Previews

Nizozemská Eredivisie - preview 31. kola

Ajax může být po dnešku výrazně blíž obhajobě titulu, potřebuje ale porazit Groningen. Alkmaar proti Venlu a Feyenoord v Haagu budou bojovat o druhou příčku, také Eindhoven, který hostí Nijmegen, hodlá získat tři body.

Corgoň liga - preview 28. kola

Slovan Bratislava hostí Zlaté Moravce a potřebuje nutně vyhrát, pokud ještě chce myslet na zisk titulu. Ve stejné situaci je Senica, na jejímž hřišti se představí Banská Bystrica. Na druhé straně tabulky je pomalu beznadějná situace Dunajské Stredy, ta tentokráte jede do Trenčína...

Ve španělském semifinále se proti sobě postaví Atlético a Valencia

Že jeden finalista Evropské ligy bude ze Španělska je už předem jasné, zbývá tedy jen rozřešit otázku, kdo přesně to bude. Výrazně napoví už první zápas, který se odehraje na stadionu Vicente Calderóna a utkají se v něm domácí Atlético Madrid a Valencia.

Rozjetému Athleticu zatarasí cestu do finále Sporting

Evropská liga je ve své předposlední fázi, semifinále je přehlídkou týmů z pyrenejského poloostrova. Portugalský Sporting Lisabon přivítá na domácím hřišti španělský Athletic Bilbao a oba celky si budou chtít zajistit dobrou výchozí pozici pro odvetu.

Ligue 1 - preview 32. kola

Marseille a Lyon o víkendu změřily síly ve finále Ligového poháru, v zápasech 32. kola se tak představí až dnes. A složitější úkol čeká na Lyon, který hostuje na půdě sedmého Toulouse, Marseille doma přivítá sedmnácté Caen...

Boj proti fenoménu i předsudkům. Chelsea přivítá Barcelonu

Je to tady. Dlouho očekávaný a ostře sledovaný souboj mezi Chelsea a Barcelonou konečně načne svoji první kapitolu. Na Stamford Bridge, kde nyní vládne švýcarský Ital Roberto Di Matteo, přijede Barcelona, klub považovaný za ten nejlepší na celém světě.

Bayern se chce proti Realu přiblížit domácímu finále

Semifinálové brány Champions League otevře utkání v Allianz Areně, kde domácí Bayern poměří síly s madridským Realem. Obě strany se znají velice dobře, neboť od nového milénia spolu absolvovaly již několik vyhrocených soubojů.

Anglická Premier League - preview 34. kola

Wigan bojuje o záchranu a po Manchesteru United se chystá překvapit i Arsenal. Ten kráčí za třetím místem a proti dnešnímu soupeři má velmi dobrou bilanci.

Primera División - preview 34. kola

V dohrávce Primera División přivítá Getafe Sevillu a bude to mít velice těžké, neboť andaluský se v posledních kolech dostal do velice dobré formy a poráží jeden tým za druhým. I díky tomu mu patří sedmá příčka, přičemž ztrácí pouhý bod na evropské poháry. Getafe je dvanácté a mělo by již být mimo sestupové ohrožení.

Gambrinus liga - preview 25. kola

Pětadvacáté kolo Gambrinus ligy bude zakončeno pondělní dohrávkou mezi Ostravou a Libercem. Zatímco domácí hrají o záchranu, hosté se mohou v případě vítězství vrátit zpět do čela tabulky.

Ruská Premier Liga - preview 39. kola

Program devětatřicátého kola Premier ligy ukončí duel mezi Rostovem a Krasnodarem. Prvně jmenovaný tým se chce případnou výhrou ještě více přiblížit záchraně, druhý jmenovaný je již na devětadevadesát procent zachráněn a ligu může jen dohrávat.

Nizozemská Eredivisie - preview 30. kola

Ajax má výbornou šanci zvýšit náskok na čele tabulky, hraje totiž doma proti De Graafschapu, kterému se vůbec nedaří. Venlo potřebuje bodovat v Utrechtu, aby oddálilo baráž, Groningen hostí Rodu, Vitesse hraje s Haagem a Heracles změří síly s Waalwijkem.

Bundesliga - preview 31. kola

Mönchengladbach hraje proti Kölnu a v případě výhry se na jediný bod dotáhne na třetí Schalke, hosté se budou snažit polepšit si v boji o záchranu. Ve druhém nedělním utkání přivítá Freiburg Hoffenheim.

Druhý finalista FA Cupu vzejde ze souboje Tottenhamu s Chelsea

Ve finále FA Cupu už čeká Liverpool, ale pohárový program ve Wembley ještě nekončí. Rozhodnout se totiž musí také o druhém finalistovi nejstarší klubové soutěže světa. Ten vzejde z londýnské dvojice Tottenham, Chelsea, která proti sobě vyběhne v neděli od 19 hodin.

Lyon čeká na trofej. Ligový pohár chce získat i Marseille

Slavné 'Olimpico', souboj velkoklubů z Lyonu a Marseille, zaměstná v sobotu večer celou Francii. Finále Ligového poháru, jehož vítěz si zajistí účast v příštím ročníku Evropské ligy, je již dlouho zcela vyprodán.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele