Primera División - preview 34. kola

14.04.2012, 09:28, aktualizováno 16.04.2012, 08:38
Previews
V dohrávce Primera División přivítá Getafe Sevillu a bude to mít velice těžké, neboť andaluský se v posledních kolech dostal do velice dobré formy a poráží jeden tým za druhým. I díky tomu mu patří sedmá příčka, přičemž ztrácí pouhý bod na evropské poháry. Getafe je dvanácté a mělo by již být mimo sestupové ohrožení.
Getafe CF - Sevilla FC  (pondělí 21:00)
V dohrávce 34. kola La Ligy přivítá Getafe hráče Sevilly a bude to mít velice těžké, neboť andaluský se v posledních kolech dostal do velice dobré formy a poráží jeden tým za druhým. I díky tomu mu patří 7. příčka, přičemž ztrácí pouhý bod na evropské příčky. Getafe je na 12. místě a mělo by již být mimo sestupové ohrožení.

Pokud vynecháme Real Madrid a Barcelonu, má momentálně Sevilla nejlepší formu ze všech zbývajících týmů. Dokázala vyhrát čtyři z posledních pěti zápasů a dobru sérii nechce ukončit ani s Getafem. I díky dobré formě ještě nakonec může naplnit svá předsezónní očekávání, a to kvalifikaci do Ligy mistrů. Na čtvrté místo, které nyní patří Málaze, totiž ztrácí pouhých šest bodů.

Trenér Míchel ale mírní euforii z posledních výsledků, neboť ví, že nepůjde o jednoduchá zápas. Vždyť v Getafe ještě nedávno působil, a tak zná hráče jako svoje boty. "Nesmíme se nechat unést výsledky z minulých kol a hrát opět naplno. Máme šanci dotáhnout se na Málagu a Valencii a byla by velká škoda to promarnit. Na evropských příčkách jsme nebyli asi tak od šestnáctého či sedmnáctého kola a pro fanoušky by to byla velká satisfakce, kdybychom se na ně opět dostali," říká.

Getafe ale v letošní sezóně již prokázalo, že na domácí půdě umí porážet i velké kluby. Body zde ztratila například Barcelona, Valencie či Atlético Madrid. Míchel proto varuje: "Viděli jsme se, co se stalo s kluby, které na stadión Alfonsa Peréze přijeli až s přehnanou sebedůvěrou, a my nesmíme připustit, aby se něco podobného přihodilo i nám. Musíme hrát soustředěně a snažit s získat tři body."

Klub z hlavního města prohrál dva ze tří posledních zápasů, když nestačil na Atlético Madrid a Barcelonu. Ti tedy Getafe oplatili porážku a vysokým skórem 3:0 a 4:0 mu nedovolili poskočit tabulkou vzhůru. I tak je ale madridský tým pouhé tři body za Sevillou.

Trenér Luís García říká: "Pokud se nám podaří porazit Sevillu, budeme ještě v boji o evropské poháry. Pokud ne, šanci už asi mít nebudeme. Rozhodně to nebude lehký zápas. Sevilla má ve svých řadě hned několik výborných hráčů. Vyzdvihl bych především Manuho Del Morala, Álvara Negreda, Jesúse Navase, Fréderica Kanoutého či Josého Antonia Reyese. Nicméně v letošní sezóně se nám již podařilo některá špičková mužstva porazit, tak proč by se nám to nemohlo podařit i tentokrát?"
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - M.Torres, C.Díaz, J.Rodríguez, Mané - Lacen, Míchel - D.Castro, Barrada, Gavilán -Miku
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
J.Varas - F.Navarro, Escudé, Fazio, Coke - Trochowski, Medel - Luna, M. Del Moral, J.Navas - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Valencia CF  (neděle 12:00)
Velmi důležitý zápas se odehraje v Barceloně, kde Espanyol přivítá třetí Valencii. Domácí bojují o pohárové pozice a pokud na ně chtějí ještě pomýšlet, musejí v zápase zvítězit. Valencia naopak chce udržet třetí pozici, díky které by si zajistila přímou účast v Lize mistrů pro příští sezónu. Mírným favoritem zápasu jsou hosté.

Valencii se v posledních třech zápasech zadařilo a alespoň částečně tak dala zapomenout na své špatné výkony z předchozích kol. Po cenné remíze z půdy Realu Madrid si Netopýři doma ve vloženém kole poradili s Rayem vysoko 4:1, a to i bez kanonýra Soldada. Svou formu si chtějí udržet a uspět také na půdě Espanyolu.

Domácí Espanyol naopak v posledním kole prohrál a celkem už nepoznal chuť vítězství pět kol. Díky této špatné sérii se postupně z páté pozice propadl až na nynější desátou. I přesto má ztrátu na čtvrtou Osasunu stále čtyři body a může o poháry zabojovat. Právě proti Osasuně prohrál Espanyol ve vloženém kole a situaci si tak dost ztížil.

V prvním vzájemném zápase letošní sezóny Valencia dokázala potvrdit roli favorita a s Espanyolem si poradila 2:1. Vítězný gól vstřelil Roberto Soldado, který však nyní bude chybět, což by měla být pro hosty veliká ztráta, které by Espanyol mohl využít ve svůj prospěch.

Obránce domácího Espanyolu Barcelona Hector Moreno věří, že jeho tým má na to, aby v závěru sezóny vybojoval příčku, díky které by si zajistil účast v evropských pohárech pro příští sezónu. "V několika posledních zápasech jsme udělali hodně zbytečných chyb, na které musíme rychle zapomenout. Teď je před námi zápas proti Valencii, ve kterém už musíme bezpodmínečně uspět."

"Docela dost nás teď trápila koncovka a také špatná defenzivní práce, na které musíme převážně zapracovat. Už jsme však letos několikrát dokázali, že jsme schopni zahrát povedenou sérii několika zápasů a chceme ji předvést právě v závěrečné fázi. Proti Valencii nás pochopitelně čeká těžký zápas, ale hosté také nejsou v úplně ideálním rozpoložení a toho my musíme využít,"
řekl Moreno.

Na straně Espanyolu nenastoupí jeden z klíčových mužů sestavy Brazilec Philippe Coutinho, který je v trestu. Podobně je na tom také Juan Forlin. Do sestavy se naopak vrací Raúl Rodriguéz a hrát bude i Sergio García. Největší ztrátou pro Valencii je pochopitelně již zmiňovaná absence útočníka Roberta Soldada, kterého bude trenér Unai Emery šetřit na čtvrteční pohárový zápas proti Atléticu Madrid.

Po delší době se do sestavy Valencie vrátil Sergio Canales, který už odehrál závěrečné minuty v zápase proti Rayu a nyní se očekává jeho start v základní sestavě. "Čas na marodce byl pro mě až příliš dlouhý a jsem moc rád, že se nyní můžu připojit k týmu a zase hrát zápasy. Doufám, že si rychle vybojuji důvěru trenéra a dostanu se do sestavy."

"Ještě pravděpodobně nejsem připravený odehrát celých 90 minut a je na trenérovi, kolik prostoru mi na hřišti dá. Každopádně bych se proti Espanyolu na hřiště podívat chtěl. Ve Valencii je však veliká konkurence a pochopím, když mě trenér nenasadí. I přesto doufám, že v zápase vyhrajeme a vytvoříme si dobrou pozici do posledních kol,"
prohlásil Canales.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Rodríguez, Moreno, Dídac - Baena, Romaric - S. García, Verdú, Weiss - Uche
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Alba, Ruiz, Rami, Barragán - Costa, Albelda - Mathieu, Jonas, Feghouli - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Real Zaragoza - Granada CF  (neděle 16:00)
Teď, nebo nikdy. Přesně tímto heslem se musí v nedělním utkání s Granadou řídit tým Zaragozy, jen výhra jít totiž udrží reálně v boji o záchranu, jakýkoliv jiný výsledek by zřejmě znamenal konec nadějí. Pokud domácí zvítězí, přiblíží se svému soupeři na pět bodů, což by při vědomí lepší formy i losu mohlo zařídit zajímavou zápletku.

Takhle, Zaragoza prohrála dva poslední ligové duely, jenže za soupeře měla doma Barcelonu a venku Sevillu, takže z těchto zápasů rozhodně nemohla počítat s nějakým bodovým přísunem. Předtím ale dokázala hned třikrát v řadě zvítězit, to je na tým bojující u dna tabulky vynikající bilance. Ona vlastně nesla na svých bedrech všech dalších devatenáct týmů a byla úplně poslední, právě díky zlepšeným výkonům se ale sápe nahoru a hlasitě si říká o boj o setrvání v nejvyšší soutěži. A porážky s Barcelonou a Sevillou na tom nic nezměnily.

Domácí to stále mají ve vlastních rukou. Na nesestupové pozice sice ztrácí celých sedm bodů, ve zbývajících šesti kolech je však kromě Granady čeká ještě Mallorca, Athletic, Racing, Levante a Getafe, z této šestice utkání navíc hrají hned čtyři na vlastním stadionu. Granada je na tom momentálně o osm bodů lépe, ovšem doma hraje jen třikrát, a to ještě s Realem, Espanyolem a Getafe, tedy silnějšími celky.

Ani Andalusané ale nehrají vyloženě špatně, ve spodní části tabulky jsou určitě celky se slabší aktuální výkonností. Proti nim ale hrají nulové zkušenosti s boji o záchranu. Mohlo to ovšem vypadat pro Granadu ještě o dva body lépe, své dvoubrankové vedení ještě deset minut před koncem ale neudržela, dovolila Athleticu srovnat a o vítězství přišla. Bodů by měla více i Zaragoza, ovšem pouze případě, že by neprohrála v úvodním letošním vzájemném souboji na půdě Granady. Jediný gól utkání vstřelil v závěru první půle Ighalo.

V bráně domácích opět nastoupí César, Roberto se totiž konečně rozhodl operativně vyřešit svoje dlouhotrvající zdravotní potíže. Obradovič v týdnu netrénoval a jeho start je nepravděpodobný, Apoňo si nezahraje tři týdny a o Pintérově případném umístění v základní jedenáctce se rozhodne až krátce před výkopem. Yebdá, Diakhaté, Fran Rico a Romero - to je výčet z různých důvodů indisponovaných hráčů Granady.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Álvarez, Silva, Lanzaro, Paredes - Apoňo, Abraham - García, Micael, Lafita - Aranda
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Juan - Nyom, Iňigo, Gómez, Siqueira - Moisés, M. Rico - Uche, Jara, Martins - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - CA Osasuna  (neděle 16:00)
Téměř v pohodě už je v závěrečných kolech nováček z Betisu. Ten má na sestup náskok jedenáct bodů a ten mu tak pravděpodobně nehrozí. Na poháry už také zřejmě nedosáhne, a tak ho čeká klidný závěr sezóny. Šestá Osasuna naopak bojuje o pohárové příčky a spolu s ní na ně myslí dalších šest klubů. Pokud si chce udržet svou pozici, musí potvrdit roli favorita a na půdě Betisu zvítězit.

Osasuna zažívá povedenou jarní část sezóny, nyní po dvou nepovedených zápasech vyhrála doma nad Espanyolem a alespoň částečně tak dala zapomenout na výprask 6:0 z půdy Raya Vallecano. Po dvaatřiceti odehraných zápasech se stále překvapivě drží na šesté pozici, ze které vede cesta do Evropské ligy.

Betis se do nejvyšší soutěže vrátil po několika letech a vypadá to, že si příslušnost udrží i pro příští sezónu. V posledních kolech má navíc parádní formu a neprohrál už pět zápasů v řadě. Sice z toho třikrát remizoval, ale zisk těchto bodů pro něj byl v této fázi sezóny nesmírně důležitý. Ve vloženém 33. kole uhrál remízu 1:1 na půdě San Sebastianu.

V prvním duelu letošní sezóny zvítězila Osasuna na domácí půdě 2:1 a za tento výsledek by byla rozhodně ráda i tentokrát. Betis má však celkově s Osasunou velmi pozitivní bilanci a proti tomuto soupeři se mu daří. Každopádně nás čeká vyrovnaný zápas, ve kterém se může stát cokoliv.

Betisu se v posledních zápasech daří a manažer Pepe Mel by byl moc rád, kdyby v tomto trendu jeho svěřenci pokračovali až do závěru sezóny. "Pokud vyhrajeme v neděli proti Osasuně, budeme už téměř jistě zachráněni a na to se chceme soustředit. Budeme už jedenáct bodů před Zaragozou, se kterou máme navíc lepší vzájemný zápas a to je pro nás nyní nejdůležitější."

"Nicméně teď jsme předvedli několik dobrých výkonů a chceme na ně navázat dalším zápasem a nejlépe všemi zápasy, které nám ještě zbývají. Jsem rád, že tato série přišla a že vidím v týmu obrovské odhodlání se udržet v nejvyšší soutěži. Jsem hrdý, že mohu trénovat tento tým. V utkání proti Osasuně budeme outsidery, ale tato pozice nám velmi vyhovuje,"
dodal nadšený Mel.

Obránce Osasuny Damia Abella řekl, že na Ligu mistrů se v kabině nemyslí a že Osasuna chce hlavně sezónu dohrát s dobrými výkony. "Dosáhli jsme našeho prvního cíle, kterým bylo záchrana v soutěži. Nyní jsme v tabulce velmi vysoko a naší výhodou je, že nejsme pod žádným tlakem. Nyní už pochopitelně chceme o evropské poháry zabojovat, ale kdyby se nám to nepodařilo, nic tak zásadního se nestane," řekl obránce hostující Osasuny.

Na straně Betisu byl nejistý start opory Rubena Castra, který by se však nakonec měl objevit v sestavě Pepeho Mela. Hosté z Pamplony postrádají Marca Bertrána, kterého trápí svalové zranění, kvůli kterému bude absentovat v letošní sezóně už po několikáté. Do sestavy se však vrací jeden z klíčových mužů Javad Nekounam, na jehož návrat Osasuna čeká velmi horlivě.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Nelson, Paulao, Dorado, Nacho - Juanma, Beňat, Iriney, Montero - Castro, Santa Cruz
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damiá, Lolo, Flaňo, Roversio - Nekounam, Puňal - Lamah, Raúl García, Cejudo - Lekić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Málaga CF - Real Sociedad  (neděle 16:00)
Čtvrtá Málaga se v předminulém kole poprvé vyhoupla na třetí pozici, ale vzápětí ji ztratila, protože neuspěla na půdě Villarrealu. Nyní přivítá doma Real Sociedad a ráda by se vrátila zpět na třetí vytouženou pozici, díky které by si zajistila přímou účast v Lize mistrů. Také se čtvrtým místem by však údajně svěřenci trenéra Pellegriniho byli spokojení.

Domácí Málaga stále útočí na třetí místo, což by byla pro tento klub paráda. Kvůli porážce z posledního vloženého kola na půdě Villarrealu v poměru 1:2 se však znovu dostala dva body za třetí Valencii, která je teď jejím hlavním rivalem. Málaga má do závěru sezóny však mnohem těžší los než Netopýři a moc šancí na toto umístění se jí tak nedává.

Sociedad zažívá zvláštní sezónu a stále střídá povedené výkony s těmi horšími. Díky tomu se také drží mezi celky, které už nemohou bojovat o evropské poháry, ale s největší pravděpodobností už se klubu ze San Sebastianu už netýká ani boj o záchranu. V minulém kole Sociedad doma remizoval se skvěle hrajícím Betisem 1:1 a připsal si tak druhou remízu v řadě.

První zápas v letošní sezóně sehrály oba celky na začátku prosince v rámci 15. kola La Ligy. V něm viděli diváci velmi atraktivní podívanou, ve které padly čtyři góly a na jejímž konci byl nakonec šťastnější domácí Real Sociedad, který porazil Málagu 3:1. Nyní jsou oba týmy v úplně jiné situaci a Málaga je na domácí půdě jednoznačným favoritem.

Trenér domácí Málagy Manuel Pellegrini by se svým týmem rád vybojoval nejhůře čtvrté místo, díky kterému by se klub mohl poprvé v historii kvalifikovat do Ligy mistrů. Proto zdůrazňuje, že po porážce na půdě Villarrealu musí nyní Málaga doma vyhrát. "Proti Villarrealu jsme neodehráli dobré utkání a zaslouženě jsme prohráli," řekl své pocity po zápase Pellegrini.

"Do konce sezóny stále zbývá šest zápasů a můžeme klidně ještě skončit na třetím místě, ale také klidně na sedmém. My však chceme už všechny zápasy vyhrát a zvolit tu první variantu. Každopádně nyní musíme na domácí půdě proti Sociedadu zvítězit. Soupeř je nepříjemný, ale v naší pozici nic jiného nebereme," přidal Pellegrini.

Chilský trenér na lavičce Málagy musí řešit zejména pozici gólmana. Willy Caballero je zraněn a Calos Kameni má stop. Do branky se tak postaví až třetí gólman Ruben Martinéz, což by mohl být pro Málagu problém. Hrát nemůže ani Duda, ale do sestavy se pro změnu vrací Martín Demichelis. Na druhé straně bude trenér hostí Philippe Montanier řeší otázku startu Mikela Aranbury a Markela Bergary. Oba dva trápí mírné zranění. Přes týden netrénovali kvůli lehkému zranění ani Imanol Agirretxe a Vadim Demidov, ale oba dva do utkání nastoupí.

V Sociedadu kolovaly tento týden zvěsti, že po sezóně nahradí francouzského trenéra na lavičce nynější kouč Valencie Unai Emery, který údajně u Netopýrů skončí. Sám francouzský kouč však spekulace neřeší a soustředí se na nejbližší utkání. "O ničem nevím a mým cílem je, abychom v příští sezóně byli lepší než v té letošní," řekl jasně Montanier.

"V Sociedadu mám stále platnou smlouvu, kterou bych rád dodržel a doufám, že mi k tomu vedení dá příležitost. Letošní sezóna byla dost těžká, ale máme mladý tým, který potřebuje více času. V posledních zápasech se nám navíc poměrně dařilo a jsme velmi blízko záchraně, což byl po špatném průběhu sezóny náš hlavní cíl, který se nám pravděpodobně podaří splnit. Proti Málaze jsme sice outsidery, ale pokusíme se překvapit a získat nějaké ty body," přidal trenér San Sebastianu.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Rubén - Gámez, Weligton, Mathijsen, Monreal - Maresca, Demichelis - Cazorla, Isco, Eliseu - Rondón
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - La Bella, González, Ansotegi, Estrada - Illarramendi, Elustondo - Griezmann, Zurutuza, Prieto - Vela
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Racing Santander  (neděle 16:00)
Možná už i s trenérem Cerverou cestuje Racing k utkání a hřišti Villarrealu, utkává se tak sedmnáctý tým tabulky s dvacátým. Hosté už však mají jen teoretické šance na záchranu, Žlutá ponorka naopak po úchvatném vítězství nad Málagou může cítit pohodu a znovu se vzdálit sestupu.

Nejprve ale krátké info právě k trenérovi Racingu Santander, který byl v sobotu převezen kvůli problémům se srdcem do nemocnice, naštěstí ale nebyl objeven žádný výraznější problém a přestože Cervera zůstal pod dohledem lékařů na pozorování, je plně v pořádku. A spekuluje se také o tom, že už v neděli usedne na lavičku svého týmu. Hosté jsou ale připraveni také na druhou variantu, tedy že Cervera nebude připraven. V takovou chvíli případně převezmou otěže týmu asistenti Fede Castanos a Pablo Pinillos.

Hrát se bude o pomyslných šest bodů, tento duel totiž pravděpodobně rozhodne o osudu těchto dvou celků, v případě výhry Villarrealu bude klub z valencijské oblasti téměř jistě zachráněn a hosté naopak definitivně potopeni, v opačném, tom méně pravděpodobném případě, ale ještě nebude o ničem rozhodnuto.

Velice důležité tři body získala Žlutá ponorka ve čtvrtek, kdy ještě sedm minut před koncem prohrávala doma s favorizovanou Málagou 0:1, nakonec ale slavila senzační výhru 2:1. Byl to teprve druhý plný bodový zisk Villarrealu v deseti zápasech, ovšem o to cennější. To hráči Racingu už si snad na poslední výhru ani nemohou pamatovat, naposledy podobný pocit zažili před celými patnácti koly, tedy hned na úvod roku 2012! Jednu z pouhých čtyř výher v sezoně (zde nemůže přijít nic jiného než další vykřičník!) si přitom Santander připsal právě nad Villarrealem, a to v poměru 1:0.

Hrůzostrašnou zprávu dostali domácí od klubových lékařů, Giuseppe Rossi si obnovil těžké zranění kolena a chybět bude minimálně dalších šest měsíců. Jinak se ale jedenáctka Žluté ponorky nebezpečně blíží ke svému ideálu, fit by měli být Bruno, Camuňas i Nilmar. Hosté se obejdou bez Toňa, Acosty a Picona.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
López - Ángel, Gonzalo, Musacchio, Oriol - Senna, Bruno - Cani, Valero, Camuňas - Nilmar
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Mario - Francis, Torrejón, Bernardo, Christian - Dop, Colsa - Luque, Acosta, Adrián - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - RCD Mallorca  (neděle 18:00)
V osmnáct hodin pátečního času proti sobě nastoupí osmý Athletic a dvanáctá Mallorca, velice speciální zápas přitom odkoučuje lodivod hostujícího týmu Joaquín Caparrós, jenž působil na San Mamés v letech 2007 až 2011. Teď však jede do Bilbaa jako soupeř, který chce zvítězit a dostat se tak před něj.

Jméno Caparróse je momentálně ve Španělsku hodně skloňované, řeší se totiž jak jeho minulost, tak i budoucnost. Co se týče zmíněných uplynulých čtyř let na San Mamés, šestapadesátiletý trenér dovedl Athletic do finále poháru Copa del Rey a na konečnou šestou příčku v lize, který znamenala pro baskický celek účast v evropských pohárech. Nyní to bude poprvé, kdy se Caparrós stařičký stadion vrátí a očekává se opravdu vřelé přijetí domácími fanoušky.

Budoucnost jeho osoby u týmu Mallorky je pak velmi nejistá, ne však proto, že by nebylo vedení s jeho výsledky spokojeno. V médiích je v současnosti hojně probíráno téma možného přesunu Caparróse na lavičku Valencie, kde s největší pravděpodobností po sezoně skončí Unai Emery. Sám Caparrós ale o podobných spekulacích nechce hovořit a soustředí se pouze na nadcházející zápas. "Tohle momentálně vůbec neřeším, v hlavě mám pouze utkání s Athleticem, ve kterém chceme uspět. Prožil jsem tam krásné čtyři roky a doufám, že na mě fanoušci nezapomněli," řekl.

Athletic ještě nevzdává boj o Ligu mistrů, dělí ho od ní jen osm bodů a při zbývajícím počtu šesti utkání není nic ztraceno. Bilbao navíc už ve čtvrtek čeká první semifinále Evropské ligy na půdě Sportingu, a tak tuto sezonu v žádném případě nelze označit za neúspěšnou. Pro Mallorcu je současná dvanáctá pozice uspokojivá, hostující kouč ale nabádá k obezřetnosti. "Dvanáct bodů od sestupu, to není špatné. Ale ještě není konec, musíme bojovat dál a získat co největší počet bodů," ví Caparrós.

Hosté hlásí důležitého navrátilce v týmu, Nunes už vyléčil svou zraněnou nohu a je připraven naskočit. Domácí budou hrát bez hvězdného mladíka Muniaína, který má problémy s okem.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Martínez, Amorebieta, Aurtenetxe - Iturraspe, De Marcos - Susaeta, Herrera, Gabilondo - Llorente
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Cendrós, Victor, Ramis, Cáceres - Tissone, Pina - Nsue, Alfaro, Castro - Víctor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Atlético Madrid  (neděle 21:30)
V nejvyšší soutěži už se na 99 % zachrání také nováček z Raya Vallecano a může tak zbytek sezóny dohrát v poklidu. V rámci 34. kola se na domácí půdě Rayo postaví proti favorizovanému Atléticu Madrid, které potřebuje nutně body v boji o evropské poháry. Nyní ztrácí Atlético na šestou Osasunu čtyři body a v utkání proti Rayu je považováno za jasného favorita. Pokud chce na konci sezóny být do šestého místa, mělo by na půdě nováčka zvítězit.

Atlético poslední dva duely nezvládlo a výrazně si zkomplikovalo svou cestu na pohárové příčky. Porážka z minulého kola v derby proti Realu Madrid by se dala v pohodě skousnout, ale za velikou ztrátu bodů by se dala považovat prohra 0:2 z půdy Levante, se kterým navíc Atlético bojuje o přední příčky. Nyní na půdě Raya už musí bezpodmínečně vyhrát.

Rayo Vallecano má za sebou dva duely, které si byly odlišné naprosto ve všem. Nejprve v rámci 32. kola doma rozprášilo Osasunu vysoko 6:0 a v minulém kole naopak prohrálo 1:4 ve Valencii. Nyní chce znovu navázat na zápas proti Osasuně a proti Atléticu uhrát nějaké body. První vzájemný duel obou celků skončil vítězstvím domácího Atlética Madrid v poměru 3:1.

Trenér hostujícího Atlética Madrid Diego Simeone v posledních ligových zápasech trochu ztratil jiskru a nyní musí čelit hrozbě toho, že Atlético si v příští sezóně vůbec evropské poháry nezahraje. Aby se tak nestalo, musí Atlético okamžitě začít vyhrávat. "Když jsem bral práci v Atléticu, mým hlavním cílem bylo skončit na konci sezóny na pohárových pozicích. Pokud se nám to nepodaří, budu to brát jako osobní selhání," řekl sebekriticky Simeone.

"Nyní máme před sebou posledních pár zápasů a chceme je zvládnout jak na ligové scéně, tak v Evropské lize. Máme před sebou těžké soupeře, ale pokud chceme bojovat s těmi nejlepšími, tak musíme následující zápasy vyhrát a částečně pokaženou sezónu napravit alespoň v závěru. Zápas na půdě Raya bude složitý. Hraje nepříjemný agresivní styl, který nevyhovuje žádnému celku, ale my se na něj musíme dobře připravit a zvítězit," dodal trenér hostí.

Simeonemu se do sestavy po absenci vrací Miranda, Mario Suaréz a také Eduardo Slavio. Větší problémy jsou na straně domácích. Rayo má totiž problémy s hostováním hráčů, kvůli smluvním potížím a také několika četným zraněním je tak možné, že budou domácí postrádat až sedm hráčů, což by nebyla vůbec příjemná situace. Hned tři hráči Raya jsou zde totiž na hostování z Atlética a nemohou tak nastoupit.

Absentujícími kvůli smlouvám budou Diego Costa, Jorge Pulido a Joel. Další čtyři hráči jsou zranění - Michel, Sueliton Pereira, Javi Fuego a Michel Labaka. Nejistý je navíc start Emilia Armenterose, který se v týdnu teprve doléčil. Rayu tak může v utkání chybět až šest hráčů základní sestavy, což pravděpodobně bude nejdůležitější faktor zápasu. Atlético je i díky této skutečnosti jasným favoritem.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Tito, Arribas, Alcaniz, Casado - Movilla, Trashorras - Lass, Michu, Piti - Tamudo
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Luis, Domínguez, Miranda, Juanfran - Suárez, Tiago - Adrián, Diego, Salvio - Falcao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Sporting Gijón  (sobota 20:00)
Ve 34.kole La Ligy se jako první střetne Real Madrid se Sportingem de Gijón. Domácí chtějí odrazit nápor Barcelony, hosté zase bojují o záchranu v nejvyšší soutěži. Bílý balet má navíc na dohled překonání vlastního střeleckého rekordu 107 gólů.

Real Madrid vede před Barcelonou o čtyři body a před dalším náročným programem včetně semifinále LM a el Clásica má papírově slabšího soupeře. Ovšem Sporting nacházející se na sestupové 18.příčce usiluje o záchranu a v minulém kole dokázal zdolat Levante a další body by potřeboval jako sůl. Navíc asturský tým dokázal v minulosti Bílý balet nejednou překvapit.

Trenér Realu Mourinho vyřadil ze soupisky Carvalha, Lasse a Altintopa. Pro žluté karty bude chybět Xabi Alonso. Naopak Marcelo vyléčil bolavá záda a vrací se i Sahin. Domácím bude chytat Casillas, který bude dirigovat obrannou čtveřici Coentrão, Ramos, Pepe, Arbeloa. Místo Xabiho naskočí Granero, kterého doplní ve středu zálohy Khedira. Útočné kvarteto bude mít složení Cristiano Ronaldo, Özil, Di María a Higuaín.

Kouč Sportingu Javier Clemente, který si rozporuplností nezadá se svým portugalským protějškem, překvapivě nezařadil do nominace Barrala, naopak se do ní dostal odchovanec Moisés. Do branky se postaví Juan Pablo, ve stoperské dvojici si zahrají Hernández a Botía, na becích Canella a Lora. Cases a Ricardo León vytvoří záložní středový dvojblok, na křídlech nastoupí De la Cuevas a Trejo a v útoku pak André Castro a Colunga.

Utkání mezi Realem a Sportingem začne ve 20.00 CET a rozhodovat ho bude Pérez Montero.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Coentrão, Ramos, Pepe, Arbeloa - Granero, Khedira - C.Ronaldo, Özil, Di María - Higuaín
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
J.Pablo - Canella, I.Hernández, Botía, Lora - Cases, R.León - De las Cuevas, A.Castro, Trejo - Colunga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.06 - 11.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - FC Barcelona  (sobota 22:00)
V sobotním utkání 34. kola La Ligy to domácí Levante nebude mít vůbec lehké. Soupeřem mu je totiž Barcelona, která vyhrála deset ligových zápasů za sebou a šlape na paty prvnímu Realu Madrid. Výhru by ale potřebovali i domácí, kteří stále věří v kvalifikaci do Ligy mistrů.

Před pár koly se zdálo, že o titulu v La Lize je už rozhodnuto, ale opak je pravdou, Do konce sezóny zbývá odehrát šest kol a Barcelona na svého úhlavního rivala ztrácí pouhé čtyři body. Španělská liga navíc ještě nabídne druhé El Clásico, které může zamíchat kartami.

Zatímco Barcelona je v posledních zápasech suverénní, Real Madrid sem tam klopýtne. V poslední době jde o remízu s Villarrealem a Valencií. I v minulém kole to chvíli vypadalo, že Madrid bude pouze remizovat v derby s Atléticem, ale pak Cristiano Ronaldo zkompletoval hattrick a bylo o vítězi rozhodnuto.

Každopádně hráči Barcelony cítí, že ještě mají šanci sebral Realu titul a budou pro to chtít udělat vše, co bude v jejich silách. A to i defenzivní záložník Sergio Busquets: "Real je velké výhodě. Má náskok čtyř bodů a má to ve svých rukách. Je ve stejné pozici, ve které jsme byli my, a my z toho tenkrát vytěžili titul. S trochu štěstí to tentokrát nebude mít stejný průběh," říká.

"Čeká nás ještě El Clásico, které budeme muset s největší pravděpodobností nutně vyhrát. Ale zatím se na něj snažíme nemyslet. Momentálně je důležité vyhrát každý zápas, a tak nesmíme podcenit nikoho. A myslím si, že se nám to v poslední době docela daří," dodal Busquets.

Barcelona cestuje do Valencie s dobrou náladou, která je umocněná také dobrými zprávami o Davidu Villovi. Ten si v průběhu sezóny zlomil nohu, a byl tak na dlouho vyřazen ze hry. Nyní se však jeho rehabilitace blíží ke konci a podle odhadů by mohl stihnout konec sezóny. Zdá se, že v dobré fyzické kondici již je, neboť v úterý zdolal horu La Mola, která se tyčí nedaleko Barcelony. Villa doufá, že by se mohl ukázat ve finále Ligy mistrů v Mnichově, pokud se tedy jeho tým dostane v semifinále přes londýnskou Chelsea. I díky tomuto startu by se mohl dostat do nominace na EURO 2012, kterou by nebýt zranění měl asi jistou.

Předsezónní cíl Levante bylo udržet se v La Lize, a to se povedlo na jedničku. Na sestupová místa má dvacetibodový náskok, a neboť do konce sezóny zbývá šest zápasů, setrvání v La Lize má jisté. Valencijský tým navíc útočí na příčky zajišťující evropské soutěže a to by byl veliký a nečekaný úspěch.

Radost může mít i trenér Juan Ignacio Martínez, který u týmu v uplynulých dnech prodloužil kontrakt. Poslední zápas s Gijónem se mu ale příliš nepodařil, neboť jeho svěřenci prohráli 2:3, a tak se dá očekávat, že do zápasu s Barcelonou provede v základní sestavě pár změn.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - J.Venta, Ballesteros, Cabral, Juanfran - X.Torres, Iborra - Valdo, Barkero, Botelho - Koné
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
V.Valdés - Adriano, Puyol, Mascherano, D.Alves - Iniesta, Busquets, Xavi - Pedro, Messi, Alexis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 17.00 - 6.50 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid322642104:2882
2.FC Barcelona32246294:2378
3.Valencia CF321410850:3852
4.Málaga CF321551248:4550
5.Levante UD321461246:4448
6.CA Osasuna321113837:5246
7.Sevilla FC321291139:3345
8.Athletic Bilbao3210121047:4442
9.Atlético Madrid321191243:4142
10.Espanyol Barcelona321191239:4342
11.Getafe CF321191233:4342
12.RCD Mallorca3210101235:4040
13.Rayo Vallecano321241649:5740
14.Real Betis321161539:4539
15.Real Sociedad321081439:4838
16.Granada CF321061630:4836
17.Villarreal CF328111333:4635
18.Sporting Gijón32771832:6028
19.Real Zaragoza32771828:5928
20.Racing Santander324131523:5125

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (450)

Přidat komentář
One-Real
Reagovat
blaugrana

Tak už je jasné, čo treba spraviť, aby sa liga vyrovnala.

Reagovat
smazaný uživatel

prodat je do Anží?

Reagovat
blaugrana

Tak nejako.

Reagovat
blaugrana

Ale je zlá. Lebo Leo dal 39 gólov a Barca celkovo 94. Čiže by mala 55 gólov, nie 43.

Reagovat
smazaný uživatel

bez gólů a asistencí

Reagovat
blaugrana

Aha. Njn.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se nedá předpokládat, že hráči, kteří by hráli místo nich, by nevytvořili žádný gól ani asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to blbost nemyslím si zeby hráči ktorý nastupili namiesto nich by nemali gol ani asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

mistři, mistři

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blaugrana

V La Lige by sa malo hrať o dva tituly. O ten prvý by so to rozdala Barca a madrid a zvyšných 18 tímov by sa hodnotilo ináč.

Reagovat
Kily

však já po sezoně třetí místo slavím jako titul

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Losinho

Co naplat, klíčoví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký určit dnešní sestavu, řekl bych, že se budou šetřit opory před těma třema obtížnýma zápasama, proto předpokládám pohodovou výhru o 2 góly, přece jen Levante na nás moc neumí.

Tip na sestavu:

Valdés-Alves,Puyol,Mascerano,Adriano-Sergio,Thiago,Cesc-Alexis,Messi,Tello, výsledek 1:3.

Reagovat
blaugrana

Ak bude môcť nastúpiť Gerard, tak by som ho tam videl namiesto Carlesa. Ten predsa len oslavoval tú 34 a kto vie, ako moc hýril.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom zranění bude spíš na střídačce bych řekla.

Reagovat
blaugrana

Ta nechajme sa prekvapiť.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! MADRID, LEVANTE ! ! !

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Pinturicchio

Taky Ťa lúbím:-***

Reagovat
blaugrana

Ty satan!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blaugrana

Zhoríš v ohňoch pekelných!

Reagovat
Pinturicchio

Já jsem z nich vzešel

Reagovat
blaugrana

Pche. Z nich vzišiel len Kratos!

Reagovat
Pinturicchio

Thats what I'm talkin' about.

Reagovat
blaugrana

No, no. You are talking about things that will never happen.

Reagovat
Pinturicchio

We'll see, ... tohle sedí docela přesně :

"Kratos zosobňuje božskou až démonickou sílu, pevnost a moc. Nekompromisně nutí k chování podle svých suverénních pravidel."

Reagovat
blaugrana

Ty si ma vlastne ovládol.

Reagovat
Pinturicchio

A ted z tebe udělám Juventina

Reagovat
blaugrana

Bol som, ale tvoje neakceptovateľné správanie to zmenilo. A ja som SPAWN a ten zabil Kratosa, čiže.

http://www.youtube.com/watch?v=ARq_2duhIGU

Reagovat
Pinturicchio

To byla určitě jen náhoda a omyl

Reagovat
blaugrana

Tssss. Spawn ma ďaleko lepšie schopnosti.

Reagovat
Pinturicchio

Nic nemůže být víc než to, co už jsem sem kopíroval.

Reagovat
blaugrana

Tak si pozri to video a popis ich schopností a výstroje.

Reagovat
blaugrana

Abilities

Superhuman strength, speed, agility, and endurance

Flight

Immortality

Healing factor

Teleportation

Shapeshifting

Necroplasmic energy blasts

Resurrection

Empathy

IMMORTALITY

Reagovat
Pinturicchio

Já nepochybuju o sobě, tím pádem mě nemusí zajímat dovednosti mých soků

Reagovat
blaugrana

Ale tak ako môžeš vyhrať, keď som nesmrteľný. Záleží len na mojej zhovievavosti, ako dlho ťa nechám žiť. Teleportujem sa za teba a zapichnem ťa ako smrada.

Reagovat
Pinturicchio

Kratos jako božská moc musí být taky nesmrtelný

Reagovat
blaugrana

Nie je. Je len ťažko zabiteľný, ale nie nesmrteľný.

Reagovat
Pinturicchio

... jak by řekl klasik, ... tak to som asi v pi*i

Reagovat
blaugrana

To si. Ale máš nádej na prežitie, ak prestaneš priať tým satanistom.

Reagovat
Pinturicchio

Radši smrt, než se sklonit !

Reagovat
blaugrana

So die without honour you focking bastard.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
blaugrana

Leonidas will be the one who will cut your head down.

Reagovat
Pinturicchio

Ani náhodou, ten mi v pekle nosí jídlo.

Reagovat
blaugrana

A ty ho budeš nosiť mne v posmrtnom živote.

Reagovat
Pinturicchio

Poslal bych tě někam, ale vzhledem k té tvé nesmrtelnosti si tuhle poznámku radši odpustím

Reagovat
blaugrana

Ale trest ťa neminie aj tak. Budeš umývať kompótové fľašky chlpatým údom.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
C0br

Although Spawn is virtually immortal, he may be killed by a holy weapon forged in Heaven or by his own necro-power.

Reagovat
blaugrana

Ale takou Kratos nedisponuje. A samovrah snáď nebude.

Reagovat
C0br

Si ji sežene.

Reagovat
Pinturicchio

Klidně obětuju i vlastní život, pokud to ukončí i ten tvůj.

Reagovat
Kily

srdcař?

Reagovat
Pinturicchio

Až za hrob a mnohem dál.

Reagovat
blaugrana

Hovado. I keď ja by som šiel do kytek rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci , jebe vám ?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by se Real opět mohl od Barcelony trochu odtrhnout. Uvítal bych to. Stejně tak by mohl Ronaldo zase potěšit oko nějakou dalekonosnou parádou jako tomu bylo v posledních zápasech.

Reagovat
blaugrana

Teraz keď je Bayern out z boja o titul v BL, tak fanúšikovia idú fandiť tímu, ktorý ich vyradí z LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduji až na výjimky naprosto každé utkání Realu Madrid v letošní sezóně. Hrají nádherný rychlý fotbal a přeji jim úspěch. Ani bych na to nesázel, že jsem viděl více zápasů Bayernu, než Realu. Ono to i časově většinou tak vyjde, že Bayern mě vždy zklame v zápase od 15:30 a tak nějak plynule na to naváže ten večerní Real, kde si zase trochu spravím chuť.

Pokud bude Bayern vyřazen právě Realem (jakože je to dost pravděpodobné), tak mě to bude bolet asi nejméně, už proto, protože Bayern by Barceloně v obhajobě asi nezabránil.

Reagovat
blaugrana

Tak to si potom veľmi zlý fanúšik, keď si robíš chuť na reale.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem velký fanoušek. To jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespravuji si chuť jen na Realu. Vždy mi udělá radost úspěch Celtiku, Lazia, Liverpoolu a paradoxně i Manchesteru United. No a nesmí se zapomenout na Spartu. Domácí klub by měl být vždy na prvním místě a až pak si hrát na fanouška zahraničního velkoklubu. Jinak by to tu bylo o ničem, kdyby všechny děti jen "fandily" zahraničním gigantům a na domácí by kašlaly.

Reagovat
Al Capone

Proč uvozovky? Důležité je co k tomu klubu cítíš a je jedno odkud je..

Reagovat
RMCF

no ono od Vánoc už to s tím krásným fotbalem s rychlým přechodem neplatí v každém zápase, mašina se trochu přibrzdila, náhradníci nejsou schopni stoprocentně nahrazovat, zraněné, unavené nebo vykartované základní kameny...

Reagovat
smazaný uživatel

A s tím tvým "out z boje o titul". Jsi asi až příliš zhýčkaný tím Španělskem, kde je 18 týmů jen tak do počtu a je jen malinká pravděpodobnost, že s nimi budou dva giganty ztrácet. V Bundeslize může kdykoli poslední porazit prvního a nebude to žádná velká senzace. Boj o titul jsem nezabalil, ikdyž je šance malá.

Reagovat
blaugrana

Mal by si ho zabaliť. Potom to nebude také horké.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se poučil z fanoušků Barcelony (některých), kteří ten boj letos už neprozřetelně zabalili a začali se soustředit na LM. A pak najednou ejhle! Real dvakrát ztratí a jde se fandit dál.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

To některých je tam důležité

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si to tak čtu, my bychom měli věřit v titul nejspíše i v 38.kole, kde má Real náskok 12bodů, aby se to náhodou někoho nedotklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sám jsem si myslel, že si to Real pohlídá suverénně a bez problémů a také nikomu nezazlívám, že to zabalil. Jen říkám, že jsem se z toho poučil.

Reagovat
satan_666

hlavně vyhrát v Levante, to je snad eště míň sympatický jak Real, simulanti, co se jenom válej a zdržujou, hned jak vedou...

Reagovat
smazaný uživatel

V Levante to bude těžký, musíme hlavně vstřelit jako první gól my.

Reagovat
Losinho

Hlavně, ať Cristiano nedostane žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

to by sa Mourinho zbláznil

Reagovat
Xavi

To je úplně jedno, stejně by mu to zrušili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Vies o nejak priklade Ronalda, kedy sa to uz stalo? Ronaldo nedostal zltu kartu 2 mesiace, neviem preco by ju mal dostat teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ani tak o CR ako o Real.

Reagovat
madridcan

Jááj hej to tebe som ironicky a s usmevom na tvoje dohady o buducom El Clasicu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Hrozný sympaták.

Reagovat
blaugrana

Hrozná kombinácia slov.

Reagovat
Pinturicchio

Přemýšlel jsem nad tím, jestli to první nenahradit něčím jiným ( Snad si to nepokazí a nepůjde do Interu )

Reagovat
blaugrana

Ty si to pokazil!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blaugrana

Now you will burn in the surely!

Reagovat
blaugrana

hell*

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý výber fotky

Reagovat
One-Real

Athletic má letos šanci na dvě trofeje, hraje finále Španělského poháru proti Barceloně a v Evropské lize se už dostal do semifinále, kde se střetne se Sportingem. Javi Martinez, jedna z hlavních opor, touží po úspěchu a svým spoluhráčům nabízí speciální motivaci. "Jestli získáme trofej, obarvím si vlasy narůžovo. A na celý rok," prohlásil.

jinej pán

Reagovat
smazaný uživatel

JaviMarovi ide karta v posledných mesiacoch

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s jeho možným přestupem do Realu? O to víc by mě bavilo ho sledovat v bílém dresu s růžovou hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie

inak z Athleticu sa do Madridu moc nechodí, vlastne ani si veľmi nevybavujem nejakého hráča, ktorý by prestúpil po tejto trase...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, já jen že tak spekulace se tu objevuje poměrně často

Reagovat
blaugrana

Pôjde k nám. Nude kryť chrbát Busovi a v prípade potreby naskočí na CB. Maschce už asi natrvalo ostane nqa pozícii stopera. Je tam top.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vam vrati Romeu, ne?

Reagovat
blaugrana

Je to možné, ale nejako to utichlo. Uvidíme v lete. Ale tak Javi by bol iná trieda, i keď aj za iné peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Javi by bol pre nás úplne zbytočná kúpa.

Reagovat
blaugrana

Ale zamedzili by sme tak jeho prestupu do realu. Ale nie. Tak ak odíde Keita, tak by to nebol zlou náhradou, i keď si nie sú moc podobný a tiež by nebol za lacný peniaz. Ak už niekoho defenzívne ladeného, tak nejakého Afričana typu Song alebo Tioté. Mám na tých hráčov slabosť.

Reagovat
Jerichoo

Karim Guede

Reagovat
smazaný uživatel

Babatounde Bello

Reagovat
RMCF

Pokud je trochurozumný tak k Vám nepujde, přes Sergia se těžko bude dostávat, jedině že by se časem Sergio posunul na Xaviho pozici, ale to hned tak nebude. A on je a cítí se jako záložník ne jako stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

napr. Karanka, Alkorta...

Reagovat
One-Real

Tech spekulaci bylo dost. Tezko rict, na kolik je to realne. Ale pokud se mluvi o posilach na leto, tak figuruje jako jeden z prvnich. Pocitam ze priorita bude RB, nahrada za Rickyho (jestli odejde) a pak by se mohlo dostat i na JaviMara. Nuri, Javi, Xabi, Sami. Z jednoho uhlu pohledu, je to vsak dost silny pretlak a budto by se to muselo hodne tocit, nebo by byl nekdo silne nespokojeny. Dalsi vyhoda pro JaviMara je ze muze suplovat stopera, coz by ho mohlo uprednostnit treba i pred Samim. Ja bych ho strasne rad, ale tezko rict. Vidim to 50 na 50.

Reagovat
Jerichoo

Mou prave moc netoci

Reagovat
Kokesh

Ono taky hodně záleží, v jaké jsou formě hráči samotní. Pipita i Karim se střídají ideálně, tam si ani jeden nemůže stěžovat, i Coentrao dostává dost příležitostí a většinou vyloženě nezklame. Jasný, že když Nuri nastupoval po zranění a Granero herně tápal, tak ten střed tolik točit nebude, ale teď se to zase obrací...navíc je jasný, že ligu nemůžeš odehrát s jedenácti kopáčama. Nicméně to samozřejmě tolik netočí, má svou oblíbenou sestavu a to je vše, žádný Wenger z něho nikdy nebude.

Reagovat
DreamTeam

ja nevim , ale klidne bych se poohlidnul po nejakem kridle...

protoze pokud by se mel zase zranit Angel, tak zadna nahrada neni..Callejon je dobry jen, kdyz natstoupi na tech svych 15-20minut... v zakladu kdyz hral tak to byla slabota.. a Ozil s Kaka to taky nejde...

idealne by to chtelo nejakyho univerzala co muze hrat kridlo i misto Ozila.... aby si dost zahral..

Reagovat
smazaný uživatel

EL dúfam že vyhrajú

Reagovat
Pinturicchio

100. pro vítězství Realu a Levante

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kokesh

Sice Levante do pohárů by byl špatný vtip, ale proč ne.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

co si dokazuješ?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

val oči jak chceš, ale stal se z tebe slušnej kuřbuřt Angličanů a Realistů. Ale neber to jako kritiku. Jen jsem ti to chtěl říct.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak jsi v pohodě? Nebouchl ses do hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to tak. Prostě jsem ti jen chtěl říct, jak mi poslední dobou připadáš.

Reagovat
Pinturicchio

Do PL chodím už jakou dobu a vyjadřuju se pořád stejně ( Angličané potvrdí ), chtěl jsem si ten závěr lig zpestřit, tak jsem si vybral týmy, kterým budu přát titul. Ale pokud mě máš za kuřbuřta, budiž, je to tvoje věc.

Reagovat
smazaný uživatel

předemnou se obhajovat nemusíš. Já mám svůj několikrát potvrzený názor. Možná právě tahle tvá obhajoba mi to nějak potvrdila, že jsi si toho sám vědom.

Reagovat
Pinturicchio

Ty máš dost. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

10 korun

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Losinho

Reagovat
homeles8

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
madridcan

Dneska to musi byt jazda za plnym poctom bodov. Čakam nudu, kde si budeme co najrychlejsie chciet odohrat svoje a potom sa nato vykaslat-nieco ako proti Santanderu pred CSKA

Reagovat
Al Capone

Už se to blíží, nejduležitjší část sezony. Dneska si zastřílíme (Cristiano minimálně 2 goly) a pak to konečně začne. Když zvládneme následujících 6 zápasů tak toto může být jedna z nejlepších sezon, které může fanoušek zažít.

!HALA MADRID!

Reagovat
madridcan

OT: http://www.youtube.com/watch?v=6mQKCvxwLs4&feature=share Novy faceebok hit To je palica teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřeji, prosím

Reagovat
Infi

"Nice try bitch,now back to the kitchen."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JacoBee

Cristiano si jde dneska pro žlutou

Reagovat
madridcan

uz 2 mesiace nedostal kartu

Reagovat
JacoBee

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

a to automaticky znamena ze ju dnes nemoze dostat ?

Reagovat
madridcan

nie, ale nejak sa kazdy nato dneska spolieha a neviem z akeho dovodu

Reagovat
smazaný uživatel

Máme z neho strach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Spoléhá?...

Reagovat
Infi

Jjj, kámoš mi to psal, jenže právě proto bych i věřil, že dneska to bude mít hodně nahnuté. Stačí i jestli ho někdo zfauluje v 16 a sudí to vyhodnotí jako simulování popř. nějaký omylem dohraný souboj.

Reagovat
madridcan

myslim si, ze nic take nehrozi, ale zalezi od priebehu zapasu. Keby sme dlho nedali gol, tak nervy mozu prist. Ale myslim si, ze on si je toho vedomy a nespravi nic, lebo urcite by nechcel o tyzden chybat...

Reagovat
Infi

Souhlas, snad není idiot aby se vyřadil na Clásico, ale víš jak se to říká.. Náhoda je blbec

Reagovat
RMCF

Tak hrozí to vždycky, snad to ještě dneska zvládne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je nedostává.

To Messimu je sypou jak na běžícím pásu za každou blbost.

Reagovat
madridcan

ano...pravidelne pchanie ruky k lopte je uplne v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý hráč naposledy prestúpil z Athletica do Realu?

Reagovat
Kily

Karanka

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufam ve stehynko, nejlepe vicekrat :)))

Reagovat
alcantara

Dnes zase neuvidim

Reagovat
2miguel1

kde sa dá zistiť kolko bolo penalt v zapasoch Realu Madrid ? či uz ich kopal Real alebo super ?

Reagovat
smazaný uživatel

počty jsou jednoduchý, proti Realu se v lize nekopala žádná, takže stačí zjistit, kolik má gólů Ronaldo z penalt a máš statistiku

Reagovat
blaugrana

madrid kopal niečo okolo 15 penált

Reagovat
Magic player

12, ronaldo ma tady na ef 11 v lize a 1 v LM.

Nevim na kolik je ta zdejsi statistika presna, ale podle me to tak nejak odpovida.

Reagovat
Magic player

Jen pro porovnani. Messi dal letos z penalt 9 golu(4LM, 5 La Liga) a mam takovy pocit ze nejak 2 tuto sezonu nepromenil. Takze Barcelona zahravala letos kolem 11-ti penalt, ale je to jen muj odhad takze jestli jsem se v necem zmylil tak se omlouvam.

Reagovat
One-Real

12 ku 11 pro nas

Reagovat
blaugrana

A čisto La Liga?

Reagovat
One-Real

11:6, ale jisty si nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

pěkná kéra no

Reagovat
smazaný uživatel

neni to willie zaney?

Reagovat
One-Real

Alineación del Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao; Sahin, Khedira; Callejón, Özil, Cristiano e Higuaín

Reagovat
One-Real

akorat Marcelo za Coentraa pry nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze to José vymyslel výborně. Tak teď už jenom to přetavit na hřišti v jasný vízězství

Reagovat
One-Real

Jen at se odpociva. Xabi, Angel a Karim se budou hodit co mozna nejvic cerstvi na utery. Snad se to dneska obejde bez komplikaci a nebude to drama az do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlave Fabio a Angel maji potencionální stopku na Barcu tak proto to bude méně minut.Ale Cristiano by tam mohl hodit nějakej dive :)

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý či to Pipa pretrhne

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dostane Cronaldo zlutou, citim to v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

a urcite jeste za simulaci

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych byl pro hattrick

Reagovat
miky10

Zastřílí si Real?

Reagovat
Losinho

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jdu psat dopis Bielsovi, doufam, ze umi anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, kdo by vyhral Pichichi, kdyby mel Cronaldo i skret stejne golu?

Reagovat
Losinho

Marca by to dala Cristianovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja doufam, bylo by to fer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Nuri v základu

Reagovat
Pinturicchio

200

Reagovat
gonzalesl_is_back

Něktreré přihrávky dneska hrozně tristní, každopádně vyhrajeme nějmíň o dva .

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ted Ramos delal?

Reagovat
One-Real

Arbeloa

Reagovat
gonzalesl_is_back

Arbeloa nemá v základu Realu co dělat!

Reagovat
Pinturicchio

Chyba jak z přeboru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už Sportingu chybí jen 75 minut

Reagovat
Infi

Reagovat
One-Real

Sporting zaparkoval autobus a z nasi strasny je to strasne mdle.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi, ze se jim vubec nechce hrat

Reagovat
Pinturicchio

Podruhé, co to mohl hráč Realu zkusit z hranice 16-tky a radši ten míč zbytečně odevzdal.

Reagovat
Infi

házenkáři

Reagovat
Losinho

Arbeloa je strašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Real dneska vyhraje 4:0.

Reagovat
One-Real

Neví někdo v kolik dneska začíná Real?

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A pencle

Reagovat
Losinho

Ale vážně, k čemu tam ten Arbeloa je? Rychlost nemá, poziční hra špatná, podpora útoku maximálně průměrná...

Reagovat
smazaný uživatel

José už úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí už odpustil dvě červené.

Reagovat
smazaný uživatel

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovi a kapitánovi Gijonu LB myslím.

Reagovat
One-Real

PIPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně a teď je rozneste

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo hracov Realu staci prebuhnut a uz letia k zemi.

Reagovat
Kluivert9

Ramos stopka na další zápas stopka... o jednoho magora v EL Clásicu míň

Reagovat
smazaný uživatel

?? jaká stopka

Reagovat
Kluivert9

LiveSport: "Sergio Ramos dostal žlutou kartu. Rozhodčí Pedro Jesus Perez Montero mu tak vystavil stop pro další zápas."

Reagovat
smazaný uživatel

livesport

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos stal za karty proti Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOLAAAAAAAASOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to Higiho "gol z ho.na"?

Reagovat
miky10

Pipita.

Reagovat
smazaný uživatel

ako dosiel k takej vtipnej prezivke ? co to znamena v spanielcine?

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka za odvoved privelmi ochotni fanusikovia spanielskej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si to správně pamatuju, tak přezdívku zdědil po otci, kterému říkali "Pipa" kvůli jeho velkému nosu. Pipita je vlastně takový nosálek.

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka obom...ma to celkom zaujalo ani neviem preco

Reagovat
madridcan

Podla otca, ktoreho prezyvala El Pipe

Reagovat
Losinho

Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

no huraaaaaa

Reagovat
One-Real

Ten plesoun snad nezahral cisty souboj. (nemyslim Pepeho)

Reagovat
Losinho

Josého předpokládám taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který ani nebyl na hřišti, Ivan Cuellar (Gijon), dostal žlutou kartu. Co se tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam nějaké husto no

Reagovat
smazaný uživatel

faul

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel .D José

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mě to nebo po tom golu začali běhat

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou brousci ti chlapiska z Gijonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo pustil nuriho na trestňák

Reagovat
Jerichoo

Zatial je to pekný betonik, ale verím, že to zvládneme. Inak zdržovanie od prvej minúty je hnus

Reagovat
One-Real

Zaplatpanbuh za ten jejich gol, nebejt jeho tak by jsme snad nezacali hrat. Ten pristup k utkani stoji zase za "vylizprdel". Bereme to jak zapas, ktery se sam vyhraje a podle toho vypada hra. Gol mohl padnout i driv, nastesti hraji za Gijon jen kopaci a spatne ty brejkove situace resi. Hrajme to trosku jednoduseji a hlavne co nejdriv dejme gol, pak by se meli sesypat.

Jinak Gijon je neuveritelne nesympaticky tym. Zaparkovany autobus, jeden hrac vepredu, kazdy druhy souboj faul. Doufam ze spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Spadne Gijon, přijdou jiný šmaťky, co budou hrát stejně

Reagovat
smazaný uživatel

což takový Betis splňuje

Reagovat
smazaný uživatel

taky už se mi Gijon nelíbí, dva tři roky zpátky se mi zdáli takoví pobláznění a koukatelní, teď tam není vidět kousek kvality. Ty jejich protiútoky jsou na facku, oni se eliminují sami, jediněj Trejo přopomíná fotbalistu...

Vy jste dneska myšlenkama na zápase s Bayernem. Akorát dost raplíte, že se nevyhrává o dvě do poločasu, takovej Marcelo by si zasloužil lepanec už ve 20. minutě. Stejně to dnes dáte tak o dvě branky.

Reagovat
One-Real

Doufam ze se proberem, par dni se zas tesim na zapas a prijde tohle. Dneska musime udelat pro vyhru vse, kdyz to nepujde, tak Karim, Angel a i ten Fabio asi do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro vás je to nepříjemný zjištění, že budete muset chvíli i běhat, podcenění se prostě v téhle situaci tým neubrání, Barcu to dost možní kvůli tomuhle bude stát titul..

Reagovat
Pinturicchio

Marcelo měl dostat žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon s Ozilem, to je jedna velka prisernost. Ozil zase neschopnej 1 na 1, ale uplne totalne. Marcelo dneska na utoceni taky sere, pritom by to bylo docela potreba.

Reagovat
Pinturicchio

Zklamání z Realu.

Reagovat
Losinho

Taky. Po dlouhý době chytnu zápas Realu a tohle. Snad ten dojem aspoň trochu napraví 2. poločas.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
madridcan

typicky zapas Realu pred Ligou Majstrov

Reagovat
Pinturicchio

Já vás vidím po dlouhé době a nic moc, hráči se tam jen plouží, jakoby se jim nechtělo, žádné nasazení, prakticky bez pohybu, pomalé, mdlé.

Reagovat
blaugrana

A to všetko kvôli tomu, že im praješ.

Reagovat
Pinturicchio

Taky si říkám, jestli na té mizérii nemám nějaký podíl tím, že koukám.

Reagovat
blaugrana

To ta veľká hlava.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blaugrana

Mal si radšej uletieť.

Reagovat
blaugrana

Scenár druhého polčasu bude nasledujúci: real bdue bušiť bušiť a bušiť, ale nič z toho. Gijón v 98. minúte dá na 2:1 a kristína dostane žltú na protesty, že bol faulovaný pepe, ktorý sa bude "zvíjať" na zemi, a keď k nemu pristúpi iker, že nemajú čas, tak mu zlomi nohu v troch miestach.

Reagovat
Losinho

A Messi v záchvatu smíchu vyroste do výšky 170 centimetrů.

Reagovat
C0br

Napadlo mě přesně to samé.

Reagovat
blaugrana

Ja som mindreader.

Reagovat
smazaný uživatel

to máte asi dobréj matroš tam u vás na svk

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchol ubohosti, trapnosti a zakomplexovanosti.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona lineup: Valdés, Puyol, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Thiago, Cesc, Alexis, Pedro and Messi

zas nejspíš na 3 obránce ...

Reagovat
blaugrana

Tak ako vždy budeme dominovať na lopte a llevante asi zaparkuje autobus, takže zrejem dobrá voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

jj minule to vypadalo hodně dobře..mimochodem na totalbarca bylo docela pěkné video právě k tomu rozestavení..

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš odkaz prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

díky,až se rozhodne na Realu zkouknu to.

Reagovat
One-Real

Karim i Angel do hry rovnou.

Reagovat
Losinho

To musel být José hodně nasrán...

Reagovat
One-Real

Gijon kazde 3 minuty faul,. To je slusny.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi, ze dneska hraje Real nejhorsi zapas sezony

Reagovat
smazaný uživatel

udělování karet opět zvláštní...

Reagovat
One-Real

Strasi me, ze jsme se az na ten gol za cely zapas nedostali do tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

pentla

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

di maria nezostal dlžny svojej povesti

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by někdo stručně a přehledně popsat jak si vede Madrid ? jsem v práci, mám 24hodinovou službu a net tu vůbec nejede, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

A to pises z vesmiru?

Reagovat
smazaný uživatel

z ministerstva financí xD

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba mobil??

Reagovat
penepi

Boj so zaparkovaným autobusom Gijónu. Bude to ťažké, ale v ten jeden pretlačený gólik verííím.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je to hodně špatný bez nápadů i bez běhání za celej zápas neměli jedinou šanci

Reagovat
One-Real

At jde ten pomezni dopice, uz druhy takovyhle sporny rozhodnuti. Minimalne jeden mel pustit.

Reagovat
nemamvasrad

Taková klasika, 60minut pryč, tak začít padat ve vápně, hrozné špíny.

Reagovat
Pinturicchio

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak nvm nvm jestli byl tohle offside

Reagovat
smazaný uživatel

úsměv pomezního vševypovídající asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pls, jak to vypadá?? Na Gijon kurs 34...má cenu to zkoušet??

Reagovat
smazaný uživatel

41

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi věstec ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil neumi kopat rohy a presto je porad kope

Reagovat
One-Real

Ten tym ma prumer necele 2 goly na zapas a my si nejsme schopni s tou obranou poradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nahoře chce, aby o titulu opravdu rozhodlo El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec zaúřadoval VícnežBůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Pipito, kolik myslis ze takovyhle sanci jeste bude ?

Reagovat
smazaný uživatel

CRONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GGOLLLLASSSOOOOO CRRISTTIANOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

To je Pán

Reagovat
smazaný uživatel

POĎ MI !

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS FUCKIN LEGEND!!!

Reagovat
penepi

BOH sa zase raz presadil; krááása!

Reagovat
Jerichoo

Zabiják konečne do prdele

Reagovat
Losinho

RONALDOOO

Reagovat
smazaný uživatel

prostě borec

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si ted nekde vzdycha - ach boze, kdybych tak jednou mohl byt jako on..

CRONALDOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
patas92

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dolárek fakt si ma pobavil

Reagovat
One-Real

Granero ve hre a sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

teď hlavně Ronaldo a DiMaria bez hovadin

Reagovat
smazaný uživatel

wow to co ted udelal RAMOS

Reagovat
smazaný uživatel

Di Klasika

Reagovat
patas92

Reagovat
penepi

nj zase faulovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, po takových zákrocích se lítá ve vzduchu zcela běžně, hlavně když šel na stojnou nohu.

Reagovat
Pinturicchio

Trapné divadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

KARIIIIIIIIIIIIM <3

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOLASSSOOOOOOO KARIIM

Reagovat
penepi

3 body ostávajú doma, krásny víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
smazaný uživatel

KAAAAAARIIIIIIIM BENZEEEEEEMAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil citovka

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnaný rekord ligy v počte golov?

Reagovat
Losinho

A Cristiano už překonal.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš vyrovnal, podle mě měl 41 gólu když se započítal gól jak trefil pepeho do zad.

Reagovat
Losinho

Nakonec ho nepočítali, nebo jo? Pokud vím, tak všude kromě Marcy měl 40.

Reagovat
madridcan

on, ale hovori o rekorde jedneho timu-107 golov, dneska sme to dobehli

Reagovat
Pinturicchio

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je bleskovka o tom, že Ronaldo překonal rekord? U Messiho by se už psal článek

Reagovat
smazaný uživatel

píši až teď, chtěl jsem vám dát totiž trochu času

Reagovat
patas92

cekaji na Barcu, at tam pak muzou napsat to spravne jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme 108

Reagovat
One-Real

Jen at 108 padne az proti Barce.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

tak pome barca dnes levante a o tyžden vyprášime ten nafúkaný simulantský real

Reagovat
Pinturicchio

Zase nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Marceloo!!

Reagovat
One-Real

Oni ho proste dat nechteji.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim po nahravce Ronalda radsi goly nedava

Reagovat
One-Real

Dalsi krucek.

Reagovat
One-Real

Tak a ted se bez nervu podivat na ty katalance.

Reagovat
smazaný uživatel

..a konečně se podívat na pohledný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

...od Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik nejmene golu stacilo k trofeji Pichichi? Nasel jsem i 24. V teto sezone to dost mozna prekona i Higi a to je druhy nejlepsi strelec Realu letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby, co se hraje 38 ligových zápasu bylo nejméně 19, v sezone 90/91 Emilio Butragueño 19g

Reagovat
smazaný uživatel

A uz ted to 4 hraci prekonali, dva jsou z jednoho tymu. Kam ta liga speje.

Reagovat
Al Capone

Pohodička a teď Levente

Reagovat
smazaný uživatel

Co hraje za ligu Levente?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Vilou?? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

zatím čtyři záběry na hráče Levante a z toho tři měli šediny a jeden obarvenou hlavu

Reagovat
madridcan

Zapas s Barcelonou robi svoje...

Reagovat
smazaný uživatel

A vsichni maji v trenkach...

Reagovat
smazaný uživatel

jj ty chlapiska přímo budí hrůzu, Pepe si kvůli nim musí holit hlavu

Reagovat
madridcan

Pockaj....chlapiska??? Pod pojmom chlapiska si predstavujem niekoho vyssieho ako Messi, Xavi, Pedro...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže skoro každého

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste 70 minut,pojdme Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná nuda

Reagovat
JacoBee

penalta?

Reagovat
Arbiter

no a ne?

Reagovat
ryzskej

Byla jasná.. Balon ho trefil do ruky a pak do těla... Rozhodčí si zaslouží

Reagovat
JacoBee

a říkám opak?to nebylo udivení nad rozhdočím ale nad tím že bude penalta

Reagovat
Arbiter

dost pochybuju o tom, že byla penalta za ruku...

Reagovat
patas92

si delaji prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Levanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Reagovat
JacoBee

?

Reagovat
smazaný uživatel

skolacka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

obe doprostred brany a oba skacou do strany

Reagovat
penepi

Goooolasssoooooo

Reagovat
culé

To by mu museli asi v dočasnom predstihu odpadnúť ruky alebo čo

Reagovat
Arbiter

ta pencle nebyla odpískaná za ruku, ale za následný bodyček Sergia...

Reagovat
ryzskej

Ok I za tu ruku to šlo písknout.

Reagovat
Arbiter

hmm, jak se dívám na opakovačku, tak možná to nakonec za tu ruku i bylo...

Reagovat
Arbiter

a každopádně ty ruce mají být za zády obránce...Ovšem za ruku se to jistě nepískalo...

Reagovat
smazaný uživatel

gol hlavne Valdesa.. dalsi vypadnuty center

Reagovat
madridcan

400 nech to tak ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistiky:Levante je na svojom ihrisku túto sezónu neporazené pokiaľ sa ujme vedenia 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Pedrito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Vystřídat Messiho, hraje strašně

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyby hrál 90 minut tragicky,tak v nastavení je schopen vymyslet finálku nebo to vzít na sebe.Neplácej blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

nehrozi..

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby se tam celých 90 minut dloubal na půlce v nose, tak ho nevystřídá

Reagovat
CHONG

No vidím, že "nejlepší španělský gólman" Victor díra Valdés se opět předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ktori expert ti povedal ze je najlepsi.. ale dneska sa "prevdiedol" to hej

Reagovat
smazaný uživatel

predviedol

Reagovat
smazaný uživatel

Několik Barcelonských fanoušků to tady psalo

Reagovat
smazaný uživatel

Levante hraje dobře, přesně to, co potřebuje. My na ně zatím nemáme recept. Střed je hodně zahuštěný, chtělo by to hru pořádně roztáhnout do stran, ale se třemi obránci a bez Alvése to půjde těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted ronaldo zavidi ze neni taky dobry jak messi

Reagovat
CHONG

Tak pěkně černoprdelníci dneska ty ochotníky dotlačili k vítězství, takhle vyhrát Real, tak bych neslavil, ale styděl se a nejvíc mě baví, jak si pak nějaký klaun, fanoušek ochotnického divadelního souboru, klidně dovolí říct, že Real tlačí rozhodčí, to by člověk blil Milane.

Reagovat
Mercury

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Barce za uctění památky Morosiniho

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by mal hrať Trashorras v strede zálohy??

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo má konečne sponzora, dobrá práca chlapi, na konci sezóny to určite pomôže

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšie bonusy za dobré umiestnenie

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to nepomohlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia si koleduje o prúser na záver sezóny

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

cítím vůni spálených tiketů.

Reagovat
CHONG

"Chování Pepého občas nerozumím. Ale tohoto chlápka miluju. Potřebujete mít v týmu hráče, který se občas chová jako násilný šílenec."

Dlouholetá opora Realu Madrid Roberto Carlos v rozhovoru pro deník AS

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, právě jsem se probudil ze zlého snu, ve kterým Real vyhrál Clasico 5:4, on by to tak hroznej sen ani nebyl, kdyby za Real dávali góly: Pepe 2, Ramos 2 a Lass

Reagovat
smazaný uživatel

nedávali góly*

Reagovat
madridcan

To sa ti snivalo zle, lebo stacilo by, keby dal Pepe jeden gol a zapas je preruseny z dovodu porážky polovice fanusikov na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

Vela má přímo prsty skoro v polovině branek Realu Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo u Realu taky.

Reagovat
culé

Official : Antonella Rocuzzo ( Leo Messi girlfriend) is pregnant !! Soon,Leo Messi will be a father.

Neviem, nakoľko sa dá tomu veriť, ak hej hej tak gratulácia

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jelikož to prej Leo bez Andrése a Xaviho neumí, tak pokud to bude kluk, můžeme se jednou těšit na dalšího fenomenálního hráče.

Reagovat
culé

Potom nech pridá ďalších a predstav si za 25-30 rokov útok: Messi-Messi-Messi

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo rovnou dalších 10

Reagovat
culé

potom by to mohlo by: Puyol,Puyol,Puyol,Puyol-Xavi,Xavi,Xavi-Messi, Messi, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Najaktálnejšie informácie zo španielskej PRIMERA DIVISÓN na FACEBOOKU. ---------------------------------------------------------------------------------------------> https://www.facebook.com/LaLigaCzsk

Reagovat
blaugrana

Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie, jak dopadli u zkoušek.

"Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět." Říká první.

"Dali mi vyskloňovat slovo Paříž".

"A co jsi napsal?"

"Paříš, pařím, paříme..."

"A co ty?" obrací se na druhého.

"Taky špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět.

Měl jsem skloňovat slovo "zeměkoule" a tak jsem napsal - "Ze mňe koule, z tebe koule, z něho koule."

Třetí policajt se jen usmívá: "Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já skloňoval slovo "město."

"A co jsi napsal?"

"Mě sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo.......!!!!!"

Reagovat
smazaný uživatel

A bývalí hráči Realu skórují Negredo selección! Torres si přetáhne dres přes hlavu a dostane žlutou, to mě poser, jakej čurymrd tohle vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe to je jízda,Manita !!!

Reagovat
Xavi

Ta Sevilla to už je vyloženě Atlético 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo,ale jde o to jakým způsobem je přehráli,Getafe o parník lepší ve všech směrech,pěkný fotbal,pěkné akce,líbili se mi a to bych nečekal od zrovna Sevilly že se nechá takhle přejet,kdyt šla v posledních zápasech hodně nahoru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele