepšování nevidim..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemku sem neviděl, ale viděl sem pár zápasů na konci podzimu, viděl sem i Jablonec a Budějky. To sou všechno zápasy ve kterejch hrál Baník líp než "sestupující". S Budějkama s tebou nesouhlasim, první poločas byl Baník mnohem lepší, měl i pár tutovek, ve druhym poločase to bylo řek bych vyrovnaný, šance měli i Budějky, ale neřek bych že by byli lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že byli lepší.. Já jen říkám, že tolik tutovek si Budějky hodně dlouho nevypracovali.. Stejně tak jako třeba Bohemka hodně dlouho nehrála dýl jak 5 minut na půdě soupeře. Což jim Baník dovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Vždyť jsme šli na jaře hodně nahoru, a na rozdíl od těch, co ti to vymlouvají, Baník nesleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

já nevěřim tomu že Bohemka získá víc než 5 bodů, věřim i tomu že neporazej ani ten Žižkov ale to je z louže do bláta. Z tohodle pohledu potřebujete 9 bodů a toho si myslím ste schopný, i když ty remízy s Budějkama a Jabloncem vás nakonec můžou mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Na poslední dva zápasy jsem koukal.. Sice pokaždý jeden poločas, i tak to stačilo.

Reagovat
centos

Aha.

Reagovat
Shevchenko

Co to meleš ty vole?

Reagovat
Shevchenko

Ty jsi komediant.

Reagovat
cubinho

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo Sigma super

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo by jestě mohli porazit Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Si tu spolupráci se Spartou vyložili dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc 0:3, to je neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen hoří jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth..

Reagovat
smazaný uživatel

To je sysel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle dolar nerozchodí.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

proc myslis?

jsem na jednu stranu i rad, aspon kazdej vidi, co pro nasi hru znamena Kolar

Reagovat
smazaný uživatel

+ mam rad Ulicnyho

Reagovat
cubinho

Kolář? Myslíš jeden z vašich nejslabších článků základní sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar, myslim tim nejdulezitejsi clanek nasi sestavy

Reagovat
cubinho

Myslím, že mám Plzeň celkem nasledovanou. A právě Kolář (ať už v Evropě, lize nebo v repre) mě téměř vždycky nejvíc iritoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze mam Plzen nasledovanou vic

Kdykoliv Kolar nehral, nebo se zranil, tak ta hra stala za hovno a ztraceli jsme, on dela strasne moc, podle me je to nas nejdulezitejsi hrac, dulezitejsi nez Horvath

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tebou, Kolář je výbornej, akorát dělá občas moc zbytečnejch kiksů, jako ztráty na půlce, zbytečný fauly atd

Reagovat
cubinho

Jo, tak to mi je jasné. Jen říkám, že ji mám taky nasledovanou

Je to možná jenom shoda náhod s tím Kolářem a ztrácením bodů, protože si nedokážu představit, že hráč, který za zápas ztratí víc míčů než kdokoliv jiný na hřišti, mlže být pro svůj tým tolik prospěšný....

Reagovat
goodbay

Aspon Plzen poznává, když hraje soupeř u nich doma na brejky a skoro všechny využije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

první gól byl po dobré akci

Reagovat
valloire

Jo,jasně,Sparta Plzeň mačkala jak citron a z náhodnejch brejků inkasovala.

Reagovat
cubinho

Sparťani nemůžou rozchodit, že polovina ligy hraje lepší fotbal než oni.

Reagovat
smazaný uživatel

A polovina ligy nemůže rozchodit že je Sparta před nima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když celá liga kouká Spartě na záda, tak ať si ta půlka klidně hraje lepší fotbal.

Reagovat
goodbay

Reagovat
goodbay

to jsem neřekl, ale třeba vyloženě kdo nás přejel byl Liberec. S Boleslaví a Plzní určitě bylo na plichtu, ale holt, když se nevyužívají šance, tak to takhle dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme poznali uz z prvniho zapasu se Spartou u nas..

Reagovat
Radin

Sigmička Sigmička,Navrátil :-)

Reagovat
cubinho

Debakl.

Reagovat
centos

..

Reagovat
smazaný uživatel

ehm

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc Druhé nejhezčí město v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Snad neřekneš, že po Kladnu

Reagovat
cubinho

Po Krumlově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno je strašně ošklivý město, hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

no rohodne to nema na sever - Most, Litvninov atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Most je docela hezké město .. ale je pravda , že sem viděl jenom tu bezpečnější půlku města

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i ta bezpečná půlka je hnusná, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

právě že ne mají tam nově postavené nákupní centrum , mekáč, koupaliště , fotbalový i hokejový stadion, opravené paneláky vypadá to hezky

Reagovat
centos

Dobrá definice hezkého města

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten mekáč ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, šílený.. tam snad ani není nic hezkýho, ale to je spoustu takových "umělých" měst..

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

To si dělaj prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Co brejk, to gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec

Reagovat
Radin

blbost,to by Plzeň dostala tak sedm,osm :-)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbu trefí šlak

Reagovat
cubinho

Škoda těch odpočtů a celé té aféry. Letos by se rozhodně hrálo o poháry

Reagovat
Kenneth

No to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

jj, určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusit urvat tento rok pohár, když minulý rok to nevyšlo.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

buď trochu objektivní, celej podzim ste hráli hroznou tužku. Asi to bylo psychycký tim odpočtem, nebo ňákou dekou ale to je jedno. Každopádně na jaře zatímm dobrý výkony, dneska smekám za pěknej výkon. Mnohem víc mě mrzí ztráta s duklou kdy měli jednu marnou střelu kterou Čech pustil a my 15 golovek ktery sme endali...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatně jako skoro každý rok

Reagovat
cubinho

Nene, o poháry se hrálo určitě po delší době až loni. A letošní předsezónní plány byly takové, že cílem jsou minimálně poháry. Třeba takový Kučera mluvil i o titulu

Jsem přesvědčený, že ta korupční aféra s týmem hodně zamávala a nebát jí, tak se pohybujeme úplně někde jinde. (Někdy do 5. kole, kdy se všechno začalo řešit, jsme byli bez porážky).

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli bysme výš ale už před sezónou o titulu Sparty nikdo nepochyboval a její jízda byla impozantní. Bez odpočtu, se sebevědomím a Psotkou sme mohli hrát tak 5. místo ale větší šancu na poháry sme měli určitě loni.

Reagovat
cubinho

No, kdyby se nezranilo tolik hráčů v průběhu podzimu, tak ty kádry z loňské a letošní sezony byly rozhodně vyrovnané.

Bylo jasné, že o titul bude bojovat Plzeň se Spartou. My jsme se měli pobít s Jabloncem a Bolkou o 3. flek.

Reagovat
cubinho

A zapomněl jsem na Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Česká Barca dostala čtyřtičku hm, hm, hm....

Reagovat
REPLIKATOR

Příští kolo Sigma - Liberec Liberec v Olomouci neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Moravská výpomoc. To je tak když trenér aji majitel Plzně jsou hanáci.

Reagovat
centos

Reagovat
cubinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
rufus

Takhle spíš vypadá ta nově vznikající sparťansko olomoucká spolupráce. A příští kolo hrajete doma s Libercem, tak se ukažte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda. Vás oberem o body taky.

Reagovat
smazaný uživatel

To v dohodě o vzájemné spolupráci nebylo, takže to nemůže platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam tajný dodatek psaný hanácky abyste si ho nemohli přečíst.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrá...to se ještě dořeší, až sem přijedete. A teď mi prosím tě řekni: To je nějakej fór s tou Plzní ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten majitel a trenér? Vrba je z Přerova a majitel je jakýsi olomoučák který jim Bůh ví proč fandil a koupil je aby jim pomohl. Něco jako u nás Lébr který je zase z Mostu ale fandí Sigmě a kus si jí koupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne...já se ptal, co se dělo, že jste Plzničky takhle rozlouskli. Když ta zpráva vyskočila z Idnesu, moc jsem jí nedůvěřoval .

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, já sem dal tentokrát přednost Man United. Ale co sem tak po očku sledoval tak sme odbránili první poločas, dali docela šťastného góla a pak je zničili brejkama.

Reagovat
smazaný uživatel

No...každopádně jste se vytáhli. Sestupové vody se tak víc a víc otevírají Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ten výsledek zase tak nepřeceňoval. Tři body jsou super a sebevědomí je určitě potřeba ale o záchranu se nehraje tak že dáš mistrovi kládu na jeho hřišťu, ale že sbíráš body když můžeš a jakkoliv můžeš. Kdybysme místo toho 4:0 vyhráli čtyři zápasy 1:0 tak už jsem prakticky zachránění. Uvidíme co s Libercem, jestli prohrajem, Bohemka uhaluzí výhru a Baník remizuje tak sme tam kde sme byli.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník porazíme, takže si příští kolo v tabulce nezašplhá. Ale ty záchranášké boje jsou letos zajímavé. Škoda jen té Viktorky Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ho máte doma vy tak to su klidnější. Na Liberec v posledních pěti letech umíme tak to snad vyjde aji tentokrát. A když bysme pod sebe dostali aji Bohemku tak to bude fantazie.

Reagovat
rufus

To mě ještě zajímá jak máme vyřešený zákazy startu ve vzájemných zápasech. Předpokládám, že Přikryl za Spartu může hrát, protože ten přestoupil. Ale Podaný s Jiroušem u vás hostují, takže očekávám, že hrát nebudou. Ono možná po posledních výkonech nebudou moci hrát ku spokojenosti všech.

Reagovat
cubinho

Však by stejně nehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sla-Jab zatim koukatelnej fotbal coz se ceni , Slavia mirne lepsi mela spoustu nadejnejch strel sice zadny vylozene tutovku az na Milutinovice ale neco tam spadnout mohlo skoda.A kdyz jsem u ty skody tak Skody je skoda jelikoz Bohm je zatim hodne spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak dnes zahraje Egon proti svému tehdejšímu týmu

Reagovat
sosna

Na ty pondělky si ČT vybírá poslední dobou samý zápasy bez náboje. (s vyjímkou Baníku na Bohemce) A za týden Dukla - Slavia...

Reagovat
goodbay

možná proto, že pondělní termíny jsou špatný pro výjezdy klubů s velkou fanouškovskou základnou.

Reagovat
sosna

Že by na to začali brát ohled? Dřív dávali třeba Baník nebo Spartu celkem často v pondělí.

Reagovat
Losinho

Právě naopak Respektive berou ohled, ale asi jinak, než si myslel.

Reagovat
sosna

Myslel jsem to tak, že v pondělí přestanou dávat ty s početnýma výjezdama. Ale tomu se mi právě nechce věřit. Nechápu ale, proč dávají zrovna tyhle zápasy (Teplice), ve kterých o nic nejde. To sledovanost zrovna nezvýší. A příště zas Slavia, u té vždycky usnu.

Reagovat
Losinho

No dovol

Reagovat
sosna

Soráč, ale s Teplicema to byla hrozná nuda a včera ten Jablonec sem taky nevydržel do konce.

Reagovat
goodbay

jj už snad po 3. jsou v pondělí Teplice

Reagovat
goodbay

tjn, ale už ani derby nedávájí v pondělí, ted je myslím po 2. za sebou v sobotu.

Reagovat
Losinho

Minule bylo v pondělí, akorát snad až někdy od osmi.

Reagovat
rufus

Nejlepší by bylo pondělky zrušit a hrát ligu v pátek a o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsi na cenu lístků na derby? Parchanti, zase chtějí dvě kila.

Reagovat
rufus

S tou cenou mě vůbec nepotěšili, ale dalo se to čekat.. Kolik vůbec stojí lístky do hostujícího sektoru na Letný?

Reagovat
sosna

sosna 09.03.2012 14:48

Žižkov - Sparta 2 - tohle adept na titul prostě musí vyhrát..

Baník - Budějovice 1 - vydřou to, ale max. o gól

Slovácko - 1905 1 - FCS jedou v té moravské výpomoci, takže jasná!

Slovan - Boleslav 1 - dobrej fotbal s dobrým koncem pro domácí

Hradec - Dukla 0 - zápas o ničem.

Plzeň - Sigma 2 - tutovka kola !!!

Slavia - Jablonec 0 - pokud hosté přijedou s Hrubešem, tak 2.

Příbram - Teplice 0 - druhý zápas o ničem.

Samochvála smrdí, ale ta Sigma a Slovan se povedly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuju vsadit na titul Liberce. Kurz 3,3 pravděpodobnost že to vyjde je 70%.

Reagovat
sosna

Já bych řekl, že je to 48,24 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to špatně zaokrouhlený...

Reagovat
centos

0 ??

Reagovat
smazaný uživatel

Né, mně vyšlo 48,2348 - zaokrouhleno 48,23.

Reagovat
sosna

48,2348 se ale zaokrouhlí na 48,24. Je vidět, že fotbalu vůbec nerozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé je, že veškerá média píšou, jak Baník přehrával Budějovice. Jen Marty tvrdí něco jiného. Asi by se měl chytnou s Bartošovou za ruku a jít se společně léčit pač jak ona, tak i on mluví zcela z cesty a mimo realitu.

Reagovat
centos

Když recenzuješ film, přičemž jsi viděl jenom půlku, může to dopadnout všelijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Malura to řekl hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nuda..

Reagovat
Kubin1989

ale šílená

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tomu fotbalu moc nerozumíte, co?:) Pěkná hra, oba týmy hrajou kombinačně a útočně...akorát góly nedávaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.. Já viděl jen začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

To leda ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele