Gambrinus liga - preview 25. kola

13.04.2012, 08:26, aktualizováno 16.04.2012, 08:34
Previews
Pětadvacáté kolo Gambrinus ligy bude zakončeno pondělní dohrávkou mezi Ostravou a Libercem. Zatímco domácí hrají o záchranu, hosté se mohou v případě vítězství vrátit zpět do čela tabulky.
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (pondělí 19:00)
25. kolo první fotbalové ligy bude zakončeno pondělní dohrávkou mezi Ostravou a Libercem. Zatímco domácí hrají o záchranu, to hosté se mohou v případě vítězství vrátit zpět do čela tabulky.

Předposlední Baník ztrácí na nesestupové Bohemians dva body. Smazat takovou ztrátu a vyškrábat ze sestupového pásma, to bude pro Látalovy svěřence nesmírně těžký úkol. Doma totiž přivítají jednoho ze žhavých aspirantů na titul. "Výhra v Hradci pro nás byla ohromná vzpruha. Měli bychom mít sebevědomí na to, abychom domácí zápas konečně zvládli. Víme ale, že proti nám bude stát velice silný soupeř, který má vžitý způsob hry. Víme, že musíme pokrýt Štajnera a jejich vynikající kraje Breznaníka a Gebre Selassieho. Hlavně se musíme vyvarovat chyb, které jsme udělali v domácím utkání s Plzní. Bude to znovu zápas o prvním gólu a nechtěli bychom zase dohánět vedení soupeře," říká trenér domácích Radoslav Látal, pod jehož vedením slavil tým první výhru před týdnem v Hradci.

Liberec na první příčce dlouho nevydržel, ve šlágru předchozího kola přímo svedl se Spartou souboj o pozici lídra tabulky. Ani domácí prostředí mu nepomohlo a prohrál 1:3. Letenští se tak zpět vrátili do čela. Severočeši však opět můžou sesadit Spartu, ta totiž zaváhala s Teplicemi a brala pouze bod za domácí remízu 2:2. Před Slovanem tak stojí jasná výzva: v pondělí vyhrát na Bazalech a vrátit se zpět na první místo. "Prohru se Spartou jsme si vyhodnotili a teď už je za námi. Čeká nás nesmírně těžký duel. Ostrava hraje o život, vyhrála v Hradci a doma to bude chtít potvrdit. My jsme měli možnost vidět utkání Baníku s Plzní. Hlavně ve druhé půli si vytvořil veliký tlak a Plzeň měla štěstí, že byla tak efektivní a dala předtím tři góly. Musíme podat pozorný, disciplinovaný výkon a vyvarovat se zbytečných zákroků. Hráči musí být obezřetní, aby neudělali nějakou hloupost," prohlásil kouč hostí Jaroslav Šilhavý.

Domácí budou postrádat zraněnou dvojici Svěrkoše se Šmejkalem a hosté se budou muset obejít bez služeb vykartovaného a také i zraněného Fleišmana.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Frydrych, Adámik, Vomáčka, Marek - Vašenda, Droppa - Fantiš, Greguš, Kukec - Magera.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Nezmar, Janů - Šural, Bosančič, Vácha, Breznaník - Štajner - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Dukla Praha  (neděle 15:00)
Jablonec v neděli v rámci 25. ligového kola doma přivítá pražskou Duklu. Oba týmy, které se pohybují ve středu tabulky, usilují o proniknutí mezi čtyřku nejlepších týmů v lize. Čtvrtý tým tabulky totiž může hrát Evropskou ligu jen v případě, že Sparta vyhraje pohár a v lize skončí nejhůř druhá.

Jablonec nemůže být spokojený se svým jarním vystoupením v lize. Kvůli špatným výsledkům živí v lize už pouhou teoretickou naději, že si zahraje Evropskou ligu. Na čtvrtou příčku ztrácí ze šestého místa pouhé dva body, ale o tuto pozici bojuje celkem pět týmů. Reálnější šanci postoupit do pohárové Evropy však mají Severočeši v poháru, kde hrají semifinále se Spartou. První zápas se odehrál na Letné, ten vyhrála Sparta 1:0. Jablonecký kouč František Komňacký odmítá, že by šetřil hráče pro pohárovou odvetu a že by jeho tým ligové střetnutí vypustil. "I když v lize naše šance nejsou velké, my si před našimi diváky nemůžeme dovolit, abychom nějaký zápas vypustili a byli doma za otloukánky. Nikoho před pohárovou odvetou se Spartou záměrně šetřit nebudeme. Nenastoupí jen ti hráči, kteří na zápas nebudou stoprocentně fit," prohlásil Komňacký, jehož svěřenci ze sedmi posledních kol vyhráli pouze jednou.

Zato Dukla může být na jaře spokojená, ta letos v lize prohrála jediné utkání a to doma s Libercem. Fotbalisté Dukly díky skvělé formě mohou skončit v lize na čtvrtém místě, na nějž ztrácí šest kol do konce pouhé tři body. "Jablonec je mužstvo, které mělo skoro ty nejvyšší ambice a chtělo hrát o evropské poháry, což také ukazuje na jeho kvalitu. I když na jaře asi nemá optimální formu. Při zápasech s ním je vždycky alfou a omegou uhlídat Davida Lafatu, který je na české poměry výjimečným střelcem. Na podzim jsme v lize s Jabloncem prohráli a v poháru nás vyřadil, i když jsme vždycky sahali po úspěchu. Teď máme motivaci, abychom uspěli, a doufáme, že se nám to napotřetí povede," tvrdí trenér hostí Luboš Kozel, jenž před pěti lety mimo jiné vedl Jablonec v devíti zápasech.

Domácí budou postrádat dvojici zraněných Vukoviče a Kocourka, dále visí otazníky nad startem Kovaříka a Jarolíma. Hosté by měli přijet v kompletním složení, nejsou totiž hlášeny žádné absence.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Beneš, Zábojník - Vošahlík, Piták, Loučka, Vaněk, Jablonský - Lafata.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Božič, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Malý, Lietava, Pázler.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Bohemians 1905 touží zlomit vleklou krizi. Na patnáctou Ostravu mají už jen dvoubodový náskok a před duelem s Mladou Boleslaví doufají, že po patnáctizápasovém čekání konečně dosáhnou na tři body. V opačném případě "klokani" zabřednou ještě víc do sestupového pásma.

"Nejsme v lehké situaci, ale udělali jsme přes týden všechno, abychom zvedli klukům morálku a náladu po nepovedeném výkonu na Dukle," řekl trenér Jozef Weber, pod jehož vedením Pražané získali v pěti zápasech jediný bod.

Také Boleslav má co napravovat, ale i po čtyřech prohrách z posledních pěti zápasů stále drží čtvrté místo, ze kterého za určitých okolností může vést cesta do Evropské ligy. Boleslav však ještě nikdy na hřišti Bohemians nedokázala vyhrát.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Bartek - Moravec, Budínský, Abraham, Borek, Kraják - Nešpor.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Dimitrovski, Šírl - Kúdela, Janíček - Mareš, Kulič, Štohanzl - Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Třetí Plzeň je zpátky ve hře o titul. Aby udržela kontakt, musí v nedělním utkání 25. ligového kola vyhrát na posledním Žižkově. To domácí potřebují body jako sůl, pokud chtějí ještě bojovat o záchranu.

Šest kol chybí do konce soutěže a šest bodů ztrácí na nesestupové příčky fotbalisté Žižkova. Díky minulé prohře s Libercem se jim opět vzdálila záchrana. Navíc trenér domácích Roman Nádvorník bude v zápase s Plzní postrádat vykartované opory Sivriče a Milosavlijeva. "Pro nás to bude obrovsky těžký zápas. Kvalita na straně Plzně je obrovská. Máme docela velké problémy se sestavou a na poslední chvíli to dáváme dohromady. Chybí nám vykartovaní Sivrič a Milosavljev, také nás postihla nějaká střevní viróza a start dalších dvou až tři hráčů je ohrožený," posteskl si Nádvorník, jenž nebude moci ještě počítat se zraněným Čermákem a rekonvalescentem Folwarczným.

Plzeň se díky čtyřem výhrám v řadě vážně přihlásila do boje o mistrovský titul, na vedoucí Spartu ztrácí čtyři body. Pokud chtějí Západočeši pomýšlet na obhajobu ligového prvenství, musí vyhrát na Žižkově. "Žižkov teď ožil a dělá vše pro to, aby se zachránil. Každý zápas je teď klíčový, já ale věřím, že to zvládneme tak, jak si představujeme my. Na Žižkově se hraje kvůli menšímu hřišti hodně kontaktový fotbal, nám by to ale mohlo vyhovovat. Spoléhám na to, že se budeme prosazovat technickým fotbalem. Žižkov je spíše důrazné mužstvo, které se to v obraně snaží soupeři otrávit. Na druhou stranu dali čtyři góly Jablonci, což značí, že i v útoku jsou silní," říká trenér Plzně Pavel Vrba, jehož tým naposledy prohrál na Žižkově v roce 1999. Plzeňští nastoupí bez vykartovaného Daridy a rekonvalescenta Procházky.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bartl, Kiidron (Bodeček), Kropík, Šťastný - Hílek, Valenta, Kotyza, Sloboda - Kalod, Bálek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Trapp - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.50 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Olomouc má po výhrách se Slavií a v Mladé Boleslavi mnohem blíž k udržení prvoligové příslušnosti. Hanáci, kteří přišli o devět bodů v tabulce kvůli korupci, s velkým očekáváním vzhlížejí i k duelu s pátou Příbramí, s níž doma v posledních osmi utkáních neprohráli. Příbram je ve hře o poháry.

"Pro nás to je strašně důležité utkání," uvedl kouč Sigmy Petr Uličný. "Příbram je mužstvo, které je velkým překvapením. Hraje velmi dobře, výhra na Spartě to jasně dokumentuje. Vynikající soupeř, samí mladí a běhaví hráči vedení dobrým trenérem. Tím, že jsou za vodou, tady budou určitě hrát dobrý a útočný fotbal."

Příbram jede na Andrův stadion hodně povzbuzená posledními triumfy nad Spartou a Jabloncem. "Na příbramské poměry máme exkluzivní počet bodů, takže si teď dovolujeme v naší hře dopředu. Rozhodně se nenecháme dostat pod tlak tím, že bychom mohli hrát o poháry. Výsledky mě nezajímají. Já teď po klucích chci, aby ukázali, co se za poslední rok naučili," prohlásil trenér David Vavruška.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Hála - Pospíšil, Rossi, Navrátil - Schulmeister, Ordoš, Podaný.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Ricka, Krejčí, Andrejevič, Mišůn - Mareš, Koukal, T. Pilík, P. Pilík - Šlapák, Krbeček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (sobota 15:50)
Sobota přinese dva zápasy 25. kola první fotbalové ligy. Jedním z nich je atraktivní duel mezi Spartou a Teplicemi. Zatímco domácí se mohou vrátit na čelo tabulky, to hosté usilují o čtvrtou příčku.

Sparta v uplynulém kole udělala důležitý krok, jak se vrátit zpět na první místo, když ve šlágru jara porazila aktuálně vedoucí Liberec na jeho půdě 3:1. Letenští potřebují vyhrát, aby si minimálně do pondělního večera opět vybudovali dvoubodový náskok před Libercem.

"Čeká nás třetí zápas v osmi dnech a hráči jsou ve stádiu, kdy musí rychle regenerovat a zase nabrat síly. Jsem přesvědčený, že zase budeme schopni podat dobrý výkon. Změn oproti posledním zápasům v naší sestavě bude minimum. Jsme ve fázi sezony, kdy je každý zápas velmi důležitý v boji o titul. V souboji s Teplicemi se musíme připravit na velmi dobrou defenzivu soupeře a nebezpečného útočníka Mahmutoviče. Pro soupeře může být oslabením absence Vachouška," míní trenér domácích Martin Hašek, jehož tým se pokusí napravit špatnou bilanci domácích zápasů.

Severočeši stále uchovávají naděje na postup do Evropské ligy. Nadále do ní vedou dvě cesty. Jedna přes pohár, kde hraje už semifinále. Ta druhá přes Gambrinus ligu, kde je to trnitější. Sedmé Teplice ztrácí na čtvrtou příčku pouhé dva body, o tuto pozici bojuje celkem šest týmů. Aby se mohl podívat čtvrtý tým tabulky do Evropské ligy, musí doufat, že Sparta vyhraje český pohár a v lize bude nejhůře druhá. Svěřenci trenéra Petra Rady budou při cestě na pražskou Letnou postrádat klíčového hráče základní sestavy vykartovaného Vachouška. Cílem teplických fotbalistů je na hřišti Sparty odčinit domácí zaváhání s Českými Budějovicemi.

"Jedeme na hřiště prvního týmu ligy, navíc Sparty, ale nemáme poraženeckou náladu, byť budeme citelně oslabeni. Škoda, že nám bude chybět potrestaný Vachoušek. Jeho absence je velkou ztrátou. Bez ohledu na všechno chceme odvést poctivý a dobrý výkon. Spartě jde o titul, každý zápas je pro ni důležitý, ale my za nikoho hrát nebudeme. Jen a jen za sebe," říká trenér Teplic Petr Rada.

Domácí budou postrádat rekonvalescenta Vidličku a uzdravujícího se Kušníra. Hosté přijedou citelně oslabeni. Rada se bude muset obejít bez pětice zraněných Ljevakoviče, Volka, Vondráška, Šragy a Česláka. Hrát také nebude již zmiňovaný Vachoušek a otazníky visí nad startem Mahmutoviče a Zoubeleho.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Přikryl, E. Brabec, Jarošík, Pamič - Sionko, Hušbauer, Matějovský, Holek, Krejčí - Kweuke.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Lukáš, Matula, Rosa - Dolejš, Čajič, Siva, Stožický - Jindráček, Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.33 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FC Hradec Králové  (sobota 19:00)
V sobotu večer se v Uherském Hradišti potkají týmy už z klidnější části tabulky. Hradec si jede pro první jarní vítězství na Slovácko, které bude chtít navázat na poslední domácí vítězství.

To vydřelo i přes závěrečné oslabení proti Baníku a uklidnilo se tak před těžkými zápasy v Jablonci a Plzni, které oba prohrálo po jediném zásahu soupeře. Votroci se rozloučili s podzimními výjezdy vítězstvím na Hané, po Novém roce ale nemůžou být se svými výkony spokojeni. Porážka 1:3 od Liberce by ještě nic tak zlého nevěštila, ale následně se netrefili na půdě Příbrami, Bohemians a Budějovic a celkově si tak připsali pouhé dva body.

Hradečtí tak podpořili své markantní výkyvy před vlastními diváky, kdy po výhře nad Spartou padli s Duklou, aby vše napravili tříbodovým ziskem s Boleslaví a následně zase zhatili jednobrankovou porážkou se zachraňujícím se Baníkem. V sobotu se tak střetnou kluby, které na gól čekají déle jak 180 minut.

Slovácku hraje do karet alespoň vzájemná bilance. Zatímco ve druhé lize před svými fanoušky remízuje, v té nejvyšší porazilo Hradec ve všech třech střetnutích. A zatímco vyhrálo i letošní první ligový duel, hradečtí fotbalisté prahnou po jeho skalpu od 28. dubna 2002.

Trenér Kotal možná ještě vstřebává výkon rozhodčího v zápase s Baníkem, soustředit se ale už musí na další duel, ve kterém mu budou scházet zranění Klapka, Fischer a Rezek. Miroslav Soukup má na marodce pouze Fujerika, který si naposledy zahrál v listopadu proti Liberci.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Mezlík, Trousil, Kubáň - Hlúpik, Kordula, Trávník, Pavelka - Ondřejka, Došek
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Hochmeister, Fukal, Plašil - Holeš, Janoušek, Šisler, Poděbradský - Černý, Štěpán, P. Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Slavia Praha  (pátek 20:15)
V předehrávce 25. kola Gambrinus ligy se představí fotbalisté pražské Slavie na půdě Českých Budějovic. Jihočeši sice mají osmibodový náskok před Ostravou, ale ještě nemají úplně vyhráno, navíc nechtěji ponechat nic náhodě. Zápas bude mít zcela zvláštní příchuť pro trenéra Františka Cipra, který v den zápasu oslaví 65. narozeniny.

František Cipro je zcela nesmazatelně spojen se Slavií Praha. Dlouho zde hrával a také trénoval. A právě proti svému milovanému klubu se jeho České Budějovice představí v pátek, v den, kdy legendární hráč oslaví 65. narozeniny. Dárek v podobě tří bodů by jistě uvítal, České Budějovice sice majíosmibodový náskok, ale to ještě nemusí nic znamenat. "Uvědomujeme si, že zachráněni nejsme a že do konce sezony musíme minimálně čtyři body ještě uhrát," říká trenér František Cipro.

Českým Budějovicím se ale daří. V lize vyhrály dvakrát po sobě, když udolaly jedinou brankou Hradec Králové a poté stejným výsledkem uspěli i v Teplicích. Proti Slavii se jim ale dlouhodobě nedaří, domácí ji naposledy dokázali porazit v roce 2005!

Utkání mezi Budějovicemi a Slavií bude zvláštní i pro trenéra Martina Poustku. "Je to zápas proti mému učiteli a navíc v den jeho životního jubilea. Víme, že nás v Budějovicích nečeká lehký zápas, náš soupeř má teď na jaře dobré výsledky, boduje doma i venku. Náš kádr je bohužel opět silně poznamenán karetními tresty a zraněními, přesto uděláme všechno pro to, abychom si z jihu Čech nějaké body odvezli," uvedl Poustka. Slavia bude navíc rovněž navazovat na vítězství, v pondělní dohrávce totiž porazila Viktorii Žižkov 2:0.

Jak už předznamenal trenér Poustka, Slavii bude chybět hned několik důležitých hráčů. Zdravotní potíže mají Škoda, Blažek, Latka, Čontofalský, Koreš, Šimeček, Čonka a Hurka. Otazník ještě visí nad startem Lukáše Jarolíma. Českobudějovičtí jsou na tom mnohem lépe, František Cipro má k dispozici kompletní kádr, pouze Matěj Krajčík si při čtvrtečním tréninku stěžoval na nevolnost.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Riegel, Řepka, Lengyel, Machovec - Klesa, Rýdel, Otepka, Javorek, Sandro - Řezníček
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dostál, Cicman, Hubáček, Trubila - Vlček, Milutinovič, Jarolím, Petrák, Nitrianský - Böhm
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha24172543:2053
2.Slovan Liberec24164455:2852
3.Viktoria Plzeň24154556:3349
4.FK Mladá Boleslav24115839:3138
5.1. FK Příbram24115838:3738
6.FK Jablonec24106849:3236
7.FK Teplice24106826:2536
8.Dukla Praha2498733:2535
9.1. FC Slovácko24931222:2830
10.Slavia Praha24610820:2528
11.FC Hradec Králové24761117:2727
12.České Budějovice24681026:4126
13.Sigma Olomouc2488829:3023
14.Bohemians 190524551417:4320
15.Baník Ostrava24461420:3818
16.Viktoria Žižkov24421818:4514
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (552)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0, děs běs

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
sosna

Budějovice to dneska urvou, oslabenou Slávii porazí a posunou se před ni i Hradec. Otázka je, jestli se zmátoří Bohemka a uhraje něco aspoň s Boleslaví. Sigma zaboduje naplno. Sparta porazí Teplice a udělá si náskok. Žižkov bez Sivriče prohraje s Plzní a v pondělí Baník překvapivě ubojuje s Libercem bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Historie mluví jasně a současnost mě nezajímá, takže jasná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reagce, tak se nevtírej sosno.........

Reagovat
sosna

Reagovat
ryzskej

současnost mě nezajímá spláčeš nad výdělkem, chlapče

Reagovat
stas87

tak to bude slager

Reagovat
smazaný uživatel

Jako řezničina?

Reagovat
stas87

tu sa fakt goly nedaju cakat nebude to mophladny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Oto nejde,jen jsem jsi vzpomněl že ,,slager" je v zemi větrných mlýnů a tulipánů ,,řezník", takže pokus z toho vytřískat cosi jakoby vtipného.

Reagovat
smazaný uživatel

Oto teda opravdu nikam nejde,má tam být ,,o to"

Reagovat
stas87

aha tak nakoniec to vtipne trosku je

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice - Slavia Praha - 1:1

Sparta Praha - FK Teplice - 1:1

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové - 2:0

FK Jablonec - Dukla Praha - 2:3

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram - 1:3

Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň - 0:4

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav - 0:1

Baník Ostrava - Slovan Liberec - 2:2

Očekávám, že na Žižkově se střelecky chytnem a bude to jednoznačnej zápas. U Baníku to bude hlavně u produktivitě, že hrát uměj už dokázali a Liberec podle mě bude hrát s dekou po prohranym šlágru se Spartou. Teplice to na Spartu uměj, navíc je v jejich zájmu aby Sparta skončila v lize druhá, takže by mohli potrápit, ale ten zápas může dopadnout jakkoliv, tipuju 1:1. Bohemka bude klasicky tragická, ale Boleslav bude rádá že to ukope. Příbram jede na 4. místo, s Olomoucí to bude vyrovnaný ale myslim že vyhrajou. V zápase Dukly s Jabloncem čekám dost branek a víc věřim Dukle.

Toť moje skromné tipy :)

Reagovat
smazaný uživatel

není to daleko od pravdy, jen bych podle sebe upravil to, že bohužel to vidím na remízu klokanů s Boleslaví (oba dva týmy jsou formou v prdeli, takže remíza 0:0), Sparta nejspíš vyhraje 1:0 či 2:0 a Sigma neprohraje s Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

V Boleslavi to asi bdue kopaná, ale nějakej fík tam domácim podle mě spadne (ze standartky, nebo Chramosta uteče), ta Sparta je jak jsem psal dost nevyzpytatelná, kdyby vyhráli Teplice tak nebudu nějak extra překvapenej, naopak potěšenej :). A Příbram se mi líbí, věřim jim i když Sigma nebude lehkej soupeř.

Reagovat
sosna

Nehraje se v Boleslavi ale v Praze. Já shodou náhod viděl Teplice teď 3x za sebou a myslím, že Sparta vyhraje tak o dva góly. A Příbram sice zaskočila Spartu na jejím hřišti, ale v Olomouci to těžko zopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram opakuje dobrý výkony celej rok.. Na podzim namátkou porazili nás, teď Spartu, Jablonec... sou jen o skóre 5. a to není náhoda, nečekám že u vás prohraje.

Reagovat
sosna

Já nesnižuju kvalitu Příbrami. Ale nám jde o hodně, nepochybuju že John má jejich taktiku nasledovanou a dobře to připraví. Remíza by byla velkým zklamáním.

Reagovat
goodbay

no já si myslím, že naopak je v Teplickým zájmu, aby ACS vyhrála titul, protože pak se jako případný finalista poháru dostanou do předkola EL.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se nemýlim, tak když Sparta vyhraje double, tak jde do EL 4. tým z ligy (protože z ligy si zajistí LM, ne EL), zatímco když si sparta zajistí EL z ligy (2.,3. místo) a zárověň z poháru, tak jde do EL poražený finalista, opravte mě někdo pokud se mýlim ale takhle jsem to pochopil já.

Reagovat
goodbay

je to přesně naopak jak říkáš, protože po titulu je nejlepší pozice z poháru, tudíž kdyby Sparta vyhrála pohár a skončilia 2. - 3. tak si zajístí místo v EL z poháru, protože je to lepší pozice, myslím že budou hrát 4. předkolo, z 2. místa se jde do 3. předkola a ze 3. do 2. předkola...nejsem si jistý jesli je to tak, ale za tím pohárem si stojím.

Reagovat
salami

já myslim, že rozumný by bylo od Teplic vyhrát, protože by se udržely ve hře o 4. místo na který ztrácej jenom dva body, navíc finále poháru jim nic nezaručuje, když se tam potkaj s Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, jenom ať si Teplice prohrajou a pak je za trest vyřadíme z poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj tip by se mi moc líbil:) Jen mám trošku strach, že to Sparta na těch 1:0 nebo 2:0 nějak ukope.. Ale kdyby to takhle bylo tak bych se fakt nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

mno z poháru se jde do 3. předkola stejně jako z 2. místa. Takže pokud máš pravdu, tak by to asi bylo tak, že pokud bude Sparta 1.-2. tak by postupoval poraženej finalista poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce*

Reagovat
goodbay

jn, i kdyby se postupovalo do stejného předkola, tak pohár je prostě víc, než 2. místo v lize

Reagovat
smazaný uživatel

okej, tak doufam že to máš z ověřenejch zdrojů, budu ti věřit. Každopádně doufám že to Teplice nevypustí. Prodeje za pohár bych se nebál, Sparta bude chtít obě trofeje.

Reagovat
goodbay

tjn, ale Teplicím v lize o nic nejde, navíc ted ještě je SF, kde nemají nic jistýho, tak doufám, že to vypustí v sobotu.

Reagovat
goodbay
Reagovat
smazaný uživatel

jak je u toho Nizozemska "PSV?"

Reagovat
goodbay

tak ze 2. i 3. místa se postupuje do 2. předkola a z poháru do 3...takže je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

loni hrála Sparta před Vaslují ještě s někym?

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sarajevem. Doma 5:0, venku 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

takže z toho vyplývá, že Sparta šla z 2. místa do 3. předkola .... takže buď jsme se zase propadli koeficientem ještě hlouběji, nebo to mají na výše zmíněných stránkách blbě...

Reagovat
goodbay

Myslim, ze jsme se propadli o jedno misto, tak by to vychazelo. Loni ze 2. ppredkola startoval Jablonec, ze 3. Bolehlav s ACS.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně mi ta stránka cos posílal nějak nesedí, i týmy o 3 místa před náma maj vicemistra v 2. předkole, a o toli jsme se určitě nepropadli, něco je špatně :)

Reagovat
cubinho

České Budějovice - Slavia Praha - 1:0

Sparta Praha - FK Teplice - 2:0

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové - 1:1

FK Jablonec - Dukla Praha - 2:2

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram - 1:1

Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň - 1:3

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav - 1:1

Baník Ostrava - Slovan Liberec - 2:1

Reagovat
sosna

Ani ty nevěříš v porážku Příbrami?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Teplice to je jasná 1

Teplice to pustí kvůli 3. předkolu EL, které je za pohár. Je pro ně daleko snažší postoupit do finále poháru než se prát o 4. místo s 5 dalšimi kluby.

Navíc Sparta by musela ten pohár vyhrát, aby postupoval klub ze 4. místa a k tomu být ještě 2. nebo 3., takže do toho finále Sparta stejně musí projít.

Pro Teplice je tedy daleko snažší pustit 3b Spartě v lize, aby kráčela k titulu a doufat ve finále Sparta - Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslíš si že Plzeňská mafie zaplatila teplicím, aby obrali spartu o body? Navíc musíš brát v potaz, že rozhodčí budou taky určitě pískat proti Spartě (Berbr s Damkovou to přece zaříděj). Podle tvojí teorie mi z toho vychází jasná neprohra Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má pojištěné vlastní zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

a vidí to úplně každej, jak jí pomáhali rozhodčí minulé a letošní jaro teda s výjimkou některých zaslepenců

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem to video cos tady posílal minule je těžce trapný. Viděl jsem první 3 akce v tom videu, který byli "cinklý" a jedna ubohost větší než ta druhá. Všude se autor snaží ukázat na to, že se pro Plzeň připísklo v situacích, který rozhodčí naprosto nemoh vidět nebo byli irelevantní

Reagovat
smazaný uživatel

každej viděl, jak chtěl rozhodčí dát Daridovu žlutou, ale pak si uvědomil, že už jednu má nebo tu Sivričovu vymyšlenou žlutou.

A ten zápas s Duklou to byl taky hnus, každej viděl, že se v tom zápase nic nestalo a rozhodčí nastavil 4 minuty za nic a k tomu vymyšlená pencle po ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Sivričovu žlutou jsem neviděl, takže nemůžu posoudit, ale s tebou stejně nemá cenu debatovat

Reagovat
smazaný uživatel

a tu žlutou máš v tom videu, asi ses moc dobře nedívil. Ani se ti nedivím, taky by se mi na ten korupční hnus koukat nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

říkám že video jsem vypnul asi po prvních 3 akcích, který naprosto neukazovaly nic převratnýho. Konec

Reagovat
smazaný uživatel

Sivričovu žlutou jsem neviděl, takže nemůžu posoudit, ale s tebou stejně nemá cenu debatovat

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně, nemá cenu se bavit s naivkou

Reagovat
smazaný uživatel

jak už jsem ti psal, a to neni jen pro tebe ale i tobě podobný a taky pro ty který tvrděj jak to má zaplacený Sparta. Je to dost vážný obvinění a chtělo by to důkazy, takže jestli je máte tak sem s nima.

Reagovat
smazaný uživatel

na politiky taky nejsou důkazy a všichni vědi, jak kradou a tohle aspoň vidíš na vlastní oči, jak ty rozhodčí pískaj a tolik chyb vidíš jen ve prospěch Plzně... schválně si zkus udělat nějaké video na Liberec nebo Spartu z letošního jara nebo celého letošního ročníku a schválně kolik toho najdeš.

Ano, vím co se dělo za Košťála a moc na to pyšný nejsem, ale to taky viděla celá republika a nikdo o tom neměl přímé důkazy, ať to dělá ten nebo tamten klub je to úplně jedno, je to hnus a ve fotbale to nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

já prostě nejsem zastáncem těhle konspiračních teorií, pokud to není do očí bijící. A todle bije do očí tak možná tebe a pár dalších zapšklejch lidí, který nevim jestli záviděj nebo co. Já sleduju každej náš zápas, nejsem blbej a vidim některý chyby rozhodčích. Ale na rozdíl od tebe já vidim i chyby který NÁM uškoděj a těch není o nic mín než těch co jsou v náš prospěch. Podívej se na pár zápasů znova a spočítej si + a -. Zkrátka chyby rozhodčích jsou v každym zápase a jenom blbečci jako ty z toho hned dělaj aféry.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte, jen blbecci a milovnici Plzne z toho prave ty afery nedelaji. Ano, rozhodci je jen clovek a je jasne ze muze udelat chybu, jednu, dve, jenze pro plzen se ty zasadni chyby dejou v kazdym zapase a jen zaslepenci to proste nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuj chyby byť jen z poloviny zápasů a zatleskám ti. Chytráku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je jí k ničemu, když si Sparta dokráčí k titulu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jen jeden zápas, kdy to Spartě někdo může pustit, možná ještě Olomouc pokud se dostane do finále ona, ale jinak Sparta ztratí v BOleslavi a na Dukle, Plzeň vyhraje vše, má to pojištěný

Reagovat
smazaný uživatel

budu rád když všechno vyhrajem, jsem rád že nám věříš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud Sparta do finále neprojde, tak kluby na 4. místě na EL můžou zapomenout, o to poslední místo v EL by se utkal Jablonec : Olomouc/Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud Sparta do finále neprojde, tak kluby na 4. místě na EL můžou zapomenout, o to poslední místo v EL by se utkal Jablonec : Olomouc/Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

sakra nejde mi reagovat ve Firefoxu, takže se mi to poslalo sem, omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Prej dvojí metr vy antisparťanský plačky, tak se podívejte na daleko nebezpečnější zákrok od libereckýho Lišky.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10114956110-fotbal/210471290080013-fc-slovan-liberec-ac-sparta-praha/ zákrok je v čase 40:00,opakovačka 42:00

”Disciplinární komise si vyžádala zprávu o zdravotním stavu sparťanského Kušníra, po střetu s Liškou v utkání Slovanu Liberec se Spartou Praha a vyžádala si vyjádření Komise rozhodčích k danému střetu a s přihlédnutím k těmto vyjádření se rozhodla, že disciplinární řízení s libereckým Liškou nezahájí.”

ale hledejte výmluvy, když na to nemáte na hřišti...

Reagovat
centos

Přemýšlím, jestli místní diskuse více kurví různí Filipové, nebo ty a podobní.

Reagovat
smazaný uživatel

urážet by ti šlo, ale že bys nějak argumentoval v čem byl zákrok Kweukeho horší než tenhle Liškův to ne...

Reagovat
centos

O Kweukeho zákroku jsem tady nenapsal ani čárku, prostě mě jen vy, co za vším vidíte spiknutí a píšete to dvacetkrát do každé diskuse, serete.

Reagovat
sosna

Mluvíš mi z duše. Pod každým článkem o GL nějaký sračky o spiknutí, výpomoci, připískávání někomu, mafii, popř. o tom, proč Sparta vede ligu, když hraje hnusnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš už je tu zas pár ufňukaných antiplzeňáků :-) Je to hrozně milý je sledovat :)

Reagovat
smazaný uživatel

tady spekulant je mr. ve svym oboru, spamuje snad všechny fotbalový fóra včetně plzeňskýho těma stejnejma hlodama :))

Reagovat
smazaný uživatel

jediný kam jsem to dal je plzeňský forum, tam jsem to dal 1x a pak tady na eurofotbal, to jsem fakt spamer

Reagovat
smazaný uživatel

spammer

Reagovat
Chlupatá máma

spíš z vadnýho spermatu

Reagovat
centos

Baníček a Boleslav do toho!

Reagovat
Shevchenko

Baníček, Boleslav a Plzeň!

Reagovat
smazaný uživatel

FCB do toho

Reagovat
Losinho

To bude zase fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

SKS do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

CB-SLA 10, 2450 diváků

SPA-TPC 1,

Reagovat
smazaný uživatel

8550 diváků

SLO-HK 0, 4420 diváků

JBC-DUK 0, 2120 diváků

OLM-PRI 1, 4320 diváků

ŽIŽ-PLZ 2, 2180 diváků

BOH-MB 1,2050 diváků

OST-LIB 0,5380 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice - Slavia Praha - 2:1

Sparta Praha - FK Teplice - 0:1

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové - 3:1

FK Jablonec - Dukla Praha - 2:3

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram - 0:3

Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň - 0:5

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav - 1:0

Baník Ostrava - Slovan Liberec - 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice - Slavia Praha - 0:0

Sparta Praha - FK Teplice - 1:0

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové - 0:1

FK Jablonec - Dukla Praha - 2:0

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram - 1:1

Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň - 1:3

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav - 0:2

Baník Ostrava - Slovan Liberec - 2:2

Reagovat
exse

České Budějovice - Slavia Praha - 0:0

Sparta Praha - FK Teplice - 1:1

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové - 2:1

FK Jablonec - Dukla Praha - 1:1

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram - 2:1

Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň - 0:2

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav - 1:1

Baník Ostrava - Slovan Liberec - 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky to zvládnou 2-1

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Něakej link, kde se na to dá nkoukat na netu ?? :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Berkovec - Dostál, Cicman, Hubáček, Trubila - Vlček, Petrák, Jarolím, Milutinović, Nitrianský - Böhm. Lavička: Hrubeš, Dembélé, Veselý, Voráček, Vondráček, Pospěch, Mikula.

Reagovat
rufus

Slyšel jsem dobře? Budějovičtí fanoušci křičí na slávisty "Vaše bída, naše radost"

Reagovat
centos

Mně přijde humorné, když na někoho útočí někdo, kdo nikoho nezajímá.

Reagovat
rufus

To je první vtipná věc na tom pokřiku. Druhá vtipná věc je, že fanoušci Budějovic by se nikomu neměli posmívat za bídu. Ti jsou každoročně rádi, když se v lize udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus navíc Slávia musela být vytunelovaná, rozprodaná, a navíc vedená Strakou aby alespoň na chvílu spadla tam kde se pohybujou Budějovice když se jim povede sezóna. Tak z čeho majou Budějovičtí radost?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkně řečený.

Reagovat
centos

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný. Ale počkej...nekřičí to sparťani, co přijeli podpořit Řepku?

Reagovat
rufus

To nevím, spíš to jen poslouchám, než sleduju. A když už zariskuju a chvíli se dívám, tak záběry do kotle nejsou. A ono tam jezdí pořád tolik sparťanů, že by tam tohle křičeli? Možný by to bylo, tím se to potom vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná tam chodí českobudějovičtí sparťani.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia tlačí, tlačí, tlačí... ale do branky asi nedotlačí. Škoda, že si to tam nesrazil ten Budějovák teď tou patičkou, to by byl supergól.

Reagovat
Losinho

Standa to tam dotlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Standa byl teď v dobrý šanci, ale nějak to podběhl, nebo nedoběhl... Ten balón s ním vyběhl, no.

Reagovat
smazaný uživatel

No pri pohledu na sestavu sem to cekal horsi, mame docela slusnou prevahu a hodne strel z dalky ,ale to je malo. Jen at prosim drzej mic na zemi nakopavani fakt na Budejovice platit nebude a po zemi jsme je uz nekolikrat slusne prehrali. No uvidime kdyby ta hra pokracovala stejne dal tak bych i mozna veril ve vyhru 0:1 snad jsme si to stesti nevybrali proti Zizkovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Repka ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, on to narve do gólmana...

Reagovat
partaS

Tak to nasere

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrý, poslední minuty a gól Budějek... Nedáš - dostaneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*vaaaaa celej zapas lepsi a gol 3 minuty pred koncem. FU*K.

Reagovat
smazaný uživatel

To i Zizkov toho predvedl 2krat vic a navic Budejovice hrali doma , maj tam Repku a vubec nesymapatickej tym to pokazi vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Frantovi Ciprovi. Dneska má vážně šťastnej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamooo...pěkně, záchrana je blízko!

Reagovat
smazaný uživatel

Záchrana není blízko, záchrana je pravděpodobně v pucu. Sic to nebyl válec, ale jaro je prostě a jednoduše boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, nazdar. Tak aspoň že ty máš radost.

Reagovat
adalbertus

už by to chtělo koněčně bodovat a to je jedno jak

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta B - Most 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

To naše béčko na to ale pěkně dlabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě nemají dostatečnou motivaci a kvalitu no

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitu určitě mají...možná na nich leží nějaká deka. Nebo je třeba chyba v trenérovi...abych řekl pravdu, tak nevím. Béčko sleduju jen výsledkově a občas si přečtu nějakej článek.

Reagovat
smazaný uživatel

buď sou tak marný nebo se už soustředí na tu soutěž juniorek :)

Reagovat
rufus

Naše béčko bude pokračovat dál, na 99% ve třetí lize. Juniorku samozřejmě taky budeme mít, jelikož je to povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak v tom případě nechápu jak můžou bejt tak bídný. Nevim co tam je za hráče, ale furt je to Sparťanský B takže by mělo mít kvalitu... možná trenér nebo?

Reagovat
rufus

Zápasy béčka nesleduju, takže těžko tipovat. Možná bude problém v trenérovi, protože ta jarní bilance je šílená. Asi bude problém i v tom, že někteří ti mladí hráči ještě nemají dost zkušeností a nejsou tak dobře fyzicky vybavení, aby konkurovali dospělým chlapům. A taky se určitě podepisuje to, že prakticky každý zápas nastupuje jiná sestava, s několika změnami. Ale s tím se musí počítat, tady záleží na tom, kdo je zrovna k dispozici z A týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Usti - Brno 2:2 , Trinec - Strizkov 0:4 ... nejhur jak to mohlo dopadnout, ten pseudoklub prece nemuze postoupit....

Jinak nevěděl sem že tam hraje Drsek..

Reagovat
smazaný uživatel

jj nemůže a nesmí dost bylo klubů v lize které nemají stadion , fanoušky , hráče , tradici a ani historii

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že mi Teplice dnes udělaj radost a vyloupí Letnou :). Přemejšlim jestli se an to nemám jít podívat odobně, je celkem hezký počasí na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabývám neodbytného dojmu, že Teplice stejně jako před dvěma lety spekulují na poháry kvůli mistrovskému titulu Sparty a nevystřelí na branku, aby nedejbože nedaly gól. Tak jsem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jdi..:) Mohlo by přijít i docela dost lidí, nejspíš to bude mít pěknou atmosféru.. Navíc Sparta vyhraje, což je vždycky fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

mno snad nevyhrajete, to by mi radost neudělalo :). Ale radši ať je pěknej fotbal a vyhrajete, než aby to skončilo 0-0 po naposto nudnym zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň je už ze hry přece..

Reagovat
smazaný uživatel

to řekl kdo? :) Nemáme to ve svojí moci, proto budu přát Teplicím, aby nám to pomohli ještě zdramatizoavat :) Ale asi jen od televize, nesehnal sem žádnýho parťáka kterej by šel na letnou se mnou a sám tam nepojedu :(

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemůžu, musim do práce.. Nejspíš to ani nestihnu dokoukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík - Přikryl, Jarošík, Brabec E., Pamić - Sionko, Holek, Matějovský, Hušbauer, Krejčí - Kweuke.

Připosranej Holek.. To teda bude zas "fotbal"

Reagovat
smazaný uživatel

to už je ofic. sestava na dnešek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo..

Reagovat
smazaný uživatel

mno nevypadá to na bůhvíjak ofenzivní sestavu, ale uvidíme jak bude hra nakonec vypadat

Reagovat
exse

Věřím že dneska Sparta pozná temnou stránku své vlastní taktiky, když ona bude ten tým, kterej bude chtít tvořit a útočit a naopak Teplice budou ,,spartovat,, čili pevná obrana a brejky. Tedy za předpokladu že se na to tepláky nevyserou a nevypustí jim to, pokud to Spartě mohli pustit 2 sezóny zpět, když ještě sami bojovali o poháry, tak je dost možný že jim to pustí teď, když jim o nic nejde.

Reagovat
exse

Kua neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase pomalu, před dvěma lety měly Teplice jen teoretickou šanci na poháry z ligy a to by musely tenkrát Budějovice porazit výborný Jablonec. Takhle když nechali body Spartě, měli jistotu a navíc jako zástupce z domácího poháru měli silnější pozici v EL. To prostě nemohlo dopadnout jinak.

Reagovat
exse

Oni museli spoléhat, aby pohár vyhrál Jablonec a pak by šli oni ze 4. místa GL. Jenomže pohár vyhrála Plzeň a tak nešli nikam, samozřejmě ikdyby na Spartě vyhráli, tak by skončili až 4. ale dokud měli teoretickou šanci, tak měli bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, máš pravdu... Už si houby pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

spartovat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tevez hattrick, vypadá to že se začíná vracet do svý světový formy :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedem Teplaky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus Teplaaaaaaaaaaaaakyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!! Pěkně Jarošík! I fotka se hned hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Jirko

Reagovat
smazaný uživatel

HH jak tu po tom gólu hned naběhlo Plezeňský komando . Ale Sparťani dneska kupodivu hoři v defensivě....

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu byl uz pred golem

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta je nehorazne tragickej tym, v okamziku, kdy ma neco tvorit.. Ona dokaze hrat proti muzstvum jako je Liberec, kterej hraje fotbal, Sparta pak nici a z protiutoku ho da, ale kdyz ma hrat proti Teplicim, kteri hrajou dobre v obrane, tak je to konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pome Teplaky, dame jeste jednoho, at jsem klidnejsi

Reagovat
stas87

wtf.co sa to na tej letnej deje?

Reagovat
centos

Teplice udržet, ať Liberec po tomhle kole ztrácí pořád jen dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hra není špatná, chce to lepšího hroťáka a hlavně přesnější mušku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

není špatná? Co je dneska dobré?

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinace.. Do gólu tři vypracované tutovky. Nefungovalo zakončení a obrana. Záloha jela celkem dobře a Teplice naprosto rozebrala.

Reagovat
smazaný uživatel

hm parada, Jindracek sam na golmana a on piskne vymyslenej offside

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuu...to se nemuselo pískat

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, ale těžký pro rozhodčího. Škoda, 2:0 už by Sparta tutově neotočila

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...snad Teplice minimálně bod udělají

Reagovat
smazaný uživatel

mno myslim že pokud tam Spartě nezačnou padat střely zpoza vápna tak to ubojujou.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, praporkáč to měl 5 metrů od sebe, toto solidně pohnojil

Reagovat
smazaný uživatel

ted Jindracek zluta za nic nj rozhodci uz musi uradovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Shut it. Nech si tyhle svoje teorie pro sebe neni to na místě

Reagovat
smazaný uživatel

Jindracek - vymyslenej offside, ted zluta za malinkej slapak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v pohárech by Sparta příští rok úspěšná být mohla, pokud nasadí svůj obranný val jako proti nám. Hlavně at nenarazí zase na tým jako Vaslui, proti kterýmu by musela hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

V EL ať si hraje jak chce, hlavně ať nejde do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Snad to Teplice i tak udrží a ten ukradenej gól nebude chybět. Přitom tohle byla velmi jednoduchá situace pro pomezního, Jindráček stál ve stejné linii jako ten hráč co stál u něho, takže i to by se nemělo pískat, ale navíc tam byl Brabec ještě tak půl metru za něma.

Reagovat
smazaný uživatel

navic to bylo od nej tak 5 metru.. ale tak Sparta hraje doma..

Reagovat
smazaný uživatel

vy 2 ste se fakt hledali

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co se snazis dokazat, ale offside tam nebyl ani nahodou..

Reagovat
smazaný uživatel

jen se směju jak zas za každou spornou situací vidíš spiknutí Ale buď v klidu, nejsi v tom rozhodně sám, takovejch lidí je tu spousta

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pravda, nejde o spiknuti, ale o placeni rozhodcich ze strany Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý, že když todle říkaj lidi o nás tak ti to vadí, ale sám hážeš na Spartu stejnou špínu... zamysli se nad tím

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi nepravda, nikde jsem nepsal, ze mi to vadi, kdyz se to tyka Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

takže když na nás lidi hážou špínu, tak si nadšenej?

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to fuk, neresim to, ja se koach hlavne krasou nasi hry, kdyby takhle Sparta hrala fotbal, tak by ani nevadilo, kdyby jim jednou nekdo neco nepisknul..

Viz nam proti Budejicim, kdy jsme je jasne prehrali, naprosto zaslouzene vyhrali 4:0 i presto, ze 2 goly byly diskutabilni

Reagovat
smazaný uživatel

*kocham

Reagovat
smazaný uživatel

Na tiketu mam remizu. Asi poprvy v zivote jsem vazne rad,ze mi nevysel tiket,tu stovku ozelim

Reagovat
smazaný uživatel

Nemela bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

nezakrikni to, jeste neni konec

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice hrajou vyborne,uz je po zapase. Sparta je marna,uz se nevrati..

Reagovat
smazaný uživatel

padne jim tam jeden nahodak a Teplice znejisti a Sparta v poslednich minutach zabere a vyrovna.. jeste bych nebyl tak optimistickej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre jsi to zakriknul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Je pravda že to tam je docela běžný že pomezní pískaj hrozně, hlavní to zvládaj většinou dobře. Aji dneska Drábek píská v podstatě bez chyb, možná až na tu žlutou no.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Drabkovi se da vycitat ta zluta pro Jindracka, totalne za nic, ale kdyz mu mavne carovej, tak to proste musi pisknout..

Reagovat
smazaný uživatel

zatim spartanska klasika, kdy my musi tvorit, ale totalne to neumi snad to Teplaky udrzi a jeste jednoho z brejku pridaj, byla by skoda, kdyby kvuli tomu ukradenymu golu, Teplaky nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pome ty goly dame!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi dela Sparta radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dolarek zase perli

Reagovat
smazaný uživatel

A Grigar je nejlepsi golman v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty piiiiiiiiiiiiiico, to je skodaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL naprosto zaslouzene!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Lukáš, ví za koho má bojovat FC SLOVAN LIBEREC, Oléééé

Reagovat
smazaný uživatel

Egon Vuch, Michal Smejkal - ti bojujou za Viktorku

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jen zaslepenej nebo je ten Holek hráč naprosto (řekneme to slušně) k hovnu?

Reagovat
smazaný uživatel

No, kromě Krejčího jsou tam všichni k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mazel tov. Tohle vypadá na další zklamání Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

mazal

Reagovat
FCSL

Tohle nesmí do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla silena ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

snad vysledok z letnej nebude znamenat vyhru liberca v ostrave

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná fotbalová akce od Čajiče jinak

Reagovat
smazaný uživatel

ale budu se opakovat, ten Grigar je obrovska jistota, bral bych ho v plzni, okamzite

Reagovat
Neuro

ta Sparta bože.. doma prohraje s Příbramí, venku přejede jasného favorita Liberec a doma prohrává (a nejspíš i prohraje) zase s "outsiderem" tohoto zápasu ještě že jsem nad sázením na naší Srandaligou zanevřel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to neumíš. Vsázej proti Spartě v každém domácím zápasu a s těma kurzama vyděláš majlant.

Reagovat
centos

To už si na to stěžuješ podruhé, ne? :)

Reagovat
Neuro

tentokrát si nestěžuji na jednu stranu mě to potěšilo a doufám že Liberec využije zaváhání.. na tu druhou v žádné Evr. lize (střední a západní) se takové "překvapení" nestávají tak často jako u nás..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se někdy podiv na výsledky Ligue 1. A nebo PL.

Reagovat
JarousFCB

Prosím zanevři i nad diskusema o té naší srandalize.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka na Sancha, az tu bude - minule jsme se bavili o tom, jak Hasek nosi spartanskou salu na zapasy, ja rikal, ze je to hrozne trapny, ty, ze je to velkej Spartan, ze mu to zeres, a co rikas dneska na Hrebika, se Spartanskou salou? To uz je podle me vrchol trapnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u Haška už jsem to minule neviděl...už ho to omrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze se sam za Spartu stydi?

Reagovat
smazaný uživatel

No za to co předvádí by se stydět měl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

maj s Hřebíkem jednu a tu si půjčujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim, ze je to dost mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, uz jsem ho tam videl

Reagovat
smazaný uživatel

mám obavu že sparta to nějak svým klasickým způsoben uhaluzí

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky je takova brzda oni ziskaji balon, mohli by rychle zautocit, ale Matejovsky zasekne, otoci se, pocka si, nez se zformuje obrana a pak prihraje do sirky

Reagovat
smazaný uživatel

si hraje na Xaviho no

Reagovat
smazaný uživatel

jo, akorat Xavi to dela v okamziku, kdy Barca neprohrava

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz to tady psal par tejdnu zpatky. Ten je naprosto tragickej a Spartani ho furt chteli do repre. Ten tam nema absolutne co delat...

Reagovat
smazaný uživatel

roh Sparty

PS: jakto, ze zatim neslysim "hrebik ven"!

Reagovat
centos

Už to tam bylo, imho. Vždycky, když někdo (kotel?) řve, a hned nato se spustí pískot, tak to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, z toho bolí oči. Nejen kiksy vzadu. Ale hlavně - hra dopředu naprosto sterilní. Nákopy, nákopy, nákopy. Lahoda pro stopery Teplic. Kromě Matějovskýho dneska není nidko, kdo by obešel soupeře jeden na jednoho. Za 68 minut jedna gólovka. Hráči mi dneska přijdou, že se vidí na place poprvní.

O titul mi nejde vůbec. To by měl bejt až následek. Ale jde mi o dobrou hru jako příčinu, kterou bysme se k tomu titulu měli proboxovat.

Hřebe, vidíš to? Kur-a, dělej s tím něco!

Reagovat
rufus

Ale vůbec, my jsme Sparta. O titul jde v první řadě, žádný alibi.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Sparta rozdává radost

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl jsem na jednoho - Přikryl. Ten je takovým dnešním světýlkem.

Reagovat
smazaný uživatel

ou!!!!!!!! ale dobre prikryl

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho Míru pošlete definitivně na golf. Vždyť se to nedá poslouchat, jak nepokrytě fandí Spartě. Na Nově bych se tomu nedivil, ale na veřejnoprávní ČT? Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mě jak z něho někdo blije z toho že je Slávista, někdo z toho že fandí Spartě, ale všichni jsou si jistí že přesně oni majou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

fandí Spartě? Při tom gólu Teplic řval jak tygr. Při tý další šanci taky. Nevyčítám mu to. Jen konstatuju.

Reagovat
slavik38

nevylejvej si tady zlost na Bosáka Jiráčku, on nemůže za to že tě Magath dneska vystřídal po poločase..

Reagovat
Fernando_Torres

Hrát Přikryl na křídle kam patří tak je Sparta dneska mnohem nebezpečnější... Nevim co je to za triky stáhnout nejproduktivnějšího hráče jara do obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipy, tipy, triky

Reagovat
Fernando_Torres

Hrát Přikryl na křídle kam patří tak je Sparta dneska mnohem nebezpečnější... Nevim co je to za triky stáhnout nejproduktivnějšího hráče jara do obrany...

Reagovat
goodbay

To je tak mdlý, že by se z toho člověk posral, fakt hra jako mi dnes ve 3. třídě

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nelíbí, jak ten cyp Hašek a spol. cpou Přikryla na beka. Dyť ho tam úplně zabíjí Hašek prostě nemá na to trénovat. Ale snad si ho tam nechají

Reagovat
smazaný uživatel

Vuch ma luxusni techniku, rekl bych, ze nejlepsi v CR

Reagovat
smazaný uživatel

hm a je to tady... fakt hnus, jediny co Sparta umi, protiutok..

Reagovat
stas87

co to ten lukas vyvadza? na co ide kweukemu do tela ked stacilo odkopnut loptu..demencia

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
REPLIKATOR

Proč nešel Lukáš do míče

Reagovat
smazaný uživatel

totalne to vypustil, nevim co si myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke zase loktem do obličeje a samozřejmě rozhodčí "neviděl".

Reagovat
smazaný uživatel

Ej škoda. Teplice to musíjou udržet. Tohle ony umíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc brzy přišel

Reagovat
smazaný uživatel

mam nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jeste vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jeden at je to oblikátních 0:3 ne...?

Reagovat
smazaný uživatel

hm jasny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole,pekne to trefil...

Reagovat
smazaný uživatel

co sem ti rikal, jeden nahodak a pak je zaltaci a vyrovnaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Neda se nic delat. Remiza taky bude dobra,uz to bude jenom o 2 body na Spartu a ta jeste ztracet bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tam jeste jednoho uhaluzi a vyhraje a budou to dal 4..

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool kweuke je buh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ouch. Kweuke ale výsledku velká škoda. Teď se hodně strachuju aby Teplice uhráli aspoň tu remízu.

Reagovat
REPLIKATOR

tragédi z Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

Míro, vyměň si trenky

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou matláci.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt sem to říkal že ta typická rumunská haluz musí přijít

Reagovat
Godwinson

Se poseru, podělal to ten matlák na čáře už v první půli ... a Lukáš.

Reagovat
smazaný uživatel

75 minut ničeho a najednou dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, ale u Sparty se tomu nedivim, vždycky bojovali do konce a vyplácelo se jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jsou evidentně nervozní. Hlavně ať to udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas až nápadně připomíná duel Sparty s Teplicema před rokem. Sparta tehdy prohrávala 2:0, v cca 80. minutě dali 2 rychlý góly a pak ještě Sparta nastřelila břevno. A byl to zápas kdy Sparta asi definitivně přišla o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se nastaví 1 minuta a bdue se psát že to má Plzeň koupený

Reagovat
smazaný uživatel

mne to je fuk, klidne at nic nenastavi

Reagovat
smazaný uživatel

dyť jo, jen předjímam

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli Plzeň kupovala nebo jí sudí přifukovali sami, v jiných mačích. Koukni se třeba na seznam potrestaných sudích za chyby v týhle sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty sem čekal tak 5

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, aspoň remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spartu bod dobrej, i když s ním spokojená nebude. Nakonec velký drama

Reagovat
smazaný uživatel

No nakonec ztratila Sparta 2 body. Myslím že Liberec půjde zase do čela.

Reagovat
REPLIKATOR

Ztráta 2 bodů pro Tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

no mel bych byt rad, ale jsem nasranej.. kdyby carovej nemavnul vymyslenej offside, tak je to 3:0 a Sparta by to uz neuhaluzila..

Reagovat
goodbay

ty si fakt píčus, kdyby....hlavně že ta tvé plzničce uznají 2 neregulerní goly proti budějovicím, na baníku se raději nastaví jen jedna minuta atd...plzenácí si jako poslední můžou stěžovat na rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj jeste ze nam uznali 2 neregulerni goly s Budejicema

Reagovat
goodbay

no jasně, jinou reakci jsem nemohl ani čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Brace yourselves....

Reagovat
stas87

a ty padas do podobnych sraciek ako on aj bez tych 2 golov by vyhrali a s banikom by vyhrali tiez aj keby nastavil 2...

Reagovat
goodbay

ano, aspon se tady s tím nevytahuju, chtěl jsem jen říct, že on jako fanoušek Plzně by si na rozhodčího neměl stěžovat, když.....(si domysli)

Reagovat
centos

Baník byl v tlaku a jasně Plzeň přehrával, takže těžko říct.

Reagovat
stas87

diskutabilna otazka,fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu od gólu na 2:2 neměl za 10. minut žádnou šanci, jen držel míč. Takže by PRAVDĚPODOBNĚ minuta vůbec nepomohla (ale to už se nedozvíme)

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Pojedou Sparťani na Bazaly křičet "Bojujte za Spartu?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, trochu ten závěrečnej šturm tu pošramocenou pověst napravil, ale tak jako tak - je to neúspěch. Psal jsem to před pár minutama. 70 - 75 minut špatnýho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda toho vyrovnání, ale přesto dva body ztráta Ted jenom zvednout hozenou rukavici a dostat zpátky do čela, kam patříme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Teplice ztráta, měli tam ještě 2 další gólovky + o jasnej gól je obraj čárovej. Naopak pak jedna obrovská chyba stopera, kterej místo toho aby lehce odkopl balón, zkouší odtlačit Kweukeho a druhá chyba místo toho aby měl brankář balón tak zbytečně odkopl na aut, ze kterého padl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Lukas naprosto kretenska chyba a pak ten obrance taky, Grigar si jde pro balon a on to odkopne, ztrata 2 bodu pro Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš je slabej stoper, ale dal gola a to se počíta Velká škoda, ale věřím že do konce ligy ještě Sparta ztratí...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukas je dobrej stoper. Ze udela jednu chybu neznamena,ze je spatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je hlavní udělat povinných 12 bodů a před posledními dvěma koly se tak držet na prvním fleku, což nám výrazně psychycky pomůže!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo rozhovor s Leem vždycky pobaví

Reagovat
smazaný uživatel

ten titul asi vazne nikdo nechce... ho nakonec jeste vyhraje Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono to zase neni az tak nerealny... jestli to pujde podle predpokladu, tak po tomhle kole bude mit Liberec 55 bodu, Sparta 54 a Plzen 52... a jelikoz ma Plzen relativne lehky los do konce ligy... nic neni nemozny

Reagovat
smazaný uživatel

ono to ale ,,podle plánu,, nepůjde... klidně může prohrát jak Liberec, tak i Plzeň

Reagovat
Ligter

Jak to probíhalo? Mám být rád, že jsem si místo toho pustil film?

Reagovat
centos

Záleží jaký film.

Reagovat
Ligter

Mechanický pomeranč. A vzhledem k tomu, že jsem sparťan, tak můžu být asi rád za film, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním poločase bys měl chuť na trochu toho ultranásilí, protože to byla opravodová horrorshow. Po druhém poločase bys měl chuť na nějaké to moloko, abys oslavil dva krásné góly a aspoň ten vydřený bod.

Reagovat
smazaný uživatel

A to co je za fandenie, ze si radsej pustis film..

Reagovat
Ligter

Já vůbec neměl náladu na fotbal, pardon. (hlavně, že na film jo.)

Reagovat
smazaný uživatel

Hradeček no to je dost...

Reagovat
smazaný uživatel

:)Jako Hradečák se ze 3 golů můžu posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád věřím, že titul získá Plzeň a Baníček se udrží na úkor Bohemky.

Reagovat
C-M@ster

Ta Bohemka je v prdeli totálně.

Reagovat
centos

Snad to dnes potvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw jak to vypadá se zraněním Procházky? Za jak dlouho by měl být fit?

Reagovat
smazaný uživatel

měl být už dnes ale ještě není, tak snad za týden.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=EvAvEKcjFOY

Škoda že už tam neni velky oblibenec Dani Huňa, to by zas byl jinej naboj

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhra o dva a vic golu!!

Reagovat
smazaný uživatel

koukal sem zrovna na skore a mame uplně stejný jako Sparta (+23, momentálně bysme byli při stejnym počtu bodů lepší jen díky více vstřeleným gólům). A vzhledem k tomu, že stenej počet bodů není vůbec nereálnej tak to chce dneska ideálně aspoň o 3 a více gólů. Ale základ je výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Skore neni dulezity. Rozhoduje lepsi vzajemnej zapas a ten mame lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

už se to tady řešilo a myslim, že se Spartou máte vzájemné zápasy vyrovnané, protože se údajně neřeší gól vstřelený na hřišti soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,ted jsem si to nasel a mas pravdu. Tak v tom pripade by jsme jim dneska mohli dat bura

Reagovat
smazaný uživatel

jak pise klos, se Spartou je to jedno, skore by rozhodovalo s Libercem, pokud budeme mit stejne bodu a v poslednim kole u nich zremizujeme 2:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

wtf

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

to už je legendární

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Paráda. Pan Světlík konečně pomohl.

Snad bude do budoucna i generálním sponzorem a klidně i s reklamou na dresu.

Reagovat
centos

Mně by taky nevadila :)

Světlík podle mě může hrát velmi silnou roli i co se nových Bazalů týká.

Reagovat
centos
Reagovat
Kepy_FCB

http://www.ngvaeurope.eu/images/stories/logo/Vitkovice_Machinery_Group.jpg

konečně tam nebudou ty trapné vykřičníky

Obávám se ale že dost lidí bude tupě pičovat...

Reagovat
centos

Já myslím, že jenom trochu

Reagovat
centos

a ještě banicek.com:

"Dobří holubi se vracejí... Zatímco kapitán Baníku z mistrovské sezóny Radek Látal už na Bazalech působí, zdá se, že by se mohla vrátit i další velká osobnost slavného odobí. Trenér František Komňacký se rozhodl neprodloužit v Jablonci dobíhající kontrakt a v minulých dnech dostal od Baníku nabídku k návratu - pravděpodobně na místo sportovního ředitele. Podle posledních zpráv se zdá, že je mistrovský trenér nabídce nakloněn a že bychom ho mohli ve svých řadách opravdu uvítat."

Reagovat
Kepy_FCB

Tak po Ličkovi který byl rád když sesmolil smysluplnou větu to může být sakra rozdíl.

Reagovat
centos

No ale neměl to dělat Jankul?

Reagovat
Kepy_FCB

Mluvilo se. Třeba si na to zatím nevěří, nevím...

Reagovat
Kepy_FCB

Mííílan Baaaaroš!!! To je srdcař!!! 100táců pro sdružení fans

https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?ID_ucet=2500238911

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný. Koukám ale, že není sám, kdo tam dal větší částku.

Reagovat
centos

Reagovat
božský John

Frajer !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

No nic, ta liga bude ještě hodně zajímavá, nejen boj o titul a o záchranu, ale i o 4. místo, které v případě že Sparta skončí v lize 3. a vyhraje pohár, bude znamenat cestu do pohárů, což není vůbec nemožný.

Reagovat
exse

Ale proč to píšu sem netuším.

Reagovat
Kepy_FCB

O jeho návratu v budoucnu jsem měl pochybnosti, nyní už začínám věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to opravdu on?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo by dal jen tak 100 tisíc a ještě pod cizím jménem .

Reagovat
smazaný uživatel

Barošův PR expert .

Reagovat
smazaný uživatel

No ale i kdyby to byl jeho PR expert,tak ve vysledku ty penize stejne Baros musi zaplatit,ne?

Reagovat
stas87

OT:zapas lech poznan-lechia gdansk

http://meczenazywo.net.pl/Lech-Poznan-Lechia-Gdansk,9107902593090.html

akurat dal lech gol,strelec golu:ubiparip

Reagovat
božský John

Máme formu jak hrom !

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Další tragédie: Zemřel fotbalista divizní Velimi Švamberg!

Reagovat
smazaný uživatel

Obesil se v kabine. To je strasny!

Reagovat
smazaný uživatel

Zruště ten Jablonec!!!

Reagovat
božský John

Proč si na nás sázel?

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Bolka !

Reagovat
Shevchenko

Mareš

Reagovat
centos

Pochybuju, že je v Edenu více než 1000 lidí. Jsem zvědavý, kolik zahlásí.

Reagovat
Kepy_FCB

Bohemka by měla skrečovat celej zbytek ligy ať máme klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilar jako v kazdym zapase simulace

Reagovat
centos

Olmik s Příbramí si spletly ligu, ne?

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Normálně bych si myslel, že to je statistika střel na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Basket?

Reagovat
kjausic

Na to Žižkově se bude hrát než dá Plzeň gola ne ?

Reagovat
Puskas

Takže dnes jednička - v rámci oslav zisku nového a pořádného sponzora.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně 3:2 !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní týmy , které se snaží hrát útočný fotbal ( Sparta,Jablonec ,Plzeň,) nám sedí takže věřím aspoň v bod. Buhužel mě počasí a hlavně nemoc nutí zůstat doma a sledovat zápas z domova

Reagovat
centos

vandráku !

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo aspoň teplo tak nad tím mávnu rukou a jdu , ale takhle radši zůstanu ležet abych byl fit na Duklu

Reagovat
Puskas

Ale tak bys finančně podpořil Baník, tak podpoříš Duklu a České dráhy

Reagovat
centos

Teď jsem si byl zaběhat a je tam fajn :) Problém by byl, pokud by se zase rozpršelo, to jo.

Reagovat
centos

Heh, a na Dukle budem nakonec všichni nebo co :))

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak , navíc se přidá i jeden nejmenovaný obyvatel Českých Budějovic

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že budem mít výjimku jako tehdy slávisti a pustí nás dolů. Nechci se tlačit tam v té ohradě pro hosty.

Reagovat
smazaný uživatel

"Upozorňujeme, že na žádost FK Mladá Boleslav budou jak v předprodeji, tak na stadionu vstupenky prodávány pouze po doložení jména a místa bydliště."

Fabrikanti zasraní

Reagovat
centos

Stejně vás pustí do vedlejšího sektoru.. policie si nenechá běhat sparťany po městě.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne nechapu jak to chtej delat...pro listky mi byl tata,obcanku nechteli,bral to na permice,ktery nejsou nase a na listku jmeno psany neni...

Ja uz jsem myslel,ze listky na jmeno uz se nevedou a navic nevidim jedinej duvod proc ukazovat securitakovi obcanku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už mám lístek, zapsali úplnou adresu. Na lístku nic není, akorát až skončí prodej, tak ten registr pošlou do Fabriky. Zbytečná buzerace, tím asi chtějí odradit lidi, protože moc velký smysl tohle nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

musím to zaklepat ale nás už se to v poslední době moc netýká.

Reagovat
smazaný uživatel

No...zrovna tohle buzerování v Boleslavi je možná kvůli vám. Respektive, mají obavy, že by mohlo dojít k něčemu podobnýmu. Tak se snaží lidi co nejvíc otrávit.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto by to chtělo vyject v co největším počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lístků už moc není, takže nás tam bude dost. Jo a jeden sparťan jde do Boleslavi pěšky z Prahy. Fanatik .

Reagovat
smazaný uživatel

ten už šel i minulý rok, nic novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Tak loni se to možná tolik neprezentovalo na spartaforever.cz. Každopádně dobrej maník. Jen tak si střihnout 50 km, pak fandit. Letos se k němu asi pár lidí přidá.

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem na to zvedavej,me to jel koupit tata,jelikoz jsem byl v praci,takze by me zajimalo co tam mam za udaje..presnou adresu nezna a udaje na druhej listek neznal vubec..doufam,ze tam narazim na nejakyho kok*ta

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jablonec na to fakt slusne sere

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem viděl dohráno a byli mnohem lepší, jen neproměnili šance a dukla ze 2 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Spot na kampaň Neberte nám naši hru:

http://www.youtube.com/watch?v=DTyySgX0Dzo

Hezky ve 30ti vteřinách názorně ukázaná nesmyslnost a hloupost podobnýho chování. Přístup k mládeži a jejímu rozvoji je u nás potřeba výrazně změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejhorší je, když seš trenér a tohle ti tam někteří rodiče předváději, několikrát jsem byl s nima v konfliktu, nic příjemnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

5:5 to by mi jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Baniiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
cubinho

Gooooooool!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Baník kope za Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Liberec si to nenechává líbit. Sparťani málo fandí.

Reagovat
Godwinson

Wow, Bosančič

Reagovat
cubinho

Hodně dobrý gól

Reagovat
cubinho

Parádní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Baníků je tam jak nasraných a oni dovolíjou libereckým takhle tančit ve vápně. To tam mohli být rovnou namalovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ti jejich obránci mi přijdou retardovaní. S takovouhle jim Slovan nějaký ten další gól přidá.

Reagovat
smazaný uživatel

4 hráči v klidu kombinujou v našem vápně , to se mi snad zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Bojujte za Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nevyhraje tým, kterýmu fandí takovej vůl jako je exse.

Reagovat
JozkokozleJ

Mne naopak fanusikovia Liberca vzdy prisli z tych normalnejsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti ze stadionu ano. Ti zdejší určitě ne.

Reagovat
JozkokozleJ

Tak zdejsich az tak posudit neviem. No co som sem parkrat nazrel, tak ani ten exse sa mi nezdal ako nejaka hroza. Asi potrebujem väcsiu vzorku

Reagovat
smazaný uživatel

Který tým na EF slušné fanoušky?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus, vetšinou

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ale to většinou je tam celkem důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Sparťan, tak nebudu naštvaný, když získá titul Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

proboha zrovna v tomhle zapase musi liberec vyrovnat hned z protiutoku a po tecovane strele neni pak prekvapenim ze uz je ve vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

Boha vystřídej toho Adámika, ten rádoby fotbalista nemá jediný předpoklad pro sotva průměrného stopera Gambrinus ligy. Pomalý, nedůrazný, špatná rozehrávka, hlavu taky pořádně nevyhraje... Bože

Reagovat
Josifek

Dobře Libe, být lepší terén, tak už je to asi o víc. Ač Sparťan, tak nebudu naštvaný, když získá titul Liberec. Oni si ho prostě letos zaslouží nejvíce, podobně jako loni Plzeň. A už jen kvůli osobnostem jako je Štajny nebo Nezmar bych jim ten titul přál..Ostrava nic moc, líbí se mi celkem Dropa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty budeš sparťan jako Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

ty moulo, Řepka ze Sparty neodešel dobrovolně, oni ho nechtěli ( Hřebík ) a teď musí být pěkně nakrklý, protože hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně si pochopil můj příspěvek, gratulace

Reagovat
Josifek

Já už to moc neprožívám, Řepku jsem neměl nikdy v oblibě. Já přeju těm, co si to fotbalově zaslouží, to je momentálně Liberec. Jinak fandim Spartě, ale něco mi tam prostě chybí, abych stůj co stůj nás tlačil na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi podobný typ fanouška jako exse. Hlavní je aby se hrál dobrý fotbal, svítilo sluníčko a v párcích bylo alespoň 50% masa. Upřímně řečeno nechápu, proč se ke Spartě hlásíš, když jí ve výsledku nefandíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"a v párcích bylo alespoň 50% masa "

Reagovat
Josifek

Upřímně řečeno, fotbal a fandění mě v poslední době docela pustilo, jednak na to není tolik čas jako dříve, a druhak jsem přeci jen přehodnotil žebříček priorit. Co se týče Sparty, rok od roku jsem z "vývoje" klubu víc otrávený, ten posun kupředu prostě je mizivý, koncepce dlouhodobě nulová.....už to hold tolik neprožívám, přeju Spartě z důvodu, že především v dětství jsem k ní měl silný vztah, ale jak říkám, zdá se mi, že v oblasti vývoje a pojetí fotbalu, budování týmu atp. nám trochu ujel vlak, proto jsem z toho dění kolem otrávený. Neříkám, že chci, aby měl Liberec titul, kdybych mohl ho někomu přiřknout, přiřknu ho Spartě, ale pokud ho získá Liberec, nebudu naštvaný ani zhnusený, protože hrají sympaticky, fotbalově a z objekvitního pohledu si zaslouží vyhrát asi víc než my.

A co se týče toho rozporu, nevím, proč bych nemohl chtít, aby bylo hezky, slunce svítilo, hlavně aby se hrál pěkný fotbal a přitom fandit Spartě. To mi nepřijde pobuřující ani odsouzeníhodné.

Reagovat
rufus

A to jsi fakt sparťan, jo? Přijde mi divný být sparťan a přát titul konkurentovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Baníček, máte mou plnou podporu

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsi byl opravdu sparťan, tak jednoduše nemůžeš přát jinému týmu. Ty budeš spíš tak akorát sympatizant Sparty, který jí jen občas přeje

Reagovat
smazaný uživatel

smekám před tvým názorem , takových lidí tu moc není

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Sparťan, tak nebudu naštvaný, když získá titul Liberec

Reagovat
Josifek

No dobře, asi dle vašich hledisek nemám právo se nazývat Sparťanem, je mi to fuk ale, netvrdím, že pro Spartu žiju a dýchám, přesto je to pro mě 1. tuzemský klub, kterému fandím a fandit budu. Když ale v nějakých dobách titul získá někdo, kdo za daný rok bude předvádět lepší fotbal, trápit mě to nebude. (když to nebude Slavie či Baník, ale to v nejbližších letech asi nehrozí )

Reagovat
patas92

Banik to dneska pusti Liberci a tam jim pak "koupi" vyhru na Dukle

Reagovat
smazaný uživatel

Vašenda mi silně připomíná Zehera. To je zlo tenhle hráč.

Reagovat
patas92

jenze Zeher umel hrat fotbal, Vasenda ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher uměl hrát fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher uměl hrát fotbal jen na podzim roku 2007 a pak ve dvou případech proti Kladnu...

Reagovat
patas92

fotbalove na tom byl jak malokdo, ze to flakal, to je druha vec stranky

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale když nemakáš, chodíš jen tak po hřišti a očividně tě to nebaví, tak díky, choď do piče.

Reagovat
patas92

s tim souhlasim....jen mi prislo divne srovnavat ho s Vasendou

Reagovat
smazaný uživatel

pac je stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem docela koukal, co tam byla schopna vymňouknout vaše obrana. To byl úplný Babylon.

Reagovat
smazaný uživatel

no, taky sem koukal, co tam předvádí, hlavně před druhým gólem Liberce. Snad jim dá zase Látal pořádný fén v kabině, aby se probrali z letargie

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by se nám to hodilo . Jo a co je s tím trávníkem? Přijde mi, že je v děsném stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je stará klasika, když naprší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Baníček, máte mou plnou podporu

Reagovat
smazaný uživatel

celkem očekáváný průběh, šance na body tam pořád tak snad si kluci vzpomenou na druhý poločas proti Plzni

jinak se mi dneska po dlouhé době zamlouvá výkon rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť píská úplné nesmysly

Reagovat
rufus

Pojďme Baník, využijte toho, že vám jednou za rok přeju výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý hráč X atraktivní přítelkyně

Reagovat
smazaný uživatel

Šenkeřík nee

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hotovo, jak je tam Šenky. dneska se ten bod dá udolat!

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
smazaný uživatel

komedii ma Banik v brane, jak mohli nechat chytat tuhle trosku, to fakt nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

vsak zatim nic neposral....

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne nic nechytil, vubec nic, pri kazdym z tech golu stal spatne..

Reagovat
smazaný uživatel

kam se má postavit při penaltě ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi tak, ze kdyz uz na nejakou stranu skoci, tak aby aspon z ty strany tu strelu mel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Štajenr to kopl tvrdě a přesně , navíc Baránek reagoval o zlomek sekundy později . nechytatelná

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně se nedali chytit ty branky, co to tu zase zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Stupidně tam šel Marek, i když tomu Šural přidal, tak takhle naivně tam nemůže jít.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná, ale penalta za tohle?

Reagovat
JozkokozleJ

A preco nie? Ved to bol faul.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel to bylo strasne okaty, sice to pochopitelne na penaltu nebylo, Šural to dokonale přihrál, ale bohužel to ale bylo tak moc neohrabane od Marka

Reagovat
smazaný uživatel

Z té poslední opakovačky to byl jasný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Skočil si.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla jasná penalta. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla jasná penalta. Bohužel.

Reagovat
REPLIKATOR

Měl dostat červenou.

Reagovat
clinger

Pěkně Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem to v tom spomalenym zaběru neviděl, bylo to na penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Banik si zaslouzi sestoupit asi i vic nez Bohemka, sice ta ma ted silenou fazonu, ale Banik za celej rok nemel ani tech par dobrych povedenych zapasu.. to co dneska predvadi je k pobliti, jo, zacatek dobrej, ale po golu na 1:0 zacal hrat takovou sracku, a obrana tam snad ani neni, golman jak nejakej stoletej dedek neni schopnej niceho..

Reagovat
clinger

no s tím se dá i souhlasit ale stejně doufám že se zachrání a dolů půjde Bohemka,když už ne Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

a co měl s tím Baránek asi udělat ? 1.gól teč ,při které balon změnil směr , za 2. můžou obranci a 3.gol je snad jasný

Reagovat
smazaný uživatel

1. jasny, ikdyz par golmanu by to chytlo, ale ok, to mu nejde vycitat, 2. je velkou casti jeho vina, at uz se delo v pokutovym uzemi cokoliv, tak pokazdy stal spatne, 3. kdyz uz vystihnul smer penalty, tak to ma chytit, jinak je tam naprosto zbytecne, ale ok je to penalta..

Nehlede na to, ze dela tech chyb strasne moc, stoji na spatnych mistech, jeho odkopy to je neco, jednou tak dlouho cekal, ze si k nemu skoro stihnul z pulky dobehnout Stajner..

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta jasná, držel ho za dres

Reagovat
smazaný uživatel

je sice hezky, ze se bude Banik vymlouvat na teren, ale Liberec v pohode a krasne kombinuje a Banik si neni schopnej ne to dat 2 nahravky, ale ani jednu.. A co je zpracovani balonu o tom snad cetli nekdy v pripravce..

Reagovat
djiros

A o co tobě kurva jde? Máte si to uhrát sami a nespoléhat na ostatní. Jak se z Vás stali takové primadony během roku je až neúnosné.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi, ja preju Liberci, aby ten titul udelali jen jsem totalne znechucen tim, co predvadi Banik

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nesleduj.

Reagovat
patas92

Gregus

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle mela byt dalsi penalta, rozhodne jasnejsi nez ta predtim

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to asi byl, ale všímal sis i těch rukou Nezmara, který si chytil Greguše jako první a celou dobu ho páčil?

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem si nevsimnul..

Reagovat
REPLIKATOR

Bičík

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vidim tak, ze nakonec si jeste latal pohorsi, ze bude trenovat Banik v 2. lize a GL bude hrat Sokolov

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že je ta Bohemka tak v prdeli a moc bodů už neudělají, tipuju maximálně 3.

Dneska ten výkon je totálně k zblití, bez pohybu, neschopnost kombinovat, ještě jsme si nedali 3 přihrávky v řadě, které mířily k brance soupeře (od té branky na 1:0). To je prostě katastrofa. Střídající hráči neviditelní, kurva, když jdu čerstvý na hřiště, tak to musím oživit a ne zapadnout do průměru. Klíčové budou utkání se Slavii a Žižkovem, z těch musíme brát 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt nechapu ten zacatek, kde to vypadalo, ze hrajete dobre, pak date na 1:0 a od ty doby je to silenej smejd..

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zapnul až za stavu 1:0, takže jsem neviděl ty minuty před tím golem, ale po něm to je fakt bída. Chybí střed zálohy, tam prostě nestíháme, nezískáváme míče, nepokryjeme jediný útok soupeře. Magera hraje skoro CM, protože nedostane jediný balon. My neútočíme ani středem, ani po krajích, ti borci v útoku nedostanou za celý zápas jeden kloudnej centr, kolmici nebo něco! ...

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu se vykartoval Davor na Duklu

Reagovat
patas92

Kraur, Gregus, Vasenda,...to jsou parodie na fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Gregus tam chodi jak nejaka modelka, hlavne se ho nikdo nesmi dotknout a co nejrychleji se zbavit balonu.. jak pises silena parodie..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v prvním poločase to byl jeden z nejlepších hráčů Baníku, teď se úplně vytratil..

Reagovat
smazaný uživatel

no nelibil se mi ani v prvnim, jedinej kdo neco hral byl Kukec a i presto tam udelal par zbytecnych chyb..

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Frydrych jeste jakz takz..

Reagovat
smazaný uživatel

Exse, za tvůj dnešní tip

Reagovat
exse

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na liberec byl kurz 2 proboha tohle vědět, minimálně za kilečko dvě to tám

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale pak by to nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

no uprimne Liberec byl dneska velky favorit, protoze to co predvadi Banik neni fotbal...sice jasny, ze po zapase je kazdej general, ale davat na jeho vyhru kurz 2, kdyz pritom Sparta ztratila a tak bylo jasny ze Liberec ma motivaci obrovskou, to byla opravdu od bookmakeru sebevrazda

Reagovat
smazaný uživatel

My byli vcera taky velkej favorit a co z toho, sou prostě dny kdy se nic nepovede :)

Reagovat
smazaný uživatel

vcera si taky vsazel na Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze to bylo spis z hecu, aby prave ztratila body, jelikoz na ni byl kurz 1,35 a vidis vyslo to. Dneska sem to naopak prokaucoval

Reagovat
REPLIKATOR

Po příštím kole Liberec náskok 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liberec zase v čele. A Sparta má venku Boleslav a doma Sigmu. Muhehehehehehe

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta umí ty zápasy, kdy de o všechno, ale na druhou stranu ztrácíme v zápasech, kde bychom neměli..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ztrácíte doma. S Plzňou vám šlo taky o všecko a prd. Cítím v kostech že Sigma zase po letech vyhraje na Letné. 1:2, vy z penalty za faul dva metry mimo vápno, a za nás bude vyrovnávat Šumák, a Klesnil přidá další Hřebík do rakve šance na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe kdy my jsme naposledy kopali penaltu a navic diskutabilni penaltu???

Reagovat
smazaný uživatel

skoro celá devadesátá léta plus ještě něco málo ve 21. století...

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty casy

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám tři poslední domácí zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja se nebavim o vas ale

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo.

Reagovat
goodbay

vim jen o jedné, která byla jasná po ruce Rossiho, navíc tu samou ruku dal asi o 5 minut dřív a rozhodčí dělal, že jí neviděl. Letos na podzim to bylo 0:1 po krásném brejku Kadlecem.

Reagovat
smazaný uživatel

Váš domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Sparťan zapomněl že fandím Sigmě, druhý zase že je Sparťan.

Reagovat
goodbay

tím přípsěvkem? asi mám vědět, že vaše či naše domácí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No to bys měl vědět když už se zapojuješ do diskuze.

Reagovat
goodbay

no, tak nějak automaticky jsem si vzpomněl na vaše domácí zápasy. Jelikož si fanda Simgy, tak jsem si to přebral jako, že vaše domácí no, zase tolik se toho nestalo. Rozhodně jsem nezpomněl, že jsem sparťan. A to v dobách dobrých i zlých.

Reagovat
goodbay

no, tak nějak automaticky jsem si vzpomněl na vaše domácí zápasy. Jelikož si fanda Simgy, tak jsem si to přebral jako, že vaše domácí no, zase tolik se toho nestalo. Rozhodně jsem nezpomněl, že jsem sparťan. A to v dobách dobrých i zlých.

Reagovat
goodbay

ted si vzpomenu na to jak váš poslední hráč(tuším Dreksa) fauloval Sionka, penalta jasná a ta červená prý taky. Minulej zápas to bylo v poslední minutě, nevím jesli byla, ale nic by to na výsledku z 99,9% neměnilo. Tu poslední si nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Ted může ACS mrzet ta sobotní remíza. Kua to je bída ta hra tvl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele