3. kolo
22.08.2015 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sunderland AFC - Swansea City 1:1

Po dnešku už v Premier League není jediný tým bez bodu. Sunderland doma přivítal silnou Swansea, a přestože dostal v závěru prvního poločasu gól do šatny, vykřesal ve druhém dějství remízu 1:1. Gólově utkání zaštítil třetím gólem v sezóně Batefimbi Gomis a jeho protějšek Jermain Defoe.

Před sezónou se Dick Advocaat vyslovil, že mu žena zakázala prodloužit smlouvu s Black Cats. Holandský trenér nakonec v elitní anglické soutěži pokračuje a po dvou kolech mohl sám sobě spílat, že svou drahou polovičku neposlechl. Dvě kola byl Sunderland pro smích celé Anglii; až ve třetím kole už to nebyla úplná ostuda.

Přesto to dlouho na první bod v nové sezóně nevypadalo. Už první gólovou šanci měli hostující Swans, dvougólový střelec André Ayew individuálně pronikl až k šestnáctce, ale netrefil se mezi tři tyče. Na druhé straně se záhy, po půlhodině hry, pokoušel o efektní nůžky Danny Graham, ale Fabianski ho vychytal.

Až v nastaveném čase se rozvlnila síť - ke smůle většiny diváků na Stadium of Light do branky domácích. Kyle Naughton vysunul Bafetimbi Gomise a ten pohotově a dokonale přesně zakončil.

Krátce po změně stran navíc Ayew hlavou orazítkoval tyč, takže situace po hodině hry možná leckoho překvapila. Lensův gól ještě sudí neuznal kvůli ofsajdu, ale když stejný hráč přihrál mezi obránce Jermainu Defoeovi, už se skóre měnilo. Ve zbylém průběhu hry už ovšem nikoli, byť k tomu měli Sigurdsson, Fletcher a především Gomis příležitosti.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Labutě

Reagovat
HullCity

A zrovna proti Swansea tím spíš. Velšský klub je ve slušné pohodě, a ačkoliv v prvním kole utrpěl hořkou porážku s Chelsea...prostě lol...

Reagovat
MCFC_8

Ten kto pise tie preview je riadny kkt, navyse fanusik chelsea, totalne neobjektivny...

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele