Anglická Premier League - preview 34. kola

14.04.2012, 09:32, aktualizováno 16.04.2012, 08:42
Previews
Wigan bojuje o záchranu a po Manchesteru United se chystá překvapit i Arsenal. Ten kráčí za třetím místem a proti dnešnímu soupeři má velmi dobrou bilanci.
Arsenal FC - Wigan Athletic  (pondělí 21:00)
Na bilanci s Arsenalem by ve Wiganu nejraději zapomněli...ovšem ejhle, to samé jsme si říkali i před jeho utkáním s Manchesterem United, které teď všichni víme, jak dopadlo. Otázkou nicméně zůstává, zda jsou Latics schopni splnění dvou náročných, senzačních úkolů hned dvakrát po sobě. A zda na čtrnáctý pokus tedy přidají teprve druhé vítězství proti aktuálně rozjetému mužstvu...

U ManUtd to nebyl ani bod, tady to jsou tři - ovšem vytěžené na domácím prostředí. To venkovní je pro Wigan v tomto případě zcela neoranou půdou. V rámci všech soutěží tu Gunners dokonale zvládli všech devět měření sil. Letos je přitom pro ně Emirates Stadium podobnou oporou jako v minulých ročnících; Kanonýři tu jsou i navzdory bídnému startu do sezony jen dvakrát poraženi, přičemž o ony skalpy se postarali členové Big Four. Čili nikdo z druhé poloviny tabulky a už vůbec ne někdo, kdo se přímo zachraňuje (leč Wolves byli, dejme tomu, alespoň teoreticky blízko).

Na druhou stranu atleti se v nedávné době zachraňují se ctí a odhodlání, na rozdíl od některých svých kolegů, jmenovitě tedy Wolverhamptonu a Blackburnu. Jediná porážka v šesti kolech, to je zkrátka na 17. celek tabulky v této fázi soutěže obdivuhodná statistika a nikdo ze sousedů se jí ani neblíží. Jakkoliv Latics třeba dále zůstávají předními impotenty soutěže, kdekdo se začíná bavit představou, že se Martinezův výběr skrz heroický finiš opět zachrání.

Zde se nicméně s body počítat opravdu nedá. Ačkoliv nyní Wigan triumfoval častěji venku než doma (4:3), na Arsenal to podle papírových předpokladů stejně nemůže stačit. Čtyři čistá konta provázela čtyři minulé úspěchy Gunners; mezi ně se vklínila akorát senzace z Loftus Road, která také představuje jeden červený ostrůvek uvnitř devíti dalších zelených. Arsenal má navíc stále o motivaci postaráno - leč třetí místo na dosah (pět bodů náskoku), pořád je nutností v podobných utkáních neztrácet.

Zhruba padesát na padesát je prý start levého beka Kierana Gibbse, jenž má ovšem v Andrém Santosovi kvalitní zastoupení. Podobně pravděpodobné je přitom také brzké zotavení Gervinha, jenž marodí s kotníkem. Na druhé straně už po měsíci plně trénuje Rodallega, takže se ještě bude detailně posuzovat jeho stav těsně před odjezdem do Londýna.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Aston Villa  (neděle 17:00)
Tři body. To jediné Manchester United bude v neděli brát proti Aston Ville; a zároveň tenhle obnos případně bude dělit oba rivaly, kdyby Red Devils senzačně nevyhráli, nýbrž jen remizovali. Prohra? Ta je po propadáku na DW Stadium už absolutně nemyslitelná...

Trojky potom mimochodem souboje Red Devils s Villans tak trochu neodlučně provázejí. Památný Machedův pozdní zásah na Old Trafford v dubnu 2009 byl tenkrát celkovou třetí ranou do týlu birminghamských a zároveň podobně jako by nyní případné vítězství MU postrčilo blíže mistrovskému titulu, rovněž tehdy to byl zásadní moment v honbě za 18. mistrovským titulem v historii klubu. Dále pak trojky obsahují i jiné statistiky; například Villa v Divadle snů vyzrála na slavnějšího soupeře všehovšudy jedinkrát z 30 pokusů, jež se jí naskytly, a zároveň samozřejmě - jsme již ve třetí třetině sezony a oba kluby mají odehráno 33 ligových střetnutí, pročež je také tomuto duelu věnována taková pozornost.

Manchester City totiž opět zatlačil. Po návratu Carlose Téveze jako by chytl druhý dech a nakonec v těchto pasážích působí dokonce jistěji než rival, živící na čele už jen dvoubodový náskok. Na druhou stranu "v těchto pasážích" - ono asi nebude úplně vhodné vyvozovat z jednoho vysloveně špatného, odchozeného a Fergusonem ostře kritizovaného utkání nějaké osudovosti. Senzační prohra ve Wiganu spíš může mít efekt docela opačný: Ďáblové půjdou na domácím stánku za revanší o to důsledněji. Ostatně pokazit si i další šňůru hovořící o nulové ztrátě na Old Trafford v tomto kalendářním ročníku (šest výher), to už by bylo vážně na pováženou.

Jestliže v Manchesteru se na skvělé časy dá vzpomínat jen s ohledem na pár týdnů dozadu, chtělo by se říct, že v Aston Ville je už ani nepamatují. Pod Alexem McLeishem birminghamští opravdu dobrou fazónu fakticky nikdy neměli, teď koneckonců registrují jenom dvě výhry ve 13 kolech. Historickým minimem v Premier League je pro Villans 42 bodů - do téhle potupné hranice - jež se navíc obvykle tyčí jen těsně nad sestupovou propastí - zbývá ujít sedm kroků. V šesti kolech čítajících kromě tohoto složitého duelu i výjezd na půdu nevyzpytatelného Norwiche či domácí souboj s Tottenhamem. Vskutku žádná slast.

Sir Alex Fergusonu od zmíněného trapasu rozhodně učiní minimálně jednu změnu, kterou bude návrat tehdy odpočívajícího Paula Scholese. Jinak ho netrápí žádný čerstvý návštěvník marodky, takže možnosti po ruce budou. Na druhé straně povzbudí konečně návrat N’Zogbii, Cuellara, Clarka či Delfounesa, kteří uleví poslední dobou až přetíženým mladíkům. Na druhou stranu by mohl přibýt problém na levém beku, kde možná nebude moci hrát Warnock, přičemž uprostřed pole rozhodně nebude operovat Herd.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Manchester City  (sobota 13:45)
Jedinci, kteří mají na starosti domlouvání časů výkopů, se opět předvedli, a tak se první semifinále FA Cupu téměř ukázkově kryje s nejvábnějším sobotním ligovým duelem. V něm si Norwich po Tottenhamu bude chtít vyšlápnout i na ManCity, kterému vskutku má co vracet. Naopak Citizens - pokud chtějí dál živit naděje na titul - budou potřebovat minimálně znovu vyhrát, i kdyby tentokrát nikoliv o čtyři branky.

Totiž třetího prosince to bylo představení jedenáctky, jež se vznáší v oblacích. Teď už její kormidelník oficiálně vzdal boj o titul, navíc se přes média dohaduje se svým problémovým dítkem Balotellim. Jakkoliv City posledně debaklem WBA přesvědčilo, přičemž navíc stáhlo náskok United na pět bodů, jednoduše nepřipomíná onen podzimní stroj, který nakonec prvně po více než 50 let zimoval na první příčce. Navíc konkrétně venku je to tragédie jako za časů Hughese, ostatně považte: osm bodů a jen čtyři vstřelené góly k dobru z posledních devíti výjezdů.

Jestliže ManCity poslední dobou vytrácelo korálky z brašny až neskutečně ledabyle, Lambertův Norwich si váží každé minuty elitní kopané. Koneckonců mnoho členů současného úspěšného ansámblu si prošlo i třetiligovými vodami; takřka bez výjimky jde navíc o Angličany, vždyť v posledním kole Canaries vyběhli na trávník s devíti domácími hráči coby teprve druhý prvoligový tým (a to zbytek tvořili Skot s Irem!). Přitom i takoví borci zvládli přes Velikonoce zaslouženě porazit Tottenham, přičemž doma prohráli jen jednou v sedmi minulých kláních.

V Manchesteru rozhodně doufají, že včas překoná své trable Yaya Touré, jenž vinou menšího zranění nezasáhl do bitvy s WBA. Vepředu se zřejmě opět spáruje argentinské duo Tévez-Agüero, neboť Balotelli se nachází teprve v půlce svého trestu.

Marc Tierney během letoška několikrát nakrátko upadl na marodku, což se nyní rozhodl vyřešit rázně. Operace třísel ho každopádně připraví o zbytek sezony. Znovu chybět bude také stoper Whitbread, kdežto Naughton se vrací poté, co si musel odsednout pro zápas se svým kmenovým klubem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Tak trochu ve stínu semifinálové bitvy o Liverpool a zároveň o finále FA Cupu mezi hrdým FC a Evertonem se odehrají v sobotu ještě čtyři zápasy Premier League. V jednom z nich se rozhoří i zřejmě poslední naděje Wolverhamptonu na udržení, ačkoli v něj věří už jen opravdoví optimisté.

Wolves jsou skutečně, nebojme se věci nazvat pravým jménem, otřesní. Výkony neodpovídají ani omylem statusu anglického "prvoligysty" a Vlkům se nedaří ani zázračně vytěžit z minima maximum a získat body nezaslouženě. Svěřenci Terryho Connora prohráli neskutečných sedm zápasů v řadě, z toho čtyři doma, včetně existenčních duelů s Blackburnem (0:2) a Boltonem (2:3). Zachránit by je mohl snad jen skutečný zázrak.

O ten se pokusí dnes proti Sunderlandu, který rovněž neoplývá zrovna skvostnou formou. Z posledních devíti zápasů vyhráli Black Cats jen dva a poslední utkání skončilo vyloženou pohromou. Prohře 0:4 na půdě Evertonu odpovídal i výkon, svěřenci Martina O’Neilla nevystřelili ani jednou (!) na branku. Pod severoirským manažerem se tak výsledky týmu dají rozdělit na dvě části - v úvodních deseti kláních pod O’Neillovým vedením získali Severoangličané 23 bodů, v dalších devíti už jich nasbírali jen 9.

Wolverhampton navíc proti Mackems umí, porazil je už čtyřikrát po sobě. Nicméně jen jednou z toho se hrálo na Stadium Of Light, předchozí vítězství na půdě Sunderlandu je pak stará už 19 let. Taky proto budou domácí proti týmu s nejhorší obranou a druhým nejhorším útokem v lize favoritem.

Těšit se navíc mohou na Nicklase Bendtnera, jenž by měl okysličit sterilní ofenzivu Black Cats poté, co proti Evertonu nehrál kvůli potížím se stehnem. V dosti podobné situaci jsou i John O’Shea a Fraizer Campbell, kteří se po marodění opět zatrénovali naplno se spoluhráči.

Wolverhampton svoji naprostou bezmoc prohloubil v minulém kole doma s Arsenalem, kde kromě porážky 0:3 přišel i o stopera Sebastiena Bassonga, jemuž se už v osmé minutě "připletl pod nohy" ve vápně Walcott a po červené kartě a penaltě následoval i třízápasový distanc pro hráče beznadějně posledního týmu soutěže. Zastoupí ho tak pravděpodobně Christophe Berra. Otazník visí nad startem Davea Edwardse.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Před třemi týdny se Blackburn vyhříval pět bodů vzdálen od propasti; dnes jsme zpátky, kde jsme byli. Rovers možná nesedí na samém dnu tabulky, momentálně by nicméně sestupovali coby druhý nejhorší tým ligy. Krok za odvrácením téhle tragédie by teď rozhodně měli udělat na půdě viklavého Swansea...

Vlastně to jsou pro oba manažery stejně frustrující týdny a měsíce, leč po prodělání docela odlišného vývoje. Steve Kean na podzim odrazil tři demonstrace zaměřené zejména na jeho hlavu, respektive její setnutí, pak se s týmem zvedl paradoxně po odchodu kapitána Samby a dnes finišuje čtyřmi porážkami v řadě. Rodgers pro změnu v první půlce sezony přijímal chválu na každém rohu, po menším úpadku formy s příchodem nového kalendářního roku se ještě v březnu jeho Swans skvěle vzpamatovali; avšak paradoxně právě poslední duel třetího měsíce (s Boltonem) odstartoval stejně tak čtyřzápasovou šňůru Velšanů bez jediného vyinkasovaného bodu.

Kromě cesty, jakou se do téhle svízele oba lodivodi dostali, jsou odlišné i s tím související důsledky. Totiž jestliže nováček přichází maximálně o prémie za umístění a propad na 14. příčku jej ani nemusí tolik mrzet vzhledem k tomu, že má pořád víceméně na dostřel i elitní desítku; Blackburn by tahle sekvence mohla docela dobře popravit. Pokud by snad Rovers dnes prohráli, Swansea bude mít jistotu, že ji nemohou předhonit už dva soupeři. Pak bude k definitivní, i teoretické záchraně scházet opravdu jeden jediný krůček.

Brendan Rodgers má mimořádně volnou ruku ke změnám - dlouhodobě mu chybí jen Agustien. Minule vrátil do sestavy Grahama se Sinclairem; a nakonec se musel omlouvat fanouškům za patrně nejhorší výkon sezony. Analýza výkonů ale samozřejmě bude muset být komplexnější, také bez nich to kolo předtím vůbec nešlo. Možná by se první větší šance v dočasném působišti mohl dočkat McEachran.

Jedna z nejméně přínosných lednových posil, Anthony Modeste, se vrací z třízápasového trestu; místo v sestavě pro něj ale asi nebude. Dalšími muži odhodlanými nakouknout do základu jsou Orr a Martin Olsson - jeden překonal problémy s achillovkou, druhý s třísly.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Pokud byste zrovna chtěli, charakterizujete tenhle duel pouhými sedmi znaky: WBA-QPR. On si ovšem zaslouží daleko větší pozornost. Pro Rangers totiž nastává nefalšovaný okamžik pravdy - s příštími výlety na půdu zástupců top6 teď pro QPR musí být povinností venku po pěti měsících konečně naplno zabodovat.

Skutečně jestli něco, bude pro bohatý londýnský klub právě tohle rozhodující okamžik tohoto ročníku. Doma teď zaznamenal hattrick výher, z toho dvě vzešly ze soubojů proti členům Big Four, proto se dá docela dobře očekávat, že alespoň čtyři body ještě Rangers uhrají. S těmi dalšími už je to ale hodně nejisté, neboť dva body posbírané na minulých deseti výjezdech jsou zkrátka propadákem. Navíc ani není nikde psáno, že duel na The Hawthorns musí být z toho trojlístku zákonitě nejsnazší; také zde na Hughesovu partu nepochybně čeká složitý úkol.

Jakkoliv totiž z pohledu celé sezony Baggies patří doma spíše k tomu nejhoršímu, pořád více bodů udělali na cizích hřištích a dokonce tu mají i záporné skóre, v poslední době horlivě pracují na nápravě téhle vizitky. A když píšu horlivě, myslím tím opravdu horlivě. Pohádkový příběh triumfů nad Sunderlandem (4:0), Chelsea (1:0) a Blackburnem (3:0) narušuje jediná záporná postava, a sice prohra z konce března s Newcastlem (1:3). Rozpomínat tedy je na co - teď jen nalistovat tu správnou stránku.

QPR úspěšně pokračuje v pravidelném střídání proher a výher. Tohle kmitání trvá již šest kol a obsahuje logicky tři venkovní prohry. Té další se nyní Rangers budou ještě bránit bez Cissého a možná i dalších ofenzivních es, Zamory s Mackiem. Tito dva mají určitou šanci se stihnout zotavit, zato jejich kolega si ještě musí odpykat poslední čtvrtinu trestu. Derry už má po něm.

West Brom v posledním kole dostalo nakládačku od ManCity, to si však muselo počínat bez tradičních opor - kapitána Brunta a beka Ridgewella. Oba by už teď měli být v pořádku. Stejně tak by měli být připraveni od začátku nastoupit Fortuné s Odemwingiem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.50 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United33254478:2879
2.Manchester City33235579:2674
3.Arsenal FC33204966:4164
4.Tottenham Hotspur33178857:3859
5.Newcastle United33178850:4259
6.Chelsea FC33169856:3857
7.Everton FC331381238:3447
8.Liverpool FC3312101140:3646
9.Fulham FC3311101243:4343
10.Norwich City3311101246:5243
11.Sunderland AFC331191342:4142
12.Stoke City331191332:4542
13.West Bromwich Albion331161639:4739
14.Swansea City331091435:4439
15.Aston Villa327141135:4435
16.Queen's Park Rangers33871838:5631
17.Wigan Athletic337101631:5731
18.Bolton Wanderers32922136:6529
19.Blackburn Rovers33771945:7028
20.Wolverhampton Wanderers33572134:7322
Zbývající zápasy
01.05. 20:45Stoke City - Everton FC
01.05. 20:45Liverpool FC - Fulham FC
02.05. 20:45Chelsea FC - Newcastle United
02.05. 21:00Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1930)

Přidat komentář
Kovi81

OT: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xmtwEwAf9Tk#! doporucuju se na tohle podivat, pokud jste to jeste nevideli.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal musí Wigan sice minule ukázal že to se záchranou myslí vážně,ale napodruhé se mu to proti týmu z čela nepovede .GUNNERS

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez na tý fotce vypadá jak ze Star Treku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich (nadšeně a bouřlivě)

Wolves (ztrápeně a rezignovaně)

FA (naštvaně a zhnuseně)

Reagovat
blaugrana

Dneska to vidím na remízku v Norwichi.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! NORWICH, SWANSEA ! ! !

Reagovat
blaugrana

A z princípu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

A WBA

Reagovat
Pinturicchio

Proč vlastně spousta z vás tak moc přeje sestup QPR?

Reagovat
herbage

Barton

Reagovat
blaugrana

To preto, že nešiel k vám čo?

Reagovat
Pinturicchio

Ptám se na zápory, ne klady.

Reagovat
tomasinho

Donedávna otřesní majitelé, nesympatický kádr, i loni při postupu z Championship ne příliš pěkný herní projev. Celkově ten klub alespoň na mě působí negativně.

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým který vypadal že by mohl jít cestou Chelsea, kterou se sice nevydal, ale to nebezpečí tam je. Já jim přeju sestup protože jsou z Londýna a v lize je až moc Londýnských týmů. Mají malý stadion a nevěřím že by PL mohli něco extra přinést. V Champu je dost týmů které by pro mě byly atraktivnější.

Reagovat
Pinturicchio

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne osobne vadi kvuli predchozimu vedeni Ecclestone-Briatore. Zadna koncepce, spousta prestupu a hracskych zmen, vic vyhozenych manazeru nez Chelsea (od roku 2006 je Sparky uz 13. manazer, z toho bylo 5 docasnych a 8 trvalych). Paula Sousu vyhodili proto, ze o klubu mluvil s novinari Je to takova mala Cukotka, snad si pod Fernandesem trosku vylepsi dojem, ale ten kadr je stejne strasne nesympatickej, takze mi vadit jen tak neprestanou

Reagovat
Pinturicchio

Tak už je mi to jasné, takže ! ! ! WBA ! ! ! . Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tak dokonca sa necháš ovplyvniť davom. Ani vôľu nemáš pevnú.

Reagovat
Pinturicchio

To není ovlivnění davem, ale stačí napsat, že jsou jako City nebo CFC a je to.

Reagovat
blaugrana

Davová psychóza.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blaugrana

Napi sa vody. Si voľáky červený.

Reagovat
Pinturicchio

( nepomáhá )

Reagovat
blaugrana

Pošlem ti vajcovku a uvidíš, že pomôže.

Reagovat
vodka

Hughesovi nejde přít sestup

Reagovat
Pinturicchio

Hughes je sympaták, ale vybral si stranu věčné tmy a zla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Nesympatickej je ti podle mě stejně hlavně proto, nebo spíš jen kvůli tomu, co byli před rokem.

Reagovat
Kaze

Tak Barton nebo Cissé zrovna sympatiemi neoplývají na druhou stranu Zamora a Sparky

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt pisu, proc mi zacali byt nesympaticti (fungovani klubu) i proc mi jsou v soucasne dobe nesympaticti (nesympaticky kadr a ne moc zlepseny fungovani klubu).

Reagovat
fantomas

Vždyt i ty přestupy v rámci PL sou otřesný, že otřesnější snad bejt nemohly.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Onuoha, Zamora, Taiwo, Diakité, Cissé? Cissé teda zatím spíš oslabuje tým, než že by ho posílil, ale jinak se ukazují všichni dobře, jenom od Taiwa sem čekal lepší výkony teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta PL te nejak okouzlila

Reagovat
Pinturicchio

Po Calciu mám PL nejradši.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Carlitos Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

neska Norwich 1x

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez místo carrola

Reagovat
Kaze

OT: Flyers

Reagovat
Chazy

Hm, brzo

Reagovat
Kaze

Tak usnul jsem po gólu na 5:5 a dneska jsem se teprve kouknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
blaugrana

Najjnesympatickejší tím v celej NHL.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s týmama z Jihu USA kde by se vůbec neměl hrát hokej.

Reagovat
blaugrana

A keď to zoberie v globále, tak na tie prasatá z Jarosľavle nemá nikto. Je smutné, že ich ešte stále doživotne nevylúčili z KHL.

Reagovat
Kovi81

Z Jaroslavle?

Reagovat
stas87

jaroslavl nakoniec nejaky tim postavila?a hrala 2. ligu?som nedavno videl seriu play-off,jaroslavl-penza,vies o tom nieco?

Reagovat
tomasinho

Jenom junioři tuším.

Reagovat
Kovi81

Hrali VHL (liga pod KHL) a jak rikal tomasinho, tak jenom s juniorama. Pristi rok se chysta jejich navrat, podepsal tam uz nejaky Cech (ted si nevzpomenu kdo).

Reagovat
tomasinho

Nemyslels Čechov?

Reagovat
Chazy

Jenže kde jinde to hrát, když chceš 30 týmů

Reagovat
Kovi81

Vic muzstve z Kanady

Reagovat
Kovi81

*muzstev

Reagovat
Chazy

By zas zkrachovaly časem.

Reagovat
Kovi81

To si treba nemyslim. Kdyby se takovy Phoenix presunul do Quebec (nebo Hamiltonu), tak by na tom financne byl mnohem lip.

Reagovat
Chazy

Jn, v nich máš pravdu, to je poslední velkej aspirant o stěhování, zájem o hokej naprosto minimální.

Reagovat
Kovi81

Pritom kvalita tam je dost velka a v Kanade by se z nich zblaznili

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt že těch velkých kanadských měst kde by nebyl klub NHL už moc nezbývá. Hamilton a Quebeck maximálně. A zrovna v tom Qubecku bych si ho dokázal představit, aji když francouzští Kanaďani berou Montreal skoro jako svůj nároďák a fandí mu univerzálně. Část jich by musel přejít na nový tým.

Reagovat
Kovi81

Derby Quebec-Montreal bylo kdysi paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Qubeck - Ottawa, to by byl zápas , zvlášť teďka když probíhá to Quebecké obrození a objevují se ambice na odtrhnutí a tohle by byla přenesená bitva francouzsky mluvících a anglicky mluvících Kanaďanů.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Bývávalo.

Reagovat
tomasinho

Když je někdo od malička nesnáší a v posledních letech si k nim vybuduje ještě větší averzi, těžko se toho zbavuje, i když kádr je sympatičtější a je tam Jarda. Navíc Pens jsou mým 2. až 3. nejoblíbenějším týmem, takže logicky Flyers nemusím.

Reagovat
Kovi81

Vubec nebyvavalo. Ja je prave mel dost rad (snad sem jim i trochu pral), kdyz tam byli Carter s Richardsem (kteri tam sedeli uplne maximalne), tedka je maximalne nesnasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Éra Lindrose, Leclaira a dalších, to byli prasáci k pohledání, každej se jich bál, to už neplatí prostě. Pittsburgh s blbečkem Malkinem a ubrečeným Crosbym a Bylsmou je pro mě daleko horší.

Reagovat
Kovi81

Legion of Doom byla paradni lajna. Crosby je pro me nejlepsi hokejista siroko daleko, Bylsma je zrejme nejlepsi kouc v lize (Pittsburgh niceni zranenima svych nejlepsich hvezd se porad drzel na postupovych prickach). A Malkin je sice asi trosku mimo, ale jeho hokejove kvality sou nesporne.

Reagovat
Kovi81

*niceny kua

Reagovat
smazaný uživatel

Já neřikám o Crosbym nic jako o hokejistovi, co předvádí je neuvěřitelný občas.

Reagovat
vodka

nejlepší hokejista je Dacjuk...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kovi81

Ja ho moc nemusim, i kdyz techniku ma fakt vytribenou.

Reagovat
tomasinho

Nemusíš? A to z jakého důvodu? Jako hokejových nebo ti není sympatický? Pro mě je to toiž prototyp komplexního hokejisty, skvělý v ofenzivě i defenzivě, slušný, lídr, hraje dlouhou dobu v jednom klubu.

Reagovat
Kovi81

Ja ho uznavam jako hokejistu, Selke Trophy konci pravidelne v jeho rukou zaslouzene, ale nemam rad Detroit a to de tak ruku v ruce

Reagovat
tomasinho

Aha, já ho nesmírně obdvivuju, fakt neuvěřitelný hráč. Detroit jako klbu taky moc nemusím, ale jeho i Zetterberga s Lidstromem a Kronwalem mám rád.

Reagovat
Kovi81

Ale ja pravda, ze tak komplexni hokejista asi neni. Mozna Ryan Kesler nebo Patrice Bergeron.

Reagovat
tomasinho

Ti jsou ohromně komplexní, ale v každé činnosti o level níž než Dacjuk.

Reagovat
tomasinho

Pořád lepší Bylsma než ten idiot Laviolette, víc nesympatického trenéra abys pohledal. Crosby ubrečený, ale vzhledem k jeho statusu a zraněním je tio pochopitelné. A Malkin je zase takový pan hokejista, že mu člověk vše promine. Navíc ohronmí sympaťáci Staal, Kunitz, Letang, Kennedy, Sullivan, Fleury. A hlavně Mario.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vodka

ale hrají pohledný hokej, baví mě to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

protekcni Pens dostavaj kotel a ty dve knucici hvezdy sou vymazany novackama

Reagovat
Kaze

Asi budu mimo, když fandím Capitals

Reagovat
Kovi81

Ja Sabres

Reagovat
Chazy

Já sem mimo ze všech nejvíc (Columbus), ale sem spokojenej

Reagovat
Kovi81

Ale prisel tam Jack Johnson a dost se chytl teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nebdeš spokojenej, jak vám brzo Ricky zdrhne...

Reagovat
Chazy

Nj, stejně se 4. rok pravidelně zhoršuje. Spíš mě bude štvát letošní draft

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt reakca

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Toronto.

Reagovat
Kaze

Jako Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

A do toho Kladno ještě, který čeká na titul 32 let..

Reagovat
Pinturicchio

Colorado

Reagovat
rufus

Nejmladší tým z celé NHL. Za pár let je zpátky na špici.

Reagovat
Kovi81

Duchene mel letos hodne na nic sezonu. Ale Landeskog, to je panecku spieler, to bude prototyp dokonaleho power forwarda.

Reagovat
Pinturicchio

Abych se přiznal, tak já NHL nesleduju , ale Colorado mám rád od dob, kdy tam hrál Forsberg, Roya a Blake.

Reagovat
tomasinho

To byl snad nejúžasnější tým, jaký pamatuju. Sakic, Forsberg, Tanguay, Hejduk. A jednu sezonu i moje duo hrdinů Kariya-Selanne.

Reagovat
Pinturicchio

Jak jsem mohl zapomenout na Sakica?

Reagovat
tomasinho

To netuším.

Reagovat
Kaze

Já taky nemám na NHL moc čas, ale Washingtonu fandím kvůli překrásným dresům a Ovečkinovi

Reagovat
tomasinho

Proti Ovečkinovi zlatý Crosby teda.

Reagovat
Chazy

Prosímtě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

Oveckin great 8 forever

Reagovat
tomasinho

Anaheim, pak Colorado a Pittsburgh.

Reagovat
smazaný uživatel

Montreal

Reagovat
stas87

kombinacia oboch

Reagovat
Wat

Reagovat
C0br

New Jersey

Reagovat
Trand

A ještě Buffalo.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Usty

Reagovat
Maresma

Boston

Reagovat
pa3ce

Nashville

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Calgary

Reagovat
smazaný uživatel

Preds

Reagovat
vodka

já po první třetině, samozřejmě sem nestihl ani první gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Phoenix

Reagovat
niflheim

Oh come on...jste tam mohli dát radši fotku Holta/Ruddyho

Reagovat
kiwwi

Lambert povedal o Holtovi, ze keby hral z United, tak by bol v repre

Reagovat
spider_8

Kdyby hrál za United, tak dřepí na lávce nebo na tribuně.

Reagovat
kiwwi

vsak o to ide

Reagovat
spider_8

Ok, sem to takhle po ránu nedokázal prohlédnout.

Reagovat
kiwwi

tvl to je dilema...co idete kukat? (scousers not included)

Reagovat
Kaze

Schalke - Dortmund

Reagovat
Kaze

Liverpool derby, vetsfálské derby, Real a potom Washington

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke

Reagovat
stas87

dostane na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že tentokrát vyhraje a oplatí Dortmundu tu potupu z předpředpřed minulé sezóny kdy kvůli nim přišli o titul.

Reagovat
stas87

hrubas,reading,ak to neposerie ide priamo do PL myslis ze ten naskok este prejebu?

Reagovat
Chazy

Bez šance, Reading je v PL. A Southampton na 80% taky.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Chazy

No Soton prostě čeká už jen jeden těžkej zápas snad .. Muselo by WHU nějak otočit skóre a vyhrát na Leicesteru, nevěřím ani jednomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem klidnej, vcerejsek rozhodnul

Reagovat
smazaný uživatel

"..Wolverhampton potřebuje zabrat v Sunderlandu, aby oddálil sestup..."

Tahle veta mi prijde trosku od veci ta sance na zachranu uz je hodne miziva.

Reagovat
kiwwi

vsak je pravdiva

Reagovat
Chazy

Tam jde o to, aby si udrželi teoretickou naději na sestup.

Reagovat
Chazy

ehm, na záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda no , muzou to jeste oddalit o nejaky kolo, ale i tak je to na 98% jasny.

Reagovat
Kaze
Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Side

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Pinturicchio

Nando FTW

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Ale tak v levačce, to je ještě dobrý..

Reagovat
niflheim

Mě se nedávno líbilo toto http://9gag.com/gag/2931143

Reagovat
Pinturicchio

Znám, ale směju se pokaždé, když to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zase Tevez - Aguero

Reagovat
t0mmy33MCFC

vitezna sestava se nemeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

chudák superútočník džeko

Reagovat
fantomas

Fakt mě zas nasrali no, Norwich je to jediný, co sem dneska vážně chtěl vidět a oni prostě nesměj dát něco večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

nice.. taková škaredá mužatka..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Norwich sopcast, mate niečo lepsie okrem YESu ? dik ...

Reagovat
smazaný uživatel

Barry snad nebude mat zaklad v repre, poslednu dobu je strasny..

Reagovat
smazaný uživatel

prečo teba zaujima zaklad anglickej repre ?

Reagovat
smazaný uživatel

A preco by ma nemal zaujiamat?

Reagovat
t0mmy33MCFC

FUUUUJ rozhodci ... jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt pica ten Foy

Reagovat
t0mmy33MCFC

takovej dupanec se nedivim ze tak zarval a zrovna on neni nakej simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal sa hodit jak prijebany..

Reagovat
smazaný uživatel

Foy

Reagovat
blaugrana

Nejaký nie sopcastový stream na Norwich? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/122777

Reagovat
fantomas

OOOHOHOOOO..."it's a gift"

Reagovat
fajdax

Krása Jelavič :) Carragher zase ukázal že už na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

bože.. nebyl to ofside? ale i tak - carra..

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď šlo vidět, že tam pár cm byl..

Reagovat
t0mmy33MCFC

Kun nic , to rozhodne nebyla penalta.. ale Carlitos tutova

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Barry fakt umi nahravat jenom dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to jde dopredu, tak ta uspesnost musi byt katastrofalni..

Reagovat
smazaný uživatel

TEEEEEEEEEEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/116205 -- perfektny HD stream, 2MB/s

Reagovat
Pinturicchio

ENG?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ale treba nasledne pustit VLC

Reagovat
Pinturicchio

What a gol

Reagovat
mike.84

čurak

Reagovat
smazaný uživatel

Ani karta

Reagovat
mithro

Tevez. HERO. SAVIOUR. LEGEND.

Reagovat
niflheim

Po umělém týmu nemůžeš chtít hrdost.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ABSOLUTELLY MAGNIFICENT

Reagovat
smazaný uživatel

TY PICOOOOO, nééé, jim to spolu nepujde

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Hm, gól roku.

Reagovat
fantomas

To řikám no.

Reagovat
kiwwi

teraz ti len odlahlo

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

take nedavam ani vo fife boha

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ten suarez nacvičoval?

Reagovat
kiwwi

hmm tak diki Norwichu ze sa posnazil...usless

Reagovat
kiwwi

*useless

Reagovat
mithro

zevraj ich obrana dnes vobec nevie

Reagovat
fantomas

Vy byste správně ničí pomoc potřebovat neměli, tak nekruť očima.

Reagovat
niflheim

Musíme spíše spolehávat na sebe než na ostatní.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ono to pujde a ne ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zaba je v te finalni fazi tak hrozne zpomalenej, snad celou tudle sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Davidek se vraci, jenom tu prihravku jeste trosku vyladit..

Reagovat
Pinturicchio

Nasrimu ten modrý dres nesluší ani trošičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne celkem peknej zapas venku, hlavne diky te skvele argentinskospanelske trojce. Nelibi se mi akorat Barry s Kompanym, jinak pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

traktor..

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké goly

Reagovat
fenixLFC

joooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Chazy

wtf

Reagovat
Horcmen

Surman!

Reagovat
smazaný uživatel

Joe,,

Reagovat
Pinturicchio

Ještě dva

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kaze

Sakra, jak já jim toho Aguera závidím

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Zaba ...

Reagovat
smazaný uživatel

proč Tevez střídal ?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Nasri,..

Reagovat
smazaný uživatel

jo vlastně.., v tom případě mě to nezajímá :)

Reagovat
Chazy

Škoda.

Reagovat
fenixLFC

andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Mno naši kluci se u tý lasjn spíš koukají na to jak se hraje než aby se rozcvičlovali

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuuuuuuuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos

Reagovat
Tomekcz

no tak zase o 2 body a tlak bude na nas, i skore maj dost vylepseny Ten Wigan bude jeste mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio

Reagovat
wild

tak boj o titul opat zacina

Reagovat
smazaný uživatel

no uprimne jsem si myslel, ze Tevez - Aguero fungovat nemuze, ze by mezi sebe potrebovali jeste "vez", ale jak je videt, tak jim to celkem slape

Reagovat
t0mmy33MCFC

Carlitos and Sergio - We are fucking sure!

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste otazka na citizeny, nezda se vam, ze se Silva v druhy casti sezony uplne vytratil? V poslednich zhruba 5 zapasech se mi vubec nelibil, hral nevyrazne, alibisticky

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 po druhý ?

Reagovat
smazaný uživatel

Carloooos

Reagovat
t0mmy33MCFC

Who is Rooney?????

Reagovat
t0mmy33MCFC

KING OF MANCHESTER - CARLOS TEVEZ

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blaugrana

Andy Carroll si pred letným odchodom dvíha cenu a pomaly sa stáva kľúčovou osobnosťou Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez - Aguero ----> skutecne neskutecny

Reagovat
wild

je to komicke ako tu vsetci oslavuju Teveza a par tyzdnov dozadu nanho nadavali

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci

Reagovat
wild

myslim fans City

Reagovat
smazaný uživatel

ani to nie ... a keby aj ? co mame plakať, že dal hattrick ?

Reagovat
blaugrana

To je tak, keď máš za vzor Manciniho.

Reagovat
kiwwi

teraz ti vsetci napisu, ze oni na neho nenadavali a vzdy za nim stali

Reagovat
fantomas

U mě to např. platí no.

Reagovat
kiwwi

ty si stal za nim, ked odmietol nastupit a zdrhol domov? si to ako schvaloval hej?

Reagovat
fantomas

Ježiš, tak to za nim nestál nikdo na světě. Jen sem za nim vždycky stál, když se řikalo, at už táhne z PL, at už se na něj Mancini vysere apod. - já ho vždycky chtěl vidět a sem hrozně rád, že tu pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tu skor riesime to, aku hanbu spravil svojmu klubu, spravil hanbu mestu Manchester a zrazu si nakraca, poda dva dobre vykony a zasa ho fanusikovia City velebia...vsak to je na grc

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne se ztrapnil sam, je to neskutecnej debil, kterej se neumi chovat jako dospelej clovek, ale fotbalista je dobrej

Reagovat
kiwwi

drviva vacsina fanusikov a futbalovych osobnosti sa zhodla na tom, ze pospinil meno klubu, podrazil spoluhracov a pospinil mesto Manchester

Reagovat
Chazy

Ale je to prostě geniální fotbalista

Reagovat
kiwwi

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já měl pocit, že si se snažil rozjet vlákno z reakcí bez větší souvislosti na sebe

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

wtf?

Reagovat
fantomas

Mně je ale fakt u prdele, komu co spravil. Hlavní je, že sem ho nikdy nezatratil jako fotbalistu a v tomhle ohledu mě jeho chování nikdy "nezaslepilo"...což se dá říct o absolutní hrstce zdejších uživatelů.

Reagovat
kiwwi

lenze tento topic je o inom

Reagovat
smazaný uživatel

cos to napsal za blbost? kolik lidi ho odsoudilo jako fotbalistu? rekl bych, ze kazdej kdo ho nesnasi, vzdycky uznaval, ze je to genialni fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ty si o nem nemyslis, ze je genialni fotbalista?

Reagovat
fantomas

Což je kravina no. Bylo očividný, že tu několik lidí totálně zapomnělo na jeho um a prostě ho jen vyhánělo ven...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale vyhaneli ho jenom kvuli svymu chovani, ale ne fotbalovymu umu

Reagovat
fantomas

No vytlačovali ho z hlavy, nebrali ho v úvahu, já vždycky. To je podstatnej rozdíl.

Reagovat
vodka

? já třeba ho v PL nechcu klidně ať si vyhraje 10 zlatých balonů po sobě a dává 100 gólů ročně. Tak se mi znechutil, že bych se radši snad díval na 3 Suareze...

Reagovat
vodka

beru zpět, představa 3 Suarezů je už přecejenom moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

...no, vidiš, ty seš přesně prototyp toho člověka, o kterym mluvim a kterej podle dolara neexistuje či co.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi tohle dokazal vydedukovat?

Vzdyt celou dobu pisu, ze ho vyhani kvuli svymu chovani a ne kvuli fotbalovymu umu, vodka to potvrdi a ty stejne napises neco jinyho

Reagovat
vodka

jakto? uznávám jeho fotbalové kvality, ale ty nepřevažují ani náhodou nad jeho ksichtem a chováním...

Reagovat
fantomas

No ale uplně je dáváš stranou no, vůbec k nim nepřihlížíš, jako by to byl průměrnej hráč. Tak na mě působíš ty i další..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic stranou nedavame prosim te, jen je to pro nas lidskej odpad, proto ta averze

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

A co delate vy u Wazzy?

Reagovat
kiwwi

prosim?

Reagovat
niflheim

Chtít po City něco jako hrdost? Oh, please.

Reagovat
smazaný uživatel

ja na nej nenadaval, vzdycky jsem stal za nim

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja na neho nenadaval, na jeho hru rozhodne NIKDY

Reagovat
kiwwi

co sem pleties jeho hru

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak me jiny veci nezajimaj nez hra.. nekoho zajimaji majitele, nekoho dresy, nekoho platy... me zajima jen hra

Reagovat
smazaný uživatel

Nadával jsem na něj... klidně to přiznám.

Bohužel momentálně to vypadá ,že je pro nás nepostradatenlý.

Reagovat
Tomekcz

brzo mu bude smutno po domove a zase utece do Argentiny

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tri zapasy spolu v zakladu Silva, Aguero, Tevez:

Tevez 4+1

Aguero 7+2

Silva 1+3

Zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero 7 golu???

Reagovat
Chazy

Hustý

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Hezké, hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

nechutný, zase ten pitomec úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

jááááááááááááj

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Adame, to byla chutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Adááám .... a tenhle byl parádní

Reagovat
smazaný uživatel

super, Adamovi jsem to pral

Reagovat
smazaný uživatel

Komentatr rikal, ze je to hodle zly vuci Norwichi, ale to bych nerekl, kdyby v City nebyli takovi sobci, tak jim klidne mohli dat desitku..

Reagovat
wild

GD si uz City nepusta..takze my si musime ustrazit body.bude to este tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně parádní venkovní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

peknej gol, peknej zapas opravuju, nadhernej gol

Bundesliga je na tyhle zapasy top liga

Reagovat
CHONG

Krásná práce, myslím, že Bob byl zbytečně pesimistický, šance na titul je podle mě stále celkem reálná, jen tak dál a hlavně vyhrát v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

S kym muze jeste MU ztratit a s kym City?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ptas se na kravinu. Jak kdyby byl problem trikrat kliknout a najit si to.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja se neptam s kym hrajou, ale s kym muzou ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

S kazdym.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PS: realne..

Reagovat
CHONG

Věřím tomu, že účkaři puknou na Etihad Stadium a doufám, že jim nějaké body vezme i Sunderland potažmo Everton, co se City týče, tak tam se nejvíc bojím venkovního zápasu proti Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohlo, docela realne by mohli mit na konci sezony stejne bodu

Reagovat
Mircu5

Proč? Z posledních 10ti zápasů hned 8 výher MC

Reagovat
CHONG

Jasně, ale tak Newcastle pořád bojuje o to 4. místo, takže myslím, že budou hodně kousat.

Reagovat
ďuriLFC

so svojimi supermi

Reagovat
fantomas

Docela síla, že McChrchel nedostane šanci v základu ani při týhle mizérii. Místo Allena dneska klidně mohl hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na lavce neni. Tam jsou esa jako Lita, Moore nebo Routledge

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Hodně trapná hostovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho stojí za to koukat?

Osobně bych vybral Swansea - Blackburn .

Reagovat
smazaný uživatel

WBA-QPR mi prijde lakavejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden z těch týmu mi neni moc sympatický no ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel zapas, ne jednotlivy tymy.

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Swans vypadaj solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu vs Dyer to byl souboj

Reagovat
fantomas

Rangel.

Reagovat
vodka

ten Vaz Te se mi snad jenom zdá, to se tak zlepšil?

Reagovat
Chazy

Njn, měl si ho Bolton nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Vykony zlepsil, ale stejne cekam, ze v PL bude k nicemu jako Taarabt

Reagovat
Bayern +

Aspon, ze cakas, ze bude v PL, to je dobre.

Reagovat
Bayern +

Aspon, ze cakas, ze bude v PL, to je dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea co roh to šance na gol..

Reagovat
fantomas

Hoilett pěkný saně.

Reagovat
fantomas

GYLFIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Swnasea zaslouženě , hezký gol

Reagovat
fantomas

Ty vole, takový krásný tělo Dyera a prej faul, demence. Už to mohlo bejt 2:0.

Reagovat
kiwwi

to bola proste parada od Swansea

Reagovat
fantomas

Hlavně od Hanleyho to byla paráda.

Reagovat
kiwwi

tak jasne, spravil chybu, ale obdiv k Swansea za to, ze nespanikarili a krasne si ich rozobrali

Reagovat
smazaný uživatel

Dyeeer

Reagovat
smazaný uživatel

i když se nejspíš ukopnul

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

né snad?

Reagovat
kiwwi

prislo mi, ze to tak chcel

Reagovat
fantomas

To chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

ten balon mu po té noze divně sjel ... ale klidně si počkám na lepší záznam.

Reagovat
fantomas

Už při máchnutí nohou bylo jasný, že se chystá to trefit vnějšim nártem.

Reagovat
smazaný uživatel

oká no .. i tak to účel splnilo

Reagovat
fantomas

Pěkně. Blackburn ve vápně je dneska jedna velká komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyer! Tohle si už snad pohlídaj.

Reagovat
Chazy

Robins takle se bojuje o záchranu.

Reagovat
Chazy

lol, jen to napíšu a 1-2.

Reagovat
Maresma

Vaz Te

Reagovat
Maresma

Vaz Te

Reagovat
smazaný uživatel

potreboval bych, aby QPR vyrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool defender Martin Kelly has tweeted: "Big Andy Carroll has used Jordan Henderson's hair gel for the last two games and scored both wining goals. Fact."

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair

Reagovat
fantomas

Zoufalci!

Reagovat
smazaný uživatel

Dunn dneska vstal špatnou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

*Dann

Reagovat
fantomas

Robinson.

Reagovat
pajamu

Larsson

Reagovat
fantomas

Suprově WBA i Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

All league games in Italy including Serie A fixtures have been cancelled this week in the aftermath of Piermario Morosini's death.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli zrušení celýho kola je zrovna dobrej nápad...

Reagovat
fantomas

Ray Parlour backs 'living legend' Tony Adams for assistant role at Arsenal in Sunday papers. Calls him 'a leader of men'.

Na tu spolupráci sem hodně zvědavej. Pat na mě už delší dobu působí duchem nepřítomně, vyčpěle (i když to těžko je to správný slovo), zkrátka mu ten odpočinek od fotbalu asi prospěje a beztak nepochybuju, že když bude potřeba, Arsene si k němu pro radu dojde. Šestnáct let spolupráce je šestnáct let spolupráce...

Pat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Ale Evertonu a jeho fans mi je fakticky ľúto.

Ten tým si za svoju prácu a filozofiu zaslúži trofeje a miesto na výslní.

Reagovat
Pinturicchio

400. pro NUFC v CHL

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bojíž se podobného osudu, jako potkal Leeds nebo proč?

Reagovat
smazaný uživatel

To uplne ne, ale kadr ma vysledky nad svoje moznosti a na ucast v LM je jeste spousta casu, lepsi bude zacit od EL. Druha vec je, ze koeficient klubu se rovna minimalnimu narodnimu koeficientu, takze by v predkole LM prisel nejakej tezsi souper a nakonec by z toho ta EL stejne byla

Reagovat
Chazy

Jn, mohlo by to mít efekt jako EL pro WHU s Boltonem. Na druhou stranu, kdy se ještě objeví taková příležitost? Byla by to paráda.

Btw, sem konečně viděl poslední Big Game, sem tu v pátek nebyl... drsný sice se připravil o 10K, ale to je mu asi fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, sice by z hracu asi nikdo nechtel odejit a pritahlo by to novy posily, ale ma to i svoje negativni stranky. Je pravda, ze v dalsich sezonach uz bude neco podobnyho utopie. A dneska hraji LM i Genky, Borisovy, Galati, Bursaspory a podobni smatlaci Holt budu muset hledat v kazde situaci pozitiva

Ja tu patecni taky jeste nevidel, ale mam ji nahranou

Reagovat
Chazy

Já to vidím jako jedno obrovský pozitivum, kdyby to vyšlo ... kdyby se vypadlo, máš tu EL, když se to zvládne, máš bonus jako kráva.

Tak se podívej, i když je to už jen dohrávání. Fakt o parník nejlepší WC, co tam byla

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, on se mi moc libil, jak hral, nebyl tolik citelnej a nehral jen premiovy karty

Snad by to bylo jen pozitivni, ale museli by prijit dalsi hraci a trosku se bojim, aby zase Ashley nesklouznul k pocitu neohrozenosti a neprojevilo se to v tech nakupech

Reagovat
Chazy

Btw, sranda docela, sem si od začátku sezony držel Sergia Roma v týmu, protože sem tušil, že se Wilson zraní. Tak sem si říkal, že dokud se neobjeví nějakej closer, nechám si ho jako setupa. Teď se mi uzdravil Lilly a nutně sem potřeboval jeho start, tak jsem Roma dropnul, že si ho za čtyři zas vezmu.

A najednou proběhla yahoo zpráva, že Wilson potřebuje surgery, samozřejmě TJ, takže celej rok ... ve dvou ligách sem si ho vzal, ale tam, kde je na waiverech ode mě, asi nemám šanci (nemůžu na něj dát waiver, když sem ho vyhodil já).

Reagovat
smazaný uživatel

to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Snad se dneska zrkoví betonáři pořádně předvedou a pokusí se zabojovat alespoň o bod.

Reagovat
vladis271

čo má znamenať dnešný časový rozpis zápasov?

Reagovat
minoLFC

pekny kurz na Villu

Reagovat
kiwwi

Sir Alex Ferguson has revealed that Fabio is set to leave the club on loan next season.

no to si SAF robi snad picu

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo proč? Sice potřebuje herní praxi a Evra má snad jako jediný z obrany letos jistý základ, ale jeho forma je jak na sinusoidě. A mimo něho žádného jiného levého obránce nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to bude v nejakom anglickom muzstve, ale potom asi pride nejaky obranca cez leto, lebo alternativa tam neni..

Reagovat
tomasinho

A kdo bude záskok za Evru?

Reagovat
minoLFC

snaď nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Rafael + Fryers

Reagovat
smazaný uživatel

Fryers prodlouzil?

Reagovat
smazaný uživatel

A on vlastne ani jeden z nich neni levy bek, to bude sranda

Reagovat
tomasinho

Možná tam RAfaela přeučí, když má přijít Clyne.

Reagovat
vodka

ještě neprodloužil, ale myslim, že prodlouží, Rafael tam zahrát dokáže skoro stejně dobře jako vpravo a Fryers na stopera v PL zatím stejně nemá a rychlý je na beka dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Za sebe muzu rict, ze nenavidim krajni beky hrajici pres nohu. Proti Fryersovi nic nemam, ale je to paradoxni, ze Fergie ma celou dobu od odchodu Heinzeho jedinyho levyho beka a lepi to Evansem, De Laetem, dvojcatama, Fryersem, Sheasym...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná někdo přijde. Fergie už má beztak potajmu nakoupené všechny co potřebuje.

Reagovat
vodka

počítám s tím Clynem

Reagovat
tomasinho

Ten by hrál taky přes nohu ale.

Reagovat
vodka

to bylo na to, že někdo přijde Clyne RB, Rafael kdyžtak vlevo...

Reagovat
blade115

A není levý bek ještě ten De Laet? Nebo si to jen špatně pamatuju z fanty...?

Reagovat
vodka

de Laet je stoper, ale může zahrát v obraně kdekoliv a když nastoupil za MU, tak hrál vlevo a vždycky skvěle...

Reagovat
kiwwi

to by som zasa neprehanal...

Reagovat
vodka

já si ho pamatuju jako hodně pracovitého obránce, který hraje stylem, kdy chodí dost agresivně do těla, hraje rychle od nohy, centry teda nepřesné, ale jinak hrával dobře a spolehlivě. Na tom stoperu v Norwichi taky nehrál tak zle, i když občas kiksnul...

Reagovat
kiwwi

on je taky pracant, nikdy sa nezastavi, dopredu vie nieco vymysliet, ale je strasne poplaseny, casto vyrobi nejaky kiks...viac sa mi paci chalan co mame v rezerve...Vermijl

Reagovat
niflheim

De Laeta si prý vyhlídnul McLeish

Reagovat
smazaný uživatel

A to se tu se mnou nekdo dohadoval, ze Villa nebude hrat pristi rok o sestup

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Fryersa chcu Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex : “Dimitar will be involved

in the next few games.”

Reagovat
smazaný uživatel

Bude oblečený v kostýmu maskota?

Reagovat
vodka

jestli nebude a těším se zbytečně, tak ať si mě Ferguson nepřeje

Reagovat
niflheim

No super je, že je Macheda zraněný...s takovou by snad i on dostal přednost než Berba.

Reagovat
mithro

po tych poslednych vykonoch Dannyho a javiera, uz je tak dva zapasy neskoro

Reagovat
kiwwi

"BREAKING NEWS: Chelsea confirm that they will lodge an appeal to UEFA about the red card they will receive in Wednesday's match against Barcelona"

Reagovat
tomasinho

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

Reagovat
Infi

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Jeden z nejlepsich utocniku sveta

Reagovat
smazaný uživatel

hh, ti dvaja su presne poly sympatickosti

Reagovat
kiwwi

jezis maria, on je tak neuveritelne primitivny...normalne jak keby zil do 20 rokoch niekde v dzungli a teraz sa dostal medzi ludi

Reagovat
Nikikrew

Boze on je tupy az to boli. Zije v Anglicku asi 5 rokov a nevie poriadne povedat ani jednu vetu. Ved to je hanba, kriste pane. Byt Kompanym, tak to sampanske by som mu ani nedal

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví, chová se a vypadá tam tak trocha jako Igor, takový ten huhlavý a mentálně postižený univerzální pomocník šílených vědátorů z různých béčkových hororů.

Reagovat
vodka

jj, dokonce má aj jizvy kolem krku, eště šrouby za ušima a je jak vyšitý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, to mělo Frankensteinovo monstrum. Myslím toho poskoka.

http://sp2.fotolog.com/photo/2/33/1/pizzy90/1168173130_f.jpg

Reagovat
vodka

já zase myslím Igory ze zeměplochy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, tam byli sešití z různých mrtvol. Zeměplocha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli se chystá další film?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale doufám že jo. Zaslaná pošta byla úplně úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

seriál soul music je taky skvělý

Reagovat
Arbiter

Otec prasátek byl také dobrý film

Reagovat
vodka

Časnačaj je výborný. jenom škoda, Zuzanu sem si představoval jinak, spíš jak je kreslená právě v soul music...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde Suzanne skoro stejná ve filmu i v Soul music, ale už jsem to viděl dávno..

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sem pak viděl jenom Barvu kouzel. A ta mě moc nebavila. Skvělé tam byly akorát ty nástupnické vraždy mezi mágy. Otce prasátek si nechávám na někdy jindy, abych si všecko hned nevyplýtval.

Reagovat
smazaný uživatel

Barva kouzel je hrozná ostuda. Naprosto zoufalý film. Hogfather a Going postal jsou naopak výtečný.

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

...Ja som si vzdy myslel, ze on je iba taky tichy, hanblivy, alebo co, ale toto proste ukazuje, ze je tak trochu primitivny

Reagovat
tomasinho

Trošku víc. Ale na hřišti prostě umí.

Reagovat
hefy

Reagovat
Maresma

On je takovej hodne jednoduchej

Reagovat
smazaný uživatel

prostě kretén no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hodit banan opici, fakt ze jo.

Reagovat
Chazy

Holt kopálista no ..

Reagovat
smazaný uživatel

jebo

Reagovat
Ligter

Dnes 1:0, v 52. minutě rozhodne Young.

Reagovat
minoLFC

skok letmo

Reagovat
Ligter

V té FIFě to byla střela. Ale je fakt, že i ve hře ze za faul na něj kopala penalta.

Reagovat
Counter

Na příští preview Man Utd prosím tuhle fotku Scholese :-)

http://is.gd/otZxSC

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

lol pozeram MOTD, on Tevez pri tretom gole prisiel pred fanusikov City a ukazal im, ze hral 4 mesiace golf?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

a tiež ukazal ako vas odpáli v derby

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
kiwwi

prosim ta, cudoval by som sa, keby vobec vedel ake je kolo a nie to este proti komu bude este hrat

Reagovat
t0mmy33MCFC

jsi opet naprosto mimo, mel po zapase rozhovor, ktery byl na co se tyce toho co rikal, dost na urovni

Reagovat
mithro

ak bol ten rozhovor v anglictine, tak o tom vazne pochybujem

Reagovat
C0br

Já bych pochyboval o každém jazyku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, bobky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Z Argentiny těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze to pak zapalili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se tam ještě tenhle víkend nehrálo. A ten minulý se pokoušeli rozbořit Lízátka.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
vodka

Ferguson: Evans arguably best defender in the country at the moment

Reagovat
Usty

In Northern Ireland, definitely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/d2a4pu6

Hefy, tak snad ani letos, ale uvidíme. Každopádně zas tradičně pěkný Martinezovo prohlášení

Reagovat
smazaný uživatel

To je uzasnej clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít tak šílený hráče, je Wigan vůbec sympatickej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

A mít fanoušky a fotbalový stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrace maji tak napul, treba Diame, McCarthy, Habsi, Watson, McArthur, Gohouri, Kirkland...

Reagovat
vodka

co s Gohourim? to už je víc sympaťák di Santo

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je Gohouriho vzdycky lito, kdyz nastoupi po delsi dobe a neco posere

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale o čo mu išlo neviem

Reagovat
vodka

normálně, jak v rugby, akorát by ho musel chytit o něco níž...

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta: "I stand in front of a mirror and say to myself: 'Damn, I'm interested in winning trophies only with Arsenal.'

"I want to be part of the team that show fans the bad times are over. I won't leave until we achieve this."

Reagovat
smazaný uživatel

I'm interested in winning trophies only with Arsenal.'

to už je priam komické

Reagovat
smazaný uživatel

pravidelne účinkovanie v top 4 a zaistenie si LM pre následujúci ročník, v ktorom aj tak pravidelne vypadáva vo štvrťfinále, bez trofeje niekoľko rokov a stále tento istý kruh...fanúšika arsenalu to musí baviť

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát je lepší nic nevyhrát, ale bavit se hrou, než vyhrát a nudit se u toho. viz chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

sympatické chtěls napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Komentár z lfcway...

milos 2011-04-15 22:39

Niektorí pozostalí obetí dali rozprášiť popol svojich tragicky zosnulých na Anfield, čím im vlastne splnili ich sen a zanechali ich tam kde boli ich duše počas života.

Trávnik na Anfield roud sa tak stal posvätným a nedotknutelným i v prípade rekonštrukcie .....

Pri návšteve Anfieldu turisti nikdy nevynechajú pomník s menami a uctia si ich pamiatku, aj ja som tak spravil .....

!!!Justice for the 96!!!

Reagovat
kiwwi

MUFC XI: De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Welbeck

konecne som prvykrat presne trafil zostavu

Reagovat
kiwwi

MUFC Subs: Amos, Jones, Berbatov, Giggs, Hernandez, Nani & Cleverley.

Reagovat
I am Mancunian

Welbeck by mal sediet, radsej by som miesto neho videl Berbu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Berbu by som aj ja rád videl, ale v každom prípade som rád, že neni v základe Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to najlepšie, čo doma máme ...dúfam, že sa na plac dostane aj Clev, Nani a Berbatov

Reagovat
13

Aston Villa Team

Given, Hutton, Collins, Baker, Lichaj, Bannan, Gardner, Clark, Ireland, Weimann, Agbonlahor

SUBS: Guzan, Johnson, Delfouneso, Heskey, N’Zogbia, Cuellar, Carruthers

Reagovat
mithro

miesto dannyho by som skusol dnes Berbu ale tak uvidime

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

SAF si v stredu uvedomil,ze Berbu este bude potrebovat

Reagovat
niflheim

Místo Dannyho Berbu a byl bych šťastný.

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Každopádně jsem zvědavý, jestli se třeba nepokusí Wenger v létě přitáhnout Fábia na to hostování. Jelikož je hoch schopný lepit obě strany obrany, tak by byl celkem dobrý pro Arsenal. Ale škoda, že se to asi nestane.

Reagovat
vodka

to by bylo na prd, základ by nehrál a Wenger tam má Santose s Gibbsem... napravo bude zase hrát Sagna, který moc zraněníma netrpí... On potřebuje do týmu typu SAFC...

Reagovat
niflheim

Taky pravda. Snad to ale nebude mimo ostrovy.

Reagovat
vodka

to určitě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom měli rozehrávat mladíka pro United?

Reagovat
I am Mancunian

bude dneska vysielat bloodzeed ?

Reagovat
niflheim

Podle fóra ne.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by se hodila aspoň 3:0...pěkně Valencia a Rooney se podělit o góly a asistence..

Reagovat
smazaný uživatel

Aji když díky těm dvou povedeným kolům a tomu propadáku ve Wiganu bysme dneska museli vyhrát alespoň 8:0 abysme měli naději na lepší GD.

Reagovat
madridcan

Webb píska Bayern-Real Madrid Tak som zvedavy, lebo tu je nanho casto velky pičing

Reagovat
smazaný uživatel

Píská dobře. Aji včera to zvládl v pohodě.

Reagovat
kiwwi

v drvivej vacsine je to picung len zo strany ABU fans a scouserov

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze v PL 2x vyloucil Ronalda Ale je to spis vase vyhoda, ze se znaji, Ronaldo z nej bude mit urcite prirozeny respekt

Reagovat
kiwwi

jedna bola riadne prijebana ale...vtedy Ronaldo vyskocil na roh, bol nejak vo vzduchu rozhodeny a na poslednu chvilu si dal ruky pred tvar aby nedostal loptou do ksichtu...nesnazil sa skorovat, len si branil tvar a Webb mu dal druhu zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je jedna z tech dvou, ktery si pamatuju Asi jich ani vic nebylo

Reagovat
vladis271

má ohromný rešpekt u hráčov, takže sa to nezvrhne.

Ale je schopný vyrobiť strašné minely.

Reagovat
cristiano.K.

nejradši bych mu dal Barcu s Realem

Reagovat
vladis271

jak by k nemu začali doliezať hráči ako je to u tíchto tímov bežné, by ich všetkých vyfackal.

Reagovat
cristiano.K.

už vidím Valdese jak u zákroku na půlce hřiště je jako jeden z prvních protestujících

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon YES by mohol nabehnut..

Reagovat
smazaný uživatel

Nathan Eccleston se neprosadil v Liverpoolu a po sezoně by po několika hostováních mohl odejít natrvalo, zájem o 21letého útočníka má PSV Eindhoven

Reagovat
vladis271

nechápem, bilanciu v rezerve má slušnú a šancu v áčku nedostal

Reagovat
tomasinho

Pod Hodgsonem hrál EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídle ale...

Reagovat
tomasinho

Podle mě mu to tam jde lépe. Když jsem viděl rezervu, tak asi ve dvou zápasech byl na hrotu úplně odříznutý, až když šel doleva, Sterling doprava a Suso na AM, to začalo fungovat. Využije tam rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by dostať šancu v áčku (zaslúžil by si), ale pochybujem, lebo mladší Sterling a Suso sú talentovanejší ako on... A Suso nebol ešte ani na lavičke, Ecclestone bol...

Reagovat
cristiano.K.

at klidně jde na hostování, šanci stejně následující sezonu nedostane,jedině EL

Reagovat
tomasinho

Nemá na to.

Reagovat
niflheim

http://www.nutjob.eu/ pokud nenaskočí něco lepšího.

Reagovat
I am Mancunian

http://www.coolsport.tv/stream1.php

skysports, celkom slusna kvalita

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

Channel - 116230

Reagovat
niflheim

To se mi nechce rozběhnout ani za boha...lag lag lag.

Reagovat
kiwwi

mne to ide pekne

Reagovat
Side

Funguje vám channel 116205? Mám to načtený ale je jen černá obrazovka

Reagovat
niflheim

Taky.

Reagovat
pajamu

Funguje, musíš si to ale pustit ve VLC.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to anglicky?

Reagovat
pajamu

Rusky.

Reagovat
kiwwi

skus pustit VLC

Reagovat
Side

Ok ve VLC to jede, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ste to pustili? Po mně to chce asi nějaký protokol či co.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Side
Reagovat
vodka

ten Young je fakt zmrd

Reagovat
pajamu

Reagovat
vodka

a na první pohled sem si myslel, že to je jasný faul, minimální kontakt, takového hráča za MU vídávat moc dlouho nechcu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně byl schopný obejít dva hráče aby se dostal do vápna, a kdyby neudělal ten zbytečný krok do strany aby mohl věrohodně skočit na zem tak by obešel aji třetího. On tu techniku v sobě má, divovat by nemusel. A ještě proti svému bývalému týmu.

Reagovat
niflheim

Ashley

Reagovat
Tomekcz

zase

Reagovat
blaugrana

Lol. Darren Flatcher si tu? Čo na to hovoríš?

Reagovat
Darren Fletcher

ze young je picus, robi tym akurat zle meno. a pena bola

Reagovat
mithro

young

Reagovat
smazaný uživatel

Toto neni možné, a určite to mancs nepomohlo, rozbili by ich aj tak...

Reagovat
vodka

faul to byl, ale zarazil bych ho nejradši po pás do země

Reagovat
smazaný uživatel

Tak priznávam, že asi bol, ale vyzerá to všeliako :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo byl to faul, já su na něho nasraný proto protože on si mohl vybrat jestli půjde s míčem do vápna, nebo udělá úkrok stranou a nechá se dobrovolně faulovat. A on si vybral že se nechá faulovat a přihrál to.

Reagovat
smazaný uživatel

No... Je to proste Young...

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Uh

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez by na něho byl pyšný.

Reagovat
wild

naco to odpiskal? to zas bude grc futbal..

Reagovat
fantomas

Young je nechutnej píčus, ale faul to prostě byl no..

Reagovat
supervizor

Tak faul to opravdu nebyl.

Reagovat
vodka

byl...

Reagovat
fantomas

Reagovat
supervizor

Špína rozhodčí i Young.

Reagovat
smazaný uživatel

sami by ten titul nezvladli...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí stojí u toho...

Reagovat
fantomas

Však jo, taky to dobře odpískal.

Reagovat
kiwwi

skoda ze niesu take pravidla ako v hokeji...penalta a zlta pre Younga, to by bolo najspravodlivejsie

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rssa

Nejspravedlivější by byla jen žlutá pro Younga a žádná penalta. To by si příště rozmyslel, jestli mu stojí za to tolik simulovat každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...

Reagovat
kiwwi

pekne Youngster...sice si so sebou nemusel jebnut jak postreleny, ale penalta uplne jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa smejes, ved tam bol jasny kontakt..

Reagovat
smazaný uživatel

"pekne Youngster"

Reagovat
kiwwi

vsak si obisiel krasne dvoch hracov...urobil to paradne, comu nerozumies

Reagovat
Maresma

Kdyby to udelal Suarez tak mu zacnes nadavat do zmrdu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no a? sak aj zmrd je...pre mna nie je Suarez zmrd kvoli tomu ze simuluje

Reagovat
fantomas

Tak on to předtim vážně udělal pěkně. To ste vážně tak natvrdlý, že si myslíte, že kiwwi chválí ten způsob, jak vybojoval penaltu (což pak ostatně sám opatrně kritizuje)?

Reagovat
fantomas

Resp. to, že spadnul.

Reagovat
Maresma

Omg, ja netvrdim, ze to neudelal pekne. Jenze kiwwi jen tak prohodi, ze sice nemusel spadnout... ale kdyby to udelal Suarez tak ho vypicuje a zacne hazet blici smajliky, chapes?

Reagovat
fantomas

Njn, strašně senzační, že někdo reaguje na svýho hráče jinak než na cizího.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rssa

Hádám, že kritizují jeho vlažný postoj k simulaci, přičemž Suaréze by sepsul a nadával urážlivě. Což v podstatě mají pravdu.

Reagovat
Tomekcz

nemusel se tolik odrazit...

Reagovat
I am Mancunian

Young to pekne prihral, ale ajtak by sme ich rozbili, niet pochyb

Reagovat
Ligter

Ten Young už mě fakt sere.

Reagovat
smazaný uživatel

ten jung mě začíná hrozně srát...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne rozhodci

Reagovat
vodka

fnuuuuuuuuuuuuuk

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, strasne moc mi to vadi

Reagovat
vodka

to je mi šumák, rozhodčí udělal chybu jenom v tom, že nedal Youngovi žlutou, faul to prostě byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buď faul, alebo simulácia. Nemôže to byť oboje. Keby to zapískal proti MU tak ste prvý ktorý sa hádajú, že to bolo nasimulované :)

Reagovat
smazaný uživatel

a když hráč přihraje jasný faul tak je to podle tebe co

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

proč by nemohlo byt oboje

Reagovat
Rssa

Nemůže, myslím. Teda já zatím nezažil situaci, kdy rozhodčí odpíská faul, penaltu a faulovanému hráči dá žlutou kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pencle tady není o čem

Reagovat
minoLFC

Young skoro rozkrok ukazal tak hraci aston villy by ho mali poznat

Reagovat
Side

Tohle je pro vás fakt jako jasná penalta? WTF?

Reagovat
wild

podla mna to bolo na penaltu,aj ked tomu Young pridal..dufam ze neprestaneme hrat ako naposledy..

Reagovat
minoLFC

jako jasne kontakt tam teraz bol, ale ze by to nemohol ustat a musel sa hadzat..na druhu stranu AV su tragedi ti aj tak ten zapas nemaju sancu vyhrat, takze to nik riesit nebude

Reagovat
wild

tak tak..ale Young si proste isiel pre tu penaltu a tak tomu aj pridal aby to rozhodca urcite odpiskal..mne sa to ale nepaci

Reagovat
niflheim

Youngster, ty měl tak sereš...umíš pěkně obejít hráče, krásně vystřelit...ale proč se svaluješ jak kokot - to nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Side

http://www.youtube.com/watch?v=A0tgL0365PE video návod, není to nic náročnýho, ale třeba pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

pridrbany Young......to ani nemoze byt anglican...

Reagovat
vladis271

Luisa ospravedlňuje jeho južanstvo, ale ako môže byť angličan taký nechutný zmrd

Reagovat
vodka

neospravedlnuje nic ani jednoho

Reagovat
vladis271

samozrejme, zle som to formuloval...

myslel som tým návyky. Nič neospravedlňujem

Reagovat
vodka

centre-half cross from Evans

Reagovat
vodka

neměla byt reakce

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

Reagovat
vicinda07

nanestastie je anglickych simulantskych zmrdov uz viac... downing, adam johnson, walcott sa tiez proti vlkom pekne hodil o zem...

Reagovat
niflheim

A to vladis asi zapomněl na Gerrardovo umění.

Reagovat
vladis271

super nato ja spomeniem Rooneyho a budeme sa točiť jak v bludnom kruhu.

Reagovat
minoLFC

Ronney a mozme pokracovat dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Downing simuloval tak 3x v kariére.

Reagovat
vicinda07

3x za zapas mozno

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď smiešny.

Reagovat
vicinda07
Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ale toto je smiešne je: vicinda07

15.04.2012 17:23

3x za zapas mozno

Reagovat
Maresma

Ukaz dalsi dve z toho zapasu, smoulo.

Reagovat
tomasinho

V téhle sezoně 2x-3x.

Reagovat
Side

Walcott? Viděls to aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi jsem anglickou ligu zboznoval,,ale dnes tu african PL zacinam nenavidet Simulovani horsi jak v Italske a Spanelske a zdejsi diskutujici by do kazdeho tymu chteli jeste vice africanu ,spanelaku a Italu od kterych se anglani to hnusne simulantske divadlo naucili Dne s je to opravdu hnus

Reagovat
kiwwi

tak to vypni a mas pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen komentuji co udelala s anglickum fotbalem ta vase multi-kulti Od toho jsou diskuze Ty znas mozna z historie jen klubove znaky

Reagovat
blaugrana

Young ma očividne Villu v srdci, keď spraví toto.

Reagovat
Ligter

Pěkně Rooney.

Reagovat
niflheim

Given

Reagovat
fantomas

Wazza.

Reagovat
papos182

ManU maji pro jistotu opet doma na zacatku zapasu penaltu po padu Younga?

Reagovat
Ligter

Ehm... ano.

Reagovat
Usty

Ten kokot zase nasimuloval penaltu ?

Reagovat
kiwwi

Rafael musi proste hrat zaklad...s nim a bez neho je ta hra po pravej strane nebe a dudy

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Ta pravá strana je dneska super no.

Reagovat
niflheim

To zpracování od Valencii

Reagovat
fantomas

Danny, levačka.

Reagovat
smazaný uživatel

jak já neznášam Man Utd kvôli týmto penaltám..ako nehrajú zle, práveže výborne, v tempe, súper s nimi nestíha, ale prečo sa zasa musia odraziť po 3 body po kontroverznom páde vlastného hráča v šestnástke?

Reagovat
kiwwi

vsak to bol faul

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne nie na penaltu.. ten teatrálny pád by som bez váhania dal za žltú kartu Youngovi

Reagovat
kiwwi

tak bol faul ci nie?

Reagovat
smazaný uživatel

fauly v pokutovom území sa dajú rozlišovať.. tie jasnejšie sa pískajú, iné nie a nie je z toho penalta.. toto mohol mimo pokutového územia odpískať, ale nie v ňom, také jasné to nebolo + do toho hrá navyše pridaný dive zo strany Younga..

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje v pokutovém uzemí faul který není na penaltu

Reagovat
Rssa

Existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

podle pravidel ne

Reagovat
Rssa

Stojan uhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo všiml sem si

Reagovat
niflheim

Plno různých fanoušků by se hádalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že existuje

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje aspoň pro mě ne. Pískám fauly bez ohledu na místo a čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou neuvidíš rozhodčího, který by ve vápně pískl to samé, co mimo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je chyba

Reagovat
smazaný uživatel

útočný

Reagovat
smazaný uživatel

tak to samozřejmě ano to je vyjimka ale jinak je jedno kde je faul spáchán

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tam Evans vůbec dostal?

Reagovat
kiwwi

vymenil si miesto s Rafaelom

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je fakt dost co ten Young dokazuje!!! Vyklad pravidiel hovori jasne!!! Pri kontakte dvoch hracov musi noha smerovat oproti faulovanemu hracovi!!! Young je vhodny do cirkusu :::)))

Reagovat
Tomekcz

zas ten 2. gol nemuzou dat hned

Reagovat
vodka

kua, Welbz toho góla nedá, ale pohyb úžasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to branil Lichaj Welbecka pri rohu, ne smerom od Givena, ale tlacil ho na neho?

Reagovat
vodka

škoda, že Scholes nezopakoval svůj legendární gól

Reagovat
kiwwi

a zrovna proti Ville a tiez po odhlavickovanej lopte z rohu

Reagovat
fantomas

Valencia-Rafael-Rooney, ach ach-

Reagovat
mithro

ta prava strana ked chce, tak je smerom dopredu neskutocna

Reagovat
pajamu

Ten tlak je ale super.

Reagovat
kiwwi

Villa nevie kde im hlava stoji....konecne, KONECNE som sa dockal ze hrame v tempe a super nevie

Reagovat
mithro

len aby sme z toho dali aj nejake goly

Reagovat
Side

Tak Villa neví skoro celou sezonu

Reagovat
mithro

Rio pri penalte

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Paul, tohle mohl být revival toho nádherného gólu proti Ville po rohu.

Reagovat
niflheim

Taky jsem si hned vzpomněl

Reagovat
C0br

Rio

Reagovat
kiwwi

srdciar

Reagovat
niflheim

Škoda, Scholesy

Reagovat
fantomas

Ferdinand.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ireland.

Reagovat
Ligter

Ireland hezky zkoušel.

Reagovat
kiwwi

dav si pyta Dimitara

Reagovat
smazaný uživatel

aaah Števo...škoda

Reagovat
wild

Pauuuuuuuuuuuuuul

Reagovat
mithro

Scholes, skodaaa

Reagovat
vodka

uuuh, Scholesy

Reagovat
vodka

uuh, Scholesy

Reagovat
Ligter

uuh, Scholesy

Reagovat
vodka

za ten pas

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland veľmi inteligentný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

u toho sa kľudne nebojím povedať, že je lepší ako náš Adam

Reagovat
Tomekcz

Scholes to dneska posila

Reagovat
Ligter

Chci umět kopat z voleje jako Paul.

Reagovat
C0br

Evans a Rooney matrix.

Reagovat
kiwwi

keby trafil Evansa do hlavy, tak mu ju odtrhne

Reagovat
smazaný uživatel

A zase. Šak mu to tam dneska padne.

Reagovat
kiwwi

pico Scholes

to bola raketa

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ako ty dokážeš sledovať svoj obľúbený tím a pri tom komentovať na diskusiu?

ja pri sledovaní svojho obľubeného mužstva musím mať ničím nerušený pokoj a plne sa sústrediť na výkon svojho mužstva, aby som mal z toho čo najviac.. a ty tu snáď každú minútu prispievaš..asi ťa ten Man Utd moc neťahá čo? gloryhunter

Reagovat
kiwwi

staraj sa o seba laskavo

Reagovat
vodka

Reagovat
Maresma

Treba je zena.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo je holt natolik inteligentní že zvládá obojí pro jiného je to náročné

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Scholesy ja bůh...kolik hráčů je schopných takových střel z první. Většina by to poslala na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde skončila ta strela ?

Reagovat
niflheim

Měl jsem na mysli spíše to, když to letí dobrých pár metrů nad bránu skoro do nejvyššího patra.

Reagovat
Rssa

Zrci nemají duši

Reagovat
Rssa

*zrzci

Reagovat
smazaný uživatel

http://h11.abload.de/img/untitled-1h0jan.gif

to je fakt podla vas penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

to je šašo ten Young.. a vy sa tu obúvajte do Suáreza, chudáci hlúpi..

Reagovat
niflheim

Kontakt - ano, dokonce mu i snad šlápl na kopačku. Ten pád si mohl odpustit.

Reagovat
tomasinho

Young šlápl na nohu Clarkovi ale, ne Clark Youngovi.

Reagovat
niflheim

Asi i jo...každopádně nejvíc se chlamu u toho, jak rozhodil ty nohy.

Reagovat
fantomas

To né..

Reagovat
Rssa

To je jedno, šlápnutí na nohu tam bylo a to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

ano penalta a nic na tom nemění ani to přifilmování pádu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm hmm..

Reagovat
supervizor

Není to penalta, ani neměl pod kontrolou míč, prostě simulace a rozhodčí je kretén.

Reagovat
vodka

jaktože neměl balon pod kontrolou

Reagovat
supervizor

Však dělal všechno proto, aby trefil toho hráče, že byl v době kontaktu balon minimalně 2metry jinde.

Reagovat
vodka

a co jako? normální zasekávačka...

Reagovat
supervizor

Ale u toho balonu už byl další hráč Villy i kdyby nepadal tak by ho neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Divnej telemark.

Reagovat
vodka

no, nakonec asi ani ne... ale nepochopím, má šancu zakončovat a vysere se na to a skáče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale su zvědavý, co mi povíš, kam měl dat tu levačku, dkyž by chtěl jít po balonu

Reagovat
tomasinho

V3ak ji tam nechal záměrně, to jde vidět, při normálním běhu by je nedával tak daleko, schválně jí tam nechal.

Reagovat
vodka

to potom s ní šel záměrně, ale v tom momentě kontaktu nohou, kdy Clark ji měl ještě na zemi ji neměl kam dát...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej dive, no. Žlutá a nepřímák pro Villu.

Reagovat
Side

To je fakt něco toto Jak roztáhne ty nohy

Reagovat
vodka

i když, on neměl prostor tou levačkou jít dopředu a udělat krok

Reagovat
vladis271

jak sa rozplácol, dúfam, že Suarez nesleduje v poslednom čase MU

Reagovat
tomasinho

A tohle, že je penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser

Reagovat
supervizor

Asi koukal na Baleho.

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

Faul, uplne jasna

Reagovat
kiwwi

z pohladu rozhodcu zavazil ten pohyb nohy obrancu...prijebana penalta ale naprosto piskatelna

Reagovat
smazaný uživatel

jj obhaji si ju

Reagovat
tomasinho

Rozhodčí stál ty vole přímo u toho.

Reagovat
soukup

to je ale potom smutná doba, když je tohle písknutelná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom pro mufany ale

Reagovat
kiwwi

rozporuplne nazory...komentator teraz vravel "very difficult decision...it could be penalty, it could be dive"

Reagovat
tomasinho

Tak je asi slepý.

Reagovat
kiwwi

musis si uvedomit poziciu rozhodcu

Reagovat
tomasinho

Však stál u toho ne?

Reagovat
kiwwi

nemyslim taku poziciu rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

no to som zvedavy, ako to myslis

Reagovat
kiwwi

jak asi

tak ze mas jeden pohlad, musis sa rozhodnut v stotine sekundy, obrancova noha smeruje oproti utocnikovej, utocnik prihrava...vcera napriklad dostal Tevez zltu za Dive pri podobnej situacii a bol to faul...velmi, velmi tazka situacia pre rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, cesta k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

na Trafforde je to čista pencla, sem tam aj redka...všade inde vo svete žlta za simulovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

to je šašek penalta ani omylem

Reagovat
vitasrp

Šokující rozhodnutí, tohle prostě penalta není ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem už letos horší. 7/10

Reagovat
tomasinho

Já bych mu dal teda alespoň 9 z 10, plácnul sebou pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, ze mu to mohl nekdo sezrat Kontakt minimalni, penalta ani jako spatnej vtip.

Reagovat
terry
Reagovat
wild

kua Carrick komu

Reagovat
vodka

shit, Welbz je dneska zakletý...

Reagovat
Tomekcz

Danny to uz nejni vtipny Berba by ho uz dal....

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Shay, kde sa to ocitol. tušim Bannan stratí loptu a rozhdadzuje urkami namiesto toho, aby ju išiel naspäť vybojovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick. Welbeck.

Reagovat
niflheim

Given zase krásně.

Reagovat
Ligter

To nemůže skončit 1:0. (čímž myslím, že ani 1:1)

Reagovat
kiwwi

Given

Reagovat
smazaný uživatel

komedie za 3 body. Za letecky vykon Younga Rozhodci stal od toho 2 metry Misto aby dal cervenou za simulaci ,tak odpiska penaltu To je sila Ano za podobne divadlo davat hned cervenou a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

ale on to musel odpiskat Jinak by to byl rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tááák klííííd

Reagovat
Rssa

No, jak se tak koukám na opakovačku od djouroua, tohle opravdu nebyla penalta, ale dive.

Reagovat
SunFells

To je neskutečné, že něco takového pískl.

Reagovat
Rssa

Jako zasmál jsem se včera, když pískl pro Barcu trapnou penaltu, ale toto...toto překonává vše, toto je neskutečné

Reagovat
Ligter

Valencia.

Reagovat
vodka

valencia

Reagovat
Tomekcz

Valencia

Reagovat
C0br

Worst shot ever by Valencia.

Reagovat
niflheim

Rafael - Valencia...to je kurva dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael, krásná patička.

Reagovat
Tomekcz

to jste nejak pozadu

Reagovat
kiwwi

paci sa mi ako Carrick s istotou pusta loptu od Scholesa, ktora nejde na milimeter presne jemu na nohu

Reagovat
niflheim

Worst shot of the season

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jsou kamery tohle už nejde dál..MU bude mít z posledních dvou zápasů šest bodů nasimulovanejch..

Reagovat
smazaný uživatel

pořádně se vybul

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu je težký přijmout..

Reagovat
smazaný uživatel

jen fňukej

Reagovat
C0br

Jsem si nevšiml, že by něco vysimulovali proti Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

na Wigan jsem zapoměl..

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
kiwwi

Tony

Reagovat
niflheim

Levačka, ne?

Reagovat
C0br

Nějakej podivnej vnější nárt pravačkou.

Reagovat
kiwwi

David

Reagovat
mithro

dnes mu to hrozne lieta, pritom on ma tu rozohravku normalne super

Reagovat
Tomekcz

ted to je kdo odevzda vic micu

Reagovat
Tomekcz

konecne Danny

Reagovat
mithro

to bola akcia, pekne mu to nechal

Reagovat
Ligter

Dannyyyyy Ale obrana Villains.

Reagovat
C0br

Gooool Obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
fantomas

LOL. Fakt škoda, že už nemůžou sestoupit.

Reagovat
niflheim

Danny konečně

Reagovat
Tomekcz

ale Carrick to pekne vytvoril narazecka s Wazzou pak do strany na Evru

Reagovat
kiwwi

Danny Booooooooooooooy

Reagovat
smazaný uživatel

Danny!!! Konečně

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Ty vole on to pouštěl normálně..

Reagovat
herbage

Valencia asi křiknul

Reagovat
fantomas

Welbeck.

Reagovat
kiwwi

pustal, ale mal strasne prijebanu situaciu...jak by si to odkopol...keby do toho siel tak by to bol 50:50 vlastnak

Reagovat
niflheim

Bych do toho práskl pravačkou nebo patičku

Reagovat
Kaze

Podle mě mohl placírkou doleva, ale zase je potom 50/50, že to někdo dorazí. Každopádně to nemohl takhle pustit. A v nejhorším případě by alespoň zkazil spoustu fantasy týmů

Reagovat
fantomas

No to je uplně fuk, jak by to odkopl...on prostě zaprvý měl o tom hráči vědět, což očividně nevěděl, a zadruhý se aspon pokusit to nějak odpálit a ne mu to takle sprostě darovat. Nepochopitelný.

Reagovat
r.mrazik

mohl to v pohode odpalit...co udelal byla neskutecna kravina

Reagovat
niflheim

Hutton - Collins - Baker a trochu i Shay...pěkně nám ho darovali

Reagovat
13

To nemyslí vážně, takle mu ten gol darovat.

Reagovat
Darren Fletcher

ze vraj "easy finish"...co by povedal j. defoe...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tolstobik

Villa je takhle tragicka celou sezonu?

Reagovat
fantomas

Věsměs.

Reagovat
vodka

teď má hodně zranění, ale marná je povětšinou pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas gol

Reagovat
minoLFC

no pozrem asi Lille druhy polcas

Reagovat
C0br

0

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta, darovaný gól a hafo šancí, to je vydařený poločas. Ve druhém by to McLeish mohl zavřít aby bránil prohru a snad to bez problémů dotáhnem do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Young by už měl dostat nějaký trest ne?? Dyť už mu to musí být blbý. Ještě takový odpíchnutý rittberger To je fakt

Reagovat
C0br

Ondřeji prosím. - Vodlep se do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Je toho plný FB

Reagovat
C0br

Reagovat
Trand

Reagovat
Kaze

Asi jsem zaspal, kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

ale dementi oba dva teda...

Reagovat
minoLFC

dobry pohlad teraz v opakovacke hodil Young na rozhodcu hned po pade

Reagovat
r.mrazik

at jde ten young uz do prdele...nesnasim padani s roztazeny nohama...kreten...

Reagovat
CubONE

Young zasa nahodil "youngovku" s roztiahnutymi nohami...ach, ja ho tak nemam rad za toto

Reagovat
fantomas

Young by měl fakt táhnout. Herně MU nikam neposunul a akorát mu dělá vyloženě trapnou reklamu.

Reagovat
niflheim

Dodrží kontrakt a potom čau.

Reagovat
fantomas

Jako zadarmo? To byste zas byli hloupí no...

Reagovat
niflheim

Uvidíme no...jako tak pro "možnosti" je dobrý. Já jsem ho nikdy na základ u nás neviděl. Po třicítce už u nás ale doufám nebude.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

ale potom tam zas nebude mat kto kopat rohy

Reagovat
Chazy

Njn, sranda si vzpomenout na to prosperovo a kiwwiho nadšení z předsezóny a hádání se, jak je příprava průkazná ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

tak on nehraje uplne hrozne,nebo tak...jako treti kridlo je slusny...ale je nesympaticky a to jeho skakani je napresdrzku...

Reagovat
Chazy

Mně právě Young přijde většinou v zápasech fakt naprosto utopenej a zbytečnej.

Reagovat
r.mrazik

ma byt treti kridlo...a navic ma fakt smulu,ze jak bozsky valencia,tak lepsi Nani jsou pred nim...ale myslim,ze jako treti hrac je slusny,dal par peknych golu...da se hodnotit dost kladne...

jen to skakani...

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, dokoce aji sám velký Chazy uznal že Young hrál po přípravě nádherně a že ho překvapil. Pak byl dost často zraněný a složitě se dostával do formy ale vždycky si uhrál svoje.

Reagovat
Chazy

Jj, jak měl ty dva zápasy, kdy mu vyšly střely z dálky, pak sem to taky rychle bral zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Až do toho kiksu s Man City díky němu, Welbeckovi, Rooneym a Cleverleym šlapal celý tým. Všechno hráči kteří zářili v přípravě. Pak se to zabrzdilo, přišly zranění a do té formy už sme se nikdy nedostali. Young se alespoň dokázal vrátit, Cleverley je od té doby věčně zraněný a zotavující se a Welbeck tu pohodu úplně ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč táhnout? Takových hráčů, co umí zakopnout o vzduch nebo trávu je málo. Ještě když mu to rozhodčí žerou Přináší to body

Reagovat
kiwwi

prosim? vsak ma spustu kanadskych bodov, dava dolezite prihravky, vybojoval spustu penalt...rozhodne platny hrac a hovorte si co chcete

Reagovat
Chazy

Njn, tak je to sranda furt

Reagovat
kiwwi

nech

Reagovat
vodka

hraje celkem slušně, líp než Park, líp než Nani po tom předchozím zranění...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Že zrovna dneska budeš zmiňovat, že vybojoval spoustu penalt..

Reagovat
fantomas

Jj, a přesto zcela nepopiratelně MU nikam neposunul.

Reagovat
kiwwi

a kam by ich mal posuvat

Reagovat
vodka

to ne, ale přišel jako hráč na pomezí lavičky a základu => splňuje tu funkci...

Reagovat
fantomas

Podle mě tak, že by to další podobně drazí zvládli o mnoho líp no.

Reagovat
kiwwi

to urcite

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

120k za sedenie na lavicke, co by za to ini dali

Reagovat
fantomas

I ta přestupová částka.

Reagovat
Chazy

Co už

Reagovat
r.mrazik

on nemel byt ale rozdilovy hrac...mel byt varianta,kdyz primarni kridla valencia a nani vypadnou...coz se mu dari...

Reagovat
fantomas

No já bych si od třetího křídla, který v nejlepšim klubu země odehraje na 30 zápasů v sezoně, představoval opravdu lepší výkony. Ale tak buďte si s nim spokojení; pro mě je to jednoduše flop. Menší, ale flop.

Reagovat
kiwwi

jasne, ignorujme statistiky a vsetci dajme na subjektivne pocity fantomasa a chazyho

Reagovat
fantomas

Omg, takový statistiky by měl v podobnym klubu kdekdo. A tak boží je taky nemá, tím spíš, pokud bych odečetl zápasy proti totálně zoufalym soupeřum zkraje sezony. Nejen proto je tvoje "statistiková" argumentace zas a znovu směšná.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
herbage

taky přivedlou v létě nejspíš Gaitána. Nicméně, pokud bereš i nasimulované penalty jako pozitivum, tak rozhodně pomohl MU k titulu a třeba i góly na WHL. Jen v LM naprosto vyhořel, jako zbytek týmu. A musíš přiznat, že prvních deset kol byl zkrátka výborný. To je asi jako říkat, že Nasri byl flop pro Citizens a to má v týmu podobnou úlohu hráče mezi lávkou a základem

Reagovat
vodka

nasri hraje ale hůř než Young letos...

Reagovat
fantomas

Nasri pro City flopem taky je. A prvních deset rozhodně ne, max. pět a to se vezl především na tragických soupeřích i výkonech spoluhráčů (Spurs, my, Bolton)...

Reagovat
niflheim

Jak si s nima Young plácá

Reagovat
smazaný uživatel

To je daco nenormalne tie Scholesove pasy..

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Prosímtě, vždyť mu Young šlápnul na nohu, takže se dala písknout.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba na té noze uklouzl..

Reagovat
tomasinho

Jako na trampolíně. 3,2,1 - JUMP!

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Ronaldo nebo jen stejna melodie?

Reagovat
wild

fakt to spievali

Reagovat
kiwwi

nasi fans spievaju viva ronaldo dost casto

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Villans...

Reagovat
Tomekcz

Scholes i Carrick zluta

Reagovat
niflheim

Scholesyho druhá, Carrickova snad teprve třetí. Stopky se zatím bát nemusíme. Pokud teda dneska něco nepřijde.

Reagovat
Tomekcz

no prave dneska myslim, aby nebyl protiutok a nestahnul ho

Reagovat
kiwwi

kurva, Heskey sa rozcvicuje...sme v pici

Reagovat
tomasinho

Powehouse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Au. Koule až v krku.

Reagovat
Tomekcz

tak trochu si to zaslouzil za to prihravani

Reagovat
smazaný uživatel

Prý faul. Však se ho ani nedotkl! Ale mufani si to tu zas obhajujou...

http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkají ti blesk?

Reagovat
kiwwi

Hutton je kus kokota

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem možný. Navíc patří do SPL.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak ty

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dneska hraje pekny hovno

Reagovat
kiwwi

a Rooney hra dnes naprosto otrasne

Reagovat
vodka

Berba místo něho co nejdřív

Reagovat
mithro

Reagovat
pajamu

Tak tak. Jen ať ho vystřídá

Reagovat
smazaný uživatel

Je cas na Berbu..

Reagovat
Kaze

Proč proboha nepřihrával levačkou?

Reagovat
herbage

prospero s kiwwim zase jedou, prý pískatelná

Reagovat
kiwwi

mas za potrebu rozbiehat nove vlakno hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem vtipny od tebe

Reagovat
herbage

nemám, jen se směji

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nikde nepsal.

Reagovat
herbage

7/10 hovoří za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to si jenom nepochopil.

Reagovat
herbage

ok, tak to sorry Jak jsi to tedy myslel?

Reagovat
soukup

takže to opravdu mělo značit umělecký dojem?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš drzost jakou ukázal a dojem jaký udělal. Carroll proti Strakám by měl devítku, Dida kterého ten fanoušek Celticu omráčil a skoro dostal na kolečkové křeslo desítku. Co na tom chceš bodovat, je to debil no.

Reagovat
vladis271

prosím? v čom je akože Andyho dive viac umeleckejší ako toto?

Reagovat
soukup

tak někdo tady musí bavit

Reagovat
SunFells

koho?

Reagovat
soukup

zrovna teď určitě spoustu lidí, ale tak jasné, univerzální vtip pro všechny to vždycky není

Reagovat
Tomekcz

nejni Nani trochu pohublej

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwiho problém je, že nemá pokoru

Reagovat
Tolstobik

neni toto nahodou diskuse kde se resi fotbal?

Reagovat
Kaze

Ježíšimarijá, pokora před kým?

Reagovat
mithro

Substitution: Diver OFF, Diver ON

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonáda.

Reagovat
13

To je stejně humus tohle udělat proti svému bývalému klubu.

Reagovat
Error

Clarku, střídej zavčasu, než tam sebou někde sekneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si řikal.

Reagovat
SunFells

Heskey to jde otočit

Reagovat
niflheim

1000. za Scholesyho

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mal si dat pre Younga

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To si ho teda moc neceníš.

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi u těla.

Reagovat
vodka

BERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
vodka

místo Rooneyho hned!

Reagovat
Tomekcz

Rooney

Reagovat
Tomekcz

a jeste mohl mit Valencia asist

Reagovat
Rssa

1000. pro vítězství Liverpoolu ve FA Cupu a pro usmažení Younga v pekle!

Reagovat
Rssa

Hm...mé druhé jméno je blesk

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moja fanta ti děkuje Rooney

Reagovat
kiwwi

co do pici este viac chce

Reagovat
SunFells

Zdá se mi to nebo Rooneyho kvalita výkonů je nepřímo úměrná s délkou jeho vlasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jeho forma upadá vždycky když se blíží turnaj na kterém by měl táhnout Anglii.

Reagovat
SunFells

Vždyť před MS začal něco hrát až na jaře ...a pak byl myslím zraněný.

Reagovat
niflheim
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ronei

Reagovat
Ligter

Wazza.

Reagovat
mithro

ronei hra hovno a aj tak skonci s hattrickom

Reagovat
mithro

BERBAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney že co?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia jako král. Wazza už zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš že to jde.

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a

Valenciaaaaaaaaaa

Moje fantáááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

boze, za taky vykon si ten gol ani nezasluzi, ale paradna akcia no

Reagovat
Darren Fletcher

tak a over je doma

Reagovat
niflheim

Berba

Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vám zdálo že Rooney byl vysloveně nešťastný když mu Valencia vrátil tu nahrávku?

Reagovat
niflheim

40. gól v tomto roce...asi s tím jde nějaká částka do pokladny

Reagovat
Ligter

Jojo. Musí mít vysloveně zkažený celý den.

Reagovat
kiwwi

posli tam este Cleva

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

dobry Fergie

Reagovat
vodka

Berba srdíčko, srdíčko, srdíčko

Reagovat
smazaný uživatel

My new video about Chelsea FC - Champions League Dream

http://www.youtube.com/watch?v=5LPULWvdVqU&list=UUq3NR6oP_durAYUVOtJ8p4A&index=1&feature=plcp

- please watch, and enjoy ;)

Reagovat
vodka

uuuuuuuž sem ho tam viděl

Reagovat
Tomekcz

jeste jeden at je lepsi skore

Reagovat
niflheim

Nebýt Shaye tak jich tam mají už aspoň 6.

Reagovat
niflheim

Carrick

Reagovat
pajamu

Reagovat
Kaze

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Given Jako pred trema rokama za Newcastle proti Campbellovi

Reagovat
smazaný uživatel

na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia a jeho dělovky ze strany. To je pohlazení. A Carrick na místě

Reagovat
Ligter

OT: Co se to děje v té Olomouci.

Reagovat
mithro

carrick, rafael dnes, to je parada

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste lepsi pohled

http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif

Reagovat
kiwwi

no to je tak lepsi pohlad pre vas

Reagovat
vodka

to je jak do vody

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš když už tě tady mám tak mi to snad řekneš ty, Tevez na to očividně nemá mozkovou kapacitu. Byl to včera dive?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z 15-20 %, ale hlavne to byl jasnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, tys to jako nevidel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, krylo se to s merseyside přece. Ale když sem to slyšel v tom interview, tak mě napadlo že se někoho zeptám.

Reagovat
Counter

Teď jsem to tady chtěl dát :-)

Jasná penalta, o tom žádná. Rozhodčí neměl na výběr, jen mě překvapuje, že ještě Clark nedostal červenou, kterou by mu FA při odvolacím řízení potvrdila...

Reagovat
niflheim

No škoda, že toto bylo hned z kraje zápasu...kdyby to bylo na 3:0 tak nikdo ani pořádne nemukne. Ještě si i člověk může říct, že to ovlivní Villu tak, že se budou tlačit víc dopřed - ale přece McLeish

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ked som to videl live, tak to vazne vyzeralo ako jedenastka

Reagovat
Rssa

wow...

Reagovat
fantomas

Njn, mimořádně tendenční pohled.

Reagovat
Chazy

Ty píčo ...

Reagovat
Tomekcz

Evans fanta by se radovala

Reagovat
vodka

berba mohl dat gól, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

A teďka Valencia - Rooney - gól

Reagovat
niflheim

Nejsi nějak pozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

To hlasovala moja fanta co je nejvíc potřeba.

Reagovat
Ligter

Scholesy, jasný MOTM.

Reagovat
Ligter

Nani

Reagovat
Tomekcz

evans asist

Reagovat
fantomas

Nani.

Reagovat
niflheim

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

NANI

Reagovat
kiwwi

krasne Nanic

Reagovat
smazaný uživatel

Jonny Evans má asistencu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonny

Reagovat
C0br

Jonny

Reagovat
vodka

zasloužená jednoznačná výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Why always we?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká spokojnosť

Reagovat
niflheim

GGMU

Reagovat
Counter

Spojení divingu a pomoci rozhodčích je ďábelská kombinace...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

?

Reagovat
fantomas

Vždycky musíš bejt první, kdo ukáže na šílenej luck MU nebo jeho protežování rozhodčími...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty sa mu divis?

trochu som si teraz pozeral statistiky..

united 11 penalt (arsenal 3 - tolko dal united len webb), 1 cervena karta (arsenal 4), 39 zltych(arsenal 56)

mna to teda tiez frustruje

Reagovat
kiwwi

boze, minulu sezonu sme mali 5 pre a 6 proti...uz ste s tym fakt smiesni

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som porovnoval tuto sezonu, kedy ste nas v tych cislach co som poslal uplne prevalcovali, medzi klubmi to hned urobi niekolkobodovy rozdiel(a aj voci city), takze ta frustracia je aktualna a zasluzena

uznavam, ze vlani ste tie penalty mali "normalne", ale napr vlani mal arsenal 7 -9, predlani ked vy 8-2, my 4-7 takze aj z dlhodobeho hladiska ste na tom proste lepsie

o tom ze by ste "mohli byt" protezovani sa nehovori len tu, ale aj vsade na zahranicnych forach

a pri sir fergieho posaveni a "zlu" vasich superov(ropna chelsea, ropne city, francuszky arsenal) by sa to aj zdalo logicke

a o nejakej sialenej konspiracii sa tiez neda velmi hovorit, lebo ked sa nieco podobne mohlo diat nedavno v najvyssej talianskej lige, uplne kludne sa moze aj toto tu

Reagovat
smazaný uživatel

Mas zrovna ty tohle zapotrebi?

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, ze ma tu teraz odstrelite, ale uz som to proste chcel dostat von

len neviem preco som sa do toho pustil ked sa mam tolko ucit

ale nepisal si minule aj ty, ze sa united pomaha?

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem o tom, ze Fergie za tu spoustu let dokazal na sudi vyvinout tlak a ze si maloktery rozhodci dovoli MU vylozene poskodit, podvedome piskaji vetsinou jen to, cim si jsou na 100% jisti, to je ale neco trosku jinyho Rozvijet nejaky konspiracni teorie na zaklade odpiskanych nebo neodpiskanych penalt je ale hloupost, podle me se takovy veci daji vytahnout na kazdy klub. Neverim tomu, ze by sudi umyslne protezovali MU a naopak jinym tymum umyslne skodili.

Reagovat
smazaný uživatel

sklamal si ma

Reagovat
kiwwi

no a v sezone 2006-07 mal Arsenal 8-2 a United 6-5, v 2005-06 ste mali 7-0 a my 3-2...ty chapes o com vobec hovoris?

celkovo od 92-93 je to Arsenal 55-38, United 57-26...no to su neskutocne rozdiely, ked prihliadneme na to, ze United maju dlhodobo o level lepsiu obranu ako Arsenal, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

od 92 je zbytocne do hlbky, to mozme pozriet cele dvadsiate storocie, ja som hovoril o fergieho vplyve, to vtedy zdaleka nemal..

ale uznavam ze tie od 08/09 som nepozeral, nemal som cas, myslel som si ze pojdu v podobnom duchu ale zradili ma..vychadzal som z tych mojich, a tie sa mi zdali jednoznacne aj na to, ze cisla nie su vsetko

hmm asi uz pojdem

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí jak si vytvoříš labilní konstrukci, postavíš ju na vratké plošině, opřeš se o ňu jako o pilíř logiky, a pak s ňou svoje úvahy pečlivě konfrontuješ. Když projdou tak víš že máš pravdu. Je to zhruba stejná situace jako když fanoušci létajících talířů rozebírají politiku americké vlády na základě svojí představy o tom co je reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

..ktora je zalozena na poznatku, ze v taliansku sa lietajuci tanier nasiel

Reagovat
smazaný uživatel

No a? U nás byl zase dřív diktátorský režim, a to neznamená že když dneska vláda udělá něco co se ti nelíbí tak se dá prohlásit za diktátorskou. To jsou ty pojmy a dojmy které si tak pleteš.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked robi nieco co sa mi nelibi v poslednej dobe pricasto, a pritom prave tento prejav bol jediny poznavaci znak tej diktaturi, kedze o nej ludia pocas jej trvania tiez nevedeli, myslim ze mam pravo byt podozieravy, a nie oznaceny za blazna

Reagovat
niflheim

Kde si taky hráč United pořádně zasloužil ČK kromě Evanse? Nebuď šášula.

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem, nesladujem vase cele zapasy pravidelne a kludne aj nikto..ale trosku podozrive mi to v kontexte dalsich cisel predsalen je...inak viem si spomenut vlani, ako mal byt neville uplne jasne v kratkom slede dva krat vyluceny, v zapasoch v ktorych sa vam nedarilo ale nakoniec ste to uhrali(?)

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwimu se tady smějete když argumentuje statistikama a teďka jima argumentuješ ty a je to podle tebe v pořádku. No a co že sme kopali 11 penalt? Klidně bysme jich mohli kopat třeba třicet kdyby byly oprávněné. Minulý zápas ve Wiganu nám rozhodčí upřel regulérní penaltu a nezasloužený bod. To by byla 12 a nemohl bys proti ní říct ani popel. Tyhle statistiky jsou k hovnu, rozhodčí chybujou na všecky strany a je jedno komu zrovna připískli teďka, protože příští zápas to zase bude naopak.

Reagovat
Side

jj vám upřel penaltu a Wiganu zase regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš, chybuje na obě strany. C'est la vie.

Reagovat
Counter

Chybuje na obě strany, ale na tu vaši míň :-) A sice se posté opakuju, ale fascinuje mě, že si to odmítáte připustit...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

S vámi zabedněnci se holt člověk pobaví ;-)

Reagovat
kiwwi

*nafnuka

Reagovat
Counter

Poslyš, fňukání vypadá jinak. Třeba takový Yido pod FA Cupovým článkem :-)

Reagovat
kiwwi

nj, vy chlapci z Londyna

Reagovat
Chazy

Céčko...

Reagovat
Rssa

Reagovat
vodka

to jo, ale pořád to podle mě nijak extrémně nevyčnívá oproti jiným velkým klubům

Reagovat
Counter

Podle mě jednoznačně vyčnívá :-) Každou sezonu se pro vás pískne víc nezasloužených penalt než naopak nezasloužených proti vám (ne VŠECH včetně regulérních, jak se tady statisticky ohání). Každou sezonu je chybně vyloučených hráčů víc než těch vašich, každý rok je více opominutých vyloučených na vaší straně než na té soupeřově... Já netvrdím, že díky tomu MU vyhrává tituly, je to nejlepší anglický celek a Fergie je živoucí legenda. Ale jak si neustále odmítáte připustit, že opravdu co se rozhodnutí rozhodčích týče žádnou sezonu ve výsledku neproděláváte, to je kumšt :-)

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vodka

nedávno sem četl, že nejvíc chybných rozhodutí šlo ve prospěch City... Chelsea se taky každoročně pomáhá a tento rok Tottenhamu taky (i když po včerejšku můžu říct, že se jim i škodí)... Já beru, že častokrát dostáváme nefér výhody, ale nemyslím si, že by to bylo nějak úplně mimo oproti CFC, letos City atp.

a rozhodně mi ten křik připadá mnohem větší, takový usty a ribery22 se dívají na MU snad jenom proto, aby mohli napsat něco ve stylu: zase ten luck / pomoc rozhodčího (doplň podle paměti) a dělají, jakoby u nich nic nebylo...

S Webbem třeba je to vysloveně trapné, ten dělá chyby skoro u všech a letos nás třeba víc poškodil, než že by pomohl...

Reagovat
Counter

ManCity se v minulé sezoně taky dost pomohlo, ale nevnímám to jako každoroční záležitost. Tottenham to samé, měli jednu chvíli štěstí na rozhodnutí rozhodčích, ale jinak je tomu z dlouhodobého hlediska spíše naopak. Chelsea v poslední době dává jeden unfair gól za druhým, a taky že jsem se nad tím dost pozastavoval... Ale United jsou v mých očích stále ještě o kousek dál, a to hlavně svou konzistencí :-) Každému se nějaký ročník vyvede a má štěstí, účka jsou ale v žebříčku nahoře pravidelně.

Jinak souhlas, Webb je ohraná písnička. Už se vám definitivně povedlo rozšířit portfolio :-))

Reagovat
vodka

že sme tam pravidelně je pravda, ale pravidelně nahoře je víc klubů, i když Arsenal zrovna asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim, ze Ribery tohle dela. Aspon na me to tak vubec nepusobi

Reagovat
kiwwi

ja mam tie ich cisielkove nicky tak smiesane dohromady, ze odlisujem len stojana

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdybys nekecal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale no, mám ti vážně ty smajlíkové komentáře hledat? jasněže to neni tak hrozné, jako ti nonameové, ale ty si prostě nepamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Sis na me zasedl

Reagovat
fantomas

Druhej odstavec - to přesně dělá i Cunty no.

Reagovat
Counter

Nemám s čím, i přes to, co jsi mi tady dal, svůj názor neměním. Ten článek Telegraphu je sice zajímavý, ale kdybys ho aktualizoval na zbytek sezony, už jsou United v plusových hodnotách. A považovat dva sporné incidenty ohledně druhé žluté během demolice Arsenalu za srovnatelné třeba s ofsajdovými góly CFC není na místě.

Co se té tabulky týče - ukazuje, že United byli druhý nejprotežovanější klub v PL po ManCity. V téhle jedné konkrétní sezoně. S rozdílem sedmi bodů od Arsenalu, který podle tebe není o nic víc poškozovaný. Najdeš ty samé tabulky i z jiných let? Věřím, že ManCity už tam takhle vysoko nebudou, zatímco United se na vršku objeví vždycky.

Reagovat
kiwwi

chjo, zasa pocity proti faktom

Reagovat
Counter

Fakta jsou taková, že loni nikomu kromě ManCity rozhodčí nepřáli více než vám. Fakta jsou taková, že v letošní sezoně rozhodčí častěji rozhodli ve váš prospěch než naopak. Fakta jsou taková, že Man Utd je obětí zářezů méně často než ostatní kluby a ty si to odmítáš připustit.

Reagovat
kiwwi

lenze on navyse argumentuje tymi statistikami zle

Reagovat
fantomas

Divim se mu no, já takový nutkání fakt nikdy neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak ty jsi dokonce tu včerejší Youngovu eskapádu označoval za jasnou penaltu, co se s tebou vůbec na takové téma bavím...

Reagovat
fantomas

No mám ji za nešťastnou, debilní, Young je čůrák, ale obyčejně pískatelnou...bavit se na tohle téma se mnou nemusíš, já sem ostatně řekl všechno, co sem chtěl říct. Pokaždý, jakmile MU vyhraje trochu se štěstim, na to šílenym způsobem musíš poukázat, zatimco jinde to neděláš nebo děláš jen málokdy. To sem ti jen chtěl představit svuj dojem..

Reagovat
Counter

Dělám to hlavně proto, abych to zdejší mufani měli na talíři a aby si zkusili uvědomit, že se jim prostě pomáhá víc než ostatním.

Na of. stránkách AFC je obsáhlejší rozhovor s Wengerem ohledně Ramseyho :-)

Reagovat
fantomas

Dík, kouknu.

Reagovat
Counter

Někdo musí jít s pravdou ven :-)

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas, chybělo trocha štěstí a dáme jim snad sedmičku.

Reagovat
smazaný uživatel

05.05. 18:15 Liverpool - Chelsea finále.

Tohle je teda definitivní termín na finále?

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je, ze v ten den meli hrat Liverpool a Chelsea spolu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím a je dost možné ,že to budou dohrávat hned ve středu to jsem zvědav a my vlastně potřebujem porazit Live dvakrát uffff a to jsme s nima tuhle sezonu dvakrát prohrály

Reagovat
Nikikrew

Wigan by sme mali doma porazit v pohode. Ale necakam jednoduchy zapas. V kazdon pripade na Wigan to vieme a myslim si, ze dnes si s nimi urcite podarime a navysime si svoj naskok

Reagovat
Chazy

Vy to na Wigan víte? A co když ti připomenu, že za posledních asi 5 sezon jen jednou Arsenal vyhrál oba zápasy proti Wiganu.

Reagovat
kiwwi

a poslednych 5 zapasov je to 3-1-1

kazdopadne si myslim ze doma to Arsenal hravo zvladne, v handicape

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Emirates jste ze sedmi zapasu dali jeden jediny gol a neuhrali ani bod

Reagovat
Chazy

Jj, ale já budu věřit tomu, že prostě Arsenal neporazí Wigan 2x. Koneckoncků je ta sezona níčení sérii.

Btw, orli měl pravdu, bylo to těsný mezi váma

Reagovat
smazaný uživatel

Mel vic stesti nez rozumu, R vyhral o 2, HR o 1 a AVG o 0,01

Reagovat
Chazy

Tak ale stejným způsobem si to předtím vyhrával ty, takže to máš fuk no Každopádně tým na PO tam máš, tak to snad nebude moc mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraval, ale orli ma stesti, ze se mu podarilo tesne otocit tyhle tri statistiky

Reagovat
Nikikrew

Ak si poriadne pozries preview, tak za polsednych 15 zapasov Arsenal vyhral 12krat , Wigan raz a dvakrat to skoncilo remizou? Tak mi teda povedz, ze na nich nevieme?

Reagovat
Chazy

Njn, ale já mám prostě výkony Arsenalu proti Wiganu spojený se strašným utrpením, kdy Wigan po těch bodech sahá, takže proč ne. V pohárech Arsenal drtí Wigan pravidelně no ..

Reagovat
Nikikrew

2 zapasy doma sme v lige nad nimi vyhrali 3:0 a 4:0 . Asi si urcite spominas na zapas Wigan 3 : 2 Arsenal (dostali sme vtedy 3 goly za 10 minut) , to bola vtedy velka blamaz z nasej strany. Wigan potrapit urcite vie. Vy ste tam minule prehrali, na Stamford bridge takmer uhrali remizu. Momentalne hrame velmi dobre, davame dost golov a dnes to len potvrdime

Reagovat
Chazy

Njn, a taky si vzpomínám třeba na 1-4, což zas byla blamáž od rozhodčího, kterej za stavu 1-0 nedal jasnou červenou a nechal Arsenal otočit.

Reagovat
Nikikrew

Na tento zapas si len spominam sporadicky. Tusim, ze nas vtedy skorovali Arsha aj Song. Viac uz si nepamatam. Podstatne je, aby sme dnes uvideli kvalitny futbal od oboch taborov

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvoláváš ve mně nostalgii po mém středečním předzápasovém já.

Reagovat
herbage

moc vám to přeji, ale dneska zkrátka ne. Je fakt, že když porazíme Chelsea, uhrajeme si to nakonec sami, ale tahle ztráta doma by mě hodně mrzela

Reagovat
herbage

dneska zkrátka musíme, 10 bodů na Chelsea před derby by bylo skvělých

Reagovat
Jajinek

Dotaz pro Talkerse, Vitasrpa, Arbitra a spol.

Mám dotaz ohledně lístků? Jaká je možnost sehnat lístky na zápas Chelsea - QPR koncem dubna. Neřešil bych cestu. Spíše jen formu, jakou se dobrat lísků. Nějaký internetový obchod, přímo na místě nebo nejjednodušeji kontaktovat český fanklub atd?

Už jste určitě nejednou v Anglii byli tak víta jak do chodí...já s tím mám zkušenost jen v Itálii.

Díky za pomoc.

Reagovat
madridcan

pockaj kym sa Miky vrati zo skoly a ti to vsetko objasni

Reagovat
vitasrp

Sorry, že reaguju takhle pozdě, ale snad si toho všimneš...

Na QPR už je general sale, takže zcela nejjednodušší metoda je si ty lupeny koupit skrz oficiální stránku - nyní k tomu nepotřebuješ žádný členství, jenom si vybereš, na jakou tribunu chceš, vyplníš údaje, kam ti to maj poslat, zaplatíš a je to tvoje..

http://purchase.tickets.com/buy/TicketPurchase

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by mohla byť zostava:

Szcz - Bac, Thomas, Johan, Santos - Song, Ramsey, Rosický - Ox, Gervais a asi Robin (Chamakha nechcem a Park v základe je moc sci-fi).

S Wiganom to nebýva veľmi zložitý zápas, ešte k tomu hráme doma, posrať si to môžme len my sami, ale myslím, že by to dnes mohlo byť jednostranné a mohli by sme vyhrať aj s hcp. Aj keď, to som si myslel aj pred výletom na Loftus.

Reagovat
fantomas

Já doufám, že případ MU bude pro nás dostatečně odstrašující, takže si dáme majzla...

Reagovat
herbage

on spíš zápas s Chelsea ukázal, že budou zlobit i venku

Reagovat
Chazy

Ani ne, ten zápas jen potvrdil, že Wigan to umí na SB.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

nedostali jste tam jednou sedmičku?

Reagovat
Chazy

A...?

Reagovat
herbage

jen se ptám. Nebyl jsem si jistý, jestli to bylo venku nebo doma. Jen že Martinez prohlašoval, že jim ztíží cestu za titulem

Reagovat
Chazy

Ptáš se způsobem, jako kdyby to znamenalo, že to Wigan na SB neumí.

Reagovat
herbage

tak jsem to nemyslel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

QPR venku mi příjde daleko obtížnější než Wigan doma Každopádně dneska to bude pohodová výhra(3:0) a Wenger snad pošetří Gibbse na sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné, len píšem, že rovnaký pocit (istoty výhry) som mal aj pred QPR a ako to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to měl naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím tomu, že nastoupíme bez Mikela..

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by si odpočinúť.

Reagovat
SunFells

To už mohl tolikrát předtím a stejně si neodpočinul. To je taková klika, že mu zdraví celou sezónu takhle drží.

Reagovat
fantomas

To hlavně Robin!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten kvôli fante nie.

Reagovat
afc

Odpocivat bude po konci sezony,dnes v plnej zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo, preboha? Wigan nie je žiaden extra ťažký tím, v zálohe budeme mať prevahu aj tak, netreba tam toho "holdera" ako je Mikel. Ramsey sa potrebuje striasť toho zlého mraku sponad seba a kedy inokedy, ako proti 3. najhoršej obrane.

Reagovat
afc

Akoze preco?Dnes treba vyhrat a na 90% si zabezpecit 3 flek.Wenger nebude nic menit a postavi,to najsilnejsie,co ma.

Reagovat
kiwwi

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné, že to tak spraví, ale podľa mňa zbytočné. Minimálne v prípade Mikela.

Reagovat
vodka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
blade115

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Njn, vyhlášenej odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

od hlavy až po päty plastický klub..nechápem, ako si zdravý človek môže nájsť cestu k takémuto klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechapu

Reagovat
EL Gringo

plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

Dost hrozný

Reagovat
kiwwi

a pod tym koment

FUK OFF YOU NORTHERN MONKEY, CHELSEA ARE IN THE SEMI FINAL OF THE CHAMPIONS LEAGUE, WIN OR LOSE, NO OTHER ENGLISH CLUB IS.

sooo typical

Reagovat
Maresma

Hnus.

Reagovat
fenixLFC

strasny odpad

Reagovat
nani92

a čudujete sa im? jediná šanca počas zápasu, ked mohli niekoho prekričať

Reagovat
Pinturicchio

Další důvod, proč ve finále přát LFC.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

si museli užit ten pocit,že jsou aspon někdy slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Former Cologne manager Stale Solbakken claims German striker is likey to play for Arsenal next season.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, už to hovorila aj jeho mama, otec, brat, sestra, strýko, pes atď. Kým ho neuvidím na arsenal.com vyfoteného s dresom, tak neverím ničomu, ale vyzerá to dosť reálne, snáď sa to vyplní.

Reagovat
smazaný uživatel

1200. pre demoláciu na ES dnes.

Reagovat
blade115

Přesně. Go go Wigan !!

Reagovat
justcall

Reagovat
nani92

vidím tam aj Fe rgieho oči

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Stale Solbakken, fired by Cologne last week, tells @talkSPORT Lukas Podolski will 'play in England next season'

To zní tajemně, aby se do toho nemíchal ještě ten podělanej Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool určite nebude kupovať ako útočníka Podolskeho.

Reagovat
smazaný uživatel

too cheap...

Reagovat
13

Ten nákup by dával moc velkej smysl

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rumunský fanoušek ušel 96 km k uctění obětí z Hillsborough

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

klub by ho mal pozvať na zápas

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
j_mrazik

On mu nejel bus a hnedka je to hrdina. Já taky nechtěl jednou spát u buchty, tak jsem si zaběhl 17km domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy je lepší nic nepsat.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Njn, to znám, jenže já chtěl, akorát ji dorazili chazy-nesnášenliví rodiče, i když to "absolutně nehrozilo" a protože bydlela za Prahou a v noci už nic nejelo, tak sem se hezky prošel.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Manchester United se dohodl s Benfikou Lisabon na příchodu záložníka Nicolase Gaitana za 20 mil. liber. Opačným směrem půjdou Fabio da Silva a Federico Macheda.(Daily Telegraph)

Reagovat
Wat

Gaitán v PL, zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky dobry, ze 20 mil. plus Fabio a Macheda?

Reagovat
kiwwi

zly preklad...Fabio len na rocne hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes musí být jednička a stvrzení 3. fleku.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=na2aVeYu9uw

pekný gól našej kostarickej hviezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna proti Montpellieru

Reagovat
smazaný uživatel

dava krasne goly, len skoda ze teraz nehraje casto

Reagovat
kiwwi

Mike Dean will referee Arsenal v Chelsea on Sunday

Mike Jones has been appointed referee for Manchester United v Everton

Reagovat
niflheim

Jones:

Leeds United - Manchester United - 0 : 3

West Bromwich Albion - Manchester United - 1 : 2

Manchester United - Newcastle United - 1 : 1

Manchester United - Stoke City - 2 : 0

Reagovat
kiwwi

jaaaj to bol Jones, co piskol plackovi penaltu? no tak dufam ze si to teraz napravi bezchybnym vykonom

Reagovat
smazaný uživatel

měl bys být rád, že Ferdinanda za ten odporný zákrok nevyloučil

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Nestíhám dnes, učím se od sebe poznávat 50 stromů podle šišek. Můžeš pak poreferovat :)

Reagovat
kiwwi

hrame 4-5-1, celkom si vas davame a na tribune je Pardew s Obertanom...staci?

Reagovat
kiwwi

a prave ste dali gol...podozrievam to na ofsajd, ale z tych kamier to nie je dobre vidno

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

stačí jeden report na konci ale díky :)

Reagovat
kiwwi

no a teraz vam odpiskal penaltu ktora nemala byt...klasika

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou rezervy?

Reagovat
kiwwi

jj, uz prehravame 3:0...absolutne nemame obranu

Reagovat
smazaný uživatel

však hraje Richardson a Inman, ti poslední zápas nenastoupili, jestli si dobře vzpomínám a oba jsou motorem zálohy a asi největší adepti na probojování do prvního týmu

Reagovat
smazaný uživatel

No šak nemáme, ne? To co je zdravé hrálo včera. Pak už je tam snad jenom Fryers.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, další důvod se dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

pojede dneska na Gunners Bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem teda.

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to prohodil no

Reagovat
smazaný uživatel

O titul nejlepšího hráče letošního ročníku Premier League podle PFA se bude rozhodovat mezi Davidem Silvou, Sergiem Agüerem, Joem Hartem, Scottem Parkerem, Waynem Rooneym a Robinem van Persiem. Druhým jmenovaný se pak ještě ve společnosti Garetha Balea, Alexe Oxlada-Chamberlaina, Daniela Sturridge, Kyla Walkera a Dannyho Wellbecka bude ucházet o trofej pro nejlepšího mladého hráče. Vítězové budou vyhlášeni v neděli večer.

Pro mě Robin a Kun...

Reagovat
mr.Silver

pro mě taky

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Robin/Kun + Walker/Ox

Reagovat
kiwwi

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain? To už by to rovnou mohl vyhrát Cleverley.

Reagovat
fantomas

Ox nemá bejt ani v nominaci, natož aby to vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Robin a Bale.

Reagovat
Arbiter

Bale

Reagovat
fantomas

Co se ti na tom nezdá? Jestli to neni první volba, tak druhá, nejlepší levý křídlo ligy. Problém je v tom, že já prostě nemám rád to směšování, kdy jeden hráč kandiduje na dvě individuální ceny, takže bych to Kunovi nedal jen z principu.

Reagovat
Arbiter

počkej, na jakou další trofej kandiduje Kun?

Reagovat
fantomas

No snad na dospěláckou, ne?

Reagovat
Arbiter

Já jsem vůl, to "a" jsem si vyložil jako nebo, netuším proč Pak se dá souhlasit

Reagovat
fantomas

:))

Reagovat
kiwwi

ale Bale nie je v seniorskej nominacii

Reagovat
Arbiter

vím

Reagovat
kiwwi

raz bol ronaldo v oboch nominaciach, vyhral v hlavnej kategorii a v mladeznickej nevyhral

Reagovat
fantomas

Jj, tak by to mělo bejt.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

RvP (líbil se Parker) / Aguero (líbili se Bale, Walker)

Sakra, asi jsem trochu divnej

Reagovat
smazaný uživatel

RvP / Walker

Reagovat
fantomas

Btw. Sturridge že tam je a Mata ne, to je už jen v rámci jednoho klubu podivná volba.

Reagovat
kiwwi

vidis, to som si ani nevsimol

Reagovat
fantomas

Protežování anglánů no..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

A jo

Reagovat
minoLFC

Perzan, Kun

Reagovat
afc

Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie (c).

Substitutes: Fabianski, Gibbs, Squillaci, Ramsey, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

bez Gervaisa, Oxa aj Ramba.

Reagovat
Nikikrew

Rambo je spravne na lavicke. ALe preco nehra OX, tak tomu uz naozaj nerozumiem.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně myslím,že není zdravotně fit

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebol na lavičke a bol by spomínaný v Injury News.

Reagovat
fantomas

My snad v kádru fakt máme jednoho jedinýho hroťáka..

Reagovat
smazaný uživatel

No, už delší dobu. "Trochu" bych to jako problém viděl. Nechtěl bych tu letošní sezonu vidět, pokud by Robin scházel třeba 4 měsíce...

Reagovat
smazaný uživatel

na druhú stranu, Theo na hrote, "to bych si nechal líbit".

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na to byl hrozně zvědavý Ale obávám se, že většinu času by to nešlo.

Reagovat
fantomas

No tohle je každopádně jediná pořádná šance, kdy ho pošetřit. Fakt kravina tohleto.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho měl šetřit už dva - čtyři zápasy zpět. Jsme se tu o tom možná i bavili. Potom co ho ani nevystřídal v zápase s Wolves, tak jsem nabyl přesvědčení, že už ho do konce sezony ani šetřit nebude. Škoda pro diváky, radši bych koukal na Robina se zápalem pro hru Vedení ve střelecký tabulce snad už neztratí.

Reagovat
fantomas

Myslel sem to tak, že jediná zbývající. Jinak to tak je no a jediný, co Wengera teď (ne dřív) omlouvá, je to, že už se nám to těžko stihne vymstít.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlas.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že má Ox ještě hodně před sebou, ale doopravdy nepochopim, proč ho pro jednou do toho základu nedá...příště proti Chelsea bude hrát Gervinho to je jasný..

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedal by som, proti Chelsea to vidím na identickú zostavu ako dnes, akurát Johana nahradí Kos.

Reagovat
smazaný uživatel

yossi nebude moct hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi nebude moct hrát proti Chelsea a snad bude hrát Gibbs místo Santose

Reagovat
smazaný uživatel

ha, to mi nedoplo. To sa potom bojím možnosti Ramsey na krídle, ako to Wenger zvykne v poslednej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo na to jsem zapomněl na tuhle možnost...tak to je ještě pravděpodobnější

Reagovat
afc

Wenger ho nechce pretazovat a Benayoun hra dobre,tak si ten zaklad zasluzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dá Persie alespoň nějaký gól, Wazza se začíná nebezpečně přibližovat...

Reagovat
herbage

výborná

Reagovat
smazaný uživatel

wenger za sestavu

Reagovat
norton

dnes Robin hat-trick

Reagovat
Pinturicchio

1300. pro NUFC a Alana Shearera

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Shearera vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

No, už ten můj příspěvek byl 1302, takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Moje fanouškování v Serii A sklízí ovoce

Reagovat
Pinturicchio

Italsko-anglická spolupráce.

Reagovat
blaugrana

Hovado predajné.

Reagovat
Pinturicchio

Prodejné právě ne, o čemž svědčí můj coming out s Realem, i když jsem věděl, že jsi přál titul Juve

Reagovat
blaugrana

FORZA AC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Pffff.

Reagovat
blaugrana

FU.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pre Koscielneho.

Reagovat
herbage

Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

celkem pěkná sestava, jsem hodně zvědavej na santose

dnes by to měla být snad jasná záležitost

tip 3:1

RVp 2x, Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

"Pokud neskončíme do čtvrtého místa, bude to pro celé mužstvo neúspěch," prohlásil Scott Parker. "Měli jsme fantastickou sezonu, ale nyní jsme trochu klopýtli. Možná už i náš manažer o nás trochu pochybuje, stejně jako naši fanoušci," míní anglický záložník.

Zajímavý, tohle říct. To bych si teda před těžkym závěrem nedovolil.

Reagovat
fantomas

Ale tak ona to je pravda. Bez finále FA Cupu, bez Ligy mistrů - to by pak sezona zákonitě musela bejt hodnocená jako zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to určitě. Měl jsem na mysli to o těch pochybách fanoušků a hlavně trenéra!

Reagovat
smazaný uživatel

Dává to větší smysl než to co pravidelně říkává Čech. Má to myšlenku a její zdůvodnění které se opírá o vývoj sezóny a předvedenou hru a sílu, a ne jenom o pocit a nebo bezbřehou víru v lepší zítřky.

Reagovat
smazaný uživatel

To jistě. Já mám na mysli to naznačení o pochybách trenéra ve schopnosti mužstva. To mi přijde zvláštní, teď právě budou hráči potřebovat sebevědomí.

Reagovat
Pinturicchio

Tu poslední větu mohl vynechat úplně.

Reagovat
niflheim

Pěkné vyjádření od Parkera. Čekat se to nedalo, že po takové náskoku na třetí příčce přijde taková série.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký bude stream? bloodzeed sem nikde neviděl, a YES je nejistý? neví někdo víc než já?

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Song dnes 200. zápas za Arsenal.

Ešte aspoň dvakrát toľko.

Reagovat
justcall

Nechápu, kde berete tu jistotu ohledně Persieho přetěžování? Ten hráč má najeto na nevim kolik rekordů, takže to může bejt jeho vlastní přání odehrát toho do konce sezony co nejvíc..

Reagovat
smazaný uživatel

čo on má do toho čo Wengerovi kecať? On je hráč, a hrá vtedy, keď mu povie manažér povie ("česť" výnimkám ako Tevéz)...

Reagovat
justcall

Wenger nemá důvod mu nevyhovět, fakt nemá logiku ho dát na lavičku, jestliže on chce hrát

Reagovat
fantomas

Jistěže má.

Reagovat
smazaný uživatel

to potom nemá logicku nedať hrať Parka, keď chce, nemyslíš?

Reagovat
justcall

Park nejede na žádný rekord a po sezoně bude prodán, na rozdíl od RVP

Reagovat
fantomas

Rekord.

Reagovat
SunFells

Ve fifě ti do toho hráči kecaj

Reagovat
smazaný uživatel

YES by mal dávať Arsenal, ale akosi sa mu zatiaľ nechce.

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/116230

Gary ve studiu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/112191

rusáci

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky hodne kvalitni nesopcast link s eng komentarem? diky

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/116230

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/112191

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa mal vystreliť, kým sa Ha bsi modlil.

Reagovat
Amos

taková chyba !!!!!!!

Reagovat
fantomas

Hm, nejhorší možnej začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně ne .....

Reagovat
SunFells

Ooo, Yossi

Reagovat
smazaný uživatel

Wolowiiiitz. škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

no kurva

Reagovat
smazaný uživatel

proc kopem vubec rohy? vzdyt nam to jen skodi

Reagovat
kissak

jo tak to je mazec

Reagovat
Arbiter

FRANCOOOO DIIII SANTOOOOOOO

Reagovat
niflheim

Di Santo...není možný

Reagovat
Nikikrew

omg tak to ma poser

Reagovat
smazaný uživatel

ale kurva...

Reagovat
kiwwi

wow, naaaadherny protiutok

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečně odfláknutý roh.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fantomas

1) Sagna

2) Mít dva hráče na těch dvou třetinách hřiště proti čtyřem startujícim, to se taky dá brát za podcenění situace

3) Wojta musí bejt důraznější

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santoooooooo Wiganu to moc přeju, mají ted skvělou formu

Reagovat
fantomas

Si děláte píču?

Reagovat
supervizor

Bože taková haluz.

Reagovat
kissak

chytrý dědula Ferguson to říkal, že Wigan bude kousat a je tu druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Moje fanta brečí ale aji tak je to sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kokoti toto!

Reagovat
kiwwi

looooooooooooool

Reagovat
fantomas

Druhej Wojtův gól. Mimochodem Arteta zraněnej...hustý, co, Wengere?

Reagovat
supervizor

Aspon si zahraje Ramsey na své pozici.

Reagovat
justcall

Arteta se zranil vlastní chybou, to se mohlo stát kdykoliv

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

to je čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Lol 0:2

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Arsenalu by si možná měli uvědomit, že zápas už začal

Reagovat
blaugrana

Szczeczezczy dnes čaruje.

Reagovat
Nikikrew

WOJTECH .OMG drbne ma asi

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje na Emirates?

Reagovat
Mihi

Pozrem na livesport, vidím, že Wigan dal práve gól, tak rýchlo prepnem na DigiSport aby som si ho pozrel a tam už sa radujú z gólu na 2:0. Pekne teda

Reagovat
SunFells

Neskutečně hloupá obrana.

Reagovat
miky10

Jordi Gomez zvyšuje už na 2 - 0. hosté si tak nejspíše pojistili vítězství v dnešním utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva mám chuť vypínat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si robíte piču už?

Reagovat
Arbiter

hohoho

Reagovat
Counter

Tolik k jasnému vítězství a možnosti nasadit slabší sestavu s náhradníky

Reagovat
Arbiter

tak možná by to zvládli lépe

Reagovat
fantomas

Mluvilo se pokud vim jen o Artetovi (tolik k jeho šetření) a Persiem.

Reagovat
Counter

A posazení dvou nejdůležitějších hráčů není oslabení a nahrazení náhradníky?

Reagovat
fantomas

No oslabení, který by se přirozeně přežilo. Však tohle očividně nebylo proto, že by nás Wigan válcoval kvalitou, tak proč ní argumentuješ?

Reagovat
Counter

Protože s Parkem na hrotu bychom prohrávali 2:0 klidně taky a měl bych mnohem větší obavy o otočení výsledku...

Reagovat
niflheim

A přitom to vypadalo původně, že měl balön už v ruce.

Reagovat
nemamvasrad

Takže tohle je ta očekávaná demolice.

Reagovat
vodka

ted sem to zapnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santo dneska útočí na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

masakr

Reagovat
smazaný uživatel

na to asi seru dneska by to moje nervy nezvládly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já přijdu o deset minut později a nestačím se divit. Co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Wigan chtěl, tak hraje o titul. Oni to ale dělají pro nás, pro fanoušky.

Reagovat
kissak

musím znovu opakovat Wigan je zářný důkaz toho, jak se má bojovat o záchranu :-) Dovedete si představ kdyby takové výkony jako podává tento tým v posledních dvou zápasech hrál od začátku sezony :-) Ikdyž je teprve 10 minut a Gunneři si to nenechají líbit...

Reagovat
niflheim

Latics si hlavně zasloužili minimálně bod z duelu s CFC.

Reagovat
kissak

já si myslím, že možná i všechny tři

Reagovat
ďuriLFC

TY vole.Čo je s Artetom?

Reagovat
kofin

zranenej -.-

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo ono, dojet sezonu v klidu, bez nervů..

Reagovat
Amos

To bylo přesně to, jak tady hromada lidí řikala, že je v klidu přejedem.

Reagovat
kiwwi

ten Wigan je fakt nepouzitelny, oni nevedia totalne nic, ani zostupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Životní jistoty - Daně, Iron Maiden a to, že to Wigan vždy ukope.

Reagovat
mike.84

povedl se

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Aarone, dřív přihrávat!

Reagovat
FCSL

Ramsey tam chyběl Bez šance na otočku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey prvni gol jeho skvelym rohem a ted to neda Rosovi na golovku pod sebe

Reagovat
niflheim

Ramsey přišel až po prvním gólu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kofin

ten roh kopal Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to se mu omlouvam

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
supervizor

Sice toho tuhle sezonu pokazil dost ale uplně všechno mu připisovat nemusíte.

Reagovat
Amos

Ani jsem nezaregistroval zranění Artety, to ještě můžeme proti Chelsea dostat na prdel

Reagovat
fantomas

Habsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Al-Habsi

Reagovat
vodka

Habsi

Reagovat
SunFells

Tolik k těm siláckým řečem před zápasem

Reagovat
madridcan

Counter to by si uz hadam aj mohol zalozit

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Al Habsi začíná čarovat.

Reagovat
Mihi

Nádhera Habsi

Reagovat
smazaný uživatel

Piča, to je pech

Reagovat
supervizor

Habsi

Reagovat
smazaný uživatel

Habsi

Reagovat
SunFells

Wow.

Reagovat
niflheim

Habsi

Reagovat
smazaný uživatel

može sa aj roztrhnúť ten kokot v tej bráne

Reagovat
kissak

leda kdyby viděl Tebe

Reagovat
smazaný uživatel

To píče, Habsi

Reagovat
Arbiter

ty vole, Habsi

Reagovat
smazaný uživatel

Mam asi nejakou chybu v livku, pise to, ze po 10 minutach vede Wigan 2:0

Reagovat
blaugrana

Moses. Robí si z nich dobrý deň.

Reagovat
smazaný uživatel

Habsi už chytil dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Já jak jsem viděl Al Habsiho před začátkem modlit se u tyče, tak jsem si řikal, že bude zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy je v sedmým nebi

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa už třetí dobrá finálka

Reagovat
smazaný uživatel

Theo hraje?

Reagovat
kofin

zatim podle pohybu mi prijde ze Ramseymu je 30 a Rosovi 21

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ramsey je lemra pomalá odjakživa

Reagovat
vodka

Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan je skvely, opät si to nacasovali nenormalne

Reagovat
Amos

krááááááásnej centr Rosa !!!!! krásná hlava Verminátor !!!!!!!

Reagovat
fantomas

Rosaaaa, Vermaaaaa! Šlapem dál!

Reagovat
C0br

Tak to už asi nebudu ani zapínat.

Reagovat
C0br

Ale tak dám tomu šanci.

Reagovat
Mimalu

ale neee...

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní centr od rosy..

Reagovat
Nikikrew

A IDEME!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa úžasnej centr, Vermaelen jako typickej hroťák..

Reagovat
Chazy

Njn, já sem věděl, že nemám nic psát, ona to bude prohra ještě

Reagovat
Arbiter

no ták, nebuď takový negativista

Reagovat
Chazy

Znám tyhle zápasy

Reagovat
supervizor

Verminator

Reagovat
smazaný uživatel

Verma Rosa

Reagovat
kissak

a sakra To máš Frmálen se nasral

Reagovat
smazaný uživatel

anooooooo.

Reagovat
SunFells

VERMAAAAAAAAAAAAAAA ROSAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

POMEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

ROSA ČTVRTÁ SKVĚLÁ FINÁLKA ZA 20 MINUT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

YES rosa, verm

Reagovat
smazaný uživatel

yesss

Reagovat
kiwwi

Rosa pekne

Reagovat
Counter

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
Mada

Tomáš a Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa zase válí...skvělej centr

Reagovat
Pinturicchio

AFC vyhraje 3:2

Reagovat
C0br

Kiwwi vedem 4:3.

Reagovat
kiwwi

viem dopici...ja som to vypol ked bolo 3:0 a zrazu na twitteri 3:1, 3:2

teraz uz kukam Arsenal

Reagovat
C0br

Já jsem právě hledal stream na gunners na coolsportu a jen jsem viděl jak Petrucci dává na 4:3 a říkám jsem si wtf, protože o našich gólech jsem neměl ponětí.

Reagovat
kissak

jako myslíš rezervy???

Reagovat
kiwwi

jj, viedli ste 3:0

Reagovat
kissak

no tak jestli celej průběh zápasu byl stejně kontroverzní jako ta nesmyslná pencle, tak potěš kozy :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Vam jde o finale, NUFC uz nejde o nic

Reagovat
kiwwi

ja mam handicap na Arsenal, a verim ze to este v pohodicke daju

Reagovat
smazaný uživatel

taky mam, ne v pohodicce, ale snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
smazaný uživatel

Persieeee

Reagovat
fantomas

Uh.

Reagovat
vodka

Djourou málem góol

Reagovat
SunFells

Krásně Robin

Reagovat
smazaný uživatel

Sem na Rosu hrdej

Reagovat
Mihi

Toto Wigan neudrží

Reagovat
Counter

Hrajeme ale parádně, radost pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Johan, pekne trefene

Reagovat
smazaný uživatel

škodááá

Reagovat
SunFells

Sakrááá

Reagovat
smazaný uživatel

Johaan, tomu by som to prial.

Reagovat
Nikikrew

Jezis ten Wigan ma take stastie...Ale zatial super futbal

Reagovat
niflheim

Djourou takový kousek

Reagovat
mike.84

lol

Reagovat
kiwwi

1 - Wigan need just 1 more goal to equal the number of fans who have come to watch them tonight. Visitors.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrajem dobře. Tohle se rozhodně dá otočit, hlavně nebláznit a nedostat další, času je ještě dost.

Reagovat
mr.Silver

do poločasu 3:2

Reagovat
mr.Silver

Alespoň to není nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, už jsme mohli klidně i vést 3:2

Reagovat
fantomas

To chtělo levandulí na vzdálenější, Robine.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
madridcan

Arsenal este vyhra o dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Robine lépe přihrát

Reagovat
smazaný uživatel

zlééé

Reagovat
Amos

achjo, Theo je zase z formy...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Co se zase tlemíš. Dneska mu to nejde.

Reagovat
fantomas

Tlemim se tvym srandovnim závěrum.

Reagovat
Amos

Vždyť poslední 3 zápasy hraje nic moc.

Reagovat
fantomas

3?

Reagovat
kiwwi

15 - Arsene Wenger will be pleased with the first 15 minutes after claiming he didn't see any of it. Trailing.

opta joke dnes vali

Reagovat
miky10

Na Arsenal 1,7.

Reagovat
kissak

Vermaelen jezdí jako myš chvíli je v obrana, pak se zase z ničehož nic zjeví v útoku to je mazec...

Reagovat
smazaný uživatel

na Thomasovi vidno, ako chce. Srdciar a budúci kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Thea dolů - je tam zatím na dvě věci!

Reagovat
kofin

Theo je tam porad platnejsi nez Ramsey kterej nevi co ma hrat

Reagovat
smazaný uživatel

ale dneska je fakt neviditelný

Reagovat
kofin

taky je to treba diky tomu, ze byl uplne volny a Ramsey volil prihravku uplne nekam jinam :-), ale je pravda ze by mohl hral lepe

Reagovat
niflheim

Aaron umí v záloze zahrát všechno...ale ve finále to končí tím, že hraje celkem nic.

Reagovat
justcall

Teď by se tam místo Walcotta hodil více Ox, nebo i ten Gervais... Theo je zas marnej

Reagovat
kissak

hmm, tak tenhle pas kdyby Tomášovi vyšel, hm :-)

Reagovat
Arbiter

škoda, že Rosa není o tři, čtyři roky mladší

Reagovat
Mada

velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš škoda že nezůstal v tom Dortmundu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

ten Andre Santos može byt dneska klíčový, hraje skvěle dopředu, hlavně se jeden na jednoho nebojí a přesto neztrácí...

Reagovat
smazaný uživatel

presne to som mal na jazyku, len sa bojím protiútokov cez jeho stranu.

Reagovat
fantomas

Wigan už bude útočit minimálně. V rozehrávce kazí až neuvěřitelně.

Reagovat
supervizor

To že je dopředu dobrý je známe, mě nejvíc tuhle sezonu překvapilo, že zvládá i slušně bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa sa moc nepredviedol teda, chýbala mu kondička už od príchodu a dosť často sa zabúdal vpredu.

Reagovat
supervizor

Ale když vzadu byl, tak nechyboval.

Reagovat
mr.Silver

zato Sagna je dneska otřesný...

Reagovat
smazaný uživatel

aaach, Santos.

Reagovat
hefy

Moses si hezky šel pro žlutou. Vicky.

Reagovat
Chazy

Nádherně no

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je Aaron vyborny, co placate, hraje presne jak Arteta, jen trosku pribra do osobnich souboju

Reagovat
kissak

ten Wengerův megaspacák mě stále fascinuje

Reagovat
C0br

6:3 nanana

Reagovat
kiwwi

uz sme sampioni

Reagovat
smazaný uživatel

sagna je dneska zatím hrozně tragickej, nejhorší hráč v poli

Reagovat
smazaný uživatel

nemá den

Reagovat
smazaný uživatel

*pribrat kila

Reagovat
mike.84

že se wengerovi chtělo stanovat v také zimě

Reagovat
Nikikrew

Kokos c faul tak sa tam hraci Wiganu valaju. Ved to je humus

Reagovat
Chazy

Tak když sme ta anglická Barcelona...

Reagovat
kissak

musíte se dohodnout jestli Ramsey a nebo Sagna či Walcott

Reagovat
herbage

běž Forreste, běž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byl vůbec walcott u balonu??

Reagovat
kissak

zatím kolem něj jen pobíhá

Reagovat
kissak

myslím, že taky jednou vhazoval

Reagovat
SunFells

Boha, proč to neroztáhnout ...milión hráčů u středu

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna, Song Johan Malý paradox

Reagovat
fantomas

Ty vole, zrovna dneska se Song drží zkrátka a netroufne si na jedinej kolmej, finální balon. Bych se z něj posral.. :))

Reagovat
Chazy

Alcaraz je prostě neskutečně výborný CB. Ta jeho podpora útoku, ten způsob, jakým vyveze míč a stejně se pokaždý vrátí. Fakt geniální kauf od Boba

Reagovat
hefy

Pred pul rokem byl ale dost hroznej, konečně to Gary zvedl.

Reagovat
Chazy

To prostě byly kolapsy v celý obraně no. Caldwell je lídr psychickej, organizuje obranu. Na to Alca není.

Reagovat
hefy

Já vim, jen prostě s Garym to padá a stoupá.

Reagovat
Chazy

Ale s Alcarazem taky no. On je bez něj sám zoufalej

Reagovat
hefy

To bych neřekl, Alca to sám neuhraje a nikoho k výkonu nevyburcuje. Gary to taky sám neuhraje, ale vyburcuje ostatní a ještě je kvalitně vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvite nahodou oba o stejne veci?

Reagovat
Chazy

Ani ne, hefy musí za každou cenu docílit toho, že je Gary víc nepostradatelnej

Reagovat
kiwwi

vsak aj je

Reagovat
Chazy

Eh. Já vážně nevidím rozdíl v kvalitě obrany, když tam je Caldwell bez Alcaraze a když je tam Alcaraz bez Caldwella.

A je hustý, že se do toho mícháš ty..

Reagovat
hefy

Vždyt je.

Reagovat
Chazy

S Alcarazem je ta obrana prostě kvalitativně lepší omg.

Reagovat
hefy

Tak jo omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Alcaraz je lepsi a Caldwell nepostradatelnejsi, super

Reagovat
smazaný uživatel

Shields!

Reagovat
Chazy

Jn, hustý. Longoria vítěznej walk

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, oni skorovali walkem pri plnym obsazeni

Reagovat
Chazy

Tak tak

Reagovat
kiwwi

nechaj ich

Reagovat
Chazy

Ať už chybí kdokoliv z nich, ta obrana je naprosto tragická. Je fuk, že někoho vyburcuje Gary, když je to pak nejslabší stoperská dvojce v PL. Je to prostě neobratnej hlemýžď, jak vedle něj Alcaraz není, tak žádná obrana není ..

Reagovat
juninho8

OT: neviete prosim vas kde by som zohnal vysledok rezervnych timov newcastle:manchester united?

Reagovat
kiwwi

3:6, prehravali sme 3:0

Reagovat
kiwwi

a tymto vitazstvom sme vyhrali ligu - majstri

Reagovat
smazaný uživatel

Jen divizi, jeste vas ceka finale

Reagovat
juninho8

potesil si ma ak je to tak....tento zapas som nevdel najst a nechelo sa mi cakat kym mi to vyhodnoti na tikete...dik

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole preco aaron nebehal..

Reagovat
smazaný uživatel

denilsonovka

Reagovat
fantomas

Druhá půlka poločasu zase hrozná. Nebaví mě to, fakt ne. Člověk by řek, že po QPR a zkušenostech MU je pudou roztrhat a oni si to na začátku takle podělaj...neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, takový díry v tý obraně.

Reagovat
Bayern +

Van Persie, Agűero - jednoznačne.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak dneska mě teda Walcott a Song neskutečně serou..Ramsey mě taky sere, ale to už je normál...

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna, Walcott, Ramsey bída bidoucí

Reagovat
kissak

Song má účes jak Stegosaurus

Reagovat
Counter

Ramsey Artetovi nešahá ani po kotníky.

Reagovat
vodka

všechno mu trvá a má problémy s prvním dotekem dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ani tomu Jackovi

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Momentálně ne..

Reagovat
Mada

Taky se podívej na věk....

Reagovat
fantomas

Reagovat
kofin

divam se na vek a prijde mi ze Ramsey je nejstarsi na tom hristi

Reagovat
Mada

tak si zajdi k doktoru máš nejspíš velký problém....

Reagovat
kofin

Ano Ramsey je ten hrac co je nejaktivnejsi z cele zalohy nabeha a nasprintuje toho ze vsech nejvic je uplne vsude a rychlost jeho rozhodnuti je bleskova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

jak směrem dopředu, tak hlavně směrem dozadu. Je to otřes, co předvádí

Reagovat
fantomas

...a je to teda šílená senzace, musim doplnit.

Reagovat
herbage

nevím, tys byl propagátorem Aarona na tomhle postu

Reagovat
fantomas

Jj, to sem dál. A co jako?

Reagovat
herbage

nemáš co k jeho výkonu dnes napsat?

Reagovat
fantomas

Nemám no. Nelíbí se mi, podobně jako dalších 6-7 hráčů. Přitom ani nehrál v základu, psychicky (ani z rozcvičky) na takle brzkej skok na plac nebyl připravenej, navíc přicházel do rozjebanýho zápasu prakticky za stavu 0:2 a za hráče, kterej nás v poslední době táhnul. Tohle může bejt měřítko tak maximálně pro tebe a pár dalších mamlasů...

Reagovat
herbage

nehraje vyloženě zle, ale píšu o pár věcech, na kterých není schopen zapracovat a dělá to furt. Navíc není dnes tolik pod tlakem, jako by byl jiné zápasy na tomhle postu. Dle mého bych ho stále radši viděl na místě Rosy, pokud někde

Reagovat
fantomas

Nezapracoval na tom (což taky neni pravda, že by se nikam neposunul) během jednoho roku, a to svýho premiérovýho kompletního v PL.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Azza

Reagovat
C0br

Sakra ten Keane měl dát 6 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak po těch dvou gólech jsme hráli skvěle a byli jsme v laufu, ale po našem gólu už si to Wigan hlídal a kouskoval hru. Naši jsou trochu v křeči, jedinej Rosa hraje pořád se stejnou energií. Tohle chce nějak nabudit, pokud nastartujem tempo jako prvních 20 minut, ještě není nic ztraceno. Ale máme zaděláno na malér. Škoda Al-Habsiho, bez něj bychom už vedli.

Reagovat
herbage

Ach jo. Debilně zahraný roh, debilní bránění od Sagny, nevracení se půlky obrany, které kryl záda kulhající Arteta a debilní výběh Wojty. A to jsme jen u prvního gólu. Druhý naprostý amatérismus od půlky obrany i Wojty, tohle se nesmí stávat. Vletěli pak na nás, že jsme nevěděli, čí jsme. Pak konečně tlak, na který všichni čekali, ale jen jeden gól z něj, což nás může mrzet. Dost nás rozhodili zranění Mosese a Gómeze, díky kterým se zcela rozhozený Wigan dal zpátky do kupy a teď zarputile brání. Docela se bojím, že to zdržování nás vyvede z našeho tempa hry. Rovněž je smutné, že jediný náš gól ze hry musí dát stoper. Theo, Bac, Song a Yossi hodně rozpačité výkony, hrát chtějí snad jen Rosa, Robin, Santos a Verma

Reagovat
mr.Silver

Yossi je skvělý

Reagovat
fantomas

Neni.

Reagovat
mr.Silver

Mě se teda líbí o hodně více jak Theo. Měl dvě parádní hlavíčky, nabízí se, je běhavý.

Reagovat
niflheim

Zachrápal u toho prvního gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc musi NUFC hrat jeste s Wiganem? Pitomej los

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

my budeme právě ti kdo protrhne vítežnou šňůru Wiganu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tu uz jim nepravem narusila Cukotka

Reagovat
Amos

Druhej poločas hrát víc přes křídla, asi stáhnout Yossiho a poslat Oxe, přecijen Yossi hraje hodně do středu a my to musíme tahat po křídlech. Na závěr pak Chamakha na centry, snad to urvem 3:2, ale nedivil bych se, kdyby to takhle skončilo, protože to zdržování Wiganu a rozkouskování hry je děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Yossiho? Snad Thea, ne?

Reagovat
Amos

Když potřebujem hrát přes křídla, tak Yossiho, navíc ani jemu to dneska nejde a jakmile se hra roztáhne, mohl by se Theo chytit.

Reagovat
herbage

Fantíku, Ramsey dnes hraje na tvé vysněné pozici a dost hoří. Plete se spoluhráčům pod nohy, již klasicky, tvrá mu věčnost, než zpracuje míč, ztrací míče a ten jeho styl bránění je na pěst. Snad mi nechceš tvrdit, že může hrát holding midfieldera, když chodí hráče obrat o míč z boku, místo aby na ně čekal před nimi

Reagovat
fantomas

A co jako?

Reagovat
herbage

neříkal jsi náhodou, že by měl hrát tenhle post? Vždyť jsem ti vyjmenoval dost důvodů, proč tam nemůže hrát

Reagovat
fantomas

Jj, tak se mi ozvi, až to budou relevantní důvody vycházející z dlouhodobýho sledování a zdravý charakteristiky hráče (tu za tebe, pravda, asi bude muset udělat někdo jinej)...dík. Teď mě neotravuj.

Reagovat
herbage

to s tím bráněním není výsledek jednozápasového pozorování, pomalá rozehrávka rovněž, pletení se spoluhráčům pod nohy rovněž. Fakt jsi děsně arogantní

Reagovat
fantomas

Whatever. Já už si s tebou fakt nemám moc co říct a popravdě mi je dost líto, žes mě takle oslovil a já s tebou musim vést další bezcennou debatu.

Reagovat
herbage

kdybys neměl potřebu každý příspěvek se do mě sprostě navážet, tak bych to ani nepsal

Reagovat
fantomas

Tak už to prosim nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramsey hrál dobře pouze před tou zlámanou nohou - od té doby mne nepřesvědčil, že by měl hrávat - a to jsem v něho dlouho věřil.

Reagovat
Mada

A co řekneš dneska na Songa?

Reagovat
fantomas

Přesně, pokud bych měl použít jeho rétoriku, je Song dost možná nejhorší DM ligy.

Reagovat
Counter

Tak to fakt ne, Song dneska už za poločas stihnul odebrat spoustu míčů a při tom, jak se všichni valí do útoku, zůstává vzadu a jistí obranu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Reagovat
Mada

to myslíš vážně ?

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslíš vážně, takhle špatně už nehrál song poměrně dlouho

Reagovat
herbage

dneska to není ono, ale dost mu ubírá právě výkon Ramseyho, který se mu tam plete, místo aby roztahoval hru

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi trošku víc mimo, ne?

Reagovat
fantomas

Je to nadsázka, proboha.

Reagovat
Amos

Je to tam pro něj nový, časem si zvykne a naučí se mnohému. Ale to němění nic na tom, že příští sezonu bych ho poslal hostovat a přivedl někoho nového.

Reagovat
smazaný uživatel

pred zranenim bol tak o tri levely vyssie..stale dufam ze to je psychika a dostane sa do toho

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že jediná pozice, na které může Ramsey hrát je AM

Reagovat
fajdax

Otázka pro fanoušky Arsenalu:Co je s Gervinhem? vím že před APN hrál u vás základ a vždy když sem se díval na vaše zápasy tak hrál velmi dobře(akorát občas trochu sobčil,ale to je u hráče jako on v pořádku)

Reagovat
smazaný uživatel

není 100% fit

Reagovat
smazaný uživatel

On toho hodně spaloval, po APN, ze kterého přijel nejen fyzicky unavený, tak i po psychické strance na tom nebyl nejlíp (neproměněná penalta ve finále) a v zápasech, co nastoupil, byl vyloženě napřesdržku. Pak měl pár zranění a teď je zaslouženě na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť po APN pořádně ani nenastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

No a když nastoupil, tak byl evidentně z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

neville je fakt uzasny

Reagovat
vodka

snad nejlepší komentátor ze všech.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy mi nebol nesympaticky ale ze to je az taky typek som necakal

Reagovat
niflheim

Gary - like a boss

Reagovat
mr.Silver

Já bych vyměnil celou pravou stranu, Sagna i Walcott na přesdržku, snad se ve druhém poločase zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je klasicky priebeh zapasov s wiganom z tak pred piatich rokov...nakoniec to otocime tak pat minut do konca, najlepsie rosa(a la jeho prvy gol v premier league)

Reagovat
smazaný uživatel

Santos je parádny, ale myslím, že lepší by bol na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

milujem ho

Reagovat
Trand

Je uzasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

PANEBOZE theo to su klucky

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Howie

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych Wallcotovi ještě max. 5-10 minut na probrání.

Reagovat
smazaný uživatel

já raději 5-10 po hubě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alcaraz sa z tychto situacii dostava neskutocne elegantne

Reagovat
hefy

No, timhle stylem si Wigan vyloženě řiká o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna taky na facana dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

to je chrt ten moses to mohl dát krásně pod sebe

Reagovat
smazaný uživatel

nezávidím Wengerovi rozhodovanie medzi Santosom a Gibbsom.

Reagovat
kofin

skoda, ze to neni takhle na vsech postech :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Theo je fakt ocas dnes.

Reagovat
Amos

Tak to je super, s touhle hrou se můžem rozloučit s body.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sledujete? já tam mám nějaké rumuny..bloodzeeda zakazali nebo co?

Reagovat
miky10

sop://broker.sopcast.com:3912/116230

Reagovat
smazaný uživatel

raději to ani nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ox, gervais okamzite hore

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je teprv 61'

Reagovat
smazaný uživatel

už tak je pozdě!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Arséna ne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokonce jo

Reagovat
smazaný uživatel

Pičááááá! To chtělo gól

Reagovat
SunFells

škoda, že to nepustil

Reagovat
smazaný uživatel

uaaa vermie by dal

Reagovat
fantomas

Lol, my s nima hrajem otevřenou partii.

Reagovat
smazaný uživatel

No kurva! Fakt zliskat tu obranu!

Reagovat
niflheim

Moses to pěkně posral teď.

Reagovat
Chazy

Omg Moses

Reagovat
smazaný uživatel

mojzisovi sa uz zase otvorilo more

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Reagovat
miky10

Moses.

Reagovat
smazaný uživatel

no, dnes to vidím max. na 1 bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger strieda v 60. minúte? Neverím.

Reagovat
fajdax

Obrana Arsenalu je komická Už se těším jak si s nimi Drogba,Mata a spol pohrají

Reagovat
smazaný uživatel

no, to poznáme. Ako na SB, to beriem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

furt to nevytahujte....8:2

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jestli si někdo zasloužil vystřídat, tak to byl Theo

Reagovat
smazaný uživatel

od nasho golu hrajeme strasne

Reagovat
Chazy

Tak tohle penalta no

Reagovat
supervizor

Reagovat
Chazy

No sundal centrujícího fakt nepěkně

Reagovat
supervizor

Vzal i balon.

Reagovat
Chazy

Jako fakt? Já to teda neviděl ze záznamu, ale ten centr normálně šel do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

bojim sa, aby dnes nebol dalsi eboue

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že by vybučali Thea? To nie, tomu neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

aarona..tiez to bolo proti wiganu, tiez prisiel ako striedajuci

Reagovat
smazaný uživatel

jááj, ale Aarona nestiahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Do píče, to je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

panebože to je výkon, že nás bude v druhým poločase když máme dotahovat přehrávat wigan,jsem opravdu nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ohledně zdržování hry docela trapnej. Hlavně že AFC píská když se snaží hrát a rozehrají balón, který se sotva točí. A Habsimu tu žlutou prostě nedá

Reagovat
Chazy

No, každopádně Swansea je furt jen malá sestřička Wiganu, co se atraktivního fotbalu týče

Reagovat
smazaný uživatel

rosa freestyle

Reagovat
smazaný uživatel

hnus, hnus. zachvíľu to asi vypnem, neplánujem ničiť si náladu ešte viac.

Reagovat
fantomas

Úzkostlivějšího sudího aby člověk pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

rozhodčí "aby se neřeklo"

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hrůza! Hrajeme jak kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

wigan ma v tych odrazenych loptach neskutocne stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Raději měl jít dole Sagna

Reagovat
Amos

Dneska prohrajeme, pak ještě můžeme s Chelsea a už nebudeme mít LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, tohle nás bude mrzet. Demence, opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítejte v mojem duševním pekle z minulé středy.

Reagovat
Amos

Vy máte LM jistou, my bez LM=bez Robina=další rok bez šance na pohár=žádný hvězdy v týmu=katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když vedem ligu o osm bodů tak fakt myslím na LM

Reagovat
Amos

Reagovat
Arbiter

Pořád to bude zápas s Chelsea, která má za sebou souboj s Tottenhamem a Barçou a která toho odehrála za poslední 3 měsíce hafo moc.

Reagovat
Amos

To je jedno, na nás se hecnou a my nemáme toho Artetu, fakt se bojim, že ještě od vás dostanem, jako Spurs.

Reagovat
Amos

Ale nechápu, jak to hráči mohli podcenit, když viděli, jak hrála s nima Chelsea a jak hrál Manchester. Nejhorší je, že Chelsea bude nabuzená, navíc se do toho dostávaj a navíc maj Drogbu a pak je tady Tottenham, kterej má nejlehčí los. My jsme fakt neskuteční šašci a vždycky si to musíme zkomplikovat. Navíc neni Arteta a bez něj ta záloha nedokáže bránit,

Reagovat
smazaný uživatel

Co víc dodat, z každý věty je mi blbě, protože vim, že je pravdivá.

Reagovat
Chazy

Sammon. Tak teď se to rozjede.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Latics vydržet!

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole on ma obsedantno kompulzivnu poruchu asi

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho pořád jalovej....

Reagovat
smazaný uživatel

gervais tiez dobra katastrofa zatial

Reagovat
smazaný uživatel

gervais tiez dobra katastrofa zatial

Reagovat
miky10

Connor Bolt.

Reagovat
Chazy

Reagovat
xjert02

Dnes Sagna, Walcott a Song tragicti. Ona vubec prava strana hori cely zapas jak novinový papir.

Reagovat
hefy

TYVOLE, to je Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gervais je teda střídání jako hrom, potom co se vrátil z APN je strašnej tragik, totálně z formy

Reagovat
Usty

Figueroa

Reagovat
smazaný uživatel

Z pravé strany dnes jediná dobrá věc - Rosův centr - jinak bych tam dnes hráčům Arsenalu zakázal vstup

Reagovat
smazaný uživatel

sakra aaron to len posuva do strany, dneska neskusil ani jednu kolmicu

Reagovat
Chazy

Miluju tenhle tým. Ti hráči tam prostě za Wigan položí život.

Reagovat
hefy

Reagovat
supervizor

Jako hráči Arsenalu?

Reagovat
fantomas

Sammon se fakt pohybuje jak hráč z Fify 98.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arteta neskutečně chybí

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Hm, podle toho nastavenýho metru bys ale měl písknout i tohle, Marrinere.

Reagovat
Usty

jsme v Anglii

Reagovat
Mada

A proč se podle toho neřídil celý zápas?

Reagovat
fantomas

Přečti si ještě jednou prvních pět slov.

Reagovat
Usty

já reaguju na celý obsah toho komentáře - jak na to, že to nebyl vůbec faul, tak na to, že ani ostatní věci nebyly fauly.

Reagovat
fantomas

Njn, ale reaguješ špatně. Pokud sme v Anglii, tak bysme podle toho měli pískat celej zápas a ne jen 89,9 minut.

Reagovat
Usty

to já přece nepopírám

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

Ten Sammon je skvělej, tři sprinty a už nemůže..

Reagovat
justcall

Ježiš, tohle Walcott mohl ustát

Reagovat
smazaný uživatel

Theo ty pičo z papíru!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kua toto musí ustát

Reagovat
smazaný uživatel

MARINER

Reagovat
Amos

Tyvole Gervinho doprdele co tam dělá !!!!!!!! Kurva!!!!!! Teď je pro nás důležitej i ten posranej bod!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jsme hráli naposled takhle špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

nedávno proti QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je vlastně taky fakt. Mám krátkou paměť.

Reagovat
Counter

To byl faul, přesně takové zákroky se pískaly celý večer

Reagovat
smazaný uživatel

za stejne strceni se barcelone piskala penalata nam ani ne faul

Reagovat
herbage

Gervinho je dvanáctý hráč Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zasloužená výhra výhra wiganu, v druhým poločase nám absolutně vymazali hru záložní řady, je vidět, jak je arteta důležitý hráč a v systému který hrajeme téměř nenahraditelný. ramsey na jeho místě mu nesahá ani po kotníky, snad se dá brzo do kupy

jinak mě neuvěřitelně vytáčela pravá strana hřiště - sagna vůbec nestíhal, pozičně byl tragický, hrůza, to samé se dá říct i o walcottovi, ten naopak na hřišti ani nebyl. o gervinhovi se ani vyjadřovat nebdu, místo aby nám podpořil hru po křídle, takl asi myslel že je na hostování ve wiganu, zklamali i song,ramsey(i když tam jsem to čekal) robin a wojta

dobrý výkon tradičně jak je tomu poslední dobou rosa, solidní byl i santos a celkem i střed obrany

hodnocení hráčů:

wojta 4

sagna 3

verm 6

djourou 5

santos 6

benayoun 5

rosa 7

ramsey 4

song 3

gervinho 2

walcott 2

robin 4

ox a mikel hráli krátce, nehodnotím

Reagovat
sejber

tak zeby ta sezona nakoniec dopadla znova podla predpokladov tj. ze arsenal sa nedokaze umiestnit pre Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Cisty debil ten sudi

Reagovat
hefy

Sammon dělající přešlapovačku. Čeho se ještě dočkáme?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Fňuk.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je taky nervny pridrbany zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale teď už to i ten sudí začíná jebat

Reagovat
supervizor

Dneska asi výmluva na trávník nevyjde co?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc stridal Arteta tak brzo?

Reagovat
smazaný uživatel

zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

nebo se nechtěl na té hrůze podílet

Reagovat
supervizor

Už se na to nemohl dívat.

Reagovat
Arbiter

Wenger time

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt čůráci toto. Bych jima nezaplatil ani libru za takovéto zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam předvádí do psí prdele?

Reagovat
mr.Silver

hodně zbytečně přejebané tři body....

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
miky10

Wigááááááááááááán.

Reagovat
miky10

MotM Sammon.

Reagovat
fantomas

Určitě, aspoň trochu mě rozveselil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedat v takovy zápase žlutou za zdržování by bylo fakt umění. Rozhodčí to nakonec udělal v momentě, když už to bylo jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad uz na dalsi domacii zapas Wiganu dojde viacej ludi, co ich ma viac prilakat, nez posledne dva zapasy..

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze dnes arsene nezomrie

Reagovat
Usty

A je to.. ty vole :)

Reagovat
Chazy

Žlutou kartu dostal Ali Abdullah (Wigan).

Hmmm... to sou věci.

Reagovat
hefy

Sammon je hroznej dřevák, ale to, s čim tam šel, vykonal skvěle.

Reagovat
Chazy

Jednoznačně

Reagovat
cristiano.K.

na digi říkali,že Di Santa nahradil typologicky stejný útočník

Reagovat
hefy

Fekete je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je???

Reagovat
Counter

Lexi, vsadil sis, že to po MU prodáme i my?

Reagovat
fantomas

Obří trapárna. Gratulace Wiganu. Porazit Chelsea, jinak ste gigahovada.

Reagovat
Amos

Van Persie tohle sis mohl odpustit.

Reagovat
Nikikrew

Stred zalohy dness - Velka NULA. Vidno, ako nam chybal Arteta. Wigan sa na nas pripravil perfektne. Toto sme si strasne posrali, ale velmi. Nemam slov!

Reagovat
Arbiter

Chazy, počítals s těmito třemi body?

Reagovat
Chazy

Njn, tradiční příděl z Arsenalu, by mě zklamalo, kdybysme to nedali.

Reagovat
Arbiter

nevěřím, žes s nimi počítal

Reagovat
Mihi

Počítal si s 33 bodmi na konci sezóny a 4 kolá pred koncom máte 34.

Reagovat
Chazy

Neskutečný, fakt je to sen.

Reagovat
hefy

Přes zápasem s Live jsme se bavili o tom, že u Wiganu překvapivé výhry nehrozí a ejhle.

Reagovat
Chazy

Ja paráda bejt wiganer.

Reagovat
kiwwi

si sa minule pytal, co drzi tych hracov vo Wigane...mozno toto

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Van persie to je neskutečný CUNT!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy mate cunts plnej tym..ja se mu nedivim ze byl nasranej, me si tim zdrazovanim latics taky moc neziskali

Reagovat
ďuriLFC

Persiesa zas ukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt čůráci toto. Bych jima nezaplatil ani libru za takovéto zápasy

Reagovat
kiwwi

Van Persie je debilko...simple as that

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Persie to zase neunasi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Latics Za tohle jim přeju udržení ať už nám to pomůže nebo ne...

Reagovat
Amos

Nebudu nadávat, ne nebudu, jenže ti šašci si po dnešku nic jinýho nezasloužej!!!!! Dobře hrál jen Vermaelen a první poločas Rosa. Jestli ti blbci prohrajou s Chelsea, tak můžou ještě přijdou o LM. Tohle bych jim nepřál, protože by je fanoušci asi sežrali. Gratulace do Wiganu, chudák Arteta a Robin za ten závěr

Reagovat
kiwwi

ty si fakt fanusik na pohladanie

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem byl ve středu ještě nasranější.

Reagovat
herbage

gratulace Wiganu. Zápasu by možná více slušela remíza, ale pro nás jeden bod nic neřeší a jestli jim to pomůže k záchraně, budu jen rád. Hráči mají jedinou možnost tenhle trapas v mých očích napravit a to je jakákoliv výhra nad Chelsea

Reagovat
kiwwi

slusela remiza? ani nahodou

Reagovat
herbage

zasloužeá výhra, ale remíza by byla také spravedlivá, možná spravedlivější

Reagovat
Arbiter

tak, tak...Zásluha není jen o držení balónu

Reagovat
smazaný uživatel

jako já nemám slov, jsem znechucenej celým týmem...Song hrál hnusně, Walcott Sangna taky o Ramseym se nemá smysl zmiňovat...tohle byl hnus modrofialovej...Tak aspoň, že sme ty body odevzdali Martinézovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej výkon Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní revival středečního zápasu. Respektive spíš předvedeného výkonu Wiganu a rozdělení bodů, protože Arsenal byl rozhodně konkurenceschopnější než my. Ale navzdory tomu jak ta prohra fanoušky Arsenalu sere, tak se to do zápasu s Chelsea nemusí vůbec projevit. Tenhle zápas nebyl o tom že by Arsenal zabředl do krize ve které půjde od porážky k porážce, ale o tom že Wigan se teďka na soupeře umí připravit a jde od vítězství k vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zasloužená výhra výhra wiganu, v druhým poločase nám absolutně vymazali hru záložní řady, je vidět, jak je arteta důležitý hráč a v systému který hrajeme téměř nenahraditelný. ramsey na jeho místě mu nesahá ani po kotníky, snad se dá brzo do kupy

jinak mě neuvěřitelně vytáčela pravá strana hřiště - sagna vůbec nestíhal, pozičně byl tragický, hrůza, to samé se dá říct i o walcottovi, ten naopak na hřišti ani nebyl. o gervinhovi se ani vyjadřovat nebdu, místo aby nám podpořil hru po křídle, takl asi myslel že je na hostování ve wiganu, zklamali i song,ramsey(i když tam jsem to čekal) robin a wojta

dobrý výkon tradičně jak je tomu poslední dobou rosa, solidní byl i santos a celkem i střed obrany

hodnocení hráčů:

wojta 4

sagna 3

verm 6

djourou 5

santos 6

benayoun 5

rosa 7

ramsey 4

song 3

gervinho 2

walcott 2

robin 4

ox a mikel hráli krátce, nehodnotím

Reagovat
smazaný uživatel

Vystrida nekdy Wenger hrace ktery si to zaslouzi? Udela nekdy poradnou taktickou poradu? Serval je o polocase? Tohle bylo strasny.

Latics zaslouzene, nase hra byla k zbliti. Jak muzeme dovolit aby nas "prekvapil" tym ktery uz prekvapil Chelsea, Manwho, Lpool. To pak neni prekvapeni ale prosta nepripravenost, amaterstvi, nedostatek koncentrace a motivace Zadne presink dneska, zadna vule po vitezstvi. Odpoved v 1. puli byla celkem fajn, ale druhy polocas byl otresny. Doufam ze se Wenger v lete vzpamatuje da nekterym hracum najevo ze to nemuzou jen tak odchodit.

Chezzer me proste smulu u obou golu

Sagna dnes prekvapive horsi krajni bek.

Djourou az na jednu chybu dobry zaskok

Thomas jeden z mala co snesou prisnejsi meritko

Santos obcas soloval az moc, a tlacil se zbytecne do stredu.

Song- uz mu proboha nekdo reknete ze neni Messi,Cesc ani Xavi. Spatne dozadu a kazil i dopredu.

Ramsey-taky nic moc, hrozne to zpomaloval

Rosa- MOTM, hral dobre, ale co ocenuju vic ze skoro jako jedinej jezdil po prdeli a napadal

Yossi 1 pule super, pak se vytratil, ale lepsi kridlo

Robin posledni zapasy se vubec nedostava do hry a mic mu dost utika

Theo -disaster. Theo zeptej se Mosese kolik bere. Pak se koukni jak hrajes a pak si dej facku a bud rad ze vubec nastupujes.

Ox se mi moc nelibil obejde 2 hrace a pak ztrati mic. K nicemu

Gervinho- proste spatna koupe. Wenger mel koupit Matu nebo Younga. Jenze kdo setri...

Reagovat
kiwwi

to je nareku

Reagovat
smazaný uživatel

Sem nasranej jak latrina. I kdyz mozna lepsi nez je prehrat, nepromenit sance a pak dostat haluz na 0:1.

Uz jsme mohli mit LM v klidu ale QPR a Wigan zbytecny ztraty. Snad bude Arteta ok a chelsea porazime..

Reagovat
cristiano.K.

Ten Young aspon umí škočit no

Reagovat
justcall

Walcott, jestli je pravda, že chce 100k tak ať si táhne

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim jak jste stari usaci ,ale ja si pamatuji angl . fotbal bez tech vasich kluku z jihu a bylo to fer Dnesni zapas Wigan vs. Arsenal jen doklada to ceho jsou schopni Tihle manazeri dosahnout Zdrzovani simulace atd Hnus angl fotbal je bohuzel tam jako spanelsky ,italsky ,africky Boze kde jsi stara dobra anglie Ne to je globalismus

Reagovat
kiwwi

zasa si tu so svojimi mudrami?

Reagovat
smazaný uživatel

jo nejen s mojimi a hlavne i s engl . fans Vzdyt to s angl .fotbalem nema dnes jiz nic spolecneho Zdrzovani ,simulovani atd. uplne stejne jako v jizanskych soutezich a machinace ropaku viz semifinale FA cup atd atd atd HNUJ HNUS

Reagovat
kiwwi

ty si blbecek

Reagovat
Chazy

Tak svým způsobem má pravdu, současná PL opravdu nemá s anglickým fotbalem nic společnýho. Ten prostě najdeš jen v nižších soutěžích a pokud sleduješ PL míň jak 5 let, ani si ho tam nikdy neviděl.

Reagovat
kiwwi

ale mne to vysvetlovat nemusis

on tu ale vzdy dojde, vyplace sa a caka ze dostane 150 palcov

ked to nechce sledovat, tak nech to nesleduje...nechapem aky vyznam ma donekonecna vyplakavat za niecim co uz nie je...to uz aj moja babka prestala plakat ze kedysi isla s 20 korunami do obchodu a spravila tyzdenny nakup

Reagovat
Chazy

Já se u něj vždycky zasměju

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan cely zapas zdrzoval je to hruza a to i simulovani attd . Bohuzel z angl . ligy se diky trenerum z Italie a ,Spanelska a jizni ameriky stava stejny garbage jako je v Italii Spanelsku a jizanskych soutezich S anglii to ma spolecne jiz jen znaky klubu ,ktere ani mistni diskutujici neznaji

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam Norwich ,ktery jeste hraje a dava prilezitost anglanum a hraji pekny fotbal

Reagovat
fantomas

A Bolton nic jo?

Reagovat
smazaný uživatel

4-5 Anglicanu v zakladu ma vetsina tymu, navic napsal, ze hraji pekny fotbal

Reagovat
fantomas

Bolton je spolu s Norwichem jedinej tým, kterej postavil k letošnímu zápasu 9 Angličanů... a to to ani nebyla bůhvíjak béčková sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopocital jsem se, jak asi vypadala, protoze neanglickej musel byt jeden bek a golman, takze hral RB asi Mears... NUFC taky muzou vybehnout jen s Jonasem a 10 Anglicany, ale k cemu by to bylo

Reagovat
fantomas

Taky nevim, jak to přesně bylo, ale obrana Wheater, King, Ricketts spolu určitě někdy hrála...Mears nevim, ten už byl asi až s Alonsem. Záloha ještě s Muambou, pak NRC, Eagles, oba Daviesové, možná Pratley a máš to.

Reagovat
fantomas

Navíc máš na poměry Boltonu fakt kvalitní sestavu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Knightovi rikas King jo? To mas kuraz

Reagovat
fantomas

Ježiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricketts neni Anglican, muselo to byt s Mearsem na RB nebo s Wheaterem a stoperskou dvojkou jeste s Garym.

Reagovat
fantomas

Jj, to spíš s Garym, tipuju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele