Evropská liga - preview odvetných zápasů osmifinále

15.03.2012, 08:47, aktualizováno 15.03.2012, 08:47
Previews
Evropská liga před sebou má osmifinálové odvety a v těch budou potvrzovat dobré výsledky španělské kluby - Athletic hostí Manchester United, Valencia si veze dvoubrankový náskok do Eindhovenu a Atlético zase do Istanbulu. Manchester City musí otáčet nepříznivý stav proti Sportingu, manko 0:1 bude dohánět i Schalke...
Hannover 96 - Standard Lutych  (čtvrtek 19:00)
Už v pořadí čtvrtý vzájemný souboj v letošním ročníku Evropské ligy mezi sebou odehrají Hannover a belgický Standard Lutych! Osmifinálová odveta každopádně dává větší naděje Dolním Sasům, kteří se mohou spolehnout na dvě branky vstřelené na hřišti soupeře.

Předchozí dvě utkání v základní skupině se 96ky nedokázaly proti belgickému soupeři prosadit, i přes obrovskou herní převahu vyšlo jejich útočné snažení rovnou dvakrát zcela naprázdno - to se změnilo až před týdnem: H96 si odvezl z Lutychu velice cennou remízu 2:2, před odvetou je ale nasnadě něco podobného oželet. "Oproti prvnímu zápasu musíme zlepšit obrannou fázi," nepochybuje sám Steven Cherundolo.

Vynucená změna ovšem nakonec musí proběhnout úplně na opačném konci hřiště - zraněný kotník z Belgie stále nepustí do hry Mameho Birama Dioufa, domácí však mohou opět vkládat své touhy do Mohameda Abdellaoueho, jenž vyléčil chřipku. Připravena bude i dvojice opor, zranění Schlaudraffa se Schmiedebachem je už minulostí.

Zrovna branka Dioufa poslala hostující celek do kolen, respektive do velmi složité situace - přesto je před výletem do AWD-Areny cíl naprosto jasný: pokusit se ještě zabojovat o postup. "Postupový klíč je naprosto jasný, prostě musíme být lepší, než bude soupeř. Bude důležité zrealizovat předem nachystaný plán. Musíme dosáhnout něčeho podobného, co se minulý týden zdařilo H96," dbá na své chráněnce stratég José Riga.

Hostující tábor se před utkáním ještě vrátil k nedávnému incidentu, při kterém si vzpomněl na oběti autobusového neštěstí ve Švýcarsku. "Fotbal je oproti takovýmto událostem vždy na druhé koleji, také jménem klubu posílám všem obětem Upřímnou soustrast," pronesl čerstvě uzdravený Jelle Van Damme. Hrát pak zcela jistě nebude potrestaný Goreux.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, Pander - Stindl, Schmiedebach, Pinto, Rausch - Abdellaoue, Schlaudraff
Standard Lutych - pravděpodobná sestava:
Bolat - Ciman, Kanu, Felipe, Pocognoli - Gakpé, Buyens, Vainqueur, Van Damme - Tchité, Cyriac
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - Valencia CF  (čtvrtek 19:00)
Fotbalisté PSV nyní nezažívají zrovna úspěšné období a prohráli již třikrát v řadě, navíc inkasovali ve třech duelech dokonce třináctkrát, což je u týmu bojujícího o titul v holandské lize a o postup do čtvrtfinále Evropské Ligy opravdu mnoho. Nicméně pro svěřence kouče Phillipa Cocuho ještě není nic ztraceno a stále mohou myslet na postup. Musejí dohánět dvoubrankové manko, ovšem na španělské půdě skórovali a ještě mají šanci.

PSV se v lize propadlo až na čtvrté místo o skóre za Twente, o bod za Ajax a o čtyři korálky za vedoucí Alkmaar. Ovšem stále je ve hře a bude potřeba se co nejrychleji vzpamatovat. Vše odstartovala nečekaná porážka 2:6 v domácím prostředí od Twente, v minulém kole prohrálo 1:3 na půdě zachraňující se Bredy. Valencia je na tom o trochu lépe, ovšem na dvě vedoucí příčky už myslet nemůže.

V tuto patří španělskému velkoklubu třetí místo se čtyřbodovým náskokem na čtvrtou Malágru a rozhodně tak ještě nemá nic jistého. Španělský výběr v poslední době předvádí střídavé výkony, jednou prohraje, podruhé vyhraje. V minulém kole v domácím prostředí pouze remizoval 2:2 s Mallorcou, která se nachází v dolních patrech Primera Division. V tuto chvíli ale má vše ve svých rukách.

Domácí po delší době hlásí výměnu trenéra, Freda Ruttena totiž vystřídal Cocu. Bývalý trenér nakonec vše odnesl po porážce v Bredě. Cocu dobře ví, že i přes tuto rošádu to nebude mít PSV jednoduché. "I na Philips Stadium je jasným favoritem, nesmíme si dělat iluze. Díky tomu, že jsme skórovali, tak stále máme šanci, musíme ovšem předvést stoprocentní výkon. Hlavním cílem je pozvednout morálku a trénovat několik týdnu, můžeme ale postoupit."

Valencie se bude muset obejít bez důležitého útočníka Roberta Soldada, který si musí odpykat karetní trest, jiný forvard Aritz Aduriz varuje před útočnou silou soupeře. "Rádi bychom i v tomto duelu měli balón pod kontrolou a řídili hru. Můžeme hrát v klidu, máme dobrou výchozí pozici. Nesmíme ovšem utkání podcenit, Eindhoven je hodně ofenzivní tým, a pokud se chytne, nemuselo by to dobře dopadnout," varuje se zdviženým prstem.
PSV Eindhoven - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Manolev, Marcelo, Bouma, Pieters - Wijnaldum, Strootman - Labyad, Toivonen, Mertens - Matavž
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Barragán, Rami, Ruiz, Mathieu - Albelda, Tino Costa - Feghouli, Jonas, Jordi Alba - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: Array
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - AZ Alkmaar  (čtvrtek 19:00)
Na italské Udinese čeká těžký úkol a sice porazit Alkmaar minimálně o dvě branky. Poslední zástupce Serie A v Evropské lize je na pokraji vyřazení, v Nizozemsku totiž prohrál 0:2. Trenér Udine Francesco Guidolin počítá s nasazením Antonia Di Nataleho.

Italské kluby vyklízejí evropské pozice kde se dá. Po vyřazení Interu a Neapole v Lize mistrů má nůž na krku Udinese, aktuálně jediný zástupce Serie A v Evropské lize. Svěřenci trenéra Guidolina rozehráli partii s nizozemským Alkmaarem věru špatně, před týdnem prohráli 0:2 a takovýto výsledek se na evropské scéně dohání velice těžce. "Jistě, je to složité. Ale jsem přesvědčen o naší síle doma. Budeme se snažit postoupit do dalšího kola a pokud se nám to nepodaří, pak jsme si to nezasloužili," říká Francesco Guidolin.

Udinese ale nemá takovou formu, jakou se pyšnilo na začátku sezony. Bianconeri začali v lize strádat, naposledy prohráli s nováčkem Novarou 0:1 a předtím pouze doma remizovali 0:0 s Atalantou. Udine následkem toho kleslo až na páté místo, třetí příčka zaručující předkolo Ligy mistrů se vzdálila na dva body.

AZ Alkmaar je ve větší pohodě. V lize se mu mimořádně daří, s tříbodovým náskokem vévodí celé Eredivisii. O víkendu Verbeekovi svěřenci porazili De Graafschap 2:0 a byla to třetí soutěžní výhra v řadě. Vedle ligové soutěže se daří i v Evropské lize, přemožitel Jablonce z předkola má po prvním zápase nakročeno do čtvrtfinále. "Myslím, že máme dobrou šanci hrát ve čtvrtfinále. Máme mírnou výhodu, ale ještě tam nejsme," zůstává nohama na zemi trenér Gertjan Verbeek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Athletic Bilbao - Manchester United  (čtvrtek 19:00)
Manchester United dobře ví, že má před sebou problém, ovšem až příliš ho zřejmě trápit nebude. Tento víkend se totiž dostal do čela Premier League před konkurenční City a jde mu hlavně o ligový primát. Po šokujícím vyřazení z Ligy mistrů sice ještě předvedl dobrý výkon na půdě Ajaxu, ovšem od této chvíle strádá. Doma totiž nestačil v poměru 1:2 a minulý týden prohrál doma s Athleticem 2:3. A to ještě několik sekund před koncem měl manko dvou branek.

Rudí Ďáblové v tuto chvíli mají jednobodový náskok před Citizens, kteří prohráli na půdě Swansea. V minulém kol dokázali porazit WBA 2:0, a proto mají jasný cíl. I když Alex Ferguson tvrdí, že Manchester chce vyhrát Evropskou Ligu, zatím to na hře United vůbec nevypadá. Athleticu se ve španělské lize taky vcelku daří a opět bojuje o to, aby si i v příštím ročníku zahrálo alespoň Evropskou Ligu.

Baskický klub je prozatím v tabulce na sedmém místě, ovšem ve vyrovnané lize se může posunout výrazně vzhůru i dolů. Na čtvrtou Malágu ztrácí pouze tři body, Valenice je vzdálena na sedm korálků. Avšak třinácté Getafe má na druhou stranu pouze ztrátu pěti bodů. Mužstvo z Bilbaa po pěti zápasech bez porážky ale nezvládlo minulý duel s konkurenční Osasunou, která ho právě předskočila o jeden bod.

Kouč domácího výběru Marcelo Bielsa se bude muset obejít možná pouze bez útočníka Ikera Muniaina, který byl hlavním strůjcem prvního úspěchu s Manchesterem. "Jeho zdravotní stav se už ale zlepšil a vypadá to, že bude v pořádku," řekl Bielsa. Munian navíc hrál už i s Osasunou a opět by měl pomoci. "Máme senzační úspěch na dosah, tak to nechceme pokazit. Bude to ale hodně vyrovnané, šance jsou 50 na 50," uvedl překvapivě Bielsa.

U Manchesteru je otázka, jestli do zápasu zasáhne kompletní sestava a jestli náhodou nebude Ferguson šetřit opory. Určitě k dispozici nebudou Phil Jones, Nani a Anderson, Ferguson má v osmnáctičlenném výběru i mladíky. Po problémech s kolenem ale už bude k dispozici Antonio Valencia. "Je to pro nás neobvyklá pozice a musíme se koncentrovat. Naději neztrácíme a věříme, že ještě postoupíme," uvedl Ashley Young.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, San José, Amorebieta, Aurtenetxe - J. Martínez, Ander Herrera - Susaeta, de Marcos, Muniain - Llorente
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Fábio da Silva, Ferdinand, Evans, Evra - Valencia, Carrick, Scholes, Young - Rooney, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.60 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympiakos Pireus - Metalist Charkov  (čtvrtek 21:05)
Olympiakos Pireus vyhrál první zápas na Ukrajině 1:0 a tento výsledek bude hájit v domácím prostředí na stadionu Georgiose Karaiskakise. Výsledek je to jistě dobrý, ale svým způsobem i ošidný.

Ukrajinský Metalist Charkov je totiž zvyklý útočit a i když se mu v prvním zápase nepovedlo vyzrát na obranu soupeře, podařit se to může v odvetě na horké řecké půdě. Pro Olympiakos je pochopitelně první vítězství velmi dobrým výsledkem, avšak všichni moc dobře vědí, že nesmějí usnout na vavřínech.

Řecký mistr má ale formu jako hrom a pokud by mu postup unikl, bylo by to považováno za senzaci. Červenobílí se pevně usadili na čele řecké soutěže, po vítězství 3:0 nad Arisem Soluň už mají před druhým Panathinaikosem náskok čtyř bodů.

V lize se daří i Metalistu Charkov. Ukrajinci sice o víkendu jen remizovali s Metalurgem Doněck 1:1, stalo se tak po delší vítězné sérii, ale třetí příčku bezpečně uhájili. A ještě aby ne, rozdíl mezi třetím Charkovem a čtvrtým Dněpropetrovskem je šestnáctibodový. V Premier lize je boj o titul už jen záležitostí tří týmů a sice Dynama Kyjev, Šachtaru Doněck a právě Metalistu Charkov.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Sporting CP  (čtvrtek 21:05)
Dva zápasy stačí k tomu, aby se vyskytly nepříjemné komplikace. Manchester City totiž v prvním kole osmifinále Evropské ligy nezvládl úlohu favorita a se Sportingem prohrál na jeho hřišti 0:1. Do odvety přitom nejde s úplně nejlepší náladou. O víkendu totiž díky překvapivé porážce ve Swansea ztratil průběžné vedení v lize.

Před těmito dvěma utkáními drželi Citizens šňůru šesti výher v řadě. Dobře, menší zaváhání v Evropské lize se může přetrpět, přece jenom existuje ještě druhé střetnutí, ve kterém se dá vše napravit. V Premier League ale úhlavní konkurent Manchester United ztrátu potrestal. A protože on neměl problémy s WBA, sluní se na prvním místě o bod před City.

"Cesta k titulu je dlouhá. Ale je jasné, že důvěra United je nyní větší než ta naše," přiznával kouč Roberto Mancini. "Důležité je, abychom na konci byli první. Bohužel máme nyní dva velké problémy - zranění Lescotta a Kompanyho. A také fakt, že máme nabitý program a hrajeme každé tři dny," dodával.

Právě bez těchto dvou opor z defenzívy, bez kterých se prohrálo ve Swansea, ale jež oba také zasáhli do prvního zápasu se Sportingem a rovněž se neuspělo, bude Mancini i nyní. Kromě toho do hry nezasáhne ani Gareth Barry, který má čerstvě problémy se zády, a ani Argentinec Pablo Zabaleta, který laboruje se stehnem.

"Moc dobře si uvědomuji, co to pro nás znamená. Ale je to normální věc, že po sedmi měsících, kdy hrajeme každé tři dny, někomu radši dám odpočinek," prozrazoval domácí lodivod. "Když budu hrát stále v jedné sestavě, je to problém. Když ale nemám hráče, také je to problém. Každopádně chceme vyhrát obě soutěže."

Sporting má k postupu do čtvrtfinále blíže. I když udržet jednogólový náskok, který mu zařídil v 51. minutě Xandao, bude v Anglii velice těžké udržet. V lize je Manchester letos před domácím publikem bez ztráty kytičky, jinak prohrál pouze dvakrát, a to v FA Cupu a Carling Cupu s Manchesterem United, respektive Liverpoolem.

Pokud-li domácí přece jenom jako favoriti vypadnou z Evropské ligy, tolik se zase nestane. "Naším hlavním cílem je Premier League, to je jasné," uvedl v rozhovoru pro klubové stránky záložník Nigel de Jong. "Ale stále jsme také v Evropské lize a nic nevzdáváme. V této sezóně uspějeme jedině tak, když získáme jednu z těchto trofejí."

Sporting se po skalpu Manchesteru City, zdá se, velice dobře navnadil. O víkendu doma skolil Guimaraes vysoko 5:0. Trenér Ricardo Sá Pinto narozdíl od domácí strany nemá problém se zraněními. Do dobré formy se přitom dostal Jeffrén, který vsítil během posledních deseti minutách dva góly, i když střídal v 78. minutě, a mohl by se nyní objevit v základu.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Richards, Kolo Touré, Savič, Clichy - Nasri, De Jong, Milner - Johnson, Balotelli, Silva
Sporting CP - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Pereira, Polga, Xandao, Insúa - M. Fernández, Carrico, Izmailov, Jeffrén Suárez - Capel - van Wolfswinkel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Schalke 04 - FC Twente  (čtvrtek 21:05)
Jeden z nejnapínavějších soubojů bude k vidění na Schalke, kam zavítá hájit jednobrankové vedení Twente. To má po prvním utkání těsnou výhodu, ovšem nazlobení Königsblauen myslí zcela jistě na odplatu!

Jak už bylo řečeno, předchozí zápas hodně ovlivnila nafilmovaná De Jongova penalta, která se navíc ke všemu vůbec pískat neměla (zákrok byl mimo pokutové území), sám potrestaný ji však nakonec proměnil a zajistil tak svému celku tolik potřebné vedení. Červenou kartu ale ještě ke všemu uviděl Matip, Horníci se však nakonec odvolali, a zdá se, že by mohla být jejich snaha pochopena. O všem bude rozhodnuto na pátečním zasedání UEFA.

Přesto přese všechno je cíl S04 naprosto jasný a patrný - zajistit si postup do další, už čtvrtfinálové fáze. "Víme, že má Twente lepší výchozí pozici. Naším cílem musí být udeřit v tu správnou chvíli, musíme být ve střehu, když soupeř postupuje dopředu," nabádá Huub Stevens. Tomu udělala radost připravenost Klaase-Jana Huntelaara. Vrátit by se mohl i Farfán, naproti tomu "zasloužený" klid pro Metzeldera a Högera.

Hosté sice mají v kapse těsný náskok, ale ovšem ani to je stále neopravňuje myslet na postup dál - čtvrtfinále je pořád stejně daleko. "Očekávám další přetěžký zápas," pronesl trenér Steve McClaren. "Přivítá nás plná Veltins Arena, na což se všichni moc těšíme. Musíme věřit, že se to podaří - důležité je pokusit se dostat do čtvrtfinálové fáze," dodal zkušený kormidelník.

"To, že jsme 1:0 prohráli v Enschede ještě pořád samo o sobě nic neznamená. Je to dobrá pozice, ale když už, tak bych se přikláněl k tomu, že bude potřeba vstřelit branku, na to bychom se zaměřili především," uvedl kapitán Peter Wisgerhof. Stejně jako minule se Twente obejde bez Dennyho Landzaata.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Uchida, Papadopoulos, Matip, Fuchs - J. Jones, Holtby - Farfán, Raúl, Draxler - Huntelaar
FC Twente - pravděpodobná sestava:
Mihajlov - Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Rosales - Brama - Janssen, Fer - Chadli, de Jong, John
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Beşiktaş JK - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:05)
Nebláznit, nepanikařit a postoupit. Pokud Atlético Madrid předvede proti Besiktasi ten samý výkon jako doma, nemělo by se mu čtvrtfinále Evropské ligy vyhnout. První zápas totiž vyzněl jasně pro něj. Turecký celek se ale nevdává. Jestli se mu včetně českého reprezentanta Tomáše Sivoka podaří duel zvrátit, můžete sledovat v přímém přenosu na ČT4.

V Madridu to byl před týdnem jeden velký a malebný koncert. Defenzíva Besiktase na soupeřovy výpady vůbec nestačila a hosté mohli být vůbec rádi, že nedostali na cestu domů naloženo ještě více. Přesto si do Istanbulu v ranečku odnesli nepříjemné tři inkasované góly, které se budou v odvetě těžko dohánět.

Jedinou kaňkou celého večera byla pro Atlético 53. minuta. Tehdy totiž Simao odpověděl na krásné dva góly Eduarda Salvia a jeden Adriána a právě tenhle moment dává Besiktasi naději. Přece jenom se španělskému mužstvu nemusí tenhle zápas povést tak dobře jako ten předchozí. A domácím přitom stačí skórovat dvakrát a neinkasovat.

Svěřenci kouče Diega Simeoneho ovšem v Turecku nehodlají nic takového dopustit. "Nepřijeli jsme sem bránit. Chceme vyhrát," uvedl pro klubové stránky obránce Diego Godín. "Budeme sice hrát zezadu, ale rovněž budeme napadat. Víme totiž, že jakmile vstřelíme branku, staví nás to do mnohem lepší pozice."

Atlético má i navíc výhodu lepší formy. Během nového roku podlehlo jednou jedinkrát, a to slavné Barceloně, o víkendu si poradilo bez větších problémů s Granadou. V lize je sice až osmé, ale s nevelkou ztrátou na ostatní celky vepředu. "Víme, jaké fanoušky má Besiktas. My se právě jimi musíme namotivovat," dodával Godin.

To istanbulský klub má o poznání větší starosti. Z pěti zápasů hned čtyřikrát prohrál a v Süper Lig se mu pomalu a jistě vzdaluje samotné čelo tabulky. Kouč Carlos Carvalhal má mimo to obrovské problémy s hvězdným útočníkem Quaresmou, s nímž se právě v Madridu o poločase pohádal do krve. Quaresma přitom nebude k dispozici do odvety.

Byl totiž vyřazen na neurčito z prvního týmu. Dokonce se objevily spekulace, že Carvalhal má díky těmto sporům opustit klub. "To je výmysl. Quaresma je pro nás velmi důležitý hráč, já ale musím zařídit v týmu disciplínu," vysvětlil. "Nejdůležitější je teď porazit Atlético. Vyzývám všechny fanoušky, aby nám pomohli."
Beşiktaş JK - pravděpodobná sestava:
Gonen - Toraman, Sivok, Sidnei, Köybasi - Fernandes, Mehmet Aurélio, Uysal - Hološko, Simao - Pektemek
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe - Gabi, Suárez - Eduardo Salvio, Adrián, Koke - Falcao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (601)

Přidat komentář
santini

mám nejaký divný pocit, že to dnes Citizens odfláknu

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že vyhrajou 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doma ich dajú ako nič

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou dobří to jo, ale něco mi v tom týmu chybí.. Proto je na ně sázet hrozný. Jsou nepředvídatelní

Reagovat
cristiano.K.

Baskové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po pořadě : 0,0,0,2,2,1,2,2

Reagovat
Infi

Co se hraje na čt4?

Reagovat
Kily

Besiktas - Atlético, od sedmi nic, tam se to kříží s hokejem

Reagovat
Infi

díky

Reagovat
smazaný uživatel

to sou idioti. ten zápas je rozhodnutý asi nejvíc ze všech...

Reagovat
Kepy_FCB

Sivok je tím důvodem

Reagovat
JIMMY-PO

Athletic prajem im postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejde jim nepřát

Reagovat
stas87

snad to vyjde obi dvom ucastnikom BL,hannover schalke

Reagovat
Desmond Glazebrook

OT: Bývalý pilot formule 1 Alex Zanardi, který před 11 lety přišel při nehodě o obě nohy, bude reprezentovat Itálii na paralympijských hrách. Závodit bude mezi tělesně postiženými cyklisty v kategorii handbike.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák ( F1 je hrozná nuda)

Reagovat
Darren Fletcher

stare zlate casy f1 su prec. pre mna to bolo obdobie konca 90tych rokov, prip tesne za 2000

Reagovat
j_mrazik

Ten kurz na ManUtd venku je vyloženě směšnej, když jde na první pohled vidět ta jejich nulová motivace.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě mrzí, že nedávají na ČT4 i odvetu toho Bilbaa......daj tam místo toho Besiktas

Reagovat
mickey mouse

Athletic hraje už v 19

Reagovat
FC Porto FC

Uniteda City dneska vypadnou

Reagovat
smazaný uživatel

tá potupna prehra ešte bolí čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by dneska zase slavil celej Manchester?

Reagovat
alcantara

Reagovat
kiwwi

dnes uz len takto? nedas nejaky tutovy tip popripade aj priebeh zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Jelikož se tenhle článek týká Manchesteru, věděl jsem, že se pod něj budou dívat i dementi a těm já tipy nedávám.

Reagovat
kiwwi

skoda...dat vsetko presne naopak a clovek by mohol byt v baliku

Reagovat
Xavi

Reagovat
herbage

Reagovat
Kenneth

Takže můžu jít s klidným svědomím vsadit na postup Bilbaa a Sportingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tobě jsem se teď málem udusil.

Reagovat
Darren Fletcher

we´ll do what we want...

(but we don´t know yet )

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že Valencia, Atletico a Athletic dnes potvrdia výborné výkony a zaslúžene postúpia

Reagovat
mookyn

United maju na postup, ale 2:1 im nebude stacit zial...

Reagovat
mookyn

United maju na postup, ale 2:1 im nebude stacit zial...

Reagovat
smazaný uživatel

United: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Park, Carrick, Cleverley, Giggs, Young; Rooney.

Subs: Amos, Fabio, Smalling, Pogba, Scholes, Hernandez, Welbeck

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, postupova

Reagovat
kiwwi

pfuj pfuj

Reagovat
cristiano.K.

jakýpak plivání, rovnou si to měl.....

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

MUFC XI: De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Park, Cleverley, Carrick, Giggs, Young, Rooney

Bench: Amos, Smalling, Hernandez, Fabio, Scholes, Pogba, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je otázka jestli to bude klasický 4-5-1 nebo bude Youngy hrát podhrota.

Reagovat
kiwwi

podhrota moze hrat aj Giggs...uvidime co to bude zac

Reagovat
CubONE

Valencia? Berba?

Reagovat
vodka

Valencia je jasný, je po zranění, ale Berba tam měl být...

Reagovat
kiwwi

Athletic XI vs #MUFC: Iraizoz; Iraola, Javi Martínez, Amorebieta, Aurtenetxe; Iturraspe, Ander, De Marcos; Susaeta, Llorente, Muniain.

Reagovat
Xavi

Válec.

Reagovat
vocasisko

postupová

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

pfuj pfuj

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může hrát Rafael po tom co předvedl minule v základu?

Reagovat
kiwwi

ten Ferguson je ale amater co? Ty by si mu to ukazal, ako sa to robi

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co předvedl, by už nikdy neměl oblíknout dres United

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Cristiano Ronaldo is at the stadium to watch his former club Man Utd. Still loves #mufc? Seemingly yes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vraj je tam aj Messi

Reagovat
mithro

njn ale toho si kamery tazko vsimnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

United vyhrali len 2x z 19 zapasov v Spanielsku?

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo číslo spocastu na účka?

Reagovat
kiwwi

Channel - 116230

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký kvalitnější SOP na United by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý na toho Cleverleyho

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast na Athletic?

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 79509

Rusky, ale slušná kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdou slyšet fanoušci. Má někdo nějaký sopcast s fanouškama?

Reagovat
smazaný uživatel

79509

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ten istý u mna počuť výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba je bůh ví proč v bedničkách. Ve sluchátkách to jede správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten samý

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
mithro

to bude zase jizda

Reagovat
mithro

uff

Reagovat
wild

toho treba k Torresovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DI NATALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2:0 AVANTI UDINESE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Su ochotný potichu připustit že sme měli docela kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese nádherně , krása a ještě jednou fajnost . Antonio je sniper vskutku luxusní snad budou držet prapor Calcia i po tomhle kole

Reagovat
Tomekcz

stejnej hnus jak na OT, Bilbao dobre napada a jakmile nemaj nasi obranci a zaloznici cas na zpracovani a jeste se musi podivat kam prirat tak uz jsou pod tlakem... Jestli to nezrychli tak dostanou zas latu.

Reagovat
vocasisko

7. tým PD zase učí hrát fotbal první tým PL

Reagovat
penepi

Reagovat
niflheim

No hurá.

Reagovat
mithro

tak rio rooney dole, srat EL, nie ze sa zrania

Reagovat
pajamu

Na tohle se můžu vysrat.

Reagovat
vocasisko

gooooooooooooooooláso

Reagovat
kiwwi

ehm, pekny

no ale uz podme my

Reagovat
herbage

what a goal? Llorenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

hohoooooooooo Fernandoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Á sakra. Pořád musíme dát tři góly no.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic

Reagovat
penepi

HUhuuuuuuuu goooolasoooooo, zbohom Manure.

Reagovat
niflheim

No tak krásně ukazujeme, že tu EL fakt vůbec nebereme vážně. Nepostavit od začátku dva útočníky, když je zapotřebí vstřelit aspoň dva góly (teď už tři)...no

Reagovat
herbage

spíš jste chtěli udržet čisté konto a vepředu dát dva z breaků. O žádném podcenění nemůže být řeč

Reagovat
pajamu

Asi tak

Reagovat
fantomas

Proč by jim jako venku, za takovýho poločasovýho skóre, mělo jít primárně o udržení nuly?

Reagovat
herbage

protože by jim stačilo vepředu dát dva góly

Reagovat
fantomas

Což je vlastně nicotná porce. Got it.

Reagovat
herbage

První půli hlavně udržet čisté konto a pokusit se dát kontaktní gól, do druhé mohl postavit dalšího úptočníka dle potřeby či obrazu hry. Vzhledem k tomu, že první zápas Athletic MU výrazně přehrával na jeho půdě, když právě hráli na dva útočník, tak Ferguson evidentně tomuhle chtěl předjít a posílil záložní řadu. Někdy působíš děsně natrvrdle

Reagovat
fantomas

Jo, tak já působim děsně natvrdle. V kombinaci s tim, jak podle všeho hrajou, to byla divná změna a proti niflheimově příspěvku ses neměl nijak vyhrazovat. Tečka.

Reagovat
herbage

Neřikám, že vyhrát EL je jejich priorita, ale o po prvním zápase nelze mluvit o nějakém podcenění

Reagovat
fantomas

Jj, taky o "podcenění" mluvíš jen ty.

Reagovat
herbage

Aha, takže oni věděli, do čeho jdou, ale Ferguson postavil takovou sestavu, aby se moc neprohrálo, hráči moc nezpotili a při velké porci štěstí postoupilo? Chápu to dobře, ne?

Reagovat
fantomas

Ne, nechápeš.

Reagovat
niflheim

Ale já mluvím všeobecně o tom přístupu...do té branky se tam hráči spíše plahočili po hřišti, vepředu běhal snad jen Wazza s Parkem.

Reagovat
vodka

já sem to vypnul 2 minuty před gólem, se tady trápím se streamem abych se díval na další alibistický výkon... pokud to nespasí Park, tak se tam nic moc nestane...

Reagovat
niflheim

bloodzeed jede

Reagovat
fantomas

No ten Alkmaar si to zas posírá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Ferda je boží, od dob Shearera hledám silnýho čistokrevnýho zabijáka, kterýmu bych fandil a hle, tu je

Reagovat
mithro

njn nam tam nepadne nic, oni trafia taky banan

Reagovat
niflheim

Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Škóda.

Reagovat
smazaný uživatel

No vida že to de. Tak doufám že ten tlak udržíme páč tohle se nedá bránit věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

Teprv se zahříváme

Reagovat
penepi

Kurva Udinese.

Reagovat
fantomas

ALKMAAAAR!

Reagovat
smazaný uživatel

proč dostal tu kartu?

Reagovat
fantomas

Nekoukám.

Reagovat
smazaný uživatel

jééé do háje to snad né

Reagovat
herbage

Dostává mě, jak hráči MU padají jako hrušky. To ostrovní fotbal ve Španělsku nepreznetují zrovna v nejlepším světle

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí to dost pouští a hodně z toho by mohl pískat.

Reagovat
kiwwi

dostal si uz spickou pod koleno? spadnes jak podtaty a nemusi to byt ziadna supa

Reagovat
herbage

to není o jedné situaci, to bylo už předchozí zápas a tenhle znova. Oproti Baslům hrajete jak slečinky

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
herbage

*Baskům. Teď to krásně prezentoval Rooney, který si ukopnul míč, hráč Athleticu se tělem pokryl míč, Rooney ho fauloval, spadnul a ještě roztáhnul směrem k rozhodčímu ruce, že byl faulován. A Evra dělá to samé, o Youngovi škoda mluvit

Reagovat
kiwwi

uz bud radsej ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Omg, co proti mně všichni máte?

Reagovat
wild

celkom sa to rozbehlo..ale na 3goly to dnes nevidim

Reagovat
niflheim

AZ

Reagovat
smazaný uživatel

au..

Reagovat
herbage

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

ako hnilá hruška

Reagovat
miky10

...

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick dnes skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Rafeal byl podezřele dlouho zdravej.

Reagovat
mithro

preco nemohli takto zacat cely zapas, resp dvojzapas

Reagovat
smazaný uživatel

S našou marodkou bysme možná dopadli jako Tottenham a zabředli do krize. Jestli Fergiho strategie vyhraje titul tak dvě prohry s Bilbaem jsou přijatelná cena.

Reagovat
mithro

samozrejme, ale nech potom dnes stiahne uz hracov pre sobotu, zbytocne sa tu budeme nahanat a este sa nam zas niekto zrani

Reagovat
niflheim

Rafael...ach těch zranění je fakt málo letos.

Reagovat
mithro

a este takto debilne

Reagovat
wild

toto uz nemyslite vazne do pice ideme do brejku a Rafael sa potkni a zrani

Reagovat
kiwwi

Herbage ti hned vysvetli ze Rafael filmoval

Reagovat
miky10

LLORENTE

Reagovat
smazaný uživatel

už je dole

Reagovat
miky10

Vím, ale přišel jsem až teď, tak reaguju na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekneš herbage teďka? Není to poprvé co se hráč Bilbaa fauloval sám a rozhodčí mu to sežral.

Reagovat
herbage

neviděl jsem opakovačku

Reagovat
smazaný uživatel

Příhodné.

Reagovat
herbage

tak jak to mám vědět. Nevím, jestli ho Cleverley bouchnul loktem do zad, což je bolestivé nebo se jen tak z ničeho skácel k zemi. Jestli to byla simulace, tak mi to vadí stejně jako u MU. Nevím, co tím chcete dokazovat

Reagovat
kiwwi

ale vsak toto sa robi na oba strany v kazdom zapase, ale herbage si tu asi lieci komplexy alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

MU sleduji poslední roky celkem často a jistí hráči to dělají pořád. Neřikám, že celý kádr, Giggs třeba vůbec, ale Evra, Young a Rooney ano

Reagovat
vocasisko

Tak výbornej poločas, hlavně se z toho neposrat, ale to Bielsa nedovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak MU tam ani snad nic neměli..možná ta zblokovaná hlavička, jinak jim úplně chybí finálka, Athletic jim na své třetině nedá centimetr zadarmo...

Reagovat
miky10

Tři góly Athletic nedostane, toho se nebojím...

Reagovat
herbage

také se toho bát nebojím

Reagovat
miky10

Už seš fakt trapnej.

Reagovat
tomasinho

Spíš ale bát se toho nebojím.

Reagovat
Yanek

Pojďme Udine!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první úspěšný předpoklad pro postup je splněn - nedostat v první půlce gól. Každopádně PSV je hodně nebezpečné, a to hlavně na naši levé straně (naštěstí silnější straně), kde se odehrává snad 80% hry. Wijnaldum to tam celkem větrá, na toho je si třeba dávat pozor. Jinak jde opět vidět absence Evera, Tino zase nic moc. Feghouli se dotknul míče poprvé ve 14. minutě a potom dohromady asi čtyřikrát.. Škoda té Jordiho šance ke konci..

Reagovat
smazaný uživatel

No, odehráli sme tak desetk hodně dobrých minut a možná pět posledních bylo konkurenceschopných. Zbytek vládlo Bilbao. SAF musí něco vymyslet protože Bilbao se přehrát dá, chce to nasazení a hrát v rychlosti. Otázka je jestli toho hráči budou schopní a jak dlouho je to možné vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

opevovany Cleverley naprosto nulovy,ale to dneska vlastne cela zaloha MU.

Reagovat
kiwwi

chjo, tu sa dnes nazbiera blbeckov co si pridu kopnut

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy, ze kdyz to delas ty, tak ses hroznej hrdina.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwimu se dá vyčítat hodně věcí ale ve fotbale se zrovna vyzná. Cleverley hreja dneska hodně dobře, spolu s Carrickem nejlíp.

Reagovat
kiwwi

po prve ako ospevovany a po druhe aky nulovy? Clev hra dnes dost dobre, nehral futbal pol roka ale tu na to niektori vyslovene cakaju na to, ked Clev nehra ako Messi a pridu si donho kopnut...toto si chalan absolutne nezasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

nee,ty jsi ho vubec neopevoval extra kvuli tobe jsem to tady proste musel nadhodit...

Reagovat
pajamu

Zrovna Clev se mi docela líbil. A ještě Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

OT: co byste poradili za tetování na předloktí...nemám moc představu

Reagovat
smazaný uživatel

Já přemýšlím o tom že si nechám vytetovat na levé rameno znak Man United. Zatím nevím jestli bude v barvě a nebo jenom černobílý obrys.

Reagovat
smazaný uživatel

přemejšlel jsem taky něco s tématikou gunners...zatím se mi nejvíc zamlouvá Victoria Concordia Crescit...znak bych si asi nedal...

Reagovat
Kenneth

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tož co. Přívěšek na klíčích se pořád odírá

Reagovat
Kenneth

Je to přehnaný. Běhat někde na koupališti a na sobě mít znak fotbalového klubu.

Reagovat
vodka

to jako proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ostatní tam majou nějaké zkroucené chujoviny a nebo vybarvené plošky. Já bych si tam musel dat buď znak Přerova a nebo Man United, případně Sigmy. Nic jiného si nemá smysl tetovat páč nic jiného co je na mně podstatné se nedá vystihnout jedním obrázkem a nebo pár slovama.

Reagovat
Kenneth

Přijde mi to hrozný, když už něco vytetovat, tak aby to nějak vypadalo. A né běhat se znakem klubu jako blázen. Navíc to bude za 15 let vypadat jak rozpláclé rajče.

Reagovat
smazaný uživatel

no pro cecha,ktery fandi jenipar roku a zije v cesku to je na palici

Reagovat
smazaný uživatel

jen par*

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

no co no... prijde mi to divne. ale proti tem,kteri jsou na tom klubu odkojeni a chodi dlouhodobe na domaci/venkovni zapasy,tak proti tomu nic nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, o moc lepší než si tam vytetovat "pravda" v čínských znacích, a nebo "svět" v japonských, protože je to tak cool.

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u nás moraváků je to sexy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Znak se čas od času mění. Co potom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. Pak budu mět starý znak a bude vidět kdy sem začal fandit.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Si dej rovnou znak při založení a všem hned bude všechno jasný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rufus

Černobílá varianta bude lepší.

Reagovat
niflheim

nosorožec, medvídek, duha, poník či housenka

Reagovat
herbage

poník

Reagovat
niflheim

ještě jednorožce

Reagovat
herbage

toho jedině s duhou

Reagovat
smazaný uživatel

Poník.

Reagovat
vodka

králíčka!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jakože slovo "nic"? to bych byl originální...

Reagovat
minoLFC

snad sa Bilbao dostane do LM

Reagovat
miky10

To by bylo stylový tetování.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Balloteliho

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně Why Always me

Reagovat
Ligter

„shit happens“

Reagovat
REPLIKATOR

Nejlepší tetování je ŽÁDNÉ tetování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

YNWA

Reagovat
stas87

nechaj si tam vytetovat hovno,az sa ta budu pytat ze co to je tak odpovedz ze salamunove hovno

Reagovat
Xavi

Moc pěkně Athletic, dělají mně radost. Škoda Llorenteho zranění, doufám, že te nebude nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER UNITED budíček toto ma byt čo za hra preboha . Zaloha uplne na hovno , hlavne ze SAF vidi problem inde ak nekupi v lete HAZARDA alebo GOETZEHO tak dalsa sezona bude zase v prdeli lebo bez poriadnej zalohy nic nevyhras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

jáj

Reagovat
smazaný uživatel

tak akoze som velky fan UNITED ale na toto sa neda pozerat Andersona a Parka by mali poslat prec a Evra kazdym zapasom v obrane viac a viac kazi kazdy si okolo neho prejde ako nic

Reagovat
herbage

to neee, Götze a Hazard musí do Arsenalu

Reagovat
niflheim

Mně by Hazard u nás nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem ci Arsenal ziska Götzeho ked vraj zanho ponukaju 30 mill. United City Real ich v pohode preplatia

Reagovat
M11

pojdme Udine.. Di Natale hattrick a jeste nekdo se k nemu pridejte at aspon vy to zachranite

Reagovat
smazaný uživatel

Rami

Reagovat
Kenneth

Trošku fantazie . Snad ten čtvrtej flek urvou

Reagovat
miky10

Reagovat
mithro

no to je teda raketovy nastup do polcasu

Reagovat
herbage

Nádhera

Reagovat
kiwwi

ty pico to by bol gol

Reagovat
pajamu

Ty vole, co ten nedal.

Reagovat
Side

Reagovat
vocasisko

Iraola to mělo skončit gólem

Reagovat
niflheim

Wow tak to by byl krásný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Iraola kráááááááááááávo prdel noha

Reagovat
wild

Iraola

Reagovat
Kenneth

Ty krááááááávo . Tak Iraola na pravýho beka do Realu

Reagovat
herbage

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jasně. Nicméně je zřejmý, že RB v létě přijde a tohle jméno je teoreticky na seznamu

Reagovat
Rssa

Pro Peréze malá ryba, pro Mourka malý univerzál. To bude něco většího...

Reagovat
Kenneth

Peréz koupí to co si Mourinho poručí, Real univerzála nepotřebuje.

Reagovat
Rssa

Real ne, ale Mourek univerzální fotbalisty rád

Reagovat
herbage

Tomu se nesměju Zrovna merengues tu Iraolu nedávno zmiňoval, Del Bosque jej zase pravidelně povolává do repre, jen kenneth ho chce do týmu až ve chvíli, kdy se mu povedou dvě kličky a dávají to v TV

Reagovat
Rssa

Chvilku počkej, až udělá nějakou chybu, to ho už chtít nebude.

Reagovat
herbage

no právě

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vím, s tím jsem vyjádřil souhlas tím "jasně"

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Richards, Kolo, Savic, Kolarov, Pizarro, Yaya, Johnson, Balotelli, Silva, Aguero

Reagovat
vocasisko

a GT2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jaky byl prvni polocas MU? koukam na to a Iraola tu obranu krasne vykoupal a Clev ztratil asi 4 mice za tu chvili...

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas hralo Bilbao proti hracom ktory sa tvarili ze hraju za United

Reagovat
r.mrazik

ty jsi ten s tim Hazarden a Goetzem?

Reagovat
kiwwi

sance na oboch stranach, Bilbao ocakavane lepsie na lopte

Reagovat
r.mrazik

dik

Reagovat
mithro

hrali lepsie potom ako dostali gol ale ten druhy polcas evidentne prisli len dohrat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
herbage

Toquero

Reagovat
vocasisko

sakra, šoupnite tam ještě jednoho, těch šancí je teď až moc

Reagovat
Rssa

Toquero nohou? To je blb, to mělo být v zubech, jak je tvým zvykem...

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom že Bilbao přesně ví co chce hrát a hraje to sakra dobře ale majou aji z prdele kliku, balóny se k nim odrážíjou, nebo je motajícíma nohama kopnou kde nám to nejvíc vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kouzelný, pokaždý, když jste prohráli nebo prohráváte, tak za to nemůže vaše nechopnost, ale - smůla, štěstí soupeře, zářez od rozhodčího, zranění nebo třeba nechuť týmu hrát tak podřadnou soutěž, jako je EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi kouzelný protože si mě přičaroval komentáře kterou jsem nikdy neměl. Něco mi najdi iluzionisto, ať vím co jsem to podle tebe vlastně napsal.

Reagovat
Rssa

* mně

* iluzionista spíš pracuje s divákovým okem, pokud ti má najít podle tebe neexistující komentáře, spíš bych užil slova "kouzelník" nebo "mág"

Reagovat
vodka

OT: http://www.novinky.cz/krimi/262024-opily-syn-s-3-19-promile-kricel-na-otce-vulgarity-a-napadl-ho.html

Podle rodičů, se kterými jejich potomek žije ve společné domácnosti, ten den doma již od rána popíjel krabicové víno. Podle nich jejich nezaměstnaný syn pije alkohol ve velké míře, údajně je alkoholik.

„Mladý muž policistům uvedl, že je možné, že na otce křičel nějaká vulgární slova, ale jaká, to si již nepamatuje. Zda svého otce nějakým způsobem napadl fyzicky, si již také nevzpomíná, ale připouští, že je to možné. Prý si celou událost kvůli požitému alkoholu moc nevybavuje,“ doplnila Pešavová.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Magor

Reagovat
Yanek

Nevim, ale tohle mi k smíchu moc nepřijde. Celkem síla.

Reagovat
Rssa

Spíš měl vodka na mysli tu citovanou pasáž, ta je výborná...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sú načisto slepí?

Reagovat
vocasisko

fanoušci Athleticu

Reagovat
mithro

Rio, rooney, Clev dole cim skor, tym lepsie

Reagovat
pajamu

Mohl by si zahrát Pogba

Reagovat
mithro

uz ide

Reagovat
wild

atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Zase krásně Bilbaooo

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň vyhrajem Evropskou ligu, jediná trofej co nám chybí.... fandové Man.u.

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

to rikal jen Alex...a vsichni vedeli,jak na to dlabe...

Reagovat
niflheim

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavej

Reagovat
mithro

Smajling aku ma fesi capicu

Reagovat
kiwwi

preco tam nezobral Fryersa ale musi tam ist Cris s prasknutymi stehmi na hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol ist Pogba na cely druhy polcas, kedze sa cez polcas dohodli, ze tento polcas len dohraju a dochodia..

Reagovat
smazaný uživatel

tak prej ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Game over.

Reagovat
niflheim

Proč? Tři góly byly potřeba tak i tak. Nic se nemění.

Reagovat
Rssa

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
herbage

De Marcooooooooooooooooooooooooooos

Reagovat
vocasisko

gooooooooool

Reagovat
kiwwi

stale nam stacia 3 na predlzenie

Reagovat
REPLIKATOR

3 budete mít, ale obdržené

Reagovat
niflheim

Tak ten druhý gól byla celkem otázka času.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

len im pekne nalozte Athletic

Reagovat
Carlos Juan Pablo

škoda, že United tu EL neberou vůbec vážně a Athletic nechávaj, pak by ten postup aspoň měl hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že je nechávaj! Divnej názor.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli to pustit uz proti Ajaxu, z toho mohol byt pekny dvojzapas

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád musíme dát tři góly

Reagovat
Rssa

Cizoložník žlutou nedostane?

Reagovat
smazaný uživatel

Úúúúúúú, konečně to přišlo, Evra se omrzel a Liverpoolští se vrací ke svojí bývalé klasice. Věděl sem že vás to přejde ještě tuhle sezónu.

Reagovat
Rssa

Úuu, a když takhle provokuje kiwwi tak to jsi tichu vzadu, co? Však už je vystřídaný, vše v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi má alespoň dost sebeúcty aby provokoval pokaždé s něčím originálním, a nevytahoval pořád to samé. Tomu se člověka alespoň zasměje.

Reagovat
Rssa

Pokaždé něco nového? No, vždyť tu řešil v jednom kuse Suaréze.

Jinak v klidu, dneska to je jen popichování.

Reagovat
vladis271

alebo to, ako vytiahol Johnsonov komentár ku kauze,

Prvé čo ma napadlo, že sa mu nejaký scouser nabúral na účet, bo taký fail by sám nesoravil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Suareze ste vytahovali hlavně vy. Až v posledních zápasech se na něho začlo hromadně blít, ale k tomu se přidali plus mínus všichni, včetně některých fanoušků LFC.

Reagovat
Rssa

Právě, že ne. Vytahoval ho kiwwi a všimli si toho i nestranní fanoušci cizích klubů. ale kiwwiho řešit teď nechci, užívám si fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejdřív sme se dověděli co to znamená "negrito" a proč Suarez není rasita.

Pak sme se dověděli že rasismus je podle vás v pořádku.

Pak sme se dověděli že je Evra uplakánek a aji kdyby to bylo rasistické tak měl být ticho.

Pak sme se dověděli že ho všichni podporujou a na Evru se bučí.

Pak sme se dověděli že má Suarez právo nepodat Evrovi ruku.

Pak sme se dověděli že ho podporuje Balotelli.

Pak sme se dověděli že Suarez mu podávával ruku ale bídák Evra nechtěl a vypočítavě ze sebe dělá oběť.

Pak sme se dověděli že Evra nemá nárok na to aby pár zápasů nenastupoval.

Pak sme se dověděli že fanoušci Ajaxu chcou pomstít Suareze a čeká nás tam peklo, sám Suarez měl přijet.

Pak sme se dověděli že Suarez bude v odvetě na Old Trafford a fanoušci Suareze prý přijedou s tričkama.

Určitě se ještě dovíme až budou ti dva spolu hrát přátelák.

Ano, nevytahujete nic.

Reagovat
Rssa

Tak nejdřív sme se dověděli co to znamená "negrito" a proč Suarez není rasita. - to bylo napsáno v článku, tudíž nic nového vytahováno nebylo

Pak sme se dověděli že rasismus je podle vás v pořádku. - To si děláš srandu? To si žádný soudný člověk nemyslí, nebo to aspoň nedává veřejně najevo (a exoty máte ve fanouškovské základně taky)

Pak sme se dověděli že je Evra uplakánek a aji kdyby to bylo rasistické tak měl být ticho.

Pak sme se dověděli že ho všichni podporujou a na Evru se bučí. - Generalizace. Všichni podporují? Kdo všichni?

Pak sme se dověděli že má Suarez právo nepodat Evrovi ruku. - Právo? Jasně, že má právo. Nebo je snad zákonem přikázané, že si musí podávat ruku s někým, koho bere ON osobně za lháře a nepřítele?

Pak sme se dověděli že ho podporuje Balotelli.

Pak sme se dověděli že Suarez mu podávával ruku ale bídák Evra nechtěl a vypočítavě ze sebe dělá oběť. - Nevím, toto jsem nikde nečetl, ale tohle snad nemohl nikdo myslet vážně

Pak sme se dověděli že Evra nemá nárok na to aby pár zápasů nenastupoval. - Jaký nárok? Proč lžeš? Téhle diskuze jsem byl přítomen, a nebylo to o nároku jeho nastupování, ale o něčem úplně jiném (o vysvětlení Alexe proč ho nechá odpočívat)

Pak sme se dověděli že fanoušci Ajaxu chcou pomstít Suareze a čeká nás tam peklo, sám Suarez měl přijet. - Informace, jakých každý den kiwwi a ostatní uživatelé napíšou stovky, co je na tom divného?

Pak sme se dověděli že Suarez bude v odvetě na Old Trafford a fanoušci Suareze prý přijedou s tričkama. No a?

Určitě se ještě dovíme až budou ti dva spolu hrát přátelák.

Proč neuznáš, že jste psali sračky stejně jako fandové LFC? Že jste vytahovali minimálně stejnou měrou, jako my. Takové lži, co tu teď píšeš je přesně to, co lidé nemají rádi na MU. Upravuješ si pravdu podle sebe.

Diskuze se stočila úplně jinam, než měla.

Reagovat
kiwwi

on ale nechcel od teba aby si mu tie veci obhajil omg

ide o to ze ste to vzdy VY vytahovali a vsetko su to len konspiracie, polopravdy a vase (castokrat zvratene) nazory...ja sem pastnem link na clanok, kde sa k tomu vyjadril hrac PL a link na clanok kde TO VYTIAHOL OPAT VAS HRAC a ja som ten co to vytahuje vo vasich ociach...sak ste smiesni a ty, co sa ako tak vymykas z tej trapnej party sa tymto trollingom fakt strapnujes no

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Vůbec nepochopil proč to píšu.

Reagovat
Rssa

Ty vole, ale tys to vytáhl snad 2 měsíce po utkání, zato ty věci, co prospero vypsal, se řešili a psali tak týden dva po utkání (maximálně). Pak už si to vytahoval jen ty.

A já se vyjádřil jen k těm věcem, které prospero přizpůsobil své pravdě. Nemá to zapotřebí, je to chytrý kluk podle některých offtopiců, ale když jde o United, tak mnohé omlouvá a přimýšlí si. A to mě štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké zase pravdě? Vždyť já se nesnažím něco dokázat a nebo vyvrátit. Já píšu že ste postupně a nekonečně rozebírali Suareza a Evru ze všech stran, což si mně odsouhlasil s tím že to považuješ za normální.

Reagovat
Rssa

"Tak Suareze ste vytahovali hlavně vy." Věta, která pravdivá není, protože je sice pravda, že někteří fandové LFC takové věci psali, ale minimálně stejný počet fandů MU blilo na Suareze a vytahovalo různé sračky, kdykoliv hrál LFC, byl článek o LFC atd. A když tvrdíš, že postupně, tak aspoň to napiš pravdivě, ne přizpůsobeně.

Zbytečné to řešit dál, pokud nejsi schopen uznat, že vaše strana má máslo na hlavě taky a přitom házíš vše na nás.

Jdem se dívat na fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Tož my máme asi tak stejnou motivaci donekonečna rozebírat Suareze jako se donekonečna rozebíral Giggs a Webb. A snad alespoň v těhle dvou případech uznáš že fanoušci Man United Ryanovu nevěru a nebo penaltu po faulu na Berbatova neměli zájem vytahovat. Ale přesto to tady bylo pořád, a pořád, a pořád a pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Ten faul u postranní čáry mi přišel mnohem víc žlutější než ten předchozí Susaety

Reagovat
niflheim

Ale to nemění nic na tom, že to bylo trapné od tebe.

Reagovat
pajamu

Ale to přece není nic nového.

Reagovat
Rssa

Tak to je snad jasné, ne?

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole jedno popíchnutí a co vy z toho naděláte. Ta rivalita scouserů a MU fanů na tomhle webu je přehnaná a občas se to nedá číst s tím, že jedna strana je stejná jak druhá; obviňujou protivníka z toho, co sami pak dělají.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia Bilbaa super, jak tlieskali pri vsetkych striedaniach Manchestru

Reagovat
r.mrazik

divaci jsou uzasny!!

Reagovat
Rssa

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

preco tam nedal radsej Chicharito miesto Rooneyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza sbírá starty

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic hraje tak dobře nebo United na to tolik kálí ? , ( viděl jsem první zápas na Old Trafford a tam už hráli baskové o dost lépe tak dneska asi potvrzení formy a papa Manchester )

Reagovat
miky10

Oscar.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte dva

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa to este furt berie vazne

Reagovat
vocasisko

no Pogba za tu krátkou chvíli už mohl být venku

Reagovat
kiwwi

krasny sklz od Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

akorát mu vzal nohu no.

Reagovat
mithro

trafil loptu

Reagovat
herbage

ale i s nohou

Reagovat
mithro

loptu prvu

Reagovat
herbage

a to pak jako není faul?

Reagovat
mithro

a teraz na rooneyho ten faul? to iste a ani nepiskol

Reagovat
kiwwi

pokrytci, co cakas

Reagovat
herbage

tak bavíme se o faulu Pogby, ne?

Reagovat
kiwwi

oba zakroky boli rovnake a ciste

Reagovat
herbage

to ani omylem, Pogba žlutá zcela zaslouženě, šel tam jak blbec

Reagovat
kiwwi

a na Rooneyho ani faul ty si objektivita sama

Reagovat
herbage

k Rooneymu jsme se navyjádřil ani jendou, celé tohle vlákno se bavím jen o faulu Pogby

Reagovat
kiwwi

ten na ROoneyho si predpokladam nevidel

Reagovat
herbage

ne, jen nevím, který myslíš? Tam u pravé lajny (z vašeho pohledu), jak mu skluzem čistě vypíchnul míč, vstal a pokračoval dále?

Reagovat
kiwwi

no dobre, vidim ze to je uz dopredu strateny cas

Reagovat
Rssa

To i Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany se nohy ani nedotk.

Reagovat
Rssa

Tak kdokoliv jiný. Faul je i to, když se prvně dotkneš balónu přece...

Reagovat
smazaný uživatel

na toto sa neodvolávaj :) aj Kompany zobral loptu a dostal červenú :) ...Pogba do toho šiel jak idiot

Reagovat
kiwwi

je rozdiel ist do toho dvoma nohami

Reagovat
smazaný uživatel

veď ja som bol za Kompanyho červenú, ale aj za Pogbovu žltú...

Reagovat
kiwwi

a teraz Rooneyho nezobral cez nohu?

Reagovat
cristiano.K.

krásná jasná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

španělské kluby si tu evropskou ligu celkem hýčkají

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je PD tam, kde Serie A neni

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, bohužel kluby Serie A to berou velmi lajdácky a je to kurňa škoda.

Reagovat
herbage

škodaaaa

Reagovat
kiwwi

ty kravo to je chaoz

Reagovat
vocasisko

sakra, tak dneska to mohlo být 5:0, kdyby měl Athletic lepší koncovku

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim proste tomu, ze ak by hraci United pristupovali uplne seriozne k obom zapasom, tak by Bilbao dostalo tolko priestou na kombinaciu, nestracali by take lahke lopty, ziadny pohyb..

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester hraje jak Basilej.

Reagovat
smazaný uživatel

mali by odpískať konec už lebo toto je fakt strašné ...takto sa na to vysrať...hanbím sa, že fandím Unitedu...chápem, že liga je liga, ale strápnovať sa týmito výkonmi mi príde hlúpe...Alex by sa mal na to už fakt vykašlať ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Priority a navíc Ahletic je úžasnej. Žádný problém nemám. Clev, Pogba si záhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

no ja mám ...keby aspoň netrepali debiliny,že sa na to nevyserú tak ok ...ale takto ma to proste sere

Reagovat
r.mrazik

dneska je to tu sama naplava z devilpage asi...

Reagovat
Kenneth

Smutné jestli tohle vyhraje PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko ich zapasov v lige si videl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tři prdele, a dost se bavim, jak se tu spalo, že chcete finále(výhru EL) a najednou se tu dočítám, že to není důležitý, to je fakt komický. Man u. se "určitě šetřil" na víkendovej zápas s wolves haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V lize tohle hraje trochu jinak chlapečku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Což něco vypovídá o kvalitě ligy, chlapečku. Narazí v EL na prvního soupeře a jdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O kvalitě PL to nevypovídá nic.

Reagovat
penepi

Reagovat
herbage

na druhou stranu je fakt, že na technické celky moc neumíte

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaké? Nejtechničtějš v PL hraje Arsenal a s ním máme slušnou bilancu. A jinak se dá popasovat s každým fotbalem, kromě Barcelony se kterou si vůbec nevíme rady.

Reagovat
herbage

ano, narážel jsem na Barcelonu. Athletic se její hře hodně přiblížil a vy jste si vůbec nevěděli rady

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo. To je naše slabina no. Ale jak už sem říkal před sezónou, je pošetilost přizpůsobovat hru a typologii týmu k tomu abysme byli schopní porazit jediného soupeře kterého navíc ani nemusíme potkat. SAF staví dobrý tým, kompaktní, univerzální, kde se hráči můžou navzájem zastupovat a nepoloží nás ani taková marodka jakou sme měli letos. Většina hráčů zvládne dva posty a někteří i tři. S hrou jako dneska předvedlo Bilbao si sice nevíme rady, ale je jenom málo týmů kteří jsou schopní ju efektivně produkovat, a navíc se kvalitou blížit a nebo rovnat nám. Bilbau se to sešlo, navíc nám chyběla motivace abysme ten handicap vykompenzovali a přejeli nás.

Reagovat
Rssa

Holt Marcelo...Jeden z možných nástupců Pepka, i když jak ho vidím rudého a vzteklého v EL, tak bych nerad byl svědkem jeho infarktu v El Clasicu...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

tak uplne nas prehrala Barca, Bilbao a aj Ajax...len je fakt otazne, ako k tym zapasom EL pristupovali hraci - no a Barca je iny level, to ani neriesme

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax byl doma poloviční. Respektive vzhledem k tomu že jsou týmy doma lepší tak my sme se na to nejspíš vyflákli a v odvetě byli tak čtvrtinoví. A pak už se na koně dostává těžko.

Reagovat
r.mrazik

nebud trapnej...

Reagovat
wild

toto nam bolo treba do pice??? preco nedal dole Wazzu?

Reagovat
mithro

no ak sa rooney zranil tak to bude uplne paradny zapas dnes

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem letos vetsinu zapasu Athleticu a Manchester Utd je jeden z nejslabsich souperu co proti nemu nastoupili...

Reagovat
vocasisko

nádherný akce, opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

No, od začátku bylo jasné že musíme dát tři góly, ale pochybuju že dáme alespoň jeden. Za tuhle sezónu je to druhý zápas ve kterém si vůbec nevíme rady. Ten první sme v Newcastlu projeli o třídu, tenhle by měl dopadnou alespoň kládou. Kdykoliv jindy sme se zmohli alespoň na něco, a nebo sme mohli výhru prostě urvat. Ale dneska nebude ani to.

Reagovat
herbage

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokoooooos

Reagovat
kiwwi

pekne Wazza

Reagovat
mithro

aky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney golazo, skoda ze jsme predtim zahodili asi 5 supersanci

Reagovat
herbage

Tohle trefil parádně

Reagovat
wild

krasny

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem říkal, teprv se zahříváme

Reagovat
Rssa

Pěkná branka

Reagovat
smazaný uživatel

No nakonec to tam padlo. Tak ještě dva

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

v 89 2:2 a v nastavení 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny gol

Reagovat
niflheim

Tak to byla škoda, že to Clev nepříhrál lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Clev je inak dost mimo.

Reagovat
herbage

pod sebe

Reagovat
smazaný uživatel

bilbao je lepší tým než united

Reagovat
vocasisko

dík týpku, to jsme nevěděli

Reagovat
smazaný uživatel

já to nevěděl.

Reagovat
Rssa

Jsou tu netopýři? Padne u vás ještě branka? Jak hrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepadne. PSV má tlak, ale nic převratného.. a nepřej si mě jak to zakřiknu

Reagovat
Rssa

Hm, tak to jste mi potopili tiket...

Reagovat
Kenneth

Rooney ani netušil. Javi . Pogba tam přišel jen faulovat.

Reagovat
kiwwi

a ty tu len trollovat

Reagovat
sintha

Kanu si dal za Lutych dva vlastňáky.

Reagovat
smazaný uživatel

18-2 na střely...

Reagovat
Tomanatura

strasne vam preju, at to vyhrajete cele. Athletic United uplne ztrapnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ještěže jsem to dnes vzal tak, jak naši hráčí minulý týden

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

serou na to nebo je Bilbao lepší?

Reagovat
mithro

myslim si, ze obe moznosti su spravne,oba zapasy bol na ihrisku len jedno muzstvo, kt to naozaj chcelo vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

To první a z toho plyne, že je Bilbao lepší

Reagovat
Tomanatura

Kanu 2 vlastni nebo co to je?

Reagovat
herbage

mi bylo předem jasné, že Young si půjde pro faul

Reagovat
kiwwi

Youngster jak nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ma Smalling helmu?

Reagovat
smazaný uživatel

má roztrhlé stehy na hlavě.

Reagovat
kiwwi

praskli mu stehy na hlave ktore ma z medzistatneho zapasu kde sa zrazil s Huntelaarom

Reagovat
smazaný uživatel

Koho potká Athletic Club?

Reagovat
smazaný uživatel

*sem ne

Reagovat
smazaný uživatel

diky obema

Reagovat
smazaný uživatel

Rami červená? Proboha za co?

Reagovat
vocasisko

fantazie

Reagovat
niflheim

Hmm zaslouženě...Bilbau budu přt výsledný triumf v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho potká Atlethic Club?

Reagovat
smazaný uživatel

Los je zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting. Bude Iberské derby.

Reagovat
smazaný uživatel

to se bude losovat

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 z venkovního hřiště není až tak špatný výsledek. Bude ještě další odveta u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak by sme sa na to vysrali takže to je jedno :)

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Gratulace do Bilbaa, United si za 2 zápasy ani nečuchli. Akorát se potvrdilo že v PL se hraje jen na centry, protože nechápu aby si z nich mohli dělat takovou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi dlho nevidel zápas PL

Reagovat
Kokesh

Teď jen, to co předvedli za dva zápasy s MU zopakovat v jediném zápase s Barcou.

Reagovat
Kenneth

Já jim věřím, jenže Barcelona je o 2 třídy někde jinde než United.

Reagovat
Kokesh

Na to se ve finále CdR nehraje, ti tam nechají duši, tomu věřím.

Reagovat
herbage

Almaaaar, joooo. Udinese je venku, Hannover jde dále a rázem Serie A má v Evropských pohárech jen jeden celek a Bundesliga 2 a to ještě večer hraje Schalke. Ještě by mohl zabojovat Sporting a budu s výsledky spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no, ale z AC mám dobrý pocit po příští rok, Juve snad taky neudělá ostudu a Neapol bude doufám ještě silnější a zkušenější než letos(nesmí nikdo odejít). Udinese v evropě pro koef. uhraje svoje a Lazio bez marodky by taky mohli dojít vysoko v té EL. Jestli na ně zase nespadne hajzl, tak by to nemusel být špatný příští rok, uvidíme.

Reagovat
herbage

hlavně ty body se budou dělit jen 6, zatímco u bundesligy 7, což bude znát

Reagovat
Tomekcz

totalni propadak, Bilbao nas prejelo v obou zapasech a zaslouzene postupuje O vikendu proti Wolves to chce poradnou napravu a o dost lepsi vykon

Reagovat
Kokesh

Jako sparing partner pro Athletic výborný soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

pro United nakonec velmi milosrdnej vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

5:3 ag? ani ne

Reagovat
Al Capone

Netvrdím, že se United na to nevysrali, ale stejně jsou k smíchu

Reagovat
Kokesh

Nevysrali? Letos byli v Evropě celkem k smíchu, i bez dvojduelu s Baskama.

Reagovat
smazaný uživatel

Na skupiny Fergie sere každoročně. Většinou to na postup stačí.

Reagovat
herbage

Celkem bych si přál, aby se AC střetlo s Bayernem, jakou souboj dvou nejlepších celků svých lig

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych uvital treba Benfica-Real,pac by to byl urcite krasny fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

já přeju Bayernu Barcu s tím AC by to byl ale ostrý souboj, vím jak to myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, dobrý výsledek. Jen pár poznatků - Nejlepší od nás jednoznačně Jonas. Nechápu Ramiho červenou, sice jsem to prolínal s diskuzí na EF, ale podle všeho to Toivonenovo divadlo bylo oceněno žlutou a v tom případě Ramiho červená jaksi postrádá smysl. A snad mám i ten pocit, že rozhodčí původně ukázal na penaltu a po diskuzi s pomezním to zrušil.. Celkově výkon docela v pořádku, ted to nakopnout i v lize. Jo a ještě - Neznám nesympatičtějšího fotbalistu evropských trávníků než je Strootman.

Reagovat
Al Capone

Paráda, Netopýrci a Baskové postup, teď ještě Sporting a naprostá spokojenost.

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

Gratulace Athleticu, oba zápasy výborný výkon a zcela zasloužený postup. Sice si MU myslel, že mu postup spadne sám do klína, ale byli po všech stránkách horším celkem. Vůbec bych netvrdil, že MU to odfláklo nebo podcenilo, zkrátka Athletic byl lepší. Stejným způsobem je porazila Barcelona 2x ve finále LM, na takové soupeře oni neumí. Ten důraz Basků spojený s výbornou technikou, to je něco pro oko diváka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

jinak si preju aby nam nalosovali Alkmaar, jednak je to muj nejoblibenejsi klub Eredivisie, a druhak se tam dostanu za hodinu vlakem

Reagovat
Xavi

V Bilbau dnes bude živo. Moc jim to přeju, ti fanoušci jsou úžasní. Navíc výborný fotbal. Doufám, že dojdou co nejdál.

Reagovat
Kokesh

Až moc úžasní. Doufám, že na San Mamés už bude dávno o titulu rozhodnuto.

Reagovat
Al Capone

mají to slušně rozehraný, vyřadit United už má nějakou váhu a jsou ve finále Copy del Rey

Reagovat
Xavi

Jj. po tom slabším začátku to dobře rozjeli.

Reagovat
Bayern +

Hannover

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám ,že Savič nic neposere.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.

Reagovat
herbage

Tak Schalke to asi už nedá

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly s marným Farfánem, děravou obranou a bez tvořivého záložníka asi těžko..

Reagovat
herbage

škoda vzhledem k tomu, jak váš minule rozhodčí zaříznul

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže jsem se mýlil Druhá půle skvělá

Reagovat
herbage

gratulace ironií je, že právě Uchida s Raúlem prakticky zařídili postupový gól

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Se nesměj, podle první půle to nevypadalo. Farfán pořád marný, obrana taky, ale ta nebyla prověřena, takže to je vlastně fuk

Reagovat
ernyyyy

Prcek Pizzaro už jede svoje,nechápu proč je pryč z AS

Reagovat
herbage

Savić

Reagovat
Xavi

Pěkně Adrán.

Reagovat
herbage

škoda, že Izmailov nehraje za repre

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam zkoušel?

Reagovat
herbage

Matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

A jsme v prdeli.

Reagovat
herbage

Mário

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mu nedivím...solidně to přihrál..

Reagovat
herbage

když do tebe v plném běhu někdo takhle vrazí tělem, tak bys taky spadnul

Reagovat
herbage

přihrál to maximálně v tom smyslu, že kdyby chtěl, tak by to maximálně 5 metrů uklopýtal a pak možná získal zpátky rovnováhu

Reagovat
Kenneth

Italovi to opět vychází.

Reagovat
herbage

spíš ty jsi nepochopil, že to je ironie

Reagovat
Kenneth

ironie neironie, dávat vždy to opačný co řekne, tak jsem milionář.

Reagovat
herbage

spíš jsi ze sebe opakovaně udělal blbce

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt trotl

Reagovat
herbage

jestli se předtím ital dusil smíchem, tak teď bych měl vážné obavy o jeho močové ústrojí

Reagovat
smazaný uživatel

Jak s tím vítězoslavně Kenneth vylezl a udělal ze sebe korunovanýho ... no ... Kennetha

Reagovat
rufus

Reagovat
Arne

Pro to, co tys ze sebe udělal pod souhrnem, ani označení neexistuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Manciniiii, Manciiiniiii

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlou na to a nebo je to herní výpadek?

Reagovat
herbage

spíš na to nemají, hrajou otřesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta lepší varianta. Snad se stane zázrak, vydrží jim to aji do ligy a Chelsea tam něco uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

City na to taky slušně házej bobek

Reagovat
REPLIKATOR

Nemají kvalitu

Reagovat
Kenneth

Za poločas ani jedna střela na kasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadá to že dneska vypadnou oba největší favoriti EL. Tahle soutěž očividně není pro týmy které se vidíjou pravidelně v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Je úplně vidět jak jim chybí motivace, zapálení pro hru atd. Naopak pro týmy jako Sporting, Bilbao, Atlético, Hannover, je to skvělá soutěž

Reagovat
herbage

Největší favorit šel dneska dále

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao moc favorit není. Rozhodně toho v posledních letech v Evropě moc nepředvedli, vlastně tam často ani nebyli. Možná černý kůň, ale favorit ne.

Reagovat
herbage

tak po prvním zápase myslím, že hlavní favorit už bylo a nyní je už téměř bez pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to můžeš říct aji o Valencii. Bilbao odehrálo dva skvělé zápasy, ale to neznamená že jsou dost zkušení a silní na to aby zvládli jak ligový finiš, tak boj ve vyřazovacím systému. Pokud si dobře pamatuju tak dva roky zpátky v EL byli přes jakýsi pohár, a neudělali moc dojem. Klidně můžou narazit na soupeře který jim nebude sedět a pak ho neutlučou prostou silou a zkušeností jak by to udělal pravý favorit. Víc bych věřil Atléticu a nebo té Valencii, páč ti už majou v Evropě něco za sebou, a aji když by s nama třeba neodehráli tak krásné zápasy a možná vypadli, tak díky jejim zkušenostem mají větší předpoklad že se dostanou daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Mati Fernandéz je vážně výborný hráč. Škoda, že odešel z Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát to byla kometa. Škoda, že to nevyšlo.

Reagovat
Xavi

Jn.

Reagovat
Kokesh

V FM jsem ho kupoval v té době snad kamkoliv, byl to neskutečný virtuální talent.

Reagovat
herbage

já si ho vždy děsně přál do Arsenalu. Škoda jen, že fyzicky je hodně slabý a rád si poleží, protože technicky by byl v PL king

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních dílech Fify taky nebyl marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme co udělá vedení s Mancinim ,když letos nic nevyhrajem..

Reagovat
smazaný uživatel

Todle je proste klasika u jeho tymu v Evrope, za dva roky vypadnout ze tri evropskych soutezi tak brzo s takovym kadrem, to fakt jako nevim, na co by vedeni melo cekat, i kdyz je letos primarni cil PL. Takze jestli se ani ta neziska, jakoze podle me ne, tak je to tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo místo něho?

Reagovat
Kenneth

A náhrada?

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nevim. Guardiola?

Reagovat
Kenneth

To byste si opravdu pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

AVB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jasne....uz mu dali signal tym,ze predlzenie zmluvy odlozili na koniec sezony, takze paradoxne bude lepšie ked nič nevyhraju a šašek pojde odkiaľ prišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

do italie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Kua až teď se dívám na Sporting.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon vyrovnat..

Reagovat
smazaný uživatel

de jong na plac. hmm Mancini brání výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Když se daří tak se daří, ještě Raúlovo Schalke a bude to nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Udine

Reagovat
smazaný uživatel

o čo som ja horši než Savič ?

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke naprosto paradni druhy polocas moc jim preju proti ne moc sympatickym holandanum snad to udrzi a postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Kune

Reagovat
smazaný uživatel

City koupili Pilaře?

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon vyrovnáno.

Reagovat
nani92

Balotelliho penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelliho excesy

Reagovat
minoLFC

Peturina ci jak sa vola

Reagovat
fantomas

Hezky pěkně City.

Reagovat
smazaný uživatel

Šup ještě 1.

Reagovat
minoLFC

portugalci snad nastavi aspon 5 minut

Reagovat
ernyyyy

no to jsou simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus, to zdrzovanii..

Reagovat
minoLFC

ten prturino je riadny curak

Reagovat
nani92

oproti tomuto hnusu je aj Drogbovo očko slabý odvar

Reagovat
smazaný uživatel

to jse sileny to simulovani portugalcu Nechapu kdo jim muze fandit

Reagovat
smazaný uživatel

měl spadnout..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hrozny kurvy

Reagovat
minoLFC

kurva, ze to Hart nedal

Reagovat
ernyyyy

ty voeee Haart :DD

Reagovat
minoLFC

City v oboch zapasoch lepsi, Portugalci si to vylezali

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, to by bylo genialni

Reagovat
smazaný uživatel

to sa tak kurva neda hrat dlhsie nez 20 minut ?

Reagovat
fantomas

No ale hodně dobře Citizens.

Reagovat
Tomekcz

Sporting

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten nabeh a timing.. hart

Reagovat
smazaný uživatel

To byl infarkotovej konec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele