Premier League - souhrn 3. kola

22.08.2015, 15:40, aktualizováno 24.08.2015, 22:54
Komentáře a souhrny
Arsenal se rozešel s Liverpoolem bez branek. ManCity veze tři body ze hřiště Evertonu, Watford se rozešel se Southamptonem bez branek. ManUtd se může chlubit kvalitní obranou a branku neinkasoval ani ve třetím ligovém zápase nové sezony, když remizoval s Newcastlem. V sobotu se zrodily ještě tři nerozhodné výsledky, Bournemouth přestřílel WHU, první výhry se dočkala Chelsea...

Arsenal FC - Liverpool FC 0:0

24.08.2015 21:00

Góly: -

Po dlouhých devět let se nestalo, aby Arsenal na úvod sezony dvakrát za sebou naplno nebodoval před vlastním publikem. Letos navíc na Emirates Stadium čeká i na první domácí gól. Naopak Liverpool v tomto ročníku stále neinkasoval a s bodem z Londýna jistě může být spokojený...

První poločas nabídl přesně takovou podívanou, jakou si od pondělního šlágru patrně sliboval každý neutrální příznivec. Chyběl tomu akorát ten pověstný gól, který mohl hravě přijít namísto Coutinhovy rány do břevna nebo skrze krásnou akci dua Cazorla - Ramsey, již nepochopitelně anuloval asistentův praporek.

Arsenal dnes musel nastoupit s improvizovanou zadní linií, když doslova za pět minut dvanáct přišel o oba stopery Koscielného s Mertesackerem. Bez nich se naposledy Gunners v lize museli obejít v dubnu 2012, aby tehdy prohráli s Wiganem - a popravdě, zde také spolupráce Chamberse s Gabrielem nevypadala nejlépe.

Především Calum Chambers byl poněkud nezkrotný a nevyzpytatelný, ani Benteke ani Firmino ani Milner však veškeré jeho kolapsy ztrestat nedokázali. A leccos ještě na poslední chvíli vyspravoval štítový záložník Coquelin.

Ze všeho nejdůležitějším "lepičem" se však pro Arsenal ukázal být Petr Čech koncem úvodní části. Tehdy nejprve neuvěřitelným způsobem konečky prstů vytěsnil mimo tři tyče Bentekeho koncovku z pár kroků a posléze vyškrábl také Coutinhův pěkný pokus po vykoupání Bellerína.

Ve druhé půli se hra nijak zvlášť nezklidnila, ovšem opravdu vzrušujících okamžiků přeci jen ubylo. Teprve po hodině hry se Arsenal, a konkrétně trojlístek Cazorla - Giroud - Alexis, vytasil s parádní kombinací, kterou posledně jmenovaný zakončoval do vnější strany bližší tyče. Na druhé straně jen slabě pálil Coutinho.

Pakliže koncovku úvodní části opanoval Petr Čech, ta druhé půle patřila pro změnu jeho protějšku.

Simon Mignolet například výborně zasáhl proti Giroudovi, který si zároveň koledoval o penaltu, a kořistí belgického brankáře se následně stala i Ramseyho kroucená rána. Na opačném konci hrací plochy opět vyprášil Čechovy rukavice Coutinho.

Mignoletovi ještě v závěru při střele aktivního Ramseyho notně zavařila teč Lovrena a v jednu chvíli ho málem zradil i Škrtel, jenž si při centru Oxlade-Chamberlaina musel zhluboka oddechnout, že si nevstřelil vlastní gól. Právě "Ox" měl nakonec i poslední slovo se svou střelou z 20 metrů, Mignolet ale tento duel skutečně odchytal velmi pozorný.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 0:2

23.08.2015 17:00

Góly: 60. Aleksandar Kolarov, 88. Samir Nasri

Everton ve velmi zajímavém zápase na vlastním stadionu nakonec nestačil na Manchester City a prohrál 0:2. Skóre otevřel Alexandar Kolarov a pojišťující druhou branku zaznamenal v závěru střídající Samir Nasri.

V Goodison Parku se hrál od úvodních minut fotbal ve velmi svižném tempu a do první velké šance se hned po dvou minutách dostal Sergio Agüero, k němuž se odrazila zblokovaná střela Davida Silvy a pohotovou ránu argentinského kanonýra musel Tim Howard vyrážet na roh. Opakoval se tak trochu začátek předešlého utkání Citizens s Chelsea, kdy Agüero neproměnil tutovku již v první minutě.

Nejlepší střelec uplynulého ročníku Premier League mohl skórovat pár minuto nato, když mu po spolupráci se Silvou přihrával Jesús Navas, ale Agüero i tentokráte ztroskotal Timu Howardovi. Brendan Galloway měl s rychlonohým Navasem problémy a na další nebezpečný centr španělského záložníka před odkrytou bránou jen tak tak nedosáhl Raheem Sterling.

Navzdory tomu, že měl Manchester více ze hry, se z prvního gólu radoval Everton. Lukaku s menšími potížemi překonal Joe Harta, jenomže hlavní arbitr Anthony Taylor tuto trefu na pokyn asistenta z důvodu ofsajdu neuznal. Toffees byli v dalším průběhu prvního poločasu nebezpečnější, hostující branku ohrožovali střelami ze střední vzdálenosti. Těsně vedle pálil Seamus Coleman a blízko gólu byl krátce před odchodem do kabin Romelu Lukaku, jeho pokus z přímého kopu olízl břevno Hartovy svatyně.

Krátce po změně stran se v obrovské příležitosti po Sterlingově přihrávce octil David Silva, jeho zakončení však skončilo pouze na tyči. Zanedlouho už ale úřadující vicemistr šel do vedení a byl u toho znovu Raheem Sterling. Rekordní posila Citizens posunula míč na nabíhajícího Kolarova a ten z takřka nulového úhlu překvapil Howarda střelou na přední tyč 0:1.

Opařený Everton mohl brzy inkasovat i podruhé, Navas ovšem se zakončení tak dlouho váhal, až napálil Howarda do hlavy a ten tak napravil své zaváhání u první branky. Na druhé straně se o vyrovnání snažil někdejší hráč Citizens Gareth Barry, jeho hlavičku bohužel pro domácí na brankové čáře odklidil do bezpečí Vincent Kompany.

Rozzuzlení přišlo dvě minuty před koncem. Střídající Samir Nasri si narazil balón s Yayou Tourém a celou krásnou akci vyšperkoval elegantním lobem přes bezmocného Tima Howarda. Tato trefa rozhodla o dalším vítězství Sky Blues, kteří zatím jako jediní v Premier League zůstávají po třech kolech stoprocentní.

Více informací k zápasu

Watford FC - Southampton FC 0:0

23.08.2015 17:00

Góly: -

Ofenzíva Watfordu je zatím slušným zklamáním. Ano, v prvním kole se Hornets podařilo dvakrát zatížit konto Evertonu, ovšem následné dvě domácí utkání včetně tohoto zaostala hrubě za očekáváním. Nula vstřelených branek a dnes i dvě spálené megašance jsou určitě pro fandy Watfordu jistým zdrojem frustrace...

Ronald Koeman se dnes odhodlal k vyskládání pěti obránců vedle sebe a možná právě proto Soton nepodal nijak vzrušující výkon směrem dopředu. Veškeré Nizozemcovy plány navíc už ve 25. minutě narušilo zranění a nucené střídání senegalského expresu Sadia Maného.

Zábava se příliš nedělala ani obecně. Nyomova rána, která už v deváté minutě trefila rohový praporek namísto brankového prostoru, byla v tomto směru tak trochu symbolická. Holebas svou střelu ze zajímavé pozice napřel pouze do spoluhráče Deeneyho a střídající Long jednou pálil až příliš slabě.

Největší šanci první půle si Watford schoval na 41. minutu, kdy Ighalo trestuhodně nedokázal zareagovat na prudký centr Anyi, a podobně pomalá reakce stála rovněž za další ohromnou, leč spálenou příležitostí Hornets ze 67. minuty.

Tehdy Troy Deeney hlavou prodlužoval míč za sebe po rohovém kopu a rekordní posila klubu Etienne Capoue na zadní tyči nepochopitelně hlavičkoval nad bránu v 67. minutě, za což si od redaktora Guardianu v reportu vysloužil označení "zločinec zápasu".

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Chelsea FC 2:3

23.08.2015 14:30

Góly: 35. James Morrison, 59. James Morrison - 20. Pedro, 30. Diego Costa, 42. César Azpilicueta

Fanoušky Chelsea teď asi příliš netrápí, že zažívají nejhorší vstup do sezóny od roku 1998. Blues totiž ve strhujícím a nervy drásajícím utkání na hřišti West Bromwiche Albion zvítězili 3:2, přestože hráli téměř 40 minut v oslabení a kopala se proti nim penalta. Debutant Pedro však gólem a asistencí přisoudil výhru na stranu obhájce titulu. Tentýž zápis přidal taktéž skvělý Diego Costa. Baggies tak nepomohly ani dva góly Morrisona.

Začátek zápasu přitom vůbec na první výhru Chelsea v sezóně nevypadal. Londýňané byli do dvacáté minuty na uplakaném Hawthorns úplně mimo, přičemž největší mlhu měl před očima Nemanja Matić. Srbský středopolař v tomto pásmu udělal čtyři špatné zákroky, z nichž jeden byl oceněn žlutou kartou a jeden pokutovým kopem.

Toho se ve třinácté minutě chopil James Morrison, který míč napálil doprostřed branky a Thibaut Courtois zachránil Chelsea skvělým zásahem nohou. Kromě belgického brankáře se dalším z hrdinů stal debutant Pedro, jenž hned po dvaceti minutách v novém dresu otevřel skóre. Ve dvacáté minutě si narazil s Hazardem a přes nohu Olssona poslal míč přesně k tyči.

Nejistota v defenzivě Chelsea však pokračovala - Dawson po Morrisonově centru hlavičkoval těsně nad, McManaman zase přes Azpilicuetu nebezpečně odcentroval a Courtois musel vyrážet balón na roh. Jenže Blues (dnes v černém) opět udeřili v nejlepší možný okamžik. Právě po rohovém kopu spustil Azpilicueta rychlý brejk, jenž se po ose Willian - střílející Pedro dostal až k Diegu Costovi na zadní tyči - 0:2.

Baggies se na domácí půdě nehodlali vzdát a v pětatřicáté minutě se dočkali kontaktní branky. Překrásnou kombinaci na levé straně vyšperkoval po centru McCleana akrobatickým a obětavým sklepnutím Rondón, načež James Morrison překrásně zakončil.

Domácí však přesto odcházeli do kabin s dvougólovou ztrátou. Už pět minut před obrátkou mohl snadno skórovat Willian po úžasné akci Pedra, ale Chelsea musela počkat na zásah nejméně pravděpodobného střelce. César Azpilicueta si vyčíhal Costovo sklepnutí na hranici šestnáctky a ukrytou střelou k tyči zvýšil už na 3:1 pro Mourinhovu ekipu.

Situace West Bromwiche se zdála beznadějná, do hry jej však vrátilo spojení slabé obrany Chelsea a přísného rozhodnutí sudího. Zdánlivě nevinný souboj Terryho s unikajícím Rondónem totiž ocenil červenou kartou pro kapitána hostí - a pět minut na to druhým gólem vykřesal naději Baggies James Morrison.

West Brom měl od té chvíle více než půlhodinovou přesilovku k dobru, co se týče šancí ke skórování, to však bylo na obou stranách ve zbytku utkání takřka vyrovnané. Velkou příležitost měl na jedné straně McManaman, u druhé branky selhal po skvělém Fábregasově přihrávce Diego Costa.

Domácí se však víceméně zastřelovali, na což v závěru utkání nebyl ideální čas. Rondón i Brunt pálili mimo, a když po podivném zákroku Cahilla střílel z bezprostřední blízkosti opět Rondón, zachránil tři body pro Chelsea výtečný Courtois.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa 2:1

22.08.2015 16:00

Góly: 71. Scott Dann, 87. Bakary Sako - 77. Pape Souaré (vl.)

Druhou výhru v sezóně si na své konto připsalo Crystal Palace. V duelu s Aston Villou padly všechny branky až v závěrečné dvacetiminutovce, přičemž rozhodující gól vsítil v 90. minutě Bakary Sako, nová posila z Wolverhamptonu.

V prvním dějství měli více ze hry Villans, příliš nebezpeční ale nebyli. Do nadějné příležitosti se po přihrávce Westwooda dostal Gabriel Agbonlahor, jenomže jeho nepříliš prudkou střelu bez větších problémů lapil Alex McCarthy. Později se neprosadili ani Jack Grealish a Carlos Sánchez.

Alan Pardew s předvedenou hrou v první půli nemohl být spokojen a proto se rozhodl k poněkud nezvyklému kroku, když o přestávce provedl hned dvojí střídání - Glenna Murrayho a Wilfrieda Zahu nahradili Jordon Mutch a Dwight Gale. A tento tah se mu vyplatil.

Eagles byli po přestávce mnohem aktivnější, svého soupeře přehrávali. Z gólu se nejprve radoval právě nový muž na trávníku Dwight Gale, ovšem jeho gól hlavní rozhodčí Keith Stroud jeho trefu na popud svého asistentu kvůli ofsajdu správně neuznal.

Obraně Aston Villy dělal často problémy rychlonohý Bakary Sako, jeho chvíle však měla přijít až v samém závěru. Ještě předtím otevřel skóre stoper Scott Dann, když si naskočil na centr Jasona Puncheona od rohového praporku a překonal zkoprnělého Brada Guzana.

Ze vstřelené branky se ale domácí příliš dlouho neradovali. Za pět minut střídající Adama Traoré, čerstvá akvizice z Barcelony, pronikl do šestnáctky a jeho zpětnou pobídku před bránu si do vlastní sítě nešťastně srazil blokující Papa Souaré.

Remízu však odmítl Bakary Sako. Reprezentant Mali si v poslední minutě na hranici šestnáctky převzal přihrávku Scotta Danna a perfektní obstřelem na zadní tyč rozhodl o tom, že tři body zůstanou v Selhurst Parku.

Více informací k zápasu

Leicester City - Tottenham Hotspur 1:1

22.08.2015 16:00

Góly: 82. Riyad Mahrez - 81. Dele Alli

Krize Tottenhamu pokračuje. Pátý tým loňské sezóny nedokázal vyhrát ani třetí zápas sezóny, doposud získal jen dva body a zkopíroval tím zápis ze sezóny 2012/13. Tentokrát mu radost zkazil Leicester a jeho klenot Riyad Mahrez, který už vstřelil čtvrtý gól v sezóně. Foxes i díky němu uhráli remízu 1:1 a minimálně do neděle vydrží na čele Premier League.

"Už jen třiatřicet bodů," prohlásil manažer Leicesteru Claudio Ranieri. Lišky se i přes aktuální skvělou formu a vedení v lize viditelně soustředí na jediný cíl - záchranu. A nakročeno k ní mají náramně. V srpnu perfektně navázali na fazónu z konce minulé sezóny - od dubna nikdo nezískal víc bodů než on.

První poločas zápasu v Leicesteru byl opravdovou nudou. Gólu se diváci nedočkali a vlastně ani žádné zajímavé příležitosti. Nejblíž brankové šance byl Moussa Dembélé, jehož ránu z osmé minuty Schmeichel v poklidu kryl. V závěru dějství naopak Tottenham mohl být rád, že nečelil pokutovému kopu, když Vertonghen až příliš důrazně bránil v šestnáctce Mahreze.

Po změně stran se Spurs nadechli k jakés takés snaze o vstřelení branky. Chadli v dobré příležitosti pálil vedle (celkem vystřelil mimo prostor tří tyčí hned pětkrát), stejně jako Lamela. Až po hodině hry se Harry Kane proháčkoval do vápna a v pádu vystřelil přímo do Schmeichela, jenž měl velké štěstí.

Leicester krátce nato taktéž zahrozil, kdo jiný než Mahrez z ostrého úhlu napálil míč do tyčky. Vedoucí branku ale vsítil Tottenham. Velkou porci práce u toho udělal Harry Kane, jenž po centru Chadliho odblokoval Morgana a mladičký Dele Alli mohl hlavou otevřít skóre. V 19 letech a 132 dnech se stal nejmladším střelcem od září 2007, kdy se v osmnácti trefil Gareth Bale.

Avšak stejně jako minulý týden se Stoke City, ani tentokrát Kohouti vedení udržet neukázali. Přišli o něj dokonce necelých dvacet vteřin (!) od rozehrávky. Po nákopu ze zadních řad se míč na pravé straně dostal k Riyadu Mahrezovi, jenž přes Vertonghena vystřelil krásně na zadní tyč. Ustanovil tak konečné skóre, navíc se se čtyřmi góly osamostatnil v čele tabulky kanonýrů.

Více informací k zápasu

Norwich City - Stoke City 1:1

22.08.2015 16:00

Góly: 28. Russell Martin - 11. Mame Diouf

Tohle Norwich pořádně opláče. První poločas byl ještě vyrovnaný a nabídl gól na obou stranách, ovšem po přestávce si Canaries vytvořili minimálně pět gólovek a hlavně kvůli famóznímu výkonu Jacka Butlanda se nakonec skóre ve zbytku utkání neměnilo...

Ještě předtím, než si začali domácí hromadně lámat zuby na účastníkovi nedávného Eura do 21 let, odbyl si svou chvilku slávy debutující Švýcar Xherdan Shaqiri. Ten se totiž hned po 11 minutách blýskl parádní dodávkou z nepřímého kopu, po němž i díky totálnímu vypnutí Alexe Tetteyho hravě udeřil Mame Biram Diouf.

Norwich takto doma opět prohrával a v následujících pasážích jen těžko dostával míč pod kontrolu; tempo hry diktovali sebevědomí hosté. Mnohé změnila teprve přestávka na pití po 25 minutách, která jako by Kanárky konečně odšpuntovala.

A brzy bylo vyrovnáno. Také Norwich přitom po bezmála půlhodině hry těžil víceméně ze standardky. Ačkoli Russella Martina napoprvé Butland vychytal, podruhé ho už po krátké hlavičkované a pohotové příhře Redmonda domácí kapitán přeci jen překonal. Navíc potupně mezi nohama.

Ve zbytku první půle se toho už mnoho neudálo, pouze Brady nebezpečně rozehrával přímý kop, do druhého dějství už ovšem Canaries vstoupili s velkou vervou. Jak parádní kolmice od Howsona, tak excelentní centr od Bradyho nicméně zůstaly trestuhodně nevyužity - ani Jerome ani hlavičkující Hoolahan nedokázali trefit vymezený prostor mezi třemi tyčemi.

Další obří šanci měl zanedlouho také Graham Dorrans, tehdy už ale sám těžko mohl udělat něco lépe; jeho přízemní ránu výtečně vytěsnil na tyč brankář Butland. A Potters mohli svému gólmanovi nahlas děkovat ještě jednou po hodině hry, když byl Butland pro změnu rychle na zemi při velké šanci Redmonda.

Stoke se mezitím vepředu příliš nechytal. Své nadějné průniky nedotáhli do zdárného konce Glen Johnson s Mamem Biramem Dioufem, zatímco Xherdan Shaqiri kroutil svou střelu těsně vedle.

Norwich se mezitím stával víc a víc frustrovaným mužstvem, a to především vinou Jacka Butlanda. Begovićův nástupce nejprve po své levé ruce znovu vychytal Dorranse a potom se blýskl senzačním reflexním zákrokem také proti Jeromeho akrobatické střele.

Právě Butlandův výkon v první řadě zabránil Canaries v plnohodnotné bodové nadílce, jinak ale v úplném závěru úřadovaly i jiné faktory - konkrétně váhající žolíci. Bradley Johnson měl lépe zakončovat po standardce skvělého Bradyho, přičemž na druhé straně dříve totéž platilo pro Joselua.

Více informací k zápasu

West Ham United - AFC Bournemouth 3:4

22.08.2015 16:00

Góly: 48. Mark Noble (pen.), 53. Cheikhou Kouyaté, 82. Modibo Maïga - 11. Callum Wilson, 28. Callum Wilson, 66. Marc Pugh, 79. Callum Wilson (pen.)

Na dnešní den budou fanoušci Bournemouthu hodně dlouho vzpomínat. Fantastické sedmigólové představení na východě Londýna se zapíše do dějin klubu hned z několika důvodů. Cherries v něm vstřelily historicky první gól v Premier League, získaly první body a hrdina Callum Wilson tento skvostný zápas okořenil dokonce hattrickem - prvním v kariéře. Právě on je hlavním hrdinou vítězství nad West Hamem 4:3.

Bournemouth v předchozích kolech předvedl výborné výkony, ale body se k nim točily (ať už vinou jakési nezkušenosti či rozhodčích) zády. Na historicky první úspěch, jak bodový, tak gólový, v Premier League si tak Cherries musely počkat až do třetího kola - ale stálo to za to.

Svěřenci Eddieho Howea už na Anfield Road předvedli v úvodních minutách obou poločasů skvělý presink, díky kterému měli chvílemi převahu. V Upton Parku i díky skandálnímu defenzivnímu výkonu domácích takto fascinovali celé první dějství.

Zajímavá analogie se zmíněným utkáním v Liverpoolu se udála už po sedmi minutách, kdy Reid skóroval hlavou, ale před zakončením strčil do Elphicka, takže gól logicky neplatil. No a pak už úřadovali jenom hosté. Po deseti minutách poprvé zachyboval Aaron Cresswell, který přenechal míč u vápna Francisovi a jeho pas krásně usměrnil do sítě Callum Wilson.

První gól v prvoligové historii Bournemouth nabil pozitivní energií a jeho nejlepší střelec minulé sezóny se do černého v první půli trefil ještě jednou. Zdánlivě pokaženou akci hostí "napravil" šokujícím pasem na Wilsonovu nohu opět Cresswell a mladý útočník s díky zvýšil už na 2:0.

Po půlhodině hry mohli jít svěřenci Eddieho Howe dokonce do třígólového vedení, na kopačce jej měl Joshua King, který byl po centru skvělého Francise úplně sám před brankářem. Na rozdíl od kolegy Wilsona však míč nedokázal stlačit pod břevno.

Hned po změně stran však Bournemouth vlastní chybou vrátil West Ham do hry. Po osmdesáti vteřinách King v pokutovém území fauloval Marka Nobla a sám postižený z penalty vstřelil kontaktní gól. Jen za pět minut už bylo vyrovnáno - Sakhovu ránu sice Boruć vyrazil, jenže pouze k nohám Cheikhou Kouyatého, který za dohledu Cooka i Danielse dorazil míč do sítě - 2:2.

Jenže Cherries dnes zkrátka měly vítězství napsané ve scénáři. Wilson a spol. se nevzdali - po hodině hry Surman prolétl přes půl hřiště a na konci této akce měl gól na kopačce Pugh, ale Randolph vytáhl skvělý reflexivní zákrok. Na další ránu už ale nestačil. Po přihrávce Gradela Marc Pugh vykoupal Jenkinsona a vrátil Bournemouthu vedení.

Definitivní tečku za vítěznou premiérou absolutního nováčka Premier League napsal třígólový hrdina Callum Wilson. Je třeba vyzdvihnout práci Maxe Gradela, který po rohovém kopu nešetřil krokem a vybojoval míč na liknavém Jenkinsonovi. Ten jej nakonec za cenu červené karty stáhl ve vápně a pokutový kop proměnil v hattrick zmíněný Wilson.

I v oslabení se West Ham zmohl ještě na vykřesání naděje - střídající Modibo Maiga se obtočil kolem Surmana, využil zoufalého bránění Cooka a podél ležícího Boruće snížil na 3:4. Korunoval tak fenomenální divadlo na Boleyn Ground, bohužel pro domácí příznivce bez bodového přídavku. Hammers se ještě v závěru utkání snažili o vyrovnání ze všech sil (a v sedmé minutě nastavení byli díky nedůrazu Boruće blízko), ale marně.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Swansea City 1:1

22.08.2015 16:00

Góly: 62. Jermain Defoe - 45+3. Bafétimbi Gomis

Po dnešku už v Premier League není jediný tým bez bodu. Sunderland doma přivítal silnou Swansea, a přestože dostal v závěru prvního poločasu gól do šatny, vykřesal ve druhém dějství remízu 1:1. Gólově utkání zaštítil třetím gólem v sezóně Batefimbi Gomis a jeho protějšek Jermain Defoe.

Před sezónou se Dick Advocaat vyslovil, že mu žena zakázala prodloužit smlouvu s Black Cats. Holandský trenér nakonec v elitní anglické soutěži pokračuje a po dvou kolech mohl sám sobě spílat, že svou drahou polovičku neposlechl. Dvě kola byl Sunderland pro smích celé Anglii; až ve třetím kole už to nebyla úplná ostuda.

Přesto to dlouho na první bod v nové sezóně nevypadalo. Už první gólovou šanci měli hostující Swans, dvougólový střelec André Ayew individuálně pronikl až k šestnáctce, ale netrefil se mezi tři tyče. Na druhé straně se záhy, po půlhodině hry, pokoušel o efektní nůžky Danny Graham, ale Fabianski ho vychytal.

Až v nastaveném čase se rozvlnila síť - ke smůle většiny diváků na Stadium of Light do branky domácích. Kyle Naughton vysunul Bafetimbi Gomise a ten pohotově a dokonale přesně zakončil.

Krátce po změně stran navíc Ayew hlavou orazítkoval tyč, takže situace po hodině hry možná leckoho překvapila. Lensův gól ještě sudí neuznal kvůli ofsajdu, ale když stejný hráč přihrál mezi obránce Jermainu Defoeovi, už se skóre měnilo. Ve zbylém průběhu hry už ovšem nikoli, byť k tomu měli Sigurdsson, Fletcher a především Gomis příležitosti.

Více informací k zápasu

Manchester United - Newcastle United 0:0

22.08.2015 13:45

Góly: -

Střelecká mizérie Manchesteru United pokračuje. Svěřenci Louise van Gaala sice do třetice udrželi čisté konto, ale ani jeden gól do sítě Newcastlu nevstřelili. Jedinou branku jim sebral chybující rozhodčí, zbytek příležitostí pochytal výborný Tim Krul. Domácí tak přišli o stoprocentní bilanci, přesto stráví minimálně několik hodin na čele tabulky.

Red Devils vstoupili do utkání raketovým způsobem. Totéž však nenapodobil čárový rozhodčí, který jako by v prvních minutách měl ještě vlčí mlhu. Po pouhých třech minutách Januzaj vybídl Rooneyho ke skórování a Manchester měl vést 1:0 - sudí však zcela hraniční (tudíž regulérní) situaci posoudil jako ofsajd.

Wayna Rooneyho nechytil začátek srpna v dobré formě, ale dnes konečně předvedl solidní výkon, tedy alespoň v počátku utkání. Mimo gólovou střelu předvedl ještě další dva nebezpečné pokusy, ale v obou případech jej zastavil připravený Krul. Holandský gólman si poradil i s přímým kopem Juana Maty, jenž měl velikou šanci ještě jednou - z vnitra šestnáctky pálil přesně k tyči a Krul musel vytasit hbitý zákrok.

Newcastle působil v první polovině úvodního dějství ospale a unaveně - až po třiadvaceti minutách se osmělil k útoku; a hned málem otevřel skóre. Po centru Mbemby hlavičkoval do břevna. Po této šanci se herní obraz vyrovnal a fotbal už předváděly oba celky. Man United si už před přestávkou gólovou příležitost nevytvořili, zato Ayoze Pérez po nepovedeném odkopu Smallinga pálil těsně vedle.

Po změně stran přísun zajímavých akcí takřka vyschnul, hra se přesunula doprostřed hřiště a v okolí šestnáctek dominovaly obrany obou celků. Rudí ďáblové byli jednoznačně lepším týmem, jenže obrana Magpies si počínala precizně.

I díky jejich kvalitám se k první střele na branku ve druhém dějství dostali domácí až čtvrt hodiny před koncem. Luke Shaw se z pozice levého obránce pronarážel až k hranici vápna a pálil do Krula. Nejlepší zákrok si ovšem brankář Newcastlu schoval na pětaosmdesátou minuty, kdy fantasticky vychytal stoprocentní šanci střídajícího Chicharita.

V nastaveném čase měl kýžený gól na hlavě Chris Smalling, který k dalšímu skvělému výkonu málem přidal i branku - z brankové čáry však míč odkopl Mbemba. Z protiútoku naopak mohli udeřit hosté, přečíslení tři na dva však nevyřešili ideálně a na pas Cissého v nouzi Thauvin dosáhnout nedokázal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33008:09
2.Leicester City32107:47
3.Liverpool FC32102:07
 Manchester United32102:07
5.Crystal Palace32016:46
6.Swansea City31205:35
7.Everton FC31115:44
8.Norwich City31115:54
9.Arsenal FC31112:34
10.Chelsea FC31115:74
11.West Ham United31026:63
12.Watford FC30302:23
13.AFC Bournemouth31024:53
14.Aston Villa31022:33
15.Stoke City30213:42
 Tottenham Hotspur30213:42
17.Newcastle United30212:42
18.Southampton FC30212:52
19.Sunderland AFC30124:81
20.West Bromwich Albion30122:61

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1377)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za cias Fergusona by ten zapas skoncil 1:0 golom z 93 min... Newcastle

Reagovat
Liquid

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

V 96. minutě...

Reagovat
CubONE

Zemiak na tribunu pls. Aspon na jeden zapas.

Reagovat
iamek

Ten si nezaslouzi ani na tu tribunu.

Reagovat
Liquid

Velice důležitý fakt, že Manchester United nedokáže zvládat podobné duely na 3 body, v boji o titul chvilku budou, ale tyhlec ztráty je pošlou na 3. či 4.místo konečné tabulky.

Reagovat
Busby babes

souhlas. Ale v tom pripade se tam asi sejdem s vama v tom boji o treti -ctvrte misto.

Reagovat
iamek

Po x mesicich koukatelny vykon a podle ocekavani bez vyhry. Ale bez utocnika vyhravat nejde. Soucasny Rooney to je parodie na fotbalistu, Hernandez je Hernandez. Tolik k tomu, ze nam staci Roo, Hrach a Wilson. A Mata a jeho navadeni z kridla na stred a pak nevystrelit ...

Reagovat
kiwwi

sak si Wilsona este nevidel hrat tuto sezonu

Reagovat
iamek

Zalez kretene.

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
nani92

vlastná medicínka nechutí?

Reagovat
kiwwi

to je moja medicina?

Reagovat
smazaný uživatel

Coze????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Správně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Spalovač šancí

Utekl jako AdM?

Reagovat
kiwwi

achjo, zapas blbec...spusta sanci, totalna kontrola nad zapasom, ale nepadne tam nic ani keby sme sa poskladali...ale dobry zapas, bavilo ma to

MOTM z nasej strany asi zasa Smalling ale dobre vykony od Matu, Darmiana a Schneiderlina

slabsie dnes Memphis, strasne vela pokazil, Shaw je super, ale aby bek nedal ani jeden center do sestnastky, to je proste nemyslitelne...ostatni v pohode, nie je nikomu co vytknut, makali a dreli od zaciatku do konca a to chceme vidiet

Reagovat
fajdax

Reagovat
Grahf

nepozeral si ty nejaký starý zápas zo záznamu?

Reagovat
kiwwi

nie, ja som pozeral dnesny, dakujem za opytanie

Reagovat
EXoRcIsT

hrali sme super len to tam nepadlo no vlastne aj padlo len to rozhodca nezmyselne neuznal

Reagovat
MySch017

Vytknúť? Depay slabý, kopa stratených lôpt, Rooney 0 bodov, Mata brzda, Shaw ako píšeš, Januzaj okrem jednej lopty Darmianovi do 16tky slabota a dalo byvsa pokračovať. Ak z 18 striel nedáš gól, treba vytýkať, lebo očividne je čo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to vyser

Reagovat
I am Mancunian

vyborne drzanie lopty, cez 60%, nula vzadu, takze spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

sam sebe uz musis prist trapny..

Reagovat
kiwwi

sak on to uz robi len aby sme nanho zareagovali

Reagovat
I am Mancunian

ked kritizujem fnukate, ked nekritizujem fnukate

Reagovat
Svatej

tyvole, ty jsi fakt šílenej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty skurveny troll.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

navíc je to dobrý v tom, že člověk může dělat jakoukoliv jinou činnost a o nic zajímavýho nepřijde

Reagovat
Lacko_Boh

tak nejak som pozeral polovičku HIMYM

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy, ci nezmenia predsa len nazor a nepojdu este po nejakom utocnikovi..

Reagovat
iamek

On nechtel jit po utocnikovi? =-O

Reagovat
Infernoqt

prej ne, věří svým hráčům

Reagovat
iamek

:-(

Reagovat
Liquid

Lafata do United ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Vykon nebyl spatny, konecne to nebyla zadna priposrana hra na jistotu, bohuzel s timhle Rooneym na hrotu se golu davaji strasne tezko...bylo tam taky dost smuly, ten gol asi uznat mohl, obrovska hrachova sance, na konci ten tlak, tam se proste neco melo promenit...zas na druhou stranu ve finale muzem byt jeste radi za ten bod, protoze pri tom brejku v nastavenem case tam newcastlu chybely centimetry

Co LVG sledoval nasazenim valencii mi moc nedochazi, asi mu pripadalo, ze prava strana neni zabita dostatecne

A uz fakt nevim, co se musi stat, aby Rooneyho alespon v prubehu vystridal, ja si snad zacnu prat nejake jeho zraneni, protoze to uz je naproste silenstvi, jak on je na hrotu spatny a co me taky celkem desi je naprosta ignorace herrery i v zapase, kde to zoufale volalo po nekom pohyblivem do zalohy

A nakonec velky palec pro Carricka, naprosto fantasticky po svem nastupu Doufam, ze se zas divali ti troubove, podle kterych je to jen posouvac balonu do stran a na obrance

Reagovat
kiwwi

na NBC striedanie Darmiana za Valenciu kvitovali z dovodu, ze Darmian toho dnes v horucom pocasi nabehal spustu a mlel uz z posledneho a na pravej strane sa nam otvaral priestor najviac

a Carrick panko odkedy nastupil...to bolo fnukania ked siel na ihrisko

Reagovat
Dawon

Jo to si taky myslim, ze uz toho mel plne zuby, ale tam mel spis hodit toho Younga...valencia toho te ofenzive proste moc nenabidne

Reagovat
kiwwi

tak Young je alternativa na take situacie, ale na lavu stranu...ale hej no, Valencia je totalne zabity (ale aj tak mohol rozhodnut zapas a byt za hrdinu... )

Reagovat
Dawon

Jojo, pisu to i niz, ze nechybelo moc a i tohle relativne dementni stridani by mu genialne vyslo

Jinak mi se teda Young na te prave strane relativne libil, kdyz se tam parkrat objevil...tim ze centruje pryc od brany je o dost mensi sance, ze to prepali do prdele na odkop od brany, jak to obcas miva ve zvyku, a v 1v1 je taky urcite lepsi nez valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jinak bych taky tipoval ze Darmian sel dolu protoze toho proste uz mel plny zuby.

Reagovat
MySch017

Po 3. kolách môžme povedať, že MU vyťažil u minima maximum (7 bodov za 2 góly je fakt super, pritom sme dali iba jeden). Darmian je skvelý dozadu, no dopredu nevymyslí nič, preto chápem jeho striedanie za Valenciu. Čo ale nechápem je striedanie Bastiho za Carricka...jednoznačne mal prísť Herrera.

V dnešnom zápase by sa podľa mňa uplatnil Fella, dokonalý zápas preňho. Rozhodne potrebujeme útočníka a niekoho, kto dokáže tieto betóny prebíjať. Po prvých 15 min som si hovoril, že Newcastle odíde s päťkou.... veľmi zlý výsledok, aj keď hra bola fajn. Mata na krídle nepoužiteľný

Reagovat
iamek

Dneska by se Fella hodil jako sul.

Reagovat
kiwwi

neexistuje na svete utocnik, ktory prebija beton...betom prebijaju kreativni hraci typu Hazard, Silva, Mata a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je dost kreativny

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal by som aj Benzemu ale ten ked nas Atletico betonuje tak hroza des

Reagovat
MySch017

"a niekoho, kto dokáže tieto betóny prebíjať"....má to byť niekto iný, nie útočník. Mata dnes ukázal, že on to nebude. Už aj Young by bol dnes platnejší, Depay zahral veľmi zle, o Rooneym nehovorím aj keď sa snažil. Toto bol zápas ako šitý pre Fellu a aj Herrera by do hty priniesol niečo lepšie.

Reagovat
mul

Ibra

Reagovat
kiwwi

ok, na svete existuju 3 utocnici, ktori dokazu rozbit beton (Aguero, Ibra, Messi), ale ani jeden nie je na predaj...staci?

Reagovat
mul

staci

Reagovat
cristiano.K.

Suarez

Reagovat
kiwwi

spiny neratam

Reagovat
Pagy

už v minulé sezoně jsme měli problémy s týmama co hrály beton ... jak jsme se na ně oproti loňsku připravili, co se změnilo ?

Reagovat
kiwwi

no pozri, dnes len stacilo premenit tutovky...keby sa dndes vyhralo 2:0, 3:0 tak nikto nemoze povedat ani makke f

Reagovat
CubONE

Akurat, ked sa Darmian konecne zapajal dopredu, LVG ho vystriedal. Stale verim, ze aspon raz vyskusa pravu stranu Valencia-Darmian a brzdu da na lavicku.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

ty si nevidel, jak Darmian uz ledva preplietal nohami?

Reagovat
CubONE

Videl, ale na to nereagujem.

Reagovat
Dawon

kazdopadne me trosku strasi, ze uz podruhe musel stridat kolem 75. minuty, protoze byl hotovy...snad nam kolem Vanoc nepojde, az budem hrat 3 zapasy v tydnu

Reagovat
Miguel19

Je zvyklý na jiné tempo ze SA no...to chce čas

Reagovat
Dawon

Me se spis zda, ze si s Matou na te prave strane absolutne nerozumi, nez ze by byl nejak vyrazne spatny smerem dopredu...navic ze by zrovna Valencia byl v tomhle smeru nejaky upgrade...no...o tom by se asi celkem dalo polemizovat

Ikdyz je pravda, ze kdyby tam ten jeho volej netrefil Colla a propalil by to, tak bysme zas LVG libali ruce

Reagovat
Miguel19

Krol konečně nějaké body do fanty

Reagovat
Infernoqt

Krulovi jsem vždy věřil, jak se rozchytal, patřil k top

Reagovat
Mastný Chobot

Sranda ale, že Newcastle nedostal gól na Old Trafford s Mbembom na RB. Neviem, kto to je, ale bavil ma celý zápas viac ako Neobertan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Bastian Schweinsteiger made more interceptions (4) in his 59 minutes of action than any other player on the pitch.

prej střídal kvůli zranění kotníku nakonec

Reagovat
kiwwi

vsak to ukazovali, jak si ho pri doslape vykrutil

Reagovat
nani92

a to bol čas tam dať Herreru..NEW nič nehralo, netreba byť tak priposratý

Reagovat
MySch017

Presne tak, Carrick síce zahral dobre, no my sme potrebovali dať gól a nie kontrolovať loptu v strede ihriska....jednoznačne mal prísť Ander

Reagovat
I am Mancunian

ty si doteraz nepochopil filozofiu ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Carrick zahral paradne, na jeho vykone aj smerom dopredu nebolo nic priposrate

Reagovat
Dawon

Carrick byl vyborny, krasne jim oteviral tema kolmicema obranu...herrera tam mel byt spis ze zacatku misto Schneidiho, proste to zkusit rovnou takhle ofenzivneji...a nebo idealni samozrejme misto jednoho z dvojice adnan/mata, ale na to si asi este pockame

Reagovat
smazaný uživatel

romero -> de gay

Reagovat
tomasinho

Tak ze miakovi končí výpovědní lhůta ve fantě, dneska jsem mu docela věřil, že to protrhne, navíc doma proti těm tragédům. Já vůl mu ještě nechal céčko. No nic, na příští kolo už je pryč, Kune vítej

Reagovat
tomasinho

*zemiakovi

Reagovat
papanegra

zatim spokojenost s průběhem kola

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci Mufani tu placu ... nikto nevyzdvihne obrannu hru Newcastlu, ci co ste cakali, ze budeme hrat up-down. Stevko to dobre poskladal a dobre vymyslel na dnes. Bodik parada

Reagovat
kiwwi

Tak tutovky sme mali to nie ze nie... Len sme ich nepremenili

Reagovat
MySch017

18 striel, z toho 9 na bránu. Fakt to bolo vyskladané perfektne tu ide skôr o nemohúcnosť MU v koncovke, Straky mali dnes naozaj viac šťastia než rozumu

Reagovat
Y.Cabaye

No protože obraná hra Newcastlu už nějaký ten pátek připomíná starou kulhavou bábu o holi, čest dněšní výjimce.

Reagovat
topinho

Chvala bohu ty sprosty man utd remizovali

Reagovat
fenixLFC

ty si to tusil ked si si zakladal trolliaci nick uz vcera ze?

Reagovat
fantomas

Schneidy zatim vyhrál jen 8 obranných zákroků z celkových 24 podstoupených. To je příšerná bilance.

Reagovat
Infernoqt

ani mi nepřišlo, je skvělej v defenzivě právě

ikdyž dneska do té kombinace tam mohl jít Herrera místo něj, jinak bych ho přirovnal k Matičovi, s nim cejtím v záloze mnohem větší jistotu

Reagovat
kiwwi

No keby si to pozeral, tak by si videl aj to, že spustu súbojov podstúpi s tym ze loptu vyhrame naspäť ale nie je to práve on komu sa to pripíše, ale ten tlak co vytvoril k tomu vedie... Naozaj je ten stred s nim silný hlavne kvôli nemu

Reagovat
fantomas

Bez ohledu na to... takový čísla on obyčejně nemívá.

Reagovat
kiwwi

To je snad jedno nie, keď to funguje?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

To mi je ale fakt dost jedno, já se bavim čistě o Schneidym, ne Man Utd.

Reagovat
kiwwi

Ja tiež, pretože jeho robota vedie k zisku lopty aj keď to nie je on komu sa to do štatistík zapíše...

Reagovat
smazaný uživatel

*lopty,

**on,

Reagovat
Mastný Chobot

opravíš mu čiarky v jednom komente, keď má v tom istom vlákne ďalšie dva, kde mu chýbajú tiež

Reagovat
smazaný uživatel

To som uz necital . A zmen si nick.

Reagovat
Mastný Chobot

Braňo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust, pls. Inak pozri si posledny nick vo fans LFC, co na mna ten magor prichystal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Zajimave. Pritom mi prijde, ze se stred zlepsil hlavne kvuli nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

je běhavý a snaží se, ale nejvíc marné na něm je kombinace a nepřesnosti

Reagovat
r.mrazik

A to je presne ta situace,kdy jsou cisla opet k nicemu,protoze neodpovidaji hre a realite

Reagovat
Nikikrew

presne. Dnes bol nahodou velmi dobry.

Reagovat
fantomas

Ale omfg, dyt já neřikám, že hraje špatně. Já se jen divim, že tak zaostává ve statistice, která by měla bejt jeho královskou. To jen vy tady šíleně dotváříte teorie.

Reagovat
r.mrazik

To vsak nikdo netvrdi ze rikas ze hraje spatne

Ja ti rikam,zes vytahl nejaky cisla a zapas jsi nevidel a ze ty cisla neodpovidaji realite

Buhvi,ktera vopice to tam sackuje a jakym zpusobem

Reagovat
fantomas

Já zápas viděl, po očku. Tohle ale hlavně neni za jeden zápas, že jo, a sou to - ano - nějaký čísla týkající se jednoho aspektu jeho hry, kterej je vzhledem k jeho minulosti překvapivě mizernej.

To je opravdu celej příběh mýho příspěvku, netřeba z toho dělat nějakou vědu.

Reagovat
r.mrazik

Nejvetsi problem je,ze vedu z toho nikdo nedela

Kdyz clovek vidi jak hraje a jakym stylem...tak jsou mu cisla jedno

Reagovat
fantomas

Ale dělá, ty s kiwwim

Reagovat
kiwwi

coze? ja ti len vysvetlujem, ze tie cisla su v tomto pripade klamlive, tak aka veda

Reagovat
fantomas

Ne, samy o sobě samozřejmě klamlive nejsou.

Reagovat
kiwwi

same o sebe samozrejme nie, ale statistiky musis dat vzdy do kontextu, inac znamenaju velke kulove

Reagovat
fantomas

Nene, do kontextu je musíš dávat jen tehdy, pokud z toho vyvozuješ závěry. Já žádný nevyvozoval.

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Achjo

Reagovat
REPLIKATOR

LVG Jeden gól za tři zápasy, to je kouč

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokráte to nestačilo na body? Za remízu je ve fotbale jeden celý krásný bod...

Reagovat
MySch017

No nie...body sú 2 a viac

Reagovat
fenixLFC

Manchester United se může chlubit kvalitní obranou

vs

Střelecká mizérie Manchesteru United pokračuje

to je novinarcina, dat oba pohlady na vec sa casto nerobi....pre redakciu (bez ironie)

Reagovat
Infernoqt

tohle byl zápas blbec ale, řekl bych i náš nejlepší výkon (krom Brug) za poslední půlrok

Rooney je děsnej, to jsem tu psal již dávno, ale všetci to hejtovali

Reagovat
Mastný Chobot

100. pre našu výhru v pondelok

Reagovat
r.mrazik

Zapas blbec...skoda neuznaneho golu kvuli offsidu

Jinak hra opravdu dobra,newcastle nemel temer nic a my jsme jeden gol dat tedy meli...

Mata by mel hrat opravdu ze stredu,nebo at si sedne,protoze prava strana pak neda ani jeden prunik nebo centr

Januzaj a depay zezacatku slusny,postupem casu se vytratili...skoda

Smalling a Blind skveli...morgan taky slusny,ten jeho tlak ma mic je bozi...jen ma moc ztrat,ale aspon to zkousi

libil se mi celkem mata druhy polocas,jenze je blby,za pak chybela prava strana,dokud to nedoplnil antonio...

Hrasek to mel dat,vod toho tam sakra je!!

Reagovat
Infernoqt

když Krul chytí slinu a my máme před sebou autobus, to je pak těžký

nakonec jsem za bod rád, Newcastle tam měl na konci fakt nebezpečnej break a mohlo se to vše otočit proti nám, takže bod beru... výkon super, no... po delší době... ted na neoblíbenou Swansea, tam už gol nejspíš dostaneme

Reagovat
r.mrazik

Fotbal se mi libil a zas se na to dalo koukat

Skoda ze se tam jeden gol neprocpal

Osobne to vidim na dva ztraceny body...bohuzel

U labuti to bude tezsi,to mas recht

Reagovat
Dawon

mam pocit, ze krom te chichovy sance teda Krul zadne extra zakroky nemel...mnohem vic to byla proste nase nemohoucnost

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Leicester City have taken an incredible 29 points from the last 36 available in the Premier League.

WWWWLWWDWWWD

Reagovat
Mastný Chobot

pred týmto kolom to bolo ale krajšie

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson je strašný hráč, doufám, že už to konečně uznáš, Countere.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Gunner14

Po 1 zápase . Minulou sezonu patřil k nejlepším v WHU...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně, vždyť je to jeden z nejhorších hráčů v EPL vůbec ....

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
SunFells

lol, ty jsi hodně marný.

Reagovat
kubys

Děláš si prdel?

Reagovat
Mada

Nedělá, je to SuperJouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto čo dokázal v jednom zápase stačí na 2 sezóny dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska katastrofa, jak Jenkinson tak i Cresswell (dva goly jeho)

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě působí Jenkinson jako nejhorší hráč na hřišti vždycky když ho vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska opravdu bída, i na U21 byl strašný

Reagovat
Trand

Vždyť ty se na zápasy nedíváš, akorát se sem přijdeš vždy někomu vysmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Na to jsi přišel jak?

Reagovat
Trand

Třeba kvůli tomu, cos teď napsal.. Když je tak špatný, proč ho West Ham chtěl i na druhý rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože krajních beků je obecně nedostatek...... A Jenkinson byl asi levná varianta, to nic nemění na tom, že to je zoufalý hráč, na kterém není nic nadprůměrného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to není tak těžké v případě Arsenalu.....

Reagovat
Mastný Chobot

to je frajer

Reagovat
Liquid

Jenkinson je ale opravdu velice špatný hráč, kvalitních krajních beků je nedostatek tak bohužel musí hrát ještě on, brzy ho snad nahradí někdo z akademie West Hamu

Reagovat
Trand

Neříkám, že je to nějaký nadprůměrný hráč, ale označení jeden z nejhorších hráčů EPL vůbec se na něj fakt nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je to velice špatný hráč. Prostě může se stát, že někomu z hráčů nevýjde zápas. Dnes to byli Jenkinson s Cresswellem.

Reagovat
Liquid

ale vodstral to Ogbonna

Reagovat
kubys

Reagovat
Liquid

tak aspoň CP win

Reagovat
REPLIKATOR

Jak mohl Arsenal doma prohrát s takovýma tragédama jako je WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Až teraz to naberá ten rozmer

Reagovat
smazaný uživatel

Double agent Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Prehypovany Kane opet nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé zápasy WHU a Spurs. Sherwood a Bilic favoriti na vyhazov

Reagovat
Mastný Chobot

takže Sherwood, hej?

Reagovat
fenixLFC

To kto je ten Alli D, nejaky raper? kamos Jay-Z?

Reagovat
iamek

Bratranec. A Strejda od Ali G

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč League One minulé sezony

Reagovat
fenixLFC

z nejakého dovodu som si to meno spajal s talianskom az potom mi doslo ze delle alpi bol stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli , z MK Dons .. vyzera byt celkom slusny mlady hrac

Reagovat
iamek

Jak hral Kane?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje tak, ze ak by po sezone Tottenham chcel Chicharita, tak nam daju Kanea a este nam aj doplatia..

Reagovat
smazaný uživatel

hraje líp Chicharito nebo Rooney?

Reagovat
iamek

Tak spatne jak Roo nehraje ani Paixao, Chica to aspon rozbeha.

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao je nevybroušený diamant, to bude nový Ronaldo.

Reagovat
iamek

Da letos tech 30 golu nebo pristi sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

V příštím životě.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem dobře, šance měl, bohužel naše vedení si neuvědomuje, že jeden útočník nestačí

Reagovat
minoLFC

vyjebem ho z fanty

Reagovat
EXoRcIsT

on nehra zle len vsetci cakaju ze bude davat goly v kazdom zapase pritom nato nema spoluhracov + media z neho robia boha a to potom je tazke ked kazdy od neho ocakava ze vystriela spurs LM ten tlak nanho je strasne velky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

proste ho hypuju, to vravim cely cas a owny ktory ti to palcuje (rovnako ako dalsi fans spurs) sa mi tu za to vzdy smeju

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ty tomu vždycky přidáš nějaké sračky o dřevákách apod.

Reagovat
fenixLFC

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimalo by ma, kam by chcel Gaal pocitat s Manem, kupovat ho na AM je zbytocnost, ked to mozme krasne vyriesit Matom, Rooneym, Januzajom, pripadne Herrerom..potrebujeme prave kridlo, stale nerozumiem tomu, preco sme predali Naniho, to je proste jedina vec toto leto, ktora mi vadi, ak by ostal, tak nemusime nic riesit. V defenzive sme dobri, velmi dobri, Mike ma genialnu formu a Blind skoda slov, to je jeden z najinteligentnejsich hracov, akych som videl vobec. Ale seru ma tie kridla no, Depay to neutiahne sam celu sezonu, na to este nema, serie ma aj Rooney.Na Gaalovom mieste by som este dalsi tyzden teda premyslal o nejakej tej posile, ale verim mu uplne, to muzstvo ide spravnym smerom.

Reagovat
fenixLFC

vy potrebujete hrotaka

Reagovat
smazaný uživatel

aj kridlo, jak pise Mrazik, prava strana nam v ofenzive neexistuje, napriek tomu, ze tam hraje hrac, ktory by mal tvorit nasu hru..

Reagovat
EXoRcIsT

ta prava strana bolo minulu sezonu dobra ked hral Mata pod nim Herrera a doplnoval ich Valencia mohli by sme skusit 3 clennu zalohu Basti/Carrick Schneiderlin Herrera - Depay Rooney/Hrasok Mata

Reagovat
iamek

Vic nez sul. Vetsina mufanu se smala Bentekemu, ale co bych za nej dal .,,

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

ja by som aj niečo dal, ale nie to čo dal Liverpool

Reagovat
EXoRcIsT

ja by som zanho nedal nic zato by som dal hrat Chicharita od zaciatku aspon to tam rozhyba

Reagovat
I am Mancunian

fnuk

Reagovat
fantomas

Lol, Big Sam je dneska v MOTD. To bude žrádýlko

Reagovat
Error

A West Ham už 9 soutěžních zápasů/5 červených karet. Hezké tempo.

Reagovat
Liquid

tak je nasralo, že jim bylo uděleno místo v Evropě za fair play hru, že se pro jistotu toho označení zbaví hned aby nebyli do EL opět nastrčeni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vicinda07

takze s obhajobou prvenstva vo Fair Play to asi nevyzera dobre

Reagovat
fenixLFC

asi sa chcu vyhnut europe buduci rok....niekto by im mal povedat ze fair play ucast uz zrusili

Reagovat
Zdechlina

Co ten kejn? Nic? One season star?

Reagovat
fantomas

Ale tak boha jeho. Tottenham hraje příšerně jako celej tým, máme za sebou tři kola. Uklidněte se zas.

Reagovat
nani92

Reagovat
Zdechlina

Já su naprosto klidný ale

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně Harry dělá co může, má i dost smůlu. 2-3 fíky už mohl dát.

Reagovat
vicinda07

boha kktkovia co si precitaju vysledok a strelcov golov podte teraz

Reagovat
nani92

tak nakoniec tá remíza nieje až taký problém, ked aj Leicester zaváhal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra Spurs je 3 roky už naprosto k ničemu, jen spoléhání na záblesky individualit. Pod Boasem to byl Bale, loni první polovinu sezony Eriksen, druhou zas Kane.

Letos nezáří nikdo a je to vidět. Hrát na držení balonu se středem Mason(Bentaleb)-Dier je skvost. Ten kádr je hodně mladej, takže tam budou individuální chyby, které ovšem by se daly odpustit, kdyby ta hra měla smysl. Takhle je to jen na náhodu, kdo vepředu něco vymyslí.

Chybí kvalita. Měl by se posílit střed pole, křídlo a hrot a zkusit něco udělat se systémem hry. Jinak se hojně vysmívané preview při zvýšené kvalitě ostatních mančaftů bude měnit v realitu.

Alli!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten míč se držet daří, jenže nikdo neví, co s tím, tak to náhodně nakopávají dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na to není vhodný typ hráčů. Každej trenér by měl přizpůsobit styl hry hráčům, které má k dispozici, což se ovšem v častých případech neděje, nechápu to

Reagovat
fantomas

Dnešek nádherně ukázal, jak ten bonusovací systém FPL nadržuje hráčum v poli. Protože aby Shaqiri s Dioufem brali dohromady pět bodů navíc a Butland 0, to je fakt nehorázný.

Reagovat
Counter

Přitom ty loňské změny jdou na ruku brankářům. Asi ještě ne dostatečně no.

Reagovat
mimi_united

Kane a Wazza, Anglicko má útok snov

Reagovat
kiwwi

OT: to ako fakt na Sport 1 a 2 nebude chodit La Liga?

Reagovat
iamek

Pro slovaky ne. U cechu se jeste nevi.

Reagovat
kiwwi

akoze na Sport 1 na Slovensku pojde nieco ine ako na Sport 1 v Cesku?

Reagovat
iamek

Ted jsem to napsal jak Arsin. Pro slovaky ne. Vysila Dajto to. Pro cechy to ma koupit O2

Reagovat
Dray

Ale Dajto bude mít jen jeden zápas týdně. Na 100% to bude hrát ještě na dalším kanálu (jak v ČR, tak i na Slovenku).

Reagovat
nani92

Dajto

Reagovat
vladis271

Nechápem ten opakovaný hejt na Roneiho. Kedy konečne pochopíte, že v súčasnej hre MU by nepomohlo ani keby tam namiesto Wazzu bol kríženec Messiho, Ronalda a Ibru.

Reagovat
mimi_united

Reagovat
vladis271

áno mimuška? :*

Reagovat
mimi_united

Messi alebo Ronaldo by nám pomohli

Reagovat
kiwwi

200. pre Romerove prekonanie rekordu PL bez inkasovaneho golu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jak male dieta Ivo, nedostanete tri kola gol a uz vidis rekord .

Reagovat
iamek

A uprimne kdo cekal i ty tri kola? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, Blindovi som na CB neveril .

Reagovat
nani92

čo si taký vážny Oľo

Reagovat
vladis271

nejak neni vo svojej koži. v poslednom článku PL pred týmto preview mi bez akejkoľvek obozretnosti skočil na chytačku, ktorá bola evidentne mierená naňho.

Reagovat
nani92

jeho lapíš rýchlejšie ako feťáka na koks

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi bolo jasne, ale aj tak som zareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

a pre Mignoletove prekonanie ho

Reagovat
minoLFC

už by ste teda mohli DeGeu pustiť

Reagovat
Infernoqt

proti Swansea bych byl raději, kdyby chytal De Gea.. přeci jen já v Romerovi tu jistotu nevidím, navíc ze Swansea bych bral i remízu, proto dneska ty body budou mrzet víc

Reagovat
smazaný uživatel

Zapasy united museji byt neskutecne atraktivni. Kiwiwi zajed si do Novych Zamku at vis do ceho jdes. Jako Slovak to nemas daleko.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

podle mě uklouzl

Reagovat
nani92

zato, že sa pošmykol?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych. Upadne a rozhlíží se, co na to rozhodčí? Upadnout chtěl dle mého, což u něj není poprvé.

Reagovat
fajdax

notak..

Reagovat
Pagy

kkt přesně proto ho nemám rád místo, aby hrál, snažil se ustát souboje, tak padá úplně zbytečně

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
kiwwi

hmm, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklameš za žádné situace

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

aký pohľad k rozhodcovi hneď

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tady zrovna asi fakt jen uklouzl (i když to působí komicky), jinak mě ale ty jeho občasné teatrální pády v situacích, které by se měl pokusit ustát a vybojovat šanci, pěkně serou. Stejně mu to z rozhodčích nikdo nežere

Reagovat
Kowe

však i tady se hned díval po rozhodčím, jen teda nerozhazoval rukama, asi věděl sám, že to bylo fakt marný

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Roneiho urcite a Januzaja mozno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No snad jo, je úplně jasně vidět jak tam nechal nohu(+ten pohled samozřejmě), žádný uklouznutí..

Reagovat
fajdax

největší diver v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Lacko_Boh

nie

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to jsem přehnal

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Adama?

Reagovat
smazaný uživatel

Zařídil srovnání na 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten brankář byl zfetovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to není asi dobře vidět, ale ten bek to před ním tečoval.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tady dobrý, jak Adama dá Gestedemu hlavou do nosu při těch oslavách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Fakt srandaliga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda
Reagovat
pepinho2

OT: Arteta nehrál nikdy za áčko Španělska?

Reagovat
REPLIKATOR

Ne, však co by tam dělal? Takovej průměrák.

Reagovat
pepinho2

neříkám, že je nějakej extra a musel by to táhnout, ale že nemá ani 1 start, to mě dost překvapilo

Reagovat
kiwwi

naozaj tam maju a mali vzdy aspon 3-4 lepsich hracov na jeho poziciu...v Spanielsku to neberu tak ako v Anglicku, kde sa da sanca v priatelskom zapse kdekomu

Reagovat
Error

Taky se v roce 2010 dost nahlas mluvilo, že by mohl nastoupit za Anglii. Naštěstí to padlo na stanovách FIFA.

Reagovat
vrabejka

https://twitter.com/…241230086144

Za tohle by si ten ban fakt zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

za ten odkaz by si si ban zasluzil ty

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, zrušit celej twitter!

Reagovat
minoLFC

ty si neskutočný idiot

Reagovat
smazaný uživatel

šašku

Reagovat
Infernoqt

-Van Gaal insists Manchester United don't need another forward

Man Utd manager claims he is happy with his attack despite goalless draw against Newcastle.

Louis van Gaal watched his Manchester United side struggle in front of goal for the third Premier League match in succession - but insisted he doesn’t need to add to his attack. He refused to comment on reported interest in Neymar, but when asked if he needed more forwards, the Dutchman said: “No, because we were three times the best team. (To jsem nepochopil, co tím myslel)

“My worries is that we have to dominate the opponent.

“We did it today, we did it against Aston Villa and against Tottenham.

“Against Tottenham was less, but against Villa, Brugge and today we dominate.

“In USA we dominate against Barcelona, Club America and San Jose, only against PSG we don’t.”

“Wayne scored - only it was not allowed,” he said. “When you see the television, it is very doubtful.

“The rules are that when it is doubtful then do not flag. But it is also football and I have said already many times you need more equipment to help the referees and linesmen because it is not easy.

“We were unlucky with rewarding ourselves because we have created a lot of chances also so you have to score.

“I was satisfied about the performance, I said at half time and I said also after the match, but you don’t win.

“I am satisfied with the performance and not with the result and that is different."

úryvky z pozápasového rozhovoru s LVG, vybral jsem to podstatné, závěr si udělá každý sám

prakticky se nemáme na co nového těšit, maximálně nepříznivé výsledky, a tím pochopitelně i předvedená hra, ovlivní další změnu v naší sestavě/formaci ... můj názor

Reagovat
nani92

“In USA we dominate against Barcelona, Club America and San Jose, only against PSG we don’t.”

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

tak ide argumentovať svoju dominantnú hru proti Béčkovým tímom? a jediné PSG hralo v dobrej zostave a tí si na nás pochutili...

a v lige to isté..“Against Tottenham was less, but against Villa, Brugge and today we dominate.

Reagovat
kiwwi

jj, Barca je cisto Beckovy tim...podla mna aj proti PSG sme boli lepsim timom, len sme nedominovali tak, ako sme zvyknuti resp. tak ako by to LVG ocakaval

ja neviem, ale zatial sme vo vsetkych zapasoch supera prehrali, len sme si vytvorili malo sanci a to sa posledne dva zapasy rapidne zlepsilo a to je to, co LVG chcel povedat - nemyslim si, ze argumentoval proti/pre nieco

Reagovat
nani92

tá Barca čo hrala bola béčková, to snad nechceš poprieť...ale v čom sme ich prehrali ked sme mali málo šancí? fakt kvitujem to, že súperi maju proti nam minimum šancí..to je veľké plus ale čo z toho..Mourinho tiež dbá na defenzívu, ale ich prechod od utoku je skvelý..teda tuto sezonu zatiaľ nie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

my sme ich prehrali s nasim beckom v druhom polcase, ale to vobec nie je pointa...ide o to, ze mame nastaveny nejaky styl a to je supera do nicoho nepustit tym, ze dominujeme na lopte...to sa nam vyborne dari, to zasa nemozes popriet ty (a ani nepopieras), problemom je vytvaranie si sanci, ale ako pisem, posledne dva zapasy sa to rapidne zlepsilo...

zatial sme hrali 4 sutazne zapasy, z toho 2 neatraktivne vykony, 2 vyborne vykony, 7 bodov z 9 moznych a vyborny vysledok pre postup do LM...

pozri sa na ostatne muzstva ako ich zachytil zaciatok sezony - okrem City hraju vsetci este horsie

Reagovat
fenixLFC

na lopte sice dominujete ale ze by z toho bolo nieco kreativne dopredu alebo aby to viedlo k sanciam sa povedat neda...proti bruggam to tiez nebolo nic moc co sa tyka systemu, ale vytrhla vas individualna kvalita depaya

Reagovat
kiwwi

dik ze si napisal to iste co ja

Reagovat
fenixLFC

nie nenapisal, ty tvrdis ze sa snazite hrat nejaky system ktory viac menej funguje s par chybami, ja vravim ze nefunguje

Reagovat
kiwwi

prepac, napisal si to iste a pridal si tuto chujovinu

Reagovat
fenixLFC

trollujem ze?

Reagovat
vladis271

nie, fňukáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

keď som si po zápase prišiel prečítať komentáre, čakal som optimizmus, pretože výkon bol proste výborný a nepremenené šance na tom nič nemenia, avšak všetko čo vidím je panike a názory hlboko poznačené výsledkom - už aj ten Rooney sa mi pozdával, dalej Matu bolo po dlhom čase plné ihrisko

Výsledok je smolný, ale to sa jednoducho stáva. Zápasy so spurs a Villou to tam z tej 1,5 šance padlo, dneska aspon z pol tucta

Reagovat
smazaný uživatel

šancí bohužiaľ nie.

Reagovat
nani92

ten výkon bol výborný do 30 minuty 1.polčasu..potom všetci akosi spomalili a začali robiť chujoviny..

Reagovat
nani92

ono je problém ten, že ak by LVG začinal tuto sezonu a hral by takto,tak by to bolo fajn...ale jeho utok bol slabý minuly rok a je aj tento..preto mám voči nemu nedôoveru, že to môže nejako zlepšiť...ale ok, má teraz výsledky, tak uvidíme..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Cely tel som oplul pocas zapasu ..ked carrick nedal tu strelu cely tel opluty take nervy som mal strasne ..gol a gol nie a nie dat

Reagovat
I am Mancunian

si zvykaj, vela ich pod lvg padat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Wazza uz 900 minut nedal gol a on furt nepotřebuje utočníka? Na lavičku ho asi neposadí co. Zajímalo by mě taky jak by Memphis hral na hrotu

Reagovat
nani92

zle

Reagovat
vrabejka

nemyslím čistý hrot myslím staženějšího druheho presujícího utočníka ale to by LVG musel překopat celou formaci a to se nestane.

Reagovat
Infernoqt

na co se k tomu vyjadřovat, stejně nic nezměníme... musíme počkat, jak to bude vypadat proti otevřenějším týmům, kde dostane více prostoru

zápasy jako dneska se stávájí a ty body mohou mrzet... na druhou stranu, kde by tyto týmu bez defenzivní dominance byly, kdyby se k tomu nesnížily sem tam (týmy bojující o udržení)

Reagovat
habinity

Uplne debil ten lvg, on to ma v hlave uplne vykradnute.psychos jeden..strasne ma mrzi ta x fakt fuc zbytocne 2 body s chudakama .ale za vsetko moze lvg prasaci ksicht.rooney? Dalsie prasa tlsty je nebeha nic nehraje 300 litrov? Hamba

Reagovat
Infernoqt

problém není v Rooneym, problém je v jeho pozici a celkově filozofii, která vždy musí explodovat v nějakém utkání, aby se s tím rotovalo

já věřím, že Rooney je sice out of form, jak se píše v Anglii, ale furt to v sobě má, potřebuje jen prostor, kde mu to bude více vyhovovat

Reagovat
Pagy

Reagovat
habinity

Mi potrebujeme surne utocnika...v predu to je jalove dost...uplna tragedia v zakonceny..snad pomoze fella..mohli sme mat 9 bodov a lm v klude a hned by to bola parada. januzaja by som odstrelil na mesiac tulaka..knicomu hrac len sa poflakuje nic nebrani suboj nevyhra..nenavidim ho.uz nech tam hraje fella dolezity hrac tuto sezonu prenas dufam

Reagovat
smazaný uživatel

zavedte tu ignore list pls

Reagovat
smazaný uživatel

povedal to presne ako to je, ale s tym, ze ofenzivu musime zlepsit...tazko to vysvetlovat trollom ako Mancunian, vlastne im ani nic vysvetlovat netreba..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Samo je možno extrém, ale ty a Ivan ste extrém úplne opačný.

Reagovat
Busby babes

dneska to dopredu nebylo nejak spatny, co se tyka vytvareni prilezitosti. Jen to zakonceni bylo proste hrozne spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ked má Bayern toho Costu..tak môžme ísť po Riberym, aj ked sa s LVG nemusí

Reagovat
kiwwi

vsak Ribery je lave kridlo

Reagovat
Infernoqt

ale u nás by byl skvělý podhrot

Reagovat
fajdax

Reagovat
habinity

Lvg prasacia hlava kup utocnika...a toho tulaka januzaja daj uz niek na hostovanie ten traged...uplne nanic hrac len sa tula tam ako tulak...herrera sedi kreativny zaloznik...potrebujeme surne utocnika..takych chudakov neporazime co 7 x neziskkali vonku bod.jaj take nervy mam, uplne zbytocne 2 body fuc..nech uz pride poriadny trener co aj nakupi poriadnych hracov...

Reagovat
smazaný uživatel

Paťo pls

Reagovat
fajdax

Olo kolik máš ve své databázi lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

60

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Yiddos, styďte se . Hned srovnávat Pochettina s nedostižným Ramosem . Takhle vycukaný nejsou snad ani místní čukotkáři, a to jsem je měl za bandu gloryhunterů. A sezóna jim začíná ještě hůř.

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/o03p

Marco Matias goal vs Leeds United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

According to local Norwegian paper TA, Manchester United have made a €3 million euro bid for 17-year-old Rafik Zekhnini

Reagovat
fajdax

LVG

Reagovat
fajdax

Kdysi tu někdo (asi PJ) dával statistiku s počtem komentářů tady v diskuzi, docela by mě zajímal aktuální žebříček, protože Ivo jede bomby

Reagovat
fajdax

jo a Domino konečně umřel?

Reagovat
fajdax

nebo jen dovolenkuje někde v pralese kde není net?

Reagovat
I am Mancunian

domino zije a prispieva sem

Reagovat
smazaný uživatel

Len ma trapny nick ala Masopust;-)

Reagovat
fajdax

nejsem yung?

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný Chobot

Reagovat
fajdax

že mě to nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pisem mu tu uz 3 dni, nech si zmeni nick.

Reagovat
fajdax

a proc si ho vůbec zmenil?

Reagovat
smazaný uživatel

Opytaj sa ho, ale podla mna z ujebanosti.

Reagovat
fajdax

to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ten nick ti evokuje homosexuálne asociácie, preto ho nemáš rád, že? Nastavuje ti zrkadlo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fajdax

pod jakým nickem?

Reagovat
Mastný Chobot

konečně umřel ty nesklameš

Reagovat
smazaný uživatel

http://efsearch.owny.cz/

žebříček je tu

Reagovat
fenixLFC

fantomas naskok 30000 komentov

Reagovat
fajdax

wtf

Reagovat
fajdax

kdo je SanchoPancha?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fajdax

ty to musíš nějak aktualizovat nebo proč je tam poslední komentář z prvního července?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, musím to ručně aktualizovat a není to zrovna jednoduchý

Reagovat
fajdax

ale i tak, super apka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

apka

Reagovat
fajdax

běž do piče

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je problém? Mapování článků? Ne že bych dokázal pomoct, spíš jen tak ze zvědavosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to mohlo nějak rozumně vyhledávat, tak musím mít kopie všech komentářů ve vlastní databázi. Jako normální uživatel je můžu získat akorát tak, že stáhnu články z webu - prostě všechny (ve skutečnosti mi něco z komentářů chybí, třeba ty pod videy a možná ještě někde).

Zatím umím jenom:

- stáhnout všechny články s http://pastebin.com/QBCX7UqZ

- vložit články ze souborů do databáze s http://pastebin.com/URrQL0EB

- zobrazit výsledky na jednoduchém webu

Problém je, že to umím stáhnout a vložit do databáze jenom všechno najednou. Což je dost blbý, protože to trvá celý den a z EF to stáhne hromadu GB. Nemám mechanismus, co by dokázal hlídat změny, co kde kdo napsal, do jakých článků a které nové přibyly. Ale plánuju s tím něco udělat.

Reagovat
fajdax

Tak zkus nalákat nějaké investory a prodej jim banery na webu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Python, kde jsou středníky?

Ty soubory tvoříš na vlastním PC, nebo na serveru?

Tak konečně jsem našel ten fígl, mi neslo do hlavy, jak ziskavas vsechny url typu /cassano-v-sampdori-slibil, ale on je clanek dostupny i pres samotne id .

Na prasáka bych uložil poslední id, které jsem načetl a při příštím načítání bych načítal od id-100 třeba. Kdo ještě komentuje 100. nejnovější článek NFL diskuse by zaplakaly, ale koho zajímaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam by pak vznikaly duplicity.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to bych před vložením vymazal všechny komentáře daného článku a bylo by to ok

Reagovat
smazaný uživatel

na vlastním PC, na server už jenom nahraji tu databázi, s těmi posledními X ID mě to taky napadlo, ale právě by tam chyběly věci, no

Reagovat
Robochelsea

Ak potrebuješ peniaze na nejaký program tak urob zbierku na ef.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, můžeš začít, toto je moje číslo účtu:

238703777/0300

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Manuálně přepisuje.

Reagovat
fajdax

jinak já 7795 do prvního července, ani bych neřekl že mám tolik...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co ten Pogba ??? je nějaká šance že přestoupí ???

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea offered Juventus €75M and €8M salary for Pogba, which was rejected. #cfc (Di Marzio)

http://gianlucadimarzio.com/en/eng/chelsea-makes-attempt-for-pogba-but-receives-firm-no-from-juventus-player/

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/08/kenedy-signs.html

Super, tak Cuadrado at už konecne táhne doprdele, Traoré asi hostovačka, Pogbič a Stones in a můžeme začít

Reagovat
Godwinson

Jen místo Stonese by to chtělo někoho opravdu talentovaného

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jestli Chelsea zvladne dotahnout nakup nekoho z jine galaxie, tak konecne udelaji pro lidstvo neco dobreho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zoumu už máme zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další cikán k ničemu...

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

OT hokej: Fans Sparty; co hovorite na Čajkovského? Trochu drevak?

Reagovat
Rarášek

Viděl jsem ted zatím prd z přípravy, ale líbil se mi.Hlavně je to prostě obr, bijec, a takovýho hráče jsme dozadu potřebovali. Daleko mín se mi líbí hračička Kudrna

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som uz aj CHL, to si nevidel? ale dik za odpoved...

Reagovat
I am Mancunian

re: #mufc I'd be far more concerned about what is being coached into (or out of) the players on training ground than the transfer market

Reagovat
fajdax

Ivo za 3,2,1...

Reagovat
Maresma

Wanyama

Reagovat
smazaný uživatel

Další trapná komedie jako loni se Schneiderlinem. Kromě toho, že tomu příliš nevěřím, ho stejně do Tottenhamu Southampton rozhodně nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

To chtěl Schneiderlin loni taky, ještě sezonu zůstal a pak odešel.

U Vica čekám to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych od něj nečekal Letos nás svýma výkonama měl táhnout on.

Reagovat
fajdax

José Mourinho o telefonátu s Pedrem: "Byla to otázka minuty:

Já: Je pravda, že chceš odejít z Barcelony?

Pedro: Ano, je to pravda. Miluju to tady, je to můj domov, ale je čas zkusit něco jiného.

Já: Už si s nějakým klubem podepsal?

Pedro: Skoro, ale hotové to ještě není.

Já: Nechtěl bys přijít do Chesea?

Pedro: Ano, to bych rád.

Reagovat
smazaný uživatel

@BoringPedro

Reagovat
fajdax

sympaták

Reagovat
minoLFC

fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tak jsem to konecne dokoukal. Zapas blbec. Tohle melo byt 3:0 po 20. minutach a misto toho celozapasove dobyvani... Skoda toho "offsidu" na Rooneyho, to by Newcastle v tu chvili asi definitivne zlomilo, protoze v te pasazi zapasu byli uplne marni. To, kolik prostoru jsme meli ve stredu hriste v tu chvili, to jsem jeste nevidel.

Pak uz to smerem dopredu bylo horsi, Newcastle se trochu zvedl, ale porad jsme si dokazali vypracovat sance. Chicarito, Mata, Depay, Wazza i Smalling mohli klidne gol dat. Holt smula.

Dneska se mi hodne libil Mata, po prichodu pak Carrick, opet skvelej. Mike a oba kraje obrany velmi dobri, to uz je pomalu standard. Skoda jen, ze nejsou pak schopni dat poradnej centr. Ale to platio prakticky pro celej tym.... Depay dneska slabsi... casto paradne presel pres prvniho hrace aby to nasledne totalne zazdil. To byla skoda. Adnan nic moc, hlavne zas v druhe puli... no nic, ztrata bodu bude hodne mrzet, aspon ze to bylo zas s nulou (i kdyz je fakt ze Newcastle moc neproveril).

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval niekto Shaqiriho? Ako hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Sry za OT: Čau, dal by mi někdo pls tip na zahraniční web podobný Eurofotbalu v angličtině díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Podobné diskuze spíš probíhají na sociálních sítích (na twitteru nebo redditu třeba), než že by existovalo něco jako EF.

Reagovat
raduinho

Verona-Roma > všechny dnešní zápasy PL

Reagovat
smazaný uživatel

United-Newcastle > Verona-Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle měl dostat čočku, zcela regulérní gól Rooneyho byl zářez jako prase. Nicméně kromě prvních 15 minut až do příchodu Carricka hráli velmi dobře za jejich současný situace.

Mitrovič vypadá velmi slibně, Ayoze taky tak. Thauvin měl parádní první kličku, víc těžko soudit. Z toho breaku 3vs1 měl padnout gól na 0:1. Mbemba předvedl parádní výkon s asi 4 hrubicema, takže příslib do budoucna určitě, ale zatím jsem z něho spíš rozpačitej.

MOTM Steven Taylor. On prostě každej zápas zablokuje tak 5 střel, je neuvěřitelnej. Měl by to kapitánovat místo Colocciniho, nebo určitě potom co odejde a snad se už vylízal z těch svých zranění věčných.

Bod parádní. Příští utkání s Arsenalem bude bod taky zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

za chvílu MOTD. moc se těším :)

Reagovat
smazaný uživatel

poprosím link

Reagovat
smazaný uživatel

allardyce ve studiu :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ď

Reagovat
smazaný uživatel

aj vy tam máte ten drbnutý chat naľavo?

Reagovat
smazaný uživatel

to, co dneska předváděla defenziva WHU bylo ještě pod urovní Sunderlandu. A to už je co říct. neskuteční komedianti. tohle se nevidí ani v okresní soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pripominali mi v momemntoc zilinu vo stvrtok, najma pri druhom a stvrtom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou máme to tam ten chat, ale když dáš fullscreen tak ten chat zmizne ;)

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz das reagovat, tak reagujes

Reagovat
smazaný uživatel

bill já bych rád, ale jsem tu přes anonymizer a tam nemůžu reagovat. dostal jsem ban, bohužel jsem byl hozen do pytle, ve kterém už mám navždy nálepku potížisty, jenže já bych se rád zucastnoval diskuze, takže nezbývá než takhle :( štve mě to, sorry za to, že tu dělám bordel v té diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

A sme doma. Djemba djemba?

Reagovat
Mastný Chobot

Big Sam je proste sympaťák, nech si každý hovorí, čo chce

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera ako Fred Flynstone

Reagovat
nani92

Reagovat
tulen

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

ten Sako z CP vyzerá šikovne, tank s dobrou rýchlosťou a technikou

Reagovat
smazaný uživatel

aj Adama Traore

Reagovat
Mastný Chobot

aj ten, ale o tom sa to tak nejako vie a hlavne čaká sa to od neho

Reagovat
Mastný Chobot

hm, to je vlastne ten, čo hrával za Wolves, čo...

Reagovat
smazaný uživatel

J

Reagovat
smazaný uživatel

mastný chobot - celý palace je dobře poskládaný. už to začalo od pulise, ale pod pardewem to je parádní. letos hrají o poháry beze srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo sa nejak rozohral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tedy podle rankingu lonská nejlepší liga na světě primera division zatím paráda! pět zápasů nového ročníku a vypadá to, že pouze dva goly :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Panmilion.

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby prvý náznak pre Sunderland?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě malý náznak. sunderland letos sestup a dick bude vyhozen do konce roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotelli možný návrat do AC

Reagovat
kiwwi

to bude velky boj o najskor vyhodeneho trenera v PL...McClaren, Bilic a Dick

Reagovat
smazaný uživatel

McLaren ani náhodou. To si teda hodně špatný tipér.

Reagovat
kiwwi

fakt myslis? Podla mna je Newcastle strasne zufaly tim, vedeny dost slabym manazerom...trochu ma (v tomto tipe) znepokojuje Newcastle, ktory nezvykne velmi manazerov vyhadzovat po kratkom case, ale inac by to bol minimalne jeden z najvacsich kandidatov, ktory neustoji do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Pod McClarenem je v tymu po dlouhy dobe pozitivni atmosfera, je nejen manazer ale clenem vedeni. Navic zapasy s Saints, Swans, vama a Arsenalem nejsou vypovidajici o sile uplne noveho tymu. Hra je vyrazne lepsi nez loni.

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, hlavne ze ste sa tu isli vsetci zblaznit ze to bude ranieri

Reagovat
kiwwi

tak zrovna ja som tipoval McClarena

presiel som si tipovacku a je to tam takto:

Ranieri: IIIIIIIII

Bilic: IIIIIIIIIII

McClaren: IIII

Flores: IIIIIII

Rodgers: IIIIIIII

Advocaat: II

Reagovat
kiwwi

samozrejme, este nejaki pomatenci (nani92 a deluded vladis) tipovali aj LVG a padli tam aj ini manazeri, ale nechcelo sa mi vyberat vsetkych

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nikoho netipoval ale samozrejme, že práve tých, ktorých mám v hlave odvolajú ako prvých

Reagovat
vladis271

čo Wazza?, akosi si sa vyhol komentovaniu jeho výkonu včera. Zhodnotil si všetkých okrem neho.

Reagovat
kiwwi

o com zase tocis?

Reagovat
nani92

LVG: I

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/ligue-1/2015-2016/video/ogc-nice-sm-caen-417384/

Nikdy nepochopim, jak mohl Pardew tohodle hráče nevyužívat a lehkomyslně pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyužívali ho viacerí manažéri nie len Pardew.

Reagovat
minoLFC

MOTD záznam?

Reagovat
Usty
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pantilimon proti Gomisovi zákrok kola tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani ne. Butland ty vole

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Flamex

vůbec

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro zatim jede

Reagovat
iamek

Chelsea slaboucka. Letos City v suchem triku.

Reagovat
Tuxedo

Aj tak skončime pred vami

Reagovat
iamek

Co to ma spolecneho s mojim komentem? Nechapes psany text nebo co?

Reagovat
Tuxedo

Nie ale treba si pozrieť ako hra Chelsea s 11 a ako keď hra v oslabeni ...

Reagovat
Whitemedia

Zasloužená výhra.

Reagovat
J0EL

Tak urcite

Reagovat
Whitemedia

Určitě.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

WBA zklamání. Gnabry hrozný, ale to se dalo čekat, nerozehraný a snažil se až moc se nějak dobře ukázat. Rondon odehrál hodně slušný zápas, Morrison taky, až na tu penaltu. Jinak netuším, co sledoval Pulis tím, že vystřídal Morrisona a poslal tam Gardnera. A je nutnost přivést nějaké obránce, myslím, že McAuley a Olsson už mají to nejlepší za sebou. Dawson taky není žádná velká záruka kvality..

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

Serge zlé riešil situácie, ale keď sa človek pozerá na jeho pohyb, techniku a prácu s loptou, tak je jasne vidieť, že je niekde inde ako zbytok WBA už v takom veku a že to je veľký prísľub. Snáď sa rozohrá čo najskôr.

Reagovat
Trand

Já bych ho neodepisoval, jen prostě na něm bylo vidět, jak chtěl být pro WBA dneska hrdinou a snažil se to vzít na sebe.

Reagovat
SunFells

Taky byl první měsíce špatný i v našem áčku, strašně nervózní. Snad neztratí brzy důvěru a dostane nějaké minuty, časem by pro ně mohl být přínosem.

Reagovat
Trand

Toho se taky bojím no, aby si pár špatnýma výkonama nezvařel u WBA dveře..

Reagovat
Miguel19

Konečně 3 body. Vydřený.

Pokud nepřijde střeďák, budeme rádi za LM a v LM postup ze skupiny. To je hrozný. To snad musí vidět všichni, že Matič-Cesc prostě nejde v takové formě.

Obrana naprostý otřes - tak díky těm dvěma, kteří absolutně nestíhají. Ivanovič musí na tribunu. To je neskutečný propad nejlepšího RB loňské sezony.

Každopádně Pedro top výkon. Parádní překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Co se furt bojis migeli? Paulíííí, ze přinde je tutovka .... Stones je taky tutovka ... ta, ze uz klidek a nestresuj ... obhajoba je nase

Reagovat
vitasrp

Zase není třeba panikařit, Matič s Fabrem teď nejsou ve formě - to je jasnej fakt, vidí to každej.

Ale jestli si myslíš, že to tak bude celou sezónu, tak podle mě zbytečně plašíš, loni začali skvěle a taky nevydrželi celou sezónu, ono si to s postupem času zase sedne.

Reagovat
Miguel19

Tak mě spíš straší, že Cesc má lepší první půlku sezony. A i v ní předvádí tuto.

Nicméně Matič mi první 2 zápasy nepřišel hrozný, to jenom dnes... Ale za příchod střeďáka si stojím a stát budu no..

Reagovat
vitasrp

Do toho ti nechci kecat, já to považuju za hlavní místo, kde je třeba posílit. Jenom si myslet, že bez tý posily budeme hrát o TOP 4 a v Champions League sotva postoupíme ze skupiny, to je moc extrémní.

Reagovat
Miguel19

Tak v LM to bude o losu. Teďka se snad uklidníme a bude to snad lepší

Reagovat
Liquid

I přesto, že štvavá kampaň proti Chelsea pokračuje, zasloužený vítězství, hráči Chelsea FC jsou bohové ! A sborově ten nejkreativnější pokřik v Anglii - CHELSEA !!! CHELSEA !!! CHELSEA !!!

Reagovat
Mastný Chobot

varia pre nich Dávidovci?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaa

Reagovat
Sosi

Vydra už ani na lávce, to je šikula ten agent

Reagovat
minoLFC

Pedro výborný štart, som zvedavý či mu to vydrží. No ale ten Falcao to bol teda podpis To Mourinhovi nepovedali, že už má 35?

No pozretí MOTD ... Callum Wilson

Reagovat
Gunner14

nechtěl , aby tam byl Costa smutnej sám , že je tam jedinej nad 40

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem nechal ve fantě hráče na lávce, tak už je to zákonitě nula?

Reagovat
alcantara

Sledovať Pedra, to je radosť a utrpenie zároveň. Človek mu chce priať, ale ide to ťažko Po Hazardovi najlepší technik v tíme, slušné. Odborník fantomas sa asi opäť mýlil

Reagovat
cristiano.K.

druhý nejlepší technik oba brazilci mají lepší techniku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil jsem, že Pedro tam od začátku zapadne, ale že se hned stane rozdílovým hráčem, to ne. Dnes nám ty 3 body vyhrál on. Ukazuje se jako přesně ten typ hráče, kterého jsme v ofenzivě potřebovali. Skvělej nákup

Zato obrana je zatím tragická. 7 gólů za 3 zápasy, to není úplně typické pro Mourinhův tým. Ta červená (respektive žlutá) pro Terryho byla naprosto k smíchu. Těch chyb od rozhodčích směřujících na nás už mi přijde nějak moc... Navíc si nejsem úplně jist, zda nám Stones vytrhne trn z paty, pokud by měl tedy nakonec přijít. A jestli uvidím v týmu Ivanoviče ještě příští týden, asi udělám nějakou petici, nebo už fakt nevím...

Každopádně 3 body jsou doma a to je nejdůležitější. Jak jsem četl na WAGNH: "that penalty save could be season-defining." Snad to bude pravda a karta se začíná obracet...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro > prehypovaný Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej
Reagovat
Mastný Chobot

wow, Chelsea má najrýchlejších autistov asi

Reagovat
celeb

fuuha, tak on tam este za 5 krat nahral do vylozenej sance spoluhracom. Ten cerstvy vzduch mu zjavne prospel.

Tak nech sa dari, Pedrito! Sice v Chelsea, ale nejak to uz prekusnem.

Reagovat
CubONE

Balotelli asi do AC na dvojrocne hostovanie. Kokoti v tom vedeni fakt, jebnuteho fagana zobrat naspat na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro>Depay

Reagovat
pedro-pedro

Já ten Watford asi vůbec nechápu. První Vydru nepustí na ME U21 a teď není ani na lávce wtf? Přitom si nemyslím, že by jejich útočníci hráli kdoví jak skvělý fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej marnej Deeney a dedek Diamamti. Nepochopis no. Preju jim aby spadli odkud prisli. Pudil zpet k nam (SKS) a Vydra jako nahrada za Origiho do Lille.

Reagovat
smazaný uživatel

PEDRO>DEPAY

Reagovat
smazaný uživatel

We were not interested in Pedro, Van Gaal says

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

neasi.. to je jak napsat Messi>Vietto

Reagovat
Miguel19

Tak Pogbič v základu. To je hotovo. Už se nemusíme snažit..

Jsem zvědavý co je teda s Ramiresem

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlučkový zápas :D

Reagovat
CubONE

To by ste museli ponuknut fakt tych 120, co spominal Palmieri. A Juve by to asi aj tak neprijalo.

Reagovat
Svatej

Tak zrovna to, že hraje, není zas takovej problém.. I Pedro hrál pár dní zpátky v jiným týmu. I tak ale nevěřím, že příjde... Měli jsme klofnout toho Cabayeho

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro>Everybody!

Reagovat
Gunner14

jsem > dacan

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay novy Ronaldo :D :D som myslel že to bol Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil,Vydra? Kde jsou? Doufam ze Watfors pujde zpatky odkud prisel,zmrdi jedni. Deeney,Diamanti,co to kurva jako je? Vydra ---> Lille za Origiho,a nebo FC Genoa ci Braga,tymy pro nej ( i pres svou silu nemaj zadnyho super utocnika) .. A Pudil do Slavky

Reagovat
smazaný uživatel

Deeney >>>> Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil by bol rad keby hral za Komarno

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne :) prekvapil me uz kdyz nastoupil za repre proti Islandu,a ve Watforduhral taky dobre,i kdyzjsemto moc nesledoval. Ale na Slovači by to byl top hrac na sven postu. A jelikoz tu vasi Fortunku nesleduji,tak nevim kdo tam je nejlepsi krajak,ale vim ze Pudil by ho strcil do kapsy.

Reagovat
Whitemedia

To je jasné, proto by měl hrát Deeney i Vydra.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice mu to loni strilelo o neco malo lip nez Vydričoj,ale ujistuju,ze kdyby nechali Vydrice hrat,tak ve veku,v jakym je ted Dýně,tak Vydra bude 100x lepsi a bude z nej hotovej strelec kteryho by prodali za balik do nejakyho tymu z PL (Predpokladam ze Watford bude z5 v CHS)

Reagovat
kubys

Reagovat
Busby babes

no Watford zatim s Vydrou pekne vymrdava. Nejdriv ho nepusti na ME aby se nezranil (coz ted pusobi fakt vtipne) a ted tohle... Skoda no, takhle doplatit na noveho trenera.

Reagovat
Counter

Watford no. Snad spadnou.

Reagovat
CubONE

Patinho ♥

To bol srdcovka.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

len do toho.

Reagovat
Busby babes

prave, kdyby... je to velkej risk no. taky otazka jak by si poradil s Premier league. Ja ho mel rad, kdyz hral v AC, ale nevim, hjestli by zrovna on mel byt ta posila do utoku pro nas... v 25 letech a po tolika zranenich, zdravotne to uz asi lepsi nikdy nebude. kdyby mu koncila smlouva, sel zadarmo a souhlasil by se smlouvou postavenou na bonusech, proc ne, ale takhle...

A hlavne s tim, jak zatim hrajeme, je celkem jedno, kdo v tom utoku bude. Vcera jsme meli dost sanci, meli jsme dat tak 3-4 goly, ale Wazza byl stejne vetsinu zapasu odriznutej a nedostaval poradne mice. Navic ten nas prechod do utoku je hodne pomalej, neriskujeme, radsi podrzime mic... a mezitim se souper sformuje a na Wazzu tam jsou dva stoperi. A stejny to bude at tam bude kdokoliv... chtelo by to vic rozhybat, rychlejsi prechod do utoku, precislovat obranu... Hraci, ktere mame by tohodle meli byt schopni, presto tak nehraji. Zatim klademe vetsi duraz na to neztratit mic, nez riskovat souboj 1-1.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nový webový portál zaměřený na českou mládež. Informace přímo od hráčů

http://ceskafotbalovabudoucnost.cz/

Reagovat
Miguel19

Pedrovi prej neuznali tu asistenci

Reagovat
hitZor

co to je za blbost? vždyť to bylo bez teče přímo na costu

Reagovat
I am Mancunian

dobry trolling od autora

Reagovat
smazaný uživatel

to ako ty sa davas na uroven toho autora, ze mas rovnake nazory? Boha, vska on tam vysvetli co treba, ty pises iba sracky, ty troll

Reagovat
I am Mancunian

hulvat

Reagovat
vladis271

prečo si na Sama taký zlý?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si akurát skurveny troll a buran

Reagovat
smazaný uživatel

Olo, prosim, drz picu, ty tupec

Reagovat
Mastný Chobot

tu sa priostruje

Reagovat
I am Mancunian

ako pisem, hulvat

Reagovat
Grahf

aj od scholesa? Všetci to vidia, len lvg, kiwwi a pár dalších troglodytov nie.

Reagovat
kiwwi

Videl si zapas s Brugami a včerajší?

Reagovat
Busby babes

vidle jsem vsechny nase letosni zapasy a na tom co autor pise neco je. Ten prechod do utoku je pomalej. ta opatrnost tam porad je, radsi neztratit mic, nez risknout klicku... Vcera to i tak stacilo na dostatek sanci, ale... s tim rozvaznym rozehravanim pak prakticky dostavame Rooneyho do situace, kdy je sam na 2 stopery... a poradnej centr zatim bohuzel predvedl jen... Rooney. Ma to tezky.

Reagovat
vodka

jo, furt je toho dopredu malo.

Reagovat
kiwwi

to v podstate hovori aj LVG, ze je to uz lepsie, ale stale je co zlepsovat

Reagovat
Busby babes

na jednu stranu LVG mluvi o tom, ja musime zrychlit v tom utoku, na druhou stranu to pak na hristi vypada, ze hraci maji instrukce hlavne neztratit mic... a proto casto otaci hru zpatky a pak nasleduje snaha znovu zalozit utok... to mi prijde, ze jde proti sobe.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

neser. porad tam vidim jine veci, ktery se mi zamlouvaj a i vcera to nebylo uplne spatny. Jen jsou porad veci, ktere muzeme/musime zlepsit.

Reagovat
I am Mancunian

uplne spatne to nebolo, ale newcastle je jeden z najslabsich timov

Reagovat
Busby babes

vsak to taky s trochou stesti mohlo byt 4:0 a byl klid.

Reagovat
kissak

je fajn, že si tak prozíravej a dovedeš už po třech odehraných kolech určit, který tým je nejslabší

Reagovat
kiwwi

tak nejaky balanc v tom musi byt...ja som trebars rad, ze dominujeme na lopte a superom nedovolime skoro nic a to aj na ukor nejakych tych sanci...len ich nesmie byt zasa uplne malo

nemozes zasa chciet aj dominovat aj si vytvarat iks ypsylon sanci za zapas, resp. mozes ale chce to cas (vela casu) a trpezlivost a to fanusikovia nemaju

Reagovat
Busby babes

no nevyvazene to je. proste mi tam zatim chybi vetsi odvaha hracu neco risknout, zkusit prejit 1-1... to zatim predvadi prakticky jen Memphis. Ja trpelivej jsem, to se neboj.

Reagovat
kiwwi

tak my ani nemame okrem Depaya a Januzaja ani ineho hraca, ktory by vedel 1v1, takze to nie je o riskovani, ale o nemohucnosti nasich hracov v tejto discipline

ja sa ti len snazim vysvetlit, ze LVG nejde proti sebe, ale pomalicky krok po kroku pracuje na tom, aby sa ten balanc dostavil...

Reagovat
kiwwi

a teda, podla mna si LVG vybral ovela tazsiu cestu - kludne mohol nakupit hracov, naordinovat im kvazi "hura futbal" a tie individuality by mu nieco uhrali a hrali by sme utocny futbal...ale to je tak na jednu - dve sezony, nie nieco, co ti ostane po dlhe roky narozdiel od stylu, ktory nas chce naucit teraz...

ja dufam v to, ze za 3 roky to dotiahne blizko k dokonalosti a potom moze predat kormidlo Giggsymu, ktory v tom bude pokracovat...ale to je este dlha cesta, naozaj musime byt trpezlivejsi

Reagovat
Busby babes

no uvidime... doufam, ze se ta utocna faze zlepsi uz letos. Jinak ok, 1-1 moc hracu neumi, ale i tak treba Mata by proste nemusel tolik zpomalovat hru. no nic, zatim to vysledkove neni spatny, smerem dozadu vyborny, je na cem stavet...

Reagovat
Infernoqt

tak Mata by měl být podhrot, všechny aspekty jeho hry tomu nasvědčují... ikdyž ted se zlepšila jeho defenzivní činnost, tak pochybuju, že to Louí změní, jen kdyby náhodou mu něco přelítlo přes palici ...

jinač já bych dával na RM Valenciu... sám Rooney dával dost golů z voleje, ted už není nikdo, kdo by dával do vápna přízemní centry.. občas nám chybí ta jednoduchost v řešení situací

Reagovat
nani92

Reagovat
raduinho

Konečně za 3 body K dokonalému kolu chybí už jen ztráta Citizens a výhra Liverpoolu.

Reagovat
habinity

Uz sa tesim az bude trener giggs a asistent scholes to bude ine muzstvo..narozdiel od sasa gaala a moyesa rozumeju futbalu..aj poriadny hrac by prisiel.

Reagovat
kubys

Jojo, Van Gaal jenom vyhrál titul všude, kde byl, ale vůbec tomu nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Co? Kromě MU měl ve všech klubech, kde působil, titul. MU záměrně nepočítám, protože ho pořád může přidat.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Tak jako ne že bych to chtěl zlehčovat, ale třeba Benítez naopak těch titulů uhrál minimum, a je to především proto, že netrénoval takové kluby jako Barcelona, Bayern nebo Manchester United. A přesto je to výborný trenér, kterého uznávám víc než van Gaala.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty ho uznavas a on chudak nikde nedostal sancu

Reagovat
Counter

? Dostal šanci v řadě předních klubů. Jen prostě vztahovat kvality trenéra na ligové tituly není ideální měřítko.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
celeb

v Neapole si doteraz nevedia vynachvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý zápas. WBA sa bili ako blázni o ten bod. Pedro bol normálne vyhukaný z toho priebehu, a ako o výhru trebalo bojovať :).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

City idú zatiaľ jasne za titulom. Ten Sterling ale okrem behu zatiaľ nič nepredviedol.

Reagovat
J0EL

Tak prakticky vypracoval gol pre Kolarova a predtym pripravil sancu ako na podnose pre Silvu. Takze trosku prehnane "nic" nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

V LFC majú na neho iné nároky

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď City dotiahnu KDB, ten im uberie pár bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

City vypadajú, že im to funguje všade. Obrana, stred poľa aj útočná činnosť. Zatiaľ vypadajú najsilnejšie.

Reagovat
Infernoqt

forma je vratká, nikdy nevíš, kdy ti to opadne, kdo se zraní... prozatím mají nejlepší start a zítra oznámení De Bruyneho

já jen doufám, že to nebude liga zase jen o jednom týmu, který bude mít náskok a my ostatní se poperem jen o top4

Reagovat
celeb

... ako tomu bolo minulu sezonu. City pojde dole pocas APN, nechapem, ako mozu ligy tolerovat odchody hracov kazdy rok. V EU/JA sa hraju majstrovstva kazde 4 roky (navyse po sezone), Africanom asi Blatter vybavil vynimku za hlasy.

Reagovat
I am Mancunian

Franchise Footballers. Only a week left for your agent to tell MUFC you'd like to sign. You'll boost your current contract - or join MC/CFC.

uz aj mitten je troll

Reagovat
Busby babes

hele a co s tim mame jako delat? vyvracet kazdou spekulaci, kterou kde kdo vypusti? nebo jako co? To aby se najmul celej tym, co bude kazdej den poradat dvouhodinovou tiskovku, kde jen budou opakovat: tohodle hrace nechcem, zadna jednani neprobihaji...

Reagovat
kiwwi

a hlavne toto je od Mittena jasny trolling

Reagovat
Zaschrona

Jestli tohle zas bude Howard, ktery me bude provazet sezonou, tak to se fakt ani netesim, City sice bylo lepsi a zaslouzilo si vyhrat, ale oba dva goly jdou jednoznacne na vrub Howarda. Oba dva by dobry golman kvalit PL mel chytat - minimalne tedy ten prvni gol, v druhem pripade by alespon, kdyz uz takhle sel ven, dokazal reflexne pouzit svoje ruce a dost mozna by to na chyceni Nasriho lobu stacilo... Howard uz by to radsi mel zabalit...

Reagovat
Busby babes

zas na druhou stranu tam mel par super zakroku... ale ty goly.

Reagovat
Zaschrona

No super... neprislo mi nic z toho jako zakroky, ktere by jini dobri PL golmani nebyli schopni pravidelne provadet.

Reagovat
SpecialOne

nechápu, že jste nešli po Begovičovi

Reagovat
kiwwi

Valdes, Lindegaard? Nechcete?

Reagovat
Zaschrona

Valdese okamzite - Lindegaard nevim, jestli by mohl byt dlouhodoby reseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohli ste zobrat wojtu na hostovanie

Reagovat
Zaschrona

Tech reseni bylo a porad je hodne, ale holt Martinez ma v planu nahradit Howarda az nekdy za rok, dva...

Reagovat
Hurrikane

Nemám rád Everton ale za dnešní výkon si aspoň bod zasloužili... Ale jinak letos to bude jinej Everton, krásný fotbal zatím hrají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

City zatím šlapou. Letos určitě jdou na titul, naopak United zatím zklamání hlavně díky tomu fotbalu co jim LVG ordinuje.

Reagovat
Busby babes

Neee, Neymar neni ani na lavce. To bude zas spekulaci.

Reagovat
Infernoqt

je zraněnej

Reagovat
Busby babes

fakt? uff. co mu je?

Reagovat
Infernoqt

mno, zraněnej v uvozovkách, je na injury listu ... příušnice

Reagovat
habinity

Neymar rooney young hned by bola ina utocna faza

Reagovat
Infernoqt

stejně si nemůžu pomoc, ale my potřebujeme PK, což není Neymar, což není Bale, což není ani Mata...ač jsem byl proti cigánovi, Angel, tak včera nám chyběl ... máme jednou top zálohu a pár ztrát míčů bych oželel, kdyby se nám podařilo skórovat

pokud to nevyřeší ani přesun Rooneyho nebo Maty na podhrot, hodil by se i útočník, ikdyž nechci odepsat hned Chicharita, ale prostě akvizice do útoku, třeba i univerzál mezi ST/CF/RW, by se hodila

Reagovat
habinity

No taky neymar by si to tam povodil a spravil strasne vela priestoru pre inych, sam by naseba naviazal dvoch troch hracov a jednoduchu prihravkou by to cele odkryl.to iste depay, mohli by to byt super. A jeden na jedneho by bolo pre neymara zabavka..horsie by bolo keby ho dolamu. ..mne sa zda ze united uz nepomoze nic

Reagovat
Infernoqt

nejhorší by bylo měnit kouče, Gaalovi to tedkon jaksi sedlo minimálně v obraně i záloze, co se týká defenzivní činnosti nemůžu si stěžovat... nechci to zakřiknout, ale už delší dobu je možné to sledovat, víceméně i na jaře, výjma zápasu s Evertonem

prakticky Gaal má neomezené prostředky, já bych tam vpálil nějaké překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by stál boha jeho a hlavně když Barca chytře pustila Pedra, to by byl šílený půlrok.

Reagovat
habinity

150 m by stal neviem ci euro alebo libier

Reagovat
habinity

Uz zas pisu na uk ze gaitan do united uz je to fakt smiesne

Reagovat
Infernoqt

Real nikde v telce, co?

Reagovat
nani92

Dajto

Reagovat
Infernoqt

pff, to O2 nemá

Reagovat
aramaki

Liga bude vyrovnaná, aj keď zatiaľ v dobrom vyčnieva najmä ManCity, v zlých výkonoch Sunderland a WestBrom. Poradie v prvej štvorke určia zranenia kľúčových hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

FedEx GOAT!!

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
wild

Reagovat
Dawon

chtelo by to ale tuhle formu schovat jeste na nejaky GS

Reagovat
wild

tak ono vela zavisi aj od povrchu..ten v Cincy mu ohromne sedi..snad este viac ako trava

Reagovat
Dawon

jj to vim, to slo videt jak se tim tenisem proste bavi ale on hral podobne dobry tenis i na letosnim wimbledonu, akorat ve finale se zas z djokovice tak nejak posral a v podstate mu to odevzdal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Jardin

Benzema je zraněnej? Nebo právě podepisuje smlouvu někde v Londýně?

Reagovat
habinity

Ja som cital na uk ze zajtra ma podpisat s arsenalom ale podla mna to je blbost

Reagovat
Counter

Samozřejmě to první.

Reagovat
Dawon

Koukam, ze v PD jsou v 1. kole zatim golove hody

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral supertalent Stones?

Reagovat
tomasinho

Válec

Reagovat
Counter

https://youtu.be/hSQW8OX8VqA

loooool, to bylo hodně nenápadné Jak si mohli myslet, že jim to projde?

Reagovat
kiwwi

vylucit cely tim...strasny trapas

Reagovat
Dawon

to snad neni pravda

Reagovat
Dawon

jezis to je s kazdym shlednutim vtipnejsi

Reagovat
Heisenberg

Zrovna Nibs Zklamal, ale Vinokurvov se nezapře.

Reagovat
Kowe

On je Nibali nějakej sympaťák?

Reagovat
Zaschrona

Tak z toho vyberu nejlepsich GT zavodniku pokud nekdo, tak si troufam rict, ze by u vetsiny lidi vyhral on...

Reagovat
Dawon

fakt? Ja teda cyklistiku sleduju celkem sporadicky, ale dycky kdyz se k tomu dostanu, tak na Nibaliho slysim jen nadavky, jake je to hovado

Reagovat
Kowe

mě teda přijde krajně nesympatickej a nejsem v tomhle názoru sám

Reagovat
Zaschrona

On prave i vyhral ankety v oblibenosti na zahranicnich webech, takze me tohle docela prekvapuje, ja proti nemu toho moc nemam, i kdyz z velke casti to je diky jeho stylu zavodeni...

Reagovat
Kowe

Jeho ani Contadora fakt nemusim no

Reagovat
Zaschrona

Ja prave nemusim pomalu nikoho z te spicky, nevadi mi Quintana, diky stylu zavodeni nemuzu mit nerad Nibaliho (no, i kdyz po dnesku... ), ale celkove je to bida.

Reagovat
Kowe

mě zase celá ta špička nevadí právě mimo těch dvou, ať už to byli teď na TdF Froom, Quintana, Valverde nebo kdokoliv jinej, všem jsem to dokázal přát.

Reagovat
Lacko_Boh

sagan mal na tour tri brzdy tento rok-prednu,zadnu a contadora

Reagovat
nani92

Reagovat
Kowe

hm no.. i kdyby to měla být nějakým způsobem pravda, tak si tu brzdu vybral sám

Reagovat
Lacko_Boh

šak jasné,to bol len taky smokescreen

Reagovat
Kowe

Reagovat
Trand

Taky mě Nibali zklamal.

Reagovat
kubys

Jak zrovna on, vždyť to není poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

no do psí pochvy

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si dal ,,Bombu'' Fantozziho

Reagovat
Nikikrew

neviem ci vidim spravne ale to auto ho nejakym sposobom zobralo?

Reagovat
vladis271

som čakal 2 veci (ktoré by aj tak boli hneď viditeľné a proti pravidlám. A trápne samozrejme) Bud, že auto sa strčí medzi Nibaliho a 2. pretekára a odstrihne ich, alebo, že Nibali sa zahákne za auto a vyvezie sa bez odporu vetra. Ale, že surovo sa chytí rukou auta, ktoré ho vyvezie, to je moc.

Reagovat
fenixLFC

ja som cakal ze pojdu nejakou skratkou

Reagovat
Minister

ty vole

Reagovat
Error

Jak zmizel v dáli, neskutečné

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Zdá se mi to, nebo ta skupina za nim celá udivená ještě zpomalila?

Reagovat
Dawon

to je uplne genialni tresnicka na tom celem jak vsichni cumi, jestli se tohle jako vazne ted stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
Zaschrona

btw vtipny podtext na tom je, ze letos na TdF Froome Nibaliho osocoval z toho, ze podvadi timhle zpusobem, on na to reagoval: "The guy complaining was thrown out of the 2010 Giro for holding onto cars"... no, karma je zmrd

Reagovat
Pigeon

jsem to skdoval nevericne, nechapal jsem zda se to opravdu stalo nebo to je nejaky vtipny skec, a pak se zacal strasne smat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, ale tohle nechapu, proc ten zbytek nejel?

Reagovat
kiwwi

vobec sa na to auto nechytali, totalne ich obehlo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi nepochopil otazku - proc prestali jet? Jako proc prestali slapat do pedalu?

Reagovat
kiwwi

neviem, asi zastali od uzasu ake tempo zrazu Nibali nasadil

Reagovat
Kowe

Tak když by střídající hráč nastoupil na hřiště na Segwayi tak pravděpodobně taky přestanu utíkat a budu čumět co to kurva dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mada

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti zdá. Jedou stejně rychle, jenom to auto a Nibali trošku zrychlili.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

tohle je fakt moc jednou věcí je fo, že moje fanta je v háji po první normální etapě, ale jako zase se mi to vrací tím, že se můžu krásně zasmát

Reagovat
Swarley

wow

to jednou říkali tuším u TdF, že dřív to někdo zkoušel, když vzal kolo, na zastávce i s ním naskočil do vlaku a ušetřil tak pár dobrých kilometrů...

ale tak v dnešním světě nepředstavitelné, když je pokryta v podstatě celá trať kamerou, ale na druhou stranu, mít záběry, jak někdo čeká s veškerou výbavou i kolem na vlak, to by byla taky slušná podívaná...

Reagovat
Kily

dřív to s vlakem byla častější praxe, ono při etapách o délce 350 - 450 kilymetrů to bez vlaku a dopingu díky Desgrangově gladiátorském požadavku na těch jejich tehdejších kolech ani nešlo. Díky tomu, že se svezl vlakem, dokonce jeden člověk v začátcích přišel o celkové vítězství

Reagovat
alcantara

Myslis poziadavku, ze do ciela ma prist len jeden clovek?

Reagovat
Kily

no vlastně by se to tak taky dalo napsat Desgrange v cyklistech viděl gladiátory, kteří musí porazit únavu a dokázat něco navíc, neváhal naložit jim nelidskou zátěž a nebyl moc ochoten ke změnám, přestože rad ohledně změn se k němu dostalo dost. K tomu prostřednictvím TdF propagoval svůj magazín a ten se prodával lépe, když se v něm psalo o nezlomných gladiátorech

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Válec v plnej paráde Mohol by to byť štart-cieľ, sympatickejšie mužstvo v hornej polovici tabuľky nie je. Ešte sa treba vysrať na KdB, rozumne posilniť stred a hrot a snáď bude lepšie i v tej LM.

Reagovat
smazaný uživatel

LM im tento rok už konečne naplno verím.

Reagovat
smazaný uživatel

postup ze skupiny při dobrým losu

Reagovat
samson192

Niekto odkaz na dnesnu CFC?

Reagovat
samson192

Reagovat
samson192

a nieco odkial nemusim stahovat?

Reagovat
Nikikrew

Pff, dajte City tu trofej.

Reagovat
bakasa

Bournemouth Jenkinson

Reagovat
nani92

škoda, že Primera nezačala o niečo skôr..to by Ronaldo podal sám žiadosť o prestup k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

sim te, nejlepsi liga na svete. koukni jak si nahradnik Pedro vodi celou PL.

Reagovat
fenixLFC

yop, mal prsty vo viacej goloch ako cela Barcelona s realom dokopy

Reagovat
Zaschrona

Hmm, dle Echa pry chceme Januzaje na hostovani a zrejme pouzivame zajem o Bernarda jako smokescreen ve snaze donutit majitele Dynama Kyjev v povoleni v jednanich o Jarmolenkovi - tak mozna Januzaj je to same jako Bernard... Kazdopadne jednat s tema Ukrajincema musi byt fakt uzasny zazitek, ma rok do konce smlouvy a zrejme jim nestaci 25 mega euro. V nejblizsich dnech by pak mel podepsat stoper Ramiro Funes Mori a mlady utocnik z Uruguaye Leandro Rodriguez. Martinez dneska zase zopakoval, ze chce minimalne tri posily a ze budem obchodovat behem deadline day. Bude zabava.

Reagovat
Kowe

To je to stejný jako my s Konopem

Reagovat
Zaschrona

Si tam fakt majitele klubu premerujou ego dle toho, jak dobreho hrace si nechaj utect na volnej prestup nebo co.

Reagovat
Kowe

Podle mýho fakt jo. Odmítají ustoupit větším klubům a dokazují si, že oni nemusí ustoupit nikomu i za tuhle cenu.

Reagovat
Zaschrona

Jojo. Ale tak nejaka nadeje snad jeste v tomhle pripade pro nas je, dle ukrajinskych medii si pry majitel Dynama porad tu nasi nabidku "prochazi" a premysli co s tim. Tak treba jen hraje divadlo pro vlastni fanousky, ze ho pousti s tezkym srdcem. Protoze pry Jarmolenko mel s tim majitelem dohodu, ze v Dynamu vydrzi do te doby, nez ziskaj titul, coz vloni vyhrali... No, strasna saga.

Reagovat
Kowe

Východ jak ho známe hlavně aby mu ještě nevolal ten lojza z Dněpru, kterej chtěl peníze předem a neporadil mu to stejný

Reagovat
Zaschrona

No a nakonec ma kulovy. Oni prej navic chtej k tem docela hodne penezum, ktera chteji idealne vsechny primo na ruku, jeste velka % z dalsiho prodeje a bonusy za cokoliv, co Jarmolenko by u nas odehral, vsitil, asistoval... A jeste je pry majitel ho prodat do opravdoveho velkoklubu klidne za min penez, protoze Jarmolenko nema co hrat za mensi kluby nez Dynamo (to tvrdil v souvislosti o nabidce Stoke). No, fakt radost s nima obchodovat.

Reagovat
Kowe

Za tohle zrovna Jarmolenko fakt nestojí

Reagovat
Zaschrona

No nevim, jineho hrace takoveho kalibru asi zrovna do EFC dostat nemuzem. Ale je fakt, ze za nejaky totalne vyderacsky podminky to nestoji.

Reagovat
Lacko_Boh

inak prisaham že minuly rok tu ani raz nezaznelo slovičko smokescreen

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dawon

Reagovat
nani92

ja som nezastihol jeho začiatok a stále neviem čo to je

Reagovat
TopinB

Tak čistě v překladu to znamená, že se jakoby zaměříš na něco, jenom aby nebránili tak moc to, co opravdu chceš, ale v kontextu eurofotbalu, bohové vědí co to znamená

Reagovat
SunFells

Tady je to užívané jako falešný zájem kvůli odpoutání pozornosti od svého skutečného cíle.

Reagovat
Lacko_Boh

šak smokescreen

Reagovat
SunFells

Reagovat
Dawon

hergot...nejak zacinam byt pri tomhle prestupaku alergicky na slovo smokescreen

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

copak benitezuv utocny fotbal podle mistnich odborniku fantomase a dalsich

Reagovat
fantomas

Ještě ty vole jasně napíšu, že ho nehodlám jakkoliv škatulkovat na "stupnici" ofenzivní x defenzivní kouč, a ne - ty na mě vytáhneš tohleto.

Reagovat
Mada

Ty fakt neumíš ani číst...

Reagovat
Godwinson

Zouma

Reagovat
Dawon

PD zatim 3 goly v 7 zapasech

Reagovat
kiwwi

sranda je, ze vsetci hraju totalny prd, kazdeho zaciatok sezony zachytil v otrasnej forme, nikto nedava goly, ti co goly davaju nezbieraju body, ale aj tak vsetci riesia len nas

Reagovat
Busby babes

nadhera. #FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak musim smeknout pred agentem Pudila a Vydry.. V tydnu clanek, jak nehrajou, ze sedi na lavicce, ze to leti resit a je videt, ze se to pohlo, dneska ani jeden na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

humor puberťáků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jake Cohen ‏@JakeFCohen 7 sek.před 7 sekundami

At £70m + 5 year deal at £220k pw, Paul Pogba would cost £25.4m py. Chelsea's Yokohama deal sees the club earn an extra £22m py. Doable.

According to @mohd_tagaya, Chelsea have sent Juventus a much improved bid for Paul Pogba. #cfc

Mohammed Taqi ‏@mohd_tagaya 5m5 minutes ago

Pogba is loadiiiiiiiiiiiing to #chelsea 90% to it be only 10% for the deal to be done

Sergi Domínguez ‏@FutbolSergi 20m20 minutes ago

Mourinho told Chelsea officials that Pogba is a must after today's game against WBA. A new bid expected soon.

Sergi Domínguez ‏@FutbolSergi 20m20 minutes ago

I'm also told Mourinho still wants to sign a CB. John Stones still on Chelsea's agenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

a proc proboha toho prumeraka Stonese?

Reagovat
Zaschrona

Oni se te tim Stonesem urcite jen snazi nastvat.

Reagovat
SpecialOne

Proč se vůbec k tomuto tématu ještě nevyjádři Stones? Ta Sága už běží měsíc a ten chudák k tomu ještě nic neřekl

Reagovat
Zaschrona

Kdyby se ho nejaky novinar naprimo zeptal, tak by rychle bylo po cele tehle show. O cem by pak psali?

Reagovat
SpecialOne

No já nevím, je mi jasné, že by odpověděl něco ve smyslu jsem hráč Evertonu, soustředím se jen na další zápas a bla bla ale mysím, že ho to láká jít do Chesea

Reagovat
Zaschrona

Tak kdyz ti jinde nabizi vic penez, to malokoho nelaka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me to nenastve, za 15 mega na lavku dobrej. Ale k cemu? Bud at koupi nekoho, kdo ma na to hrat zaklad - Varane treba, nebo radsi at nekupujou nikoho a hraje Zouma.

Reagovat
Zaschrona

15 mega... To zijes tak pred 20 lety, ne? A Stones ma na zaklad v kteremkoliv klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ja to myslel vazne.

Reagovat
Zaschrona

Tim hur.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Až na City,Arsenal,Barcu,Real,Bayern Chelsea +- taky ne, nemyslím, že by byl lepší než Terry nebo Zoumič

"v kteremkoliv klubu"

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt si dela srandu

Reagovat
Zaschrona

Jednoznacny troll mi pise, ze ja tady sranduju, ok. I to prinesl dnesni den.

Reagovat
Godwinson

No, ale sranduješ

Reagovat
Zaschrona

Ja teda doufam, ze ne.

Reagovat
Godwinson

To asi marně. Vždyť i v té Chelsea by dělal čtvrtého. Pokud jsi to tedy nemyslel tak vzletně, že někdy, v určité situaci na zvláštním místě má potenciál hrát za kterýkoliv klub v základu, to pak jo

Reagovat
Zaschrona

A to v ktere galaxii by delal stoper za 40+ mega liber ctvrteho stopera? Stones >>> Cahill a pokud Zouma poradne ani nehraje pres Cahilla, tak neni o cem...

Reagovat
Godwinson

Ta rovnice platí i pro Zoumu. Nehraje přes Cahilla, protože Mourinho A když to půjde u ManCity, půjde to i v Chelsea.

Reagovat
Zaschrona

No, nepujde, kdyz Stones nikam nejde.

Reagovat
Godwinson

Zatím

Reagovat
Zaschrona

No i kdyby kamkoliv sel, tak tam rozhodne nebude delat 4. stopera, to je proste fantasmagorie.

Reagovat
Godwinson

Když je to pro něj pozice úměrná jeho kvalitě, tak proč ne Ale souhlasim, že je určitě hloupé mít tak drahého náhradníka.

Reagovat
Zaschrona

Tak v Chelsea by samozrejme kvalitativne delal neco uplne jineho nez ctyrku.

Reagovat
Godwinson

A co jiného? Lepší než Zouma není a nebude a Cahill má zjevně půl hlavy v Mourinhovo zadnici. Ale to nemá smysl řešit, ještě tam není

Reagovat
Zaschrona

"Lepší než Zouma není a nebude"

Reagovat
Godwinson

Zouma má křehká kolena, tam vidím jedinou šanci

Reagovat
Zaschrona

Hmm a taky by musel umet hrat fotbal.

Reagovat
Godwinson

No, tady diskuze nemá cenu, po legendárním Stones>Varane.

Reagovat
Zaschrona

Podle tebe je Stones lepsi nez Varane?

Reagovat
Godwinson

Mám snad nick Zaschrona?

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale Zaschrona nic takovyho nepsal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

V kterej galaxii je Stones stoper za 40+ mega

Reagovat
Zaschrona

To jsi se zasekl na fotbalovem trhu tak pred 20 lety, ne?

Reagovat
alcantara

Tak aj Barkley mal byt svetovy extratalent, aktualne je to mozno nadpriemrny kopac, od ktoreho sa odraza lopta ako od steny, za par rokov si ho mozno nikto ani nevsimne. Alebo Rodwell trebars, dal jeden gol a malovala sa mu krasna kariera. Ocakavam podobnu story aj u Stonesa, z galaktickeho stopera bude casom dalsi Jagielka, a nikoho to neprekvapi.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, jeste tu o tom, jak takovych jako tihle hraci je ve Spanelsku 1474664964.

Reagovat
alcantara

Nj, nie je to tak, minimalne s tym Rodwellom A spanielski hraci su vseobecne individualne kvalitnejsie pripraveni, to snad ani nejde popriet.

Reagovat
Zaschrona

Tak Rodwell hlavne byl stoper, ktery si znicil karieru nesmyslnym prestupem a zranenimi, promrhany talent. A tohle zobecnovani proste neplati, ne kazdy Spanel je kvalitnejsi nez Anglican, to je proste holy nesmysl.

Reagovat
alcantara

Preto pisem vseobecne, kus po kuse sa samozrejme neda ist, to neplati nikde. Predpoklady presadenia sa a celkova individualna kvalita su ale u spanielov OBECNE lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom pripade jsi troll nadruhou.

Reagovat
Zaschrona

Stupnice trollingu: 15 milionu za Stonese > cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Tech 15 melounu je v librach.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Arsenal i v tý Barce by asi hrál

Reagovat
alcantara

neskutocne, co tu dokazete vymysliet.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
alcantara

Reagovat
Busby babes

v City by si podle me uz ted nekopl, po tom co tam prisel Otamendi a navic Mangala hraje fakt dobre. Nebo by to mel hodne tezky a jistej zaklad by to nebyl. Bral bych ho k nam no.

Reagovat
Zaschrona

Tak je jasne, ze kdyz City ted investovalo tolik penez do jinych stoperu, tak tezko budou chtit jeste Stonese, to nic ale nemeni na tom, ze v primem souboji o misto s nimi by mel na to, aby si zaklad vybojoval. Leda tak dokazu pochopit ten Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro, pls

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je overrated a overhyped player ever. Za takovou částku nestojí. Itálie mu sedí, protože může plácat a plácat do míče, jak se mu zachce, jinak je to úplný nemehlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

to stejný LM

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

" overrated a overhyped player ever" Skvělá formulace.

Reagovat
kiwwi

staci pred to dat "most" a je vsetko ok, ci?

Reagovat
Trand

Ano, ale i ta druhá část příspěvku je solidní blbost, když už jsme u toho.

Reagovat
kiwwi

po obsahovej stranke som neriesil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mňa tu porazí, nech sa ten transfer nejak zadrhne, henten hráč nech ostane ďaleko od Chelsea

Reagovat
Counter

Young English players do get over-hyped. The Everton kid, Ross Barkley, is a talent but calling it "Barkley's Premier League" is plain daft.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
lucius6

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
wild

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

no nic tak pojdme na ten MOTD 2 (y)

Reagovat
smazaný uživatel

`Goldadooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=hSQW8OX8VqA&feature=youtu.be no to si děláš kozy :D :D :D Já na to koukám a přemýšlím kde se stala chyba :D Neskutečné :DDDD

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi nějaký spambot internet exploreru ne?

Reagovat
Counter

Soldado hned při debutu gól, to je moc

Soudě dle dnešní logiky celé řady posměváčků si totální tragéd, příchozí z PL, maže okamžitě PD na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

:-D

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

counter to video nibaliho nemá chybu :DDD

Reagovat
smazaný uživatel

ted už to do outu nehodíš

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut Özil má v kalendárnom roku 2015 štatistiku 3,61 vytvorených gólových príležitostí na zápas, čím sa nemôže pochváliť žiadny iný hráč v Premier League.

Reagovat
Counter

No ale má míň asistencí než Lamela, takžeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Což je věc, která se počítá. Tady tu věc o Ozilových vytvořených šancích čtu každý rok, ale co z toho.

Reagovat
fantomas

Třeba lepší výsledky týmu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je přínos jednoho hráče neprokazatelný, pokud vyloženě nezáří.

Reagovat
fantomas

Neřek bych, protože Özil má dozajista nepoměrně víc druhých asistencí (resp. obecně větší vliv na hru) než Lamela.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Howardovi stacilo zustat na miste a tu strelu Kolarova by mel. Ale ne, on skoci na imaginarni centr, kterej ocekava... Prisernej golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pod 30 mega byste ho stejne neprodali

Reagovat
Zaschrona

dolar pls

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

http://www.evysledky.com/zapas/U7lkto5t/#prehlad-zapasu

chalan dostane príležitosť v základe a takto dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ted v FMku nadejnyho dorostence, na DM, ma slusny stats, vsiml jsem si ale trosku jinyho problemu a fakt nevim, jestli to pro nej do budoucna stavet, nebo ne. Meri 152cm hlavicky ma 13.

Reagovat
Mastný Chobot

do double pivota s nejakým Schneiderlin-like hráčom bude super

Reagovat
smazaný uživatel

No to prave i mam. Ale 152 cm, to snad ani nejde. No uvidime, sanci dostane.

Reagovat
Gunnersaurus

Není ešte vo vývoji ?

Reagovat
Zaschrona

Dle slov uznavaneho a duveryhodneho ukrajinskeho fotbaloveho experta Viktora Vatska dnes na nejvetsi ukrajinske sportovni TV je jedinou prekazkou k prestupu Jarmolenka do Evertonu nakup jeho nahrady pro Dynamo, pak by mel majitel Dynama souhlasit s prodejem, protoze dle jeho slov vi, ze "tohle je ten spravny cas na prodej".

Hmm, jestli se to fakt podari dotahnout, tak mame zadelano na skvelou posilu presne resici nase nejvetsi problemy v ofenzive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Snad ho dotáhnete

Reagovat
tomasinho

Už aby to bylo.

Reagovat
Bayern +

Kevin De Bruyne se v průběhu zítřejšího dne má stěhovat z Wolfsburgu do Manchesteru City, ten za belgického ofenzivního záložníka údajně zaplatí 50,4 milionu liber.

Zbytočnosť. Je síce pravda, že ak naviaže na výkony z BL, tak si Citizens v ofenzívnej sile namažú Chelsea aj kohokoľvek iného s Hazardom na čele na chleba, ale čo sa týka postu, mali brať niekoho o stupienok nižšie, čítaj typologicky Arturo Vidal. Proste hráč, ktorý v zime nahradí Yayu (a zahrá v strede poľa prakticky čokoľvek od AM až po takmer DM) a nie niekoho, kto hrá na poste Silvu resp. stále top ofenzívneho záložníka Nasriho.

V prípade príchodu Guardiolu by to dávalo prakticky dokonale zmysel, ale keďže Pelle predĺžil...

Reagovat
Zaschrona

Kristof Terreur ‏@HLNinEngeland

The hijacking window: Bayern Munich have joined #mcfc in the race for Kevin De Bruyne. No decision taken yet, though.

Reagovat
Bayern +

A zostane u Vlkov, to by bolo najlepšie.

Reagovat
blackhawk88

De Bruyne vraj chce zostat v Nemecku a najradsej by prestupil do Bayernu aj keby zarabal menej ako v City. Agent KdB uz kontaktoval sam Bayern. Tak uvidime. (zdroj Bild)

http://fotbal1.cz/spekulace-de-bruyne-by-radeji-zamiril-do-bayernu-nez-do-city-nabidka-ale-stale-neprichazi-bild/

Reagovat
Bayern +

Neprichádza a snáď ani nepríde. Potrebujeme niekoho do obrany, ak už má niekto prísť.

Reagovat
lucius6

taky si myslim, že do bayernu nepůjde, oni nikdy nedaj za hráče takový prachy, to je absolutně proti jejich filozofii

Reagovat
blackhawk88

KdB dostal odpoved od bayernu, ze ak nam chce ist, tak musi este rok vydrzat vo Wolfsburgu

Reagovat
lucius6

Takže jde asi do City, pochybuju, že si Wolfsburg nechá utéct 50 mega

Reagovat
icemike

Reagovat
minoLFC

kľud...v zime príde Vidal

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

mě to přijde jako super přestup. Ligu trochu zná a bude mít velkou motivaci. A mě se moc nelíbí jak hraje Navas. Neni to špatný ale Bruyne jim tam sedne vice. kdyz se chytne sterling tak nebudou mit v anglii konkurenci

Reagovat
minoLFC

Asrenalu mal platiť gól a mal teda vyhrať ale nebudem kvôli tomu robiť protestný pochod My sme hrali dobré tích posledných 15 minút prvého polčasu, kde Benteke - Coutinho- Firmino ukazovali potenciál, inak mal ale viac z hry Arsenal. Man of The Match Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Asi zasloužená remíza, je to těžký, když se hraje 90 minut bez útočníka. Snad se Chambers dnes trošku rozehrál a příště už to bude lepší. 4 body z 9 není nic moc. Už teď ztrácíme 5 bodů na City, kteří mají navíc za sebou zápas s Chelsea.

Reagovat
Trand

Jinak moc nechápu logiku Liverpoolu. Sice jsme se po poločase dost zlepšili, ale naše obrana vypadala, že každou chvíli udělá nějaký další kiks, kdyby ještě trochu zatlačili, tak je velká pravděpodobnost, že dají góla. Nevěřím, že ten druhý poločas byl dán jen zlepšenou hrou Arsenalu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze ten koniec prveho polcasu kedy nas totalne mleli bol sposobeny cisto nami samymi a zlomenou psychikou ktora sa dala cez polcas dokopy a mohli sme si potom hrat znova svoju hru ako technicky lepsi tym

Reagovat
kiwwi

zaujimavy zapas aj ked to hore dole sa hralo kvoli nepresnostiam v medzihre, ale to tempo bolo az do uplne konca sialene...normalny clovek by to nevydrzal ani 10 minut

Skrtel top vykon, velmi dobre vykony brankarov, Coutinho skvely

a Liverpool sa trochu opici po nas

Reagovat
kiwwi

a aby som nezabudol...Ox je skvely...keby som si mal vybrat jedneho hraca z PL na prave kridlo tak by to bol on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oxe Arsenalu docela závidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jak už jsem psal v preview, první poločas byl herně lepší Liverpool a druhý Arsenal. Z tohoto pohledu je to zasloužená remíza, ale nutno uznat, že Arsenal poškodil rozhodčí, když jim neuznal regulérní gól...

Reagovat
Mastný Chobot

Pozitíva sú Nachov výkon, Coqove dlhé lobdy a celkový dojem, Čech a Gabriel. Negatíva sú až trápne pokračujúce nevyužívanie šancí, 658 Alexisových stratených lôpt, 1 bod z dvoch domácich zápasov, Mesutov výkon a ďalšia strata.

Reagovat
Heisenberg

Mesut mi nepřišel nějak špatný, zapadnul do průměru celého týmu 11 alibistů, kteří místo střely radší volí nahrávku na dalšího alibistu. Alexis po Chambersovi a Giroudovi nejhorší na hřišti, snad ho letos utavíme ještě do Vánoc.

Reagovat
Heisenberg

Ubohý výkon dopředu, z toho mála, co jsme si vypracovali, zas nic neproměníme. S Palace byl Ramsey dobrá taktická varianta, dnes hrát taky dobře, ale měl hrát Ox a na CM buď Aaron nebo Santi, s oběma a Mamutem je to strašně stojaté, všichni alibisticky obléhají vápno a nikdo se nepokusí přejít 1 na 1. Giroud zase nedal to, co by dávat měl, ale nebojte se, Theo nám to všechno vystřílí!

Reagovat
smazaný uživatel

Bod bych před zápasem bral, takže v tomto ohledu jsem spokojen. Rodgers mě ale nasral. Nečekal jsem, že úplně zopakujeme skvělý výkon z prvního poločasu, ale my jsme se na to úplně vysrali. Od 46. minuty zatažený u vlastního vápna, nějaké šance z brejků byly, ale nebyl to ani 5% výkon oproti první půli.

Škrtel výbornej, Lovren to celkem taky zvládal, až na tu rozehrávku.

Reagovat
tomasinho

Škoda, že jsme se po tom prvním poločase takhle zatáhli, upustili od toho dobrého pressingu a nechali Arsenal hrát. To běhání bez míče nás stálo hrozně moc sil, které pak chyběly. Každopádně zasloužená remíza, kterou bych před zápasem bral.

Vynikající Škrtel, velmi dobře si vedli Benteke s Coutinhem, Firminovi došla pára v druhé půli. Milner taky fajn. Za to otřesný Ibe a špatný Gomez, třetí zápas, třetí žlutá, nestíhá to tempo PL. Příští týden Moreno snad.

Reagovat
tomasinho

Jinak. Pod BR 3 čistá konta v řadě a k tomu ještě s Lovrenem a Gomezem v sestavě? Wow

Současnou obranu WHU musíme doma roztrhat a pak uvidíme na OT budem první tým, který jim dá góla

Reagovat
Dawon

ja se celkem musim smat tomu, ze jak my, tak vy mame zatim 3 ciste konta to bych fakt mesic zpatky netipoval ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Ibeho bych nakopal někam. Zkazil snad každej kontakt s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

gomez z celkoveho hladiska mozno spatny, ale na to ze ma 18 a hra mimo poziciu, to je talent ako krava

Reagovat
ondris

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

To nepopírám.

Reagovat
monty25

No, Moreno to tam na konci taky pěkně zadrbal...

Reagovat
Zaschrona

Gomez spatny?

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ty karty sou nešťastný, ale jinak roste zápas od zápasu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne nechapem, dnes bol velmi dobry. Ukazuje velky potencial.

Ibe velmi slaby...

Lucas dnes celkom dobry. Odchod iba ak pride riadna nahrada.

Mal tam supnut na 20 minut Ingsa, ten by si s Bentekem mohol paradne sadnut.

Reagovat
Counter

Fakt nevím, co by od něj chtěl víc

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Ano, pokaždé, když na něj Bellerin šel, tak to hrozně smrdělo, ty zasekávačky a přihrávky do středu taky na facku. Vypadal prostě děsně nervózně a podle toho to i vypadalo často. Měl dobré momenty, ale prostě celkově to dobré nebylo. A hlavně to plyne z toho, že pravák nemá co dělat na LB.

Reagovat
fantomas

Hm, mně teda Bellerín směrem dopředu přišel dost nemastnej neslanej, až vygumovanej.

Reagovat
tomasinho

Tak on samotný ano, ale po té straně tam hlavně v první půli bylo pár akcí, kdy Gomez solidně zaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

gomez- ja chapem preco ho stavia namiesto morena- ked si spomeniem na minulu sezonu tak tam bol moreno vetrany neskutocne a ta strana bola slaba, gomez nie je tak utocny a viac brani.....vlastne sa vymenili beci (pravy-lavy) po minulej sezone co sa tyka utok-obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zasahuj do obrany, když ti ze 3 zápasů udrží 3 čistý konta

Reagovat
fenixLFC

to uz je ina vec

Reagovat
minoLFC

Kedy Glen branil?

Reagovat
fenixLFC

hlena ako hraca ani neratam, hovoril som o tych hracoch co tam hrali ked nastastie chybal a ti vsetci viac hrali dozadu ako dopredu

Reagovat
PhilipS

Skvělej zápas. Čech dva wonder savy - mám za něj radost. Tomu výkonu chyběl akorát Benzema... Jinak Coutinho už dozrál pro Real nebo Barcu..dávám přestupák maximálně dva

Reagovat
Counter

Takové hráče už tam mají.

Reagovat
Melda

Asi tak nepotřebují ho.

Reagovat
fenixLFC

snad

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby někdo neřekl Perezovi že ho nepotřebují a že by stál minimlně 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome Benzema

Welcome Benzem

Welcome Benze

Welcome Benz

Welcome Ben

Welcome Be

Welcome B

Welcome

Welcom

Welco

Welc

Welbeck is back!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Manik...

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Vzhľadom na priebeh druhého polčasu bod berem a rád. Škoda, že sme tak vypli, možno došiel dych, predsalen 3. kolo a hrali sme s Arsenalom vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

odpad tady ten fotbal. si tam neuměj nahrát na dva metry a pak tam musí běhat jak černí

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele, ty jsi snad ujebanec... Kdyz uz postavis dva nerozehrane stopery, tak k nim postavis jeste dozadu horsiho Bellerina? A tim stridani Walcotta za Girouda to uplne zabil

Uz je na case davat zase Ramseyho na CM, kdyz Cazorla se zatim hleda.

Alexis nic nehraje, jedine nase kridlo na place (!!!) a on tam toho Oxe neda

S timhle na titul ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. mame z te sestsky nejhorsi utok , vsak i ten Benteke s hypikem z WHL jsou lepsi

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

to ze je bellerin horsi dozadu je strasny myt

Reagovat
kiwwi

myt

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
nani92

čo je myt?

Reagovat
smazaný uživatel

myty a legendy..ten myt? co je zle?

Reagovat
smazaný uživatel

aha ok

Reagovat
nani92

Reagovat
Kokesh

Snad mýtus..

Reagovat
Mastný Chobot

us

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jo, Debuchy je zkusenejsi. Normalne pro me Bellerin zaklad, ale dneska fakt ne

Reagovat
SunFells

Dnes fakt jo, Debuchy měl být na stoperu. Ale Wenger to posral, postavit juniory Chamberse s Bellerínem vedle sebe není dobrý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stoperu mel byt Monreal a na beku Gibbs

Reagovat
SunFells

To je možnost, ale neupřednostnil bych ji. Jednak se (i když z malého vzorku) zdálo, že pro to Debuchy má lepší vlohy a jednak by mi Nacho chyběl na beku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Chambers se nadava, ze je nerozehrany, ale na stopera bys dal dalsiho nerozehraneho hrace? Proto za mne Monreal a na beka Gibbs, kde ta nerozehranost vadi min.

Celkove je zakopany pes ve Wengelem, ze neumi vhodne protocit

Reagovat
SunFells

Na Chamberse se nadává, protože je to jelito. Nerozehraností se ho můžou snažit některé naivky akorát omluvit. Rozehraný je jinak úplně stejně jako Gabriel a stejně jako Nacho na stoperu ...načež tam nahodíš Gibbse, který taky nemá zápasovou praxi. Což by mě bylo taky fuk, protože si nemyslím, že by ta praxe teď v srpna byla výrazně valná u kohokoliv.

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
smazaný uživatel

debuchy je trikrat pomalsi, nechava viac priestoru na center a pozicne nie je o nic lepsi skor naopak...navyse je tiez nerozohrany

Reagovat
smazaný uživatel

Pozicne dozadu je praveze lepsi Debuchy. Bellerin dost spoliha na svou rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

u nas toho vela nahrat ani nestihol, ale spytaj sa lexessa na debuchyho pozicnost, dookola na to pindal

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle bych tu do toho netahal... To je jina kapitola a repre to same. U nas mi dozadu prisel v pohode, vylozene snad nikdy nehorel. Ale tak je to vec nazoru.. Ja bych ho tam i diky zkusenostem dneska dal radsi, protoze by nektere situace diky nim resil lip.. Napriklad to, jak se tam po pasazi zbytecnych ztrat Hector zase snazil hrat na stred a byl z toho protiutok, ktery myslim Coquelin hasil tim skluzem

Reagovat
Heisenberg

Hlavně Debuchy napravo by útočnou hru napravo zničil úplně, pokud tam je Ox jako pevně dané křídlo, tak ok, ale s Ramseym, který se víc stahuje do středu, musí hrat jako pravý bek Bellerin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to, ze toho Bellerin dneska dopredu moc nepredvedl. Ale spis je otazka, proc zase hrajem s jednim kridlem, ktere se navic dneska cely zapas utapelo ve vlastnich klickach...

Aspon doma at s tim jde do prdele

Reagovat
Heisenberg

S tím souhlas, proti Palace byl Ramsey dobrá varianta na přehrání pravé strany Palace, ale jak ukazují poslední výsledky doma, hra s Mesutem, Santim a Aaronem proti zatažené obraně nefunguje. Ox měl hrát buď od začátku nebo ho tam měl hodit po poločase, hned to rozhýbal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Čech ještě 3 nuly a má rekord.

Reagovat
ondris

Veľmi pozerateľný zápas, prvý polčas lepší my, druhý Arsenal, navyše neuznaný gól, takže s remízou spokojnosť. Rodgers strašné striedania. Po prvých 3 kolách top4, to som nečakal. Hádam to pôjde výsledkovo dobre aj naďalej a pridá sa k tomu aj nejaký herný prejav (prvý polčas z dneška bol z našej strany fakt podarený) a Rodgers si odpustí svoje "rodgersoviny".

Reagovat
Melda

Myslím, že výborný zápas od obou týmů, škoda, že se na to Liverpool druhý poločas vybodnul, ta obrana nepůsobila jistě.Ale nás zachránil famozní Simon.Čech taky chytil velké šance.Jsem s bodem spokojený.Lucas snad naposledy hrál za LFC a příště snad místo Ibeho Markovič, Ibe snad zkazil každý balon, který dostal a to si nemůžeme dovolit v takových zápasech a tlaku soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

EXPRES ZPRÁVY

22:53 Bundesliga - výsledek

Výsledek dnešní dohrávky anglické ligy: Arsenal - Liverpool 0:0.

Reagovat
Counter

Opravil bych to, ale nemám práva

Reagovat
smazaný uživatel

Vojtík dojebal

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

a stejně dostal gól

Reagovat
Nikikrew

Zacnem tym ze sme mali celkom smolu na stratu dvoch stoperov, Liverpool by sa urcite nedostal do takych sanci kebyze hra aspon Kosta ale s takymito vecami treba ratat. Gabriel celkom solidny, Chambers sa chvalabohu zlepsil v druhom polcase ale to nie je stoper hodny Arsenalu, max fakt na tu pravu stranu kde uz aj tak mame 2 dobrych hracov tak neviem co s nim.

Druhy polcas ovela lepsi, Liverpool nemal skoro nic az na 2 strely, my musime premenit tutovky ake mal Sanchez kde mal smolu a Girould hento proste musi dat. Skoda, chybalo nam aj stastie nakolko si myslim ze gol mal byt uznany ale na prevahu a ciste sance LIverpoolu v prvom polcase je remiza spravodliva.

Co je pre nas minus pretoze doma by sa malo vyhrat minuimalen 16-17 zapasov z 19tnich a uz teraz sme stratili 4 body doma co je vela.

Inac co sa tyka tema utocnika tak sa ocitam v zufalej situacii. Ak by sme aj nikoho kupili, znamenalo by to odsunutie Wallcota co Wenger nechce. Urcite by som bral niekoho TOP ale koho?

Reagovat
Mastný Chobot

šokuje ma, ako s definitívou dokážu ľudia odpísať Chambersa... ukážete mi niekde v kluboch na úrovni Arsenalu stopéra, ktorý je ročník 95 a je na tom výrazne lepšie ako Chambers? Ten chlapec má 20 rokov, čo je hlavne u stopéra extrémne mladý vek a tu sú ľudia nie raz, ale pravidelne a s definitívou schopní písať, že nemá na Arsenal.

Reagovat
Nikikrew

A ma? Pozri sa napr. na Varaneho ktory je mozno tak o rok, 2 starsi a je to ina trieda. 20 rokov uz je celkom vyzraty vek a najlepsi obdobie sa ukazat. Dnes to jednoduche nemal ale strane vela lopt pokazil a bol velmi neisty. V prvom rade sa bavime o klube ktory patri medzi top na svete.

Reagovat
Atlético de Madrid

Varane je naprostej unikát a nelze ho brát jako měřítko pro nikoho

Reagovat
Nikikrew

Njn mas pravdu ale za tym vekom si celkom stojim. Mozno toto bol ten zapas kde mohol ukazat ze si tu poziciu vie obhajit a dostat viac moznosti.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, takže nad ním je len Varane, ktorý je o 2 roky starší? Tak to sme na tom veľmi dobre potom.

Neviem, či na to má, ale povedať o ňom v jeho veku, že na to určite nemá, je strašná pičovina. U obrancov sú najdôležitejšie skúsenosti a tie prichádzajú len s vekom a odohranými zápasmi. Chambers má obdivuhodnú techniku, výskok a rýchlosť na svoju výšku. Jeho najväčšími nedostatkami sú zlé riešenia situácií, zbrklosť, pozičná hra a občasná laxnosť. Keď sa na to pozrieš takto, tak žiaden z tých nedostatkov nie je niečo, na čom sa nedá zapracovať. Ba naopak, sú to veci, ktoré prirodzene miznú skúsenosťami a vekom. Osobne si myslím, že Chambers bude dobrý stopér.

Reagovat
Nikikrew

Vypisal si tie vlastnosti ktore su asi najdolezitejsie pre stopera a mne tento hrac nepride ako stoper, vzdy to bol pravy obranca kde sa mne osobne pozdaval urcite viac.

Je pravdou ze potrebuje naberat skusensoti ale nemysim si ze prave proti Liverpoolu. Nech hra v FA cupe, league cupe, priatelsky ale dnes tam mal byt podla mna Monreal ktory zahral na stoperovi minulu sezonu viac nez slusne. Dnes nas jeho chyby mohli stat body.

Reagovat
Mastný Chobot

Takže teraz vyčítaš niečo Calumovi alebo Wengerovi, že ho postavil? Čo má on s tým, že ho Wengele dal do základu?

Ak sa ti viac páčil na RB, tak si jeden z mála, dokonca by som povedal, že vás je na svete tak do dvadsať. Do hry Arsenalu sa na RB vôbec nehodí. Ako poistka v prípade nutnosti, ok, všetko je lepšie ako, keby sme tam mali hrať s Aaronom. Ale my potrebujeme skôr niekoho ako Hector, než niekoho ako Calum. Dlhodobo sa u nás ukazuje, že stopéri na miestach krajných bekov našej hre nepomáhajú, práve naopak. Calum má dobré predispozície na to byť CB a som presvedčený o tom, že tam je jeho budúcnosť a že bude mať dobrú budúcnosť, len sa musí vyhrať, preto nevidím žiaden dôvod písať sračky o tom, že na to nemá za takýchto okolností. Ak mu chceš vyčítať, že hral proti Liverpoole v základe, tak neviem čo ti mám na to napísať.

Reagovat
Nikikrew

Tak preco ho potom Wenger angazoval ako praveho beka. Asi preto lebo tam hral po cely cas a asi dobre ze? Ja neviem co si ho obhajujes, podal jeden z najhorsich vykonov co som videl u nas, take minely co spavil on sa nerobi ani na okrese. Pre mna to nebude nikdy stoper, aspon nie teda u nas.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja neobhajujem jeho dnešný výkon, o tom sa ja vôbec nebavím, ja sa bavím o tvojom výplode, že Chambers nemá na Arsenal. To môžeš napísať o 31-ročnom Flaminim, nie o 20-ročnom stopérovi, u ktorého nemáš ani šajnu, aký je jeho reálny potenciál. A áno, Wenger ho priviedol ako RB, ale keby si čítal, čo o ňom za posledného polroka povedal, tak vieš, že s ním ráta na na CB. Nebude to ani prvý, ani posledný krát, kedy sa také niečo stalo.

Reagovat
Nikikrew

U mna asi fakt nie. Jasne je stale mlady ale kolko tych prilezitosti u nas dostane po takomto vykone? Minimalne a tie skusenosti nenabere. Toto bol pre neho mozno klucovy zapas ukazat sa ze teda ten potencial ma byt na stoperovi a mozno vytlacit aj Mertesackra, ale dnes to neskutocne zvoral. Mozno by bolo pre neho vhodne hostovanie na ziskanie skusenosti, o tom ale silno pochybujem. Ak bude stale 4 volbou, bojim sa ze bude iba stagnovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemyslím si, že Wenger je typ trénera, čo by odpísal 20-ročného obrancu, za ktorého dal také peniaze, po 90 minútach, kedy navyše nepustil žiaden gól a obrana udržala nulu. Ale ok...

Reagovat
Nikikrew

Tak schválne uvidíme koľko odohrá za sezónu. Ak nebudú žiadne dlhodobé zranenia tak to vidim na max 15 zápasov.

Reagovat
Mastný Chobot

je štvrtá voľba na stopéra, takže moc hrať nebude... ale na tom by sa nič nezmenilo, ani keby dnes milo prekvapil? či si myslíš, že áno?

mám lepší nápad, povedzme si za 4 roky, ako na tom Chambers bude. Nastav si pripomienku v mobile.

Reagovat
Mastný Chobot

prvá otázka nie je otázka

Reagovat
Nikikrew

kludne si nastavim len za tie 4 roky budem mat uz asi iny .

Reagovat
kiwwi

20 je vyzrety vek na stopera? preber sa z tej diskoteky...snad neexistuje ina pozicia pre hraca v poli, kde vykony rastu s vekom, pretoze rastu so skusenostami...20 je naproste nic

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Malresi

Reagovat
Lacko_Boh

to iste sa robilo s Aaronom Dominik, nerozčuluj sa.

Reagovat
Nikikrew

Pockaj to je ako Yung?

Reagovat
Lacko_Boh

dufam lebo inak trapas

Reagovat
Mastný Chobot

lol vôbec

Reagovat
Mastný Chobot

háá, ojebal, v pohode, som to ja, nemusíš sa báť a "akože nereagovať"

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
masly008

Reagovat
Zaschrona

Gimenez a Romagnoli.

Reagovat
Mastný Chobot

vedel som, že prídeš s niekým, o kom som nič nepočul a že to budeš ty. Ok, beriem, nepoznám, ale ak sú tí hráči dvaja, tak sme na tom stále dosť dobre s Calumom.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Je hodně vzdálen od toho, aby byl pro nás kdekoliv použitelný. To je sice v jeho věku přirozené, člověk musí být opravdu něco speciálního, aby dokázal být v té době týmu prospěšný, ale neznamená to, že má na Arsenal ...alespoň momentálně ne a je otázka, zda tomu někdy bude jinak.

Reagovat
patas92

Marquinhos, Gimenez, Laporte, Zouma

Reagovat
Zaschrona

"ktorý je ročník 95"

Reagovat
patas92

Nj, 20 dní a Chambers je taky 94'

Reagovat
Zaschrona

Jojo, ale o rocniku 94 rec neni.

Reagovat
patas92

OK, ale vztahovat to čistě na konkrétní ročník taky není moc vypovídající

Reagovat
Zaschrona

Neni, ale ja jsem to takhle blbe nevztahoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to bychom potom mohli vytáhnout Stonese a všechny diskuze by ztratily smysl.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
JacksLFC

Chybalo šťastie ? po poločase to mohlo být 3:0 a nikdo by nemohl říct ani slovo a vám chybělo štěstí

Reagovat
Nikikrew

Neuznany gol, tycka, Skrtelov skoro vlastny gol, tec od Lovrena. Tam stacil kusok a boli by to goly, je to stastie. Samozrejme ze to stastie sme mali aj my a asi aj vacsie.

Reagovat
fenixLFC

tak oni dali ten gol, ale mas pravdu na stastie si nemozu stazovat najma po dvoch konstrukciach

Reagovat
Counter

A taky 1:0, že jo.

Reagovat
JacksLFC

jo a doma jste ztratili 5 bodů, ne 4 -3 za prohru + -2 za remízu je -5

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
avicii

super bod pre nas cakal som jasnu vyhru pre Arsenal....ale aj tak skoda ze to tam nepadlo Bentekemu alebo Couthinovi...dalsi zapas proti WHU neuvidim ale dufam ze to uz bude jasna vyhra po dobrom vykone....a zelam si kvalitne DM v priebehu nasledujucich 7 dni

Reagovat
fff

Ibe ma stve, ako som uz pisal minule musi zacat konecne hrat so spoluhracmi. Je stale mlady a toto musi radikalne zmenit.

Gomez striedal super momenty a horsimi, Moreno si podla mna zasluzi uz tiez sancu, hoci tazko sa asi meni obrana, ktora este nedostala gol.

Can super, Firmino prvykrat od zaciatku a ukazije sa, ze s Coutinhom to moze byt super dvojka. Este Danny, hm.

Benteke dnes super, ono je to az neskutocne aku moze mat jeden chlap uspesnost vo vzdusnych subojoch. Ale ta sanca... To sa musi davat.

Gol Arsenalu sa mal jednoznacne pustit, to sme mali velke stastie.

Reagovat
fff

A strasna skoda, zw Moreno na konci nenahral Ibovi.

Reagovat
Nikikrew

Inac MOTM asi Cech za tie wonder zakroky, z pola urcite Coq, fantasticky vykon.

Reagovat
Gunner14

z 6 posledních zápasů v PL doma jsme v 5 nedokázali dát gol (Chelsea,Swansea,Sunderland,WHU,Liverpool) To je teda dost nahovno statistika

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc, když poslední 3 zmiňované kluby jsou fakt špatné

Reagovat
Counter

Tak tam to jde jaksi omluvit kontextem, kdy už o moc nešlo a hlavní v tu chvíli bylo finále FA Cupu, které Arsenal zvládnul dokonale.

Reagovat
fenixLFC

prvy polcas naprosto famozne z nasej strany hlavne smerom dopredu na cele s coutinhom ktorému sekundovali benteke firmino a emre...zaloha konecne viac menej fungovala.

Z coho sme tazili bolo to ze arsenal nebol skrz chambersa schopny rozohrat a dostaval sa pod tlak. V druhom polcase ako nas zavreli a chambers nedostaval loptu/nekazil, tak to bolo horsie, nehovoriac o tom ze arsenal neskutocne pridal....

cech vs mignolet 1:1 na famozne zakroky, skrtel to zachranil tym druhym polcasom, v prvom sa mi teda moc nepozdaval a zdalo sa mi ze kazi viac ako lovren. clyne fajn, gomez tu stranu zvladal zavriet alebo mi teda neprislo ze by bol totalne deravy (hovorim najma o prvom polcase kedze v druhom sa uz len branilo v deviatich a tak moc sprinterske suboje nemusel pdostupovat) a mal tam jendo pekne vyvezenie lopty. zo zalohy sa mi najviac pacil emre, ten si to tam vodil. Kludne vymenit milnera za henda, lucasa nechat a bude to fajn, zabit emerho na tom poslednom by bola neskutocna skoda....coutinho famozny k firminovi sa dostanem a benteke skoda tej sance to sa proste musi davat. Len v druhom polcase bol celkom k nicomu najma ked sme chceli hrat cisto na brejky...

co sa tyka striedani tak ako to rodgers posral so striedanim ibea, tak to wenger zazdil theom. co ma celkom prekvapilo bolo striedanie rossitera, po ktorého prichode sme to dokazali viac menej ukludnit (aj ked nechapem porpavde ako je to mozne)

Co sa tyka firmina, to by ma zaujimal vas nazor....videl som ho v tom poslednom zapase za braziliu striedanie proti stoke a dnes a co ma zaujalo je jeho pohyb...chyba mi v nom taka ta elegancia aku ma napríklad coutinho a pri tom pohybe mi pride taky ,,roztekany'' trochu ako sakho len s lepsou technikou (nie az tak nahodacky posobiaci ale nieco v tom zmysle). Ako keby bol vacsinou o pol sekundy popredu/pozadu...

Reagovat
fenixLFC

ach a zabudol by som na morena...nech mu da ibe s bentekem facku za ten brejk

Reagovat
JacksLFC

je to bek co po něm můžem chtít

Reagovat
cristiano.K.

u Firmina nevidím jediný problém, ten pohyb mi přijde přirozený,jen drží déle míč, klasika u brazilce

Reagovat
fenixLFC

ako si vravel, neviem veci vyjadrit len mi unho furt pride cosi cudne..ale asi sa to zda iba mne

Reagovat
PhilipS

počkat jak Čech vs Mignolet 1: 1 na famozní zákroky?

Reagovat
PhilipS

tam je to 2:0 na famozní zákroky, človíčku slovenská

Reagovat
fff

2-1 pre Cecha

Reagovat
PhilipS

snad nemyslíš ten zákrok proti Giroudovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že zakončil, penalta jak víno .. jinak souhlas, to může za famozní zákrok počítat maximálně tak ve 2. slovenské lize

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

samozrejme, že to bol famózny zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Zápas som nevidel, díky za hodnotenia chlapi. Možno som to tu prepásol, ale nevidím hodnotenie Lucasa. Mohol by niekto pls ?

Reagovat
fenixLFC

podla mna fajn, hral ako ma DM hrat a dovolil emremu hrat viac volnejsie....nevidim dovod preco ho kritizovat....

Reagovat
JacksLFC

vyhrál hodně soubojů ve středu hřiště, ale strašně kazil přihrávky a zbytečně zavařoval obraně... Od 60minuty nepoužitelnej (Fyzicky)

Reagovat
Melda

Přesně tak, těch špatných rozehrávek bylo víc a i díky tomu jsme se nemohli vymanit z toho tlaku.

Reagovat
Malresi

Díky obom

Reagovat
jacobT

61 striel a 2 góly

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Willian

OT: jak myslíte že je moc ten acestream "nelegální" ? Jsem se teď díval že mám po zápase docela velké množství odeslaných dat...

Reagovat
smazaný uživatel

je to na principu torrentu, takže asi tak stejně jako to

Reagovat
Willian

A sopcast je něco podobného nebo to samé ? Protože mi přijde že tolik dat neodesílá.

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast taky, ale ono to odesílá podle potřeby, záleží kolik lidí je připojených, tak jsou ta data jak kdy, dá se tam i nějak limitovat rychlost, ale to nějak přestalo fungovat v novějších verzích

Reagovat
smazaný uživatel

pak třeba zkusit netlimiter

Reagovat
Willian

dík oběma za info, právě ta rychlost nijak nejde nastavit no...

Reagovat
Lacko_Boh

prečo hrame 442?tam je ten pes zakopany,nie v Giroudovi

Reagovat
nani92

Giroud je super, ale s tým čo ste dnes hrali nemohol nič urobiť až na tu tutovečku

Reagovat
smazaný uživatel

ak je giroud skvely, tak potom vobec nechapem tu kritiku na rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, Čech dneska super výkon a je ticho po pěšině....

Reagovat
C-M@ster

Máš ho na fotce, Paťo a facebook je plnej jeho zákroků

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, na druhou stranu, kolik lidí tu rádo napíše, když Čech podá špatný výkon.

Reagovat
C-M@ster

Jak říká Taylor Swift: „haters gonna hate hate hate hate hate...”

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Countere, dneska máš třeba příklad důležitýho zápasu, kde by top útočník góla udělal a Giroud ho nevyčaruje...

Reagovat
Counter

Ale pořád to není vina Girouda, že ho nikdo jiný nedokáže zastoupit. Připravil minimálně tutovečku Alexisovi, akorát ten zbrkloun trefil tyčku...

Reagovat
fantomas

No nejen zastoupit, doplnit. Dneska byla záloha, co se kombinační hry týče, uplně marná. Coq i Alexis tam produkovali jeden špek za druhym, pět přihrávek po sobě sme si nedali. Giroud potřebuje uplně jinačí podporu, což se moc dobře ví, a dneska sme se tomu ideálu ani zdaleka nepřiblížili. Navíc když už dostal míč do nohy jednou, udělal tutovku Alexisovi, jak řikáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

Ale taky tam jednu tutovku posral plus hromada ztracenejch balonu a prohranejch souboju...to proste neni top hrot....napr. benteke ho dneska uplne zastinil!!

Reagovat
Shevchenko

Takže kolik nul James a kolik Čech?

Reagovat
Arbiter

170/169, ale nejsem si jist, jestli se tam Petrovi započítaly ty dvě či tři nuly, kdy nehrál úplně od začátku/nedohrál zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že oficiálně i se včerejším zápasem mu chybí 4 na vyrovnání

Reagovat
Arbiter

v tom případě wiki počítá i ty nuly, kdy neodehrál celý zápas...

Reagovat
Trand

Příští zápas hrajeme v Newcastlu, to by se mohl Giroud konečně rozstřílet, na kom jiném taky.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

V posledních 4 zápasech 6 gólů.

Reagovat
SunFells

Třeba s West Hamem má taky velmi bilanci

Reagovat
smazaný uživatel

velmi bilanci

Reagovat
SunFells

Paráda

Reagovat
Azza

vel bilanci

Reagovat
SunFells

*velmi dobrou

Reagovat
kiwwi

to sme si aj my hovorili o Rooneym

Reagovat
Trand

Nezbývá než doufat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by me zajimalo, jestli jim Wenger po zapasech vycita to zbytecne hrani si pred vlastni sestnactkou. Kolikrat uz jsme tim zalozili sance souperum (viz. Oxlade WHU), ale asi ne, kdyz jsem videl dneska Cazorlu, ktery tam mel tak 2-3 silene ztraty jen proto, ze se to snazil vydriblovat

Reagovat
Hachim Mastour

Žeby to bola Wengerova taktika? :OO To on im káže tak hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech super vykon

Reagovat
SunFells

Brendan Rodgers on Aaron Ramsey's disallowed goal: "I've seen a replay, his shirt looks offside. Great decision by the linesman."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dray

To jako vážně řekl?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Ibe predviedol dnes nieco strasneho, ten snad stratil kazdu loptu do troch sekund. A to tam siel ako cerstvy hrac, strasny naklad v kabine by dostal.

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers bude dobrý, ale musí sa trochu zmeniť. Je moc milý na stopéra v PL. Klub by mu mal zakázať robenie dobrých skutkov, dobrovoľníctvo, šteňatá a Taylor Swift.

Reagovat
Lacko_Boh

myslím že žiadnemu človeku by sa nemalo zobrať pravo počuvať Taylor

Reagovat
Trand
Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

yungovinka

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=qU_zELqXJn4

Jaký vy máte pohled?

Podle mě arogance je úplná pičovina. Jak říká Titi, Wenger má důvěru ve své hráče, je tím popravdě dosti známý. Možná přehnanou důvěru a pak je tedy naivní, ale že Gary vykouzlí nějakou aroganci, to mě překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Arogantni zmrd.

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger naivka a romantik, veď to je jasné

Reagovat
Atlético de Madrid

Gary občas používá docela silná slova, ale pointu vystihnul perfektně.. největší rozdíl mezi Arsenalem a mistrovskou Chelsea je ten, že Chelsea má ve středu pole dvoumetrovýho kolohnáta, co to tam rozbíjí.

Reagovat
cristiano.K.

Bod beru, bral bych ho před zápasem beru ho i po. Ty střídání dost možná byly domluveny dopředu, u všech hráčů se to dalo tak nějak čekat, i tak to je risk nasadit dva dorostence, prošlo to. Ibe příšerný, jedinou věc neudělal dobře. Gomez tu roli zvládá jak může, není jeho problém,že je tam stavěn, taky bychom se tam mohli dožít Markoviče.Brankáři boží. Bentekeho nedoklepnutí nás stálo tři body, i když hrál velmi dobře,jen tak dál

Reagovat
fenixLFC

nabudúce jednoznacne minimalne lavicka namiesto ibea/ibeho. ale myslim si ze markovica, rovnako ako ingsa a origiho sa dockame az a hlavne v EL

Reagovat
Melda

Taky bych raději na úkor Ibea viděl radši Markoviče, nebo Origiho.

Reagovat
fenixLFC

origiho urcite nie, teda nie na kridle kde mame miliardu lepsich moznosti

Reagovat
Godwinson

Chudák Sakho, to je fakt smolař. Doufám, že tam nepodepíše novou smlouvu.

Reagovat
fff

Zatial som rad, ze Benteke hra dobre. Sice si stale myslim, ze takeho Aubameyanga by som u nas videl radsej ale Big Ben je zatial zviera. Je to nieco ine, ale to co robi robi neskutocne dobre.

Reagovat
fff

A som zvedavy ako budeme skladat tu zalohu. Lucas ako regular to znie ako pruser, na druhu stranu ked hra tal hraci pred nim maju ovela viac volnosti, co napr. Canovi fakt svedci. Kazdopadne Can by mal hravat pravidelne zaklad, co vsak bude problem, kedze Hendo je kapitan, Milner VC a oboch ich podla mna bude BR stavat takmer vzdy.

Reagovat
tomasinho

Pokud by náhodou přišla posila na DM, tak Emre holt bude 1. náhradník na všecky 3 pozice do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ostane pri 4-3-3

Lenze tam by sa pytalo este jedno CM na rozsirenie kadru

Reagovat
smazaný uživatel

a krídlo bohužiaľ..ak nepočíta s markovičom chýba tam hráč s pace

Reagovat
smazaný uživatel

nie

LW: Coutinho,Lallana

RW: Firmino,Ibe,Markovic

ST: Benteke,Sturridge,Ings,Origi

Naozaj nieje treba nikoho taha do utoku.

RB,CM a ak odide Lucas tak DM. inak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnuty deluded, hadam mu od-prepne a Lazar sancu dostane, lebo este poriadnu ani nedostal...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

byl výborný! Jakýkoliv odkop od obrany a on tam je, bojuje o balon a často získá. Presuje taky dobře - líbil se mi včera. Ve druhém poločase už nic moc, ale to byl celý Lpool..

Reagovat
smazaný uživatel

vysledkovo je to super úvod do sezóny pre nás, ale herne to stále nie je ono bohužiaľ..pritom mám pocit, že by sme pri správnom posilnení boli úplne na inom levely ešte

Reagovat
smazaný uživatel

vysledkovo je to super úvod do sezóny pre nás, ale herne to stále nie je ono bohužiaľ..pritom mám pocit, že by sme pri správnom posilnení boli úplne na inom levely ešte

Reagovat
raduinho

Letos budete v BIG 4 místo Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

tak je to tu. Čo by to bolo za začiatok sezóny, keby sa tu nenašiel expert tipujúci Arsenal mimo Top 4?

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, je to nesmysl. Sice Liverpool Arsenal přeskočí, ale ten zase předběhne Chelsea

Reagovat
raduinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

ten zaver show bol paradny

Reagovat
Mastný Chobot

1100. pre Caluma Chambersa

Reagovat
Mastný Chobot

a pre Oxa, z ktorého nám rastie fakt svetový hráč a mal by dostávať viac než v priemere 40 minút na zápas.

Reagovat
I am Mancunian

On Arsenal's signings between 2004-2009: "I can't think of a word to describe that bunch. Well, i could but it might not be usable on TV..."

Reagovat
Mastný Chobot

Gary?

Reagovat
I am Mancunian

aha, zabudol som to napisat, ale ano

Reagovat
Coutinho10

tady jeste pro pripomenuti o koho vseho slo

http://i.imgur.com/GNHVQp8.jpg

Reagovat
Mastný Chobot

pff, Sagna, Rosa, Aaron, Theo, Cesc plus ešte Vermaelen, Hleb, Song, van Persie, Eboué... nájde sa tam aj dosť špiny, ale toto fakt neboli zlé posily vzhľadom na okolnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, máme teď daleko horší vizitku. Ale vtipný je, jak se skoro u každého něco královsky dojebalo (tak, že na nikoho z nich nebude možné obdivně vzpomínat). Když už ti hráči za něco stáli fotbalově, tak Nasri s Fabregasem charakter, že by u Rodgerse nemohli ani nosit vodu, Rosa s Walcottem se rozsypali zdravotně...

Reagovat
Coutinho10

j spatny urcite ne, ale spis tam sla rec o tom financnim porovnani se zbytkem konkurentu v boji o titul...ze ostatni utratili vic a nakupovali zvucnejsi a platnejsi hrace v ty dobe

Reagovat
protiproudu

?

Reagovat
smazaný uživatel

? nahodou super hraci za lacny peniaz

Reagovat
protiproudu

?

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, na lávce je Ox a Theo.. Santimu a Alexisovi to dnes vyloženě nešlo, co udělá AW?? vymění Thea za Girouda, a 10 minut před koncem alibisticky stáhne Coqa, aby nenaštval Alexise, Santiho nebo Mesuta

dnes klidně od 60. minuty mohl hrát Aaron na CM, mohla se roztahovat hra po křídlech s čerstvým Theem a Oxem.. Aaron by z druhé vlny se dostával do zakončení..

bohužel, jak kdysi řekl AW: "... vím, že ikdyž Santi (Mesut, Alexis) nemá svůj den, vždy dokáží vymyslet něco, čím překvapí soupeře.."

takže se během sezóny při remízovém stavu omezíme na dvě střídání.. pokud budeme vyhrávat, tak ještě v poslední minutě půjde na křídlo Gibbs

po dobrém jaru a kvalitní přípravě, hrozný start do sezóny

Alexis hrál Copu, neměl pořádně dovolenou.. Ox je výborný, stejně dostane jen 10 minut

Reagovat
teenz

Tak jsem si dneska spravil náladu včerejší bídou bídnou i přes remízu.

Tým je suprově složenej, do úplný špičky nám ale opravdu chybí útočník (Giroud je dobrej, ale nemá na to nás táhnout a několikrát ten gol na kopačce měl) a hvězda do obrany. Záloha je kvalitní, v Coqovi máme neuvěřitelný potenciál a hlavně budoucího kapitána. K Alexisovi, Aaronovi snad ani netřeba slov, jen jsem se pozastavil nad Mesutem a jeho posledníma výkonama. To jak se dokázal adaptovat na hru, kde musí hrát do plných a nemá otevřenou obranu, je obdivuhodný. Navíc(!) bojuje pro tým ( ). Nikdy jsem si nepředstavil, že by to takhle mohl ustat. Dneska nás velice tahal.

Snad jen Wenger nepromrdá aktuální kádr a čas, který má.

Mesutek <3

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
teenz

Celkem odvaz.

Reagovat
Mastný Chobot

tým, že neprivedie útočníka, ho dosť možno promrdá a bojím sa toho. Potom nám ostane len spoliehať sa na zázrak, že Giroud nahodí beast mode alebo že Theo v sebe nájde Thierryho a začne to s ním fungovať.

Reagovat
teenz

Yung ?

Samozřejmě, máme Mesuta, Alexise, Aarona v nejlepší formě a to nemusí být dlouho.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
teenz

Reagovat
PP

kdyby jsi to napsal pod jiný zápas, tak to beru, ale zrovna za včerejšek je to trochu mimo..

Reagovat
I am Mancunian

edo ide znovu pecky na hlavu

Reagovat
kiwwi

tebe by mal dat uz niekto dobre mierenu pecku na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

skor to vyzera, ze uz mu niekto dal a teraz to ma take nasledky

Reagovat
kiwwi

mozno si bol od brata vypytat cigaretu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Už dávno handnul a byl odmítnut.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale myslím, že to ještě bude pokračovat

Reagovat
fantomas

Jojo, dojde to do deadlinu a povolí. Byli by sami proti sobě, kdyby ho drželi proti jeho vůli.

Reagovat
smazaný uživatel

It´s a process...

Reagovat
mul

ked sa neprivedu 3 posily, tak tip na umiestnenie z preview bolo este milosrdne

Reagovat
smazaný uživatel

ten moment ked ozil pride po zapase na Emirates za Coutinhov a poziada ho o vymenu dresov

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinhom*

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dawon

Proc vlastne wenger cpe na kridlo Ramseyho, kdyz ma na lavce oxe a walcota? Nebyl by ten tym tak nejak celkove funkcnejsi, kdyby na kridle hralo nejake opravdove kridlo a Ramsey sel zpatky do zalohy? Navic zrovna v takovem zapase, kdy mel pool na LB relativne neprovereneho mladase?

Mi to trosku pripada jak u nas s matou, kdy ta prava strana pak ve finale v podstate neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna neprovereny mladas gomez by takeho walcotta zožral aj s kopačkami..ox je ale iná no

Reagovat
Dawon

tak ja to nemyslel nak ve zlem, me se ten gomez zatim hlavne pri braneni hrozne libi, fyzicky je na tom neskutecne na svuj vek...ale proste v mych ocich dycky stoji za zkousku takoveho hrace poradne proverit, u tech mladasu nikdy nevis, kdy si vyberou den blbec, viz dneska Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

Mignoletův zákrok proti Giroudovi supr Krásná robinsonáda.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.squawka.com/news/van-gaal-di-maria-and-falcao-did-not-adapt-to-the-culture-of-man-utd/446987 ..plus ta anketa o Wazzovi ukazuje pekne, ze trollovia typu Mancunian su v mensine nastastie

Reagovat
SunFells

Kdo s tebou nesouhlasí, je troll?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikde netvrdim Erik ale to co predvadza Mancunian a podobni to nie je nesuhlasenie, to je trollizmus

Reagovat
SunFells

Tím, cos napsal nahoře, jsi to tvrdil a teď se sám nevyznáš v tom, co píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že tu jsi, abys mu vysvětlil, jak to myslel.

Reagovat
SunFells

*jak to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to myslel dobre, proti trollom Mancunianom

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bergkamp zpracování na jedničku

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fff

ten hromadny smiech tam ma dorazil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
soukup

Reagovat
mickey mouse

boží studio

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Geniální.

Reagovat
Arbiter

OT: otázka do pléna - stojí za to připlatit si 400 za bezdrátový gamepad (což dělá dvojnásobek ceny gamepadu s drátem)? Maximální vzálenost od notebooku bude cca 1,5m...

Reagovat
Zaschrona

Po predchozich zkusenostech uz radsi bezdratovy gamepad nikdy nechci. Uz 3x jsem se pekne spalil a ten bezdrat proste nefungoval na 100%, coz je hrozny prusvih. Bud vypadaval uplne nebo ve spatnou chvili proste neprovedl co mel... Sice mi pred tim paradne behal skoro 10 let Cordless Rumblepad II od Logitechu, tak se mi funkcni soucasna alternativa nalezt nepovedla - mozna smula na spatne modely a kusy, ale uz me to nebavi, ten kabel zas takovej problem neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom v případě, že jsi alergický na dráty.

Reagovat
Arbiter

masopust?

Reagovat
Mastný Chobot

jo

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo, kdo tu byl mnohem driv nez on a vedl s tebou spoustu diskuzi =) je ale zajimavy, jak je mistni forum posedly masopustem, byl jsem za nej oznacenej i pod preview..

Reagovat
Mastný Chobot

mspst pls

Reagovat
Arbiter

proč ses vlastně vrátil k tomuhle nicku?

Reagovat
Arbiter

to byla jen střela od boku, bo Kily tu psal něco o tom, že tu teď má milion příspěvků. Podle příspěvků do souhrnu bych pak tipl lexesse, ale to je jen střela od boku

Reagovat
Arbiter

*milion nicků

Reagovat
smazaný uživatel

yung ať si drbe hlavu

Reagovat
Arbiter

aaaa, vidím, že jsem úplný bokostřelec

Reagovat
kiwwi

ja som myslel, ze si to ty

Reagovat
Arbiter

nicky si měním jen v případě prohraných sázek (což už prostě nehrozí) Arbiter jsem a Arbiterem zůstanu

Reagovat
Busby babes

na hry je drat vzdycky lepsi. je to proste spolehlivejsi.

Reagovat
protiproudu

Samozřejmě že tohle u gamepadu není pravda.

Reagovat
Busby babes

asi vec nazoru.

Reagovat
r.mrazik

valí se mi doma origo Xboxovy ovladac na PC...malo pouzivany...za nejaky "drobny" je tvuj

Reagovat
Arbiter

Díky za nabídku, vážně. Ale nelíbí se mi to prohození páček, prostě ne Chci tohle http://www.czc.cz/speed-link-strike-nx-sl-650000-bk/170781/produkt .

Reagovat
kiwwi

ja cely zivot pouzivam viacmenej PS ovladace (resp. Logitech s podobnou konstrukciou), ale musim uznat, ze Xboxovy ovladac na ktorom som parkrat hral je proste lepsi...na tie packi zvyknes raz dva a je to omnoho pohodlnejsie a ergonomickejsie

Reagovat
Arbiter

už jsme se o tom jednou bavili a neshodli Mám doma Cyborg Rumble Pad, zkoušel jsem to a prostě mi to nejde přes prsty. Po pár zápasech FIFA jsem si to vždy prohodil zpátky, jednoduše mi to nesedne...

Reagovat
I am Mancunian

packi

Reagovat
r.mrazik

tak tohle bych v ruce drzet moc nechtel...ale proti gustu...

mam doma PS4,ale musim rict,ze ten xboxovy ovladac mi sedel do ruky mnohem lepe...i ta packa nahore je mnohem lepsi...

ale hlavne at jsi spokojeny s tim,co koupis

Reagovat
Arbiter

Proč bys to nechtěl držet v ruce? Myslíš si, že by tě ty zkosené strany moc tlačily? Mi se právě designově moc líbí a ani o ergonomii zas tak nepochybuju

Reagovat
r.mrazik

presne tak...nutilo by me to nejspis davat zapesti k sobe...tedy podle obrazku...treba je skutecnost jina

mne ten xboxy vyhovuje v ty pacce nahore,protoze ten gamepad mam cely v ten leve ruce a prava pak obluhuje druhou packu a tlacitka,takze tam tak pevny uchopeni nepotrebujes...haha...vtipny rozebrani drzeni gamepadu

jestli tenhle mas vyzkouseny,tak klido...ja jen ze podle obrazku bych s tim mel asi problem...ale je fakt,ze kazdy je jiny

Reagovat
r.mrazik

+ navic ty zkosene hrany jak pises

Reagovat
protiproudu

Mám od roku 2006 tohle http://www.czc.cz/logitech-cordless-rumblepad-2/29077/produkt a neměl jsem nikdy sebe menší problém. Vzdálenost cca 5 metru do dává v klidu. Podmínka je, že to musí vidět na vysílač, což není překážka. Některé hry potřebují trochu poupravit nastavení v systémových souborech ale na to je vždy nějaký návod na netu.V dnešní době je bezdrát velice spolehlivý.

Reagovat
Zaschrona

Jo, tenhle fungoval vyborne, kdyby sel jeste sehnat, tak ho okamzite doporucim. Ty dnesni jsou bezdraty jsou ale tragedie, nic nevydrzi dlouho...

Reagovat
Arbiter

Nejde mi až tak o spolehlivost, jde mi spíš o výhodnost nákupu, kde máš buď gamepad na drát nebo 2x dražší gamepad s bezdrátem.

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož logitech zdražil o 50% své produkty a kvalita klesla o 100% s novou sérií, tak je to spíš bezmoc

Reagovat
Zaschrona

Dle Di Marzia ma WHU dohodu s Juve o hostovacce s opci Simone Zazy: 2 miliony euro ted + 16 opce, ted je to na hraci. Villa pry jedna o Ljajicovi s AS a pokud Interu padne Perisic, chteji na hostovacku s opci Lamelu. Snad Erik jeste zustane.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
Zaschrona

1200. pro naivniho Wengera

Pete O'Rourke ‏@SportsPeteO

Arsene Wenger has ruled out signing a defensive midfielder before the transfer window shuts, saying he is happy with his options. #AFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

vrchol naivity

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tomasinho

Furt tam má víc a hlavně lepších možností než Rodgers, který taky DM nechce

Reagovat
FUnk

Reagovat
Zaschrona

West Ham United striker Modibo Maiga has joined Saudi Arabia side Al Nassr FC. #whufc

Vsak dal o vikendu gol, to uz je pryc?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kiwwi

Van Gaal has insisted that buying top players does not bring the guarantee of success and cited Di Maira and Falcao as examples.

“In a club like Manchester United, you never know that, because you have seen it for example with Falcao and Di Maria last season: great players, but they have to adapt to the culture of Manchester United,” Van Gaal said.

“You have that with every buy.”

preto by som sa uz vysral tuto sezonu na kupu nejakeho sice top hraca, ale juzana...maximalne nieco z nemecka alebo z ostrovov

a myslim, ze aj tento pristup blokol Pedra alebo Otamendiho (aj ked u neho to vyzera, ze zaujem ani vobec nebol)

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze nikdy nevis,jak se ten hrac chytne...

ta nase drivejsi cesta kupovani velkych talentu a postupneho zapracovani byla proste mnohem lepsi...i kdyz ti talenti stali mraky penez

ted se na to navazalo s depayem a shawem...

chtelo by to takto pokracovat...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

presne, poslal bych balik za Stonese, kdyz uz stopera.

Reagovat
r.mrazik

jasny...stejne tak predtim prisel Mike a Jones v mladym veku...

bohuzel Powell a Zaha nevysli...ale i tak...

Reagovat
Busby babes

ten Powell me celkem mrzi. ale taky se s nim hodne svihalo... rpisel jako CM, pak hral AM, kridlo, hrot...

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze nejak cestoval sestavou

v crewe hral podhrot/hrot tusim...u nas z nej chtel mit alex CM,ale na hostovani hral zas spis vepredu

navic nemel nejaky problemy spis v hlave? ze na to nejak sral a mel nejaky prusery...

Reagovat
Busby babes

jo, to taky. bylo tam vic veci.

Reagovat
Arbiter

Co si představit pod tím "culture of ManU"?

Reagovat
Spalovač šancí

Ž

Reagovat
Spalovač šancí

Že trenér říká všem hráčům Mike

Reagovat
Arbiter

a Pedro se podle všeho rozhodl sám pro Chelsea, protože Londýn, Fabregas a Mourinho...

Reagovat
kiwwi

tak samozrejme ze sa zanho nerozhodla jeho mama, ale my sme medzitym stopli zaujem, takze mozno mal este na vyber medzi Chelsea a niekym, ale United to uz neboli

Reagovat
Arbiter

A proč jste teda ten zájem stopli? Jen tak zničehonic...

Reagovat
smazaný uživatel

lebo sa rozhodli, ze ho nechcu, alebo, ze chcu ist po niekom inom? povedal to aj sam Pedro, ze zaujem tam bol, ale prestali sme to riesit a vy ste po nom isli rychlo, tak si vybral Vas

Reagovat
Arbiter

v tom případě jsem zvědav na tu vaši posilu namísto Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadna prist nemusi no. Sa tvaris, akoby to bolo prvy krat, ze nejaky klub riesil hraca, ale zacal vyckavat a niekto iny to riesil rychlejsie, tak sa hrac rozhodol pre ten klub.

Reagovat
Arbiter

To ne, my to děláme relativně často, viz třeba takový Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je len kiwwiho klamstvo, že United záujem stopli, pretože aj Pedrov agent aj Pedro sám po prestupe hovorili, že rokovali s United do chvíle, kedy sa do prestupu nevložila Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

jak mozes tak klamat? Pedro nic take nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by som klamal?

Reagovat
smazaný uživatel

To povedz ty, preco klames, kedze Pedro nic take co si napisal ty, nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určite povedal jeho agent, čo to mení na situácii, že kiwwi proste klame?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vela premennych tam mohlo hrat rolu, zbytocne tu budeme fabulovat, ale LVG to povedal jasne, keby sme Pedra chceli, tak nebolo nic jednoduchsie ako ho kupit, pretoze mal vykupku

a Pedro potom povedal, ze Chelsea konala rychlo a jednoznacne a preto sa pre nich rozhodol

je mozne, ze sme to nestopli trebars uplne, ale nechavali sme si Pedra ako nejaku zalohu, tj. netlacili sme na prestup, ale vyckavali sme a prisla Chelsea, ktora to rychlo vyjednala a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

S tým by sa dalo súhlasiť.

Reagovat
Arbiter

Tak na začátku jsi napsal, že si myslíš, že LVG ten přestup bloknul kvůli "culture of ManU" (pod čímž nevím, co si mám představit teda).

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Pedro by šel do United, protože chtěl odejít z Barcelony, ne protože by chtěl přijít do United. Tohle říkal snad už tisíckrát.

Reagovat
kiwwi

ze nechcel uz asi riskovat dalsieho juzana ktori maju problemy s adaptaciou alebo take nieco no

Reagovat
r.mrazik

asi mu ze spanelaku uz tečou nervy...valdez srac,de gea chce odejit a mata je hlavne blogař...

Reagovat
smazaný uživatel

O Herrerovi si asi taky myslí, že je součást klubovýho personálu a ne kádru

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Arbiter

asi i to je důvod, proč takový Herrera je hráčem druhého sledu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Možná by neměli kupovat vůbec žádné hráče. A vůbec měli by to úplně rozpustit. Jen tak zamezí možnosti, že nějaký hráč nepřijme "klubovou" kulturu.

Reagovat
I am Mancunian

konecne rozumna rec ivan, skoda, ze palo by bral kazdeho pajaca co sa s nami spaja

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes na Nova Sporte Luton- Stoke (2. kolo Capotol One Cupu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

takze maj prava na Capital One Cup ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi

Reagovat
Coutinho10

j vypada to ze jo....zejtra davaj i Barnsley vs Everton

jestli si udrzej dal i FA Cup...tak aspon Novasport v necem si trochu polepsila

Reagovat
smazaný uživatel

souhrn 3. kola anglicke ligy tremi slovy? jedna velka grcka. umi si tam ti graci vubec nahrat na dva metry?

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii se nenahrává, jen běží a prasí...o ničem jiném ta liga není

Reagovat
smazaný uživatel

simply the best

Reagovat
smazaný uživatel

si vysadil lieky alebo ako?

Reagovat
smazaný uživatel

ano a diky tomu vysazeni jsem byl schopny si vsimnout co za grcku to je

Reagovat
smazaný uživatel

to hej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Čech sice udělá svůj rekord, ale Arsenal poprvé sestoupí

Reagovat
SunFells

Prachy na to nevsadíš

Reagovat
smazaný uživatel

kombo ? 'Cechův rekord a sestup nebo Čechův vyhazov a EL ....jasně,že číslo dva je pravděpodobnější

Reagovat
SunFells

Ne o moc, furt je to strašně blízko hovadině.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla ironie, že Čech udělá svůj rekord a potopí Arsenal výsledkama

Reagovat
SunFells

Opravdu ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jsem tu nový. Fandím ManUtd Myslíte, že podepíšou de Bruyneho?

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá, že skončí v City no. Ale van Gaal ho potřebuje jako sůl. Přinesl by potřebnou rychlost, Januzaj nemůže hrát AMC v základu. De Bruyne je poslední hráč na trhu, kterej je reálnej a ten tým by fakt pozvedl. Jestli za někoho dát velkou pálku, tak za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

ale odstrihli by ste zo štvorice Januzaj, Mata, Herrera, Fellaini min. 2, ak nie 3 hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj může na hostování. Na AMC je tam teď jen Januzaj, Fellaini a Depay. Mata tam hrát nebude pod LvG a Herrera je CM.

Reagovat
Spalovač šancí

Možná jim Kevin dá autogram, až je Wolfsburg rozstřílí v LM (pokud tam MU vůbec postoupí) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg asi těžko rozstřílí MU. Nechápu, jak můžou mít lidi na eurofotbalu tak málo respektu vůči MU. Je to největší klub na světě (pár let už ne nejlepší) a lidi tady o něm píšou jako o nějakym nadprůměrnym klubu. KdB odejde podle mě, ale nejspíš do ManCity bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Vždyť je to ten sebevrah MUFC4EVER, to je snad jasné

Reagovat
Serg!o

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak 'jsem tu nový' je klasická fráze Masopusta, to musí být on. Teď to jenom zkouší změnou oblíbeného týmu

Reagovat
fenixLFC

hadam aj masopust ma nejaku uroven a ani by nepredstieral, ze fandi united

Reagovat
Mastný Chobot

zostane pri Chelsea, lebo má úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Tottenham nemusí do předkola EL.....už by byly 3 týmy venku z té údajně nejlepší ligy světa

Reagovat
smazaný uživatel

keby hrali predkolo, tak tiež dobrovoľne vypadnú...pre taký kolos ako je PL, je nejaká EL iba zbytočná záťaž

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavneze chelsea z EL byla uplne udelana...

Reagovat
smazaný uživatel

omg Už mali dosranú sezónu a pre Beniteza to bola jediná šanca na trofej a tým pádom aj na novú zmluvu. Ale to ty zrejme dobre vieš.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy krom city ma uz ted dosranu sezonu. to uz se ani nemusi hrat, ja ti reknu, kdo letos vyhraje (city) a kdo bude jako obvykle za trageda (arsenal, liverpool)

Reagovat
PP

po 3 kolech hodnotit, když není konec přestupáku, nemůžeš vědět co a jak zranění, kdy v PL často rozhodují Vánoce a jaro... poměrně odvážné, ale spíš nesmyslné.. A to s tebou v lecčems souhlasím ohledně PD vs PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Však pre výhercu je isté miesto v Lige Majstrov, to si myslíš, že by to Totenham odmietol?

Reagovat
smazaný uživatel

No anglickým klubom to nedošlo ani minulú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas si tam necháme vyhrát 2-3 mlaďasy a půjdem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood sa asi zbláznil ty vole :) koľko hráčov na ten post tam už majú?

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry Henry: Paul Scholes is better than Steve G

Reagovat
Busby babes

nekdo snad pochyboval?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo rozumí fotbalu, tak nepochyboval

Reagovat
Busby babes

Reagovat
CubONE

Thierry nic nove nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex z Gerrarda pokracuje aj po jeho odchode z PL

Reagovat
Lacko_Boh

?? šak to je zname že Stevie je kamoš s Titim a že ho volal do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim od fanusikov mancs

Reagovat
smazaný uživatel

"Mignoletovi ještě v závěru při střele aktivního Ramseyho notně zavařila teč Lovrena a v jednu chvíli ho málem zradil i Škrtel, jenž si při centru Oxlade-Chamberlaina musel zhluboka oddechnout, že si nevstřelil vlastní gól. "

Dobre tendencne napisane, bol to sice riskantny zakrok, ale nevyhnutny, kedze Ox obohral Gomeza - krasne nacentroval Theovi, kt.by ten center upratal do prazdnej, ak by Martin nezakrocil. Ale co cakat od fantika, no

Reagovat
cubazi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele